Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rockstar, Grave Digger en Korpiklaani toegevoegd aan Graspop-affiche

Rockstar, Grave Digger en Korpiklaani toegevoegd aan Graspop-affiche


http://oi48.tinypic.com/9hpfyo.jpg



De zomerfestivals komen dichterbij, en dus worden de affiches stilaan in een definitieve plooi gegoten. Die van Graspop was al redelijk goed gevuld, maar met Rockstar, Grave Digger, Korpiklaani en Hypocrisy worden opnieuw mooie namen toegevoegd. Bovendien zullen ook de volgende bands aanwezig zijn:  Agnostic Front, Escape the Fate, King Hiss, Vanderbuyst, Rotting Christ en Pretty Maids. Zo is de line-up bijna klaar, en moet er enkel nog op de laatste vier namen gewacht worden.

Groepen als Hypocrisy, Grave Digger en Korpiklaani moeten nog nauwelijks geïntroduceerd worden. Ze hebben intussen al wel naam en faam gemaakt in het metalwereldje. Hetzelfde geldt voor Agnostic Front en Escape the Fate.

Rockstar daarentegen doet misschien niet direct een belletje rinkelen. De groepsleden zijn echter stuk voor stuk kleppers. Op zang staat Tim 'Ripper' Owens, bekend van onder meer Judas priest en Iced Earth. Keri Kelli brengt zijn gitaar mee, nadat hij dat eerder ook al deed voor onder meer Alice Cooper en Slash. De drie andere groepsleden zijn James Kottak (Scorpions), bassist Rudy Sarzo (Ozzy, Dio, Whitesnake), en toetsenist Teddy 'Zig Zag' Andreadis (Guns N' Roses). Een supergroep, met andere woorden.

Eigen bodem
De affiche werd ook opgefrist met geweld vanop eigen bodem. Zo is King Hiss een opkomende stoner/rock/groove-band. Hun ep 'Snakeskin' doen je alvast smachten naar nieuw werk. De West-Vlamingen mogen op zondag hun kunnen aan het metalvolk tonen. Vanderbuyst komt dan weer van net over de Nederlandse grens. Ze brengen een seventiessound mee, die doet denken als groepen als Thin Lizzy, Van Halen en Deep Purple.

Naast de nieuwe namen staan nog andere mooie groepen. Zo is vrijdag Twisted Sister headliner en komen ook nog onder meer Korn, Helloween en Kreator langs. Op zaterdag zullen de gemaskerde mannen van Slipknot aanwezig zijn, samen met onder andere Within Temptation, Saxon en W.A.S.P.. De eer om het hoofdpodium zondag af te sluiten is voor Eddie en zijn vriendjes van Iron Maiden.  Daarnaast zullen ook groepen zoals King Diamond, Stone Sour en In Flames hun opwachting maken.


Volledige affiche:


Vrijdag 28 juni: Twisted Sister, Korn, Papa Roach, Helloween, Kreator, Coal Chamber, Mayhem, Heaven Shall Burn, Dark Funeral, Katatonia, Korpiklaani, Prong, All That Remains, Grave Digger, Heathen, Entombed, Rotting Christ, Unleashed, Asking Alexandria, Varg, Veil of Maya, Love And Death, Escape The Fate, In This Moment 

Zaterdag 29 juni: Slipknot, Within Temptation, Bullet for My Valentine, Saxon, Down, POD, W.A.S.P., Hypocrisy, The Devil Wears Prada, Udo, Overkill, Agnostic Front, Absu, Caliban, Rock Star, Lock Up, Aura Noir, Tankard, Brainstorm, Amaranthe, Dunderbeist, Between the Buried and Me, Sylosis, After the Burial, Vanderbuyst, Hacktivist 

Zondag 30 juni: Iron Maiden, In Flames, King Diamond, Stone Sour, Testament, Parkway Drive, Epica, Hellyeah, Ghost, God Seed, Dillinger Escape Plan, Moonspell, Pretty Maids, The Ghost Inside, Deez Nuts, Newsted, The Sword, Clutch, Winterfylleth, Every Time I Die, Red Fang, Bullet, Heaven's Basement, Voodoo Six, King Hiss.


