Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Kate Upton valt van een rots tijdens topless fotoshoot

Oeps! Kate Upton valt van een rots tijdens topless fotoshoot

https://www.mupload.nl/img/duuw1g753yx1.jpg

Model staan voor Sports Illustrated omhelst veel dingen. Je moet goed kunnen poseren en de juiste maten hebben, maar je moet blijkbaar ook een waaghals zijn. Dat ondervond model en actrice Kate Upton (25). Tijdens een topless shoot werd ze door een golf de zee geslagen.

Het covermodel reisde af naar de stranden van Aruba om daar voor de zwoele kiekjes te zorgen. Dat liep echter niet van een leien dakje. Ze stond voor de shoot letterlijk op een rots in de branding, toen ze verrast werd door een golf. Iemand van de productie zag het gevaar aankomen, maar kwam te laat.

“Vooraf begreep ik maar al te goed dat het een mooie foto zou worden, maar ik dacht meteen dat dit ook weleens fout kon aflopen”, lacht Upton. “Als ik eraan terugdenk zouden we die pose evengoed op de rots hebben kunnen photoshoppen”, grapt ze in een video waarin ze terugkijkt op de shoot.

14-02-2018 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe slachtoffer van pesterijen van haar ex-man: “Het is zielig”

Lesley-Ann Poppe slachtoffer van pesterijen van haar ex-man: “Het is zielig”

https://www.mupload.nl/img/krn9940eh3.jpg

Het was een opmerkelijk, maar best ook wel grappig berichtje dat Lesley-Ann Poppe dinsdagmorgen op haar Instagram-account plaatste. Ze toonde een foto waarop te zien was hoe haar ex-man Benjamin Ruyters een negatieve aanbeveling gaf op Google. “Jaloerse concurrent”, lachte ze. Maar het blijkt niet de eerste keer dat de zakenvrouw slachtoffer werd van zijn pesterijen.

“Het is allemaal een beetje kinderachtig”, reageert Lesley-Ann. “Gisteren kreeg ik een melding van Google dat er een beoordeling was gegeven op mijn schoonheidsschool en toen zag ik dat die 1-ster-recensie van hem kwam. Jammer, want voor de rest zijn de reacties uitsluitend lovend. Het is een beetje zielig allemaal.”

Het is trouwens niet de eerst keer dat haar ex-man Lesley-Ann lastigvalt met pesterijnen. “Onlangs nog heeft hij de parkeerborden, die gereserveerd zijn voor het personeel van de Beauty-school, verwijderd.”

Veel verder wil Lesley-Ann er echter niet op ingaan. “We hebben samen nog een zoon die naar school gaat, voor hem is dat natuurlijk allemaal niet erg bevorderlijk.” De recensies op Google buiten beschouwing gelaten, heeft Lesley-Ann helemaal geen contact meer met haar ex Benjamin. “Voor de rest ben ik heel gelukkig en ook volop bezig met nieuwe projecten, waaronder mijn eigen beauty-producten.”

Proces

Ondertussen ligt Lesley-Ann ook nog altijd juridisch in de clinch met haar ex-man. Hij had haar naam geponeerd als zijn merk en gebruikte die voor zijn schoonheidsscholen, maar na een eerste rechtszaak werd dit hem verboden. In maart volgt nu een definitieve uitspraak. Als Benjamin die opnieuw verliest, zal hij een aanzienlijke schadevergoeding moeten betalen.

14-02-2018 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘De Ideale Wereld’ maakt een eigen reclamecampagne voor Oxfam en het resultaat is subliem

‘De Ideale Wereld’ maakt een eigen reclamecampagne voor Oxfam en het resultaat is subliem

https://www.mupload.nl/img/t07hm9lnx5.jpg

De internationale hulporganisatie Oxfam is in nauwe schoentjes terechtgekomen; vorige week raakte bekend dat medewerkers van Oxfam, onder wie ook een Belg, een paar jaar geleden seksfeestjes hebben georganiseerd met prostituees in Tsjaad en Haïti - op kosten van de organisatie. Dat doet niets af aan het werk van Oxfam, maar het zorgde er wel voor dat ze hun reclamecampagne een tikkie moesten wijzigen.

14-02-2018 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diana’s butler brengt eindelijk duidelijkheid: is James Hewitt de vader van prins Harry?

Diana’s butler brengt eindelijk duidelijkheid: is James Hewitt de vader van prins Harry?

https://www.mupload.nl/img/lvzbrpw96l2.jpg

Met zijn rosse haardos lijkt de Britse prins Harry weinig op zijn vader, prins Charles. Er wordt dan ook al decennialang gefluisterd dat de kroonprins niet de biologische vader is van Diana’s tweede zoon. Haar voormalige butler, Paul Burrell, helpt dat gerucht nu echter voor eens en altijd de wereld uit.

