Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse richt ravage aan in hotelsuite

Amy Winehouse richt ravage aan in hotelsuite

De afbeelding “http://img253.imageshack.us/img253/4985/large308220zq4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Amy Winehouse heeft voor een fortuin schade aangericht in de hotelsuite waar ze zich voorbereidde op haar optreden bij de uitreiking van de Brit Awards.

Kuisploeg niet toegelaten
Winehouse had de hotelsuite betrokken nadat ze twee weken geleden uit de afkickkliniek kwam en al die tijd liet ze de kuisploeg niet in haar suite. Terwijl Winehouse woensdag naar de Brit Awards was, besloot het hotelmanagement eens een kijkje te gaan nemen. Wat ze aantroffen, vervulde hen met weerzin.

Peuken en lege flessen
De parketvloer in de hall lag vol sigarettenpeuken en gemorste drank, de kamer lag bezaaid met lege champagneflessen en vuil ondergoed. De badkuip was helemaal zwart nadat Winehouse haar haar had geverfd. Ze had een grote spiegel van de muur gehaald en op de vloer gelegd. De hotelstaf vroeg zich af waarom, wij kunnen ons daar wel iets bij voorstellen. "Het was een complete ravage", stelt een bron in het Riverbank Plaza Hotel. De schade aan de parketvloer alleen al loopt op tot 4.500 euro.

Betraand gevangenisbezoek
Gisteren ging de bekaterde Winehouse haar man Blake Fielder-Civil bezoeken in de gevangenis en daarbij vloeiden rijkelijk traantjes. De twee praatten twee uur lang door een glazen wand. Hun huwelijk staat naar verluidt onder druk. Niet alleen vond Amy troost bij een Amerikaanse fotograaf, het bericht dat Blake in de gevangenis gesigneerde foto's van zijn vrouw inruilt voor heroïne zal de zaak ook niet vooruit helpen.

Op snoetje gevallen
Intussen raakte bekend dat het er even op leek dat Winehouse woensdag niet zou optreden tijdens de Brit Awards. Ze was al twee dagen aan de zuip geweest en tijdens de repetities was ze op haar gezicht gevallen. De producers van de show vreesden dat ze het zou afbollen, maar tot ieders verbazing gaf ze een schitterende show. Wellicht dankzij het paardenmiddel dat ze van een spiegel snoof.

23-02-2008 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna en co moeten zich laten inenten tegen hepatitis

Madonna en co moeten zich laten inenten  tegen hepatitis

 De afbeelding “http://img131.imageshack.us/img131/6180/large308408mu1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Demi Moore, Madonna, Gwyneth Paltrow, Lucy Liu en Salma Hayek laten zich best preventief inenten tegen hepatitis A, na hun nachtelijke bezoekje aan de New Yorkse bar Socialista, ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van Moores echtgenoot Ashton Kutcher. De ober die er aan het opdienen was, blijkt besmet met de leverziekte.

Resem celebs
Ook celebs Ivanka Trump, Liv Tyler, Catherine Keener, Javier Bardem, Eric Dane, Rebecca Gayheart en Roberto Cavalli waren aanwezig op het verjaardagsfeestje dat Demi Moore voor manlief organiseerde in de bekende nachtclub. "Alle klanten die het etablissement betraden na 20 uur op 7 en 8 februari en na 22 uur op 11 februari lopen het risico besmet te geraken en moeten zich preventief laten vaccineren", verklaarde de New Yorkse gezondheidsinspectie.

800 mogelijke besmettingen
In totaal zou het gaan om zo'n zeven- à achthonderd personen, die mogelijk besmet werden. Tot nu toe werden er nog geen nieuwe gevallen van de uitgebroken ziekte vastgesteld.

Leverziekte
Hepatitis A is een leverziekte die door een virus wordt veroorzaakt en kan doorgegeven worden van de ene persoon naar de andere via de mond. De symptomen zijn: geelzucht, vermoeidheid, buikpijn, misselijkheid en diarree.



23-02-2008 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2
U2
Druk op onderstaande foto om Pride te bekijken.


U2 is een Ierse rockband met Bono (Paul David Hewson), zang en gitaar, The Edge (David Howell Evans) op gitaar, piano, zang en soms de bas, Adam Clayton op bas en soms gitaar, en Larry Mullen jr op drums. Deze bezetting is van het begin af altijd ongewijzigd gebleven, wat een unicum is in de popgeschiedenis. Zelfs de entourage van de groep -van manager en geluidstechnicus tot roadie en art director- is in de loop der jaren bij U2 grotendeels hetzelfde gebleven.

De band is politiek actief voor de mensenrechten en steunt vele goede doelen, onder andere door benefietconcerten en inzamelingsacties. Het benefietconcert Live Aid, op 13 juli 1985, vormde de definitieve doorbraak van de groep. In september 1997 speelde de band in het kader van de Popmart-toer in Sarajevo. Dit had een samenbindend effect op de diverse etnische bevolkingsgroepen in Bosnië en Herzegovina.