16-04-2013 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Jackson over haar vader: Hij was ongelofelijk

Paris Jackson over haar vader: "Hij was ongelofelijk"

http://oi46.tinypic.com/m1xrc.jpg



Michael Jackson is de meeste iconische popster van de twintigste eeuw. Nu geeft dochter Paris, die 11 jaar oud was toen haar vader stierf, een ongeziene kijk in het buitengewone leven van de 'The King of Pop'. Paris Jackson wil dat een deel van het fortuin van haar vader wordt gebruikt om het landgoed van Neverland te renoveren voor minder bevoorrechte kinderen. Het schoolmeisje spreekt over de leuke tijden die ze beleefd heeft met haar vader op de ranch.


Twee jaar geleden maakte Paris Jackson een emotionele bedevaart naar het huis van haar kindertijd. Ze raakte zo van slag dat het reuzenrad er weggenomen was. "Ik huilde en ik huilde", zei Paris. "Het is er zo prachtig. De gezellige sfeer is er nog steeds." Ze vertelt dat ze het landgoed, zodra ze volwassen is, zal renoveren ten voordele van minder bevoorrechte kinderen.  

Paris, nu 15 jaar oud, is van plan om een tatoeage te laten zetten om hulde te brengen aan haar vader met lieve woorden die hij ooit voor haar schreef. Tot voor kort hield ze een afbeelding om hem te gedenken aan de muur van haar slaapkamer in een huis in Los Angeles waar ze verblijft samen met haar broers Prince (16) en Blanket (11).

Zeer beschermend
De tieners worden nu grootgebracht door Katherine, de 82-jarige moederfiguur van de familie Jackson. "Ik heb heel veel herinneringen aan mijn vader", zegt Paris. "Hij was een ongelofelijke vader. We hielden allemaal van hem tot zijn overlijden. Hij probeerde om ons zo goed mogelijk op te voeden en bekommerde zich altijd om ons. Hij was zeer beschermend."

Ze verklaarde waarom Jackson wilde dat zijn kinderen afgeschermd werden voor het grote publiek. "Hij wilde dat niemand wist hoe we eruit zagen. Op die manier konden we een normale jeugd hebben, iets wat hij nooit heeft gehad', vertelde ze.

Anekdotes
Ze sprak zeer emotioneel over de pogingen van haar vader om zijn gezin een normale kindertijd te geven wanneer hij op tournee was. Het ging zover dat een hotelkamer omgetoverd werd tot een homecinema met een draagbare projector en een beddenlaken. De leuke anekdotes werpen een nieuw licht op het ingewikkelde private leven van de popster en benadrukken zijn enorme toewijding aan Prince en Paris, die hij samen met zijn voormalige echtgenote Debbie Rowe kreeg, en Blanket die dankzij een draagmoeder ter wereld kwam.

16-04-2013 om 10:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia maakt comeback met Overdrive

Natalia maakt comeback in 'Overdrive'

Klik op de foto om ' Overdrive ' te beluisteren





We hebben er lang op moeten wachten, maar het is er uiteindelijk dan toch van gekomen: Natalia heeft een nieuwe single uit. Zoals we van de Kempense diva gewoon zijn, is het een heerlijk up tempo nummer geworden dat als toepasselijke titel 'Overdrive' meekreeg.

Voor haar nieuwe song werkte Natalia samen met niemand minder dan de Belgische topproducers Lazy Jay. Zij schonken Will.I.am en Britney Spears een wereldhit met het nummer 'Scream and Shout'.

Hoewel de typische Nataliaklanken ook in haar nieuwe nummer domineren, heeft het jurylid van 'The Voice' daarnaast geïnvesteerd in enkele modernere klanken. Zo krijgen fans aan het einde van de song zelfs een vleugje dubstep te horen wat haar nummer heerlijk dansbaar maakt. Wie geen fan is van Natalia's eerder werk, zal waarschijnlijk op de nieuwe evenmin verzot zijn.

