Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaans restaurant zet Beyoncé op het menu

Italiaans restaurant zet Beyoncé op het menu

http://oi58.tinypic.com/flvg2h.jpg

Altijd al eens Beyoncé willen verorberen tijdens Valentijn? Dat kan nu in een Italiaans restaurant in New York. Brucie pakt namelijk uit met een menu dat volledig gewijd is aan de zangeres. Zo kan u bijvoorbeeld starten met Rocafella-oesters (een verwijzing naar het platenlabel van haar echtgenoot Jay-Z; nvdr) vervolgens overschakelen op Jay-Ziti en als afsluiter een Breastiny's Child nemen. Een voorgerechtje Blue Ivy houdt dan weer een combinatie van gerookte blauwe aardappelen, blauwe kaas, kaviaar en waterkers in.

Beyoncé zelf verdient intussen een centje bij met reclame voor parfum. In een gouden pakje prijst de Amerikaanse superster Rise aan, het reukwater "dat u zal doen groeien". "Ik wil dat vrouwen zich sexy en sterk voelen, alsof ze alles aankunnen", prijst 'queen Bey' haar waren aan op de website van het merk.

05-02-2014 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piloten Bieber dragen zuurstofmasker tegen weedgeur

Piloten Bieber dragen zuurstofmasker tegen weedgeur

http://oi60.tinypic.com/byn0z.jpg

Benieuwd naar de nieuwste stoot van Justin Bieber? In zijn privéjet maakte de Canadese superster het leven van een stewardess zo zuur dat ze zich opsloot in de cockpit. De vrouw in kwestie weigert voortaan nog met het tieneridool samen te werken. En straffer zelfs: de piloten dienden hun zuurstofmaskers boven te halen om te ontsnappen aan de weedgeur die in het toestel hing.

Bieber was samen met zijn vader en tien vrienden op weg naar de Super Bowl toen het incident zich voordeed. Volgens een officieel rapport gedroegen de eerste twee zich bijzonder brutaal tegen de stewardess. "De piloot vroeg aan de passagiers -waaronder Bieber- om te stoppen met marihuana te roken. Er werd hen ook opgedragen om de stewardess niet langer te pesten. Om nog meer miserie te voorkomen, heeft ze zich teruggetrokken in de cockpit." Na de landing onderzochten drugshonden het toestel, volgens de politie hing er alvast een stevig geurtje.

Dit verhaal kon er ook nog wel bij, na een week gekibbel met het gerecht. Vorige woensdag ging Justin zichzelf in Toronto aangeven nadat hij beschuldigd werd van geweldpleging. Zijn limochauffeur zou enkele flinke klappen op het hoofd moeten incasseren hebben omdat hij de muziek niet luid genoeg zette. Daarnaast moet Bieber zich ook verantwoorden voor zijn racegedrag in Miami. Onderzoek wees uit dat hij voordien marihuana en een angstremmer genomen had. Tot slot zou hij het huis van zijn buren ook bekogeld hebben met eieren, de schade loopt in de duizenden euro's.

05-02-2014 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Allen sprak 38 jaar geleden al over seks met 12-jarige meisjes

Woody Allen sprak 38 jaar geleden al over seks met 12-jarige meisjes

http://oi62.tinypic.com/2dlugcl.jpg

Woody Allen zit in vieze papieren nadat zijn adoptiedochter Dylan Farrow hem in een open brief beschuldigde van seksueel misbruik. De 78-jarige regisseur noemde de aantijgingen al schandalig en vindt het zelfs "tragisch" dat het verhaal nu weer in de publiciteit komt.

TMZ dook echter in de archieven en diepte daar een interview met showbizzblad 'People' van 38 jaar geleden op. De inhoud doet toch enigszins de wenkbrauwen fronsen."Ik ben ruimdenkend wat seks betreft", klonk het. "Ik ben niet onbesproken, integendeel. Hoe de mensen zouden reageren als ze mij morgen zouden betrappen in een liefdesnest met vijftien 12-jarige meisjes? Ze zouden niets anders verwacht hebben. Ik kan hen met niets meer verrassen, ik pleit overal schuldig." 

