Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling zet filmpjes van pasgeboren zoon online

Tori Spelling zet filmpjes van pasgeboren zoon online

http://oi50.tinypic.com/ne6b8o.jpg

Intimiteit troef bij Tori Spelling. De 'Beverly Hills'-actrice plaatste op haar blog twee filmpjes van Finn, enkele minuten na zijn geboorte. Haar vierde kind is vorig jaar op 30 augustus ter wereld gekomen.

"Mijn man was geduldig aan het wachten terwijl ik nieuw leven op de wereld aan het zetten was", schreef de actrice erbij. "Toen duidelijk was dat alles goed ging met Finn en mij zijn Dean en mijn nonkel me komen opzoeken. Dit filmpje is het resultaat. Van zodra ik me beter voelde -ik kende geen zorgeloze bevalling- was het tijd om Finn vast te nemen. Ik ben zo blij dat er beeldmateriaal bestaat van deze prachtige dag."

27-03-2013 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.600 euro voor wie poes van Brigitte Bardot terugvindt

600 euro voor wie poes van Brigitte Bardot terugvindt

http://oi48.tinypic.com/2exok6e.jpg

Brigitte Bardot is er het hart van in. Haar lievelingspoes Rontonton is verdwenen, het inmiddels 78-jarige sekssymbool uit de jaren zestig looft een vinderspremie van 600 euro uit.


Sinds vorige week donderdag is Rontonton spoorloos. Dierenvriendin Bardot heeft een oproep gedaan in de regionale krant La Provence om haar lievelingspoes terug te vinden. Rontonton is een kattin van twee jaar. Volgens haar bazin is Rontonton "klein en mollig, zonder halsband of tatoeage". "Mijn leed is onpeilbaar, ik slaap niet meer", laat de legende van de Franse film weten.

Vermoedelijk heeft Rontonton de wijk genomen door het kabaal van kettingzagen toen boomsnoeiers vorige week aan het werk waren in de tuin van Bardot in de Var. Wie Rontonton terugbrengt, weliswaar in goede gezondheid, krijgt van Bardot 600 euro.

27-03-2013 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Bond legt verkeer in New York stil om nieuwe Range Rover voor te stellen

James Bond legt verkeer in New York stil om nieuwe Range Rover voor te stellen

http://oi47.tinypic.com/21j8xza.jpg

Uitpakken in stijl, heet dat dan: Range Rover legde bij de voorstelling van het nieuwste modelletje zomaar even het verkeer in Manhattan stil. Achter het stuur zat -noblesse oblige- James Bond-acteur Daniel Craig. De overdadige promoactie werd live uitgezonden op internet en enkele reuzenschermen op Eight Avenue. De Range Rover Sport is vanaf september al te koop voor 50.000 euro. Startprijs welteverstaan...

Geen toeval overigens dat de presentatie in New York plaatsvond: geen enkele stad verkoopt meer Range Rovers, vorig jaar deed Noord-Amerika er zelfs bijna 50.000 van de hand op een totaal van 304.000. Op het einde van de rit stonden beroemdheden als Thierry Henry en de dochter van Mick Jagger te trappelen om de luxueuze 4x4 te ontdekken.

27-03-2013 om 17:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian: "Mijn zus was op dit moment nog vijf kilo dikker"

Kim Kardashian: "Mijn zus was op dit moment nog vijf kilo dikker"

http://oi45.tinypic.com/2dtym1y.jpg

De walvisgrapjes vliegen Kim Kardashian tegenwoordig om de oren. Geen wonder dus dat de 32-jarige realityster tijdens een tv-interview in het verweer ging, alleen gebeurde dat wel ten koste van haar eigen zus.


"Ik ben na vijf maanden zwangerschap bijna tien kilogram verdikt, Kourtney was op dat moment al 14 kilogram bijgekomen", klonk het. "Geef me nog een paar maanden en ik zal ook wel 25 kilo extra halen. Zonder Kourtney zou ik echter niet kunnen leven. Ze geeft me supertips over kinderwagens enzo."