De eerste jaren

U2 begon in oktober 1976 op de Mount Temple Comprehensive School in Dublin onder de naam Feedback. Larry Mullen jr. had een blaadje opgehangen in de schoolkantine waarop je je kon aanmelden voor de band. Bono reageerde, waarbij hij zei dat hij kon gitaarspelen en zingen, wat hij allebei (zoals hij in een interview later zei) niet kon. Ook The Edge reageerde. Adam Clayton zou er - volgens een interview - bijgevraagd zijn; "Hij zag er zo stoer uit, als hij bij de band zou komen, zouden we vast populair worden". De toen gevormde band bestond nog uit vijf leden; naast de uiteindelijke U2-bezetting was dat Dik Evans (de broer van The Edge) op gitaar. Begin 1978 veranderde de band zijn naam in The Hype. In die periode verliet Dik Evans de band. Vrijwel tegelijkertijd wijzigt de band op advies van de Ierse zanger en reclameman Steve Averill zijn naam in U2 (de naam van het in 1960 boven Rusland neergehaalde Amerikaanse spionagevliegtuig, met aan boord Gary Powers).

Doorbraak

Na een korte stilte rondom de band werd in 1983 het album War uitgebracht. Twee nummers van dit album werden hits over de hele wereld: New Year's Day en het krachtige Sunday Bloody Sunday, dat teruggrijpt op het bloedbad van zondag 30 januari 1972 (Bloody Sunday), waarbij dertien doden vielen tussen demonstranten en het Britse leger in County Londonderry, Noord-Ierland.

Na het album The Unforgettable Fire (1984) werd The Joshua Tree (1987) uitgebracht, door velen beschouwd als het hoogtepunt in het oeuvre van U2. Het album bereikte zowel in het Verenigd Koninkrijk als in de Verenigde Staten de eerste plaats in de hitlijsten en er werden wereldwijd meer dan 25 miljoen exemplaren van verkocht.

U2 hield zich hierna bezig met het album Rattle and Hum (1988) en de gelijknamige documentaire over de band. Rattle and Hum trekt niet de lijn door van de vorige albums, maar is een hommage aan Amerikaanse muziek. Het is een mengelmoes van covers en eigen nummers, zowel in studio's als bij concerten opgenomen. Onder meer B.B. King werkte mee aan dit album.

Nieuwe weg

De band was op dat moment zo in de belangstelling dat de over-exposure bijna het einde betekende van U2. De bandleden trokken zich terug en sloegen, mede door een lang verblijf in Berlijn, een nieuwe weg in. Het resultaat van het verblijf in Berlijn, het album Achtung Baby (1991), was veel experimenteler dan de vorige albums. De band zocht een nieuwe stijl: De Zoo TV-tour en het album Zooropa (1993) hadden als thema een parodie op de amusementsindustrie. Dit thema werd verder voortgezet met het album Pop (1997) en de daarop volgende groots opgezette Popmart-tour.

De Elevation-tour, volgend op het album All That You Can't Leave Behind (2000), was veel kleinschaliger. Dit album was wel weer ouderwets succesvol. Er gingen bijna 12 miljoen exemplaren van over de toonbank. In Nederland scoorde U2 voor het eerst een nummer één hit en later dat jaar nogmaals met de nummers: Beautiful Day en Elevation.

Na Elevation werd het stil rond de band. Bono besteedde ondertussen veel tijd aan zijn nieuwe organisatie DATA (Debt-AIDS-Trade-Africa), die onder meer streeft naar vermindering van de schuldenlast in Afrika. Op 22 november 2004 verscheen het volgende album van de band: How to Dismantle an Atomic Bomb. De eerste single hiervan, Vertigo, was vanaf 24 september 2004 op de Nederlandse radio te horen en was beschikbaar in de Nederlandse winkel vanaf 8 november 2004. De tweede single "Sometimes you can't make it on your own" heeft Bono geschreven ten tijde dat zijn vader Bob Hewson stervende was aan de gevolgen van kanker. Dit nummer heeft Bono ook gezongen tijdens de begrafenis van zijn vader. Van HTDAAB zijn tot op vandaag wereldwijd 12 miljoen exemplaren verkocht.

Op 14 maart 2005 is U2 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. In 2006 nam U2 samen met Green Day een versie op van het nummer "The Saints are Coming" van de Schotse punkgroep The Skids, van de latere Big Country-voorman Stuart Adamson. De opbrengsten van deze single gaan naar de stichting Music Rising van The Edge voor de slachtoffers van de orkaan Katrina in New Orleans. En om het goede voorbeeld te geven op 1 januari 2007 de single Window in the skies in de winkels. Beide singles zijn afkomstig van het verzamelalbum U218 Singles. Dit is tevens het laatste album dat U2 uitbrengt op het Island-label. De band maakte in 2006 de overstap naar Mercury bekend.

