Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Voice' lanceert raketman en blootsvoetse engel

'The Voice' lanceert raketman en blootsvoetse engel

http://oi61.tinypic.com/302ngox.jpg

Tijdens de tweede Blind Audition van 'The Voice van Vlaanderen' heeft Regi niet één keer over zijn 'machien' gepiept, maar hier en daar besnuffelde hij wel "hitpotentieel". Wij waren verrast door de raketlancering vanuit de keel van een outlaw maar we zullen ons vooral de barrevoetse engel Emma herinneren. Die legde geheel terecht een 'full house' neer toen de vier coaches zich verbluft omdraaiden. Alsof Cupido vier pijlen tegelijk had afgeschoten.

Axelle Red vindt het eventjes jammer dat ze niet voor 'beau garçon' Seppe afdrukte, maar steekt met Emma wel de voorlopig ab-so-lu-te uitschieter in haar hok. Bent toonde zich nogmaals de meest bedachtzame, hij moet écht overtuigd zijn eer hij die verdraaide knop aanraakt. We hadden niet verwacht dat hij dat zou doen bij Roberto, de man die in Bowie's 'Space Oddity' het geluidseffect van de raketlancering uit zijn keel kneep. Opmerkelijk is ook dat zowel mama Belinda als dochter Emma, die apart deelnemen, doorgaan.

15-02-2014 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interpol en Trixie Whitley op Rock Werchter 2014

Interpol en Trixie Whitley op Rock Werchter 2014

http://oi62.tinypic.com/ab6xyw.jpg

Rock Werchter heeft vandaag zes nieuwe bands aangekondigd voor het festival dat plaatsvindt van 3 tot 6 juli. De Belgische-Amerikaanse artieste Trixie Whitley zal samen met Foster The People, George Ezra en The Strypes te zien zijn op vrijdag 4 juli. Interpol en Angus and Julia Stone zijn toegevoegd aan de affiche op zondag 6 juli.

Rock Werchter kondigt aan dat 85 procent van de beschikbare festivaltickets reeds zijn verkocht. Er zijn enkel nog combitickets en dagtickets te koop voor vrijdag 4 juli en zondag 6 juli.

Alle artiesten van Rock Werchter 2014 alfabetisch gerangschikt:
Agnes Obel
Angus and Julia Stone
Arctic Monkeys

Babyshambles
Bastille
Biffy Clyro
Birdy

Crystal Fighters

Damon Albarn
Dropkick Murphys

Ellie Goulding

Franz Ferdinand
Foals
Foster The People

George Ezra

Haim

Imagine Dragons
Interpol

Jack Johnson

Kings of Leon
Kodaline

London Grammar

Major Lazer
Metallica
Metronomy
MGMT
Midlake
Miles Kane

Passenger
Pearl Jam
Pixies
Placebo,

Robert Plant and the Sensational Space Shifters

Skrillex
Stromae

The 1975
The Black Keys
The Naked and Famous
The Strypes
The Wombats
Triggerfinger
Trixie Whitley

Valerie June

14-02-2014 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwoel genoeg, deze cover van 'Sports Illustrated'?

Zwoel genoeg, deze cover van 'Sports Illustrated'?

http://oi57.tinypic.com/28mfdrc.jpg

Nina Agdal, Lily Aldridge en Chrissy Teigen krijgen de eer om dit jaar de cover van de 'Sports Illustrated' te sieren. Maandag mogen de drie dames hun 'moment de gloire' komen uitleggen bij Jimmy Kimmel.

Voor Aldridge is het de eerste keer dat ze in het blad verschijnt. En dan nog meteen op de voorpagina, de laatste die daar in slaagde was Heidi Klum in 1998. "Mijn man is heel trots", aldus de Amerikaanse. "Welke vent wil er nu niet dat zijn vrouw op deze cover belandt? Wat ik met de voorpagina ga doen? Ze op mijn rug laten tatoeëren!" De meest opmerkelijke reactie kwam van collega Brooklyn Decker, zij piste naar eigen zeggen in haar broek toen ze al dat moois zag.

Het is niet voor het eerst dat meerdere schoonheden op de cover de show mogen stelen. In 2006 waren ze zelfs met acht, waaronder Elle Macpherson en Rebecca Romijn. De eerste keer gebeurde dat in 1976, met zowaar een tweeling.

'Sports Illustrated' staat zo weer in het middelpunt van de belangstelling. De samenwerking met Air New Zealand leverde al de "knapste veiligheidsvideo ter wereld" op, vervolgens volgde de heisa rond de Barbie-cover.

14-02-2014 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win een date met 'pestkopjes' Ben Affleck en Matt Damon

Win een date met 'pestkopjes' Ben Affleck en Matt Damon

http://oi57.tinypic.com/xnrams.jpg

Ben Affleck en Matt Damon helpen elkaar geld in te zamelen voor hun hulporganisaties. In een grappig filmpje beloven ze een afspraakje met een van de gulle schenkers en zijn of haar vriend.

