Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over en uit tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth?

Over en uit tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth?

http://oi48.tinypic.com/zvpims.jpg

Het gerucht dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth hun verloving hebben verbroken, wordt alsmaar hardnekkiger. Het Amerikaanse tijdschrift People zegt te weten dat Miley en Hemsworth een "pauze willen inlassen".


"Miley is nog steeds boos op Liam", vertelt een bron aan People nadat Cyrus zonder verlovingsring werd gespot. "Ze heeft de ring afgedaan om hem boos te maken."

Maar dat betekent volgens de ingewijde nog niet dat het definitief over en uit is tussen de twee: "Miley zegt dat ze nog steeds samen zijn", klinkt het.

Diezelfde bron haalt echter wel aan dat het al een tijdje niet meer goed gaat tussen Miley en Liam: "Liam is op 1 maart naar Australië gevlogen om elkaar wat ademruimte te geven." De 'The Hunger Games'-acteur sprak er onder andere met zijn broer Chris af, met wie hij erg close is.

09-03-2013 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3-zangeressen denken niet aan stoppen

K3-zangeressen denken niet aan stoppen

http://oi48.tinypic.com/4pz8rp.jpg

De K3-zangeressen Kristel, Josje en Karen peinzen niet over een solocarrière. ''We zijn meer dan tevreden met wat we nu hebben'', zeg Kristel na vijftien jaar K3.


Over de houdbaarheid van K3 hebben de drie zangeressen geen twijfels. "Er is geen enkele reden te stoppen", zegt Kristel in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad. "Zolang K3 mij en de fans inspireert, neem ik het leven zoals het komt", voegt de Nederlandse Josje er aan toe.

Karen erkent dat ze het thuis "best lekker" vindt om achter de piano wat rocknummers van Alanis Morissette te zingen, maar ook zij blijft het kinderrepertoire trouw: ''Je vraagt Ilse DeLange (Nederlandse countryzangeres nvdr) toch ook niet of ze voortaan gaat rappen?''

K3 viert het 15-jarige bestaan met een maandenlange verjaardagstournee.

09-03-2013 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemene flyers bedreigen Sylvie van der Vaart

Gemene flyers bedreigen Sylvie van der Vaart

http://oi49.tinypic.com/cq24z.jpg

In de straten rond de woning van Sylvie van der Vaart in Hamburg hebben onbekenden gemene flyers verspreid waarop de presentatrice zwart wordt gemaakt. De tekst op de flyers is volgens Duitse media beledigend en bedreigend voor de Nederlandse presentatrice.


De flyers zijn op bomen en verkeerslichten aangebracht en achter ruitenwissers geklemd van auto's die rondom Sylvies chique penthouse stonden geparkeerd. De flyer met daarop een foto van Sylvie vermeldt: ''Er leven hier in de buurt niet alleen aardige mensen, maar ook mensen die buitengewoon vervelend zijn. Hun gelach is van kilometers afstand te horen''. Bij de foto staat de tekst: ''Deze vrouw bedoel ik. Verschrikkelijk. Arme zoon, nu zijn papa er niet meer is. 'Een andere stad is beter voor jullie.''

Het is volgens Grazia en Bild niet duidelijk wie hier verantwoordelijk voor is en wat de reden is van de afzender. Rafael van der Vaart zegt in Bild dat zijn ex dit niet verdient. ''Dit is gemeen. Zoiets doe je niet'', zegt de profvoetballer. Sylvie heeft nog geen reactie gegeven op de nare flyers.

09-03-2013 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts zindert in fotoshoot New York Times

Matthias Schoenaerts zindert in fotoshoot New York Times

http://oi45.tinypic.com/x27979.jpg

'T Magazine', het magazine van de Amerikaanse krant 'The New York Times', pakt deze maand uit met een uitgebreide fotoshoot met Matthias Schoenaerts, "één van Hollywoods mannen van het moment", luidt het.


In het stuk 'Good morning Matthias Schoenaerts', klapt de Antwerpenaar uit het bed over zijn plotse opmars richting sterrendom, schrijft Het Laatste Nieuws.

