Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Showbizz Bart kust dit keer Philippe Geubels

Showbizz Bart kust dit keer Philippe Geubels

http://oi57.tinypic.com/11glr1t.jpg

Het is niet de eerste keer dat Showbizz Bart zijn kuskunsten op televisie showt. Eerder viel Dimitri Leue al ten prooi aan dit blonde mediafiguur, vanavond is Philippe Geubels aan de beurt in het Vier-programma 'Scheire en de Schepping.

Vandaag ontvangt Lieven Scheire in zijn programma Jonas Geirnaert, Stijn Meuris, Showbizz Bart en Philippe Geubels. Er bloeide blijkbaar iets mooi tussen de laatste twee aangezien ze elkaar op de mond zullen kussen. Nadat Bart ontdekt dat Philippe ook over homoseksuele trekjes beschikt na een meting met zijn zogenaamde 'gaydar', lijkt Philippe te bezwijken voor de charmes van Showbizz Bart. De twee geven elkaar uiteindelijk een hartstochtelijke kus op de mond.

'Scheire en de Schepping' is intussen al aan zijn derde seizoen toe. Je kunt de kus vanavond live bekijken om 21.05 uur op Vier.

20-02-2014 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wit wijntje, Eva?"

"Wit wijntje, Eva?"

http://oi61.tinypic.com/21ew2nd.jpg

Leuke frats gisteravond bij Eén: nadat Eva Daeleman verklaarde dat het niet evident was om de job van je leven te vinden, raakte ze hopeloos verstrikt in haar woorden. Gelukkig schoot collega Saartje Vandendriessche haar meteen te hulp met een wit wijntje. "Ik denk dat gij de job van uw leven nog niet gevonden hebt. Ze bedoelt 'Loslopend wild'."

20-02-2014 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schotse nationalisten niet opgezet met Bowie's verzoek bij VK te blijven

Schotse nationalisten niet opgezet met Bowie's verzoek bij VK te blijven

http://oi62.tinypic.com/zjj6eo.jpg

David Bowie krijgt op het internet de wind van voren nadat hij gisteravond tijdens zijn door Kate Moss voorgelezen speech op de uitreiking van de Brit Awards de Schotten had verzocht bij het Verenigd Koninkrijk te blijven. In september antwoorden de Schotten in een referendum op de vraag of ze al dan niet voor onafhankelijkheid opteren.

Op sociale netwerksites lanceerden zogenaamde CyberNats een scheldtirade. Op zijn eigen Facebookpagina wordt de muzieklegende "arrogant" en "hypocriet" genoemd. "Fuck off back to Mars", sneerde iemand.

De meeste negatieve commentaren leken afkomstig van gebruikers met profielfoto's die verraden dat ze voorstanders van de Schotse onafhankelijkheid zijn. Anderen stellen dat hij niet het recht heeft uitspraken te doen over de politieke toekomst van Schotland omdat hij zelf in New York woont en dus geen belastingen in het Verenigd Koninkrijk betaalt. Nog een andere Facebookgebruiker liet weten dat hij alle muziek van Bowie van zijn laptop zou deleten.

Bowie ontving gisteren de Artiest van het Jaar-award. Hij kwam die zelf niet ophalen, dat liet hij doen door Kate Moss in een Ziggy Stardust-podiumpak. Het supermodel las ook Bowie's speech voor. Die eindigde met "Schotland, blijf astublief bij ons".

Aan de andere kant maakte Better Together, de Schotse campagne pro VK, van Bowie's verrassende oproep gebruik om nieuwe aanhangers te werven via Twitter.

20-02-2014 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian: "Hou op met roddels over mijn kont"

Kim Kardashian: "Hou op met roddels over mijn kont"

http://oi59.tinypic.com/vpkqhv.jpg

Kim Kardashian heeft op Twitter flink uitgehaald naar de pers. De realityster is woedend omdat roddelbladen maar blijven beweren dat ze bilimplantaten heeft.

"Ik zie al die onzinbladen met beweringen dat ik implantaten heb geïnjecteerd. Ga wat nuttigs doen!", briest ze op het sociale medium. "Om foto's van me te gebruiken toen ik 7 kilo lichter was (voordat ik mijn baby had) en deze te vergelijken met nu! Ik moet nog steeds gewicht kwijtraken. Iedereen die een kind heeft gehad, weet hoe moeilijk dat is."

