Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson brengt album uit met Tom Waits-covers

Scarlett Johansson brengt album uit met Tom Waits-covers

De afbeelding “http://img136.imageshack.us/img136/4696/large267891yn7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Scarlett Johansson is trots op haar debuutalbum 'Anywhere I lay my head'. "Het was een heel mooi en geïnspireerd proces om dit album te maken", vertelt de actrice, die de sound van het album dromerig en etherisch noemt.

Yeah Yeah Yeahs
De 'Lost in Translation'-actrice werkte samen met Yeah Yeah Yeahs-gitarist Nick Zinner en Sean Antanaitis van de indierockband Celebration. Het album bevat tien covers van Tom Waits-songs en een nieuw nummer.

Justin Timberlake
Het is niet de eerste keer dat de 23-jarige blondine een uitstapje naar de muziekwereld maakt. Eerder speelde ze een rolletje in de videoclip van het nummer 'What goes around' van Justin Timberlake. Ook trad ze vorig jaar op met The Jesus and Mary Chain tijdens een muziekfestival in Coachella, Californië.

02-02-2008 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckham toont naakte Posh op t-shirt

Beckham toont naakte Posh op t-shirt

De afbeelding “http://img82.imageshack.us/img82/1153/large273748hy0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Zelfs tijdens een trip naar Brazilië toont David Beckham dat zijn Victoria hem nauw aan het hart ligt. Becks toonde in Zuid-Amerika, waar hij na Londen en Los Angeles een derde voetbalschool oprichtte, het nieuwste t-shirt van Victoria voor het goede doel. Posh poseerde naakt, om de gevaren van huidkanker onder de aandacht te brengen. Marc Jacobs is verantwoordelijk voor de creatie.

Victoria bedekt haar borsten met de handen, waaronder de tekst 'Protect the skin you're in' staat te lezen. Met het shirt steunt Posh de Interdisciplinary Melanoma Cooperative Group. Al vinden we dat die met Victoria als uithangbord een nogal rare keuze heeft gemaakt. De Spice Girl vertoont zich op de rode loper bijna steevast met een door de zonnebank gebruinde huid.

Maar volgens Posh is haar houding rond de zaak veranderd, nu ze in Los Angeles woont. "Ik besef nu hoe belangrijk het is om veilig te zonnen, net zoals ik ervoor zorg dat mijn drie jongens niet te veel blootgesteld worden aan de zon", aldus Victoria.

31-01-2008 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarkozy en Bruni vervolgen Ryanair voor reclame

Sarkozy en Bruni vervolgen Ryanair voor reclame

De afbeelding “http://img134.imageshack.us/img134/1197/large273789rw1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een advocaat van de Franse president Nicolas Sarkozy heeft twee rechtszaken aangespannen tegen lagekostenmaatschappij Ryanair. De maatschappij heeft voor een advertentie een foto gebruikt van de Franse president en zijn vriendin Carla Bruni. Dat meldt de website van de Franse krant Le Monde.

Voor de schending van de rechten op zijn afbeelding zonder toestemming en met het doel tot reclame vroeg Sarkozy een euro schadevergoeding met interest en het verbod op het commercialiseren van zijn beeld. Bruni vraagt 500.000 euro tegen mogelijke toekomstige schade met interest. Thierry Herzog, de advocaat van Sarkozy, zei dat Bruni's eis gebaseerd was op haar werk als model. "Ze heeft reclamecontracten met merken die haar veel betalen om hen te vertegenwoordigen", aldus Herzog. "Een foto van Carla Bruni, dat kost 500.000 euro."

De reclame verscheen eerder deze week in de krant Le Parisien en toont een lachende Sarkozy en Bruni. Boven Bruni's hoofd prijkt een gedachteballonnetje waarin staat: "Met Ryanair kan mijn hele familie naar mijn huwelijk komen". Volgens verschillende media zouden Sarkozy en Bruni in februari in het huwelijksbootje stappen.


31-01-2008 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Phil heeft spijt van bezoekje aan Britney

Dr. Phil heeft spijt van bezoekje aan Britney

De afbeelding “http://img100.imageshack.us/img100/8529/large274151qd7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Dr. Phil heeft er spijt van dat hij Britney Spears ooit heeft willen helpen. Dat verklaarde hij in het Amerikaanse televisieprogramma Good Morning America.

Pers
De tv-psycholoog bracht onlangs op verzoek van haar familie een bezoekje aan de zangeres tijdens haar recente opname in een ziekenhuis in Los Angeles. Na afloop liet hij aan de pers weten te geloven dat Britney dringend "medische en psychologische hulp" nodig heeft. Dit zorgde voor grote woede bij de familie Spears. "De familie vroeg hem in vertrouwen om steun, niet om verklaringen aan de pers te doen", verklaarde een woordvoerder destijds.

Spijt
Dr. Phil heeft nu aangegeven spijt te hebben van zijn uitlatingen. "Ik heb spijt van mijn verklaring. Het heeft niets geholpen. Het heeft geen nut gehad." Eerder zag hij al af van zijn plan een uitzending van zijn show te wijden aan de problemen van de zangeres.

Vergunning
Het therapeutische bezoekje van Dr. Phil aan Britney zorgde niet alleen voor vraagtekens bij de familie Spears. De California Board of Psychology diende een aanklacht tegen hem in omdat zijn hulp aan de popprinses illegaal zou zijn; hij beschikt niet over een vergunning om in Californië te mogen werken.

31-01-2008 om 01:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
30-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ma Amy Winehouse:

Ma Amy Winehouse: "Bang dat ze nog dit jaar de pijp uitgaat"

De afbeelding “http://img444.imageshack.us/img444/1381/large270114io4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Hoewel haar dochter nu al vier dagen in de afkickkliniek verblijft en de dokters blij zijn met haar vooruitgang, vreest de moeder van Amy Winehouse dat de zangeres nog dit jaar overlijdt.

