NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence prijst Matthias Schoenaerts de hemel in: “Hij barst van het talent”

Jennifer Lawrence prijst Matthias Schoenaerts de hemel in: “Hij barst van het talent”

https://www.mupload.nl/img/5iwpa7n04rr.jpg

Matthias Schoenaerts (40) mag opnieuw een toprol op zijn cv zetten, want de Antwerpenaar schittert in de gloednieuwe thriller ‘Red Sparrow’ aan de zijde van niemand minder dan Jeremy Irons, Joel Edgerton, Charlotte Rampling en Jennifer Lawrence. Die laatste kan tijdens een interview met onze krant overigens geen slecht woord kwijt over onze chouchou: “Matthias is een fantastische kerel.”

Schoenaerts speelt in ‘Red Sparrow’ de Russiche nonkel van Dominika Egorov (Jennifer Lawrence). Dominika is een succesvolle ballerina wier droom aan diggelen wordt geslagen wanneer ze haar been breekt tijdens een dansvoorstelling. Egorov, die voor haar doodzieke moeder moet zorgen en financieel nog maar amper rondkomt, wordt op aandringen van haar nonkel een getrainde verleidster / inlichtingenofficier. Lawrence (27) sprong naar eigen zeggen een gat in de lucht toen ze vernam dat de rol van nonkel Vanya naar Schoenaerts zou gaan: “Matthias barst van het talent. Ik had hem jaren geleden voor het eerst in ‘Rundskop’ gezien en was meteen compleet omvergeblazen door zijn talent.”

“Wanneer Matthias de kamer binnenkomt, dan voél je dat, zo charismatisch is hij”, gaat de best betaalde actrice in Hollywood verder. “Hij is bovendien ook heel snel weg met het script en heeft onmiddellijk door hoe zijn personages in mekaar zitten. Ik keek er al jaren naar uit om met hem samen te werken, dus ik was dan ook in de wolken toen ik te horen kreeg dat ook hij in ‘Red Sparrow’ ging meespelen. Matthias is niet alleen een steengoede acteur, hij is ook een fantastische kerel met het hart op de juiste plaats.”

Hoewel de meeste scènes bloedserieus zijn, werd er tussen de opnames door ook heel wat afgelachen. Lawrence: “Matthias en ik hadden er een soort van spelletje van gemaakt om, vlak voordat er ‘action’ werd geroepen, elkaar te plagen en af te leiden. Achteraf gezien was dat niet echt een goed idee, zeker niet wanneer je allebei met een zwaar Russisch accent moet acteren.” (lacht)

Francis Lawrence, de regisseur van ‘Red Sparrow’, liet vorig jaar al aan onze Hollywoodreporter weten dat hij zich geen betere acteur voor de rol van Vanya Egorov kon inbeelden: “Matthias heeft ontzettend veel uitstraling. Hij is sexy, intelligent en ik wist meteen dat hij ook met Joel Edgerton erg goed op het scherm zou passen. Ik ben zéér, zéér tevreden met het resultaat.” (lacht)

‘Red Sparrow’ draait vanaf 28 februari in de Belgische bioscoopzalen.

10-02-2018 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Nooit meer diëten’: VTM-chef Sandra Bekkari blijft stunten

‘Nooit meer diëten’: VTM-chef Sandra Bekkari blijft stunten

https://www.mupload.nl/img/n98isaajjp.jpg

De terugkeer van haar programma ‘Open keuken’ naar het VTM-scherm, eind januari, bleef duidelijk niet zonder gevolgen. Niet alleen de tv-kijker blijkt te smullen van haar lichte en gezonde gerechten, ook de lezers van haar boeken doen dat massaal. 

Dat blijkt toch uit de wekelijkse lijst van best verkochte boeken in Vlaanderen op boek.be. Vorige week palmde Sandra Bekkari al op een autoritaire manier de toptien in met haar ‘Nooit meer diëten’-kookboeken. Haar vier boeken prijkten toen op plaats 1, 3, 5 en 6 in die top 10. Deze week moet de tv-chef ‘Lichter’ van William Cortvriendt laten voorgaan als best verkochte boek. Maar Bekkari palmt vervolgens nog altijd de tweede, vierde, zevende en negende stek in de hitlijst in. Toch nog altijd straf. 

Dat tv-aandacht de beste mooie promotie kan zijn, bewijst trouwens ook ‘De buurtpolitie’. Het eerste stripalbum van de populaire tv-reeks profiteert overduidelijk van de terugkeer van het populaire korps naar de vooravond op VTM (en wellicht ook wel wat van de de aandacht voor première van de tweede bioscoopfilm ‘De buurtpolitie: De tunnel’). Het album ‘De buurtpolitie: De roze olifant’ duikt de toptien binnen op positie 5 en verkoopt dus nog altijd beter dan het 97ste album in de ‘FC De Kampioenen’-reeks, want ‘Allemaal cinema!’ staat op 6.

