NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JULIE BOCQUET (40) ONTHULT IDENTITEIT ALS DOCHTER VAN FRANSE POPSTER

JULIE BOCQUET (40) ONTHULT IDENTITEIT ALS DOCHTER VAN FRANSE POPSTER

https://www.mupload.nl/img/asff6v26rub.jpg

Geboren als de dochter van één van de grootste popsterren die Frankrijk ooit gekend heeft, leefde Julie Bocquet (40) uit Oudenaarde al jaren met een groot geheim. Naar aanleiding van de veertigste verjaardag van het overlijden van Claude François besliste de moedige vrouw uit de anonimiteit te stappen. “Het enige wat ik wil bereiken, is de symbolische erkenning dat hij mijn vader is.”

‘Alexandrie, Alexandra’, ‘Le téléphone pleure’ of ‘Comme d’habitude’. Op het hoogtepunt van zijn carrière in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw reeg Claude François, alias Cloclo, de hits aan elkaar. Voor Julie Bocquet is François tot op vandaag veel meer dan een hitmachine. Meer dan veertig jaar geleden had haar biologische moeder Fabienne D.V. een relatie met de Franse ster. “Mijn mama was toen amper 15 jaar oud, maar vader dacht dat ze 18 jaar was.”

Voor ze het wist, raakte Fabienne in 1976 zwanger van Julie, maar enkele maanden later toen ze zelf tot het besef kwam dat ze een kind verwachtte, hadden haar ouders haar al verboden om nog contact te zoeken met Claude François. Diezelfde ouders beslisten bij de geboorte van haar dochter ook dat ze geplaatst zou worden bij een adoptiegezin. En zo kwam de kleine Julie, slechts enkele weken oud, terecht bij een adoptiegezin in Gavere.

Even perfectionistisch

Haar identiteit zou al die tijd onder de radar blijven, ook voor Claude François die negen maanden na haar geboorte tragisch om het leven kwam door elektrocutie toen hij vanuit zijn bad een lamp wilde herstellen. Julie werd als kind wel al op de hoogte gebracht door haar adoptieouders dat François haar vader was, maar al die tijd schermde ze dat geheim af voor de buitenwereld.

Tot nu dus. Veertig jaar later acht ze de tijd rijp om de waarheid te onthullen. “Het was nu of nooit voor mij. Ik ben absoluut niet op zoek naar een financiële vergoeding of een erfenis”, benadrukt ze. “Daar heb ik trouwens wettelijk geen recht op omdat ik ben opgegroeid in een adoptiegezin. Het enige wat ik wil bereiken, is de symbolische erkenning dat hij mijn vader is.”


En dan bedoelt Julie niet de muzikant, maar de mens achter Claude François. “Ik heb thuis zelfs geen cd van mijn vader en ik luister bijna nooit naar zijn muziek.

Al heb ik wel één liedje van hem dat mij beroert ‘En attendant’. Het gaat over iemand die een relatiebreuk meemaakt en hoe die persoon daar mee omgaat. Het past een beetje bij mijn levensverhaal”, zegt Julie. “Maar eigenlijk wil ik vooral weten hoe mijn vader was als persoon. Vroeger was dat beeld trouwens vrij negatief, maar onder meer dankzij gesprekken met mijn biologische mama is dat beeld al bijgesteld en leerde ik dat we zelfs gemeenschappelijke trekjes hebben. Zo ben ik, net als mijn vader, perfectionistisch ingesteld. Hij was ook altijd zeer gepassioneerd in wat hij deed, iets dat ik ook in mijzelf herken.”

Halfbroers ontmoeten

Nu ze haar grote geheim onthuld heeft, valt er een last van de schouders van Julie. Toch uit ze nog één wens voor de toekomst. “Ik hoop dat ik op een dag mijn twee halfbroers (Claude François heeft twee zonen, red.) in levende lijve mag ontmoeten. In het verleden zijn er al pogingen geweest van mijn kant. Een paar jaar geleden had ik bijna een gesprek met Claude François jr. in Luik, maar op het laatste moment werd alles afgeblazen”, vertelt Julie. Sinds gisteren lijkt de kans op een ontmoeting weer wat groter. In een mededeling via de Facebookpagina ter ere van hun vader verspreiden Marc François en Claude François Jr. een mededeling waarin ze begrip opbrachten voor de zoektocht van Julie naar haar ware identiteit. “Ik ben hen heel dankbaar voor die boodschap.”

03-02-2018 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reünie van de Spice Girls dankzij ‘K3 zoekt K3’?

Reünie van de Spice Girls dankzij ‘K3 zoekt K3’?

https://www.mupload.nl/img/xifhxqtbstu.jpg

Meidenband komt weer samen zodat manager Simon Fuller een talentenjacht kan organiseren. En omdat de dames véél betaald krijgen, natuurlijk.

