Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia
Natalia
Druk op de onderstaande foto om Glamerous te bekijken.

.
Biografie

Natalia Druyts werd geboren op 3 december 1980. Van jongs af aan is muziek Natalia‘s grote passie, maar toch volgt ze een opleiding vertaler-tolk (Engels en Spaans). Haar liefde voor muziek is echter te sterk en dus gaat ze zingen in het groepje ‘Secret Me‘, doet ze ervaring op bij huwelijksvieringen, zingt ze een duet met o.a. Danny Wuyts en neemt ze voor de fun een cd op. In het verleden trad ze op in het voorprogramma van Raymond Van Het Groenewoud.

Wanneer de vader van Natalia Hans Otten ontmoet en hem inlicht over Natalia‘s talent, vertelt Hans dat VTM een nieuw programma heeft, ‘Idool 2003‘, en dat ze hiervoor nog kandidaten zoeken. Natalia schrijft zich in voor de audities. Na het lied ‘Joyful, Joyful‘ te hebben gezongen krijgt ze direct te horen: ‘Tot in Gent, Natalia!‘.

De volgende rondes verlopen vlekkeloos. En dan komt dé grote Idool 2003 finale! Hier zong Natalia in duet met Peter Evrard, ‘I‘m Still Standing‘. Uiteindelijk eindigt ze, na een nek aan nek race met Peter, op de eervolle tweede plaats met een minimaal verschil aan punten… Ondanks haar tweede plaats sleept ze toch een felbegeerd contract met BMG in de wacht. Wat later brengt ze haar eerste single uit, ‘Without You‘. Deze single is meteen goed voor goud en bezorgt haar de Tien Om Te Zien zomer-trofee. Tijdens die zomer van 2003 werkt Natalia vlot 100 optredens af.

Vanaf dan gaat het snel: ze is te gast op de “Night of the Proms”-concerten waar ze menig sceptici kon overtuigen van haar zangkwaliteiten en brengt in oktober 2003 een tweede single uit, ‘I‘ve Only Begun To Fight‘. Deze single is tevens de soundtrack van de film ‘Team spirit 2‘ en de voorloper van haar ijzersterke debuutalbum ‘This Time‘. Samen met Xander De Buisonjée brengt ze een wondermooi duet tijdens de Disneyproms.

Omdat ze van liedjeswedstrijden houdt schrijft Natalia zich in voor Eurosong. Haar liedje “Higher than the sun” moet de duimen leggen tegen dat van Xandee, maar wordt in Vlaanderen andermaal een megahit! Geen songfestival dus, maar wel een fel gesmaakt optreden tijdens “my first night”. Samen met The Pointer Sisters zet ze het Sportpaleis op stelten met “I’m so exited”. Ondertussen is ze gestart met haar eerste live-tour, met een volledig en imposant orkest in een schitterende live-show. Die zomer speelt ze op tal van festivals waaronder Rock Affligem, Paal op stelten, Marktrock en Beleuvenissen voor een afgeladen markt

“Risin’" de voorloper van haar het tweede album “Back for more”, wordt in geen tijd alweer een gigantische hit! Het Album “Back for more” komt uit onder grote belangstelling en belandt binnen de kortste keren op de eerste plaats en kampeert meer dan 40 weken in de Ultratop. “Back for more” is ook de naam van haar nieuwe live-tour die startte op 5 november en eindigt op 27 maart met een afsluitend concert in de Antwerpse Zuiderkroon.

40.000 tickets en een Zamu- en TMF- Award later wordt het dubbelconcert met de Pointer Sisters aangekondigd. En dat Vlaanderen er wel pap van lust blijkt uit het feit dat de inmiddels 5 shows zeer snel zo goed als uitverkocht zijn…
Die zomer trok Natalia door Vlaanderen met de "summer tour 2005", met inmiddels legendarische hoogtepunten tijdens Beleuvenissen, de Turnhoutse Vrijdagen en op het Sint Baafsplein tijdens de Gentse Feesten.
Op 1 oktober 2005 won Natalia 2 tmf awards: Best Pop en Best Album.

In november 2005 was ze te bewonderen op één van de 15 exclusieve "Me and My producer" concerten. Samen met haar producer Steve Willaert zorgde ze voor een aparte kijk op haar repertoire. Het publiek was unaniem, met deze tour zet Natalia alweer een grote stap vooruit. Bovendien zorgt ze voor een primeur: de hele tour wordt gebracht in suround 5.1

Toen bekend raakte dat ze met de Pointer Sisters zou optreden in het Sportpaleis, hoopte zij en haar entourage op twee sportpaleizen. Het werden er 10.
Na de première ging de pers helemaal uit de bol en de lovende kritieken bleven dan ook niet uit. Omdat het negende concert ook al uitverkocht werd, besloot men om er nog een tiende aan toe te voegen. Dat concert was op vier dagen uitverkocht.

