Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse grote winnaar bij de Grammy's

Amy Winehouse grote winnaar bij de Grammy's



De Britse zangeres Amy Winehouse heeft zondag vijf Grammy's gewonnen en is daarmee de grote winnaar van de avond geworden.

Tijdens de uitreiking van de Grammy's zondagavond is Winehouse onder meer uitgeroepen tot beste nieuwe artiest.

Ook won de 24-jarige zangeres in de categorieën lied van het Jaar voor haar hit Rehab en popalbum van het jaar voor haar cd Back to Black. Ze werd voor zes Grammy's genomineerd.

Beste album
De belangrijkste Amerikaanse muziekprijzen zijn zondag voor de vijftigste keer uitgereikt. Rapper Kanye West kreeg vier Grammy's voor beste rapsong en beste rapalbum. 

Pianist Herbie Hancock won de belangrijkste Grammy voor album van het jaar voor River: The Joni Letters en versloeg daarmee Winehouse en West. Bruce Springsteen won 3 Grammy's, Justin Timberlake, Mary J. Blige en The White Stripes wonnen er elk twee.

Sateliet
Winehouse was niet lijfelijk aanwezig bij de uitreiking, omdat ze pas op het laatste moment een visum voor de Verenigde Staten heeft gekregen. Ze mocht van de Amerikaanse autoriteiten vanwege haar drugsgebruik in eerste instantie niet afreizen naar de uitreiking.

De zangeres die vaak in opspraak is door haar drank- en drugsgebruik was in Londen en met een satellietverbinding gaf ze een optreden en nam ze de prijzen in ontvangst.

Tina Turner gaf voor het eerst in zeven jaar weer een optreden. Samen met zangeres Beyoncé zong ze Proud Mary.

Ook de Democratische presidentskandidaat Barack Obama won een Grammy voor de cd-versie van zijn boek The Audacity of Hope.


12-02-2008 om 04:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary does not want you to see
Hilary does not want you to see
Download de video door op de foto te klikken

.

11-02-2008 om 23:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artiesten betuigen 'Respect' aan Aretha Franklin

Artiesten betuigen 'Respect' aan Aretha Franklin

De afbeelding “http://img412.imageshack.us/img412/6682/large289653kg9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Aretha Franklin is tijdens een benefietconcert tot MusiCares Person of the Year uitgeroepen. Onder anderen John Legend, Corinne Bailey Rae en Fantasia beklommen vrijdagavond het podium om 'Respect' te tonen aan de souldiva. Ze ontving de prijs voor haar prestaties als muzikant en haar filantropische werk voor verschillende kinderorganisaties en kerken in Detroit.

Interpretaties
Omringd door muziekgiganten als Clive Davis, Quincy Jones en Berry Gordy luisterde de 65-jarige r&b-ster naar verschillende interpretaties van de grootste hits uit haar carrière. De Britse zangeres Rae nam de gitaar ter hand en zong het nummer 'Angel', dat in 1973 door de zus van Franklin werd geschreven.

'American Idol' Fantasia eerde de diva met het lied 'Do right woman, do right man'. Vanachter de piano speelde Legend de hit 'Day dreaming'. Franklin sloot het programma af en zong het nummer 'Chain of fools' voor een laaiend enthousiast publiek.

Hoogte benefietbedrag ooit
Het benefiet leverde 3,1 miljoen euro op. Dit is volgens organisator Neil Portnow het hoogste bedrag dat ooit is opgehaald in de vijftien jaar lange geschiedenis van het feest. MusiCares is een organisatie die muzikanten ondersteunt op financieel, persoonlijk en medisch vlak.

11-02-2008 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie
Angelina Jolie
De afbeelding “http://img212.imageshack.us/img212/3007/angelinajolie023zn5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Angelina Jolie, geboren als Angelina Jolie Voight (Los Angeles, Californië, 4 juni 1975) is een Amerikaanse actrice die in films als Gia, Gone in 60 Seconds, Girl, Interrupted en Lara Croft: Tomb Raider heeft gespeeld.

