Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian stuurt pikante toplessfoto de wereld in (en krijgt kritiek op iets totaal anders)

Kim Kardashian stuurt pikante toplessfoto de wereld in (en krijgt kritiek op iets totaal anders)

https://www.mupload.nl/img/h3odav35.jpg

Kim Kardashian voelt zich op haar best met zo weinig mogelijk kleren aan, zo toont ze op haar sociale media. Pas nog postte ze een reeks pikante foto’s, waarvan eentje helemaal topless. Verrassend genoeg zijn het niet haar borsten, maar haar haren die met de meeste aandacht gaan lopen...

Kardashian heeft zich de woede op de hals gehaald van de zwarte gemeenschap in Amerika, door een aantal foto’s op Twitter te plaatsen waarop ze is te zien met zogenoemde ‘cornrows’. De realityster schrijft erbij: ‘Ik heb Bo Derek-haar’, en dat is niet bepaald goed gevallen. In meerdere reacties is te lezen dat Kardashian de typische zwarte haardracht toekent aan een witte vrouw, wat voor veel emoties zorgt. Actrice Bo Derek droeg de betreffende vlechten in de film ‘10’ uit 1979.

Zo noemt Kim zichzelf ‘Bo West’, waarop veel volgers boos reageerden. “Kim, dit kan echt niet. Haal die vlechten eruit als je ook maar enig respect hebt voor onze cultuur” en “Dit zijn Fulani braids uit West-Afrika. Hoe durf je die toe te kennen aan een witte vrouw!”.

Naast de omstreden haardracht is Kim ook wederom topless en met zeer doorschijnende topjes te zien op de foto’s, iets waarop ze bijzonder trots lijkt te zijn. Waarop iemand reageert: “Je bent je er hopelijk wel van bewust dat je moeder van drie kinderen bent, toch?”

30-01-2018 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet enkel mama is een diva: Blue Ivy heeft twee nanny’s, haar eigen chef-kok en een stylist

Niet enkel mama is een diva: Blue Ivy heeft twee nanny’s, haar eigen chef-kok en een stylist

https://www.mupload.nl/img/d7kpzs.jpg

De meeste kinderen van zes jaar oud liggen op zondagavond vroeg in hun bed - de dag erna moeten ze weer naar school - maar het leven van Blue Ivy ziet er iets anders uit. De dochter van Beyoncé en Jay-Z mocht haar wereldberoemde ouders dit weekend vergezellen naar de Grammy’s, en liet daar heel wat attitude zien. Al verbaast niemand zich over die divaneigingen; Blue Ivy leidt immers een ongezien luxeleventje.

Als je ouders samen zo’n slordige 1,4 miljard waard zijn, dan hoef je niet echt op een dollar meer of minder te kijken. Kleine Blue Ivy, die op 7 januari zes jaar is geworden, komt dan ook niets te kort. Integendeel, je zou kunnen argumenteren dat het kind iets te veel krijgt. Zo woont ze in maar liefst vijf megahuizen: twee in Los Angeles, een in New York, een in de Hamptons en een in Miami. Het koppel heeft ook onroerend goed in New Orleans, maar daar verblijven ze momenteel niet.

Blue Ivy heeft ook haar eigen personeel. Ze heeft bijvoorbeeld twee voltijdse nanny’s die haar op haar wenken bedienen. In totaal lopen er zes kindermeisjes rond ten huize Beyoncé, want er zijn er ook vier in dienst voor de tweeling. Naar verluidt gaven die van Blue Ivy haar ook les in Frans, Swahili en kunst, zodat ze goed voorbereid aan haar schoolcarrière kon starten.

Balletpasta

Daarnaast is er ook een chef-kok in dienst die enkel en alleen voor de oudste spruit van Bey kookt. De man (of vrouw) heeft er zijn handen vol aan, want het zou een zeer kieskeurige eter zijn. De chef zou haar onder meer verleiden met volkorenpasta in de vorm van balletdanseressen en gepureerde asperges.

Ook heeft de jongedame haar eigen stylist, die luistert naar de naam Manuel Mendez. De man is in dienst van Parkwood, het managementbureau van Beyoncé, maar houdt zich alleen met haar dochter bezig. Al twee jaar kiest hij haar outfits voor haar uit, waarbij jurkjes van 7.000 euro geen uitzondering zijn. De kleerkast van Blue Ivy hangt naar verluidt vol peperdure merkkledij, waaronder veel Gucci en Dolce & Gabbana. 

Dure school

Ook haar opleiding kost een mooie duit. Alleen het beste is goed genoeg voor mama Beyoncé, en dus gaat ze naar het Center for Early Education in Los Angeles. De familie verhuisde daarvoor speciaal van New York naar Los Angeles vorig jaar (waar ze prompt ook twee enorme huizen kochten). Er zijn ieder jaar meer dan 1.000 kandidaten voor maar 60 plaatsen. Blue Ivy kon echter een plaatsje bemachtigen en dat kost haar ouders 17.000 tot 24.000 euro per jaar. In ruil daarvoor zit hun dochter wel op dezelfde schoolbanken als die waar de kinderen van Jack Nicholson, Jodie Foster en Barbra Streisand op hebben gezeten.

