Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Michiels
Paul Michiels
Om Let Me Be Turned To Stone te bekijken druk op onderstaande foto


Paul Michiels (Heist-op-den-Berg, 15 juni 1948) is een Belgische zanger.

In de jaren tachtig van de twintigste eeuw vormde hij de succesvolle popgroep Soulsister met Jan Leyers. In 1988 scoorden ze een internationale hit met het nummer "The way to your heart". Na de split van de groep bouwde hij verder aan zijn solocarrière. In 2001 scoorde hij tegelijkertijd twee hits. "Let Me Be Turned To Stone" werd een succes, maar vooral "Forever Young", een cover van Alphaville en titeltrack van de film Team Spirit scheerde hoge toppen.

Op zaterdag 1 maart 2008 zal Soulsister, 12 jaar na de split, een reünie-concert geven in het Antwerps Sportpaleis..

27-02-2008 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
26-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk Schatje
Heerlijk schatje
De afbeelding “http://img262.imageshack.us/img262/1318/charlizetheron066an8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
je zegt: ik snap er niets van
 
meer dan 1000 gedichten voor mij
 
het is ook geen garantieplan
 
 
het is voor jou
 
zo ben je heel dichtbij
 
voor mijn heerlijke lieve vrouw
 
 
ja ik kan ze zo schrijven
 
kan soms uren doorgaan
 
het gebeurd zo heel spontaan
 
 
maar jij bent het zo waard
 
mijn gevoel voor jou
 
door gedichten verklaard
 


26-02-2008 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Keersmaeker krijgt hoogste onderscheiding in Frankrijk

De Keersmaeker krijgt hoogste onderscheiding in Frankrijk

De afbeelding “http://img208.imageshack.us/img208/419/large312960ro9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Frankrijk heeft de Belgische choreografe Anne Teresa De Keersmaeker geëerd met de hoogste benoeming in de Orde van de Kunsten en de Letteren. Dat is een zeldzame gebeurtenis. Dat meldt de VRT-nieuwsdienst.

De Keersmaeker was al Officier, maar werd nu benoemd als Commandeur, de hoogste rang in de Orde en heel uitzonderlijk voor een Belg.

Ze krijgt de erkenning voor haar bijdrage aan de verrijking van de kunsten in Frankrijk en wereldwijd als dansvernieuwer.

26-02-2008 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N-VA stapt niet in definitieve regering

N-VA stapt niet in definitieve regering

De afbeelding “http://img86.imageshack.us/img86/994/large312583wj6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De N-VA stapt niet in een definitieve regering. Dat heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever verklaard na afloop van een vergadering van het partijbestuur. Het tweede pakket met de belangrijke stappen in de staatshervorming is te vaag en te voorwaardelijk om op basis daarvan in een definitieve regering te stappen, luidt het. De N-VA zal zich bij de stemming over het vertrouwen in de regering - op 22 maart - onthouden.

Kartel
Volgens De Wever is er nu geen sprake van een breuk in het kartel met CD&V, al beseft hij wel dat zijn partij zich in een vervelende positie bevindt. CD&V en N-VA vormen immers één fractie in Kamer en Senaat. Wel positief vindt De Wever dat er een deadline staat op het tweede pakket, dat 21 juli moet gerealiseerd zijn. Als dat effectief het geval is, kan de N-VA de meerderheid alsnog steunen. Komt die zogenaamde "dikke vis" er niet, zal de partij "consequent blijven".

Dat CD&V nu wél groen licht geeft, kunnen ze bij de N-VA wel begrijpen. CD&V is immers een partij die "andere verantwoordelijkheden heeft," luidt het. N-VA zit niet te wachten op een ministerportefeuille. "Ik kan mij inbeelden dat dit bij bepaalde partijen het eerste is wat op tafel ligt de vraag is wie minister mag worden. Bij ons is daar niet eens over gesproken", beweert De Wever nog.

CD&V is niet ongerust
Kartelpartner CD&V is niet ongerust over de houding van de N-VA, en volgens voorzitter Etienne Schouppe hebben beide partijen de intentie het kartel overeind te houden. "Belangrijk is nu hoe we het luik staatshervorming de komende maanden verder gaan invullen. Als dat proces is afgerond, zal de N-VA opnieuw kunnen evalueren", zegt Schouppe, die tevreden is met het akkoord. "Er is nu een concreet perspectief op meer bevoegdheden voor de gemeenschappen en gewesten, om verder een beleid te ontwikkelen dat beter is afgestemd op de noden van hun inwoners," zegt hij. Ook vicepremier Yves Leterme is tevreden dat er eindelijk een eerste resultaat is bereikt.

Twee pakketten
Volgens Schouppe, die zelf meewerkte aan het akkoord, maximaliseert het akkoord het eerste pakket met communautaire maatregelen. Daarnaast legt het akkoord de thema's van het tweede pakket vast, met de garantie op een duidelijke timing. "Binnen de volgende regering moet een akkoord tot stand komen over onder meer het arbeidsmarktbeleid, het gezondheidsbeleid, het gezinsbeleid, het openbaar ambt en het vervolgingsbeleid op het vlak van gewestbevoegdheden. Dit tweede luik moet voor het zomerreces door het parlement worden goedgekeurd. Ook zal worden nagegaan hoe de deelgebieden meer kunnen worden geresponsabiliseerd voor hun beleidsbeslissingen en in welke mate hun fiscale autonomie kan worden uitgebreid", klinkt het.


Begroting
Tevredenheid is er ook over het feit dat nu eindelijk de begroting kan worden vastgelegd. "Onder leiding van vice-eerste minister Yves Leterme zal nadien ook werk kunnen worden gemaakt van de sociaal-economische bepalingen van de toekomstige regeerverklaring", aldus nog Schouppe.

26-02-2008 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Pausini
Laura Pausini
Om Strani Amori te bekijken klik op onderstaande foto



Laura Pausini (Faenza, Ravenna, 16 mei 1974) is een Italiaanse zangeres die immens populair is in de Italiaans- en Spaanssprekende wereld. Ze heeft ook veel aanhang in Nederland. Ze zingt vooral romantische liedjes, niet alleen in het Italiaans maar ook in het Spaans, Portugees (met Gilberto Gil) en Engels. Zij heeft een warme krachtige stem met een groot stembereik. Haar nummers gaan vooral over de liefde, maar Laura zingt ook over vrede, armoede en racisme.

Biografie

Pausini groeide op in Solarolo. Ze is door haar ouders opgeleid in het zingen. Vader Fabrizio Pausini liet haar als barpianist en zanger kennismaken met songs van Tina Turner, Barbara Streisand en Ella Fitzgerald. Op haar achtste trad ze op bij een verjaardagsfeest en vanaf toen wist zij dat op het podium haar toekomst lag. Na de basisschool besloot Pausini naar de Italiaanse kunstacademie Liceo Artistico di Faenza te gaan. Haar eerste album I Sogni di Laura nam ze vervolgens in 1987 in eigen beheer op. Ze werd daarmee officieel ontdekt door producer Angelo Valsiglio. Op 25 februari 1993 stond hij tijdens het jaarlijkse San Remo-festival aan de wieg van deze ster in wording. Met het nummer La Solitudine won de toen 18-jarige Pausini het festival. Dit nummer sloeg ook aan in Nederland en vormde daarmee haar internationale doorbraak. La solitudine werd door Paul de Leeuw vertaald tot Ik wil niet dat je liegt, dat - net als het origineel - ook op nummer 1 kwam. Haar eerste commerciële album, Laura Pausini, verscheen ook in 1993 bij Warner Music.

In 1994 nam Pausini voor de tweede maal deel aan het San Remo-festival, dit keer met het nummer Strani Amori waarmee ze op de derde plaats eindigde. Haar tweede album Laura verscheen rond diezelfde periode en werd een groot succes in bijna veertig landen. Ook Spaanstalige landen toonden intussen interesse in Pausini, zodat de zangeres besloot om een geheel Spaanstalig album op te nemen. Het werd een plaat met de beste nummers van haar eerste twee Italiaanstalige albums en verscheen eind 1994 in de Spaanstalige wereld, alwaar het een gigantisch succes werd.

Aan haar management veranderde vervolgens het een en ander. Marco Marrati, die Pausini begeleidde vanaf het moment dat ze een ster werd, bleek grote delen van het verdiende geld in zijn eigen zakken te laten verdwijnen. Ook vond hij de zangeres enkel goed voor het inzingen van 'door anderen gekozen' liedjes en liet hij haar niet ontwikkelen als liedjesschrijver, wat wel haar ambitie was. Na flink wat confrontaties was Pausini in 1996 klaar om met een schone lei te beginnen en begon zij na een kleine pauze vol goede moed aan een nieuw album. Gedurende zes maanden hield zij zich bezig met de realisatie van dit album, dat in het Italiaans en het Spaans zou verschijnen. Ook kwamen er drie liedjes in het Portugees uit, die in Brazilië op de Italiaanse versie stonden.

Het album werd in september door Warner Music uitgebracht, in het Italiaans onder de titel Le Cose Che Vivi, in het Spaans als Las Cosas Que Vives. De plaat bereikte wereldwijd de hoogste plaatsen van vele hitlijsten. Nog voor het eind van het jaar ging Pausini voor de allereerste keer op wereldtournee. De succesvolle Laura Pausini World Tour 96/97 bracht de zangeres naar de verste uithoeken van de wereld. Tijdens de tour deed de zangeres inspiratie op voor een nieuw album. Rond kerst 1997 gaf de zangeres een exclusief optreden voor Paus Johannes Paulus II in het Vaticaan.