Familie

De vader van Angelina Jolie is de acteur Jon Voight, bekend door zijn rollen in films als Midnight Cowboy en Coming Home, waar hij een Academy Award mee in de wacht sleepte. Haar moeder was voormalig fotomodel en actrice Marcheline Bertrand, die in 2007 op 56-jarige leeftijd overleed aan eierstokkanker.[1] Haar ouders scheidden toen ze twee jaar oud was. Ze heeft een twee jaar oudere broer, James Haven, met wie ze een zeer hechte band heeft. Jolie heeft al een aantal jaar geen persoonlijk contact meer met haar vader. In 2002 liet ze zelfs de familienaam Voight van haar naam verwijderen; sindsdien is Angelina Jolie haar wettelijke naam.

Relaties en kinderen


Jolie is twee keer getrouwd geweest: met acteur Jonny Lee Miller (1996-1999) en met acteur Billy Bob Thornton (2000-2003). Ze heeft drie adoptiekinderen: een zoon uit Cambodja, Maddox Chivan, geboren 5 augustus 2001 als Rath Vibol, een zoon uit Vietnam, Pax Thien, geboren 29 november 2003 als Pham Quang Sang, en een dochter uit Ethiopië, Zahara Marley, geboren 8 januari 2005 als Tena Adam of Yemsrach.

Sinds 2005 heeft Jolie een relatie met acteur Brad Pitt. In januari 2006 kondigde Jolie aan dat ze zwanger was van Pitt, en op 27 mei 2006 beviel ze in Namibië via een keizersnede van hun eerste biologische dochter, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.[2] Exclusieve foto's van hun dochter werden verkocht voor de record bedragen van $4,1 miljoen aan het Amerikaanse tijdschrift People en $3,5 miljoen aan het Britse Hello!. De opbrengsten van de foto's gingen naar goede doelen. In 2006 adopteerde Pitt haar kinderen Maddox en Zahara en daarmee veranderde ook hun achternaam in Jolie-Pitt.[3] In maart 2007 adopteerde Jolie de toen drie-en-een-half jaar oude Pax.

Carrière


In augustus 2001 werd Angelina Jolie benoemd tot ambassadeur van de UNHCR, nadat ze voor de organisatie landen als Sierra Leone en Tanzania had bezocht. Jolie kreeg in 2005 het Cambodjaans staatsburgerschap als dank voor haar inzet voor het milieu in het land.[5] Dat was mogelijk dankzij een decreet van koning Norodom Sihamoni.

Hoewel ze voor haar rol in de film Girl, Interrupted uit 1999 de Oscar voor beste vrouwelijke bijrol won, kreeg Angelina Jolie pas internationale bekendheid bij het grote publiek door haar rol als Lara Croft in de 2001 film Tomb Raider. Tijdens de eerste jaren van haar carrière had Jolie de reputatie van Hollywood "rebel" dankzij haar openheid in interviews aangaande depressie, automutilatie, biseksualiteit en haar voorliefdes voor tatoeages en messen. Dankzij haar werk als ambassadeur van de UNHCR en de adopties van haar kinderen heeft haar imago een metamorfose ondergaan

11-02-2008 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk
Anouk


Anouk kreeg het muzikale van huis uit mee: haar moeder is zangeres in een bluesband. Anouk kwam na haar veertiende in tehuizen terecht, leerde zingen, en werd in 1994, zonder theoretische kennis, aangenomen op het conservatorium met als vooropleiding Mavo 3. Ze kon niet aarden op het conservatorium en stopte na twee jaar met de opleiding.