En af en toe krijgt Blue Ivy ook nog eens een cadeautje van haar ouders. Toen ze twee was kreeg ze een pony (lees: een Arabische volbloed), en toen ze vier werd, werd er een heus Disneyfeest georganiseerd - compleet met actrices die opgedirkt werden als prinsessen. In een van de mansions slingert er ook nog een barbiepop van 50.000 dollar rond (ingelegd met diamantjes) en een peperduur bed in de vorm van een koninklijke koets. Is ze daar allemaal op uitgekeken? Ach, dan gaan ze toch ‘gewoon’ op vakantie met de privéjet die papa Jay-Z cadeau kreeg van mama Bey.

Queen Bey en haar man zijn echter ook slimme zakenmensen en beseffen goed dat hun dochter niet alleen geld kan kosten, maar ook kan opbrengen. Daarom werd een trademark aangevraagd voor de naam Blue Ivy Carter - Blue Ivy was al bezet. Er zijn nu al plannen voor een parfum, beautyproducten en ‘entertainmentdiensten’. Het project rond sportkledij voor kinderen neemt zelfs al vaste vorm aan. Niet slecht voor een kind van amper zes, nietwaar?

30-01-2018 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijkrecord voor Philippe Geubels: ‘Taboe’ blijft stunten

Kijkrecord voor Philippe Geubels: ‘Taboe’ blijft stunten

https://www.mupload.nl/img/ecayryh.jpg

Naar de tweede aflevering van ‘Taboe’ hebben zondagavond 1.693.000 Vlamingen live gekeken. Dat zijn er zo’n 160.000 meer dan een week eerder bij de start. Dat cijfer is ondertussen al gestegen naar 1.790.000 en zal de komende dagen nog meer pieken door de uitgestelde kijkers (tot zeven dagen), die er nog moeten worden bij opgeteld. 

Daarmee scoort Philippe Geubels nu al (en zonder de uitgestelde kijkers) zo’n 100.000 kijkers meer dan ‘F.C. De Kampioenen: Jubilee General!’, de tweede film van de kampioenen die op 1 januari op Eén werd uitgezonden en het voorlopige jaarrecord was. Met dit cijfer zou Geubels vorig jaar op de tweede plaats geëindigd zijn in de top 100 van kijkcijfers in 2017, net na het derde seizoen van ‘Reizen Waes’ dat toen 1.944.000 kijkers (live + uitgesteld) haalde. 

Het opzet van ‘Taboe’ leek vooraf controversieel, aangezien de komiek in elke aflevering gasten met een handicap of terminale ziekte in zijn vakantiehuis aan zee wilde uitnodigen, om daarna grappen over hen te maken tijdens een zaalshow. Een ongezien idee, maar door het steeds aanwezige respect wel vertederend, zo blijkt nu door de kijkcijfers.

30-01-2018 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Je beseft toch zélf dat dit niet kan?!”: zus van Dennis Black Magic razend op radiostem Heidi Van Tielen

“Je beseft toch zélf dat dit niet kan?!”: zus van Dennis Black Magic razend op radiostem Heidi Van Tielen

https://www.mupload.nl/img/nulubpyzwfb6b.jpg

Qmusic-deejay Heidi Van Tielen (32) heeft zich met een pijnlijke uitschuiver de woede van de Burkas-clan op de hals gehaald. Ze noemde Anastasia, de zus van Dennis Black Magic, live op de radio een ‘del’, schrijft Dag Allemaal. 

De première van ‘Patser’ had veel weg van een fout ­verkleedfeestje met de talrijke retro ­trainingsjasjes en felgekleurde sportschoenen. Bij de meeste dames was er dan weer een streepje bloot te zien. Ook bij Heidi Van Tielen, die op stap was met collega Sam De Bruyn, klopte het ‘Patser’­plaatje volledig.

De volgende dag ging Heidi echter pijnlijk uit de bocht. In haar verslag over de filmpremière, haalde ze aan dat ze Dennis Black Magic had gezien. “Die heb ik inderdaad ook gezien. Hij heeft nog steeds exact dezelfde look als in zijn gloriejaren. Er liep ook heel de tijd een vrouw achter en ik zou die heel oppervlakkig misschien een klein beetje een del durven noemen, maar bon, ik zag er ook uit als een del, want dat was nu eenmaal de dresscode.”

Brokken lijmen

Anastasia stuurde Heidi een niet mis te verstane boodschap: “Wie ben jij om te oordelen over iemand die je in je leven nog nooit gezien of gesproken hebt. De ‘slet’ ­(Anastasia had Heidi verkeerd verstaan, nvdr) die achter Dennis Black Magic liep is z’n zus, die netjes gekleed naar de première was gekomen.”

