NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani redt de dag bij Bartel in het Wild: “Ik heb een pincet mee!”

Jani redt de dag bij Bartel in het Wild: “Ik heb een pincet mee!”

https://www.mupload.nl/img/3qklicphvz.jpg

Voor ‘Bartel in het Wild’ trok Bartel Van Riet deze week met Jani Kazaltzis naar een onbewoond eiland. Een hele uitdaging, maar soms ook wel handig, zo bleek.

Bartel Van Riet geraakte namelijk gewond tijdens het houtkappen. Een stuk hout bleef in zijn hand zitten en toen was het Jani to the rescue. Want Jani had een pincet mee! “Ook al zit je op een eiland, je wilt toch geen unibrow hebben, hé!”, luidde het bij Jani.

04-02-2018 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston hint over mogelijke reünie Friends

Jennifer Aniston hint over mogelijke reünie Friends

https://www.mupload.nl/img/fubk14gpg8d.jpg

Actrice Jennifer Aniston heeft in een interview in de talkshow van Ellen DeGeneres laten weten open te staan voor een reünie van de hitserie Friends. Toen ze gevraagd werd naar die mogelijkheid zei ze: “Alles is mogelijk. Als George Clooney gaat trouwen is het ook mogelijk dat wij weer bij elkaar komen.”

Of het er ooit van komt met alle zes oorspronkelijke hoofdrolspelers is hoogst twijfelachtig. Lisa Kudrow, die Phoebe speelde in de serie, zei vorig jaar er “weinig voor te voelen”. Kudrow: “We hebben onlangs een etentje met z’n zessen gehad. Dat was heel gezellig, maar daar blijft het wat mij betreft bij.”

Sinds begin dit jaar zijn alle oude seizoenen van Friends beschikbaar op streamingsdienst Netflix. In ons Franse taalgebied konden fans al eerder naar de serie kijken.  Friends liep van 1994 tot 2004 en betekende de doorbraak van hoofdrolspelers Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc en David Schwimmer.

04-02-2018 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarisch: James Cooke weet niet wat hem overkomt tijdens deze ‘Virtual Reality’-ervaring

Hilarisch: James Cooke weet niet wat hem overkomt tijdens deze ‘Virtual Reality’-ervaring

https://www.mupload.nl/img/ojojjnv16l.jpg

Op maandag 5 februari start Pedro Elias met het tweede seizoen van zijn panelshow ‘Control Pedro’. Net als vorig jaar surft hij op met vier bekende internauten op de wilde golven van het wereldwijde web. In de eerste aflevering zijn Julie Van den Steen, Erik Van Looy, Jonas Geirnaert en James Cooke te gast. Voor die laatste bereidde Pedro speciaal een ‘virtual reality’ ervaring voor, inclusief kruiwagen, verstuiver en ventilator. Een hilarische James Cooke kreeg de schrik van zijn leven en gilde de hele studio bij elkaar.

04-02-2018 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man probeert Lana Del Rey te ontvoeren voor concert

Man probeert Lana Del Rey te ontvoeren voor concert

https://www.mupload.nl/img/xyo10fs.jpg

De politie van Orlando heeft een man gearresteerd die ervan wordt verdacht dat hij Lana de Rey wilde ontvoeren. De man werd vrijdag opgepakt toen hij onderweg was naar Het Amway Center, waar de zangeres die avond zou optreden, aldus de politie in een persverklaring.

De politie was getipt over de ontvoeringsdreiging en spoorde de 43-jarige Michael Hunt op. De man werd aangehouden vlak voordat hij het Amway Center in zou gaan. Hij was in het bezit van een mes en kaartjes voor het concert.

Hunt wordt vastgehouden in de gevangenis van Orange County. De politie laat weten dat Hunt niet in contact is geweest met Lana del Rey. Het concert van de Video Games-zangeres is gewoon doorgegaan.