09-02-2018 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In beeld: Vlaanderen stipt massaal tegen pesten

In beeld: Vlaanderen stipt massaal tegen pesten

https://www.mupload.nl/img/3qo4me9bj4sc6.jpg

Vanavond eindigt de Vlaamse Week tegen Pesten, een jaarlijks initiatief van het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten, in samenwerking met Ketnet en Awel. Dit jaar ‘stipten’ we voor het eerst tegen pesten, met de actie Move tegen pesten ‘STIP IT’ van Ketnet. Al wie tegen pesten is, kon op ketnet.be een Manipest ondertekenen en vier stippen op zijn of haar hand zetten om een duidelijk signaal te geven. De actie overtrof alle verwachtingen en toonde aan dat Vlaanderen massaal ‘neen’ zegt tegen pesten. Niet alleen scholen, maar ook sportclubs, verenigingen, bedrijven en politici toonden hun solidartiteit met de actie.

Het Manipest op ketnet.be werd intussen meer dan 240.000 keer ondertekend: meer dan 20.000 foto’s op de website en in de Ketnet-app zijn daar het bewijs van. Maar ook buiten Ketnet werd er gestipt: op sociale media verschenen duizenden foto’s met de hashtags #stipit, #movetegenpesten, #samentegenpesten en #kieskleurtegenpesten. De clip Stip na stip van Tinne Oltmans is op een maand tijd meer dan 1,6 miljoen keer bekeken via Youtube en de Ketnet-onlinekanalen.

Daarnaast was er op Ketnet en andere VRT-netten deze week aandacht voor de problematiek met getuigenissen, experten en achtergrondinformatie.

Vanavond eindigt de Vlaamse Week tegen Pesten met een Antipestival, dat via de online kanalen van Ketnet te zien zal zijn. Al wie het Manipest ondertekende, kreeg een unieke code om het festival te kunnen volgen.

Bekend Vlaanderen stipt mee

Bij de lancering van de actie was al duidelijk dat ook bekend Vlaanderen de actie een warm hart toedroeg. Deze week doken nog heel wat bekende gestipte handen op via de sociale media. Vanuit de sportwereld, maar ook vanuit de politiek en de media. O.a. David Goffin, Elise Mertens, Club Brugge, Simon Mignolet, de Red Flames, Hilde Crevits, Sven Gatz, Philippe Muyters, Geert Bourgeois, Bart Peeters, Dana Winner, SLM, Stan Van Samang en Goedele Wachters toonden hun vier stippen.

09-02-2018 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Niet besproken met mijn man”: Maggie De Block over haar plotse aanstelling in de regering

“Niet besproken met mijn man”: Maggie De Block over haar plotse aanstelling in de regering

https://www.mupload.nl/img/pfpkxiuhhvd.jpg

Morgen, zaterdag 10 februari, zijn Maggie De Block en haar dochter Julie de gasten van Ann Van Elsen in De Familie Van Elsen op Joe. Ann wil weten of er keerpunten zijn geweest in het leven van Maggie: “Een professioneel keerpunt was de avond toen ik telefoon kreeg van Alexander De Croo om in de regering te gaan. Ik had die avond nog drie patiënten in mijn praktijk en tegen de laatste heb ik gezegd dat ze weldegelijk mijn laatste patiënt was. Ik wilde ook zeker voor 20.00u boven zijn, omdat mijn man het nog niet wist en die ging naar het nieuws kijken, waarin het werd aangekondigd. Hij vond het in het begin wel jammer dat we het niet besproken hadden, maar dat was snel over. Ik heb toen ja gezegd, want als ik voor asiel en migratie een ander beleid kan voeren, dan ging ik het me altijd beklagen als ik het niet gedaan zou hebben.”

09-02-2018 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdruk naaktkalender Tanja Dexters komt er dan toch niet: “Ze zou ontheven moeten worden van haar titel als Miss België”

Herdruk naaktkalender Tanja Dexters komt er dan toch niet: “Ze zou ontheven moeten worden van haar titel als Miss België”

https://www.mupload.nl/img/231gg1c8o5x7.jpg

Dennis Black Magic trekt de stekker uit de herdruk van de naaktkalender met Tanja Dexters. Dat heeft hij donderdag besloten, na een telefoontje met de raadsman van Dexters.

“Mijn onderhoud met meester Trappeniers was alles behalve professioneel te noemen”, zo zegt de pornomaker. “De raadsman van Tanja is de persoonlijke toer opgegaan en is zelfs buiten zijn boekje getreden door onder andere mediapartners van mij persoonlijk op te bellen om ze af te dreigen met monsterboetes in plaats van de rechthebbende te contacteren. Mij dus.” 