Net als de eerste single, zal ook Natalia's album, dat op 26 april uitkomt, de titel 'Overdrive' krijgen. Volgens de Kempense diva vat dit Engelse woord immers perfect samen hoe ze zich de laatste tijd voelde. Wie benieuwd is naar de nieuwe single van Natalia, kan het beluisteren via het filmpje hieronder. Vrijdag zal de 32-jarige zangeres haar nieuwe song ook live brengen tijdens de uitzending van 'The Voice van Vlaanderen'.  (br.hln)


16-04-2013 om 09:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis en Ashton Kutcher eten in 'De Karmeliet' tijdens bezoek aan Brugge

Mila Kunis en Ashton Kutcher eten in 'De Karmeliet' tijdens bezoek aan Brugge

http://oi45.tinypic.com/1987rm.jpg

Als een doodgewoon koppeltje wandelden Mila Kunis en Ashton Kutcher dit weekend door de Brugse binnenstad. Het Hollywoodkoppel was er op romantische tweedaagse en ging onder meer eten in 'De Karmeliet', het oudste driesterrenrestaurant van ons land. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Een hele eer voor topkok Geert Van Hecke (65), die deze week de dertigste verjaardag van zijn populaire zaak viert. "Heel aangename mensen. Ze hadden zo lekker gegeten dat ze me persoonlijk kwamen bedanken in mijn keuken."

Gisteravond vertrok het Amerikaanse acteurskoppel met de Eurostar richting Londen.

15-04-2013 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bradley Cooper en Jennifer Lawrence winnen elk twee MTV Movie Awards

Bradley Cooper en Jennifer Lawrence winnen elk twee MTV Movie Awards

http://oi47.tinypic.com/2e3bgxd.jpg

Bradley Cooper en Jennifer Lawrence zijn zondagavond elk met twee MTV Movie Awards naar huis mogen gaan. Het duo won de award voor Beste Mannelijke en Beste Vrouwelijke Acteerprestatie dankzij hun rollen in 'Silver Linings Playbook', en mochten later op de avond ook de Gouden Popcorn voor Beste Kus in ontvangst nemen. Onze redactie in Hollywood mocht de show vanuit de zaal in de Sony Studios volgen.


Toen Cooper de tweede award kwam ophalen, vertelde hij dat zijn tegenspeelster er helaas niet bij kon zijn: "Jennifer is er niet maar het was zalig om haar te kussen."

Adam Sandler en Chris Rock mochten dan weer het podium op om de award van Beste WTF-Moment aan 'Django Unchainded'-tegenspelers Jamie Foxx en Samuel L. Jackson te overhandingen. "Ik zou deze Gouden Popcorn nooit gewonnen hebben als dit niet voor al onze fans zou zijn."

15-04-2013 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles is bang van meisjes

Harry Styles is bang van meisjes

http://oi49.tinypic.com/2zsczdl.jpg

Harry Styles, één van de zangers van boysband One Direction, durft blijkbaar niet alleen op meisjes af te stappen. De krullenbol heeft daarbij de hulp van een 'wingman' nodig. En die heeft hij gevonden in Louis Tomlinson, die ook in zijn band zit.


Harry Styles is nochtans niet verlegen als het op meisjes aankomt. De zanger had onlangs nog een relatie met zangeres Taylor Swift, maar die eindigde in januari. Sindsdien is de Brit single én op zoek. Al heeft hij bij die zoektocht wel wat hulp nodig, namelijk van Louis Tomlinson, vriend en ook lid van de boysband.

"Ik ben Harry zijn wingman", vertelt Tomlinson. "Ik help hem samen met de andere jongens om met meisjes te praten. Ik wind er meestal geen doekjes om. Als Harry het telefoonnummer wil van een meisje, dan zeg ik dat meteen tegen dat meisje (lacht)."