Van 'vieze goestingskes' heeft Kardashian nog geen last. "Ik wil echt smachten naar een cheeseburger, maar dat gebeurt niet. Integendeel, ik eet gezond. Ik weet niet wat er aan de hand is."

De beroemdheid verklapte ook dat ze recent voor het eerst babykleren gaan kopen is. Blauw of roze, wilden de presentatoren graag weten. "Ik heb veel wit en zwart gekocht", ontweek ze de valkuil handig.

'K' als beginletter?
Dat KK trots is op haar buikje liet ze eerder deze week al verstaan. "Ik vind het sexy en schattig. Voor de man moet het ook spannend zijn om ons lichaam zo te zien veranderen. Kanye is er helemaal weg van."

Qua naamkeuzes liggen er nog heel wat opties op tafel. "Het zou leuk zijn als het met een 'K' begint, dan zetten we de familietraditie verder. Ach, we zien wel waar we ons het best bij voelen. Het moet in ieder geval iets unieks worden."

27-03-2013 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel Lily Cole kust topless met heleboel kerels

Topmodel Lily Cole kust topless met heleboel kerels

http://oi50.tinypic.com/15efpsi.jpg

Opvallende verschijning van Lily Cole in de nieuwe videoclip van de indierockband Yeah Yeah Yeahs: het Britse topmodel kruipt in de huid van een meid die niet vies is van een affaire meer of minder. Zelfs een dominee blijkt niet veilig voor haar charmes. Tussen al dat geflirt door lokt ze ook nog schaarsgekleed een andere vrouw in bed.

Frontvrouw Karen O gaf toe dat ze af te rekenen kreeg met een identiteitscrisis nadat ze het nieuwe album op een boerderij in Texas ingeblikt had. "Het proces was een rollercoaster van emoties. We beleefden donkere tijden, ter compensatie speelden we vrolijke muziek."

Cole werd ontdekt door acteur Benjamin Hart, die haar op veertienjarige leeftijd overhaalde om model te worden. Twee jaar later sierde ze al de cover van de Britse 'Vogue'. Daarna volgden nog modeshows voor Jean-Paul Gaultier, Versace, Alexander McQueen, Louis Vuitton,... Op het witte doek speelde Cole onder meer mee in 'St Trinian' en 'The Imaginarium of Doctor Parnassus'.

27-03-2013 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bokser Klitschko in het geheim verloofd met Panettiere"

"Bokser Klitschko in het geheim verloofd met Panettiere"

http://oi48.tinypic.com/dn143o.jpg

Hayden Panettiere en Wladimir Klitschko laten er geen gras over groeien. De actrice en de bokser hebben zich nog maar twee maanden geleden verzoend, maar zouden nu al op trouwen staan. Dat beweert 'US Weekly' althans.


"Nog maar heel weinig mensen zijn op de hoogte en ze draagt ook haar verlovingsring nog niet", weet een vriend van het stel. "Ik gok op een trouw in de zomer."

Wladimir en Hayden -bekend van acteerwerk in de tv-serie 'Heroes' en meer recent in de drama-serie 'Nashville'- waren van 2009 tot 2011 een stelletje. Ze gingen vriendschappelijk uit elkaar omdat hun langeafstandsrelatie niet werkte. In januari van dit jaar vonden de tortelduifjes elkaar echter weer terug, met een vurige kus in de thuishaven van NBA-team Miami Heat als climax.

Panettiere had in het verleden ook relaties met collega's Milo Ventimiglia en Stephen Colletti, maar atleten dragen haar voorkeur weg. "Ze zitten in hetzelfde stramien van drukke agenda's, maar toch is het een andere wereld", geeft ze als verklaring.

27-03-2013 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Voorverkoop Pukkelpop gaat om 14 uur officieel van start

Voorverkoop Pukkelpop gaat om 14 uur officieel van start


http://oi50.tinypic.com/5vb3io.jpg


Vanmiddag om 14 uur start de officiële voorverkoop van tickets voor Pukkelpop. Festivalgangers die online een ticket kochten voor de rampeditie van 2011 kregen gisteren en eergisteren al voorrang op de reguliere verkoop.