Dennis wil zich vanaf nu niet langer associeren Dexters. “Ik kan me niet meer met fierheid achter deze kalender zetten. Bij deze distantieer ik me volledig van Tanja Dexters en de naaktkalender waar ik ooit zo fier op was.” Dennis laat weten dat hij vandaag officieel een klacht voor laster en broodroof zal indienen tegen Alex Trappeniers.

Bovendien is hij alle media-aandacht even beu. Hij trekt zich een jaar terug om te werken aan zijn memoires en een nieuwe publicatie die in 2019 zal verschijnen.  ”Het is genoeg geweest met het circus dat er telkens gemaakt wordt rond mijn persoon. Ik heb rust nodig en nu de kalender er niet komt zal ik die rust dan ook nemen. Ik heb geen moment spijt van mijn beslissing en ik vind dat Tanja Dexters officieel ontheven moet worden van haar titel als Miss België omdat ze deze nu al verschillende keren ten schande gemaakt heeft”, besluit Dennis.

09-02-2018 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat was die commotie in het VTM-journaal vanmiddag?

Wat was die commotie in het VTM-journaal vanmiddag?

https://www.mupload.nl/img/pjo0psfga5lr.jpg

Aandachtige kijkers die vanmiddag naar het VTM Nieuws keken, zagen hoe ankervrouw Elke Pattyn om exact 13.02 uur opgeschrikt werd in de nieuwsstudio door een stem die ‘foto’ riep terwijl zij midden in haar presentatie zat. Wat gebeurde er? “Blijkbaar werd Elke op de hoogte gebracht van een lastminutewijziging - zo gaat dat met nieuws heet van de naald - en was die stem nog net te horen in het nieuws zelf”, zegt woordvoerder Sara Vercauteren. Iets wat niet meteen de bedoeling was, doorgaans verloopt zoiets iets discreter. Elke liet zich echter niet uit haar lood slaan, en pikte snel weer in.

09-02-2018 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Familie’-gezicht Karel Deruwe haalt stevig uit naar RVA

‘Familie’-gezicht Karel Deruwe haalt stevig uit naar RVA

https://www.mupload.nl/img/aar7u7q7brse.jpg

‘Familie’-gezicht Karel Deruwe, dan toch niet terugkeerde als Guido Van Den Bossche, heeft een eitje te pellen met de RVA, zo laat hij weten via Facebook.

“Dat je vandaag de dag als artiest door de politiek wel regels krijgt opgelegd zonder over een degelijk statuut te beschikken, is vanuit die politieke wereld zo neerbuigend en lui en ongeïnteresseerd, dat het luid mag weerklinken in aanloop naar de stemmenjacht later op het jaar”, klinkt het. 

“Het vergelijkingskader waar die leeghoofden zich op durven baseren, bulkt van dédain en ingehouden woede over het ‘vrije’ leven van artiesten. Dan de audiovisuele rechten op uitzending en wederuitzending fnuiken, ligt in de directe bedoeling naar de jacht op geld. Het feit dat je als artiest al een opsomming moet maken over de rechten die je toekomen, is schandelijk. De overheid heeft de plicht ons die uit te betalen en de RVA heeft daar geen interpretaties over te leveren. Doe jullie job, politiekers en ambtenaren. En begin er nu mee!”

Scherpe woorden, waarvan hij naar eigen zeggen hoopt dat ze een invloed zullen hebben op de volgende verkiezingen.

08-02-2018 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie Pfaff wil na 10 jaar terug ‘De Pfaffs’ op tv

Jean-Marie Pfaff wil na 10 jaar terug ‘De Pfaffs’ op tv

https://www.mupload.nl/img/tmheh4.jpg

Jean-Marie Pfaff (64) is back. Vorige week dook hij al op in ‘Groeten Uit’ en vanaf maart staat hij in de Ketnet Musical Team U.P. “Wat een eer”, glundert de keeperlegende.

Tien jaar lang smulde Vlaanderen van Jean-Marie zijn familie en dat doet ze blijkbaar nog steeds. Nadat dochter Kelly en manlief Sam Gooris met hun kids Shania en Kenji gevraagd werden voor ‘Groeten Uit’ op VTM – met daarin een kleine deelname van Jean-Marie – is het nu terug de beurt aan de pater familias zelf. “Ik ben heel vereerd dat Ketnet en Studio 100 mij gevraagd hebben voor hun musical Team U.P. Heel fijn dat ze bij een grote sportkampioen aan mij denken”, zegt de keeperlegende. “Alleen ga ik wel niet écht live meespelen. Er wordt een kartonnen versie van mij gemaakt… Ik zal een paar keer verrassend opduiken.” 