Volgens de Britse krant The Sun is het formeel: na veel palaveren zal de meest legendarische meidenband uit de popgeschiedenis, The Spice Girls, dan toch een comeback maken. Mét alle leden. En dus ook Sporty Spice ( Mel C) en Posh Spice (Victoria Beckham) die altijd afkerig stonden tegenover een grootse reünie. Maar nu zou manager Simon Fuller de dames dan toch hebben overtuigd om nog één keer samen te komen. Al stelden de Spice Girls wel hun voorwaarden.

Posh moet niet zingen

Eén van de eisen van Victoria was bijvoorbeeld dat zij niet live moet zingen. Posh, de laatste jaren vooral actief als modeontwerpster, heeft immers in geen tijden nog gezongen (sommigen menen dat ze dit eigenlijk nooit gedaan heeft, nvdr) en vreest een beetje dat het niet meer zal lukken. En er waren natuurlijk ook stevige financiële eisen. Volgens bronnen in Londen zouden de bandleden elk 10 miljoen pond krijgen voor de reünie. En daarvoor hoeven ze niet eens zo hard te werken. Want de comeback zou een redelijk beperkt iets worden. Er komt al zeker geen wereldtournee (Geri Halliwell en Victoria Beckham willen daar om familiale redenen niet aan beginnen) en ook geen nieuwe plaat. Wel zal er een nieuwe compilatie-album uit komen met de beste songs uit de Spice Girls-geschiedenis. Daarnaast zal de band voornamelijk in China optreden tijdens een reeks tv-shows. Het is ook dat Chinese geld dat de comeback moet financieren. Daarnaast heeft Fuller nog één plannetje met de Girls: een talentenjacht op de Britse tv.

Hallo Studio 100 en vtm?

Fuller, de bedenker van het tv-concept ‘Idool’, heeft namelijk een wild idee in het hoofd. In de Britse pers lekte immers dat hij samen met de Spice Girls een talentenjacht wil organiseren op televisie. Over die tv-plannen werden nog geen details prijsgegeven, maar het heeft er volgens Britse bronnen alle schijn van dat hij samen met de huidige bandleden, die als jurylid zullen fungeren, op zoek wil gaan naar een nieuwe versie van de Spice Girls. Je zou dus kunnen vermoeden dat Fuller de mosterd gehaald heeft bij ‘K3 zoekt K3’, waar een meidenband ook al op zoek ging naar een nieuwe bezetting. Vraag is nu of er bijgevolg geen rechten zullen moeten betaald worden aan vtm, de Nederlandse zender SBS 6 en Studio 100 die het concept toch bedachten? Als de plannen van Simon Fuller echt die richting uitgaan, moeten ze misschien toch eens informeren...

02-02-2018 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.36 jaar na mysterieus overlijden legendarische Hollywoodactrice komt echtgenoot plots in vizier van speurders

36 jaar na mysterieus overlijden legendarische Hollywoodactrice komt echtgenoot plots in vizier van speurders

https://www.mupload.nl/img/35vy0e7gv.jpg

Bijna 40 jaar na de mysterieuze dood van de Amerikaanse actrice Natalie Wood raken speurders steeds meer geïnteresseerd in de rol van haar toenmalige echtgenoot Robert Wagner in de zaak. Dat meldt nieuwszender CBS. De politie weet nu dat Wagner de laatste persoon was die bij Wood was alvorens ze verdween. De intussen 87-jarige acteur houdt de lippen echter op elkaar.

Wood, die bekend werd door films als ‘Rebel Without a Cause’ en ‘West Side Story’, verdronk in november 1981 op 43-jarige leeftijd, terwijl ze voor de kust van Catalina Island in Californië aan het zeilen was met Wagner, de Amerikaanse acteur Christopher Walken en de kapitein van het jacht. Haar lichaam werd drijvend op het water gevonden. De actrice had een donsjas en een nachtkleed aan. Haar dood werd gecatalogeerd als een ongeval.

De politie heropende de zaak in de herfst van 2011, maar Wagner, die later nog bekend werd als Number 2 in de ‘Austin Powers’-films, werd toen niet als een verdachte beschouwd. In 2013 kwam er een nieuw autopsierapport waarin de oorzaak van het overlijden van Wood werd aangepast naar “verdrinking en andere onbepaalde factoren.” Getuigen die op een boot zaten vlakbij het jacht van de actrice, hoorden een koppel vechten op de avond van haar dood, zo vertelden politiebronnen aan CBS. En ook volgens de voormalige kapitein van de boot hadden de twee het die avond stevig met elkaar aan de stok.

In het laatste autopsierapport staat dat de filmster op haar lichaam verschillende onverklaarbare blauwe plekken had die ze wellicht opliep voor ze in het water belandde en verdronk.

02-02-2018 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bo Van Spilbeeck is wereldnieuws: “Soms trok ik de stad in als vrouw, toen mijn geheim nog niet bekend was”

Bo Van Spilbeeck is wereldnieuws: “Soms trok ik de stad in als vrouw, toen mijn geheim nog niet bekend was”

https://www.mupload.nl/img/l9akoe4hg1n.jpg

Boudewijn Van Spilbeeck besloot om vanaf deze week door het leven te gaan als Bo. Dat zorgde voor een hoop positieve reacties in België, maar het liet ook de rest van de wereld niet koud. 