"Het is geen kunst om kinderen te hebben en op te voeden", verklaarde Allen ook nog. "Elke zot kan dat." Vier jaar later verscheen actrice Mia Farrow in zijn leven, met wie hij twee kinderen adopteerde. Er kwam ook een liefdesbaby, al beweerde zij vorig jaar dat haar eerste echtgenoot Frank Sinatra misschien wel de echte vader is. En om het helemaal mooi te maken, stapte Allen later in het huwelijksbootje met nog een andere adoptiedochter van Farrow. Toen hun relatie begon, was hij 56 en zij 19...

De eerste berichten over het misbruik kwamen rond 1993 al naar buiten. Allen moest destijds voor de rechter verschijnen, maar werd niet veroordeeld wegens gebrek aan bewijs. Bovendien wilde de rechter Farrow "beschermen en haar het trauma van een openbare getuigenis in een proces besparen''. Mia schreeuwde toen al van de daken dat ze Dylan absoluut niet tegen haar ex-partner opzette.

05-02-2014 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterkhouder Woestijnvis Olivier Goris trekt naar VRT

Sterkhouder Woestijnvis Olivier Goris trekt naar VRT

http://oi60.tinypic.com/vifbpz.jpg

Olivier Goris, programmadirecteur bij Woestijnvis, wordt netmanager van Eén. Daarmee verliest het beroemde productiehuis één van zijn absolute sterkhouders.

Goris maakt al deel uit van de creatieve jongens van Woestijnvis sinds de oprichting van het productiehuis in 1997. Achter de schermen was hij de dirigent bij  programma's als 'Man Bijt Hond', 'Alles Kan Beter', 'In De Gloria' en 'De Laatste Show'. In 2006 werd hij programmadirecteur.

Nu gaat hij bij de VRT Jean Philip De Tender opvolgen, de netmanager van één die vorig jaar overkoepelend manager Televisie bij de VRT werd. Bij Woestijnvis wordt Goris dan weer opgevolgd door Sam De Graeve, jarenlang eindredacteur van De Slimste Mens, die ook een tijdje hoofdredacteur van Humo is geweest. 

"Dit voelt aan als de juiste stap op het juiste moment", zegt Goris. "Ik heb 17 prachtige jaren beleefd bij Woestijnvis. Ik heb er alle kansen gekregen en veel opgestoken van creatieve toptalenten en inspirerende collega's, maar het was stilaan tijd voor iets nieuws."

Rijke ervaring
"Ik ben zeer tevreden vast te stellen dat VRT een aantrekkingspool blijft voor bijzonder talent met een hart voor de openbare omroep", aldus Peter Claes, algemeen directeur Media bij de VRT. "Olivier brengt een rijke ervaring mee in de ontwikkeling van uitzonderlijk programma-aanbod en ook in het coachen van creatieve teams."

Erik Watté, gedelegeerd bestuurder van Woestijnvis, blikt dan weer tevreden terug op de samenwerking met Goris. "Hij zorgde de afgelopen jaren mee voor de creatieve ontwikkeling van Woestijnvis. Vandaag kijk ik ernaar uit om nauw samen te werken met Sam De Graeve: met 'De Slimste Mens ter Wereld' verdiende Sam al meer dan zijn sporen."

05-02-2014 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België: "Ben ik nu echt zo lelijk?"

Miss België: "Ben ik nu echt zo lelijk?"

http://oi61.tinypic.com/iw4vh3.jpg

Grapjes rond lelijke eendjes, gesjoemel met de verkiezing,... Laurence Langen heeft als miss België al heel wat te slikken gekregen. Logisch dus dat de slopende kritieken hun tol eisen. "Mijn limiet is helaas bereikt", klinkt het in 'TV Familie'.