Zelfde weg op als Britney Spears
Janis Winehouse is bang dat het te laat is om haar dochter nog te redden. "Ze gaat dezelfde weg op als Britney Spears", verklaart ze in de Sunday Mirror. Zes dagen nadat The Sun een video uitbracht waarop Amy Winehouse crack rookt, liet ze zich opnemen in een ontwenningskliniek.

Begrafenis
"Ik wist dat mijn dochter problemen had met drugs. Maar het zo te zien, was hartverscheurend. Ik besef heel goed dat mijn dochter binnen het jaar dood kan zijn. We kijken toe hoe ze zich stilletjesaan van kant maakt. Ik heb al vrede genomen met haar dood. Ik heb haar zelfs al gevraagd waar ze begraven wil worden. Ze heeft me uitgenodigd op de uitreiking van de Grammy Awards over enkele weken, maar iets zegt me dat ze dan niet meer zal leven. Ik kijk naar Heath Ledger en Britney Spears en stel vast dat Amy dezelfde weg opgaat. Het is alsof ik zit toe te kijken hoe een auto crasht, zonder dat ik er iets aan kan verhelpen".

Ontwenningsverschijnselen
Een familievriend ziet het allemaal minder dramatisch. "Ze bekijkt het dag aan dag, maar ze heeft die moeilijke stap om te gaan afkicken toch genomen. Ze is de voorbije dagen ziek geweest en ze lijdt aan ontwenningsverschijnselen, maar ze houdt vol. We hopen dat er eindelijk licht schijnt aan het eind van de tunnel. Ze zal zo lang als nodig is in de kliniek blijven en dat kan oplopen tot drie of vier weken".

30-01-2008 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Heath Ledger stierf een natuurlijke dood"

De afbeelding “http://img407.imageshack.us/img407/4241/large269617hn4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Bronnen dichtbij het onderzoek beweren dat de dood van acteur Heath Ledger een natuurlijke oorzaak kan hebben gehad. De Amerikaanse nieuwssite TMZ.com beweert dat de graad van intoxicate door medicijnen in het bloed van Ledger zo laag was dat het onwaarschijnlijk is dat die zijn dood zou hebben veroorzaakt.

Verhaal masseuse klopt niet
TMZ meldt ook dat de onderzoekers niet geloven dat de masseuse Heath heeft horen snurken toen ze rond één uur 's nachts in zijn slaapkamer kwam. Volgens bepaalde bronnen stelde een brandweerman rond drie uur rigor mortis (lijkstijfheid) aan Ledgers kaak vast. Aangenomen wordt dat Ledger toen al drie uur dood was, dus is het zeer onwaarschijnlijk dat zijn masseuse hem om één uur heeft horen snurken.

Drugs opgeruimd?
Geruchten als zou de masseuse een plot hebben beraamd met de lijfwacht van Mary-Kate Olsen, om illegale drugs uit het appartement te verwijderen, worden niet bevestigd door het onderzoek. Dat zou volgens de politie onmogelijk geweest zijn omdat de politie erbij was toen de lijfwacht ter plekke was. Naar eigen zeggen contacteerde de masseuse de lijfwacht omdat ze wist dat hij een erkende verpleger was.

30-01-2008 om 10:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
29-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pps over ballet
PPs over ballet




Ballet is een dansvorm. Het wordt meestal op klassieke muziek gedanst en is van oorsprong Italiaans. Meestal worden er in het ballet bepaalde historische of mythische verhalen uitgebeeld al dansend. Vooral in Rusland werd het ballet zeer populair. De hele bekende balletdansers van vroeger waren dan ook vaak Russen. De eerste balletvoorstellingen waren een hele belevenis. Het waren nooit geziene spektakels. In één voorstelling deden er honderden dansers, muzikanten, zangers, zangeressen en zelfs schilders mee...

Al van sinds hun bestaan dansen mensen ter ere van hun goden. Ze dansten voor regen, om een goede jacht te hebben, om genezing af te smeken, enz... Op rotstekeningen kunnen we zien dat de mensen al van sinds de oertijd dansten. De mooiste rotstekeningen van dansende mensen zijn te zien in de grot van Trois-Frères in Frankrijk....

In filmland bestaan er westerns, animatiefilms, oorlogsfilms, komedies, thrillers,... maar ook musicals. Deze muzikale films waarin er ook duchtig gedanst wordt, ontstonden samen met de geluidsfilm. In 1927 was dat. De eerste musical was getiteld The Jazz Singer. De volgende musical op het witte doek had een hele sprekende titel en vertelde precies over wat het ging: All talking! All singing! All dancing!. En ook nu is musical nog altijd populair zowel in de bioscoop als op het witte doek. Denk maar aan de fantastische film Moulin Rouge of aan de Vlaamse theaterproductie Kuifje en de Zonnetempel...


29-01-2008 om 11:48 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
28-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B ging maar drie keer met Eddie Murphy naar bed

Mel B ging maar drie keer met Eddie Murphy naar bed


Naar verluidt is Spice Girl Mel B slechts drie keer van de grond geweest met Eddie Murphy, maar dat was voldoende om haar zwanger te maken. De twee waren maar drie maanden samen. Dat meent News of the World.

Niet verliefd
De krant sprak met een familielid van Murphy. "Die twee lusten elkaar rauw, maar Eddie is nooit verliefd geweest op Mel B. Nu probeert ze hem te pluimen. Ze eist een huis in Malibu van 7 miljoen euro en achttien jaar lang alimentatie".

Erin geluisd
Zeer passioneel was de relatie tussen Mel B en Eddie Murphy niet. "Ze gingen maar drie keer met elkaar naar bed, en Eddie was dan ook enorm verrast toen ze aankondigde dat ze zwanger was van hem. Dat was nadat ze al uit elkaar waren. Hij kon echt niet geloven dat het zijn kind was. Bovendien had ze hem verzekerd dat ze een spiraaltje had. Sinds een DNA-test uitwees dat hij echt wel de vader is, is het tot Eddie doorgedrongen dat hij erin geluisd is".