04-02-2018 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti: “Meer dan de helft van mijn geld weggegeven”

Helmut Lotti: “Meer dan de helft van mijn geld weggegeven”

https://www.mupload.nl/img/frs2d1rgq5.jpg

Helmut Lotti komt uit een bescheiden gezin. Er was geen geld om chique dingen te kopen, of mooie kleren. Ongelukkig maakte het Helmut niet, maar hij geeft wel toe dat hij er zich soms om schaamde. Dat vertelde hij vanochtend in ‘De Rotonde’ op Radio 2.

Toen hij zijn eerste stappen in de showbizz zette, kwam er plots wél geld in het laatje. “Na mijn eerste optreden in Nederland, na de Soundmixhow, kreeg ik plots 15000 frank in mijn handen gestopt. Ik vond het heel erg dat ik meer geld verdiende met me drie kwartier te amuseren, dan mijn ma met een maand werken in de fabriek.”

Kledij en huisinrichting

Zijn ongemak was zelfs zodanig groot, dat Helmut toen aan zijn moeder vroeg wat hij met het geld moest aanvangen. “Koop je maar een kostuum, jongen,” gaf ze als raad. Zo gezegd, zo gedaan en Helmut kocht zijn eerste pak. Een zwart. Tot op de dag van vandaag is kledij het enige waar Helmut veel geld aan spendeert. “Ook aan huisinrichting kan ik geld uitgeven.”

Toch is geld nooit een drijfveer geweest voor Helmut. “Als dat zo was, zou ik nooit gestaan hebben waar ik nu sta. Dan had ik mijn carrière bekeken als een foute kruidenier. Ik heb risico’s genomen. Omdat ik altijd investeerde in wat ik wilde doen, ongeacht of we er winst mee zouden maken. En daarom sta ik nu waar ik nu sta.”

Vrijgevig

Helmut is vrijgevig met wat hij heeft. “Ik denk dat ik de helft van mijn geld heb weggegeven.” Zelf heeft hij weinig nodig. Hij gunt zichzelf niet elke folie. “Ik rij al acht jaar met dezelfde koersfiets. Onlangs zag ik zo een speciale koersfiets staan met speciale banden waarmee je ook off road kan rijden zonder schrik voor een lekke band. Marieke (zijn vriendin – nvdr) zei dat ik mezelf wel eens mocht belonen na zo’n zware tournee. Maar 1.500 euro uitgeven aan iets wat ik niet echt nodig heb, dat kan ik niet.”

04-02-2018 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptations-zanger Dennis Edwards overleden

Temptations-zanger Dennis Edwards overleden

https://www.mupload.nl/img/pbievhj1.jpg

Voormalig Temptations-zanger Dennis Edwards is overleden. Hij stierf een dag voor zijn 75e verjaardag in Chicago, bevestigt zijn familie tegenover CBS News. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt.

Edwards kwam in 1968 na het vertrek van David Ruffin bij de Temptations en veroverde al snel de wereld met het Motownkwintet. Een van de bekendste hits was Papa Was a Rollin’ Stone, die in Nederland tot plaats drie in de hitlijsten kwam.

Aan het eind van de jaren zeventig verliet Edwards de groep om na een aantal jaar weer aan te schuiven. The Temptations waren destijds zelfs een zevenmansgroep geworden. In 1983 moest de band weer verder zonder Edwards, al keerde hij nog een aantal malen terug voor een reünie. Solo scoorde Edwards een hit met Don’t Look Any Further.

03-02-2018 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middleton bezocht Zweden en Noorwegen en deed dat in stijl

Kate Middleton bezocht Zweden en Noorwegen en deed dat in stijl

https://www.mupload.nl/img/vy98y78ahe9.jpg

Zes maanden zwanger of niet en ondanks de ijskoude temperaturen in het Hoge Noorden, zag Kate Middleton er op haar staatsbezoek aan Zweden en Noorwegen elke dag uit om door een ringetje te halen. Ze veranderde verschillende keren per dag van outfit, en droeg naast stuks van Britse ontwerpers ook een paar items van Scandinavische makelij. 

03-02-2018 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste beelden nieuwe aflevering ‘Taboe’ met Philippe Geubels: “Wilde gij zo als zwarte op tv?”