Een combiticket kost 165 euro (exclusief 5 euro servicekosten en 1 euro mobiliteitsbijdrage, inclusief kamperen op Camping Kiewit A, B of C van woensdag 14 augustus, 12 uur tot zondag 18 augustus 12 uur). Een dagticket kost 83 euro (exclusief 5 euro servicekosten en 1 euro mobiliteitsbijdrage, inclusief 2 nachten kamperen op Camping Kiewit B of Camping Kiewit C).

De prijs voor eet- en drankbonnen blijft ongewijzigd: 10 euro voor een set van 4 bonnen.  

Pukkelpop vindt dit jaar plaats van 15 tot 17 augustus. Onder andere Eminem, Neil Young & Crazy Horse en Franz Ferdinand sieren de affiche. Tickets voor het festival kunnen via de website van Pukkelpop en Proximus Goformusic aangekocht worden.


27-03-2013 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maanrock gaat zeker door in 2014

"Maanrock gaat zeker door in 2014"


http://oi47.tinypic.com/20r1a39.jpg


Tijdens het actualiteitsdebat op de Mechelse gemeenteraad werd de afschaffing van Maanrock 2013 besproken. De oppositie vreest dat dit een eerste stap is naar een uiteindelijk einde voor het stadsfestival. Kristof Calvo van de vzw Mechelse Feesten zegt dat er geen reden tot ongerustheid is en dat Maanrock in 2014 zeker doorgaat.

Twee weken geleden werd meegedeeld dat Maanrock dit jaar niet zou doorgaan. Reden daarvoor was dat de Hanswijkcavalcade, die slechts één keer om de 25 jaar door de stad gaat, in hetzelfde weekend zou vallen. Oppositiepartijen sp.a en Vlaams Belang stelden zich vragen bij de afschaffing en vroegen naar de toekomstplannen. "Meer leven in de stad brengen rijmt niet met de afschaffing van Maanrock", stak Liesbeth De Keersmaecker (sp.a) van wal. "Wat is de ware reden voor de afschaffing? " Vlaams Belang-fractieleider Frank Creyelman trad haar bij: "Geef toch gewoon toe dat de centen op waren", zei hij.

Volgens Kristof Calvo (Groen) is er geen reden tot paniek. "De zomer zal volledig in het teken van de Cavalcade staan en er worden tal van andere evenementen georganiseerd. Deze zullen mee als draagvlak dienen om tegen 2014 met een vernieuwde versie van Maanrock naar buiten te treden."

Groen-collega Tom Kestens trad hem bij. "Artiesten kosten minder aan het eind van de zomer omdat de keuze van festivals veel kleiner is. Maanrock een jaartje niet organiseren, is een zeer moedige maar juiste beslissing. We willen geen mini-Maanrock in 2013, maar een full option in 2014."  (br.hln)


27-03-2013 om 10:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Hefner: Met meer dan duizend vrouwen geslapen

Hugh Hefner: "Met meer dan duizend vrouwen geslapen"

http://oi50.tinypic.com/1zlq9vd.jpg

Als baas van Playboy kan het haast niet anders, maar Hugh Hefner bevestigt nog even tegenover 'Esquire' dat hij heel wat bedpartners heeft gehad. Te veel om te tellen...


Het magazine informeerde naar het aantal vrouwen waarmee Hugh in zijn hele leven heeft geslapen. "Hoe kan ik dat nou weten?", aldus de 86-jarige Hefner. "Zeker meer dan duizend. Grote delen van mijn leven ben ik getrouwd geweest en ik ben toen nooit vreemdgegaan. Maar ik maakte dit weer goed in de tijd dat ik single was."

