Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat we te weten kwamen op de set van 'Pompeii'

Wat we te weten kwamen op de set van 'Pompeii'

http://oi59.tinypic.com/2j0miq9.jpg

Het was een bloedhete dag in juni toen ik samen met een zestal andere reporters in Toronto de set van Pompeii mocht bezoeken. Terwijl wij buiten in een tentje al puffend de opnames konden volgen, zagen we hoe de acteurs in loodzware kostuums aan hun laatste scènes begonnen. Benieuwd naar wat we allemaal te weten kwamen op de set van Paul W.S. Andersons nieuwste film? Lees dan zeker verder!

 De filmmakers lieten zich zowel door 'Titanic' als 'Gladiator' inspireren.

-    Hoewel het om een fictief verhaal gaat, werd alles historisch gezien zo accuraat mogelijk weergegeven. De crew sloot de site van Pompeii hiervoor zes dagen af zodat ze beelden konden maken van wat er nog van de stad overschiet. Die beelden zouden als referentie dienen om Pompeii zo realistisch mogelijk te maken in de film.

-    Regisseur Paul W.S. Anderson probeerde zo weinig mogelijk CGI te gebruiken. Hij vond het belangrijk dat er zo veel mogelijk sets werden gebouwd die alles realistischer zouden moeten laten overkomen.

-    De film begint in 58 voor Christus, wanneer Kiefer Sutherlands personage in Britannia een heel dorp uitmoordt.

-    Anderson omschrijft Pompeii als het "Las Vegas van het oude Rome".

-    Anderson en producer Jeremy Bolt zijn grote fans van 'Downton Abbey', dus namen ze Julian Fellowes aan om mee te werken aan het script.

-    Bolt zegt dat het tien jaar geleden onmogelijk was geweest om deze film te maken omdat de visuele effecten indertijd bijlange niet zo goed gemaakt konden worden.

-    Volgens Bolt neemt de vulkaanuitbarsting en alles wat daarna gebeurt één derde van de film in beslag.

-    Hoewel het om een fictief verhaal gaat, bevestigt Bolt dat de namen van de personages werden gebaseerd op de namen die indertijd populair waren in Pompeii.

-    De filmmakers waren oorspronkelijk van plan om de opnames in Europa te doen, maar ze veranderden van mening omdat het financieel gezien een pak voordeliger was om in Toronto te filmen.

-    Pompeii werd in 3D gefilmd.

-    De opnames duurden 56 dagen.

-    Er werd voor een aantal scènes een speciale 'cameradrone' ingezet die meer dan 60 meter hoog kan vliegen.

-    De Vesuvius barstte uit tijdens een Romeins Festival; de Romeinen waren dus volop aan het feesten toen het noodlot toesloeg.

-    Er zijn drie grote actiescènes waaronder een achtervolging op een koets en een groot gladiatorgevecht.

-    Slechts 25 procent van de arena waarin de gladiatoren vechten, is echt. De rest werd met visuele effecten aangevuld.

-    Het overgrote deel werd op een filmset in Toronto gefilmd, maar de cast en crew hebben ook een paar dagen op locatie gefilmd voor de openingsscène die in een Keltisch dorp plaatsvindt.

-    Het beste advies dat Kit Harington op de set heeft gekregen, is dat hij best zo veel mogelijk kan uitrusten zodat hij genoeg energie heeft om zijn rol te vertolken.

-    Anderson zegt dat hij erg onder de indruk was van Kit Haringtons acteerprestatie als Jon Snow in 'Game Of Thrones', waardoor hij de hoofdrol koste wat kost aan hem wilde geven.

-    Voor sommige scènes werden meer dan 300 figuranten ingezet.

-    Volgens Harington, die in de huid van slaaf Milo kruipt, was het belangrijk dat er zo veel 'echte' sets waren, zodat hij een idee had van hoe het eindresultaat er uit zou zien.

-    Harington zegt dat het, in tegenstelling tot de opnames van 'Game Of Thrones', heel uitputtend is om de hoofdrol in een actiefilm te vertolken.

-    Harington moest tussen twee scènes door gewichten heffen zodat zijn spieren opgespannen bleven.

-    Harington brak zijn vinger tijdens de opnames van een zwaardgevecht.

-    Kiefer Sutherland had oorspronkelijk geen interesse in de rol van de slechterik Senator Corvus, maar het was zijn broer die hem uiteindelijk wist te overtuigen om het script te lezen.