Na de Sistersconcerten, nam Natalia deel aan "sterren op de dansvloer", een prestigieus programma op VTM, waar ze het in de finale haalde met Dina Tersago

Toen sloeg het noodlot toe... in april 2006 werd de nieuwe single "rid of you" gereleased, en begin mei zou ze opnieuw gaan toeren.
Tijdens de ochtendshow met Deckers & Ornelis bij Q-music liep het mis. Een ontstoken zenuw bezorgde Natalia en haar entourage kopbrekers.
Een aantal optredens werden verschoven naar het najaar.
Maar helaas, de genezing verliep langzamer dan verwacht. Uiteindelijk besliste het management in samenspraak met het medisch team en zangcoach Peter De Smet om de hele tour te cancelen.

Natalia legde zichzelf een streng regime op: drie maal per week logopedie en tweemaal per week zangles.
Dat werpt langzaam maar zeker zijn vruchten af.

Ondertussen bezocht ze verschillende productieteams in Nederland, Zweden en Duitsland.
Het derde album moet er dan ook staan.

Uiteindelijk werd gekozen voor een Duits productieteam: Valicon music

"Gone to stay" werd gekozen als eerste single.


Het nieuwe album "Everything and More", ligt sinds 28 mei in de winkel, en verkocht reeds meer dan 45.000 ex  Het album stond  5 weken op 1 in de Ultratop. Ze haalde dan ook meteen een Platinum award binnen.

De " Everything & More summertour" startte reeds op 21 april en werd een groot succes! 30 concerten met om en bij de 200.000 bezoekers (festivals inbegrepen) 

In september 2007 bleek duidelijk dat Natalia helemaal "Back was", met vier nominaties achter haar naam is Natalia één van de slokkoppen van de TMF awards.

 

Op 15 oktober lag haar levensverhaal "met hart en soul" in de winkel. een 300 pagina's dik boek, waarin de diva vertelt over haar jeugdjaren, haar ervaringen met idool, het plaatselijke sterrendom, haar ontmoetingen met internationale sterren enz.... Meer dan 10.000 ex gingen ondertussen al over de toonbank.


19-02-2008 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
18-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik hou van jou
Ik hou van jou
De afbeelding “http://img132.imageshack.us/img132/710/alilarter0031nb6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

18-02-2008 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp, Jude Law en Colin Farell nemen filmrol Heath Ledger over

Johnny Depp, Jude Law en Colin Farell nemen filmrol Heath Ledger over

De afbeelding “http://img208.imageshack.us/img208/5958/large299974nd9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Acteurs Johnny Depp, Jude Law en Colin Farell gaan bij wijze van eerbetoon de laatste filmrol van Heath Ledger overnemen. Ze doen dat om ervan verzekerd te zijn dat de laatste film van Ledger wordt gered. Dat melden diverse Amerikaanse media.

De Australische acteur werkte aan de Terry Gilliam-film 'The imaginarium of Doctor Parnassus' toen hij op 22 januari onverwacht overleed aan een dodelijke combinatie van voorgeschreven medicijnen. Hij werd 28 jaar.

Het karakter van Ledger in de film stapt door verschillende magische spiegels naar verschillende parallelle werelden. Het is nu de bedoeling dat elke keer als Ledger een andere wereld betreedt een andere acteur de rol op zich neemt. Wanneer de film in de bioscopen draait, is nog onbekend.

18-02-2008 om 15:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandrine en Paranoiacs winnen laatste voorronde

Sandrine en Paranoiacs winnen laatste voorronde

De afbeelding “http://img100.imageshack.us/img100/9029/large300469wb1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Sandrine heeft de vierde voorronde van Eurosong gewonnen. De Paranoiacs werden tweede, en gaan met Sandrine mee naar de halve finales. De jury mocht nog twee wildcards uitdelen aan de kandidaten die in de vier voorrondes derde of vierde eindigden. Dat werden Tabitha Cycon en A Butterfly Mind. Samen met de winaars van vandaag nemen zij het in de twee halve finales op tegen tegen Nelson, Geena Lisa, Katy Satyn, Brahim, Ishtar en Tanja Dexters.

Goede acts
De vierde - en laatste - voorronde stak met kop en schouders uit boven de drie vorige. Terwijl we de afgelopen weken vooral 'typische' Eurosongnummers voorgeschoteld kregen, die eerder werden gemaakt uit commerciële overwegingen dan uit oprechte liefde voor muziek, was het deze keer andere koek. De juryleden hadden het dan ook bijzonder moeilijk een favoriet te kiezen, en gaven niet toevallig een wildcard aan een inzending van vanavond.

Francesco Palmeri
Francesco Palmeri, de zoon van een Spaanse moeder en een Italiaanse vader, is al jaren met muziek bezig. De man, die een beetje moeite had met het Nederlands, had Miss België Alizée Poulicek meegebracht om hem bij te staan met onze taal. Het zette meteen de guitige toon van deze uitzending, alleen jammer dat er vier afleveringen nodig waren om die toon te vinden. Eurosong neemt zichzelf alleszins niet al te serieus, en maar goed ook.

