Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Famke Janssen speelt hoofdrol in 'De Held'

Famke Janssen speelt hoofdrol in 'De Held'

http://oi59.tinypic.com/347xoqo.jpg

Actrice Famke Janssen gaat de hoofdrol spelen in de Nederlandse film 'De Held', gebaseerd op de gelijknamige roman van Jessica Durlacher. Dat meldt Independent Films.

'De Held' wordt geregisseerd door Antoinette en Marjolein Beumer, de twee zussen van Famke. De 48-jarige actrice is opgetogen over de samenwerking.

"We willen al heel lang een keer samen een film maken. Nooit eerder deed de gelegenheid zich voor. Ik kijk ernaar uit om dit avontuur met mijn zussen aan te gaan, al vind ik het natuurlijk ook heel spannend. Daarnaast lijkt het me fantastisch om eindelijk eens in een Nederlandse film te spelen.''

Thriller
'De Held' is een onheilspellende thriller waarvan inmiddels meer dan 70.000 exemplaren zijn verkocht. ''Dit boek verdient het om verfilmd te worden. Jessica schrijft haar boek al zo filmisch en met zoveel aandacht voor haar personages dat mijn handen jeuken om deze film te maken", stelt Antoinette Beumer.

Wanneer de film wordt uitgebracht, is nog niet bekend. In december lieten de vrouwen al weten te werken aan een gezamenlijk project waarin Famke haar eerste hoofdrol zou vertolken.

07-02-2014 om 17:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Heldenbergh aan HLN.be: "Vlucht naar LA was de hel"

Johan Heldenbergh aan HLN.be: "Vlucht naar LA was de hel"

http://oi61.tinypic.com/2hd0h3k.jpg

Fotoshoots, screenings, interviews, vergaderingen,... het houdt niet op voor de bende van 'The Broken Circle Breakdown'. Felix van Groeningen, Dirk Impens, Veerle Baetens en Johan Heldenbergh waren daarstraks in het gebouw van het prestigieuze entertainmentagentschap CAA in Santa Monica om hun film voor te stellen. Eerder op de dag waren de regisseur en producent ook al eventjes naar Santa Barbara gereden om er nog een screening bij te wonen. Het is druk, druk, druk, maar dat neemt het viertal er met alle plezier bij. Wij gingen een praatje slaan met Heldenbergh die pas vandaag in Los Angeles is aangekomen.

Hoewel Heldenbergh net elf uur op het vliegtuig heeft gezeten, valt er dat allesbehalve aan te merken wanneer we hem na de screening van 'The Broken Circle Breakdown' in het gebouw van Creative Arts Agency aantreffen. Toch is de boomlange acteur pompaf van de reis: "De reis was verschrikkelijk. Ik ben niet zo een goede reiziger. Ik ben gewoon te groot om in economy op het vliegtuig te reizen. Ik heb vijf centimeter te weinig beenruimte. Als je dan elf uur in een vliegtuig moet zitten... (onderbreekt zichzelf)  Ik was heel moe toen ik op het vliegtuig stapte en het was eigenlijk de hel, maar het is het natuurlijk wel waard."

Kaasboer
De campagne loopt ondertussen als een trein aan de Westkust; dat werd vanavond nog maar eens duidelijk. Het publiek bleef meer dan drie kwartier zitten om een vragenronde met Baetens, van Groeningen en Heldenbergh bij te wonen en verzamelde zich achteraf in trosjes rond het trio om hen te feliciteren met hun Oscarnominatie. Wat dat met Heldenbergh doet om te zien dat er aan de andere kant van de oceaan zo veel interesse is in zijn film? "Goh, ja... aan de ene kant begin ik het een beetje gewoon te worden, maar langs de andere kant wil ik dat er nog meer mensen de film willen zien. Daarom ben ik ook heel erg blij dat we die Oscarnominatie hebben, omdat er dan toch veel meer mensen dat verhaal te zien gaan krijgen. Daarvoor doe je het. Als je een kaasboer bent, dan maak je ook niet enkel kaas voor je eigen dorp? Je bent daar trots op, en nu is die 'kaas' de wereld aan het rondreizen. Elke goede ondernemer wordt daar dan stinkend rijk van, maar wij niet. Maar de trots is er wel, en daarvoor doe je het."