De twee acteurs vragen hun fans 10 dollar te doneren aan Afflecks organisatie Eastern Congo Initiative en Damons Water.org. De 'double date' wordt verloot onder iedereen die meedoet.

In het filmpje plagen Ben en Matt elkaar voortdurend. Zo zegt Affleck dat hij twee Oscars heeft gewonnen en Matt maar één, waarop Damon benadrukt dat hij vaker genomineerd is. Aan het eind van de video barsten de twee in lachen uit.

14-02-2014 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puur natuur: de selfie van Katie Holmes

Puur natuur: de selfie van Katie Holmes

http://oi60.tinypic.com/8yw64z.jpg

Geen winterblues voor Katie Holmes, zoveel is duidelijk. Op Twitter deelde ze deze week een vrolijke, naturelle selfie in zwart-wit.

Met een grijnsje op de mond en een paar weggewaaide lokken in het gezicht vereeuwigde Katie Holmes zichzelf. Ze deelde het kiekje op Twitter met de boodschap: "Alweer een winderige dag! Fijne woensdag Blijf warm!!!!!!!".

Recent werd de actrice nog gespot op de New York Fashion Week voor de catwalkshow van Donna Karan. 2014 belooft een druk jaar te worden voor Katie, met rollen in 'Days and Nights', 'Mania Days' en 'The Giver' op de planning.

14-02-2014 om 18:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit zit in de peperdure goodiebag van de Oscarverliezers

Dit zit in de peperdure goodiebag van de Oscarverliezers

http://oi58.tinypic.com/207taia.jpg

Oscarverliezers die op 2 maart naast het beeldje van de vijf belangrijkste categorieën zullen grijpen, hoeven gelukkig niet met lege handen naar huis. Integendeel: zij mogen een goodiebag ter waarde van meer dan 55.000 dollar (omgerekend zo'n 40.000 euro) in ontvangst nemen.

Hollywoodsterren die genomineerd zijn in de categorie van Beste Acteur, Beste Mannelijke Bijrol, Beste Actrice, Beste Vrouwelijke Bijrol en Beste Regisseur krijgen volgens het filmblad Variety een heleboel cadeaus toegestopt. Zo krijgen ze onder andere wijn, chocolade, een vakantie naar de Canadese Rockies, Mexico en Japan, een Zwiters horloge, een armband van Jan Lewis Designs en een wellnessbon.

Lash Fary van Distinctive Assets stelt al tien jaar de 'Everybody Wins Gift Bag' samen: "Het is ontzettend leuk om deel uit te maken van de belangrijkste filmavond van het jaar. We kijken er elk jaar naar uit om een heleboel bedrijven aan de sterren voor te stellen door ze prachtige cadeaus te geven, maar het is vooral heel leuk om een glimlach op hun gezicht te toveren."

De Oscarverliezers krijgen bovendien de optie om 10.000 maaltijden van Halo aan een dierenasiel naar keuze te doneren. Niet toevallig: Ellen DeGeneres, die dit jaar de show van de Oscars aan elkaar mag praten, is ambassadrice van het merk.

14-02-2014 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Kiefer Sutherland op de set van 'Pompeii': "Wilde eerst helemaal niet meedoen"

Met Kiefer Sutherland op de set van 'Pompeii': "Wilde eerst helemaal niet meedoen"

http://oi57.tinypic.com/2m4842h.jpg

Toen de opnames van Paul W.S. Andersons nieuwste film 'Pompeii' bezig waren, kregen wij van HLN.be de kans om een kijkje te gaan nemen op de set in Toronto. De eerste scène die we daar te zien kregen was er eentje met Kiefer Sutherland terwijl er rondom hem een gevecht aan de gang is. De allereerste opname mislukt meteen omdat de acteur in de lach schiet. Al zou je voor minder, als je tegenspeler Jared Harris tussen twee bloedstollende takes in over Wimbledon en Roger Federer begint... Wij kregen Sutherland vlak na zijn scène te pakken voor een interview.

Kiefer Sutherland kruipt in 'Pompeii', een rampenfilm over de uitbarsting van de Vesuvius, in de huid van de slechterik Quintus Attius Corvus, een arrogante en genadeloze Romeinse senator die zijn zinnen heeft gezet op de beeldschone Cassia. Corvus wil met haar trouwen, maar zij denkt daar helemaal anders over: Cassia is immers verliefd op Milo, een jonge slaaf die als kind een bloedbad op zijn dorp overleefde. En laat het nu net Corvus zijn die indertijd het bevel gaf om het hele dorp uit te moorden.

