Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent maakt zich flink kwaad

Prins Laurent maakt zich flink kwaad

http://oi57.tinypic.com/2v1x7c7.jpg

Prins Laurent heeft zich na de jaarlijkse herdenkingsmis voor de gestorven leden van de koninklijke familie kwaad gemaakt, omdat hij niet meteen in zijn wagen kon stappen. Dat meldt VTM Nieuws.

De wagen van Laurent stond geblokkeerd achter die van de koning. Er waren overigens opvallend weinig leden van de familie aanwezig in de mis. Prinses Astrid is ziek, prins Lorenz zit voor zijn werk in Zwitserland en ook prinses Claire en koningin Fabiola stuurden hun kat.

Die mis voor de overleden familieleden is nochtans een oude traditie, ze bestaat al sinds de dood van Koning AlbertI, 80 jaar geleden.

18-02-2014 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pieter Loridon in cel na kopstoot aan Zoë Van Gastel"

"Pieter Loridon in cel na kopstoot aan Zoë Van Gastel"

http://oi62.tinypic.com/1629mra.jpg

Vorige week bevestigde ATV-presentatrice Zoë Van Gastel (30) dat zij en ex-basketter Pieter Loridon (40) niet langer een koppel vormen. Ze voegde er aan toe dat het nooit meer goed zou komen tussen haar en Loridon. Volgens Story is het opvliegende karakter van Loridon de reden van de pijnlijke breuk. "Op straat gaf hij haar een kopstoot, waarop Zoë de politie er bijhaalde", aldus een bron in het blad.

"Het gebeurde regelmatig dat Zoë uithuilde bij haar collega's en dat ze bij de make-up van ATV heel wat werk hadden om de sporen van een ruzie te camoufleren", zo luidt.

Hangende pootjes
Zo zou Zoë na zo'n ruzie al een keer haar boeltje gepakt hebben en een paar maanden bij een goede vriendin gelogeerd hebben. "Na zo'n ruzie huilde Pieter uit bij zijn vrienden en niet veel later stond hij weer met hangende pootjes voor haar deur om te zeggen hoeveel spijt hij had", stelt een andere bron.

Tijdelijk bij moeder
"De laatste keer is Pieter te ver gegaan. Op straat in Antwerpen gaf hij haar een kopstoot, waarop Zoë de politie er bij haalde. Loridon bracht een aantal uur door in de cel en Zoë legde klacht tegen hem neer". Dat bevestigt Van Gastel tegenover Story, maar ze wil er geen details over kwijt. "Ik wil niet opnieuw moeilijkheden en ik wil het verleden achter mij laten", zegt ze. Ze voegt er aan toe dat ze tijdelijk bij haar moeder woont maar aan het uitkijken is naar een appartement in Antwerpen.  

18-02-2014 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM scoort kijkcijferrecord na position switch 'Wauters vs. Waes'

VTM scoort kijkcijferrecord na position switch 'Wauters vs. Waes'

http://oi61.tinypic.com/a2esd3.jpg

De 'position switch' van 'Wauters vs. Waes' van Eén naar VTM heeft de commerciële zender een kijkcijferrecord bezorgd. Met 1,53 miljoen kijkers was het uitdagingsprogramma het best scorende VTM-programma in 18 jaar.

Vorige week was de uitzending van 'Wauters vs. Waes' nog op Eén te zien en mocht VTM de uitzending later op de dag herhalen. Nu waren de rollen omgekeerd.

In totaal zagen gisteren 2,03 miljoen mensen Koen Wauters en Tom Waes van Albanië naar België liften. Daarvan keken er 1,53 miljoen naar VTM en 505.000 naar Eén. De 'position switch' van het programma heeft dus geen merkbare gevolgen gehad voor de kijkcijfers van het programma.

Ter vergelijking: een programma als The Voice van Vlaanderen haalde op VTM afgelopen vrijdag nog geen miljoen kijkers.