Dat Hollywood een heel apart wereldje is, is ook Heldenbergh niet ontgaan. Volgens hem draait alles hier in de eerste plaats om geld, terwijl er in België eerst en vooral goed werk moet geleverd worden: "Ik ken al heel mijn leven het gesubsidieerd theater waar je probeert om goeie dingen te maken en waar je risico's neemt. Daarom krijgen wij subsidies. Wij nemen risico's met dat geld. Wij durven dingen doen je uiteindelijk in de cinema te zien krijgt. De risico's die wij nemen, verhalen zich door naar televisie en cinema. Wij creëren de taal. Dat klinkt misschien heel erg zelfbewust ofzo, maar dat is zo. Dat de Belgische cinema zo goed gaat op dit moment heeft te maken met het feit dat het Vlaams theater twintig jaar geleden de top van de wereld was en dat de Vlaamse dans de top van de wereld is. Voor ons maakt het niet uit of er volk komt kijken: wij moeten goede dingen maken. En als we goede dingen maken dan komt er volk kijken. Hier (in Hollywood) gaat het allemaal om appearance, over marketing. Het gaat over geld. Het maakt hen niet uit of een film slecht is, want zolang hij geld heeft verdiend is het een goede film. Ze hebben hier een heel andere kijk op dingen. Langs de andere kant zijn ze ook eerlijk: ze komen er voor uit. Ze zeggen: 'Sorry, maar als uw film geen publiek trekt dan zijn we daar weinig mee.'"

2,5 miljoen dollar = peanuts
Heldenbergh heeft overschot van gelijk wanneer hij zegt dat het hier in de eerste plaats om geld draait. Toen van Groeningen het publiek vertelde dat zijn film 2,5 miljoen dollar had gekost, viel iedereen haast achterover van verbazing. 2,5 miljoen voor een film is dan ook peanuts in vergelijking met wat er in Hollywood gemaakt wordt.  "Maar ja, onze lonen liggen gewoon véél lager dan hier", legt Heldenbergh uit. "En voor alles moet hier betaald worden. Als wij een locatie willen huren, dan betalen wij de huurprijs die je normaalgezien voor een maand zou betalen. Maar (in Hollywood) heet dat dan 'movie location' en dan ben je meteen vijf keer zo veel kwijt. Voor alles wordt er ongelooflijk veel geld betaald. Ze hebben ook veel meer volk op de set dan wij. Wij doen het veel eenvoudiger terwijl we hetzelfde resultaat hebben."

Heldenbergh haalt daarvoor een voorbeeld van regisseur Stijn Coninx aan: "Hij is ooit op de set van Steven Spielberg geweest. Alles wat zij bij 'Daens' hadden, had Steven Spielberg maal zeven. De camera was zeven keer duurder dan de zijne, hij had zeven keer meer pellicule en als Stijn drie chauffeurs had om mensen of dingen rond te voeren, dan had hij er eenentwintig. Het is natuurlijk een grote set, maar zo werkt het hier nu eenmaal. Als Steven Spielberg zegt dat hij 5.000  figuranten nodig heeft, dan krijgt hij ook 5.000 figuranten die dan ook nog eens allemaal betaald worden. Ik wilde 800 figuranten in 'Schellebelle 1919', maar ik heb er uiteindelijk maar 300 gekregen. Dan moet je proberen om de shots zo te maken dat het er uitziet alsof dat het er 800 zijn. Die mensen worden niet betaald, die krijgen met moeite een broodje 's middags. Zo doen wij het."

07-02-2014 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae meest gedownloade artiest van 2013

Stromae meest gedownloade artiest van 2013

http://oi59.tinypic.com/120mp0i.jpg

Stromae is de winnaar van de achtste Ultratop Download Award 2013. Deze award beloont de Belgische artiest of groep van wie het repertoire het meest is gedownload. Het is de tweede keer dat Stromae de prijs krijgt, ook in 2010 was hij de winnaar.

"Hyperflaté", was de reactie van de Brusselaar, die vandaag de prijs in ontvangst nam bij Videohouse. "De aantallen van Stromae waren ongezien en daardoor is de voorsprong op andere artiesten enorm", zegt Sam Jaspers, directeur van Ultratop. Stromae werd in totaal 356.000 keer gedownload. Voor zijn beide albums ligt dat cijfer op 23.000.

Ozark Henry, Hooverphonic
Ozark Henry, die de eerste Ultratop Award in de wacht sleepte, eindigt tweede, net voor Hooverphonic, dat vorig jaar nog met de prijs naar huis ging. Ook Milk Inc. en Axelle Red deden het voortreffelijk in 2013 en vervolledigen de lijst op nummer 4 en 5.

De Belgische consument kocht in 2013 meer dan 6,5 miljoen albums in cd-formaat. De digitale muziekmarkt is in vergelijking met 2012 gestegen met meer dan 40 pct. Het marktaandeel van het muzieksegment is dan ook gegroeid van 20 naar 30 pct.

07-02-2014 om 17:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocate wil Tomorrowlandpret bederven (bis)

Advocate wil Tomorrowlandpret bederven (bis)

http://oi60.tinypic.com/opmz3c.jpg

De misnoegde buren van Tomorrowland hebben een advocate in de arm genomen die goede papieren kan voorleggen. Griet Cnudde zorgde er al voor dat de Antwerpse Sinksenfoor moet verhuizen. "Ik zal gebrandmerkt worden als onverdraagzame pretbederver. Maar dat kan mij niet schelen."

