Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Netjurk' Nicki Minaj laat weinig aan verbeelding over

'Netjurk' Nicki Minaj laat weinig aan verbeelding over

http://oi60.tinypic.com/2mcaj3k.jpg

Zangeres Nicki Minaj is niet vies van een provocerende outfit hier of daar. De 'Starships'-zangeres laat zich weer van haar minst verhullende kant zien in enkele foto's op Instagram.

De 31-jarige zangeres kiest dit keer wel voor haar natuurlijke haarkleur, in plaats van neonkleuren waar ze normaal gezien mee te zien is, voor de fotoshoot met Grizzleemusic. Ze draagt een soort mix van een net en een jurk van ontwerper Mark Fast. Minaj draagt onder de bijna afwezige jurk ook enkel tepelplakkers, dus het geheel laat weinig aan de verbeelding over.

Het is geen verrassing dat Nicki Minaj kiest voor tepelplakkers in plaats van een bh, aangezien de zangeres in september nog aan Ellen Degeneres vertelde dat ze niet graag bh's draagt. "Bh's zijn als de duivel" zei ze toen.

11-02-2014 om 16:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wauters noch Waes waagt zich aan 'grote sprong'

Wauters noch Waes waagt zich aan 'grote sprong'

http://oi60.tinypic.com/33z48qf.jpg

In 'Wauters versus Waes' staat het nog steeds 2-2. Niemand scoorde een punt dus, maar de VRT-presentator kwam er verdomd dicht bij. Op de beslissende dag bleek hij volgens zijn coach echter te nerveus om vanop twintig meter hoogte een achterwaartse salto uit te voeren. In 'Café Corsari' volgde nog een leuk extraatje: Waes richtte zich tot de non-believer die met een kettingbrief de echtheid van hun fietstocht Bordeaux-Parijs in twijfel trok. "Mail naar info@wautersvswaes.be, er staat een fiets voor u klaar in Bordeaux. Koen en ik rijden dan met u naar Parijs!"

"Ik heb nog nooit zo veel schrik gehad in mijn leven. Rampzalige opdracht. Ik schijt in mijn broek van schrik." Dat Wauters geen waterrat was, werd al snel duidelijk. En toen had hij nog niet eens van de één meter-plank gesprongen.

11-02-2014 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywood-ster Shirley Temple (85) overleden

Hollywood-ster Shirley Temple (85) overleden

http://oi57.tinypic.com/10wjz7n.jpg

De Amerikaanse actrice Shirley Temple is op 85-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar familie bekend gemaakt, meldt de Britse openbare omroep BBC.

Ze overleed in haar huis in Woodside in Californië, omringd door haar familie en naasten.

Temple, die in 1928 geboren werd, werd in de jaren 30 van de vorige eeuw bekend als kindsterretje. Het meisje met de blonde krulletjes speelde in die jaren in meer dan vijftig films, onder andere in 'Bright Eyes', 'Stand Up', 'Cheer' en 'Curly Top'. In 1934 won ze een speciale Jeugdoscar voor haar rol in de film 'Bright Eyes', wat van haar nog steeds de jongeste Oscarwinnares ooit maakt. Op amper 21-jarige leeftijd hield Temple de filmwereld voor bekeken. De laatste keer dat ze in een film was te zien, was in 1949.

In haar latere leven werd de actrice diplomaat. Van 1969 tot 1970 ging ze aan de slag als ambassadrice bij de Verenigde Naties. Vervolgens was ze twee jaar lang Amerikaanse ambassadrice in Ghana (1974-1976). Ook maakte ze het einde van het communistisch tijdperk mee in het toenmalige Tsjechoslowakije (1989-1992).

Temple was tweemaal gehuwd. Eerst stapte ze in het huwelijksbootje met John Agar. Met haar tweede echtgenoot Charles Alden Black kreeg Temple drie kinderen.