Niet alleen in Vlaanderen en Wallonië zijn in de ban van Bo. Zo schoof de journaliste donderdagavond aan bij Matthijs Van Nieuwkerk in ‘De Wereld Draait Door’, want ook in Nederland wil men alles weten over haar geslachtsverandering.

“Soms trok ik de stad in als vrouw, toen mijn geheim nog niet bekend was”, vertelt ze daar. “Ik had daar nood aan. Ik wilde me even vrouw kunnen voelen. Ik ben nooit herkend, ook niet toen ik als vrouw naast Cathérine Moerkerke op het terras zat. Iedereen kwam háár altijd feliciteren met haar programma, maar niemand had door wie ik was. Of toch wel, één keer. Een vrouw in een boetiek waar ik vaak kwam - en die mij alleen kende als vrouw - herkende mij aan mijn stem. Ze had een reportage van mij op de tv gehoord, en ze wist meteen dat ik het was. Toen ze zich omdraaide naar het scherm, zag ze echter een man in plaats van een vrouw.” 

Er zapten zo’n 1,4 miljoen Nederlandse kijkers naar ‘De Wereld Draait Door’ om het verhaal van Bo te horen. Daarmee was de Matthijs van Nieuwkerk-show de nummer drie van de Nederlandse tv-avond. 

Niet alleen in Wallonië  en Duitstalige-Belgische media, maar ook in Nederland,  Frankrijk en Turkije werd er volop geschreven over de Vlaamse journaliste en het voorbeeld dat ze vormt voor andere mensen die met dezelfde gevoelens worstelen.

02-02-2018 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Al veel te veel Belgen aan boord!”: de eerste beelden van Diablo Blvd op metalcruise

“Al veel te veel Belgen aan boord!”: de eerste beelden van Diablo Blvd op metalcruise

https://www.mupload.nl/img/vxhz1pqkn6.jpg

Diablo Blvd, de metalband met frontman Alex Agnew, is vertrokken op metalcruise. Bestemming? “Destiny”, zoals Agnew het zelf zegt. Zijn eerste indrukken van 70000 Tons of Metal zie je in deze eerste vlog van de band.

02-02-2018 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘De allereerste keer’-zangeres Rita Deneve overleden

‘De allereerste keer’-zangeres Rita Deneve overleden

https://www.mupload.nl/img/fa7zlzrgv3l10.jpg

Zangeres Rita Deneve is overleden. Ze werd 73. Dat laat haar familie weten via Facebook. 

De zangers zal op 10 februari worden begraven in Mechelen. Wie haar voor de allerlaatste keer wil groeten en afscheid wil nemen van het Vlaamse icoon, kan daarvoor terecht in de Sint-Romboutskathedraal vanaf 11u. 

Deneve begon haar carrière in 1961. Sindsdien bracht ze verschillende nummers uit zoals ‘Juanita Jones’ (1968), ‘Olé Oké / Op een zomerdag’ (1969) en ‘Dans de hele nacht’ (1969), al werd ze vooral bekend dankzij het nummer ‘De allereerste keer’ (1971). Deneve acteerde ook, bijvoorbeeld in de VTM-reeks ‘Slisse & Cesar’ en in ‘Postbus X’ op de openbare omroep.

02-02-2018 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff over nieuw album Klubbb3: “onze teksten gaan iets dieper”

Christoff over nieuw album Klubbb3: “onze teksten gaan iets dieper”

https://www.mupload.nl/img/79kosk.jpg

Klubbb3 was donderdag in het land. Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff stonden ons te woord op het hoofdkantoor van Universal Music in Zaventem om hun nieuwe album te promoten. Het muzikale trio sloot de afgelopen jaren een hechte vriendschap. “Wij willen alleen maar plezier maken”, vertelt Jan Smit. En plezierig was het interview, Christoff kon zijn lach niet inhouden.

01-02-2018 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Van Damme is de nieuwe ster van ‘Secrets’, een spin-off van ‘Thuis’

Emma Van Damme is de nieuwe ster van ‘Secrets’, een spin-off van ‘Thuis’

https://www.mupload.nl/img/4lpfyk.jpg

‘Secrets’ volgt een groep vrienden en jaargenoten van het Stedelijk Middelbaar Instituut Mechelen. Een dramatische gebeurtenis op hun skireis zet het leven van de laatstejaarsstudenten helemaal op zijn kop. Alles lijkt normaal, maar niks is gewoon. Op de rand van volwassenheid worden de jongeren geconfronteerd met zichzelf en met een voorval dat de rest van hun leven zal beïnvloeden.

Het ‘THUIS’-personage Emma Van Damme (rol van Elise Roels) is één van de laatstejaarsstudenten in de nieuwe reeks. ‘Secrets’ brengt een volledig nieuw verhaal. Iets om te ontdekken, ook voor de niet-‘THUIS’- kijkers.

