Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé onderbreekt show om jarige meid dag van haar leven te bezorgen

Beyoncé onderbreekt show om jarige meid dag van haar leven te bezorgen

http://oi59.tinypic.com/2afj4ep.jpg

Shehnaz Kahn zal haar 22ste verjaardag niet snel vergeten. Zondagavond onderbrak Beyoncé haar optreden in Birmingham om haar toe te spreken én 'Happy Birthday' te zingen. Als afsluiter kuste de wereldster nog haar hand. Naar eigen zeggen besefte de studente niet eens dat haar camera alle actie opgeslagen had.

"Ongelooflijk, wanneer ga ik ooit nog zoiets meemaken?", vroeg de superfan zich de volgende ochtend in de 'Birmingham Mail' af. "Ze had al eerder opgemerkt dat ik een speciale verjaardagsbadge droeg, maar dat ze dan die show zou stilleggen... Dat had ik nooit verwacht, iedereen rond mij werd gek."

De freelance journaliste werd overspoeld door berichtjes en interviews nadat ze het filmpje op haar Instagram-pagina gezet had. Shehnaz had Beyoncé al 22 keer eerder live aan het werk gezien, maar deze keer mocht ze als VIP op de eerste rij postvatten.

26-02-2014 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwe klanten Oud Sluis woedend op Sergio Herman

Trouwe klanten Oud Sluis woedend op Sergio Herman

http://oi61.tinypic.com/2mdgl84.jpg

The Jane, het langverwachte nieuwe restaurant van Sergio Herman (43), gaat op 25 maart open. En het is nu al voor maanden volgeboekt. Een immens succes dus! Heel wat van zijn trouwe klanten van Oud Sluis hebben nu echter een beetje een zure smaak in de mond.

Velen vertrouwen blindelings op Sergio's reputatie, al benadrukte hij al meermaals dat hij niet zélf zal koken in The Jane. Dat laat hij over aan Nick Bril, die souschef was in Oud Sluis. Sergio wil z'n gezinsleven weer vooropstellen. Daarnaast wil hij met Pure C- z'n restaurant in Cadzand- een tweede ster halen. Én wenst hij zich meer als een ondernemer te profileren, en zaken als The Jane openen in New York, Londen, Barcelona en op z'n geliefde Ibiza.

Allemaal geweldig, behalve misschien voor Sergio's trouwste klanten. Mensen die hem en Oud Sluis sinds vele jaren hebben gesteund en die méér dan geregeld bij hem kwamen eten. Diverse Sergio Herman-getrouwen van het eerste uur zijn nu ontstemd en teleurgesteld, voelen zich in de kou gezet. "Van dankbaarheid is weinig sprake", klinkt het. "We hebben in al die jaren véle duizenden euro's in Oud Sluis achtergelaten. Je mag toch verwachten dat hij ons bij de opening van The Jane van harte welkom zal heten, nee? Maar 't is heel povertjes. We zijn diep ontgoocheld."

Sergio Herman nodigde per mail zijn trouwste klanten uit voor een try-out in The Jane die dus plaatsvindt vóór de zaak officieel opengaat. De aangeschrevenen waren verplicht om binnen de 24 uur te reageren, en werden er al meteen op de hoogte van gesteld dat een parkeerplaats 8 euro kost. En deze voor Sergio zeer leerrijke try-out is uiteraard niet gratis voor de invités. "We moeten de volle pot betalen", zegt één van hen. "Nu, dat is op zich nog aannemelijk. Maar het ergst van al: wij, zijn trouwste klanten, mogen slechts één keer per maand reserveren in The Jane. Dat is toch geen stijl. Sergio heeft ons niet meer zo nodig, en daar windt hij geen doekjes om. Ik vind dit een zeer onbeleefde en ondankbare manier van doen."

25-02-2014 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe boert goed: mysterieuze aanbidder én appartement in Knokke

Lesley-Ann Poppe boert goed: mysterieuze aanbidder én appartement in Knokke

http://oi62.tinypic.com/1rq98m.jpg

Lesley-Ann Poppe (34) heeft net een huurcontract ondertekend. Voor een appartement in Knokke. "Niet op de dijk, want dat is niet te betalen." Intussen is de echtscheiding van haar ontrouwe echtgenoot nog altijd niet ingezet.