"Het is opwindend maar soms maakt het me gek. Ik ben het afgelopen jaar niet veel thuis geweest. Volgend jaar wil ik twee projecten doen en niet meer", klink het. Bij het interview hoort ook een zinderende fotoshoot, verzorgd door gerenommeerd fotograaf én filmmaker Bruce Weber. Eerder mocht Schoenaerts ook al voor de lens van 'Vogue'-fotograaf Mario Testino plaatsnemen, die al met grootheden als Kate Moss en Madonna samenwerkte.

De foto's zijn een reeks 'out of bed'-beelden en daarbij hoort ook een filmpje dat online te bekijken is.  Daarin toont Schoenaerts alvast hoe hij Hollywood in zijn zak steekt: met humor en een stevige portie flirten.

09-03-2013 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Mick Jagger verleidelijker dan ooit

Dochter Mick Jagger verleidelijker dan ooit

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Georgia May Jagger doet haar reputatie van prettig gestoorde spring-in-'t-veld opnieuw alle eer aan. Met de nodige passie het hoofd van haar tegenspeler op hol brengen is dan ook een klus die haar op het lijf geschreven is. Zet u in dit reclamefilmpje schrap voor het spel der verleiding, met enkele vurige kussen en topless gefriemel erbovenop.

In september raakte bekend dat de jongste dochter van Mick Jagger het nieuwe gezicht zou worden van Just Cavalli. "Roberto Cavalli is een uitstekende ontwerper, zijn collectie is heel sexy, jong en cool", meent ze. "Voor mij is het de eerste keer dat ik reclame maak voor een parfum, dus ik voel me enorm vereerd."

Ook de meester 'himself' strooit met complimenten. "Georgia is de perfecte keuze om Just Cavalli te belichamen, ze is een geboren verleidster."

"Ze is een getalenteerd mode-icoon", voegt een andere experte eraan toe. "Ze is sexy en uitdagend, de rock zit in haar DNA."

De voorbije jaren wist Georgia May een bloeiende modellencarrière uit te bouwen. Zo stond ze vorige woensdag nog op de catwalk van de modeweek in Parijs.


09-03-2013 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
08-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hot Marijke geeft vrouwen vandaag gratis beurt


Hot Marijke geeft vrouwen vandaag gratis beurt


http://oi48.tinypic.com/10sesgg.jpg


Ook Hot Marijke laat internationale vrouwendag niet ongemerkt voorbijgaan. Dames mogen zich -enkel vandaag- verheugen op een gratis beurt. Karolien Debecker, die de stunt op MNM bekendmaakte, kreeg zelfs een persoonlijke invitatie.

De bekendste prostituee van het land weet als geen ander hoe ze de aandacht moet trekken. Twee maanden geleden trakteerde ze een van haar fans nog op een gratis pijpbeurt, als bedankje omdat ze vierduizend volgers verzameld had op Twitter.

08-03-2013 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonnie Tyler voor Groot-Brittannië naar Songfestival

Bonnie Tyler voor Groot-Brittannië naar Songfestival

Klik op de foto om ' Total Eclipse of the Heart ' te beluisteren





Bonnie Tyler zal Groot-Brittannië vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival dit jaar in het Zweedse Malmö. Dat bericht de vrt. De Welshe zangeres hoopt er te scoren met het nummer 'Believe in me', geschreven Lauren Christy, Christopher Braide en Desmond Child. "Ik beloof dat ik alles zal geven", verzekerde de zangeres haar landgenoten alvast.

'Total eclipse of the heart' is wellicht het bekendste nummer van de 61-jarige zangeres. Tyler gooide ook hoge ogen met onder andere 'It's a heartache'.

Groot-Brittannië stuurde vorig jaar Engelbert Humperdinck naar het muziekfestival. De overwinning in de wacht slepen, lukte echter niet, integendeel. De zanger eindigde met twaalf punten slechts op de voorlaatste plaats.


08-03-2013 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft Kate Middleton het geslacht van baby verklapt?