"Waaraan heb ik al die negatieve verhalen te danken? En wat heb ik in godsnaam misdaan?", zucht Laurence. "De heisa rond mijn verkiezing blijft al wekenlang aanhouden. Uiteraard ben ik trots op mijn titel en wil ik er hard mijn best voor doen, maar ik krijg niet eens een kans om me te bewijzen."

"Ben ik nu écht zo lelijk?", vraagt de 19-jarige Limburgse zich af. "Dan zou ik toch zeker nooit deel hebben uitgemaakt van de 24 finalistes? Aan die gedachte probeer ik me op te trekken. Bovendien heb ik meer te bieden dan mijn uiterlijk alleen... Dat lijken de critici niet te beseffen. Miss België is zoveel meer dan een schoonheidswedstrijd."

Of ze al veel traantjes heeft moeten laten? "De eerste dag na de finale al. En het was niet van geluk, hoor! Een aantal medefinalistes hadden de dag na de kroning nare dingen over mij op Facebook gezet. 'Is dit een grap? Heeft zij gewonnen? Hoe is het mogelijk?' Dat kwam hard aan. Ik voel me nog altijd niet op en top, maar ik moet mij erdoor slaan. Ik geef niet op. Ik wil tonen wie de echte Laurence is."

05-02-2014 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klaxons zijn terug met comebacksingle, album volgt

Klaxons zijn terug met comebacksingle, album volgt

http://oi62.tinypic.com/e0jrbk.jpg

De Britse 'nu-rave' band Klaxons is terug met zijn derde studioalbum. 'There Is No Other Time' wordt daaruit als voorgaande single gelanceerd, aldus NME.

Fans van de band wachtten al sinds 'Surfing The Void' uit 2010 op nieuw werk. Ze doorbreken de ban nu zelf met een nieuwe single op Soundcloud. Die heet 'There Is No Other Time' en klinkt verrassend poppy voor hun doen. Gorgon City, het nieuwe project van Foamo en Rack n Ruin, producete de comeback.

04-02-2014 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tess Goossens verwacht eerste kind

Tess Goossens verwacht eerste kind

http://oi62.tinypic.com/118dnao.jpg

Joe FM-presentatrice Tess Goossens (32) verwacht haar eerste kindje met  haar man Guy Goedgezelschap, met wie ze in 2012 trouwde. Dat meldt Story.

Het is het tweede huwelijk van Goossens, die in 2008 na amper tien maanden huwelijk brak met Pascal Van den Beek. Hij wreef haar ontrouw aan, ze zou tijdens de opnames van Celebriy Shock gekust hebben met acteur Kevin Janssens. Iets wat die twee ontkenden.

Via haar vriendin Natalia ontmoette Tess, die de overstap van VTM naar Joe FM maakte, twee jaar later Guy Goedgezelschap, baas van productiehuis TV Bastards ('Familie' en 'Zone Stad'). Eind 2012 trouwden ze.

04-02-2014 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België verliest hoofdsponsor door gesjoemel

Miss België verliest hoofdsponsor door gesjoemel

http://oi59.tinypic.com/mi1dsw.jpg

Slecht nieuws voor Miss België. Door de commotie rond gesjoemel bij de verkiezing trekt hoofdsponsor Noir&Blanc zich terug. "Wij vrezen voor imagoschade", klinkt het. Miss België-organisatrice Darline Devos (foto) reageert verbaasd: "Ik weet van niets."

"We hebben het comité vandaag (gisteren, red.) laten weten dat we ons terugtrekken als sponsor en ons contract niet zullen volmaken", zegt zaakvoerster Delphine Van Snick van kledingmerk Noir&Blanc.

"Door de commotie rond de verkiezing vrezen wij voor imagoschade. Als 'Diamond Sponsor' betaalden wij jaarlijks 25.000 euro en momenteel krijgen we er enkel negatieve berichtgeving voor terug. Wij wensen ons merk dus niet langer aan deze verkiezing te verbinden." Noir&Blanc is ook niet tevreden over het gebruik van hun accessoires voor de shows. "Bij shows werden dingen geleend, maar daarvan keerde 30% beschadigd terug." Van Snick had het ook moeilijk met de bijkomende kosten.