Enkele buurtbewoners van recreatiedomein De Schorre in Boom stappen naar de kortgedingrechter. Ze eisen dat het geplande tweede weekend van dancefestival Tomorrowland (25-27 juli) niet doorgaat. Volgens de buren beschikt organisator ID&T niet over de vereiste vergunningen. Advocate Griet Cnudde vertegenwoordigt hen.

Dat de buren meester Cnudde hebben ingehuurd, heeft zo zijn redenen. De advocate van het Antwerpse kantoor Lexeco behandelde vorig jaar met succes een gelijkaardige zaak. Omwonenden van de Antwerpse Sinksenfoor haalden toen hun slag thuis: vanaf volgend jaar moet de grootste kermis van Vlaanderen verhuizen.

"Hopelijk komt er ook in het Tomorrowlandverhaal een compromis. Wij moeten nu eerst de brand blussen die de organisatie van het festival heeft gesticht." De buren die achter de juridische stappen zitten, willen zo lang mogelijk anoniem blijven. "Dat raad ik hen ook aan", zegt Cnudde. "Ze zullen bestempeld worden als een zootje onverdraagzame NIMBY'ers (Not In My Back Yard), maar dat is natuurlijk veel te kort door de bocht."

06-02-2014 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes onthult zwangerschap met naaktfoto

Doutzen Kroes onthult zwangerschap met naaktfoto

http://oi61.tinypic.com/2rfvax4.jpg

Het topmodel Doutzen Kroes is zwanger van haar tweede kindje. Dit heeft  de Nederlandse schoonheid vandaag bekendgemaakt op Twitter.

"This is not a throwbackthursday this is now! So happy to share with you that we are expecting", schrijft ze samen met een foto die gemaakt is tijdens haar eerste zwangerschap.

Doutzen en haar man Sunnery James hebben al een 3-zoontje genaamd Phyllon. Sunnery heeft het nieuws ook gedeeld. "Super happy to announce we're expecting new love in our life!", schrijft hij.

06-02-2014 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het vreemdste 'juweel' van Cara Delevingne

Dit is het vreemdste 'juweel' van Cara Delevingne

http://oi59.tinypic.com/555vd3.jpg

Je vindt ze verschrikkelijk of je vindt ze geweldig (al kunnen we dat tweede maar moeilijk begrijpen), maar het is in ieder geval zeker dat 'grillz' bijzonder populair zijn onder de sterren. Ze kwamen onder de belangstelling toen rappers en hiphoppers niet meer genoeg hadden aan de 'bling' rond hun  nek, maar ook hun tanden met een laagje goud en diamanten versierden. Cara Delevingne is de nieuwste fan van dit vreemde mondaccessoire.

Het waren misschien de stoere kerels uit de rap- en hiphopwereld die de grill introduceerde, tegenwoordig heeft elke vrouwelijke popster ook wel een exemplaar thuis liggen. Rihanna en Miley Cyrus werden eerder al gespot met deze gouden, veredelde beugel en nu blijkt ook model Cara Delevingne een fan te zijn van de grill.

Het model plaatste al voor de tweede keer deze maand een foto van haar versierde tandjes op Instagram. Haar grills zouden gemaakt zijn door Dolly Cohen, blijkbaar dé autoriteit van het grillontwerp met fans als Rihanna. Ze werd ook gespot in Londen waar ze haar ijzeren mond combineerde met een leren jasje en een zwarte hoed. Eerlijk is eerlijk: van ver ziet het er gewoon uit alsof ze haar tanden al een paar dagen niet meer heeft gepoetst.

06-02-2014 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud-bandlid Krezip heeft lymfeklierkanker

Oud-bandlid Krezip heeft lymfeklierkanker

http://oi59.tinypic.com/15nb0i0.jpg

De vroegere toetsenist van de Nederlandse band Krezip, Annelies Kuijsters, heeft lymfeklierkanker. Dat schrijft ze in een blog op de website van de band. "In december is bij mij lymfeklierkanker ontdekt. Voor mij en de mensen om me heen een grote schok."

De 31-jarige muzikante is erg geschrokken, omdat haar vader vier jaar geleden aan dezelfde ziekte is overleden. Toch blijft Annelies hoopvol: "Ondanks de verschrikkelijke onzekerheid die kanker met zich meebrengt, is de prognose gelukkig goed en de behandeling is gericht op genezing. Dat is dan ook iets waar ik me aan vasthoud en me op focus", schrijft ze.