Eerste beelden nieuwe aflevering ‘Taboe’ met Philippe Geubels: “Wilde gij zo als zwarte op tv?”

https://www.mupload.nl/img/cd5aveijhboxb.jpg

Er mag weer stevig wat afgelachen worden in de nieuwe aflevering van Taboe. Deze week doorbreekt Philippe Geubels het taboe rond mensen met een andere huidskleur. Zondag pas op je tv, maar de eerste beelden bekijk je alvast hier.

Er mag weer stevig wat afgelachen worden in de nieuwe aflevering van Taboe. Deze week doorbreekt Philippe Geubels het taboe rond mensen met een andere huidskleur. Zondag pas op je tv, maar de eerste beelden bekijk je alvast hier.

03-02-2018 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JULIE BOCQUET (40) ONTHULT IDENTITEIT ALS DOCHTER VAN FRANSE POPSTER

JULIE BOCQUET (40) ONTHULT IDENTITEIT ALS DOCHTER VAN FRANSE POPSTER

https://www.mupload.nl/img/asff6v26rub.jpg

Geboren als de dochter van één van de grootste popsterren die Frankrijk ooit gekend heeft, leefde Julie Bocquet (40) uit Oudenaarde al jaren met een groot geheim. Naar aanleiding van de veertigste verjaardag van het overlijden van Claude François besliste de moedige vrouw uit de anonimiteit te stappen. “Het enige wat ik wil bereiken, is de symbolische erkenning dat hij mijn vader is.”

‘Alexandrie, Alexandra’, ‘Le téléphone pleure’ of ‘Comme d’habitude’. Op het hoogtepunt van zijn carrière in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw reeg Claude François, alias Cloclo, de hits aan elkaar. Voor Julie Bocquet is François tot op vandaag veel meer dan een hitmachine. Meer dan veertig jaar geleden had haar biologische moeder Fabienne D.V. een relatie met de Franse ster. “Mijn mama was toen amper 15 jaar oud, maar vader dacht dat ze 18 jaar was.”

Voor ze het wist, raakte Fabienne in 1976 zwanger van Julie, maar enkele maanden later toen ze zelf tot het besef kwam dat ze een kind verwachtte, hadden haar ouders haar al verboden om nog contact te zoeken met Claude François. Diezelfde ouders beslisten bij de geboorte van haar dochter ook dat ze geplaatst zou worden bij een adoptiegezin. En zo kwam de kleine Julie, slechts enkele weken oud, terecht bij een adoptiegezin in Gavere.

Even perfectionistisch

Haar identiteit zou al die tijd onder de radar blijven, ook voor Claude François die negen maanden na haar geboorte tragisch om het leven kwam door elektrocutie toen hij vanuit zijn bad een lamp wilde herstellen. Julie werd als kind wel al op de hoogte gebracht door haar adoptieouders dat François haar vader was, maar al die tijd schermde ze dat geheim af voor de buitenwereld.

Tot nu dus. Veertig jaar later acht ze de tijd rijp om de waarheid te onthullen. “Het was nu of nooit voor mij. Ik ben absoluut niet op zoek naar een financiële vergoeding of een erfenis”, benadrukt ze. “Daar heb ik trouwens wettelijk geen recht op omdat ik ben opgegroeid in een adoptiegezin. Het enige wat ik wil bereiken, is de symbolische erkenning dat hij mijn vader is.”


En dan bedoelt Julie niet de muzikant, maar de mens achter Claude François. “Ik heb thuis zelfs geen cd van mijn vader en ik luister bijna nooit naar zijn muziek.

Al heb ik wel één liedje van hem dat mij beroert ‘En attendant’. Het gaat over iemand die een relatiebreuk meemaakt en hoe die persoon daar mee omgaat. Het past een beetje bij mijn levensverhaal”, zegt Julie. “Maar eigenlijk wil ik vooral weten hoe mijn vader was als persoon. Vroeger was dat beeld trouwens vrij negatief, maar onder meer dankzij gesprekken met mijn biologische mama is dat beeld al bijgesteld en leerde ik dat we zelfs gemeenschappelijke trekjes hebben. Zo ben ik, net als mijn vader, perfectionistisch ingesteld. Hij was ook altijd zeer gepassioneerd in wat hij deed, iets dat ik ook in mijzelf herken.”