-    Sutherland rijdt al heel zijn leven paard waardoor hij de actiescènes op paard helemaal niet eng vond. Zijn grootste uitdaging echter was om met een paardenkoets te rijden, dat had de acteur nog nooit gedaan.

-    Sutherland zegt dat de regisseur heel vriendelijk en plezant is om mee samen te werken, maar dat hij tegelijkertijd ook heel assertief is. Volgens de acteur weet Anderson precies wat hij wil en laat hij dat ook heel duidelijk merken.

-    Sutherland is nog nooit in Pompeii geweest, maar hij is van plan om in de nabije toekomst een reis naar daar te plannen.

-    Emily Browning zegt dat het voor haar personage Cassia juist goed is dat de vulkaanuitbarsting gebeurde. Het bevrijdt Cassia en Milo van het feit dat ze toch nooit een koppel konden zijn omdat ze uit een heel andere klasse kwamen.

-    In tegenstelling tot haar rol in 'Sucker Punch', moest Browning niet trainen om zich klaar te stomen voor de opnames van 'Pompeii'

-    Browning zegt dat ze tijdens haar research het meest onder de indruk was van de gemummificeerde lichamen die in Pompeii werden aangetroffen.

-    Jared Harris, die in de huid van Lucretius kruipt, zegt dat hij in 'Pompeii' wilde meespelen omdat de filmmakers hen hadden beloofd dat het een mix tussen 'Gladiator' en 'Titanic' zou worden.

-    Harris deed heel wat research voordat hij aan de opnames begon. Zo las hij onder andere brieven van Seneca om meer te weten te komen over de Romeinse cultuur: "Ik heb veel brieven gelezen waarin het dagelijkse leven wordt beschreven. Ik probeerde te begrijpen hoe mensen in de tijd dachten en wat er zoal leefde in de maatschappij."

-    Harris is een grote fan van rampenfilms zoals 'The Towering Inferno' en 'The Poseidon Adventure'.

-    Harris haalt tijdens het begin van ons interview aan dat hij het grappig vindt dat de meeste van zijn personages uiteindelijk sterven: "Ze hebben me vorige week nog verteld dat ik Kenny uit 'South Park' ben. I die in everything! What's going on?!"

-    Adewale Akinnuoye-Agbaje, Atticus in 'Pompeii', zegt dat hij per dag 1 uur cardio moest doen, daarna 2 uur stunttraining, zwaardgevechten, gewone gevechten gevolgd door een lunchpauze, met tot slot 1 uur gewichttraining, drie kwartier stunttraining en 1 uur cardio. Zo zag zijn schema er vijf dagen per week en vier weken aan één stuk uit.

-    Akinnuoye-Agbaje speelt Atticus, een Afrikaanse slaaf die nog één gevecht moet winnen om vrij te komen.

-    Akinnuoye-Agbajes personage deelt een cel met Milo ( Kit Haringtons personage). Atticus moet ervoor zorgen dat hij Milo verslaat zodat hij zijn vrijheid kan terugwinnen.

-    Anderson zegt dat hij in Engeland opgroeide, waar hij van kinds af aan al merkte dat hij gefascineerd was door alles wat met de Romeinse cultuur te maken had.

12-02-2014 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emilia Clarke meest begeerde vrouw

Emilia Clarke meest begeerde vrouw

http://oi60.tinypic.com/xpriw3.jpg

Emilia Clarke is de meest begeerde vrouw van het jaar 2014. Dat vinden tenminste de lezers van AskMen, die in grote getalen hebben gestemd voor de 26-jarige 'Game Of Thrones'-actrice.

In 2013 stond Clarke, die vooral bekend is van haar rol als de hoogblonde Khaleesi in de HBO-serie, nog op de vijftiende plaats. Jennifer Lawrence, de nummer vier, stond toen bovenaan de lijst. Community-actrice Alison Brie is dit jaar tweede, gevolg door Emily Ratajkowski, het model dat naakt te zien was in de videoclip van 'Blurred Lines'.

Onderaan staat Miley Cyrus, die hiermee haar debuut in de jaarlijkse erelijst van 99 vrouwen maakt.

12-02-2014 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toyboy voor Heidi Klum (40)

Toyboy voor Heidi Klum (40)

http://oi58.tinypic.com/xeo2ok.jpg

Heidi Klum heeft een toyboy gescoord. Het 40-jarige supermodel, dat onlangs haar relatie met bodyguard Martin Kirsten op de klippen zag lopen, werd gespot met de 27-jarige Vito Schnabel. Het koppel kon naar verluidt niet van elkaar afblijven, schrijft De Telegraaf. Schnabel heeft het wel voor 'oudere' dames, want twee jaar geleden viel ook Demi Moore (50) voor zijn charmes.