Over naar het nummer dan. 'Vagabundo' hobbelde lekker veilig verder over platgereden zuiderse paden, en wij neurieden het 'aiaiaiaiai' lekker mee. Op een zomers fuifje zullen er ongetwijfeld heupen wiegen op dit nummer, maar voor Eurosong is het toch wat gewoontjes. De zang van Francesco en zijn kleurrijke achtergrondzangeressen was desalniettemin prima.

Kris Wauters vond de act heel zonnig, zuiders en leuk. Hij loofde ook de "perfecte zang", en vond de zwarte stemmen erbij heel on-Belgisch, wat hij als een voordeel zag. Als song vond hij 'Vagabundo' wat vrijblijvend voor het Songfestival, maar noemde het nummer minstens een Radio 2-hit. Katrina sloot zich daarbij aan, en hield wel van dit 'feelgood'-moment. Marcel Vanthilt, deze aflevering in een geel pak met een blauw hemd, vond het vooral schitterend dat er geen Nederlands in het nummer zat, op deze dag van onafhankelijkheidstoestanden. Voor hem bleef het nummer niet genoeg hangen.

Paranoiacs
De Paranoiacs mochten deze aflevering de vreemde eend zijn, en speelden hun rol voortreffelijk. "Het wordt tijd dat er nog eens een bom onder het Eurovisiesongfestival wordt gelegd, en wij hebben explosieven bij," zei keyboardspeler Raf Stevens, die om één of andere reden overal 'Rafke' wordt genoemd. 'Shout it out' had een vette gitaarmuur waar de zang gelukkig niet in verzoop, integendeel. Het nummer rockte bijzonder lekker weg, en zal live ongetwijfeld veel vuisten in de lucht jagen. In tegenstelling tot de vorige act had de song ook een bijzonder meezingbaar refrein, en daarnaast had het nog een paar brugjes en een 'heyheyhey'-moment, dat heel aanstekelijk werkt. Bijster origineel? Nee hoor. Goed gemaakt? Jazeker. Oprecht? Helemaal.

Marcel Vanthilt vond de Paranoiacs gewoon geweldig, en pleitte meteen (opnieuw) voor een echt rockprogramma op tv. Hij wou de groep meteen ook een prijs geven voor hun hele loopbaan, de Paranoiacs zijn immers al bezig sinds begin jaren '80. Ook Katrina vond ze geweldig, en had een dergelijke act nog nooit gezien op zo'n Eurosongtoestand. "Lordi kon het, dus waarom jullie niet? En die waren nog lelijker dan jullie," vond ze.

Ook Kris Wauters zag dat het goed was: "We zijn meteen begonnen met twee echte artiesten, en dat hebben we nog niet gehad." Hij loofde bovendien de melodie van het nummer, dat commercieel genoeg klinkt om helemaal 'all the way' te kunnen gaan. Hij vond het 'heyheyhey'-stuk wel beter voor een live-optreden dan voor een tv-programma, maar "als Lordi het Songfestival kan winnen met maskers, dan kunnen jullie dat misschien zelfs zonder."

Elisa
Elisa bracht nog meer Italiaans bloed mee naar het programma. De zestienjarige deed al mee met het programma 'Topmodel', maar haar grote ambitie is toch zingen. Haar nummer 'Around the world' werd geschreven door een Noorse professionele songschrijver. Het zat dan ook heel weldoordacht in elkaar, maar er slopen spijtig genoeg wel wat valse nootjes in de zang. Dat heb je natuurlijk als je ingestudeerde bewegingen zit te maken met je dansers en danseressen terwijl je zingt. Het nummer bevatte naast een sterk refrein nog een oosters riedeltje, en was daarmee het zoveelste doorslagje van dingen die we al (te) vaak hebben gezien.

Katrina vond het tof voor een zestienjarige, en ook typisch Eurosong. De zang was wel veel beter dan op de repetitie, zei ze nog. "Het is cliché maar het is wel af," vond Vanthilt, die verwees naar de rammelende acts van vorige week. Hij zag in haar meteen een tv-persoonlijkheid, en "wat een schouders man!". Kris Wauters vond dat iemands leeftijd geen excuus mag zijn om minder streng te oordelen, maar zag dat het goed was. Hij had de valse zang wel gehoord, en maakte nog de bedenking: "Zo'n oosters riedeltje wordt in België nooit gemaakt, alleen als het Eurosong is", en hij zag het nummer dan ook niet als iets dat 'van ons' komt. Hij vond Elisa de minste inzending van de dag, omdat het nummer hem het minste beroerde.

A Butterfly Mind
De 'Cappaert Sisters' uit X-factor heten tegenwoordig 'A Butterfly Mind', en willen met 'Lonely heart on wheels' "even op de pauzeknop duwen in het circus des levens". Een zware boterham, waardoor presentator Bart Peeters het nummer meteen voorbarig aankondigde als het laatste nummer. Het deed ons alleszins deugd geen huppelende dansers te zien bij Annelies en Sarah, en de projectie van landschappen op de achtergrond en trage tussenshots van de zusjes zelf, pasten perfect bij de rust die het nummer uitstraalde. De zachtjes wiegende meiden zongen dan ook nog eens hemels, waardoor wij al helemaal niet meer wisten voor wie stemmen.

