Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘De Buurtpolitie’ neemt afscheid van hoofdinspecteur Tineke en verwelkomt een nieuw personage

‘De Buurtpolitie’ neemt afscheid van hoofdinspecteur Tineke en verwelkomt een nieuw personage

https://www.mupload.nl/img/dtl9qc6p98sl.jpg

Vandaag, woensdag 7 februari, staat Nicoline Hummel de laatste keer op de set van ‘De Buurtpolitie’. In september 2018 nemen de fans afscheid van de actrice, die hoofdinspecteur Tineke speelt in de reeks. Het personage zal vanaf morgen, donderdag 8 februari, nog halftijds meespelen. Een nieuw personage, hoofdinspecteur Lotte Vissers, neemt de andere helft voor haar rekening.

Vanaf het tiende seizoen, dat start in september 2018, zal Tineke geen deel meer uitmaken van het korps, al is een terugkeer niet uitgesloten. Hoofdinspecteur Lotte vormt in elk geval vanaf dit najaar een vast duo met inspecteur Koen, gespeeld door Andy Peelman. Nicoline geeft sinds de start van de reeks in 2013, gestalte aan hoofdinspecteur Tineke. Ze vormt sindsdien een vast duo met Inspecteur Koen. Tineke valt in de reeks op door haar enthousiasme en humor. In de aflevering van donderdag 8 februari vraagt ze aan commissaris Roger om het rustiger aan te doen en krijgt het team deeltijds versterking van een andere hoofdinspecteur, Lotte. In seizoen 10 zal Tineke voorlopig niet meer te zien zijn.

Andere projecten

“Het waren vier ongelooflijke jaren. Ik had bij de start van het eerste seizoen nooit verwacht dat ‘De Buurtpolitie’ zo’n groot succes zou worden”, vertelt Nicoline. “Ik kijk met de glimlach terug op dit avontuur, maar wil mij nu richten op de toekomst. Als actrice wil ik immers van alles wat geproefd hebben. Mijn break bij ‘De Buurtpolitie’ zorgt ervoor dat ik me kan engageren voor andere projecten, maar Tineke zit in mijn hart dus niets sluit uit dat ik ooit opnieuw te zien zal zijn in ‘De Buurtpolitie’.”

Nieuw personage

‘De Buurtpolitie’-ploeg verwelkomt een nieuw personage: hoofdinspecteur Lotte Vissers. De aandachtige ‘Buurtpolitie’-kijker herkent Lotte als de halfzus van Inspecteur Koen. Ze heeft vorig jaar al een gastrol gespeeld in de reeks. Wanneer er een halftijdse functie vrijkomt in het korps van commissaris Roger, blijkt Lotte de ideale kandidaat. Ze vormt vanaf dit seizoen afwisselend met hoofdinspecteur Tineke een duo met inspecteur Koen. Vanaf seizoen tien vormen halfbroer en -zus een vast duo. De rol van Lotte wordt vertolkt door Charlotte De Groof (30): “Ik ben ontzettend blij dat ik het ‘De Buurtpolitie’-team mag versterken. Ik introduceer een nieuw personage in de reeks en dat ik als Lotte de halfzus van Inspecteur Koen speel, maakt het enkel nog specialer. Ik sta ondertussen al een aantal maanden met Andy op de set en beleef er veel plezier. Hopelijk voelt de kijker dat ook.”

07-02-2018 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Idool-finalist Andrei Lugovski vergiftigd: hij ligt in kritieke toestand in ziekenhuis

Idool-finalist Andrei Lugovski vergiftigd: hij ligt in kritieke toestand in ziekenhuis

https://www.mupload.nl/img/qpoa48a0.jpg

Zanger Andrei Lugovski (34) ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis na een poging tot vergiftiging. Het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge bevestigt dat er een gerechtelijk onderzoek loopt. De Oostendenaar van Wit-Russische origine kreeg thallium toegediend, een bestanddeel van rattenvergif.

Het is niet duidelijk wanneer Lugovski het gif toegediend zou gekregen hebben. In ieder geval ligt hij nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis. In het dossier zijn nog geen verdachten opgepakt. Het parket geeft geen verdere commentaar over de zaak.

Poging tot vergiftiging wordt ook poging tot gifmoord genoemd. Voor de correctionele rechtbank staan hierop gevangenisstraffen tot 20 jaar, voor het hof van assisen is de maximumstraf zelfs 30 jaar opsluiting.