Wittekerke
Het vorige best scorende programma op VTM was Wittekerke. In januari 1996 haalde de soap liefst 1,757 miljoen kijkers voor de commerciële buis. Dat was in de periode dat de officiële kijkcijfermetingen van het CIM nog niet waren gestart. Volgens die metingen was een uitzending van het praatprogramma 'Goedele' in 1997 het vorige best scorende programma met 1,516 miljoen kijkers op VTM.

Op Eén was op het moment van Wauters vs. Waes een herhaling van de politieserie Witse te zien. Die haalde opmerkelijk genoeg nog 640.000 kijkers.Vorige week was de uitzending van 'Wauters vs. Waes' nog op Eén te zien en mocht VTM de uitzending later op de dag herhalen. Nu waren de rollen omgekeerd.

In totaal zagen gisteren 2,03 miljoen mensen Koen Wauters en Tom Waes van Albanië naar België liften. Daarvan keken er 1,53 miljoen naar VTM en 505.000 naar Eén. De 'position switch' van het programma heeft dus geen merkbare gevolgen gehad voor de kijkcijfers van het programma.

Ter vergelijking: een programma als The Voice van Vlaanderen haalde op VTM afgelopen vrijdag nog geen miljoen kijkers.

Wittekerke
Het vorige best scorende programma op VTM was Wittekerke. In januari 1996 haalde de soap liefst 1,757 miljoen kijkers voor de commerciële buis. Dat was in de periode dat de officiële kijkcijfermetingen van het CIM nog niet waren gestart. Volgens die metingen was een uitzending van het praatprogramma 'Goedele' in 1997 het vorige best scorende programma met 1,516 miljoen kijkers op VTM.

Op Eén was op het moment van Wauters vs. Waes een herhaling van de politieserie Witse te zien. Die haalde opmerkelijk genoeg nog 640.000 kijkers.

18-02-2014 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwoel in het kwadraat: de filmpjes van 'Sports Illustrated'

Zwoel in het kwadraat: de filmpjes van 'Sports Illustrated'

http://oi61.tinypic.com/4v0k0y.jpg

Wie vijftig wordt, mag al eens gek doen. Geen verrassing dus dat de badpakkenspecial van 'Sports Illustrated' verder dan ooit gaat om die mijlpaal in de verf te zetten.

Vorig jaar verschenen al 39 modellen topless in het boekje, in vergelijking met slechts negen in 2012. Nu moeten echter ook de laatste heilige huisjes eraan geloven. Blote tepels blijken niet langer een obstakel en ook de babes in kwestie schakelen met plezier een versnelling hoger. Zo toonde coverbabe Nina Agdal zich voor het eerst in (bijna) al haar glorie en pakt Hannah Ferguson uit met 24 foto's waarin haar borsten de show stelen. Waar is het badpak gebleven, vraagt een rationeel mens zich dan af.

18-02-2014 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit legt concert even stil voor huwelijksaanzoek

Jan Smit legt concert even stil voor huwelijksaanzoek

http://oi58.tinypic.com/107jqc2.jpg

Jan Smit gaf zaterdag een concert in de Ethias Arena in Hasselt. De Nederlandse zanger onderbrak op een bepaald moment echter zijn optreden en liet een fan op het podium. Onze landgenoot Ad Stevens had namelijk een romantisch aanzoek voor zijn vriendin in petto.

"Sjoe, ge moogt even naar voor komen", hoorde Birgit Van den Mooter haar geliefde op het podium zeggen. "Ik zou u graag iets willen vragen. Ge weet, ik ben een beetje fan van Jan Smit. Hij gaat een liedje voor u zingen, waarmee ik wil vragen... Ik ben een beetje zenuwachtig he. Ik zou willen vragen of je met mij wilt trouwen", stampelde de romantische ziel. "Absoluut", was het duidelijke antwoord van de dolgelukkige Birgit.

Na een innige kus nam Jan Smit het weer over en begon de Nederlander opnieuw te zingen terwijl het kersverse verloofde koppel het podium verliet.