Miss België-organisatrice Darline Devos valt uit de lucht als we haar bellen. "Ik weet van niets. Toch vreemd dat jullie dit eerder weten dan ik."

04-02-2014 om 16:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diddy ontkent verloving

Diddy ontkent verloving

http://oi62.tinypic.com/aouv4p.jpg

Sean Combs mag zijn vriendin Cassie Ventura dan onlangs een grote diamanten ring cadeau hebben gegeven, maar dit wil niet zeggen dat de twee gaan trouwen. Een woordvoerder van de rapper heeft aan entertainmentsite E! Online laten weten dat het stel niet verloofd is.

De geruchten werden verder aangezwengeld toen Cassie werd gezien met het sieraad om haar ringvinger. Volgens de website ontkende Diddy op Instagram ook al dat hij zou gaan trouwen, maar dit bericht verwijderde hij later weer. Diddy (44), die al zeven jaar samen is met de 27-jarige Cassie, deelde afgelopen weekend een foto van een ring op zijn Instagramaccount.

"Baby, hoe vind je hem? Ik wil je dingen geven waar je van houdt! Ik wil je graag aan het lachen maken!" Cassie liet daarop weten dat ze de ring 'perfect' vond. In 2012 gingen er ook al eens geruchten dat de twee zouden gaan trouwen, maar dat werd toen ook ontkend door het management van de muzikant.

04-02-2014 om 16:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RIP Hoffman: sterren doorbreken taboe rond drugsverslaving

RIP Hoffman: sterren doorbreken taboe rond drugsverslaving

http://oi60.tinypic.com/2h5ilnq.jpg

Demi Lovato, een voormalig jurylid van de Amerikaanse versie van X Factor heeft opgeroepen om te stoppen met drugs te verheerlijken. De zangeres, die zelf een verslaving overwon, zegt dat mensen het moeten beginnen behandelen als een dodelijke en ernstige ziekte. Lovato deed dit na de tragische dood van Philip Seymour Hoffman aan een overdosis op zondag. Ook een acteur uit de reeks Desperate Housewives bekende openlijk een drugsverslaafde te zijn in de hoop zo levens te redden.

Demi Lovato heeft kritiek gegeven op rappers die van drugsgebruik iets chique glamoureus te maken. "De muziek- en de filmindustrie moeten stoppen met het promoten van drugs. Het is een verslaving en echt een ziekte. Drugs zijn niet 'cute', cool of chique. Het is geen onschuldige 'hobby'. Een verslaving is onvoorspelbaar, het gaat je leven beheersen en het kan snel gedaan zijn door slechte drugs.  Het wordt tijd dat mensen actie ondernemen en over andere dingen beginnen te zingen. Je kan nooit weten of de verheerlijking van drugs leidt tot een eerste experiment bij nieuwsgierige mensen."

"Ook door alcohol kun je sterven. Met dit spul valt niet te sollen, waarom zou je dat risico nemen? Een verslaving is een ziekte. Het taboe rond deze ziekte moet stoppen, we moeten de bewustwording rond drugs verhogen. RIP Philip Seymour Hoffman. Hij was een ongelooflijke artiest, deze ziekte heeft hem het leven gekost. Rust in vrede en in sereniteit nu de pijn verdwenen is."

Ook de ster uit Desperate Housewives Shawn Pyform onthulde na de dood van de Oscarwinnaar dat hij een alcohol- en drugsverslaving overwonnen heeft. Met zijn erg persoonlijke en onthullende blogpost wil hij andere verslaafden inspireren hun leven terug op het spoor te krijgen. Zodat hen niet hetzelfde lot als de overleden acteur te wachten staat.

