Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn valentijnschaapje
Mijn valentijnschaapje
De afbeelding “http://img248.imageshack.us/img248/1713/mijnvalentijnschaapjevx3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

09-02-2008 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVAM onderzoekt dierenbegraafplaatsen
OVAM onderzoekt dierenbegraafplaatsen
De afbeelding “http://img211.imageshack.us/img211/8154/overzichtschuinta0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De Openbare Vlaamse Afvalmaatschappij OVAM rondt deze maand een milieustudie af over dierenbegraafplaatsen in Vlaanderen. Momenteel is een dierenbegraafplaats in Vlaanderen verboden, waardoor baasjes met hun troetel alleen in Waalse grond terecht kunnen. Dat schrijven Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen vrijdag.

Op vraag van de Hasseltse politica Laurence Libert (Open Vld) vroeg Vlaams minister van Leefmilieu Hilde Crevits een verkenningsstudie aan OVAM. Libert vroeg vorig jaar in mei al aan toenmalig Vlaams minister van Leefmilieu Kris Peeters (CD&V) om het Vlaams verbod op huisdierenbegraafplaatsen op te heffen. "Momenteel is er een uitdoofbeleid. Er mogen geen nieuwe dierenbegraafplaatsen worden opgericht en er mogen geen nieuwe dieren begraven worden op de bestaande. Deze beslissing werd indertijd genomen door OVAM", vertelt Libert. "Kan er geen speciale Vlarem-regeling worden uitgewerkt, zoals nu ook al voor dierencrematoria bestaat?



09-02-2008 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn kind
Mijn kind
De afbeelding “http://img127.imageshack.us/img127/3322/stone231024x768xv8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

09-02-2008 om 05:09 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Invoering deel sharia in Groot-Brittannië onvermijdelijk'
'Invoering deel sharia in Groot-Brittannië onvermijdelijk' 
  
De afbeelding “http://img205.imageshack.us/img205/2519/burkamobieltjesxz6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
  
De invoering van sommige onderdelen van de islamitische wetgeving (sharia) lijkt in Groot-Brittannië onvermijdelijk. Dat heeft het hoofd van de Anglicaanse Kerk, aartsbisschop Rowan Williams van Canterbury, donderdag in een interview met de BBC-radio gezegd.

De Britten moeten volgens de anglicaanse leider leren inzien dat sommigen van hun landgenoten geen band met het Britse rechtssysteem hebben. Aanvaarding van delen van de islamitische wetgeving over het huwelijk en financiële kwesties kan de maatschappelijke samenhang bevorderen, meent Williams.

Williams zegt dat moslims niet moeten worden gedwongen tot een keuze tussen loyaliteit aan hun cultuur en aan de staat. Van de sharia bestaat mede door „sensationele berichtgeving over opiniepeilingen” geen juist beeld.

Williams beklemtoont dat „niemand die bij zinnen is” in Groot-Brittannië de onmenselijkheden wil invoeren die in sommige islamitische staten met de toepassing van de sharia verbonden zijn, zoals het afhakken van handen of de achterstelling van vrouwen.

De opmerkingen van Williams zullen waarschijnlijk de discussie over de multiculturele samenleving in Groot-Brittannië opnieuw doen oplaaien. Vorige maand zei de anglicaanse bisschop van Rochester, Michael Nazir-Ali, dat niet-moslims misschien nog amper in sommige delen van het land kunnen wonen en werken. Hij zei dat het beleid van de regering in Londen de verdeeldheid in de bevolking bevordert.

Nazir-Ali, de eerste allochtone bisschop in de Britse Anglicaanse Kerk, werden de opmerkingen niet in dank afgenomen. Hij werd met de dood bedreigd en de politie beveiligde hem.