Na een periode van verdriet om de misstap van haar man wil de ondernemende blondine weer van het leven genieten, volop. En dat lijkt haar aardig te lukken. "Op Valentijn werden voor mij liefst honderd rode rozen afgegeven op het secretariaat van m'n Schoonheidsschool", zegt Lesley-Ann. "Een gigantisch boeket, dus. Maar zonder naamkaartje, helaas. Ik heb dus een geheime aanbidder! Ik moet zeggen: ik was overdonderd."

"Ik heb geen idee van wie ze komen. Spannend, dat wel. Maar ik hoop toch te weten te komen wie het is. En ik hoop dat de man in kwestie een beetje meevalt. Al vind ik hem nu al superromantisch."

En er is nog goed nieuws voor La Poppe. "Ik ben in Knokke een huurcontract gaan tekenen! Een appartement, voor een jaar. Ik woon al m'n hele leven in Antwerpen, maar heb nood aan meer zuurstof. Knokke is een logische keuze: heel wat kennissen uit Antwerpen gaan daar geregeld uitwaaien of hebben er een appartement. Ik verhuis niet, maar dat appartement wordt wel een plek waar ik veel tijd wil doorbrengen."

25-02-2014 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ploeg 'The Broken Circle' op receptie bij Belgische consul

Ploeg 'The Broken Circle' op receptie bij Belgische consul

http://oi57.tinypic.com/2rnbr12.jpg

De filmploeg van 'The Broken Circle Breakdown' is morgen uitgenodigd voor een receptie door de consul-generaal van België in Los Angeles, Rudi Veestraeten. Ze worden er geëerd voor hun Oscar-nominatie voor beste niet-Engelstalige film. De uitreiking gebeurt zondagavond.

Regisseur Felix Van Groeningen, hoofdrolspeelster Veerle Baetens en producer Dirk Impens organiseren morgen een persmoment, waarna ze met de consul en de genodigden van de receptie een ontspannen gesprek zullen voeren. Johan Heldenbergh, eveneens hoofdrolspeler, zal er niet bij zijn. Hij vervoegt de ploeg pas zaterdag.

'The Broken Circle Breakdown' neemt ook nog deel aan een persconferentie voor alle genomineerde niet-Engelstalige films, die wordt georganiseerd door The Academy of Motion Picture Arts and Sciences, de organisator van de Oscars. De filmploeg zal voor de uitreiking op zondag ook nog deelnemen aan enkele publieke verschijningen en privé-avonden.

25-02-2014 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie treurt niet om vertrek van heethoofd Alec Baldwin

Politie treurt niet om vertrek van heethoofd Alec Baldwin

http://oi59.tinypic.com/v4t9aw.jpg

De politie in New York heeft er absoluut geen moeite mee als Alec Baldwin uit New York vertrekt. "Ik mag hem niet. Het is heel vervelend dat we iedere keer met hem te maken krijgen als hij zich weer boos heeft gemaakt op de pers die hem altijd opwacht. Wij worden er dan namelijk altijd bijgeroepen", vertelt een agent aan de krant New York Post.

De agent twijfelt aan de manier waarop Alec de agenten steeds behandelde. "Hij kent het spelletje en hij weet hoe hij ons niet boos hoeft te maken. Ik weet niet of hij dit speelt of dat hij oprecht respect heeft voor ons", zegt de politieagent. "Misschien doet hij alleen zijn best om niet gearresteerd te worden."

Een andere agent zegt dat de acteur een rare paranoïde persoonlijkheid heeft. "Hij heeft ervoor gekozen om een publiek figuur te zijn en hij is iedere keer verrast als fotografen een foto van hem willen nemen of van zijn vrouw", aldus de agent. "Er zal trouwens niks veranderen voor hem als hij vertrekt naar Los Angeles. Daar zullen de fotografen hem ook volgen."