Trance- en metal-invloeden

Vanaf september 2007 werkt U2 aan een nieuw album, wederom samen met de producers Brian Eno en Daniel Lanois. Dit album zal in 2008 uitkomen. Voor dat nieuwe album zijn drie schrijfsessies gedaan, één in Marokko en twee in Frankrijk. Beelden van een repeterende U2 zijn te zien in een documentaire over Lanois, "Here Is What Is".

Op 3 december 2007 maakte de Britse krant "The Independent" bekend dat U2 met het nieuwe album trance-, metal- en Marokkaanse invloeden zal hebben



23-02-2008 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
22-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandacht
Aandacht

De afbeelding “http://img183.imageshack.us/img183/1884/kylie2171024x768ht0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

22-02-2008 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Angelina Jolie valt flauw tijdens vlucht

Zwangere Angelina Jolie valt flauw tijdens vlucht

De afbeelding “http://img407.imageshack.us/img407/5299/angelinajolie61hd9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De zwangere Angelina Jolie is flauwgevallen tijdens een transatlantische vlucht. De 32-jarige actrice, die naar verluidt zwanger is van een tweeling, werd op 7 februari onwel tijdens een achttien uren durende vlucht van Irak naar Los Angeles via Londen.

Bloedneus
Een medepassagier in het magazine Life and Style Weekly: "Ze kreeg gezwollen enkels en een bloedneus en krampen in haar benen. Even later viel ze flauw in haar stoel".

Verpleegster ingehuurd
Jolie kreeg zuurstof toegediend bij de landing, waarna verplegers haar fit verklaarden. Jolie heeft tijdens haar huidige zwangerschap al zo veel complicaties gekend dat zij en Brad Pitt een verpleegster hebben ingehuurd die bij hen inwoont. "Brad maakt zich ernstige zorgen om de gezondheid van Angelina", aldus een bron.

Voorhuwelijkse overeenkomst
Intussen is ook bekend geraakt dat het koppel een voorhuwelijkse overeenkomst heeft afgesloten en later dit jaar plant te trouwen. In die overeenkomst zou ook al bepaald staan wie het hoederecht over de kinderen krijgt in het geval van een scheiding.

Angelina Jolie was eerder al getrouwd met de Britse acteur Jonny Lee Miller en met Hollywoodster Billy Bob Thornton, Brad Pitt scheidde in 2005 van actrice Jennifer Aniston.

22-02-2008 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckham en Snoop Dogg maken samen porno

Beckham en Snoop Dogg maken samen porno

De afbeelding “http://img209.imageshack.us/img209/4575/large306897pd5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Enkele weken geleden tekenden wij hier de volgende gevleugelde woorden op uit de mond van Victoria Beckham: "Davids penis is heerlijk en hij is wel een halve meter lang. Hij is echt enorm, gigantisch!" Klein was dus ook onze verbazing toen we vernamen dat David Beckham plannen heeft om samen met rapper Snoop Dogg een pornofilm te gaan maken.

Maar dames, voor u uw fantasie de vrije loop laat, nog even dit: Beckham zou zelf niet in actie komen, maar enkel voor de financiële middelen zorgen. "David en ik houden van dezelfde films", aldus Snoop, die intussen al een aantal pornofilms op zijn repertoire heeft staan. "Ik stelde hem dus voor om samen aan een film te werken. Hij zei er meteen bij dat hij niet wou acteren, dus antwoordde ik dat hij alleen maar voor de centen moest zorgen."

Naar verluidt is Victoria Beckham niet echt opgezet met de vriendschap tussen manlief en de rapper. "Ik heb haar maar één keer ontmoet", zegt Snoop, "maar ze is ervan overtuigd dat ik een slechte invloed ben op David." Wordt ongetwijfeld vervolgd.

22-02-2008 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benzineprijs voor het eerst boven 1,5 euro per liter

Benzineprijs voor het eerst boven 1,5 euro per liter

De afbeelding “http://img404.imageshack.us/img404/9275/large307405na7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De benzineprijs zal morgen een historisch record bereiken. Super 95 en Super 98 zullen de kaap van de anderhalve euro per liter overschrijden. Om die verhoging te verzachten, heeft de regering vandaag beslist het omgekeerde cliquetsysteem toe te passen.

Omgekeerd cliquetsysteem
Als de prijs van brandstof boven een bepaald niveau stijgt, zorgt het omgekeerd cliquetsysteem er via een accijnsverlaging voor dat de verhoging niet volledig wordt doorgerekend. In het geval van benzine ligt dat niveau op 1,5 euro.

