Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna schenkt Chris Brown exclusieve Mercedes voor verjaardag

Rihanna schenkt Chris Brown exclusieve Mercedes voor verjaardag

http://oi39.tinypic.com/5308ww.jpg

Rihanna heeft Chris Brown voor zijn 24ste verjaardag een Mercedes SLR Stirling Moss cadeau gedaan. Dat karretje kost een miljoen dollar of 764.000 euro, er zijn er slechts 75 van gemaakt. Brownd wordt zondag 24. Rihanna liet er een persoonlijke toets aan toevoegen door de roodlederen zetels op te smukken met zijn initialen.

30-04-2013 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De knapste kroonprins is... Felipe

De knapste kroonprins is... Felipe

http://oi40.tinypic.com/34xkuhu.jpg

De zuidelijke looks van de Spaanse kroonprins Felipe vallen het best in de smaak bij vrouwen, hij werd verkozen tot de meest sexy royal die kans maakt op de troon. De kersverse koningin Nederlandse Máxima werd door de mannen tot de knapste kroonprinses verkozen.


Een kwart van de vrouwelijke deelneemster aan de enquête georganiseerd door de datingsite Victoria Milan valt voor de looks van prins Felipe, op de tweede plaats kwam de Zweedse kroonprins Daniel, de derde plaats is voor Groothertog Guillaume van Luxemburg. De kersverse Nederlandse koning Willem-Alexander komt op de vierde plaats. De Britse Prins Charles scoort niet goed bij de vrouwen, slechts 0,6 procent vinden hem aantrekkelijk.

De kersvers gekroonde Maxima werd door 21 procent tot de knapste prinses verkozen, gevolgd door prinses Victoria uit Zweden, de Noorse Mette-Marit staat op de derde plaats. De lelijkste royal is blijkbaar Groothertogin Stéphanie De Lannoy van Luxemburg, ze kreeg slechts 1,2 procent van de mannelijke stemmen.

30-04-2013 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofia (22): "Ik was de minnares van Wout Bru"

Sofia (22): "Ik was de minnares van Wout Bru"

http://oi44.tinypic.com/33bcz5s.jpg

De exotische Sofia Chun was niet alleen 'chef de rang' in het Antwerpse popup-restaurant '117 by Wout Bru' van de populaire chef, ze was ook zijn minnares. Met medeweten van zijn vrouw Suzy, zo stelt Chun deze week in Dag Allemaal.


"Wout en ik waren al een koppel toen ik bij hem in dienst kwam. Zijn vrouw was op de hoogte van onze relatie, ze vertelde me dat ze er al van wist van het moment dat Wout me absoluut bij hun team wilde. Ze zei me zelfs dat ze het erg vond voor mij. Terwijl ik wel met haar man in bed heb gelegen, wat een absurde situatie", getuigt Chun.

30-04-2013 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willem-Alexander legt eed af als koning der Nederlanden

Willem-Alexander legt eed af als koning der Nederlanden

http://oi43.tinypic.com/kai5jn.jpg

Willem-Alexander heeft de eed afgelegd als koning der Nederlanden, zo was op tv-beelden van de Nederlandse omroep NOS te zien. Daarna hebben ook de parlementsleden trouw gezworen aan hun nieuwe vorst. Willem-Alexander is het eerste mannelijke staatshoofd van Nederland sinds de dood van Willem III in 1890.


"Ik zweer aan de volkeren van het koninkrijk dat ik het statuut voor het koninkrijk en de grondwet steeds zal onderhouden en handhaven", verklaarde Willem-Alexander, die ook zwoer de onafhankelijkheid en het grondgebied van het koninkrijk te verdedigen.
 
In een toespraak voorafgaand aan die eedaflegging had koning Willem-Alexander al hulde gebracht aan zijn voorgangster: koningin Beatrix, die na 33 jaar weer prinses is. Hij bedankte zijn moeder voor de "vele mooie jaren waarin wij haar als koningin mochten hebben".

