Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onrustwekkend: webcam van Cath Luyten gehackt met één simpel mailtje

Onrustwekkend: webcam van Cath Luyten gehackt met één simpel mailtje

https://www.mupload.nl/img/ulumyjnq7k.jpg

De hacking maakt gelukkig deel uit van een tv-experiment. In een nieuwe aflevering van ‘Control Pedro’ wordt op indrukwekkende wijze de webcam van Cath Luyten gehackt. Het enige wat presentator Pedro Elias daarvoor nodig heeft is een mailtje. Het VIER-programma wil aantonen hoe gemakkelijk het is om een webcam te hacken en ook hoe verstandig het is deze af te plakken.

Veel laptopgebruikers plakken hun webcam af uit veiligheidsredenen. Ze zijn bang dat hackers via de webcam hun meest intieme computermomenten kunnen filmen. Pedro gaat na of die angst terecht is. Zo te zien wel. Met een simpel mailtje hackt hij de webcam van Cath Luyten.

11-02-2018 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SATC-fans opgelet: Samantha en Carrie openlijk in de clinch: “Stop met dat hypocriet gedoe”

SATC-fans opgelet: Samantha en Carrie openlijk in de clinch: “Stop met dat hypocriet gedoe”

https://www.mupload.nl/img/gj8p8x.jpg

Er heerst al lange tijd een vete tussen Kim Cattrall en Carrie Bradshaw maar tot hiertoe bleef die min of meer onder wikkels. Nu is echter de maat vol. In een Instagram-post haalt Kim Cattrall (beter bekend als Samantha) stevig uit naar haar voormalige medespeelster. “Mijn moeder vroeg vandaag: wanneer gaat die hypocriet van een Sarah Jessica Parker je eindelijk met rust laten?”

Eerder deze week kreeg actrice Kim Cattrall te horen dat haar broer Chris na een onrustwekkende verdwijning dood werd teruggevonden. Cattrall kreeg hierbij vele steunbetuigingen waaronder ook van haar SATC-collega’s Kristin Davis en Cynthia Nixon. Ondanks hun ‘koele verstandhouding’ bood ook Sarah-Jessica Parker haar medeleven aan maar dat schoot bij Kim in het verkeerde keelgat.

Op Instagram haalde Cattrall dan ook zwaar uit naar haar jarenlange medespeelster:

“Ik heb geen behoefte aan je liefde of steun in deze tragische tijd @sarahjessicaparker”, trok ze van leer. 

In het onderschrift gaat ze verder: “Mijn moeder vroeg me vandaag ‘wanneer gaat die @sarahjessicaparker, die hypocriet, je eindelijk met rust laten?’ Je voortdurende aandachtszoekerij is een pijnlijke herinnering aan hoe wreed je toen werkelijk was en nog steeds bent. Laat met dit zeer duidelijk maken. (Als ik dat nog niet heb gedaan) Je bent niet mijn familie. Niet mijn vriend. Dus ik vraag je één laatste keer om te stoppen met onze tragedie uit te buiten om jouw imago van ‘nice girl’ op te poetsen.” 

Cattrall spoorde vervolgens haar volgers aan om een link naar een onthullend artikel in de ‘New York Post’ te delen. Dat artikel zou het terroriserende gedrag van Parker ten opzichte van Cattrall blootleggen.

11-02-2018 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh stelt alweer veto: er komt géén Spice Girls-tournee

Posh stelt alweer veto: er komt géén Spice Girls-tournee

https://www.mupload.nl/img/rz6ttb.jpg

De kogel is dan toch niet door de kerk. Net nu gedacht werd dat de tourplannen van de Spice Girls concreet vorm kregen, stelt Victoria opnieuw haar veto. Tegen Vogue UK liet Beckham zich ontvallen dat er helemaal geen tournee komt. Het mode-icoon deed haar uitspraken in New York.

Victoria is in de Verenigde Staten vanwege een presentatie van haar nieuwe collectie. “Ik ga niet op tournee en de meiden ook niet”, klonk het. Vorige week werd duidelijk dat de leden van de groep een reünie aan het voorbereiden waren. Er zouden plannen zijn voor een tournee door het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Victoria vertelde in New York nog wel dat ze het ontzettend leuk vond om iedereen weer gesproken te hebben en dat er druk gepalaverd werd over allerlei dingen die ze samen zouden kunnen doen. “We waren aan het brainstormen”, zei ze daarover. “Maar dit is wat ik doe”, besloot ze, verwijzend naar kledingstukken uit haar nieuwe collectie die dit weekend worden gepresenteerd.

