Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.285.000 tickets voor Tomorrowland zijn al de deur uit

285.000 tickets voor Tomorrowland zijn al de deur uit

https://www.mupload.nl/img/jpn21z9d.jpg

De voorverkoop van de tickets voor het dancefestival Tomorrowland liep als een trein. De dag- en weekendtickets voor uitsluitend Belgen waren zaterdagmorgen binnen het uur uitverkocht. De wereldwijde ticketvoorverkoop, die om 17 uur van start ging, verliep nog sneller. “Met de tickets voor de buurtbewoners en de Global Journey-pakketten erbij gerekend, zijn er nu al zowat 285.000 tickets de deur uit”, zegt woordvoerster Debby Wilmsen. 

Een ticket voor één dag kostte 94 euro. Wie de volle drie dagen wilde gaan, moest 225 euro op tafel leggen.

Als Belg mocht u vanmorgen al uw slag proberen slaan. In nog geen uur tijd was de hele zwik ook toen al uitverkocht.

Wie er vandaag naast greep, krijgt nog een allerlaatste kans op zaterdag 3 februari. De prijs wordt dan wel verhoogd tot 101 euro voor één dag. De ‘Full Madness’-optie zal 281 euro kosten.

In totaal zijn er 400.000 tickets beschikbaar, waarvan er nu al 285.000 verkocht zijn. Global Journey-pakketten kunnen ook nog steeds geboekt worden. Tomorrowland loopt van 20 tot 22 juli en van 27 tot 29 juli in Boom.

28-01-2018 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Paul Young (62) verliest vrouw aan kanker

Zanger Paul Young (62) verliest vrouw aan kanker

https://www.mupload.nl/img/zcy35prkt1mw.jpg

Stacey Smith, de vrouw van zanger Paul Young, heeft haar jarenlange strijd tegen kanker verloren. Ze overleed op 52-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersentumor. “Ze is vreedzaam gestorven in het bijzijn van haar familie, haar beste vrienden en haar vier kinderen”, meldde Young op Twitter.

Al twee jaar vocht het model tegen de vreselijke ziekte. Young (62) maakte het nieuws van het overlijden van zijn vrouw zelf bekend op Twitter. „Ze is vreedzaam gestorven in het bijzijn van haar familie, haar beste vrienden en haar vier kinderen”, meldde hij.

De Britse zanger, onder meer bekend van de hit ‘Love of the Common People’, leerde het model kennen in 1983 op de set van de videoclip van zijn nummer ‘Come Back and Stay’. Vier jaar later gaven zij elkaar het jawoord. Het echtpaar heeft vier kinderen, waarvan Smith er eentje kreeg toen het echtpaar enige tijd uit elkaar was.

Paul kreeg steunbetuigingen van collega’s in de muzieksector. Ondermeer Rod Stewart reageerde op het trieste nieuws.

27-01-2018 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakkende getuigenis in ‘Taboe’ over leven met een partner met ALS: “Het is de hel”

Pakkende getuigenis in ‘Taboe’ over leven met een partner met ALS: “Het is de hel”

https://www.mupload.nl/img/2abv10mj3ukp.jpg

De gloednieuwe Eén-reeks ‘Taboe’ raakte vorige week zondag meer dan één gevoelige snaar in Vlaanderen. Komisch en tegelijkertijd enorm aangrijpend. In de aflevering van morgen worden we opnieuw bij de keel gegrepen wanneer Nicole vertelt over hoe ze omgaat met de ongeneeslijke ziekte van haar jeugdliefde Danny: “Het is de hel.” 

Ze zijn jeugdliefjes die met veel liefde voor mekaar zorgen. Nicole al wat meer voor Danny, die ALS heeft. Dat is een aandoening waarbij de hersenen geen signaal meer geven aan de spieren. Danny’s lichaam verlamt daardoor steeds meer. 

Nicole spreekt openlijk over de gezamenlijke lijdensweg in de tweede aflevering van ‘Taboe’. “Ik heb daar eigenlijk geen woorden voor, want ‘hel’ is nog een beetje te zacht”, geeft ze toe.

Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Morgenavond komen nog meer gasten met een ongeneeslijke ziekte aan bod. In een poging om het taboe te doorbreken nodigt Philippe Geubels hen uit in zijn vakantiehuis. 

Demi (21) heeft mucoviscidose, een progressieve longaandoening. Tot haar achttiende kon ze nog naar school, maar sindsdien is haar toestand zo verslechterd dat ze de hele dag thuis zit bij haar moeder. Demi’s vrienden beginnen aan hun leven, terwijl zij het hare vanuit de zetel ziet voorbijgaan.

Mireille (46) kreeg vijf jaar geleden te horen dat ze nog maar één jaar te leven had. Ze wrong zich door bijzonder zware behandelingen en omschrijft zichzelf als gelukkig omdat ze de afgelopen jaren zo intens beleefde.