De acteur maakte gisteren bekend dat hij weg wil uit de Amerikaanse metropool. Hij schrijft helemaal klaar te zijn met de paparazzi in de stad en wil zich terugtrekken uit het publieke leven. "Naar alles wat ik eerst haatte aan Los Angeles, verlang ik nu", schreef Alec in New York Magazine. ''Ik leef al 30 jaar op deze manier. Ik ben er klaar mee."

25-02-2014 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het lachen is Els De Schepper vergaan na GAS-boete voor 'wildplakken'

Het lachen is Els De Schepper vergaan na GAS-boete voor 'wildplakken'

http://oi60.tinypic.com/28ul0ub.jpg

In aanloop naar haar optreden van 7 maart in Tielt-Winge, zag het promoteam van Els De Schepper op geen affiche meer of minder langs de wegen. Het leverde de comédienne een GAS-boete op en dat moest ze nota bene via de pers vernemen. Els De Schepper is 'not amused' want volgens haar management waren de aankondigingspanelen volledig reglementair.

Binnenkort treedt Els de Schepper in GC De Maere in Tielt-Winge op met haar onewomanshow 'Els de Schepper Feest'. Een voorstelling die trouwens door de cultuurdienst van de gemeente  zelf wordt georganiseerd.

In een persbericht schreeuwt de cabaratière dan ook haar ongeloof om de GAS-boete uit. "Het verbaasde ons (Els de Schepper en haar management) omdat het gemeentebestuur en het Vlaams gewest enkele dagen voordien de nodige vergunningen had toegekend en omdat de panelen exact op de aangeduide plaatsen werden geïnstalleerd. Blijkbaar vond iemand bij het gemeentebestuur van Tielt-Winge het toch nodig om onmiddellijk een GAS-boete procedure op te starten, de panelen te laten weghalen en de pers op de hoogte te brengen van dit 'ongemak'. Dit zonder eerst even te informeren bij het management, de firma die de panelen plaatste of GC De Maere."

Opvallen
Van wildplak is dan ook geen sprake volgens het management. "We begrijpen dat het binnenkort verkiezingen zijn en dat alle mogelijke manieren om op te vallen door sommige politici zullen worden gebruikt maar is dit de manier waarop een lid van een politieke partij getuigt van doordachte daadkracht en degelijk beleid toont?"

Maar de burgervader dacht daar vorige week in Het Nieuwsblad duidelijk anders over: "We gaven toelating om borden te zetten aan de gemeentelijke gebouwen", aldus Rudi Beeken. "Maar Els de Schepper trekt zich daar blijkbaar weinig van aan." Gevolg: Affiches verwijderd en een GAS-boete voor de comédienne. Benieuwd of het laatste woord hiermee is gezegd.

25-02-2014 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally opgenomen in het ziekenhuis

Eddy Wally opgenomen in het ziekenhuis

http://oi60.tinypic.com/10mrdbt.jpg

Charmezanger Eddy Wally is deze namiddag opgenomen in het ziekenhuis nadat hij problemen had om te slikken. Dat meldt VTM Nieuws en bevestigt zijn manager Hugo Colpaert.

De 81-jarige zanger werd tussen 16 en 17 uur naar de spoedafdeling van een ziekenhuis gebracht, maar verblijft sinds iets voor 19 uur op een gewone ziekenhuiskamer, zegt zijn manager. Volgens Colpaert is er geen sprake van levensgevaar.

Eddy Wally kreeg drie jaar geleden een beroerte en hield er een gedeeltelijke verlamming aan over. The Voice of Europe verblijft sinds midden 2011 in rusthuis Bloemenbos in Zelzate.

25-02-2014 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Videoclip Katy Perry is heiligschennis"

"Videoclip Katy Perry is heiligschennis"

http://oi60.tinypic.com/pw0mt.jpg

Een aantal moslims wil de videoclip van Katy Perry bij het nummer 'Dark Horse' van YouTube laten verwijderen. Ze beschuldigen de zangeres van heiligschennis en hebben een petitie in het leven geroepen om daar een einde aan te maken.