De zangcarrière van Andrei Lugovski startte in 2007 met zijn deelname aan de talentenjacht Idool, waar hij op de derde plaats eindigde. Sindsdien werkte de Oostendenaar onder andere al samen met Christoff en Will Tura.

07-02-2018 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tatyana Beloy over haar expliciete vrijscènes: “Met een man zou het nóg vreemder zijn”

Tatyana Beloy over haar expliciete vrijscènes: “Met een man zou het nóg vreemder zijn”

https://www.mupload.nl/img/hgl1a5l.jpg

Vanaf deze week is het zover: dan kan je op Vier naar ‘Gent West’ kijken. Voordien was die spannende serie over een Vlaamse vrouwengevangenis al op Telenet te zien. Naast o.a. Michaël Pas, Ruth Becquart, Gilda De Bal heeft Tatyana Beloy (32) een opvallende rol. Als ‘prison bitch’ Farah geeft zij zich namelijk redelijk bloot. Letterlijk. In weekblad Tv Familie vertelt ze deze week uitgebreid hoe dat verlopen is.

Want die pittige lesbische liefdesscènes met actrice Charlotte Anne Bongaerts vallen niet anders te beschrijven hé, Tatyana?

(lachje) Da’s waar, ja. ’t Was toch een drempel waar we ons over moesten zetten. Maar goed, ook al is mijn aandeel in ‘Gent West’ vrij beperkt, ik ben er wel blij mee. Ah ja, de cast bestaat uit allemaal topvrouwen! 

Vond jij het niet lastig om volledig uit de kleren te gaan?

Awel, eigenlijk niet. ’k Vond het zelfs heel leuk. Iedereen steunde elkaar, ging er ook voor. Net daardoor voelden die naaktscènes niet zo speciaal aan.  

Kende jij Charlotte?

Nee, en dat was wél raar. Allez, ’t gevoel naar je werk te rijden wetende dat je daar seks zal hebben met een onbekende, bedoel ik. (lachje) Gelukkig klikte het meteen tussen ons. Voor hetzelfde geld moet je het bed in duiken met iemand die je helemaal niet tof vindt, hé. 

Het lijkt onmogelijk om op zo’n moment níet zenuwachtig te zijn.

En dat is ook zo, natuurlijk. Maar ik had mij mentaal wel voorbereid. En ik had het er ook met mijn beste vriendinnen over gehad. Een van hen is lesbisch, zie je. Ik kon haar dus uitgebreid om raad vragen. 

07-02-2018 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reese Witherspoon openhartig in interview met Oprah: “Ik werd mishandeld”

Reese Witherspoon openhartig in interview met Oprah: “Ik werd mishandeld”

https://www.mupload.nl/img/9g10i5fbme.jpg

Reese Witherspoon (41) vertelde voor het eerst over een moeilijke periode in haar leven, waarin ze brak met een man die haar mentaal mishandelde. Dat zei ze in een interview met Oprah Winfrey. 

Witherspoon en Winfrey zijn samen te zien in de nieuwe Disneyfilm ′ A Wrinkle in Time’. Naar aanleiding daarvan verschenen ze deze maand op de cover over Oprah Magazine. 

“Het moeilijkste dat ik ooit heb moeten doen was uit een relatie stappen waarin ik mishandeld werd”, zei Witherspoon. Toen Oprah haar vroeg om er dieper op in te gaan, bekende ze dat een persoon uit haar verleden haar mentaal mishandelde. “Die verbale mishandeling had een grote psychologische impact op me. Ik ging bij hem weg omdat ik duidelijk een lijn in het zand had getrokken, maar hij bleef ze maar oversteken. Toen maakte ik de klik en besefte ik dat ik zo niet verder kon.”

Volgens haar heeft de breuk haar gevormd als persoon. “Ik ben wie ik ben omdat ik toen voor mezelf ben opgekomen. Dat soort zelfvertrouwen verandert je voorgoed.”

07-02-2018 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Pauw is niet langer zaakvoerder van eigen productiehuis ‘Koeken Troef’

Bart De Pauw is niet langer zaakvoerder van eigen productiehuis ‘Koeken Troef’

https://www.mupload.nl/img/hblvvfszene.jpg

Bart De Pauw is niet langer zaakvoerder van het productiehuis ‘Koeken Troef’. Dat blijkt uit een afschrift in het Belgische Staatsblad en wordt door het productiehuis bevestigd. De beslissing werd genomen tijdens een buitengewone algemene vergadering op 19 januari.