"Heidi gedroeg zich als een tiener. Ik denk dat een date met een jongere man haar het gevoel gaf alsof ze weer op de middelbare school zat. Ze kwamen nauwelijks van hun plek, ze zaten de hele avond aan elkaar te plukken en te zoenen", aldus een insider aan X17 Online.

Het model was eerder getrouwd met zanger Seal met wie ze drie kinderen kreeg. Uit een eerdere relatie met Flavio Briatore kreeg ze nog een dochter Leni, die officieel werd geadopteerd door Seal.

12-02-2014 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halfzus Julia Roberts in zelfmoordbrief: "Zij dreef me tot wanhoopsdaad"

Halfzus Julia Roberts in zelfmoordbrief: "Zij dreef me tot wanhoopsdaad"

http://oi59.tinypic.com/255nbyq.jpg

Nancy Motes, de halfzus van Julia Roberts die zondag dood werd aangetroffen en volgens de onderzoekers zelfmoord pleegde, liet een brief achter waarin ze stelt dat de beroemde actrice haar tot de wanhoopsdaad heeft gedreven.

Motes, die een moeilijke relatie had met de oscarwinnares, werd zondag levenloos aangetroffen in bad in een huis waar ze op de hond moest passen. Er werden verscheidene medicijnen gevonden, maar het is nog niet duidelijk of ze aan een overdosis overleed. Bronnen dicht bij het onderzoek laten er geen twijfel over bestaan dat Motes zichzelf van het leven beroofde.

Drie pagina's verwijten
Een bron in New York Daily News: "Het was zeker zelfmoord. Ze liet een brief van vijf pagina's achter. Drie pagina's lang gaat ze tekeer tegen haar zus Julia en stelt ze onomwonden dat zij haar tot de wanhoopsdaad heeft gedreven. Eén pagina lang schrijft ze aan haar moeder hoe graag ze haar heeft gezien, de laatste pagina was gericht aan haar verloofde".

Het was haar verloofde, John Dilbeck, die Nancy levenloos aantrof. Volgens de autoriteiten kan ze daar al tot twaalf uur gelegen hebben.

Nancy Motes is de dochter van Julia Roberts' moeder Betty Lou en haar stiefvader Michael Motes.

Twitter
In de dagen voor haar overlijden gaf Nancy haar beroemde halfzus er flink van langs op Twitter. De twee raakten met elkaar in onmin nadat Nancy de voorbije zomer een interview had gegeven.

'Mijn 'zus' zei dat ze voldoende liefde heeft van haar vrienden en fans. Zo weten jullie allemaal dat de Lieveling van Amerika een b***h is", schreef ze. En even later: "Wil jij een fan zijn van iemand die zo gemeen is. Ze is zelfs niet eens zo'n goeie actrice. Ben je blij dat je me hebt verneukt?". Die tweets zijn inmiddels verwijderd.

Gisteren werd een autopsie verricht, voor het bepalen van de doodsoorzaak is het nog wachten op de resultaten van het toxicologisch onderzoek. Een woordvoerder van de lijkschouwer bevestigde dat er een zelfmoordbrief werd gevonden, maar zei dat hij niet geloofde dat die vijf pagina's lang was.

12-02-2014 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookje Pieter Loridon en Zoë Van Gastel over en uit

Sprookje Pieter Loridon en Zoë Van Gastel over en uit

http://oi59.tinypic.com/20pog35.jpg

Het sprookje tussen Zoë Van Gastel (30) en Pieter Loridon (40) is over en uit. Er deden al langer geruchten de ronde dat hun relatie op de klippen was gelopen, maar nu heeft de blonde ATV-presentatrice het ook zelf bevestigd aan TV familie.

Over de relatie tussen de presentatrice en de ex-basketballer is al heel wat inkt gevloeid. Logisch, het duurde maar liefst twee jaar voor ze openlijk voor hun liefde uitkwamen. Maar van enige passie tussen de twee is helaas geen sprake meer. Het enige wat Zoë nu nog wil, is de naam 'Pieter Loridon' vergeten.