In 1998 besteedde Pausini aandacht aan haar vierde plaat. Voor schrijfsessies en opnames vloog zij over naar New York en Los Angeles. Het album werd in oktober van dat jaar door Warner Music over meer dan vijftig landen verspreid. Net als de vorige cd opnieuw in een Italiaanse en een Spaanse versie, respectievelijk La Mia Risposta en Mi Rispuesta. Het album was - in tegenstelling tot Pausini's eerdere materiaal - een stuk persoonlijker. Ook ontpopte zij zich met deze plaat al redelijk als songwriter.


Om de plaat te ondersteunen ging Pausini in 1999 opnieuw op wereldtournee. Verder maakte ze in dat jaar een uitstapje naar de Engelse taal: ze nam de soundtrack van de speelfilm Message In A Bottle, met Kevin Costner in de hoofdrol, voor haar rekening. Het desbetreffende nummer heette One More Time en werd geschreven door zanger Richard Marx. Na een pauze begon Pausini in 2000 te werken aan haar vijfde album. In het september verscheen het album onder de titels Tra Te E Il Mare (Italiaans) en Entre Tu y Mil Mares (Spaans) en werd opnieuw een bestseller.

Deze keer werd er geen wereldtournee aan het nieuwe album verbonden. Pausini had inmiddels diverse aanbiedingen gekregen om een geheel Engelstalig album op te nemen. Het plan werd alleen telkens verschoven, aangezien de zangeres er nog niet aan toe was. In 2001 bleek Pausini genoeg succesvol materiaal te hebben om een verzamelalbum te vullen. Naast bekend werk, nam Pausini voor dit project enkele nieuwe nummers op. Het album verscheen in oktober, wederom in een Italiaanse (E Ritorno Da Te - The Best Of) en een Spaanse versie (Volveré Junto A Ti).

Eind 2001 begon Laura aan een nieuwe wereldtournee, die tot halverwege 2002 duurde. Na de tour vloog Pausini naar de Verenigde Staten om dan eindelijk haar eerste Engelstalige album op te nemen. Ze verbleef er een half jaar voor het opnemen van liedjes en voor het opdoen van indrukken van de Amerikaanse bevolking en haar cultuur. Om de kans op een doorbraak in Amerika te vergroten, werden voor het album diverse bekende Amerikaanse producers en liedjesschrijvers aangetrokken. In november werd het album onder de naam From The Inside uitgebracht in de VS en in Canada. De eerste single van het album was Surrender. Daarmee behaalde Pausini de eerste plaats van de Amerikaanse dancecharts. Pausini baalde echter van het feit dat de single overal in Amerika te horen was in diverse remixen, maar niet in de originele versie. Zij werd in de VS gezien als dance-artiest, terwijl ze dat dus niet was. Haar Amerikaanse platenlabel beloofde haar vervolgens op een andere manier neer te zetten.

Aanvankelijk was From The Inside enkel voor de VS en Canada bestemd, omdat dat Pausini in Noord-Amerika nog niet was doorgebroken. Toch werd het album door veel mensen geïmporteerd via internet. Om haar fans tegemoet te komen, werd From The Inside begin 2003 alsnog in Europa en Japan uitgebracht. Ze behaalde er redelijke successen mee, maar mensen zagen Pausini toch liever Italiaans of Spaans zingen, dat was een feit. Op 8 maart 2003 kreeg Pausini voor de totale verkoop een diamanten plaat uitgereikt. Er waren tot dan toe, wereldwijd minimaal 25 miljoen albums verkocht.

In de VS werd intussen - geheel tegen Pausini's zin - opnieuw een single met diverse remixen uitgebracht, waarmee ze opnieuw de dancecharts besteeg. Pausini zette daarop alle promotie die voor de VS nog op het programma stond stop. Ze keerde terug naar Italië en trad tijdelijk uit de spotlights. Haar volgende album verscheen in oktober 2004: Resta In Ascolto was de Italiaanse persing, Escucha de Spaanse. Op 23 november 2004 kreeg Pausini tijdens opnames van het televisieprogramma All You Need Is Love de Life Time Music Award voor de verkoop van 1 miljoen exemplaren van haar tot dan toe verschenen albums in de Benelux.

Tijdens de tournee ter promotie van haar nieuwe album werden opnames gemaakt voor de live cd/dvd Laura Pausini - Live In Paris '05 die in november 2005 door Warner Music werd uitgebracht. Eind 2005 won Laura Pausini de Latin Grammy voor Best Female Pop Album of the Year. Niet veel later, begin 2006, won ze de Grammy voor Best Latin Pop Album. Rond diezelfde tijd werd ze ook genomineerd voor vier Lo Nuestro Awards, waarvan ze er één mee naar huis mocht nemen. In het najaar van 2006 heeft Laura het coveralbum Io Canto / Yo Canto uitgebracht.

In 2007 gaf ze als eerste vrouw een solo-concert in het San Siro in Milaan. Hier werden een cd en dvd van uitgebracht, beide met de naam San Siro 2007..

26-02-2008 om 10:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
25-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz oefent voor Oscar-uitreiking

Cameron Diaz oefent voor Oscar-uitreiking

De afbeelding “http://img182.imageshack.us/img182/5055/diaz2671024x768xn8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Cameron Diaz hoeft zich geen zorgen te maken over de uitreiking van de Oscars vanavond. De blonde actrice kwam gisteren naar het Kodak Theatre in Hollywood om het openen van de envelop en de wandeling over de rode loper te oefenen.

Ook Jessica Alba
Diaz, die was gekleed in een grijze trui, skinny jeans en torenhoge hakken, opende een envelop en riep: "De Oscar gaat naar...je moeder. Nee, ik maak maar een grapje." Na de repetitie liep ze tegen haar zwangere collega-actrice Jessica Alba aan, die ook haar praatje kwam oefenen.

Renée Zellweger
Renée Zellweger kwam op gympen naar de repetities. Vlak voordat het haar beurt was om het podium te beklimmen, viste ze uit haar Gucci-tas een paar Christian Louboutin-hakken. Nadat ze haar tekst had gerepeteerd, verruilde ze de pumps weer voor haar comfortabele schoeisel. Ook Jennifer Garner trok pas een paar hakken aan toen ze het podium besteeg. Haar assistent hield haar gympen vast terwijl ze haar tekst uit haar hoofd leerde.

Katherine Heigl
Katherine Heigl had niet zoveel moeite met de hakken, maar worstelde met de autocue. De 'Grey's Anatomy'-actrice kneep met haar ogen terwijl ze probeerde de tekst op het scherm achterin de zaal te lezen.

Harrison Ford
Harrison Ford kwam kijken waar hij vandaag in de zaal zit. Met een kopje koffie in de hand wandelde hij naar de stoel naast die van zijn vriendin Calista Flockhart. "O nee, ze hebben haar precies naast me gezet", grapte hij.

Regen voorspeld
De organisatie heeft er met de repetities alles aan gedaan om de uitreiking van de belangrijkste filmprijzen soepeltjes te laten verlopen. Het enige dat roet in het eten kan gooien, is het weer. Meteorologen verwachten dat Californië vandaag gebukt zal gaan onder regenbuien.

25-02-2008 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nelson en Paranoiacs winnen eerste halve finale Eurosong

Nelson en Paranoiacs winnen eerste halve finale Eurosong

De afbeelding “http://img508.imageshack.us/img508/3239/large310964tb5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nelson heeft de eerste halve finale van Eurosong gewonnen en zit al zeker in de finale van 9 maart. De Paranoiacs werden tweede en ook zij zijn daarmee zeker van een finaleplaats. Tanja Dexters eindigde laatst en ligt uit de wedstrijd, Katy Satyn en A Butterfly Mind moeten hopen op een wildcard van de jury.

Relletjes
De aanloop naar de eerste halve finale werd geplaagd door wat relletjes, het ene al wat groter dan het andere. Jurylid Katrina kreeg het verwijt dat ze alles geweldig vond, en de VRT kreeg een klacht van de Servische ambassade, die niet kon lachen met de twee sidekicks van presentator Bart Peeters. Die spelen namelijk twee zure, enigszins hoerig geklede Servische dames die sloten vodka verzetten en al eens gezellig de zweep laten knallen. Ze draaien af en toe ook eens wat 'gestolen' gsm's in hun haar. Maar niet getreurd, het is natuurlijk helemaal niet de bedoeling te lachen met het Servische volk, verduidelijkte Peeters, waarna 'Milena en Mirjana' gezellig hun dijen en handen in het kruis van de presentator duwden. De bedenkers van die grap hadden waarschijnlijk ook graag een verborgen camera in de Servische ambassade gezet, voor nog meer jolijt.

Halve finales
De acts dan. In tegenstelling tot twee jaar geleden huurde de VRT geen team van raadgevers in om de kandidaten te restylen voor de halve finales. En maar goed ook, want de verbeteringen die dat team voorstelde, bleken telkens foute boel. De afwezigheid van die raadgevers heeft nu wel het nadeel dat de acts in de halve finale nauwelijks veranderd zijn tegenover de voorrondes. Aan de geluidsband van de nummers mogen de kandidaten ook niet meer sleutelen, waardoor die twee halve finales eigenlijk vrij overbodig zijn. Het enige verschil met de voorrondes is dat Eurosongkenner André Vermeulen bij elke act filmpjes laat zien van vergelijkbare deelnemers uit het rijke verleden van het Songfestival. En na die filmpjes blijkt de originaliteit van sommige acts toch wel heel ver weg.