In de clip maakt Perry, uitgedost als een machtige Egyptische koningin, met behulp van een bliksemstraal korte metten met een man die twee hangers om zijn nek draagt. Eén daarvan bevat de naam van Allah in het Arabisch. De man wordt gereduceerd tot zand, net als zijn sieraden. De ruim 39.000 mensen die de petitie inmiddels hebben ondertekend, zien dat als een grove belediging van de islam.

Het idee voor de petitie is afkomstig van ene Shazal Iqbai uit het Britse Bradford. Hij hoopt dat mensen van over de hele wereld, ongeacht hun religie of levensbeschouwing, het erover eens kunnen zijn dat de videoclip heiligschennis promoot en dat de naam van God op een irrelevante en onsmakelijke manier wordt gebruikt. "Dit soort daden wordt niet door de vingers gezien of getolereerd", schrijft hij.

25-02-2014 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry maakt filmdebuut als x girl

Katy Perry maakt filmdebuut als x girl

http://oi58.tinypic.com/2wmqo11.jpg

Katy Perry gaat auditie doen voor een rol in de nieuwe Vin Diesel film. De zangeres zou wel eens haar acteertalent tonen nadat ze een gesprek had met Hollywoodacteur en producer Vin Diesel voor de rol van x girl in de nieuwe 'xXx' film.

Vin Diesel meldde een tijdje geleden dat hij  eraan denkt om de 29-jarige zangeres de vrouwelijke hoofdrol te geven en nu blijkt ook dat ze effectief een kanshebber is. Perry leende laatst nog haar stem aan smurfin in 'The Smurfs' Movies'.

Diesel laat er geen gras over groeien en meldde al meteen op Facebook: "Zoals jullie allemaal weten, is het nieuwe 'xXx' script volgende maand eindelijk klaar. En deze morgen dachten mensen meteen aan Katy Perry als de nieuwe X-girl."

Een bron bij de casting vertelde de Britse krant Daily star dat iedereen een beetje verrast was, maar Katy mag natuurlijk altijd eens komen proberen. "Haar audities zijn gepland voor de volgende weken naargelang Katy haar schema dat toelaat", zei de bron.

Perry is niet de eerste zangeres die door Vin Diesel wordt opgemerkt. Eerder vroeg Diesel aan Rita Ora voor in de film 'Fast & Furious 6' die werd verfilmd in Londen. Vin Diesel vertelde toen dat hij haar op een avond ontmoette en meteen dacht aan haar kandidatuur in de film. "We hadden iemand nodig die staat voor het huidige londen. Zij had ook de looks en stijl van het nodige personage, kortom ze was de perfecte kandidate", besluit Diesel.

25-02-2014 om 08:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
24-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hondentrainer moet Cowells honden en baby verzoenen

Hondentrainer moet Cowells honden en baby verzoenen

http://oi60.tinypic.com/34qjpz7.jpg

Simon Cowell heeft een hondenspecialist ingehuurd om zijn trouwe viervoeters voor te bereiden op de komst van zijn zoontje Eric. Edward Alava paste ook al op de twee Yorkshireterriërs toen Simon zijn vriendin Lauren Silverman in New York bijstond in het ziekenhuis tijdens de geboorte van hun eerste zoontje.

''Edward kwam naar Simons hotel, het St. Regis, om voor zijn honden te zorgen en ze drie keer per dag uit te laten. Vanwege het koude weer nam Edward truien van kasjmier en leren sneeuwlaarsjes mee voor de honden'', onthult een ingewijde aan New York Post.

Maar Simon vond het vooral belangrijk dat zijn verwende keffertjes Squiddly en Diddly bekend raakten met de geur van baby Eric. ''Edward heeft Simon advies gegeven over hoe hij zijn honden kan introduceren bij Eric. Hij zei tegen Simon dat hij een dekentje van Eric in de mand van de honden moest leggen zodat ze gewend konden raken aan de geur van de pasgeborene.''

24-02-2014 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West kopieert andere ontwerpers

Kanye West kopieert andere ontwerpers

http://oi62.tinypic.com/287f79d.jpg

Kanye West is niet zo origineel als iedereen dacht. Volgens de showbizzsite RadarOnline kopieert de rapper geregeld andere mode-ontwerpers.