15-04-2013 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbie wordt webcamgirl

Barbie wordt webcamgirl

http://oi47.tinypic.com/10zoaw0.jpg

De rondborstige Barbie uit 'Oh Oh Cherso', ook gekend als Samantha de Jong, zal nu ook te zien zijn via de webcam. De blondine gaat donderdag 18 april voor twee uurtjes aan de slag als webcamgirl bij IsLive.nl. Haar man heeft er, naar eigen zeggen, geen enkel probleem mee. "In de serie zijn haar borsten toch ook te zien?"


Barbie raakte bekend door de Nederlandse tv-serie 'Oh Oh Cherso'. Daar liet ze zich van haar blondste kant zien en is ze sindsdien een bekend persoon in Nederland en België. Onlangs onderging ze een derde borstoperatie, nu naar een F-cup. Speciaal voor manlief Michael van der Plas. Met haar dubbele F wil ze nu een extra zakcentje verdienen als webcamgirl.

"Het lijkt haar heel leuk om het een keer uit te proberen", zegt haar man. "Ze wil de ervaring gewoon een keer meemaken. Ze gaat twee uurtjes aan de slag en van daaruit gaan we kijken of ze het leuk vond."

Zelf heeft Michael er geen problemen mee dat zijn vrouw voor verschillende mannen zal te 'bewonderen' zijn via de webcam. "We zijn heel open en eerlijk en we hebben het vaak over seks en porno. Dus voor ons is het geen taboe. Ze moet zelf weten of ze haar kleren uitdoet of niet, ik heb er geen problemen mee. Daarbij, in de serie zijn haar borsten toch ook te zien?"

15-04-2013 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling deelt zijn criminele fantasieën

Ryan Gosling deelt zijn criminele fantasieën

http://oi50.tinypic.com/o6eecp.jpg

Ryan Gosling mag dan wel opduiken in de fantasie van miljoenen vrouwen, ook zijn eigen gedachten durven wel eens op hol te slaan. Zo zou de Canadese acteur het liefst van al eens een bank overvallen. Uiteraard wil hij dit doen zonder daarna opgepakt te worden, zo vertelt hij in het magazine Marie Claire.


"Toen ik met Derek (nvdr. regisseur Derek Cianfrance) samenwerkte aan 'Blue Valentine' vertrouwde ik hem mijn fantasie toe dat ik heel graag eens een bank zou willen overvallen zonder daarna achter de tralies te belanden", aldus Gosling. "Mocht ik niet zo bang zijn van gevangenissen, zou ik het misschien zelfs doen", grapte hij.

De wens van Gosling kwam gauw uit. Tegen al zijn verwachtingen in, antwoordde Derek immers: "Hoe gek, ik ben er juist een film over aan het schrijven." En zo schittert Gosling nu samen met Eva Mendes en Bradley Cooper in 'The Place Beyond The Pines'. Hierin vertolkt hij de rol van Luke, een stuntmotorrijder die banken overvalt om zijn familie te helpen.

Ballet
Voorlopig geniet Gosling met volle teugen van zijn acteerpauze. Om de verveling tegen te gaan, probeert hij enkele hobby's uit, al was de eerste niet meteen een succes: "Ik heb balletlessen gevolgd, maar het was verschrikkelijk. Bovendien begonnen mensen mij te filmen met hun telefoons", aldus Gosling in Heat magazine. Alsof dat nog niet gênant genoeg was, gaf Gosling ook nog toe dat de meerderheid van de klas bestond uit 7-jarige meisjes die de acteur - uiteraard met de beste bedoelingen van de wereld - maar al te graag wilden helpen.

Conclusie? Ryan Gosling is niet alleen minder onschuldig dan we dachten, maar ook een pak minder mannelijk. Al maken zijn ruige baardje en stoere blik gelukkig veel goed...

15-04-2013 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian brengt haar leven en dat van haar baby in gevaar"

"Kim Kardashian brengt haar leven en dat van haar baby in gevaar"

http://oi49.tinypic.com/2hnrwgn.jpg

Volgens bronnen zou Kim Kardashian een groot risico lopen op diabetes. De reality-ster zou meer dan 45 kilo bijgekomen zijn tijdens haar zwangerschap. Dat is vier keer zoveel als een zwangere vrouw zou mogen bijkomen. En Kim is nog maar zes maanden ver...