Burrell is momenteel te zien in de Australische versie van het tv-programma ‘I’m a Celebrity... Get Me Out of Here’, waarbij bekende koppen in de wildernis gedropt worden. Daar peilde een van de andere beroemdheden naar zijn verleden als butler van Diana. “Geloof jij dat prins Harry een kind is van Charles?”, klonk de vraag. 

Velen vermoeden immers dat niet Charles, maar James Hewitt de vader is van Harry. Die had immers een affaire met de prinses terwijl ze nog getrouwd was met de kroonprins én hij heeft ros haar. Maar Burrell maakte komaf met dat verhaal. “Ze kende Hewitt nog niet toen Harry geboren werd. Dat is een feit. Ze kreeg Harry toen ze vijf jaar getrouwd was met Charles en leerde hem pas daarna kennen.” Volgens de butler, die tien jaar lang de steun en toeverlaat was van Diana, is Charles wel degelijk de vader van zowel William als Harry.

13-02-2018 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian showt abnormaal slank figuur op ‘vergeten’ foto

Kim Kardashian showt abnormaal slank figuur op ‘vergeten’ foto

https://www.mupload.nl/img/6d5id82751h8.jpg

Kim Kardashian heeft de wereld nog maar eens haar zandloperfiguur getoond op Instagram. “Gisteravond vergeten te posten”, schrijft de 37-jarige realityster, dit keer gekleed in alleen een zwarte bikini, erbij.

e foto komt slechts een dag nadat Kim in een filmpje op haar app had onthuld dat haar taille nog nooit zo smal is geweest. Haar zus Kourtney, die ook in de video figureert, vraagt Kim er op een gegeven moment naar. “Ik kan je heupen echt niet meer serieus nemen... je taille is zo klein en je heupen zo groot”, zegt ze vol ongeloof.

Kim onthult verv
olgens dat haar taille 24 inches is, zo’n 61 centimeter. Haar heupen hebben een omtrek van 39 inches, ruim 99 centimeter.

Kim vindt het totaal geen probleem om schaarsgeklede foto’s de wereld in te slingeren. Haar 107 miljoen Instagram-volgers worden bijna iedere week wel getrakteerd op een halfnaakte foto. Vorige week ontstond er nog ophef over een kiekje waarop Kim haar beha uittrekt voor de spiegel. De foto was genomen door Kims oudste dochter North, die op de achtergrond te zien was. Veel volgers vonden het zeer ongepast dat de vierjarige was ingeschakeld voor een toplessfoto van haar moeder.

13-02-2018 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Zo bevriend op tv, zo veel haat in het echt”: ruzie achter de schermen bij ‘Big Bang Theory’

“Zo bevriend op tv, zo veel haat in het echt”: ruzie achter de schermen bij ‘Big Bang Theory’

https://www.mupload.nl/img/gnjqipf.jpg

Het zit er bovenarms op tussen de castleden van de populaire reeks ’The Big Bang Theory, meldt het Duitse blad OK!. Hoewel de bende op tv een hechte vriendengroep lijkt, zou er in het echt vooral sprake zijn van haat, afgunst en jaloezie. 

Volgens insiders zou de roem Kaley Cuoco, die in de serie in de de huid van blondine Penny kruipt, naar het hoofd gestegen zijn. Zij en collega Mayim Bialik, die Amy speelt, zouden elkaar op de set haast letterlijk in de haren gevlogen zijn, nadat Bialik opslag zou geëist hebben.

Ter vergelijking: Kaley Cuoco verdient per aflevering dan ook 1 miljoen dollar, terwijl Mayim Bialik het met ‘amper’ 200.000 dollar per aflevering moet doen. Intussen zouden er toegevingen gedaan zijn, maar zou het verschil in loon alsnog de gemoederen verhitten. 

Vogens de insiders zou Mayim Bialik het bovendien “erg storend” vinden dat Penny zo populair is. Iets wat ook Kaley Cuoco zélf maar al te goed zou beseffen: zij zou zich als een rasechte diva gedragen op de set. ”Het is geen geheim dat Kaley denkt dat ze de ster van de show is . Bij de visagie, de styling en de catering komt ze voortdurend met extra wensen en ze commandeert andere werknemers in het rond”, klinkt het. Het zou de relatie met de andere acteurs stevig onder druk hebben gezet. 

Johnny Galecki vs. Jim Parsons

Ook Johnny Galecki, die Leonard Hofstadter speelt, en Jim Parsons, die Sheldon vertolkt, zouden niet langer door één deur kunnen. Ze waren nochtans goede vrienden. Galecki zou er moeite mee hebben dat Parsons zijn eigen populariteit al heeft overstijgt. “Jim is de hoofdrolspeler in ‘Big Bang’. Johnny speelt altijd de tweede viool, en zijn ego kan het niet uitstaan”, luidt het. Jim ‘Sheldon’ Parsons is met 27 miljoen dollar per jaar dan ook de bestbetaalde tv-acteur, en heeft net een eigen spin-off gekregen: ‘Young Sheldon’. 

