NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer modeslippertje voor Maxíma? “Dit is géén koninklijk schoeisel”

Alweer modeslippertje voor Maxíma? “Dit is géén koninklijk schoeisel”

https://www.mupload.nl/img/493pc9m4.jpg

En of het gewaagd is. Nadat de Nederlandse koningin Máxima een pak kritiek over zich heen kreeg omdat ze tijdens een staatsbezoek in december slippers aan de voeten droeg, deed ze het vandaag opnieuw, op Sumatra. “Geen koninklijk schoeisel”, vinden velen.

Het is ook nooit goed, zou je denken. Gedragen koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen zich té koninklijk, dan zijn ze niet meer van deze wereld. Maar ook als ze zich voordoen als ‘gewone’ mens - u en ik dus - is het niet goed. Dat bewijzen onze noorderburen.

Het Nederlandse vorstenpaar bezocht in december de Bovenwindse Eilanden, op de Antillen. De koning en koningin wilden met eigen ogen zien hoeveel schade orkaan Irma er had aangericht, maar al snel ging het dus over iets helemaal anders: het schoeisel van Máxima. Die stapte het vliegtuig niet uit op torenhoge naaldhakken, wel op slippers. De kopjes van de aanwezige fotografen gingen al snel naar omlaag. Gevolg: de koningin kreeg een pak kritiek over zich heen, want slippers zijn niet koninklijk, klonk het. Dat was de prijs nochtans wél: liefst 500 euro. 

Die storm heeft Máxima duidelijk niets gedaan, want vandaag verscheen ze opnieuw met plat, open schoeisel. Voor een tochtje naar de maïsboeren op Sumatra, Indonesië. Omdat iedereen er met slippers loopt, trok ze ook haar zwarte, lederen exemplaren aan. Het is trouwens niet de eerste keer dat de koningin haar zwarte slippers droeg. Ook in september vorig jaar, tijdens de uitreiking van LOEY Awards (Leading Online Entrepreneur of the Year), koos ze voor de makkelijke schoenen. Zelfs in het gure weer. Voor zover we weten, zagen we bij koningin Mathilde nog geen slippers aan de voeten.

12-02-2018 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische crooner Vic Damone overleden

Legendarische crooner Vic Damone overleden

https://www.mupload.nl/img/p0an8d6i.jpg

De Amerikaanse zanger Vic Damone is gisteren op 89-jarige leeftijd in Miami Beach overleden. Dat melden Amerikaanse media.

De crooner scoorde tientallen hits, waaronder ‘You’re breaking my heart’, ‘On the street where you live’ en ‘My heart cries for you’. Dat hij met zijn jongensachtige uiterlijk menig meisjeshart harder deed slaan, legde hem geen windeieren. Uiteindelijk trouwde hij ook vijf keer. 

Damone inspireeerde zich op nog grotere iconen als Perry Como en Frank Sinatra. Ole Blue Eyes bestempelde hem ooit als de man met “de beste longen in de business”. Andere overeenkomst met Sinatra: ook Damone had banden met de georganiseerde maffia. De legende wil dat zijn leven ooit aan een zijden draadje hing, maar dat maffiabaas Frank Costello in zijn voordeel optrad.

Covers
Damone nam in totaal meer dan 2.000 liedjes op. Hij bracht ook coverversies van andere nummers, waaronder ‘Let’s face the music and dance’ van Irving Berlin. Damones filmcarrière oogde een stuk magerder, al trad hij op in twee bekende musicals: ‘Hit the Deck’ en ‘Kismet’.

Op televisie presenteerde hij twee jaar lang de naar hem genoemde Vic Damone Show. Hij had ook jarenlang een talkshow op de radio. Toen daar in de late jaren zestig een einde aan kwam, werd hij een publiekstrekker met shows in Las Vegas.

12-02-2018 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruzie om erfenis: kinderen van Johnny Hallyday vechten testament aan

Ruzie om erfenis: kinderen van Johnny Hallyday vechten testament aan

https://www.mupload.nl/img/rsnjanql59.jpg

Twee kinderen van Johnny Hallyday, David Hallyday en Laura Smet, zullen bij justitie het testament van hun vader aanvechten, zo is van hun advocaten vernomen. De Frans-Belgische oerrrocker heeft al zijn bezittingen en rechten als artiest aan zijn echtgenote Laeticia nagelaten.

Laura Smet heeft haar raadslieden opgedragen “alle rechtsmiddelen te gebruiken” om de schikkingen aan te vechten die onder het recht van Californië zijn neergelegd. In die Amerikaanse staat woonde Jean-Philippe Smet (de echte naam van Hallyday) een groot deel van het jaar, samen met Laeticia en hun twee geadopteerde minderjarige dochters Joy en Jade.

Volgens zijn advocaat Jean Veil is David Hallyday, broer van Laura Smet, “mede vragende partij”.

