Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15.500 bezoekers voor uitverkochte Museum Night Fever

15.500 bezoekers voor uitverkochte Museum Night Fever

http://oi57.tinypic.com/2s1awj4.jpg

De zevende editie van Museum Night Fever, de Nacht van de Brusselse Musea, trok gisterenavond en vannacht 15.500 unieke bezoekers, goed voor een totaal van 54.000 museumbezoeken. Dat zijn net iets minder unieke bezoekers dan de 16.000 die de zesde editie vorig jaar trok maar het betekent wel dat alle tickets uitverkocht waren.

De musea die de meeste bezoekers over de vloer kregen waren Bozar, dat uitpakte met de toptentoonstellingen van Michaël Borremans en Zurbarán en het BELvue Museum met onder andere live concerten van enkele veelbelovende beginnende Belgische bands en "onzichtbare" performances. Beiden haalden elk 9.800 bezoekers.

De Archeologische Site van de Coudenberg waar bezoekers konden deelnemen aan een middeleeuws spelparcours, en de Munt, dat met als thema "revolutie" zorgde voor een indrukwekkend geluids- en lichtspektakel in de foyer en de grote operazaal trokken respectievelijk 4.100 en 3.450 bezoekers. Twintig gelukkigen konden zelfs blijven overnachten op de scène van de grote zaal van de Munt.

De afterparty, in samenwerking met Bulex in de Brussels Event Brewery, in 6 verschillende zalen, trok meer dan 4.000 feestvierders, waarvan 3.000 jongeren die net daarvoor ook de musea hadden bezocht.

Het publiek was volgens de organisatoren opvallend jong, met zo'n 70 procent van de bezoekers onder de 35 jaar. De Museum Night Fever pass kan nog tot eind maart worden ingeruild tegen één gratis bezoek in één van de deelnemende musea.

23-02-2014 om 18:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles is opnieuw vrijgezel

Harry Styles is opnieuw vrijgezel

http://oi58.tinypic.com/2i24jzk.jpg

Harry Styles en Kendall Jenner zijn na drie maanden uit elkaar. De 20-jarige One Direction-zanger en het 18-jarige halfzusje van Kim Kardashian waren sinds november aan het daten, nadat ze elkaar hadden ontmoet in een tv-studio in Los Angeles.

Volgens The Sun is de grote afstand tussen de twee sterren een breekpunt, waardoor ze zich niet kunnen richten op hun carrières. ''Kendell richt zich op modellenwerk en Harry is bezig met de voorbereidingen voor een vierde studio-album en een tournee'', zegt een bron in de krant. ''Met alles waar ze mee bezig zijn is het onmogelijk iets serieus op te bouwen''

Kendall was deze maand nog in Londen tijdens de London Fashion Week. Bronnen fluisteren nu dat de relatie al voor die tijd voobij was. De 1D-hartenbreker deed zijn uiterste best om pijnlijke situaties met zijn kersverse ex te vermijden. Zo vermeed Harry volgens een loslippige bron van Daily Star doelbewust de show van Topshop en probeerde hij te voorkomen dat mensen zouden gaan speculeren over hem en Kendall.

Ondanks de breuk zou Harry nog op goede voet staan met het halfzusje van Kim K. Ze gingen zonder ruzie uit elkaar. ''Ze sluiten niets uit voor de toekomst.'' Harry's eerdere vriendinnen waren Caroline Flack, Taylor Swift en Cara Delevingne.

23-02-2014 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen ademt vuilste lucht van Verenigd Koninkrijk in

Queen ademt vuilste lucht van Verenigd Koninkrijk in

http://oi60.tinypic.com/9fm7ev.jpg

Op de weg langs Buckingham Palace in Londen worden de hoogste niveaus stikstofdioxide (NO2) in het Verenigd Koninkrijk gemeten, meldt de Britse krant The Sunday Times op basis van officiële cijfers. De waarden liggen er bijna vier keer boven de Europese norm.

Gemiddeld is er op Grosvenor Place, de weg aan Buckingham Palace, 152 microgram NO2 per kubieke meter lucht aanwezig. De Europese norm bedraagt 40 microgram. Bij Lower Grosvenor Place, aan de andere kant van Green Park en vlakbij het paleis, loopt het NO2-niveau op tot twee keer de normwaarde. NO2, voornamelijk uitgestoten door dieselwagens, wordt gekoppeld aan ernstige ademhalingsproblemen.