Staat komt 0,3 eurocent tussen
Morgen zal Super 95 10PPM maximum 1,5080 euro per liter kosten (+0,0290) en Super 98 10PPM 1,5200 euro per liter (+0,0290). In die prijs zit de interventie van de regering al vervat. Zonder die interventie zou de maximumprijs van Super 95 bijvoorbeeld 1,511 euro bedragen hebben. De staat komt dus voor 0,3 eurocent per liter tussen.

Internationale markten
Diesel wordt eveneens duurder, tot 1,2260 euro per liter (+0,0290). Het omgekeerd cliquetsysteem is reeds van toepassing op diesel. De prijsstijgingen zijn het gevolg van de stijging van de noteringen van de olieproducten op de internationale markten.

Stookolie
Stookolie zal voor een afname van minimum 2.000 liter tot 0,7437 euro per liter (+0,0292) kosten. Voor minder dan 2.000 liter moet maximum 0,7672 euro per liter (+0,0292) neergeteld worden. Aan de pomp is dat 0,8530 euro per liter (+0,0290).

22-02-2008 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil Collins

Phil Collins

Om In The Air Tonight te bekijken druk op onderstaande foto.

.

Philip David Charles (Phil) Collins (Chiswick, Londen, 30 januari 1951) is een Brits popmuzikant. Hij werd bekend als drummer en leadzanger van de progressieve rockband Genesis, als Grammy- en Academy Award-winnende[2] soloartiest en heeft eveneens een succesvolle carrière als acteur.[1]

Zijn singles, die vaak over verloren liefdes gaan, varieerden van het met drums beladen "In The Air Tonight", tot het dance-popnummer "Sussudio" en de politieke opvattingen van zijn succesvolle nummer "Another Day in Paradise". Zijn internationale populariteit veranderde Genesis van een progressieve rockband met een kleine groep fans tot één van de grootste rockbands aller tijden, en tevens een oude vertrouwde binnen de hitlijsten.

Collins' professionele carrière begon als drummer in de obscure rockband Flaming Youth.[3] Toen hij later bij het veel bekendere Genesis kwam, voorzag hij de band alleen van drums en achtergrondzang voor de leadzanger Peter Gabriel. Pas in 1975, toen Gabriel de band verliet, werd Collins leadzanger van Genesis. Tegen het einde van de jaren zeventig demonstreerde de hit "Follow You, Follow Me" de drastische verandering ten opzichte van de vroege jaren van de band en het feit dat de band goed zonder Gabriel zou kunnen.[4] Zijn solocarrière, die flink beïnvloed is door zijn privéleven, brachten hem en Genesis tot een commercieel succes. Volgens Atlantic Records was Collins' totale wereldwijde afzet als een soloartiest in 2002 meer dan 100 miljoen albums.[3]

Collins werkte met veel artiesten samen, waaronder: The Four Tops, George Harrison, Paul McCartney, Robert Plant, Eric Clapton, ABBA's Frida, Mike Oldfield, Sting, Brian Eno, Peter Gabriel, Led Zeppelin, Ozzy Osbourne, Queen, Laura Pausini en The Who.


22-02-2008 om 11:01 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
21-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Engel!!!!
Mijn engel!!!!

De afbeelding “http://img164.imageshack.us/img164/3815/mijnengelzr5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

21-02-2008 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J-Lo in ziekenhuis voor bevalling

J-Lo in ziekenhuis voor bevalling

De afbeelding “http://img92.imageshack.us/img92/3686/large305908vk1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jennifer Lopez is aangekomen in het ziekenhuis om er te bevallen van haar tweeling. De zangeres zou gisteren al ingechekt hebben in het North Shore University Hospital. Het ziekenhuispersoneel is blijkbaar erg opgezet met haar aanwezigheid. "Ze zijn echt opgewonden en kunnen niet over haar zwijgen", zegt een ziekenhuispatiënt.

Speciale privékamer
Lopez gaat bevallen in een privékamer die al twee weken verboden terrein is voor het personeel. De suite is uitgerust met twee grote plasmaschermen, een bruine lederen zetel en een houten vloerbekleding. De ster zou ook een speciaal voor haar ontworpen ziekenhuispak dragen.

Speciale training personeel
Er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Zo kreeg het personeel een speciale opleiding om op te treden bij een eventuele ontvoering van haar baby's. Een woordvoerder van Lopez kon niet bereikt worden voor commentaar, meldt FemaleFirst.

21-02-2008 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Serviërs kunnen niet lachen met Milena en Mirjana van Eurosong

Serviërs kunnen niet lachen met Milena en Mirjana van Eurosong

De afbeelding “http://img124.imageshack.us/img124/5176/large304455ol7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De fratsen van Milena en Mirjana, de zogezegd Servische assistentes van Eurosong-gastheer Bart Peeters, zijn opgemerkt door de ambassade van Servië in Brussel. "Onnodig en ongehoord", klinkt het daar.