Voor de regie tekent het jonge talent Sara van Oostrum en showrunner is gevestigde waarde Stef Wouters. Naast Elise Roels spelen onder meer Jonas Vermeulen, Elias Vandenbroucke, Annabet Ampofo en Lindsy Dias mee.

‘Secrets’ zal te bekijken zijn op de sociale media kanalen van Eén en op televisie. Met deze aanpak wil Eén iedereen de kans geven te genieten van de reeks waar en wanneer hij of zij wil. De opnamen van ‘Secrets’ lopen van 29 januari tot 15 april 2018. Een uitzenddatum voor de reeks is er nog niet.

‘Secrets’ komt tot stand in samenwerking met de stad Mechelen en met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.

01-02-2018 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Talpe zet een hilarische Jan Mulder neer in het nieuwe seizoen van ‘Tegen de sterren op’

Louis Talpe zet een hilarische Jan Mulder neer in het nieuwe seizoen van ‘Tegen de sterren op’

https://www.mupload.nl/img/my66aggg8p.jpg

Vanavond gaat het de nieuwe reeks van ‘Tegen de Sterren Op’ van start bij VTM. Een spannend moment voor nieuwe imitatietalenten Louis Talpe, lse De Koe, Jonas Van Thielen en Robrecht Vanden Thoren, die hun intrede doen dit seizoen. Talpe vertolkt onder andere de Nederlandse voetbalcommentator Jan Mulder, de helft van de Boxy broers, James Cooke en VRT’s Amerika-specialist en reporter Björn Soenens.

01-02-2018 om 18:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen ontwerpt eigen kledingcollectie bij JBC “voor powerladies”

Karen Damen ontwerpt eigen kledingcollectie bij JBC “voor powerladies”

https://www.mupload.nl/img/hodvg4zmqkto5.jpg

Dit voorjaar pakt JBC uit met een bijzondere samenwerking: de Vlaamse zangeres en presentatrice Karen Damen creëerde een damescollectie voor de Belgische modeketen. De collectie wordt - niet toevallig - gelanceerd op Internationale Vrouwendag, 8 maart 2018.

“Met haar authenticiteit, relativeringsvermogen en gevoel voor humor inspireert Karen heel wat vrouwen”, aldus Karen Hellemans van JBC.“Met haar authenticiteit, relativeringsvermogen en gevoel voor humor inspireert Karen heel wat vrouwen”

“Karens grote kracht schuilt in haar persoonlijkheid: authentiek, echt en zeker niet té perfect. Humor en zelfrelativering zijn haar wapens. De waarden waar Karen voor staat, matchen 100% met die van JBC”, aldus Karen Hellemans van JBC. “Uit een grootschalig klantenonderzoek dat we vorig jaar uitvoerden, blijkt dat Karen Damen dé vrouw is waar onze vrouwelijke shoppers, ongeacht hun stijl, het meest naar opkijken. We zijn dan ook heel blij met deze structurele samenwerking op lange termijn. Er was meteen een ‘klik’ tussen ons designteam en Karen.”

Sta je te popelen om Karen creaties te passen? Nog even geduld … de collectie wordt op Internationale Vrouwendag, 8 maart, in de shops gelanceerd. En dat is uiteraard geen toeval.

“In een samenleving waar er zo’n grote druk ligt op vrouwen - in hun verschillende rollen als ouder, werknemer, partner, … - en waar vrouwen ook zichzelf zo’n grote druk opleggen, vinden we dat Karen tegengewicht biedt. Ze heeft lak aan de norm van de perfectie. Ze durft ook voor de camera zichzelf te zijn, met alle imperfecties en twijfels. Net daarom straalt ze zo’n zelfzekerheid en schoonheid uit. Dat is wat schoonheid ook is voor JBC: je mooi voelen en dat uitstralen, met al je imperfecties”, klinkt het.

01-02-2018 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dennis Black Magic reageert op ruzie transgenderfilm: “Ik heb Elise een heel grote kans gegeven, ze had de naam, de bekendheid, de positie... Die is ze nu kwijt”

Dennis Black Magic reageert op ruzie transgenderfilm: “Ik heb Elise een heel grote kans gegeven, ze had de naam, de bekendheid, de positie... Die is ze nu kwijt”

https://www.mupload.nl/img/okkkvg51.jpg

Dennis Black Magic en Elise Van Vlaanderen zijn het oneens over een documentaire over transgenders die Van Vlaanderen momenteel aan het maken is. “Daar zijn wij niet voor opgeleid”, verduidelijkt Dennis nu in een filmpje op Facebook. 

“Ik vind het belangrijk om even uit te leggen hoe de zaak rond transgenders en de film van Elise nu in elkaar zit”, begint hij. “Ik vind dat, wanneer je naam hebt, je die altijd mag gebruiken voor iets goeds. Maar je mag niet naast je schoenen gaan lopen. Je moet weten wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat. Als ik op een grappige toon heb gezegd dat ik ook geen kookboeken ga maken, is dat logisch, omdat ik niets bij te dragen heb aan de kookwereld. Dat is voor een Sergio Herman, bijvoorbeeld.”