Kris Wauters vond het "zeer mooi. Mooie echte muziek met het hart gemaakt, een beetje country, een beetje Ierse klanken. Jullie stemmen passen heel mooi samen, het is een soort engelengezang". Hij had er wel geen idee van hoe een dergelijk nummer het zou doen op het Songfestival, en Marcel Vanthilt ook niet: "Het is zo breekbaar, maar is het geschikt voor het Songfestival? Nee, want het wordt weggewalst. Ja, want net die breekbaarheid maakt het speciaal." Vanthilt wist het allemaal niet meer, en "ging gewoon met het liedje - spijtig genoeg niet met Annelies - van de grond." Annelies heeft het nummer trouwens geschreven, en kreeg daarvoor nog complimentjes van Katrina.

Sandrine
Eindelijk een straffe uitzending dus, en toen moest Sandrine nog beginnen. En wat die kan, dat weten we al lang. "Lang voor de Amy Winehouse-hype, was jij al bezig met vintage-soul", zei Bart Peeters. De zangeres werd nog aangemoedigd door haar toekomstige schoonzus Ann Van Elsen. "Ik had u niet herkend met uw kleren aan", zei Bart Peeters tegen Van Elsen, die dat duidelijk al wel een keer of duizend had mogen horen de voorbije weken. Sandrine zoog bij de aanvang van haar nummer onmiddellijk alle aandacht naar zich toe. Wat een stem, wat een uitstraling... Het naturel waarmee Sandrine op het podium staat te wiegen, geeft nooit de indruk dat ze een ingestudeerd nummertje opvoert, hoewel ze natuurlijk telkens wel op de juiste plaats op het podium moet staan, en naar de juiste camera moet kijken.

Katrina vond niet genoeg woorden om haar lof te betuigen, en Marcel Vanthilt sloot zich daarbij aan. "'Goed geplunderd uit de Motownwinkel, maar er zijn slechtere winkels om uit te pikken. Hij achtte het nummer van een internationaal niveau, maar vond haar kapsel wel "Diana Ross op een slechte dag." Kris Wauters moest moeite doen om een puntje van kritiek te vinden. Hij bleef een heel klein beetje op zijn honger zitten omdat hij Sandrine graag wat hoger had horen uithalen. Hij weet immers hoe goed ze kan zingen.

18-02-2008 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enrique Iglesias
Enrique Iglesias
Druk op onderstaande knop om Tired Of Being Sorry
te downloaden

.

Biografie

Enrique Iglesias is de jongste zoon van Julio Iglesias en Isabel Preysler. Iglesias heeft een oudere zus, journaliste Isabel Chabeli Iglesias (1 augustus 1971, Estoril) en een oudere broer, zanger Julio José (25 februari 1973, Madrid). Toen Enrique 3 jaar was gingen zijn ouders uit elkaar.

Enrique's moeder heeft nog twee dochters uit latere relaties: Tamara Fálco en Ana Boyer. Zijn vader heeft ook nog vijf kinderen met de Nederlandse Miranda Rijnsburger: Miguel Alejandro (7 september 1997, Miami), Rodrigo (3 april 1999, Miami), de tweeling Cristina en Victoria (1 mei 2001, Miami) en Guillermo (5 mei 2007, Miami).

Enrique heeft vanaf 2002 een relatie met de Russische tennister/model Anna Kournikova. Ze leerden elkaar kennen op de set van de videoclip voor zijn hit Escape. Geruchten dat de relatie zou zijn verbroken bleken een grap te zijn van Kournikova en haar vriend zelf. Anna en Enrique zijn verloofd. Enrique werd in september 2005 gekroond tot 'meest sexy vrijgezel' door het Spaanse tijdschrift People en Espanol. Hij werd geprezen om zijn 'smeulende uiterlijk en zijn succesvolle crossover uitstraling'.

In juni 2007 verscheen zijn nieuwe album Insomniac waarvan de eerste single 'Do You Know (Ping Pong Song)' een grote hit werd. Op 19 november 2007 gaf hij zijn tweede concert in Nederland in Ahoy Rotterdam. Eerder stond hij in 2002 in dezelfde zaal.


18-02-2008 om 06:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
17-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Henin onbedreigd naar Diamond Games-titel

Henin onbedreigd naar Diamond Games-titel

De afbeelding “http://img407.imageshack.us/img407/7851/large300141nd5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Justine Henin heeft voor het eerst in haar carrière de Proximus Diamond Games in Antwerpen gewonnen. In een bomvol Antwerps Sportpaleis versloeg het nummer 1 van de wereld in de finale de Italiaanse toernooiverrassing Karin Knapp na anderhalf uur met 6-3 en 6-3. Onze 25-jarige landgenote heeft nu 41 WTA-titels gewonnen, eerder dit jaar toonde ze zich al de beste in Sydney.