Velen vonden het al vreemd dat ze de laatste maanden niet meer samen werden gespot én dat zowel Zoë als Pieter op events en in het uitgaansleven in hun eentje opdaagden. "Ze zijn al een tijdje uit elkaar", klonk het dan ook. Opmerkelijk nieuws, dat Pieter noch Zoë wilden bevestigen. Nu maakte Zoë echter zelf komaf met alle geruchten. "Ja, wat gezegd wordt over mij en Pieter is waar. Wij hebben geen relatie meer en dat is ondertussen al een tijdje zo. Maar veel meer dan dat wil ik er niet over kwijt", klinkt het.

Over de reden van de breuk worden we dus in het ongewisse gelaten. Al staat één ding al vast: een verzoening zit er niet meer in. "Tussen mij en Pieter komt het nooit meer goed", aldus Zoë. "Sinds de breuk gaan we gewoon elk onze eigen weg. Ik heb al enkele maanden geleden mijn spullen gepakt en ben bij hem vertrokken, want wij woonden ondertussen ook al samen."

12-02-2014 om 16:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo omzeilt u de online wachtrij van Tomorrowland

Zo omzeilt u de online wachtrij van Tomorrowland

http://oi58.tinypic.com/2wgsjdi.jpg

Drie bloggers zijn er met enkele handige trucjes in geslaagd om vooraan in de online wachtrij van de Belgische Tomorrowland-ticketverkoop te komen. Ze beschrijven het huzarenstukje op hun website, naar eigen zeggen omdat ze vermoeden dat een aantal personen die tickets willen doorverkopen op de zwarte markt dezelfde methode gehanteerd hebben om zeker aan tickets te raken.

"Het belangrijkste is dat je op het juiste moment verbinding maakt met het ticketsysteem", zegt Kristof Vosters, een van de bloggers die naar eigen zeggen slechts over een basiskennis ICT beschikken en met relatief eenvoudige research tot hun stappenplan kwamen. "We ontdekten dat de ticketpagina om de twee minuten een 'refresh' deed met een vertraging van zes seconden voor het terugsturen van een antwoord. Door in plaats van om 11 uur al om exact 10.57 uur en 54 seconden onze browsers te refreshen, kwamen we vooraan in de wachtrij te staan."

Vosters en zijn kompanen Herman Maes en Michel Vastenaeken leggen hun methode haarfijn uit op hun blogsite. Paylogic, het bedrijf dat de online ticketverkoop organiseert, bevestigt grotendeels het verhaal en stelt dat de drie niets illegaal deden. Het bedrijf spreekt van "handig werk", maar waarschuwt dat het systeem regelmatig verandert en er dus geen enkele garantie is dat identiek dezelfde werkwijze bij de internationale verkoop volgende zaterdag opnieuw zal werken.

De Tomorrowland-organisatie benadrukt intussen dat ze dankzij het preregistratie- en ticketingsysteem makkelijker kaarten op de zwarte markt kan traceren. Wie merkt dat mensen kaarten doorverkopen, kan dit bovendien melden bij fraude@tomorrowland.com.

11-02-2014 om 16:53 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DiCaprio onthult inspiratie voor drugsscène 'Wolf of Wall Street'

DiCaprio onthult inspiratie voor drugsscène 'Wolf of Wall Street'

http://oi59.tinypic.com/fekimf.jpg

Leonardo DiCaprio mag dan genomineerd zijn voor een Oscar voor zijn acteerprestatie in 'The Wolf of Wall Street', maar dat wilt niet zeggen dat de inspiratie voor de rol niet uit een simpele hoek kan komen. De scène uit de film waarin DiCaprio volledig gedrogeerd is na het nemen van extra sterke Quaalude-pillen is geïnspireerd op een filmpje van een heel erg dronken man op YouTube.

Leonardo DiCaprio vertelde op het Santa Barbara International Film Festival over het filmpje met de titel 'Drunkest Guy in the World'. "De meeste inspiratie voor die drugsscène haalde ik uit het herhaaldelijk bekijken van dit filmpje" vertelt Leo. "Je ziet een man die een biertje wilt kopen, maar zijn lichaam werkt niet echt meer mee, dat was een grote bron van inspiratie voor mij" gaat de acteur verder. "Het was ook niet enkel het feit dat hij geen controle meer had over zijn lichaam, maar ook zijn motivatie vond ik intrigerend. Die man had één doel en dat was het kopen van bier, maar het kostte hem wel een half uur om dat te doen.

In het filmpje is een man te zien die door een 7-Eleven winkel loopt, maar steeds weer valt en zichzelf terug rechttrekt om een blikje bier te kunnen kopen. In 'The Wolf of Wall Street' zie je dan weer hoe DiCaprio door de lobby van een club kruipt en zichzelf van de trap gooit om tot aan zijn auto te geraken.