Willem-Alexander, die de opvallende Nederlandse koningsmantel droeg, werd tijdens de plechtigheid vergezeld door zijn vrouw Maxima, de nieuwe koningin van Nederland. Vanop de eerste rij keken naast Beatrix, ook de drie dochters van het nieuwe koningspaar toe op de inhuldiging. Onder hen ook de 9-jarige Amalia, die nu kroonprinses van Nederland is.

De ceremonie was louter ceremonieel, want op het moment dat Willem-Alexander de eed aflegde, was hij eigenlijk al koning. Dat werd hij automatisch toen zijn moeder koningin Beatrix deze morgen haar handtekening zette onder de Akte van Abdicatie.
 
Van op de Dam werd de plechtigheid gevolgd door vele duizenden, doorgaans in het oranje geklede, Nederlanders. Toen hen op traditionele wijze verkondigd werd dat de nieuwe koning ingehuldigd is, weerklonk er gejuich vanuit de massa.


30-04-2013 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emeli Sandé breekt record van The Beatles

Emeli Sandé breekt record van The Beatles

http://oi43.tinypic.com/34snzpg.jpg

De 26-jarige Emeli Sandé heeft het record van The Beatles gebroken door haar debuutalbum 63 weken lang in de toptien van de Britse albumlijst te parkeren. In 1963 en 1964 stond The Fab Four 62 weken lang in de albumtoptien met hun debuut, 'Please Please Me'.


"Ik ben sprakeloos, dit had ik zelfs niet durven dromen. The Beatles zijn de beste band ooit en ze blijven iedereen inspireren die muziek maakt. Ik ben enorm blij dat zoveel mensen zich verbonden voelen met de verhalen en de songs op de plaat", reageert Sandé.

'Our Version of Events' staat momenteel op nummer vijf in de albumchart en in het Verenigd Koninkrijk alleen werden er al 1,82 miljoen exemplaren van verkocht.

Het heeft nochtans niet veel gescheeld of de Schotse Sandé had haar muziekcarrière opgegeven om dokter te worden. "Ik had mijn dromen, maar voor mij was het belangrijker dat ik veiligheid en zekerheid in mijn leven had. Dat betekende mijn droom om zangeres te worden opgeven en me concentreren op mijn studie om dokter te worden", verklaart ze.

30-04-2013 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
29-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse krijgt eigen straat

Amy Winehouse krijgt eigen straat

http://oi43.tinypic.com/33wwshs.jpg

Het is nog geen twee jaar geleden dat soulzangeres Amy Winehouse stierf en er staan al een reeks homages klaar. Er is zelfs sprake om een Londense straatnaam naar haar te noemen. Dat heeft de krant 'The Sun' verklaard.


De vader van Amy Winehouse wil een standbeeld laten zetten in Camden en vorige week heeft haar familie bevestigd dat er weldra een documentairefilm over haar korte leven zal worden gemaakt.

Nu kan de zangeres worden vereeuwigd met een straatnaam. De nieuwbouwwijk 'Bigwigs' in het noorden van Londen overweegt om een nieuwe straat ter ere van Amy Winehouse de naam 'Winehouse street' of 'Winehouse Way' te geven.

Inwoners van de stad mochten tien straatnamen bedenken voor een nieuwe wijk. Fans van Amy gaven snel de naam 'Winehouse street' op. Haar familie steunen het idee. De vader van Amy, Mitch Winehouse, die heel wat werk steekt in het 'Amy Winehousefonds' zei aan het blad Bizarre: "We zijn een door en door Londense familie en het zal een enorme eer zijn als we deel mogen uitmaken van de geschiedenis van deze grote stad."     

De bedenkers van de straatnamen moeten nog beslissen welke straatnamen ze uiteindelijk zullen nemen en of ze voor die van Amy Winehouse zullen gaan. Het is echter zeer waarschijnlijk dat ze zullen kiezen voor Amy Winehouse want er zijn heel weinig inwoners die zo veel impact hebben gehad op muziek als zij.

