Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warpaint, White Lies en Rodrigo y Gabriela op Rock Werchter

Warpaint, White Lies en Rodrigo y Gabriela op Rock Werchter

http://oi59.tinypic.com/opa91c.jpg

Rock Werchter heeft vandaag opnieuw zeven namen bekend gemaakt. Onder andere Warpaint, White Lies en Milow komen naar de populaire festivalwei.

De dames van Warpaint kwamen onlangs met hun tweede album, 'Warpaint'. Het album werd zeer positief onthaald, dus het is niet echt een verrassing dat ze er dit jaar op Werchter bij zullen zijn.

Ook Parov Stelar, waar ongetwijfeld een feest van jewelste zal uitbreken, is aan de affiche toegevoegd, net als de Belgische Melanie de Biasio, het gitaarduo Rodrigo y Gabriela en Reignwolf.

Eerder werden er al headliners als Metallica, Arctic Monkeys, Pearl Jam, Kings of Leon, The Black Keys en Placebo aangekondigd. Ook Stromae, Skrillex, Pixies en Major Lazer zijn dit jaar van de partij.

Er zijn enkel nog dagtickets voor vrijdag 4 juli beschikbaar. Combitickets en pasjes voor de andere dagen zijn uitverkocht.

21-02-2014 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witse, de film voor u bekeken

Witse, de film voor u bekeken

http://oi60.tinypic.com/33nxpiq.jpg

Nog twee weken en Hubert Damen kruipt voor een laatste keer in de huid van Witse. Een zwanenzang op het witte scherm, maar verwacht daarbij geen rusthuistaferelen. 'W. Witse, De Film' is bij momenten snoeihard. De reeks die meestal garant stond voor een gezapige familie-avond op zondag, is in de filmversie een pak gruwelijker. Onze allereerste indrukken van de langverwachte verfilming, die op 5 maart in de zalen belandt.

Witse is met pensioen, al twee jaar - net als Hubert Damen (67) in het echte leven trouwens, waardoor de reeks in 2012 moest worden stopgezet - en hij wil het liefst met rust worden gelaten. Maar hij wordt door zijn lang uit het oog en hart verloren zus opgetrommeld om de moord op haar dochter op te lossen. Witse belandt in de Westhoek - zeer mooi in beeld gezet, de oorlogsgraven spelen bovendien een rol - en in een zaak van sm-folter en geweld.

Sommige details in beeld en scenario zijn afschuwelijk. Maar het is ook ongemeen spannend. De psychologie is uitgewerkt. Niks uitgesponnen aflevering. De film duurt een uur en vijftig minuten, maar het tempo is strak. Beetje jammer wel: Van Deun, Wytinckx en Dams zijn niet van de partij.

21-02-2014 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry als mannenverslindster in nieuwe videoclip

Katy Perry als mannenverslindster in nieuwe videoclip

http://oi62.tinypic.com/34ypgf5.jpg

Katy Perry heeft haar nieuwe videoclip Dark Horse gelanceerd. Met deze single laat ze een hele andere Katy zien dan we anders gewoon zijn, net zoals het liedje zelf. In de clip is Perry aan een strippaal te zien als een gemene Egyptische koningin. De single Dark Horse met Juicy J is haar derde single van haar nieuwe album Prism.

21-02-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig weekend iedereen! Groetjes Sports Illustrated

Prettig weekend iedereen! Groetjes Sports Illustrated

http://oi60.tinypic.com/2lmrmnl.jpg

Bijna weekend en dan kan de riem er even af. Niets beter dan te ontspannen met een partijtje volleybal, de vrouwen van Sports Illustrated en het strand van Miami Beach krijgt u er gratis bovenop. Alstublieft, dankuwel!

De modellen maakten op Ocean Drive hun opwachting voor een volleybalwedstrijdje tegen beroemde chefs. Ook John Legend, partner van Chrissy Teigen (foto onderaan), en Jamie Foxx keken toe. De 50e editie van 'Sports Illustrated Swimsuit', dat moet toch in de verf worden gezet.
 
De opbrengst van het evenement ging naar de 'Armed Forces Foundation', een organisatie die zich inzet voor militairen aan het front, voor oorlogsveteranen en voor zij die achterblijven. Serving those who serve.