Tanja Dexters
Tanja Dexters deed ongeveer hetzelfde als in de voorrondes en haar twee dansers ook, met de fameuze bijna-homokus en al. Ze had deze keer wel twee (heel gewoontjes geklede) achtergrondzangeressen bij, en zong zelf zeker niet slecht. Katrina, die had beloofd in de halve finales strenger te zijn, begon zich meteen excessief te verontschuldigen voor het feit dàt ze ietsiepietsie kritiek ging geven. Ze gaf die kritiek namelijk niet om La Dexters te kwetsen, maar om de act nog beter te maken. Daarna schudde ze met veel moeite wat opbouwende kritiek uit haar mouw over de kledij van de achtergrondzangeressen, die ze liever in het wit had gezien. Ze besloot met "nice singing and great dancing". Auw, die zat!

Marcel Vanthilt keek eerder naar het groter geheel. "Een paaldansende Miss België die al eens tweedehands auto's verkoopt en van de Eifeltoren springt, dat is natuurlijk een mooi verhaal om te verkopen in Belgrado." Vanthilt vond de act wel niet gewaagd genoeg, en had iets meer seks verwacht. "Kom na afloop effe op mijn gezicht zitten en ik leg het nog wel eens uit," likkebaardde hij. Kris Wauters vond het "opnieuw niet vals", en daar leek Tanja al helemaal mee in de wolken. Hij vond haar bewegingen soms wel wat ingehouden, "wat boers" zelfs, omdat ze zich zo concentreert op haar ademhaling. Hij wou een overdonderende act om de concurrentie met gelijkaardige nummers in Belgrado aan te gaan, en die had hij niet gezien.

Nelson
Nelson is volgens Bart Peeters een 'womanizer', iets dat de Telenet-installateur fel ontkende. "Ik ben iejemoal giene womanizer," zei hij in het plat Antwerps, en keek daarbij van "iek gon auw een safflet oem auw oewere geive". Zijn lief zat namelijk in de studio, ziet u. Een 'mananizer' is hij dus ook niet, hoewel hij met zijn 'marcelleke' op het feest van de Red & Blue gisteren in zijn thuishaven waarschijnlijk veel succes had geoogst. Nelson krijgt trouwens al te kampen met de eerste tekenen van het BV-schap. Hij wordt namelijk herkend wanneer hij voor zijn job bij mensen aanbelt. "'t Ies ni woar ei!" blijkt daarbij de standaardbegroeting te zijn. Het lijkt wel een tafereel uit 'Lili en Marleen'.

Nelson zong zijn zelf gecomponeerde nummer 'When I can't find love' alleszins met hetzelfde gemak als in de voorrondes, en de samenzang met zijn 'backings' klonk zelfs nog beter dan de vorige keer. Kris Wauters loofde het feit dat Nelson het nummer zelf heeft geschreven, en dat hij het daardoor heel geloofwaardig kan zingen. Voor dit soort songs bestaan er namelijk betere zangers, wist het muzikale brein van Clouseau, "maar ik denk dat niemand dit nummer beter kan zingen dan jij." De immer kritische Katrina miste ergens een crescendo in het nummer, en zag de backings liever zittend zingen zoals in de voorrondes, in plaats van rechtstaand zoals nu. Marcel vond "het nummer toch niet zo origineel. Wat veel suiker en siroop, maar het prentje klopt wel. Het is een slow waar midden in de nacht niemand nee tegen zou zeggen."

Paranoiacs
Als Eurosong niks oplevert voor de Paranoiacs "blijven wij gewoon spelen in elke club van vijf tot vijftig man," zei zanger Hans Stevens. En dat is geen pose. We hebben de groep een jaar of zeven geleden namelijk eens gezien in een klein, halfvol café in Leuven, en ze gaven er gewoon een lap op. Na hun deelname aan Eurosong zal er ongetwijfeld meer volk op afkomen, want 'Shout it out' beukte er weer lekker op los, en zorgde opnieuw voor een wiebelende voet aan ons been. Rock en het Songfestival gaan volgens Eurosongkenner André Vermeulen wel niet samen. En dan?

Dat Marcel Vanthilt een fan is, wisten we al lang. "Een bronstig schaap in een wolvenvacht," zei hij over de act. Hij dacht dat de groep veel punten zou kunnen scoren in Belgrado, "omdat er veel mensen naar het Songfestival kijken uit leedvermaak, om ermee te lachen". "Alle rockers van Oost- en West-Europa kunnen met hun foertstemmen zorgden voor een 'Paranoiacs hallelujah'," meende hij. Katrina vond het nog beter dan de vorige keer, en als kritische noot voegde ze daaraan toen: "De duivel in mij ziet jullie graag naar Belgrado gaan om ze daar een stamp onder hun reet te geven." Ook Kris Wauters vond 'Shout it out' sterk genoeg om een kans te maken op het Songfestival. Hij dacht verder nog aan wat vuurwerk om de act visueel wat aantrekkelijker te maken, maar dat heb je natuurlijk met muzikanten die iets te vaak in het Sportpaleis optreden.

A Butterfly Mind
De act van de zingende zussen van A Butterfly Mind werd opgefleurd met rook van droogijs. "Mochten er indianen zijn die zich hierdoor in een slecht daglicht geplaatst zien, gelieve hun ambassade contact te laten opnemen met de VRT," sprak Bart Peeters. De Cappaert-zusjes zagen er alleszins beeldig uit, en lieten iets meer fijne vleeswaren zien dan in de voorrondes. De kleur van hun jurken vloekte wel een beetje meer dan het sobere wit en zwart van de vorige keer, en ook hun samenzang vertoonde deze keer een paar mankementjes.

Marcel Vanthilt wou 'Lonely Heart on Wheels' zeker nog eens horen in de finale. Katrina vond het "zo'n nummer dat groeit, maar op het Songfestival krijg je natuurlijk maar één kans." Ze zag een intieme act, en heeft liever wat meer contact met het publiek. Kris Wauters was het daarmee eens: "Jullie zijn geen grote showbeesten, en dan moeten jullie de camera 'pakken'. Nooit angst laten zien, op het Songfestival is bescheidenheid geen goede eigenschap. Nu is het een beetje van 'sorry, we komen een liedje zingen', en die sorry moet weg."

Katy Satyn
Katy Satyn brengt net als Tanja Dexters een 'typisch' Eurosongnummer. Flitsende dansact, een cape die uitvliegt, een Keltisch riedeltje, de fameuze Balkanbeats en een refrein dat zich vastknabbelt in je hoofd. Allemaal mooi gemaakt en uitgevoerd, hoewel de zang in de strofes, wanneer er geen achtergrondzang is, toch heel magertjes uitvalt. Toen Katy door haar dansers de lucht in werd getild en ze haar armen omhoog stak, dachten we eventjes dat er iets uit haar pakje zou floepen, maar dat bleek ijdele hoop.

Marcel Vanthilt begon met het positieve nieuws. "Je hebt een fantastische artiestennaam, en je bent ook zo mooi als satijn. Je had ook gyproc of linoleum kunnen heten." Hij vond ook haar 'fuck me'-botjes geweldig, maar "ik heb al een mondelinge afspraak met Tanja Dexters". Het slechte nieuws dan: "Als ik een cd zou hebben met alle nummers van vanavond, zet ik ze allemaal graag op, behalve dit," was zijn verdict. Kris Wauters werd niet geraakt door het nummer, "dat wel goed gemaakt is". "Dit is waar mensen voor willen stemmen, het heeft de formule voor Eurosong," dacht Katrina dan weer. Voor de kritische noot besloot ze nog iets te zeggen over de act. Ze vond namelijk dat de kleren nog wat spectaculairder mochten, en vooral die van de dansers. Daar zag ze namelijk zweetplekken op - o jee! Bel de antizweetplekkenbrigade! Ze zou de dansers daarom in het wit hijsen, en besloot haar rondje snoeiharde kritiek met "blijf werken aan de kracht van je stem en 'go for it'! Katy was er niet goed van, en haar dansers staarden verdweesd naar hun okselvijvers

25-02-2008 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Brown
James Brown
Om James Brown te bekijken druk op onderstaande foto



James Joseph Brown (Barnwell, 3 mei 1933 — Atlanta, 25 december 2006) was een Amerikaanse zanger. Hij was een van de belangrijkste muzikanten van de 20e eeuw en had een belangrijke invloed op de ontwikkeling van gospel en rhythm and blues in soul en funk. Zijn bijnaam was de "Godfather of Soul".

Jeugd

Brown zou geboren zijn in Barnwell in 1933, maar sommige bronnen noemen 1928 als zijn geboortejaar, en Pulaski, Tennessee als zijn geboorteplaats. Hij groeide op in een bordeel, in de crisisjaren 30 in Augusta, Georgia. Op 16-jarige leeftijd werd hij veroordeeld voor een gewapende overval. Na drie jaar werd hij op voorspraak van Bobby Byrd vrijgelaten op voorwaarde dat hij zich niet meer in Augusta zou laten zien, en dat hij een baan zou zoeken. Na een korte sportcarrière in boksen en baseball zocht hij zijn heil in de muziek.


 Carrière

Gedurende zijn carrière heeft hij veel muzikanten beïnvloed. In de jaren 60 werd hij door andere artiesten geïmiteerd. Halverwege de jaren 70 verlieten diverse muzikanten zijn band, en gingen meer de funk kant op, à la George Clinton. In de late jaren 70 en jaren 80 was Brown een inspiratiebron voor rap, breakdance en hiphop en dj's als Grandmaster Flash gebruikten veelvuldig samples van Brown's werk. Met de Egyptische zanger Hakim zong hij 'Leila' (2004).

James Brown werd ook wel The Godfather of Soul, Soul Brother Number One en Mr. Dynamite genoemd. Hij was vier keer gehuwd, hij trouwde met zijn huidige vrouw Tommie Rae Hynie in 2002 na het overlijden van zijn derde vrouw Adrienne Rodriguez, met wie hij twaalf jaar getrouwd was geweest. Daarvoor was hij al tweemaal getrouwd geweest, met Deidre Jenkins, en met Velma Warren (1954 - 1969).