Anouk zong op bruiloften, feesten en festivals met de soul en R&B band Shotgun Wedding. Via haar toenmalige echtgenoot leerde ze Barry Hay van de Golden Earring kennen. Deze was enthousiast over haar zangkwaliteiten en bood aan materiaal voor haar te schrijven. Dit leidde tot de song Mood Indigo die samen met Earringlid George Kooymans was geschreven en geproduceerd. Toen Anouk Bart van Veen leerde kennen, schreven ze samen wat nummers, waarna op 5 september 1997 haar tweede single werd uitgebracht. Nobody's wife werd Anouks grote doorbraak. Het nummer stond wekenlang hoog in de hitlijsten. Daarna kwam haar debuut-cd Together Alone uit en door het succes van de single verkocht dit album ook goed. .Barry Hay en George Kooymans hebben tevens Together alone geproduceerd, en zo stonden deze twee frontmannen van de Golden Earring aan de wieg van haar carrière. Later dat jaar kwam de single It's so hard uit, welke een minder groot succes werd.

In de zomer van 1998 speelde Anouk op veel festivals, waaronder Pinkpop (waar ze met eieren werd bekogeld) en Parkpop.

In november 1999 kwam het tweede album uit, getiteld Urban Solitude. De eerste single R U kiddin' me zorgde ervoor dat het album op nummer één kwam in de album top 100.

Anouk ging vervolgens naar Amerika voor nieuwe opnames. Dit liep niet goed af. De eerste onderhandelingen met Anouks Amerikaanse label eindigden in slaande ruzie. Ze keerde terug naar Nederland en ging samenwonen met haar vriend The Anonymous Mis van de band Postmen. Haar nieuwe single Don't kwam uit en ze begon aan de 'AA Tour-Semi Acoustic tour' die vanaf februari 2001 door Nederland trok.

Eind maart 2001 verscheen Lost Tracks, een album met niet eerder uitgebrachte nummers, waaronder duetten met zangeres Sarah Bettens van K's Choice en The Anonymous Mis, alternatieve en akoestische versies van oude nummers en alle tot dan toe gemaakte videoclips inclusief een niet eerder getoonde 'forbidden version' van Sacrifice.

De gitarist van haar begeleidingsband schnabbelde bij bij de band Kane, tot onvrede bij Anouk. Omdat de rest van de band partij koos voor de gitarist ontsloeg Anouk in 2001 al haar toenmalige bandleden.

Op 6 november 2002 verscheen het nieuwe album Graduated fool. De eerste single van het album was Everything, en als tweede single werd I Live For You uitgebracht. De bijzondere clip erbij werd gemaakt door Rosto, die ook al de clip voor de single The Dark maakte. In de clip is Anouk weinig verhullend naakt onder water te zien. Deze clip won een prijs op het filmfestival van Utrecht. Toch werd de clip alleen op The Box gedraaid en flopte de single. MTV en TMF boycotten de clip vanwege onenigheid met het management.

2004

In dit jaar verscheen de cd Update, waarop Anouk bestaande nummers akoestisch zingt. Tegelijkertijd kwam ook Close up uit, een dvd met o.a. live-optredens van festivals en een bonuscd. Eind 2004 verscheen haar album Hotel New York, dat op 1 binnenkwam in de albumhitlijst. Vooral de single Girl was een doorslaand succes en behaalde hoge airplay. Van het album kwam een jaar later een 2cd-versie uit.

2005

Eind 2005 gaf Anouk met haar vaste begeleidingsband (Leendert Haaksma (gitaar), Martijn van Agt (gitaar), Michel van Schie (bass) en Hans Eijkenaar (drums) vier concerten in Rotterdam en twee in Antwerpen, die opmerkelijk snel waren uitverkocht. Daarna vertrok ze, met haar gezin, naar haar tweede huis in Ohio, VS.

2006

Eind april bracht Anouk de live-dvd Anouk is Alive uit en kondigde ze een festivaltour aan. Op 16 april stond ze als eerste op Paaspop in Schijndel. Ook speelde Anouk met Koninginnedag voor 280.000 mensen op het Museumplein te Amsterdam. Een optreden op Pinkpop viel echter in het water door onderhandelingsproblemen. Jan Smeets meldde op 5 juni 2006 in een interview met 3voor12 vernomen te hebben 'dat ze daar dikke spijt van had'. Wel stond ze o.a. op Bospop, Rock Werchter en Lowlands.