Heeft Kate Middleton het geslacht van baby verklapt?

http://oi50.tinypic.com/30iictl.jpg

Toen Kate Middleton gisteren een bezoek bracht aan het Britse Grimsby werd ze zeer enthousiast onthaald door de lokale bewoners van de kustplaats. De prinses mocht heel wat cadeautjes voor haar toekomstige baby in ontvangst nemen. Op een gegeven moment kreeg de Hertogin van Cambridge een teddybeer in de handen gestopt en toen versprak ze zich volgens de omstaanders.


Kate zei: "Dank u, ik neem het aan voor mijn d... euh voor mijn baby." Na de verspreking haastte de prinses zich om snel te corrigeren dat ze het geslacht van haar baby niet wist.

Perplex
Een aanwezige vertelde: "Deze mevrouw verraste Kate met die teddybeer want iedereen gaf bloemen aan haar. Ik ben er nu zeker van dat het een dochter wordt voor William en Kate. Anders zou de prinses zich nooit op die manier uitgedrukt hebben. Ze stond duidelijk perplex nadat ze het 'd-woord' had uitgesproken."

Onwennig
Andere omstaanders begonnen Kate, die ondertussen vijf maanden zwanger is, na de verspreking spontaan te feliciteren. De Hertogin van Cambridge lachte wat onwennig en zei nogmaals dat ze het geslacht van haar baby niet wist. De echtgenote van prins William gaf aan een andere inwoner van Grimsby wel nog prijs dat ze de baby behoorlijk voelt schoppen.

08-03-2013 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
06-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.42 maanden cel voor verijdelde overval op Walter Grootaers

42 maanden cel voor verijdelde overval op Walter Grootaers

http://oi50.tinypic.com/ei73gh.jpg

Het Antwerpse hof van beroep heeft de tweelingbroers Houssine en Lahoucine E.H. veroordeeld tot 42 maanden cel, een bevestiging van hun straf in eerste aanleg. Ze hadden vorig jaar een overval gepland op het gezin van zanger Walter Grootaers, maar voor ze in actie konden schieten, had een alerte buurtbewoner al de politie verwittigd.


Hij had op 2 juni 2012 gemerkt dat er al voor de derde keer in vijf dagen tijd verdachte kerels aan het rondhangen waren die bijzondere interesse toonden in de villa van Walter Grootaers in Lier. De politie pakte het trio op. Ze hadden een mes en een alarmpistool bij, alsook een sporttas met daarin bivakmutsen, bindstrips, handschoenen en petten.

Sekkaki
Het ging om een jongere broer van gangster Ashraf Sekkaki en de tweelingbroers Houssine en Lahoucine E.H. Die laatste was destijds betrokken bij de helikopterontsnapping van Ashraf Sekkaki uit de gevangenis van Brugge. Het trio was door een vierde man met de wagen afgezet, maar ontkende dat ze een overval planden. Ze wilden een crimineel feit 'in scène zetten' en dat filmpje op YouTube plaatsen. Ze hadden echter geen camera bij en legden daarover tegenstrijdige verklaringen af. Ook hun identiteitskaarten en gsm's hadden ze thuis gelaten.

Werkstraffen
Zowel in eerste aanleg als in beroep werd hun 'fantasierijke verklaring' niet geloofd. De jongere broer van Ashraf Sekkaki en de chauffeur kregen werkstraffen en gingen niet in beroep.

06-03-2013 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dank u voor de laarzen, vanwege Rihanna

Dank u voor de laarzen, vanwege Rihanna

http://oi46.tinypic.com/2dtbvjm.jpg

Daar heb je ze weer: Rihanna in witte string en dijhoge laarzen, met één hand op de badkamermuur. De schoenen bleken een geschenk te zijn van topmerk Prada, en dan is een bedankje toch op zijn plaats? Al ligt de klemtoon niet op het gewenste element, zoals ook Lily Rose Cooper -de vroegere Lily Allen- in haar tweet laat verstaan.