Beroemde vent binnendoen
"Van zodra ze aan Eddie voorgesteld werd, smolt ze weg en begon ze haar vrienden te vertellen dat ze met hem zou trouwen. Het was duidelijk dat ze, net als Posh, een bekende vent aan de haak wilde slaan. Ze wilde faam en fortuin, maar meer nog wilde ze een rijke en beroemde vent".

Murphy betaalt maandelijks ruim 11.000 euro onderhoudsgeld voor zijn nu negen maanden oude dochter Angel Iris, maar hij weigert elk contact met Mel B.

Triootje
Volgens de bron wist Murphy al voordat Mel zei dat ze zwanger was, dat er stront aan de knikker was. "Op een van hun eerste afspraakjes vertelde ze Eddie dat ze fantaseerde over een triootje met een vrouw die ze kende. Eddie geloofde zijn oren niet. Het was meteen duidelijk dat ze een sterke seksuele appetijt heeft. Maar Eddie heeft enorme smetvrees en seks met een vreemde vrouw, dat ziet hij niet zitten".

Bevallen op Murphy's verjaardag
Bovendien is Murphy ervan overtuigd dat Mel B opzettelijk beviel op zijn verjaardag om hem een oor aan te naaien. "De bevalling was uitgerekend voor 15 april, en Eddie's verjaardag is op 3 april. Hij is van oordeel dat ze een afspraak maakte om op die dag een vroegtijdige keizersnee te krijgen zodat zijn dochter op zijn verjaardag zou geboren worden. Nu zal hij nooit meer van zijn verjaardag kunnen genieten. Die dag kan hij enkel nog denken aan het leed dat ze hem heeft berokkend". Poor, poor Eddie. Straks moeten we nog onze zakdoeken bovenhalen.

28-01-2008 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Satyn wint eerste voorronde Eurosong

Katy Satyn wint eerste voorronde Eurosong

De afbeelding “http://img212.imageshack.us/img212/4475/large269238lq0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Katy Satyn heeft de eerste voorronde van Eurosong 2008 gewonnen. Haar nummer 'Magical Sensation' kon de Eén-kijkers het meest bekoren, en is samen met 'What I like about you' van oudgediende Brahim al zeker van een plaats in één van de twee halve finales. Femme Fatale en Raeven kunnen nog een wildcard krijgen, Eva Darche ligt uit de wedstrijd.

Wedstrijd
Twee jaar na de deelname van Kate Ryan, mocht Vlaanderen de Belgische Songfestivalvertegenwoordiger nog eens kiezen. Na de magere oogst van de jongste edities, vond een meerderheid van de HLN.BE-bezoekers dat België beter niet meer deelnam aan de grootste liedjeswedstrijd ter wereld. De wedstrijd zou immers doorgestoken kaart zijn, daar buurlanden te veel op elkaar zouden stemmen.

Tijd heelt echter alle wonden, dus het circus mocht opnieuw van start gaan. Uit honderden inzendingen selecteerde de VRT in opperste discretie twintig kandidaten, die naar de gunst van de kijker mogen dingen in vier voorrondes, twee halve finales en een finale.

Een wedstrijd op televisie kan niet zonder een jury. Marcel Vanthilt was weer van de partij, Eurosongkenner André Vermeulen vreemd genoeg niet. Kris Wauters nam zijn plaats in, terwijl Katrina 'and the Waves' Leskanich als voormalig Songfestivalwinnares de plaats van Johnny Logan als 'lieve, zalvende stem' leek in te nemen. Leek, want de zangeres is zeker niet op haar mondje gevallen.

Katy Satyn
Star Academy-deelneemster Katy Satyn kreeg de moeilijke opdracht de eerste voorronde af te trappen. "Toen ik vier jaar was, ben ik eens naar school gegaan zonder onderbroek", was het eerste dat we over haar vernamen in het promofilmpje. Ach ja, tegenwoordig komen wel meer zangeressen zonder ondergoed op straat.

Haar nummer 'Magical Sensation' heeft als basis een dwarsfluitriedeltje met een vette beat eronder, een beetje Milk Inc. meets Riverdance. De verschillende invloeden en het pakkende refrein maken het nummer 'helemaal Eurosong', en dat is een goede reden om het te sturen. Of net niet natuurlijk, als de andere landen ook 'typische' Eurosongnummers sturen.

Vier acrobatische dansers huppelden rond Katy, die goed zong en er natuurlijk ook goed uitziet. "Een lekkere brok", zei Marcel Vanthilt daarover, terwijl Kris Wauters niet verder kwam dan "de mooiste artieste na La Esterella". Kris werd wel niet heel koud of warm van de song, maar vond hem goed gemaakt. Wauters vroeg zich ook terecht af hoe de koortjes en de vele backingvocals zouden worden opgevangen, mocht Satyn ooit op het uiteindelijke festival in Belgrado geraken. Daar moet alles immers live gezongen worden. Misschien kan Katy de hulp inroepen van de twee Zweedse vrouwen die Kate Ryan twee jaar geleden vocaal bijstonden.

Raeven
Iets steviger ging het eraan toe bij Raeven, een tweeling uit Houthalen die als 'Twin Girls' vijf jaar geleden al eens deelnam aan Eurosong for Kids. De meisjes gingen meteen pakkend van start met een 'para pararaah'-zangstukje dat zich meteen tussen je oren nestelt. De dames deden het zonder huppelende dansers, maar met een heuse groep. Rechttoe rechtaan, met een degelijk nummer zonder een uitgekiende choreografie, dat mag ook wel eens. De groepsleden liepen er echter wel héél gewoontjes bij, wat wel afstak tegen het flashy roodzwart van de zangeressen. We zagen dus bijzonder weinig showelementen bij de meisjes van Raeven, die bij het einde van het nummer dan toch een poging tot gimmick bovenhaalden door het shirt van de gitarist zijn lijf te trekken. De gitarist heeft namelijk een grote tatoeage op zijn rug, wat dan bijzonder stoer mag zijn aan het zwembad, bij de preselecties van Eurosong is het gewoon verschrikkelijk lullig.