Van keeper naar zwemlegende

In de Ketnet Musical Team U.P., die op 3 maart in première gaat en waarvan al meer dan 30.000 tickets verkocht zijn, moet Jean-Marie de wereldberoemde zwemlegende Franky Champion voorstellen. “Al dat acteren, dansen, zingen is niet zo simpel, hé (lacht). Ik ga dat aan de kinderen overlaten. Net zoals ik vroeger als klein mannetje een droom had om een goede keeper te worden en daar altijd in geloofd heb, wil ik deze kinderen die kans nu ook geven. Mijn kleine deelname aan de Ketnet Musical moet een steun zijn voor hen. Ze moeten geloven in hun dromen om een musicalster te worden”, legt hij uit. “Daarbij horen uiteraard tegenslagen of commentaar. Maar die moeten ze incasseren. Die maken hen sterker.”

08-02-2018 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onwaarschijnlijk, maar waar: het officiële Russische WK-lied wordt geleverd door... de Belgische Pitaboys

Onwaarschijnlijk, maar waar: het officiële Russische WK-lied wordt geleverd door... de Belgische Pitaboys

https://www.mupload.nl/img/7elp3d090fnjd.jpg

De Pitaboys blikken een officieel WK-lied in. Nee, niet voor de Rode Duivels, wel voor het Russische nationaal elftal. Het wordt een ­meezinger in de stijl van hun bekendste hit ‘Waar is da feestje?’. ”Nu enkel nog de taal leren”, klinkt het.

Bij een wereldbeker voetbal hoort een WK-lied. En daarvoor doen de Russen geen beroep op een artiest uit eigen land. Nee, Moskou rekent op de Vlaamse groep De Pitaboys, de makers van onder meer ‘Waar is da feestje?’. Die hit wordt nog steeds meegezongen door hele legioenen voetbalsupporters, en wordt niet zelden door ganse tribunes overgenomen. Maar een officieel WK-lied? Dat is van een ­andere orde. De Pitaboys kregen groen licht van de Russische voetbalbond en ­alles is contractueel vastgelegd.

Via Cambridge

De deal kwam er dankzij charme­zanger Bart Anneessens Cops, die al een single inzong met het duo. Hij bracht hen met de juiste mensen in contact. “Bart is een ongelooflijk slimme kerel. Hij heeft gestudeerd in Oxford en volgt momenteel nog een opleiding aan Cambridge University. Daar geeft hij intussen ook zelf les”, zegt Diego De Mol, die samen met Koen Ceulemans De Pitaboys vormt. Daar kwam Bart in contact met enkele voorname Russische studenten. “Hij volgt er les met de dochter van de CEO van Gazprom, het grootste ­bedrijf in Rusland en de grootste ­aardgasspeler ter wereld. Ze raakten goed bevriend, en intussen is Bart er kind aan huis. Hij heeft ons idee aan hen voorgesteld, waarna de bal aan het rollen ging. Ten slotte bracht hij ons — mét succes dus — in contact met de Russische voetbalbond.”

Welk nummer de Russische fans straks luidkeels zullen meebrullen, is nog even afwachten. “We zijn nog volop aan het schrijven. Maar het wordt uiteraard een nummer in onze gekende meezingstijl, zoals een echt ­voetballied hoort te zijn”, zegt Diego. “Wat wel zeker is: het liedje wordt uitgebracht in drie talen: Engels, Russisch en een ­Nederlandse versie voor de mensen hier.”

Clip opnemen

Maar om een Russische song in te zingen moet je natuurlijk de taal beheersen. “En wij spreken uiteraard géén woord ­Russisch”, lacht Diego. “Daarom werken we nu met tolken en vertalers, die ons ­zoveel mogelijk van de taal aanleren. Want een WK-lied zonder tekst inzingen is ­uiteraard geen optie. En als we er ooit ­moeten optreden? Gelukkig heb ik mij ­laten vertellen dat Engels daar een voertaal is.” Dat zullen ze wellicht snel ontdekken. “Want de clip willen we natuurlijk graag inblikken in Rusland”, besluit De Mol.

08-02-2018 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreemde complottheorie: Supersterren Adele en Sam Smith zijn dezelfde persoon

Vreemde complottheorie: Supersterren Adele en Sam Smith zijn dezelfde persoon

https://www.mupload.nl/img/5sxmt0ccchb0y.jpg

Een Britse fan van hitzangeres Adele (29) heeft met een mysterieuze tweet voor de nodige onrust gezorgd. Volgens de hilarische complottheorie van Jess Valona zijn Adele en de eveneens uit Engeland afkomstige soulcrooner Sam Smith (25) dezelfde personen. Op Twitter komt hij met het duidelijk hoorbare bewijs voor zijn hypothese.

