Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierde keer goede keer? Charlie Sheen gaat trouwen

Vierde keer goede keer? Charlie Sheen gaat trouwen

http://oi58.tinypic.com/34q5hfm.jpg

Charlie Sheen stapt opnieuw in het huwelijksbootje. De acteur heeft zich gisteren verloofd met zijn vriendin, voormalige pornoster Brett Rossi.

Sheen ging op zijn knieën op Hawaï, nadat het koppel daar met een privévliegtuig heen vloog. Op TMZ zijn foto's te zien van het verloofde stel dat trots hun ring laat zien.

Bronnen dichtbij Sheen laten de website weten dat de verloving echt is, maar meer details zijn nog niet bekend.

Voor de acteur wordt het al het vierde huwelijk. Hij was eerder getrouwd met model Donna Peele, actrice Denise Richards en Brooke Mueller.

16-02-2014 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jagen op cocaïnerestjes in de vuilbak: de laatste uren van Michael Hutchence van INXS

Jagen op cocaïnerestjes in de vuilbak: de laatste uren van Michael Hutchence van INXS

http://oi58.tinypic.com/r7izvl.jpg

Hij had brandwonden tot op het bot van sigaretten. Hij was hopeloos op zoek naar cocaïnerestjes in de vuilbakken. Neen, twee detectives die de dood van INXS-frontman Michael Hutchence 16 jaar geleden onderzochten, schetsen vandaag geen fraai beeld van de laatste uren van de Australische zanger in zijn hotelkamer in het Ritz-Carlton in Sydney. Het zelfdestructieve, radeloze gedrag van de toen amper 37-jarige Hutchence eindigde met de fatale strop.

Het ging niet goed met de charismatische Michael Hutchence, de laatste maanden voor zijn dood. Hij was als nieuwe partner van Paula Yates mee verwikkeld in haar bikkelharde gevecht met haar ex Bob Geldof met als inzet het hoederecht over hun kinderen. Zelf hadden en Yates en Hutchence een dochtertje, Tiger, of voluit Heavenly Hiraani Tiger Lily Hutchence. Door het gevecht om het hoederecht over de kinderen tussen Yates en Geldof zou ook Tiger  (toen 16 maanden) met kerst 1997 niet van Londen naar Australië overkomen. Dat viel hem zwaar.

Drugs
Hutchence kampte ook met een drugs- en alcoholverslaving. Die substanties waren ook zijn metgezel toen zelf zijn hel beëindigde op 22 november 1997 in Sydney. In het hotel waar ooit Lady Di verbleef. Michael Hutchence schreef er nog zijn laatste liedjestekst, die bijeengefrommeld teruggevonden werd in de vuilnisbak. Met een broeksriem aan de deurklink van zijn luxekamer maakte hij finaal aan alle miserie een einde. De tol van de roem en zijn demonen waren moeilijk om dragen. "Ik trek het mij aan dat bijna elke beweging van mij bekeken wordt, gefotografeerd wordt en verzandt in roddels, een 'fucking sound bite' die niks met de waarheid te maken heeft", zei hij in een van laatste interviews.

Zelfverminking
Voormalige onderzoekers Mark Smith en Michael Gerondis praten vandaag voor het eerst over de zaak-Hutchence. Ze beschrijven de hotelkamer, waarin ze de INXS-zanger dood aantroffen. Uit alles sprak de wanhoop van Hutchence. Hij ging heel ver in de zelfdestructie, letterlijk tot op het bot zelfs. Zijn vingers zagen zwart van de nicotinevlekken en van een brandwonde van een sigaret die tot op het vingerbeentje ging. "De sigaret ging dwars door zijn vingers en de wonde was min of meer geïnfecteerd", zegt Gerondis aan de Sunday Telegraph.

Volgelopen bad
Volgens de twee onderzoekers waren er tekenen van een wanhopige poging om nog drugs te scoren. Toen dat niet lukte, dook hij in de vuilbak - dezelfde als waar zijn allerlaatste songtekst lag - op zoek naar cocaïnerestjes. De politie ontdekte ook een met water gevuld bad, waarin Hutchence nooit meer zou geraken. De volgende ochtend om 11u50 vond de kamermeid zijn lijk.

Zijn achtergebleven partner Paula Yates stierf op 17 september 2000 op 41-jarige leeftijd in Londen aan een overdosis drugs.