Vorige maand ontstond er al ophef over Wests nieuwste collectie A.P.C. x Kanye. Veel creaties zouden grote overeenkomsten vertonen met bijvoorbeeld werk van ontwerper Rock Owens, van wie Kanye in het verleden vaak kleding droeg. En nu onthult een insider aan RadarOnline dat West absoluut geen verstand van ontwerpen heeft. Aan de rapper zijn kledingstijl is helemaal niets op aan te merken. Hij laat het ontwerpen dus maar beter over aan de professionals.

''Hij zat maar een semester op de kunstacademie'', aldus de bron. ''Hij had tot voor kort geen flauw benul van wat ontwerpen inhield. Hij had geen idee welke boeken hij moest lezen of welke designers goed waren. Andere mensen moesten hem alles vertellen en meenemen naar Art Basel, fashion weeks enzovoorts.''

Kanye zou geregeld aan de telefoon hangen met andere ontwerpers om advies te vragen. Ook zou het kopieergedrag van de rapper ertoe hebben geleid dat sommige zakenpartners niet meer met West willen samenwerken. ''Misschien kunnen sommige mensen grootse dingen bereiken in de mode zonder opleiding, maar Kanye gaat te ver. Hij neemt projecten aan die zelfs voor ervaren en goed opgeleide mensen te groot zijn. Hij neemt te veel hooi op zijn vork. Hij wil te veel dingen en dat wordt zijn ondergang", besluit de bron.

24-02-2014 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar is het Bal der Bals terug!

Daar is het Bal der Bals terug!

http://oi61.tinypic.com/2mpzgq9.jpg

Wie al eens graag zijn licht opsteekt tijdens het 'Bal der Bals', waar avondkleedje en maatpak verplicht zijn, mag op zaterdag 3 mei voor de gelegenheid naar Zottegem afzakken. Daar heeft de zevende editie van het gekende 'festibal' plaats. "Beloftes maken plaats voor verrassingen", klinkt het bij de nieuwe organisatie.

"De zevende editie wordt een nieuwe ervaring waar de 'Nieuwe Generatie' deel van zal uitmaken terwijl ze zich met elkaar en de atmosfeer zullen 'verbinden', staat te lezen op de website van het evenement. "We willen nieuwe elementen geven om met elkaar te delen", zegt woordvoerster Louise Vermeulen. "We willen ervoor zorgen dat tieners aan het dromen kunnen slaan. Het mag geen doorsnee galabal worden. 'Bal der Bals' moet een beleving en een levenswijze worden", zegt Louise Vermeulen. "Mensen worden als het ware betrokken bij een 'Nieuwe Generatie' wat ons samenhorigheidsgevoel benadrukt. De kledijcode is daarin zeer belangrijk: zonder maatpak of avondkleedje kom je er dus niet in."

Flanders Expo wordt omgeruild voor een locatie in Zottegem waar in 2010 en 2011 nog uitverkochte edities plaatsvonden. "Het is een bewuste keuze om het succesverhaal van destijds te omarmen en om zo ook de capaciteit te verminderen. Bovendien is de locatie polyvalent met 2 zalen en 2 verdiepingen en zo geschikt voor dat tikkeltje meer", legt Louise uit. "Kwantiteit zal inboeten voor kwaliteit. Elk detail van het evenement zal zo perfect mogelijk uitgevoerd worden." Maar liefst 16 artiesten zullen de line-up aanvoeren. De opvallendste is Borgeous, bekend van Tsunami. Onlangs bracht hij nog de hit Stampede uit met de Belgische broeders Dimitri Vegas & Like Mike. "Hij zal voor het eerst in België optreden en dit bij ons", luidt het trots. Maar ook DJ F.R.A.N.K. van eigen bodem en enkele Nederlandse deejays als Funk D, Jani en Massive Tune staan dit jaar op het lijstje."