17-02-2014 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse prinses worstelt met skilift

Nederlandse prinses worstelt met skilift

http://oi59.tinypic.com/x5v5s8.jpg

Naar jaarlijkse traditie laat de Nederlandse koninklijke familie de pers een dag meekijken op wintervakantie in Lech. Koning Willem-Alexander nam samen met koningin Maxima en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane tijd voor de fotografen. Ook prinses Beatrix, prins Constantijn en diens vrouw en kinderen gingen op de foto. Nu de fotosessie achter de rug is, kan voor de Oranjes de wintervakantie echt beginnen. Al moet prinses Ariane duidelijk nog even wennen aan de skilift.

17-02-2014 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Inkomen Winehouse verviervoudigd na dood"

"Inkomen Winehouse verviervoudigd na dood"

http://oi58.tinypic.com/16aphqc.jpg

Amy Winehouse verdient meer geld nu ze dood is dan toen ze nog leefde. Die trieste conclusie trekt de Britse tabloid The Sun. Het inkomen van de zangeres zou sinds haar dood in 2011 zijn verviervoudigd. De krant baseert zich op nieuwe cijfers van Cherry Westfield, het bedrijf van Winehouse.

De onderneming, die beheerd wordt door de ouders van Winehouse, maakte in de 16 maanden tot april 2013 een winst van ruim een miljoen Engelse pond (1,3 miljoen euro). Ter vergelijking, van november 2010 tot november 2011 boekte het bedrijf zo'n 257.000 pond (314.000 euro) winst. Sinds haar dood gingen er 1,7 miljoen exemplaren van haar tweede album Back to Black over de toonbank. Winehouse stierf in juli 2011 in haar huis in Londen aan alcoholvergiftiging.

17-02-2014 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lady Gaga gebeten door halfaapje"

"Lady Gaga gebeten door halfaapje"

http://oi58.tinypic.com/20q1amq.jpg

Lady Gaga wilde in haar nieuwe videoclip graag gezelschap van een lori, een halfaapje dat in de jungles van Azië voorkomt. Met zijn grote ogen en zachte vachtje leek hij zo schattig, maar Gaga kwam bedrogen uit toen het diertje de zangeres ineens beet. Dat schrijft de Amerikaanse krant de New York Post.

Waar Gaga gebeten werd, dat meldt de krant niet, maar de zangeres raakte niet gewond. "Ze kon er wel om lachen", vertelt een bron aan de krant. Gaga nam vorige week in een kasteel in California de clip op van haar nummer G.U.Y. (Girl Under You).

Een dierentrainer nam behalve de lori ook een baby-kangoeroe en een exotische geit mee. Geen van de dieren is uiteindelijk in de clip gebruikt. In plaats daarvan schitteren in de videoclip Kim en Kyle Richards, Lisa Vanderpump, Yolanda Foster en Carlton Gebbia, die allemaal bekend zijn van de realityserie 'The Real Housewives of Beverly Hills'.

17-02-2014 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence komt niet opdagen op BAFTA's

Jennifer Lawrence komt niet opdagen op BAFTA's

http://oi58.tinypic.com/29z2ddg.jpg

Jennifers Lawrence, bekend van the Hunger Games, is niet komen opdagen bij de afgelopen BAFTA awards. De actrice liet David O. Russell, director van de film American Hustle, de award ophalen. Zo heeft ze al voor de tweede keer dit seizoen een groot award evenement gemist.

Jennifer Lawrence werd zondagavond door de BAFTA's uitgeroepen tot beste actrice in bijrol. Maar in plaats van Jennifer, die haar award uit de handen zou mogen nemen van Leonardo DiCaprio, was het David O. Russell die de award in ontvangst nam. Lawrence had zelfs een kleine speech voorbereid en die meegegeven met Russell. Maar die hield de speech opzij en bedankte haar mede-acteurs, schrijvers en zichzelf in naam van Jennifer.

Eerder miste Lawrence al een belangrijk event van de pre-Academy Awards. Jennifer Lawrence heeft het namelijk te druk met haar acteerwerk in de films van X-men en the final Hunger Games films. Jennifer werd eerder al genomineerd voor een BAFTA award als beste actrice voor haar rol in Silver Linings Playbook.