16-02-2014 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent ontbreekt op verlovingsfeest van Amedeo

Prins Laurent ontbreekt op verlovingsfeest van Amedeo

http://oi60.tinypic.com/2cn81t0.jpg

Prins Amedeo heeft zijn verloofde Elisabetta Rosboch von Wolkenstein (27) - kortweg Lili - vanmiddag voorgesteld aan de pers. VTM NIEUWS-reporter Valerie Reynaerts volgde het persmoment. "Lili was duidelijk onder de indruk van camera's, ook al is ze zelf journaliste", zegt ze.

"Prins Amedeo stelde haar voortdurend gerust en heeft haar bijna geen enkel moment losgelaten. "Ik laat je nooit meer los", zo leek Amedeo te willen zeggen", vertelt Valerie Reynaerts. Prins Laurent was de enige die ontbrak op het verlovingsfeest, in tegenstelling tot echtgenote prinses Claire en hun kinderen.

Het koppel zal zoals verwacht deze zomer trouwen. Het zal een intieme plechtigheid met familie en vrienden worden. Amedeo en Lili willen een huwelijk volgens alle tradities. Dat betekent waarschijnlijk ook dat ze in Rome zullen trouwen, waar Lili vandaan komt.

16-02-2014 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook wereldwijde tickets Tomorrowland op uurtje de deur uit

Ook wereldwijde tickets Tomorrowland op uurtje de deur uit

http://oi62.tinypic.com/jl7ak6.jpg

Na de inwoners van de omliggende gemeentes twee weken geleden en de Belgische festivalgangers vorige week, is vandaag de internationale voorverkoop voor Tomorrowland begonnen. Ook nu waren op één uur tijd alle tickets de deur uit. De verjaardagseditie van het populaire dancefestival, dat dit jaar uitzonderlijk twee weekends inpalmt, mag dus eind juli 360.000 bezoekers verwelkomen in recreatiedomein De Schorre in Boom.

Tomorrowland houdt traditioneel vooraf de helft van alle tickets opzij voor het Belgische publiek. Vandaag mochten de fans van over de hele wereld meedingen naar de resterende tickets en dat deden ze opnieuw massaal. Volgens de organisatie zullen er dit jaar dan ook 220 nationaliteiten vertegenwoordigd zijn op het festival, verspreid over de twee weekends. Ruim 20.000 van de bezoekers zullen op speciaal ingelegde, thematische vluchten vanuit 50 steden worden overgevlogen.

De organisatie wil dat zoveel mogelijk verschillende fans deze tiende editie kunnen meemaken en liet daarom niet toe dat iemand een ticket voor beide festivalweekends kocht. Alle tickets zijn immers persoonlijk en kunnen dus niet doorverkocht of doorgegeven worden. Wie een ticket kocht, krijgt een gepersonaliseerd polsbandje toegestuurd. Wie geen kaartjes kon bemachtigen, kan zich vanaf 28 februari nog inschrijven op een wachtlijst, voor het geval er mensen zijn die hun ticket terugverkopen via de officiële omruilkassa.

Tomorrowland gaat dit jaar door van 18 tot 20 juli en van 25 tot 27 juli. De programmatie tijdens de twee weekends zal min of meer gelijklopend zijn. De tot nu toe bekendgemaakte artiesten zijn onder meer Hardwell, Tiësto, Carl Cox, Armin Van Buuren en Netsky.

15-02-2014 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Formidable! Stromae wint drie awards op Franse Grammy's

Formidable! Stromae wint drie awards op Franse Grammy's

http://oi62.tinypic.com/10crc6u.jpg

De Belgische zanger Stromae is bij de uitreiking van de 'Victoires de la musique', de Franse Grammy's, met drie beeldjes aan de haal gegaan. Tijdens de show in Parijs werd hij gisterenavond tot beste mannelijke artiest gekroond. Daarnaast won hij ook nog in de categorie beste album (met 'Racine Carrée') en beste videoclip ('Formidable').

Stromae was in totaal zes keer genomineerd voor de 'Victoires de la musique'. Hij maakte evenwel slechts kans op vier trofeeën, omdat hij zowel in de categorie beste videoclip als in de categorie beste lied twee keer genomineerd was, telkens met 'Papaoutai' en 'Formidable'.

Uiteindelijk wist de 28-jarige Belg dus drie van de vier mogelijkheden te verzilveren. In de strijd om het beste lied moest hij het onderspit delven tegen een "halve landgenoot", want de Frans-Belgische oerrocker Johnny Hallyday won in die categorie met de song '20 ans'.