11-02-2018 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti bang voor vergiftiging: “Ik neem geen eet- of drinkbare cadeaus meer aan van fans”

Helmut Lotti bang voor vergiftiging: “Ik neem geen eet- of drinkbare cadeaus meer aan van fans”

https://www.mupload.nl/img/zi3zb4ehdp.jpg

Helmut Lotti is er niet gerust in. De vergiftiging van Andrei Lugovski, vermoedelijk door een fan, maakt de Vlaamse artiest extra waakzaam. Hij besloot het zekere voor het onzekere te nemen en plaatste een bericht op Facebook: “Niet beledigend bedoeld, maar ik zal geen snoep, honing, chocolade, koekjes en andere eetbare en drinkbaar cadeau’s meer aanvaarden. Het is jouw aanwezigheid die telt, niet je cadeautjes.”

Heel wat fans trakteren hun idool maar al te graag op lekkernijen om bij hen in de gunst te vallen. Maar sinds de mysterieuze vergiftiging van tenor Andrei Lugovski is extra waakzaamheid geboden. Lotti en Andrei werkten in het verleden een aantal keer samen, dus richtte Helmut een boodschap aan zijn fans:

“Niet beledigend bedoeld, maar ik zal geen snoep, honing, chocolade, koekjes en andere eetbare en drinkbaar cadeau’s meer aanvaarden. Het is jouw aanwezigheid die telt, niet je cadeautjes”, schreef Helmut op Facebook.

De fans reageren met veel begrip op de mededeling van Helmut Lotti. Ook heel wat internationale fans, die nog niet op de hoogte waren van het nieuws reageren begripvol maar ook geschokt op het nieuws van de vergiftiging.

11-02-2018 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen neemt massaal afscheid van icoon ‘Tante Terry’

Vlaanderen neemt massaal afscheid van icoon ‘Tante Terry’

https://www.mupload.nl/img/5ka6jvxtsqg6.jpg

In Temse nemen zowat 250 aanwezigen afscheid van Esther Verbeeck - beter gekend als ‘Tante Terry’ - in de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Heel wat mensen zijn voor de gelegenheid naar de gemeente aan de Schelde gekomen, waar ze de laatste twee jaar van haar leven heeft doorgebracht.

Tante Terry overleed vorige week op 86-jarige leeftijd, na een rijkgevulde media-carrière. Het wordt dan ook een afscheid dat de familie deelt met de rest van Vlaanderen en bekende gezichten zoals Jacky Lafon en Bart Peeters.

Acteur Wim Opbrouck opent de dienst met een eigen interpretatie van het nummer ‘Love of the Common People’ van Paul Young. Dat nummer was de eerste plaat van haar nu volwassen zoon Guy Van Ginderen, en het nummer dat ze toen al voor haar uitvaart had gekozen. “Je wist wel dat je veel sympathie kreeg, en dat was naar iedereen wederzijds”, vertelt haar oudste zoon. “Maar zulke overweldigende, warme blijken van medeleven had je zelf ook niet verwacht.”

Vanuit een hoek van de Onze-Lieve-Vrouwekerk kijkt Kraakje toe, de eekhoorn waarmee ze jarenlang Vlaamse televisie-kinderen gezelschap heeft gehouden. Terry Van Ginderen maakte faam aan de zijde van Bob Davidse, Nonkel Bob in het jeugdprogramma ‘Komt toch eens kijken’. De zoon van de in 2010 overleden Bob herinnert zich die beginjaren van de televisie. “Onze pa noemde je een sterretje”, vertelt David Davidse. “Dat blijf je voor mij. Een sterretje dat aan de hemel schittert om ons in het oog te houden.”

Bart Peeters brengt een gitaarversie van ’klein, klein, kleutertje”, een ode aan Terry, die in 1955 aan de wieg stond van de gelijknamige kinderserie. In het slot van de viering weerklinkt Terry zelf in een opname van ‘Wonderful Life’ van Black uit 1987. Kinderen van het kleuterschooltje van Eikevliet in Bornem, dat in 2007 dankzij meter Terry van de sluiting werd gered, leggen tekeningen bij de kist. Wanneer de kist wordt buiten gedragen zwaaien de aanwezigen het televisie-icoon uit met appelblauw-turquoise-kleurige wimpels, het lievelingskleur van Tante Terry.

Na de plechtigheid wordt Terry gecremeerd en in intieme kring verstrooid.

10-02-2018 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Maggie De Block openhartig over verlies echtgenoot: “Alles in je wereld staat plots stil”

Dochter Maggie De Block openhartig over verlies echtgenoot: “Alles in je wereld staat plots stil”

https://www.mupload.nl/img/ghniosnua97j.jpg

Julie, de dochter van Maggie De Block, heeft openlijk gesproken over het verlies van haar man Koen. Samen met haar moeder -en minister van Volksgezondheid- Maggie was ze te gast bij Ann Van Elsen in ‘De Familie Van Elsen’ op Joe. “Alles in je wereld staat plots stil.” 