De pers zou zich moeten schamen om het maken van grapjes over de zwangere Kim en Kim die probeert af te vallen, aldus de realityster. "Ik ben niet perfect maar ik zal mezelf nooit aanpassen aan jullie magere standaarden."

Verder twittert ze dat ze trots is op de kilo's die ze al is kwijtgeraakt. Ook beschuldigt ze de bladen ervan jonge meisjes met een complex op te zadelen.

20-02-2014 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wolf of Wall Street' leidt tot lasterklacht van 25 miljoen dollar

'Wolf of Wall Street' leidt tot lasterklacht van 25 miljoen dollar

http://oi62.tinypic.com/105r8ck.jpg

Een voormalige werknemer van het beursvennootschap Stratton Oakmont, Andrew Greene, is een proces gestart tegen de producenten van 'The Wolf of Wall Street'. Greene zegt in de film van Martin Scorsese te worden afgebeeld als een gecorrumpeerde, criminele druggebruiker en vrouwenhater. Hij eist 25 miljoen dollar (18,2 miljoen euro). Dat bericht het vakblad The Hollywood Reporter.

Andrew Greene beweert dat hij de inspiratie heeft gevormd voor het personage Nicky 'Rugrat' Koskoff uit "The Wolf of Wall Street". Greene werkte tussen 1993 en 1996 voor het beursvennootschap Stratton Oakmont, opgericht door Jordan Belfort. Hij was er het hoofd van het financiële departement en lid van de raad van bestuur. In Belforts memoires, die de basis zijn voor het filmscript door Terence Winter, wordt hij regelmatig met zijn echte naam genoemd.

"De film bevat verschillende scènes waarin Greene's personage afgebeeld wordt als een criminele, geperverteerde, gecorrumpeerde druggebruiker zonder enige moraliteit", staat te lezen in de aanklacht.

"Imago permanent geschaad"

"In de film is te zien hoe Greene's personage cocaïne gebruikt tijdens de werkuren en hoe hij seksuele relaties heeft met een prostituee." Greene zegt dat hij zichzelf niet herkent in de manier waarop hij wordt afgebeeld. Volgens hem heeft de film zijn imago "permanent geschaad".

'The Wolf of Wall Street' is genomineerd voor vijf Oscars, onder andere voor beste regisseur en beste film. Het is Scorscese's best verdienende film, met nu al 336 miljoen dollar (245 miljoen euro) wereldwijd. De Oscars worden op 2 maart 2014 uitgereikt in Los Angeles.

20-02-2014 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pat Krimson geeft ons gelijk: "Kate Ryan is de zangeres van Day One"

Pat Krimson geeft ons gelijk: "Kate Ryan is de zangeres van Day One"

http://oi57.tinypic.com/11vtefo.jpg

Fans van het Eén-programma 'Eurosong 2014' speculeren erop los: wie is de zangeres van de vierkoppige popformatie Day One?

Twee dagen geleden onthulde Het Laatste Nieuws dat Kate Ryan zo goed als zeker schuilgaat achter een van de maskers. De derrière van de frontvrouw zou de Kempische verraden hebben. Pat Krimson, die met 2 Fabiola ook doorstootte naar de eerste halve finale van de zangwedstrijd, bevestigt dat vermoeden vandaag in Het Belang van Limburg: "Kate Ryan is de zangeres van Day One".

Krimson is honderd procent zeker van zijn stuk. Hij doorbrak de omerta met een kwinkslag. "Laten we zeggen dat de zangeres zondag haar kniezwengel is vergeten." Daarmee doelde de muziekproducent op het befaamde danspasje van Kate Ryan tijdens haar deelname aan het Eurovisiesongfestival in 2006.