Hilde (54) kreeg enkele jaren geleden te horen dat ze eierstokkanker had in een vergevorderd stadium. Vrijwel al haar organen raakten aangetast, en toch is ze nog steeds hier. Ze kijkt met een geestig cynisme naar de wereld, en haar tactiek om de dag door te komen lijkt vooral om haar ziekte te negeren.

Taboe, zondag, 20.30 uur, op één.

27-01-2018 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Mijn familie moest even slikken” LIEVE (28) STAPT MAANDAG IN HUWELIJKSBOOTJE IN BLIND GETROUWD

“Mijn familie moest even slikken”

LIEVE (28) STAPT MAANDAG IN HUWELIJKSBOOTJE IN BLIND GETROUWD

https://www.mupload.nl/img/unxk65.jpg

De Brugse Lieve Vanoverschelde (28) is maandag één van de bruidjes die gekoppeld wordt aan de mogelijke man van haar leven in het VTM-programma Blind Getrouwd. Ze schreef zich voor de grap in, maar belandde in het grootste avontuur van haar leven. “Mijn familie moest even slikken, maar steunde me uiteindelijk enorm”, zegt ze.

“Ik had de voorbije twee seizoenen van Blind Getrouwd op televisie gezien en vond het experiment wel de moeite”, zegt Lieve Vanoverschelde. Ze is een 28-jarige brunette die geboren en getogen is in Sint-Andries. “Toen de oproep voor nieuwe kandidaten gelanceerd werd, was ik al twee jaar single en besloot ik om me - een beetje als grap - in te schrijven. Ik had niets te verliezen. Tot mijn verbazing overleefde ik alle voorrondes en gesprekken. En plots kreeg ik de mededeling dat ze iemand voor me hadden gevonden: waanzinnig was dat.”

Dat Lieve uit een lijst van 3.500 inschrijvingen uiteindelijk als één van de bruidjes voor het altaar zou staan, was al een wonder op zich. Ook haar familie moest even aan het idee wennen. “Dat was natuurlijk slikken en bekomen voor mijn ouders en de rest van de familie. Maar ze reageerden uiteindeelijk enthousiast, net als mijn vrienden. Die vonden dat ik er honderd procent moest voor gaan. Ze waren even hard aan het ‘flippen’ als ik

Twee echte relaties

Voor haar avontuur in Blind Getrouwd heeft Lieve, die als maatschappelijk werker voor het OCMW in Gent met alcohol- en drugsverslaafden werkt, twee echte relaties gekend: een lange en een korte. Maar sinds een paar jaar was ze ‘happy single’. “Ik was helemaal niet wanhopig of zo. Maar ik kwam de ware nog niet tegen, hoewel ik heel vaak op date ben geweest. De klik was er gewoon niet. Dus ik was wel heel benieuwd wat de experten van Blind Getrouwd voor mij in petto hadden.”

Meisjesdroom

Wie uiteindelijk de man van Lieve wordt, krijg je vanaf maandag op VTM te zien. Wat was voor haar belangrijk? “Spontaniteit, ambitie en sportief. Ik doe zelf aan crossfit, ga zwemmen en lopen, dus dat vind ik belangrijk. Ik val ook meer op donkere types.”

Hoe het avontuur straks ook afloopt: spijt heeft Lieve niet. “Ik heb een kans gekregen en ik ben ervoor gegaan. Trouwen was een meisjesdroom, maar zag er nu misschien toch even iets anders uit dan in de dromen. Het wordt in elk geval heel spannend om de beelden terug te zien en die emoties opnieuw te beleven. Eén ding is zeker: het zal voor altijd het spannendste zijn dat ik ooit in mijn leven deed.”

27-01-2018 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luk Wyns (59) koopt al 25 jaar zijn geluk dankzij radiospotjes Doe-Het-zelfzaak

Luk Wyns (59) koopt al 25 jaar zijn geluk dankzij radiospotjes Doe-Het-zelfzaak

https://www.mupload.nl/img/0xiixg1o.jpg

Luk Wyns (59) viert volgende maand 25 jaar Gamma-spotjes op de radio. Wat begon als een eenmalig probeersel met de personages uit ‘De Familie Backeljau’, groeide uit tot de langstlopende reclamespot van het land. Gamma zag de verkoop stijgen, Wyns kocht er zijn vrijheid mee. Dankzij het vaste inkomen van Gamma doet hij op artistiek vlak al jaren alleen nog maar zijn zin.

Exact veertig seconden. Zo lang had Luk Wyns vorige woensdag nodig om de nieuwe reclamespot voor Gamma op te nemen. De tekst paste, zoals altijd, op één vel papier. De briefing die hij van Gamma had gekregen, was beknopt: “17 procent korting tijdens de krokusvakantie. Misschien iets met carnaval doen.” Na anderhalve dag denken en schrijven - tussen veel andere bedrijven door - werd het een dialoog waarin Vader, Bompi, Moeder en de kinderen beslissen om zich voor carnaval in doe-het-zelvers te verkleden.