Een jaar geleden overleed Koen, de schoonzoon van Maggie, tijdens een basketbaltraining. Haar dochter Julie vertelde in ‘De Familie Van Elsen’ openhartig over de moeilijke periode: “Ik was me ervan bewust dat mijn partner ernstig ziek was. Hij was kort na de training overleden aan een hartstilstand. Dat is heel onwezenlijk, want alles in je wereld staat plots stil. Je moet voor jezelf een beetje uitmaken hoe je het verlies verwerkt. Humor, ermee kunnen lachen en omgaan, is niet slecht. De dag zelf maak je al mopjes, maar dat maakt je sterk.”

‘Haren in lijntjes’

“Ik was ’s ochtends gaan werken op die fatale dag en Koen ging naar de kapper. Hij had gezegd dat hij zijn haren zo met lijntjes uitgesneden had gedaan. Ik vond dat afschuwelijk. Hij was diezelfde dag dan overleden en ik wilde hem niet meer zien. Ik had dan aan mama gevraagd of zij wilde gaan kijken of zijn haar wel goed lag”, vertelde Julie met een glimlach. “Maar het was oké”, vulde Maggie aan.

10-02-2018 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lokerse Feesten 2018 starten met Simple Minds en Arsenal

Lokerse Feesten 2018 starten met Simple Minds en Arsenal

https://www.mupload.nl/img/pwjfdcix.jpg

De Lokerse Feesten zal de komende zomer starten met popgroep Simple Minds en producersduo Arsenal. Ze zullen optreden op vrijdag 3 augustus. Dat meldt de organisatie. Het zijn de eerste namen die bekend zijn gemaakt voor de editie van deze zomer. Het festival lokt elk jaar zowat 140.000 bezoekers.

Simple Minds beleven een creatieve wedergeboorte met het nieuwe album ‘Walk Between Worlds’, wat hen een plaats op de main stage van de Lokerse Feesten oplevert. Arsenal zal dan weer het nieuw album voorstellen dat dit voorjaar uitkomt. De organisatie zegt binnenkort meer nieuwe namen te zullen bekendmaken.

De 44e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus 2018. De voorverkoop van tickets is al gestart.

10-02-2018 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Psycho-acteur John Gavin (86) overleden

Psycho-acteur John Gavin (86) overleden

https://www.mupload.nl/img/ob2koz5f42r2.jpg

Acteur John Gavin is overleden. Hij stierf vrijdag op 86-jarige leeftijd in zijn huis in Beverly Hills omringd door zijn familie, meldt TMZ. Gavin overleed aan de gevolgen van een longontsteking. Ook had hij al lange tijd leukemie.

Gavin beleefde in de jaren vijftig en zestig het hoogtepunt van zijn acteercarrière. Hij speelde onder meer in de horrorklassieker ‘Psycho’ en was te zien als Julius Caesar in ‘Spartacus’. Voor zijn rol in ‘A Time To Love And A Time To Die’ won Gavin een Golden Globe.

Na zijn carrière was Gavin enige jaren voorzitter van de Screen Actors Guild. In de jaren tachtig werd hij onder president Ronald Reagan de Amerikaanse ambassadeur in Mexico.

10-02-2018 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence prijst Matthias Schoenaerts de hemel in: “Hij barst van het talent”

Jennifer Lawrence prijst Matthias Schoenaerts de hemel in: “Hij barst van het talent”

https://www.mupload.nl/img/5iwpa7n04rr.jpg

Matthias Schoenaerts (40) mag opnieuw een toprol op zijn cv zetten, want de Antwerpenaar schittert in de gloednieuwe thriller ‘Red Sparrow’ aan de zijde van niemand minder dan Jeremy Irons, Joel Edgerton, Charlotte Rampling en Jennifer Lawrence. Die laatste kan tijdens een interview met onze krant overigens geen slecht woord kwijt over onze chouchou: “Matthias is een fantastische kerel.”

Schoenaerts speelt in ‘Red Sparrow’ de Russiche nonkel van Dominika Egorov (Jennifer Lawrence). Dominika is een succesvolle ballerina wier droom aan diggelen wordt geslagen wanneer ze haar been breekt tijdens een dansvoorstelling. Egorov, die voor haar doodzieke moeder moet zorgen en financieel nog maar amper rondkomt, wordt op aandringen van haar nonkel een getrainde verleidster / inlichtingenofficier. Lawrence (27) sprong naar eigen zeggen een gat in de lucht toen ze vernam dat de rol van nonkel Vanya naar Schoenaerts zou gaan: “Matthias barst van het talent. Ik had hem jaren geleden voor het eerst in ‘Rundskop’ gezien en was meteen compleet omvergeblazen door zijn talent.”