Hef is nu getrouwd met de 26-jarige Crystal Harris. Vrienden en familie van de Playboy-baas noemen het huwelijk een godsgeschenk. "Alleen mensen die ons niet kennen, zien ons als stereotypen als het aankomt op ons leeftijdsverschil en uiterlijk."

Hugh is helemaal weg van zijn derde vrouw. "Ik voel me heel, heel erg gezegend dat ik haar op dit punt in mijn leven heb gevonden. Ik heb het beste voor het laatste bewaard." Hefner kan zich dan ook niets meer wensen. "Ik wil dat de rest van mijn leven er net zoals nu uitziet. Ik wil dat het zo blijft."

27-03-2013 om 09:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaat Lindsay Lohan verdacht van omkoping

"Advocaat Lindsay Lohan verdacht van omkoping"

http://oi50.tinypic.com/1yvm2x.jpg

De advocaat die Lindsay Lohan vertegenwoordigde bij haar laatste rechtszaak wordt verdacht van het omkopen van getuigen, weet CNN.


"Advocaat Mark Heller wordt ervan verdacht Lohan's assistente, die bij haar in de auto zat tijdens een auto-ongeval in juni vorig jaar, gevraagd te hebben te liegen in haar getuigenis. Ze moest vertellen dat ze de Porsche bestuurde toen deze crashte", vertelt een bron.

Michael Lohan, de vader van Lindsay, vertrouwt de advocaat ook niet helemaal. Hij beschuldigt Heller van onethisch en crimineel gedrag bij de vertegenwoordiging van zijn dochter.

In een reactie laat Heller weten dat de beschuldigingen belachelijk zijn.

26-03-2013 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Danny Boyle regisseert nieuwe James Bond"

"Danny Boyle regisseert nieuwe James Bond"

http://oi46.tinypic.com/1250rro.jpg

Danny Boyle heeft het erg druk. De Engelse regisseur kondigde eerder al aan een vervolg te gaan maken op zijn succesvolle film Trainspotting en nu tipt The Sun Boyle ook als mogelijke regisseur voor de nieuwe Bond.


Barbara Broccoli, de producent van de 007-films, werd afgelopen zondag gespot bij het London's Empire Film Awards terwijl ze in gesprek was met Danny. Boyle zou een serieuze kandidaat zijn voor de baan nadat regisseur Sam Mendes bedankte voor de eer.

Oud-Bond-producent en scriptschrijver Michael G Wilson ziet Boyle in ieder geval zitten. ''Hij zou zeker een Bond-regisseur kunnen zijn'', zei hij.

Mocht Danny het worden, dan heeft hij al een voordeel. De regisseur heeft al eens gewerkt met 007-acteur Daniel Craig. Samen met koningin Elizabeth maakten ze vorig jaar het beroemde filmpje voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen, waarin Daniel en de Britse vorstin uit een helikopter springen.

26-03-2013 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe zegt neen tegen Franse 'Big Brother'

Lesley-Ann Poppe zegt neen tegen Franse 'Big Brother'

http://oi48.tinypic.com/2l9nzlz.jpg

Opvallend aanbod in de mailbox van Lesley-Ann Poppe onlangs. De Franse tv-zender TF1 heeft de rondborstige blondine benaderd om deel te nemen aan 'Secret Story', de Franse tegenhanger van 'Big Brother'. Maar Poppe weigert resoluut. "Ik heb geen tijd om een beetje de realityster te gaan uithangen", zegt ze in Het Laatste Nieuws.

'Secret Story' is nochtans een absolute kijkcijferhit in Frankrijk, waarbij net als in het originele format deelnemers drie maanden lang worden opgesloten in een huis vol camera's. "Vermoedelijk zijn ze bij mij terechtgekomen door mijn stunt met Pamela Anderson, die ook de Franse pers heeft gehaald", vertelt Poppe. "Eerst leek het me wel wat: 7 miljoen kijkers, de ideale manier om mijn 'Beauty Food'-boeken ook op de Franse markt uit te brengen. Maar eigenlijk zie ik het niet zitten om in Frankrijk bekend te worden. Wat de realityster uithangen en weer onderaan de ladder beginnen? Nee, bedankt."