24-02-2014 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Protest in Atlanta tegen komst Justin Bieber

Protest in Atlanta tegen komst Justin Bieber

http://oi62.tinypic.com/15h1s1f.jpg

Bewoners van de wijk Buckhead in Atlanta protesteren tegen de komst van Justin Bieber. Initiatiefnemer Harold White vreest dat het popidool de buurt gaat verzieken en wil dus een stokje steken voor de verhuizing.

"We zijn bezorgd dat hij het verkeerde type elementen meebrengt naar een rustige woonwijk", legt White uit aan CNN. "We denken dat een persoon met zijn middelen vast wel een buurt kan vinden die meer past bij zijn eclectische levensstijl."

White's vrouw heeft als protest een Facebookpagina aangemaakt, waarop staat: "Justin Biebers verhuizing naar Atlanta kan alleen maar slecht zijn voor onze kinderen en onze gemeenschap. Sommige mensen kunnen hun kinderen niet meer zonder angst op straat laten spelen. Hij heeft eerder in auto's geracet onder invloed. Wie zegt dat hij het niet weer doet?"

Hiphopcarrière
De buurtbewoners protesteren maandag voor een leegstaand huis waar Bieber naar zou hebben gekeken. Volgens eerdere geruchten wil Justin naar Atlanta verhuizen om een hiphopcarrière van de grond te krijgen.

24-02-2014 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piet Huysentruyt krijgt Michelinster voor Likoké

Piet Huysentruyt krijgt Michelinster voor Likoké

http://oi60.tinypic.com/2nl9x5e.jpg

Chef-kok Piet Huysentruyt heeft, met zijn restaurant Likoké in de Ardèche, een eerste Michelinster binnengehaald. "Dit is onbeschrijflijk", zegt Huysentruyt in een reactie aan Belga. "Een normale mens kan zoiets niet beseffen. Het moet te vergelijken zijn met het winnen van een olympische medaille of de Champions League."

In de jaren 90 sleepte Huysentruyt al een Michelinster in de wacht met zijn restaurant in Wortegem-Petegem. In 1998 hield hij dat restaurant voor bekeken, en trok hij naar de Ardèche. Daar opende hij in 2003 Le lutin gourmand. Omdat hij in tussentijd wereldbekend was geworden in Vlaanderen als tv-kok, trok dat restaurant vooral veel Vlaamse toeristen. De massale belangstelling uit Vlaanderen werd hem in 2006 te veel, en hij besloot zijn restaurant te sluiten.

In juni heropende hij zijn restaurant in Les Vans, deze keer met de naam Likoké: een hommage aan de bijnaam die zijn vader in Congo kreeg. "De bedoeling was nog een laatste keer te knallen in de keuken, net zoals ik met mijn laatste tv-contract met VIER nog een laatste keer op tv wou knallen. We gaan nu vooral genieten van de eerste ster. Vraag me over drie maanden nog eens of we voor een tweede ster gaan."

Op Twitter postte het restaurant een link naar 'Stars in their Eyes', van Just Jack.

In oktober werd Likoké door Gault&Millau al verkozen tot "ontdekking van het jaar".

De Michelingids is vanaf 28 februari te koop. Huysentruyts restaurant is een van de 57 restaurants die voor de eerste keer een ster binnenhalen. In totaal staan 610 sterrenrestaurants in de nieuwe editie, waarvan 27 restaurants met de topscore van drie sterren.

24-02-2014 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman pareert kritiek op ongelukkige uitspraak: "Rot op"

Eva Daeleman pareert kritiek op ongelukkige uitspraak: "Rot op"

http://oi60.tinypic.com/2up77v7.jpg

De kritiek van Joël De Ceulaer op een ongelukkige uitspraak van Eva Daeleman is bij de presentatrice in het verkeerde keelgat geschoten. "Jij thuis hebt massaal gestemd', zei Daeleman zonet in #eurosong. I rest my case, denk ik dan maar. Wat vinden jij?", luidde de tweet van de Knack-journalist. "Rot op. Dat schijnt ook correct", klonk de respons van het VRT-gezicht. Peter Van de Veire schoot zijn collega meteen te hulp door te stellen dat hij Udo per abuis ook al Ubo genoemd had. Een dag later zette De Ceulaer haar in de bloemetjes. "Ik vind Eva Daeleman ook pure klasse. Maar ze moet 'u' zeggen tegen de kijker, vind ik."