“Wanneer Matthias de kamer binnenkomt, dan voél je dat, zo charismatisch is hij”, gaat de best betaalde actrice in Hollywood verder. “Hij is bovendien ook heel snel weg met het script en heeft onmiddellijk door hoe zijn personages in mekaar zitten. Ik keek er al jaren naar uit om met hem samen te werken, dus ik was dan ook in de wolken toen ik te horen kreeg dat ook hij in ‘Red Sparrow’ ging meespelen. Matthias is niet alleen een steengoede acteur, hij is ook een fantastische kerel met het hart op de juiste plaats.”

Hoewel de meeste scènes bloedserieus zijn, werd er tussen de opnames door ook heel wat afgelachen. Lawrence: “Matthias en ik hadden er een soort van spelletje van gemaakt om, vlak voordat er ‘action’ werd geroepen, elkaar te plagen en af te leiden. Achteraf gezien was dat niet echt een goed idee, zeker niet wanneer je allebei met een zwaar Russisch accent moet acteren.” (lacht)

Francis Lawrence, de regisseur van ‘Red Sparrow’, liet vorig jaar al aan onze Hollywoodreporter weten dat hij zich geen betere acteur voor de rol van Vanya Egorov kon inbeelden: “Matthias heeft ontzettend veel uitstraling. Hij is sexy, intelligent en ik wist meteen dat hij ook met Joel Edgerton erg goed op het scherm zou passen. Ik ben zéér, zéér tevreden met het resultaat.” (lacht)

‘Red Sparrow’ draait vanaf 28 februari in de Belgische bioscoopzalen.

10-02-2018 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Nooit meer diëten’: VTM-chef Sandra Bekkari blijft stunten

‘Nooit meer diëten’: VTM-chef Sandra Bekkari blijft stunten

https://www.mupload.nl/img/n98isaajjp.jpg

De terugkeer van haar programma ‘Open keuken’ naar het VTM-scherm, eind januari, bleef duidelijk niet zonder gevolgen. Niet alleen de tv-kijker blijkt te smullen van haar lichte en gezonde gerechten, ook de lezers van haar boeken doen dat massaal. 

Dat blijkt toch uit de wekelijkse lijst van best verkochte boeken in Vlaanderen op boek.be. Vorige week palmde Sandra Bekkari al op een autoritaire manier de toptien in met haar ‘Nooit meer diëten’-kookboeken. Haar vier boeken prijkten toen op plaats 1, 3, 5 en 6 in die top 10. Deze week moet de tv-chef ‘Lichter’ van William Cortvriendt laten voorgaan als best verkochte boek. Maar Bekkari palmt vervolgens nog altijd de tweede, vierde, zevende en negende stek in de hitlijst in. Toch nog altijd straf. 

Dat tv-aandacht de beste mooie promotie kan zijn, bewijst trouwens ook ‘De buurtpolitie’. Het eerste stripalbum van de populaire tv-reeks profiteert overduidelijk van de terugkeer van het populaire korps naar de vooravond op VTM (en wellicht ook wel wat van de de aandacht voor première van de tweede bioscoopfilm ‘De buurtpolitie: De tunnel’). Het album ‘De buurtpolitie: De roze olifant’ duikt de toptien binnen op positie 5 en verkoopt dus nog altijd beter dan het 97ste album in de ‘FC De Kampioenen’-reeks, want ‘Allemaal cinema!’ staat op 6.

09-02-2018 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In beeld: Vlaanderen stipt massaal tegen pesten

In beeld: Vlaanderen stipt massaal tegen pesten

https://www.mupload.nl/img/3qo4me9bj4sc6.jpg

Vanavond eindigt de Vlaamse Week tegen Pesten, een jaarlijks initiatief van het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten, in samenwerking met Ketnet en Awel. Dit jaar ‘stipten’ we voor het eerst tegen pesten, met de actie Move tegen pesten ‘STIP IT’ van Ketnet. Al wie tegen pesten is, kon op ketnet.be een Manipest ondertekenen en vier stippen op zijn of haar hand zetten om een duidelijk signaal te geven. De actie overtrof alle verwachtingen en toonde aan dat Vlaanderen massaal ‘neen’ zegt tegen pesten. Niet alleen scholen, maar ook sportclubs, verenigingen, bedrijven en politici toonden hun solidartiteit met de actie.

Het Manipest op ketnet.be werd intussen meer dan 240.000 keer ondertekend: meer dan 20.000 foto’s op de website en in de Ketnet-app zijn daar het bewijs van. Maar ook buiten Ketnet werd er gestipt: op sociale media verschenen duizenden foto’s met de hashtags #stipit, #movetegenpesten, #samentegenpesten en #kieskleurtegenpesten. De clip Stip na stip van Tinne Oltmans is op een maand tijd meer dan 1,6 miljoen keer bekeken via Youtube en de Ketnet-onlinekanalen.