Nog een andere Belg, Salvatore Adamo, werd daarnaast nog bekroond met een 'Victoire d'honneur' voor zijn volledige carrière.

Stromae is de eerste Belgische artiest ooit die erin geslaagd is om met drie awards naar huis te gaan. Het is echter niet de eerste keer dat een Belgische artiest bij de uitreiking van de belangrijkste Franse muziekprijzen bekroond wordt. Een overzicht:

In 1990 wordt Philippe Lafontaine verkozen tot mannelijke revelatie van het jaar. Lafontaine vertegenwoordigt in datzelfde jaar België overigens op het Eurovisiesongfestival, met het nummer 'Macédomienne'.

Maurane haalt het in 1994 in de categorie beste buitenlandse Franstalige artiest of groep.

In 1998 wordt Lara Fabian de revelatie van het jaar.

Een jaar later weet Axelle Red de Victoire in de categorie beste vrouwelijke artiest te winnen. De Limburgse zangers zal in 2003 nog een tweede keer gelauwerd worden. 'Manhattan Kaboul', een duet met de Franse zanger Renaud, wordt dan namelijk gekozen tot lied van het jaar.

In 2000 gaat de prijs voor de beste vrouwelijke artiest naar de Brusselse zangeres Natacha Atlas.

'French Bazaar' van Arno wordt in 2005 verkozen tot het beste album in de categorie pop-rock.

En in 2011 wint Stromae al een Victoire voor het beste dancealbum, met zijn plaat 'Cheese'. Drie jaar later weet hij daar dus nog eens drie stuks aan toe te voegen.

15-02-2014 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West koopt 1.000 (!) rode rozen voor z'n verloofde

Kanye West koopt 1.000 (!) rode rozen voor z'n verloofde

http://oi57.tinypic.com/2dchb95.jpg

Wat koop je voor een wereldberoemde realityster - die vermoedelijk al alles heeft wat haar hartje begeert - op Valentijnsdag? Duizend rode rozen, moet Kanye West (36) gedacht hebben, en dus vulde hij een hotelkamer in Baltimore met de bloemen voor zijn verloofde, Kim Kardashian (33).

De tortelduifjes waren in de Amerikaanse stad voor een optreden van de rapper gisterenavond. Kim vergezelde haar aanstaande echtgenoot en de twee maakten er een romantische uitstap van. Een foto van de boeketten rozen verscheen op Instagram.

15-02-2014 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie is Elisabetta, de verloofde van prins Amedeo?

Wie is Elisabetta, de verloofde van prins Amedeo?

http://oi57.tinypic.com/2sajymu.jpg

De 27-jarige prins Amedeo heeft zich verloofd met de 26-jarige Italiaanse journaliste Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein. Dat heeft het koninklijk paleis vanmorgen aangekondigd. Amedeo is de oudste zoon van prinses Astrid en prins Lorenz. Wie zijn verloofde Elisabetta is, komt u hieronder te weten.

Elisabetta von Wolkenstein werd geboren in Rome op 9 september 1987. Ze is het enig kind van Nobile Ettore Rosboch von Wolkeinstein en zijn echtgenote, Gravin Lilia de Smecchia.

De Italiaanse groeide op in Rome tot haar 18e. Ze deed haar studies in het Frans in het Lycée Chateaubriand en behaalde in 2005 haar einddiploma in Economische en Sociale Wetenschappen. In 2006 verhuisde ze naar Londen om er studies Literatuur en Film te volgen aan de Queen Mary University of London.

Tijdens de zomer van 2007 liep ze stage bij de Art Gallery Dikinson Roundell op het departement Hedendaagse Kunst in Londen. In mei 2009 behaalde ze haar Bachelor of Arts met Onderscheiding van de Queen Mary University of London.

Journaliste
Ze was altijd al geïnteresseerd in literatuur, plastische kunsten en cultuur en begon in september 2009 een stage bij Bloomberg News in New York, in het departement cultuur. In mei 2010 bood Bloomberg News haar een job aan. Sindsdien werkt Elisabetta Maria voor Bloomberg News in New York waar zij de actualiteit over kunst en cultuur volgt. Ze schrijft artikels over tentoonstellingen en neemt interviews af van artiesten en personaliteiten uit de culturele wereld.