Valona zette een elpee van Adele’s album 25 op en draaide het nummer Hello in eerste instantie op normale snelheid. Toen hij het aantal toeren iets had verlaagd, klonk opeens de stem van Sam Smith uit de speakers. ,,Wisten jullie dat als je Adele vertraagd, ze als Sam Smith klinkt”, twitterde de Brit. En dat heeft hij geweten. In korte tijd werd zijn bericht (inclusief geluid) massaal gedeeld en voorzien van duizenden reacties. Zo stelt iemand dat Sam Smith zijn nummers in het geheim laat inzingen door Adele. Weer een anders noemt de gelijkenis van de vocalen van Adele en Sam Smith ‘schokkend’. Ook zijn er mensen die een toekomstig duet van de twee supersterren voorstellen.

08-02-2018 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke Van de Velde bestolen door eigen poetsvrouw: “Je kan niemand meer vertrouwen”

Joke Van de Velde bestolen door eigen poetsvrouw: “Je kan niemand meer vertrouwen”

https://www.mupload.nl/img/iqaxcn6ox6.jpg

Vlak voor ze naar de Gouden Schoen wou vertrekken, heeft Joke Van de Velde een verbijsterende vaststelling gedaan. De ex Miss wou bij haar ouders een aantal kostbare juwelen ophalen voor het gala, maar die bleken verdwenen. “Ik ben bestolen door de poetsvrouw die we - jammer genoeg - vertrouwden”, zucht Joke.

Het gala van de Gouden Schoen serveert ieder jaar weer de nodige bekende gezichten, glamour en glitter op de rode loper. Een van de genogden dit jaar was ook Joke Van de Velde, die zich voor het evenement tip top wou uitdossen. Of dat was thans de bedoeling. “Want toen ik mijn juwelen wou ophalen bij mijn ouders in Melle, bleken er een aantal exemplaren spoorloos te zijn. Het waren belangrijke juwelen voor mij, ze hadden vooral een emotionele waarde.”

Van de Velde weet intussen ook dat de juwelen niet gewoon verdwenen zijn, maar werden gestolen. “Door onze eigen poetsvrouw, die we jammer genoeg vertrouwen”, zegt Joke. Ze ging meteen naar de politie. “Om aangifte te doen en klacht in te dienen. De zaak is nu in handen van het parket en wordt verder onderzocht.”

Door de diefstal liet Joke het gala van de Gouden Schoen aan zich voorbijgaan. “Omdat ik zo geschrokken was had ik daar totaal geen zin meer in”, zegt Joke. “En ik hoop van harte dat ik mijn juwelen nog zal terugzien, want emotionele waarde kan je nooit terugkopen. Ik ben geraakt in mijn vertrouwen, blijkbaar kan je tegenwoordig echt niemand meer vertrouwen.”

08-02-2018 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘De Buurtpolitie’ neemt afscheid van hoofdinspecteur Tineke en verwelkomt een nieuw personage

‘De Buurtpolitie’ neemt afscheid van hoofdinspecteur Tineke en verwelkomt een nieuw personage

https://www.mupload.nl/img/dtl9qc6p98sl.jpg

Vandaag, woensdag 7 februari, staat Nicoline Hummel de laatste keer op de set van ‘De Buurtpolitie’. In september 2018 nemen de fans afscheid van de actrice, die hoofdinspecteur Tineke speelt in de reeks. Het personage zal vanaf morgen, donderdag 8 februari, nog halftijds meespelen. Een nieuw personage, hoofdinspecteur Lotte Vissers, neemt de andere helft voor haar rekening.

Vanaf het tiende seizoen, dat start in september 2018, zal Tineke geen deel meer uitmaken van het korps, al is een terugkeer niet uitgesloten. Hoofdinspecteur Lotte vormt in elk geval vanaf dit najaar een vast duo met inspecteur Koen, gespeeld door Andy Peelman. Nicoline geeft sinds de start van de reeks in 2013, gestalte aan hoofdinspecteur Tineke. Ze vormt sindsdien een vast duo met Inspecteur Koen. Tineke valt in de reeks op door haar enthousiasme en humor. In de aflevering van donderdag 8 februari vraagt ze aan commissaris Roger om het rustiger aan te doen en krijgt het team deeltijds versterking van een andere hoofdinspecteur, Lotte. In seizoen 10 zal Tineke voorlopig niet meer te zien zijn.

Andere projecten

“Het waren vier ongelooflijke jaren. Ik had bij de start van het eerste seizoen nooit verwacht dat ‘De Buurtpolitie’ zo’n groot succes zou worden”, vertelt Nicoline. “Ik kijk met de glimlach terug op dit avontuur, maar wil mij nu richten op de toekomst. Als actrice wil ik immers van alles wat geproefd hebben. Mijn break bij ‘De Buurtpolitie’ zorgt ervoor dat ik me kan engageren voor andere projecten, maar Tineke zit in mijn hart dus niets sluit uit dat ik ooit opnieuw te zien zal zijn in ‘De Buurtpolitie’.”