Daarnaast was er op Ketnet en andere VRT-netten deze week aandacht voor de problematiek met getuigenissen, experten en achtergrondinformatie.

Vanavond eindigt de Vlaamse Week tegen Pesten met een Antipestival, dat via de online kanalen van Ketnet te zien zal zijn. Al wie het Manipest ondertekende, kreeg een unieke code om het festival te kunnen volgen.

Bekend Vlaanderen stipt mee

Bij de lancering van de actie was al duidelijk dat ook bekend Vlaanderen de actie een warm hart toedroeg. Deze week doken nog heel wat bekende gestipte handen op via de sociale media. Vanuit de sportwereld, maar ook vanuit de politiek en de media. O.a. David Goffin, Elise Mertens, Club Brugge, Simon Mignolet, de Red Flames, Hilde Crevits, Sven Gatz, Philippe Muyters, Geert Bourgeois, Bart Peeters, Dana Winner, SLM, Stan Van Samang en Goedele Wachters toonden hun vier stippen.

09-02-2018 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Niet besproken met mijn man”: Maggie De Block over haar plotse aanstelling in de regering

“Niet besproken met mijn man”: Maggie De Block over haar plotse aanstelling in de regering

https://www.mupload.nl/img/pfpkxiuhhvd.jpg

Morgen, zaterdag 10 februari, zijn Maggie De Block en haar dochter Julie de gasten van Ann Van Elsen in De Familie Van Elsen op Joe. Ann wil weten of er keerpunten zijn geweest in het leven van Maggie: “Een professioneel keerpunt was de avond toen ik telefoon kreeg van Alexander De Croo om in de regering te gaan. Ik had die avond nog drie patiënten in mijn praktijk en tegen de laatste heb ik gezegd dat ze weldegelijk mijn laatste patiënt was. Ik wilde ook zeker voor 20.00u boven zijn, omdat mijn man het nog niet wist en die ging naar het nieuws kijken, waarin het werd aangekondigd. Hij vond het in het begin wel jammer dat we het niet besproken hadden, maar dat was snel over. Ik heb toen ja gezegd, want als ik voor asiel en migratie een ander beleid kan voeren, dan ging ik het me altijd beklagen als ik het niet gedaan zou hebben.”

09-02-2018 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdruk naaktkalender Tanja Dexters komt er dan toch niet: “Ze zou ontheven moeten worden van haar titel als Miss België”

Herdruk naaktkalender Tanja Dexters komt er dan toch niet: “Ze zou ontheven moeten worden van haar titel als Miss België”

https://www.mupload.nl/img/231gg1c8o5x7.jpg

Dennis Black Magic trekt de stekker uit de herdruk van de naaktkalender met Tanja Dexters. Dat heeft hij donderdag besloten, na een telefoontje met de raadsman van Dexters.

“Mijn onderhoud met meester Trappeniers was alles behalve professioneel te noemen”, zo zegt de pornomaker. “De raadsman van Tanja is de persoonlijke toer opgegaan en is zelfs buiten zijn boekje getreden door onder andere mediapartners van mij persoonlijk op te bellen om ze af te dreigen met monsterboetes in plaats van de rechthebbende te contacteren. Mij dus.” 

Dennis wil zich vanaf nu niet langer associeren Dexters. “Ik kan me niet meer met fierheid achter deze kalender zetten. Bij deze distantieer ik me volledig van Tanja Dexters en de naaktkalender waar ik ooit zo fier op was.” Dennis laat weten dat hij vandaag officieel een klacht voor laster en broodroof zal indienen tegen Alex Trappeniers.

Bovendien is hij alle media-aandacht even beu. Hij trekt zich een jaar terug om te werken aan zijn memoires en een nieuwe publicatie die in 2019 zal verschijnen.  ”Het is genoeg geweest met het circus dat er telkens gemaakt wordt rond mijn persoon. Ik heb rust nodig en nu de kalender er niet komt zal ik die rust dan ook nemen. Ik heb geen moment spijt van mijn beslissing en ik vind dat Tanja Dexters officieel ontheven moet worden van haar titel als Miss België omdat ze deze nu al verschillende keren ten schande gemaakt heeft”, besluit Dennis.

09-02-2018 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat was die commotie in het VTM-journaal vanmiddag?