11-02-2014 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Claire verschijnt weer aan zijde van Laurent

Prinses Claire verschijnt weer aan zijde van Laurent

http://oi61.tinypic.com/24zyij5.jpg

Na weken van publieke afwezigheid is prinses Claire weer aan de zijde van haar man Laurent verschenen. De prins woonde vanmiddag de opening van een gerenoveerd gebouw in Brussel bij en had tot ieders verrassing zijn vrouw Claire meegenomen.

Oorspronkelijk was voorzien dat de prinses alleen zou komen maar vorige week werd gemeld dat prins Laurent haar zou vervangen. Uiteindelijk verscheen het koppel samen op het appel.

De geruchtenmolen draaide de voorbije weken op volle toeren toen Laurent plots overal alleen verscheen. Sommigen spraken over huwelijksproblemen, anderen over boosheid om een verminderde dotatie. Prins Laurent blonk de afgelopen weken ook uit in norsheid. Een glimlach kon er nauwelijks af. Afgelopen zaterdag haalde Laurent tijdens de MIA's zelfs nog een wildvreemde vrouw mee op het podium "omdat hij niet graag alleen verschijnt".

Zijn smeekbede met een knipoog bleef niet zonder gevolg, want vandaag was Claire er gewoon weer bij.

11-02-2014 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
10-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getest: Zwart ticket TML simpel te kopen

Getest: Zwart ticket TML simpel te kopen

http://oi62.tinypic.com/29ommnr.jpg

De ticketverkoop voor het festival Tomorrowland is zaterdag gestart. Het festival was in België op één twee drie uitverkocht. Sindsdien proberen sommige mensen hun tickets op het internet door te verkopen met woekerwinsten. De organisatoren hebben er al een honderdtal klachten over gekregen en ze hebben zelf al 50 verkopers opgespoord. Hun tickets worden geblokkeerd. Wie dus zo'n ticket koopt, zal niet binnen geraken op het festival.

10-02-2014 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijksfeest Kim en Kanye gaat week duren

Huwelijksfeest Kim en Kanye gaat week duren

http://oi57.tinypic.com/28ksy6u.jpg

Kanye West en Kim Kardashian willen van hun trouwfeest een evenement van een volle week maken. De twee, die zich in oktober verloofden, trouwen naar verluidt in mei in Parijs en het hele gebeuren komt in de realityreeks 'Keeping Up with the Kardashians'.

Volgens The Sun huurde het koppel een evenementenbureau in dat hemel en aarde beweegt om Lady Gaga en Fergie te laten optreden naast Stevie Wonder en Wu-Tang Clan. Daarnaast zullen er vuurspuwers zijn, acrobaten en vuurwerk. Er komt zelfs een eigen munt waarmee de gasten in een casino kunnen spelen.

Kim (33) en Kanye (36) ontmoetten Lady Gaga in Parijs en willen haar koste wat het kost overhalen op te treden tijdens hun huwelijksfeest.

Hun huwelijksreis gaat richting Italië, waar hun acht maanden oude dochtertje North werd verwekt. Na haar trouw wil Kim zo snel mogelijk weer zwanger worden. "Ik wil een stuk of zes kinderen", liet ze onlangs optekenen.

10-02-2014 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta: "Ik was prinses Diana's droomprins"

John Travolta: "Ik was prinses Diana's droomprins"

http://oi61.tinypic.com/jv54kh.jpg

Toen hij in 1985 in het Witte Huis tijdens een galadiner met prinses Diana danste, had John Travolta het gevoel dat hij even haar droomprins was die haar meenam naar haar kinderjaren.

"Ze was schattig en meisjesachtig en ik voelde dat ik haar terug in de tijd meenam toen we dansten. Ze had als kind wellicht 'Grease' gezien en terwijl we dansten was ik haar droomprins".