De 32-jarige Kim Kardashian wil ook niet luisteren naar haar vriend Kanye West. Die wil haar gezonder én vooral minder laten eten. "Kim vindt het aanstootgevend dat je een zwangere vrouw dik kunt noemen", vertelt een bron. De rapper zou haar ook niet meer aantrekkelijk vinden door haar overgewicht.

"Je kan je zwangerschap niet als een excuus gebruiken om enorm veel te verdikken", zegt dokter Graig Title, een expert in gewichtsverlies. "De risico's van extreme gewichtstoename tijdens de zwangerschap zijn niet te onderschatten. Je kan suikerziekte krijgen, een baby met overgewicht krijgen en zelfs leverziektes. Ze brengt haar eigen leven en dat van haar baby in gevaar."

15-04-2013 om 19:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje van Shakira keurt zangtalent in The Voice

Zoontje van Shakira keurt zangtalent in The Voice

http://oi48.tinypic.com/xda77l.jpg

Enkele dagen geleden mocht baby Milan mama Shakira vergezellen in de rode stoel van The Voice in LA. Hij mag dan amper elf weken oud zijn, de kleine kerel liet duidelijk merken wat al dan niet als muziek in de oren klonk.


Als we de uitgesproken blikken en grimassen van Milan mogen geloven, was hij best nauwgezet aan het luisteren naar de zangers en zangeressen die de revue passeerden. Shakira kon het dan ook niet laten om enkele kiekjes op Twitter te verspreiden. "Uh oh, I don't think he liked that performance!", schreef ze als woordje uitleg boven het verwrongen hoofdje van haar zoontje.

15-04-2013 om 10:02 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
13-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT zendt Nederlandse troonwisseling rechtstreeks uit

VRT zendt Nederlandse troonwisseling rechtstreeks uit

http://oi45.tinypic.com/29mtzer.jpg

De VRT zendt de troonswisseling in Nederland op dinsdag 30 april rechtstreeks uit op Eén.


De eerste live-uitzending is van 10.00 uur tot 11.00 als koningin Beatrix troonsafstand doet. Van 13.30 tot 16.00 uur is ook de beëdiging en inhuldiging van koning Willem-Alexander live te volgen op Eén.

Mogelijk zal de VRT ook nog andere delen van het programma uitzenden, maar daar is nog geen beslissing over genomen.

13-04-2013 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostende herdenkt James Ensor

Oostende herdenkt James Ensor

http://oi47.tinypic.com/ogrgn.jpg

Aan de Onze-Lieve-Vrouw Ter Duinenkerk in Mariakerke heeft de stad Oostende een jaarlijkse herdenking van James Ensor gehouden. Schepen Krista Claeys en enkele vertegenwoordigers van culturele verenigingen legden bloemen neer op het graf van de kunstschilder. Voordien was er in de kerk een concert door het koperkwintet van het Muntorkest.


De Ensorherdenking met bloemenhulde vindt elk jaar plaats. Vandaag (13 april) is het exact 153 jaar geleden dat Ensor in Oostende geboren werd.

Even na 16 uur legde CD&V-schepen Claeys als eerste een bloemstuk neer op het graf van Oostendes beroemdste schilder. Daarna volgden een hele reeks andere vertegenwoordigers van culturele verenigingen. Onder hen ook Phillip Vandenbossche, directeur-conservator van het Oostendse museum Mu.ZEE.

Bloemen en muziek
De lichte regen deerde de ruim 50 toeschouwers niet. De stevige zeebries was wel iets te machtig voor een van de bloemstukken.

Daarvoor had in het door Ensor zo geliefde "Duinenkerkje" al een klassiek concert plaatsgevonden. Een uur lang bracht het koperkwintet van het orkest van de Brusselse Munt kamermuziek van uitsluitend Belgische componisten. De Onze-Lieve-Vrouw Ter Duinenkerk zat afgeladen vol voor het concert.