Halfbroers ontmoeten

Nu ze haar grote geheim onthuld heeft, valt er een last van de schouders van Julie. Toch uit ze nog één wens voor de toekomst. “Ik hoop dat ik op een dag mijn twee halfbroers (Claude François heeft twee zonen, red.) in levende lijve mag ontmoeten. In het verleden zijn er al pogingen geweest van mijn kant. Een paar jaar geleden had ik bijna een gesprek met Claude François jr. in Luik, maar op het laatste moment werd alles afgeblazen”, vertelt Julie. Sinds gisteren lijkt de kans op een ontmoeting weer wat groter. In een mededeling via de Facebookpagina ter ere van hun vader verspreiden Marc François en Claude François Jr. een mededeling waarin ze begrip opbrachten voor de zoektocht van Julie naar haar ware identiteit. “Ik ben hen heel dankbaar voor die boodschap.”

03-02-2018 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reünie van de Spice Girls dankzij ‘K3 zoekt K3’?

Reünie van de Spice Girls dankzij ‘K3 zoekt K3’?

https://www.mupload.nl/img/xifhxqtbstu.jpg

Meidenband komt weer samen zodat manager Simon Fuller een talentenjacht kan organiseren. En omdat de dames véél betaald krijgen, natuurlijk.

Volgens de Britse krant The Sun is het formeel: na veel palaveren zal de meest legendarische meidenband uit de popgeschiedenis, The Spice Girls, dan toch een comeback maken. Mét alle leden. En dus ook Sporty Spice ( Mel C) en Posh Spice (Victoria Beckham) die altijd afkerig stonden tegenover een grootse reünie. Maar nu zou manager Simon Fuller de dames dan toch hebben overtuigd om nog één keer samen te komen. Al stelden de Spice Girls wel hun voorwaarden.

Posh moet niet zingen

Eén van de eisen van Victoria was bijvoorbeeld dat zij niet live moet zingen. Posh, de laatste jaren vooral actief als modeontwerpster, heeft immers in geen tijden nog gezongen (sommigen menen dat ze dit eigenlijk nooit gedaan heeft, nvdr) en vreest een beetje dat het niet meer zal lukken. En er waren natuurlijk ook stevige financiële eisen. Volgens bronnen in Londen zouden de bandleden elk 10 miljoen pond krijgen voor de reünie. En daarvoor hoeven ze niet eens zo hard te werken. Want de comeback zou een redelijk beperkt iets worden. Er komt al zeker geen wereldtournee (Geri Halliwell en Victoria Beckham willen daar om familiale redenen niet aan beginnen) en ook geen nieuwe plaat. Wel zal er een nieuwe compilatie-album uit komen met de beste songs uit de Spice Girls-geschiedenis. Daarnaast zal de band voornamelijk in China optreden tijdens een reeks tv-shows. Het is ook dat Chinese geld dat de comeback moet financieren. Daarnaast heeft Fuller nog één plannetje met de Girls: een talentenjacht op de Britse tv.

Hallo Studio 100 en vtm?

Fuller, de bedenker van het tv-concept ‘Idool’, heeft namelijk een wild idee in het hoofd. In de Britse pers lekte immers dat hij samen met de Spice Girls een talentenjacht wil organiseren op televisie. Over die tv-plannen werden nog geen details prijsgegeven, maar het heeft er volgens Britse bronnen alle schijn van dat hij samen met de huidige bandleden, die als jurylid zullen fungeren, op zoek wil gaan naar een nieuwe versie van de Spice Girls. Je zou dus kunnen vermoeden dat Fuller de mosterd gehaald heeft bij ‘K3 zoekt K3’, waar een meidenband ook al op zoek ging naar een nieuwe bezetting. Vraag is nu of er bijgevolg geen rechten zullen moeten betaald worden aan vtm, de Nederlandse zender SBS 6 en Studio 100 die het concept toch bedachten? Als de plannen van Simon Fuller echt die richting uitgaan, moeten ze misschien toch eens informeren...