Jennifer Lawrence is ook voor de derde keer genomineerd voor een Oscar, voor haar bijrol in de film American Hustle. Momenteel is ze nog bezig aan de film The Hunger Games: Mockingjay Part 1 en 2, nadat die werd uitgesteld na de ijsstromen in Atlanta. Daarbij komt nog eens dat Hunger Games-acteur Phillip Seymour Hoffman onlangs is gestorven.

17-02-2014 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlatan-film brengt Matthias Schoenaerts en Felix Van Groeningen samen

Charlatan-film brengt Matthias Schoenaerts en Felix Van Groeningen samen

http://oi59.tinypic.com/33u67eo.jpg

De Charlatan, het bekende café op de Gentse Vlasmarkt en onderwerp van de nieuwe film 'Belgica', brengt twee Belgische oscarnamen samen. Regisseur Felix Van Groeningen krijgt Matthias Schoenaerts als hoofdrolspeler.

Daarmee slaan de regisseur van 'The Broken Circle Breakdown' en de hoofdrolspeler van 'Rundskop' (de Belgische die genomineerd was voor de Oscars, in de categorie Beste Buitenlandse Film, in 2011) de handen in elkaar.

Gentse nachtleven
'Belgica' zal het verhaal van de Charlatan vertellen, het café dat vandaag één van de bekendste plekken in het Gentse nachtleven is, en vroeger uitgebaat werd door Van Groeningens vader. Ook Stef Aerts neemt een hoofdrol voor zijn rekening. Onder meer producent Dirk Impens en de Gentse theatermaker Arne Sierens werken mee aan 'Belgica'.

Het project wordt de vijfde film voor Felix Van Groeningen, die eerder al voor 'Steve + Sky', 'Dagen Zonder Lief', 'De helaasheid der dingen' en 'The Broken Circle Breakdown' tekende.

"Dit jaar kan niet meer stuk"
"Met de Oscarnominatie voor T'he Broken Circle Breakdown' én nu ook het vooruitzicht om later dit jaar Belgica te kunnen draaien, kan dit jaar voor mij gewoon niet meer stuk", reageert van Groeningen.

'Belgica' is een coproductie van Menuet met Topkapi in Nederland en Pyramide Productions in Frankrijk.

17-02-2014 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann in netkousen op kinky feestje van Tanja

Lesley-Ann in netkousen op kinky feestje van Tanja

http://oi59.tinypic.com/27zz235.jpg

Miguel Dheedene, de eeuwige verloofde van Tanja Dexters (37), kreeg afgelopen vrijdag een Valentijn/verjaardag om nooit te vergeten. Uitgerekend op de hoogmis van de liefde blies hij 40 kaarsjes uit. En dat werd gevierd met een heet feestje in aanwezigheid van half Bekend -en half aangekleed- Vlaanderen, weet 'Het Laatste Nieuws'.

Als Tanja Dexters een feestje geeft, doet ze dat met volle overgave. De ex-Miss België spaarde kosten noch moeite om haar partner Miguel afgelopen vrijdag een onvergetelijke 'Valentijnsverjaardag' te bezorgen. Het Verso Café in Antwerpen liet ze omtoveren tot een heus 'Love Hotel', waar de stoutste fantasieën tot leven kwamen. Wulpse dames aan de leiband kropen sensueel over de vloer, terwijl schaarsgeklede nonnen de gasten zegenden met wijwater van Dom Pérignon. Zodra de bubbels begonnen te werken, gingen de overbodige kledingstukken één voor één uit.

Onder het exclusieve kransje genodigden heel wat vrienden en vips, denk maar aan Phaedra Hoste en kersvers showbizz-paar Alizée Poulicek en Filip Meert. Ook racepiloot Anthony Kumpen, die zich voor de gelegenheid had uitgedost in een Schotse kilt, was van de partij. Lesley-Ann Poppe arriveerde dan weer in netkousen en hoge laarzen, terwijl La Dexters zelf een doorschijnend jurkje aan had dat weinig aan de verbeelding overliet. De hele avond droeg ze trouwens ook een kanten blinddoek.