Buiten het Italiaans, haar moedertaal, spreekt Elisabetta Maria vlot Frans en Engels. Sinds haar jeugd beoefent Elisabetta Maria het Alpijns skiën. Ze doet ook aan paardrijden, zwemmen en waterski en houdt van literatuur, cinema, reizen en musea bezoeken.

Ouders
De moeder van Elisabetta Maria groeide op in Milaan en behaalde een universitair diploma aan de Universitá degli Studi di Milano. Haar vader groeide op in Zwitserland en liep school aan het Institut Le Rosey. Hij deed daarna zijn studies in Economie en Handel in Rome en werkte vervolgens in het bankmilieu in Londen. Hij werd producent auteurscinema en produceerde onder meer Jean-Luc Godard en Marco Ferreri, en gaf de gelegenheid aan Roberto Benigni om als auteur, regisseur en acteur, te beginnen.

15-02-2014 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle Baetens overtuigd: "Geen blokjes op de Oscars"

Veerle Baetens overtuigd: "Geen blokjes op de Oscars"

http://oi57.tinypic.com/n1ukyc.jpg

Het is afwachten of 'The Broken Circle Breakdown' op 2 maart de Oscar voor Beste Buitenlandse Film in de wacht zal slepen in Hollywood. Wel zeker is dat Veerle Baetens (36) zonder beugel op de rode loper zal verschijnen. Die knoop is doorgehakt. "De blokjes gaan eraf. Als ik mezelf wil tonen aan de Amerikanen zoals ik echt ben, dan moet die beugel weg."

Over het al dan niet weglaten van de beugel vloeide al veel inkt. Orthodontisten riepen op om de blokjes onaangeroerd te laten, Veerle zelf liet uitschijnen dat ze ze liever thuislaat. Nu is de kogel door de kerk. In een interview met Nina bevestigt de Vlaamse actrice dat ze zonder beugel naar de Oscars trekt.

"Ik heb geluisterd naar mensen die ik vertrouw, en van wie ik de mening apprecieer. Ik heb die beugel nu anderhalf jaar en het is gewoon een feit dat hij mijn gezicht een beetje vervormt. Mijn lippen staan meer naar voren dan normaal. En als ik mezelf wil tonen aan de Amerikanen zoals ik echt ben, als ze Veerle willen zien zoals die er normaal uitziet, dan moet die beugel weg."

15-02-2014 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellen Page komt uit de kast: "Ik wil me niet meer verstoppen"

Ellen Page komt uit de kast: "Ik wil me niet meer verstoppen"

http://oi60.tinypic.com/bg46k1.jpg

De Canadese actrice Ellen Page, onder andere bekend van 'Juno' en 'X-Men: The Last Stand', heeft gisteren tijdens een moedige toespraak bekend gemaakt dat ze lesbisch is. De 26-jarige actrice deed dit tijdens een conferentie voor jonge holebi's in Las Vegas, in de Amerikaanse staat Nevada.

Ellen Page, die binnenkort te zien is in 'X-Men: Days of Future Past' kwam uit de kast tijdens 'Time to THRIVE', een conferentie ter promotie van het welzijn van jonge holebi's. "Ik ben hier vandaag omdat ik homoseksueel ben", vertelde Ellen aan het publiek. "En omdat ik misschien een verschil kan maken. Om anderen te helpen het gemakkelijker te hebben."

"Ik wil me niet meer verstoppen en ik ben het moe erover te liegen door te zwijgen", aldus Page. "Ik heb jarenlang afgezien omdat ik bang was me te outen. Mijn gemoed leed eronder, mijn mentale gezondheid en mijn relaties. Maar ik sta hier vandaag, met jullie allemaal, aan de andere kant van die pijn."

Ellen Page kwam voor het eerst in de spotlights in 2007 met de blockbuster 'Juno', waarin ze een zwanger tienermeisje speelt. Ze sprak zich gisteren ook uit over de hoge verwachtingen die Hollywood ons oplegt omtrent schoonheid, succes en geluk. En ze gaf toe dat, hoewel ze "als actrice, op een bepaalde manier, de filmindustrie vertegenwoordigt", deze manier van denken ook haar beïnvloed heeft. "Ik probeer er tegen te vechten en mezelf te zijn, maar dat is niet altijd gemakkelijk", voegt ze eraan toe.