04-02-2014 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Tientallen injectienaalden en medicamenten gevonden in appartement Hoffman"

"Tientallen injectienaalden en medicamenten gevonden in appartement Hoffman"

http://oi61.tinypic.com/6srupu.jpg

Na de dood van Oscarwinnaar Philip Seymour Hoffman heeft de politie volgens CNN tientallen injectienaalden en geneesmiddelen, alleen op doktersvoorschrift verkrijgbaar, in diens woning aangetroffen. Bovendien werden een 50-tal envelopjes gevonden, die vermoedelijk heroïne hebben bevat, aldus de zender maandag. De politie wilde het nieuws niet officieel bevestigen.

De 46-jarige acteur werd zondag dood in zijn New Yorkse woning gevonden. In zijn linkerarm stak volgens niet bevestigde berichten een injectienaald. Hoffman had een lange voorgeschiedenis van alcohol en drugs. Hij had enkele jaren geleden zelf gezegd dat hij het probleem de baas was geworden.

04-02-2014 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt Kirsten de nieuwe Astrid? "Een vrouw zonder beha, dat werkt altijd"

Wordt Kirsten de nieuwe Astrid? "Een vrouw zonder beha, dat werkt altijd"

http://oi62.tinypic.com/2rq0lg6.jpg

Vanavond start op Vier 'The Sky is the Limit', een reportagereeks waarbij vrouwen van rijke (zaken)mannen de show stelen. Kunsthandelaar Harry Schurmans pakt uit met zijn blonde Olga, CEO Jan Kriekels liet in de tuin van zijn villa een zwembad in de vorm van een vagina bouwen en ook topvoetballer Steven Defour maakt zijn opwachting. Alvast enkele quotes om op te warmen...

Kirsten Janssens woont al vier jaar samen met Kriekels. Aan de twee palen in hun villa zwiert ze regelmatig haar benen omhoog. "Ik doe het enkel voor mezelf. En voor Jan. Als mensen paaldansen horen, denken ze meteen aan seks, maar dat is helemáál niet zo. Het is een sport."

In de reeks zal te zien zijn hoe Kirsten een interview afneemt van John McEnroe. "Normaal moet je een interview een jaar op voorhand aanvragen, maar dat had ik natuurlijk niet gedaan. Dan heb ik mijn beha maar onder mijn bloesje uitgetrokken. Een vrouw zonder beha, dat werkt altijd."

Aardbeving in Chili
Dankzij een natuurramp wist Kirsten uiteindelijk dat ze voor elkaar bestemd waren. "Ik heb Jan leren kennen op een racebaan. Ik vond hem meteen intrigerend. Vier jaar lang hebben we enkel gepraat en boswandelingen gemaakt. Tot Jan op reis was in Chili en daar een zware aardbeving was. Paniek. Ik was aan het wenen. Toen wist ik: 'Dit is de man van mijn dromen. Als ik hem levend terugzie, zeg ik dat ik van hem hou.'"

"We zijn naar Saint-Tropez vertrokken, maar ook daar gaf hij de hele nacht geen kik. Toen dacht ik: 'Als we morgen in bed liggen, val ik hem aan...'" Jan heeft daar een visie op die zo in het Boek der Wijsheden kan: 'Je mag de appel niet van de boom plukken... de appel moet vállen'."

Big Brother-winnares
Kirsten weet hoe ze de handen uit de mouwen moet steken, al heeft ze nu wel een poetsvrouw. "Maar ik heb het een hele tijd zelf gedaan. Met zes kinderen, van wie er altijd drie bij ons thuis wonen, is dat serieus doorwerken, maar dat is bij veel gezinnen zo - een toilet proper maken is echt geen 'big deal' voor me. Geld is ook niet onmisbaar voor me, maar laat ons eerlijk zijn: het geeft mogelijkheden en vrijheid."