De Pauw richtte het productiehuis in 2008 op, samen met Helen Perquy. Eind november 2012 verliet zij het productie, waarna De Pauw het productiehuis samen zijn vrouw Inès De Vos verder bestuurde. “Terwijl Bart het creatieve brein van Koeken Troef is, wordt het algemeen en dagelijks beleid gevoerd door Inès De Vos”, zo staat (nog steeds) te lezen op de website van Koeken Troef. 

Nu Bart De Pauw niet langer zaakvoerder is, wordt De Vos alleen zaakvoerder van het productiehuis, zo blijkt uit het afschrift in het Staatsblad. De beslissing werd genomen tijdens een buitengewone algemene vergadering op 19 januari en vandaag gepubliceerd in het Staatsblad.

De Pauw kwam in november vorig jaar in opspraak door beschuldigingen van seksueel overschrijdend gedragd. Verschillende vrouwen hadden bij de VRT klachten ingediend over De Pauw, waarna de VRT alle banden met De Pauw verbrak. Ook het lopende seizoen van de zondagavondquiz ‘Twee tot de Zesde Macht’, met De Pauw als presentator, werd afgevoerd. Intussen wordt wel aan een opvolger van ‘Twee tot de Zesde Macht’ met Jeroen Meus als presentator gewerkt.

Andere rol?

“Bart De Pauw heeft zelf de beslissing heeft genomen om zich terug te trekken uit de functie van zaakvoerder”, zegt Hilde Timmermans van Koeken Troef in een reactie aan Knack Focus. “Hij heeft dit uitsluitend gedaan omwille van de sereniteit in gans dit dossier. Ook wij van Koeken Troef! streven dit na en we zullen ons dan ook beperken tot deze mededeling.” Of De Pauw een andere rol binnen Koeken Troef zal spelen in de toekomst, is niet geweten

Koeken Troef maakte tot nu toe onder meer ‘Twee tot de Zesde Macht’, ‘Quiz me Quick’, ‘De Kinderpuzzel’, ‘It’s Showtime’ en ‘Biker Boys’.

07-02-2018 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Céline Dion heeft een bronzen replica van de hand van haar overleden man ç

Céline Dion heeft een bronzen replica van de hand van haar overleden man

https://www.mupload.nl/img/hopf7fhn1z.jpg

Céline Dion heeft een originele manier gevonden om haar man Rene Angelil, die in januari 2016 overleed, dicht bij haar te houden. De zangeres liet een bronzen replica maken van zijn hand.

“Elke avond voor ik moet optreden, schud ik zijn hand”, vertelt Céline aan Stellar Magazine. “En ook al is hij overleden, ik blijf gewoon met hem praten.”

Rene overleed twee jaar geleden na een strijd tegen longkanker. Al die tijd bleef Céline optreden. “Mijn man wilde dat ik het podium opging. Dat was het liefste dat hij wilde want hij wou dat ik kon blijven doorgaan. Ik probeer hem nog altijd te bewijzen dan het goed met mij gaat. Dat onze kinderen groeiden, dat ze sterk zijn en dat we het goed stellen”, vertelt de zangeres nog.

06-02-2018 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Ben Affleck: “Hollywood heeft voor de scheiding en het alcoholprobleem van mijn zoon gezorgd”

Vader Ben Affleck: “Hollywood heeft voor de scheiding en het alcoholprobleem van mijn zoon gezorgd”

https://www.mupload.nl/img/dcenv6oieg0a8.jpg

Timothy Affleck, de 74-jarige vader van acteur Ben Affleck meent te weten waarom zijn zoon te maken kreeg met een alcoholprobleem en waarom hij zijn huwelijk met Jennifer Garner op een scheiding zag uitdraaien: “het is allemaal de fout van Hollywood”, klinkt het.

“Hollywood is een walgelijke plaats. Ik denk dat dat een grote factor is geweest in het alcoholprobleem van Ben en in zijn scheiding”, steekt Timothy van wal in Grazia. ”Je wordt een beetje gedwongen om een ​​persoon te worden die moeilijk van je af te schudden is en die het moeilijk maakt om naar huis, naar je familie, te gaan. Het beïnvloedt je hele leven. Ik denk dat dat een van de gevaren is van de filmindustrie.”