20-02-2014 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misnoegde buurtbewoners willen verbod op beide Tomorrowlandweekends

Misnoegde buurtbewoners willen verbod op beide Tomorrowlandweekends

http://oi59.tinypic.com/14t0kki.jpg

De buurtbewoners die naar de rechter stappen tegen de dubbele editie van Tomorrowland dit jaar, willen een verbod op beide festivalweekends in recreatiedomein De Schorre. Ze doen dat volgens hun advocate omdat het festival zoals het nu gepland staat een "onaanvaardbare, nefaste verstoring van de nachtrust en het woongenot zal hebben en de draagkracht van het gebied manifest overschrijdt".

De klagers betwisten ook dat de festivalorganisatie over de vereiste administratieve vergunningen beschikt, waarbij bepaalde bezwaren aan bod hadden moeten komen.

Dwangsom

Advocate Griet Cnudde, die de klagers vertegenwoordigt, stelt in een mededeling dat de vordering in kort geding bedoeld is om te horen zeggen voor recht dat Tomorrowland en bijbehorende camping Dreamville dit jaar niet mogen plaatsvinden in De Schorre en omgeving. De misnoegde buurtbewoners eisen ook een dwangsom indien de festivalorganisatie zich niet aan een eventueel verbod zou houden.

Een soortgelijke vordering is gericht tegen de provincie Antwerpen en de gemeentes Boom en Rumst, die de organisatie van Tomorrowland niet zouden mogen faciliteren zolang de nodige stedenbouwkundige en milieuvergunningen niet definitief zijn verleend.

Indien de rechter Tomorrowland toch zou laten plaatsvinden, willen de klagers in ieder geval dat de milieukwaliteitsnormen gerespecteerd worden die in het woongebied rond De Schorre gelden: 45 dB(A) overdag, 40 dB(A) 's avonds en 35 dB(A) 's nachts. Er zou ook nog een dagvaarding ten gronde volgen.

Meester Cnudde benadrukt woensdag dat de juridische procedures niet uitsluiten dat er gaandeweg alsnog een akkoord bereikt wordt. Intussen zal er niet meer inhoudelijk over de zaak gecommuniceerd worden, luidt het.

19-02-2014 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prince is aan de rol met zangeres Delilah"

"Prince is aan de rol met zangeres Delilah"

http://oi62.tinypic.com/14eb3md.jpg

Prince heeft tegenwoordig met 3RDEYEGIRL een 'all female' rockband achter zich, maar volgens Britse media is hij verlekkerd op de 23-jarige zangeres Delilah. De twee zouden de voorbije maanden steeds meer tijd met elkaar hebben doorgebracht.

"Delilah is enorm getalenteerd en ziet er verrukkelijk uit dus het moet niet verbazen dat Prince verliefd is op haar. Ze zijn altijd al close geweest, maar sinds kort is er meer tussen die twee", aldus een bron in The Daily Mirror.

Delilah was één van de bevoorrechte gasten die het concert van Prince maandag in de jazzclub Ronnie Scotts in Londen bijwoonden. Slechts 140 mensen kunnen dat zeggen. Een woordvoerder van Prince benadrukt echter dat zijn werkgever geen romance beleeft met Delilah en dat de zangeres bevriend is met zijn hele band.

Support act
Prince (55) was al twee keer getrouwd. Hij ontmoette Delilah nadat hij een video van haar had gezien op YouTube. Hij nam haar in zijn voorprogramma mee voor zijn tournee door Australië in 2012.

Fan van haar
Toen sprak Delilah, echte naam Paloma Stoeker, voor het eerst over haar vriendschap met Prince: "Hij belde me op en zei dat hij fan was van mijn werk. Hij nodigde me uit om met hem op tournee te gaan. We zijn toen ook samen op stap geweest. Hij staat met beide voeten op de grond, is een lieve mens en we kunnen het goed met elkaar vinden".

Chase & Status
Delilah werd in Parijs geboren maar na de scheiding van haar ouders trok ze op jonge leeftijd met haar moeder naar Londen. Haar stiefvader was een dj die ook een platenlabel en een nachtclub runde. Toen die in 2002 in een verkeersongeval overleed, stortte Delilah zich op het zingen. Ze schreef haar eerste song op de piano toen ze twaalf was. Op haar zeventiende tekende ze een contract met Atlantic Records. In 2011 zong ze op 'Time' van het producersduo Chase & Status. Haar debuutalbum 'From the Roots Up' uit 2012 haalde de vijfde positie in de Britse albumcharts.