In het Britse tijdschrift 'Elle' maakte 'Riri' duidelijk waarom ze elk aspect van haar leven met de wereld deelt. "Of ik nu wiet rook, of in een stripclub een Bijbelvers citeer -hoe zot was dat- of wat rondhang bij mijn beste vriend die nu eenmaal Chris is, ik zwier alles op Instagram. Iedereen wil toch weten wat er in mijn leven gebeurt. Is ze een drugsverslaafde? Nee. Is ze een alcoholiste? Nee. Is ze een slachtoffer? Nee. Daarom liet ik die tattoo met het wapen zetten, als symbool van kracht. Ik zal nooit een slachtoffer zijn. Ik moet al aan zoveel denken, waarom me dan extra miserie op de hals halen door oneerlijk te zijn?"

Eergisteren stelde Rihanna nog haar nieuwe River Island-collectie voor in Londen. Zijzelf was gehuld in het meest glamoureuze stuk uit de collectie: een lange zwarte jurk met dijhoge split, die ook een tikkeltje doorzichtig was.

06-03-2013 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Penn over Chavez: "Een vriend verloren"

Sean Penn over Chavez: "Een vriend verloren"

http://oi49.tinypic.com/2q2lksy.jpg

Sean Penn treurt om de dood van de Venezolaanse president Hugo Chavez, die hij als een goede vriend beschouwde. "Ik heb een vriend waar ik gezegend mee was verloren", verklaart de acteur tegenover The Hollywood Reporter.


Penn stond al langer bekend om zijn vriendschap met de omstreden politicus, die hij in 2007 ontmoette en in augustus nog gezelschap hield tijdens zijn verkiezingscampagne. "Vandaag hebben de mensen in de Verenigde Staten een vriend verloren waarvan ze niet wisten dat ze hem hadden. En arme mensen over heel de wereld hebben een voorvechter verloren."

06-03-2013 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber gedraagt zich als verwend nest: "Ik ga podium op wanneer ik wil"

Bieber gedraagt zich als verwend nest: "Ik ga podium op wanneer ik wil"

http://oi45.tinypic.com/b8sciu.jpg

"Het is mijn optreden. Ik ga dat podium op wanneer ik wil." Justin Bieber gedroeg zich naar verluidt als een verwend nest toen zijn show maandagavond twee uur te laat startte. Een 15-jarige fan, die een 'meet and greet' met hem gewonnen had, stuurde hij bovendien al na nog geen tien seconden weg. "Hij was te laat omdat hij te lang geslapen heeft en nadien urenlang computerspelletjes gespeeld heeft", weet een bron in 'The Sun'. "En hoewel hij op dat moment al begonnen moest zijn, wilde hij eerst nog een douche nemen." De Canadese tienerster zelf weet de vertraging aan technische problemen. "Ik was trouwens maar veertig minuten te laat, het eerste optreden in Londen is uiteindelijk toch nog een succes geworden." Bij zijn tweede show gisteren kwam hij overigens twee minuten... te vroeg uit de lucht neerdalen.


Maandagavond startte de show pas om 22.20 uur, honderden fans waren op dat moment al opgestapt om hun trein te halen. Ouders, die bijna 400 euro neertelden voor een ticket, dienden hun slapende kinderen naar huis te slepen. "De chaos backstage was ongelooflijk", getuigt het personeel van de O2 Arena. "Hij was ruzie aan het maken met leden van zijn management en zijn familie. Er hing geen prettig sfeertje, hij voelde zich echt de vedette", vertelt iemand anoniem. "Ik hoop dat ik nooit meer zo veel ontgoochelde fans hoef te zien", voegt Ellie Grace eraan toe. "Ik zou wel eens willen weten waarom Bieber die 20.000 mensen laten wachten heeft."

Voor Jane Mayhey en haar drie dochters duurde de 'pret' slechts drie nummers. "Zelfs toen hij aan het zingen was, was hij er met zijn gedachten niet bij", aldus de 15-jarige Courtney. "Justin is hier om 15 uur aangekomen voor enkele 'meet and greets'", meldt een andere bron. "Hij is pas laat uit bed gekropen omdat hij een zware nacht had in zijn hotel."

"Als stront behandeld"
Een vijftienjarig meisje en haar vriendin stelde hij zo mogelijk nog meer teleur. "We hebben drie uur in de rij gestaan voor een ontmoeting, maar uiteindelijk hebben we hem niet eens tien seconden gezien. Toen ik een knuffel vroeg, antwoordde hij: 'Ik heb geen tijd'."

