Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Els de Schepper:

Els de Schepper: "Beyoncé is een kut"

http://oi48.tinypic.com/ohisld.jpg

De nieuwe single van Beyoncé, 'Bow Down / I Been On', schoot ook Els de Schepper in het verkeerde keelgat, zo meldt onze collega van Het Laatste Nieuws.


Beyoncé zingt (in het Engels, dat raadde u al): "Ik weet dat jullie als kleine meisjes droomden van mijn wereld. Vergeet dat niet. Respecteer dat. Buig voor mij, hoeren".

De Schepper wordt daar kregelig van. "Beyoncé doet zich voor als een kut die gelooft dat de evenaar door haar achterste loopt", postte ze op haar Facebookpagina.

"Tenzij het als grap bedoeld is, kan ik het taalgebruik in haar single alleen maar omschrijven als een poging om zichzelf tot koningin uit te roepen waar iedereen voor moet buigen. Beste Beyoncé, bij deze zal ik als hofnar voor u buigen. U krijgt mijn bloot gat en een middenvinger opgestoken door alle vrouwen én mannen die zichzelf te veel respecteren".

20-03-2013 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacksons: "Vraag niet wie vader van Michaels kids is"

Jacksons: "Vraag niet wie vader van Michaels kids is"

http://oi48.tinypic.com/afhnkp.jpg

De familie van Michael Jackson klaagt concertpromotor AEG Live aan. Die organiseerden de comebackconcerten in Londen waarvoor Michael ten tijde van zijn overlijden aan het repeteren was. Volgens de familie waren de bazen van AEG verantwoordelijk voor het aanstellen van dokter Conrad Murray, die veroordeeld is voor doodslag door nalatigheid. Nu eisen de Jacksons van de rechter dat die AEG Live verbiedt bewijsstukken naar voren te brengen waarin het gaat over het vaderschap van Jacksons drie kinderen.


Entertainmentwebsite TMZ wist gerechtsdocumenten te bemachtigen waarin Michael Jacksons moeder Katherine en zijn kinderen Blanket, Paris en Prince argumenteren dat het niet relevant is voor een jury om getuigenissen te horen over de conceptie van de drie kinderen.

De Jacksons oordelen dat AEG het recht niet heeft om naar hun biologische vader te zoeken.

De Jacksons eisen tevens dat bewijsstukken omtrent de financiële problemen van Michaels broers en zussen buiten de rechtszaal gehouden worden. De familie vreest immers dat AEG zal argumenteren dat geldnood de Jacksons ertoe heeft gedreven AEG aan te klagen.

Tot slot willen moeder Jackson en haar kleinkinderen dat er met geen woord gerept wordt over kindermisbruik, gezien Michael Jackson op dat vlak nooit schuldig is bevonden.

20-03-2013 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keramieken van Pablo Picasso halen hoge prijzen

Keramieken van Pablo Picasso halen hoge prijzen

http://oi47.tinypic.com/2mpzjts.jpg

Borden, karaffen, vazen en sculpturen van Pablo Picasso hebben op een veiling in Londen alle verwachtingen overtroffen. Een groenwitte vaas met mythische vogelmotieven uit 1960 haalde 104.500 pond (123.000 euro). Ze was op maximaal 35.000 pond geschat, aldus veilinghuis Sotheby's vandaag. Een naar de Aztekenkunst verwijzende vaas met blauw gezicht op witte achtergrond uit 1957 vond voor 92.500 pond een koper. Hier werd 30.000 pond verwacht.


Borden, karaffen, vazen en sculpturen van Pablo Picasso hebben op een veiling in Londen alle verwachtingen overtroffen. Een groenwitte vaas met mythische vogelmotieven uit 1960 haalde 104.500 pond (123.000 euro). Ze was op maximaal 35.000 pond geschat, aldus veilinghuis Sotheby's vandaag. Een naar de Aztekenkunst verwijzende vaas met blauw gezicht op witte achtergrond uit 1957 vond voor 92.500 pond een koper. Hier werd 30.000 pond verwacht.

Een tafelservies van 1965, dat een soort duivelsmasker op zwarte achtergrond toont, werd voor 56.250 pond aan een onbekende bieder verkocht. Picasso hield bijzonder veel van zijn werk met keramiek, luidde het bij Sotheby's. In zijn werk versmelten zijn interesses in schilderen, tekenen, sculpturen en drukken.

20-03-2013 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Charles keurt relatie Harry goed"

"Prins Charles keurt relatie Harry goed"

http://oi45.tinypic.com/5c10me.jpg

Aan prins Charles zal het niet liggen. De prins van Wales heeft de relatie van zijn zoon prins Harry goedgekeurd. "Charles is helemaal weg van Cressie", aldus de insider aan Hello Magazine.


Harry plande eerder deze maand een ontmoeting tussen Charles en zijn vriendin. En dat pakte goed voor hem uit. "Charles vond haar een bruisend type, goed gemanierd en een natuurlijke schoonheid, iets wat hij enorm kan waarderen."