Vertrouwen
Toch was Travolta helemaal niet nerveus toen hij de prinses in zijn armen nam om de dansvloer. "Ik had haar voordien met prins Charles zien dansen, dus ik wist dat ze sterk was. Het leek alsof zij hem leidde. Omdat ik wist dat de wereld meekeek, bedacht ik dat ik haar een gevoel van zekerheid moest geven, het gevoel dat ik wist wat ik moest doen. Ik plaatste mijn hand in het midden van haar rug, bracht haar hand naar beneden en gaf haar vertrouwen".

"Ze deed het voortreffelijk, en dat kwam omdat ze de regel kent dat het okay is belangrijk te zijn op voorwaarde dat alle anderen even belangrijk zijn".

10-02-2014 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bieber op video eigooi-incident"

"Bieber op video eigooi-incident"

http://oi57.tinypic.com/bhx1lw.jpg

De zaak rond het vermeende gooien van eieren door Justin Bieber naar het huis van zijn buurman slaat een nieuw pad in. TMZ beschikt over een video gemaakt door beveiligingscamera's waarop het Canadese tieneridool te horen zou zijn.

De openbare aanklager van Los Angeles beschikt volgens TMZ ook over een video die zou kunnen dienen als bewijs tegen Bieber. De enige getuigen van het incident zijn, op de video's na, alleen de buurman in kwestie en diens 13-jarige dochter. Bieber zou op basis van de nieuwe beelden en geluiden veroordeeld kunnen worden voor vandalisme, oordeelt TMZ.

Op de ene video is Bieber te zien in de buurt van de plek waar het eieren gooien gebeurde. Hij is niet te zien tijdens het feitelijke ei-gooien, maar hij is wel aanwezig op de bewuste plek op het bewuste tijdstip.

TMZ heeft ook een video op de site staan waarop iemand aan het schelden is. De stem lijkt die van Bieber te zijn, die iets roept als "Ik heb er nog eentje voor je", wat zou kunnen wijzen op de eieren die hij tegen het huis van zijn buurman zou hebben gegooid. Ook het tijdstip van de beelden zou kloppen met dat van het incident.

10-02-2014 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meiden van Pussy Riot willen in gemeenteraad Moskou

Meiden van Pussy Riot willen in gemeenteraad Moskou

http://oi59.tinypic.com/dg06xy.jpg

De twee frontvrouwen van de politiek geïnspireerde Russische punkgroep Pussy Riot zien een zetel in de gemeenteraad van Moskou wel zitten. Dat zei de helft van het duo, de 25-jarige Maria Aljochina, vandaag op een persconferentie in Berlijn.

Aljochina en Nadezjda Tolokonnikova zijn, sinds zij uit de gevangenis zijn ontslagen, overgestapt van muziek op "mensenrechten" en houden momenteel een succesvolle anti-Kremlintournee in een resem Westerse landen, tot zelfs de VN toe.

Vanavond treden zij in de Duitse hoofdstad op tijdens het filmgala 'Cinema for Peace'. Daar zal een documentaire over hun actie in een kathedraal in Moskou, 'Pussy Riot - A Punk Prayer', mogelijk een prijs in de wacht slepen.

10-02-2014 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nooit gezegd dat affaire Obama-Beyoncé morgen onthuld zal worden"

"Nooit gezegd dat affaire Obama-Beyoncé morgen onthuld zal worden"

http://oi57.tinypic.com/2s5y62d.jpg

Volgens paparazzo Pascal Rostain zou de Amerikaanse pers aan het werken zijn aan een gigantische scoop: de vermeende affaire van Obama met Beyoncé. Dat verklaarde hij aan radiozender Europe 1. In eerste instantie werd er gewag gemaakt van het feit dat de Washington Post morgen met het nieuws zou naar buiten treden maar dat heeft die krant aan De Morgen ten stelligste ontkend. In een reactie stelt de Franse paparazzo, die al geloofwaardigheid heeft opgebouwd met eerdere onthullingen, dat hij nooit heeft gezegd dat de affaire morgen zal uit de doeken gedaan worden maar dat het netelige dossier door Amerikaanse media al enkele weken wordt voorbereid.