Andere namen die kans maken, zijn Charles Dickens en de auteur van 'Frankenstein', Mary Shelley.

29-04-2013 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandacht voor Belgisch koningshuis gehalveerd

Aandacht voor Belgisch koningshuis gehalveerd

http://oi44.tinypic.com/25g3rs8.jpg

Terwijl de Nederlandse televisiestations nu overstelpt worden door nieuws over de troonswissel, is de aandacht voor het Belgische koningshuis de afgelopen tien jaar voortdurend gedaald. Zowel de openbare omroep VRT als de commerciële zender VTM besteden de helft minder aandacht aan de monarchie dan tien jaar geleden.


Dat blijkt uit een onderzoek van de KU Leuven over de periode 2003-2012 onder leiding van Marc Hooghe, professor politieke wetenschappen aan het Centrum voor Politicologie. Tijdens de studie werden 7.000 televisiejournaals van VRT en VTM uit de periode 2003-2012 bestudeerd.

1,5 procent
Terwijl in 2003 nieuws over koningshuizen (zowel het Belgische als dat van andere landen) nog goed was voor bijna drie procent van de totale nieuwstijd, is dat in 2012 gehalveerd tot ongeveer anderhalf procent. Opvallend is dat die dalende trend perfect gelijkloopt bij de twee grootste zenders in Vlaanderen.

Weliswaar krijgt Koning Albert II sinds 2007 een meer uitgesproken politieke rol, maar de aandacht voor de activiteiten van de overige leden van de koninklijke familie lijkt achteruit te gaan. De media hebben veel minder belangstelling voor de monarchie dan tien jaar geleden.

Kroonprins
De media-aandacht voor kroonprins Filip stagneerde gedurende de hele periode 2003-2012. Er is geen enkele aanwijzing dat hij actief wordt voorbereid op zijn toekomstige functie. "In Nederland is Willem-Alexander de voorbije jaren veel nadrukkelijker in de functie van toekomstige staatshoofd beginnen optreden", stelt professor Marc Hooghe vast. "In België is die trend wat de kroonprins Filip betreft, helemaal niet waarneembaar."

29-04-2013 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keira Knightley gooit hoge ogen als Coco Chanel

Keira Knightley gooit hoge ogen als Coco Chanel

http://oi43.tinypic.com/21osx9k.jpg

Vorige maand bleek al dat modekeizer Karl Lagerfeld en achtrice Keira Knightley zouden samenwerken voor een kortfilm van Chanel, waarin de actrice de hoofdrol van Coco op zich zou nemen. De lancering van dit filmpje is naar aanleiding van de 100ste verjaardag van de eerste Chanelboutique.


De eerste beelden van achter de schermen zijn uitgelekt, waaruit blijkt Keira schittert als Coco in een crème blouse. Ook laat regisseur Karl haar de ruimte om te improviseren, maar hij heeft wel touwtjes in de handen. Zo heeft hij alle kostuums gecontroleerd voor een perfect resultaat, Lagerfeld omschrijft het werk als "uitgevonden realiteit".

De rest van de cast bestaat uit Stella Tennant, beginnend actrice Tallulah Harlech en de aantrekkelijke Brad Kroenig, maar volgens de modekeizer is Keira het talent van de film. "Ze kan haar tekst heel wat vlotter dan de rest zeggen", aldus de keizer van de mode. De film wordt de avond voor de catwalkshow van de cruisecollectie op 7 mei in Singapore gelanceerd.

29-04-2013 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als Billy Crystal en Bette Midler een kind hadden?

Wat als Billy Crystal en Bette Midler een kind hadden?

http://oi44.tinypic.com/20upnvd.jpg

Dan zou dat kind er als Marisa Tomei uitzien. Toen Andy Fickman, de regisseur van 'Parental Guidance', op zoek ging naar de juiste acteurs voor zijn film, kwam hij meteen bij Billy Crystal, Bette Midler en Tomei uit: "Als Billy Crystal en Bette Midler een kind zouden hebben, wat voor iemand zou zij zijn en hoe zou ze er uitzien? Marisa (Tomei) stond bovenaan ons lijstje en ze heeft uiteindelijk toegezegd."