Ook zong ze op enkele tracks van het album Green van haar man (Postman), dat in mei uitkwam.

Ook het buitenland scoorde Anouk in 2006. Na de Benelux is ze populair in Israël en Turkije. In de hitlijst van Albanië bereikt ze zelfs begin februari de nummer 1 positie met One Word.

2007

In de zomer van 2007 nam Anouk haar vijfde studioalbum op met Amerikaanse muzikanten en de producer Glen Ballard. Begin oktober verbrak ze echter de samenwerking met haar begeleidingsband (Hans Eijkenaar, Martijn van Agt, Michel van Schie, Ronald Kool en Leendert Haaksma). De bandleden, die overigens niet het nieuwe album hadden ingespeeld, zouden kritiek hebben geuit op het nieuwe werk van Anouk toen ze het hun liet horen. Voor Anouk, die zich al eerder aan hun kritiek had geërgerd, was dit de druppel die de emmer deed overlopen. Zonder band zag ze zich wel genoodzaakt om de optredens rondom de albumrelease uit te stellen.

Eind oktober kwam het daarnaast tot een kort geding tussen Anouk en haar manager Cees van Leeuwen, die ze in augustus ook al aan de kant geschoven bleek te hebben.

Op 2 november 2007 kwam de eerste single genaamd Good God van Anouks nieuwe album uit, en later een spraakmakende clip van de hand van Jonas Åkerlund. De single ging op 15 oktober in premiere op 3FM en werd 3FM Megahit en TMF Superclip in Nederland en België. De single en videoclip kenden een wat moeizame start op radio en tv, Wat ook z'n effecten had op de singleverkoop.

Op 23 november 2007 volgde het album zelf, genaamd Who's your momma, die gelijk 3FM Weekcd werd. Het album werd zeer goed ontvangen, overal gingen er geluiden op over Anouk's mogelijke doorbraak met het internationaal georiënteerde album.

Op 3 december geeft ze voor het eerst een optreden op de radio (tijdens Evers Staat Op, Radio 538) met haar nieuwe jonge begeleidingsband, de dag dat Who's your Momma op nummer 1 binnenkomt in de Album Top 100.

Concerttour 2008

In maart zal Anouk concerten geven naar aanleiding van haar vijfde album onder de naam Who's your momma tour in het Gelredome (Arnhem) op 28 maart en 29 maart en in het Sportpaleis in Antwerpen op 19 maart. Alle kaartjes waren al binnen enkele dagen uitverkocht. Anouk gaf in interviews aan dat de focus van de concerten niet op de vorm maar op de inhoud, de muziek, zal komen te liggen. In januari zijn er ook twee showcases van Who's your momma. De kaarten hiervoor zijn alleen beschikbaar voor leden van de fanclub van Anouk. De eerste was op 19 januari (De Oosterpoort, Groningen), de tweede op 27 januari (Paard van Troje, Den Haag) 28 januari komt de tweede single van haar nieuwe album uit genaamd "I dont wanna hurt" bij de single verschijnt geen videoclip omdat ze het te druk heeft met optredens en voorbereidingen op haar (stadion)concerten.

Privé

Op 18 april 2002 beviel Anouk van een zoon, die de namen Benjahmin Kingsley meekreeg. De vader is haar levenspartner Remon Stotijn (The Anonymous Mis), zanger van de rapformatie Postmen. Op 5 december 2003 beviel Anouk van haar tweede zoon, Elijah Jeremiah. Op 16 maart 2004 trad Anouk in het huwelijk met Remon, de vader van haar kinderen.

In 2004 kwam Anouk negatief in het nieuws doordat ze haar moeder uit haar huis wilde laten zetten, omdat ze voor een verhuizing naar de Verenigde Staten veel geld nodig had. Ze had het huis in het begin van haar carrière gekocht toen haar moeder in scheiding lag met haar tweede man. Ze liet haar moeder er jaren (gratis) wonen. Toen Anouk haar moeder vroeg te verhuizen en zelfs een behoorlijk geldbedrag bood voor de verhuizing, weigerde haar moeder dit.