De fotograaf had het in het verleden vaak bij het rechte eind. Zo kwam Pascal Rostaing in 2005 als eerste op de proppen met foto's van Cécilia Ciganer-Albéniz, de toenmalige echtgenote van Sarkozy, met de steenrijke zakenman Richard Attias. Hij bracht aan het licht dat Albert van Monaco een zoon had en prinses Caroline een relatie was aangegaan met voormalig tennisser Guillermo Vilas.

Huwelijksproblemen
Rostain beweerde eerder op de dag dat de bom weldra zou barsten in Washington, waar roddels de ronde doen over huwelijksproblemen tussen Barack en Michelle Obama. Zo berichtte de Nationale Enquirer enkele weken geleden nog dat beiden in aparte kamers slapen in het Witte Huis nadat Michelle zou ontdekt hebben dat haar echtgenoot een affaire had.

Marilyn Monroe
"In de Verenigde Staten staat er iets enorm te gebeuren", stelde Rostain op de radiozender. "De Amerikaanse pers zal de liefdesaffaire van de president met de populaire ster onthullen. Heel de wereld zal er over spreken. Het is niet omdat je president bent van een wereldmacht dat je ongevoelig bent voor vrouwelijk schoon. Denken we maar aan de schandalen uit het verleden rond Marilyn Monroe en Monica Lewinsky."

Timing
Al nuanceert hij nu de timing waarop het nieuws van de vermeende affaire zal gebracht worden. "Mijn Amerikaanse collega's moeten eerst 150% zeker zijn vooraleer ze het verhaal brengen, anders riskeren ze vervolging", verklaart Rostain op de website van Public.fr. "Gisteren had ik nog een journalist van de Washington Post aan de lijn en hij bevestigde dat ze reeds weken met het verhaal bezig zijn. Ook een collega van de Financial Times is ermee bezig en andere Amerikaanse media eveneens."

10-02-2014 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als... Michelle Obama de ma van Justin Bieber was?

Wat als... Michelle Obama de ma van Justin Bieber was?

http://oi59.tinypic.com/izawwz.jpg

De Amerikaanse first lady Michelle Obama heeft in een radio-interview eind vorige week haar licht laten schijnen op 'enfant terrible' Justin Bieber. Het 19-jarige popidool zette de laatste weken de ene misstap na de andere en haalde zo de woede van veel Amerikanen op zijn dak. Tegen de jonge artiest werd zelfs een online petitie gestart om hem het land uit te zetten.

Mocht Bieber haar zoon zijn, dan zou de presidentsvrouw momenteel erg aanwezig zijn in zijn leven. "Om met hem te praten, uit te zoeken wat er in zijn hoofd omgaat", zo klonk de raad van Michelle, zelf moeder van de tienermeisjes Malia en Sasha, op de radio. "Ik zou hem dicht bij mij nemen en veel tijd met hem doorbrengen. Ik zou er zijn voor hem en proberen uit te vissen wat er in zijn hoofd omgaat." De first lady zou ook uitvogelen met wie hij omgaat en wie er al dan niet belangrijk is zijn leven.

Ook sprak ze uit eigen ervaring. "Kinderen hebben ouderlijk advies nodig. Ze willen dat je in de buurt bent. Ik ondervind dat ook met m'n eigen dochters." Ze moeten iedere dag op je kunnen rekenen, reageerde Michelle. "Weet je, Bieber is nog steeds een kind. Hij is nog aan het opgroeien", concludeerde ze.