“Laura Smet heeft met verbazing en pijn het testament van haar vader Johnny Hallyday gevonden. Het voorziet dat heel zijn patrimonium en al zijn rechten als artiest onder de Californische wet enkel naar zijn echtgenote Laeticia gaan”, aldus een communiqué van de meesters Emmanuel Ravanas, Pierre-Olivier Sur en Hervé Témime dat maandag aan het Franse persbureau AFP is bezorgd.

De wilsbeschikking stelt ook dat in geval van overlijden van Laeticia alle bezittingen van de zanger exclusief naar Joy en Jade gaan. Volgens de raadslieden stroken de testamentaire beschikkingen “manifest” niet met het Franse recht.

Hallyday is op 6 december op 74-jarige leeftijd ten gevolge van kanker overleden. Hij heeft vier kinderen: David als oudste en met als moeder zangeres Sylvie Vartan, Laura Smet uit zijn verbintenis met zangeres Nathalie Baye, en Jade en Joy.

12-02-2018 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Familie’ pakt vanaf vanavond uit met een verhaallijn over een illegale vluchteling: “We gaan voor een actueel en realistisch verhaal”

‘Familie’ pakt vanaf vanavond uit met een verhaallijn over een illegale vluchteling: “We gaan voor een actueel en realistisch verhaal”

https://www.mupload.nl/img/larukx4k4v.jpg

Terwijl de ‘Thuis’-fans nog volop aan het bekomen zijn van de dood van baby Magaly en de euthanasie-aanvraag van Luc, krijgen de kijkers van de VTM-soap ‘Familie’ vanaf vanavond volop te maken met de problematiek van de illegale vluchtelingen. Ayo Buhari, op de vlucht voor de terreurgroep Boko Haram, stapt immers zomaar het leven van Benny en Stefanie binnen. Het is acteur-regisseur Adams Mensah, een Ghanese Belg, die in de huid van Ayo kruipt.

Geen ontvoering, grote verliefdheid, misdaad, verleiding, nijd of haat vanavond in ‘Familie’, wel de intrede van een illegale vluchteling die het leven van sommige personages grondig in de war gaat sturen. In de ‘Jan en Alleman’, het café van Jan Van den Bossche, duikt plots een jonge Nigeriaan op. Het blijkt Ayo Buhari te zijn, die op iemand wacht die maar niet blijkt op te dagen. Dag na dag wacht hij op hem. Als het café dicht is slaapt hij op straat. Benny geraakt met hem aan de praat, leent hem zelfs even zijn gsm en biedt hem uiteindelijk onderdak aan. Tot de politie Ayo onderschept en hij het bevel krijgt het grondgebied te verlaten.

“Toen ik de vraag kreeg of ik de rol van een Nigeriaanse illegale vluchteling wilde spelen heb ik zeker niet onmiddellijk toegehapt”, vertelt Adams Mensah, de Ghanees-Belgische filmregisseur, schrijver en acteur uit Borgerhout die de rol speelt van Ayo. “Alweer in de huid van een vluchteling kruipen…, was mijn eerste gedachte. Ik was net terug van Ghana, waar ik een documentaire had gedraaid. Maar al snel besefte ik dat ik te fel had gereageerd. Voelde ik me plots te goed om deze rol te spelen? Het is eigenlijk een eer om een stem en een gezicht te geven aan die waardevolle mensen. En het is goed en nodig dat ook hun verhalen verteld worden. Als ik daar toe kan bijdragen is dat perfect.”

Adams Mensah belandde op zijn veertiende in België. “Ik word dus binnenkort dertien jaar in mijn nieuwe leven”, lacht de acteur-regisseur en danser. “Ik heb destijds een vlekkeloze overtocht gemaakt. Mijn vader was eerder overgekomen op zoek naar een beter leven. Dat ik hem samen met mijn zus volgde was heel erg logisch. Dat ik hier ging studeren en de Nederlandse taal leerde, was de logica zelf. Ik heb daar zelfs nooit een vraag over gesteld, amper beseft wat er gebeurde. Pas toen ik later terug naar Ghana ging, vooral om mijn moeder te bezoeken die door een beroerte was getroffen en sindsdien niet meer kan praten, is het besef gekomen dat ik een compleet ander leven had.”

“Ik ben heel snel ondergedompeld in dat gewone leven omdat ik hier kon studeren. Zo moest je wel Nederlands leren”, vervolgt Adams. “Ook de stap naar theater en later film gebeurde spontaan dankzij kunstZ, een organisatie die inzet op de opleiding, ondersteuning en begeleiding van acteurs en podiumkunstenaars van verschillende origine. Ik heb heel veel te danken aan hen. Toen ik nog in Ghana woonde deed ik daar ook al mee aan toneeltjes enzo. Ik heb hier tijdens mijn middelbaar de kunstZ-academie gevolgd en nadien film gestudeerd.”