De verjaardagsfeestjes van Miguel en Tanja zijn een begrip in BV-land. Bij elke 'tramwissel' geven ze één groot feest, waarover weken later nog wordt gesproken.

17-02-2014 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
16-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen had miskraam

Karen Damen had miskraam

http://oi59.tinypic.com/4put7q.jpg

Karen Damen, de roodharige schone van K3, had in 2008 een miskraam. Dat zegt ze zelf aan het Nederlandse blad Fabulous Mama.

K3-zangeres Karen Damen kreeg in 2010 een zoontje, Sky. Maar dat was dus niet haar eerste zwangerschap. Die kwam er in 2008 maar na acht weken kreeg ze een miskraam. Een dag later overleed haar grootmoeder. "Aan een nieuw kindje kan je werken, aan een nieuwe oma niet", zegt ze daarover.

Een tweede kindje is welkom in het leven van Karen maar ze wil dat nog even uitstellen. "Tot Sky wat groter is. Dan kan hij me wat helpen."

16-02-2014 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Chris Brown wordt afgeperst"

"Chris Brown wordt afgeperst"

http://oi61.tinypic.com/258w8yc.jpg

Chris Brown wordt afgeperst, meldt TMZ. Een man dreigt de rapper aan te klagen omdat hij door Brown en drie vrienden in elkaar zou zijn geslagen tijdens een potje basketbal.

De advocaat van Malcolm Ausbon heeft een brief gestuurd aan die van Chris, Mark Geragos. Daarin eist Ausbon 250.000 dollar (ruim 180.000 euro) om de pijn te verzachten. "Meneer Ausbon moet van de politie van Los Angeles beslissen of hij een aanklacht indient. Maar hij wil liever een schadevergoeding."

Volgens Geragos is dat, ondanks het keurige taalgebruik, toch echt een poging om zijn cliënt af te persen. Hij is van plan aangifte tegen Ausbon te doen.

Overigens zou de advocaat van Ausbon in augustus tegen een collega van Geragos hebben gezegd dat Brown de man met geen vinger heeft aangeraakt. Er zou wel iemand anders klappen hebben uitgedeeld. Er zouden beelden van het incident zijn.

16-02-2014 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp is gek op make-up

Johnny Depp is gek op make-up

http://oi62.tinypic.com/fuyhya.jpg

Johnny Depp mocht tijdens de uitreikingen van de Makeup Artists and Hairstylists Awards een oeuvreprijs voor make-up en haarstyling in ontvangst nemen. Hij verdiende het beeldje met zijn rollen in onder meer 'Edward Scissorhands', 'Sleepy Hollow' en de 'Pirates of The Caribbean'-reeks. Depp is naar eigen zeggen gek op de dikke lagen make-up die hem bijna onherkenbaar maken.

De 50-jarige superster kreeg de award uit handen van zijn eigen grimeur Joel Harlow. "Dit is een grote eer, maar ik als ik een blik op het scherm werp, besef ik wel wat voor belachelijke dingen ik zoal heb gedaan", grapte hij. "Hoe komt het toch dat ik nog steeds voor films wordt gevraagd?"

Maskers
Tijdens het maken van 'A Nightmare on Elm Street' in 1984 kwam Depp er voor het eerst achter dat hij het "vreemd genoeg" fijn vond om zich achter "dat spul" te verbergen. "Ik hou ervan om me zo af te sluiten. Het idee dat je niet meer herkenbaar bent, bevalt me. Ik streef daar ook echt naar."

16-02-2014 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William wil Buckingham Palace ivoorvrij

Prins William wil Buckingham Palace ivoorvrij

http://oi60.tinypic.com/118hcfb.jpg

Prins William wil de circa 1.200 kunststukken van ivoor die Buckingham Palace rijk is laten vernietigen om een voorbeeld te stellen, schrijft de Britse krant The Independent vandaag. Het idee krijgt steun van politici en natuurbeschermers, maar er klinkt ook kritiek vanuit de kunstwereld.