Wrevel
Milena en Mirjana, in werkelijkheid twee actrices uit het Vlaamse improvisatiemilieu, doen zich in vrijwel elk Eurosong-filmpje te goed aan sloten wodka, en onlangs bleken ze onder hun bontmutsen ook gestolen gsm's te verbergen. Vorige week al wekte het duo wrevel bij Serviërs die in Vlaanderen leven.

Negatief imago
Intussen heeft de rubriek zelfs de aandacht getrokken van de Servische ambassade. Die heeft, ondanks de historische gebeurtenissen op het thuisfront, de tijd gevonden om te reageren in een persbericht. Daarin wordt betreurd dat Eurosong een negatief beeld schetst van het Servische volk.

21-02-2008 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snow Patrol
Snow Patrol
Om Open Your Eyes te beluistere druk op de foto


Snow Patrol is een Schotse band, bestaande uit voorman Gary Lightbody (zang), Scot Paul Wilson, Nathan Connolly, Tom Simpson en Jonny Quinn. Lightbody en Quinn zijn beiden afkomstig uit Bangor (Noord-Ierland) maar startten de band midden jaren negentig in het Schotse Dundee. Snow Patrol brak door in 2002 vanuit Schotlands grootste stad Glasgow, waar de bandleden wonen. Ze begonnen als een indie rockband maar Snow Patrol maakt nu meer gebruik van alternatieve rock en powerpop. Snow Patrol werd bekend door de mainstreame succes van onder andere "Run", "Chasing Cars" en recenter "Shut Your Eyes". Hun meest recente album Eyes Open is het succesvolste album van de band en viel dan ook vaak in de prijzen. De band heeft een jaar pauze ingelast na het touren ter promotie van Final Straw en Eyes Open en beginnnen eind 2008 met hun vijfde studioalbum.

21-02-2008 om 02:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
20-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een blik in jouw mooie ogen
Een blik in jouw mooie ogen
De afbeelding “http://img171.imageshack.us/img171/9581/eenblikinjouwmooieogenje1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

20-02-2008 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britneys pa stuurt lijfwachten mee als ze naar toilet gaat

Britneys pa stuurt lijfwachten mee als ze naar toilet gaat

De afbeelding “http://img110.imageshack.us/img110/5827/large303262as7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jamie Spears, de vader van Britney, heeft haar lijfwachten opdracht gegeven haar geen seconde alleen te laten, zelfs als ze naar het toilet gaat. Jamie heeft nog altijd het conservatorschap over de zaken van Britney en wil er alles aan doen om zijn dochter op het rechte pad te houden. Lees: van de drugs afblijven.

Knipmessen
Vorige weekend gingen Britney en haar papa naar een nieuw restaurant in Los Angeles en van zodra zij opstond om een sigaret te gaan roken of naar het toilet te gaan, sprongen de lijfwachten in actie. Een ooggetuige in de New York Post: "Britney heeft haar kreeftburger amper aangeraakt, ze zat de hele tijd frieten te eten. De hele tijd verliet ze de tafel om naar het toilet te gaan of aan de bar een sigaret te gaan roken. Telkens werd ze daarbij gevolgd door bodyguards".

Lange vingers
Schijnbaar heeft Britney ook moeite om haar lange vingers thuis te houden. Eerder die dag had ze zonder betalen een jasje meegenomen uit een winkel op Melrose Avenue, en in het restaurant nam ze een koffiekopje mee.

Nieuwe advocate
Intussen is Britney naar verluidt van plan de gerenomeerde advocate Stacy Phillips in te huren voor het voogdijproces tegen haar ex, Kevin Federline. Phillips was ook de advocate voor Bobby Brown en baseballspeler Darryl Strawberry en voor de voormalige partners van Tori Spelling en Jean-Claude Van Damme. Recent bracht ze het boek 'Divorce: It's All About Control; How to Win the Emotional, Psychological and Legal Wars' uit.

20-02-2008 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson geweigerd op Grammy Awards

Michael Jackson geweigerd op Grammy Awards

De afbeelding “http://img408.imageshack.us/img408/5572/large303909ls2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Michael Jackson werd naar verluidt geweigerd op de Grammy Awards omdat hij onmogelijke eisen stelde. De 49-jarige zou gevierd worden wegens de 25ste verjaardag van zijn hitalbum 'Thriller' maar trapte de bazen op hun pik door te eisen dat de hele avond aan zijn carrière zou gewijd worden.

Zo zou hij gevraagd hebben dat de presentatoren hem minstens dertig keren 'The King of Pop' zouden noemen. Er moest ook een nieuwe award voor hem in het leven geroepen worden, volgens de New York Post.