Diesel
De volledige top 50 van meest vervuilde plaatsen in het Verenigd Koninkrijk bestaat uit locaties in de hoofdstad. Daarbij zijn verschilende toeristische trekpleisters zoals het British Museum, Covent Garden, the Houses of Parliament en Madame Tussauds. Milieuactivisten vragen een verbod op oude dieselwagens in Londen, zoals dat in het centrum van de Duitse hoofdstad Berlijn al het geval is.

23-02-2014 om 18:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maria von Trapp van 'Sound of Music' overleden

Maria von Trapp van 'Sound of Music' overleden

http://oi57.tinypic.com/1428t8k.jpg

Maria von Trapp, die met haar familiekoor de inspiratiebron vormde voor de later ook als film bewerkte musical 'The Sound of Music', is deze week overleden in haar woning in Stowe, in de Amerikaanse staat Vermont. Von Trapp is 99 jaar geworden.

Haar 75-jarige halfbroer Johannes von Trapp bevestigde haar overlijden, afgelopen dinsdag, en omschreef haar als "een lieve vrouw die een van de weinige echt goede mensen was". Maria von Trapp was de laatst overgebleven telg uit de Von Trapp-familie zoals die in de uit 1959 daterende musical werd geportretteerd.

'The Sound of Music'
De Von Trapps, in Europa gedurende de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog bekend geworden dankzij hun zangkunsten, vluchtten in 1938 uit het door de nazi's bezette Oostenrijk. Hun levensverhaal zou worden vastgelegd in 'The Sound of Music', waarvan in 1965 een filmbewerking volgde die uitgroeide tot een van de succesvolste producties uit de geschiedenis van Hollywood.

Von Trapp, die voluit Maria Franziska heette, was de op een na oudste dochter van kapitein Georg von Trapp en zijn eerste vrouw Agathe Whitehead. In de film heet ze Louisa.

Familiehotel
Het gezin kwam in 1942, tijdens een vakantie na een tournee, in Stowe (Vermont) terecht en begon er een hotel, de Trapp Family Lodge. Dat is nog steeds in bedrijf.

23-02-2014 om 17:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wil zich niet op drugs laten testen

Justin Bieber wil zich niet op drugs laten testen

http://oi60.tinypic.com/axldl2.jpg

Justin Bieber ziet het niet zitten om zich steekproefsgewijs te laten testen op drugs en verwerpt daarom het schikkingsvoorstel van de justitieel aanklager in Florida, weet TMZ. De entertainmentsite meldde eerder dat justitie de Canadees een aanbod had gedaan in zijn zaak voor straatracen en rijden onder invloed.

Justin zou een celstraf kunnen ontlopen door akkoord te gaan met een werkstraf van 40 uur, cursussen over alchol en een alchoholslot in zijn auto. Daarnaast moest Justin zich bereid tonen om zich steekproefsgewijs te laten testen op drugs.

Alcohol
TMZ hoort van bronnen uit kringen rond Bieber dat hij niet akkoord gaat met het voorstel. De advocaten van Bieber verwijten een agent nog steeds dat hij heeft gelogen toen die beweerde dat Bieber tijdens zijn aanhouding naar alchohol rook en de snelheid had overschreden. Ze baseren zich op de uitkomst van de blaastest en gps-gegevens.

Het grootste probleem zou Bieber hebben met de proeftijd die in het voorstel is ingebouwd, zodat de gebruiker van sizzurp en wiet alsnog hangt als hij het verknoeit. Ook ziet de beroemdheid het niet zitten om een alchoholcursus te moeten volgen, omdat dit een circus zou veroorzaken. Bieber staat volgens TMZ nog wel open voor een ander schikkingsvoorstel.

23-02-2014 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke van de Velde en Louis Talpe meest sexy BV's

Joke van de Velde en Louis Talpe meest sexy BV's

http://oi61.tinypic.com/122ox9z.jpg

Joke van de Velde en Louis Talpe zijn op de Erotica, Body & Beautybeurs in Antwerp Expo verkozen tot meest sexy Bekende Vlamingen. De ex-Miss België kreeg haar Erotic Award uit handen van entertainer Sergio. Louis Talpe was niet aanwezig, maar de organisatoren zullen hem de prijs naar eigen zeggen persoonlijk bezorgen.