15-02-2014 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Voice' lanceert raketman en blootsvoetse engel

'The Voice' lanceert raketman en blootsvoetse engel

http://oi61.tinypic.com/302ngox.jpg

Tijdens de tweede Blind Audition van 'The Voice van Vlaanderen' heeft Regi niet één keer over zijn 'machien' gepiept, maar hier en daar besnuffelde hij wel "hitpotentieel". Wij waren verrast door de raketlancering vanuit de keel van een outlaw maar we zullen ons vooral de barrevoetse engel Emma herinneren. Die legde geheel terecht een 'full house' neer toen de vier coaches zich verbluft omdraaiden. Alsof Cupido vier pijlen tegelijk had afgeschoten.

Axelle Red vindt het eventjes jammer dat ze niet voor 'beau garçon' Seppe afdrukte, maar steekt met Emma wel de voorlopig ab-so-lu-te uitschieter in haar hok. Bent toonde zich nogmaals de meest bedachtzame, hij moet écht overtuigd zijn eer hij die verdraaide knop aanraakt. We hadden niet verwacht dat hij dat zou doen bij Roberto, de man die in Bowie's 'Space Oddity' het geluidseffect van de raketlancering uit zijn keel kneep. Opmerkelijk is ook dat zowel mama Belinda als dochter Emma, die apart deelnemen, doorgaan.

15-02-2014 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interpol en Trixie Whitley op Rock Werchter 2014

Interpol en Trixie Whitley op Rock Werchter 2014

http://oi62.tinypic.com/ab6xyw.jpg

Rock Werchter heeft vandaag zes nieuwe bands aangekondigd voor het festival dat plaatsvindt van 3 tot 6 juli. De Belgische-Amerikaanse artieste Trixie Whitley zal samen met Foster The People, George Ezra en The Strypes te zien zijn op vrijdag 4 juli. Interpol en Angus and Julia Stone zijn toegevoegd aan de affiche op zondag 6 juli.

Rock Werchter kondigt aan dat 85 procent van de beschikbare festivaltickets reeds zijn verkocht. Er zijn enkel nog combitickets en dagtickets te koop voor vrijdag 4 juli en zondag 6 juli.

Alle artiesten van Rock Werchter 2014 alfabetisch gerangschikt:
Agnes Obel
Angus and Julia Stone
Arctic Monkeys

Babyshambles
Bastille
Biffy Clyro
Birdy

Crystal Fighters

Damon Albarn
Dropkick Murphys

Ellie Goulding

Franz Ferdinand
Foals
Foster The People

George Ezra

Haim

Imagine Dragons
Interpol

Jack Johnson

Kings of Leon
Kodaline

London Grammar

Major Lazer
Metallica
Metronomy
MGMT
Midlake
Miles Kane

Passenger
Pearl Jam
Pixies
Placebo,

Robert Plant and the Sensational Space Shifters

Skrillex
Stromae

The 1975
The Black Keys
The Naked and Famous
The Strypes
The Wombats
Triggerfinger
Trixie Whitley

Valerie June

14-02-2014 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwoel genoeg, deze cover van 'Sports Illustrated'?

Zwoel genoeg, deze cover van 'Sports Illustrated'?

http://oi57.tinypic.com/28mfdrc.jpg

Nina Agdal, Lily Aldridge en Chrissy Teigen krijgen de eer om dit jaar de cover van de 'Sports Illustrated' te sieren. Maandag mogen de drie dames hun 'moment de gloire' komen uitleggen bij Jimmy Kimmel.

Voor Aldridge is het de eerste keer dat ze in het blad verschijnt. En dan nog meteen op de voorpagina, de laatste die daar in slaagde was Heidi Klum in 1998. "Mijn man is heel trots", aldus de Amerikaanse. "Welke vent wil er nu niet dat zijn vrouw op deze cover belandt? Wat ik met de voorpagina ga doen? Ze op mijn rug laten tatoeëren!" De meest opmerkelijke reactie kwam van collega Brooklyn Decker, zij piste naar eigen zeggen in haar broek toen ze al dat moois zag.

Het is niet voor het eerst dat meerdere schoonheden op de cover de show mogen stelen. In 2006 waren ze zelfs met acht, waaronder Elle Macpherson en Rebecca Romijn. De eerste keer gebeurde dat in 1976, met zowaar een tweeling.

'Sports Illustrated' staat zo weer in het middelpunt van de belangstelling. De samenwerking met Air New Zealand leverde al de "knapste veiligheidsvideo ter wereld" op, vervolgens volgde de heisa rond de Barbie-cover.