Wisselvallige Henin
Henin toonde afgelopen week door de naweeën van haar knieblessure slechts bij momenten haar beste tennis. Tegen Knapp startte ze niettemin als uitgesproken favoriete, al bleek de Italiaanse in haar eerste WTA-finale nauwelijks onder de indruk van de omstandigheden. Ze opende met een lovegame op eigen service en dwong in het volgende spel meteen een breakpunt af, dat Henin wel redde. In de derde game zette 's werelds nummer 1 met de steun van het thuispubliek orde op zaken: de eerste break was een feit (2-1).

Break en rebreak
Beide meisjes behielden daarna hun service tot een aanvallend spelende Henin in het zevende spel een tweede keer Knapp brak en 5-2 voorkwam. Knapp reageerde prompt met een rebreak maar was er in het volgende spel toch aan voor de moeite: 6-3.

Gelijk tot 3-2
Set twee ging gelijk op tot 3-2. Toen was het opnieuw Henin die de eerste break forceerde en met 4-2 aan de leiding kwam. Het nummer 1 van de wereld gaf deze voorsprong niet meer uit handen en pakte ook de tweede manche én de wedstrijd met 6-3. Op het palmares van de Diamond Games volgt Henin de Française Amélie Mauresmo op.

In het Nederlands
"Karin speelde een uitzonderlijk toernooi. Ik heb op tennisvlak dan weer een moeilijke week achter de rug", reageerde de winnares na de wedstrijd. "Het was mijn laatste kans om hier te winnen, het zal altijd een mooie herinnering blijven. Ik heb van het publiek veel erkenning en respect gevoeld", aldus Henin, die zich tot groot jolijt van het publiek opnieuw in het Nederlands tot haar fans richtte. "Bedankt voor jullie steun en enthousiasme. Ik wens jullie het beste", zei 'Juju'.

Wimbledon
Op de vraag wat haar belangrijkste doelen dit jaar zijn, verklaarde Henin nog dat ze erg graag voor het eerst Wimbledon zou winnen, de enige grandslam die nog niet op haar erelijst staat. Daarnaast gaat Justine Henin in augustus in Peking voluit voor een tweede opeenvolgende olympische titel.

17-02-2008 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buikdansen
PPS Buikdansen
Om de pps te downloaden druk op de onderstaande foto

17-02-2008 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
16-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heldere blauwe ogen
Heldere blauwe ogen
De afbeelding “http://img521.imageshack.us/img521/4/kylie821024x768py9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

16-02-2008 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Aanrijding in Moscou" lokte al 62.000 toeschouwers

De afbeelding “http://img402.imageshack.us/img402/8776/large298124gp2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De romantische komedie "Aanrijding in Moscou" is dit weekend aan zijn derde weekend toe. Het langspeelfilmdebuut van Christophe van Rompaey lokte al 62.000 toeschouwers naar de zalen.

"Aanrijding in Moscou", met Barbara Sarafian, Jurgen Delnaet en Johan Heldenbergh in de hoofdrollen, was daarmee twee weken lang de nummer een in Vlaanderen, ondanks de concurrentie van grote Amerikaanse films.

Intussen ligt de soundtrack van de film, van de hand van Tuur Florizoone, in de platenwinkels. Meer informatie op

16-02-2008 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Henin met veel moeite naar finale in Antwerpen

Henin met veel moeite naar finale in Antwerpen

De afbeelding “http://img529.imageshack.us/img529/9040/1189203311oi7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Justine Henin heeft zich niet zonder moeite geplaatst voor de finale van de Proximus Diamond Games. Henin had opnieuw 2u05 minuten en drie sets nodig om de Zwitserse Bacsinszky uit te schakelen: 2-6, 6-3, 6-3. Opnieuw geen makkelijke match voor de Waalse in Antwerpen. Henin sloeg negen dubbele fouten en had vier matchpunten nodig om het uit te maken.

16-02-2008 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Youtube voor schoenen opgericht

Youtube voor schoenen opgericht

De afbeelding “http://img164.imageshack.us/img164/7998/large297777gb1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Schoenliefhebsters opgelet! Speciaal voor u werd shoetube.tv gelanceerd. Zoals de naam zegt is de website gewijd aan schoenen, schoenen en nog eens: schoenen! Filmpjes, blogs (opgedeeld naar soort schoen) en zelfs een goed doel: aan alles werd gedacht.

Zelfs noemen de initatiefnemers de site 'een online networking site', speciaal opgericht voor 'geobsedeerde' vrouwen. Geobsedeerd door schoenen, welteverstaan. "Schoenen zijn universeel, iedereen begrijpt de schoenentaal. Overal ter wereld houden vrouwen van schoenen, dus er bestaat een soort band tussen hen", liet de productiemaatschappij optekenen in de krant The Washington Times.

Een kernredactie van vier schoenliefhebbende vrouwen draagt de site, al zijn er ook verschillende freelancers. Allemaal rapporteren ze vanuit een verschillende grote, Amerikaanse stad, zodat ze zoveel mogelijk trends kunnen spotten.