Producer Ken Ehrlich, die nochtans heel graag Jackson in de show had gehad, zou de invitatie hebben ingetrokken toen Jacksons eisen de spuigaten uitliepen.

20-02-2008 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Melua
Katie Melua


Katie Melua groeide op in Kutaisi en later in Batoemi, gelegen aan de kust. Op achtjarige leeftijd verhuisde ze met haar ouders naar Belfast, Noord-Ierland en nog later naar Londen. Dit vanwege het beroep van haar vader, hartspecialist.

In Londen ging Katie Melua naar de BRIT School for the Performing Arts & Technology. Deze door de muziekindustrie ondersteunde school staat bekend als leverancier van beroemde artiesten. In 2003 werd Katie Melua ontdekt tijdens een showcase door Mike Batt (zelf ook zanger en tekstschrijver, maar ook arrangeur en producent) die op zoek was naar een zangeres met aanleg voor jazz en blues.

Haar eerste album Call Off The Search werd in 2003 uitgebracht. Hierop staan twee nummers van haarzelf. Haar tweede album Piece By Piece kwam uit op 26 september 2005.

Op 19 maart 2005 kwam haar grootste droom uit door samen met overgebleven leden van de Britse rockband Queen 'Too Much Love Will Kill You' te spelen op een anti-AIDS-concert in Zuid-Afrika. Het concert bracht een recordbedrag in de strijd tegen AIDS/HIV op.

Op haar tweede album staat onder andere de single Nine Million Bicycles, dat zij zong op het kerkelijk huwelijk van Prins Pieter-Christiaan met Prinses Anita. Dankzij de extra aandacht die Melua door dit optreden kreeg, begon haar populariteit in Nederland en België toe te nemen.

In 2007 maakte Katie Melua haar opwachting tijdens het openingsgala van het North Sea Jazz Festival in Rotterdam, maar ook op het festival, waar ze in 2004 voor de eerste keer optrad (toen nog in Den Haag), zal ze een optreden verzorgen. Er werd gelijk gebruik van de gelegenheid gemaakt om een tegel op de Walk of Fame Europe in te wijden. In november 2007 heeft ze tijdens Domino Day de eerste steen omgegooid. Op 8 december 2007 mocht zij een lied zingen op het Junior Eurovisie Songfestival 2007 in Rotterdam, Nederland
.

20-02-2008 om 00:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
19-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verliefd tot over mijn oren
Ik ben verliefd tot over mijn oren
De afbeelding “http://img402.imageshack.us/img402/502/alilarter0101ik1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

19-02-2008 om 18:03 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studio 100 maakt volledige cast musical Daens bekend

Studio 100 maakt volledige cast musical Daens bekend

De afbeelding “http://img233.imageshack.us/img233/5347/large302180ha9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Studio 100 heeft de volledige cast bekendgemaakt voor de musical Daens, die op 4 oktober dit jaar in première gaat. Opvallende nieuwe naam daarbij is Peter Van De Velde, die na Piet Piraat nu in de huid kruipt van de duivelse fabrieksopzichter Schmitt.

Antwerpen X
Studio 100 maakte bekend dat er al 21.500 kaartjes over de toonbank gingen voor hun mega-productie, die opgevoerd zal worden in het oude postsorteercentrum Antwerpen X in Berchem. Het gebouw wordt daarvoor getransformeerd tot een immense theaterzaal.

Grootste ooit
Eerder raakte bekend dat de oorspronkelijke locatie aan de Antwerpse Waagnatie niet voldeed aan de praktische eisen van Studio 100. Antwerpen X deed dat wel en is met een capaciteit van 1.800 zitjes de grootste Vlaamse musicalproductie ooit. De zaal oogt op dit moment nog kaal, maar dat zal snel veranderen. Zo komt er een foyer en een vip-ruimte waar 1.800 mensen terecht kunnen. Er wordt ook een grote parking voorzien, waar mensen zowel binnen als buiten hun wagen kwijt kunnen.

Topacteurs
De musical zelf krijgt eveneens stilaan vorm. Regisseur Frank Van Laecke spreekt van een nooit gezien spektakel, waar de nadruk ligt op het ensemble, niet op een paar steracteurs. Lucas Van Den Eynde speelt priester Daens en Jo De Meyere neemt de rol van bisschop Stillemans voor zijn rekening. Die namen stonden al vast. Nu komen daar nog ettelijke topacteurs bij. Peter Van De Velde en Frans Van Der Aa zijn de meest bekende onder hen.

Tweetaligheid
Volgens regisseur Van Laecke wordt Daens een echt Belgisch stuk. Er zal zowel Frans als Nederlands in gesproken worden. Door middel van simultane boventitels zal het publiek toch alles kunnen begrijpen. Studio 100 hoopt door de tweetaligheid van de musical veel Franstalige kijklustigen te lokken. Het investeert dan ook fors in een promotiecampagne aan de andere kant van de taalgrens.