02-02-2018 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.36 jaar na mysterieus overlijden legendarische Hollywoodactrice komt echtgenoot plots in vizier van speurders

36 jaar na mysterieus overlijden legendarische Hollywoodactrice komt echtgenoot plots in vizier van speurders

https://www.mupload.nl/img/35vy0e7gv.jpg

Bijna 40 jaar na de mysterieuze dood van de Amerikaanse actrice Natalie Wood raken speurders steeds meer geïnteresseerd in de rol van haar toenmalige echtgenoot Robert Wagner in de zaak. Dat meldt nieuwszender CBS. De politie weet nu dat Wagner de laatste persoon was die bij Wood was alvorens ze verdween. De intussen 87-jarige acteur houdt de lippen echter op elkaar.

Wood, die bekend werd door films als ‘Rebel Without a Cause’ en ‘West Side Story’, verdronk in november 1981 op 43-jarige leeftijd, terwijl ze voor de kust van Catalina Island in Californië aan het zeilen was met Wagner, de Amerikaanse acteur Christopher Walken en de kapitein van het jacht. Haar lichaam werd drijvend op het water gevonden. De actrice had een donsjas en een nachtkleed aan. Haar dood werd gecatalogeerd als een ongeval.

De politie heropende de zaak in de herfst van 2011, maar Wagner, die later nog bekend werd als Number 2 in de ‘Austin Powers’-films, werd toen niet als een verdachte beschouwd. In 2013 kwam er een nieuw autopsierapport waarin de oorzaak van het overlijden van Wood werd aangepast naar “verdrinking en andere onbepaalde factoren.” Getuigen die op een boot zaten vlakbij het jacht van de actrice, hoorden een koppel vechten op de avond van haar dood, zo vertelden politiebronnen aan CBS. En ook volgens de voormalige kapitein van de boot hadden de twee het die avond stevig met elkaar aan de stok.

In het laatste autopsierapport staat dat de filmster op haar lichaam verschillende onverklaarbare blauwe plekken had die ze wellicht opliep voor ze in het water belandde en verdronk.

02-02-2018 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bo Van Spilbeeck is wereldnieuws: “Soms trok ik de stad in als vrouw, toen mijn geheim nog niet bekend was”

Bo Van Spilbeeck is wereldnieuws: “Soms trok ik de stad in als vrouw, toen mijn geheim nog niet bekend was”

https://www.mupload.nl/img/l9akoe4hg1n.jpg

Boudewijn Van Spilbeeck besloot om vanaf deze week door het leven te gaan als Bo. Dat zorgde voor een hoop positieve reacties in België, maar het liet ook de rest van de wereld niet koud. 

Niet alleen in Vlaanderen en Wallonië zijn in de ban van Bo. Zo schoof de journaliste donderdagavond aan bij Matthijs Van Nieuwkerk in ‘De Wereld Draait Door’, want ook in Nederland wil men alles weten over haar geslachtsverandering.

“Soms trok ik de stad in als vrouw, toen mijn geheim nog niet bekend was”, vertelt ze daar. “Ik had daar nood aan. Ik wilde me even vrouw kunnen voelen. Ik ben nooit herkend, ook niet toen ik als vrouw naast Cathérine Moerkerke op het terras zat. Iedereen kwam háár altijd feliciteren met haar programma, maar niemand had door wie ik was. Of toch wel, één keer. Een vrouw in een boetiek waar ik vaak kwam - en die mij alleen kende als vrouw - herkende mij aan mijn stem. Ze had een reportage van mij op de tv gehoord, en ze wist meteen dat ik het was. Toen ze zich omdraaide naar het scherm, zag ze echter een man in plaats van een vrouw.” 