Mayte en Manuela
In februari 1996 trouwde De Kleine Purperen voor het eerst, met zijn achtergrondzangeres en danseres Mayte Garcia. In oktober van dat jaar kregen ze samen een zoontje, dat echter een week later overleed aan een zeldzame schedelafwijking. In 2000 kwam het tot een scheiding, Mayte ruilde Prince voor Tommy Lee van Mötley Crüe.

Een jaar later trouwde Prince met zijn Canadese medewerkster Manuela Testolini. In 2006 vroeg zij de scheiding aan.

19-02-2014 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Mathilde scoort voor vijfde keer op rij

Koningin Mathilde scoort voor vijfde keer op rij

http://oi61.tinypic.com/29o1z4k.jpg

Onze koningin kreeg al heel wat kritiek op haar outfits in het verleden. Eerst droeg ze te vaak het Belgische modehuis Natan, dan koos ze er volgens critici de lelijkste ontwerpen uit. Nu ze samen met haar echtgenoot koning Filip de eerste officiële tournee in de buurlanden maakt, heeft ze duidelijk haar modedraai gevonden. Ze koos voor telkens voor een andere designer maar wist elke keer te stralen dankzij haar eigen succesformule. Vandaag maakte ze in Rome indruk met een garderobe van Armani.

Mathilde deed vandaag een strategische zet in Rome door voor een Italiaans modehuis te kiezen. Daarmee heeft ze bewezen dat ze een vaste formule voor een succesvolle stijl heeft gekozen. De look begint met een modern hoedje in dezelfde kleur als haar outfit. Daarnaast zet ze steevast in op een degelijke snit waarmee ze haar troef, haar prachtige benen, in de kijker zet.

Haar mantels of jasjes ogen vaak retro met een knipoog naar de stijl van Jackie Kennedy. Haar Italiaanse garderobe van Giorgio Armani, een grijze mantel en jurk in dezelfde print, subtiel bijpassend hoedje en neutrale clutch en pumps, paste daar perfect in. Toch gaat het geheel nooit vervelen, de vorstin weet met kleur of print altijd een verrassende toets toe te voegen.

Tijdens haar vier andere buitenlandse bezoeken ging Mathilde ook steeds voor een andere ontwerper: ze begon wel met Natan in Nederland, koos Ann Demeulemeester in Luxemburg, flandeerde in Dior door Frankrijk en maakte indruk met Jean Paul Gauthier in Duitsland.

19-02-2014 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modetip van Rihanna: draag geen bh

Modetip van Rihanna: draag geen bh

http://oi60.tinypic.com/hwerte.jpg

Stijlicoon en zangeres Rihanna staat op de cover van Vogue in maart. Alweer staat ze voor de derde keer op de voorpagina van de modebijbel. In het interview onthult de 25-jarige popzangeres uit Barbados dat ze in haar jeugd vooral jongenskleding droeg. Modetips krijg je van stijlicoon Rihanna zelf.

Van alle mensen die zich een durver noemen, is zangeres Rihanna wel de persoon die al het meest heeft gewaagd op gebied van stijl en mode. De zangeres die donderdag 26 wordt, ontwikkelde haar kenmerkende look - flinke hakken, T-shirts en trainingsbroeken - pas backstage.

''Het begon allemaal tijdens dansrepetities'', herinnert Rihanna zich. ''Wanneer je op tournee bent, draag je sneakers en sweaters tijdens repetities. Vervolgens oefen je je nummer in de hakken die je die avond draagt.'' En zo werd haar nieuwe stijl geboren, comfi met een glamourgehalte. De pijn in haar voeten door de enorm hoge hakken neemt ze erbij.

19-02-2014 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo: "Heb geen coke met mijn moeder gebruikt"

LiLo: "Heb geen coke met mijn moeder gebruikt"

http://oi62.tinypic.com/16c8j0k.jpg

Lindsay Lohan heeft absoluut geen cocaïne gebruikt samen met haar moeder. Dat heeft haar advocaat Mark Heller via een brief laten weten aan FOX News. Die vertelde dat namelijk in het programma Great American Panel.