Wat was die commotie in het VTM-journaal vanmiddag?

https://www.mupload.nl/img/pjo0psfga5lr.jpg

Aandachtige kijkers die vanmiddag naar het VTM Nieuws keken, zagen hoe ankervrouw Elke Pattyn om exact 13.02 uur opgeschrikt werd in de nieuwsstudio door een stem die ‘foto’ riep terwijl zij midden in haar presentatie zat. Wat gebeurde er? “Blijkbaar werd Elke op de hoogte gebracht van een lastminutewijziging - zo gaat dat met nieuws heet van de naald - en was die stem nog net te horen in het nieuws zelf”, zegt woordvoerder Sara Vercauteren. Iets wat niet meteen de bedoeling was, doorgaans verloopt zoiets iets discreter. Elke liet zich echter niet uit haar lood slaan, en pikte snel weer in.

09-02-2018 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Familie’-gezicht Karel Deruwe haalt stevig uit naar RVA

‘Familie’-gezicht Karel Deruwe haalt stevig uit naar RVA

https://www.mupload.nl/img/aar7u7q7brse.jpg

‘Familie’-gezicht Karel Deruwe, dan toch niet terugkeerde als Guido Van Den Bossche, heeft een eitje te pellen met de RVA, zo laat hij weten via Facebook.

“Dat je vandaag de dag als artiest door de politiek wel regels krijgt opgelegd zonder over een degelijk statuut te beschikken, is vanuit die politieke wereld zo neerbuigend en lui en ongeïnteresseerd, dat het luid mag weerklinken in aanloop naar de stemmenjacht later op het jaar”, klinkt het. 

“Het vergelijkingskader waar die leeghoofden zich op durven baseren, bulkt van dédain en ingehouden woede over het ‘vrije’ leven van artiesten. Dan de audiovisuele rechten op uitzending en wederuitzending fnuiken, ligt in de directe bedoeling naar de jacht op geld. Het feit dat je als artiest al een opsomming moet maken over de rechten die je toekomen, is schandelijk. De overheid heeft de plicht ons die uit te betalen en de RVA heeft daar geen interpretaties over te leveren. Doe jullie job, politiekers en ambtenaren. En begin er nu mee!”

Scherpe woorden, waarvan hij naar eigen zeggen hoopt dat ze een invloed zullen hebben op de volgende verkiezingen.

08-02-2018 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie Pfaff wil na 10 jaar terug ‘De Pfaffs’ op tv

Jean-Marie Pfaff wil na 10 jaar terug ‘De Pfaffs’ op tv

https://www.mupload.nl/img/tmheh4.jpg

Jean-Marie Pfaff (64) is back. Vorige week dook hij al op in ‘Groeten Uit’ en vanaf maart staat hij in de Ketnet Musical Team U.P. “Wat een eer”, glundert de keeperlegende.

Tien jaar lang smulde Vlaanderen van Jean-Marie zijn familie en dat doet ze blijkbaar nog steeds. Nadat dochter Kelly en manlief Sam Gooris met hun kids Shania en Kenji gevraagd werden voor ‘Groeten Uit’ op VTM – met daarin een kleine deelname van Jean-Marie – is het nu terug de beurt aan de pater familias zelf. “Ik ben heel vereerd dat Ketnet en Studio 100 mij gevraagd hebben voor hun musical Team U.P. Heel fijn dat ze bij een grote sportkampioen aan mij denken”, zegt de keeperlegende. “Alleen ga ik wel niet écht live meespelen. Er wordt een kartonnen versie van mij gemaakt… Ik zal een paar keer verrassend opduiken.” 

Van keeper naar zwemlegende

In de Ketnet Musical Team U.P., die op 3 maart in première gaat en waarvan al meer dan 30.000 tickets verkocht zijn, moet Jean-Marie de wereldberoemde zwemlegende Franky Champion voorstellen. “Al dat acteren, dansen, zingen is niet zo simpel, hé (lacht). Ik ga dat aan de kinderen overlaten. Net zoals ik vroeger als klein mannetje een droom had om een goede keeper te worden en daar altijd in geloofd heb, wil ik deze kinderen die kans nu ook geven. Mijn kleine deelname aan de Ketnet Musical moet een steun zijn voor hen. Ze moeten geloven in hun dromen om een musicalster te worden”, legt hij uit. “Daarbij horen uiteraard tegenslagen of commentaar. Maar die moeten ze incasseren. Die maken hen sterker.”

08-02-2018 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onwaarschijnlijk, maar waar: het officiële Russische WK-lied wordt geleverd door... de Belgische Pitaboys

Onwaarschijnlijk, maar waar: het officiële Russische WK-lied wordt geleverd door... de Belgische Pitaboys

https://www.mupload.nl/img/7elp3d090fnjd.jpg

De Pitaboys blikken een officieel WK-lied in. Nee, niet voor de Rode Duivels, wel voor het Russische nationaal elftal. Het wordt een ­meezinger in de stijl van hun bekendste hit ‘Waar is da feestje?’. ”Nu enkel nog de taal leren”, klinkt het.