21-02-2014 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Voice': Vlaamse Hollywoodster supportert voor zus

'The Voice': Vlaamse Hollywoodster supportert voor zus

http://oi59.tinypic.com/j0lksm.jpg

Opmerkelijke supporter deze week in het kamp van de 33-jarige Camille uit Zwalm. Haar zus, actrice Lyne Renée - onder andere bekend van 'Kinderen van Dewindt' en de HBO-reeks 'Strike Back' die op 2BE te zien is - komt immers haar zus aanmoedigen.

"Mijn zus en ik vormen een heel hecht team, we hebben samen ook veel muziek gemaakt. Dus voor mij is het heel belangrijk dat ze er vandaag bij is", legt Camille uit.

Hoewel ze geen muziek kan lezen, speelt Camille al sinds kindsaf piano: "Ik denk niet dat muziek alleen maar studies zijn, het moet uit het hart komen. En bij mij komt dat echt van vanbinnen. Muziek is mijn therapie en ik vind dat het allerbeste gevoel dat er is". Met 'I Hate This Part Right Here' van The Pussycat Dolls en de steun van haar zus en haar man wil Camille de coaches charmeren.

21-02-2014 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo reageert acteur Patrick Stewart op zijn valse outing

Zo reageert acteur Patrick Stewart op zijn valse outing

http://oi59.tinypic.com/9ixlrc.jpg

U kent Patrick Stewart (73) ongetwijfeld nog van Star Trek of van X Men. Altijd al gedacht dat hij 'gay' is? The Guardian blijkbaar wél. Maar zelf heeft de Engelse acteur daar toch een anders geaard gevoel bij. Op twitter reageert Sir Patrick Stewart laconiek op zijn valse outing en op de rechtzetting in de krant.

The Guardian-journaliste Jane Czyzselska schreef in een artikel over actrice Ellen Page, die zich recent op een aangrijpende en indrukwekkende manier outte, het volgende: "Sommige homoseksuelen, zoals Patrick Stewaert, vinden dat Pages uit-de-kast-speech nieuwswaarde heeft." Dát moet Stewarts vrouw, singer-songwriter Sunny Ozell, ook gedacht hebben over het bewuste zinnetje in de Britse krant. Na amper zes maanden huwelijk plots moeten vernemen dat haar man homoseksueel is?

De immer coole gentleman Stewart liet het niet aan zijn hart komen en twitterde met zijn bekende Britse flegma naar de krant die het foutje maakte: "Oké, @guardian, het is eens wat anders... ik werd ditmaal niet wakker met het internetbericht dat ik weer dood was".

Well, @guardian it makes for a nice change...at least I didn't wake up to the internet telling me I was dead again.

Verder opperde hij nog dat hij "wel vijf of zelfs ZEVEN heterovrienden heeft met wie hij echt wel bier drinkt en massa's kippenvleugeltjes eet"

Volgens sommigen ligt de vriendschap van Stewart met zijn openlijk homoseksuele collega-acteur Sir Ian McKellen (74) aan de basis van het misverstand in The Guardian. De twee zetten samen al eens een stapje in de wereld en tweeten dan beiden foto's van hun avonturen. Daarover stelde Stewart in een retweet: "Je kan homoseksualiteit niet oplopen door uit te gaan met LGBT-volk." (LGBT staat voor Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, jv)

Maar dat de twee Sirs voor hilarische tweets zorgen, bewijst deze kleine greep uit het aanbod. Of dit al dan niet aanleiding kan geven tot 'verkeerde' interpretaties zoals in The Guardian, dat laten we in het midden. Benieuwd ook wat de 'Trekkies' hier allemaal van vinden...

21-02-2014 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loridon reageert (opnieuw): "Dit moet stoppen"

Loridon reageert (opnieuw): "Dit moet stoppen"

http://oi58.tinypic.com/2wrgrc0.jpg

Pieter Loridon is op Facebook nog eens teruggekomen op het partnergeweld waarvan hij beschuldigd wordt. Hij zou zijn ex-vriendin en ATV-presentatrice Zoë Van Gastel een kopstoot hebben verkocht.