BV's vliegen elkaar de laatste tijd wel vaker in de haren op Twitter. Zo kon Griet Vanhees niet lachen met de manier waarop An Lemmens haar te kijk zette in de broodfokkwestie en vochten Karl Vannieuwkerke en Lisbeth Imbo een verbaal robbertje uit rond 'In Vlaamse velden'.

In 'Eurosong' zelf wisten Eva Jacobs en Udo uiteindelijk door te stoten naar de finale. Het gemaskerde bal van Day One haalde het niet, ondanks bijzonder lovende commentaar van de jury. En ook favoriete Petra, die transformeerde van kinky Roodkapje naar burleske stripteaseuse, diende haar koffers te pakken.

24-02-2014 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruslana ondanks verwikkelingen in Oekraïne toch in Eurosong-jury

Ruslana ondanks verwikkelingen in Oekraïne toch in Eurosong-jury

http://oi58.tinypic.com/669hya.jpg

Rusland mag dan ongerust reageren op de recente gebeurtenissen in Oekraïne, Ruslana verliest er haar koelbloedigheid niet bij. Morgen zal de voormalige Eurosongwinnares zal morgen zoals gepland opnieuw in de jury zitten bij de tweede halve finale van het Belgische Eurosonggedeelte.
Omdat zij eerder deze week nog een liedje had gezongen op het Euromaidanplein werd zij door het Amerikaanse tijdschrift 'Newsweek' bestempeld als de "minstreel van de revolutie".

24-02-2014 om 10:07 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
23-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15.500 bezoekers voor uitverkochte Museum Night Fever

15.500 bezoekers voor uitverkochte Museum Night Fever

http://oi57.tinypic.com/2s1awj4.jpg

De zevende editie van Museum Night Fever, de Nacht van de Brusselse Musea, trok gisterenavond en vannacht 15.500 unieke bezoekers, goed voor een totaal van 54.000 museumbezoeken. Dat zijn net iets minder unieke bezoekers dan de 16.000 die de zesde editie vorig jaar trok maar het betekent wel dat alle tickets uitverkocht waren.

De musea die de meeste bezoekers over de vloer kregen waren Bozar, dat uitpakte met de toptentoonstellingen van Michaël Borremans en Zurbarán en het BELvue Museum met onder andere live concerten van enkele veelbelovende beginnende Belgische bands en "onzichtbare" performances. Beiden haalden elk 9.800 bezoekers.

De Archeologische Site van de Coudenberg waar bezoekers konden deelnemen aan een middeleeuws spelparcours, en de Munt, dat met als thema "revolutie" zorgde voor een indrukwekkend geluids- en lichtspektakel in de foyer en de grote operazaal trokken respectievelijk 4.100 en 3.450 bezoekers. Twintig gelukkigen konden zelfs blijven overnachten op de scène van de grote zaal van de Munt.

De afterparty, in samenwerking met Bulex in de Brussels Event Brewery, in 6 verschillende zalen, trok meer dan 4.000 feestvierders, waarvan 3.000 jongeren die net daarvoor ook de musea hadden bezocht.

Het publiek was volgens de organisatoren opvallend jong, met zo'n 70 procent van de bezoekers onder de 35 jaar. De Museum Night Fever pass kan nog tot eind maart worden ingeruild tegen één gratis bezoek in één van de deelnemende musea.

23-02-2014 om 18:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles is opnieuw vrijgezel

Harry Styles is opnieuw vrijgezel

http://oi58.tinypic.com/2i24jzk.jpg

Harry Styles en Kendall Jenner zijn na drie maanden uit elkaar. De 20-jarige One Direction-zanger en het 18-jarige halfzusje van Kim Kardashian waren sinds november aan het daten, nadat ze elkaar hadden ontmoet in een tv-studio in Los Angeles.