Timothy, die in het verleden zelf te maken kreeg met een chronisch alcholprobleem, zegt ook Ben echt komaf wil maken met zijn verslaving. “Er bestaat geen twijfel over dat hij een leven wil dat helemaal in balans is. Hij is daaraan aan het werken”, klinkt het.

06-02-2018 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Zonen van Van As slaan de kantoren van VTM kort en klein

De Zonen van Van As slaan de kantoren van VTM kort en klein

https://www.mupload.nl/img/rwi23cmv.jpg

De Zonen van Van As eisen nu al een seizoen 5, 6 en 7. En dat terwijl morgen, woensdag 7 februari, hun vierde seizoen nog moet beginnen bij VTM. Om hun eigen kracht bij te zetten, brachten Frans Van As (Jaak Van Assche), zijn voorman Frakke (Carry Goossens) en salesman Dick (Ben Segers) een nogal luidruchtig bezoek aan de directie van VTM. Gewapend met een voorhamer en een brutale bek. Aan deze clip te zien laten de slopers van Van As een spoor van vernieling achter bij VTM.

06-02-2018 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Wij zijn geen koppel meer”: Anke De Ridder en Ben Van Ostade uit elkaar

“Wij zijn geen koppel meer”: Anke De Ridder en Ben Van Ostade uit elkaar

https://www.mupload.nl/img/iiy727af.jpg

Over de ‘geheime’ relatie tussen Anke de Ridder, vroeger Anke Frédéric, en ‘Thuis’-gezicht Ben Van Ostade is al heel wat inkt gevloeid. Logisch, het duurde dan ook maanden voor ze openlijk durfde uitkomen voor hun liefde. Intussen is het koppel uit elkaar, en gaan ze weer elk hun eigen kant op. Anke bevestigt de breuk.

In ‘Thuis’ is zijn personage Steven nog steeds stapelverliefd: Rosa (Annick Segal) en hij vormen een goed paar. In de echte wereld vergaat het Ben echter minder goed op liefdesvlak. Zijn relatie met Anke De Ridder is immers op de klippen gelopen. Dat bevestigt de actrice. “Wij zijn geen koppel meer. Ben en ik hebben afgesproken om niks te zeggen over het waarom van deze beslissing.”

In september verschenen Ben en Anke voor het eerst samen op de theaterpremière van ‘Brasschaatse Huisvrouwen’. “Deze première leek ons het ideale moment om als koppel naar buiten te komen”, vertelde Anke toen. “Ben was uitgenodigd en wilde graag zijn drie ‘Thuis’-collega’s aan het werk zien. En ik wilde heel graag mee. Als zijn partner, maar ook om de voorstelling te zien. De gelegenheid deed zich voor om samen uit te gaan, dus waarom niet? We wisten dat er fotografen zouden zijn, maar dat deerde ons niet. We kunnen onze relatie niet blijven stilhouden, hé? Dat we samen zijn, mag gerust geweten zijn.”

Maar amper vijf maanden later is de liefde alweer bekoeld. “Nee, er is niemand anders in mijn leven. Daarvoor is het nog te vroeg”, voegt Anke er wel nog aan toe.

06-02-2018 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Familie’-kijkers zijn Chris ‘Bart’ Van Tongelen beu: “Maar de rol aan een ander geven? Gaat niet gebeuren”

‘Familie’-kijkers zijn Chris ‘Bart’ Van Tongelen beu: “Maar de rol aan een ander geven? Gaat niet gebeuren”

https://www.mupload.nl/img/3b403x40.jpg

Amper twee weken. Zo lang heeft de terugkeer van Bart Van den Bossche in ‘Familie’ geduurd. En dat irriteert nogal wat fans van de reeks. Acteur Chris Van Tongelen (49) begrijpt de wrevel niet.

Opnieuw een merkwaardige wending in ‘Familie’: Bart Van den Bossche heeft zijn vriendin Trudy en z’n zoon Jelle achtergelaten om alleen naar Dubai te vertrekken, waar een goedbetaalde job op hem wacht. En hij was nog maar pas terug in het land, na een zoveelste langdurig buitenlands verblijf.

Bart vluchtte in 2015 naar Amerika omdat zijn leven in gevaar was door een gerechtelijk ­onder­zoek waaraan hij had meegewerkt. Sindsdien keerde hij twee keer heel even terug: één keer voor de verjaardag van de bomma, en nu omdat hij en zijn gezin bedreigd werden door de agressieve vader van het liefje van z’n zoon.