Het lukt het voormalige Krezip-bandlid dan ook niet om te werken en muziek te maken. Iets wat ze enorm mist: "Ik kan niet wachten tot ik weer aan de gang kan. En in de tussentijd vermaak ik me met het nieuwe album van Jac dat in maart uitkomt." Ze doelt daarmee op Jacqueline Govaert, die na haar tijd als zangeres bij Krezip solo verder is gegaan.

Annelies schrijft in haar blog dat ze ook genoeg mooie dingen heeft beleefd in de 4,5 jaar dat Krezip uit elkaar is. "We zijn alle zes onze eigen weg gegaan. Er kwamen voor ons allemaal mooie dingen op ons pad en ook, zoals dat bij het leven hoort, wat moeilijke dingen."

06-02-2014 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé in lingerie op Instagram

Beyoncé in lingerie op Instagram

http://oi62.tinypic.com/wu5y1f.jpg

Gisteren heeft mevrouw Jay-Z een foto van zichzelf in lingerie en een zijden kamerjas online gezet. Ook haar schattige dochter Blue Ivy is in het beeld te zien. Vermoedelijk is het beeld gemaakt terwijl de zangeres zich klaarmaakt voor haar show tijdens de Mrs. Carter-tournee.

Beyoncé laat met plezier haar haast eindeloze benen zien. Op de fotodeelsite Tumblr deelde de popzangeres ook andere, meer bescheiden beelden van zichzelf in de auto en in een casual outfit zien. De ster was ooit erg gesteld op haar privacy, maar tegenwoordig is de zangeres erg actief op social media. Ze deelt graag foto's uit haar dagelijkse leven. Zo liet ze haar volgers meegenieten van Blue Ivy's verjaardagsfeestje en van het nieuwjaarsfeest van zichzelf en Jay-Z.

06-02-2014 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex geeft toe: "Affaire Hurley en Clinton verzonnen"

Ex geeft toe: "Affaire Hurley en Clinton verzonnen"

http://oi58.tinypic.com/2n8oqk2.jpg

Acteur Tom Sizemore (52) heeft het verhaal over een affaire tussen de Amerikaanse ex-president Bill Clinton en actrice en model Elizabeth Hurley verzonnen.

Sizemore, die onder meer bekend is van de films Natural Born Killers (1994) en Saving Private Ryan (1998), noemt zijn uitlatingen 'wartaal van een man die een zeer ernstig drugsprobleem had'. Volgens de acteur is de tape 4 tot 5 jaar geleden opgenomen, toen hij worstelde met een verslaving.

RadarOnline publiceerde deze week een geluidsfragment waarin de acteur zijn verhaal uit de doeken doet. In het fragment schept Sizemore op over het moment waarop Clinton hem even apart nam tijdens een bezoek aan het Witte Huis in 1998. Clinton zou op dwingende toon het telefoonnummer van Liz hebben geëist en de actrice korte tijd daarna hebben uitgenodigd. De affaire tussen Bill en Liz zou een jaar hebben geduurd.

Sizemore zegt nu: ''Ik ben nooit in het Witte Huis geweest en ik heb Bill Clinton nooit ontmoet.'' Hij ontkent niet dat hij degene op de tape is, maar hij kan zich niet herinneren dat hij dit zei. Sizemore heeft spijt dat hij Hurley met problemen opzadelt en biedt haar zijn excuses aan. Hurley reageerde al snel via Twitter op de geruchten: "Belachelijk domme verhalen over mij en Bill Clinton. Compleet onwaar. In de handen van mijn advocaten. Gaap."

06-02-2014 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Producent 'Broken Circle': "Bang dat geloof of politiek nominatie zou tegenhouden"

Producent 'Broken Circle': "Bang dat geloof of politiek nominatie zou tegenhouden"

http://oi57.tinypic.com/a1hdli.jpg

Je kan met een Amerikaan over de meest uiteenlopende zaken discussiëren, maar van het moment dat je het over geloof of politiek hebt, dan klappen er heel wat dicht. En laat dat nu net twee onderwerpen zijn die rijkelijk aan bod komen in 'The Broken Circle Breakdown'. Ook producent Dirk Impens is zich daar maar al te goed bewust van: "Eerlijk waar: ik was bang dat dit een nominatie zou tegenhouden. Heel bang." Een interview.

Vooral geloof is en blijft een zeer gevoelig onderwerp in de Verenigde Staten, zo weet Impens: "We hebben daar bij ons eerste bezoek in november een paar heel felle discussies over gehad. Wat we toen merkten, was dat je joods, katholiek of protestants kan zijn. Noem maar op. Je kunt vanalles zijn, maar je kunt niet 'niet religieus' zijn. Dat begrijpen ze niet. Atheïsme, he. Ze snappen dat niet."