Daarnaast is Poppe van het principe dat als je iets doet, je het goed moet doen. "Mij drie maanden vrijmaken, kan ik nu niet." Tijd om vrijdag naar Rome af te zakken en er de paasmis op het Sint-Pietersplein bij te wonen, heeft ze wel. "Dat is jaarlijkse traditie met de hele familie. Mijn ouders zijn katholiek en omdat we het allemaal heel druk hebben, is dit de ideale gelegenheid om elkaar terug te zien en de familiebanden aan te halen. Eén uurtje Urbi et Orbi, de rest is shoppen en bijkletsen", besluit Poppe.

26-03-2013 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Free Souffriau geeft zich bloot in clip The Scabs-cover

Free Souffriau geeft zich bloot in clip The Scabs-cover

http://oi50.tinypic.com/2lwox76.jpg

Mega Mindy die uit de kleren gaat en zich aan rock van The Scabs waagt... Het klinkt bijna even onheilspellend als de neusring van Josje van K3. Maar voor Free Souffriau is de cover van het gevoelige 'Hard Times' gewoon een nieuwe stap in haar zangcarrière.


Ze zingt weer, en wel - verrassing! - in het Engels. Free Souffriau pakt als  nieuwe single immers Hard Times van The Scabs aan: ook dames bedriegen al eens hun liefje. Free leeft zich in de bijhorende clip helemaal in het nummer in, gaat emotioneel erg diep en zelfs compleet bloot. Zoals dat andere kortgeknipte kopje Sinéad O'Connor op het einde van de Prince-cover 'Nothing Compares 2 U' de traantjes laat stromen, zo begint een naakte Souffriau aan háár nummer over gebroken liefdesgeluk met natte wangen.

Na haar album 'Een beetje AnNders', dat Free Souffriau in 2009 als ode aan Ann Christy uitbracht, en haar tweede - eveneens Nederlandstalige - plaat 'Gewoon Free' is dit een nieuwe wending in haar muziekcarrière. Een beetje onwennig nog: "Ik vind het allemaal heel erg spannend. Het voelt alsof het mijn eerste schooldag is", zegt ze.

26-03-2013 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ketnet stopt deelname Junior Eurovisiesongfestival

Ketnet stopt deelname Junior Eurovisiesongfestival

http://oi48.tinypic.com/2mquu0p.jpg

Ketnet neemt vanaf dit jaar niet meer deel aan het Junior Eurovisiesongfestival, zo meldt de VRT. Er komt wel een nieuw Vlaams Junior-project, dat 'Wie wordt Junior 2013?' gaat heten. Ketnet gaat er op zoek naar dé Junior van 2013. Hoe dat precies zal verlopen, wordt later bekendgemaakt.


Ook al is Junior Eurosong sinds jaar en dag een van de populairste projecten van Ketnet, toch is de belangstelling en het enthousiasme voor de internationale eindstrijd, het Junior Eurovisiesongfestival, in Vlaanderen veel kleiner, aldus de VRT. Daarom wil Ketnet voortaan nog meer inzetten op het eigen Junior-project.

Wouter Quartier, netmanager van Ketnet: "We willen de focus nog meer verleggen van de wedstrijd en 'the winner takes it all' naar de overtuiging dat alle deelnemers winnaars zijn. Bovendien hebben we vastgesteld dat ons eigen nationale traject - Junior Eurosong - bij de Ketnetters veel meer leeft dan het internationale. Niet alleen de winnaar is een idool voor de Ketnetters, maar alle deelnemers. Dat is het spoor dat we verder zullen volgen en uitbouwen. We gaan proberen de kinderen nog meer de kans te geven om een parcours met coaching en opleiding te volgen. Door het internationale event los te laten, krijgen we meer ruimte om de schijnwerpers op alle kinderen te zetten en een meer divers palet aan talenten aan te spreken."