Geen Paul Jambers

Diezelfde redenering zet hij tegenover pornomakers die opeens een delicate documentaire willen maken. “Als je Paul Jambers of Goedele Liekens achterna wil gaan, moet je niet bekend worden als pornomaker”, legt hij uit. “Ik heb haar een heel grote kans gegeven, op korte tijd had ze de naam, de bekendheid, de positie... Die is ze nu helemaal kwijt. Een delicate zaak over transgenders moet je overlaten aan professionals.”

Dennis ontving al positieve reacties op zijn statement. “Een vader van een transgender contacteerde me via chat. Hij zei me: eerst moest ik niets van jou hebben, maar je mag een bank vooruit. Dat kwam omdat ik had gezegd dat zo’n thema voorzichtig aangepakt moet worden, en dus niet door een pornomaker.”

Blijf bij je leest

Zelf zou hij er dan ook nooit aan beginnen. “Dat past niet bij mijn kunnen, dat past niet bij mijn werk. Ik steun transgenders natuurlijk wel! Maar dat doe ik niet door mezelf wat belangrijker te maken dan ik eigenlijk ben. Je kunt niet gaan teren op de zwakheid van andere personen en op die manier wat bekender te worden. Dat heeft nooit gewerkt, en dat zal ook nooit werken. In mijn ogen: een pornomaker maakt porno. Zo simpel is het.”

01-02-2018 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het geheim van Pink, na 20 jaar nog steeds een ster, is miserie: “Ik moest mijn pijn er sinds mijn jeugd al uitkrassen met een pen”

Het geheim van Pink, na 20 jaar nog steeds een ster, is miserie: “Ik moest mijn pijn er sinds mijn jeugd al uitkrassen met een pen”

https://www.mupload.nl/img/k0h4kc.jpg

Een Grammy mocht ze niet mee naar huis nemen, maar tijdens de awardshow waren alle ogen wel op Pink gericht. De zangeres, die ondertussen al meer dan 20 jaar meedraait in het vak, is nog stééds niet weg te denken uit de muziekwereld. Haar geheim? “Een slechte jeugd, drang om te schrijven en pure koppigheid”. 

Een oude jeans, een wit t-shirt en weinig tralala. Zelfs na haar verlies was Pink perfect in staat een fantastische versie van haar single ‘Wild Hearts Can’t Be Broken’ te brengen. Op het podium had ze niet veel meer nodig dan een microfoon en haar indrukwekkende stem. Meteen maakt ze duidelijk waarom ze genomineerd was voor ‘beste pop live-optreden’. Naast haar kwamen ook Kelly Clarkson, Lady Gaga, en Kesha in aanmerking voor de award. Ze verloren het echter allemaal van de enige man in de categorie, Ed Sheeran.

Dat schoot bij velen in het verkeerde keelgat. Hoe kon het nu dat de enige mannelijke kandidaat won van vier sterke vrouwen? Daarnaast was Sheeran ook niet aanwezig om zijn prijs in ontvangst te nemen. De harde muziekindustrie, waarin maar 9,3% van alle Grammy-nominaties voor vrouwen is weggelegd, was nooit ontworpen om haar te laten winnen... Maar laat dat nu net zijn wat haar al meer dan twintig jaar in de business houdt.

31-01-2018 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officieel: Adil en Bilall mogen nieuwe ‘Bad Boys’ regisseren

Officieel: Adil en Bilall mogen nieuwe ‘Bad Boys’ regisseren

https://www.mupload.nl/img/s87pbk5.jpg

Regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah staan op het punt te tekenen bij het Amerikaanse Sony voor de regie van “Bad Boys For Life”. De komische actiefilm is, na de piloot voor de dramaseries “Snowfall” en “Scalped”, het derde Amerikaanse project voor de twee jonge filmmakers. Dat meldt het managementkantoor van Ken Lambrechts woensdagmiddag.

“Bad Boys For Life” is de derde film in de franchise met Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrol. Smith en Lawrence vertolken de door George Gallo in het leven geroepen personages Mike Lowrey en Marcus Burnett, detectives bij de drugsbrigade van Miami, beste vrienden en “bad boys”.

El Arbi en Fallah volgen regisseur Michael Bay op, die de eerste en tweede film voor zijn rekening nam. Producer is opnieuw Jerry Bruckheimer. Over Bruckheimer zeggen El Arbi en Fallah: “Da’s een fucking legende. Hij heeft ongelofelijk veel gerealiseerd. Zijn films zijn films die ge in de cinema gaat zien. Ze zijn cool, groots en Hollywoodiaans. Als ge hoort dat Bruckheimer u promoot en verkoopt bij de studio en de sterren van de film denkt ge: ‘Holy shit! For real? ’ Jerry zegt heel weinig, maar als hij spreekt, spreekt hij money business.”

Het regisseursduo reist vermoedelijk begin februari af naar Los Angeles om het contract te “laten landen en verder aan het script te werken”. “Het contract is zo goed als rond”, luidt het woensdagmiddag aan de telefoon bij het managementskantoor Ken Lambrechts. “Ze moeten nog wat details bespreken en het contract finaliseren. De kans is zeer, zeer klein dat het nog misloopt.” Over bedragen en budgetten spreekt Lambrechts zich niet uit.