13-04-2013 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe 'Playmate van het jaar' niet blij met tenen

Nieuwe 'Playmate van het jaar' niet blij met tenen

http://oi45.tinypic.com/9kpj7s.jpg

In Amsterdam werd gisteren de nieuwe 'Playmate van het jaar' gekozen. De gelukkige werd Lotte uit Utrecht, zij kreeg meteen enkele tips van 'oude rot in het vak' Tatjana Simic. Die laatste sluit overigens niet uit dat ze ooit nog eens in Playboy zal verschijnen. "Zeg nooit nooit."


Volgens Tatjana zijn er altijd mensen die kritiek zullen hebben. "Dat hoort erbij, maar het is belangrijk dat je van jezelf houdt. Echte schoonheid komt van binnenuit. Dat zit 'm vooral ook in de uitstraling. Ik heb slanke benen, maar bijvoorbeeld altijd een buikje gehad. Mannen vinden dat juist leuk."

De brunette ziet er op haar 49ste nog altijd beeldschoon uit, en ze hoeft er maar weinig moeite voor te doen. "Ik zou het eigenlijk niet mogen zeggen, maar ik sport niet en snoep veel", verklapt Tatjana. Zelf maakt ze overigens reclame voor een sportschool.

13-04-2013 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse prinses Margriet omzeilt belasting

Nederlandse prinses Margriet omzeilt belasting

http://oi45.tinypic.com/5f15jk.jpg

Prinses Margriet, de jongere zus van koningin Beatrix, en haar echtgenoot Pieter van Vollenhoven maken sinds 2006 gebruik van een fiscale constructie om de erfbelasting voor hun kinderen en kleinkinderen te minimaliseren. Dat meldt De Telegraaf.


Op advies van de bank ABN Amro stopte het echtpaar een aanzienlijk deel van hun vermogen in een stichting, met trustmaatschappij TMF als uitvoerend bestuurder. De winst op dit vermogen wordt volgens de bank geheel onttrokken aan belastingheffing, wat een voordeel van miljoenen euro's oplevert.

De prinses richtte de stichting, Stichting Royale genaamd, in december 2006 op. De erfbelasting, 20 procent voor kinderen en 36 procent voor kleinkinderen, wordt door de constructie omzeild. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst is er niets mis met de constructie.

13-04-2013 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israëlische zangeres mag niet in jurk 'antisemiet' Galliano naar Songfestival

Israëlische zangeres mag niet in jurk 'antisemiet' Galliano naar Songfestival

http://oi49.tinypic.com/2uo4e4h.jpg

Zangeres Moran Mazor, die Israël zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in het Zweedse Malmö, kan niet optreden in een outfit van de befaamde modeontwerper John Galliano. De Israëlische omroep IBA heeft dat verboden, schrijft de Israëlische krant Ha'aretz.


IBA, die het songfestival in Israël zal uitzenden, vindt de excuses van de Britse modeontwerper na diens antisemitische uitlatingen onvoldoende. Een dronken Galliano sprak in 2010 zijn liefde uit voor Hitler.

Hij heeft daarvoor meerdere keren zijn verontschuldigingen aangeboden. Galliano werd na zijn uitlatingen ontslagen bij het vooraanstaande Franse modehuis Dior.

13-04-2013 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Guetta komt met twee vrienden naar Tomorrowland

David Guetta komt met twee vrienden naar Tomorrowland


http://oi48.tinypic.com/2qlvaj7.jpg


Voor de achtste keer zal David Guetta het Tomorrowlandpodium betreden. De Franse dj behoort tot de wereldtop en is al jaar en dag een trouwe gast op Tomorrowland. En deze keer komt hij niet alleen. Voor de allereerste keer nodigt hij twee van zijn beste vrienden uit om hem te vervoegen in zijn dj-booth.

David Guetta zal eerst een solodj-set neerzetten en zal dan twee back-to-back sessies spelen met Afrojack en Nicky Romero. Drie iconen, tegelijkertijd op het hoofdpodium, dat moet vuurwerk geven.