De meisjes oogstten wel sympathie bij de jury. Kris Wauters geloofde het nummer, en ook Katrina vond het een prima popsong, ondanks de boodschap over de opwarming van de aarde die erin verpakt zit. "Jullie hebben nog maar kleine ballen," vond ze. "Jullie moeten echt grote, harige ballen krijgen", ging ze verder. Johnny Logan had zoiets ongetwijfeld nooit over zijn lippen gekregen. Katrina blijkt dan, ondanks het feit dat ze het Songfestival ooit won voor Groot-Brittannië, gewoon een Amerikaanse te zijn. Ze zal blij zijn dat ze op de Belgische televisie het woord 'ballen' niet wegbliepen, denken we dan maar.

Marcel Vanthilt herinnerde zich dat rocknummers het niet zo goed doen op het Songfestival, en nam daar Sergio met 'Sister' als voorbeeld van. Vanthilt vond ook het trucje met de tatoeage nogal flauw. Hij had liever "een vlam die uit zijn reet komt" gezien, misschien iets voor in de halve finale. Raeven heeft al wel een flinke radiohit te pakken, besloot Marcel.

Brahim
Idool 2003-finalist Brahim is tegenwoordig blijkbaar een soulzanger, en is dat naar eigen zeggen eigenlijk altijd al geweest. "Waarom maak je dan al jaren hiphop?", is dan de eerste vraag die bij ons opkomt, maar Bart Peeters wou liever weten hoe het zat met het liefdesleven van de sympathieke Torhoutenaar. Goed nieuws voor de dames: het is blijkbaar vrij triestig. Slecht nieuws: Brahim heeft geen tijd voor een vriendin, die trouwens "een dikke kont moet hebben". Dat herinnert ons er trouwens aan dat Ella en Dorien Leyers niet meer in de uitzending zitten als sidekicks van Bart Peeters. Brahim en Dorien waren na die uitzendingen namelijk even een koppel.

Geen hiphop meer dus bij Brahim, wiens hoedje nu alleszins toch minder onnozel staat dan toen hij nog rapte. Het bestaan als soulzanger gaat hem trouwens bijzonder goed af. Marcel was zwaar onder de indruk, en hoorde onder andere wat Simply Red en Marvin Gaye. Hij vond het nummer wel eerder geschikt voor het feestje nà het eigenlijke festival. "Is het misschien zelfs niet té goed voor het Songfestival", vroeg hij zich hardop af. Ja inderdaad Marcel, laten we een slechter nummer sturen.

Katrina werd dan weer gelijk warm van de act, en vond het nummer in naam van alle vrouwen meteen ook heel sexy. Ze zei er in één adem ook bij dat ze zelf een dik gat heeft, maar achtte het nummer misschien toch ook niet het meest geschikt voor Eurosong.

Kris Wauters loofde vooral de persoonlijkheid van Brahim, "een Belg met multiculturele klasse". Wauters zag Brahim "zeker een hit" scoren met 'What I like about you', en terecht.

Eva Darche
Iets helemaal anders liet Eva Darche dan weer op ons los. Vier danseresjes, die op het eerste zicht gekleed leken in een grote witte onderbroek en een donker topje, zwaaiden zweverig met witte stofjes. De muziek leek dan weer een flauwe rip-off van een Within Tempation zonder zware gitaren. Het nummer bevat veel langgerekte zangstukken, en om die geloofwaardig en toonvast te brengen moet je zangtechnisch al heel straf zijn. En daar wringt het schoentje.

Kris Wauters sloeg de nagel op de kop, toen hij zei er een Vanessa Chinitor-achtig gevoel bij te krijgen. Herinner u haar Eurosong-inzending 'Like the wiiiiiiiiiiiiiind', en vergeet die dan ook maar weer snel. Hij noemde het nummer uiteindelijk "toch een beetje 'boring'", en Marcel Vanthilt dacht er hetzelfde over. Als Marcel een dergelijk nummer op tv ziet, "gaat hij zijn boodschappenlijstje opstellen, zijn vuilnis sorteren of nootjes halen".

Femme Fatale
De laatste kandidate was Betty Owczarek, wereldberoemd in Vlaanderen door haar borsten te ontbloten in de eerste Vlaamse editie van 'Big Brother'. Bart Peeters werd, in tegenstelling tot haar vorige deelname als 'Biba Binoche', niet afgeleid door Betty's "Nicole en Hugo". Je kon er anders moeilijk naast kijken.

"Het nummer is speciaal voor mijn stem geschreven. Vals zingen kan dus niet," zei ze eerder over haar nummer 'Decadence'. Toch wel hoor, Betty. Het nummer zou over SM moeten gaan, wat dus inhield dat er een paar gespierde donkere medemensen het podium moesten opkruipen, slechts gekleed in een broek en een halsband mét ketting. Danser zijn bij Betty is dus wel degelijk een hondenleven. Enfin, we hebben weer goed gelachen.

Kris Wauters had een groot probleem met haar act. "Goede electropop, zeer tof refrein", vond hij. Hij achtte de act zelfs gek genoeg om het songfestival te winnen. "Maar jij bent geen goeie zangeres, en het is onmogelijk om dat weg te stoppen", was zijn oordeel. Marcel Vanthilt is altijd wel te vinden voor iets apart, en herinnerde zich de 'discojeanet' die vorig jaar tweede werd op het Songfestival. Ook Katrina was positief, hoewel ook zij met een probleem bleek te zitten. "Het nummer gaat de hele avond door mijn hoofd spoken", dacht ze. De zangeres loofde ook de "aparte klasse" van de dansers, en bekende verder het ook warm te krijgen van venten 'on all fours'.