Op 23 januari 1986 werd Brown opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame en op 14 november 2006 in de UK Music Hall of Fame.


Dood

In december 2004 bleek hij ziek te zijn, er werd prostaatkanker geconstateerd. James Brown overleed op 73-jarige leeftijd op Eerste Kerstdag 2006 om 07:45 uur CET, nadat hij een dag eerder in het ziekenhuis was opgenomen met een longontsteking. De doodsoorzaak was congestief hartfalen veroorzaakt door de longontsteking. In maart 2007 werd bekend dat het lichaam van James Brown bijgezet is in een crypte bij het huis van één van zijn dochters in Columbia (South Carolina).

.

25-02-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
24-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy dagdroom
Sexy Dagdroom

De afbeelding “http://img407.imageshack.us/img407/7306/hamilton341024x768iz9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
ik wil niet meer huilen
niet meer huilen om jou
maar toch blijf ik het doen
hou ook nog zo ontzettend veel van jou
mijn allerliefste
waarom kan ik jou toch niet vergeten


laat me je ster zijn
ik verlicht je weg
tot aan het eind van alle sterren
en wanneer er een andere ster voorbij komt
laten we dan dansen
dansen door de nacht
de nacht waar ik zo lang op heb gewacht

mijn allerliefste
jou vergeten
dat is wat ik niet kan
maar jij blijft mijn kleine sexy dagdroom
diep blauw en donker groen

24-02-2008 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PPS van Madonna
PPS van Madonna


Madonna, volledige naam Madonna Louise Veronica Ciccone Ritchie (Bay City, Michigan, 16 augustus 1958) is een Amerikaanse zangeres, actrice en levenskunstenares. Madonna wordt ook wel de almaar transformerende Queen of Pop genoemd en is de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden. Volgens Warner Bros Records heeft Madonna meer dan 250 miljoen albums verkocht.

De Amerikaanse zangeres Madonna wordt algemeen beschouwd als een van de meest controversiële personen in de pop-cultuur, gedurende de afgelopen 25 jaar. Regelmatig haalt ze het nieuws met nieuwe, voor sommigen, choquerende beelden en haalt daarmee de woede van een of meer (vaak christelijke) organisaties op de hals. Volgens sommigen is Madonna geen echte aandachtzoeker. Ze probeert de aandacht te vestigen op de problemen van de wereld. De wereldschokkende uitvoering van 'Live To Tell' is volgens de artieste zelf een oproep om aids uit de wereld te helpen. Recent was Madonna ook te horen in de gratis single 'Hey You'. Deze single was gratis te downloaden voor het doel van Live Earth, een organisatie tegen global warming.

Jeugd

Bij het ter communie gaan kiest zij voor de extra naam Veronica. Haar vader, Sylvio (of Tony) Ciccone, is van Italiaanse afkomst. Haar moeder, Madonna Ciccone-Fortin, is van Frans-Canadese afkomst. Naast dochter Madonna kregen zij nog vijf kinderen: Anthony, Martin, Paula, Christopher en Melanie.

Madonna groeit op in Rochester Hills en Pontiac, beiden onder de rook van Detroit in de Amerikaanse staat Michigan. Op vijfjarige leeftijd verliest ze haar moeder (30), die in 1963 overlijdt aan kanker. Sylvio Ciccone hertrouwt later met de huishoudster van de familie, Joan Gustafson. Met haar krijgt Sylvio nog twee kinderen: Jennifer en Mario. Wellicht omdat ze als vijfjarige niet begrijpt waarom haar moeder haar wordt afgenomen alsmede de (indertijd) slechte verstandhouding met haar 'stiefmoeder' Joan Gustafson, ontwikkelt Madonna haar rebelse karakter.

Als kind volgt Madonna piano- en balletlessen. Op school doet ze actief mee aan de artistieke activiteiten. Na de middelbare school krijgt ze een studiebeurs voor de Universiteit van Michigan. Na twee jaar in 1976 verlaat ze de universiteit om met 35 dollar in een taxi te stappen en de chauffeur te vragen haar op een plek af te zetten waar het allemaal gebeurt; de chauffeur zet haar af op Times Square in hartje New York.

Daar poseert zij voor kunststudenten om aan geld te komen, Ook zingt ze in verschillende punk-bandjes waaronder Emmy and the Emmys. Bovendien werkt ze ook nog een tijdje als verkoopster bij Dunkin' Donuts. In 1978 werkt zij als achtergrondzangeres bij Patrick Hernandez die een hit had met 'Born To Be Alive'. Ze speelt ook nog mee in 1979 in een studentenfilm 'A Certain Sacrifice' die pas in 1985 wordt uitgebracht.

Like a Virgin

In 1984 komt Madonna met het album Like a Virgin, geproduceerd door Nile Rodgers, bekend van Chic. Het album wordt zowel door fans als critici goed ontvangen, en trekt de aandacht onder meer door de provocerende titel en hoes. Van dit album komen vier hits: Like A Virgin, Angel, Dress You Up en Material Girl.

In 1985 maakt Madonna haar eerste uitstapje naar Hollywood. In de film Vision Quest speelt ze een clubzangeres. Deze film levert haar nog twee hits op: Crazy For You en Gambler. Later dat jaar speelt ze een belangrijke rol in de film Desperately Seeking Susan. Voor deze rol ontvangt ze goede kritieken. Van deze film komt het nummer Into The Groove dat op latere uitgaven van het album Like A Virgin als extra nummer is gezet.

Op 13 juli 1985 verschijnt Madonna op het Philadelphia-podium tijdens Live Aid. Die week ervoor verschenen in verscheidene media naaktfoto's van Madonna vanuit de tijd dat ze als bijverdienste poseerde voor kunstadacemie-studenten in New York. Bette Midler kondigde Madonna aan op Live Aid als "de vrouw die zichzelf omhoog heeft getrokken aan haar BH-bandjes, en er ook bekend om staat dat ze ze af en toe laat zakken." Madonna vertolkte drie nummers: Holiday, Into The Groove en Love Makes The World Go Round.

Op 16 augustus 1985, haar 27e verjaardag, trouwt Madonna met acteur Sean Penn. Met hem speelt ze in 1986 in de film Shanghai Surprise, een grote flop. Het echtpaar krijgt al snel een negatieve reputatie door hun houding tegenover de media, vooral vanwege Penns agressie tegen paparazzi.

In de herfst van 1985 begint Madonna aan haar eerste tournee, The Virgin Tour, alleen in de Verenigde Staten (in 1987 zal ze aan haar eerste wereldtournee beginnen).

True Blue

Na een rustige periode van enkele maanden komt Madonna verrassend terug met een nieuw album en een nieuwe look: kort blond haar, en ook alle lingerie en armbandjes lijken te zijn verdwenen. Dit nieuwe imago presenteert ze voor het eerst in de videoclip van het nummer Papa Don't Preach, vooruitlopend op de release van haar derde album, True Blue. Dit album verschijnt in juni 1986 en is opgedragen aan the coolest guy in the universe: echtgenoot Sean Penn. Op dit album staan de hits Open your heart, True Blue, de ballade Live to Tell (uit de film At Close Range waarin Sean Penn een rol heeft), La Isla Bonita en Papa Don't Preach. In tegenstelling tot bij haar eerste twee albums heeft Madonna dit keer aan de tekst van alle nummers meegeschreven en het album zelf medegeproduceerd.

Terwijl de singles van True Blue stuk voor stuk de hitlijsten domineren, vindt Madonna ook nog de tijd om een film op te nemen: Who's That Girl. De film is weinig succesvol, maar levert Madonna in de zomer van 1987 wel weer enkele wereldhits op: Who's That Girl, Causing a commotion en The look of love. Deze singles zijn afkomstig van het soundtrack-album Who's That Girl - Original Motion Picture Soundtrack. Naast de drie genoemde singles is ook het Madonna-nummer Can't Stop te vinden op het album, alsmede tracks van o.a. Scritti Politti en Club Nouveau.

In 1987 begint Madonna aan haar eerste wereldtournee: de Who's That Girl World Tour 1987. Op deze tournee wordt ze voor het eerst begeleid door achtergrondzangeressen en -danseressen Donna DeLory en Niki Harris (laatstgenoemde zong later ook mee op liedjes van Snap!). Ook geeft Madonna in augustus 1987 twee uitverkochte concerten in De Kuip in Rotterdam. Haar concert in Turijn (Italië) wordt op 4 september 1987 live uitgezonden op tv en trekt wereldwijd miljoenen kijkers.

You Can Dance

Ook komt ze dit jaar met het album You Can Dance. Hierop staan remixen van bekende singles, maar ook albumtracks, doorlopend aan elkaar gemixt. Er staat ook een nieuwe track op: Spotlight. Dit nummer werd op het laatste moment geschrapt voor het album True Blue, en wordt in Japan alsnog als single uitgebracht. Het album verkoopt minder goed dan Madonna's vorige albums. Als ook de film Who's That Girl flopt, is dat voor sommige critici aanleiding te roepen dat de carrière van Madonna over het hoogtepunt heen is.

In 1988 neemt Madonna een korte pauze, waarin ze onder andere in een toneelstuk op Broadway speelt (Speed The Plow) en kleine rollen vervult in de films Bloodhounds of Broadway en Shadows & Fog (van Woody Allen).