09-02-2008 om 03:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PPs van Aishwarya Rai
pps van Aishwarya Rai

.
Biografie

Bijnamen: Ash, Aishu en voor familie Gullu. Ze heeft een oudere broer Aditya Rai. Hij is 3 jaar ouder dan Aishwarya. Ze is op donderdag 19 April 2007 met Abhishek Bachchan getrouwd in Bombay. Ze heeft een zorgeloze jeugd gehad, waar ze nu goede herinneringen aan over heeft gehouden. Voordat ze actrice werd was ze student architectuur en model. Ze spreekt vele talen: Engels, Hindi, Urdu, Kannada, Tamil, en Marathi, en haar moedertaal is Tulu, dat maar door twee miljoen mensen wordt gesproken.
In 1994 werd ze verkozen tot Miss World. Ze wordt door velen gezien als één van de mooste vrouwen op aarde. Zo noemde Julia Roberts haar: "The most beautiful woman in the world".
Met haar Miss World titel op zak werd ze gevraagd voor veel verschillende Indiase films. Ze werd vanaf eind jaren negentig een veelgeziene actrice in de zogenaamde Bollywoodproducties. Deze commerciële films, die in de studio's van Mumbay aan de lopende band worden geproduceerd, kennen veel kleur, spektakel, dans en muziek. Ash wist zich als actrice en danseres in de schijnwerpers te werken en kreeg grote naamsbekendheid in India. Tot op de dag van vandaag groeit haar populariteit en ook internationaal begint ze steeds meer op te vallen.
Aishwarya Rai heeft al in ongeveer dertig Indiase films gespeeld als ze voor het eerst internationaal een hoofdrol gaat spelen. Haar eerste grote Amerikaanse productie was Bride and Prejudice: The Bollywood Musical in 2004. Met tegenspeler Martin Henderson vindt er een ontmoeting plaats tussen het Amerikaanse Hollywood en Indiase Bollywood. Daarnaast heeft ze nog verschillende engeltalige films gemaakt, zoals Mistress of Spices in 2005, Provoked; A true Story (2006), The Last Legion met Colin Firth en Ben Kingsley en nu zit ze midden in de opnames van Pink Panther 2 met Steve Martin.
In 2002 maakte Aishwarya een spetterende intocht in een koets in Cannes ter promotie van de film Devdas die daar in premiere ging. Het jaar daarop werd het ze de eerste Indiase actrice, die lid was van de jury van het Cannes film festival.
Ze is lid van het L'oreal Dreamteam samen met actrices als Penelope Cruz, Andie MacDowell, Gong Li, Doutze Kroes en Catherine Deneuve. Ze is ook al jarenlang het internationale gezicht van Longines.
Door TIME magazine uitverkozen tot een van de 100 meest invloedrijke mensen op aarde.



08-02-2008 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
07-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Home Suite Home
Home Suite Home
De afbeelding “http://img402.imageshack.us/img402/56/home1cu1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
I found my place under the stars
in the sand

If only a day would make
a thousand years
and my life was a thousand years long

I guess this must be
what they mean
when they say
the world is beautiful

I finally found it

Home Suite Home.

07-02-2008 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benefietavond voor de computer problemen van Pasc@l
Benefietavond voor de computer problemen van Pasc@l
De afbeelding “http://img112.imageshack.us/img112/7351/madamenonbx9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Zuster poezendel, Kwebbel en Anna tijdens het optreden gisterenavond in Lourdes. Dit evenement werdt gegeven om een inzameling te organiseren voor onze vriend Pasc@l , zodat hij een goede computerspecialist kan aanwerven om de grote problemen op te lossen op seniorennet , die stilaan chaotisch beginnen te worden . Blijkbaar is hij die problemen niet meer te baas . Zuster Plop was niet van de partij . Zij lag strijk met een zware kater na een nachtje fuiven op de wallen.

© zuster Poezendel

Gelieve dit artikel verder te verspreiden of een soortgelijk artikel op uw blog te zetten.

Lieve groetjes van Erwin

07-02-2008 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Home
Home
De afbeelding “http://img409.imageshack.us/img409/8785/homepu6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Let it cry
Kiss it goodbye
There’s no way back
No way back home

Don’t you understand
It’s one big mistake
There’s is no way back
No way back home

Let it take all away
With de clouds whom rolling in
It’s just a mistake
Let it free

I’ll go home
You don’t
There’s no way back
No way back home

It’s real, unfair
Let it go
You have to stay
I’ll leave you this way

I can go home
You can’t
There’s no way back

07-02-2008 om 07:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
06-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton toch (even) lesbisch

Paris Hilton toch (even) lesbisch

De afbeelding “http://img172.imageshack.us/img172/5495/large282818gr0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton wordt dan toch lesbisch. Althans: ze gaat een lesbisch personage spelen. Dat meldt het Amerikaanse blad Parade in een interview met de hotelerfgename. De 26-jarige Paris gaat een rol spelen in de succesvolle serie 'The L Word', over de avonturen van een groep lesbiennes in Los Angeles.