De VRT benadrukt ondertussen dat de omroep zich actief blijft engageren als EBU-lid en onverminderd blijft deelnemen aan het Eurovisiesongfestival voor volwassenen.

26-03-2013 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Josje aast op ontslag uit K3"

"Josje aast op ontslag uit K3"

http://oi50.tinypic.com/ftg41v.jpg

Er wordt dezer dagen druk gepraat over Josje Huisman (27), zowel in Vlaanderen als in Nederland. Nadat ze een korte maar spraakmakende relatie beleefde met de grote baas Gert Verhulst, lijkt Josje volgens velen nu te solliciteren naar de positie van ex-K3'tje. Want sinds ze in de armen is gevallen van haar steenrijke, flamboyante landgenoot Johnny de Mol (34) toont ze zich, naar Studio 100-normen, té vrijgevochten, té excentriek, té stout. "Het lijkt wel alsof ze ontslagen wíl worden", klinkt het in Dag Allemaal.


Eerst postte een duidelijk trotse Josje een foto waarop ze haar wel zeer opvallende eerste tatoeage showde. Kort daarna verscheen ze aan de arm van haar beau Johnny de Mol op de Amsterdamse première van zijn nieuwe film 'Valentino'. En wat bleek? Josje heeft haar lichaam niet enkel met gitzwarte inkt maar ook met een stuk metaal laten verfraaien. Hoewel 'verfraaien' niet bepaald een woord is dat Nederlandse en Vlaamse ouders en grootouders aangewezen vinden om Josjes neuspiercing te benoemen. "Dit kan écht niet voor een meisje van K3!"

Slecht voorbeeld
"Wat een slecht voorbeeld voor onze kinderen", dat is zowat de meest gehoorde en gelezen commentaar van verontwaardigde ouders en grootouders. Velen zijn oprecht bezorgd. "Straks wil mijn dochter van elf óók zo'n afzichtelijk ding in haar neus. En zeg dan maar dat zoiets lelijk en ordinair is als hun lievelingszangeresje van K3 er zelf één heeft!" Velen roepen op om Josje te vervangen door haar voorgangster Kathleen. "Kathleen is tenminste een naturel, fatsoenlijk meisje dat niet wil opvallen. Het perfecte K3-meisje, net als Kristel en Karen."

Onaantastbaar
De commotie om Josjes bizarre nieuwe look kan eventueel overdreven lijken. Maar het gaat hier wel om hét hitfenomeen van Vlaanderen en Nederland, en dat al gedurende vele jaren. En voor Studio 100 is het zaak erop toe te zien dat K3 even populair blijft. En de kritiek liegt er niet om. "Josje waant zich onaantastbaar omdat ze nu samen is met die waanzinnig rijke Johnny. En bovendien heeft ze een relatie gehad met Gert Verhulst, ze denkt dat hij haar toch nooit durft te ontslaan", aldus een verontwaardigde oma uit Noord-Holland.

Opzettelijk
Het mag duidelijk zijn: Josje speelt met vuur. Maar een groot deel van haar criticasters verdenkt haar ervan dat opzéttelijk te doen. Een medewerker achter de schermen van de show 'K3 15 jaar' zegt: "Het is alsof Josje Studio 100, en dan vooral haar ex Gert Verhulst, uitdaagt. Zo van: 'Ontsla me dan, hé!' Ze lijkt daar echt op te azen."

26-03-2013 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen deze zomer in Sportpaleis en Vorst Nationaal

Leonard Cohen deze zomer in Sportpaleis en Vorst Nationaal

Klik op de foto om '  Everybody knows ' te beluisteren





Leonard Cohen komt amper tien maanden na zijn vorige doortocht opnieuw naar ons land. Het tweede Europese luik van de 'Old Ideas World Tour'  houdt op 23 juni halt in het Antwerpse Sportpaleis. Een week later (30 juni) staat Cohen in Vorst Nationaal.