Bij een wereldbeker voetbal hoort een WK-lied. En daarvoor doen de Russen geen beroep op een artiest uit eigen land. Nee, Moskou rekent op de Vlaamse groep De Pitaboys, de makers van onder meer ‘Waar is da feestje?’. Die hit wordt nog steeds meegezongen door hele legioenen voetbalsupporters, en wordt niet zelden door ganse tribunes overgenomen. Maar een officieel WK-lied? Dat is van een ­andere orde. De Pitaboys kregen groen licht van de Russische voetbalbond en ­alles is contractueel vastgelegd.

Via Cambridge

De deal kwam er dankzij charme­zanger Bart Anneessens Cops, die al een single inzong met het duo. Hij bracht hen met de juiste mensen in contact. “Bart is een ongelooflijk slimme kerel. Hij heeft gestudeerd in Oxford en volgt momenteel nog een opleiding aan Cambridge University. Daar geeft hij intussen ook zelf les”, zegt Diego De Mol, die samen met Koen Ceulemans De Pitaboys vormt. Daar kwam Bart in contact met enkele voorname Russische studenten. “Hij volgt er les met de dochter van de CEO van Gazprom, het grootste ­bedrijf in Rusland en de grootste ­aardgasspeler ter wereld. Ze raakten goed bevriend, en intussen is Bart er kind aan huis. Hij heeft ons idee aan hen voorgesteld, waarna de bal aan het rollen ging. Ten slotte bracht hij ons — mét succes dus — in contact met de Russische voetbalbond.”

Welk nummer de Russische fans straks luidkeels zullen meebrullen, is nog even afwachten. “We zijn nog volop aan het schrijven. Maar het wordt uiteraard een nummer in onze gekende meezingstijl, zoals een echt ­voetballied hoort te zijn”, zegt Diego. “Wat wel zeker is: het liedje wordt uitgebracht in drie talen: Engels, Russisch en een ­Nederlandse versie voor de mensen hier.”

Clip opnemen

Maar om een Russische song in te zingen moet je natuurlijk de taal beheersen. “En wij spreken uiteraard géén woord ­Russisch”, lacht Diego. “Daarom werken we nu met tolken en vertalers, die ons ­zoveel mogelijk van de taal aanleren. Want een WK-lied zonder tekst inzingen is ­uiteraard geen optie. En als we er ooit ­moeten optreden? Gelukkig heb ik mij ­laten vertellen dat Engels daar een voertaal is.” Dat zullen ze wellicht snel ontdekken. “Want de clip willen we natuurlijk graag inblikken in Rusland”, besluit De Mol.

08-02-2018 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreemde complottheorie: Supersterren Adele en Sam Smith zijn dezelfde persoon

Vreemde complottheorie: Supersterren Adele en Sam Smith zijn dezelfde persoon

https://www.mupload.nl/img/5sxmt0ccchb0y.jpg

Een Britse fan van hitzangeres Adele (29) heeft met een mysterieuze tweet voor de nodige onrust gezorgd. Volgens de hilarische complottheorie van Jess Valona zijn Adele en de eveneens uit Engeland afkomstige soulcrooner Sam Smith (25) dezelfde personen. Op Twitter komt hij met het duidelijk hoorbare bewijs voor zijn hypothese.

Valona zette een elpee van Adele’s album 25 op en draaide het nummer Hello in eerste instantie op normale snelheid. Toen hij het aantal toeren iets had verlaagd, klonk opeens de stem van Sam Smith uit de speakers. ,,Wisten jullie dat als je Adele vertraagd, ze als Sam Smith klinkt”, twitterde de Brit. En dat heeft hij geweten. In korte tijd werd zijn bericht (inclusief geluid) massaal gedeeld en voorzien van duizenden reacties. Zo stelt iemand dat Sam Smith zijn nummers in het geheim laat inzingen door Adele. Weer een anders noemt de gelijkenis van de vocalen van Adele en Sam Smith ‘schokkend’. Ook zijn er mensen die een toekomstig duet van de twee supersterren voorstellen.

08-02-2018 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke Van de Velde bestolen door eigen poetsvrouw: “Je kan niemand meer vertrouwen”

Joke Van de Velde bestolen door eigen poetsvrouw: “Je kan niemand meer vertrouwen”

https://www.mupload.nl/img/iqaxcn6ox6.jpg

Vlak voor ze naar de Gouden Schoen wou vertrekken, heeft Joke Van de Velde een verbijsterende vaststelling gedaan. De ex Miss wou bij haar ouders een aantal kostbare juwelen ophalen voor het gala, maar die bleken verdwenen. “Ik ben bestolen door de poetsvrouw die we - jammer genoeg - vertrouwden”, zucht Joke.