Lesbobars
Paris kon nog niet zeggen wat voor rol zij exact gaat spelen. "Maar ik vind het een erg goede serie", voegt ze daar wel aan toe. De voorbije weken werd Paris meer dan eens in lesbobars gesignaleerd en liet ze zich hand in hand fotograferen met vriendin Elisha Cuthbert.

Liever rijk dan beroemd
Op de vraag wat fijner is, rijk of beroemd zijn, antwoordde Hilton: "Het is fijner alleen maar rijk te zijn, dat is veel minder gedoe dan beroemd zijn. Maar ik zou ook gelukkig zijn als ik helemaal niets had." En als je dat niet gelooft, maakt ze je wel iets anders wijs.

06-02-2008 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tentoonstelling rond 70 jaar Robbedoes/Spirou

Tentoonstelling rond 70 jaar Robbedoes/Spirou

De afbeelding “http://img401.imageshack.us/img401/6017/large283371qg6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
In april is het precies 70 jaar geleden dat het eerste exemplaar van het weekblad Robbedoes/Spirou van de persen rolde. Naar aanleiding van die verjaardag organiseert het Stripmuseum van Brussel van 12 februari tot 8 juni een tentoonstelling die aan het invloedrijkste weekblad uit Europa is gewijd.

Sleutelmoment
Voor kenners is 21 april 1938 een sleutelmoment in de geschiedenis van het beeldverhaal. Toen rolde bij uitgeverij Dupuis in Marcinelle de eerste Spirou van de persen. Enkele maanden later verscheen ook de Nederlandstalige versie, Robbedoes. Het tijdschrift zou in de decennia die volgen in grote mate bijdragen tot de populariteit van de strip in Europa. Vandaag is Spirou het oudste nog bestaande Europese weekblad voor strips. De Nederlandstalige versie werd stopgrzet in september 2005.

Zeldzame documenten
Het Stripmuseum van Brussel wil met de tentoonstelling 'Het weekblad Robbedoes: de avonturen van een redactie' de geheimen van dit succes blootleggen. Daarvoor worden zeldzame documenten gebruikt zoals originele platen, foto's, video's en allerlei unieke voorwerpen.

500 striphelden
Naast de titelreeks Robbedoes en Kwabbernoot zagen in totaal meer dan 500 striphelden, ontsproten aan de verbeelding van evenveel tekenaars en scenaristen, het daglicht in Robbedoes. Een kleine greep uit die lange reeks: Baard en Kale, Guust Flater, Marsupilami, Lucky Luke, Buck Danny, de Smurfen, Bollie en Billie, Largo Winch, Yoko Tsuno.

06-02-2008 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston ondersteboven van zwangerschap Angelina Jolie

Jennifer Aniston ondersteboven van zwangerschap Angelina Jolie

De afbeelding “http://img255.imageshack.us/img255/785/artlarge282857mi1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jennifer Aniston kan het maar moeilijk verkroppen dat Brad Pitt zijn Angelina Jolie voor de tweede keer heeft bezwangerd.

De voormalige 'Friends' actrice, die na vijf jaar huwelijk van Brad Pitt scheidde, is jaloers op Angelina omdat zij wél een liefdeskind kreeg, meldt BangShowBiz.

"Jennifer probeert zich goed te houden, maar wist niet dat ze zo zou reageren op de foto's van Angelina en haar buikje", weet een betrouwbare bron. "In tegenstelling tot Brad, is zij nog niet met haar leven doorgegaan."

06-02-2008 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimaatgekte
Klimaat gekte
De afbeelding “http://img138.imageshack.us/img138/223/ijsbeeropdrijvendijsinar9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het was al aangekondigd dat de klimaatgekte extreme vormen zou gaan aannemen en dat de wereldburger daarvoor op termijn diep in de buidel zouden moeten tasten. De Europese Unie heeft inmiddels haar klimaatplannen gepresenteerd.