Volgens The Sun is de grote afstand tussen de twee sterren een breekpunt, waardoor ze zich niet kunnen richten op hun carrières. ''Kendell richt zich op modellenwerk en Harry is bezig met de voorbereidingen voor een vierde studio-album en een tournee'', zegt een bron in de krant. ''Met alles waar ze mee bezig zijn is het onmogelijk iets serieus op te bouwen''

Kendall was deze maand nog in Londen tijdens de London Fashion Week. Bronnen fluisteren nu dat de relatie al voor die tijd voobij was. De 1D-hartenbreker deed zijn uiterste best om pijnlijke situaties met zijn kersverse ex te vermijden. Zo vermeed Harry volgens een loslippige bron van Daily Star doelbewust de show van Topshop en probeerde hij te voorkomen dat mensen zouden gaan speculeren over hem en Kendall.

Ondanks de breuk zou Harry nog op goede voet staan met het halfzusje van Kim K. Ze gingen zonder ruzie uit elkaar. ''Ze sluiten niets uit voor de toekomst.'' Harry's eerdere vriendinnen waren Caroline Flack, Taylor Swift en Cara Delevingne.

23-02-2014 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen ademt vuilste lucht van Verenigd Koninkrijk in

Queen ademt vuilste lucht van Verenigd Koninkrijk in

http://oi60.tinypic.com/9fm7ev.jpg

Op de weg langs Buckingham Palace in Londen worden de hoogste niveaus stikstofdioxide (NO2) in het Verenigd Koninkrijk gemeten, meldt de Britse krant The Sunday Times op basis van officiële cijfers. De waarden liggen er bijna vier keer boven de Europese norm.

Gemiddeld is er op Grosvenor Place, de weg aan Buckingham Palace, 152 microgram NO2 per kubieke meter lucht aanwezig. De Europese norm bedraagt 40 microgram. Bij Lower Grosvenor Place, aan de andere kant van Green Park en vlakbij het paleis, loopt het NO2-niveau op tot twee keer de normwaarde. NO2, voornamelijk uitgestoten door dieselwagens, wordt gekoppeld aan ernstige ademhalingsproblemen.

Diesel
De volledige top 50 van meest vervuilde plaatsen in het Verenigd Koninkrijk bestaat uit locaties in de hoofdstad. Daarbij zijn verschilende toeristische trekpleisters zoals het British Museum, Covent Garden, the Houses of Parliament en Madame Tussauds. Milieuactivisten vragen een verbod op oude dieselwagens in Londen, zoals dat in het centrum van de Duitse hoofdstad Berlijn al het geval is.

23-02-2014 om 18:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maria von Trapp van 'Sound of Music' overleden

Maria von Trapp van 'Sound of Music' overleden

http://oi57.tinypic.com/1428t8k.jpg

Maria von Trapp, die met haar familiekoor de inspiratiebron vormde voor de later ook als film bewerkte musical 'The Sound of Music', is deze week overleden in haar woning in Stowe, in de Amerikaanse staat Vermont. Von Trapp is 99 jaar geworden.

Haar 75-jarige halfbroer Johannes von Trapp bevestigde haar overlijden, afgelopen dinsdag, en omschreef haar als "een lieve vrouw die een van de weinige echt goede mensen was". Maria von Trapp was de laatst overgebleven telg uit de Von Trapp-familie zoals die in de uit 1959 daterende musical werd geportretteerd.

'The Sound of Music'
De Von Trapps, in Europa gedurende de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog bekend geworden dankzij hun zangkunsten, vluchtten in 1938 uit het door de nazi's bezette Oostenrijk. Hun levensverhaal zou worden vastgelegd in 'The Sound of Music', waarvan in 1965 een filmbewerking volgde die uitgroeide tot een van de succesvolste producties uit de geschiedenis van Hollywood.

Von Trapp, die voluit Maria Franziska heette, was de op een na oudste dochter van kapitein Georg von Trapp en zijn eerste vrouw Agathe Whitehead. In de film heet ze Louisa.

Familiehotel
Het gezin kwam in 1942, tijdens een vakantie na een tournee, in Stowe (Vermont) terecht en begon er een hotel, de Trapp Family Lodge. Dat is nog steeds in bedrijf.

23-02-2014 om 17:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!