“Alwéér weg!”

Wie zich wél druk maakt om het snelle vertrek van Bart zijn de ‘Familie’-kijkers. “Ziet hij niet welk verdriet hij zijn gezin aandoet? Hij hoort hier in ’Familie”, staat er te lezen op één van de fansites.  “Voor mij mag Bart er gerust uit. Zijn verhaallijn is niet meer wat het moet zijn”, klaagt een andere kijker.

“Klopt. Boeit helemaal niet meer’, vult iemand aan. “Ik was blij dat Bart terug was, maar nu is hij weeral weg. Ah, ja, de Romeo’s wachten.” En ook: “Ja, het wordt tijd dat ze hem vervangen door een andere acteur, want hij komt alleen nog in ‘Familie’ als hij niks anders te doen heeft!’”

“Nog lang voortdoen”

Chris Van Tongelen, die de rol van Bart vertolkt, kan de klagers niet bepaald geruststellen. "Bart komt en gaat, en dat blijft zo”, zegt hij. “De Romeo’s zijn belangrijk voor mij, en ik heb ook nog andere muzikale projecten. Zo werk ik momenteel aan een musical. Een vaste rol in ‘Familie’ lukt simpelweg niet meer voor mij. Maar zo nu en dan eens opduiken, ja, dat past nog perfect in mijn agenda. Op deze manier zie ik mij nog jaren in ‘Familie’ spelen. Want nee, het is niet de bedoeling dat een andere acteur de rol van Bart zal overnemen.”

06-02-2018 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaat Bollen post emotionele boodschap: “Ja, je bent wél een goede mama”

Kaat Bollen post emotionele boodschap: “Ja, je bent wél een goede mama”

https://www.mupload.nl/img/c6jgaoigpz.jpg

Een tweeling opvoeden is zwaar werk. Dat weer seksuologe Kaat Bollen als geen ander. Op Instagram postte ze een emotionele boodschap over het moederschap en borstvoeding. “Als het niet lukt, ben je nog steeds een goede mama.”

“De eerste weken met mijn schatjes vond ik heeeel zwaar”, schrijft ze. “Daarom 7 tips voor tweelingmoeders die ik graag had geweten: 1. Als de borstvoeding niet lukt, ben je nog steeds een goede moeder. Tweelingen worden vaak vroeger gehaald. Dat heeft twee nadelen voor de borstvoeding: je lijf is er soms nog niet klaar voor en de kindjes kunnen soms niet krachtig genoeg zuigen. Wees dus niet boos op jezelf!”

Ten tweede: “Als je besluit te kolven, mag je daar altijd mee stoppen. Mijn eerste maand bestond uit: een half uur baby 1 voeden, een half uur baby 2 voeden, kolven, en dat over and over again. Ik werd pas terug een beetje mens toen ik stopte met kolven. En dat was oke.”

“Drie: Als je je babietjes flesvoeding geeft, probeer ze dan vanaf het begin op kamertemperatuur te geven. Als ze dit nemen, maakt het je dat in de toekomst veeel gemakkelijker (denk: ’s nachts geen microgolf nodig).”

“Vier: Maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk. Dat wil in ons geval zeggen; twee commodes, twee boxen, superveel flesjes (zodat we niet na elke voeding moeten steriliseren) en tetradoeken everywhere. Wat ook veel stress bespaarde: flesjes en poederdoosjes vullen voor de dag én nacht. Zo kan je gewoon samenkappen met verstand op nul. De eerste twee maanden stond mijn verstand standaard op nul.”

“Vijf: Hou je niet te hard vast aan principes. Vroeger had ik principes, nu heb ik een tweeling. Buiten de borstvoeding en het natuurlijk bevallen sneuvelden hier ook de herbruikbare luiers. Schitterend voor de natuur, vreselijk voor mijn workload. Liever lui als moe zou ik zeggen, maar als tweelingmoeder ben ik standaard moe. Lui en moe dan maar.”

“Zes: Aanvaard alle hulp die je kan krijgen en als dat niet genoeg is, durf te vragen om meer. Ze zeggen: it takes a village to raise a child. Neem dat bij een tweeling maar letterlijk!”