Deze plannen komen per jaar uit op maar liefst 90 miljard euro, ten koste van de Europese belastingbetaler. De mens wordt door de klimaatgoeroes verantwoordelijk gesteld voor de opwarming van de aarde. Men doet voorkomen alsof de wetenschap het met elkaar eens is, maar dat is beslist niet zo want vele vooraanstaande klimaatwetenschappers hebben een totaal andere visie. Men laat zich mede leiden door ‘klimaatgoeroe’Albert Arnold (Al) Gore, die beweert dat de wereld door het broeikaseffect regelrecht afstevent op een enorme catastrofe. Gore trok in 2007 de wereld rond  met zijn onheilspellende boodschap dat het einde van de wereld nadert wanneer de mens geen eind maakt aan de opwarming van de aarde. In zijn film “An Inconvenient Truth” predikt Gore hel en verdoemenis als het broeikaseffect niet snel wordt bedwongen. De film claimt naast een hele hoop andere onzin, dat een studie heeft laten zien dat de ijsberen op de Noordpool verdrinken en zodoende bedreigd worden met uitsterven vanwege de opwarming van de aarde. De feiten vertellen echter dat er in 1940 ongeveer vijfduizend ijsberen waren en in 2006 zo’n tweeëntwintigduizend! Gore’s argumenten stoelen niet op echte wetenschappelijke feiten, maar op de sentimenten van de massa.
 
Duizenden wetenschappers in Amerika en Europa, hebben onafhankelijk van elkaar, massaal geprotesteerd tegen de verkeerde voorstelling van zaken. Merkwaardig is dat deze mensen niet worden gehoord omdat de kletsverhalen van figuren als Gore beter scoren op de televisie en in de media, dan die van de wetenschappers.  Het lijkt wel alsof ook in deze zaak de NWO –criminelen de touwtjes in handen hebben. Er bestaan wetenschappelijke rapporten die de verhalen dat de mens verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde zou zijn,  gewoon zwendel noemen, de grootste zwendel in de geschiedenis, oplichting en bedrog. De regeringsleiders negeren heel bewust de tegengeluiden, omdat de klimaatgekte ze miljarden kan opleveren. .

06-02-2008 om 02:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat je tranen niet stromen
Laat je tranen niet stromen
De afbeelding “http://img352.imageshack.us/img352/2338/vrouwmettranendg2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
laat je tranen
niet stromen
voor ieder
die wat zegt..
ween niet
om een ander..
ookal soms
zo onterecht..
huil alleen
om diegene
die in je hartje staan
laat je niet breken
door wat er wordt gezegd
alleen de mensen
om je heen
kennen je echt..
heb geen verdriet
huil alsjeblieft niet..
wat een ander ook zegt
en een ander ook doet..
alleen de mensen om je heen
die kennen je echt..

05-02-2008 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Super Tuesday is een peperdure uitputtingsslag

Super Tuesday is een peperdure uitputtingsslag

De afbeelding “http://img161.imageshack.us/img161/7914/large282181ov3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De dagen voor Super Tuesday draaiden de presidentskandidaten overuren. Hillary Clinton, Barack Obama, John McCain en Mitt Romney vlogen het hele land rond om zoveel mogelijk zieltjes te winnen en kiezers te trekken voor de o zo belangrijke verkiezing van vandaag.
Wervelwind
Kriskras trokken de kandidaten door Amerika om hun boodschap te verkondigen. Clinton trok zaterdag door Californië, Arizona en New Mexico en vervolgde met een 'wervelwindtoer' van Missouri naar Massachusetts en Connecticut. Ze eindigde met tv-optredens in de programma's van Tyra Banks en in de belangrijk talkshow van David Letterman.

Superbowl
Obama gaf zaterdag acte de présence in Idaho, Minnesota en vloog naar Missouri. Zondag was het al niet anders. Even snel naar Delaware voordat hij naar huis vloog in Chicago om daar de Superbowl op tv te bekijken, de belangrijkste American footballwedstrijd van het jaar. Daarna was er ook voor hem nog een trip naar de Oostkust.

Volle zalen
Overal waar ze komen trekken de kandidaten trouwens volle zalen. Duizenden studenten hoorden Hillary in het zuiden van Californië aan en Obama verbreekt keer op keer bezoekersrecords.