"Ik had mij voorgenomen niet te reageren op deze heisa, maar als ik zie hoe mijn naaste omgeving hier evenveel van afziet als ik, dan moet ik wel ingrijpen en vragen dat dit stopt", steekt hij van wal. "Ik heb inderdaad neus aan neus gestaan met Zoë en wij zijn inderdaad naar het politiebureau geweest om een verklaring af te leggen, maar 'that's it.' Dus nogmaals: dit moet stoppen."

21-02-2014 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zieke Justin Timberlake zegt concert af

Zieke Justin Timberlake zegt concert af

http://oi60.tinypic.com/1zl57xh.jpg

Justin Timberlake heeft zijn concert in New York gisterenavond op het laatste moment uitgesteld. De zanger is ziek, zo laat hij weten via Twitter.

Ernstig zijn zijn gezondheidsproblemen niet, want hij denkt vandaag gewoon zoals gepland op het podium te kunnen staan. De show van gisteren is naar vrijdag verplaatst. "Het spijt me echt voor iedereen die een kaartje had voor vanavond", twitterde Justin. "Ik hoop jullie allemaal vrijdag te zien."

Timberlake toert de komende maand nog door de Verenigde Staten. Eind maart begint hij zijn Europese tour in het Verenigd Koninkrijk. Op 18 april staat hij in een uitverkocht Gelredome in Arnhem.

20-02-2014 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Showbizz Bart kust dit keer Philippe Geubels

Showbizz Bart kust dit keer Philippe Geubels

http://oi57.tinypic.com/11glr1t.jpg

Het is niet de eerste keer dat Showbizz Bart zijn kuskunsten op televisie showt. Eerder viel Dimitri Leue al ten prooi aan dit blonde mediafiguur, vanavond is Philippe Geubels aan de beurt in het Vier-programma 'Scheire en de Schepping.

Vandaag ontvangt Lieven Scheire in zijn programma Jonas Geirnaert, Stijn Meuris, Showbizz Bart en Philippe Geubels. Er bloeide blijkbaar iets mooi tussen de laatste twee aangezien ze elkaar op de mond zullen kussen. Nadat Bart ontdekt dat Philippe ook over homoseksuele trekjes beschikt na een meting met zijn zogenaamde 'gaydar', lijkt Philippe te bezwijken voor de charmes van Showbizz Bart. De twee geven elkaar uiteindelijk een hartstochtelijke kus op de mond.

'Scheire en de Schepping' is intussen al aan zijn derde seizoen toe. Je kunt de kus vanavond live bekijken om 21.05 uur op Vier.

20-02-2014 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wit wijntje, Eva?"

"Wit wijntje, Eva?"

http://oi61.tinypic.com/21ew2nd.jpg

Leuke frats gisteravond bij Eén: nadat Eva Daeleman verklaarde dat het niet evident was om de job van je leven te vinden, raakte ze hopeloos verstrikt in haar woorden. Gelukkig schoot collega Saartje Vandendriessche haar meteen te hulp met een wit wijntje. "Ik denk dat gij de job van uw leven nog niet gevonden hebt. Ze bedoelt 'Loslopend wild'."

20-02-2014 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schotse nationalisten niet opgezet met Bowie's verzoek bij VK te blijven

Schotse nationalisten niet opgezet met Bowie's verzoek bij VK te blijven

http://oi62.tinypic.com/zjj6eo.jpg

David Bowie krijgt op het internet de wind van voren nadat hij gisteravond tijdens zijn door Kate Moss voorgelezen speech op de uitreiking van de Brit Awards de Schotten had verzocht bij het Verenigd Koninkrijk te blijven. In september antwoorden de Schotten in een referendum op de vraag of ze al dan niet voor onafhankelijkheid opteren.

Op sociale netwerksites lanceerden zogenaamde CyberNats een scheldtirade. Op zijn eigen Facebookpagina wordt de muzieklegende "arrogant" en "hypocriet" genoemd. "Fuck off back to Mars", sneerde iemand.

De meeste negatieve commentaren leken afkomstig van gebruikers met profielfoto's die verraden dat ze voorstanders van de Schotse onafhankelijkheid zijn. Anderen stellen dat hij niet het recht heeft uitspraken te doen over de politieke toekomst van Schotland omdat hij zelf in New York woont en dus geen belastingen in het Verenigd Koninkrijk betaalt. Nog een andere Facebookgebruiker liet weten dat hij alle muziek van Bowie van zijn laptop zou deleten.