Olympische discipline
Of de leden van de Academy zich hierdoor misschien tegen de borst gestuit gaan voelen? Impens: "Ik heb geen idee. Ik kan echt niet voorspellen hoe die mensen daar gaan stemmen. Nu, het feit dat we zo ver geraakt zijn, dat bewijst toch al iets. Dat zal dan toch wel betekenen dat ze het geen slechte film vinden. Het is zo raar, hé. Je hebt nu het gevoel dat je aan de finale van een Olympische discipline staat, met het verschil dat er hier alleen maar één gouden medaille is. Geen brons en geen zilver. Dat is spijtig, maar goed. Dat weet je op voorhand."

Het is overigens niet de eerste keer dat Impens richting de Oscars trekt. De producent mocht in 1993 voor het eerst naar de Academy Awards toen 'Daens' genomineerd was, maar het beeldje ging uiteindelijk naar de Franse film 'Indochine'. Impens gaf indertijd aan dat hij de moed niet wilde opgeven: "We komen zeker terug. Allez, ooit moeten we dat winnen. Zo simpel is het." Op die uitspraak wil hij nog even terugkomen: "'t Schijnt dat ik dat gezegd heb, hé! Ik ben de laatste weken een paar keer geconfronteerd geweest met die uitspraak. Hoe arrogant kunt ge zijn hé seg?! Enfin, op dat moment zeg je dat dan in een vlaag van enthousiasme. Ik zou het fantastisch graag willen, echt. Niet voor mij, maar in de eerste plaats voor Felix. We hebben voor deze campagne afgesproken dat we ons best gaan doen, dat we er niet over gaan zagen en dat we het gewoon goed gaan doen. We gaan zorgen dat we onszelf niks te verwijten hebben."

06-02-2014 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
05-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buurtbewoners Tomorrowland slepen organisatie voor rechter

Buurtbewoners Tomorrowland slepen organisatie voor rechter

http://oi61.tinypic.com/281es82.jpg

Enkele buurtbewoners uit Boom en Rumst die de hinder van twee weekends Tomorrowland te veel van het goede vinden, hebben een kortgeding tegen de organisatoren aangespannen. Volgens hen beschikken die niet over de juiste vergunningen. Dat meldt de regionale zender ATV.

Het zit er al een tijdje bovenarms op tussen Tomorrowland en enkele buurtbewoners. Die zien het niet zitten dat het dancefestival dit jaar over twee weekends gespreid is, van 18 tot 20 juli en van 25 tot 27 juli. Dat betekent een verdubbeling van de overlast, klinkt het. Ze startten dan ook een petitie tegen de plannen en schakelden een advocaat in.

Die heeft nu een kortgeding aangespannen bij de rechtbank, met als argument dat organisastor ID&T niet over de juiste vergunningen beschikt. Nochtans was er deze week een overlegmoment gepland tussen de buurtbewoners en ID&T. Of dat er nog komt, is niet duidelijk.

In de krant De Standaard reageert ID&T ontgoocheld: "Wij gingen er van uit dat we aanstaande donderdag een constructief overleg met Meester Cnudde zouden hebben om een open gesprek aan te gaan en haar inzage te geven in onze verschillende vergunningstrajecten en maatregelen om overlast te beperken."

05-02-2014 om 17:56 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip reageert fors op 'roddels'

Koning Filip reageert fors op 'roddels'

http://oi58.tinypic.com/1zldizq.jpg

Koning Filip heeft gereageerd op de 'roddels' die gisteren over hem de wereld werden ingestuurd. In 'Dag Allemaal' werd het staatshoofd een dictator genoemd. Volgens het blad verbiedt hij zijn ouders om nog in het kasteel van Ciergnon te komen. Het paleis, dat anders nooit reageert op dergelijke artikels, kwam gisteren wel met een felle ­ontkenning: "Allemaal volledig uit de lucht gegrepen."

Volgens 'Dag Allemaal' is koning Filip een dictator die zijn personeel vernederende regeltjes oplegt. En hij tiranniseert zijn familie. Zo mogen koning Albert en koningin Paola niet meer binnen in het kasteel van Ciergnon en zit het zo scheef tussen Filip en zijn zus Astrid dat de prinses zelfs overweegt naar Zwitserland te verhuizen. "Daar klopt allemaal niets van", zegt paleiswoordvoerster Rafike Yilmaz.

Hoogst uitzonderlijk
Dat het paleis met een formele ontkenning van een persartikel komt, is hoogst uitzonderlijk. In het verleden werden er nog ophefmakende 'onthullingen' gedaan over de koning en zijn familie, maar een reactie vanuit Laken kwam er nooit. "Reageren op roddels doen we niet, omdat we er dan te veel belang aan zouden hechten", was steeds het devies.