16-02-2008 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter maakt eerste 24 namen bekend

Rock Werchter maakt eerste 24 namen bekend

De afbeelding “http://img258.imageshack.us/img258/1697/large297217yp7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
R.E.M., Radiohead, dEUS, Lenny Kravitz en The Chemical Brothers zijn enkele van de 24 namen die de organisatoren van Rock Werchter bekend hebben gemaakt voor de komende editie van het festival. Dat zal plaatsvinden van donderdag 3 tot en met zondag 6 juli in het festivalpark van Werchter. De voorverkoop start op 1 maart.

Beirut
Op deze eerste lijst van namen figureren R.E.M., Radiohead, dEUS, Lenny Kravitz, The Chemical Brothers, MIKA, Sigur Ros, Kaiser Chiefs, Nightwish, Ben Harper & the Innocent Criminals, Counting Crows, Editors, Roisin Murphy, The Hives, Chris Cornell, The Kooks, Air Traffic, Justice, Digitalism, KT Tunstall, Beirut, Gossip, John Butler Trio, Band of Horses.

Zeven keer R.E.M.
R.E.M. is zo de eerste band die zevenmaal op Rock Werchter staat. Hun eerste keer dateert al van 1985.

16-02-2008 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Art Gurfunkel
Art Garfunkel
Om de video van Bridge over Troubled Water te downloaden drik op onderstaande foto


Art Garfunkel

Arthur Ira Garfunkel (Queens (New York), 5 november 1941) is een Amerikaans zanger en liedjesschrijver en is vooral bekend geworden als helft van het duo Simon and Garfunkel (met Paul Simon) Zij brachten een aantal invloedrijke albums uit, waaronder Parsley, Sage, Rosemary & Thyme (1966), en Bridge Over Troubled Water (1970). Ook de soundtrack van de film The Graduate (1966) bevat veel van hun muziek, waaronder het lied Mrs. Robinson.

Art Garfunkel werd geboren in Queens, New York. Toen hij vier was, werd hij voor het eerst geconfronteerd met muziek. De eerste bandrecorder kwam in huize Garfunkel. Later, tijdens zijn lagere school-periode, begon hij met het zingen van liedjes van onder andere de Everly Brothers, samen met Paul Simon die hij toen al kende van school. Ze richtten samen een bandje op en begonnen met kleine optredens. Ze noemden zich Tom en Jerry en kregen onder die naam ook hun eerste opnamecontract. Hey Schoolgirl was een nummer dat ze zelf geschreven hadden. Later gingen ze verder als Simon & Garfunkel.

In 1970 gingen Simon & Garfunkel uit elkaar door onenigheid. Nadat hij in 1973 een aantal jaren had geacteerd begon Garfunkel met een solocarrière als liedjesschrijver en zanger. In 1978 behaalde hij zijn grootste hit met Bright Eyes, dat uitkwam als onderdeel van de soundtrack van de film Watership Down.

In 1983 besloot hij een voettocht door de Verenigde Staten te maken van de oostkust naar de westkust. Hij begon in New York en liep elke maand een aantal dagen; uiteindelijk heeft hij er zo'n 13 jaar over gedaan. Hij kwam in april 1996 aan in de staat Washington. Van deze voettocht is ook een dvd gemaakt. Hierop worden passages uit zijn dagboek (dat hij gedurende zijn hele tocht bijhield) gecombineerd met een live optreden opgenomen in 1996 op Ellis Island. Tijdens dit optreden zong Art Garfunkel ook een duet met James Taylor en zingt zijn vrouw Kim Cermack Garfunkel ook enkele nummers.

Na twintig jaar kwamen Art Garfunkel en Paul Simon in 2003 voor het eerst weer bij elkaar voor een tour door Amerika
.

16-02-2008 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
15-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen
Dromen
De afbeelding “http://img524.imageshack.us/img524/3678/kylie681024x768qo8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Mijn dromen
Altijd het zelfde
Altijd over 1 ding
die ene ding
dat ben jij

Ik droom over ons
Hoe wij samen zijn
Wat we samen doen
Hoe lang we samen zijn

Mijn droom
elke nacht
elke nacht over jou
Geen nacht of droom zonder jou

Altijd in mijn warme bed
Altijd zie ik je naast me
Het zijn maar dromen

Helaas
was het maar de werkelijkheid
maar die dromen blijven niet voor lang
Die dromen worden werkelijkheid
Wanneer?
Geen ide
Morgen,volgende week, volgende maand of toch
volgend jaar
Maakt niet uit
Maar het komt er wel
Lekker samen
NU en voor altijd
geen droom die dat veranderd

15-02-2008 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strippende Pamela laat geen fotografen toe

Strippende Pamela laat geen fotografen toe

De afbeelding “http://img181.imageshack.us/img181/9929/large296174vk6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Pamela Anderson bant de media tijdens haar stripshows in het Parijse cabaret Crazy Horse. Ter gelegenheid van Valentijn geeft Anderson haar siliconen zelf bloot in de beruchte club. Ze deed dat gisteren al, en vandaag doet ze haar speciale Valentijnsstriptease.