“Patser”, de derde langspeelfilm van het regisseursduo, ging vorige week in première en loopt nu in de zalen. Volgens het duo is “Patser” “next level shit”. ”‘Bad Boys’ is bigger than life. Het is een droom die uitkomt.”

31-01-2018 om 16:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendrick Lamar naar Pukkelpop?

Kendrick Lamar naar Pukkelpop?

https://www.mupload.nl/img/6yaff8lz8l6s.jpg

Pukkelpop vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 18 augustus. Namen zijn nog niet bekend gemaakt, maar als je weet dat veel van de artiesten ook ieder jaar naar Lowlands komen, kan je al een beeld beginnen vormen van de line-up. Voor het Nederlandse festival zijn immers wél al wel heel wat namen bekend gemaakt, waaronder Kendrick Lamar, The War on Drugs en Gorillaz.

Lowlands vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 19 augustus, op ongeveer dezelfde dagen dus als Pukkelpop. De affiche komt dan ook ieder jaar min of meer met elkaar overeen. Vorig jaar stonden onder meer The XX, Solange, Mumford and Sons en Bastille bovenaan de affiches van beide festivals.

Namen die dit jaar hebben bevestigd op Lowlands zijn niet van de minsten. Onder meer Kendrick Lamar, Gorillaz, The War on Drugs en Dua Lipa bevestigden hun komst naar het Nederlandse Biddinghuizen al. De kans dat minstens een van deze kleppers ook naar Kiewit komt, is dus behoorlijk groot.

Op de Nederlandse affiche staan verder Gavin James, Rag’n’Bone Man, Spinvis, Stormzy, Bonobo, Dropkick Murphys, Fatima Yamaha en Grizzly Bear. Op de website van Pukkelpop kan je voorlopig nog je favoriete drie artiesten doorgeven.

31-01-2018 om 16:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens vs. Julie Van den Steen: wie draagt het beter?

Nathalie Meskens vs. Julie Van den Steen: wie draagt het beter?

https://www.mupload.nl/img/l91fc3qoz0u.jpg

‘Tegen De Sterren Op’ keert op donderdag 1 februari om 20u35 terug bij VTM, en dat zal bekend Vlaanderen alweer geweten hebben. Ook dit jaar spelen de acteurs kort op de bal. Nathalie Meskens kruipt ter gelegenheid van de MIA’s in de huid - en in de glitterjurk - van presentatrice Julie Van den Steen.

De presentatrice schitterde – letterlijk – in een enkellange zilveren glitterjurk van Ba&Sh. “Ik had dat kleed al eens gespot op internet en toen ik nadien met de stylist een outfit moest kiezen, zag ik die opnieuw. Het was ‘meant to be’ (lacht).” Alleen… “Ze was te groot, dus ze hebben overal speldjes moeten steken. Tot zelfs in mijn bh. Ik zit dus letterlijk ingenaaid in mijn eigen jurk”, lachte Julie. “Helaas zal ik de schaar moeten gebruiken om terug uit mijn kleed te geraken, dus ze een tweede keer aantrekken, zal moeilijk zijn…”

31-01-2018 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adil en Bilall kregen telefoon van Will Smith, en dit had hij te zeggen...

Adil en Bilall kregen telefoon van Will Smith, en dit had hij te zeggen...

https://www.mupload.nl/img/c6rnxuqjqp.jpg

“Whatcha gonna do?” - Adil El Arbi en Bilall Fallah staan op het punt te tekenen bij het Amerikaanse Sony voor de regie van ‘Bad Boys For Life’. Dat meldt het managementkantoor van Ken Lambrechts. De komische actiefilm is het derde Amerikaanse project voor de twee jonge filmmakers. Om de deal rond te krijgen, kregen ze telefoon van niemand minder dan Will Smith. 

De twee regisseurs hebben met Smith onderhandeld over de nieuwe ‘Bad Boys’-film, die ze eerder al weigerden te maken omdat ze bezig waren met hun nieuwste film ‘Patser’. Maar nu hun film in de cinema te zien is, hebben El Arbi en Fallah opnieuw tijd voor andere projecten. Zoals dus ‘Bad Boys III’.

Vorige week hadden ze nog een skypegesprek met de superster. “We kregen zijn nummer toegestuurd. We hebben twee dagen de ballen niet gehad om hem te bellen. Toen we hem aan de lijn hadden, merkten we meteen: ‘Da’s gewoon The Fresh Prince’. Hij is super charmant en grappig. Hij is een grote fan van BLACK. Het klikte kei goed”, zeggen Adil en Bilall. 

Adil & Bilall reizen eerstdaags af naar Los Angeles om het contract te laten landen en verder aan het script te werken. “Deze week heeft hij nog niet gebeld. Maar we zijn stand-by. We slapen met onze gsm naast ons bed en onze koffers zijn gepakt, voor het geval hij belt en we direct moeten vertrekken. Het is echt heel spannend”, zegt Bilall.