In de studio die Wyns in de tuin van zijn villa in Schoten heeft gebouwd (voor een groot deel met Gamma-geld), leest hij de hele dialoog in één ruk in. Zonder haperen switcht hij van het ene stemmetje naar het andere, na 25 jaar is het voor hem even vanzelfsprekend als ademen. Af en toe herhaalt hij hetzelfde woord, maar dan elke keer met het stemmetje van een ander personage. Die stukjes legt zijn zoon Jonez achteraf op de computer over elkaar, zodat het klinkt alsof de familie Gammermans in koor spreekt. Er kruipt in die montage iets meer tijd dan in de opname, maar een half uur nadat Wyns voor het eerst “Mannekes!” heeft gezegd, is de spot klaar.

Elke maand doet hij dit een keer of twee, nu al 25 jaar. Hoe veel hij er precies heeft opgenomen, weet hij niet, maar hij moet aan ongeveer 400 spots van dertig seconden zitten, samen meer dan drie uur en twintig minuten onnozel gekwebbel en gekibbel waar Vlaanderen maar niet genoeg van krijgt. Nog altijd is de Gamma-spot volgens de metingen van reclameregie VAR één van de populairste bij de luisteraars. En het einde is nog niet in zicht.

Werner Van Gansbeke, de marketingdirecteur van het doe-het-zelfbedrijf, heeft in een interview vorig jaar toegegeven dat hij er bij zijn aantreden in 2010 even aan heeft gedacht om de samenwerking met Wyns stop te zetten - niet uit onvrede, maar om te vernieuwen - maar dat idee smeet hij rap in de vuilbak. De grote baas van Gamma had het hem al eens voorgedaan: na drie jaar samenwerking, in 1996, zegde Eddy Priem het contract met Wyns op. Zes maanden later kwam hij met hangende pootjes terug. De omzet van Gamma was aanzienlijk gedaald, met hoeveel procent werd nooit gezegd.

Om de impact van de spots te schetsen, vertelt Wyns het verhaal van één van de allereerste.

“We maakten reclame voor potgrond. Binnen de kortste keren was die uitverkocht en moest er in Duitsland gegraven worden om nieuwe zakken te kunnen vullen. In die periode heeft zich op bijna elke parking van een Gamma-vestiging in Vlaanderen een ongeval met blikschade voorgedaan: karren vol zakken potgrond die tegen stilstaande auto’s waren gebold. En dat is géén grap.”

“Dat effect hebben we bij mijn weten nooit meer herhaald, maar ik heb ook geen enkele keer gehoord dat een spot niét heeft gewerkt. Het is bijna beangstigend: als Bompi iets aanprijst, staan de mensen op uit hun zetel en gaan ze het halen. Alsof die stemmetjes hen hypnotiseren.

27-01-2018 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowlandtickets voor Belgen in minder dan een uur uitverkocht

Tomorrowlandtickets voor Belgen in minder dan een uur uitverkocht

https://www.mupload.nl/img/p4ywqngbxc.jpg

In nog geen uur tijd zijn alle Tomorrowlandtickets voor de Belgen de deur uit. 

Wie er nu naast greep, kan het om 17 uur nog eens proberen. De opdracht wordt dan in principe moeilijker, met concurrentie van fans uit de hele wereld. Een ticket voor één dag kost in beide gevallen 94 euro. Wie de volle drie dagen wil gaan, dient 225 euro op tafel te leggen. 

Nog geen geluk gehad? Dan krijgt u op zaterdag 3 februari een allerlaatste kans. De prijs wordt dan wel verhoogd tot 101 euro voor één dag. De ‘Full Madness’-optie zal 281 euro kosten.

27-01-2018 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze is Nederlands en één van de meest invloedrijke mensen onder de 30: ken jij blogger Negin Mirsalehi al?

Ze is Nederlands en één van de meest invloedrijke mensen onder de 30: ken jij blogger Negin Mirsalehi al?

https://www.mupload.nl/img/nvbq092i5qkx.jpg

Volgens het Amerikaanse zakentijdschrift is de Nederlands-Iraanse Negin Mirsalehi één van de dertig meest invloedrijke personen onder de 30 in Europa. Maar wie is de modeblogster eigenlijk die na een jaar modefoto’s posten al meer dan een half miljoen volgers had? En hoeveel verdient ze eraan?

Ze heeft 4,5 miljoen volgers op Instagram, ze reist de wereld rond, heeft een eigen haarverzorgingsmerk, een webshop en een team van mensen die voor haar werken. En dat door ‘gewoon’ wat foto’s van haar outfits op het wereldwijde web te zwieren.

“Mijn doel was initieel gewoon om op de Explorerpagina te komen: een Instagrampagina met wereldwijd de populairste foto’s. Er bleek een heel algoritme achter te zitten van de hoeveelheid volgers, likes en comments. Ik zocht bekende Instagrammeisjes die mijn stijl hadden. Vervolgens ging ik al hun volgers volgen. Zij inspireerden mij en ik hoopte dat ze mijn foto’s ook mooi zouden vinden,” vertelde Negin een paar jaar geleden aan de Nederlandse krant NRC Handelsblad.