Nieuw personage

‘De Buurtpolitie’-ploeg verwelkomt een nieuw personage: hoofdinspecteur Lotte Vissers. De aandachtige ‘Buurtpolitie’-kijker herkent Lotte als de halfzus van Inspecteur Koen. Ze heeft vorig jaar al een gastrol gespeeld in de reeks. Wanneer er een halftijdse functie vrijkomt in het korps van commissaris Roger, blijkt Lotte de ideale kandidaat. Ze vormt vanaf dit seizoen afwisselend met hoofdinspecteur Tineke een duo met inspecteur Koen. Vanaf seizoen tien vormen halfbroer en -zus een vast duo. De rol van Lotte wordt vertolkt door Charlotte De Groof (30): “Ik ben ontzettend blij dat ik het ‘De Buurtpolitie’-team mag versterken. Ik introduceer een nieuw personage in de reeks en dat ik als Lotte de halfzus van Inspecteur Koen speel, maakt het enkel nog specialer. Ik sta ondertussen al een aantal maanden met Andy op de set en beleef er veel plezier. Hopelijk voelt de kijker dat ook.”

07-02-2018 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Idool-finalist Andrei Lugovski vergiftigd: hij ligt in kritieke toestand in ziekenhuis

Idool-finalist Andrei Lugovski vergiftigd: hij ligt in kritieke toestand in ziekenhuis

https://www.mupload.nl/img/qpoa48a0.jpg

Zanger Andrei Lugovski (34) ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis na een poging tot vergiftiging. Het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge bevestigt dat er een gerechtelijk onderzoek loopt. De Oostendenaar van Wit-Russische origine kreeg thallium toegediend, een bestanddeel van rattenvergif.

Het is niet duidelijk wanneer Lugovski het gif toegediend zou gekregen hebben. In ieder geval ligt hij nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis. In het dossier zijn nog geen verdachten opgepakt. Het parket geeft geen verdere commentaar over de zaak.

Poging tot vergiftiging wordt ook poging tot gifmoord genoemd. Voor de correctionele rechtbank staan hierop gevangenisstraffen tot 20 jaar, voor het hof van assisen is de maximumstraf zelfs 30 jaar opsluiting.

De zangcarrière van Andrei Lugovski startte in 2007 met zijn deelname aan de talentenjacht Idool, waar hij op de derde plaats eindigde. Sindsdien werkte de Oostendenaar onder andere al samen met Christoff en Will Tura.

07-02-2018 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tatyana Beloy over haar expliciete vrijscènes: “Met een man zou het nóg vreemder zijn”

Tatyana Beloy over haar expliciete vrijscènes: “Met een man zou het nóg vreemder zijn”

https://www.mupload.nl/img/hgl1a5l.jpg

Vanaf deze week is het zover: dan kan je op Vier naar ‘Gent West’ kijken. Voordien was die spannende serie over een Vlaamse vrouwengevangenis al op Telenet te zien. Naast o.a. Michaël Pas, Ruth Becquart, Gilda De Bal heeft Tatyana Beloy (32) een opvallende rol. Als ‘prison bitch’ Farah geeft zij zich namelijk redelijk bloot. Letterlijk. In weekblad Tv Familie vertelt ze deze week uitgebreid hoe dat verlopen is.

Want die pittige lesbische liefdesscènes met actrice Charlotte Anne Bongaerts vallen niet anders te beschrijven hé, Tatyana?

(lachje) Da’s waar, ja. ’t Was toch een drempel waar we ons over moesten zetten. Maar goed, ook al is mijn aandeel in ‘Gent West’ vrij beperkt, ik ben er wel blij mee. Ah ja, de cast bestaat uit allemaal topvrouwen! 

Vond jij het niet lastig om volledig uit de kleren te gaan?

Awel, eigenlijk niet. ’k Vond het zelfs heel leuk. Iedereen steunde elkaar, ging er ook voor. Net daardoor voelden die naaktscènes niet zo speciaal aan.  

Kende jij Charlotte?

Nee, en dat was wél raar. Allez, ’t gevoel naar je werk te rijden wetende dat je daar seks zal hebben met een onbekende, bedoel ik. (lachje) Gelukkig klikte het meteen tussen ons. Voor hetzelfde geld moet je het bed in duiken met iemand die je helemaal niet tof vindt, hé. 

Het lijkt onmogelijk om op zo’n moment níet zenuwachtig te zijn.

En dat is ook zo, natuurlijk. Maar ik had mij mentaal wel voorbereid. En ik had het er ook met mijn beste vriendinnen over gehad. Een van hen is lesbisch, zie je. Ik kon haar dus uitgebreid om raad vragen. 