Eerder liet Johnny Galecki al optekenen het de beste optie te vinden een einde te breien aan het twaalfde seizoen van ‘The Big Bang Theory’. De problemen achter de schermen hebben daar mogelijk mee te maken: “De cast heeft er vrede mee om naar huis te gaan en hun familie weer te zien”, klonk het toen.

13-02-2018 om 23:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een luxe: in deze poepchique chalet verblijven Filip en Mathilde op skiverlof

Wat een luxe: in deze poepchique chalet verblijven Filip en Mathilde op skiverlof

https://www.mupload.nl/img/z8btcn0zw0c.jpg

Voor de royaltyfans is het jaar na jaar uitkijken naar de foto’s van Filip en Mathilde op de latten in het Zwitserse Verbier. Traditiegetrouw nodigt het Paleis een fotograaf uit om innige beelden te schieten in de sneeuw. Wat hun lenzen evenwel niet vastleggen: het prachtige interieur van hun verblijf in de sneeuw. Want Filip, Mathilde en hun kroost gaan niet op hotel, maar trekken naar de chique chalet van een familievriend.

Volgens kenners zijn Filip en koningin Mathilde ook dit jaar weer met hun kinderen Elisabeth, Gabriel, Emmanuel en Eléonore, naar de chique chalet van baron Guy Ullens de Schooten getrokken. Die is al jaar en dag een vriend aan huis in het Paleis van Laken. De baron, die samen met zijn vrouw een waardevolle kunstcollectie bezit, behoort bovendien tot de rijkste burgers van België.

Baden in luxe

Toen de baron jaren geleden een domein in Verbier kocht, liet hij er prompt zijn droomchalet bouwen. De riante villa is een architecturaal pareltje in de bergen geworden: de ideale locatie voor ons vorstenpaar om even tot rust te komen. Na een heerlijke dag op de latten konden ze er ’s avonds genieten van een gezellig vuur in de imposante open haard. Moest er toch gewerkt worden? Dan kon Filip zich terugtrekken in de werkruimte met bibliotheek. 

Mathilde kon intussen genieten van een wellnessmoment in het ligbad van marmer met jetstream. Zin in een wijntje? Aan keuze geen gebrek in de authentieke wijnkelder. Ook de kinderen van Filip en Mathilde zullen een leuke week achter de rug hebben. Zij sliepen in stapelbedden in de logeerkamer. Iets zegt ons dat daar wel eens een ‘royaal’ kussengevecht is uitgebroken! 

Speciale band

Filip heeft overigens een speciale band met Zwitserland. “Zoals jullie weten, heeft mijn overgrootvader (koning Albert I, alpinist in zijn vrije tijd) bijna elke top hier beklommen. Hij was zeer bekend in jullie land. En mijn grootmoeder (koningin Astrid) is hier jammer genoeg om het leven gekomen in een auto-ongeval. Twee jaar geleden in Küssnacht zag ik hoe jullie mensen zorg droegen voor de plek waar ze is gestorven. Dat was zeer emotioneel. Bedankt daarvoor”, zei Filip vorig jaar nog tijdens een werkbezoek aan het land.

13-02-2018 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wonderlijk: zíj is dus de stem van Siri op je iPhone

Wonderlijk: zíj is dus de stem van Siri op je iPhone

https://www.mupload.nl/img/a3s2g1wl9zpl.jpg

De meesten onder ons kennen ze wel, de altijd hulpvaardige en steeds probleemoplossende iPhonestem van Siri. Maar van wie is die stem eigenlijk? Van een zekere Libelia Desplenter, zo blijkt uit het programma ‘Control Pedro’. “Ik wist niet eens dat Apple mijn stem ervoor gebruikte”, zegt Libelia.  Libelia presenteerde in de jaren negentig jarenlang op Studio Brussel.

13-02-2018 om 23:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer modeslippertje voor Maxíma? “Dit is géén koninklijk schoeisel”

Alweer modeslippertje voor Maxíma? “Dit is géén koninklijk schoeisel”

https://www.mupload.nl/img/493pc9m4.jpg

En of het gewaagd is. Nadat de Nederlandse koningin Máxima een pak kritiek over zich heen kreeg omdat ze tijdens een staatsbezoek in december slippers aan de voeten droeg, deed ze het vandaag opnieuw, op Sumatra. “Geen koninklijk schoeisel”, vinden velen.

Het is ook nooit goed, zou je denken. Gedragen koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen zich té koninklijk, dan zijn ze niet meer van deze wereld. Maar ook als ze zich voordoen als ‘gewone’ mens - u en ik dus - is het niet goed. Dat bewijzen onze noorderburen.