11-02-2014 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmmakers houden megacasting in stadion voor nieuwe Peter Pan film

Filmmakers houden megacasting in stadion voor nieuwe Peter Pan film

http://oi57.tinypic.com/1z5ugoy.jpg

De makers van de nieuwe film over Peter Pan gaan later deze maand een open casting houden voor de hoofdrol. Jongens van 11 tot 13 jaar kunnen een poging doen om de rol van de jongen die niet wilde opgroeien te bemachtigen. De audities gaan op 23 februari door in de Wembley Arena in Londen.

De rij voor de audities zal open gaan om 9u 's morgens en om 11u terug gesloten worden. Warner Bros liet ook weten dat er geen faciliteiten zullen worden voorzien voor mensen die al 's nachts willen aanschuiven. De aspirerende acteurs mogen niet langer zijn dan 1m65 en moeten worden begeleid door hun ouders op de auditiedag. Er werd ook al een website gelanceerd, waarop alle informatie in verband met de auditie staat.

De film zal worden geregisseerd door Joe Wright, die eerder al regisseur was voor 'Atonement', en zal in juli 2015 in de zalen uitkomen. Het is niet de eerste film gebaseerd op het boek van J M Barrie. In de versie van 2003 nam Jeremy Sumpter de hoofdrol op zich en in de film uit 1991 zagen we Robin Williams als een volwassen Peter Pan. Johnny Depp werd ook al genomineerd voor een Oscar voor zijn rol als Barrie in de productie 'Finding Neverland' uit 2004. Die film toont hoe de relatie tussen de auteur en Sylvia Llewelyn Davies tot de creatie van het figuur Peter Pan leidde.

11-02-2014 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Netjurk' Nicki Minaj laat weinig aan verbeelding over

'Netjurk' Nicki Minaj laat weinig aan verbeelding over

http://oi60.tinypic.com/2mcaj3k.jpg

Zangeres Nicki Minaj is niet vies van een provocerende outfit hier of daar. De 'Starships'-zangeres laat zich weer van haar minst verhullende kant zien in enkele foto's op Instagram.

De 31-jarige zangeres kiest dit keer wel voor haar natuurlijke haarkleur, in plaats van neonkleuren waar ze normaal gezien mee te zien is, voor de fotoshoot met Grizzleemusic. Ze draagt een soort mix van een net en een jurk van ontwerper Mark Fast. Minaj draagt onder de bijna afwezige jurk ook enkel tepelplakkers, dus het geheel laat weinig aan de verbeelding over.

Het is geen verrassing dat Nicki Minaj kiest voor tepelplakkers in plaats van een bh, aangezien de zangeres in september nog aan Ellen Degeneres vertelde dat ze niet graag bh's draagt. "Bh's zijn als de duivel" zei ze toen.

11-02-2014 om 16:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wauters noch Waes waagt zich aan 'grote sprong'

Wauters noch Waes waagt zich aan 'grote sprong'

http://oi60.tinypic.com/33z48qf.jpg

In 'Wauters versus Waes' staat het nog steeds 2-2. Niemand scoorde een punt dus, maar de VRT-presentator kwam er verdomd dicht bij. Op de beslissende dag bleek hij volgens zijn coach echter te nerveus om vanop twintig meter hoogte een achterwaartse salto uit te voeren. In 'Café Corsari' volgde nog een leuk extraatje: Waes richtte zich tot de non-believer die met een kettingbrief de echtheid van hun fietstocht Bordeaux-Parijs in twijfel trok. "Mail naar info@wautersvswaes.be, er staat een fiets voor u klaar in Bordeaux. Koen en ik rijden dan met u naar Parijs!"

"Ik heb nog nooit zo veel schrik gehad in mijn leven. Rampzalige opdracht. Ik schijt in mijn broek van schrik." Dat Wauters geen waterrat was, werd al snel duidelijk. En toen had hij nog niet eens van de één meter-plank gesprongen.

11-02-2014 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywood-ster Shirley Temple (85) overleden

Hollywood-ster Shirley Temple (85) overleden

http://oi57.tinypic.com/10wjz7n.jpg

De Amerikaanse actrice Shirley Temple is op 85-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar familie bekend gemaakt, meldt de Britse openbare omroep BBC.

Ze overleed in haar huis in Woodside in Californië, omringd door haar familie en naasten.