19-02-2008 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Henin Wereldsportvrouw van het Jaar 2007

Henin Wereldsportvrouw van het Jaar 2007

De afbeelding “http://img507.imageshack.us/img507/402/large301742ql7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Justine Henin is op de uitreiking van de Laureus Sports Awards in Sint-Petersburg uitgeroepen tot Wereldsportvrouw van het Jaar 2007. Ze is de eerste Belgische die de prestigieuze trofee ontvangt. Bij de mannen werd de prijs al voor de vierde keer toegekend aan de Zwitserse tennisser Roger Federer.

Twee keer genomineerd
Henin was al twee keer eerder genomineerd voor de 'Oscar van de Sport', maar greep telkens naast de hoofdprijs. In 2004 eindigde ze op de derde plaats, achter de Zweedse golfster Annika Sorenstam en de Amerikaanse tennisster Serena Williams. Vorig jaar moest het nummer één van het vrouwentennis genoegen nemen met de tweede plaats achter de Russische polsstokspringster Yelena Isinbayeva. Die laatste was ook dit jaar genomineerd, net als de Zweedse meerkampster Carolina Kluft, de Australische zwemster Libby Lenton, de Braziliaanse voetbalster Marta en de Mexicaanse golfster Lorena Ochoa.

Revelatie
Justine Henin en Kim Clijsters zijn de enige Belgen die ooit genomineerd werden voor dit prestigieuze referendum, dat voor het eerst in 2000 werd ingericht. In 2002 werden ze allebei voor het eerst genomineerd in de categorie Revelatie van het Jaar. Kim Clijsters was in 2005 één van de genomineerden voor de titel van Wereldsportvrouw van het Jaar.

Beroemdheden
De genomineerden worden verkozen door journalisten uit meer dan 100 landen. De beslissende stemming gebeurt door de 43 leden van de Laureus World Sports Academy, waarin heel wat beroemde sportfiguren zetelen zoals Franz Beckenbauer, Boris Becker, Sergei Bubka, Sebastian Coe, Nadia Comaneci, Miguel Indurain, Michael Jordan en vele anderen.

Topfavoriete
Henin gold dit jaar als de absolute topfavoriete bij de vrouwen: 2007 was zonder meer haar beste seizoen ooit. De 25-jarige Waalse won liefst tien tornooien, waaronder twee Grand Slams (Roland Garros en de US Open). Van de 63 matchen die ze in 2007 speelde, verloor ze er slechts vier.

19-02-2008 om 12:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia
Natalia
Druk op de onderstaande foto om Glamerous te bekijken.

.
Biografie

Natalia Druyts werd geboren op 3 december 1980. Van jongs af aan is muziek Natalia‘s grote passie, maar toch volgt ze een opleiding vertaler-tolk (Engels en Spaans). Haar liefde voor muziek is echter te sterk en dus gaat ze zingen in het groepje ‘Secret Me‘, doet ze ervaring op bij huwelijksvieringen, zingt ze een duet met o.a. Danny Wuyts en neemt ze voor de fun een cd op. In het verleden trad ze op in het voorprogramma van Raymond Van Het Groenewoud.

Wanneer de vader van Natalia Hans Otten ontmoet en hem inlicht over Natalia‘s talent, vertelt Hans dat VTM een nieuw programma heeft, ‘Idool 2003‘, en dat ze hiervoor nog kandidaten zoeken. Natalia schrijft zich in voor de audities. Na het lied ‘Joyful, Joyful‘ te hebben gezongen krijgt ze direct te horen: ‘Tot in Gent, Natalia!‘.

De volgende rondes verlopen vlekkeloos. En dan komt dé grote Idool 2003 finale! Hier zong Natalia in duet met Peter Evrard, ‘I‘m Still Standing‘. Uiteindelijk eindigt ze, na een nek aan nek race met Peter, op de eervolle tweede plaats met een minimaal verschil aan punten… Ondanks haar tweede plaats sleept ze toch een felbegeerd contract met BMG in de wacht. Wat later brengt ze haar eerste single uit, ‘Without You‘. Deze single is meteen goed voor goud en bezorgt haar de Tien Om Te Zien zomer-trofee. Tijdens die zomer van 2003 werkt Natalia vlot 100 optredens af.

Vanaf dan gaat het snel: ze is te gast op de “Night of the Proms”-concerten waar ze menig sceptici kon overtuigen van haar zangkwaliteiten en brengt in oktober 2003 een tweede single uit, ‘I‘ve Only Begun To Fight‘. Deze single is tevens de soundtrack van de film ‘Team spirit 2‘ en de voorloper van haar ijzersterke debuutalbum ‘This Time‘. Samen met Xander De Buisonjée brengt ze een wondermooi duet tijdens de Disneyproms.