Het Nederlandse vorstenpaar bezocht in december de Bovenwindse Eilanden, op de Antillen. De koning en koningin wilden met eigen ogen zien hoeveel schade orkaan Irma er had aangericht, maar al snel ging het dus over iets helemaal anders: het schoeisel van Máxima. Die stapte het vliegtuig niet uit op torenhoge naaldhakken, wel op slippers. De kopjes van de aanwezige fotografen gingen al snel naar omlaag. Gevolg: de koningin kreeg een pak kritiek over zich heen, want slippers zijn niet koninklijk, klonk het. Dat was de prijs nochtans wél: liefst 500 euro. 

Die storm heeft Máxima duidelijk niets gedaan, want vandaag verscheen ze opnieuw met plat, open schoeisel. Voor een tochtje naar de maïsboeren op Sumatra, Indonesië. Omdat iedereen er met slippers loopt, trok ze ook haar zwarte, lederen exemplaren aan. Het is trouwens niet de eerste keer dat de koningin haar zwarte slippers droeg. Ook in september vorig jaar, tijdens de uitreiking van LOEY Awards (Leading Online Entrepreneur of the Year), koos ze voor de makkelijke schoenen. Zelfs in het gure weer. Voor zover we weten, zagen we bij koningin Mathilde nog geen slippers aan de voeten.

12-02-2018 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische crooner Vic Damone overleden

Legendarische crooner Vic Damone overleden

https://www.mupload.nl/img/p0an8d6i.jpg

De Amerikaanse zanger Vic Damone is gisteren op 89-jarige leeftijd in Miami Beach overleden. Dat melden Amerikaanse media.

De crooner scoorde tientallen hits, waaronder ‘You’re breaking my heart’, ‘On the street where you live’ en ‘My heart cries for you’. Dat hij met zijn jongensachtige uiterlijk menig meisjeshart harder deed slaan, legde hem geen windeieren. Uiteindelijk trouwde hij ook vijf keer. 

Damone inspireeerde zich op nog grotere iconen als Perry Como en Frank Sinatra. Ole Blue Eyes bestempelde hem ooit als de man met “de beste longen in de business”. Andere overeenkomst met Sinatra: ook Damone had banden met de georganiseerde maffia. De legende wil dat zijn leven ooit aan een zijden draadje hing, maar dat maffiabaas Frank Costello in zijn voordeel optrad.

Covers
Damone nam in totaal meer dan 2.000 liedjes op. Hij bracht ook coverversies van andere nummers, waaronder ‘Let’s face the music and dance’ van Irving Berlin. Damones filmcarrière oogde een stuk magerder, al trad hij op in twee bekende musicals: ‘Hit the Deck’ en ‘Kismet’.

Op televisie presenteerde hij twee jaar lang de naar hem genoemde Vic Damone Show. Hij had ook jarenlang een talkshow op de radio. Toen daar in de late jaren zestig een einde aan kwam, werd hij een publiekstrekker met shows in Las Vegas.

12-02-2018 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruzie om erfenis: kinderen van Johnny Hallyday vechten testament aan

Ruzie om erfenis: kinderen van Johnny Hallyday vechten testament aan

https://www.mupload.nl/img/rsnjanql59.jpg

Twee kinderen van Johnny Hallyday, David Hallyday en Laura Smet, zullen bij justitie het testament van hun vader aanvechten, zo is van hun advocaten vernomen. De Frans-Belgische oerrrocker heeft al zijn bezittingen en rechten als artiest aan zijn echtgenote Laeticia nagelaten.

Laura Smet heeft haar raadslieden opgedragen “alle rechtsmiddelen te gebruiken” om de schikkingen aan te vechten die onder het recht van Californië zijn neergelegd. In die Amerikaanse staat woonde Jean-Philippe Smet (de echte naam van Hallyday) een groot deel van het jaar, samen met Laeticia en hun twee geadopteerde minderjarige dochters Joy en Jade.

Volgens zijn advocaat Jean Veil is David Hallyday, broer van Laura Smet, “mede vragende partij”.

“Laura Smet heeft met verbazing en pijn het testament van haar vader Johnny Hallyday gevonden. Het voorziet dat heel zijn patrimonium en al zijn rechten als artiest onder de Californische wet enkel naar zijn echtgenote Laeticia gaan”, aldus een communiqué van de meesters Emmanuel Ravanas, Pierre-Olivier Sur en Hervé Témime dat maandag aan het Franse persbureau AFP is bezorgd.

De wilsbeschikking stelt ook dat in geval van overlijden van Laeticia alle bezittingen van de zanger exclusief naar Joy en Jade gaan. Volgens de raadslieden stroken de testamentaire beschikkingen “manifest” niet met het Franse recht.

Hallyday is op 6 december op 74-jarige leeftijd ten gevolge van kanker overleden. Hij heeft vier kinderen: David als oudste en met als moeder zangeres Sylvie Vartan, Laura Smet uit zijn verbintenis met zangeres Nathalie Baye, en Jade en Joy.