In Boise, Idaho, stond de teller zaterdag op 12.000 nadat er eerder in de week al meer dan 15.000 toeschouwers waren in Denver, Colorado, en circa 13.000 in Phoenix, Arizona. Maar ook als Hillary of Obama niet in de buurt zijn wordt er driftig campagne gevoerd, en niet alleen op televisie.

Bill & Oprah
Oud-president Bill Clinton moest maandag uit naam van zijn vrouw de menigte vermaken in Californië. Talkshowkoningin Oprah Winfrey en de dochter van wijlen president Kennedy doen hetzelfde voor Barack Obama.

Mochten de kandidaten en hun medestanders toevallig een keer niet in de buurt zijn, dan doen lawines aan reclameboodschappen hun werk. In de aanloop naar Super Tuesday zijn Obama en Hillary een mediablitz begonnen die on-Amerikaanse proporties heeft aangenomen.

190 miljoen
Nooit eerder werden er tijdens voorverkiezingen in zoveel staten reclamespotjes uitgezonden voor zo'n astronomisch bedrag. In bijna alle 22 staten waar dinsdag Democratische voorverkiezingen plaatshebben verspreidden ze hun boodschap in een 190 miljoen dollar kostende campagne.

05-02-2008 om 18:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan De Man als eerste naar huis gestuurd door Phaedra Hoste

Jan De Man als eerste naar huis gestuurd door Phaedra Hoste

De afbeelding “http://img166.imageshack.us/img166/1130/gotchasnapshotfm7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De afbeelding “http://img217.imageshack.us/img217/4662/jandemantj3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
‘Er was totaal geen vonk’

Hij had er de naam voor, maar niet het profiel: Jan De Man is als eerste naar huis gestuurd in Wie wordt de man van Phaedra? ‘Ik ben opgelucht.’

Het mocht niet zijn voor Jan De Man, de 31-jarige architect met het tekenbureau uit Gent. Hij werd samen met kelner Joost naar huis gestuurd door Phaedra Hoste. ‘Ik ben eerder opgelucht dan teleurgesteld,’ zegt hij. ‘Ik werd toch een beetje ongemakkelijk van al die camera’s in de villa waar ik met de kandidaten verbleef. Als een gesprek interessant begon te worden, schoten de camera’s in actie. Waarop het gesprek stilviel, natuurlijk.’

Jan was door een vriend ingeschreven voor het programma. ‘Ik vond het wel interessant en wou bovendien mijn reis onder de aandacht brengen. Op 1 december vertrek ik met een vriend naar China. We gaan het land zes maanden doorkruisen met een Porsche 911 uit 1969. Over Phaedra maakte ik me geen illusies. Ik ben vijf jaar jonger en onze leefwereld is totaal verschillend. Op tv verliefd worden zal mij nooit overkomen, trouwens.’

Drie dagen verbleef Jan in de villa met elf andere mannen en Phaedra. ‘Ik vond Phaedra vriendelijk, luisterbereid en ongelooflijk vlot, maar er was totaal geen vonk tussen ons. Toch snap ik nog altijd niet waarom ze aan dit programma meedoet. Wendy Van Wanten is erin geslaagd een man te vinden, maar naar de beweegreden van Phaedra heb ik het raden.’

Ondanks zijn vroege afscheid vond Jan het een fantastische ervaring. ‘Het ligt totaal niet in mijn natuur om aan dit soort programma’s mee te doen, maar het was een leuke overwinning op mezelf. Ik ben nog altijd vrijgezel en niet actief op zoek naar een relatie. Daarvoor heb ik het te druk. Als er iemand in mijn leven komt, zal ik niet nee zeggen. De reacties van andere vrouwen zijn eerder positief. Uiteindelijk was ik toch één van de twaalf uit een stuk of zevenhonderd: ik zal toch wel íets hebben.’ (lacht)

Kelner Joost: ‘Ik oppervlakkig?’