Vorig jaar koos Leonard het Sint-Pietersplein uit voor de première-week van zijn huidige wereldtournee. Zijn trouw publiek en de verzamelde wereldpers waren er getuige van de unieke manier waarop Cohen de songs van zijn nieuwe plaat ('Old Ideas') combineerde met zijn feilloos gebrachte klassiekers.

De combinatie van Leonard Cohen en België kan de laatste jaren niet meer stuk, getuige de razendsnel uitverkochte concerten. Vorige zomer mocht Cohen in Gent een award in ontvangst nemen omdat hij op 4 jaar tijd meer dan 100.000 concerttickets verkocht. In verhouding tot het aantal inwoners werden er in geen enkel ander land ter wereld meer tickets verkocht dan ons land. Tussen 2008 en 2012 bracht hij op volgende locaties zijn publiek in vervoering: Minnewaterpark, Vorst Nationaal (2x), Sportpaleis en Sint-Pietersplein (8x). Ook de lokale verkoopcijfers van 'Old Ideas' is in tijden van dalende platenverkoop spectaculair te noemen.

'Old Ideas' kwam in België rechtstreeks op de eerste plaats van de Ultratop 100 albums-lijst binnen. Cohen stootte hierbij Adele van de troon en was meteen de oudste levende artiest die deze lijst ooit aanvoerde.

 In de zomer van 2013 zakken Cohen, zijn band en zijn crew -inclusief de beste geluidstechnici ter wereld- opnieuw naar Antwerpen en Brussel af. En ze zullen er met open armen ontvangen worden. Op 18 september kan je Leonard Cohen ook in Ahoy Rotterdam aan het werk zien. (br.hln)


26-03-2013 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Katja Retsin dondert van de trap


Hoogzwangere Katja Retsin dondert van de trap

http://oi48.tinypic.com/1sid6b.jpg


Een beetje paniek afgelopen zaterdag ten huize Katja Retsin: de zwangere omroepster donderde van de trap, een dag na haar 41ste verjaardag. "Zot zijn doet geen zeer, lomp zijn wel", stelde ze de goegemeente gerust op Twitter. "Iedereen de stuipen op het lijf gejaagd. Hoogzwanger en kreupel nu."

Retsin beleeft niet bepaald een vlekkeloze zwangerschap. Niet alleen voelde ze zich de eerste maanden "zo mottig als een krab", ze kreeg ook af te rekenen met "zwangerschapsdementie". Zo reed ze eens per ongeluk een afrit van de autosnelweg op. "Tegenliggers moesten stoppen, zodat ik kon draaien. Ik was duidelijk verstrooid."

Voor de immer vrolijke Katja wordt het haar derde kindje, na Manou (6) en Mila (3).


26-03-2013 om 09:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
25-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader van Beyoncé doet boekje open over breuk

Vader van Beyoncé doet boekje open over breuk

http://oi50.tinypic.com/25ozbx2.jpg

De vader van Beyoncé heeft voor het eerst gepraat over de problemen tussen hem en zijn beroemde dochter. Matthew Knowles, jarenlang de manager van Beyoncé, geeft in een interview met The Sun toe dat het pijn doet dat hij geen deel meer uitmaakt van het leven van de zangeres.


"Normaal vind ik het vreselijk om over privéonderwerpen te praten, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat het niet moeilijk was. Ik vond het lastig haar los te laten, dat gold voor ons allebei. En laat dat duidelijk zijn: ze heeft mij niet alleen losgelaten, we hebben elkaar losgelaten. Dat is een groot verschil", vindt Knowles.

"Dit was niet zomaar het einde van een zakelijke overeenkomst. Het ging om een vader en dochter en het was ongelofelijk pijnlijk. Maar ik probeer altijd positief te blijven", vertelt hij.

Buitenechtelijke affaire
Beyoncé stuurde haar vader in 2011 de laan uit, nadat hij achttien jaar lang haar manager was. In eerste instantie werd gedacht dat de reden voor de breuk de scheiding tussen Matthew en moeder Tina zou zijn. Het echtpaar ging uit elkaar nadat bekend was geworden dat Matthew een kind had verwekt in een buitenechtelijke affaire. Beyoncé verklaarde later bij Oprah Winfrey echter dat het was omdat haar vader ja zei tegen dingen die zij niet wilde doen.