12-02-2018 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Familie’ pakt vanaf vanavond uit met een verhaallijn over een illegale vluchteling: “We gaan voor een actueel en realistisch verhaal”

‘Familie’ pakt vanaf vanavond uit met een verhaallijn over een illegale vluchteling: “We gaan voor een actueel en realistisch verhaal”

https://www.mupload.nl/img/larukx4k4v.jpg

Terwijl de ‘Thuis’-fans nog volop aan het bekomen zijn van de dood van baby Magaly en de euthanasie-aanvraag van Luc, krijgen de kijkers van de VTM-soap ‘Familie’ vanaf vanavond volop te maken met de problematiek van de illegale vluchtelingen. Ayo Buhari, op de vlucht voor de terreurgroep Boko Haram, stapt immers zomaar het leven van Benny en Stefanie binnen. Het is acteur-regisseur Adams Mensah, een Ghanese Belg, die in de huid van Ayo kruipt.

Geen ontvoering, grote verliefdheid, misdaad, verleiding, nijd of haat vanavond in ‘Familie’, wel de intrede van een illegale vluchteling die het leven van sommige personages grondig in de war gaat sturen. In de ‘Jan en Alleman’, het café van Jan Van den Bossche, duikt plots een jonge Nigeriaan op. Het blijkt Ayo Buhari te zijn, die op iemand wacht die maar niet blijkt op te dagen. Dag na dag wacht hij op hem. Als het café dicht is slaapt hij op straat. Benny geraakt met hem aan de praat, leent hem zelfs even zijn gsm en biedt hem uiteindelijk onderdak aan. Tot de politie Ayo onderschept en hij het bevel krijgt het grondgebied te verlaten.

“Toen ik de vraag kreeg of ik de rol van een Nigeriaanse illegale vluchteling wilde spelen heb ik zeker niet onmiddellijk toegehapt”, vertelt Adams Mensah, de Ghanees-Belgische filmregisseur, schrijver en acteur uit Borgerhout die de rol speelt van Ayo. “Alweer in de huid van een vluchteling kruipen…, was mijn eerste gedachte. Ik was net terug van Ghana, waar ik een documentaire had gedraaid. Maar al snel besefte ik dat ik te fel had gereageerd. Voelde ik me plots te goed om deze rol te spelen? Het is eigenlijk een eer om een stem en een gezicht te geven aan die waardevolle mensen. En het is goed en nodig dat ook hun verhalen verteld worden. Als ik daar toe kan bijdragen is dat perfect.”

Adams Mensah belandde op zijn veertiende in België. “Ik word dus binnenkort dertien jaar in mijn nieuwe leven”, lacht de acteur-regisseur en danser. “Ik heb destijds een vlekkeloze overtocht gemaakt. Mijn vader was eerder overgekomen op zoek naar een beter leven. Dat ik hem samen met mijn zus volgde was heel erg logisch. Dat ik hier ging studeren en de Nederlandse taal leerde, was de logica zelf. Ik heb daar zelfs nooit een vraag over gesteld, amper beseft wat er gebeurde. Pas toen ik later terug naar Ghana ging, vooral om mijn moeder te bezoeken die door een beroerte was getroffen en sindsdien niet meer kan praten, is het besef gekomen dat ik een compleet ander leven had.”

“Ik ben heel snel ondergedompeld in dat gewone leven omdat ik hier kon studeren. Zo moest je wel Nederlands leren”, vervolgt Adams. “Ook de stap naar theater en later film gebeurde spontaan dankzij kunstZ, een organisatie die inzet op de opleiding, ondersteuning en begeleiding van acteurs en podiumkunstenaars van verschillende origine. Ik heb heel veel te danken aan hen. Toen ik nog in Ghana woonde deed ik daar ook al mee aan toneeltjes enzo. Ik heb hier tijdens mijn middelbaar de kunstZ-academie gevolgd en nadien film gestudeerd.”

Actueel, realistisch

“Het verhaal van Ayo Buhari is actueel en zeer realistisch”, vertelt creatief directeur Wim Feyaerts. “Hij heeft alles wat zovele vluchtelingen hebben. In ons verhaal komt hij uit Nigeria. Hij is 25 jaar, opgegroeid bij een katholieke vader en moeder. Nigeria wordt niet alleen geteisterd door extreme droogte en hongersnood, maar ook door een gewapend conflict met is islamitische terreurgroep Boko Haram. Nadat zijn vriendin Ifama vermoord wordt door leden van Boko Haram en zijn familie spoorloos is, besluit hij te vluchten. Langs Libië riskeert hij een helse boottochten richting Europa. Wanneer hij uiteindelijk in België belandt durft hij geen asielprocedure aan te vragen. Bovendien is hij blut want zijn geld is gestolen door mensensmokkelaars. Hij besluit onder te duiken en als illegaal aan het werk te gaan. En dan ontmoet hij Benny. En Stefanie.”