29-04-2013 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio neemt toch geen acteerpauze

Leonardo DiCaprio neemt toch geen acteerpauze

http://oi43.tinypic.com/2zp7a0p.jpg

Leonardo DiCaprio gaat gewoon door met acteren. Volgens eerdere berichten zou de acteur een tijdje rust willen nemen, maar dat ontkent hij nu in een interview met nu.nl.

Bild schreef dat de 38-jarige acteur een pauze wil inlassen na het verschijnen van 'Django Unchained', 'The Great Gatsby' en 'The Wolf of Wall Street'. Hij zou meer tijd met vrienden en familie willen doorbrengen. Maar DiCaprio antwoordt stellig met "Nee, dat is niet waar" op de vraag of hij een tijdje stopt met acteren.

Ondanks de ontkenning van Leonardo, staan er de komende tijd geen films op de planning.

29-04-2013 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson dronk zes flessen wijn per dag

Michael Jackson dronk zes flessen wijn per dag

http://oi42.tinypic.com/16j07fd.jpg


In de weken voor zijn overlijden dronk Michael Jackson zes flessen wijn per dag, zo beweert een vriend van de in 2009 aan een overdosis verdovingsmiddel overleden zanger.

Jackson schakelde zijn vriend Mark Lester in om alcohol in zijn hotelsuites te leveren. Jackson zou naar de fles hebben gegrepen om zijn slapeloosheid het hoofd te bieden, Lester was de man die de drank voorbij Jacksons eigen veiligheidsmensen moest smokkelen.

Lester, peter van Jacksons kinderen Prince, Paris en Blanket, stelt voorts dat Jackson "verlamd" was tijdens de persconferentie waarmee hij zijn afscheidsconcerten in Londen aankondigde. Die reeks concerten zou enkele weken na zijn overlijden in juni 2009 beginnen.

"Michael viel flauw op zijn hotelbed. Zijn dokter zei dat hij driekwart van een fles whisky had gedronken en verlamd was. Hij knapte nog op en zwoegde zich door zijn 'This Is It'-speech", stelt Lester in The Sun.

Michael Jacksons moeder Katherine klaagt concertpromotor AEG Live aan wegens nalatigheid door het inhuren van dokter Conrad Murray, die vier jaar cel kreeg wegens onvrijwillige doodslag. Vandaag opent die rechtszaak in Los Angeles. (br.hln)


29-04-2013 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jermaine Jackson riskeert celstraf

Jermaine Jackson riskeert celstraf

http://oi40.tinypic.com/33li14o.jpg

Jermaine Jackson riskeert voor twee maanden in de cel te vliegen. De broer van Michael Jackson heeft zijn ex Alejandra al een jaar de alimentatie niet betaald die hij haar verschuldigd is.


Het zou gaan om een bedrag van 30.000 dollar (omgerekend ruim 23.000 euro).

Jermaine en Alejandra hebben samen de twee tienerzoons, Jermajesty en Jaafar, voor wie de Jackson de afgelopen twaalf maanden geen financiële zorg heeft gedragen, zo meldt TMZ.

Jermaine heeft zich dus twaalf keer schuldig gemaakt aan overtreding van de regels die hem door de rechter zijn opgelegd toen hij scheidde van Alejanda. Jermaine moet voor augustus de 30.000 dollar ophoesten, anders loopt hij kans dat hij in de gevangenis moet.

29-04-2013 om 09:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift koopt villa van 13 miljoen met cash geld

Taylor Swift koopt villa van 13 miljoen met cash geld

http://oi40.tinypic.com/314pcv5.jpg

De Amerikaanse zangeres heeft net een villa op Rhode Island voor 17 miljoen dollar (13 miljoen euro) gekocht. Ze zou haar nieuwe stekje volledig met contant geld hebben betaald.