Bowie ontving gisteren de Artiest van het Jaar-award. Hij kwam die zelf niet ophalen, dat liet hij doen door Kate Moss in een Ziggy Stardust-podiumpak. Het supermodel las ook Bowie's speech voor. Die eindigde met "Schotland, blijf astublief bij ons".

Aan de andere kant maakte Better Together, de Schotse campagne pro VK, van Bowie's verrassende oproep gebruik om nieuwe aanhangers te werven via Twitter.

20-02-2014 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian: "Hou op met roddels over mijn kont"

Kim Kardashian: "Hou op met roddels over mijn kont"

http://oi59.tinypic.com/vpkqhv.jpg

Kim Kardashian heeft op Twitter flink uitgehaald naar de pers. De realityster is woedend omdat roddelbladen maar blijven beweren dat ze bilimplantaten heeft.

"Ik zie al die onzinbladen met beweringen dat ik implantaten heb geïnjecteerd. Ga wat nuttigs doen!", briest ze op het sociale medium. "Om foto's van me te gebruiken toen ik 7 kilo lichter was (voordat ik mijn baby had) en deze te vergelijken met nu! Ik moet nog steeds gewicht kwijtraken. Iedereen die een kind heeft gehad, weet hoe moeilijk dat is."

De pers zou zich moeten schamen om het maken van grapjes over de zwangere Kim en Kim die probeert af te vallen, aldus de realityster. "Ik ben niet perfect maar ik zal mezelf nooit aanpassen aan jullie magere standaarden."

Verder twittert ze dat ze trots is op de kilo's die ze al is kwijtgeraakt. Ook beschuldigt ze de bladen ervan jonge meisjes met een complex op te zadelen.

20-02-2014 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wolf of Wall Street' leidt tot lasterklacht van 25 miljoen dollar

'Wolf of Wall Street' leidt tot lasterklacht van 25 miljoen dollar

http://oi62.tinypic.com/105r8ck.jpg

Een voormalige werknemer van het beursvennootschap Stratton Oakmont, Andrew Greene, is een proces gestart tegen de producenten van 'The Wolf of Wall Street'. Greene zegt in de film van Martin Scorsese te worden afgebeeld als een gecorrumpeerde, criminele druggebruiker en vrouwenhater. Hij eist 25 miljoen dollar (18,2 miljoen euro). Dat bericht het vakblad The Hollywood Reporter.

Andrew Greene beweert dat hij de inspiratie heeft gevormd voor het personage Nicky 'Rugrat' Koskoff uit "The Wolf of Wall Street". Greene werkte tussen 1993 en 1996 voor het beursvennootschap Stratton Oakmont, opgericht door Jordan Belfort. Hij was er het hoofd van het financiële departement en lid van de raad van bestuur. In Belforts memoires, die de basis zijn voor het filmscript door Terence Winter, wordt hij regelmatig met zijn echte naam genoemd.

"De film bevat verschillende scènes waarin Greene's personage afgebeeld wordt als een criminele, geperverteerde, gecorrumpeerde druggebruiker zonder enige moraliteit", staat te lezen in de aanklacht.

"Imago permanent geschaad"

"In de film is te zien hoe Greene's personage cocaïne gebruikt tijdens de werkuren en hoe hij seksuele relaties heeft met een prostituee." Greene zegt dat hij zichzelf niet herkent in de manier waarop hij wordt afgebeeld. Volgens hem heeft de film zijn imago "permanent geschaad".

'The Wolf of Wall Street' is genomineerd voor vijf Oscars, onder andere voor beste regisseur en beste film. Het is Scorscese's best verdienende film, met nu al 336 miljoen dollar (245 miljoen euro) wereldwijd. De Oscars worden op 2 maart 2014 uitgereikt in Los Angeles.

20-02-2014 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pat Krimson geeft ons gelijk: "Kate Ryan is de zangeres van Day One"

Pat Krimson geeft ons gelijk: "Kate Ryan is de zangeres van Day One"

http://oi57.tinypic.com/11vtefo.jpg

Fans van het Eén-programma 'Eurosong 2014' speculeren erop los: wie is de zangeres van de vierkoppige popformatie Day One?