Sutherland was eerst helemaal niet geïnteresseerd om de rol van Senator Corvus aan te nemen, maar zijn broer - die al een tijdje zijn agent is - wist hem uiteindelijk te overtuigen: "Ik ga heel eerlijk zijn: toen ze me voor de eerste keer vertelden waar de film over ging, was ik allesbehalve onder de indruk. Een gladiatorenfilm die uitdraait op een rampenfilm? Alsjeblieft, laat me niet lachen! Mijn broer heeft erop aangedrongen om het script te lezen. En ja,... de dialogen zijn schitterend."

Buitengewone kans
De acteur was zodanig onder de indruk van het script, dat hij geen moment meer twijfelde om op het aanbod van de filmmakers in te gaan: "Als je de film ziet, dan merk je meteen dat dit een rol was die ik absoluut niet mocht laten liggen. Het was een uitzonderlijke mooie kans die ik met beide handen moest grijpen. Er zijn heel veel grote films die een script hebben dat met haken en ogen aan elkaar hangt, dus ik was heel blij om te zien hoe dit verhaal wél heel sterk was. Paul W.S. Anderson maakt keer op keer visuele meesterwerken. Het zal moeilijk worden om mijn personage te haten, gewoon omdat hij één van de beste dialogen uit mijn filmcarrière heeft."

14-02-2014 om 18:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Mask' jaagt Cameron Diaz stuipen op het lijf

'The Mask' jaagt Cameron Diaz stuipen op het lijf

http://oi57.tinypic.com/20ici01.jpg

Stevig schrikken voor Cameron Diaz, daar in de zetel bij Ellen DeGeneres:  een kloon van 'The Mask' sloop haar richting uit, net op het moment dat de actrice aan het beschrijven was hoe angstaanjagend ze die transformatie van Jim Carrey vond. Het gilletje maakte duidelijk dat de grap geslaagd was. "Ik ben echt verschoten, ik voelde over mijn hele lichaam koude rillingen. En ik schreeuwde als een meisje", aldus de actrice.

De filmklassieker van Chuck Russell ligt intussen alweer twintig jaar achter ons. "En intussen ben ik nog altijd films aan het maken, dat had ik toen nooit durven dromen", klonk het nog uit de mond van de Amerikaanse. "Op die set heb ik trouwens mijn 21ste verjaardag gevierd, zoiets vergeet je niet snel."

14-02-2014 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dave Grohl verwacht derde dochter

Dave Grohl verwacht derde dochter

http://oi57.tinypic.com/292tuzp.jpg

Dave Grohl (45) en de 37-jarige Jordyn Blum, met wie hij in 2003 trouwde, verwachten hun derde dochter samen. Volgens een bron bij UsMagazine.com hebben de twee de grootste moeite om een naam te bedenken voor het kind, want met Violet Maye (8) en Harper Willow (5) hebben ze alle namen die ze leuk vinden al gebezigd.

Recent onthulde Grohl nog dat hij zijn liefde voor muziek, in het bijzonder The Beatles, aan zijn kinderen heeft doorgegeven.

Zondag verklaarde hij tijdens de CBS-special naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van het eerste Amerikaanse tv-optreden van The Beatles: "Ik kan me de hand op het hart zeggen dat ik zonder The Beatles nooit muzikant was geworden. Ik was nog heel jong toen ik verslingerd raakte aan hun groove, hun flegma, hun gratie en hun schoonheid, hun donkere en hun lichte kant. The Beatles kenden geen beperkingen en in die vrijheid definieerden ze wat we vandaag kennen als rock-'n-roll voor mijn ouders, voor mezelf en voor mijn dochter".

Voor hij 'Hey Bulldog' uit de soundtrack van 'Yellow Submarine' speelde, verklaarde hij nog: "Het is niet één van hun grootste hits, maar voor mij is het een cruciale Beatles-rocksong. Dit is voor de favoriete band van mijn moeder, mijn favoriete band en nu ook de favoriete band van mijn dochter".

13-02-2014 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Hoet opnieuw in 'kritieke toestand' in ziekenhuis

Jan Hoet opnieuw in 'kritieke toestand' in ziekenhuis

http://oi60.tinypic.com/91dz49.jpg

Jan Hoet blijft sukkelen met zijn gezondheid. De kunstkenner liet enkele dagen geleden nog weten dat hij voortaan naar de dokters luistert en dat hij het rustiger aan ging doen, maar sinds zondagavond ligt hij opnieuw in het ziekenhuis, schrijft Het Nieuwsblad. Over de reden en de ernst van de opname is niets geweten, maar volgens zijn zoon verkeert Hoet opnieuw in kritieke toestand.

Jan Hoet werd de voorbije jaren niet gespaard. Hij overwon kanker, overleefde een kunstmatige coma, was dialysepatiënt met één nier en klapte in 2012 op de luchthaven van Hamburg in mekaar na een hartstilstand. Op 12 januari dit jaar kroop hij opnieuw door het oog van de naald toen hij op weg naar het UZ-Gent voor een nachtelijke nierdialyse geveld werd door een tweede hartstilstand.