"Hij heeft die meisjes als stront behandeld", aldus de razende papa. "Ze hebben die wedstrijd gewonnen, maar moesten wel nog 170 euro betalen voor het optreden zelf. En hoe heeft hij hen ontvangen? Als een verwend nest, degoutant." Honderden fans trachtten gisteren hun tickets kwijt te raken aan dumpingprijzen, uit vrees dat hij nog eens te laat zou komen.

Omdat Bieber maandagavond niet de hele set afwerkte en 35 minuten over tijd ging, riskeert hij een boete van ruim 50.000 euro. Het belette hem niet om nadien nog stevig te gaan feesten met onder meer Rihanna en Will Smith. "Justin is de voorbije maanden het spoor bijster geraakt, het wordt eens tijd voor een serieus gesprek", besluit de bron.

06-03-2013 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Crowe filmt 'ufo'

Russell Crowe filmt 'ufo'

http://oi48.tinypic.com/16kcs2t.jpg

Russell Crowe heeft naar eigen zeggen een ufo op de gevoelige plaat gelegd. De 'vreemde ontmoeting' vond vlak bij zijn kantoor in het Australische Sydney plaats, op wandelafstand van de Royal Botanic Gardens en het Sydney Opera House.

De acteur probeerde eigenlijk fruitvleermuizen te filmen, maar schrok zich een bult toen plots een rood object door zijn beeld vloog. Uiteindelijk plaatste hij drie stilstaande foto's van het bizarre fenomeen op YouTube. "Canon 5D, geen flash, kan geen lensreflectie zijn omdat het beweegt, camera staat vast", gaf hij als verduidelijking.

Veel bijval krijgt Crowe echter niet. "Dit kan toch gewoon een vliegtuig zijn, of mis ik iets?", luidde een van de sceptische commentaren. De hypothese van een weerspiegeld achterlicht van een auto veegde de acteur van tafel omdat er "geen glas voor de camera stond". Dan zit ene Michael Buie er dichter bij: "Zijn ze eindelijk hier om je mee te nemen?"

06-03-2013 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Ward De Ravet (88) overleden

Acteur Ward De Ravet (88) overleden

http://oi48.tinypic.com/6gd2mx.jpg

De Antwerpse acteur Ward De Ravet is vanmorgen op 88-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de zoon van de acteur. De Ravet maakte deel uit van het Dramatisch Gezelschap van de BRT en speelde in bekende tv-reeksen zoals 'Slisse en Cesar', 'Kapitein Zeppos' en 'Johan en de Alverman'.


In de beginjaren van VTM speelde hij de hoofdrol in de reeks 'Commissaris Roos'. Daarnaast was hij ook verbonden aan de Antwerpse Koninklijke Nederlandse Schouwburg (KNS). In 2000 was hij nog te zien in de Kabouter Plop-film 'Plop in de wolken'.

De Ravet was een gevierd en veelgevraagd acteur. Hij begon in de jaren 50 bij de KNS en speelde mee in tientallen stukken, waaronder 'De Kersentuin' van Tsjechov, 'Suiker' van Hugo Claus en 'Othello' van Shakespeare.

Hij speelde ook talrijke rollen in films en series van de openbare omroep BRT/BRTN/VRT en vtm. Een greep uit zijn ruime palmares: 'Kapitein Zeppos', 'Johan en de Alverman', 'Mira', 'Het Zwaard van Ardoewaan', 'Slisse & Cesar', 'De Paradijsvogels', 'Het Pleintje' en 'De Bossen van Vlaanderen.

Hij werd in 1995 door de Antwerpse Snorrenclub uitgeroepen tot Snor van het Jaar.

De Ravet werd verzorgd in een rusthuis in Zandhoven.

06-03-2013 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke Vanelderen bevallen van Ellie Martha

Elke Vanelderen bevallen van Ellie Martha

http://oi47.tinypic.com/71n3t2.jpg

Elke Vanelderen is vandaag bevallen van een dochtertje, Ellie Martha. Het is het eerste kindje voor Elke en haar echtgenoot Regi. Ellie Martha weegt 3,480 kilo en meet 50 centimeter.