Actueel, realistisch

“Het verhaal van Ayo Buhari is actueel en zeer realistisch”, vertelt creatief directeur Wim Feyaerts. “Hij heeft alles wat zovele vluchtelingen hebben. In ons verhaal komt hij uit Nigeria. Hij is 25 jaar, opgegroeid bij een katholieke vader en moeder. Nigeria wordt niet alleen geteisterd door extreme droogte en hongersnood, maar ook door een gewapend conflict met is islamitische terreurgroep Boko Haram. Nadat zijn vriendin Ifama vermoord wordt door leden van Boko Haram en zijn familie spoorloos is, besluit hij te vluchten. Langs Libië riskeert hij een helse boottochten richting Europa. Wanneer hij uiteindelijk in België belandt durft hij geen asielprocedure aan te vragen. Bovendien is hij blut want zijn geld is gestolen door mensensmokkelaars. Hij besluit onder te duiken en als illegaal aan het werk te gaan. En dan ontmoet hij Benny. En Stefanie.”

12-02-2018 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een cijfers: ‘Patser’ en ‘De Buurtpolitie’ lokken massa kijkers

Wat een cijfers: ‘Patser’ en ‘De Buurtpolitie’ lokken massa kijkers

https://www.mupload.nl/img/k3rrymgl9e.jpg

Na het enorme succes van de eerste langspeelfilm De Buurtpolitie: De Grote Geldroof, is de tweede film ook schitterend van start gegaan. Na het openingsweekend staat de teller op ruim 30.000 bezoekers. En ook ‘Patser’ blijft op ramkoers.

Hiermee scoort de film bijna 20% meer dan de eerste film die in oktober 2016 werd uitgebracht en met ruim 158.000 bezoekers de tweede meest bezochte Vlaamse film was in datzelfde jaar. De Buurtpolitie: De Tunnel staat dan ook in de meeste zalen in de top 5 van de Vlaamse bezoekersaantallen.

De vaste hoofdcast bestaat uit Willy Herremans, Eric Peeters, Manoe Frateur, Ilse la Monaca, Andy Peelman, Nicoline Hummel, Johan Kalifa Bals, Ianthe Tavernier, Henny Seroeyen en Dorien Reynaert. Nieuwkomers in de serie én de film zijn Souliman De Croock (Aziz) en Tim Ost (Tom). De vtm-serie zit inmiddels aan het negende seizoen.

Het scenario is opnieuw gebaseerd op een waargebeurd verhaal.De film wordt geproduceerd door Zodiak Belgium uit Lint, in samenwerking met VTM, Telenet en De Persgroep. Kinepolis Film Distribution (KFD) brengt de film sinds 7 februari 2018 in de Vlaamse bioscoopzalen.

Patser blijft scoren

Na iets meer dan drie weken programmatie, heeft de derde film van Adil & Bilall de kaap van de 200.000 bezoekers gehaald – de teller staat tot en met gisteren op bijna 215.000 bezoekers. De film zorgt nog steeds voor overvolle zalen en gaat woensdag zijn vierde programmatieweek in met evenveel schermen als bij de start. Ook de positie van de film blijft schitterend: dit weekend moest Patser enkel Fifty Shades Freed voor laten gaan en staat bijgevolg op de tweede plaats van de Vlaamse bezoekersaantallen.

Net voor het regisseursduo richting Los Angeles vertrokken, kregen ze nog de Platina Filmprijs uit handen van Peter Craeymeersch, initiatiefnemer en organisator van FilmFestival Oostende. De Gouden, Platina en Diamanten Award (voor respectievelijk 100.000, 200.000 en 400.000 bezoekers) werd voor Vlaamse filmproducties in het leven geroepen door de vzw Les Films du Bord de Mer (Filmfestival Oostende) met de steun van het VAF/Filmfonds.

In Nederland, alwaar de film op 1 februari van start ging, kozen inmiddels ook al bijna 100.000 mensen voor Patser. Eind februari volgt de release in Frankrijk en Wallonië.

12-02-2018 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onrustwekkend: webcam van Cath Luyten gehackt met één simpel mailtje

Onrustwekkend: webcam van Cath Luyten gehackt met één simpel mailtje

https://www.mupload.nl/img/ulumyjnq7k.jpg

De hacking maakt gelukkig deel uit van een tv-experiment. In een nieuwe aflevering van ‘Control Pedro’ wordt op indrukwekkende wijze de webcam van Cath Luyten gehackt. Het enige wat presentator Pedro Elias daarvoor nodig heeft is een mailtje. Het VIER-programma wil aantonen hoe gemakkelijk het is om een webcam te hacken en ook hoe verstandig het is deze af te plakken.

Veel laptopgebruikers plakken hun webcam af uit veiligheidsredenen. Ze zijn bang dat hackers via de webcam hun meest intieme computermomenten kunnen filmen. Pedro gaat na of die angst terecht is. Zo te zien wel. Met een simpel mailtje hackt hij de webcam van Cath Luyten.