"Ik weet ook wat kritiek is. Als ik ergens aankom met mijn champagnekleurige Porsche, dan zie ik vrouwen soms denken: trut. Ook heb ik ooit 'Big Brother' gewonnen. Ik kreeg toen zowel complimenten als kritiek, en ik weet intussen dat ze allebei tijdelijk zijn. Ik ben heel blij met de reeks en verdere voorstellen zijn welkom, we zien wel."

"Echter dan Astrid"
Programmamaker Peter Boeckx ziet in Kirsten de verbeterde versie van Astrid Bryan. "Echter en authentieker. Astrid 2.0. Al heeft Kirsten de schijn tegen: ze is finaliste van 'Big Brother' en houdt van paaldansen. Maar ze zegt het zelf: 'Ik ben niet zo dom als ik eruitzie.' In feite is ze de perfecte tegenpool van Jan: hij is een man die op wolken van drie meter hoog leeft. Zij staat met de voeten op de grond, alleen al omdat ze een gezin draaiende houdt en ook nog eens mee in het bedrijf werkt."

04-02-2014 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als Kate Moss plots de styling doet bij Vogue?

Wat als Kate Moss plots de styling doet bij Vogue?

http://oi59.tinypic.com/nnmbyx.jpg

De maart 2014 editie van de Britse Vogue zal aantonen of model Kate Moss evenveel talent heeft als styliste. Het topmodel stond al 34 keer op de cover van het magazine, maar heeft nu ook geholpen om de voorpagina samen te stellen. Het nummer van de modebijbel waaraan Moss meewerkte als moderedacteur zal op 6 februari uitkomen.

De shoot heet 'Cause Célèbre' en is geïnspireerd op de rock 'n' roll levenstijl van Kate. Moss castte het Canadees-Oekraïense model Daria Werbowy en koos fotografenduo Mert Alas en Marcus Piggott, met wie ze samenwerkte voor haar Playboy-shoot, om de beelden te maken.

03-02-2014 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus: "Mannen kijken te veel porno"

Miley Cyrus: "Mannen kijken te veel porno"

http://oi60.tinypic.com/2je2ra.jpg

Het was alweer een tijdje geleden dat Miley Cyrus eens van zich liet horen, en dus snijdt ze het onderwerp porno maar eens aan. Volgens Cyrus bestaan de vrouwen in natuurdocumentaires niet in het echte leven maar zorgen ze er wel voor dat mannen onrealistische verwachtingen hebben inzake seks in een relatie. Volgens Miley geldt hetzelfde voor vrouwen die naar romantische komedies kijken, ook zij zouden onrealistische verwachtingen koesteren op het vlak van de liefde.

"Mannen kijken te veel naar porno, die vrouwen bestaan niet. Dat zijn geen echte meiden. Dat is net als vrouwen die naar romantische films kijken. Dat is meidenporno want ook de mannen die daar in worden opgevoerd, bestaan niet", aldus Miley in het magazine W.

De 21-jarige zangeres heeft het niet zo begrepen op romantiek. Kerels die alles uit de kast halen om indruk op haar te maken, vindt ze maar niets. "Je hoeft me niet te overdonderen. Ik wil niet dat je me naar de beste restaurants meeneemt, ik haat het als ik moet gaan zitten om te eten. Doe me dat niet aan! Je hoeft me ook niet uit te nodigen op tripjes. Ik wil gewoon hier wat chillen".

03-02-2014 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onverkochte huizen kosten Sylvie en Rafael kapitaal

Onverkochte huizen kosten Sylvie en Rafael kapitaal

http://oi57.tinypic.com/2hfkg1i.jpg

Sylvie Meis en haar ex Rafael van der Vaart hebben financieel flink last van de huizen waar ze nog altijd samen eigenaar van zijn. Het lukt het gescheiden koppel vooralsnog niet om hun woningen in de Nederlandse gemeentes Uitgeest en Bergen te verkopen. De schade loopt inmiddels op tot meerdere honderdduizenden euro's.