In augustus raakte bekend dat Elke en Regi amper drie maanden na hun huwelijk in verwachting waren van hun eerste spruit. "Het was een kleine schok, maar dit is geweldig", vertelde het koppel destijds in Story.

"Regi en ik hadden besloten om na ons huwelijk de natuur haar gang te laten gaan. We hadden geen haast. We dachten dat het wel even zou duren voordat we zwanger zouden zijn. het was voor mij een kleine schok toen bleek dat het na de eerste keer al prijs was. We hebben ons kindje op huwelijksreis in Mauritius gemaakt", aldus Elke.

06-03-2013 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry in leren rokje naar première

Halle Berry in leren rokje naar première

http://oi46.tinypic.com/f0op05.jpg

Simpel maar toch stijlvol: de strakke leren rok met subtiele split in combinatie met het diep uitgesneden topje waarmee Halle Berry de première van haar nieuwe film 'The Call' in Hollywood opvrolijkte. Uiteraard was op de rode loper ook Abigail Breslin van de partij, het aanstormende talent van nog geen zeventien jaar.


In de film krijgt Berry een noodoproep van het meisje. Om Abigail uit de klauwen van haar kidnapper te bevrijden, moet ze de confrontatie aangaan met een moordenaar uit haar verleden.

Het scenario deed Berry terugdenken aan de inbraakpoging in haar huis van vorig jaar. "Toen heb ik zelf ook de hulpdiensten moeten bellen. Ik dacht dat ze nog binnen zaten, maar ik bleef gewoon doorratelen. De operator heeft me toen echt moeten inprenten dat ik stil moest zijn. Die les heb ik dus geleerd: in het vervolg zal ik enkel luisteren naar die persoon."

Voor de rol moest Berry ook afscheid nemen van haar bekende korte kopje, in de plaats kwamen gekrulde lokken. "Door al die paparazzi en sociale media krijgen mensen je bij wijze van spreken constant te zien. Voor ons is het dus lastiger geworden om een rol geloofwaardig neer te zetten. Natuurlijk was mijn kapsel het eerste dat moest veranderen."

06-03-2013 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet Lenny Kravitz maar Jesse L. Martin speelt Marvin Gaye


Niet Lenny Kravitz maar Jesse L. Martin speelt Marvin Gaye


http://static0.hln.be/static/photo/2013/2/1/2/20130305155854/media_xll_5619062.jpg


Jesse L. Martin, bekend uit de tv-reeks 'Law and Order', gaat soullegende Marvin Gaye spelen in 'Sexual Healing'. Die biopic zal focussen op zijn Oostendse periode. Ook Arno, die Gaye toen ontmoette, speelt een rolletje.

Regisseur Julien Temple, bekend van 'Absolute Beginners', wilde aanvankelijk Lenny Kravitz in de hoofdrol. Maar de zoon van Gaye, Marvin Gaye III, verzette zich daartegen.

De film zal focussen op de trip die Gaye maakte naar Europa in de jaren tachtig. Zo belandde hij in het gezin van de Oostendse concertpromotor Freddy Cousaert, die zal vertolkt worden door Brendan Gleason.

Marvin Gaye, die in Oostende afkickte en onder de vleugels van Cousaert de demo's voor zijn legendarische album 'Midnight Love' opnam, werd in 1984 doodgeschoten door zijn vader. Nog deze maand beginnen de opnames voor 'Sexual Healing'. (br.hln)


06-03-2013 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TomorrowWorld op domein kleinzoon boer De Clercq?


TomorrowWorld op domein kleinzoon boer De Clercq?


http://oi50.tinypic.com/2lmrwg3.jpg


Hoewel de organisatoren de locatie pas op 20 maart onthullen, roepen stemmen uit de dancewereld steeds luider dat TomorrowWorld van 27 tot 29 september zal plaatsvinden in de VS. Een serieuze kanshebber is het onooglijke Fairburn, vlak bij Atlanta. Op een sprookjesachtig natuurdomein -hét handels merk van Tomorrowland- organiseerde de kleinzoon van tapijtenboer Roger De Clerck vorig jaar al een festival met de allergrootste dj's, weet 'Het Laatste Nieuws'.