“Mijn 12-jarige zoon is nu opgezadeld met onbegrip, omdat hij niet weet waarom iemand zijn mama zo noemt”, vervolgt Anastasia. “Je bent, hoop ik, verstandig genoeg om te ­beseffen dat dit niet kan.” Heidi trachtte de brokken te lijmen door te zeggen dat ze niet ‘slet’ maar ‘del’ had gezegd. “Maar ik zag er zelf ook uit als een del”, aldus Heidi. “Dat was de dresscode.”

Het was overigens niet de enige keer dat Heidi zich vorige week moest ­verantwoorden. Zo maakte ze zich ook niet al te populair bij Louis Tobback nadat ze op Radio 1 verkondigde dat Leuven achterloopt op Antwerpen. Zijn kurkdroge reactie? “Dat klopt, hier lopen geen militairen rond.”

30-01-2018 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum deelt alweer pikante foto’s

Heidi Klum deelt alweer pikante foto’s

https://www.mupload.nl/img/92h1zw2.jpg

Heidi Klum is duidelijk dol op haar lichaam. De Duitse prestatrice en model deelde na de uitreiking van de Grammy Awards nog maar eens pikante foto’s.

Heidi deed nog net de moeite om haar doorschijnende jurk uit te trekken en nestelde zich op bed. Inclusief haar hoge hakken. Wie de kiekjes net nam, is niet bekend.

29-01-2018 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van de Veire ruilt Julie Van den Steen even in voor een andere Julie

Peter Van de Veire ruilt Julie Van den Steen even in voor een andere Julie

https://www.mupload.nl/img/7o8evkgd6yrih.jpg

Nu Julie Van Den Steen dinsdagavond de Mia’s presenteert , kreeg ze van Peter Van de Veire een dagje vrijaf als zijn sidekick in de Ochtendshow op MNM. Maar er is vervanging. Een andere Julie - Vermeire, de dochter van Jacques - zal de honneurs eenmalig waarnemen. 

“Weer een Julie en een blonde. Ik heb daar goeie ervaringen mee dus dat zal wel loslopen”, zegt Peter. “Handig dat ik geen nieuwe naam vanbuiten moet leren ook (lacht). Zo kan de andere Julie wat uitslapen en zich goed voorbereiden. Eerst dacht ik: ik doe het wel een keertje alleen. Maar toen zei Julie me dat haar naamgenote ’s avonds op de Mia’s een award ging uitreiken met haar vader. Zij stelde voor om haar in de Ochtendshow te steken. Ze krijgt exact dezelfde rol als Julie Van Den Steen. Alleen gaat ze misschien iets beleefder zijn”, lacht Peter.

“Ik ken de dochter van Jacques totaal niet. Enkel het interview dat James Cooke onlangs met haar deed in ‘Gert Late Night’ heb ik herbekeken. Dat is blijkbaar het enige wat ze totnogtoe in de media deed. Zonder het te weten hebben we dus een primeur beet! Zelfs lijkt ze er redelijk gerust in, ze is gezond zenuwachtig. Dat hoor ik graag. Jacques moet zich overigens geen zorgen maken, ze is bij mij in goeie handen. Ik zorg ervoor dat ze ’s avonds heelhuids op de Mia’s geraakt.”

29-01-2018 om 15:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit meer twijfelen: dankzij deze website blader je veel sneller en makkelijker door het Netflix-menu

Nooit meer twijfelen: dankzij deze website blader je veel sneller en makkelijker door het Netflix-menu

https://www.mupload.nl/img/irg8018e2.jpg

Er staan zo veel films en series op Netflix dat je soms langer door het aanbod bladert dan je uiteindelijk naar iets kijkt. Maar dankzij deze website van een Netflix-fan vind je nu veel sneller een film of serie die jou écht interesseert.

De Finse programmeur en Netflix-fan Ville Salminen zat met hetzelfde probleem als wij allemaal: hoe vind ik in godsnaam iets wat ik echt wil zien, en liefst zo snel mogelijk. Omdat het Netflix-menu niet overzichtelijk genoeg was, ontwikkelde Ville zelf een website: Flixable.

Flixable is een zoekmachine die je toelaat snel en gericht door het Netflix-aanbod te bladeren. Je kan gemakkelijk filteren op scores, genres en datums. Wil je bijvoorbeeld een recente thriller met een goede score, dan pikt Flixable die films er in enkele seconden voor je uit, helemaal gratis.

29-01-2018 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blind Getrouwd: zó zenuwslopend is trouwen met een complete wildvreemde

Blind Getrouwd: zó zenuwslopend is trouwen met een complete wildvreemde

https://www.mupload.nl/img/tozqkn6t.jpg

Vanavond is het zover! Dan leggen 10 singles hun liefdesleven in de handen van de Blind Getrouwd-experten. Ook al hebben ze er het volste vertrouwen in… kunnen ze hun zenuwen wel de baas?

‘Blind Getrouwd’ start vanavond om 20.35u op VTM. 