Temple, die in 1928 geboren werd, werd in de jaren 30 van de vorige eeuw bekend als kindsterretje. Het meisje met de blonde krulletjes speelde in die jaren in meer dan vijftig films, onder andere in 'Bright Eyes', 'Stand Up', 'Cheer' en 'Curly Top'. In 1934 won ze een speciale Jeugdoscar voor haar rol in de film 'Bright Eyes', wat van haar nog steeds de jongeste Oscarwinnares ooit maakt. Op amper 21-jarige leeftijd hield Temple de filmwereld voor bekeken. De laatste keer dat ze in een film was te zien, was in 1949.

In haar latere leven werd de actrice diplomaat. Van 1969 tot 1970 ging ze aan de slag als ambassadrice bij de Verenigde Naties. Vervolgens was ze twee jaar lang Amerikaanse ambassadrice in Ghana (1974-1976). Ook maakte ze het einde van het communistisch tijdperk mee in het toenmalige Tsjechoslowakije (1989-1992).

Temple was tweemaal gehuwd. Eerst stapte ze in het huwelijksbootje met John Agar. Met haar tweede echtgenoot Charles Alden Black kreeg Temple drie kinderen.

11-02-2014 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Claire verschijnt weer aan zijde van Laurent

Prinses Claire verschijnt weer aan zijde van Laurent

http://oi61.tinypic.com/24zyij5.jpg

Na weken van publieke afwezigheid is prinses Claire weer aan de zijde van haar man Laurent verschenen. De prins woonde vanmiddag de opening van een gerenoveerd gebouw in Brussel bij en had tot ieders verrassing zijn vrouw Claire meegenomen.

Oorspronkelijk was voorzien dat de prinses alleen zou komen maar vorige week werd gemeld dat prins Laurent haar zou vervangen. Uiteindelijk verscheen het koppel samen op het appel.

De geruchtenmolen draaide de voorbije weken op volle toeren toen Laurent plots overal alleen verscheen. Sommigen spraken over huwelijksproblemen, anderen over boosheid om een verminderde dotatie. Prins Laurent blonk de afgelopen weken ook uit in norsheid. Een glimlach kon er nauwelijks af. Afgelopen zaterdag haalde Laurent tijdens de MIA's zelfs nog een wildvreemde vrouw mee op het podium "omdat hij niet graag alleen verschijnt".

Zijn smeekbede met een knipoog bleef niet zonder gevolg, want vandaag was Claire er gewoon weer bij.

11-02-2014 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
10-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getest: Zwart ticket TML simpel te kopen

Getest: Zwart ticket TML simpel te kopen

http://oi62.tinypic.com/29ommnr.jpg

De ticketverkoop voor het festival Tomorrowland is zaterdag gestart. Het festival was in België op één twee drie uitverkocht. Sindsdien proberen sommige mensen hun tickets op het internet door te verkopen met woekerwinsten. De organisatoren hebben er al een honderdtal klachten over gekregen en ze hebben zelf al 50 verkopers opgespoord. Hun tickets worden geblokkeerd. Wie dus zo'n ticket koopt, zal niet binnen geraken op het festival.

10-02-2014 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijksfeest Kim en Kanye gaat week duren

Huwelijksfeest Kim en Kanye gaat week duren

http://oi57.tinypic.com/28ksy6u.jpg

Kanye West en Kim Kardashian willen van hun trouwfeest een evenement van een volle week maken. De twee, die zich in oktober verloofden, trouwen naar verluidt in mei in Parijs en het hele gebeuren komt in de realityreeks 'Keeping Up with the Kardashians'.

Volgens The Sun huurde het koppel een evenementenbureau in dat hemel en aarde beweegt om Lady Gaga en Fergie te laten optreden naast Stevie Wonder en Wu-Tang Clan. Daarnaast zullen er vuurspuwers zijn, acrobaten en vuurwerk. Er komt zelfs een eigen munt waarmee de gasten in een casino kunnen spelen.

Kim (33) en Kanye (36) ontmoetten Lady Gaga in Parijs en willen haar koste wat het kost overhalen op te treden tijdens hun huwelijksfeest.

Hun huwelijksreis gaat richting Italië, waar hun acht maanden oude dochtertje North werd verwekt. Na haar trouw wil Kim zo snel mogelijk weer zwanger worden. "Ik wil een stuk of zes kinderen", liet ze onlangs optekenen.

10-02-2014 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta: "Ik was prinses Diana's droomprins"

John Travolta: "Ik was prinses Diana's droomprins"

http://oi61.tinypic.com/jv54kh.jpg

Toen hij in 1985 in het Witte Huis tijdens een galadiner met prinses Diana danste, had John Travolta het gevoel dat hij even haar droomprins was die haar meenam naar haar kinderjaren.