Dat TomorrowWorld op Amerikaanse bodem zal plaatsvinden, lijkt bijna een zekerheid. ID&T -het bedrijf achter Tomorrowland- sloot immers niet zomaar een samenwerkingscontract ter waarde van 20 miljoen dollar af met de Amerikaanse concertgigant SFX Entertainment.

Waarom dan net Fairburn? Omdat ene Albert Berdellans dat op Twitter aanhaalde. Hij is niet alleen dé Amerikaanse kenner van dancemuziek, maar vooral de communicatieverantwoordelijke van Ultra Music Festival. Of net dat festival waar binnen twee weken de locatie van TomorrowWorld onthuld zal worden. Qua inside-informatie kan dat dus tellen.

Bovendien komt Berdellans met enkele opvallende argumenten op de proppen. In Fairburn vond uitgerekend tussen 27 en 29 september vorig jaar -net dezelfde data als voor TomorrowWorld nu- het succesvolle Counterpoint Music Festival plaats, met een affiche die heel erg op die van Tomorrowland leek. Onder meer Skrillex, Avicii en Steve Angello (Swedish House Mafia) stonden er achter de draaitafels.

Bovendien is het domein in kwestie -Bouckaert Farm- in Vlaamse handen. Eigenaar is de schatrijke Carl Bouckaert, ex-schoonzoon van de beruchte tapijtenboer Roger De Clercq. En laat het net diens zoon Nicolas zijn die achter dat Counterpoint Music Festival zit. Komt daar nog bij dat rond de nieuwe editie van Counterpoint -normaal van 27 tot 29 september- volledige radiostilte heerst. De praktische details rond de ticketverkoop en affiche hadden nochtans al lang bekend moeten zijn. Iets te veel toeval? Op 20 maart weten we meer...


06-03-2013 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
04-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum wordt jurylid in 'America's Got Talent'

Heidi Klum wordt jurylid in 'America's Got Talent'

http://oi50.tinypic.com/261gqhw.jpg

Het Duitse topmodel heeft een contract getekend om naast radiodj Howard Stern, de Canadese komiek Howie Mandel en Spice Girl Mel B het vierde jurylid te worden in 'America's Got Talent'.

Volgens TMZ moest er tot het laatste ogenblik onderhandeld worden met de 39-jarige Klum, die vier kinderen heeft met haar ex, zanger Seal. Gisteren sprong ze op het vliegtuig naar New Orleans, waar vandaag de eerste audities gehouden worden.

Mel B neemt dit seizoen de plek in van Sharon Osbourne. Die verliet de show vorig jaar in augustus, nadat ze zender NBC ervan beschuldigde haar zoon te discrimineren. Die werd uit een andere realityshow 'Stars Earn Stripes' gezet nadat aan het licht was gekomen dat hij aan multiple sclerosis lijdt.

04-03-2013 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan slaat aanbod Charlie Sheen af

Lindsay Lohan slaat aanbod Charlie Sheen af

http://oi50.tinypic.com/sp88jt.jpg

Lindsay Lohan wil geen hulp van Charlie Sheen. De acteur bood eerder aan om zich over haar te ontfermen, maar daar zit LiLo niet op te wachten. Bronnen vertellen aan TMZ dat ze Charlie dankbaar is voor alles wat hij voor haar heeft gedaan, maar dat ze hem niet als mentor wil.


"Ze beseft dat haar leven een puinhoop is, maar ze denkt niet dat Charlie haar kan helpen", zo melden de bronnen. TMZ meldt ook dat de 26-jarige actrice op dit moment in therapie is en dat ze het gevoel heeft dat dit haar erg goed helpt.

Eerder zei Charlie Sheen: "Ik voel me verwant met iemand die overduidelijk een mentor nodig heeft, of ze het wil of niet. Ze kan blijven omgaan met haar jurk-scheurende vriendjesclub, of ze vraagt me om advies. Als ze luistert, wint ze. Zo niet, dan is dat haar beslissing".

04-03-2013 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!