11-02-2018 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SATC-fans opgelet: Samantha en Carrie openlijk in de clinch: “Stop met dat hypocriet gedoe”

SATC-fans opgelet: Samantha en Carrie openlijk in de clinch: “Stop met dat hypocriet gedoe”

https://www.mupload.nl/img/gj8p8x.jpg

Er heerst al lange tijd een vete tussen Kim Cattrall en Carrie Bradshaw maar tot hiertoe bleef die min of meer onder wikkels. Nu is echter de maat vol. In een Instagram-post haalt Kim Cattrall (beter bekend als Samantha) stevig uit naar haar voormalige medespeelster. “Mijn moeder vroeg vandaag: wanneer gaat die hypocriet van een Sarah Jessica Parker je eindelijk met rust laten?”

Eerder deze week kreeg actrice Kim Cattrall te horen dat haar broer Chris na een onrustwekkende verdwijning dood werd teruggevonden. Cattrall kreeg hierbij vele steunbetuigingen waaronder ook van haar SATC-collega’s Kristin Davis en Cynthia Nixon. Ondanks hun ‘koele verstandhouding’ bood ook Sarah-Jessica Parker haar medeleven aan maar dat schoot bij Kim in het verkeerde keelgat.

Op Instagram haalde Cattrall dan ook zwaar uit naar haar jarenlange medespeelster:

“Ik heb geen behoefte aan je liefde of steun in deze tragische tijd @sarahjessicaparker”, trok ze van leer. 

In het onderschrift gaat ze verder: “Mijn moeder vroeg me vandaag ‘wanneer gaat die @sarahjessicaparker, die hypocriet, je eindelijk met rust laten?’ Je voortdurende aandachtszoekerij is een pijnlijke herinnering aan hoe wreed je toen werkelijk was en nog steeds bent. Laat met dit zeer duidelijk maken. (Als ik dat nog niet heb gedaan) Je bent niet mijn familie. Niet mijn vriend. Dus ik vraag je één laatste keer om te stoppen met onze tragedie uit te buiten om jouw imago van ‘nice girl’ op te poetsen.” 

Cattrall spoorde vervolgens haar volgers aan om een link naar een onthullend artikel in de ‘New York Post’ te delen. Dat artikel zou het terroriserende gedrag van Parker ten opzichte van Cattrall blootleggen.

11-02-2018 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh stelt alweer veto: er komt géén Spice Girls-tournee

Posh stelt alweer veto: er komt géén Spice Girls-tournee

https://www.mupload.nl/img/rz6ttb.jpg

De kogel is dan toch niet door de kerk. Net nu gedacht werd dat de tourplannen van de Spice Girls concreet vorm kregen, stelt Victoria opnieuw haar veto. Tegen Vogue UK liet Beckham zich ontvallen dat er helemaal geen tournee komt. Het mode-icoon deed haar uitspraken in New York.

Victoria is in de Verenigde Staten vanwege een presentatie van haar nieuwe collectie. “Ik ga niet op tournee en de meiden ook niet”, klonk het. Vorige week werd duidelijk dat de leden van de groep een reünie aan het voorbereiden waren. Er zouden plannen zijn voor een tournee door het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Victoria vertelde in New York nog wel dat ze het ontzettend leuk vond om iedereen weer gesproken te hebben en dat er druk gepalaverd werd over allerlei dingen die ze samen zouden kunnen doen. “We waren aan het brainstormen”, zei ze daarover. “Maar dit is wat ik doe”, besloot ze, verwijzend naar kledingstukken uit haar nieuwe collectie die dit weekend worden gepresenteerd.

11-02-2018 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti bang voor vergiftiging: “Ik neem geen eet- of drinkbare cadeaus meer aan van fans”

Helmut Lotti bang voor vergiftiging: “Ik neem geen eet- of drinkbare cadeaus meer aan van fans”

https://www.mupload.nl/img/zi3zb4ehdp.jpg

Helmut Lotti is er niet gerust in. De vergiftiging van Andrei Lugovski, vermoedelijk door een fan, maakt de Vlaamse artiest extra waakzaam. Hij besloot het zekere voor het onzekere te nemen en plaatste een bericht op Facebook: “Niet beledigend bedoeld, maar ik zal geen snoep, honing, chocolade, koekjes en andere eetbare en drinkbaar cadeau’s meer aanvaarden. Het is jouw aanwezigheid die telt, niet je cadeautjes.”

Heel wat fans trakteren hun idool maar al te graag op lekkernijen om bij hen in de gunst te vallen. Maar sinds de mysterieuze vergiftiging van tenor Andrei Lugovski is extra waakzaamheid geboden. Lotti en Andrei werkten in het verleden een aantal keer samen, dus richtte Helmut een boodschap aan zijn fans:

“Niet beledigend bedoeld, maar ik zal geen snoep, honing, chocolade, koekjes en andere eetbare en drinkbaar cadeau’s meer aanvaarden. Het is jouw aanwezigheid die telt, niet je cadeautjes”, schreef Helmut op Facebook.