Er zapten zo’n 1,4 miljoen Nederlandse kijkers naar ‘De Wereld Draait Door’ om het verhaal van Bo te horen. Daarmee was de Matthijs van Nieuwkerk-show de nummer drie van de Nederlandse tv-avond. 

Niet alleen in Wallonië  en Duitstalige-Belgische media, maar ook in Nederland,  Frankrijk en Turkije werd er volop geschreven over de Vlaamse journaliste en het voorbeeld dat ze vormt voor andere mensen die met dezelfde gevoelens worstelen.

02-02-2018 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Al veel te veel Belgen aan boord!”: de eerste beelden van Diablo Blvd op metalcruise

“Al veel te veel Belgen aan boord!”: de eerste beelden van Diablo Blvd op metalcruise

https://www.mupload.nl/img/vxhz1pqkn6.jpg

Diablo Blvd, de metalband met frontman Alex Agnew, is vertrokken op metalcruise. Bestemming? “Destiny”, zoals Agnew het zelf zegt. Zijn eerste indrukken van 70000 Tons of Metal zie je in deze eerste vlog van de band.

02-02-2018 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘De allereerste keer’-zangeres Rita Deneve overleden

‘De allereerste keer’-zangeres Rita Deneve overleden

https://www.mupload.nl/img/fa7zlzrgv3l10.jpg

Zangeres Rita Deneve is overleden. Ze werd 73. Dat laat haar familie weten via Facebook. 

De zangers zal op 10 februari worden begraven in Mechelen. Wie haar voor de allerlaatste keer wil groeten en afscheid wil nemen van het Vlaamse icoon, kan daarvoor terecht in de Sint-Romboutskathedraal vanaf 11u. 

Deneve begon haar carrière in 1961. Sindsdien bracht ze verschillende nummers uit zoals ‘Juanita Jones’ (1968), ‘Olé Oké / Op een zomerdag’ (1969) en ‘Dans de hele nacht’ (1969), al werd ze vooral bekend dankzij het nummer ‘De allereerste keer’ (1971). Deneve acteerde ook, bijvoorbeeld in de VTM-reeks ‘Slisse & Cesar’ en in ‘Postbus X’ op de openbare omroep.

02-02-2018 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff over nieuw album Klubbb3: “onze teksten gaan iets dieper”

Christoff over nieuw album Klubbb3: “onze teksten gaan iets dieper”

https://www.mupload.nl/img/79kosk.jpg

Klubbb3 was donderdag in het land. Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff stonden ons te woord op het hoofdkantoor van Universal Music in Zaventem om hun nieuwe album te promoten. Het muzikale trio sloot de afgelopen jaren een hechte vriendschap. “Wij willen alleen maar plezier maken”, vertelt Jan Smit. En plezierig was het interview, Christoff kon zijn lach niet inhouden.

01-02-2018 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Van Damme is de nieuwe ster van ‘Secrets’, een spin-off van ‘Thuis’

Emma Van Damme is de nieuwe ster van ‘Secrets’, een spin-off van ‘Thuis’

https://www.mupload.nl/img/4lpfyk.jpg

‘Secrets’ volgt een groep vrienden en jaargenoten van het Stedelijk Middelbaar Instituut Mechelen. Een dramatische gebeurtenis op hun skireis zet het leven van de laatstejaarsstudenten helemaal op zijn kop. Alles lijkt normaal, maar niks is gewoon. Op de rand van volwassenheid worden de jongeren geconfronteerd met zichzelf en met een voorval dat de rest van hun leven zal beïnvloeden.

Het ‘THUIS’-personage Emma Van Damme (rol van Elise Roels) is één van de laatstejaarsstudenten in de nieuwe reeks. ‘Secrets’ brengt een volledig nieuw verhaal. Iets om te ontdekken, ook voor de niet-‘THUIS’- kijkers.

Voor de regie tekent het jonge talent Sara van Oostrum en showrunner is gevestigde waarde Stef Wouters. Naast Elise Roels spelen onder meer Jonas Vermeulen, Elias Vandenbroucke, Annabet Ampofo en Lindsy Dias mee.