In de brief vraagt Heller om excuses en om een rectificatie. "De beledigende uitspraak werd gedaan door gastspreker Michelle Fields. Tijdens de uitzending stelde ze onterecht dat Lindsay samen met haar moeder cocaïne gebruikt", aldus Heller.

Volgens de advocaat werd de uitspraak gedaan in een programma waarin gepraat werd over celebrities die verslaafd waren en daaraan overleden waren. Het zou erop hebben geleken dat Lindsay de volgende zou zijn in het lijstje. Doordat het filmpje later ook op de website werd gezet, zou het volgens Heller nog meer 'schade' hebben aangericht.

De advocaat van de actrice wil naast een excuus en een terugtrekking ook dat het artikel hierover van de website wordt gehaald. Daarnaast eist hij dat dit soort uitspraken in het vervolg niet meer gemaakt worden. Lindsay liet zelf meerdere keren weten nuchter te zijn nadat ze vorig jaar een tijdje in een afkickkliniek verbleef.

19-02-2014 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock verliest rechtszaak om zoontje Séba

Véronique De Kock verliest rechtszaak om zoontje Séba

http://oi57.tinypic.com/2ns1amt.jpg

Na enkele maanden van juridische strijd tussen Véronique De Kock en haar ex-vriend Frank Slaets is het verdict gevallen in de zaak rond hun zoontje Séba. "Eindelijk is het achter de rug", laat een ontgoochelde Véro weten aan TV Familie. Maar de zaak draaide niet in haar voordeel uit. "En toch leg ik mij niet bij deze beslissing neer. We zullen alles proberen wat nog mogelijk is."

Vorig jaar benaderde Véronique haar ex Frank Slaets om een regeling uit te werken in het belang van hun zoontje Séba (9). Na een eerste zaak, die al in het nadeel pleitte van Véronique, kwam er van rechtswege een sociaal onderzoek. Maandenlang verdiepte een justitieassistent zich in de leefwerelden van de twee ex-partners. Om uit te maken wie het meest geschikt is als ouder. "Séba was afwisselend een weekje bij mij, dan weer een week bij Frank. Om hem een stabiele thuis te geven, dachten we dat het beter was om hem twee weken bij mij te laten verblijven en vervolgens een weekend bij zijn papa."

Maar de uitspraak van de rechter is onverbiddelijk. "De regeling blijft gewoon dezelfde", zegt Véronique. "Niemand wint hierbij. Geloof mij. De enige verliezer is helaas Séba. Eigenlijk ben ik zelf helemaal niet aangeslagen door deze beslissing. Ik had het wel verwacht. Een goede afloop was al lang geen realiteit meer. De uitleg van de rechter zelf ken ik niet. Ik heb enkel van mijn advocaat een mail gekregen om me op de hoogte te brengen van de uitspraak, want die wordt niet meer in de rechtbank gedaan. Ik heb Frank dus ook niet gezien."

Ondanks deze zoveelste tegenslag blijft Véronique erg strijdvaardig. "Ik blijf vechten voor Séba, hoor. Ik wil echt het beste voor mijn zoon. Daarom zal ik mij niet bij deze beslissing neerleggen. We zullen alles proberen wat nog mogelijk is. Al wordt dat wel moeilijk. Maar we gaan ervoor. Mij gaat het puur om het welzijn van mijn kind, de opvoeding en vooral de moraliteit. Dat is mijn enige bekommernis."

19-02-2014 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT-taaladviseur: "Natalia treft geen schuld, VRT wel"

VRT-taaladviseur: "Natalia treft geen schuld, VRT wel"

http://oi61.tinypic.com/4qlbus.jpg

VRT-taaladviseur Ruud Hendrickx springt in de bres voor Natalia. "Natalia treft geen schuld", klinkt het in een open brief waarin de adviseur lessen trekt uit de heisa rond het taalgebruik van de zangeres tijdens haar presentatie van de MIA's.

"De VRT heeft Natalia niet in de juiste rol ingezet", erkent de taaladviseur van de openbare omroep. "De VRT vroeg Natalia omdat ze een expert is, maar heeft haar ingezet in een rol die veel kijkers - terecht - hebben aangevoeld als die van presentator", slaat de taaladviseur in de open brief mea culpa. 