De fans reageren met veel begrip op de mededeling van Helmut Lotti. Ook heel wat internationale fans, die nog niet op de hoogte waren van het nieuws reageren begripvol maar ook geschokt op het nieuws van de vergiftiging.

11-02-2018 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen neemt massaal afscheid van icoon ‘Tante Terry’

Vlaanderen neemt massaal afscheid van icoon ‘Tante Terry’

https://www.mupload.nl/img/5ka6jvxtsqg6.jpg

In Temse nemen zowat 250 aanwezigen afscheid van Esther Verbeeck - beter gekend als ‘Tante Terry’ - in de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Heel wat mensen zijn voor de gelegenheid naar de gemeente aan de Schelde gekomen, waar ze de laatste twee jaar van haar leven heeft doorgebracht.

Tante Terry overleed vorige week op 86-jarige leeftijd, na een rijkgevulde media-carrière. Het wordt dan ook een afscheid dat de familie deelt met de rest van Vlaanderen en bekende gezichten zoals Jacky Lafon en Bart Peeters.

Acteur Wim Opbrouck opent de dienst met een eigen interpretatie van het nummer ‘Love of the Common People’ van Paul Young. Dat nummer was de eerste plaat van haar nu volwassen zoon Guy Van Ginderen, en het nummer dat ze toen al voor haar uitvaart had gekozen. “Je wist wel dat je veel sympathie kreeg, en dat was naar iedereen wederzijds”, vertelt haar oudste zoon. “Maar zulke overweldigende, warme blijken van medeleven had je zelf ook niet verwacht.”

Vanuit een hoek van de Onze-Lieve-Vrouwekerk kijkt Kraakje toe, de eekhoorn waarmee ze jarenlang Vlaamse televisie-kinderen gezelschap heeft gehouden. Terry Van Ginderen maakte faam aan de zijde van Bob Davidse, Nonkel Bob in het jeugdprogramma ‘Komt toch eens kijken’. De zoon van de in 2010 overleden Bob herinnert zich die beginjaren van de televisie. “Onze pa noemde je een sterretje”, vertelt David Davidse. “Dat blijf je voor mij. Een sterretje dat aan de hemel schittert om ons in het oog te houden.”

Bart Peeters brengt een gitaarversie van ’klein, klein, kleutertje”, een ode aan Terry, die in 1955 aan de wieg stond van de gelijknamige kinderserie. In het slot van de viering weerklinkt Terry zelf in een opname van ‘Wonderful Life’ van Black uit 1987. Kinderen van het kleuterschooltje van Eikevliet in Bornem, dat in 2007 dankzij meter Terry van de sluiting werd gered, leggen tekeningen bij de kist. Wanneer de kist wordt buiten gedragen zwaaien de aanwezigen het televisie-icoon uit met appelblauw-turquoise-kleurige wimpels, het lievelingskleur van Tante Terry.

Na de plechtigheid wordt Terry gecremeerd en in intieme kring verstrooid.

10-02-2018 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Maggie De Block openhartig over verlies echtgenoot: “Alles in je wereld staat plots stil”

Dochter Maggie De Block openhartig over verlies echtgenoot: “Alles in je wereld staat plots stil”

https://www.mupload.nl/img/ghniosnua97j.jpg

Julie, de dochter van Maggie De Block, heeft openlijk gesproken over het verlies van haar man Koen. Samen met haar moeder -en minister van Volksgezondheid- Maggie was ze te gast bij Ann Van Elsen in ‘De Familie Van Elsen’ op Joe. “Alles in je wereld staat plots stil.” 

Een jaar geleden overleed Koen, de schoonzoon van Maggie, tijdens een basketbaltraining. Haar dochter Julie vertelde in ‘De Familie Van Elsen’ openhartig over de moeilijke periode: “Ik was me ervan bewust dat mijn partner ernstig ziek was. Hij was kort na de training overleden aan een hartstilstand. Dat is heel onwezenlijk, want alles in je wereld staat plots stil. Je moet voor jezelf een beetje uitmaken hoe je het verlies verwerkt. Humor, ermee kunnen lachen en omgaan, is niet slecht. De dag zelf maak je al mopjes, maar dat maakt je sterk.”

‘Haren in lijntjes’

“Ik was ’s ochtends gaan werken op die fatale dag en Koen ging naar de kapper. Hij had gezegd dat hij zijn haren zo met lijntjes uitgesneden had gedaan. Ik vond dat afschuwelijk. Hij was diezelfde dag dan overleden en ik wilde hem niet meer zien. Ik had dan aan mama gevraagd of zij wilde gaan kijken of zijn haar wel goed lag”, vertelde Julie met een glimlach. “Maar het was oké”, vulde Maggie aan.