‘Secrets’ zal te bekijken zijn op de sociale media kanalen van Eén en op televisie. Met deze aanpak wil Eén iedereen de kans geven te genieten van de reeks waar en wanneer hij of zij wil. De opnamen van ‘Secrets’ lopen van 29 januari tot 15 april 2018. Een uitzenddatum voor de reeks is er nog niet.

‘Secrets’ komt tot stand in samenwerking met de stad Mechelen en met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.

01-02-2018 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Talpe zet een hilarische Jan Mulder neer in het nieuwe seizoen van ‘Tegen de sterren op’

Louis Talpe zet een hilarische Jan Mulder neer in het nieuwe seizoen van ‘Tegen de sterren op’

https://www.mupload.nl/img/my66aggg8p.jpg

Vanavond gaat het de nieuwe reeks van ‘Tegen de Sterren Op’ van start bij VTM. Een spannend moment voor nieuwe imitatietalenten Louis Talpe, lse De Koe, Jonas Van Thielen en Robrecht Vanden Thoren, die hun intrede doen dit seizoen. Talpe vertolkt onder andere de Nederlandse voetbalcommentator Jan Mulder, de helft van de Boxy broers, James Cooke en VRT’s Amerika-specialist en reporter Björn Soenens.

01-02-2018 om 18:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen ontwerpt eigen kledingcollectie bij JBC “voor powerladies”

Karen Damen ontwerpt eigen kledingcollectie bij JBC “voor powerladies”

https://www.mupload.nl/img/hodvg4zmqkto5.jpg

Dit voorjaar pakt JBC uit met een bijzondere samenwerking: de Vlaamse zangeres en presentatrice Karen Damen creëerde een damescollectie voor de Belgische modeketen. De collectie wordt - niet toevallig - gelanceerd op Internationale Vrouwendag, 8 maart 2018.

“Met haar authenticiteit, relativeringsvermogen en gevoel voor humor inspireert Karen heel wat vrouwen”, aldus Karen Hellemans van JBC.“Met haar authenticiteit, relativeringsvermogen en gevoel voor humor inspireert Karen heel wat vrouwen”

“Karens grote kracht schuilt in haar persoonlijkheid: authentiek, echt en zeker niet té perfect. Humor en zelfrelativering zijn haar wapens. De waarden waar Karen voor staat, matchen 100% met die van JBC”, aldus Karen Hellemans van JBC. “Uit een grootschalig klantenonderzoek dat we vorig jaar uitvoerden, blijkt dat Karen Damen dé vrouw is waar onze vrouwelijke shoppers, ongeacht hun stijl, het meest naar opkijken. We zijn dan ook heel blij met deze structurele samenwerking op lange termijn. Er was meteen een ‘klik’ tussen ons designteam en Karen.”

Sta je te popelen om Karen creaties te passen? Nog even geduld … de collectie wordt op Internationale Vrouwendag, 8 maart, in de shops gelanceerd. En dat is uiteraard geen toeval.

“In een samenleving waar er zo’n grote druk ligt op vrouwen - in hun verschillende rollen als ouder, werknemer, partner, … - en waar vrouwen ook zichzelf zo’n grote druk opleggen, vinden we dat Karen tegengewicht biedt. Ze heeft lak aan de norm van de perfectie. Ze durft ook voor de camera zichzelf te zijn, met alle imperfecties en twijfels. Net daarom straalt ze zo’n zelfzekerheid en schoonheid uit. Dat is wat schoonheid ook is voor JBC: je mooi voelen en dat uitstralen, met al je imperfecties”, klinkt het.

01-02-2018 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dennis Black Magic reageert op ruzie transgenderfilm: “Ik heb Elise een heel grote kans gegeven, ze had de naam, de bekendheid, de positie... Die is ze nu kwijt”

Dennis Black Magic reageert op ruzie transgenderfilm: “Ik heb Elise een heel grote kans gegeven, ze had de naam, de bekendheid, de positie... Die is ze nu kwijt”

https://www.mupload.nl/img/okkkvg51.jpg

Dennis Black Magic en Elise Van Vlaanderen zijn het oneens over een documentaire over transgenders die Van Vlaanderen momenteel aan het maken is. “Daar zijn wij niet voor opgeleid”, verduidelijkt Dennis nu in een filmpje op Facebook. 