Met de publieke bekentenis stelt de taaladviseur de criticasters die het Kempisch van Natalia tijdens de MIA's er lichtjes over vonden, nu grotendeels in het gelijk. De VRT verdedigde de afgelopen weken nochtans haar keuze voor Natalia. De zangeres zou niet ingeschakeld zijn als presentatrice van de MIA's, maar als expert van de muziekindustrie. Sam De Bruyn was de officiële VRT-presentator, maar dat werd nooit zo gecommuniceerd.

Begrijpelijke ergernis
"Het publiek verwacht van een presentator verzorgd taalgebruik - meer nog op de openbare omroep dan op de commerciële zenders, weten we - en die verwachtingen hebben we niet ingelost. We begrijpen dan ook dat sommige kijkers zich aan haar taalgebruik ergerden. Nogmaals: Natalia treft hierin geen schuld, ons wel."

"De VRT heeft Natalia niet in de juiste rol ingezet", erkent Hendrickx. "Uit onderzoek van onze studiedienst weten we dat de kijkers van experts geen perfecte taal verwachten, maar van presentatoren wel."

De openbare omroep heeft naar eigen zeggen veel geleerd uit de reacties die het kreeg tussen alle heisa door. "We zullen er meer dan ooit op toezien dat de taalverwachtingen van het publiek niet geschonden worden. Niet door mensen als Natalia niet meer aan het woord te laten. Wel door proactief met de programmamakers in dialoog te gaan, zodat ze ingezet worden in een rol die beter bij hen past", besluit Ruud Hendrickx.

19-02-2014 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overleg mislukt: buurtbewoners naar rechter

Overleg mislukt: buurtbewoners naar rechter

http://oi61.tinypic.com/2cx9u08.jpg

Enkele buurtbewoners van Tomorrowland in Boom en Rumst hebben definitief beslist om naar de rechter te stappen tegen het organiseren van een tweede festivalweekend dit jaar, naar aanleiding van de tiende verjaardag van het populaire dancefestival. Dat bevestigt hun advocaat. Tomorrowland reageert ontgoocheld, maar zegt met vertrouwen de gerechtelijke procedure af te wachten.

De klagers vinden het niet kunnen dat Tomorrowland dit jaar voor dubbel zoveel overlast zou zorgen dan andere jaren al het geval is. Ze menen ook dat er een probleem is met de vergunning voor het tweede festivalweekend.

Vrijdag vond nog een overlegmoment plaats tussen beide partijen en dat was volgens Tomorrowland "in open sfeer" verlopen, maar nu hebben de buurtbewoners dus toch besloten om een kortgeding aan te spannen. Wanneer dat zal gepleit worden en wat de festivalorganisatie precies ten laste wordt gelegd, is nog niet bekend.

Tomorrowland betreurt in een eerste reactie de beslissing en stelt dat net als de voorbije jaren ook voor deze verjaardagseditie alle wettelijke procedures gevolgd werden. "Dit wordt ook bevestigd door de gemeenten Boom en Rumst, de provincie Antwerpen en de verschillende advocaten die ons ondersteunen", klinkt het. "We beseffen dat een festival en een tweede weekend overlast met zich mee kan brengen en we willen dit zeker niet minimaliseren, maar doen er alles aan om dit tot een minimum te herleiden." De festivalorganisatie werkt naar eigen zeggen al jaren aan een intensief buurtbeleid en zegt open te blijven staan voor "kritische en constructieve input."

18-02-2014 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson is acteren beu

Robert Pattinson is acteren beu

http://oi60.tinypic.com/20r0oiq.jpg

Twilight-ster Robert Pattinson heeft het gehad met acteren. Hij wil niet meer beroemd zijn en ziet meer heil in een carrière achter de schermen.

De Twilight-filmreeks maakte Robert en zijn collega en ex-vriendin Kristen Stewart vanaf 2008 wereldberoemd. Maar de acteur is de voortdurende aanbidding van miljoenen fans nu wel zat, vertelt een vriend van hem aan RadarOnline, een showbizzsite. ''Hij en Kristen klaagden de hele dag over de keerzijde van de roem en dat doet hij nu nog steeds.''  