De negende editie van Tomorrowland gaat door van 26 tem 29 juli in het prachtige recreatiedomein De Schorre in Boom. (br.hln)


13-04-2013 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling wil Eva Mendes niet meer naakt zien

Ryan Gosling wil Eva Mendes niet meer naakt zien

http://oi45.tinypic.com/120pf0h.jpg

Acteur Ryan Gosling heeft zijn vriendin, Eva Mendes, verteld dat ze moet stoppen met naakt in het huis rond te lopen. Mendes loopt altijd naakt rond, maar sinds enkele gênante momenten waarbij Gosling collega's mee naar huis brengt, wil hij dat ze meer kleren aandoet.


Gosling was eerst erg tevreden met de naakte huisgewoontes van zijn vriendin. Maar sinds zijn vrienden en collega's haar nu ook naakt kunnen spotten als ze onverwachts binnenvallen, wil hij dat Mendes haar kleren aanhoudt.

Bij Eva Mendes is dat niet in goede aarde gevallen volgens een bron. "Het was een grote belediging voor haar. Ze kon niet geloven dat hij niet elke kans wil aangrijpen om naar haar naakte lichaam te kijken. Vooral omdat de meeste mannen een moord zouden begaan om haar naakt te kunnen zien."

13-04-2013 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
12-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Lively raakt gefrustreerd door haar man

Blake Lively raakt gefrustreerd door haar man

http://oi49.tinypic.com/5v42ag.jpg

Blake Lively zit verveeld met haar man, Ryan Reynolds. Die zou volgens haar te veel naar televisie kijken. Het koppel trouwde vorig jaar in het geheim in september. "Hij kijkt meer dan 50 uur per week naar tv."


Volgens een bron is de 25-jarige actrice niet tevreden met de gewoontes van haar man. "Dat hij 50 uur per week kijkt naar tv, is een serieus probleem voor Blake. Ze zijn zo rap getrouwd dat ze eigenlijk nooit de tijd hebben gehad om dat van elkaar te ontdekken."

De actrice van Gossip Girl is het blijkbaar ook beu dat ze altijd op kampeertrips gaat met haar man. "Hij heeft haar al twee keer meegenomen om te gaan kamperen. Blake begint zich nu af te vragen of de twee ooit nog op een chique vakantie zullen gaan."

Volgens de bron is Reynolds goed bezig om dezelfde fouten te maken uit zijn vorig huwelijk met Scarlett Johansson. "Zijn kampeerobsessie is één van de redenen waarom de twee uit elkaar zijn gegaan."

12-04-2013 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Lady Gaga betaalt heupoperatie van fan'

'Lady Gaga betaalt heupoperatie van fan'

http://oi47.tinypic.com/jz8wfp.jpg

Lady Gaga heeft blijkbaar een goed hart. De zangeres, die zelf een heupoperatie heeft ondergaan, zou nu een fan met dezelfde heupproblemen een operatie 'cadeau' doen.


De fan, Emma, liet via Twitter weten dat de popzangeres haar had gecontacteerd en liet weten dat ze haar heupoperatie zou willen betalen. "Gaga heeft me zelf gecontacteerd. Ze is me nu in contact aan het brengen met enkele van de beste dokters in New York."

"Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig ik ben dat Gaga alles wil betalen. Ik wil haar duizendmaal bedanken en ook haar entourage, net als haar ouders die een prachtige dochter hebben opgevoed", aldus Emma.
Volgens bronnen zou Lady Gaga, die momenteel nog herstelt van haar heupoperatie, haar rolstoel Emma genoemd hebben, naar haar superfan.

12-04-2013 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begijn doet auditie voor So You Think You Can Dance

Begijn doet auditie voor So You Think You Can Dance

http://oi45.tinypic.com/25jw86u.jpg

Het 2BE-programma 'Foute Vrienden' serveerde ons gisteren een hilarische sketch met Begijn in de hoofdrol. Zijn vrienden hadden hem namelijk ingeschreven voor 'So You Think You Can Dance'. Volledig zonder voorbereiding probeerde hij de jury te overtuigen met een heel bizarre dans, en het moet gezegd, hij trok goed zijn streng.

12-04-2013 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!