Maar de beweringen in 'Dag Allemaal' blijken nu een brug te ver. De koning kreeg het artikel naar verluidt gister­ochtend onder ogen en wenste de puntjes op de i te zetten. De persdienst van het ­paleis reageerde dan ook fel: "Alle ­beweringen zijn compleet uit de lucht gegrepen. Koning Albert is nog steeds heel welkom op het kasteel van ­Ciergnon."

Dictator
De zwaarste beschuldiging is dat de koning zich als een dictator tegenover zijn personeel zou gedragen. Ook hier een pertinente ontkenning: "De koning houdt er, toegegeven, een hoog werkritme op na. Hij en de koningin zijn er na de troonswissel werkelijk ingevlogen. Maar ze behandelen alle medewerkers met respect."

05-02-2014 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HLN.be verwelkomt Veerle Baetens en co in Los Angeles

HLN.be verwelkomt Veerle Baetens en co in Los Angeles

http://oi57.tinypic.com/11j8yet.jpg

Ze stapten maandagochtend op het vliegtuig richting New York, maar vandaag zijn ze alweer in Los Angeles. Veerle Baetens, Felix van Groeningen en producent Dirk Impens zullen zich hier de komende dagen van hun beste kant laten zien in de laatste rechte lijn naar de Oscars. Wij gingen het trio ontvangen op de luchthaven van LAX!

Het scheelde niet veel of we waren het drietal totaal misgelopen. Toen we met onze fotograaf al meer dan een half uur aan terminal 6 stonden, en tientallen reizigers die vanuit New York kwamen ons gepasseerd waren, viel mijn frank: er moet een tweede uitgang zijn. Terwijl ik me allerhande doemscenario's voor de geest haalde, en we tegen honderd in het uur naar de volgende terminal holden, zag ik vanuit de verte Felix van Groeningen richting de shuttlehalte wandelen. "Felix!", roep ik nog, waarop hij me verbaasd aankijkt. "Shit, dat is hem niet", bedenk ik me, maar ik waag het nog een keer: "Felix van Groeningen?" En jawel, we waren nog nét op tijd om een praatje te slaan.

Snot opsnuiven
Twee vluchten op twee dagen, dat kruipt in je kleren, maar Veerle Baetens ziet het (nog) helemaal zitten: "We zijn kiplekker levend!", klinkt het. Ook van Groeningen kan er nog wel eventjes tegenaan: "Ik heb goed geslapen, ik ben oké. Ik zat wel naast nen hele dikke, dus ik heb me een beetje moeten verleggen." Baetens had het al niet veel beter: "Voor mij zat er de hele tijd iemand zijn snot op te snuiven."

Baetens, van Groeningen en Impens waren gisteren op een screening van 'The Broken Circle Breakdown' in het Museum of Modern Art in New York. De bedoeling is om in de laatste maand voor de Oscars nog zo veel mogelijk zieltjes te winnen voor de film. Veel tijd om nog andere dingen te doen, zat er volgens de regisseur niet echt in. "We hebben een beetje rondgelopen en mensen bezocht die ik ken. Geen belangrijke mensen. Op een dag gaan die belangrijk zijn, maar nu nog niet", klinkt het mysterieus.

Hollywoodbonzen
Ook in Los Angeles is hun schema erg krap: morgen en overmorgen volgen er nog twee screenings, waarna het trio samen met Johan Heldenbergh naar het Filmfestival van Santa Barbara vertrekt. Of er in tussentijd misschien nog plannen zijn om met grote Hollywoodbonzen aan tafel te zitten?  Van Groeningen: "We gaan zien wat er gebeurt, hé. Het is maar door hier te zijn dat dingen in gang schieten, dus we zien wel."

05-02-2014 om 17:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaans restaurant zet Beyoncé op het menu

Italiaans restaurant zet Beyoncé op het menu

http://oi58.tinypic.com/flvg2h.jpg

Altijd al eens Beyoncé willen verorberen tijdens Valentijn? Dat kan nu in een Italiaans restaurant in New York. Brucie pakt namelijk uit met een menu dat volledig gewijd is aan de zangeres. Zo kan u bijvoorbeeld starten met Rocafella-oesters (een verwijzing naar het platenlabel van haar echtgenoot Jay-Z; nvdr) vervolgens overschakelen op Jay-Ziti en als afsluiter een Breastiny's Child nemen. Een voorgerechtje Blue Ivy houdt dan weer een combinatie van gerookte blauwe aardappelen, blauwe kaas, kaviaar en waterkers in.

Beyoncé zelf verdient intussen een centje bij met reclame voor parfum. In een gouden pakje prijst de Amerikaanse superster Rise aan, het reukwater "dat u zal doen groeien". "Ik wil dat vrouwen zich sexy en sterk voelen, alsof ze alles aankunnen", prijst 'queen Bey' haar waren aan op de website van het merk.