“Patsers van Miami”

‘Bad Boys For Life’ is de derde film in de franchise met Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrol. Smith en Lawrence vertolken de door George Gallo in het leven geroepen personages Mike Lowrey en Marcus Burnett; detectives bij de drugsbrigade van Miami, beste vrienden en ... bad boys. “Dat zijn dé patsers van Miami!” geven El Arbi en Fallah mee.

Adil en Bilall volgen regisseur Michael Bay op die zowel de eerste als tweede film voor zijn rekening neemt. Producer is opnieuw Jerry Bruckheimer. Over Bruckheimer zeggen Adil en Bilall: “Da’s een fucking legende. Hij heeft ongelofelijk veel gerealiseerd. Zijn films zijn films die ge in de cinema gaat zien. Ze zijn cool, groots en Hollywoodiaans. Als ge hoort dat Bruckheimer u promoot en verkoopt bij de studio en de sterren van de film denkt ge: ‘Holy shit! For real?’ Jerry zegt heel weinig, maar als hij spreekt, spreekt hij money business.”

31-01-2018 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Smashing Pumpkins werken aan nieuw album

The Smashing Pumpkins werken aan nieuw album

https://www.mupload.nl/img/uzom62hvrj1.jpg

Bijna alle originele leden van de band zijn de studio ingedoken met producer Rick Rubin. Enkel bassiste D’Arcy Wretzky ontbreekt.

Naar eigen zeggen werd ze niet gevraagd door frontman Billy Corgan. “Ik hoorde gisteren via via dat de band met een andere bassist zal werken”, vertelde ze zelf, zonder daar verder veel commentaar bij te geven. Maar drummer Jimmy Chamberlin en gitarist James Iha zijn er dus wel weer bij. Het is voor het eerst sinds jaren dat er buiten Corgan nog originele leden aan een Smashing Pumpkins-plaat werken. Veel fans hopen nu dat de plaat er snel zal komen en dat de band er ook snel mee gaat toeren.

30-01-2018 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian stuurt pikante toplessfoto de wereld in (en krijgt kritiek op iets totaal anders)

Kim Kardashian stuurt pikante toplessfoto de wereld in (en krijgt kritiek op iets totaal anders)

https://www.mupload.nl/img/h3odav35.jpg

Kim Kardashian voelt zich op haar best met zo weinig mogelijk kleren aan, zo toont ze op haar sociale media. Pas nog postte ze een reeks pikante foto’s, waarvan eentje helemaal topless. Verrassend genoeg zijn het niet haar borsten, maar haar haren die met de meeste aandacht gaan lopen...

Kardashian heeft zich de woede op de hals gehaald van de zwarte gemeenschap in Amerika, door een aantal foto’s op Twitter te plaatsen waarop ze is te zien met zogenoemde ‘cornrows’. De realityster schrijft erbij: ‘Ik heb Bo Derek-haar’, en dat is niet bepaald goed gevallen. In meerdere reacties is te lezen dat Kardashian de typische zwarte haardracht toekent aan een witte vrouw, wat voor veel emoties zorgt. Actrice Bo Derek droeg de betreffende vlechten in de film ‘10’ uit 1979.

Zo noemt Kim zichzelf ‘Bo West’, waarop veel volgers boos reageerden. “Kim, dit kan echt niet. Haal die vlechten eruit als je ook maar enig respect hebt voor onze cultuur” en “Dit zijn Fulani braids uit West-Afrika. Hoe durf je die toe te kennen aan een witte vrouw!”.

Naast de omstreden haardracht is Kim ook wederom topless en met zeer doorschijnende topjes te zien op de foto’s, iets waarop ze bijzonder trots lijkt te zijn. Waarop iemand reageert: “Je bent je er hopelijk wel van bewust dat je moeder van drie kinderen bent, toch?”

30-01-2018 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet enkel mama is een diva: Blue Ivy heeft twee nanny’s, haar eigen chef-kok en een stylist

Niet enkel mama is een diva: Blue Ivy heeft twee nanny’s, haar eigen chef-kok en een stylist

https://www.mupload.nl/img/d7kpzs.jpg

De meeste kinderen van zes jaar oud liggen op zondagavond vroeg in hun bed - de dag erna moeten ze weer naar school - maar het leven van Blue Ivy ziet er iets anders uit. De dochter van Beyoncé en Jay-Z mocht haar wereldberoemde ouders dit weekend vergezellen naar de Grammy’s, en liet daar heel wat attitude zien. Al verbaast niemand zich over die divaneigingen; Blue Ivy leidt immers een ongezien luxeleventje.

Als je ouders samen zo’n slordige 1,4 miljard waard zijn, dan hoef je niet echt op een dollar meer of minder te kijken. Kleine Blue Ivy, die op 7 januari zes jaar is geworden, komt dan ook niets te kort. Integendeel, je zou kunnen argumenteren dat het kind iets te veel krijgt. Zo woont ze in maar liefst vijf megahuizen: twee in Los Angeles, een in New York, een in de Hamptons en een in Miami. Het koppel heeft ook onroerend goed in New Orleans, maar daar verblijven ze momenteel niet.