“Zeven: Durf tijd voor jezelf te nemen. Elke keer als de kraamzorg kwam, nam ik tijd voor mezelf. Bijslapen of juist een wijntje gaan drinken. Kindjes hebben het meest aan een gelukkige mama. Of om in termen van de eerste maanden te spreken: mijn kindjes hebben het meest aan een mama die niet instort. Soigneer jezelf dus af en toe, je verdient het!”

05-02-2018 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peperdure sportwagen in de fik: ‘Top Gear’-presentatoren ontsnappen aan het ergste

Peperdure sportwagen in de fik: ‘Top Gear’-presentatoren ontsnappen aan het ergste

https://www.mupload.nl/img/r6c3u4938.jpg

Het was schrikken op de set van de BBC-reeks ‘Top Gear’. Een spectaculair incident met een zogenaamde supercar liep maar nipt goed af. 

‘Top Gear’-sterren Chris Harris en Eddie Jordan maakten opnamen met een nieuwe Franse sportwagen, de Alpine. Een auto met een waarde van 70.000 euro. De twee reden een proef van de rally van Monte Carlo om de wagen zo aan enkele tests te onderwerpen. Plots sloeg het noodlot toe. Vanwege een onbekende oorzaak vatte de auto vuur. “Eddie en ik waren aan het rijden toen de crew ons plots waarschuwde dat er rook vanonder de auto kwam”, aldus Harris. “We zijn meteen gestopt en uit de wagen gesprongen. Het vuur wakkerde supersnel aan. Op het moment dat ik de auto verliet, kon ik de vlammen al aan mijn arm voelen.” Enkele seconden later stond de auto in lichterlaaie. “Hij is helemaal vernield. Ik ben blij dat Eddie en ik hier ongedeerd uit kwamen. Maar het doet me altijd pijn als ik zo’n prachtige wagen vernield zie worden.” Het is niet de eerste keer in de geschiedenis van het populaire automagazine dat de presentatoren aan de dood ontsnapten. In het verleden raakte  ook ex-presentator Richard Hammond een paar keer zwaargewond tijdens het uitvoeren van spectaculaire stunts.

05-02-2018 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Je leert dan Nederlands en dan beland je in West-Vlaanderen!”: Philippe Geubels lacht met andere huidskleuren in ‘Taboe’

“Je leert dan Nederlands en dan beland je in West-Vlaanderen!”: Philippe Geubels lacht met andere huidskleuren in ‘Taboe’

https://www.mupload.nl/img/v2g0xkjzsv8v.jpg

In de nieuwe aflevering van ‘Taboe’ trok Philippe Geubels op avontuur met vijf mensen met een andere huidskleur en speelde hij voor hen een comedyvoorstelling over huidskleur. Een van de opvallendste getuigen was Ali: hij vluchtte uit Iran en belandde uiteindelijk in West-Vlaanderen. Gefundenes fressen voor Geubels.

05-02-2018 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen die selfie nam tijdens Super Bowl-concert Justin Timberlake is nu al een levende legende

Jongen die selfie nam tijdens Super Bowl-concert Justin Timberlake is nu al een levende legende

https://www.mupload.nl/img/yzsqlqt00se4s.jpg

Justin Timberlake verzorgde dit weekend de halftime-show van de Amerikaanse Super Bowl. Toch was het niet alleen hij, maar ook een jongeman uit het publiek die de show stal. 

De jongen, die tijdens het optreden een tijdje naast Timberlake stond, pauzeerde even om een selfie met zijn idool te nemen. Dat moment vonden vele toeschouwers ofwel zo herkenbaar of zo belachelijk, dat hij meteen een hit werd op het internet. 

Tijdens het nummer ‘Can’t Stop The Feeling’ haalde hij zijn smartphone boven, en ja hoor, Justin deed zelfs de moeite om te poseren voor de foto. 

De jongen, nu al beter bekend als ‘selfie-kid’, maakte verder nog indruk met zijn onwennige houding in de buurt van Timberlake. Waar de ster hem aanspoorde om te dansen en te zingen, keek de jongen liever zenuwachtig naar zijn telefoon.

Het zou gaan om de 13-jarige Ryan McKenna uit Hingham, in de buurt van Boston, in Massachusetts. “Ik wist dat ik nooit van mijn leven meer zo’n kans zou krijgen”, legt hij uit. “Dus ik ging er gewoon voor. Sindsdien staat mijn telefoon roodgloeiend. Al mijn vrienden blijven me sturen dat ik beroemd ben. Ik krijg massaal veel volgers op al mijn sociale media.” 