Twee dagen geleden onthulde Het Laatste Nieuws dat Kate Ryan zo goed als zeker schuilgaat achter een van de maskers. De derrière van de frontvrouw zou de Kempische verraden hebben. Pat Krimson, die met 2 Fabiola ook doorstootte naar de eerste halve finale van de zangwedstrijd, bevestigt dat vermoeden vandaag in Het Belang van Limburg: "Kate Ryan is de zangeres van Day One".

Krimson is honderd procent zeker van zijn stuk. Hij doorbrak de omerta met een kwinkslag. "Laten we zeggen dat de zangeres zondag haar kniezwengel is vergeten." Daarmee doelde de muziekproducent op het befaamde danspasje van Kate Ryan tijdens haar deelname aan het Eurovisiesongfestival in 2006.

20-02-2014 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misnoegde buurtbewoners willen verbod op beide Tomorrowlandweekends

Misnoegde buurtbewoners willen verbod op beide Tomorrowlandweekends

http://oi59.tinypic.com/14t0kki.jpg

De buurtbewoners die naar de rechter stappen tegen de dubbele editie van Tomorrowland dit jaar, willen een verbod op beide festivalweekends in recreatiedomein De Schorre. Ze doen dat volgens hun advocate omdat het festival zoals het nu gepland staat een "onaanvaardbare, nefaste verstoring van de nachtrust en het woongenot zal hebben en de draagkracht van het gebied manifest overschrijdt".

De klagers betwisten ook dat de festivalorganisatie over de vereiste administratieve vergunningen beschikt, waarbij bepaalde bezwaren aan bod hadden moeten komen.

Dwangsom

Advocate Griet Cnudde, die de klagers vertegenwoordigt, stelt in een mededeling dat de vordering in kort geding bedoeld is om te horen zeggen voor recht dat Tomorrowland en bijbehorende camping Dreamville dit jaar niet mogen plaatsvinden in De Schorre en omgeving. De misnoegde buurtbewoners eisen ook een dwangsom indien de festivalorganisatie zich niet aan een eventueel verbod zou houden.

Een soortgelijke vordering is gericht tegen de provincie Antwerpen en de gemeentes Boom en Rumst, die de organisatie van Tomorrowland niet zouden mogen faciliteren zolang de nodige stedenbouwkundige en milieuvergunningen niet definitief zijn verleend.

Indien de rechter Tomorrowland toch zou laten plaatsvinden, willen de klagers in ieder geval dat de milieukwaliteitsnormen gerespecteerd worden die in het woongebied rond De Schorre gelden: 45 dB(A) overdag, 40 dB(A) 's avonds en 35 dB(A) 's nachts. Er zou ook nog een dagvaarding ten gronde volgen.

Meester Cnudde benadrukt woensdag dat de juridische procedures niet uitsluiten dat er gaandeweg alsnog een akkoord bereikt wordt. Intussen zal er niet meer inhoudelijk over de zaak gecommuniceerd worden, luidt het.

19-02-2014 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prince is aan de rol met zangeres Delilah"

"Prince is aan de rol met zangeres Delilah"

http://oi62.tinypic.com/14eb3md.jpg

Prince heeft tegenwoordig met 3RDEYEGIRL een 'all female' rockband achter zich, maar volgens Britse media is hij verlekkerd op de 23-jarige zangeres Delilah. De twee zouden de voorbije maanden steeds meer tijd met elkaar hebben doorgebracht.

"Delilah is enorm getalenteerd en ziet er verrukkelijk uit dus het moet niet verbazen dat Prince verliefd is op haar. Ze zijn altijd al close geweest, maar sinds kort is er meer tussen die twee", aldus een bron in The Daily Mirror.

Delilah was één van de bevoorrechte gasten die het concert van Prince maandag in de jazzclub Ronnie Scotts in Londen bijwoonden. Slechts 140 mensen kunnen dat zeggen. Een woordvoerder van Prince benadrukt echter dat zijn werkgever geen romance beleeft met Delilah en dat de zangeres bevriend is met zijn hele band.

Support act
Prince (55) was al twee keer getrouwd. Hij ontmoette Delilah nadat hij een video van haar had gezien op YouTube. Hij nam haar in zijn voorprogramma mee voor zijn tournee door Australië in 2012.