10-02-2018 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lokerse Feesten 2018 starten met Simple Minds en Arsenal

Lokerse Feesten 2018 starten met Simple Minds en Arsenal

https://www.mupload.nl/img/pwjfdcix.jpg

De Lokerse Feesten zal de komende zomer starten met popgroep Simple Minds en producersduo Arsenal. Ze zullen optreden op vrijdag 3 augustus. Dat meldt de organisatie. Het zijn de eerste namen die bekend zijn gemaakt voor de editie van deze zomer. Het festival lokt elk jaar zowat 140.000 bezoekers.

Simple Minds beleven een creatieve wedergeboorte met het nieuwe album ‘Walk Between Worlds’, wat hen een plaats op de main stage van de Lokerse Feesten oplevert. Arsenal zal dan weer het nieuw album voorstellen dat dit voorjaar uitkomt. De organisatie zegt binnenkort meer nieuwe namen te zullen bekendmaken.

De 44e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus 2018. De voorverkoop van tickets is al gestart.

10-02-2018 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Psycho-acteur John Gavin (86) overleden

Psycho-acteur John Gavin (86) overleden

https://www.mupload.nl/img/ob2koz5f42r2.jpg

Acteur John Gavin is overleden. Hij stierf vrijdag op 86-jarige leeftijd in zijn huis in Beverly Hills omringd door zijn familie, meldt TMZ. Gavin overleed aan de gevolgen van een longontsteking. Ook had hij al lange tijd leukemie.

Gavin beleefde in de jaren vijftig en zestig het hoogtepunt van zijn acteercarrière. Hij speelde onder meer in de horrorklassieker ‘Psycho’ en was te zien als Julius Caesar in ‘Spartacus’. Voor zijn rol in ‘A Time To Love And A Time To Die’ won Gavin een Golden Globe.

Na zijn carrière was Gavin enige jaren voorzitter van de Screen Actors Guild. In de jaren tachtig werd hij onder president Ronald Reagan de Amerikaanse ambassadeur in Mexico.

10-02-2018 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence prijst Matthias Schoenaerts de hemel in: “Hij barst van het talent”

Jennifer Lawrence prijst Matthias Schoenaerts de hemel in: “Hij barst van het talent”

https://www.mupload.nl/img/5iwpa7n04rr.jpg

Matthias Schoenaerts (40) mag opnieuw een toprol op zijn cv zetten, want de Antwerpenaar schittert in de gloednieuwe thriller ‘Red Sparrow’ aan de zijde van niemand minder dan Jeremy Irons, Joel Edgerton, Charlotte Rampling en Jennifer Lawrence. Die laatste kan tijdens een interview met onze krant overigens geen slecht woord kwijt over onze chouchou: “Matthias is een fantastische kerel.”

Schoenaerts speelt in ‘Red Sparrow’ de Russiche nonkel van Dominika Egorov (Jennifer Lawrence). Dominika is een succesvolle ballerina wier droom aan diggelen wordt geslagen wanneer ze haar been breekt tijdens een dansvoorstelling. Egorov, die voor haar doodzieke moeder moet zorgen en financieel nog maar amper rondkomt, wordt op aandringen van haar nonkel een getrainde verleidster / inlichtingenofficier. Lawrence (27) sprong naar eigen zeggen een gat in de lucht toen ze vernam dat de rol van nonkel Vanya naar Schoenaerts zou gaan: “Matthias barst van het talent. Ik had hem jaren geleden voor het eerst in ‘Rundskop’ gezien en was meteen compleet omvergeblazen door zijn talent.”

“Wanneer Matthias de kamer binnenkomt, dan voél je dat, zo charismatisch is hij”, gaat de best betaalde actrice in Hollywood verder. “Hij is bovendien ook heel snel weg met het script en heeft onmiddellijk door hoe zijn personages in mekaar zitten. Ik keek er al jaren naar uit om met hem samen te werken, dus ik was dan ook in de wolken toen ik te horen kreeg dat ook hij in ‘Red Sparrow’ ging meespelen. Matthias is niet alleen een steengoede acteur, hij is ook een fantastische kerel met het hart op de juiste plaats.”

Hoewel de meeste scènes bloedserieus zijn, werd er tussen de opnames door ook heel wat afgelachen. Lawrence: “Matthias en ik hadden er een soort van spelletje van gemaakt om, vlak voordat er ‘action’ werd geroepen, elkaar te plagen en af te leiden. Achteraf gezien was dat niet echt een goed idee, zeker niet wanneer je allebei met een zwaar Russisch accent moet acteren.” (lacht)

Francis Lawrence, de regisseur van ‘Red Sparrow’, liet vorig jaar al aan onze Hollywoodreporter weten dat hij zich geen betere acteur voor de rol van Vanya Egorov kon inbeelden: “Matthias heeft ontzettend veel uitstraling. Hij is sexy, intelligent en ik wist meteen dat hij ook met Joel Edgerton erg goed op het scherm zou passen. Ik ben zéér, zéér tevreden met het resultaat.” (lacht)

‘Red Sparrow’ draait vanaf 28 februari in de Belgische bioscoopzalen.