Toch heeft Hoet er altijd de moed ingehouden. Schrik dat het licht voorgoed zou uitgaan, heeft hij nooit gehad. "Waarom zou ik schrík hebben? Ik ben geen klagend type, ik relativeer alles. Wat komt, dat komt. Ik maak me daar geen zorgen over. ­Eigenlijk voel ik me als een jong kind, dat geniet van elke dag. Ik weet ook niet wat de toekomst brengt."

13-02-2014 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inwoners Oevel woedend: "Café Corsari heeft grote fout gemaakt"

Inwoners Oevel woedend: "Café Corsari heeft grote fout gemaakt"

http://oi59.tinypic.com/2hek4sl.jpg

De inwoners van Oevel, het geboortedorp van Natalia, komen massaal op voor hun Kempische diva. Ze zijn kwaad omdat er zo veel negatieve reacties volgen op haar presentatie op de MIA's. De foute reportage in 'Café Corsari' heeft de gemoederen nog harder doen oplaaien. Volgens Natalia's manager Bob Savenberg is de zangeres blij met de steun uit haar geboortedorp, maar ligt ze niet wakker van de hele commotie.

Natalia zelf heeft het veel te druk om op de hele commotie te reageren. Ze is bezig met The Voice Kids. "We zijn ondertussen al vier dagen na haar presentatie en de commotie blijft maar doorgaan", reageert haar manager. "Het wordt allemaal opgeklopt. Alsof dit nieuws is van staatsbelang", zegt Bob Savenberg. De commotie ontstond na de MIA's afgelopen zaterdag. Haar Kempische tongval bleek niet bij alle kijkers in de smaak te vallen, zo bleek uit berichten op sociale media zoals Twitter.

Twee dagen later volgde bovendien in het televisieprogramma 'Café Corsari' op Eén een reportage over het dialect van Natalia. Bedoeling was om inwoners van Oevel, de geboorteplaats van de zangeres, aan het woord te laten. Er zijn een halve dag opnames gedraaid in Oevel, maar de inwoners kwamen niet aan bod. De reportagemakers gebruikten wel quotes die ze hadden opgenomen op de markt in Tessenderlo.

Dat zette kwaad bloed in Natalia's geboortedorp. "Wij hebben ons bijna een hele dag moeten uitsloven om mee te werken aan een reportage en uiteindelijk zenden ze het verkeerd uit. Wij zijn serieus verontwaardigd. 'Café Corsari' heeft een grote fout gemaakt", zeggen Erna Leirs en Gerty Jansen. Op facebook richtten de inwoners zelf een groep op: 'Tomas en Freek van Café Corsari, Oevel ligt niet in Limburg'. De pagina telt al ruim vierhonderd leden.

"We zijn twee keer te schande gemaakt en daar kunnen we niet mee lachen. We vinden het vooral spijtig omdat we net wilden tonen dat we ons Kempisch dialect fantastisch vinden. We gingen onze Natalia daarmee steunen en dat hebben we nu niet kunnen doen. Sorry Natalia, het gebeurde buiten onze wil om. Ondanks alle kritiek blijft Oevel is fier op jou."

13-02-2014 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmvakblad leert Amerikanen 'VERE-luh BAH-tuns' zeggen

Filmvakblad leert Amerikanen 'VERE-luh BAH-tuns' zeggen

http://oi59.tinypic.com/2nsm79s.jpg

"De Belgische ster van de oscargenomineerde 'Broken Circle Breakdown' schakelt met gemak over van film naar televisie en concertzalen", zo introduceert filmvakblad Variety deze week Veerle Baetens. Ze wordt in de bijbel van de filmliefhebber gepresenteerd als 'internationale ster die je moet kennen'. Om de Amerikanen alvast vertrouwd te maken met de rijzende ster, geeft het blad zijn lezers ook mee hoe haar naam uit te spreken: 'pronounced VERE-luh BAH-tuns'.

"De in Antwerpen geboren Veerle Baetens (spreek uit als VERE-luh BAH-tuns) stond al op de radar van de meeste Europese casting directors dankzij haar werk in films en voor televisie. Haar vertolking van Elise, de bluegrass zingende moeder wiens dochter ziek wordt in de Belgische nominatie voor beste niet-Engelstalige film 'The Broken Circle Breakdown' leverde haar wereldwijde aandacht op", klinkt het.

Pitbull
Regisseur Felix van Groeningen noemt Baetens in het artikel minzaam 'een pitbull', meldt Variety. Van Groeningen in het artikel: "Wat me het meest opvalt aan haar, naast het feit dat de camera dol is op haar en dat ze de hardstwerkende actrice is die ik ooit ontmoette, is dat ze in staat is bijna ogenblikkelijk de emotie van een scène te vatten".