Blue Ivy heeft ook haar eigen personeel. Ze heeft bijvoorbeeld twee voltijdse nanny’s die haar op haar wenken bedienen. In totaal lopen er zes kindermeisjes rond ten huize Beyoncé, want er zijn er ook vier in dienst voor de tweeling. Naar verluidt gaven die van Blue Ivy haar ook les in Frans, Swahili en kunst, zodat ze goed voorbereid aan haar schoolcarrière kon starten.

Balletpasta

Daarnaast is er ook een chef-kok in dienst die enkel en alleen voor de oudste spruit van Bey kookt. De man (of vrouw) heeft er zijn handen vol aan, want het zou een zeer kieskeurige eter zijn. De chef zou haar onder meer verleiden met volkorenpasta in de vorm van balletdanseressen en gepureerde asperges.

Ook heeft de jongedame haar eigen stylist, die luistert naar de naam Manuel Mendez. De man is in dienst van Parkwood, het managementbureau van Beyoncé, maar houdt zich alleen met haar dochter bezig. Al twee jaar kiest hij haar outfits voor haar uit, waarbij jurkjes van 7.000 euro geen uitzondering zijn. De kleerkast van Blue Ivy hangt naar verluidt vol peperdure merkkledij, waaronder veel Gucci en Dolce & Gabbana. 

Dure school

Ook haar opleiding kost een mooie duit. Alleen het beste is goed genoeg voor mama Beyoncé, en dus gaat ze naar het Center for Early Education in Los Angeles. De familie verhuisde daarvoor speciaal van New York naar Los Angeles vorig jaar (waar ze prompt ook twee enorme huizen kochten). Er zijn ieder jaar meer dan 1.000 kandidaten voor maar 60 plaatsen. Blue Ivy kon echter een plaatsje bemachtigen en dat kost haar ouders 17.000 tot 24.000 euro per jaar. In ruil daarvoor zit hun dochter wel op dezelfde schoolbanken als die waar de kinderen van Jack Nicholson, Jodie Foster en Barbra Streisand op hebben gezeten.

En af en toe krijgt Blue Ivy ook nog eens een cadeautje van haar ouders. Toen ze twee was kreeg ze een pony (lees: een Arabische volbloed), en toen ze vier werd, werd er een heus Disneyfeest georganiseerd - compleet met actrices die opgedirkt werden als prinsessen. In een van de mansions slingert er ook nog een barbiepop van 50.000 dollar rond (ingelegd met diamantjes) en een peperduur bed in de vorm van een koninklijke koets. Is ze daar allemaal op uitgekeken? Ach, dan gaan ze toch ‘gewoon’ op vakantie met de privéjet die papa Jay-Z cadeau kreeg van mama Bey.

Queen Bey en haar man zijn echter ook slimme zakenmensen en beseffen goed dat hun dochter niet alleen geld kan kosten, maar ook kan opbrengen. Daarom werd een trademark aangevraagd voor de naam Blue Ivy Carter - Blue Ivy was al bezet. Er zijn nu al plannen voor een parfum, beautyproducten en ‘entertainmentdiensten’. Het project rond sportkledij voor kinderen neemt zelfs al vaste vorm aan. Niet slecht voor een kind van amper zes, nietwaar?

30-01-2018 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijkrecord voor Philippe Geubels: ‘Taboe’ blijft stunten

Kijkrecord voor Philippe Geubels: ‘Taboe’ blijft stunten

https://www.mupload.nl/img/ecayryh.jpg

Naar de tweede aflevering van ‘Taboe’ hebben zondagavond 1.693.000 Vlamingen live gekeken. Dat zijn er zo’n 160.000 meer dan een week eerder bij de start. Dat cijfer is ondertussen al gestegen naar 1.790.000 en zal de komende dagen nog meer pieken door de uitgestelde kijkers (tot zeven dagen), die er nog moeten worden bij opgeteld. 

Daarmee scoort Philippe Geubels nu al (en zonder de uitgestelde kijkers) zo’n 100.000 kijkers meer dan ‘F.C. De Kampioenen: Jubilee General!’, de tweede film van de kampioenen die op 1 januari op Eén werd uitgezonden en het voorlopige jaarrecord was. Met dit cijfer zou Geubels vorig jaar op de tweede plaats geëindigd zijn in de top 100 van kijkcijfers in 2017, net na het derde seizoen van ‘Reizen Waes’ dat toen 1.944.000 kijkers (live + uitgesteld) haalde. 

Het opzet van ‘Taboe’ leek vooraf controversieel, aangezien de komiek in elke aflevering gasten met een handicap of terminale ziekte in zijn vakantiehuis aan zee wilde uitnodigen, om daarna grappen over hen te maken tijdens een zaalshow. Een ongezien idee, maar door het steeds aanwezige respect wel vertederend, zo blijkt nu door de kijkcijfers.

30-01-2018 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!