10-02-2018 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Nooit meer diëten’: VTM-chef Sandra Bekkari blijft stunten

‘Nooit meer diëten’: VTM-chef Sandra Bekkari blijft stunten

https://www.mupload.nl/img/n98isaajjp.jpg

De terugkeer van haar programma ‘Open keuken’ naar het VTM-scherm, eind januari, bleef duidelijk niet zonder gevolgen. Niet alleen de tv-kijker blijkt te smullen van haar lichte en gezonde gerechten, ook de lezers van haar boeken doen dat massaal. 

Dat blijkt toch uit de wekelijkse lijst van best verkochte boeken in Vlaanderen op boek.be. Vorige week palmde Sandra Bekkari al op een autoritaire manier de toptien in met haar ‘Nooit meer diëten’-kookboeken. Haar vier boeken prijkten toen op plaats 1, 3, 5 en 6 in die top 10. Deze week moet de tv-chef ‘Lichter’ van William Cortvriendt laten voorgaan als best verkochte boek. Maar Bekkari palmt vervolgens nog altijd de tweede, vierde, zevende en negende stek in de hitlijst in. Toch nog altijd straf. 

Dat tv-aandacht de beste mooie promotie kan zijn, bewijst trouwens ook ‘De buurtpolitie’. Het eerste stripalbum van de populaire tv-reeks profiteert overduidelijk van de terugkeer van het populaire korps naar de vooravond op VTM (en wellicht ook wel wat van de de aandacht voor première van de tweede bioscoopfilm ‘De buurtpolitie: De tunnel’). Het album ‘De buurtpolitie: De roze olifant’ duikt de toptien binnen op positie 5 en verkoopt dus nog altijd beter dan het 97ste album in de ‘FC De Kampioenen’-reeks, want ‘Allemaal cinema!’ staat op 6.

09-02-2018 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In beeld: Vlaanderen stipt massaal tegen pesten

In beeld: Vlaanderen stipt massaal tegen pesten

https://www.mupload.nl/img/3qo4me9bj4sc6.jpg

Vanavond eindigt de Vlaamse Week tegen Pesten, een jaarlijks initiatief van het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten, in samenwerking met Ketnet en Awel. Dit jaar ‘stipten’ we voor het eerst tegen pesten, met de actie Move tegen pesten ‘STIP IT’ van Ketnet. Al wie tegen pesten is, kon op ketnet.be een Manipest ondertekenen en vier stippen op zijn of haar hand zetten om een duidelijk signaal te geven. De actie overtrof alle verwachtingen en toonde aan dat Vlaanderen massaal ‘neen’ zegt tegen pesten. Niet alleen scholen, maar ook sportclubs, verenigingen, bedrijven en politici toonden hun solidartiteit met de actie.

Het Manipest op ketnet.be werd intussen meer dan 240.000 keer ondertekend: meer dan 20.000 foto’s op de website en in de Ketnet-app zijn daar het bewijs van. Maar ook buiten Ketnet werd er gestipt: op sociale media verschenen duizenden foto’s met de hashtags #stipit, #movetegenpesten, #samentegenpesten en #kieskleurtegenpesten. De clip Stip na stip van Tinne Oltmans is op een maand tijd meer dan 1,6 miljoen keer bekeken via Youtube en de Ketnet-onlinekanalen.

Daarnaast was er op Ketnet en andere VRT-netten deze week aandacht voor de problematiek met getuigenissen, experten en achtergrondinformatie.

Vanavond eindigt de Vlaamse Week tegen Pesten met een Antipestival, dat via de online kanalen van Ketnet te zien zal zijn. Al wie het Manipest ondertekende, kreeg een unieke code om het festival te kunnen volgen.

Bekend Vlaanderen stipt mee

Bij de lancering van de actie was al duidelijk dat ook bekend Vlaanderen de actie een warm hart toedroeg. Deze week doken nog heel wat bekende gestipte handen op via de sociale media. Vanuit de sportwereld, maar ook vanuit de politiek en de media. O.a. David Goffin, Elise Mertens, Club Brugge, Simon Mignolet, de Red Flames, Hilde Crevits, Sven Gatz, Philippe Muyters, Geert Bourgeois, Bart Peeters, Dana Winner, SLM, Stan Van Samang en Goedele Wachters toonden hun vier stippen.

09-02-2018 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Niet besproken met mijn man”: Maggie De Block over haar plotse aanstelling in de regering

“Niet besproken met mijn man”: Maggie De Block over haar plotse aanstelling in de regering

https://www.mupload.nl/img/pfpkxiuhhvd.jpg

Morgen, zaterdag 10 februari, zijn Maggie De Block en haar dochter Julie de gasten van Ann Van Elsen in De Familie Van Elsen op Joe. Ann wil weten of er keerpunten zijn geweest in het leven van Maggie: “Een professioneel keerpunt was de avond toen ik telefoon kreeg van Alexander De Croo om in de regering te gaan. Ik had die avond nog drie patiënten in mijn praktijk en tegen de laatste heb ik gezegd dat ze weldegelijk mijn laatste patiënt was. Ik wilde ook zeker voor 20.00u boven zijn, omdat mijn man het nog niet wist en die ging naar het nieuws kijken, waarin het werd aangekondigd. Hij vond het in het begin wel jammer dat we het niet besproken hadden, maar dat was snel over. Ik heb toen ja gezegd, want als ik voor asiel en migratie een ander beleid kan voeren, dan ging ik het me altijd beklagen als ik het niet gedaan zou hebben.”