07-02-2018 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reese Witherspoon openhartig in interview met Oprah: “Ik werd mishandeld”

Reese Witherspoon openhartig in interview met Oprah: “Ik werd mishandeld”

https://www.mupload.nl/img/9g10i5fbme.jpg

Reese Witherspoon (41) vertelde voor het eerst over een moeilijke periode in haar leven, waarin ze brak met een man die haar mentaal mishandelde. Dat zei ze in een interview met Oprah Winfrey. 

Witherspoon en Winfrey zijn samen te zien in de nieuwe Disneyfilm ′ A Wrinkle in Time’. Naar aanleiding daarvan verschenen ze deze maand op de cover over Oprah Magazine. 

“Het moeilijkste dat ik ooit heb moeten doen was uit een relatie stappen waarin ik mishandeld werd”, zei Witherspoon. Toen Oprah haar vroeg om er dieper op in te gaan, bekende ze dat een persoon uit haar verleden haar mentaal mishandelde. “Die verbale mishandeling had een grote psychologische impact op me. Ik ging bij hem weg omdat ik duidelijk een lijn in het zand had getrokken, maar hij bleef ze maar oversteken. Toen maakte ik de klik en besefte ik dat ik zo niet verder kon.”

Volgens haar heeft de breuk haar gevormd als persoon. “Ik ben wie ik ben omdat ik toen voor mezelf ben opgekomen. Dat soort zelfvertrouwen verandert je voorgoed.”

07-02-2018 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Pauw is niet langer zaakvoerder van eigen productiehuis ‘Koeken Troef’

Bart De Pauw is niet langer zaakvoerder van eigen productiehuis ‘Koeken Troef’

https://www.mupload.nl/img/hblvvfszene.jpg

Bart De Pauw is niet langer zaakvoerder van het productiehuis ‘Koeken Troef’. Dat blijkt uit een afschrift in het Belgische Staatsblad en wordt door het productiehuis bevestigd. De beslissing werd genomen tijdens een buitengewone algemene vergadering op 19 januari.

De Pauw richtte het productiehuis in 2008 op, samen met Helen Perquy. Eind november 2012 verliet zij het productie, waarna De Pauw het productiehuis samen zijn vrouw Inès De Vos verder bestuurde. “Terwijl Bart het creatieve brein van Koeken Troef is, wordt het algemeen en dagelijks beleid gevoerd door Inès De Vos”, zo staat (nog steeds) te lezen op de website van Koeken Troef. 

Nu Bart De Pauw niet langer zaakvoerder is, wordt De Vos alleen zaakvoerder van het productiehuis, zo blijkt uit het afschrift in het Staatsblad. De beslissing werd genomen tijdens een buitengewone algemene vergadering op 19 januari en vandaag gepubliceerd in het Staatsblad.

De Pauw kwam in november vorig jaar in opspraak door beschuldigingen van seksueel overschrijdend gedragd. Verschillende vrouwen hadden bij de VRT klachten ingediend over De Pauw, waarna de VRT alle banden met De Pauw verbrak. Ook het lopende seizoen van de zondagavondquiz ‘Twee tot de Zesde Macht’, met De Pauw als presentator, werd afgevoerd. Intussen wordt wel aan een opvolger van ‘Twee tot de Zesde Macht’ met Jeroen Meus als presentator gewerkt.

Andere rol?

“Bart De Pauw heeft zelf de beslissing heeft genomen om zich terug te trekken uit de functie van zaakvoerder”, zegt Hilde Timmermans van Koeken Troef in een reactie aan Knack Focus. “Hij heeft dit uitsluitend gedaan omwille van de sereniteit in gans dit dossier. Ook wij van Koeken Troef! streven dit na en we zullen ons dan ook beperken tot deze mededeling.” Of De Pauw een andere rol binnen Koeken Troef zal spelen in de toekomst, is niet geweten

Koeken Troef maakte tot nu toe onder meer ‘Twee tot de Zesde Macht’, ‘Quiz me Quick’, ‘De Kinderpuzzel’, ‘It’s Showtime’ en ‘Biker Boys’.

07-02-2018 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Céline Dion heeft een bronzen replica van de hand van haar overleden man ç

Céline Dion heeft een bronzen replica van de hand van haar overleden man

https://www.mupload.nl/img/hopf7fhn1z.jpg

Céline Dion heeft een originele manier gevonden om haar man Rene Angelil, die in januari 2016 overleed, dicht bij haar te houden. De zangeres liet een bronzen replica maken van zijn hand.

“Elke avond voor ik moet optreden, schud ik zijn hand”, vertelt Céline aan Stellar Magazine. “En ook al is hij overleden, ik blijf gewoon met hem praten.”