Na twee maanden had ze al 50.000 volgers, ze begon een blog, en na een jaar bereikte ze de kaap van een half miljoen volgers. De Amerikaanse webshop LA Style was de eerste partner die met haar wou samenwerken, niet veel later volgden grote merken als Dolce & Gabbana, Dior en Forever 21. Ondertussen heeft ze haar volgers verachtvoudigd en dat werpt zo zijn vruchten af.

2,4 miljoen euro

Twee jaar geleden sloeg ze een samenwerking met een haarverzorgingsmerk af waar ze ruim 640.000 euro voor zou krijgen, omdat ze liever haar eigen merk wou lanceren. Eind 2015 zag Gisou het levenslicht. Een professionele lijn haarverzorgingsproducten op basis van honing. Het is een samenwerking met haar vader, die imker is, en haar moeder, een kapster die al jaren met producten op basis van honing werkt. Op een jaar tijd verdiende Negin zo’n 2,4 miljoen euro aan de producten. Jawel.

En daar stopt het niet. Negin heeft ondertussen overal ter wereld agenten die haar Instagramsamenwerkingen regelen. Per gesponsorde post krijgt ze gemiddeld 16.000 euro en dat terwijl ze naar eigen zeggen “99 van de 100 merken die haar benaderen weigert”. Vorig jaar had ze al 15 mensen voor haar werken, dat zouden er tegen het einde van dit jaar zo’n 30 moeten zijn. Toch maar even een outfitfoto op Instagram posten vandaag?

26-01-2018 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Assistent Weinstein klapt uit de biecht: “Ik ruimde Harvey’s gebruikte condooms op”

Assistent Weinstein klapt uit de biecht: “Ik ruimde Harvey’s gebruikte condooms op”

https://www.mupload.nl/img/pt051vg6y.jpg

Sandeep Rehal, de voormalig assistent van de gevallen Hollywood-producer Harvey Weinstein, klaagt haar oude baas, The Weinstein Company en het management van het bedrijf aan. De reden is dat de vrouw jarenlang - letterlijk - het vuile werk voor Weinstein moest opknappen, zoals zijn gebruikte condooms opruimen. In een uitgebreid juridisch document op Page Six wordt expliciet ingegaan op de klusjes die Sandeep moest klaren.

Zo staat er onder meer dat Harvey’s assistent zijn injecties tegen erectiestoornissen moest bewaren in haar bureaulade, sperma van zijn kantoorbank moest afvegen nadat hij daar seks had gehad, de gebruikte condooms weggooien en schoon ondergoed voor hem moest neerleggen. Ook diende Sandeep een lijst met namen bij te houden van ‘beschikbare’ vrouwen en als haar baas een vrouw zou ontmoeten in een hotel, moest ze discreet zijn erectiemedicijnen in zijn jasje stoppen.

Zelf werd ze ook betast door de producent; wanneer ze in de auto zaten ging hij met zijn hand tussen haar benen. Toen ze broeken aantrok in plaats van rokken, maakte Weinstein daar een opmerking over: “Je kleedde je eerst zo leuk, wat is dit nou?” Vaak kleineerde hij Sandeep, door haar duidelijk te maken ‘dat ze niets voorstelde’ en dat hij bepaalde of ze zou slagen in deze business.

Wat Rehal exact eist aan schadevergoeding is nog niet bekend, maar de woordvoerder van Weinstein ontkent de aantijgingen. “Zijn advocaten zullen aantonen dat deze beschuldigingen niet waar zijn.”

26-01-2018 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwe van Playboy-baas Hugh Hefner wil geen luxe meer, villa staat te koop voor 7,2 miljoen dollar

Weduwe van Playboy-baas Hugh Hefner wil geen luxe meer, villa staat te koop voor 7,2 miljoen dollar

https://www.mupload.nl/img/uueeouz.jpg

Crystal (31), de weduwe van Playboy-baas Hugh Hefner, wil af van het huis dat ze van hem erfde. Ze vraagt een mooie 5,8 miljoen euro voor de villa in de Hollywood Hills.

Sinds Hefners overlijden op 27 september heeft Crystal een sobere levensstijl aangenomen. En daar past een super-de-luxe villa met vier slaap- en badkamers niet bij. Dus verkoopt de weduwe het huis in de Hollywood Hills. Ze vraagt er 7,2 miljoen dollar voor, omgerekend zo’n 5,89 miljoen euro.

Hugh kocht het vier jaar geleden voor zijn geliefde Crystal. “Ik mis hem nog elke dag”, zegt zij. ’Hugh leerde mij wat liefde en tederheid is.”