12-02-2018 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een cijfers: ‘Patser’ en ‘De Buurtpolitie’ lokken massa kijkers

Wat een cijfers: ‘Patser’ en ‘De Buurtpolitie’ lokken massa kijkers

https://www.mupload.nl/img/k3rrymgl9e.jpg

Na het enorme succes van de eerste langspeelfilm De Buurtpolitie: De Grote Geldroof, is de tweede film ook schitterend van start gegaan. Na het openingsweekend staat de teller op ruim 30.000 bezoekers. En ook ‘Patser’ blijft op ramkoers.

Hiermee scoort de film bijna 20% meer dan de eerste film die in oktober 2016 werd uitgebracht en met ruim 158.000 bezoekers de tweede meest bezochte Vlaamse film was in datzelfde jaar. De Buurtpolitie: De Tunnel staat dan ook in de meeste zalen in de top 5 van de Vlaamse bezoekersaantallen.

De vaste hoofdcast bestaat uit Willy Herremans, Eric Peeters, Manoe Frateur, Ilse la Monaca, Andy Peelman, Nicoline Hummel, Johan Kalifa Bals, Ianthe Tavernier, Henny Seroeyen en Dorien Reynaert. Nieuwkomers in de serie én de film zijn Souliman De Croock (Aziz) en Tim Ost (Tom). De vtm-serie zit inmiddels aan het negende seizoen.

Het scenario is opnieuw gebaseerd op een waargebeurd verhaal.De film wordt geproduceerd door Zodiak Belgium uit Lint, in samenwerking met VTM, Telenet en De Persgroep. Kinepolis Film Distribution (KFD) brengt de film sinds 7 februari 2018 in de Vlaamse bioscoopzalen.

Patser blijft scoren

Na iets meer dan drie weken programmatie, heeft de derde film van Adil & Bilall de kaap van de 200.000 bezoekers gehaald – de teller staat tot en met gisteren op bijna 215.000 bezoekers. De film zorgt nog steeds voor overvolle zalen en gaat woensdag zijn vierde programmatieweek in met evenveel schermen als bij de start. Ook de positie van de film blijft schitterend: dit weekend moest Patser enkel Fifty Shades Freed voor laten gaan en staat bijgevolg op de tweede plaats van de Vlaamse bezoekersaantallen.

Net voor het regisseursduo richting Los Angeles vertrokken, kregen ze nog de Platina Filmprijs uit handen van Peter Craeymeersch, initiatiefnemer en organisator van FilmFestival Oostende. De Gouden, Platina en Diamanten Award (voor respectievelijk 100.000, 200.000 en 400.000 bezoekers) werd voor Vlaamse filmproducties in het leven geroepen door de vzw Les Films du Bord de Mer (Filmfestival Oostende) met de steun van het VAF/Filmfonds.

In Nederland, alwaar de film op 1 februari van start ging, kozen inmiddels ook al bijna 100.000 mensen voor Patser. Eind februari volgt de release in Frankrijk en Wallonië.

12-02-2018 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onrustwekkend: webcam van Cath Luyten gehackt met één simpel mailtje

Onrustwekkend: webcam van Cath Luyten gehackt met één simpel mailtje

https://www.mupload.nl/img/ulumyjnq7k.jpg

De hacking maakt gelukkig deel uit van een tv-experiment. In een nieuwe aflevering van ‘Control Pedro’ wordt op indrukwekkende wijze de webcam van Cath Luyten gehackt. Het enige wat presentator Pedro Elias daarvoor nodig heeft is een mailtje. Het VIER-programma wil aantonen hoe gemakkelijk het is om een webcam te hacken en ook hoe verstandig het is deze af te plakken.

Veel laptopgebruikers plakken hun webcam af uit veiligheidsredenen. Ze zijn bang dat hackers via de webcam hun meest intieme computermomenten kunnen filmen. Pedro gaat na of die angst terecht is. Zo te zien wel. Met een simpel mailtje hackt hij de webcam van Cath Luyten.

11-02-2018 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SATC-fans opgelet: Samantha en Carrie openlijk in de clinch: “Stop met dat hypocriet gedoe”

SATC-fans opgelet: Samantha en Carrie openlijk in de clinch: “Stop met dat hypocriet gedoe”

https://www.mupload.nl/img/gj8p8x.jpg

Er heerst al lange tijd een vete tussen Kim Cattrall en Carrie Bradshaw maar tot hiertoe bleef die min of meer onder wikkels. Nu is echter de maat vol. In een Instagram-post haalt Kim Cattrall (beter bekend als Samantha) stevig uit naar haar voormalige medespeelster. “Mijn moeder vroeg vandaag: wanneer gaat die hypocriet van een Sarah Jessica Parker je eindelijk met rust laten?”