“Ik vind het belangrijk om even uit te leggen hoe de zaak rond transgenders en de film van Elise nu in elkaar zit”, begint hij. “Ik vind dat, wanneer je naam hebt, je die altijd mag gebruiken voor iets goeds. Maar je mag niet naast je schoenen gaan lopen. Je moet weten wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat. Als ik op een grappige toon heb gezegd dat ik ook geen kookboeken ga maken, is dat logisch, omdat ik niets bij te dragen heb aan de kookwereld. Dat is voor een Sergio Herman, bijvoorbeeld.”

Geen Paul Jambers

Diezelfde redenering zet hij tegenover pornomakers die opeens een delicate documentaire willen maken. “Als je Paul Jambers of Goedele Liekens achterna wil gaan, moet je niet bekend worden als pornomaker”, legt hij uit. “Ik heb haar een heel grote kans gegeven, op korte tijd had ze de naam, de bekendheid, de positie... Die is ze nu helemaal kwijt. Een delicate zaak over transgenders moet je overlaten aan professionals.”

Dennis ontving al positieve reacties op zijn statement. “Een vader van een transgender contacteerde me via chat. Hij zei me: eerst moest ik niets van jou hebben, maar je mag een bank vooruit. Dat kwam omdat ik had gezegd dat zo’n thema voorzichtig aangepakt moet worden, en dus niet door een pornomaker.”

Blijf bij je leest

Zelf zou hij er dan ook nooit aan beginnen. “Dat past niet bij mijn kunnen, dat past niet bij mijn werk. Ik steun transgenders natuurlijk wel! Maar dat doe ik niet door mezelf wat belangrijker te maken dan ik eigenlijk ben. Je kunt niet gaan teren op de zwakheid van andere personen en op die manier wat bekender te worden. Dat heeft nooit gewerkt, en dat zal ook nooit werken. In mijn ogen: een pornomaker maakt porno. Zo simpel is het.”

01-02-2018 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het geheim van Pink, na 20 jaar nog steeds een ster, is miserie: “Ik moest mijn pijn er sinds mijn jeugd al uitkrassen met een pen”

Het geheim van Pink, na 20 jaar nog steeds een ster, is miserie: “Ik moest mijn pijn er sinds mijn jeugd al uitkrassen met een pen”

https://www.mupload.nl/img/k0h4kc.jpg

Een Grammy mocht ze niet mee naar huis nemen, maar tijdens de awardshow waren alle ogen wel op Pink gericht. De zangeres, die ondertussen al meer dan 20 jaar meedraait in het vak, is nog stééds niet weg te denken uit de muziekwereld. Haar geheim? “Een slechte jeugd, drang om te schrijven en pure koppigheid”. 

Een oude jeans, een wit t-shirt en weinig tralala. Zelfs na haar verlies was Pink perfect in staat een fantastische versie van haar single ‘Wild Hearts Can’t Be Broken’ te brengen. Op het podium had ze niet veel meer nodig dan een microfoon en haar indrukwekkende stem. Meteen maakt ze duidelijk waarom ze genomineerd was voor ‘beste pop live-optreden’. Naast haar kwamen ook Kelly Clarkson, Lady Gaga, en Kesha in aanmerking voor de award. Ze verloren het echter allemaal van de enige man in de categorie, Ed Sheeran.

Dat schoot bij velen in het verkeerde keelgat. Hoe kon het nu dat de enige mannelijke kandidaat won van vier sterke vrouwen? Daarnaast was Sheeran ook niet aanwezig om zijn prijs in ontvangst te nemen. De harde muziekindustrie, waarin maar 9,3% van alle Grammy-nominaties voor vrouwen is weggelegd, was nooit ontworpen om haar te laten winnen... Maar laat dat nu net zijn wat haar al meer dan twintig jaar in de business houdt.

31-01-2018 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!