“Het maakt niet uit of hij ooit nog een Nobelprijs wint”, grapt men op Twitter. “Dat kind zal de rest van zijn leven bekendstaan als ‘selfie-kid’.”

05-02-2018 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Jenner (20) bevallen van dochtertje: “Sorry dat ik jullie nooit over mijn zwangerschap heb verteld”

Kylie Jenner (20) bevallen van dochtertje: “Sorry dat ik jullie nooit over mijn zwangerschap heb verteld”

https://www.mupload.nl/img/x6sdnsu660n6v.jpg

Het is dan toch zo: Kylie Jenner is moeder geworden. Ze beviel donderdag 1 februari van een prachtig en gezond meisje, zo liet de 20-jarige realityster vandaag weten. Er heerste veel verwarring rond de zwangerschap van Jenner, omdat ze die nooit officieel bevestigd heeft.

Het halfzusje van Kim Kardashian beviel in het ziekenhuis Cedars-Sinai in Los Angeles. Het kindje van Kylie en haar vriend rapper Travis Scott weegt bijna 3,9 kilo, meldt TMZ.

Kylie Jenner heeft gedurende haar zwangerschap zoveel mogelijk publiciteit vermeden. “Ik heb ervoor gekozen mijn zwangerschap niet met de hele wereld te delen”, schrijft Kylie op Instagram. “Ik moest mezelf stressvrij voorbereiden op deze nieuwe rol.” De kersverse moeder is dolgelukkig. “Ik heb nog nooit zoveel liefde en geluk gevoeld.”

Zus Kim verwelkomde eerder deze maand via een draagmoeder haar derde kind en zus Khloe Kardashian is ook in verwachting van haar eerste kind.

Kylie verontschuldigde zich dan wel omdat ze de voorbije negen maanden niets aan haar fans heeft laten weten, maar ze maakte dat goed door een filmpje te posten waarin ze alle hoogtepunten van haar zwangerschap heeft vastgelegd. Het heet ‘for our daughter’ en toont hartverwarmende beelden van haar eigen geboorte, gelukswensen van vrienden en familie, bezoekjes aan de dokter en zelfs beelden van de bevalling. “Zo kunnen jullie het toch nog mee beleven”, klinkt het.

05-02-2018 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani redt de dag bij Bartel in het Wild: “Ik heb een pincet mee!”

Jani redt de dag bij Bartel in het Wild: “Ik heb een pincet mee!”

https://www.mupload.nl/img/3qklicphvz.jpg

Voor ‘Bartel in het Wild’ trok Bartel Van Riet deze week met Jani Kazaltzis naar een onbewoond eiland. Een hele uitdaging, maar soms ook wel handig, zo bleek.

Bartel Van Riet geraakte namelijk gewond tijdens het houtkappen. Een stuk hout bleef in zijn hand zitten en toen was het Jani to the rescue. Want Jani had een pincet mee! “Ook al zit je op een eiland, je wilt toch geen unibrow hebben, hé!”, luidde het bij Jani.

04-02-2018 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston hint over mogelijke reünie Friends

Jennifer Aniston hint over mogelijke reünie Friends

https://www.mupload.nl/img/fubk14gpg8d.jpg

Actrice Jennifer Aniston heeft in een interview in de talkshow van Ellen DeGeneres laten weten open te staan voor een reünie van de hitserie Friends. Toen ze gevraagd werd naar die mogelijkheid zei ze: “Alles is mogelijk. Als George Clooney gaat trouwen is het ook mogelijk dat wij weer bij elkaar komen.”

Of het er ooit van komt met alle zes oorspronkelijke hoofdrolspelers is hoogst twijfelachtig. Lisa Kudrow, die Phoebe speelde in de serie, zei vorig jaar er “weinig voor te voelen”. Kudrow: “We hebben onlangs een etentje met z’n zessen gehad. Dat was heel gezellig, maar daar blijft het wat mij betreft bij.”

Sinds begin dit jaar zijn alle oude seizoenen van Friends beschikbaar op streamingsdienst Netflix. In ons Franse taalgebied konden fans al eerder naar de serie kijken.  Friends liep van 1994 tot 2004 en betekende de doorbraak van hoofdrolspelers Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc en David Schwimmer.