Er waren tien mannelijke en tien vrouwelijke BV's genomineerd. Bij de vrouwen dongen onder meer Tanja Dexters, Ann Van Elsen, An Lemmens en Lien Van de Kelder naar de prijs. Bij de mannen prijkten de namen van Matteo Simoni, Sam De Bruyn, Stan Van Samang en Tom Boonen op het lijstje.

23-02-2014 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 200.000 euro neergeteld voor oudste cover Superman

Meer dan 200.000 euro neergeteld voor oudste cover Superman

http://oi57.tinypic.com/mvg1te.jpg

De oudste nog bestaande originele titelprent van een Superman-comic is gisteren bij het veilinghuis Heritage in New York voor bijna 287.000 dollar (209.000 euro) onder de veilinghamer gegaan. De nieuwe eigenaar is een handelaar uit Houston, die een felle strijd moest leveren met twintig andere bieders.

De cover zal voortaan postvatten in de etalage van 's mans Texaanse winkel. De illustratie was gemaakt voor de cover van een in augustus 1939 verschenen aflevering. Op de door Fred Guardineer getekende cover van aflevering 15 van de reeks 'Action Comics' is te zien hoe de superheld onder water een duikboot met daarin een opgesloten US-Marine naar het wateroppervlak duwt.

22-02-2014 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kurt Cobain krijgt standbeeld in geboortestad

Kurt Cobain krijgt standbeeld in geboortestad

http://oi58.tinypic.com/rk3a1e.jpg

In Aberdeen, in de Amerikaanse staat Washington is donderdag voor het eerst Kurt Cobain-dag gevierd. De geboortestad van de Nirvana-frontman eerde voor het eerst haar bekendste inwoner met de inhuldiging van een standbeeld. Daarnaast komt er ook een nieuwe tentoonstelling die in teken zal staan van de controversiële rockster. Kurt Cobain pleegde in 1994 zelfmoord en zou donderdag 47 geworden zijn.

De stad Aberdeen maakte vorige maand bekend op 20 februari, de verjaardag van de beroemde zanger, voor het eerst Kurt Cobain-dag te zullen vieren. Volgens burgemeester Bill Simpson wil de stad dat Cobain om zijn muziek herinnerd wordt en verklaart hij dat ze dit "al veel vroeger hadden moeten doen".  

Volgens sommige inwoners zou het stadsbestuur het jarenlang moeilijk gehad hebben met Cobains negatieve houding ten opzichte van de plek waar hij opgroeide, maar ook met zijn druggebruik. Dat meldden lokale media.

Standbeeld
De stad heeft ook eindelijk het standbeeld van de Nirvana-frontman aanvaard dat 20 jaar geleden door Randi Hubbard gemaakt werd. Zij schonk het standbeeld uit cement toen aan de stad Aberdeen, maar die weigerde waardoor het beeld jarenlang stof stond te vergaren in Hubbards winkel. Nu de stad het beeld van de zanger eindelijk aanvaard heeft, zal het in het Aberdeen Museum of History geplaatst worden.  

Het museum in Aberdeen krijgt elk jaar ongeveer 5000 bezoekers over de vloer. Met een permanente tentoonstelling gewijd aan Kurt Cobain zou dat bezoekersaantal wel eens kunnen exploderen.  

In april wordt Nirvana opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

22-02-2014 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzamelaars klagen Keith Haring Stichting aan

Verzamelaars klagen Keith Haring Stichting aan

http://oi57.tinypic.com/24ovp94.jpg

Een groep kunstverzamelaars heeft de Keith Haring Stichting aangeklaagd omdat zij zo'n 80 werken van de kunstenaar als 'vals' heeft bestempeld. De verzamelaars eisen een financiële tegemoetkoming van 40 miljoen dollar (zo'n 30 miljoen euro).

Volgens de verzamelaars zijn de kunstwerken wel degelijk originele werken van de in 1990 overleden Amerikaan Keith Haring. Ze beweren dat ze de schilderijen van vrienden van Haring hebben gekocht, onder wie een New Yorkse disc jockey.

De stichting betwist de authenciteit van de werken al sinds 2007 en weigert om op die beslissing terug te komen, ondanks aanvullend bewijs van de eigenaren. Vertegenwoordigers van de stichting wilden geen commentaar geven op de rechtszaak.

Originele schilderijen van Haring hebben tegenwoordig een waarde van tussen de 500.000 en 1 miljoen dollar. Maar zolang de stichting ze niet certificeert zijn ze onverkoopbaar.