Op 3 juni 2005 beviel Anouk van haar derde kind, dit keer een dochter. Het meisje heet Phoenix Ray.

Anouk verhuisde in december 2005 definitief naar de Amerikaanse staat Ohio, en deed het huis dat ze met haar man eerder kocht in Los Angeles weer van de hand. Als belangrijkste reden voor de verhuizing geeft Anouk aan dat ze in Nederland niet meer met haar drie kinderen de straat op kon zonder te worden lastiggevallen. Ze houden hun Nederlandse huis in Zwijndrecht wel aan. In de herfst van 2006 keerde het stel echter al terug naar Nederland.

.

11-02-2008 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jouw Ogen
Jouw Ogen
De afbeelding “http://img508.imageshack.us/img508/7272/moss381024x768ab4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

11-02-2008 om 04:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
10-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hevige brand in Camden Town na vijf uur onder controle

Hevige brand in Camden Town na vijf uur onder controle

De afbeelding “http://img168.imageshack.us/img168/5153/large289372ma0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Op het beroemde Camden Market in de Britse hoofdstad Londen is zaterdagavond een grote brand uitgebroken. Meer dan twintig brandweerwagens met meer dan honderd brandweerlieden hadden bijna vijf uur nodig om het vuur onder controle te brengen. Het toeristische deel van de markt lijkt gespaard te zijn gebleven.

Veel schade
Vooralsnog is er geen sprake van doden of gewonden, maar de politie zegt niet uit te sluiten dat er mensen vastzitten op het getroffen terrein. De materiële schade is volgens ooggetuigen zeer groot.

Overgeslagen
De brand sloeg over naar aangrenzende winkels in Chalk Farm Road. Camden Market, in het noorden van de Britse hoofdstad, herbergt behalve een markt met kleding en ambachtelijke artikelen ook veel populaire pubs, restaurants en winkeltjes. Die zijn allemaal ontruimd.

100.000 bezoekers
De markt, de grootste in zijn soort in Groot-Brittannië, trekt elk weekeinde zeker 100.000 mensen en in totaal 300.000 bezoekers per week.

De brand ontstond omstreeks 19.20 uur plaatselijke tijd (20.20 uur Belgische tijd) in het noorden van Camden.

10-02-2008 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.McCartney schenkt Mills record van 74 miljoen zwijggeld

McCartney schenkt Mills record van 74 miljoen zwijggeld

De afbeelding “http://img107.imageshack.us/img107/7080/large288923op7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De echtscheiding van ex-Beatle Paul McCartney en Heather Mills is volgens Britse media in kannen en kruiken dankzij een recordbedrag. Dat schrijft Daily Mail.

Zwijgplicht
De 65-jarige McCartney en zijn huidige echtgenote Heather Mills (40) zijn een echtscheidingsvergoeding van in totaal 74 miljoen euro overeengekomen. In ruil voor het enorme bedrag heeft Mills wel een zwijgplicht. Mills mag niet in het openbaar in detail treden over het op de klippen lopen van het 6 jaar durende huwelijk.

Bezoekrecht
De Britse krant beroept zich op informatie uit de omgeving van McCartney en Mills. De twee zouden het ook eens zijn over het bezoekrecht van hun 4-jarige dochter Beatrice. Het kind zal voornamelijk bij haar moeder verblijven en McCartney mag het elke twee weekends ophalen.

Vermogen van 1,2 miljard
Ondanks het hoge echtscheidingsbedrag kost het McCartney slechts zeven procent van zijn geld, berekende Daily Mail. Het vermogen van de muzikant wordt geschat op 1,2 miljard euro.