Like A Prayer

In 1989 verandert Madonna opnieuw haar uiterlijk en imago. Dit keer geen geblondeerd haar, maar haar eigen kleur: donker. Ze brengt in maart het album Like A Prayer uit. De videoclip van de titelsong veroorzaakt grote ophef. In de videoclip is te zien hoe Madonna toevallig getuige is van een verkrachting en moord waarvoor een andere voorbijganger ten onrechte wordt beschuldigd en gearresteerd. Madonna bezoekt hierop een kerk, waar een beeld van de heilige Martinus van Porres tot leven komt en haar hartstochtelijk kust. Hierop wijst Madonna de echte dader aan, waarna de ten onrechte beschuldigde man (die voorgesteld wordt door het standbeeld van Martinus van Porres), wordt vrijgelaten. Het Vaticaan sprak van een godslasterlijke video vanwege de vermenging van erotiek en katholieke symbolen. Pepsi Cola zegde een miljoenencontract met Madonna op. Ondanks (of dankzij) deze controverse werd de single wereldwijd een nummer 1-hit. Het nummer is in 2002 opnieuw een grote hit in de versie van Mad'House, en daarna nog in de mix gegaan bij Sensation Anthem 2004 door DJ Paul Elstak en Neophyte.

Het album Like A Prayer, dat opgedragen is aan haar moeder 'die mij leerde bidden', levert Madonna nog enkele grote hits op, waaronder Express yourself (met op dat moment de duurste videoclip ooit), Cherish, Dear Jessie (opgedragen aan de dochter van producer Pat Leonard), Oh Father (over de band met haar vader) en Keep It Together (over haar band met haar familie). Promise To Try vertelt over het verlies van haar moeder op jonge leeftijd. Ook staat er een duet met Prince op: Lovesong, alsmede het nummer Till Death To Us Apart dat over haar mislukte huwelijk met acteur Sean Penn verhaalt. Op 4 januari 1989 scheidde ze van hem. Het album sluit af met Act Of Contrition (oefening van berouw), welke ze opzegt terwijl de muziek van het nummer Like A Prayer achteruit gedraaid wordt. Als je het liedje achteruit draait hoor je op het eind de tekst "what do you think i'm saying weirdo".

I'm Breathless

Madonna speelt in 1990 naast Warren Beatty de rol van Breathless Mahoney in de film Dick Tracy en krijgt hier goede kritieken voor. Verder scoort ze een hit met Vogue, afkomstig van het album I'm Breathless (verwijzing naar haar rol in de film) die 'muziek uit en geïnspireerd door' de film Dick Tracy bevat. Van dit album komt ook het nummer Hanky Panky, dat een bescheiden hit werd. Vogue was in eerste instantie niet bedoeld om als single uitgebracht te worden. Madonna schreef het nummer samen met Shep Pettibone speciaal voor de B-kant van de (indertijd nog vinyl) single Keep It Together. Toen ze het nummer liet horen aan de platenbazen van Warner Music was iedereen het erover eens: dit nummer was te goed voor een B-kantje. Er werd besloten om het als single uit te brengen en het nummer werd toegevoegd aan de soundtrack van Dick Tracy (ook al had het niets te maken met de film). Mede dankzij de iconische clip groeit Vogue uit tot een van Madonna's grootste hits. Bovendien markeert Vogue het begin van een samenwerking met producer Shep Pettibone (met wie ze later het album Erotica maakt).

The Immaculate Collection

Aan het einde van 1990 komt Madonna met haar eerste "Greatest Hits"-album, The Immaculate Collection (de onbevlekte collectie), een album dat ze opdraagt aan the Pope (wat ook de bijnaam voor haar broer Christopher is). De cd is het eerste album ooit dat gemixt is in Q-sound, dat de luisteraar de muziek in 3-dimensionale stijl laat ervaren. De nummers op het album zijn allemaal geremixt door Shep Pettibone. Op het album staan tevens twee nieuwe tracks, die beide grote hits worden (Rescue Me en Justify my love, een samenwerking met Lenny Kravitz). De videoclip van het laatste lied wordt door MTV geboycot, vanwege het expliciete karakter. Madonna brengt daarom de videocassette los uit, de eerste video-single ooit. Van de videoclip worden 400.000 exemplaren verkocht. In de clip is ook toenmalige vriend Tony Ward te zien die ze ooit als verjaardagscadeau kreeg. Hij is voornamelijk bekend als naaktmodel voor homobladen en -films.

Blond Ambition

In 1991 speelt Madonna de hoofdrol in een documentaire over haar leven tijdens de Blond Ambition Tour in 1990, genaamd Truth or Dare. In Europa krijgt de film de naam In bed with Madonna. In de documentaire komt Madonna naar voren als een ambitieuze, sexy en veeleisende vrouw, maar ook zachte trekken van haar karakter komen naar voren. Zo is te zien dat ze het graf van haar moeder bezoekt. Madonna bezoekt het filmfestival van Cannes om haar documentaire de nodige publiciteit te geven. De film is wereldwijd een succes, en staat nog steeds in de top 5 van highest grossing documentaires of all time met een opbrengst van 29 miljoen dollar.

Een jaar later speelt Madonna in de film A League Of Their Own, over een vrouwenhonkbalteam. Critici zijn enthousiast over Madonna's acteerprestatie. Uit deze film komt de single This Used To Be My Playground, die in de Verenigde Staten Madonna's tiende nummer 1-hit werd, maar vreemd genoeg niet op de soundtrack van de film staat.

Erotica

In 1992 brengt Madonna het album Erotica uit op haar een eigen nieuwe platenlabel Maverick, waarbij o.a. ook Alanis Morissette en Deftones een contract tekende. Op Erotica staan de singles Erotica, Deeper and Deeper, Fever (een cover van Peggy Lee), Bye Bye Baby, Bad Girl en Rain. Op het album, geproduceerd door Shep Pettibone, gaat Madonna iets de techno-kant op. Ze wilde voor de hoes van dit album helemaal naakt op de foto, de platenmaatschappij Warner Music ging hier niet mee akkoord. Daarom is gekozen voor een detail van een van de foto's van het boek Sex dat ze kort na het verschijnen van het album uitbracht. Hierin brengt ze haar erotische fantasieën in beeld en onder woorden. Het publiek lijkt tijdelijk moe te zijn van Madonna's erotiek, want het album verkoopt (naar Madonna-maatstaven) teleurstellend. Het boek Sex maakt veel tongen los. Het is, met zijn metalen platen, tegenwoordig een veel gezocht en moeilijk te vinden verzamelobject. Het boek zou in eerste instantie de titel X krijgen. Echter, toen ze vernam dat er rond dezelfde periode een film zou verschijnen over het leven van Malcolm X met dezelfde titel, besloot ze het boek te hernoemen.

Girlie Show/Bedtime Stories


Tijdens de Girlie Show tour

In 1993 begint Madonna aan haar nieuwe tournee, getiteld The Girlie Show, een concert met veel circusachtige elementen en zelfs een topless paaldanseres die de show opent. Ook bevat de show seksueel getinte elementen als orgieën en SM. Madonna doet ditmaal buiten Londen en Parijs geen Europese steden aan en ook Nederland wordt overgeslagen. Ze richt zich ditmaal wel voor het eerst op Australië en Zuid-Amerika, Israël en Turkije.

In 1994 valt Madonna haar critici aan in het nummer Human Nature. Hierin zegt ze niet te weten dat ze niet over seks mocht praten en haar mening mocht geven. Haar woorden aan het einde van de videoclip van Human Nature spreken wat dat betreft boekdelen: "Absolutely No Regrets". Human Nature staat op het in 1994 uitgebrachte album Bedtime Stories, dat ook andere hits bevat zoals Secret, Take A Bow (met op de achtergrond zanger/producer Babyface, dit nummer stond zeven weken op nummer 1 in de Amerikaanse Billboard-hitlijst) en het mede door Björk geschreven Bedtime Story.

In 1995 brengt Madonna een verzamel-cd uit, getiteld Something To Remember (tevens de titel van één van de tracks, afkomstig van het I'm Breathless-album uit 1990). Hierop staan Madonna's favoriete ballads en drie nieuwe nummers: You'll See (dat ze later ook in het Spaans inzong: Veras), One More Chance en I Want You (een cover van Marvin Gaye, opgenomen samen met Massive Attack).

Evita - Ray Of Light

In 1996 speelt ze in de film Evita over Eva Perón, de vrouw van de Argentijnse dictator Juan Perón waaruit de hit Don't Cry For Me Argentina komt. Ook afkomstig uit deze film is de single You must love me, dat een Oscar krijgt voor de beste filmsong. Als derde single werd Another Suitcase In Another Hall uitgebracht. Madonna zelf krijgt een Golden Globe voor beste actrice. De film en de soundtrack worden een enorm succes.

Tijdens de opnamen voor Evita komt Madonna erachter dat ze zwanger is. In oktober 1996 bevalt Madonna van haar eerste kind, dochter Lourdes Maria Ciccone Leon van haar toenmalige vriend en fitnesstrainer, Carlos Leon. Madonna brengt 1997 grotendeels buiten de publiciteit door.

In maart 1998 verschijnt het album Ray of Light, waarvan Frozen de eerste single en wereldhit wordt. Met deze cd slaat Madonna een nieuwe weg in qua sound, maar ook tekstueel. Producer William Orbit is verantwoordelijk voor de elektronische sound van het album en samen met onder meer Patrick Leonard schrijft Madonna haar meest spirituele teksten tot nu toe, onder meer geïnspireerd door de Joodse leer Kabbalah. Critici roemen de sound en de stem van Madonna, die na de zanglessen voor de film Evita opvallend veel sterker is geworden. Ook afkomstig van dit album zijn de hits Ray Of Light, Drowned World/Substitute For Love, The Power of Good-bye en Nothing really matters.