29-01-2018 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet Evi Hanssen er zónder filters uit (en daar schrikt zij ook zelf van)

Zo ziet Evi Hanssen er zónder filters uit (en daar schrikt zij ook zelf van)

https://www.mupload.nl/img/06jrtqvg7mqj.jpg

Wie regelmatig tijd spendeert op de sociale media kan het allicht beamen: foto’s met filters lijken nog altijd beter te scoren dan onbewerkte plaatjes op Instagram of Snapchat. Iets wat ook presentatrice Evi Hanssen niet is ontgaan: zij ging op Instagram dan ook aan de slag met de verschillende opsmukkende laagjes. Al leek Hanssen toch best te schrikken van de impact van die filters.

29-01-2018 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam Gooris demonstreert komische dansmoves

Sam Gooris demonstreert komische dansmoves

https://www.mupload.nl/img/4e9e47hn.jpg

Vanaf dinsdag 30 januari haalt VTM opnieuw de teletijdmachine boven voor een kersvers seizoen van ‘Groeten uit’. Elke week laat An Lemmens een bekende Vlaming samen met zijn gezin terugkeren naar het jaar waarin hij 12 jaar was. Dinsdag is het de beurt aan Kelly Pfaff en gezin. Het speelgoed, de muziek, de televisieprogramma’s, de gênante kledij: ze mogen het allemaal herontdekken.

In de eerste aflevering keert ‘Groeten uit’ terug naar 1989: het jaar waarin iedereen op de Lambada danst en de New Beat door de boxen knalt. Maar ook het jaar waarin Kelly Pfaff 12 jaar oud was. Samen met Sam Gooris, dochter Shania en Kenji reist Kelly terug in de tijd. De kledij van toen zorgt alvast voor bizarre taferelen. Tijdens hun verblijf wurmt Kelly zich nog eens in haar tapdansschoenen van toen. Een talent waar de rest van het gezin nog moet op oefenen. Gelukkig zorgt Sam voor de komische noot, onder muzikale begeleiding van een stevige Boombox uit de eighties…

28-01-2018 om 17:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monsterscheiding op til voor Britse tv-presentator

Monsterscheiding op til voor Britse tv-presentator

https://www.mupload.nl/img/j8y94qrymma.jpg

Eerder deze maand raakte bekend dat Ant McPartlin, de helft van het bekende Britse televisieduo Ant & Dec, gaat scheiden. Nu blijkt dat zijn echtgenote Lisa Armstrong maar liefst 155 miljoen pond kan opstrijken alsook een deel van de toekomstige inkomsten van de presentator. 

Lisa Armstrong kan een grotere scheidingscheque krijgen dan verwacht. De 41-jarige make-up artieste werd door haar legertje advocaten aangemaand om de strategie van Karen Parlour, de ex van voormalig Arsenal voetballer Ray Parlour, na te streven en zou zo het vijfvoudige van de eerder geschatte 31 miljoen pond kunnen overhouden aan de split. Een astronomisch bedrag.

Het koppel was 23 jaar samen waarvan 11 getrouwd. Lisa’s advocaten zullen pleiten dat ze recht heeft op zowel een deel van zijn huidig als een deel van zijn toekomstig inkomen. Aangezien Ant “nog maar 42 is en makkelijk nog 30 jaar voort kan in de showbizz.”

62 miljoen pond

Volgens schattingen zijn Ant and TV co-star Dec elk rond de 62 miljoen pond waard al menen sommige bronnen dat het nog veel meer is. 
Welke stappen Armstrong nu zal ondernemen, is voorlopig niet duidelijk. Insiders claimen dat ze niet uit is op geld. “Ze wilt vooral de pijnlijke breuk heelhuids doorworstelen”, klinkt het. 

De scheiding hing al enige tijd in de lucht. Zo vierde de 42-jarige Ant de jaarwisseling al met zijn moeder en zus en bracht hij ook de kerstdagen elders door. Afgelopen zomer werd hij nog opgenomen in een afkickkliniek vanwege zijn verslaving aan pijnstillers.

28-01-2018 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spotify moet muzikanten meer betalen

Spotify moet muzikanten meer betalen

https://www.mupload.nl/img/vscqikg73o0l8.jpg

Muzikanten krijgen in de Verenigde Staten voortaan een groter deel van de opbrengst van hun gestreamde liedjes. Auteursrechtenorganisatie Copyright Royalty Board heeft dat bepaald. De uitspraak betekent een fikse tegenslag voor diensten als Spotify, Apple Music en Amazon Music Unlimited, die de makers van liedjes extra moeten gaan compenseren.

Nu krijgen muzikanten nog 10,5 procent van de opbrengsten van de muziekstremmingsdiensten. Dat tarief wordt voor de komende vijf jaar vastgesteld op 15,1 procent.

David Israelite van belangenorganisatie National Music Publishers’ Association (NMPA) is blij met de uitspraak. De muziekindustrie in de Verenigde Staten moet het tegenwoordig sterk hebben van de opbrengsten via streamingdiensten, die flink in de lift zitten. De NMPA vond dat muzikanten hier veel te weinig van meeprofiteerden.