Swift had vier weken geleden al haar oog laten vallen op de gigantische woonst, ze kreeg er een rondleiding op 15 april. De vraagprijs van de villa, met een stukje grond van 20.234 m2, was 20 miljoen dollar. Na wat succesvol afdingen heeft de countryzangeres geld naar Rhode Island laten overkomen en gisteren werden verhuizers aan het landgoed gespot.

28-04-2013 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jordan in huwelijksbootje gestapt

Michael Jordan in huwelijksbootje gestapt

http://oi41.tinypic.com/232ss6.jpg

Na een relatie van vijf jaar heeft voormalig NBA-speler Michael Jordan (50) gisteren zijn jawoord gegeven aan het 35-jarige model Yvette Prieto. Het huwelijksfeest vond plaats in Palm Beach.


Ongeveer 500 gasten arriveerden met bussen bij de kerk, Donald Trump beloofde in 2005 eeuwige trouw aan zijn Melania. Nog eens 1500 genodigden kwamen af op de receptie in de Bears Club bij het golfterrein waarbij Jordan recent een groot huis liet bouwen. Aan de bruiloft gingen maanden van voorbereiding vooraf.

''Aan deze dag gingen maanden van voorbereidingen vooraf'', vertelt een van de gasten aan People. ''Hij wil Yvette alles geven wat haar hartje begeert.'' Michael Jordan had Yvette al met kerst in 2011 ten huwelijk gevraagd. Ze ontmoetten elkaar in een nachtclub in Miami in in 2008. Michael Jordan was eerder 17 jaar getrouwd met Juanita Vanoy, de moeder van hun drie volwassen kinderen.

28-04-2013 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relatie Hamilton en Scherzinger op springen door X Factor

Relatie Hamilton en Scherzinger op springen door X Factor

http://oi39.tinypic.com/359e780.jpg

Lewis Hamilton dringt er bij zijn vriendin Nicole Scherzinger op aan te stoppen met X Factor om hun relatie te redden. De Formule 1-rijder wil dat zijn vriendin niet terugkeert in de jury van de Britse talentenjacht. Hij is bang dat ze elkaar daardoor lange tijd niet zien, omdat hun schema's niet op elkaar zijn afgestemd.


Als X Factor in het najaar weer begint, moet Lewis Hamilton racen in Singapore, Japan, de Verenigde Staten en Brazilië. Hoewel hij het beste voorheeft met haar carrière, is hij bang dat hij haar erg zal missen. ''Lewis heeft Nicole verteld dat dit een onwerkbare situatie wordt en dat ze misschien moet stoppen met de show'', zegt een bron in de krant Sunday People.

''Hij zou dit niet zeggen als ze zeker had willen terugkomen en denkt dat ze gelukkiger wordt als ze samen kunnen zijn. Nicole maakt zich ook zorgen dat ze Lewis weinig zal zien. Dat is een heet hangijzer.'' Als de voormalige Pussycat Doll haar jurystoel afstaat, loopt ze naar verluidt 1,7 miljoen pond (2 miljoen euro) mis.

''Nicole heeft Simon Cowell in de macht. Hij heeft al laten weten dat zijn droomjury bestaat uit Nicole, Sharon Osbourne, Louis Walsh en Gary Barlow. Nicole is van menig dat ze daarmee een sterke onderhandelingspositie heeft, omdat ze in het vorige seizoen veruit het populairste jurylid was en Simon haar daarvoor dient te belonen'', zegt een andere insider in Daily Star. ''Hij heeft geen keus.''

28-04-2013 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beveiligingsman gaat Ashton Kutcher te lijf

Beveiligingsman gaat Ashton Kutcher te lijf

http://oi43.tinypic.com/21ojfp.jpg

Ashton Kutcher kreeg het aan de stok met een beveiligingsagent van het countryfestival Stagecoach, nadat de man tussen een fan en de acteur wilde komen.