Muzikaal talent
Variety focust ook op Baetens' muzikale kwaliteiten.  "Ze is mezzo-sopraan en speelt piano en gitaar. Ze heeft ervaring in het muziektheater en heeft haar eigen europop-band, Dallas. Voor ze aan 'Broken Circle' begon, had ze nog niet stilgestaan bij de Amerikaanse rootsmuziek die in de film een hoofdrol speelt, maar ze werd een fan van het genre". Baetens: "Ik hou vooral van muziek met aangrijpende teksten. Daarom begon ik van bluegrass te houden. De liedjes zijn zo oprecht en eenvoudig, ze gaan recht naar je hart".

"De soundtrack van 'Broken Circle Breakdown' werd onverwacht een bestseller in België en Frankrijk, de concerten van de band zijn zeer gegeerd".

BBC-drama
"Baetens, die vloeiend Nederlands, Engels en Frans praat, speelde recent in twee afleveringen van het historische BBC-drama 'The White Queen', als Margaretha van Anjou. Ze speelt in het Belgische hitdrama 'Het Vonnis', dat al meer dan 4 miljoen dollar ophaalde. Ze schrijft ook mee aan een toneelscenario, maar voorlopig kan ze niet vertellen waarover dat gaat".

Baetens opnieuw: "Ik wil heel graag overal ter wereld werken, maar ook thuis".

Tot slot geeft het artikel in Variety nog mee dat Baetens geen tatoeages heeft en dat ze elke dag tweeënhalf uur moest stilzitten terwijl de tijdelijke tattoos werden aangebracht.

13-02-2014 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telenetklanten kunnen straks VRT-programma's "licht uitgesteld bekijken"

Telenetklanten kunnen straks VRT-programma's "licht uitgesteld bekijken"

http://oi57.tinypic.com/2lxhwyf.jpg

Telenet heeft de nog lopende overeenkomst met de VRT verlengd met vier jaar tot 2017 en daardoor bijkomende distributierechten bekomen. Door de nieuwe overeenkomst kunnen Telenetklanten later dit jaar VRT-programma's "licht uitgesteld bekijken", meldt Telenet  vandaag in een persbericht.

Bovendien wordt het binnenkort ook mogelijk om opgenomen programma's te bekijken op een tweede scherm. "Zo maken we Yelo TV completer", zegt woordvoerster van Telenet Evelyne Nieuwland.

Door het nieuwe akkoord kunnen Telenetklanten VRT-programma's tot zeven dagen terug opvragen. Bovendien kunnen ze eerder gemaakte opnames van programma's van de openbar omroep delen en herbekijken op een tweede scherm (pc, tablet en smartphone).

Deze nieuwe functionaliteiten waren eerder al beschikbaar bij Stievie TV. Telenet wil zo het vuur aan de schenen leggen van de concurrent.

Voorlopig is er enkel een overeenkomst met de openbare omroep, al zijn er gesprekken lopende met de Medialaan. Telenet staat ook open voor gesprekken met de andere mediagroepen. Wanneer de nieuwe toepassingen effectief worden gelanceerd, is niet duidelijk.

13-02-2014 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George 'Mr. Nespresso' Clooney drinkt geen koffie

George 'Mr. Nespresso' Clooney drinkt geen koffie

http://oi62.tinypic.com/2zf4sac.jpg

Matthias Schoenaerts is niet de enige Vlaming die een Hollywoodfilm op zijn cv heeft staan. Ook 'Benidorm Bastards'-ster Marcel Mols (65) en 'Thuis'-acteur Lucas Tavernier (42) kunnen er mee uitpakken. Zij schitteren in 'The Monuments Men', de nieuwe film van en met George Clooney, die vanavond in ons land in première gaat. "Sterallures? George Clooney behandelde ons als echte vips."

'The Monuments Men' vertelt het verhaal van zeven ongewone militairen die tijdens de Tweede Wereldoorlog de opdracht krijgen om de door de nazi's geroofde kunstwerken terug te halen en ze aan hun rechtmatige eigenaars te bezorgen. Het Lam Gods van de gebroeders Van Eyck speelt daarbij een prominente rol in de film.

Geen wonder dus, dat de Belgische première vanavond plaatsvindt in de Sint-Baafskathedraal in Gent. Niet in aanwezigheid van Matt Damon en George Clooney, maar wel van twee andere castleden: Marcel Mols en Lucas Tavernier, bekend van 'Benidorm Bastards' en 'Thuis', die een rolletje in de oorlogsfilm van Mr. Nespresso wisten te versieren.

"Ik was wel wat nerveus om hem te ontmoeten. Ik zag hem praten met iemand op de set, maar hij onderbrak dat gesprek om mij te komen begroeten. 'Hi Marcel, welcome', zei hij nog voor ik me had voorgesteld. Van de honderden mensen op de set kende hij blijkbaar iedereen bij naam. Zelf sprak ik hem aan met mister Clooney, maar dat wilde hij niet. "'We're one big family, call me George.' Ik voelde mij meteen op mijn gemak."