26-01-2018 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Photoshopblunders Vanity Fair: Oprah drie handen en Reese Witherspoon drie benen

Photoshopblunders Vanity Fair: Oprah drie handen en Reese Witherspoon drie benen

https://www.mupload.nl/img/1yyqkwekk.jpg

In de fotoserie van de speciale Hollywoodeditie van het tijdschrift Vanity Fair, die net is uitgekomen, zijn een paar flinke fotoshopblunders gemaakt en daarover raakt Twitter niet uitgepraat. Zo heeft Oprah Winfrey op een foto drie handen en Reese Witherspoon drie benen. De Wrinkle In Time-actrices hebben zelf inmiddels ook gereageerd op hun extra ledematen.

Zo twittert Reese: “Oké, nu weet iedereen het...ik heb drie benen. Ik hoop dat jullie mij nog steeds kunnen accepteren voor wie ik ben.” Oprah reageerde op de tweet met de tekst: “Ik accepteer je derde been. Omdat ik weet dat jij mijn derde hand ook accepteert.” Veel twitteraars bestudeerden de foto’s grondig en al snel verschenen er allerlei memes en gifjes als reactie op de blunder van Vanity Fair.

De foto’s zijn gemaakt door Annie Leibovitz, maar naar alle waarschijnlijkheid bewerkt door een iets te enthousiaste vormgever. Naast Oprah en Reese werden ook Nicole Kidman, Tom Hanks, Zendaya, Michael B. Jordan, Jessica Chastain, Claire Foy, Michael Shannon, Harrison Ford, Gal Gadot en Robert De Niro vereeuwigd voor deze speciale uitgave.

26-01-2018 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodsoorzaak The Cranberries-zangeres Dolores O’Riordan eindelijk bekend

Doodsoorzaak The Cranberries-zangeres Dolores O’Riordan eindelijk bekend

https://www.mupload.nl/img/lhkwuapnnw0ms.jpg

Dolores O’Riordan, de zangeres van The Cranberries, overleed op 15 januari in Londen. Tot vandaag bleef er veel twijfel bestaan rond haar doodsoorzaak, gezien de zangeres enkele uren voordien nog perfect in orde leek. Nu zou er eindelijk uitsluitsel zijn. 

Anonieme bronnen bij de Londense politie bevestigen aan een Amerikaanse krant dat O’Riordan stierf aan een overdosis Fentanyl. De verpakking van het product werd teruggevonden naast haar bed. Alles wijst voorlopig dus op zelfmoord. Dat wordt vermoed omdat de The Cranberries-zangeres in 2013 al eens een zelfmoordpoging ondernam op dezelfde manier. Daarnaast had O’Riordan ook last van psychische problemen. Ze vertelde openlijk over haar bipolaire stoornis.

Ze is niet de eerste beroemdheid die door Fentanyl het leven liet. Eerder bezweken ook Prince en Tom Petty aan een overdosis van de pijnstiller.

26-01-2018 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy op date met dochter Stallone (en hij kan maar beter oppassen)

Playboy op date met dochter Stallone (en hij kan maar beter oppassen)

https://www.mupload.nl/img/iy1oo0bmdz9l1.jpg

Gregg Sulkin durft. De 25-jarige acteur/rokkenjager heeft zijn oog laten vallen op het 19-jarige model Sistine Stallone, de ‘dochter van’, jawel.

Het jonge koppel ging woensdag gezellig samen lunchen. Sulkin is vooral bekend van de miniserie ‘Doctor Zhivago’. Hij was eerder samen met actrice/zangeres Bella Thorne en had nadien het ene lief na het andere. De jongeman kan nu maar beter voorzichtig zijn, met Rocky himself als schoonvader.

25-01-2018 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Chastain zorgde ervoor dat collega-actrice vijf keer meer verdient dan eerst

Jessica Chastain zorgde ervoor dat collega-actrice vijf keer meer verdient dan eerst

https://www.mupload.nl/img/7wqh4dzwf.jpg

De Amerikaanse actrice Jessica Chastain heeft ervoor gezorgd dat haar collega Octavia Spencer dezelfde gage kreeg voor haar rol in een film waarin de twee samen zijn te zien. Dat vertelde de actrice tijdens een bijeenkomst van de Hollywood Foreign Press Association.

De twee actrices werkten in 2011 al samen in ‘The Help’. Toen er plannen waren om samen weer een film te maken, bespraken de twee ook hun gage. Tot stomme verbazing van Jessica bleek dat ze veel meer kreeg dan Octavia. Die vertelde haar toen dat zwarte actrices altijd minder betaald krijgen dan hun blanke collega’s.

“Jessica was stomverbaasd”, vertelde Octavia tijdens de bijeenkomst. “Ze zei dat ze het loonverschil recht wilde zetten en dat heeft ze gedaan. Ik verdien nu vijf keer meer dan eerst.”

Octavia is blij dat haar collega het voor haar opnam, maar ze vindt het verschil in salaris tussen blanke en zwarte acteurs niet meer van deze tijd. Nu het verschil in gage tussen mannen en vrouwen hoog op de agenda staat, wordt het volgens haar ook tijd om andere misstanden rond betalingen aan te pakken.