Fikse tegenvaller

Voor Spotify betekent het besluit daarentegen een fikse tegenvaller. Het bedrijf klaagde eerder al dat het veel geld misliep door de hoge kosten van muziekrechten.

28-01-2018 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marcel Vanthilt: “K3 is erger dan de shit waar Congo al jaren in zit”

Marcel Vanthilt: “K3 is erger dan de shit waar Congo al jaren in zit”

https://www.mupload.nl/img/x1hx49ls.jpg

In ‘Het collectief geheugen’, een nieuwe komische quiz op Eén, schoot Marcel Vanthilt zaterdagavond in z’n vertrouwde stijl met scherp op meidengroep K3. Het trio is al van bij het prille begin de nagel aan Vanthilt’s doodskist, maar de aversie blijkt met de jaren toe te nemen: “K3, allez hoe diep kunde zakken hé. Echt, dat is lager dan de shit waar die mensen in de Congo al jaren in zitten”, klonk het. 

Zaterdagavond ging het gloednieuwe programma ‘Het collectief geheugen’ van start op Eén. Een panelprogramma met Kamal Kharmach waarin een aantal memorabele tv-momenten in de weegschaal worden gelegd. Twee BV-teams moeten argumenteren of de gebeurtenissen in kwestie revolutionair genoeg waren om mee te nemen naar het collectief geheugen. 

Vaste team captains zijn Maaike Cafmeyer en Jacques Vermeire. Zij worden iedere week elk bijgestaan door een nieuwe bekende Vlaming, in dit geval: Rik Verheye en Stany Crets. Marcel Vanthilt mocht eenmalig plaatsnemen als ‘Geschiedschrijver’. De persoon die ultiem beslist of een bepaald topic wordt meegenomen naar het collectief geheugen of voor eeuwig in de vergeetputten belandt.

Bij het fragment van twee staatsbezoeken aan Congo, ging Vanthilt compleet los. Aan de ene kant kregen de kandidaten de legendarische opname te zien van Premier Leo Tindemans die samen met zijn ministers Renaat Van Elslande en Willy de Clercq op bezoek was bij Mobutu en werd uitgenodigd voor een banket.

Lokale vedette Papa Wemba verraste toen met een aantal Vlaamse ‘klassiekers’ waaronder ‘De poempbak is kapot’ en ‘Viva bomma, patatten met saucissen’.

Een ander fragment toonde hoe Verhofstadt bij zijn staatsbezoek op de tarmac werd verwelkomd door een lokaal kinderkoor dat olijk ‘Alle Kleuren’ van K3 zong.

En net daarop sloeg Marcel... tilt: “Ik vind het wel een metafoor voor de culturele teloorgang van ons land, toch efkes serieus, indertijd ‘Viva bomma, patatten met saucissen’ dat ging niet alleen over onze culinaire kwaliteiten van België, ook een nummer dat iedereen zong van hoog tot laag en alles daartussenin, ... Tot K3. Allez hoe diep kunde zakken hé. Echt dat is lager dan de shit waar die mensen in de Congo al jaren in zitten.”

De vergelijking zou weleens in heel wat verkeerde keelgaten kunnen schieten. 

Niet alleen de meiden van K3 werden door de mangel gehaald. Ook de baas werd erbij gesleurd. “Gert Verhulst had juist Congo gekocht jongen!”, tierde Maaike Cafmeyer.

28-01-2018 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.285.000 tickets voor Tomorrowland zijn al de deur uit

285.000 tickets voor Tomorrowland zijn al de deur uit

https://www.mupload.nl/img/jpn21z9d.jpg

De voorverkoop van de tickets voor het dancefestival Tomorrowland liep als een trein. De dag- en weekendtickets voor uitsluitend Belgen waren zaterdagmorgen binnen het uur uitverkocht. De wereldwijde ticketvoorverkoop, die om 17 uur van start ging, verliep nog sneller. “Met de tickets voor de buurtbewoners en de Global Journey-pakketten erbij gerekend, zijn er nu al zowat 285.000 tickets de deur uit”, zegt woordvoerster Debby Wilmsen. 

Een ticket voor één dag kostte 94 euro. Wie de volle drie dagen wilde gaan, moest 225 euro op tafel leggen.

Als Belg mocht u vanmorgen al uw slag proberen slaan. In nog geen uur tijd was de hele zwik ook toen al uitverkocht.

Wie er vandaag naast greep, krijgt nog een allerlaatste kans op zaterdag 3 februari. De prijs wordt dan wel verhoogd tot 101 euro voor één dag. De ‘Full Madness’-optie zal 281 euro kosten.

In totaal zijn er 400.000 tickets beschikbaar, waarvan er nu al 285.000 verkocht zijn. Global Journey-pakketten kunnen ook nog steeds geboekt worden. Tomorrowland loopt van 20 tot 22 juli en van 27 tot 29 juli in Boom.