Eindoordeel
De jury heeft, in tegenstelling tot de vorige edities, geen beslissende stem meer in de wedstrijd. De juryleden mogen niet stemmen, enkel commentaar geven. Kris Wauters besloot de uitzending met "die zever van 'dat is niet goed genoeg voor Eurosong', vind ik dikke zever". Hij vond Brahim het beste, daarin bijgestaan door Marcel Vanthilt. Katrina loofde het hoge niveau van de inzendingen, maar koos niet voor Brahim, omdat hij toch een carrière zou uitbouwen zonder deze wedstrijd. Marcel Vanthilt zou zeker Eva Darche niet sturen, Katrina dan net weer wel.

De kijkers gaven Marcel (en Kris) uiteindelijk gelijk, en gaven Eva Darche het minste punten. Zij kan dus geen wildcard voor de halve finales in de wacht slepen. Femme Fatale en Raeven kunnen dat nog wel.

28-01-2008 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvester Stallone juicht gebruik groeihormoon toe

Sylvester Stallone juicht gebruik groeihormoon toe

De afbeelding “http://img245.imageshack.us/img245/1599/large268863ys5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Sylvester Stallone ziet geen kwaad in het gebruik van menselijk groeihormoon, vertelt de acteur in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Time. "Het stelt niets voor. Mensen die het doping noemen zijn niet goed voorgelicht", zegt de 61-jarige actieheld, die de hormonen gebruikte om in vorm te komen voor zijn nieuwe 'Rambo'-film.

Opgepakt
Stallone werd vorig jaar opgepakt op het vliegveld van Sydney. In zijn bagage werden 48 flesjes van het menselijke groeihormoon jintropin aangetroffen. Het middel is in Australië verboden. In de Verenigde Staten is het alleen op recept verkrijgbaar. Stallone bleek het hormoon legaal en onder supervisie van zijn arts te gebruiken. Toch werd hij beboet in Australië, omdat hij geen doktersrecept bij zich had om te verklaren hoe hij aan het middel was gekomen.

Betere bedprestaties
In het interview met Time raadt de acteur iedereen aan om menselijk groeihormoon te gebruiken. "Iedereen ouder dan 40 jaar zou zich erin moeten verdiepen", vindt hij over het middel dat doorgaans wordt ingenomen om de spiermassa te vergroten, bedprestaties te verhogen en verouderingsprocessen tegen te gaan. "Het verbetert de kwaliteit van je leven. Let op mijn woorden. Binnen tien jaar wordt het gelegaliseerd."

28-01-2008 om 02:22 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sara
Sara
De afbeelding “http://img49.imageshack.us/img49/4350/headersaragezichtfg5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
'Sara' is een begrip geworden in Vlaanderen, want dagelijks kan de serie in de vooravond heel wat kijkers bereiken. Ben jij één van hen? Dan onthullen wij speciaal voor jou al de korte inhouden voor aanstaande week.

Maandag 28 januari 2008 aflevering 90

Britt heeft tijdens de modeshow haar moment de gloire gehad. Margot en Leon zijn van mening dat Simon meer werk moet delegeren aan Alexander. Hans en Lut genieten van hun verblijf aan de kust. De vriend van Sven, Nils, stelt An voor om in de Chocola te gaan lunchen. Alexander kan het niet hebben dat Britt en Daniël dikke maatjes zijn en Simon lijkt er een probleem mee te hebben dat Helena en fotograaf Jurgen de strijdbijl hebben begraven…

Dinsdag 29 januari 2008: aflevering 91

Sara wordt misselijk van de gedachte dat Simon zonder haar op zakenreis naar Rijsel gaat. Feit is wel dat ze ook hoge koorts heeft en ze wordt door Helena naar huis gestuurd. Nils solliciteert bij Présence voor de job van loopjongen. Britt weet precies hoe Daniël haar zijn liefde kan bewijzen…

Woensdag 30 januari 2008: aflevering 92

Helena en fotograaf Jurgen werken zeer goed samen sinds ze hun ruzie hebben bijgelegd. Hij is van mening dat ze zeer fotogeniek is en stelt voor om een portret van haar te maken. Sara is nog altijd te ziek om te gaan werken, maar het bezoek van Simon is een echte opkikker. Alexander weet dat Britt beloond wil worden voor haar discretie, maar toch is hij niet van plan om op haar eis in te gaan. Arne belt voortdurend naar Présence…

Donderdag 31 januari 2008: aflevering 93

Na Sara heeft Simon het griepvirus te pakken. Britt maakt eindelijk kennis met de general manager van Ecomoda, maar ze is niet onder de indruk. Helena trekt naar de fotostudio van Jurgen om een portret van zichzelf te laten maken. An polst bij Marnix of hij tevreden is over zijn nieuwe loopjongen. Hans wil zijn dochter verrassen op haar verjaardag.

Vrijdag 1 februari 2008: aflevering 94

Alexander eist dat Sara hem binnen het uur alle bestellingen, betalingen en verkoopcijfers van Présence bezorgt. Britt probeert in het modehuis een baan te versieren voor Daniel, die door de schuld van Alexander zijn job is kwijtgespeeld. Lut vindt dat Ellen almaar depressiever wordt en raadt haar aan om met Lieven te gaan praten. Hans bereidt in het geheim een verjaardagsfeestje voor zijn dochter Sara voor.

'Sara', elke werkdag omstreeks 18.25 uur op VTM.