25-01-2018 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heisa nog niet voorbij: Michel Van den Brande financiert herdruk naaktkalender Tanja Dexters

Heisa nog niet voorbij: Michel Van den Brande financiert herdruk naaktkalender Tanja Dexters

https://www.mupload.nl/img/w7lwhgjr7.jpg

Pornokoning Dennis Black Magic en Michel uit ‘The Sky Is The Limit’ worden partners. Hun eerste wapenfeit: de herdruk van Vlaanderens meest legendarische naaktkalender

“Toen ik hoorde dat Dennis Black Magic dé naaktkalender van Tanja Dexters opnieuw gaat uitbrengen, moest ik hem een hart onder de riem kunnen steken”, aldus Michel. “Het is dan ook inderdaad een veel gevraagd item. De herdruk zal zelfs een nog meer gewild collector’s item worden, mits er slechts 2.000 exemplaren worden gedrukt.”

“Publiekelijk steun krijgen van iemand als Michel Van de Brande doet me beseffen dat ik de juiste keuze heb gemaakt om de kalender opnieuw uit te brengen”, zegt Dennis. 

Hij wil ook alle misverstanden eens en voor altijd uit de wereld helpen. “Als enige rechthebbende van de beelden, ben ik niet verplicht Tanja of de fotograaf op voorhand te verwittigen bij een herdruk. Tanja heeft in 1999 alle rechten voor alle gebruik, inclusief portretrechten, aan mij overgedragen. Als Jan Verheyen beslist om ‘Team Spirit’ uit 2000 opnieuw uit te brengen op dvd, moet hij ook geen toestemming vragen aan Axel Daeseleire. Daarmee is de kous af, hoe hard het ook mag klinken: copyrights zijn nu eenmaal copyrights.”

25-01-2018 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is zover: Kim Kardashian gaat vollédig naakt in deze strandfotoshoot

Het is zover: Kim Kardashian gaat vollédig naakt in deze strandfotoshoot

https://www.mupload.nl/img/99r1hj2yz5o8i.jpg

Een pikante foto van Kim Kardashian, daar kijkt niemand meer van op. Haar lichaam is immers haar handelsmerk. Maar nu gaat ze wel érg ver. Om al niet te zeggen ‘all the way’. 

Kardashian werd deze week gespot op het strand, waar ze poseerde voor een fotoshoot. In het begin gewoon in haar witte badjes, maar die sneuvelde al snel. Daaronder droeg de realityster bijna niets. Een doorzichtige tuniek laat niets aan de verbeelding over. 

Of het eindresultaat van de fotoshoot bewerkt zal worden met photoshop om bepaalde zones te verhullen, is nog niet duidelijk. Maar strandbezoekers keken zich tijdens de opnames alvast de ogen uit.

25-01-2018 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Mijn kindje is gezond, dus ik doe door”: Nederland in rep en roer door zwangere tiener die rookt op tv

“Mijn kindje is gezond, dus ik doe door”: Nederland in rep en roer door zwangere tiener die rookt op tv

https://www.mupload.nl/img/dduqhdnyv.jpg

Tv-kijkend Nederland heeft zich massaal gestoord aan de eerste aflevering van het programma ‘Vier handen op één buik’, dat eerder deze week werd uitgezonden. De rokende 19-jarige Tanja kreeg ervan langs op de sociale media. 

In ‘Vier handen op één buik’ worden tienermoeders voor, tijdens en na de bevalling gevolgd door bekende Nederlandse moeders. Ook bij ons liep die realityreeks op televisie, meerbepaald in 2015 op VIJF. 

Tanja verkondigde tijdens de uitzending dat het haar tijdens de zwangerschap van haar eerste kindje (een meisje) niet gelukt is om te stoppen met roken. “Ik rook al sinds mijn veertiende en eigenlijk wilde ik, toen bleek dat ik in verwachting was, stoppen.” Hoewel ze weet dat roken slecht is voor een nog ongeboren kindje en de ontwikkeling, ging ze stug door. “Ik denk dat het in mijn geval niet erg is”, aldus de tienermoeder. Dat baseerde ze op echo’s die van de baby werden gemaakt. “Daaruit bleek dat mijn kindje gezond is. Toen ben ik maar doorgegaan.”

De nicotineverslaving van Tanja zorgde voor een golf van afkeurende reacties op Twitter. Ook de houding van haar tien jaar oudere, blowende en gameverslaafde vriend Jeremy schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. Die liep Tanja anderhalf jaar geleden tegen het lijf op een feestje. “We hebben het zonder condoom gedaan. Ik was aan de pil maar waarschijnlijk heeft de antibiotica die ik toen slikte, gezorgd voor een mindere werking van de anticonceptie”, aldus Tanja die, toen ze zwanger bleek, met Jeremy ging samenwonen. 

Net als de kijkers viel ook haar begeleidster Patty Brard, voormalige zangeres in de meidengroep Luv’, van de ene verbazing in de andere. Niet alleen verwonderde Brard zich over de in eerste instantie nonchalante houding van Tanja. Brard ergerde zich ook aan de rommel en onhygiënische toestanden in Jeremy’s huis.