10-02-2008 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Williams neemt duik in oceaan na crematie Ledger

Michelle Williams neemt duik in oceaan na crematie Ledger

De afbeelding “http://img137.imageshack.us/img137/5444/large289004ld9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Michelle Williams en een groep rouwende vrienden en familieleden van Heath Ledger zijn bij zonsondergang in het Australische Perth in de oceaan gesprongen. "Het is precies wat Heath zou hebben gewild", vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. Een onbekende man nam de 27-jarige ex-verloofde van de overleden acteur bij de hand en samen met ongeveer vijftig andere gasten die waren samengekomen in een restaurant aan de kust van Perth renden ze het strand op. Sommige vrouwen hielden hun zwarte jurken aan, maar anderen gingen in ondergoed de zee in.

Williams hield haar witte jurkje aan en had haar zonnebril op. Nadat ze de zee in was gedoken, werd ze door de andere zwemmers afgeschermd voor pottenkijkers. Ook Kate Ledger, de oudere zus van Heath, nam een duik. Daarbij werd ze aangemoedigd door vader Kim, die vanaf het terras van het restaurant beide duimen in de lucht stak. Toen de zon onderging kwamen de zwemmers weer op het droge en vormden ze een rij naast Williams. Met de armen stevig in elkaar geklemd keken ze in stilte toe hoe de zon in de zee zakte.

10-02-2008 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentine day
Valentine Day
De afbeelding “http://img526.imageshack.us/img526/7273/ashhritikdhoom2uo4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
valentijn eenmalig in het jaar
juist één enkele dag
dan wordt liefde waar

dan krijgen verliefden attentie
andere dagen hebben ze
door maatschappijdrukte concurrentie

maar valentijn is voor mij
elk klein seconde
dat jij bent aan mijn zij

ik hoef maar in je ogen te kijken
om te weten hoeveel ik van je hou

10-02-2008 om 17:41 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geluk is soms net een kaarsje
Geluk is soms net een kaarsje
De afbeelding “http://img178.imageshack.us/img178/3895/aishwarya2sx7ve7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Geluk is soms net een kaarsje…

 

Geluk is soms net een kaarsje

dat bijna dooft

maar het laait weer op

als je er in gelooft.

 

Geluk is soms net een kaarsje

dat liefde kan verspreiden

als het schittert kan

het vele harten verblijden.

 

Geluk is soms net een kaarsje

dat zoveel warmte kan geven

Elk vlammetje is er één

Hoe meer er branden hoe gelukkiger het leven…


10-02-2008 om 00:35 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
09-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn valentijnschaapje
Mijn valentijnschaapje
De afbeelding “http://img248.imageshack.us/img248/1713/mijnvalentijnschaapjevx3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

09-02-2008 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVAM onderzoekt dierenbegraafplaatsen
OVAM onderzoekt dierenbegraafplaatsen
De afbeelding “http://img211.imageshack.us/img211/8154/overzichtschuinta0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De Openbare Vlaamse Afvalmaatschappij OVAM rondt deze maand een milieustudie af over dierenbegraafplaatsen in Vlaanderen. Momenteel is een dierenbegraafplaats in Vlaanderen verboden, waardoor baasjes met hun troetel alleen in Waalse grond terecht kunnen. Dat schrijven Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen vrijdag.

Op vraag van de Hasseltse politica Laurence Libert (Open Vld) vroeg Vlaams minister van Leefmilieu Hilde Crevits een verkenningsstudie aan OVAM. Libert vroeg vorig jaar in mei al aan toenmalig Vlaams minister van Leefmilieu Kris Peeters (CD&V) om het Vlaams verbod op huisdierenbegraafplaatsen op te heffen. "Momenteel is er een uitdoofbeleid. Er mogen geen nieuwe dierenbegraafplaatsen worden opgericht en er mogen geen nieuwe dieren begraven worden op de bestaande. Deze beslissing werd indertijd genomen door OVAM", vertelt Libert. "Kan er geen speciale Vlarem-regeling worden uitgewerkt, zoals nu ook al voor dierencrematoria bestaat?