Ze stript op het nummer 'Harley Davidson (of a bitch)' van Serge Gainsbourg en brengt daarmee hulde aan Brigitte Bardot. Anderson wil echter niet dat ze in evakostuum in de wereldpers belandt en daarom worden journalisten en fotografen de toegang tot de Crazy Horse geweigerd.

15-02-2008 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leterme blijft op intensieve

Leterme blijft op intensieve

De afbeelding “http://img175.imageshack.us/img175/9541/large297706ak7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De huidige toestand van vice-eerste minister Yves Leterme (CD&V) is stabiel en tijdens de nacht hebbben zich geen nieuwe problemen voorgedaan. Met het oog op een definitieve diagnose dienen nog bijkomende onderzoeken te worden uitgevoerd. Leterme onderging geen chirurgische ingreep, maar wel een endoscopie.

Zeker nog een dag
Verwacht wordt dat Yves Leterme alvast nog tot morgen op intensieve zorg zal blijven. Hoe lang hij dan nog in het ziekenhuis moet verblijven, kan nu nog niet worden gezegd. Dat heeft Peter Poulussen, woordvoerder van Leterme, vanmiddag in een korte mededeling aan de ingang van het ziekenhuis Gasthuisberg verklaard voor de verzamelde pers.

Mevrouw Leterme
Om privacyredenen wou Poulussen op geen enkele vraag ingaan. Hij zei wel nog dat de toestand van Leterme snel en accuraat kon gestabiliseerd worden dankzij een alerte inschatting van mevrouw Leterme, de correcte eerste diagnose van de huisarts en de juiste inschatting van het ziekenhuis van Ieper.

"Taken overgenomen"
Geluk bij een ongeluk: Leterme zou door zijn ziekte voorlopig geen grote afspraken moeten annuleren. "Hij had deze week toch grotendeels in functie van de begroting en het communautaire gepland en die taken worden tijdelijk overgenomen", aldus nog Poulussen.

Vergadering geannuleerd
Intussen werd wel de geplande vergadering van de Kamercommissie Infrastructuur geannuleerd. Daar stonden voor minister van Mobiliteit Leterme meer dan 25 vragen en interpellaties op de agenda, gaande van vragen over de rijopleiding tot de aangekondigde bouw van een lowcostterminal op Brussels Airport.

15-02-2008 om 16:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Lucas werkt aan 'Star Wars'-tekenfilm

George Lucas werkt aan 'Star Wars'-tekenfilm

De afbeelding “http://img178.imageshack.us/img178/8224/large295851mv6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Regisseur George Lucas werkt aan een nieuwe 'Star Wars'-film. Dat meldt de BBC op haar website. Het gaat om een tekenfilm die het verhaal vertelt dat zich afspeelt tussen de films 'Attack of the Clone's en 'Revenge of the Sith', het tweede en het derde deel uit de reeks. Het project, dat als titel 'The Clone Wars' heeft, moet dit najaar in de bioscopen te zien zijn.

Animatie juiste vorm
"Er is nog zoveel meer te vertellen over het Star Wars -universum", aldus George Lucas, die in 1977 met de serie kwam. "En ik denk dat animatie de juiste vorm is om die gaten in te vullen".

Tekenfilmserie
Na de bioscoopproductie volgt er ook nog een tekenfilmserie op Cartoon Network, die net als de film voortbouwt aan de Star Wars-mythe. Deze animatiereeks omschrijft geestelijke vader Lucas als "minifilms van dertig minuten waarin de Jedi-ridders veelvuldig schurken bevechten". In de serie spelen sleutelfiguren als Anakin Skywalker en Padme Amidala belangrijke rollen.

Goed en kwaad
Met een totale opbrengst van 4,3 miljard dollar is 'Star Wars' na James Bond en Harry Potter de commercieel meest succesvolle filmreeks uit de geschiedenis. De serie verhaalt over de strijd tussen goede en kwade krachten in een sterrenstelsel. De zes live action speelfilms kwamen uit tussen 1977 en 2005.

Het is nog niet bekend wanneer 'The Clone Wars' in de bioscopen te zien zal zijn.

15-02-2008 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tina Turner
Tina Turner
Klik op de foto om Beyonce en Tina te downloaden


Tina Turner.

Anna Mae Bullock (Nutbush, 26 november 1939), beter bekend als Tina Turner, is een Amerikaanse zangeres met de bijnaam Queen of Rock, Soul and Pop.

In de jaren zestig vormt ze met haar toenmalige echtgenoot Ike Turner het zeer succesvolle duo Ike & Tina Turner, met nummers als Proud Mary en Nutbush City Limits. In de late jaren zeventig, scheidt het paar; Tina gaf aan dat Ike haar ernstig mishandelde.

Na een lange periode van zwoegen en sleuren, vooral vergeten wat Ike haar had aangedaan, kon Tina weerkeren op het wereldpodium. De eerste echte verschijning voor het grote televisiepubliek was in 1981 toen ze als gaste mocht optreden tijdens het L.A.Forum-concert van de Absolutely Live-tournee van Rod Stewart. Tina en Rod zijn sindsdien boezemvrienden gebleven.