Eerder deze week kreeg actrice Kim Cattrall te horen dat haar broer Chris na een onrustwekkende verdwijning dood werd teruggevonden. Cattrall kreeg hierbij vele steunbetuigingen waaronder ook van haar SATC-collega’s Kristin Davis en Cynthia Nixon. Ondanks hun ‘koele verstandhouding’ bood ook Sarah-Jessica Parker haar medeleven aan maar dat schoot bij Kim in het verkeerde keelgat.

Op Instagram haalde Cattrall dan ook zwaar uit naar haar jarenlange medespeelster:

“Ik heb geen behoefte aan je liefde of steun in deze tragische tijd @sarahjessicaparker”, trok ze van leer. 

In het onderschrift gaat ze verder: “Mijn moeder vroeg me vandaag ‘wanneer gaat die @sarahjessicaparker, die hypocriet, je eindelijk met rust laten?’ Je voortdurende aandachtszoekerij is een pijnlijke herinnering aan hoe wreed je toen werkelijk was en nog steeds bent. Laat met dit zeer duidelijk maken. (Als ik dat nog niet heb gedaan) Je bent niet mijn familie. Niet mijn vriend. Dus ik vraag je één laatste keer om te stoppen met onze tragedie uit te buiten om jouw imago van ‘nice girl’ op te poetsen.” 

Cattrall spoorde vervolgens haar volgers aan om een link naar een onthullend artikel in de ‘New York Post’ te delen. Dat artikel zou het terroriserende gedrag van Parker ten opzichte van Cattrall blootleggen.

11-02-2018 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh stelt alweer veto: er komt géén Spice Girls-tournee

Posh stelt alweer veto: er komt géén Spice Girls-tournee

https://www.mupload.nl/img/rz6ttb.jpg

De kogel is dan toch niet door de kerk. Net nu gedacht werd dat de tourplannen van de Spice Girls concreet vorm kregen, stelt Victoria opnieuw haar veto. Tegen Vogue UK liet Beckham zich ontvallen dat er helemaal geen tournee komt. Het mode-icoon deed haar uitspraken in New York.

Victoria is in de Verenigde Staten vanwege een presentatie van haar nieuwe collectie. “Ik ga niet op tournee en de meiden ook niet”, klonk het. Vorige week werd duidelijk dat de leden van de groep een reünie aan het voorbereiden waren. Er zouden plannen zijn voor een tournee door het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Victoria vertelde in New York nog wel dat ze het ontzettend leuk vond om iedereen weer gesproken te hebben en dat er druk gepalaverd werd over allerlei dingen die ze samen zouden kunnen doen. “We waren aan het brainstormen”, zei ze daarover. “Maar dit is wat ik doe”, besloot ze, verwijzend naar kledingstukken uit haar nieuwe collectie die dit weekend worden gepresenteerd.

11-02-2018 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti bang voor vergiftiging: “Ik neem geen eet- of drinkbare cadeaus meer aan van fans”

Helmut Lotti bang voor vergiftiging: “Ik neem geen eet- of drinkbare cadeaus meer aan van fans”

https://www.mupload.nl/img/zi3zb4ehdp.jpg

Helmut Lotti is er niet gerust in. De vergiftiging van Andrei Lugovski, vermoedelijk door een fan, maakt de Vlaamse artiest extra waakzaam. Hij besloot het zekere voor het onzekere te nemen en plaatste een bericht op Facebook: “Niet beledigend bedoeld, maar ik zal geen snoep, honing, chocolade, koekjes en andere eetbare en drinkbaar cadeau’s meer aanvaarden. Het is jouw aanwezigheid die telt, niet je cadeautjes.”

Heel wat fans trakteren hun idool maar al te graag op lekkernijen om bij hen in de gunst te vallen. Maar sinds de mysterieuze vergiftiging van tenor Andrei Lugovski is extra waakzaamheid geboden. Lotti en Andrei werkten in het verleden een aantal keer samen, dus richtte Helmut een boodschap aan zijn fans:

“Niet beledigend bedoeld, maar ik zal geen snoep, honing, chocolade, koekjes en andere eetbare en drinkbaar cadeau’s meer aanvaarden. Het is jouw aanwezigheid die telt, niet je cadeautjes”, schreef Helmut op Facebook.

De fans reageren met veel begrip op de mededeling van Helmut Lotti. Ook heel wat internationale fans, die nog niet op de hoogte waren van het nieuws reageren begripvol maar ook geschokt op het nieuws van de vergiftiging.

11-02-2018 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen neemt massaal afscheid van icoon ‘Tante Terry’

Vlaanderen neemt massaal afscheid van icoon ‘Tante Terry’

https://www.mupload.nl/img/5ka6jvxtsqg6.jpg

In Temse nemen zowat 250 aanwezigen afscheid van Esther Verbeeck - beter gekend als ‘Tante Terry’ - in de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Heel wat mensen zijn voor de gelegenheid naar de gemeente aan de Schelde gekomen, waar ze de laatste twee jaar van haar leven heeft doorgebracht.