14-02-2014 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win een date met 'pestkopjes' Ben Affleck en Matt Damon

Win een date met 'pestkopjes' Ben Affleck en Matt Damon

http://oi57.tinypic.com/xnrams.jpg

Ben Affleck en Matt Damon helpen elkaar geld in te zamelen voor hun hulporganisaties. In een grappig filmpje beloven ze een afspraakje met een van de gulle schenkers en zijn of haar vriend.

De twee acteurs vragen hun fans 10 dollar te doneren aan Afflecks organisatie Eastern Congo Initiative en Damons Water.org. De 'double date' wordt verloot onder iedereen die meedoet.

In het filmpje plagen Ben en Matt elkaar voortdurend. Zo zegt Affleck dat hij twee Oscars heeft gewonnen en Matt maar één, waarop Damon benadrukt dat hij vaker genomineerd is. Aan het eind van de video barsten de twee in lachen uit.

14-02-2014 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puur natuur: de selfie van Katie Holmes

Puur natuur: de selfie van Katie Holmes

http://oi60.tinypic.com/8yw64z.jpg

Geen winterblues voor Katie Holmes, zoveel is duidelijk. Op Twitter deelde ze deze week een vrolijke, naturelle selfie in zwart-wit.

Met een grijnsje op de mond en een paar weggewaaide lokken in het gezicht vereeuwigde Katie Holmes zichzelf. Ze deelde het kiekje op Twitter met de boodschap: "Alweer een winderige dag! Fijne woensdag Blijf warm!!!!!!!".

Recent werd de actrice nog gespot op de New York Fashion Week voor de catwalkshow van Donna Karan. 2014 belooft een druk jaar te worden voor Katie, met rollen in 'Days and Nights', 'Mania Days' en 'The Giver' op de planning.

14-02-2014 om 18:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit zit in de peperdure goodiebag van de Oscarverliezers

Dit zit in de peperdure goodiebag van de Oscarverliezers

http://oi58.tinypic.com/207taia.jpg

Oscarverliezers die op 2 maart naast het beeldje van de vijf belangrijkste categorieën zullen grijpen, hoeven gelukkig niet met lege handen naar huis. Integendeel: zij mogen een goodiebag ter waarde van meer dan 55.000 dollar (omgerekend zo'n 40.000 euro) in ontvangst nemen.

Hollywoodsterren die genomineerd zijn in de categorie van Beste Acteur, Beste Mannelijke Bijrol, Beste Actrice, Beste Vrouwelijke Bijrol en Beste Regisseur krijgen volgens het filmblad Variety een heleboel cadeaus toegestopt. Zo krijgen ze onder andere wijn, chocolade, een vakantie naar de Canadese Rockies, Mexico en Japan, een Zwiters horloge, een armband van Jan Lewis Designs en een wellnessbon.

Lash Fary van Distinctive Assets stelt al tien jaar de 'Everybody Wins Gift Bag' samen: "Het is ontzettend leuk om deel uit te maken van de belangrijkste filmavond van het jaar. We kijken er elk jaar naar uit om een heleboel bedrijven aan de sterren voor te stellen door ze prachtige cadeaus te geven, maar het is vooral heel leuk om een glimlach op hun gezicht te toveren."

De Oscarverliezers krijgen bovendien de optie om 10.000 maaltijden van Halo aan een dierenasiel naar keuze te doneren. Niet toevallig: Ellen DeGeneres, die dit jaar de show van de Oscars aan elkaar mag praten, is ambassadrice van het merk.

14-02-2014 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Kiefer Sutherland op de set van 'Pompeii': "Wilde eerst helemaal niet meedoen"

Met Kiefer Sutherland op de set van 'Pompeii': "Wilde eerst helemaal niet meedoen"

http://oi57.tinypic.com/2m4842h.jpg

Toen de opnames van Paul W.S. Andersons nieuwste film 'Pompeii' bezig waren, kregen wij van HLN.be de kans om een kijkje te gaan nemen op de set in Toronto. De eerste scène die we daar te zien kregen was er eentje met Kiefer Sutherland terwijl er rondom hem een gevecht aan de gang is. De allereerste opname mislukt meteen omdat de acteur in de lach schiet. Al zou je voor minder, als je tegenspeler Jared Harris tussen twee bloedstollende takes in over Wimbledon en Roger Federer begint... Wij kregen Sutherland vlak na zijn scène te pakken voor een interview.