Ook voor kelner Joost Dauwe (40) uit Ekeren was het inpakken en wegwezen in Wie wordt de man van Phaedra? Een verrassing, zegt hij. ‘Ik had gedacht dat ik minstens een week in die villa zou blijven. Na drie dagen knal eruit was onverwacht. Er werd gezegd dat ik te oppervlakkig was. Terwijl ik gewoon mezelf niet was. Al die camera’s: ik heb het onderschat. Dan zeggen ze: jij krijgt nú vijftien minuten om met Phaedra te praten. Dan is het zo goed als onmogelijk een normaal gesprek te voeren.’

Joost heeft zichzelf niet ingeschreven voor het programma, hij werd aangesproken. ‘Ik ken er nog drie die op die manier in het programma zijn beland. Why not, dacht ik. Het was een ervaring. Mijn mening over Phaedra? Chapeau, je moet er lef voor hebben. In het dagelijkse leven durven mannen haar niet aanspreken, op café zou ik het ook niet durven. Ik wens de winnaar een goeie relatie met Phaedra? Of ik weet wie het is? We hebben een vermoeden, maar we zwijgen.’

05-02-2008 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gezinsleven
Het gezinsleven
De afbeelding “http://img139.imageshack.us/img139/483/babyfam3648me0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De open hemel
Zorgend voor een opgewekte sfeer
Moeder zorgt
Voor de kinderen en het huishouden

Vader is nog steeds werken
De kinderen komen terug van school
Samen met vriendjes
De orde maakt plaats voor chaos

Het eerste vuiltje
Aan de strakblauwe lucht
Met dank aan de kinderen
En hun speelkameraden

Vader komt thuis
Ook hij raakt
Door de kids geïrriteerd
De lucht wordt alsmaar donkerder

Dan zijn de vriendjes naar huis
En de kinderen naar bed
Vader en moeder zitten knus op de bank
En kijken naar buiten…
Naar de heldere sterrenhemel

05-02-2008 om 03:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
04-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen heeft concrete trouwplannen

Ann Van Elsen heeft concrete trouwplannen

De afbeelding “http://img523.imageshack.us/img523/8346/large280724wc3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Ex-miss België Ann Van Elsen en voetballer Gunther Vanhandenhoven hebben concrete trouwplannen. Ann Van Elsen en haar management wilden het nieuws vandaag niet bevestigen, maar ontkenden het ook niet.

Feit is dat Van Elsen eerstdaags opnieuw naar Qatar vliegt om haar vriend te bezoeken. Er is een sterk vermoeden dat Gunther haar daar ten huwelijk zal vragen.

04-02-2008 om 17:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ishtar en Tanja Dexters winnen tweede ronde Eurosong

Ishtar en Tanja Dexters winnen tweede ronde Eurosong

De afbeelding “http://img407.imageshack.us/img407/2030/large280099oi6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Tanja Dexters en Ishtar hebben de tweede voorronde van Eurosong gewonnen, en stoten door naar de halve finales. Ishtar won, Tanja Dexters eindigde op de tweede plaats. E.F.R. en Kenza moeten met hun derde en vierde plaats nog hopen op een wildcard, 'Idool 2007'-finaliste Esther valt, met het enige Nederlandstalige nummer in de wedstrijd, onherroepelijk af.

Programma
Presentator Bart Peeters, die in de eerste voorronde een beetje moeizaam op gang kwam, vloog er deze keer meteen in. Het rare is dat hij dan steeds op zijn personage Jos Bosmans begint te lijken. Hij zegt dan vijftien keer "dames en heren" op een halve minuut, en dingen als "we beginnen euh, bij het begin".

Peeters werd ook deze keer weer bijgestaan door twee 'Servische' dames, die alle introfilmpjes van de kandidaten inspreken, en voor de rest de hele tijd bijzonder streng kijken. Hun Servische afkomst wordt geïllustreerd met een berenmuts op hun hoofd, en een zweep in hun handen. Daarnaast laten ze geen gelegenheid onbenut om sterke drank uit de fles te drinken. Daar is ongetwijfeld bijzonder lang over gebrainstormd bij de openbare omroep. Misschien een idee voor een 'achter de schermen'-filmpje bij de editie van 2010. Als ons land dan mag meedoen natuurlijk.