In 1999 zingt ze de soundtrack voor de Austin Powers-film Austin Powers: The Spy Who Shagged Me. Dit levert haar een van haar grootste hits van de jaren '90 op: Beautiful Stranger

Music


Madonna op Live8

In 2000 speelt Madonna een hoofdrol in de film The Next Best Thing naast Rupert Everett. Voor deze film neemt ze ook twee nummers op; Time Stood Still en American Pie, een cover van de klassieker van Don McLean.

In september 2000 verschijnt ook haar album Music, dat technische nieuwe electronicamuziek laat horen, geproduceerd door Mirwais en William Orbit. Naast de titeltrack, Music, verschijnen ook Don't Tell Me en What It Feels Like for a Girl op single. Als extraatje wordt in Europa ook de eerdere hit American Pie aan het album toegevoegd, een beslissing van haar platenmaatschappij waarmee Madonna achteraf gezien niet blij was.

In december van datzelfde jaar trouwt ze met regisseur Guy Ritchie. Ritchie maakt voor de remix van de single What It Feels Like for a Girl een controversiële videoclip waarin Madonna met een oma keihard over de weg rijdt en uiteindelijk tegen een boom knalt. Ook maken zij samen voor BMW de commercial Star waarin ze een verwende, krengerige ster speelt (een parodie op zichzelf).

In augustus van hetzelfde jaar wordt Madonna voor de tweede keer moeder; na een moeilijke bevalling kwam zoontje Rocco Ritchie in Los Angeles ter wereld. De vader is regisseur Guy Ritchie.

In 2001 besluit Madonna voor het eerst in acht jaar weer te gaan touren. Haar Drowned World Tour start op 9 juni in Barcelona. Ze speelt veel nummers van de succes-albums Ray Of Light en Music. Wederom doet ze met deze tournee Nederland niet aan. Wel speelt ze voor de eerste keer zelf gitaar en verbaast ze haar fans door sommige ruige passages

Greatest Hits Volume 2

Aan het eind van 2001 brengt Madonna haar tweede verzamel-cd uit, getiteld GHV2 (Greatest Hits Volume 2). In tegenstelling tot haar eerste verzamelaar The Immaculate Collection, bevat GHV2 geen nieuwe nummers.

2002 is een relatief rustig jaar voor Madonna. Een groot deel van het jaar is ze bezig met een nieuw album. Ze speelt nog wel een kleine rol in de nieuwste James Bond, waarvan ze ook de titelsong Die Another Day zingt. Geholpen door de bijbehorende videoclip boordevol special effects wordt het nummer een grote hit in de herfst van het jaar.

American Life

In 2003 brengt Madonna het album American Life uit. Zij besluit de video voor de eerste single American Life op het laatste moment terug te trekken. In de video zijn oorlogsbeelden te zien en de clip bevat openlijk kritiek op president Bush. Omdat op dat moment de oorlog in Irak uitbreekt, vindt Madonna de clip ongepast. Andere stemmen beweren dat haar motivatie om de clip terug te trekken commercieel was, gezien de patriottische sfeer in Amerika op dat moment liep ze immers het risico geboycot te worden. Andere singles van dit album zijn Hollywood, Nothing Fails en Love Profusion (dat ook wordt gebruikt als ondersteunende muziek en video voor een parfum van Estee Lauder). Hoewel het album American Life binnenkomt op nummer 1 in de Amerikaanse albumlijsten, valt de verkoop uiteindelijk tegen.

Tijdens de MTV Awards in september 2003 veroorzaken Madonna, Christina Aguilera en Britney Spears wereldwijde opschudding door elkaar een tongzoen te geven tijdens de vertolking van een medley van Like A Virgin en Hollywood. Deze "samenwerking" schijnt goed te bevallen, want voor Britney's album In The Zone nemen ze een duet op dat ook op single verschijnt: Me Against The Music.

Re-Invention - Live8


Madonna tijdens de Re-Invention tour

In 2004 vindt de Re-Invention Tour plaats. Tijdens deze tournee treedt Madonna voornamelijk op in Amerika. In Europa treedt ze op in Arnhem (woensdag 8 en donderdag 9 september, Gelredome), Ierland, Lissabon, Londen en Parijs. Beide concerten in Arnhem zijn in een mum van tijd uitverkocht. De oorlog in Irak, vrede, de elektrische stoel, een skateboarder, een doedelzakspeler, John Lennons Imagine, Madonna die over het publiek heenkomt. Het zijn allemaal elementen uit deze wereldtournee. In tegenstelling tot haar vorige show - de Drowned World Tour - zingt ze tijdens de Re-Invention Tour talloze hits. Van elk album dat ze heeft uitgebracht, zingt ze minimaal één nummer. Voor het eerst sinds The Who's That Girl-tour uit 1987 gaat achtergrondzangeres Niki Harris niet mee. Zij is net bevallen van een kind en wil bovendien wat meer aandacht aan haar eigen carrière besteden. Als vervangster wordt Siedah Garrett gevraagd, een zangeres die vooral bekend is van haar duet in 1987 met Michael Jackson, I Just Can't Stop Loving You. Zij verzorgde ook al achtergrondvocalen op Madonna's derde album True Blue uit 1986.

Het concert begint met een videovertoning van The Beat Within (een remix van het nummer Justify My Love uit 1990) waarop Madonna verzen uit de Openbaring prevelt, begeleid door beelden uit X-static Process, een video- en foto-impressie, geschoten door topfotograaf Steven Klein voor zijn tentoonstelling. Dat de toen 46-jarige Madonna nog wel een aantal jaren meegaat, blijkt wel als ze na het openen van de videoschermen uit het podium opkomt: Strike A Pose; een handstand kost haar weinig moeite als ze inzet met het nummer Vogue. Het publiek reageert uitzinnig. De documentaire die Madonna maakt met Jonas Akerlund over haar leven tijdens de Re-Invention Tour wordt, vergezeld van een live-cd, uitgebracht op DVD onder de titel I'm Going To Tell You A Secret.


Madonna tijdens Live8

Op zaterdag 2 juli 2005 treedt Madonna op in het Londense Hyde Park tijdens het grootste popconcert aller tijden, Live 8, voor een 200.000-koppig publiek en nog eens 3 miljard tv/internet/gsm-kijkers. Ze zingt haar hits Like a Prayer, Ray Of Light en een extended-version van Music. Na het concert maakt ze bekend dat haar nieuwe album Confessions on a Dance Floor gaat heten

Confessions on a Dance Floor

Het album blijkt een terugkeer te zijn naar haar muzikale roots: dance. Het schijfje wordt in november 2005 uitgebracht en bevat de hit Hung Up, een catchy en dansbaar nummer rondom een sample van het ABBA-nummer Gimme, Gimme, Gimme. Met Hung Up scoort ze in Nederland haar derde nummer 1 en tevens dertigste top 10-hit. Dit succes wordt voortgezet met het uitbrengen van de singles Sorry (nummer 2 in Nederland), Get Together en Jump.

Op dinsdag 16 augustus 2005, haar 47e verjaardag, breekt Madonna een sleutelbeen, een hand en drie ribben bij een val van haar paard op haar landgoed in Wiltshire (Engeland) [1]. Een maand later gaat ze weer aan het werk. Met een flinke dosis pijnstillers neemt ze de videoclip voor Hung Up op.

Op vrijdag 18 november 2005 wordt Madonna in België veroordeeld voor plagiaat. De eerste vier maten van haar nummer Frozen (1998) komen overeen met het nummer Ma vie fout le camp (1993) van de Belgische componist Salvatore Acquaviva uit Moeskroen. Het gevolg van deze veroordeling is dat in België cd's en dvd's waarop Frozen te horen is uit de schappen moeten worden gehaald en het nummer daar niet meer mag worden gedraaid op radio en televisie.

Begin 2006 zet Madonna twee nieuwe wereldrecords op haar naam. Ze is de eerste artiest die met een album, Confessions on a Dance Floor, in 40 landen de nummer één positie bereikte. Hung Up deed hetzelfde in de single charts in maar liefst 41 landen!



Confessions Tour

Op 22 november 2006 zendt de Amerikaanse televisiezender NBC één van de concerten van Madonna's Confessions Tour uit. Onder druk van christelijke organisaties zond de zender de kruisigingscène tijdens Live to Tell niet uit [2]. In plaats daarvan werd tijdens het lied andere beelden vertoond. In Nederland werd eind 2006 wel de volledige kruisigingact uitgezonden. In januari 2007 verscheen de concertregistratie op DVD.

Madonna zorgt in 2006 ook voor veel commotie door het Malawische jongetje David van 13 maanden oud te adopteren. Madonna kreeg het jongetje in het vizier, toen ze Malawi bezocht in het kader van een project waar ze aan meewerkt. De zangeres doneerde veel geld om twee weeshuizen te bouwen voor weeskinderen van ouders die gestorven zijn aan Aids. David was ook zo'n weeskind, die twee weken na de geboorte in een weeshuis belandde. Zijn moeder is aan AIDS overleden, zijn vader leeft nog wel. David was bij de eerste ontmoeting met Madonna erg ziek; hij leed aan malaria en scheurbuik. Davids vader heeft zijn goedkeuring aan de adoptie gegeven. Toch is niet iedereen blij met de adoptie. Madonna zou de adoptieregels aan haar laars gelapt hebben. De zangeres ontkent dit in een interview met Oprah Winfrey en verklaart dat de adoptie van David volkomen legaal is [3].

2007 : boeken, album, kledinglijn & optredens

2007 begint relatief rustig voor Madonna. De dvd van "The Confessions Tour: Live from London" verschijnt eind januari. Er circuleren geruchten over de opnames van een nieuw album met o.a. Stuart Price, Timbaland en Pharrell Williams, maar er wordt niets officieel bevestigd. Price vertelt wel aan nieuwszender E! dat Madonna's nieuwe album een compleet nieuwe sound zal hebben. In de lente verschijnt onder grote media-aandacht de kledingcollectie op de markt die Madonna mede heeft ontworpen voor H&M [4]. In 2006 verscheen ze al in reclames voor deze winkelketen.