09-02-2008 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn kind
Mijn kind
De afbeelding “http://img127.imageshack.us/img127/3322/stone231024x768xv8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

09-02-2008 om 05:09 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Invoering deel sharia in Groot-Brittannië onvermijdelijk'
'Invoering deel sharia in Groot-Brittannië onvermijdelijk' 
  
De afbeelding “http://img205.imageshack.us/img205/2519/burkamobieltjesxz6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
  
De invoering van sommige onderdelen van de islamitische wetgeving (sharia) lijkt in Groot-Brittannië onvermijdelijk. Dat heeft het hoofd van de Anglicaanse Kerk, aartsbisschop Rowan Williams van Canterbury, donderdag in een interview met de BBC-radio gezegd.

De Britten moeten volgens de anglicaanse leider leren inzien dat sommigen van hun landgenoten geen band met het Britse rechtssysteem hebben. Aanvaarding van delen van de islamitische wetgeving over het huwelijk en financiële kwesties kan de maatschappelijke samenhang bevorderen, meent Williams.

Williams zegt dat moslims niet moeten worden gedwongen tot een keuze tussen loyaliteit aan hun cultuur en aan de staat. Van de sharia bestaat mede door „sensationele berichtgeving over opiniepeilingen” geen juist beeld.

Williams beklemtoont dat „niemand die bij zinnen is” in Groot-Brittannië de onmenselijkheden wil invoeren die in sommige islamitische staten met de toepassing van de sharia verbonden zijn, zoals het afhakken van handen of de achterstelling van vrouwen.

De opmerkingen van Williams zullen waarschijnlijk de discussie over de multiculturele samenleving in Groot-Brittannië opnieuw doen oplaaien. Vorige maand zei de anglicaanse bisschop van Rochester, Michael Nazir-Ali, dat niet-moslims misschien nog amper in sommige delen van het land kunnen wonen en werken. Hij zei dat het beleid van de regering in Londen de verdeeldheid in de bevolking bevordert.

Nazir-Ali, de eerste allochtone bisschop in de Britse Anglicaanse Kerk, werden de opmerkingen niet in dank afgenomen. Hij werd met de dood bedreigd en de politie beveiligde hem.

09-02-2008 om 03:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PPs van Aishwarya Rai
pps van Aishwarya Rai

.
Biografie

Bijnamen: Ash, Aishu en voor familie Gullu. Ze heeft een oudere broer Aditya Rai. Hij is 3 jaar ouder dan Aishwarya. Ze is op donderdag 19 April 2007 met Abhishek Bachchan getrouwd in Bombay. Ze heeft een zorgeloze jeugd gehad, waar ze nu goede herinneringen aan over heeft gehouden. Voordat ze actrice werd was ze student architectuur en model. Ze spreekt vele talen: Engels, Hindi, Urdu, Kannada, Tamil, en Marathi, en haar moedertaal is Tulu, dat maar door twee miljoen mensen wordt gesproken.
In 1994 werd ze verkozen tot Miss World. Ze wordt door velen gezien als één van de mooste vrouwen op aarde. Zo noemde Julia Roberts haar: "The most beautiful woman in the world".
Met haar Miss World titel op zak werd ze gevraagd voor veel verschillende Indiase films. Ze werd vanaf eind jaren negentig een veelgeziene actrice in de zogenaamde Bollywoodproducties. Deze commerciële films, die in de studio's van Mumbay aan de lopende band worden geproduceerd, kennen veel kleur, spektakel, dans en muziek. Ash wist zich als actrice en danseres in de schijnwerpers te werken en kreeg grote naamsbekendheid in India. Tot op de dag van vandaag groeit haar populariteit en ook internationaal begint ze steeds meer op te vallen.
Aishwarya Rai heeft al in ongeveer dertig Indiase films gespeeld als ze voor het eerst internationaal een hoofdrol gaat spelen. Haar eerste grote Amerikaanse productie was Bride and Prejudice: The Bollywood Musical in 2004. Met tegenspeler Martin Henderson vindt er een ontmoeting plaats tussen het Amerikaanse Hollywood en Indiase Bollywood. Daarnaast heeft ze nog verschillende engeltalige films gemaakt, zoals Mistress of Spices in 2005, Provoked; A true Story (2006), The Last Legion met Colin Firth en Ben Kingsley en nu zit ze midden in de opnames van Pink Panther 2 met Steve Martin.
In 2002 maakte Aishwarya een spetterende intocht in een koets in Cannes ter promotie van de film Devdas die daar in premiere ging. Het jaar daarop werd het ze de eerste Indiase actrice, die lid was van de jury van het Cannes film festival.
Ze is lid van het L'oreal Dreamteam samen met actrices als Penelope Cruz, Andie MacDowell, Gong Li, Doutze Kroes en Catherine Deneuve. Ze is ook al jarenlang het internationale gezicht van Longines.
Door TIME magazine uitverkozen tot een van de 100 meest invloedrijke mensen op aarde.