Omdat ze van liedjeswedstrijden houdt schrijft Natalia zich in voor Eurosong. Haar liedje “Higher than the sun” moet de duimen leggen tegen dat van Xandee, maar wordt in Vlaanderen andermaal een megahit! Geen songfestival dus, maar wel een fel gesmaakt optreden tijdens “my first night”. Samen met The Pointer Sisters zet ze het Sportpaleis op stelten met “I’m so exited”. Ondertussen is ze gestart met haar eerste live-tour, met een volledig en imposant orkest in een schitterende live-show. Die zomer speelt ze op tal van festivals waaronder Rock Affligem, Paal op stelten, Marktrock en Beleuvenissen voor een afgeladen markt

“Risin’" de voorloper van haar het tweede album “Back for more”, wordt in geen tijd alweer een gigantische hit! Het Album “Back for more” komt uit onder grote belangstelling en belandt binnen de kortste keren op de eerste plaats en kampeert meer dan 40 weken in de Ultratop. “Back for more” is ook de naam van haar nieuwe live-tour die startte op 5 november en eindigt op 27 maart met een afsluitend concert in de Antwerpse Zuiderkroon.

40.000 tickets en een Zamu- en TMF- Award later wordt het dubbelconcert met de Pointer Sisters aangekondigd. En dat Vlaanderen er wel pap van lust blijkt uit het feit dat de inmiddels 5 shows zeer snel zo goed als uitverkocht zijn…
Die zomer trok Natalia door Vlaanderen met de "summer tour 2005", met inmiddels legendarische hoogtepunten tijdens Beleuvenissen, de Turnhoutse Vrijdagen en op het Sint Baafsplein tijdens de Gentse Feesten.
Op 1 oktober 2005 won Natalia 2 tmf awards: Best Pop en Best Album.

In november 2005 was ze te bewonderen op één van de 15 exclusieve "Me and My producer" concerten. Samen met haar producer Steve Willaert zorgde ze voor een aparte kijk op haar repertoire. Het publiek was unaniem, met deze tour zet Natalia alweer een grote stap vooruit. Bovendien zorgt ze voor een primeur: de hele tour wordt gebracht in suround 5.1

Toen bekend raakte dat ze met de Pointer Sisters zou optreden in het Sportpaleis, hoopte zij en haar entourage op twee sportpaleizen. Het werden er 10.
Na de première ging de pers helemaal uit de bol en de lovende kritieken bleven dan ook niet uit. Omdat het negende concert ook al uitverkocht werd, besloot men om er nog een tiende aan toe te voegen. Dat concert was op vier dagen uitverkocht.

Na de Sistersconcerten, nam Natalia deel aan "sterren op de dansvloer", een prestigieus programma op VTM, waar ze het in de finale haalde met Dina Tersago

Toen sloeg het noodlot toe... in april 2006 werd de nieuwe single "rid of you" gereleased, en begin mei zou ze opnieuw gaan toeren.
Tijdens de ochtendshow met Deckers & Ornelis bij Q-music liep het mis. Een ontstoken zenuw bezorgde Natalia en haar entourage kopbrekers.
Een aantal optredens werden verschoven naar het najaar.
Maar helaas, de genezing verliep langzamer dan verwacht. Uiteindelijk besliste het management in samenspraak met het medisch team en zangcoach Peter De Smet om de hele tour te cancelen.

Natalia legde zichzelf een streng regime op: drie maal per week logopedie en tweemaal per week zangles.
Dat werpt langzaam maar zeker zijn vruchten af.

Ondertussen bezocht ze verschillende productieteams in Nederland, Zweden en Duitsland.
Het derde album moet er dan ook staan.

Uiteindelijk werd gekozen voor een Duits productieteam: Valicon music

"Gone to stay" werd gekozen als eerste single.


Het nieuwe album "Everything and More", ligt sinds 28 mei in de winkel, en verkocht reeds meer dan 45.000 ex  Het album stond  5 weken op 1 in de Ultratop. Ze haalde dan ook meteen een Platinum award binnen.

De " Everything & More summertour" startte reeds op 21 april en werd een groot succes! 30 concerten met om en bij de 200.000 bezoekers (festivals inbegrepen) 

In september 2007 bleek duidelijk dat Natalia helemaal "Back was", met vier nominaties achter haar naam is Natalia één van de slokkoppen van de TMF awards.

 

Op 15 oktober lag haar levensverhaal "met hart en soul" in de winkel. een 300 pagina's dik boek, waarin de diva vertelt over haar jeugdjaren, haar ervaringen met idool, het plaatselijke sterrendom, haar ontmoetingen met internationale sterren enz.... Meer dan 10.000 ex gingen ondertussen al over de toonbank.


19-02-2008 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!