Op 16 mei 2007 verschijnt een nieuw Madonna-nummer Hey You. Het nummer heeft Madonna speciaal geschreven voor Live Earth, het benefietconcert om mensen ervan bewust te maken dat de opwarming van de aarde met de huidige manier van leven erg snel gaat. Producer van het nummer is Pharrell Williams. Het nummer is gratis te downloaden en zal geen single worden. In tegenstelling tot de dansmuziek van haar laatste CD Confessions On A Dance Floor, is Hey You een ballade. Madonna zong het nummer op 7 juli in Wembley Arena tijdens Live Earth. Als afsluiter in Londen zong ze daar ook Hung Up, Ray of Light en La Isla Bonita. Tijdens dat laatste nummer werd ze versterkt door twee leden van de Romano-zigeunerband Gogol Bordello, dit optreden haalde al snel de top 10 van meest bekeken filmpjes op YouTube.Ook werkt ze aan haar nieuwe album met Timbaland, Justin Timberlake en enkele andere zangers/producers. Een stukje van een demo van het album lekt uit en het heet Candyshop. Madonna's woordvoerster wil niets kwijt over het nieuwe nummer. Rond 22 augustus lekt een tweede song, dit keer The Beat Goes On, duidelijk een samenwerking met Pharrell Williams. Naar verluidt zal het nieuwe album begin 2008 verschijnen.

Ook Madonna "de schrijfster" loopt op rolletjes. Er worden namelijk 4 nieuwe kinderboeken uitgebracht. Ze zijn allemaal het vervolg op de succesvolle boek "The English Roses" en "The English Roses: Too Good to be True".


24-02-2008 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
23-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vriend
Voor mijn vriend Peter

De afbeelding “http://img57.imageshack.us/img57/858/charisma791024x768sk7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

23-02-2008 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse richt ravage aan in hotelsuite

Amy Winehouse richt ravage aan in hotelsuite

De afbeelding “http://img253.imageshack.us/img253/4985/large308220zq4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Amy Winehouse heeft voor een fortuin schade aangericht in de hotelsuite waar ze zich voorbereidde op haar optreden bij de uitreiking van de Brit Awards.

Kuisploeg niet toegelaten
Winehouse had de hotelsuite betrokken nadat ze twee weken geleden uit de afkickkliniek kwam en al die tijd liet ze de kuisploeg niet in haar suite. Terwijl Winehouse woensdag naar de Brit Awards was, besloot het hotelmanagement eens een kijkje te gaan nemen. Wat ze aantroffen, vervulde hen met weerzin.

Peuken en lege flessen
De parketvloer in de hall lag vol sigarettenpeuken en gemorste drank, de kamer lag bezaaid met lege champagneflessen en vuil ondergoed. De badkuip was helemaal zwart nadat Winehouse haar haar had geverfd. Ze had een grote spiegel van de muur gehaald en op de vloer gelegd. De hotelstaf vroeg zich af waarom, wij kunnen ons daar wel iets bij voorstellen. "Het was een complete ravage", stelt een bron in het Riverbank Plaza Hotel. De schade aan de parketvloer alleen al loopt op tot 4.500 euro.

Betraand gevangenisbezoek
Gisteren ging de bekaterde Winehouse haar man Blake Fielder-Civil bezoeken in de gevangenis en daarbij vloeiden rijkelijk traantjes. De twee praatten twee uur lang door een glazen wand. Hun huwelijk staat naar verluidt onder druk. Niet alleen vond Amy troost bij een Amerikaanse fotograaf, het bericht dat Blake in de gevangenis gesigneerde foto's van zijn vrouw inruilt voor heroïne zal de zaak ook niet vooruit helpen.

Op snoetje gevallen
Intussen raakte bekend dat het er even op leek dat Winehouse woensdag niet zou optreden tijdens de Brit Awards. Ze was al twee dagen aan de zuip geweest en tijdens de repetities was ze op haar gezicht gevallen. De producers van de show vreesden dat ze het zou afbollen, maar tot ieders verbazing gaf ze een schitterende show. Wellicht dankzij het paardenmiddel dat ze van een spiegel snoof.

23-02-2008 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna en co moeten zich laten inenten tegen hepatitis

Madonna en co moeten zich laten inenten  tegen hepatitis

 De afbeelding “http://img131.imageshack.us/img131/6180/large308408mu1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Demi Moore, Madonna, Gwyneth Paltrow, Lucy Liu en Salma Hayek laten zich best preventief inenten tegen hepatitis A, na hun nachtelijke bezoekje aan de New Yorkse bar Socialista, ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van Moores echtgenoot Ashton Kutcher. De ober die er aan het opdienen was, blijkt besmet met de leverziekte.

Resem celebs
Ook celebs Ivanka Trump, Liv Tyler, Catherine Keener, Javier Bardem, Eric Dane, Rebecca Gayheart en Roberto Cavalli waren aanwezig op het verjaardagsfeestje dat Demi Moore voor manlief organiseerde in de bekende nachtclub. "Alle klanten die het etablissement betraden na 20 uur op 7 en 8 februari en na 22 uur op 11 februari lopen het risico besmet te geraken en moeten zich preventief laten vaccineren", verklaarde de New Yorkse gezondheidsinspectie.

800 mogelijke besmettingen
In totaal zou het gaan om zo'n zeven- à achthonderd personen, die mogelijk besmet werden. Tot nu toe werden er nog geen nieuwe gevallen van de uitgebroken ziekte vastgesteld.

Leverziekte
Hepatitis A is een leverziekte die door een virus wordt veroorzaakt en kan doorgegeven worden van de ene persoon naar de andere via de mond. De symptomen zijn: geelzucht, vermoeidheid, buikpijn, misselijkheid en diarree.



23-02-2008 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2
U2
Druk op onderstaande foto om Pride te bekijken.


U2 is een Ierse rockband met Bono (Paul David Hewson), zang en gitaar, The Edge (David Howell Evans) op gitaar, piano, zang en soms de bas, Adam Clayton op bas en soms gitaar, en Larry Mullen jr op drums. Deze bezetting is van het begin af altijd ongewijzigd gebleven, wat een unicum is in de popgeschiedenis. Zelfs de entourage van de groep -van manager en geluidstechnicus tot roadie en art director- is in de loop der jaren bij U2 grotendeels hetzelfde gebleven.

De band is politiek actief voor de mensenrechten en steunt vele goede doelen, onder andere door benefietconcerten en inzamelingsacties. Het benefietconcert Live Aid, op 13 juli 1985, vormde de definitieve doorbraak van de groep. In september 1997 speelde de band in het kader van de Popmart-toer in Sarajevo. Dit had een samenbindend effect op de diverse etnische bevolkingsgroepen in Bosnië en Herzegovina.

De eerste jaren

U2 begon in oktober 1976 op de Mount Temple Comprehensive School in Dublin onder de naam Feedback. Larry Mullen jr. had een blaadje opgehangen in de schoolkantine waarop je je kon aanmelden voor de band. Bono reageerde, waarbij hij zei dat hij kon gitaarspelen en zingen, wat hij allebei (zoals hij in een interview later zei) niet kon. Ook The Edge reageerde. Adam Clayton zou er - volgens een interview - bijgevraagd zijn; "Hij zag er zo stoer uit, als hij bij de band zou komen, zouden we vast populair worden". De toen gevormde band bestond nog uit vijf leden; naast de uiteindelijke U2-bezetting was dat Dik Evans (de broer van The Edge) op gitaar. Begin 1978 veranderde de band zijn naam in The Hype. In die periode verliet Dik Evans de band. Vrijwel tegelijkertijd wijzigt de band op advies van de Ierse zanger en reclameman Steve Averill zijn naam in U2 (de naam van het in 1960 boven Rusland neergehaalde Amerikaanse spionagevliegtuig, met aan boord Gary Powers).

Doorbraak

Na een korte stilte rondom de band werd in 1983 het album War uitgebracht. Twee nummers van dit album werden hits over de hele wereld: New Year's Day en het krachtige Sunday Bloody Sunday, dat teruggrijpt op het bloedbad van zondag 30 januari 1972 (Bloody Sunday), waarbij dertien doden vielen tussen demonstranten en het Britse leger in County Londonderry, Noord-Ierland.

Na het album The Unforgettable Fire (1984) werd The Joshua Tree (1987) uitgebracht, door velen beschouwd als het hoogtepunt in het oeuvre van U2. Het album bereikte zowel in het Verenigd Koninkrijk als in de Verenigde Staten de eerste plaats in de hitlijsten en er werden wereldwijd meer dan 25 miljoen exemplaren van verkocht.

U2 hield zich hierna bezig met het album Rattle and Hum (1988) en de gelijknamige documentaire over de band. Rattle and Hum trekt niet de lijn door van de vorige albums, maar is een hommage aan Amerikaanse muziek. Het is een mengelmoes van covers en eigen nummers, zowel in studio's als bij concerten opgenomen. Onder meer B.B. King werkte mee aan dit album.

Nieuwe weg

De band was op dat moment zo in de belangstelling dat de over-exposure bijna het einde betekende van U2. De bandleden trokken zich terug en sloegen, mede door een lang verblijf in Berlijn, een nieuwe weg in. Het resultaat van het verblijf in Berlijn, het album Achtung Baby (1991), was veel experimenteler dan de vorige albums. De band zocht een nieuwe stijl: De Zoo TV-tour en het album Zooropa (1993) hadden als thema een parodie op de amusementsindustrie. Dit thema werd verder voortgezet met het album Pop (1997) en de daarop volgende groots opgezette Popmart-tour.