28-01-2008 om 00:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britneys oom:

Britneys oom: "Op haar 13de aan de drank, op 14de drugs"

De afbeelding “http://img136.imageshack.us/img136/5927/large266864yi6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De oom van Britney Spears onthult vandaag in The Sun het drank- en druggebruik in de tienerjaren van ons popwrak. William Spears, de 49-jarige broer van Britneys vader, stelt dat Britney al sterke drank achterover sloeg toen ze op haar dertiende presentatrice was van 'The Mickey Mouse Club'. Een jaar later begon ze met drugs te experimenteren. Nonkel Willie schetst een grimmig beeld van de familie Spears. Lees en gruwel.

Dieren opeten
William Spears is zelf geen onbeschreven blad. Als kind verloor hij zijn moeder, die zelfmoord pleegde na de dood van haar vijfde baby, en William raakte aan lager wal. Hij zwerft rond in de buurt van Britneys ouderlijke woonplaats Kentwood, Louisiana, waar hij bekend staat als 'Road Kill Willie'. Die naam kreeg hij omdat hij vroeger overleefde door doodgereden dieren op te eten. The Sun ging nonkel Willie opzoeken in zijn mobilhome. De man vecht momenteel tegen longkanker.

Wilde feesten met drank en drugs
Volgens Willie ging het totaal fout met zijn nichtje rond haar achttiende verjaardag. Toen zag hij dat ze coke snoof. "Ze heeft alles gedaan: coke, speed, xtc. Lang voordat ze beroemd werd, begon ze er al aan. Haar broer Bryan was in de middelbare school de vedette van het footballteam. Met hem ging ze naar alle wilde feestjes, waar er altijd drugs en drank in overvloed was. Alles werd nog erger toen ze beroemd werd en ondervond dat ze mensen naar haar pijpen kon laten dansen. Niemand heeft nog vat op haar, zij beveelt iedereen".

Papa is een zuiplap
Volgens nonkel Willie draagt de vader van Britney, zijn broer Jamie, een grote verantwoordelijkheid voor de levensstijl van Britney. "Zowat iedereen in de familie Spears is een dronkaard, en Britneys pa was één van de ergste. Hij dronk van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Britney zag haar vader bijna altijd dronken. Ze groeide op in de overtuiging dat het oké is om te zuipen en dat je kan leven met een drankprobleem".

Coke op achttiende verjaardag
Willie is zelf ook aan de drugs geweest maar beweert dat hij al vier jaar clean is. Toch bekent hij dat hij nog samen met zijn nichtje drugs heeft genomen. "Ik weet dat ze op haar achttiende coke heeft gesnoven, want ik was er bij. We waren op een feestje en ik zag hoe ze een lijn snoof, vlak voordat ik er zelf een nam. We hebben toen ook samen een joint gerookt".

Bewusteloos gedronken
Nog toen Britney achttien was, werd nonkel Willie door Britneys pa ingeschakeld om zijn laveloze nichtje te 'depanneren'. "Hoewel ze wettelijk te jong was, mocht ze overal alcohol drinken. Ze was flauwgevallen in de VIP-ruimte van een club en iemand moest haar daar oppikken. Ze had gewoon te veel gedronken. Toen ik daar aankwam, was ze bewusteloos. Ik droeg haar langs de achterdeur naar buiten en zette haar in mijn auto. Ze kreeg een uitbrander van haar pa, maar dat raakte haar niet".

Vlucht uit realiteit
Britneys druggebruik ging in overdrive van zodra ze naar Los Angeles verhuisde, weet nonkel Willie. "De dope en de drank hielpen haar om te gaan met de roem. Ze waren haar vlucht uit de realiteit. We dachten nog even dat trouwen en kinderen krijgen het tij zou keren, maar het tegendeel bleek waar te zijn".

Geweld werd 'normaal'
De jeugd van Britney werd ook getekend door geweld. Haar ouders scheidden in 2002, maar tijdens haar kinderjaren was Britney getuige van hevige ruzies tussen haar vader en moeder. "Enkele keren belde ze me: 'Ze zijn hier weer aan het vechten, kom me astublief halen'. Het ging er ruw aan toe, en het trieste is dat het op de duur als normaal werd beschouwd. Op een dag was ik bij hen thuis toen Jamie stomdronken thuiskwam en zijn vrouw begon uit te schelden. Lynne was in de keuken, nam een glas en keilde het tussen zijn ogen."

Losse handjes
"Voordien was Britney een angstig kind, dat begon te huilen als ze mensen zag vechten. Maar tegen die tijd liep ze gewoon weg, alsof er niets gebeurd was. Nog later begon ze zich te mengen in de ruzies, en stond ze te schreeuwen en vloeken dat ze moesten ophouden. De mannen in de familie Spears hebben losse handjes. We vechten snel, om het minste en in het bijzijn van eender wie. Als Britney er bij was, dan was dat maar zo".

Broers slaan elkaar verrot
Willie stort in tranen uit als hij zich een ander dramatisch incident herinnert. "Jamie was weer eens dronken tijdens een barbecue en op zeker moment probeerde hij met Britney weg te rijden in zijn auto. Het kind moet toen vijf geweest zijn. Ik probeerde hem tegen te houden, dus ik greep naar de sleutels die al in het contact zaten. Hij sloeg me. Daar, naast de auto, hebben we elkaar verrot geslagen, terwijl het kind er op stond te kijken. Britney begon hysterisch te huilen, haar moeder moest haar kalmeren en in huis nemen".

Opa
Volgens Willie stamt het gewelddadig gedrag van Britneys vader uit diens eigen jeugd. Hun vader, Britneys opa, regeerde thuis met de vuist. "Ons pa was in het leger en later bij de politie. We kregen allemaal klappen, maar Jamie het meest. We zijn allebei thuis weggelopen toen we nog tieners waren.