De hertog van Cambridge mengt zich de laatste tijd nadrukkelijk in de strijd tegen de handel in bedreigde diersoorten en dierlijke materialen. Hij was enkele dagen geleden aanwezig bij een grote internationale conferentie die werd georganiseerd om deze zeer winstgevende praktijken een halt toe te roepen. Eerder riep William de wereld samen met zijn vader, prins Charles, in een videoboodschap in zes talen op een gezamenlijke vuist te vormen tegen stropers en handelaars.

Ivoorvrij
De Britse koninklijke familie bezit talloze voorwerpen die ivoor bevatten, zoals een troon van ivoor uit India die toebehoorde aan koningin Victoria. Prins William zou het plan tegenover primatologe Jane Goodall uit de doeken hebben gedaan. Politicus Zac Goldsmith reageert positief. "Er is geen krachtiger symbool te bedenken voor de gruwelijkheden rond ivoor dan Buckingham Palace dat zijn eigen ivoor publiekelijk vernietigt", zegt hij. "Goed dat prins William zich hiervoor inzet."

Zinloos
Niet iedereen staat achter het idee. Kunstrecensent Brian Sewell, die overigens ook een groot liefhebber van olifanten is, ziet het vernietigen van ivoor niet zitten. "Het is zinloos. Ik snap niet wat het verband is tussen het redden van olifanten en het kapotmaken van kunststukken die eeuwen geleden zijn gemaakt", stelt hij.

16-02-2014 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierde keer goede keer? Charlie Sheen gaat trouwen

Vierde keer goede keer? Charlie Sheen gaat trouwen

http://oi58.tinypic.com/34q5hfm.jpg

Charlie Sheen stapt opnieuw in het huwelijksbootje. De acteur heeft zich gisteren verloofd met zijn vriendin, voormalige pornoster Brett Rossi.

Sheen ging op zijn knieën op Hawaï, nadat het koppel daar met een privévliegtuig heen vloog. Op TMZ zijn foto's te zien van het verloofde stel dat trots hun ring laat zien.

Bronnen dichtbij Sheen laten de website weten dat de verloving echt is, maar meer details zijn nog niet bekend.

Voor de acteur wordt het al het vierde huwelijk. Hij was eerder getrouwd met model Donna Peele, actrice Denise Richards en Brooke Mueller.

16-02-2014 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jagen op cocaïnerestjes in de vuilbak: de laatste uren van Michael Hutchence van INXS

Jagen op cocaïnerestjes in de vuilbak: de laatste uren van Michael Hutchence van INXS

http://oi58.tinypic.com/r7izvl.jpg

Hij had brandwonden tot op het bot van sigaretten. Hij was hopeloos op zoek naar cocaïnerestjes in de vuilbakken. Neen, twee detectives die de dood van INXS-frontman Michael Hutchence 16 jaar geleden onderzochten, schetsen vandaag geen fraai beeld van de laatste uren van de Australische zanger in zijn hotelkamer in het Ritz-Carlton in Sydney. Het zelfdestructieve, radeloze gedrag van de toen amper 37-jarige Hutchence eindigde met de fatale strop.

Het ging niet goed met de charismatische Michael Hutchence, de laatste maanden voor zijn dood. Hij was als nieuwe partner van Paula Yates mee verwikkeld in haar bikkelharde gevecht met haar ex Bob Geldof met als inzet het hoederecht over hun kinderen. Zelf hadden en Yates en Hutchence een dochtertje, Tiger, of voluit Heavenly Hiraani Tiger Lily Hutchence. Door het gevecht om het hoederecht over de kinderen tussen Yates en Geldof zou ook Tiger  (toen 16 maanden) met kerst 1997 niet van Londen naar Australië overkomen. Dat viel hem zwaar.