Opa Matthew zou het kind van Beyoncé en haar echtgenoot Jay-Z, de veertien maanden oude Blue Ivy, nog nooit hebben gezien.

25-03-2013 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bazen BBC-reeks 'Dr Who' beschuldigd van pedofilie

Bazen BBC-reeks 'Dr Who' beschuldigd van pedofilie

http://oi46.tinypic.com/11lok01.jpg

Een nieuw seksschandaal doet de BBC andermaal op zijn grondvesten daveren. Twee voormalige bazen van de populaire science fiction-reeks 'Dr Who' worden er immers van beschuldigd fans van het feuilleton, veelal tienerjongens, te hebben misbruikt.


Voormalig medewerker Richard Marson stelt dat seksuele intimidatie schering en inslag was in het wereldje rond de serie. Zelf werd hij benaderd door de homoseksuele producer van de show in de jaren tachtig en aangerand door diens partner.

Ook achter schermen van 'EastEnders'
Marson, nu een getrouwde man van 46, beweert dat de twee tienerjongens belaagden toen die de studio bezochten waar de reeks werd opgenomen.

Het voorbije weekend onthulde The Sun nog dat er een onderzoek loopt naar een 'historisch netwerk van pedofielen' in de schoot van die andere legendarische BBC-reeks, 'EastEnders'.

Age of consent
Marson doet zijn onthullingen in een boek over de toenmalige producer van 'Dr. Who': 'JN-T: The Life and Scandalous Times of John Nathan-Turner". Daarin beweert hij dat Nathan-Turner hem oneerbare voorstellen deed toen Marson in de jaren 80 als tiener meewerkte aan het Dr Who Magazine.

"Toen ik voor  het eerst werd uitgenodigd in de opnamestudio, werd hij wat handtastelijk. Ik was geschokt. Ik was pas zeventien en hij zei me 'je bent zo verdomd provinciaals'". De minimumleeftijd voor seks met wederzijdse instemming onder homoseksuelen, de zogenaamde 'age of consent', was toen 21 jaar.

Een jaar later, zo schrijft Marson, werd hij aangerand door de partner van de producer, productiemanager Gary Downie. Nog volgens Marson was het Downie die de knappe jongetjes als potentiële slachtoffers uitzocht.

Nathan-Turner overleed in 2002, Downie vier jaar later.

25-03-2013 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole gaat er een halfjaar tussenuit

Cheryl Cole gaat er een halfjaar tussenuit

http://oi46.tinypic.com/fpbig4.jpg

Cheryl Cole heeft een drukke tijd achter de rug. Volgens de krant Mirror is de zangeres dan ook toe aan wat rust en zou ze er een halfjaar tussenuit willen knijpen.


''Cheryl is een harde werker en ze vindt niets leuker dan muziek maken en optreden'', zegt een insider tegen de krant. ''Maar ze is toe aan een break, ze heeft tijd nodig om weer even op te laden, omdat ze het laatste jaar nauwelijks vrije tijd heeft gehad.'' ''Nu de tournee klaar is, wil Cheryl even uit de spotlights stappen.

Ze heeft geen haast om een nieuw album op te nemen en ze is niet van plan om weer plaats te nemen in de jury van X Factor'', gaat de bron verder. ''Ze wil naar Amerika gaan om tijd door te brengen met haar vriend Tre Holloway. Ze willen misschien samen reizen en iets van de wereld zien. Ze wordt bijna 30 jaar en ze wil daarom beslissen welk pad ze wil gaan bewandelen in het leven.''

Cole zou zaterdag op Twitter al gehint hebben op een pauze. ''Ik neem even de tijd om uit te rusten en te herstellen!!'', schreef de brunette.

25-03-2013 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!