De vloek van oma
Britney heeft dezelfde tweede naam als haar grootmoeder Emma Jean Spears, die in 1966 zichzelf in de borst schoot nadat ze haar zoontje van drie dagen oud aan wiegendood verloor. "Britney ziet het als een vloek dat ze naar haar oma werd genoemd. Nu ze de voogdij en het bezoekrecht over haar twee zonen is kwijtgespeeld, vreest de hele familie dat ze hetzelfde lot als haar grootmoeder zal ondergaan. Mensen die denken dat Britney haar dieptepunt heeft bereikt, hebben het mis. Zelfmoord, dat is voor haar de 'bottom line'

27-01-2008 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Santana en Crowded House op nieuw festival in Werchter

Santana en Crowded House op nieuw festival in Werchter

De afbeelding “http://img81.imageshack.us/img81/9858/large266821rv3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Naast Rock Werchter en TW Classic komt er dit jaar een derde festival op de weide van Werchter. Het dagfestival vindt plaats op 13 juli, richt zich tot de hele familie en heet Werchter Boutique.

De eerste bevestigde namen zijn Doe Maar, Santana, Crowded House en Hucknall, een nieuwe band rond de voorman van Simply Red. Het nieuwe evenement is er volgens Herman Schueremans voor "levensgenietende popliefhebbers die hun hobby willen delen met hun kroost en jonge melomanen die hun ouders willen verrassen". De keuken en de bar krijgen voor de gelegenheid een exotische tint.

Tickets kosten 65 euro, exclusief reserverings- en verzendingskosten. Kinderen tot 12 jaar betalen 20 euro. Tickets kunnen vanaf vrijdag besteld worden via 0900/2.60.60 of www.proximusgoformusic.be. Ook KBC Ticket Shop en de gebruikelijke voorverkooppunten hebben kaartjes in huis.

26-01-2008 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Efteling-musical 'Assepoester' komt naar Antwerpen


Efteling-musical 'Assepoester' komt naar Antwerpen

De afbeelding “http://img174.imageshack.us/img174/2438/assepoesterfk8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De musical Assepoester, die sinds november in het Efteling Theater loopt, komt naar België. Vanaf 19 april is de voorstelling te zien in de Stadsschouwburg in Antwerpen, maakten producenten Albert Verlinde en Roel Vente en het attractiepark bekend.

Bekende Vlamingen krijgen de hoofdrollen van Assepoester en de Prins. Wie dat zullen zijn, is nog niet bekend.


'Assepoester' is de vijfde musical die in het Efteling Theater wordt opgevoerd. De productie is, na 'Ti-Ta Tovenaar' en 'Annie', de derde samenwerking tussen het sprookjespark en producent V&V Entertainment. In 2008 staan onder meer een nieuwe Nederlandse bewerking van 'The Sound of Music' en de reizende musical 'De Sprookjesboom' op het programma.

26-01-2008 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Free 'Mega Mindy' Souffriau wint 'Steracteur Sterartiest'

Free 'Mega Mindy' Souffriau wint 'Steracteur Sterartiest'

De afbeelding “http://img208.imageshack.us/img208/5125/large267476jo5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De kijkers van Eén hebben 'Mega Mindy'-actrice Free Souffriau tot sterartiest gekroond. Souffriau won vanavond de tweede editie van het VRT-programma Steracteur Sterartiest. Na dertien afleveringen schudde ze Guillaume Devos af in de finale. Echt verrassend was de overwinning niet. Vooraleer het verdict viel, koos de driekoppige jury al unaniem voor Souffriau.

Finale
Voor de finale echt kon beginnen, moest eerst de laatste afvaller bepaald worden. De vrouwenfinale ging niet door. 'Thuis'-actrice Eline De Munck verloor nipt het pleit van Guillaume Devos, acteur in de soapserie 'Familie'. Souffriau had de week voordien de weg naar de finale zonder omweg ingeslagen. "De strijd der seksen kon beginnen", zei copresentatrice Katja Retsin.

Nummers
Beide acteurs kregen vier nummers om het publiek finaal te overtuigen. Met nummers van Whitney Houston, Céline Dion en Queen warmde Souffriau het publiek op. Afsluiten deed ze met 'Don't leave me this way' van The Communards. Tijdens de finale spaarde de jury de superlatieven niet. "Het grootste zangtalent van alle deelnemers", "twelve points, douze points", de zege leek voor de eindbeslissing al binnen. En wat had Devos na de 'proclamatie' te zeggen over de zege van Mega Mindy? "Verliezen van de heldin van Vlaanderen? Ik kick daar op."

Goed doel
Iedere deelnemer aan het programma had vooraf een goed doel uitgekozen. Door de zege van Mega Mindy gaat er 25.000 euro naar de Cliniclowns. Per stem ging er ook een bedrag naar het overeenkomstige initiatief. Vorig jaar sleepte Stan Van Samang de titel in de wacht. Volgend jaar vindt de derde editie plaats.

26-01-2008 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We love You
We love you
Ik vind dat het ook eens wat anders mag zijn dan showbizz roddels en gedichtjes. Ik laat u hier enkele foto's zien van twee van onze zeven poezen. Het zijn echte schatjes. Voor de vervollediging dit zijn onze Timo en onze Wolf
De afbeelding “http://img146.imageshack.us/img146/1648/wolfendoedoeld8jw6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De afbeelding “http://img167.imageshack.us/img167/5006/timoeq9vn9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

23-01-2008 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (15)
22-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney dumpt paparazzovriendje

Britney dumpt paparazzovriendje

De afbeelding “http://img183.imageshack.us/img183/6698/large258738hr7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Britney Spears heeft al weer genoeg van fotograaf Adnan Ghalib. De zangeres heeft de paparazzo, met wie ze sinds kort een verhouding had, aan de kant gezet. Het lijkt erop dat de breuk niet vlekkeloos is verlopen, aangezien de zangeres een contactverbod met Ghalib heeft aangevraagd. Dat meldt showbizzsite X17 Online.