Het optrekje in Uitgeest (provincie Noord-Holland), dat de twee lange tijd deelden, staat te koop voor 495.000 euro. Sylvie en Rafael verlaagden de prijs onlangs nog met 25.000 euro. Ook het landgoed in Bergen (provincie Noord-Holland) staat te koop, voor 1.995.000 euro. De hypothecaire schuld van de twee woningen samen bedraagt meer dan 3 miljoen euro, weet de gespecialiseerde site Bekendeburen.nl. Maandelijks komt dat volgens de website neer op rente en aflossing van meer dan 10.000 euro per persoon.

Inclusief de restschuld op de huizen is het totale verlies straks vermoedelijk enkele honderdduizenden euro's. De twee verdelen dat verlies volgens BekendeBuren.nl eerlijk, via een zogenaamd echtscheidingsconvenant, een document waarin de afspraken rondom de echtscheiding staan vastgelegd.

03-02-2014 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video: 4 x lachen met Lucas Van den Eynde en Tom Van Dyck als wielertoeristen

4 x lachen met Lucas Van den Eynde en Tom Van Dyck als wielertoeristen

http://oi62.tinypic.com/2qlgvft.jpg

Het theatergezelschap Jimmenas start vanaf 14 maart met de opvoering van 'Tokyo Boys', een rauwe komedie over drie totaal verschillende mannen die samen een nieuw wielerclubje vormen.

In de aanloop naar de première heeft het gezelschap de afgelopen weken vier prequels online geplaatst, met daarin het kruim van het Vlaamse acteurgild. Niet alleen Lucas Van den Eynde, maar ook Tom Van Dyck, Sien Eggers en Bruno Vanden Broecke laten ons kennismaken met  wielerclub 'Het Vliegend Wieleke', de aartsvijanden in spe van de 'Tokyo Boys'.

Wie nog op zoek is naar kaartjes voor het toneelstuk, is eraan voor de moeite.  Bijna alle voorstellingen met daarin Dominique Mondelaers, Wim Vandenhoudt en Marc Van Braeckel zijn reeds uitverkocht.

03-02-2014 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna plagieerde Belg dan toch niet met 'Frozen'

Madonna plagieerde Belg dan toch niet met 'Frozen'

http://oi60.tinypic.com/w8480i.jpg

Het hof van beroep in Bergen heeft vandaag een arrest geveld in het dossier Acquaviva. Volgens het hof heeft Madonna geen plagiaat gepleegd ten nadele van componist Salvatore Acquaviva, die in 2005 aanvankelijk nog in het gelijk was gesteld.

Op 18 november 2005 verbood de kortgedingrechter in Bergen, na een klacht wegens plagiaat tegen Warner, EMI en Sony, de verkoop en de verspreiding op Belgisch grondgebied van 'Frozen'. Het nummer van de Amerikaanse queen of pop Madonna was mogelijk gekopieerd. Voorzitter Hiernaux was van oordeel dat de eerste vier gezongen maten een kopie waren van 'Ma vie fout l'camp', een werk dat in 1979 werd gecomponeerd door Salvatore Acquaviva.

De drie betrokken platenmaatschappijen tekenden beroep aan. Het hof van beroep in Bergen had haar uitspraak in dit dossier opgeschort. Het hof moest een nieuw belangrijk feit vaststellen, met name de dagvaarding van de partijen wegens plagiaat voor de burgerlijke rechtbank in Parijs (het zogenaamde 'tribunal de grande instance') door Edouard Scotto Di Suoccio, Tabata Music en Atoll Music. Ze claimen de originaliteit en de eerdere oorsprong van het nummer 'Bloodnight' (1983) ten opzichte van 'Ma vie fout l'camp' (1993) en 'Frozen' (1998).

03-02-2014 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aftellen is begonnen: Veerle Baetens en co vertrokken

Aftellen is begonnen: Veerle Baetens en co vertrokken

http://oi61.tinypic.com/zwynmv.jpg

Vanochtend zijn Veerle Baetens, regisseur Felix van Groeningen en producer Dirk Impens naar de VS vertrokken. Doel? Op zondag 2 maart een Oscar binnenrijven met 'The Broken Circle Breakdown' voor beste niet-Engelstalige film. "We zijn de underdog, maar ons enthousiasme gaat nog veel kopjes in onze richting doen draaien."