De Elevation-tour, volgend op het album All That You Can't Leave Behind (2000), was veel kleinschaliger. Dit album was wel weer ouderwets succesvol. Er gingen bijna 12 miljoen exemplaren van over de toonbank. In Nederland scoorde U2 voor het eerst een nummer één hit en later dat jaar nogmaals met de nummers: Beautiful Day en Elevation.

Na Elevation werd het stil rond de band. Bono besteedde ondertussen veel tijd aan zijn nieuwe organisatie DATA (Debt-AIDS-Trade-Africa), die onder meer streeft naar vermindering van de schuldenlast in Afrika. Op 22 november 2004 verscheen het volgende album van de band: How to Dismantle an Atomic Bomb. De eerste single hiervan, Vertigo, was vanaf 24 september 2004 op de Nederlandse radio te horen en was beschikbaar in de Nederlandse winkel vanaf 8 november 2004. De tweede single "Sometimes you can't make it on your own" heeft Bono geschreven ten tijde dat zijn vader Bob Hewson stervende was aan de gevolgen van kanker. Dit nummer heeft Bono ook gezongen tijdens de begrafenis van zijn vader. Van HTDAAB zijn tot op vandaag wereldwijd 12 miljoen exemplaren verkocht.

Op 14 maart 2005 is U2 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. In 2006 nam U2 samen met Green Day een versie op van het nummer "The Saints are Coming" van de Schotse punkgroep The Skids, van de latere Big Country-voorman Stuart Adamson. De opbrengsten van deze single gaan naar de stichting Music Rising van The Edge voor de slachtoffers van de orkaan Katrina in New Orleans. En om het goede voorbeeld te geven op 1 januari 2007 de single Window in the skies in de winkels. Beide singles zijn afkomstig van het verzamelalbum U218 Singles. Dit is tevens het laatste album dat U2 uitbrengt op het Island-label. De band maakte in 2006 de overstap naar Mercury bekend.

Trance- en metal-invloeden

Vanaf september 2007 werkt U2 aan een nieuw album, wederom samen met de producers Brian Eno en Daniel Lanois. Dit album zal in 2008 uitkomen. Voor dat nieuwe album zijn drie schrijfsessies gedaan, één in Marokko en twee in Frankrijk. Beelden van een repeterende U2 zijn te zien in een documentaire over Lanois, "Here Is What Is".

Op 3 december 2007 maakte de Britse krant "The Independent" bekend dat U2 met het nieuwe album trance-, metal- en Marokkaanse invloeden zal hebben



23-02-2008 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
22-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandacht
Aandacht

De afbeelding “http://img183.imageshack.us/img183/1884/kylie2171024x768ht0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

22-02-2008 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Angelina Jolie valt flauw tijdens vlucht

Zwangere Angelina Jolie valt flauw tijdens vlucht

De afbeelding “http://img407.imageshack.us/img407/5299/angelinajolie61hd9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De zwangere Angelina Jolie is flauwgevallen tijdens een transatlantische vlucht. De 32-jarige actrice, die naar verluidt zwanger is van een tweeling, werd op 7 februari onwel tijdens een achttien uren durende vlucht van Irak naar Los Angeles via Londen.

Bloedneus
Een medepassagier in het magazine Life and Style Weekly: "Ze kreeg gezwollen enkels en een bloedneus en krampen in haar benen. Even later viel ze flauw in haar stoel".

Verpleegster ingehuurd
Jolie kreeg zuurstof toegediend bij de landing, waarna verplegers haar fit verklaarden. Jolie heeft tijdens haar huidige zwangerschap al zo veel complicaties gekend dat zij en Brad Pitt een verpleegster hebben ingehuurd die bij hen inwoont. "Brad maakt zich ernstige zorgen om de gezondheid van Angelina", aldus een bron.

Voorhuwelijkse overeenkomst
Intussen is ook bekend geraakt dat het koppel een voorhuwelijkse overeenkomst heeft afgesloten en later dit jaar plant te trouwen. In die overeenkomst zou ook al bepaald staan wie het hoederecht over de kinderen krijgt in het geval van een scheiding.

Angelina Jolie was eerder al getrouwd met de Britse acteur Jonny Lee Miller en met Hollywoodster Billy Bob Thornton, Brad Pitt scheidde in 2005 van actrice Jennifer Aniston.

22-02-2008 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckham en Snoop Dogg maken samen porno

Beckham en Snoop Dogg maken samen porno

De afbeelding “http://img209.imageshack.us/img209/4575/large306897pd5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Enkele weken geleden tekenden wij hier de volgende gevleugelde woorden op uit de mond van Victoria Beckham: "Davids penis is heerlijk en hij is wel een halve meter lang. Hij is echt enorm, gigantisch!" Klein was dus ook onze verbazing toen we vernamen dat David Beckham plannen heeft om samen met rapper Snoop Dogg een pornofilm te gaan maken.

Maar dames, voor u uw fantasie de vrije loop laat, nog even dit: Beckham zou zelf niet in actie komen, maar enkel voor de financiële middelen zorgen. "David en ik houden van dezelfde films", aldus Snoop, die intussen al een aantal pornofilms op zijn repertoire heeft staan. "Ik stelde hem dus voor om samen aan een film te werken. Hij zei er meteen bij dat hij niet wou acteren, dus antwoordde ik dat hij alleen maar voor de centen moest zorgen."

Naar verluidt is Victoria Beckham niet echt opgezet met de vriendschap tussen manlief en de rapper. "Ik heb haar maar één keer ontmoet", zegt Snoop, "maar ze is ervan overtuigd dat ik een slechte invloed ben op David." Wordt ongetwijfeld vervolgd.

22-02-2008 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benzineprijs voor het eerst boven 1,5 euro per liter

Benzineprijs voor het eerst boven 1,5 euro per liter

De afbeelding “http://img404.imageshack.us/img404/9275/large307405na7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De benzineprijs zal morgen een historisch record bereiken. Super 95 en Super 98 zullen de kaap van de anderhalve euro per liter overschrijden. Om die verhoging te verzachten, heeft de regering vandaag beslist het omgekeerde cliquetsysteem toe te passen.

Omgekeerd cliquetsysteem
Als de prijs van brandstof boven een bepaald niveau stijgt, zorgt het omgekeerd cliquetsysteem er via een accijnsverlaging voor dat de verhoging niet volledig wordt doorgerekend. In het geval van benzine ligt dat niveau op 1,5 euro.

Staat komt 0,3 eurocent tussen
Morgen zal Super 95 10PPM maximum 1,5080 euro per liter kosten (+0,0290) en Super 98 10PPM 1,5200 euro per liter (+0,0290). In die prijs zit de interventie van de regering al vervat. Zonder die interventie zou de maximumprijs van Super 95 bijvoorbeeld 1,511 euro bedragen hebben. De staat komt dus voor 0,3 eurocent per liter tussen.

Internationale markten
Diesel wordt eveneens duurder, tot 1,2260 euro per liter (+0,0290). Het omgekeerd cliquetsysteem is reeds van toepassing op diesel. De prijsstijgingen zijn het gevolg van de stijging van de noteringen van de olieproducten op de internationale markten.

Stookolie
Stookolie zal voor een afname van minimum 2.000 liter tot 0,7437 euro per liter (+0,0292) kosten. Voor minder dan 2.000 liter moet maximum 0,7672 euro per liter (+0,0292) neergeteld worden. Aan de pomp is dat 0,8530 euro per liter (+0,0290).

22-02-2008 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil Collins

Phil Collins

Om In The Air Tonight te bekijken druk op onderstaande foto.

.

Philip David Charles (Phil) Collins (Chiswick, Londen, 30 januari 1951) is een Brits popmuzikant. Hij werd bekend als drummer en leadzanger van de progressieve rockband Genesis, als Grammy- en Academy Award-winnende[2] soloartiest en heeft eveneens een succesvolle carrière als acteur.[1]

Zijn singles, die vaak over verloren liefdes gaan, varieerden van het met drums beladen "In The Air Tonight", tot het dance-popnummer "Sussudio" en de politieke opvattingen van zijn succesvolle nummer "Another Day in Paradise". Zijn internationale populariteit veranderde Genesis van een progressieve rockband met een kleine groep fans tot één van de grootste rockbands aller tijden, en tevens een oude vertrouwde binnen de hitlijsten.

Collins' professionele carrière begon als drummer in de obscure rockband Flaming Youth.[3] Toen hij later bij het veel bekendere Genesis kwam, voorzag hij de band alleen van drums en achtergrondzang voor de leadzanger Peter Gabriel. Pas in 1975, toen Gabriel de band verliet, werd Collins leadzanger van Genesis. Tegen het einde van de jaren zeventig demonstreerde de hit "Follow You, Follow Me" de drastische verandering ten opzichte van de vroege jaren van de band en het feit dat de band goed zonder Gabriel zou kunnen.[4] Zijn solocarrière, die flink beïnvloed is door zijn privéleven, brachten hem en Genesis tot een commercieel succes. Volgens Atlantic Records was Collins' totale wereldwijde afzet als een soloartiest in 2002 meer dan 100 miljoen albums.[3]

Collins werkte met veel artiesten samen, waaronder: The Four Tops, George Harrison, Paul McCartney, Robert Plant, Eric Clapton, ABBA's Frida, Mike Oldfield, Sting, Brian Eno, Peter Gabriel, Led Zeppelin, Ozzy Osbourne, Queen, Laura Pausini en The Who.


22-02-2008 om 11:01 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
21-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Engel!!!!
Mijn engel!!!!

De afbeelding “http://img164.imageshack.us/img164/3815/mijnengelzr5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

21-02-2008 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!