Fan van haar
Toen sprak Delilah, echte naam Paloma Stoeker, voor het eerst over haar vriendschap met Prince: "Hij belde me op en zei dat hij fan was van mijn werk. Hij nodigde me uit om met hem op tournee te gaan. We zijn toen ook samen op stap geweest. Hij staat met beide voeten op de grond, is een lieve mens en we kunnen het goed met elkaar vinden".

Chase & Status
Delilah werd in Parijs geboren maar na de scheiding van haar ouders trok ze op jonge leeftijd met haar moeder naar Londen. Haar stiefvader was een dj die ook een platenlabel en een nachtclub runde. Toen die in 2002 in een verkeersongeval overleed, stortte Delilah zich op het zingen. Ze schreef haar eerste song op de piano toen ze twaalf was. Op haar zeventiende tekende ze een contract met Atlantic Records. In 2011 zong ze op 'Time' van het producersduo Chase & Status. Haar debuutalbum 'From the Roots Up' uit 2012 haalde de vijfde positie in de Britse albumcharts.

Mayte en Manuela
In februari 1996 trouwde De Kleine Purperen voor het eerst, met zijn achtergrondzangeres en danseres Mayte Garcia. In oktober van dat jaar kregen ze samen een zoontje, dat echter een week later overleed aan een zeldzame schedelafwijking. In 2000 kwam het tot een scheiding, Mayte ruilde Prince voor Tommy Lee van Mötley Crüe.

Een jaar later trouwde Prince met zijn Canadese medewerkster Manuela Testolini. In 2006 vroeg zij de scheiding aan.

19-02-2014 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Mathilde scoort voor vijfde keer op rij

Koningin Mathilde scoort voor vijfde keer op rij

http://oi61.tinypic.com/29o1z4k.jpg

Onze koningin kreeg al heel wat kritiek op haar outfits in het verleden. Eerst droeg ze te vaak het Belgische modehuis Natan, dan koos ze er volgens critici de lelijkste ontwerpen uit. Nu ze samen met haar echtgenoot koning Filip de eerste officiële tournee in de buurlanden maakt, heeft ze duidelijk haar modedraai gevonden. Ze koos voor telkens voor een andere designer maar wist elke keer te stralen dankzij haar eigen succesformule. Vandaag maakte ze in Rome indruk met een garderobe van Armani.

Mathilde deed vandaag een strategische zet in Rome door voor een Italiaans modehuis te kiezen. Daarmee heeft ze bewezen dat ze een vaste formule voor een succesvolle stijl heeft gekozen. De look begint met een modern hoedje in dezelfde kleur als haar outfit. Daarnaast zet ze steevast in op een degelijke snit waarmee ze haar troef, haar prachtige benen, in de kijker zet.

Haar mantels of jasjes ogen vaak retro met een knipoog naar de stijl van Jackie Kennedy. Haar Italiaanse garderobe van Giorgio Armani, een grijze mantel en jurk in dezelfde print, subtiel bijpassend hoedje en neutrale clutch en pumps, paste daar perfect in. Toch gaat het geheel nooit vervelen, de vorstin weet met kleur of print altijd een verrassende toets toe te voegen.

Tijdens haar vier andere buitenlandse bezoeken ging Mathilde ook steeds voor een andere ontwerper: ze begon wel met Natan in Nederland, koos Ann Demeulemeester in Luxemburg, flandeerde in Dior door Frankrijk en maakte indruk met Jean Paul Gauthier in Duitsland.

19-02-2014 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modetip van Rihanna: draag geen bh

Modetip van Rihanna: draag geen bh

http://oi60.tinypic.com/hwerte.jpg

Stijlicoon en zangeres Rihanna staat op de cover van Vogue in maart. Alweer staat ze voor de derde keer op de voorpagina van de modebijbel. In het interview onthult de 25-jarige popzangeres uit Barbados dat ze in haar jeugd vooral jongenskleding droeg. Modetips krijg je van stijlicoon Rihanna zelf.

Van alle mensen die zich een durver noemen, is zangeres Rihanna wel de persoon die al het meest heeft gewaagd op gebied van stijl en mode. De zangeres die donderdag 26 wordt, ontwikkelde haar kenmerkende look - flinke hakken, T-shirts en trainingsbroeken - pas backstage.