Door enkele dagen op een Hollywood-set door te brengen, leer je iets bij over de sterren. Zo kwam Marcel Mols te weten dat George Clooney, hét uithangbord van Nespresso, géén koffie drinkt. "Iemand van de productie had me verklapt dat George geen liefhebber is. En inderdaad: we hebben twee nachten doorgefilmd en ik heb hem geen enkele druppel koffie zien drinken."

13-02-2014 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey houdt catfight levendig: "Nicki Minaj, wie is dat?"

Mariah Carey houdt catfight levendig: "Nicki Minaj, wie is dat?"

http://oi58.tinypic.com/ive49s.jpg

Mariah Carey en Nicki Minaj blijven elkaar in de haren vliegen. Na hun pittige ruzie tijdens de opnames van 'American Idol' presteerden beide dames het om net op dezelfde dag hun nieuwe clip op het publiek los te laten. Meer nog: enkele minuten nadat de 43-jarige zangeres haar werk promootte met een foto op Instagram plaatste Minaj op Twitter een link naar haar kersverse creatie.

"Ach, ik ben professioneel gebleven in die tv-shows en meer wil ik er niet over kwijt", aldus de 43-jarige zangeres in een radiogesprek. "Nicki, zeg je? Wie is dat? Ik herinner me haar zelfs niet meer. Die periode in mijn leven wil ik graag deleten."

De fans van mooie Mariah mogen alvast niet klagen, zij krijgen haar immers topless te zien in 'You're mine'. Nicki reageert via 'Lookin ass nigga' met een zwart niemendalletje waarin haar vormen mooi tot uiting komen.

13-02-2014 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Michael Jackson adviseert Ian Thomas

Ex van Michael Jackson adviseert Ian Thomas

http://oi57.tinypic.com/33oo1s4.jpg

Debbie Rowe, moeder van Michael Jacksons kinderen Prince en Paris, zal Ian Thomas begeleiden in zijn omgang met de Amerikaanse media. Rowe ging gisteren in LA uit eten met de Vlaamse zanger en nam hem meteen onder haar vleugels. "Debbie is ervan overtuigd dat Ian een grote naam zal worden, maar wil absoluut vermijden dat het slecht met hem afloopt", zegt manager Peter Muls.

Het professionele team rond Ian Thomas in Amerika is een grote naam rijker. Debbie Rowe, mama van de 15-jarige Paris Jackson en drie jaar lang de echtgenote van Michael Jackson, zal ons tieneridool bijstaan tijdens zijn grote avontuur. "Debbie Rowe heeft met Paris een dochter van ongeveer dezelfde leeftijd", aldus manager Peter Muls. "Zij weet als geen ander hoe moeilijk het voor tieners kan zijn om om te gaan met de pers. Haar raad en advies zijn goud waard."

"Debbie vertelde over de moeilijkheden met Paris en over de jeugd die Michael Jackson als kindster beleefde. Ze is écht bezorgd om Ian. 'Zeker niet als Justin Bieber worden en je omringen met de foute vrienden', zei ze. Dat is haar grootste angst. Ze gelooft in Ian en is ervan overtuigd dat hij een heel grote naam zal worden in de internationale muziekindustrie. Ze wil erover waken dat hij niet het pad van sommige andere tienersterren bewandelt en wil koste wat kost vermijden dat het slecht zou aflopen met hem."

12-02-2014 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham volgt het modeadvies van Victoria

David Beckham volgt het modeadvies van Victoria

http://oi61.tinypic.com/ixcozd.jpg

David Beckham geeft toe dat hij af en toe hulp krijgt van zijn vrouw Victoria voor het maken van modebeslissingen. David zei onlangs wel nog dat hij zichzelf kleedt en dus geen gebruik maakt van een styliste. Het feit dat zijn vrouw een modeontwerpster en stijlicoon is, heeft volgens hem de afgelopen jaren wel al veel mode faux pas voorkomen.

"Ze is mijn vrouw, dus ik vertrouw haar advies. Als zij zegt dat ik er niet goed uit zie, ga ik daar ook niet over discussiëren" zei Beckham in een persconferentie. Victoria laat het blijkbaar duidelijk merken wanneer ze vindt dat een outfit niet bij hem past. "Dat gebeurt gelukkig niet vaak" antwoordde David op de vraag of zijn vrouw het vaak oneens is met zijn stijlkeuzes.

Victoria is trouwens niet de enige in het gezin die zich professioneel bezig houdt met mode. David toont ondertussen ook al interesse in de modewereld. Hij is het gezicht van een ondergoedcollectie bij H&M, waar onlangs nog een nieuwe reclamespot voor uitkwam.

Het hele Beckham-gezin was afgelopen zondag nog aanwezig bij de modeshow van mama Victoria. Die moest  wel het defilé van haar tweede lijn, 'Victoria, Victoria Beckham', afzeggen. Dat stond normaal gezien voor maandag geprogrammeerd, maar het creatieve team heeft de collectie nog niet helemaal rond. "Er zit echt heel veel detail verwerkt in deze collectie en we focussen ook meer op avondkledij" liet Victoria al weten.