08-02-2008 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
07-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Home Suite Home
Home Suite Home
De afbeelding “http://img402.imageshack.us/img402/56/home1cu1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
I found my place under the stars
in the sand

If only a day would make
a thousand years
and my life was a thousand years long

I guess this must be
what they mean
when they say
the world is beautiful

I finally found it

Home Suite Home.

07-02-2008 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benefietavond voor de computer problemen van Pasc@l
Benefietavond voor de computer problemen van Pasc@l
De afbeelding “http://img112.imageshack.us/img112/7351/madamenonbx9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Zuster poezendel, Kwebbel en Anna tijdens het optreden gisterenavond in Lourdes. Dit evenement werdt gegeven om een inzameling te organiseren voor onze vriend Pasc@l , zodat hij een goede computerspecialist kan aanwerven om de grote problemen op te lossen op seniorennet , die stilaan chaotisch beginnen te worden . Blijkbaar is hij die problemen niet meer te baas . Zuster Plop was niet van de partij . Zij lag strijk met een zware kater na een nachtje fuiven op de wallen.

© zuster Poezendel

Gelieve dit artikel verder te verspreiden of een soortgelijk artikel op uw blog te zetten.

Lieve groetjes van Erwin

07-02-2008 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Home
Home
De afbeelding “http://img409.imageshack.us/img409/8785/homepu6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Let it cry
Kiss it goodbye
There’s no way back
No way back home

Don’t you understand
It’s one big mistake
There’s is no way back
No way back home

Let it take all away
With de clouds whom rolling in
It’s just a mistake
Let it free

I’ll go home
You don’t
There’s no way back
No way back home

It’s real, unfair
Let it go
You have to stay
I’ll leave you this way

I can go home
You can’t
There’s no way back

07-02-2008 om 07:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
06-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton toch (even) lesbisch

Paris Hilton toch (even) lesbisch

De afbeelding “http://img172.imageshack.us/img172/5495/large282818gr0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton wordt dan toch lesbisch. Althans: ze gaat een lesbisch personage spelen. Dat meldt het Amerikaanse blad Parade in een interview met de hotelerfgename. De 26-jarige Paris gaat een rol spelen in de succesvolle serie 'The L Word', over de avonturen van een groep lesbiennes in Los Angeles.

Lesbobars
Paris kon nog niet zeggen wat voor rol zij exact gaat spelen. "Maar ik vind het een erg goede serie", voegt ze daar wel aan toe. De voorbije weken werd Paris meer dan eens in lesbobars gesignaleerd en liet ze zich hand in hand fotograferen met vriendin Elisha Cuthbert.

Liever rijk dan beroemd
Op de vraag wat fijner is, rijk of beroemd zijn, antwoordde Hilton: "Het is fijner alleen maar rijk te zijn, dat is veel minder gedoe dan beroemd zijn. Maar ik zou ook gelukkig zijn als ik helemaal niets had." En als je dat niet gelooft, maakt ze je wel iets anders wijs.

06-02-2008 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!