25-01-2018 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse villa van Boudewijn en Fabiola wordt luxehotel: “Dit kán toch niet!”

Spaanse villa van Boudewijn en Fabiola wordt luxehotel: “Dit kán toch niet!”

https://www.mupload.nl/img/2ykv4i9b7b7le.jpg

De Spaanse gemeente Motril heeft volgens Tv Familie beslist dat Villa Astrida, het buitenverblijf van wijlen koning Boudewijn en Fabiola, een luxehotel mag worden. Verrassend nieuws, want na haar dood in 2014 liet het Belgische hof weten dat álle bezittingen van Fabiola naar het Hulpfonds van Koningin Mathilde waren gegaan. “Het Paleis heeft de Belgische bevolking iets voorgelogen”, zegt royaltywatcher Thierry Debels in het weekblad.

“Over privézaken communiceren onze royals niet”, legt Debels uit. “Maar omdat er na Fabiola’s overlijden heisa was ontstaan over de erfenis, stuurde het Paleis bij hoge uitzondering een communiqué rond. Daarin stond dus duidelijk vermeld dat alles voor het Hulpfonds van Koningin Mathilde was. Klinkklare onzin, omdat we op dat moment al wisten dat Fabiola nog een eigen fonds in Spanje had, voor haar familie. Maar daar bleef het Paleis met opzet vaag over. Ook over de villa in Motril, waar koning Boudewijn in 1993 aan een hartaanval bezweek, bestond onduidelijkheid.’”

Bizarre keuze

Nu komt de waarheid dus aan het licht. Villa Astrida - een landgoed van 2,6 hectare met privéstrand aan de Andalusische kust - wordt beheerd door de Spaanse neven en nichten van Fabiola. Zij erfden het na haar dood. Maar ondertussen ligt de villa er al twee jaar verloederd bij. Daarom wil de familie ze nu verkopen aan een projectontwikkelaar. Die heeft interesse om het domein om te vormen tot een vijfsterrenhotel met 120 kamers, én een kapel ter ere van het overleden vorstenpaar.

24-01-2018 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De man achter Tinky Winky vroor dood op straat

De man achter Tinky Winky vroor dood op straat

https://www.mupload.nl/img/lff954.jpg

Dinsdag raakte bekend dat de Britse acteur Simon Shelton Barnes op 52-jarige leeftijd plots overleed. Hij speelde tussen 1997 en 2001 Tinky Winky, de paarse Teletubbie. Nu is zijn doodsoorzaak bekend: de acteur vroor dood op straat.

Barnes werd afgelopen woensdagochtend dood teruggevonden. Uit onderzoek is gebleken dat de acteur overleed nadat hij plots in elkaar zakte op straat en onderkoeld raakte. Zijn dochter Lydia reageerde al op het overlijden van haar vader met enkele mooie woorden. ‘Papa, ik hou zoveel van jou. Ik heb dat altijd gedaan en zal dat altijd blijven doen. Je bent de mooiste man ter wereld en blijft voor altijd in mijn hart.’

De Teletubbies waren eind jaren negentig een grote hit over de hele wereld. De kinderserie met dikke gekleurde poppen in een glooiend landschap met een babygezicht als zon werd ook in België jarenlang uitgezonden. De uitvaart van Shelton vindt plaats op 7 februari. Bezoekers is gevraagd felle kleuren aan te trekken.

24-01-2018 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Andy Peelman uit ‘De Buurtpolitie’ crasht met splinternieuwe motor

Acteur Andy Peelman uit ‘De Buurtpolitie’ crasht met splinternieuwe motor

https://www.mupload.nl/img/8h382x7vaq.jpg

Andy Peelman, ons allen bekend als inspecteur Koen uit ‘De Buurtpolitie’, kreeg zopas ook in het echte leven te maken met een gevaarlijke situatie. De acteur, die ook in het echt agent is, was betrokken bij een verkeersongeval met zijn splinternieuwe motor. 

“Het was een stommiteit”, vertelt Andy ons. De acteur was gisteren onderweg naar huis via de A12, waar hij in aanraking kwam met twee andere wagens én ten val kwam. “Ik stond stil op de baan, want er was wat file. Ik wou veranderen van baanvak. Maar net op het moment dat ik naar links wou gaan, kwam er nog een auto in volle vaart aan. Ik moest bruusk remmen, maar kwam zo ten val met mijn Ducati”

Veel schade?

Gelukkig voor de acteur valt de schade goed mee. “Ik heb de voorliggende auto geraakt, maar enkel met het windscherm van de motor. Die wagen had geen schade. Ik kwam zelf met mijn motor op de flank terecht, waardoor die nu vol krassen staat en er een aantal onderdelen kapot zijn. Maar ik kan alles nog navertellen en er is enkel sprake van materiële schade. Er zijn wel ergere zaken die kunnen gebeuren”

Wat allicht wél een harde dobber is: de motor van Peelman was splinternieuw. “Amper twee dagen terug gekocht, hoewel dat niet de bedoeling was”, zegt Andy. “Maar je staat daar dan in de garage, en laat je alsnog overtuigen. Typisch dat zoiets mij net nu moet overkomen. Die Ducati heeft nog maar 130 kilometer op de teller staan.”