12-02-2014 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat we te weten kwamen op de set van 'Pompeii'

Wat we te weten kwamen op de set van 'Pompeii'

http://oi59.tinypic.com/2j0miq9.jpg

Het was een bloedhete dag in juni toen ik samen met een zestal andere reporters in Toronto de set van Pompeii mocht bezoeken. Terwijl wij buiten in een tentje al puffend de opnames konden volgen, zagen we hoe de acteurs in loodzware kostuums aan hun laatste scènes begonnen. Benieuwd naar wat we allemaal te weten kwamen op de set van Paul W.S. Andersons nieuwste film? Lees dan zeker verder!

 De filmmakers lieten zich zowel door 'Titanic' als 'Gladiator' inspireren.

-    Hoewel het om een fictief verhaal gaat, werd alles historisch gezien zo accuraat mogelijk weergegeven. De crew sloot de site van Pompeii hiervoor zes dagen af zodat ze beelden konden maken van wat er nog van de stad overschiet. Die beelden zouden als referentie dienen om Pompeii zo realistisch mogelijk te maken in de film.

-    Regisseur Paul W.S. Anderson probeerde zo weinig mogelijk CGI te gebruiken. Hij vond het belangrijk dat er zo veel mogelijk sets werden gebouwd die alles realistischer zouden moeten laten overkomen.

-    De film begint in 58 voor Christus, wanneer Kiefer Sutherlands personage in Britannia een heel dorp uitmoordt.

-    Anderson omschrijft Pompeii als het "Las Vegas van het oude Rome".

-    Anderson en producer Jeremy Bolt zijn grote fans van 'Downton Abbey', dus namen ze Julian Fellowes aan om mee te werken aan het script.

-    Bolt zegt dat het tien jaar geleden onmogelijk was geweest om deze film te maken omdat de visuele effecten indertijd bijlange niet zo goed gemaakt konden worden.

-    Volgens Bolt neemt de vulkaanuitbarsting en alles wat daarna gebeurt één derde van de film in beslag.

-    Hoewel het om een fictief verhaal gaat, bevestigt Bolt dat de namen van de personages werden gebaseerd op de namen die indertijd populair waren in Pompeii.

-    De filmmakers waren oorspronkelijk van plan om de opnames in Europa te doen, maar ze veranderden van mening omdat het financieel gezien een pak voordeliger was om in Toronto te filmen.

-    Pompeii werd in 3D gefilmd.

-    De opnames duurden 56 dagen.

-    Er werd voor een aantal scènes een speciale 'cameradrone' ingezet die meer dan 60 meter hoog kan vliegen.

-    De Vesuvius barstte uit tijdens een Romeins Festival; de Romeinen waren dus volop aan het feesten toen het noodlot toesloeg.

-    Er zijn drie grote actiescènes waaronder een achtervolging op een koets en een groot gladiatorgevecht.

-    Slechts 25 procent van de arena waarin de gladiatoren vechten, is echt. De rest werd met visuele effecten aangevuld.

-    Het overgrote deel werd op een filmset in Toronto gefilmd, maar de cast en crew hebben ook een paar dagen op locatie gefilmd voor de openingsscène die in een Keltisch dorp plaatsvindt.

-    Het beste advies dat Kit Harington op de set heeft gekregen, is dat hij best zo veel mogelijk kan uitrusten zodat hij genoeg energie heeft om zijn rol te vertolken.

-    Anderson zegt dat hij erg onder de indruk was van Kit Haringtons acteerprestatie als Jon Snow in 'Game Of Thrones', waardoor hij de hoofdrol koste wat kost aan hem wilde geven.

-    Voor sommige scènes werden meer dan 300 figuranten ingezet.

-    Volgens Harington, die in de huid van slaaf Milo kruipt, was het belangrijk dat er zo veel 'echte' sets waren, zodat hij een idee had van hoe het eindresultaat er uit zou zien.

-    Harington zegt dat het, in tegenstelling tot de opnames van 'Game Of Thrones', heel uitputtend is om de hoofdrol in een actiefilm te vertolken.

-    Harington moest tussen twee scènes door gewichten heffen zodat zijn spieren opgespannen bleven.

-    Harington brak zijn vinger tijdens de opnames van een zwaardgevecht.

-    Kiefer Sutherland had oorspronkelijk geen interesse in de rol van de slechterik Senator Corvus, maar het was zijn broer die hem uiteindelijk wist te overtuigen om het script te lezen.

-    Sutherland rijdt al heel zijn leven paard waardoor hij de actiescènes op paard helemaal niet eng vond. Zijn grootste uitdaging echter was om met een paardenkoets te rijden, dat had de acteur nog nooit gedaan.

-    Sutherland zegt dat de regisseur heel vriendelijk en plezant is om mee samen te werken, maar dat hij tegelijkertijd ook heel assertief is. Volgens de acteur weet Anderson precies wat hij wil en laat hij dat ook heel duidelijk merken.