28-01-2018 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Paul Young (62) verliest vrouw aan kanker

Zanger Paul Young (62) verliest vrouw aan kanker

https://www.mupload.nl/img/zcy35prkt1mw.jpg

Stacey Smith, de vrouw van zanger Paul Young, heeft haar jarenlange strijd tegen kanker verloren. Ze overleed op 52-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersentumor. “Ze is vreedzaam gestorven in het bijzijn van haar familie, haar beste vrienden en haar vier kinderen”, meldde Young op Twitter.

Al twee jaar vocht het model tegen de vreselijke ziekte. Young (62) maakte het nieuws van het overlijden van zijn vrouw zelf bekend op Twitter. „Ze is vreedzaam gestorven in het bijzijn van haar familie, haar beste vrienden en haar vier kinderen”, meldde hij.

De Britse zanger, onder meer bekend van de hit ‘Love of the Common People’, leerde het model kennen in 1983 op de set van de videoclip van zijn nummer ‘Come Back and Stay’. Vier jaar later gaven zij elkaar het jawoord. Het echtpaar heeft vier kinderen, waarvan Smith er eentje kreeg toen het echtpaar enige tijd uit elkaar was.

Paul kreeg steunbetuigingen van collega’s in de muzieksector. Ondermeer Rod Stewart reageerde op het trieste nieuws.

27-01-2018 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakkende getuigenis in ‘Taboe’ over leven met een partner met ALS: “Het is de hel”

Pakkende getuigenis in ‘Taboe’ over leven met een partner met ALS: “Het is de hel”

https://www.mupload.nl/img/2abv10mj3ukp.jpg

De gloednieuwe Eén-reeks ‘Taboe’ raakte vorige week zondag meer dan één gevoelige snaar in Vlaanderen. Komisch en tegelijkertijd enorm aangrijpend. In de aflevering van morgen worden we opnieuw bij de keel gegrepen wanneer Nicole vertelt over hoe ze omgaat met de ongeneeslijke ziekte van haar jeugdliefde Danny: “Het is de hel.” 

Ze zijn jeugdliefjes die met veel liefde voor mekaar zorgen. Nicole al wat meer voor Danny, die ALS heeft. Dat is een aandoening waarbij de hersenen geen signaal meer geven aan de spieren. Danny’s lichaam verlamt daardoor steeds meer. 

Nicole spreekt openlijk over de gezamenlijke lijdensweg in de tweede aflevering van ‘Taboe’. “Ik heb daar eigenlijk geen woorden voor, want ‘hel’ is nog een beetje te zacht”, geeft ze toe.

Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Morgenavond komen nog meer gasten met een ongeneeslijke ziekte aan bod. In een poging om het taboe te doorbreken nodigt Philippe Geubels hen uit in zijn vakantiehuis. 

Demi (21) heeft mucoviscidose, een progressieve longaandoening. Tot haar achttiende kon ze nog naar school, maar sindsdien is haar toestand zo verslechterd dat ze de hele dag thuis zit bij haar moeder. Demi’s vrienden beginnen aan hun leven, terwijl zij het hare vanuit de zetel ziet voorbijgaan.

Mireille (46) kreeg vijf jaar geleden te horen dat ze nog maar één jaar te leven had. Ze wrong zich door bijzonder zware behandelingen en omschrijft zichzelf als gelukkig omdat ze de afgelopen jaren zo intens beleefde.

Hilde (54) kreeg enkele jaren geleden te horen dat ze eierstokkanker had in een vergevorderd stadium. Vrijwel al haar organen raakten aangetast, en toch is ze nog steeds hier. Ze kijkt met een geestig cynisme naar de wereld, en haar tactiek om de dag door te komen lijkt vooral om haar ziekte te negeren.

Taboe, zondag, 20.30 uur, op één.

27-01-2018 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Mijn familie moest even slikken” LIEVE (28) STAPT MAANDAG IN HUWELIJKSBOOTJE IN BLIND GETROUWD

“Mijn familie moest even slikken”

LIEVE (28) STAPT MAANDAG IN HUWELIJKSBOOTJE IN BLIND GETROUWD

https://www.mupload.nl/img/unxk65.jpg

De Brugse Lieve Vanoverschelde (28) is maandag één van de bruidjes die gekoppeld wordt aan de mogelijke man van haar leven in het VTM-programma Blind Getrouwd. Ze schreef zich voor de grap in, maar belandde in het grootste avontuur van haar leven. “Mijn familie moest even slikken, maar steunde me uiteindelijk enorm”, zegt ze.

“Ik had de voorbije twee seizoenen van Blind Getrouwd op televisie gezien en vond het experiment wel de moeite”, zegt Lieve Vanoverschelde. Ze is een 28-jarige brunette die geboren en getogen is in Sint-Andries. “Toen de oproep voor nieuwe kandidaten gelanceerd werd, was ik al twee jaar single en besloot ik om me - een beetje als grap - in te schrijven. Ik had niets te verliezen. Tot mijn verbazing overleefde ik alle voorrondes en gesprekken. En plots kreeg ik de mededeling dat ze iemand voor me hadden gevonden: waanzinnig was dat.”