De campagne start in New York en trekt van daaruit naar Hollywood. Van Groeningen en Impens blijven er een maand tot na de uitreiking van de Oscars. Veerle Baetens komt na een weekje alweer terug omdat ze nog opnames heeft in Duitsland.

Vanavond worden Baetens en Van Groeningen al verwacht op een screening van de film in het Museum of Modern Art in New York. Morgen vliegen ze door naar Los Angeles, donderdag krijgen ze daar het gezelschap van Johan Heldenbergh. Vrijdag trekt het trio naar het filmfestival in Santa Barbara, waar Heldenbergh en Baetens de screenings zullen opluisteren met enkele songs uit de sountrack van de film. Zondag vliegen Baetens en Heldenbergh terug naar Brussel

In de laatste rechte lijn naar de Oscars is echter iedereen weer op post in Hollywood om zo veel mogelijk zieltjes te winnen voor 'The Broken Circle Breakdown'.

03-02-2014 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie doet onderzoek naar drugs Hoffman

Politie doet onderzoek naar drugs Hoffman

http://oi58.tinypic.com/9geahc.jpg

De politie in New York is bezig met een onderzoek om na te gaan waar Philip Seymour Hoffman zijn drugs vandaan had. De politie is namelijk verteld dat de acteur het de nacht voordat hij overleed kocht van twee mannen op straat, zo schrijft FoxNews.

Een ooggetuige zou hebben gezien dat Philip zaterdagavond een groot bedrag geld opnam vlakbij zijn woning. De man zag hoe de acteur het geld gaf aan twee mannen en daar drugs voor in de plaats kreeg. Volgens de bron zag Philip er "erg bezweet" en "slecht" uit. De politie is daarom op zoek naar beveiligingscamera's die de mannen misschien hebben vastgelegd.

De 46-jarige acteur werd zondag gevonden in zijn appartement. Hij is overleden aan een overdosis drugs. Bronnen vertellen aan Fox dat de acteur werd gevonden met een naald in zijn arm. Naast zijn vriendin laat Seymour Hoffman drie kinderen achter: de tienjarige Cooper, de zevenjarige Tallulah en de vijfjarige Willa.

03-02-2014 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek Canadese metalband gebruikt als 'marteltuig' in Guantanamo Bay

Muziek Canadese metalband gebruikt als 'marteltuig' in Guantanamo Bay

http://oi62.tinypic.com/2rqoc53.jpg

Het Amerikaanse leger zou de muziek van de Canadese electro-industrialband Skinny Puppy hebben ingezet als marteltuig in de marinebasis Guantanamo Bay. De band gaat de Amerikaanse overheid nu factureren voor het onrechtmatig gebruik van hun muziek.

"We hoorden via onofficiële kanalen dat onze muziek gebruikt werd in de gevangenis van Guantanamo Bay om mensen muzikaal te martelen", zegt bandoprichter cEvin Key in Phoenix New Times. "Onze muziek zou naar verluidt bij minstens vier gevallen zijn ingezet."

Metallica
Het was al eerder bekend dat muzikaal werk van de rockband Metallica gebruikt werd tijdens ondervragingen in Irak. De groep heeft daarop aan het Amerikaanse leger gevraagd om daarmee te stoppen. De Canadese metalband gaat nog een stapje verder.

"Het leek ons een goed idee om de Amerikaanse overheid te factureren voor het onrechtmatig gebruik van onze muziek", zegt Key fijntjes.

"We hebben hier nooit achter gestaan.  Omdat we verontrustende muziek maken, kunnen geloven dat het soms gebruikt wordt op een vreemde manier. Maar dit gaat er bij ons niet in."

02-02-2014 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!