09-02-2018 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdruk naaktkalender Tanja Dexters komt er dan toch niet: “Ze zou ontheven moeten worden van haar titel als Miss België”

Herdruk naaktkalender Tanja Dexters komt er dan toch niet: “Ze zou ontheven moeten worden van haar titel als Miss België”

https://www.mupload.nl/img/231gg1c8o5x7.jpg

Dennis Black Magic trekt de stekker uit de herdruk van de naaktkalender met Tanja Dexters. Dat heeft hij donderdag besloten, na een telefoontje met de raadsman van Dexters.

“Mijn onderhoud met meester Trappeniers was alles behalve professioneel te noemen”, zo zegt de pornomaker. “De raadsman van Tanja is de persoonlijke toer opgegaan en is zelfs buiten zijn boekje getreden door onder andere mediapartners van mij persoonlijk op te bellen om ze af te dreigen met monsterboetes in plaats van de rechthebbende te contacteren. Mij dus.” 

Dennis wil zich vanaf nu niet langer associeren Dexters. “Ik kan me niet meer met fierheid achter deze kalender zetten. Bij deze distantieer ik me volledig van Tanja Dexters en de naaktkalender waar ik ooit zo fier op was.” Dennis laat weten dat hij vandaag officieel een klacht voor laster en broodroof zal indienen tegen Alex Trappeniers.

Bovendien is hij alle media-aandacht even beu. Hij trekt zich een jaar terug om te werken aan zijn memoires en een nieuwe publicatie die in 2019 zal verschijnen.  ”Het is genoeg geweest met het circus dat er telkens gemaakt wordt rond mijn persoon. Ik heb rust nodig en nu de kalender er niet komt zal ik die rust dan ook nemen. Ik heb geen moment spijt van mijn beslissing en ik vind dat Tanja Dexters officieel ontheven moet worden van haar titel als Miss België omdat ze deze nu al verschillende keren ten schande gemaakt heeft”, besluit Dennis.

09-02-2018 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat was die commotie in het VTM-journaal vanmiddag?

Wat was die commotie in het VTM-journaal vanmiddag?

https://www.mupload.nl/img/pjo0psfga5lr.jpg

Aandachtige kijkers die vanmiddag naar het VTM Nieuws keken, zagen hoe ankervrouw Elke Pattyn om exact 13.02 uur opgeschrikt werd in de nieuwsstudio door een stem die ‘foto’ riep terwijl zij midden in haar presentatie zat. Wat gebeurde er? “Blijkbaar werd Elke op de hoogte gebracht van een lastminutewijziging - zo gaat dat met nieuws heet van de naald - en was die stem nog net te horen in het nieuws zelf”, zegt woordvoerder Sara Vercauteren. Iets wat niet meteen de bedoeling was, doorgaans verloopt zoiets iets discreter. Elke liet zich echter niet uit haar lood slaan, en pikte snel weer in.

09-02-2018 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Familie’-gezicht Karel Deruwe haalt stevig uit naar RVA

‘Familie’-gezicht Karel Deruwe haalt stevig uit naar RVA

https://www.mupload.nl/img/aar7u7q7brse.jpg

‘Familie’-gezicht Karel Deruwe, dan toch niet terugkeerde als Guido Van Den Bossche, heeft een eitje te pellen met de RVA, zo laat hij weten via Facebook.

“Dat je vandaag de dag als artiest door de politiek wel regels krijgt opgelegd zonder over een degelijk statuut te beschikken, is vanuit die politieke wereld zo neerbuigend en lui en ongeïnteresseerd, dat het luid mag weerklinken in aanloop naar de stemmenjacht later op het jaar”, klinkt het. 

“Het vergelijkingskader waar die leeghoofden zich op durven baseren, bulkt van dédain en ingehouden woede over het ‘vrije’ leven van artiesten. Dan de audiovisuele rechten op uitzending en wederuitzending fnuiken, ligt in de directe bedoeling naar de jacht op geld. Het feit dat je als artiest al een opsomming moet maken over de rechten die je toekomen, is schandelijk. De overheid heeft de plicht ons die uit te betalen en de RVA heeft daar geen interpretaties over te leveren. Doe jullie job, politiekers en ambtenaren. En begin er nu mee!”

Scherpe woorden, waarvan hij naar eigen zeggen hoopt dat ze een invloed zullen hebben op de volgende verkiezingen.

08-02-2018 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!