Dat de first lady haar zeg doet in de wandel en handel van de wereldster heeft Bieber te danken aan een online petitie die tegen hem de ronde doet. Dat verzoekschrift eist dat de zanger het land wordt uitgezet, nadat hij vorige maand gearresteerd werd voor rijden onder invloed en straatracen. Meer dan 252.000 mensen - minstens het dubbele van de beoogde 100.000 - hebben de petitie inmiddels ondertekend. De uitspatting van de internationale artiest is daardoor een zaak van het Witte Huis geworden. Dat moet nu officieel reageren op het verzoekschrift.

10-02-2014 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter lust presentatiewerk van Natalia duidelijk niet

Twitter lust presentatiewerk van Natalia duidelijk niet

http://oi61.tinypic.com/24njq1h.jpg

In geheel eigen stijl presenteerde zangeres Natalia samen met Sam De Bruyn vanavond de uitreiking van de MIA's. Dat niet iedereen even enthousiast was van haar 'Kempisch' accent en bijhorende bulderlach werd nogal snel duidelijk op Twitter.

09-02-2014 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imbo en Vannieuwkerke kibbelen op Twitter over 'In Vlaamse velden'

Imbo en Vannieuwkerke kibbelen op Twitter over 'In Vlaamse velden'

http://oi61.tinypic.com/2cg0pr7.jpg

De serie 'In Vlaamse velden' heeft op Twitter voor enkele zure oprispingen gezorgd tussen Lisbeth Imbo en Karl Vannieuwkerke. "Moeten alle VRT-presentatoren  dat een topserie noemen?", vroeg de adjunct-hoofdredactrice van 'De Morgen' zich af.

"Alsof jij niet weet dat zoiets nooit wordt opgelegd. Het is gewoon een TOPserie #tweetjeomtescoren?", luidde het antwoord van de sportjournalist. Daarmee verwees hij naar haar VRT-verleden, onder meer als 'Terzake'-anker op Canvas. Het gepingpong ging daarna nog enkele keren heen en weer.

09-02-2014 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus vindt eigen tournee leerzaam uitje

Miley Cyrus vindt eigen tournee leerzaam uitje

http://oi58.tinypic.com/2w4zh21.jpg

Miley Cyrus vindt dat haar Bangerz-tournee educatief voor kinderen is. Dat zei ze tegen haar zus Brandi, die haar interviewde voor Fuse News.

"Ook al denken ouders dat het niet zo is, ik vind dat mijn show leerzaam is voor kinderen. Ze worden blootgesteld aan kunst waar veel mensen geen weet van hebben", aldus de zangeres. "Mensen wordt geleerd om dingen zo zwart-wit te zien, vooral in kleine plaatsen. Ik ben blij dat ik met deze tournee op plekken kom waar deze kunst niet geaccepteerd wordt, waar kinderen niet worden onderwezen in verschillende kunstvormen."

In het interview haalt Miley ook Madonna aan, waar ze haar inspiratie vandaan zegt te halen. "Ik wil dingen kwalitatief goed doen lijken, zoals iets dat je ziet bij Madonna's tournee, maar wil het ook veel jonger laten voelen."

09-02-2014 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Allen vindt dat zoon op Sinatra lijkt

Woody Allen vindt dat zoon op Sinatra lijkt

http://oi57.tinypic.com/ak78zk.jpg

Naast de ontkenning dat hij zijn dochter misbruikt zou hebben, haalt Woody Allen nog een andere familiezaak aan in zijn open brief naar The New York Times zaterdag.

Hij vindt namelijk dat zijn zoon Ronan een opvallende gelijkenis vertoont met Frank Sinatra, een voormalige geliefde van Allens ex-vriendin Mia Farrow, de moeder van Ronan. Zij suggereerde eerder in Vanity Fair dat Sinatra mogelijk de vader kan zijn van Ronan.

"Geef toe, hij lijkt veel op Frank met die blauwe ogen en die gelaatstrekken', schrijft Allen in zijn brief. "En als het zo is, wat zegt dat dan? Dat Mia tijdens de rechtszaak onder ede heeft gelogen en heeft gedaan of Ronan onze zoon is? En ook al is hij niet van Frank, alleen al dat ze zegt dat het zou kunnen, impliceert dat ze in het geheim intiem met hem is geweest gedurende de tijd dat wij wat hadden."