Drugs
Hutchence kampte ook met een drugs- en alcoholverslaving. Die substanties waren ook zijn metgezel toen zelf zijn hel beëindigde op 22 november 1997 in Sydney. In het hotel waar ooit Lady Di verbleef. Michael Hutchence schreef er nog zijn laatste liedjestekst, die bijeengefrommeld teruggevonden werd in de vuilnisbak. Met een broeksriem aan de deurklink van zijn luxekamer maakte hij finaal aan alle miserie een einde. De tol van de roem en zijn demonen waren moeilijk om dragen. "Ik trek het mij aan dat bijna elke beweging van mij bekeken wordt, gefotografeerd wordt en verzandt in roddels, een 'fucking sound bite' die niks met de waarheid te maken heeft", zei hij in een van laatste interviews.

Zelfverminking
Voormalige onderzoekers Mark Smith en Michael Gerondis praten vandaag voor het eerst over de zaak-Hutchence. Ze beschrijven de hotelkamer, waarin ze de INXS-zanger dood aantroffen. Uit alles sprak de wanhoop van Hutchence. Hij ging heel ver in de zelfdestructie, letterlijk tot op het bot zelfs. Zijn vingers zagen zwart van de nicotinevlekken en van een brandwonde van een sigaret die tot op het vingerbeentje ging. "De sigaret ging dwars door zijn vingers en de wonde was min of meer geïnfecteerd", zegt Gerondis aan de Sunday Telegraph.

Volgelopen bad
Volgens de twee onderzoekers waren er tekenen van een wanhopige poging om nog drugs te scoren. Toen dat niet lukte, dook hij in de vuilbak - dezelfde als waar zijn allerlaatste songtekst lag - op zoek naar cocaïnerestjes. De politie ontdekte ook een met water gevuld bad, waarin Hutchence nooit meer zou geraken. De volgende ochtend om 11u50 vond de kamermeid zijn lijk.

Zijn achtergebleven partner Paula Yates stierf op 17 september 2000 op 41-jarige leeftijd in Londen aan een overdosis drugs.

16-02-2014 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent ontbreekt op verlovingsfeest van Amedeo

Prins Laurent ontbreekt op verlovingsfeest van Amedeo

http://oi60.tinypic.com/2cn81t0.jpg

Prins Amedeo heeft zijn verloofde Elisabetta Rosboch von Wolkenstein (27) - kortweg Lili - vanmiddag voorgesteld aan de pers. VTM NIEUWS-reporter Valerie Reynaerts volgde het persmoment. "Lili was duidelijk onder de indruk van camera's, ook al is ze zelf journaliste", zegt ze.

"Prins Amedeo stelde haar voortdurend gerust en heeft haar bijna geen enkel moment losgelaten. "Ik laat je nooit meer los", zo leek Amedeo te willen zeggen", vertelt Valerie Reynaerts. Prins Laurent was de enige die ontbrak op het verlovingsfeest, in tegenstelling tot echtgenote prinses Claire en hun kinderen.

Het koppel zal zoals verwacht deze zomer trouwen. Het zal een intieme plechtigheid met familie en vrienden worden. Amedeo en Lili willen een huwelijk volgens alle tradities. Dat betekent waarschijnlijk ook dat ze in Rome zullen trouwen, waar Lili vandaan komt.

16-02-2014 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook wereldwijde tickets Tomorrowland op uurtje de deur uit

Ook wereldwijde tickets Tomorrowland op uurtje de deur uit

http://oi62.tinypic.com/jl7ak6.jpg

Na de inwoners van de omliggende gemeentes twee weken geleden en de Belgische festivalgangers vorige week, is vandaag de internationale voorverkoop voor Tomorrowland begonnen. Ook nu waren op één uur tijd alle tickets de deur uit. De verjaardagseditie van het populaire dancefestival, dat dit jaar uitzonderlijk twee weekends inpalmt, mag dus eind juli 360.000 bezoekers verwelkomen in recreatiedomein De Schorre in Boom.