Volgens insiders van de entertainmentsite TMZ.com was Kutcher in het vipgedeelte vlakbij het podium om te kijken naar Nick 13 en Dwight Yoakam, toen een vrouw hem benaderde en dag wilde zeggen. De vrouw schudde zijn hand, waarna de beveiliger de twee uit elkaar haalde. Hierna ontstond er bronnen chaos.

De Two And A Half Men-acteur en de beveiligingsman zouden elkaar vervolgens te lijf zijn gegaan, waarbij de vrienden van Kutcher hem tegen moesten houden om erger te voorkomen. De beveiliger zou vervolgens geëist hebben dat de acteur verwijderd zou worden, maar hij zou op eigen houtje al weg zijn gegaan. Volgens ooggetuigen zou Kutcher in ieder geval niet de aanstichter zijn geweest, maar ging de beveiliger wat te ijverig te werk.

28-04-2013 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss BumBum: "Ik had vorige week seks met Ronaldo"

Miss BumBum: "Ik had vorige week seks met Ronaldo"

http://oi44.tinypic.com/6p6l2d.jpg

Cristiano Ronaldo heeft zijn vriendin, het Russische topmodel Irina Shayk, bedrogen met de Braziliaanse Miss BumBum. Dat is een Braziliaanse schoonheidswedstrijd die de dame met het fraaiste achterwerk bekroont.


De 27-jarige Andressa Urach verklaarde aan The Sun dat de ster van Real Madrid haar in een reeks sms'en het hof maakte. Ronaldo, zo stelt ze, verklapte haar dat hij had gedroomd van haar billen en haar "mijn paardje" noemde. "Hij was geobsedeerd door mijn kont", aldus Urach.

Seks in hotel
Ze omschrijft voorts hoe de twee vorige week seks hadden in een luxehotel, 48 uur voordat Real met 4-1 verloor van Borussia Dortmund in de halve finale van de Champions League.

"Het was ongelooflijk. Zijn lichaam is perfect, als een Griekse god. Hij ging uren door en kon maar niet zwijgen over mijn kont".

Woedende Irina
Een dag eerder werd Ronaldo gespot terwijl hij een restaurant in Madrid verliet met een woedende Irina, die sinds 2010 zijn vriendin is.

"De Portugese 28-jarige voetbalster, tevens ambassadeur voor Save the Children, zou Andressa hebben gecontacteerd nadat een gemeenschappelijke vriend hem haar nummer had gegeven. Hij begon haar sms'en te sturen en sprak later via Skype met haar.

"Ik heb Cristiano altijd één van de aantrekkelijkste mannen ter wereld gevonden, dus ik vond het ongelooflijk dat hij me contacteerde", stelt Andressa nog in The Sun.

"Fictie en bedrog"
Gisteravond heeft Ronaldo, volgens The Daily Mail, ontkend dat hij seks had met Andressa. "Ik was op 22 april inderdaad in Hotel Villa Magna voor een interview met verslaggever Manu Sainz. Hij kan dat bevestigen. De rest is pure fictie en bedrog", besluit hij.

28-04-2013 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones verrassen fans in LA met concert

Rolling Stones verrassen fans in LA met concert

http://oi43.tinypic.com/2vsj79g.jpg


De Rolling Stones hebben gisteravond onverwacht een concert gegeven in een club in Los Angeles, een week voordat ze beginnen aan hun nieuwe tour. Fans in LA waren op de hoogte gesteld via het Twitter-account van de Stones. De toegangskaartjes van 20 dollar werden verloot.

De '50 and Counting' tour van de Rolling Stones begint officieel op 3 mei met een concert in het Staples Center in LA. Aanvankelijk was dat op 2 mei, maar de band heeft het openingsconcert een dag uitgesteld vanwege de play-offs van de NBA-basketbalcompetitie (waarin de LA Lakers spelen).