Kiefer Sutherland kruipt in 'Pompeii', een rampenfilm over de uitbarsting van de Vesuvius, in de huid van de slechterik Quintus Attius Corvus, een arrogante en genadeloze Romeinse senator die zijn zinnen heeft gezet op de beeldschone Cassia. Corvus wil met haar trouwen, maar zij denkt daar helemaal anders over: Cassia is immers verliefd op Milo, een jonge slaaf die als kind een bloedbad op zijn dorp overleefde. En laat het nu net Corvus zijn die indertijd het bevel gaf om het hele dorp uit te moorden.

Sutherland was eerst helemaal niet geïnteresseerd om de rol van Senator Corvus aan te nemen, maar zijn broer - die al een tijdje zijn agent is - wist hem uiteindelijk te overtuigen: "Ik ga heel eerlijk zijn: toen ze me voor de eerste keer vertelden waar de film over ging, was ik allesbehalve onder de indruk. Een gladiatorenfilm die uitdraait op een rampenfilm? Alsjeblieft, laat me niet lachen! Mijn broer heeft erop aangedrongen om het script te lezen. En ja,... de dialogen zijn schitterend."

Buitengewone kans
De acteur was zodanig onder de indruk van het script, dat hij geen moment meer twijfelde om op het aanbod van de filmmakers in te gaan: "Als je de film ziet, dan merk je meteen dat dit een rol was die ik absoluut niet mocht laten liggen. Het was een uitzonderlijke mooie kans die ik met beide handen moest grijpen. Er zijn heel veel grote films die een script hebben dat met haken en ogen aan elkaar hangt, dus ik was heel blij om te zien hoe dit verhaal wél heel sterk was. Paul W.S. Anderson maakt keer op keer visuele meesterwerken. Het zal moeilijk worden om mijn personage te haten, gewoon omdat hij één van de beste dialogen uit mijn filmcarrière heeft."

14-02-2014 om 18:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Mask' jaagt Cameron Diaz stuipen op het lijf

'The Mask' jaagt Cameron Diaz stuipen op het lijf

http://oi57.tinypic.com/20ici01.jpg

Stevig schrikken voor Cameron Diaz, daar in de zetel bij Ellen DeGeneres:  een kloon van 'The Mask' sloop haar richting uit, net op het moment dat de actrice aan het beschrijven was hoe angstaanjagend ze die transformatie van Jim Carrey vond. Het gilletje maakte duidelijk dat de grap geslaagd was. "Ik ben echt verschoten, ik voelde over mijn hele lichaam koude rillingen. En ik schreeuwde als een meisje", aldus de actrice.

De filmklassieker van Chuck Russell ligt intussen alweer twintig jaar achter ons. "En intussen ben ik nog altijd films aan het maken, dat had ik toen nooit durven dromen", klonk het nog uit de mond van de Amerikaanse. "Op die set heb ik trouwens mijn 21ste verjaardag gevierd, zoiets vergeet je niet snel."

14-02-2014 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dave Grohl verwacht derde dochter

Dave Grohl verwacht derde dochter

http://oi57.tinypic.com/292tuzp.jpg

Dave Grohl (45) en de 37-jarige Jordyn Blum, met wie hij in 2003 trouwde, verwachten hun derde dochter samen. Volgens een bron bij UsMagazine.com hebben de twee de grootste moeite om een naam te bedenken voor het kind, want met Violet Maye (8) en Harper Willow (5) hebben ze alle namen die ze leuk vinden al gebezigd.

Recent onthulde Grohl nog dat hij zijn liefde voor muziek, in het bijzonder The Beatles, aan zijn kinderen heeft doorgegeven.

Zondag verklaarde hij tijdens de CBS-special naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van het eerste Amerikaanse tv-optreden van The Beatles: "Ik kan me de hand op het hart zeggen dat ik zonder The Beatles nooit muzikant was geworden. Ik was nog heel jong toen ik verslingerd raakte aan hun groove, hun flegma, hun gratie en hun schoonheid, hun donkere en hun lichte kant. The Beatles kenden geen beperkingen en in die vrijheid definieerden ze wat we vandaag kennen als rock-'n-roll voor mijn ouders, voor mezelf en voor mijn dochter".

Voor hij 'Hey Bulldog' uit de soundtrack van 'Yellow Submarine' speelde, verklaarde hij nog: "Het is niet één van hun grootste hits, maar voor mij is het een cruciale Beatles-rocksong. Dit is voor de favoriete band van mijn moeder, mijn favoriete band en nu ook de favoriete band van mijn dochter".