Allen vraagt zich daarom af of hij alimentatie heeft betaald voor Sinatra's zoon. Hij twijfelt hierom aan Farrows eerlijkheid en integriteit in de misbruikaffaire.

09-02-2014 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo innig is de band tussen Sergio Herman en zijn vader

Zo innig is de band tussen Sergio Herman en zijn vader

http://oi57.tinypic.com/33arj95.jpg

Sergio Herman draagt zijn vader hoog in het vaandel. Met zijn laatste menu in Oud Sluis bracht de chef-kok al een ode aan zijn leermeester en gisteren plaatste hij ook een ontroerende foto op Twitter. Inniger valt een band niet voorstellen.

Officieel stopte Herman met zijn restaurant in Nederland omdat hij alles bereikt had wat hij er wilde mee bereiken. Volgens velen wilde hij echter ook meer vrije tijd hebben om bij zijn zieke vader te zijn.

"Ronnie lijdt aan een ernstige vorm van Alzheimer", verklaarde een vriend in november in 'TV Familie'. "Sergio herkent hij nog omdat hij hem regelmatig ziet, maar de rest van de familie en mensen die een week wegblijven kent hij niet langer. Sergio zelf hoopte meer tijd te hebben om bij zijn vader te zijn, maar het werk slorpt hem nog te veel op naar zijn zin."

Momenteel bereidt Herman de opening van zijn Antwerps restaurant The Jane voor. Rond eind maart zouden de deuren voor het eerst opengaan.

09-02-2014 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae formidabele prijzenkaper op MIA's

Stromae formidabele prijzenkaper op MIA's

http://oi59.tinypic.com/2a0aoty.jpg

Stromae was de absolute prijzenkaper op de zevende editie van de MIA's, de Music Industry Awards van Muziekcentrum Vlaanderen en de VRT. De Brusselaar verzilverde eventjes zijn acht nominaties. Rocco Granata ontving een Lifetime Achievement Award voor de muziek van een halve eeuw carrière.

Ondanks stevige concurrentie van een resem andere genomineerden, werd Stromae dé triomfator in Vilvoorde. Zowel het publiek als de muzieksector koos massaal voor het Brusselse fenomeen.

In 2011 rijfde Stromae één MIA binnen, 'Alors on danse' was Hit van het Jaar, nu won hij het pleit in de categorieën Dance, Solo Man, Pop, Album ('Racine Carrée'), Auteur/Componist, Artwork, Videoclip en Hit van het Jaar ('Formidable'). Nooit eerder kon een artiest in één editie zoveel MIA's vergaren. Singer-songwriter Milow was met vijf MIA's voor zijn prestaties in 2008 de vorige recordman.

Slongs Dievanongs
Naast de haast 'olympische grandslam' van Stromae vielen ook drie sterke vrouwelijke laureaten op. De Antwerpse rapster Slongs Dievanongs verzilverde de nominatie in de publiekscategorie Doorbraak. Trixie Whitley haalde het in de categorie Solo Vrouw van Axelle Red, Coely en Natalia. Drumster Isolde Lasoen haalde het in de categorie Muzikant van Bert Dockx, Tom Van Stiphout en Roland van Campenhout.

Hooverphonic
Hooverphonic won in de categorie Groep van Balthazar, Clouseau en Marble Sounds. Clouseau haalde het wel in de categorie Nederlandstalig van Flip Kowlier, Jonas Winterland en Meuris. Schlagerkoning Christoff ging aan de haal met de award voor Vlaams Populair.

Daan, genomineerd in vijf categorieën, haalde het in de publiekscategorie Alternative. Als beste Live Act moest hij zijn meerdere erkennen in Balthazar. Als speciale gast overhandigde prins Laurent de award voor het beste album, of beeldje nummer zeven voor Stromae.