Keith Richards had eerder al laten doorschemeren dat het niet was uitgesloten dat er verrassingsoptredens zouden komen. Gisterochtend maakte de band bekend dat ze nog dezelfde dag zou optreden in de club Echoplex, waar plek is voor 350 toeschouwers. Direct daarna stonden honderden fans in de rij, vanaf 5 uur 's ochtends.

Voor het allereerste 'echte' concert van de tour zijn nog kaarten verkrijgbaar, voor prijzen tot 600 dollar. De Stones, die hun 50-jarig jubileum willen markeren, zullen in de VS en Canada 17 concerten geven - onder meer in Las Vegas, Toronto, Chicago en Boston, en als laatste Philadelphia, op 18 juni.

Daarna steken Mick Jagger en zijn mannen over naar Groot-Brittannië. Ze staan 29 juni op het Glastonbury Festival en op 6 en 13 juli in Hyde Park in Londen. (br.hln)


28-04-2013 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vijver Media heeft nood aan vers geld

De Vijver Media heeft nood aan vers geld

http://oi44.tinypic.com/1y359y.jpg

Mediagroep De Vijver Media, eigenaar van Woestijnvis, Humo en tv-zenders VIER en Vijf, overweegt een kapitaalinjectie en een ingrijpende aanpassing van haar businessplan. Dat weet de krant De Tijd.


De economische crisis laat zich voelen in de mediasector, waar de inkomsten uit reclame blijven dalen. Bovendien lijdt De Vijver ook onder gestegen productiekosten, hoge schulden en zwakke kijkcijfers.

Financiële ratio's
De mediagroep, die in 2011 de commerciële omroep SBS overnam voor 202 miljoen euro en daarvoor 100 miljoen euro leende, heeft daardoor afspraken met de banken geschonden. De Vijver Media was niet in staat bepaalde financiële ratio's te halen.  

"De gevolgen hiervan vallen al bij al nogal mee en zijn trouwens contractueel voorzien. Dit is niet problematisch, het zorgt voor een bijkomende (financiële) kost, maar op de lange termijn perspectief valt dit mee", legt de mediagroep uit aan De Tijd.

"Zware overname"
"Uiteraard staat De Vijver Media financieel onder druk, want we hebben een zware overname gedaan. En voorlopig halen we de 40 procent marktaandeel nog niet die we op de commerciële tv-markt voor ogen hebben", zegt CEO Wouter Vandenhaute.

"De Vijver is een zorgenkind. We moeten het originele businessplan herbekijken", vertelde een bron bij een van de aandeelhouders Corelio en Sanoma. De mediagroepen bezitten elk een derde van de aandelen van De Vijver. Een van de opties die overwogen wordt, is een kapitaalinjectie.

Zakelijke leider
Onlangs werd de komst van Gilbert Van fraeyenhoven naar De Vijver Media nog aangekondigd. De zakelijke topper moet orde op zaken stellen bij productiehuis Woestijnvis.

28-04-2013 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gestolen auto uit 'Pulp Fiction' na 19 jaar terecht

Gestolen auto uit 'Pulp Fiction' na 19 jaar terecht

http://oi39.tinypic.com/35jwacp.jpg

De gestolen Chevrolet die Quentin Tarantino gebruikte tijdens de opnames van zijn film 'Pulp Fiction' is ruim 19 jaar na de diefstal teruggevonden in Californië. De huidige eigenaar van de oldtimer heeft volgens de politie weinig met de diefstal te maken en lijkt het slachtoffer van fraude.


De klassieke Chevelle Malibu uit 1964 werd na de opnames van 'Pulp Fiction' in 1994 gestolen bij het huis van Tranantino. Tarantino gebruikte de auto onder meer voor een scène waarbij Vincent Vega, gespeeld door John Travolta, het huis van een drugsdealer binnenrijdt.

De politie kwam de gestolen auto deze week op het spoor na de arrestatie van een autodief die het had voorzien op oldtimers, meldt TMZ. Die verdachte leidde de politie naar de Chevrolet van Quintino. De diefstal is verjaard.

28-04-2013 om 00:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!