Tante Terry overleed vorige week op 86-jarige leeftijd, na een rijkgevulde media-carrière. Het wordt dan ook een afscheid dat de familie deelt met de rest van Vlaanderen en bekende gezichten zoals Jacky Lafon en Bart Peeters.

Acteur Wim Opbrouck opent de dienst met een eigen interpretatie van het nummer ‘Love of the Common People’ van Paul Young. Dat nummer was de eerste plaat van haar nu volwassen zoon Guy Van Ginderen, en het nummer dat ze toen al voor haar uitvaart had gekozen. “Je wist wel dat je veel sympathie kreeg, en dat was naar iedereen wederzijds”, vertelt haar oudste zoon. “Maar zulke overweldigende, warme blijken van medeleven had je zelf ook niet verwacht.”

Vanuit een hoek van de Onze-Lieve-Vrouwekerk kijkt Kraakje toe, de eekhoorn waarmee ze jarenlang Vlaamse televisie-kinderen gezelschap heeft gehouden. Terry Van Ginderen maakte faam aan de zijde van Bob Davidse, Nonkel Bob in het jeugdprogramma ‘Komt toch eens kijken’. De zoon van de in 2010 overleden Bob herinnert zich die beginjaren van de televisie. “Onze pa noemde je een sterretje”, vertelt David Davidse. “Dat blijf je voor mij. Een sterretje dat aan de hemel schittert om ons in het oog te houden.”

Bart Peeters brengt een gitaarversie van ’klein, klein, kleutertje”, een ode aan Terry, die in 1955 aan de wieg stond van de gelijknamige kinderserie. In het slot van de viering weerklinkt Terry zelf in een opname van ‘Wonderful Life’ van Black uit 1987. Kinderen van het kleuterschooltje van Eikevliet in Bornem, dat in 2007 dankzij meter Terry van de sluiting werd gered, leggen tekeningen bij de kist. Wanneer de kist wordt buiten gedragen zwaaien de aanwezigen het televisie-icoon uit met appelblauw-turquoise-kleurige wimpels, het lievelingskleur van Tante Terry.

Na de plechtigheid wordt Terry gecremeerd en in intieme kring verstrooid.

10-02-2018 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Maggie De Block openhartig over verlies echtgenoot: “Alles in je wereld staat plots stil”

Dochter Maggie De Block openhartig over verlies echtgenoot: “Alles in je wereld staat plots stil”

https://www.mupload.nl/img/ghniosnua97j.jpg

Julie, de dochter van Maggie De Block, heeft openlijk gesproken over het verlies van haar man Koen. Samen met haar moeder -en minister van Volksgezondheid- Maggie was ze te gast bij Ann Van Elsen in ‘De Familie Van Elsen’ op Joe. “Alles in je wereld staat plots stil.” 

Een jaar geleden overleed Koen, de schoonzoon van Maggie, tijdens een basketbaltraining. Haar dochter Julie vertelde in ‘De Familie Van Elsen’ openhartig over de moeilijke periode: “Ik was me ervan bewust dat mijn partner ernstig ziek was. Hij was kort na de training overleden aan een hartstilstand. Dat is heel onwezenlijk, want alles in je wereld staat plots stil. Je moet voor jezelf een beetje uitmaken hoe je het verlies verwerkt. Humor, ermee kunnen lachen en omgaan, is niet slecht. De dag zelf maak je al mopjes, maar dat maakt je sterk.”

‘Haren in lijntjes’

“Ik was ’s ochtends gaan werken op die fatale dag en Koen ging naar de kapper. Hij had gezegd dat hij zijn haren zo met lijntjes uitgesneden had gedaan. Ik vond dat afschuwelijk. Hij was diezelfde dag dan overleden en ik wilde hem niet meer zien. Ik had dan aan mama gevraagd of zij wilde gaan kijken of zijn haar wel goed lag”, vertelde Julie met een glimlach. “Maar het was oké”, vulde Maggie aan.

10-02-2018 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lokerse Feesten 2018 starten met Simple Minds en Arsenal

Lokerse Feesten 2018 starten met Simple Minds en Arsenal

https://www.mupload.nl/img/pwjfdcix.jpg

De Lokerse Feesten zal de komende zomer starten met popgroep Simple Minds en producersduo Arsenal. Ze zullen optreden op vrijdag 3 augustus. Dat meldt de organisatie. Het zijn de eerste namen die bekend zijn gemaakt voor de editie van deze zomer. Het festival lokt elk jaar zowat 140.000 bezoekers.

Simple Minds beleven een creatieve wedergeboorte met het nieuwe album ‘Walk Between Worlds’, wat hen een plaats op de main stage van de Lokerse Feesten oplevert. Arsenal zal dan weer het nieuw album voorstellen dat dit voorjaar uitkomt. De organisatie zegt binnenkort meer nieuwe namen te zullen bekendmaken.

De 44e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus 2018. De voorverkoop van tickets is al gestart.

10-02-2018 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!