''Het begon allemaal tijdens dansrepetities'', herinnert Rihanna zich. ''Wanneer je op tournee bent, draag je sneakers en sweaters tijdens repetities. Vervolgens oefen je je nummer in de hakken die je die avond draagt.'' En zo werd haar nieuwe stijl geboren, comfi met een glamourgehalte. De pijn in haar voeten door de enorm hoge hakken neemt ze erbij.

19-02-2014 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo: "Heb geen coke met mijn moeder gebruikt"

LiLo: "Heb geen coke met mijn moeder gebruikt"

http://oi62.tinypic.com/16c8j0k.jpg

Lindsay Lohan heeft absoluut geen cocaïne gebruikt samen met haar moeder. Dat heeft haar advocaat Mark Heller via een brief laten weten aan FOX News. Die vertelde dat namelijk in het programma Great American Panel.

In de brief vraagt Heller om excuses en om een rectificatie. "De beledigende uitspraak werd gedaan door gastspreker Michelle Fields. Tijdens de uitzending stelde ze onterecht dat Lindsay samen met haar moeder cocaïne gebruikt", aldus Heller.

Volgens de advocaat werd de uitspraak gedaan in een programma waarin gepraat werd over celebrities die verslaafd waren en daaraan overleden waren. Het zou erop hebben geleken dat Lindsay de volgende zou zijn in het lijstje. Doordat het filmpje later ook op de website werd gezet, zou het volgens Heller nog meer 'schade' hebben aangericht.

De advocaat van de actrice wil naast een excuus en een terugtrekking ook dat het artikel hierover van de website wordt gehaald. Daarnaast eist hij dat dit soort uitspraken in het vervolg niet meer gemaakt worden. Lindsay liet zelf meerdere keren weten nuchter te zijn nadat ze vorig jaar een tijdje in een afkickkliniek verbleef.

19-02-2014 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock verliest rechtszaak om zoontje Séba

Véronique De Kock verliest rechtszaak om zoontje Séba

http://oi57.tinypic.com/2ns1amt.jpg

Na enkele maanden van juridische strijd tussen Véronique De Kock en haar ex-vriend Frank Slaets is het verdict gevallen in de zaak rond hun zoontje Séba. "Eindelijk is het achter de rug", laat een ontgoochelde Véro weten aan TV Familie. Maar de zaak draaide niet in haar voordeel uit. "En toch leg ik mij niet bij deze beslissing neer. We zullen alles proberen wat nog mogelijk is."

Vorig jaar benaderde Véronique haar ex Frank Slaets om een regeling uit te werken in het belang van hun zoontje Séba (9). Na een eerste zaak, die al in het nadeel pleitte van Véronique, kwam er van rechtswege een sociaal onderzoek. Maandenlang verdiepte een justitieassistent zich in de leefwerelden van de twee ex-partners. Om uit te maken wie het meest geschikt is als ouder. "Séba was afwisselend een weekje bij mij, dan weer een week bij Frank. Om hem een stabiele thuis te geven, dachten we dat het beter was om hem twee weken bij mij te laten verblijven en vervolgens een weekend bij zijn papa."

Maar de uitspraak van de rechter is onverbiddelijk. "De regeling blijft gewoon dezelfde", zegt Véronique. "Niemand wint hierbij. Geloof mij. De enige verliezer is helaas Séba. Eigenlijk ben ik zelf helemaal niet aangeslagen door deze beslissing. Ik had het wel verwacht. Een goede afloop was al lang geen realiteit meer. De uitleg van de rechter zelf ken ik niet. Ik heb enkel van mijn advocaat een mail gekregen om me op de hoogte te brengen van de uitspraak, want die wordt niet meer in de rechtbank gedaan. Ik heb Frank dus ook niet gezien."

Ondanks deze zoveelste tegenslag blijft Véronique erg strijdvaardig. "Ik blijf vechten voor Séba, hoor. Ik wil echt het beste voor mijn zoon. Daarom zal ik mij niet bij deze beslissing neerleggen. We zullen alles proberen wat nog mogelijk is. Al wordt dat wel moeilijk. Maar we gaan ervoor. Mij gaat het puur om het welzijn van mijn kind, de opvoeding en vooral de moraliteit. Dat is mijn enige bekommernis."

19-02-2014 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!