Volgens de verzamelaars die de rechtszaak hebben aangespannen is de stichting erbij gebaat het aantal gecertificeerde werken van Haring bewust laag te houden, zodat de waarde van de schilderijen stijgt.

22-02-2014 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen knipoogt met albumtitel naar Kanye

Lily Allen knipoogt met albumtitel naar Kanye

http://oi58.tinypic.com/2dtws34.jpg

Het nieuwe album van Lily Allen krijgt de titel 'Sheezus'. Dat maakt de zangeres vandaag bekend tijdens 'The Graham Norton Show' op BBC. Inspiratie voor die titel haalde ze overduidelijk uit Kanye Wests plaat 'Yeezus', die vorig jaar verscheen.

"Het is een zelfverzekerde titelkeuze - en een kleine knipoog naar Kanye West", vertelde ze presentator Graham Norton voordat ze haar nieuwe single 'Air Balloon' ten gehore brengt. Sheezus is Amerikaanse 'slang' en is een cominatie van 'sheesh' (jemig) en 'Jezus'.

Op Lily's album verschijnen hoogstwaarschijnlijk ook de nummers 'Hard Out Here' en 'L8 CMMR', de soundtrack van de HBO-serie 'Girls'. De plaat moet komend voorjaar in de winkels liggen.

22-02-2014 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus pikt bier van fan tijdens concert

Miley Cyrus pikt bier van fan tijdens concert

http://oi59.tinypic.com/23hmzaa.jpg

Miley Cyrus kreeg blijkbaar ineens dorst toen ze gisterenavond tijdens een concert op het podium stond. Op beelden in handen van TMZ is te zien hoe de zangeres zich voorover buigt en een biertje van een fan in het publiek afpakt.

Nadat ze een aantal flinke slokken heeft genomen van het bier van de onbekende geeft ze het glas weer terug. Hierna vervolgt ze haar optreden alsof er niks is gebeurd.

22-02-2014 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen De Graeve stort zich op muziekcarrière

Koen De Graeve stort zich op muziekcarrière

http://oi58.tinypic.com/20ppjdu.jpg

Het is zover: Koen De Graeve (41) is officieel 'halfweg'. Niet alleen in de gelijknamige film van Geoffrey Enthoven, waarin hij vanaf woensdag de hoofdrol vertolkt, maar ook in het leven. Hij is de veertig voorbij en een drastische ommezwaai dreigt. De meest succesvolle Vlaamse acteur van het moment overweegt namelijk om alle zekerheden overboord te gooien en voor het onzekere bestaan van muzikant te kiezen. "Ik droom niet van Hollywood, ik steek liever een gezellig podium in de fik", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb nog één film op de agenda staan, een bijrol in een nieuwe film van Geoffrey, maar dat doe ik vooral om de kas van mijn muzikanten te spijzen. Als alles goed loopt, komt er in mei een single uit van mijn bandje De Post - wij brengen Nederlandstalige pop met eigen nummers - en in september volgt de eerste plaat. Dan volgt een tournee langs Vlaamse culturele centra. Op 29 oktober gaan we in première in Aalst. Ik ga dus sowieso een tijd stoppen met acteren."

22-02-2014 om 18:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber krijgt keuze: cel of alcoholslot en werkstraf

Bieber krijgt keuze: cel of alcoholslot en werkstraf

http://oi61.tinypic.com/692etl.jpg

Justitie in Florida heeft Justin Bieber een aanbod gedaan in zijn zaak voor straatracen en rijden onder invloed. Volgens entertainmentsite TMZ zal de officier van justitie de aanklacht laten vallen voor rijden onder invloed en die van verzet plegen na arrestatie. In ruil daarvoor moet de Canadese ster roekeloos rijgedrag toegeven, krijgt hij een werkstraf van 40 uur en moet hij een cursus over alcoholgebruik volgen.

En dat is nog lang niet alles. Justin moet ook een bijeenkomst bijwonen waarin nabestaanden van slachtoffers vertellen over de gevolgen van rijden met een slok op. Ook moet de popster voor drie maanden een alcoholslot laten installeren in zijn auto.

Justitie wil Bieber verder zo'n zes tot negen maanden lang steeksproefsgewijs kunnen testen op drugsgebruik, ook buiten Florida. Hij moet zijn reisplannen daarom aan de rechter voorleggen en als de autoriteiten een drugstest doen is dat op kosten van de artiest. Als Justin het voorstel van justitie niet accepteert, riskeert hij een celstraf.