Herstelkosten

De acteur vindt het niet prettig om nu met een gehavende motor rond te rijden. “Ik laat dat allemaal liefst zo snel mogelijk repareren”, zegt hij. “Ik heb al contact gehad met de garage, en die vertelden me alvast goed nieuws: de kapotte onderdelen kunnen stuk voor stuk vervangen worden. En dus niet als één geheel. Die herstellingen zouden mij zo’n 600 euro kosten. Jammer, dat je daar geld daar naartoe ziet gaan. Maar het is natuurlijk alles behalve onoverkomelijk”

24-01-2018 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Macaulay Culkin openhartig in zeldzaam interview over Paris en Michael Jackson, en zijn mishandelende vader: “Ik kan je een hoop littekens laten zien...”

Macaulay Culkin openhartig in zeldzaam interview over Paris en Michael Jackson, en zijn mishandelende vader: “Ik kan je een hoop littekens laten zien...”

https://www.mupload.nl/img/svlfyeqybd.jpg

Macaulay Culkin (37) klapt voor het eerst uit de biecht over zijn jeugd en zijn band met de familie Jackson. De voormalig kindacteur, wiens acteercarrière niet veel succes meer kende na ‘Home Alone’, is normaal gezien erg op zijn privacy gesteld. 

Deze week deed hij echter zijn boekje open voor interviewer Marc Macron. De twee bespraken voor het eerst enkele lugubere details uit Culkins jeugd en opvoeding.  

Mishandeling

In het interview, dat meer dan een uur duurde, vertelde hij over zijn vader. Hoewel hij nog steeds een goede band heeft met zijn moeder, heeft hij geen enkel contact meer met de man die hem als kind mishandelde. “Ik heb hem een kwarteeuw lang niet meer gesproken,” vertelt Culkin. “Maar ik ben zelfs tijdens mijn kinderjaren nooit close met hem geweest. Mijn idee van wat een vader is, of zou moeten zijn, heb ik moeten overnemen van tv-shows en films, omdat ik zelf niet het gevoel heb dat ik een vader heb gehad.” 

“Hij mocht me gewoon niet graag,” haalt Culkin zijn schouders op. “Denk ik... Zelfs voor ik plots beroemd werd. Hij gedroeg zich altijd erg kil tegenover mij. Dat gevoel werd al snel wederzijds. Ik kan mijn vader alleen maar beschrijven als een slechte man: hij mishandelde ons, zowel fysiek als mentaal. Ik kan je een hoop littekens laten zien, als je wil... Hij was gewoon door en door gemeen. Meestal werkte hij zijn woedde vooral uit op mij, maar ja, liever op mij dan op iemand anders.”

Verplicht acteren

De scheiding van zijn ouders noemt hij één van de beste dingen die hen ooit is overkomen. “Ik kon eindelijk stoppen met de showbizz. Mijn vader dwong me om te acteren, zodat ik geld in het laatje kon brengen. Ik weet nog dat ik toen dacht: Ik hoop dat je je geld goed verdiend hebt, want er komt er zeker geen meer van mijn kant.”

Toch sluit hij een reünie met zijn vader niet volledig uit. “Ik wil de deur niet volledig sluiten, er zit nog vergeving in mijn hart. Maar ik zit er eerlijk gezegd ook niet echt op te wachten. Ik denk ook niet dat hij dat zelf wil. En ik denk al zeker niet dat hij bereid is om de dingen te zeggen die hij zou moeten zeggen.”

Paris Jackson

Culkin vertelde ook wat meer over zijn peetdochter, Paris Jackson. “Ik heb een hele goede band met haar. En iedereen mag gewaarschuwd zijn: ik stel me heel beschermend op als het op Paris aankomt. Daarom ga ik ook niet te veel over haar zeggen, gewoon omdat ik zo veel van haar hou. Ik kan wel vertellen dat het erg goed met haar gaat: ze is groot, mooi en slim. Alles zit haar mee.”

Ook over haar vader, Michael, wilde hij nog wat kwijt. “Mijn band met Paris springt voort uit mijn goede band met haar vader.” Culkin en Jackson ontmoetten elkaar toen Culkin een theatershow opvoerde in New York. “Hij kwam backstage na de show, want hij was erg onder de indruk geweest. Hij hield enorm van dans. Grappig weetje: hij had Donald Trump bij zich op dat moment, want destijds waren dat nog vrienden van elkaar. Michael meende ook dat hij me ergens van kende, dat bleek uit de film ‘Uncle Buck’ te zijn. Toen ‘Home Alone’ even later uitkwam, contacteerde hij mij en mijn familie.”

24-01-2018 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!