"Ze was schattig en meisjesachtig en ik voelde dat ik haar terug in de tijd meenam toen we dansten. Ze had als kind wellicht 'Grease' gezien en terwijl we dansten was ik haar droomprins".

Vertrouwen
Toch was Travolta helemaal niet nerveus toen hij de prinses in zijn armen nam om de dansvloer. "Ik had haar voordien met prins Charles zien dansen, dus ik wist dat ze sterk was. Het leek alsof zij hem leidde. Omdat ik wist dat de wereld meekeek, bedacht ik dat ik haar een gevoel van zekerheid moest geven, het gevoel dat ik wist wat ik moest doen. Ik plaatste mijn hand in het midden van haar rug, bracht haar hand naar beneden en gaf haar vertrouwen".

"Ze deed het voortreffelijk, en dat kwam omdat ze de regel kent dat het okay is belangrijk te zijn op voorwaarde dat alle anderen even belangrijk zijn".

10-02-2014 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bieber op video eigooi-incident"

"Bieber op video eigooi-incident"

http://oi57.tinypic.com/bhx1lw.jpg

De zaak rond het vermeende gooien van eieren door Justin Bieber naar het huis van zijn buurman slaat een nieuw pad in. TMZ beschikt over een video gemaakt door beveiligingscamera's waarop het Canadese tieneridool te horen zou zijn.

De openbare aanklager van Los Angeles beschikt volgens TMZ ook over een video die zou kunnen dienen als bewijs tegen Bieber. De enige getuigen van het incident zijn, op de video's na, alleen de buurman in kwestie en diens 13-jarige dochter. Bieber zou op basis van de nieuwe beelden en geluiden veroordeeld kunnen worden voor vandalisme, oordeelt TMZ.

Op de ene video is Bieber te zien in de buurt van de plek waar het eieren gooien gebeurde. Hij is niet te zien tijdens het feitelijke ei-gooien, maar hij is wel aanwezig op de bewuste plek op het bewuste tijdstip.

TMZ heeft ook een video op de site staan waarop iemand aan het schelden is. De stem lijkt die van Bieber te zijn, die iets roept als "Ik heb er nog eentje voor je", wat zou kunnen wijzen op de eieren die hij tegen het huis van zijn buurman zou hebben gegooid. Ook het tijdstip van de beelden zou kloppen met dat van het incident.

10-02-2014 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meiden van Pussy Riot willen in gemeenteraad Moskou

Meiden van Pussy Riot willen in gemeenteraad Moskou

http://oi59.tinypic.com/dg06xy.jpg

De twee frontvrouwen van de politiek geïnspireerde Russische punkgroep Pussy Riot zien een zetel in de gemeenteraad van Moskou wel zitten. Dat zei de helft van het duo, de 25-jarige Maria Aljochina, vandaag op een persconferentie in Berlijn.

Aljochina en Nadezjda Tolokonnikova zijn, sinds zij uit de gevangenis zijn ontslagen, overgestapt van muziek op "mensenrechten" en houden momenteel een succesvolle anti-Kremlintournee in een resem Westerse landen, tot zelfs de VN toe.

Vanavond treden zij in de Duitse hoofdstad op tijdens het filmgala 'Cinema for Peace'. Daar zal een documentaire over hun actie in een kathedraal in Moskou, 'Pussy Riot - A Punk Prayer', mogelijk een prijs in de wacht slepen.

10-02-2014 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nooit gezegd dat affaire Obama-Beyoncé morgen onthuld zal worden"

"Nooit gezegd dat affaire Obama-Beyoncé morgen onthuld zal worden"

http://oi57.tinypic.com/2s5y62d.jpg

Volgens paparazzo Pascal Rostain zou de Amerikaanse pers aan het werken zijn aan een gigantische scoop: de vermeende affaire van Obama met Beyoncé. Dat verklaarde hij aan radiozender Europe 1. In eerste instantie werd er gewag gemaakt van het feit dat de Washington Post morgen met het nieuws zou naar buiten treden maar dat heeft die krant aan De Morgen ten stelligste ontkend. In een reactie stelt de Franse paparazzo, die al geloofwaardigheid heeft opgebouwd met eerdere onthullingen, dat hij nooit heeft gezegd dat de affaire morgen zal uit de doeken gedaan worden maar dat het netelige dossier door Amerikaanse media al enkele weken wordt voorbereid.