Dat Lieve uit een lijst van 3.500 inschrijvingen uiteindelijk als één van de bruidjes voor het altaar zou staan, was al een wonder op zich. Ook haar familie moest even aan het idee wennen. “Dat was natuurlijk slikken en bekomen voor mijn ouders en de rest van de familie. Maar ze reageerden uiteindeelijk enthousiast, net als mijn vrienden. Die vonden dat ik er honderd procent moest voor gaan. Ze waren even hard aan het ‘flippen’ als ik

Twee echte relaties

Voor haar avontuur in Blind Getrouwd heeft Lieve, die als maatschappelijk werker voor het OCMW in Gent met alcohol- en drugsverslaafden werkt, twee echte relaties gekend: een lange en een korte. Maar sinds een paar jaar was ze ‘happy single’. “Ik was helemaal niet wanhopig of zo. Maar ik kwam de ware nog niet tegen, hoewel ik heel vaak op date ben geweest. De klik was er gewoon niet. Dus ik was wel heel benieuwd wat de experten van Blind Getrouwd voor mij in petto hadden.”

Meisjesdroom

Wie uiteindelijk de man van Lieve wordt, krijg je vanaf maandag op VTM te zien. Wat was voor haar belangrijk? “Spontaniteit, ambitie en sportief. Ik doe zelf aan crossfit, ga zwemmen en lopen, dus dat vind ik belangrijk. Ik val ook meer op donkere types.”

Hoe het avontuur straks ook afloopt: spijt heeft Lieve niet. “Ik heb een kans gekregen en ik ben ervoor gegaan. Trouwen was een meisjesdroom, maar zag er nu misschien toch even iets anders uit dan in de dromen. Het wordt in elk geval heel spannend om de beelden terug te zien en die emoties opnieuw te beleven. Eén ding is zeker: het zal voor altijd het spannendste zijn dat ik ooit in mijn leven deed.”

27-01-2018 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luk Wyns (59) koopt al 25 jaar zijn geluk dankzij radiospotjes Doe-Het-zelfzaak

Luk Wyns (59) koopt al 25 jaar zijn geluk dankzij radiospotjes Doe-Het-zelfzaak

https://www.mupload.nl/img/0xiixg1o.jpg

Luk Wyns (59) viert volgende maand 25 jaar Gamma-spotjes op de radio. Wat begon als een eenmalig probeersel met de personages uit ‘De Familie Backeljau’, groeide uit tot de langstlopende reclamespot van het land. Gamma zag de verkoop stijgen, Wyns kocht er zijn vrijheid mee. Dankzij het vaste inkomen van Gamma doet hij op artistiek vlak al jaren alleen nog maar zijn zin.

Exact veertig seconden. Zo lang had Luk Wyns vorige woensdag nodig om de nieuwe reclamespot voor Gamma op te nemen. De tekst paste, zoals altijd, op één vel papier. De briefing die hij van Gamma had gekregen, was beknopt: “17 procent korting tijdens de krokusvakantie. Misschien iets met carnaval doen.” Na anderhalve dag denken en schrijven - tussen veel andere bedrijven door - werd het een dialoog waarin Vader, Bompi, Moeder en de kinderen beslissen om zich voor carnaval in doe-het-zelvers te verkleden.

In de studio die Wyns in de tuin van zijn villa in Schoten heeft gebouwd (voor een groot deel met Gamma-geld), leest hij de hele dialoog in één ruk in. Zonder haperen switcht hij van het ene stemmetje naar het andere, na 25 jaar is het voor hem even vanzelfsprekend als ademen. Af en toe herhaalt hij hetzelfde woord, maar dan elke keer met het stemmetje van een ander personage. Die stukjes legt zijn zoon Jonez achteraf op de computer over elkaar, zodat het klinkt alsof de familie Gammermans in koor spreekt. Er kruipt in die montage iets meer tijd dan in de opname, maar een half uur nadat Wyns voor het eerst “Mannekes!” heeft gezegd, is de spot klaar.

Elke maand doet hij dit een keer of twee, nu al 25 jaar. Hoe veel hij er precies heeft opgenomen, weet hij niet, maar hij moet aan ongeveer 400 spots van dertig seconden zitten, samen meer dan drie uur en twintig minuten onnozel gekwebbel en gekibbel waar Vlaanderen maar niet genoeg van krijgt. Nog altijd is de Gamma-spot volgens de metingen van reclameregie VAR één van de populairste bij de luisteraars. En het einde is nog niet in zicht.

Werner Van Gansbeke, de marketingdirecteur van het doe-het-zelfbedrijf, heeft in een interview vorig jaar toegegeven dat hij er bij zijn aantreden in 2010 even aan heeft gedacht om de samenwerking met Wyns stop te zetten - niet uit onvrede, maar om te vernieuwen - maar dat idee smeet hij rap in de vuilbak. De grote baas van Gamma had het hem al eens voorgedaan: na drie jaar samenwerking, in 1996, zegde Eddy Priem het contract met Wyns op. Zes maanden later kwam hij met hangende pootjes terug. De omzet van Gamma was aanzienlijk gedaald, met hoeveel procent werd nooit gezegd.