09-02-2014 om 16:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo reageren Clooney en co op beledigende tweets over zichzelf

Zo reageren Clooney en co op beledigende tweets over zichzelf

http://oi57.tinypic.com/2sai2k8.jpg

"Jennifer Garner ziet eruit als een vagina van een eend. Letterlijk, een vagina van een eend." Of nog: "De boter die ze bij je popcorn doen in de cinema? Die is eigenlijk gemaakt van het zweet van de ballen van John Goodman." En: "Ik wil in het gezicht van Sarah Silverman plassen. Zomaar." Niet mals, wat de sterren op Twitter allemaal over zich heen krijgen.

Amusant wordt het weer wél als George Clooney en co die forse beledigingen aan hun adres voorlezen én er heerlijk op reageren. Op het eind verschijnt ook Matt Damon in beeld. "Jammer dat ze hem geen Oscar geven voor scheten laten, anders zou hij elk jaar winnen", leest de acteur over zichzelf. Intussen zwenkt de camera ook naar Jimmy Kimmel, die de woorden doodleuk meelipt. De presentator maakt er tijdens elke show een leuke gimmick van om de acteur niét te interviewen, zogezegd omdat hij in tijdsnood komt.

09-02-2014 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland-tickets duiken al op zwarte markt op

Tomorrowland-tickets duiken al op zwarte markt op

http://oi61.tinypic.com/9up7ps.jpg

Amper enkele uren nadat de ticketverkoop voor het Tomorrowland werd gestart, circuleren er zaterdag al tickets voor het muziekfestival op tweedehandssites en sociale media. Tomorrowland zelf treedt op tegen die praktijken. Wie zijn ticket op de zwarte markt probeert door te verkopen, riskeert op de zwarte lijst van TML te belanden, zegt TML-woordvoerster Debby Wilmsen.

De 180.000 Belgische tickets voor Tomorrowland vlogen zaterdag de deur uit. Op amper anderhalf uur tijd waren ze uitverkocht. Volgende week (15 februari) volgt er nog een tweede ticketverkoop voor de hele wereld.

Gepersonaliseerd polsbandje
Maar de Belgische tickets waren amper de deur uit, of er circuleerden al tickets (of beter gezegd bevestigingsmails) op tweedehandssites en sociale media. "Mensen proberen hun confirmatiemail met hun code soms aan tien verschillende mensen te verkopen. Maar we werken met een gepersonaliseerd systeem. Mensen moeten hun naam en gegevens doorgeven en krijgen een gepersonaliseerd polsbandje. Dat kunnen we ook controleren op het festival zelf. Wanneer het polsbandje bijvoorbeeld niet overeenkomt met de identiteitsgevens, kunnen we iemand van het festivalterrein verwijderen", legt Debby Wilmsen van TML uit.

Woekerprijzen
Bovendien schuimt de organisatie van Tomorrowland zelf ook de tweedehandssites en sociale media af. Wie tickets (vaak aan woekerprijzen) aanbiedt op de zwarte markt riskeert op de "zwarte lijst" te belanden. "We kunnen die tickets blokkeren en later opnieuw te koop aanbieden", aldus Wilmsen. Mensen kunnen ook dergelijke praktijken melden op het mailadres fraude@tomorrowland.be

08-02-2014 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian gaat paaldansen"

"Kim Kardashian gaat paaldansen"

http://oi57.tinypic.com/3d3ck.jpg

Kim Kardashian heeft een leuk weekenduitje bedacht. De realityster gaat samen met vriendinnen paaldansen. Kim heeft een foto hiervan op haar Instagramaccount gezet.

Op het kiekje zijn de benen van Kim te zien, net als die van twee van haar vriendinnen. De dames dragen een netpanty.

Volgens Heatworld is Kim begonnen met de sport om in vorm te blijven.

08-02-2014 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!