Volgens de ingewijde vond Harry het de hoogste tijd dat zijn vader zijn vriendin Cressida Bonas zou ontmoeten. "Harry wist dat hij een goedkeuring van zijn vader nodig had zodat mensen zijn relatie serieus nemen", laat de insider weten. "Hij was behoorlijk nerveus, maar hij heeft zijn vader gevraagd of hij zijn vriendin wilde ontmoeten tijdens een ongedwongen etentje."

De prins maakte erg duidelijk dat hij blij is voor de twee. Zo zou hij de twee zelfs hebben meegevraagd voor een ski-tripje. "Cressida kon niet, maar ze vond het wel heel leuk dat ze werd gevraagd."

20-03-2013 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nieuwe Bond-film binnen drie jaar"

"Nieuwe Bond-film binnen drie jaar"

http://oi46.tinypic.com/wstgrl.jpg

De nieuwste James Bond-film zou binnen drie jaar in de bioscopen moeten verschijnen. Die verwachting uitte filmstudio MGM gisteren tegenover persbureau Reuters. De studio hoopt ook snel een nieuwe regisseur aan te wijzen na het vertrek van Sam Mendes.


MGM is al bezig met het ontwikkelen van een nieuw scenario voor de 24ste film over de Britse geheim agent. "We zijn bijzonder opgewonden over de franchise en we kijken ernaar uit om snel een nieuwe regisseur te kunnen aankondigen", aldus MGM-directeur Gary Barber.

"We werken momenteel met onze partners aan een nieuw scenario en we hopen de film in de komende drie jaar uit te kunnen brengen", vervolgt Barber. Hij gaf nog geen details over een eventuele cast, maar wel zeker is dat Daniel Craig de rol van 007 nog twee films zal spelen.

De laatste Bond-film Skyfall bracht wereldwijd 11 miljard dollar (ruim 8,5 miljard euro) op en is daarmee de meest succesvolle Bond-film aller tijden. Ondanks het grote succes besloot de Britse regisseur Mendes te stoppen om zich op andere projecten te richten.

20-03-2013 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontmaskerd: de grote schuldige van break-ups bij de sterren

Ontmaskerd: de grote schuldige van break-ups bij de sterren

http://oi46.tinypic.com/4jqpo7.jpg

Grote celebrities als Britney Spears en Miley Cyrus lijken er tegenwoordig wel een spelletje van te maken om hun verloving aan te kondigen en vervolgens weer alles af te blazen. "De liefde was op, maar we zijn nog steeds goede vrienden", mag dan wel de vaakst voorkomende uitleg zijn, wij weten intussen wel beter. Zo is er maar één grote schuldige van de celebrity break-ups: de ringen, serieus.


'Diamonds are a girl's best friend' en 'a diamond is forever' mogen dan wel zeer gekende uitdrukkingen zijn, kloppen doen ze niet echt. Althans, toch niet als je een diamanten verlovings- of trouwring haalt bij de Amerikaanse celebrityjuwelier Neil Lane. Zo lijkt deze laatste wel een vloek over zich heen te hebben. Of moeten wij denken dat het toeval is dat er intussen niet veel meer overschiet van de dolverliefde wereldberoemde Hollywood- en showbizzkoppels die ooit juwelen kochten bij hem?

Miley en Liam
Laten we beginnen bij Miley Cyrus, want zij lijkt het laatste 'slachtoffer' te zijn van Lanes vloek. Terwijl de 20-jarige actrice in 2012 nog laaiend enthousiast haar verloving aankondigde met de woorden "Ik heb het gevoel dat al mijn dromen uitkomen!", draait de geruchtenmolen over een mogelijke break-up steeds harder. Volgens Star Magazine zou liefje Liam Hemsworth steeds beter opschieten met tegenspeelster January Jones. Komt daarbij nog eens kijken dat Miley de laatste tijd niet meer met haar diamanten rots van 3,5 karaat in het openbaar is verschenen.

Hoewel Miley de "hij is in herstelling"-uitvlucht nog probeert uit te spelen, zijn de meeste showbizzmagazines ervan overtuigd dat het over en out is tussen de jonge tortelduifjes. Het kan heus geen toeval zijn dat Liam de laatste weken opvallend vaak in zijn geboorteland Australië vertroeft op tienduizenden kilometers van zijn verloofde. Rest ons nog enkel de vraag te stellen waar Liam zijn ring haalde. Precies, bij Neil Lane.

20-03-2013 om 11:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger 'Sexy and I know it' droomt van US Open

Zanger 'Sexy and I know it' droomt van US Open

Klik op de foto om ' Sexy and I Know It  ' te beluisteren





Het is een carrièreswitch die je niet vaak ziet: van de muziekindustrie naar de topsport. Stefan Gordy denkt de overstap toch te kunnen maken. De rapper van LMFAO - bekend van de wereldhit 'Sexy and I know it' - laat zich niet remmen door zijn leeftijd van 37 jaar.