Om de impact van de spots te schetsen, vertelt Wyns het verhaal van één van de allereerste.

“We maakten reclame voor potgrond. Binnen de kortste keren was die uitverkocht en moest er in Duitsland gegraven worden om nieuwe zakken te kunnen vullen. In die periode heeft zich op bijna elke parking van een Gamma-vestiging in Vlaanderen een ongeval met blikschade voorgedaan: karren vol zakken potgrond die tegen stilstaande auto’s waren gebold. En dat is géén grap.”

“Dat effect hebben we bij mijn weten nooit meer herhaald, maar ik heb ook geen enkele keer gehoord dat een spot niét heeft gewerkt. Het is bijna beangstigend: als Bompi iets aanprijst, staan de mensen op uit hun zetel en gaan ze het halen. Alsof die stemmetjes hen hypnotiseren.

27-01-2018 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowlandtickets voor Belgen in minder dan een uur uitverkocht

Tomorrowlandtickets voor Belgen in minder dan een uur uitverkocht

https://www.mupload.nl/img/p4ywqngbxc.jpg

In nog geen uur tijd zijn alle Tomorrowlandtickets voor de Belgen de deur uit. 

Wie er nu naast greep, kan het om 17 uur nog eens proberen. De opdracht wordt dan in principe moeilijker, met concurrentie van fans uit de hele wereld. Een ticket voor één dag kost in beide gevallen 94 euro. Wie de volle drie dagen wil gaan, dient 225 euro op tafel te leggen. 

Nog geen geluk gehad? Dan krijgt u op zaterdag 3 februari een allerlaatste kans. De prijs wordt dan wel verhoogd tot 101 euro voor één dag. De ‘Full Madness’-optie zal 281 euro kosten.

27-01-2018 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze is Nederlands en één van de meest invloedrijke mensen onder de 30: ken jij blogger Negin Mirsalehi al?

Ze is Nederlands en één van de meest invloedrijke mensen onder de 30: ken jij blogger Negin Mirsalehi al?

https://www.mupload.nl/img/nvbq092i5qkx.jpg

Volgens het Amerikaanse zakentijdschrift is de Nederlands-Iraanse Negin Mirsalehi één van de dertig meest invloedrijke personen onder de 30 in Europa. Maar wie is de modeblogster eigenlijk die na een jaar modefoto’s posten al meer dan een half miljoen volgers had? En hoeveel verdient ze eraan?

Ze heeft 4,5 miljoen volgers op Instagram, ze reist de wereld rond, heeft een eigen haarverzorgingsmerk, een webshop en een team van mensen die voor haar werken. En dat door ‘gewoon’ wat foto’s van haar outfits op het wereldwijde web te zwieren.

“Mijn doel was initieel gewoon om op de Explorerpagina te komen: een Instagrampagina met wereldwijd de populairste foto’s. Er bleek een heel algoritme achter te zitten van de hoeveelheid volgers, likes en comments. Ik zocht bekende Instagrammeisjes die mijn stijl hadden. Vervolgens ging ik al hun volgers volgen. Zij inspireerden mij en ik hoopte dat ze mijn foto’s ook mooi zouden vinden,” vertelde Negin een paar jaar geleden aan de Nederlandse krant NRC Handelsblad.

Na twee maanden had ze al 50.000 volgers, ze begon een blog, en na een jaar bereikte ze de kaap van een half miljoen volgers. De Amerikaanse webshop LA Style was de eerste partner die met haar wou samenwerken, niet veel later volgden grote merken als Dolce & Gabbana, Dior en Forever 21. Ondertussen heeft ze haar volgers verachtvoudigd en dat werpt zo zijn vruchten af.

2,4 miljoen euro

Twee jaar geleden sloeg ze een samenwerking met een haarverzorgingsmerk af waar ze ruim 640.000 euro voor zou krijgen, omdat ze liever haar eigen merk wou lanceren. Eind 2015 zag Gisou het levenslicht. Een professionele lijn haarverzorgingsproducten op basis van honing. Het is een samenwerking met haar vader, die imker is, en haar moeder, een kapster die al jaren met producten op basis van honing werkt. Op een jaar tijd verdiende Negin zo’n 2,4 miljoen euro aan de producten. Jawel.

En daar stopt het niet. Negin heeft ondertussen overal ter wereld agenten die haar Instagramsamenwerkingen regelen. Per gesponsorde post krijgt ze gemiddeld 16.000 euro en dat terwijl ze naar eigen zeggen “99 van de 100 merken die haar benaderen weigert”. Vorig jaar had ze al 15 mensen voor haar werken, dat zouden er tegen het einde van dit jaar zo’n 30 moeten zijn. Toch maar even een outfitfoto op Instagram posten vandaag?

26-01-2018 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!