Volgens de insider overweegt de 27-jarige Brit zelfs een opleiding om zich voor te bereiden op een loopbaan achter de schermen. "Rob heeft het vaak over onafhankelijke filmmakers en het láátste wat hij wil doen, is acteren in een blockbuster. Ooit zou hij graag een film willen regisseren.''

18-02-2014 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke Van de Velde vanuit het niets in top 500 van de nineties

Joke Van de Velde vanuit het niets in top 500 van de nineties

http://oi60.tinypic.com/2jg8aar.jpg

"Er is een soort wonder gebeurd in de top 500 van de nineties", klonk het vanmorgen plots op Q-Music. "Er staat een nummer in waar tot drie maanden geleden niemand ooit van gehoord had." De gelukkige bleek niemand minder dan... Joke Van de Velde, die in een ver verleden met meidengroep MEGA een zangpoging ondernomen had. Hun nummer 'Ring Ring' landde uiteindelijk op plek 419, een prestatie die de ex-miss België in de verste verte niet zag aankomen.

"Er was een hoofdzangeres en onze stemmen werden in het refrein verwerkt", klonk de uitleg. "Ik heb dat altijd heel bewust verzwegen, want dat is niet zo'n succes geweest. Maar ik vind het wel geweldig dat ik nu in de top 500 sta. Geduld is een schone deugd." Dat Joke enkele maanden geleden zelf die onthulling deed in de show van Wim Oosterlinck zal uiteraard ook geen kwaad gedaan hebben...

18-02-2014 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent maakt zich flink kwaad

Prins Laurent maakt zich flink kwaad

http://oi57.tinypic.com/2v1x7c7.jpg

Prins Laurent heeft zich na de jaarlijkse herdenkingsmis voor de gestorven leden van de koninklijke familie kwaad gemaakt, omdat hij niet meteen in zijn wagen kon stappen. Dat meldt VTM Nieuws.

De wagen van Laurent stond geblokkeerd achter die van de koning. Er waren overigens opvallend weinig leden van de familie aanwezig in de mis. Prinses Astrid is ziek, prins Lorenz zit voor zijn werk in Zwitserland en ook prinses Claire en koningin Fabiola stuurden hun kat.

Die mis voor de overleden familieleden is nochtans een oude traditie, ze bestaat al sinds de dood van Koning AlbertI, 80 jaar geleden.

18-02-2014 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pieter Loridon in cel na kopstoot aan Zoë Van Gastel"

"Pieter Loridon in cel na kopstoot aan Zoë Van Gastel"

http://oi62.tinypic.com/1629mra.jpg

Vorige week bevestigde ATV-presentatrice Zoë Van Gastel (30) dat zij en ex-basketter Pieter Loridon (40) niet langer een koppel vormen. Ze voegde er aan toe dat het nooit meer goed zou komen tussen haar en Loridon. Volgens Story is het opvliegende karakter van Loridon de reden van de pijnlijke breuk. "Op straat gaf hij haar een kopstoot, waarop Zoë de politie er bijhaalde", aldus een bron in het blad.

"Het gebeurde regelmatig dat Zoë uithuilde bij haar collega's en dat ze bij de make-up van ATV heel wat werk hadden om de sporen van een ruzie te camoufleren", zo luidt.

Hangende pootjes
Zo zou Zoë na zo'n ruzie al een keer haar boeltje gepakt hebben en een paar maanden bij een goede vriendin gelogeerd hebben. "Na zo'n ruzie huilde Pieter uit bij zijn vrienden en niet veel later stond hij weer met hangende pootjes voor haar deur om te zeggen hoeveel spijt hij had", stelt een andere bron.

Tijdelijk bij moeder
"De laatste keer is Pieter te ver gegaan. Op straat in Antwerpen gaf hij haar een kopstoot, waarop Zoë de politie er bij haalde. Loridon bracht een aantal uur door in de cel en Zoë legde klacht tegen hem neer". Dat bevestigt Van Gastel tegenover Story, maar ze wil er geen details over kwijt. "Ik wil niet opnieuw moeilijkheden en ik wil het verleden achter mij laten", zegt ze. Ze voegt er aan toe dat ze tijdelijk bij haar moeder woont maar aan het uitkijken is naar een appartement in Antwerpen.  