05-02-2014 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piloten Bieber dragen zuurstofmasker tegen weedgeur

Piloten Bieber dragen zuurstofmasker tegen weedgeur

http://oi60.tinypic.com/byn0z.jpg

Benieuwd naar de nieuwste stoot van Justin Bieber? In zijn privéjet maakte de Canadese superster het leven van een stewardess zo zuur dat ze zich opsloot in de cockpit. De vrouw in kwestie weigert voortaan nog met het tieneridool samen te werken. En straffer zelfs: de piloten dienden hun zuurstofmaskers boven te halen om te ontsnappen aan de weedgeur die in het toestel hing.

Bieber was samen met zijn vader en tien vrienden op weg naar de Super Bowl toen het incident zich voordeed. Volgens een officieel rapport gedroegen de eerste twee zich bijzonder brutaal tegen de stewardess. "De piloot vroeg aan de passagiers -waaronder Bieber- om te stoppen met marihuana te roken. Er werd hen ook opgedragen om de stewardess niet langer te pesten. Om nog meer miserie te voorkomen, heeft ze zich teruggetrokken in de cockpit." Na de landing onderzochten drugshonden het toestel, volgens de politie hing er alvast een stevig geurtje.

Dit verhaal kon er ook nog wel bij, na een week gekibbel met het gerecht. Vorige woensdag ging Justin zichzelf in Toronto aangeven nadat hij beschuldigd werd van geweldpleging. Zijn limochauffeur zou enkele flinke klappen op het hoofd moeten incasseren hebben omdat hij de muziek niet luid genoeg zette. Daarnaast moet Bieber zich ook verantwoorden voor zijn racegedrag in Miami. Onderzoek wees uit dat hij voordien marihuana en een angstremmer genomen had. Tot slot zou hij het huis van zijn buren ook bekogeld hebben met eieren, de schade loopt in de duizenden euro's.

05-02-2014 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Allen sprak 38 jaar geleden al over seks met 12-jarige meisjes

Woody Allen sprak 38 jaar geleden al over seks met 12-jarige meisjes

http://oi62.tinypic.com/2dlugcl.jpg

Woody Allen zit in vieze papieren nadat zijn adoptiedochter Dylan Farrow hem in een open brief beschuldigde van seksueel misbruik. De 78-jarige regisseur noemde de aantijgingen al schandalig en vindt het zelfs "tragisch" dat het verhaal nu weer in de publiciteit komt.

TMZ dook echter in de archieven en diepte daar een interview met showbizzblad 'People' van 38 jaar geleden op. De inhoud doet toch enigszins de wenkbrauwen fronsen."Ik ben ruimdenkend wat seks betreft", klonk het. "Ik ben niet onbesproken, integendeel. Hoe de mensen zouden reageren als ze mij morgen zouden betrappen in een liefdesnest met vijftien 12-jarige meisjes? Ze zouden niets anders verwacht hebben. Ik kan hen met niets meer verrassen, ik pleit overal schuldig." 

"Het is geen kunst om kinderen te hebben en op te voeden", verklaarde Allen ook nog. "Elke zot kan dat." Vier jaar later verscheen actrice Mia Farrow in zijn leven, met wie hij twee kinderen adopteerde. Er kwam ook een liefdesbaby, al beweerde zij vorig jaar dat haar eerste echtgenoot Frank Sinatra misschien wel de echte vader is. En om het helemaal mooi te maken, stapte Allen later in het huwelijksbootje met nog een andere adoptiedochter van Farrow. Toen hun relatie begon, was hij 56 en zij 19...

De eerste berichten over het misbruik kwamen rond 1993 al naar buiten. Allen moest destijds voor de rechter verschijnen, maar werd niet veroordeeld wegens gebrek aan bewijs. Bovendien wilde de rechter Farrow "beschermen en haar het trauma van een openbare getuigenis in een proces besparen''. Mia schreeuwde toen al van de daken dat ze Dylan absoluut niet tegen haar ex-partner opzette.

05-02-2014 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterkhouder Woestijnvis Olivier Goris trekt naar VRT

Sterkhouder Woestijnvis Olivier Goris trekt naar VRT

http://oi60.tinypic.com/vifbpz.jpg

Olivier Goris, programmadirecteur bij Woestijnvis, wordt netmanager van Eén. Daarmee verliest het beroemde productiehuis één van zijn absolute sterkhouders.

Goris maakt al deel uit van de creatieve jongens van Woestijnvis sinds de oprichting van het productiehuis in 1997. Achter de schermen was hij de dirigent bij  programma's als 'Man Bijt Hond', 'Alles Kan Beter', 'In De Gloria' en 'De Laatste Show'. In 2006 werd hij programmadirecteur.