Kenza
De Mechelse Kenza mocht beginnen met 'Breaking all the rules'. De zangeres bracht een (te?) hoog gezongen r&b-nummer, vergezeld van vier danseressen en een achtergrondzangeres. Het nummer was vocaal doorspekt met veel 'oh yeah's en het lijkt, ook vanwege de drukke kadans in de tekst, wat voort te hobbelen, waardoor er bij ons niet veel van bleef hangen.

Jurylid Katrina zag een kruising tussen Céline Dion en Tori Spelling, maar vond het genre niet geschikt voor Eurosong. Kris Wauters bleef als muzikant op zijn honger zitten. Hij vond de groove wel tof, maar werd niet meegenomen door hetgeen erbij gezongen werd. Hij vond het ook niet sexy genoeg. Marcel Vanthilt voelde zich niet geëntertaind: "Beyoncé op je kamer nadoen is voor mij prima, maar hier had je dat nu niet moeten komen doen", was het harde verdict. Vanthilt had zijn oranje kostuum van vorige week gelukkig thuisgelaten, misschien omdat er vandaag geen Hollander won in het veldrijden. Zijn pistachekleur deed vanavond gelukkig iets minder pijn aan de ogen.Tanja Dexters en Ishtar hebben de tweede voorronde van Eurosong gewonnen, en stoten door naar de halve finales. Ishtar won, Tanja Dexters eindigde op de tweede plaats. E.F.R. en Kenza moeten met hun derde en vierde plaats nog hopen op een wildcard, 'Idool 2007'-finaliste Esther valt, met het enige Nederlandstalige nummer in de wedstrijd, onherroepelijk af.

04-02-2008 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balletgezelschap voert Britney Spears op

Balletgezelschap voert Britney Spears op

De afbeelding “http://img263.imageshack.us/img263/5139/large278732lb9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het turbulente leven van Britney Spears is niet meer alleen voer voor de tabloids, maar nu ook voor een balletgezelschap. De dramatische ontwikkelingen in het leven van de gevallen popprinses zijn verwerkt in een moderne choreografie door de gerenommeerde Rambert Dance Company, meldt de BBC. De première van de voorstelling was in de Queen Elizabeth Hall in Londen.

"Hedendaagse tragedie"
De zestien minuten durende moderne dansvoorstelling, 'Meltdown' genaamd, liet zien hoe de getroebleerde popprinses de paparazzi ontvlucht, haar hoofd kaalscheert en wordt afgevoerd op een stretcher. Choreograaf Hubert Essakow vertelt dat hij, net zoals velen, gepassioneerd raakte door de problemen van de popster, en zich bijgevolg heeft laten inspireren voor het balletstuk. "Dit is een hedendaagse tragedie. Een hommage aan Britney."

Jerry Springer
De muziek is geschreven door componist Richard Thomas, die eerder al verantwoordelijk was voor de compositie van het stuk 'Jerry Springer, the opera'.

03-02-2008 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spice Girls stoppen met tournee door Posh

Spice Girls stoppen met tournee door Posh

De afbeelding “http://img132.imageshack.us/img132/5940/large279543sr2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Victoria Beckham heeft ervoor gezorgd dat de Spice Girls Australië, China, Zuid-Afrika en Argentinië van hun wereldtournee schrappen. "Ik heb er lang over nagedacht", vertelt Posh in de Britse zondagskrant News of the World. "Ik zit gewoon niet meer in de muziekindustrie, ik zit in de modewereld."

"Mama was ooit popster"
Beckham bekent dat haar kinderen Brooklyn (8), Romeo (5) en Cruz (2) de enige reden zijn dat ze instemde met de reünie van de Britse meidengroep. "Ik wilde ze laten zien dat mama ooit een popster was", vertelt ze.

Laatste kans
De Spice Girls maakten vrijdag bekend dat het optreden in Toronto in Canada op 26 februari het laatste is. "Dat is de laatste kans om de Spice Girls samen te zien", zegt Posh. De meidengroep voerde persoonlijke en familieverplichtingen op als reden voor het besluit.

Modewereld
Victoria hangt haar microfoon na de laatste show voorgoed aan de wilgen en gaat zich volledig richten op een carrière in de modewereld. "Ik ben al bezig met het samenstellen van een team van mensen", bekent de modebewuste diva, die al de spijkerbroekenlijn DVB Jeans op haar naam heeft staan en zonnebrillen ontwierp.

03-02-2008 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!