Het gala van de Gouden Schoen serveert ieder jaar weer de nodige bekende gezichten, glamour en glitter op de rode loper. Een van de genogden dit jaar was ook Joke Van de Velde, die zich voor het evenement tip top wou uitdossen. Of dat was thans de bedoeling. “Want toen ik mijn juwelen wou ophalen bij mijn ouders in Melle, bleken er een aantal exemplaren spoorloos te zijn. Het waren belangrijke juwelen voor mij, ze hadden vooral een emotionele waarde.”

Van de Velde weet intussen ook dat de juwelen niet gewoon verdwenen zijn, maar werden gestolen. “Door onze eigen poetsvrouw, die we jammer genoeg vertrouwen”, zegt Joke. Ze ging meteen naar de politie. “Om aangifte te doen en klacht in te dienen. De zaak is nu in handen van het parket en wordt verder onderzocht.”

Door de diefstal liet Joke het gala van de Gouden Schoen aan zich voorbijgaan. “Omdat ik zo geschrokken was had ik daar totaal geen zin meer in”, zegt Joke. “En ik hoop van harte dat ik mijn juwelen nog zal terugzien, want emotionele waarde kan je nooit terugkopen. Ik ben geraakt in mijn vertrouwen, blijkbaar kan je tegenwoordig echt niemand meer vertrouwen.”

08-02-2018 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘De Buurtpolitie’ neemt afscheid van hoofdinspecteur Tineke en verwelkomt een nieuw personage

‘De Buurtpolitie’ neemt afscheid van hoofdinspecteur Tineke en verwelkomt een nieuw personage

https://www.mupload.nl/img/dtl9qc6p98sl.jpg

Vandaag, woensdag 7 februari, staat Nicoline Hummel de laatste keer op de set van ‘De Buurtpolitie’. In september 2018 nemen de fans afscheid van de actrice, die hoofdinspecteur Tineke speelt in de reeks. Het personage zal vanaf morgen, donderdag 8 februari, nog halftijds meespelen. Een nieuw personage, hoofdinspecteur Lotte Vissers, neemt de andere helft voor haar rekening.

Vanaf het tiende seizoen, dat start in september 2018, zal Tineke geen deel meer uitmaken van het korps, al is een terugkeer niet uitgesloten. Hoofdinspecteur Lotte vormt in elk geval vanaf dit najaar een vast duo met inspecteur Koen, gespeeld door Andy Peelman. Nicoline geeft sinds de start van de reeks in 2013, gestalte aan hoofdinspecteur Tineke. Ze vormt sindsdien een vast duo met Inspecteur Koen. Tineke valt in de reeks op door haar enthousiasme en humor. In de aflevering van donderdag 8 februari vraagt ze aan commissaris Roger om het rustiger aan te doen en krijgt het team deeltijds versterking van een andere hoofdinspecteur, Lotte. In seizoen 10 zal Tineke voorlopig niet meer te zien zijn.

Andere projecten

“Het waren vier ongelooflijke jaren. Ik had bij de start van het eerste seizoen nooit verwacht dat ‘De Buurtpolitie’ zo’n groot succes zou worden”, vertelt Nicoline. “Ik kijk met de glimlach terug op dit avontuur, maar wil mij nu richten op de toekomst. Als actrice wil ik immers van alles wat geproefd hebben. Mijn break bij ‘De Buurtpolitie’ zorgt ervoor dat ik me kan engageren voor andere projecten, maar Tineke zit in mijn hart dus niets sluit uit dat ik ooit opnieuw te zien zal zijn in ‘De Buurtpolitie’.”

Nieuw personage

‘De Buurtpolitie’-ploeg verwelkomt een nieuw personage: hoofdinspecteur Lotte Vissers. De aandachtige ‘Buurtpolitie’-kijker herkent Lotte als de halfzus van Inspecteur Koen. Ze heeft vorig jaar al een gastrol gespeeld in de reeks. Wanneer er een halftijdse functie vrijkomt in het korps van commissaris Roger, blijkt Lotte de ideale kandidaat. Ze vormt vanaf dit seizoen afwisselend met hoofdinspecteur Tineke een duo met inspecteur Koen. Vanaf seizoen tien vormen halfbroer en -zus een vast duo. De rol van Lotte wordt vertolkt door Charlotte De Groof (30): “Ik ben ontzettend blij dat ik het ‘De Buurtpolitie’-team mag versterken. Ik introduceer een nieuw personage in de reeks en dat ik als Lotte de halfzus van Inspecteur Koen speel, maakt het enkel nog specialer. Ik sta ondertussen al een aantal maanden met Andy op de set en beleef er veel plezier. Hopelijk voelt de kijker dat ook.”

07-02-2018 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!