Nu gaat hij bij de VRT Jean Philip De Tender opvolgen, de netmanager van één die vorig jaar overkoepelend manager Televisie bij de VRT werd. Bij Woestijnvis wordt Goris dan weer opgevolgd door Sam De Graeve, jarenlang eindredacteur van De Slimste Mens, die ook een tijdje hoofdredacteur van Humo is geweest. 

"Dit voelt aan als de juiste stap op het juiste moment", zegt Goris. "Ik heb 17 prachtige jaren beleefd bij Woestijnvis. Ik heb er alle kansen gekregen en veel opgestoken van creatieve toptalenten en inspirerende collega's, maar het was stilaan tijd voor iets nieuws."

Rijke ervaring
"Ik ben zeer tevreden vast te stellen dat VRT een aantrekkingspool blijft voor bijzonder talent met een hart voor de openbare omroep", aldus Peter Claes, algemeen directeur Media bij de VRT. "Olivier brengt een rijke ervaring mee in de ontwikkeling van uitzonderlijk programma-aanbod en ook in het coachen van creatieve teams."

Erik Watté, gedelegeerd bestuurder van Woestijnvis, blikt dan weer tevreden terug op de samenwerking met Goris. "Hij zorgde de afgelopen jaren mee voor de creatieve ontwikkeling van Woestijnvis. Vandaag kijk ik ernaar uit om nauw samen te werken met Sam De Graeve: met 'De Slimste Mens ter Wereld' verdiende Sam al meer dan zijn sporen."

05-02-2014 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België: "Ben ik nu echt zo lelijk?"

Miss België: "Ben ik nu echt zo lelijk?"

http://oi61.tinypic.com/iw4vh3.jpg

Grapjes rond lelijke eendjes, gesjoemel met de verkiezing,... Laurence Langen heeft als miss België al heel wat te slikken gekregen. Logisch dus dat de slopende kritieken hun tol eisen. "Mijn limiet is helaas bereikt", klinkt het in 'TV Familie'.

"Waaraan heb ik al die negatieve verhalen te danken? En wat heb ik in godsnaam misdaan?", zucht Laurence. "De heisa rond mijn verkiezing blijft al wekenlang aanhouden. Uiteraard ben ik trots op mijn titel en wil ik er hard mijn best voor doen, maar ik krijg niet eens een kans om me te bewijzen."

"Ben ik nu écht zo lelijk?", vraagt de 19-jarige Limburgse zich af. "Dan zou ik toch zeker nooit deel hebben uitgemaakt van de 24 finalistes? Aan die gedachte probeer ik me op te trekken. Bovendien heb ik meer te bieden dan mijn uiterlijk alleen... Dat lijken de critici niet te beseffen. Miss België is zoveel meer dan een schoonheidswedstrijd."

Of ze al veel traantjes heeft moeten laten? "De eerste dag na de finale al. En het was niet van geluk, hoor! Een aantal medefinalistes hadden de dag na de kroning nare dingen over mij op Facebook gezet. 'Is dit een grap? Heeft zij gewonnen? Hoe is het mogelijk?' Dat kwam hard aan. Ik voel me nog altijd niet op en top, maar ik moet mij erdoor slaan. Ik geef niet op. Ik wil tonen wie de echte Laurence is."

05-02-2014 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klaxons zijn terug met comebacksingle, album volgt

Klaxons zijn terug met comebacksingle, album volgt

http://oi62.tinypic.com/e0jrbk.jpg

De Britse 'nu-rave' band Klaxons is terug met zijn derde studioalbum. 'There Is No Other Time' wordt daaruit als voorgaande single gelanceerd, aldus NME.

Fans van de band wachtten al sinds 'Surfing The Void' uit 2010 op nieuw werk. Ze doorbreken de ban nu zelf met een nieuwe single op Soundcloud. Die heet 'There Is No Other Time' en klinkt verrassend poppy voor hun doen. Gorgon City, het nieuwe project van Foamo en Rack n Ruin, producete de comeback.

04-02-2014 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tess Goossens verwacht eerste kind

Tess Goossens verwacht eerste kind

http://oi62.tinypic.com/118dnao.jpg

Joe FM-presentatrice Tess Goossens (32) verwacht haar eerste kindje met  haar man Guy Goedgezelschap, met wie ze in 2012 trouwde. Dat meldt Story.

Het is het tweede huwelijk van Goossens, die in 2008 na amper tien maanden huwelijk brak met Pascal Van den Beek. Hij wreef haar ontrouw aan, ze zou tijdens de opnames van Celebriy Shock gekust hebben met acteur Kevin Janssens. Iets wat die twee ontkenden.

Via haar vriendin Natalia ontmoette Tess, die de overstap van VTM naar Joe FM maakte, twee jaar later Guy Goedgezelschap, baas van productiehuis TV Bastards ('Familie' en 'Zone Stad'). Eind 2012 trouwden ze.

04-02-2014 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!