13-02-2014 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Hoet opnieuw in 'kritieke toestand' in ziekenhuis

Jan Hoet opnieuw in 'kritieke toestand' in ziekenhuis

http://oi60.tinypic.com/91dz49.jpg

Jan Hoet blijft sukkelen met zijn gezondheid. De kunstkenner liet enkele dagen geleden nog weten dat hij voortaan naar de dokters luistert en dat hij het rustiger aan ging doen, maar sinds zondagavond ligt hij opnieuw in het ziekenhuis, schrijft Het Nieuwsblad. Over de reden en de ernst van de opname is niets geweten, maar volgens zijn zoon verkeert Hoet opnieuw in kritieke toestand.

Jan Hoet werd de voorbije jaren niet gespaard. Hij overwon kanker, overleefde een kunstmatige coma, was dialysepatiënt met één nier en klapte in 2012 op de luchthaven van Hamburg in mekaar na een hartstilstand. Op 12 januari dit jaar kroop hij opnieuw door het oog van de naald toen hij op weg naar het UZ-Gent voor een nachtelijke nierdialyse geveld werd door een tweede hartstilstand.

Toch heeft Hoet er altijd de moed ingehouden. Schrik dat het licht voorgoed zou uitgaan, heeft hij nooit gehad. "Waarom zou ik schrík hebben? Ik ben geen klagend type, ik relativeer alles. Wat komt, dat komt. Ik maak me daar geen zorgen over. ­Eigenlijk voel ik me als een jong kind, dat geniet van elke dag. Ik weet ook niet wat de toekomst brengt."

13-02-2014 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inwoners Oevel woedend: "Café Corsari heeft grote fout gemaakt"

Inwoners Oevel woedend: "Café Corsari heeft grote fout gemaakt"

http://oi59.tinypic.com/2hek4sl.jpg

De inwoners van Oevel, het geboortedorp van Natalia, komen massaal op voor hun Kempische diva. Ze zijn kwaad omdat er zo veel negatieve reacties volgen op haar presentatie op de MIA's. De foute reportage in 'Café Corsari' heeft de gemoederen nog harder doen oplaaien. Volgens Natalia's manager Bob Savenberg is de zangeres blij met de steun uit haar geboortedorp, maar ligt ze niet wakker van de hele commotie.

Natalia zelf heeft het veel te druk om op de hele commotie te reageren. Ze is bezig met The Voice Kids. "We zijn ondertussen al vier dagen na haar presentatie en de commotie blijft maar doorgaan", reageert haar manager. "Het wordt allemaal opgeklopt. Alsof dit nieuws is van staatsbelang", zegt Bob Savenberg. De commotie ontstond na de MIA's afgelopen zaterdag. Haar Kempische tongval bleek niet bij alle kijkers in de smaak te vallen, zo bleek uit berichten op sociale media zoals Twitter.

Twee dagen later volgde bovendien in het televisieprogramma 'Café Corsari' op Eén een reportage over het dialect van Natalia. Bedoeling was om inwoners van Oevel, de geboorteplaats van de zangeres, aan het woord te laten. Er zijn een halve dag opnames gedraaid in Oevel, maar de inwoners kwamen niet aan bod. De reportagemakers gebruikten wel quotes die ze hadden opgenomen op de markt in Tessenderlo.

Dat zette kwaad bloed in Natalia's geboortedorp. "Wij hebben ons bijna een hele dag moeten uitsloven om mee te werken aan een reportage en uiteindelijk zenden ze het verkeerd uit. Wij zijn serieus verontwaardigd. 'Café Corsari' heeft een grote fout gemaakt", zeggen Erna Leirs en Gerty Jansen. Op facebook richtten de inwoners zelf een groep op: 'Tomas en Freek van Café Corsari, Oevel ligt niet in Limburg'. De pagina telt al ruim vierhonderd leden.

"We zijn twee keer te schande gemaakt en daar kunnen we niet mee lachen. We vinden het vooral spijtig omdat we net wilden tonen dat we ons Kempisch dialect fantastisch vinden. We gingen onze Natalia daarmee steunen en dat hebben we nu niet kunnen doen. Sorry Natalia, het gebeurde buiten onze wil om. Ondanks alle kritiek blijft Oevel is fier op jou."

13-02-2014 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!