-    Sutherland is nog nooit in Pompeii geweest, maar hij is van plan om in de nabije toekomst een reis naar daar te plannen.

-    Emily Browning zegt dat het voor haar personage Cassia juist goed is dat de vulkaanuitbarsting gebeurde. Het bevrijdt Cassia en Milo van het feit dat ze toch nooit een koppel konden zijn omdat ze uit een heel andere klasse kwamen.

-    In tegenstelling tot haar rol in 'Sucker Punch', moest Browning niet trainen om zich klaar te stomen voor de opnames van 'Pompeii'

-    Browning zegt dat ze tijdens haar research het meest onder de indruk was van de gemummificeerde lichamen die in Pompeii werden aangetroffen.

-    Jared Harris, die in de huid van Lucretius kruipt, zegt dat hij in 'Pompeii' wilde meespelen omdat de filmmakers hen hadden beloofd dat het een mix tussen 'Gladiator' en 'Titanic' zou worden.

-    Harris deed heel wat research voordat hij aan de opnames begon. Zo las hij onder andere brieven van Seneca om meer te weten te komen over de Romeinse cultuur: "Ik heb veel brieven gelezen waarin het dagelijkse leven wordt beschreven. Ik probeerde te begrijpen hoe mensen in de tijd dachten en wat er zoal leefde in de maatschappij."

-    Harris is een grote fan van rampenfilms zoals 'The Towering Inferno' en 'The Poseidon Adventure'.

-    Harris haalt tijdens het begin van ons interview aan dat hij het grappig vindt dat de meeste van zijn personages uiteindelijk sterven: "Ze hebben me vorige week nog verteld dat ik Kenny uit 'South Park' ben. I die in everything! What's going on?!"

-    Adewale Akinnuoye-Agbaje, Atticus in 'Pompeii', zegt dat hij per dag 1 uur cardio moest doen, daarna 2 uur stunttraining, zwaardgevechten, gewone gevechten gevolgd door een lunchpauze, met tot slot 1 uur gewichttraining, drie kwartier stunttraining en 1 uur cardio. Zo zag zijn schema er vijf dagen per week en vier weken aan één stuk uit.

-    Akinnuoye-Agbaje speelt Atticus, een Afrikaanse slaaf die nog één gevecht moet winnen om vrij te komen.

-    Akinnuoye-Agbajes personage deelt een cel met Milo ( Kit Haringtons personage). Atticus moet ervoor zorgen dat hij Milo verslaat zodat hij zijn vrijheid kan terugwinnen.

-    Anderson zegt dat hij in Engeland opgroeide, waar hij van kinds af aan al merkte dat hij gefascineerd was door alles wat met de Romeinse cultuur te maken had.

12-02-2014 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emilia Clarke meest begeerde vrouw

Emilia Clarke meest begeerde vrouw

http://oi60.tinypic.com/xpriw3.jpg

Emilia Clarke is de meest begeerde vrouw van het jaar 2014. Dat vinden tenminste de lezers van AskMen, die in grote getalen hebben gestemd voor de 26-jarige 'Game Of Thrones'-actrice.

In 2013 stond Clarke, die vooral bekend is van haar rol als de hoogblonde Khaleesi in de HBO-serie, nog op de vijftiende plaats. Jennifer Lawrence, de nummer vier, stond toen bovenaan de lijst. Community-actrice Alison Brie is dit jaar tweede, gevolg door Emily Ratajkowski, het model dat naakt te zien was in de videoclip van 'Blurred Lines'.

Onderaan staat Miley Cyrus, die hiermee haar debuut in de jaarlijkse erelijst van 99 vrouwen maakt.

12-02-2014 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toyboy voor Heidi Klum (40)

Toyboy voor Heidi Klum (40)

http://oi58.tinypic.com/xeo2ok.jpg

Heidi Klum heeft een toyboy gescoord. Het 40-jarige supermodel, dat onlangs haar relatie met bodyguard Martin Kirsten op de klippen zag lopen, werd gespot met de 27-jarige Vito Schnabel. Het koppel kon naar verluidt niet van elkaar afblijven, schrijft De Telegraaf. Schnabel heeft het wel voor 'oudere' dames, want twee jaar geleden viel ook Demi Moore (50) voor zijn charmes.

"Heidi gedroeg zich als een tiener. Ik denk dat een date met een jongere man haar het gevoel gaf alsof ze weer op de middelbare school zat. Ze kwamen nauwelijks van hun plek, ze zaten de hele avond aan elkaar te plukken en te zoenen", aldus een insider aan X17 Online.

Het model was eerder getrouwd met zanger Seal met wie ze drie kinderen kreeg. Uit een eerdere relatie met Flavio Briatore kreeg ze nog een dochter Leni, die officieel werd geadopteerd door Seal.

12-02-2014 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!