De fotograaf had het in het verleden vaak bij het rechte eind. Zo kwam Pascal Rostaing in 2005 als eerste op de proppen met foto's van Cécilia Ciganer-Albéniz, de toenmalige echtgenote van Sarkozy, met de steenrijke zakenman Richard Attias. Hij bracht aan het licht dat Albert van Monaco een zoon had en prinses Caroline een relatie was aangegaan met voormalig tennisser Guillermo Vilas.

Huwelijksproblemen
Rostain beweerde eerder op de dag dat de bom weldra zou barsten in Washington, waar roddels de ronde doen over huwelijksproblemen tussen Barack en Michelle Obama. Zo berichtte de Nationale Enquirer enkele weken geleden nog dat beiden in aparte kamers slapen in het Witte Huis nadat Michelle zou ontdekt hebben dat haar echtgenoot een affaire had.

Marilyn Monroe
"In de Verenigde Staten staat er iets enorm te gebeuren", stelde Rostain op de radiozender. "De Amerikaanse pers zal de liefdesaffaire van de president met de populaire ster onthullen. Heel de wereld zal er over spreken. Het is niet omdat je president bent van een wereldmacht dat je ongevoelig bent voor vrouwelijk schoon. Denken we maar aan de schandalen uit het verleden rond Marilyn Monroe en Monica Lewinsky."

Timing
Al nuanceert hij nu de timing waarop het nieuws van de vermeende affaire zal gebracht worden. "Mijn Amerikaanse collega's moeten eerst 150% zeker zijn vooraleer ze het verhaal brengen, anders riskeren ze vervolging", verklaart Rostain op de website van Public.fr. "Gisteren had ik nog een journalist van de Washington Post aan de lijn en hij bevestigde dat ze reeds weken met het verhaal bezig zijn. Ook een collega van de Financial Times is ermee bezig en andere Amerikaanse media eveneens."

10-02-2014 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als... Michelle Obama de ma van Justin Bieber was?

Wat als... Michelle Obama de ma van Justin Bieber was?

http://oi59.tinypic.com/izawwz.jpg

De Amerikaanse first lady Michelle Obama heeft in een radio-interview eind vorige week haar licht laten schijnen op 'enfant terrible' Justin Bieber. Het 19-jarige popidool zette de laatste weken de ene misstap na de andere en haalde zo de woede van veel Amerikanen op zijn dak. Tegen de jonge artiest werd zelfs een online petitie gestart om hem het land uit te zetten.

Mocht Bieber haar zoon zijn, dan zou de presidentsvrouw momenteel erg aanwezig zijn in zijn leven. "Om met hem te praten, uit te zoeken wat er in zijn hoofd omgaat", zo klonk de raad van Michelle, zelf moeder van de tienermeisjes Malia en Sasha, op de radio. "Ik zou hem dicht bij mij nemen en veel tijd met hem doorbrengen. Ik zou er zijn voor hem en proberen uit te vissen wat er in zijn hoofd omgaat." De first lady zou ook uitvogelen met wie hij omgaat en wie er al dan niet belangrijk is zijn leven.

Ook sprak ze uit eigen ervaring. "Kinderen hebben ouderlijk advies nodig. Ze willen dat je in de buurt bent. Ik ondervind dat ook met m'n eigen dochters." Ze moeten iedere dag op je kunnen rekenen, reageerde Michelle. "Weet je, Bieber is nog steeds een kind. Hij is nog aan het opgroeien", concludeerde ze.

Dat de first lady haar zeg doet in de wandel en handel van de wereldster heeft Bieber te danken aan een online petitie die tegen hem de ronde doet. Dat verzoekschrift eist dat de zanger het land wordt uitgezet, nadat hij vorige maand gearresteerd werd voor rijden onder invloed en straatracen. Meer dan 252.000 mensen - minstens het dubbele van de beoogde 100.000 - hebben de petitie inmiddels ondertekend. De uitspatting van de internationale artiest is daardoor een zaak van het Witte Huis geworden. Dat moet nu officieel reageren op het verzoekschrift.

10-02-2014 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter lust presentatiewerk van Natalia duidelijk niet

Twitter lust presentatiewerk van Natalia duidelijk niet

http://oi61.tinypic.com/24njq1h.jpg

In geheel eigen stijl presenteerde zangeres Natalia samen met Sam De Bruyn vanavond de uitreiking van de MIA's. Dat niet iedereen even enthousiast was van haar 'Kempisch' accent en bijhorende bulderlach werd nogal snel duidelijk op Twitter.

09-02-2014 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (7)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!