04-02-2018 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarisch: James Cooke weet niet wat hem overkomt tijdens deze ‘Virtual Reality’-ervaring

Hilarisch: James Cooke weet niet wat hem overkomt tijdens deze ‘Virtual Reality’-ervaring

https://www.mupload.nl/img/ojojjnv16l.jpg

Op maandag 5 februari start Pedro Elias met het tweede seizoen van zijn panelshow ‘Control Pedro’. Net als vorig jaar surft hij op met vier bekende internauten op de wilde golven van het wereldwijde web. In de eerste aflevering zijn Julie Van den Steen, Erik Van Looy, Jonas Geirnaert en James Cooke te gast. Voor die laatste bereidde Pedro speciaal een ‘virtual reality’ ervaring voor, inclusief kruiwagen, verstuiver en ventilator. Een hilarische James Cooke kreeg de schrik van zijn leven en gilde de hele studio bij elkaar.

04-02-2018 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man probeert Lana Del Rey te ontvoeren voor concert

Man probeert Lana Del Rey te ontvoeren voor concert

https://www.mupload.nl/img/xyo10fs.jpg

De politie van Orlando heeft een man gearresteerd die ervan wordt verdacht dat hij Lana de Rey wilde ontvoeren. De man werd vrijdag opgepakt toen hij onderweg was naar Het Amway Center, waar de zangeres die avond zou optreden, aldus de politie in een persverklaring.

De politie was getipt over de ontvoeringsdreiging en spoorde de 43-jarige Michael Hunt op. De man werd aangehouden vlak voordat hij het Amway Center in zou gaan. Hij was in het bezit van een mes en kaartjes voor het concert.

Hunt wordt vastgehouden in de gevangenis van Orange County. De politie laat weten dat Hunt niet in contact is geweest met Lana del Rey. Het concert van de Video Games-zangeres is gewoon doorgegaan.

04-02-2018 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti: “Meer dan de helft van mijn geld weggegeven”

Helmut Lotti: “Meer dan de helft van mijn geld weggegeven”

https://www.mupload.nl/img/frs2d1rgq5.jpg

Helmut Lotti komt uit een bescheiden gezin. Er was geen geld om chique dingen te kopen, of mooie kleren. Ongelukkig maakte het Helmut niet, maar hij geeft wel toe dat hij er zich soms om schaamde. Dat vertelde hij vanochtend in ‘De Rotonde’ op Radio 2.

Toen hij zijn eerste stappen in de showbizz zette, kwam er plots wél geld in het laatje. “Na mijn eerste optreden in Nederland, na de Soundmixhow, kreeg ik plots 15000 frank in mijn handen gestopt. Ik vond het heel erg dat ik meer geld verdiende met me drie kwartier te amuseren, dan mijn ma met een maand werken in de fabriek.”

Kledij en huisinrichting

Zijn ongemak was zelfs zodanig groot, dat Helmut toen aan zijn moeder vroeg wat hij met het geld moest aanvangen. “Koop je maar een kostuum, jongen,” gaf ze als raad. Zo gezegd, zo gedaan en Helmut kocht zijn eerste pak. Een zwart. Tot op de dag van vandaag is kledij het enige waar Helmut veel geld aan spendeert. “Ook aan huisinrichting kan ik geld uitgeven.”

Toch is geld nooit een drijfveer geweest voor Helmut. “Als dat zo was, zou ik nooit gestaan hebben waar ik nu sta. Dan had ik mijn carrière bekeken als een foute kruidenier. Ik heb risico’s genomen. Omdat ik altijd investeerde in wat ik wilde doen, ongeacht of we er winst mee zouden maken. En daarom sta ik nu waar ik nu sta.”

Vrijgevig

Helmut is vrijgevig met wat hij heeft. “Ik denk dat ik de helft van mijn geld heb weggegeven.” Zelf heeft hij weinig nodig. Hij gunt zichzelf niet elke folie. “Ik rij al acht jaar met dezelfde koersfiets. Onlangs zag ik zo een speciale koersfiets staan met speciale banden waarmee je ook off road kan rijden zonder schrik voor een lekke band. Marieke (zijn vriendin – nvdr) zei dat ik mezelf wel eens mocht belonen na zo’n zware tournee. Maar 1.500 euro uitgeven aan iets wat ik niet echt nodig heb, dat kan ik niet.”

04-02-2018 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!