22-02-2014 om 18:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warpaint, White Lies en Rodrigo y Gabriela op Rock Werchter

Warpaint, White Lies en Rodrigo y Gabriela op Rock Werchter

http://oi59.tinypic.com/opa91c.jpg

Rock Werchter heeft vandaag opnieuw zeven namen bekend gemaakt. Onder andere Warpaint, White Lies en Milow komen naar de populaire festivalwei.

De dames van Warpaint kwamen onlangs met hun tweede album, 'Warpaint'. Het album werd zeer positief onthaald, dus het is niet echt een verrassing dat ze er dit jaar op Werchter bij zullen zijn.

Ook Parov Stelar, waar ongetwijfeld een feest van jewelste zal uitbreken, is aan de affiche toegevoegd, net als de Belgische Melanie de Biasio, het gitaarduo Rodrigo y Gabriela en Reignwolf.

Eerder werden er al headliners als Metallica, Arctic Monkeys, Pearl Jam, Kings of Leon, The Black Keys en Placebo aangekondigd. Ook Stromae, Skrillex, Pixies en Major Lazer zijn dit jaar van de partij.

Er zijn enkel nog dagtickets voor vrijdag 4 juli beschikbaar. Combitickets en pasjes voor de andere dagen zijn uitverkocht.

21-02-2014 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witse, de film voor u bekeken

Witse, de film voor u bekeken

http://oi60.tinypic.com/33nxpiq.jpg

Nog twee weken en Hubert Damen kruipt voor een laatste keer in de huid van Witse. Een zwanenzang op het witte scherm, maar verwacht daarbij geen rusthuistaferelen. 'W. Witse, De Film' is bij momenten snoeihard. De reeks die meestal garant stond voor een gezapige familie-avond op zondag, is in de filmversie een pak gruwelijker. Onze allereerste indrukken van de langverwachte verfilming, die op 5 maart in de zalen belandt.

Witse is met pensioen, al twee jaar - net als Hubert Damen (67) in het echte leven trouwens, waardoor de reeks in 2012 moest worden stopgezet - en hij wil het liefst met rust worden gelaten. Maar hij wordt door zijn lang uit het oog en hart verloren zus opgetrommeld om de moord op haar dochter op te lossen. Witse belandt in de Westhoek - zeer mooi in beeld gezet, de oorlogsgraven spelen bovendien een rol - en in een zaak van sm-folter en geweld.

Sommige details in beeld en scenario zijn afschuwelijk. Maar het is ook ongemeen spannend. De psychologie is uitgewerkt. Niks uitgesponnen aflevering. De film duurt een uur en vijftig minuten, maar het tempo is strak. Beetje jammer wel: Van Deun, Wytinckx en Dams zijn niet van de partij.

21-02-2014 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry als mannenverslindster in nieuwe videoclip

Katy Perry als mannenverslindster in nieuwe videoclip

http://oi62.tinypic.com/34ypgf5.jpg

Katy Perry heeft haar nieuwe videoclip Dark Horse gelanceerd. Met deze single laat ze een hele andere Katy zien dan we anders gewoon zijn, net zoals het liedje zelf. In de clip is Perry aan een strippaal te zien als een gemene Egyptische koningin. De single Dark Horse met Juicy J is haar derde single van haar nieuwe album Prism.

21-02-2014 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig weekend iedereen! Groetjes Sports Illustrated

Prettig weekend iedereen! Groetjes Sports Illustrated

http://oi60.tinypic.com/2lmrmnl.jpg

Bijna weekend en dan kan de riem er even af. Niets beter dan te ontspannen met een partijtje volleybal, de vrouwen van Sports Illustrated en het strand van Miami Beach krijgt u er gratis bovenop. Alstublieft, dankuwel!

De modellen maakten op Ocean Drive hun opwachting voor een volleybalwedstrijdje tegen beroemde chefs. Ook John Legend, partner van Chrissy Teigen (foto onderaan), en Jamie Foxx keken toe. De 50e editie van 'Sports Illustrated Swimsuit', dat moet toch in de verf worden gezet.
 
De opbrengst van het evenement ging naar de 'Armed Forces Foundation', een organisatie die zich inzet voor militairen aan het front, voor oorlogsveteranen en voor zij die achterblijven. Serving those who serve.