18-02-2014 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM scoort kijkcijferrecord na position switch 'Wauters vs. Waes'

VTM scoort kijkcijferrecord na position switch 'Wauters vs. Waes'

http://oi61.tinypic.com/a2esd3.jpg

De 'position switch' van 'Wauters vs. Waes' van Eén naar VTM heeft de commerciële zender een kijkcijferrecord bezorgd. Met 1,53 miljoen kijkers was het uitdagingsprogramma het best scorende VTM-programma in 18 jaar.

Vorige week was de uitzending van 'Wauters vs. Waes' nog op Eén te zien en mocht VTM de uitzending later op de dag herhalen. Nu waren de rollen omgekeerd.

In totaal zagen gisteren 2,03 miljoen mensen Koen Wauters en Tom Waes van Albanië naar België liften. Daarvan keken er 1,53 miljoen naar VTM en 505.000 naar Eén. De 'position switch' van het programma heeft dus geen merkbare gevolgen gehad voor de kijkcijfers van het programma.

Ter vergelijking: een programma als The Voice van Vlaanderen haalde op VTM afgelopen vrijdag nog geen miljoen kijkers.

Wittekerke
Het vorige best scorende programma op VTM was Wittekerke. In januari 1996 haalde de soap liefst 1,757 miljoen kijkers voor de commerciële buis. Dat was in de periode dat de officiële kijkcijfermetingen van het CIM nog niet waren gestart. Volgens die metingen was een uitzending van het praatprogramma 'Goedele' in 1997 het vorige best scorende programma met 1,516 miljoen kijkers op VTM.

Op Eén was op het moment van Wauters vs. Waes een herhaling van de politieserie Witse te zien. Die haalde opmerkelijk genoeg nog 640.000 kijkers.Vorige week was de uitzending van 'Wauters vs. Waes' nog op Eén te zien en mocht VTM de uitzending later op de dag herhalen. Nu waren de rollen omgekeerd.

In totaal zagen gisteren 2,03 miljoen mensen Koen Wauters en Tom Waes van Albanië naar België liften. Daarvan keken er 1,53 miljoen naar VTM en 505.000 naar Eén. De 'position switch' van het programma heeft dus geen merkbare gevolgen gehad voor de kijkcijfers van het programma.

Ter vergelijking: een programma als The Voice van Vlaanderen haalde op VTM afgelopen vrijdag nog geen miljoen kijkers.

Wittekerke
Het vorige best scorende programma op VTM was Wittekerke. In januari 1996 haalde de soap liefst 1,757 miljoen kijkers voor de commerciële buis. Dat was in de periode dat de officiële kijkcijfermetingen van het CIM nog niet waren gestart. Volgens die metingen was een uitzending van het praatprogramma 'Goedele' in 1997 het vorige best scorende programma met 1,516 miljoen kijkers op VTM.

Op Eén was op het moment van Wauters vs. Waes een herhaling van de politieserie Witse te zien. Die haalde opmerkelijk genoeg nog 640.000 kijkers.

18-02-2014 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwoel in het kwadraat: de filmpjes van 'Sports Illustrated'

Zwoel in het kwadraat: de filmpjes van 'Sports Illustrated'

http://oi61.tinypic.com/4v0k0y.jpg

Wie vijftig wordt, mag al eens gek doen. Geen verrassing dus dat de badpakkenspecial van 'Sports Illustrated' verder dan ooit gaat om die mijlpaal in de verf te zetten.

Vorig jaar verschenen al 39 modellen topless in het boekje, in vergelijking met slechts negen in 2012. Nu moeten echter ook de laatste heilige huisjes eraan geloven. Blote tepels blijken niet langer een obstakel en ook de babes in kwestie schakelen met plezier een versnelling hoger. Zo toonde coverbabe Nina Agdal zich voor het eerst in (bijna) al haar glorie en pakt Hannah Ferguson uit met 24 foto's waarin haar borsten de show stelen. Waar is het badpak gebleven, vraagt een rationeel mens zich dan af.

18-02-2014 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!