Foto's verkocht
Twee fotografen van de populaire website werden zaterdagnacht door het getroebleerde sterretje uitgenodigd om een glaasje te komen drinken in haar villa in Beverly Hills. Daar zou haar trouwe vriend Sam Lutfi hen het document hebben laten zien waarmee Britney een contactverbod eist. De artieste zou haar onvrede hebben geuit over het feit dat Ghalib foto's van hun samen zou hebben verkocht.

Begrafenis
Ghalib zelf is zich van geen kwaad bewust. "Ik kan alleen zeggen dat ik sinds vrijdagochtend geen contact meer heb gehad met Britney", schrijft hij op de website van zijn opdrachtgever Finalpixx. "De reden daarvoor is dat ik een begrafenis van een familielid in Santa Barbara moest bijwonen."

De paparazzo kan het nieuws echter niet ontkennen. "Ik had mijn telefoon uitgezet uit respect voor mijn familie", stelt hij. "Ik hoop snel weer terug te zijn in Los Angeles en contact op te nemen met mevrouw Spears."

Geen vuiltje aan de lucht
De 26-jarige zangeres vermaakt zich intussen uitstekend. De twee fotografen van X17 brachten zaterdag vier uur bij haar door. Speciaal voor hen liet ze champagne aanrukken. "We hebben plezier gemaakt", zegt paparazzo Robert. "Britney was grappig, heel ontspannen, danste een beetje en ze droeg de hele tijd haar hondje bij zich

22-01-2008 om 18:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex Pistols werken aan nieuwe songs

Sex Pistols werken aan nieuwe songs

De afbeelding “http://img176.imageshack.us/img176/6956/large258804xq5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Bijna 30 jaar na hun laatste wapenfeiten, werken de Sex Pistols aan nieuw materiaal. De punkveteranen headlinen op 14 juni het Isle Of Wight Festival in Engeland, en hebben aangekondigd daar de nieuwe songs in première te zullen laten gaan.

"We praten inderdaad over nieuw materiaal", bevestigt drummer Paul Cook, "maar het is niet evident om samen nummers te schrijven, aangezien John (Lydon - zanger) en Steve (Jones - gitarist) in Amerika vertoeven, en Glen (Matlock - bassist- en ik in Engeland. Het is dus vooral een kwestie van tijd vinden om samen te komen."

Een nieuwe plaat moeten de fans niet meteen verwachten, maar Cook hoopt de songs wel klaar te hebben voor de zomerfestivals.

Reünieconcerten
Naar aanleiding van de dertigste verjaardag van hun legendarische plaat 'Never Mind The Bolllocks, Here's The Sex Pistols' speelden Rotten en co. in november vorig jaar enkele reünieconcerten in Londen, Manchester en Glasgow. En die waren volgens pers én vele fans op zijn zachtst gezegd een aanfluiting van het erfgoed van de Pistols. Of we de nieuwe songs dus moeten verwelkomen als goed nieuws, valt nog maar af te wachten.

22-01-2008 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oliver Stone gaat film maken over George W. Bush

Oliver Stone gaat film maken over George W. Bush

De afbeelding “http://img70.imageshack.us/img70/1848/large258506es4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Amerikaanse cineast Oliver Stone gaat een film maken over het leven van president George W. Bush. Dat meldt de entertainmentkrant Variety. Oliver Stone staat bekend om zijn linkse opvattingen.

Sympathie voor Bush
"Mensen hebben clichés gemaakt van mijn politieke ideeën, maar dat is oppervlakkig. Ik ben een dramaturg die zich in mensen interesseert en ik heb sympathie voor Bush als mens, net als ik sympathie heb voor (Fidel) Castro, (Richard) Nixon, Jim Morrison, Jim Garrison (de openbaar aanklager in 'JFK') en Alexander de Grote", aldus Stone, verwijzend naar zijn eerdere films.

Eerlijk portret
"Ik wil een eerlijk en waarachtig portret schetsen van deze man. Hoe is Bush erin geslaagd het van alcoholist tot de machtigste man ter wereld te schoppen? (...) De film zal verrassingen opleveren voor de aanhangers èn de tegenstanders van Bush", aldus Stone.

Sleutelmomenten
Oliver Stone (61) heeft meerdere films op zijn naam staan die te maken hebben met sleutelmomenten in de geschiedenis van de Verenigde Staten: de Vietnamoorlog ("Platoon"), de moord op John F. Kennedy ('JFK'), het aftreden van Richard Nixon ('Nixon'), de woelige jaren 60 ('The Doors') en de aanslagen van 11 september

22-01-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gezin
Het gezin
De afbeelding “http://img135.imageshack.us/img135/521/babyfam3648re1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
een fijn gezin
is de hoeksteen van
de samenleving
dat is mijn beleving

je raakt verliefd
en dan getrouwd
omdat je veel van elkaar houdt
dat heb je elkaar toevertrouwd

na een tijdje komen er kinderen
dan is je gezin compleet
maar je liefde zal niet minderen
een deel gaat naar je kinderen

dan komt de tijd dat
de kinderen het huis uitgaan
om op eigen benen te staan
je laat ze met tegenzin gaan

dan mag je beleven
dat ze je kleinkinderen gaan geven
als je het nog niet weet
nu is je gezin echt compleet

zitten je kinderen een keertje krap
dan stap je even naar de flappentap
al heb je zelf niet zoveel
je geeft je kinderen toch een deel

niks is belangrijker
in je leven  dan je vrouw,
kinderen en kleinkinderen
liefde,genegenheid en steun te geven

dit hebben mijn ouders mij geleerd
en ik hoop dat ik het mijn kinderen
ook goed heb bij gebracht
zodat zij het hun kinderen ook kunnen leren

dit heb ik uit uit liefde
en genegenheid geschreven voor mijn gezin

21-01-2008 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!