Rene overleed twee jaar geleden na een strijd tegen longkanker. Al die tijd bleef Céline optreden. “Mijn man wilde dat ik het podium opging. Dat was het liefste dat hij wilde want hij wou dat ik kon blijven doorgaan. Ik probeer hem nog altijd te bewijzen dan het goed met mij gaat. Dat onze kinderen groeiden, dat ze sterk zijn en dat we het goed stellen”, vertelt de zangeres nog.

06-02-2018 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Ben Affleck: “Hollywood heeft voor de scheiding en het alcoholprobleem van mijn zoon gezorgd”

Vader Ben Affleck: “Hollywood heeft voor de scheiding en het alcoholprobleem van mijn zoon gezorgd”

https://www.mupload.nl/img/dcenv6oieg0a8.jpg

Timothy Affleck, de 74-jarige vader van acteur Ben Affleck meent te weten waarom zijn zoon te maken kreeg met een alcoholprobleem en waarom hij zijn huwelijk met Jennifer Garner op een scheiding zag uitdraaien: “het is allemaal de fout van Hollywood”, klinkt het.

“Hollywood is een walgelijke plaats. Ik denk dat dat een grote factor is geweest in het alcoholprobleem van Ben en in zijn scheiding”, steekt Timothy van wal in Grazia. ”Je wordt een beetje gedwongen om een ​​persoon te worden die moeilijk van je af te schudden is en die het moeilijk maakt om naar huis, naar je familie, te gaan. Het beïnvloedt je hele leven. Ik denk dat dat een van de gevaren is van de filmindustrie.”

Timothy, die in het verleden zelf te maken kreeg met een chronisch alcholprobleem, zegt ook Ben echt komaf wil maken met zijn verslaving. “Er bestaat geen twijfel over dat hij een leven wil dat helemaal in balans is. Hij is daaraan aan het werken”, klinkt het.

06-02-2018 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Zonen van Van As slaan de kantoren van VTM kort en klein

De Zonen van Van As slaan de kantoren van VTM kort en klein

https://www.mupload.nl/img/rwi23cmv.jpg

De Zonen van Van As eisen nu al een seizoen 5, 6 en 7. En dat terwijl morgen, woensdag 7 februari, hun vierde seizoen nog moet beginnen bij VTM. Om hun eigen kracht bij te zetten, brachten Frans Van As (Jaak Van Assche), zijn voorman Frakke (Carry Goossens) en salesman Dick (Ben Segers) een nogal luidruchtig bezoek aan de directie van VTM. Gewapend met een voorhamer en een brutale bek. Aan deze clip te zien laten de slopers van Van As een spoor van vernieling achter bij VTM.

06-02-2018 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Wij zijn geen koppel meer”: Anke De Ridder en Ben Van Ostade uit elkaar

“Wij zijn geen koppel meer”: Anke De Ridder en Ben Van Ostade uit elkaar

https://www.mupload.nl/img/iiy727af.jpg

Over de ‘geheime’ relatie tussen Anke de Ridder, vroeger Anke Frédéric, en ‘Thuis’-gezicht Ben Van Ostade is al heel wat inkt gevloeid. Logisch, het duurde dan ook maanden voor ze openlijk durfde uitkomen voor hun liefde. Intussen is het koppel uit elkaar, en gaan ze weer elk hun eigen kant op. Anke bevestigt de breuk.

In ‘Thuis’ is zijn personage Steven nog steeds stapelverliefd: Rosa (Annick Segal) en hij vormen een goed paar. In de echte wereld vergaat het Ben echter minder goed op liefdesvlak. Zijn relatie met Anke De Ridder is immers op de klippen gelopen. Dat bevestigt de actrice. “Wij zijn geen koppel meer. Ben en ik hebben afgesproken om niks te zeggen over het waarom van deze beslissing.”

In september verschenen Ben en Anke voor het eerst samen op de theaterpremière van ‘Brasschaatse Huisvrouwen’. “Deze première leek ons het ideale moment om als koppel naar buiten te komen”, vertelde Anke toen. “Ben was uitgenodigd en wilde graag zijn drie ‘Thuis’-collega’s aan het werk zien. En ik wilde heel graag mee. Als zijn partner, maar ook om de voorstelling te zien. De gelegenheid deed zich voor om samen uit te gaan, dus waarom niet? We wisten dat er fotografen zouden zijn, maar dat deerde ons niet. We kunnen onze relatie niet blijven stilhouden, hé? Dat we samen zijn, mag gerust geweten zijn.”

Maar amper vijf maanden later is de liefde alweer bekoeld. “Nee, er is niemand anders in mijn leven. Daarvoor is het nog te vroeg”, voegt Anke er wel nog aan toe.

06-02-2018 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!