Tomorrowland houdt traditioneel vooraf de helft van alle tickets opzij voor het Belgische publiek. Vandaag mochten de fans van over de hele wereld meedingen naar de resterende tickets en dat deden ze opnieuw massaal. Volgens de organisatie zullen er dit jaar dan ook 220 nationaliteiten vertegenwoordigd zijn op het festival, verspreid over de twee weekends. Ruim 20.000 van de bezoekers zullen op speciaal ingelegde, thematische vluchten vanuit 50 steden worden overgevlogen.

De organisatie wil dat zoveel mogelijk verschillende fans deze tiende editie kunnen meemaken en liet daarom niet toe dat iemand een ticket voor beide festivalweekends kocht. Alle tickets zijn immers persoonlijk en kunnen dus niet doorverkocht of doorgegeven worden. Wie een ticket kocht, krijgt een gepersonaliseerd polsbandje toegestuurd. Wie geen kaartjes kon bemachtigen, kan zich vanaf 28 februari nog inschrijven op een wachtlijst, voor het geval er mensen zijn die hun ticket terugverkopen via de officiële omruilkassa.

Tomorrowland gaat dit jaar door van 18 tot 20 juli en van 25 tot 27 juli. De programmatie tijdens de twee weekends zal min of meer gelijklopend zijn. De tot nu toe bekendgemaakte artiesten zijn onder meer Hardwell, Tiësto, Carl Cox, Armin Van Buuren en Netsky.

15-02-2014 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Formidable! Stromae wint drie awards op Franse Grammy's

Formidable! Stromae wint drie awards op Franse Grammy's

http://oi62.tinypic.com/10crc6u.jpg

De Belgische zanger Stromae is bij de uitreiking van de 'Victoires de la musique', de Franse Grammy's, met drie beeldjes aan de haal gegaan. Tijdens de show in Parijs werd hij gisterenavond tot beste mannelijke artiest gekroond. Daarnaast won hij ook nog in de categorie beste album (met 'Racine Carrée') en beste videoclip ('Formidable').

Stromae was in totaal zes keer genomineerd voor de 'Victoires de la musique'. Hij maakte evenwel slechts kans op vier trofeeën, omdat hij zowel in de categorie beste videoclip als in de categorie beste lied twee keer genomineerd was, telkens met 'Papaoutai' en 'Formidable'.

Uiteindelijk wist de 28-jarige Belg dus drie van de vier mogelijkheden te verzilveren. In de strijd om het beste lied moest hij het onderspit delven tegen een "halve landgenoot", want de Frans-Belgische oerrocker Johnny Hallyday won in die categorie met de song '20 ans'.

Nog een andere Belg, Salvatore Adamo, werd daarnaast nog bekroond met een 'Victoire d'honneur' voor zijn volledige carrière.

Stromae is de eerste Belgische artiest ooit die erin geslaagd is om met drie awards naar huis te gaan. Het is echter niet de eerste keer dat een Belgische artiest bij de uitreiking van de belangrijkste Franse muziekprijzen bekroond wordt. Een overzicht:

In 1990 wordt Philippe Lafontaine verkozen tot mannelijke revelatie van het jaar. Lafontaine vertegenwoordigt in datzelfde jaar België overigens op het Eurovisiesongfestival, met het nummer 'Macédomienne'.

Maurane haalt het in 1994 in de categorie beste buitenlandse Franstalige artiest of groep.

In 1998 wordt Lara Fabian de revelatie van het jaar.

Een jaar later weet Axelle Red de Victoire in de categorie beste vrouwelijke artiest te winnen. De Limburgse zangers zal in 2003 nog een tweede keer gelauwerd worden. 'Manhattan Kaboul', een duet met de Franse zanger Renaud, wordt dan namelijk gekozen tot lied van het jaar.

In 2000 gaat de prijs voor de beste vrouwelijke artiest naar de Brusselse zangeres Natacha Atlas.

'French Bazaar' van Arno wordt in 2005 verkozen tot het beste album in de categorie pop-rock.

En in 2011 wint Stromae al een Victoire voor het beste dancealbum, met zijn plaat 'Cheese'. Drie jaar later weet hij daar dus nog eens drie stuks aan toe te voegen.

15-02-2014 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!