In 1984 brak Tina Turner door als soloartieste met het nummer Let's Stay Together van het album Private Dancer.

In 1985 speelde ze naast Mel Gibson in de rol van "Aunty Entity" in de film Mad Max Beyond Thunderdome.

Op 13 januari 1988 stond Tina in het Maracanã stadion in Rio de Janeiro voor een publiek van 188.000 mensen, destijds het wereldrecord. Dit concert maakte deel uit van haar Break Every Rule-Wereldtour die vele records brak.

In 1990 op 50-jarige leeftijd stopte Tina voor het eerst met de grote tournees, haar Foreign Affair Farewell Tour eindigde op 4 november in Rotterdam.

In 1993 verscheen de film What's Love Got to do With It over het leven van Tina Turner. In 1995 zong ze Goldeneye, de titelsong voor de gelijknamige James Bond-film.

In 1996 bleek dat ze er toch nog geen genoeg van had en de Wildest Dreams World Tour was een feit, ook nu trad ze 8x op in Ahoy Rotterdam en stond ze drie avonden op rij in een uitverkochte (nieuwe) Amsterdam ArenA. In België brak ze alle records; nooit had een artiest zoveel publiek gelokt, ze speelde 11 maal in een uitverkocht Flanders Expo, goed voor 140.000 mensen.

In 2000 stopte Tina Turner er toch echt mee en sloot ze haar laatste grote wereldtour, de Twenty Four Seven Millennium Tour 2000, af. Een van de optredens was op 18 juli in het Stadspark in Groningen voor 65.000 mensen. Op 25 juli nam ze afscheid van het Belgische publiek: op de weide van Werchter verzamelden zich 70.000 mensen om nog één keer te genieten van Tina Turner.

Vijf jaar later bewees Tina opnieuw dat ze het zingen niet kon laten. Haar nieuwe album All The Best verscheen in februari 2005 met een collectie van haar beste songs, maar ook een aantal nieuwe singles zoals Open Arms, Complicated Disaster, Something Special en Great Spirits uit de Walt Disney Pictures-film Brother Bear.

Tina zou ook in de film The Goddess spelen, deze is echter stopgezet wegens het overlijden van Ismail Merchant.

In september 2005 ging de film All the invisible children in première in Venetië. Tina zong samen met de Italiaanse zangeres Elisa de titelsong Teach me again. Alle opbrengsten van Teach me again zijn voor het World Food Program van Unicef.

Tevens werd in september 2005 bekend dat Tina de prestigieuze Kennedy-prijs, een onderscheiding die kunstenaars kunnen krijgen voor hun levenswerk, in ontvangst mocht nemen. Op 4 december 2005 was er ter gelegenheid van de prijsuitreiking een gala-ontvangst in het operahuis van het Kennedy Center. Daarvoor ontving president Bush de ster op het Witte Huis. Het was voor de 28e keer dat de prijzen werden toegekend.

Half oktober 2006 laat EMI aan haar aandeelhouders weten dat Tina met een nieuw album zal komen. Ingewijden in de muziekbizz weten ook te vertellen dat er wellicht een tour aankomt. Een voorproefje van een mogelijke comeback kon een zeer selecte (rijke) groep mensen beleven tijdens het Bedrock Ball in het Natural History Museum, London, op 18 mei 2007: Tina gaf hier een medley van haar bekendste songs tijdens een liefdadigheidsconcert aldaar.

Een jaar later is er nog steeds geen nieuw album. Tina verschijnt wel als gastvocaliste op een concert van Little Richard en op nieuwe albums van Santana (Game Of Love) en Herbie Hancock (Edith and the Kingpin ).

Op 12 december 2007 overleed haar ex-echtgenoot Ike Turner op 76-jarige leeftijd aan een overdosis cocaine.


15-02-2008 om 06:52 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verliefd
Verliefd

">.

Jij werd stil

bewogen keek je

streelde mijn gezicht

blikken onafwendbaar

liefdevol gericht

Ik werd stil

gevoelens overmanden

vol vertrouwen  

smolten blikken samen

jij

bent mijn gedicht


15-02-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PPS over valentijn
Om deze pps te downloaden druk op onderstaande foto

.

Je hoeft niet rijk te zijn

om mensen blij te maken.

Want zomaar onverwacht

kunnen mensen je hart raken.

 

Vanmorgen kwam er met de post

een mooie valentijnskaart.

waaruit weer is gebleken

dat zij ons vriendschap ook bewaard.

 

Ik heb er nooit iets in gezien

en ook nooit wat aan gedaan.

Nu zal die mooie kaart

weken op de televisie staan.

 

ik zal er elke dag naar kijken

en denken ook aan haar.

uit deze vriendschap is gebleken

we denken altijd aan elkaar.


©Artist Lover


14-02-2008 om 23:46 geschreven door artist lover


» Reageer (12)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!