21-02-2014 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Voice': Vlaamse Hollywoodster supportert voor zus

'The Voice': Vlaamse Hollywoodster supportert voor zus

http://oi59.tinypic.com/j0lksm.jpg

Opmerkelijke supporter deze week in het kamp van de 33-jarige Camille uit Zwalm. Haar zus, actrice Lyne Renée - onder andere bekend van 'Kinderen van Dewindt' en de HBO-reeks 'Strike Back' die op 2BE te zien is - komt immers haar zus aanmoedigen.

"Mijn zus en ik vormen een heel hecht team, we hebben samen ook veel muziek gemaakt. Dus voor mij is het heel belangrijk dat ze er vandaag bij is", legt Camille uit.

Hoewel ze geen muziek kan lezen, speelt Camille al sinds kindsaf piano: "Ik denk niet dat muziek alleen maar studies zijn, het moet uit het hart komen. En bij mij komt dat echt van vanbinnen. Muziek is mijn therapie en ik vind dat het allerbeste gevoel dat er is". Met 'I Hate This Part Right Here' van The Pussycat Dolls en de steun van haar zus en haar man wil Camille de coaches charmeren.

21-02-2014 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo reageert acteur Patrick Stewart op zijn valse outing

Zo reageert acteur Patrick Stewart op zijn valse outing

http://oi59.tinypic.com/9ixlrc.jpg

U kent Patrick Stewart (73) ongetwijfeld nog van Star Trek of van X Men. Altijd al gedacht dat hij 'gay' is? The Guardian blijkbaar wél. Maar zelf heeft de Engelse acteur daar toch een anders geaard gevoel bij. Op twitter reageert Sir Patrick Stewart laconiek op zijn valse outing en op de rechtzetting in de krant.

The Guardian-journaliste Jane Czyzselska schreef in een artikel over actrice Ellen Page, die zich recent op een aangrijpende en indrukwekkende manier outte, het volgende: "Sommige homoseksuelen, zoals Patrick Stewaert, vinden dat Pages uit-de-kast-speech nieuwswaarde heeft." Dát moet Stewarts vrouw, singer-songwriter Sunny Ozell, ook gedacht hebben over het bewuste zinnetje in de Britse krant. Na amper zes maanden huwelijk plots moeten vernemen dat haar man homoseksueel is?

De immer coole gentleman Stewart liet het niet aan zijn hart komen en twitterde met zijn bekende Britse flegma naar de krant die het foutje maakte: "Oké, @guardian, het is eens wat anders... ik werd ditmaal niet wakker met het internetbericht dat ik weer dood was".

Well, @guardian it makes for a nice change...at least I didn't wake up to the internet telling me I was dead again.

Verder opperde hij nog dat hij "wel vijf of zelfs ZEVEN heterovrienden heeft met wie hij echt wel bier drinkt en massa's kippenvleugeltjes eet"

Volgens sommigen ligt de vriendschap van Stewart met zijn openlijk homoseksuele collega-acteur Sir Ian McKellen (74) aan de basis van het misverstand in The Guardian. De twee zetten samen al eens een stapje in de wereld en tweeten dan beiden foto's van hun avonturen. Daarover stelde Stewart in een retweet: "Je kan homoseksualiteit niet oplopen door uit te gaan met LGBT-volk." (LGBT staat voor Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, jv)

Maar dat de twee Sirs voor hilarische tweets zorgen, bewijst deze kleine greep uit het aanbod. Of dit al dan niet aanleiding kan geven tot 'verkeerde' interpretaties zoals in The Guardian, dat laten we in het midden. Benieuwd ook wat de 'Trekkies' hier allemaal van vinden...

21-02-2014 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loridon reageert (opnieuw): "Dit moet stoppen"

Loridon reageert (opnieuw): "Dit moet stoppen"

http://oi58.tinypic.com/2wrgrc0.jpg

Pieter Loridon is op Facebook nog eens teruggekomen op het partnergeweld waarvan hij beschuldigd wordt. Hij zou zijn ex-vriendin en ATV-presentatrice Zoë Van Gastel een kopstoot hebben verkocht.

"Ik had mij voorgenomen niet te reageren op deze heisa, maar als ik zie hoe mijn naaste omgeving hier evenveel van afziet als ik, dan moet ik wel ingrijpen en vragen dat dit stopt", steekt hij van wal. "Ik heb inderdaad neus aan neus gestaan met Zoë en wij zijn inderdaad naar het politiebureau geweest om een verklaring af te leggen, maar 'that's it.' Dus nogmaals: dit moet stoppen."

21-02-2014 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!