Redfoo, zoals de artiestennaam van Gordy luidt, heeft een relatie met de Wit-Russische toptennisster Victoria Azarenka. "Als kind droomde ik er altijd van om proftennisser te worden. Met dank aan de nationale play-offs die goede spelers de kans geeft om zich te kwalificeren voor de US Open, denk ik elke dag weer aan mijn droom", zegt Gordy tegen persbureau AP. Hij heeft zich inmiddels ingeschreven voor de play-offs.

Redfoo, wiens vader Berry Gordy oprichter is van het wereldberoemde Motown label, vormt sinds 2006 met zijn neef Skyblu het muzikale duo LMFAO. Ze hadden wereldhits met 'Sexy and I know it' en 'Sorry for Party Rockin'.

In zijn jeugd speelde Redfoo fanatiek tennis. De laatste jaren bezoekt de rapper met de weelderige krullenbol als toeschouwer veel grote toernooien waar Azarenka speelt. (br.hln)


20-03-2013 om 11:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry en John Mayer weer uit elkaar

"Katy Perry en John Mayer weer uit elkaar"

http://oi49.tinypic.com/33yp1xw.jpg

Katy Perry en John Mayer zijn niet langer een koppel. Dat vertelden bronnen aan Us Weekly. Volgens de insiders kan het om een tijdelijke breuk gaan. Een reden is niet duidelijk, maar naar verluidt zouden de 28-jarige zangeres en de 35-jarige singer-songwriter allebei erg druk bezig zijn met hun werk.

Perry en Mayer begonnen in de zomer van vorig jaar met daten, maar gingen in augustus alweer uit elkaar. Een maand later waren ze weer samen. In februari gingen geruchten dat John Katy ten huwelijk wilde vragen. (br.hln)


20-03-2013 om 10:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hachelijke situatie voor Lady Kate: met hak klem in rooster

Hachelijke situatie voor Lady Kate: met hak klem in rooster

http://oi45.tinypic.com/2rfd1ea.jpg

Lopen op hakken, houdt de nodige risico's in. Dat mocht ook Prinses Kate dit weekend ondervinden. Terwijl alle ogen op haar gericht waren, kon ze geen stap meer zetten, haar hak zat klem in een rooster.

De Hertogin van Cambridge kwam nochtans uiterst stijlvol voor de dag tijdens een bezoek aan de kazerne van Aldershot, naar aanleiding van St. Patrick's Day. In een elegante groene mantel van Emilia Wickstead maakte ze het mooie weer. Maar het waren toch vooral de zwarte pumps van het merk Emmy waarmee ze de aandacht trok tijdens de militaire parade.

Opluchting
Een klemgeraakte naaldhak was de grote boosdoener. Die weerhield de prinses ervan om verder te wandelen. Leunend op haar galante echtgenoot, balanceerde Kate even heen en weer vooraleer ze het kleinood met haar handen kon loswrikken. Oef! Het koninklijke gevolg kon weer opgelucht ademhalen.

Aan een soldaat vertrouwde de prinses nog toe dat ze hoopt dat ze een zoon krijgt. "Maar William wil zo graag een meisje", onthulde ze

19-03-2013 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morrissey twijfelt of hij ooit nog zal optreden

Morrissey twijfelt of hij ooit nog zal optreden

http://oi45.tinypic.com/2lj4006.jpg

Morrissey (53), momenteel in het ziekenhuis met een dubbele longontsteking en een maagzweer, heeft zijn hele Amerikaanse tournee afgelast en is niet zeker of hij ooit nog op een podium zal staan.


In een mededeling stelt Morrissey: "Het duurt een mensenleven om de juiste woorden te vinden en momenteel vind ik ze niet. Het is een enorm pijnlijke ervaring geweest door deze aanhoudende en onvoorspelbare ziektes en nu heb ik mijn fysieke grenzen bereikt. De tournee is, eigenlijk, voor ons allemaal fantastisch geweest. Het publiek is telkens schitterend geweest, hoewel ik weet dat niemand ooit krijgt wat hij verdient. Ik hoop dat dit niet het einde is en ik hoop dat er nog kansen zullen zijn, maar dan zonder de zware last van de ziekte. Heel veel verdriet vandaag, maar ook hoop voor morgen".

19-03-2013 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan riskeert maanden cel

Lindsay Lohan riskeert maanden cel

http://oi49.tinypic.com/2yuzyol.jpg

Indien ze vandaag schuldig wordt bevonden aan het afleggen van valse verklaringen tegenover de politie, riskeert Lindsay Lohan een maandenlange celstraf. De aanklagers zullen bij een schuldigverklaring 240 dagen cel vorderen. Lohan staat terecht omdat ze na een verkeersongeval zou gelogen hebben over wie achter het stuur zat.


De openbare aanklager zal volgens TMZ de zware straf eisen omdat ze de probatievoorwaarden na haar veroordeling wegens de diefstal van een halssnoer in juli 2011 zou hebben geschonden.

Indien ze de maximumstraf krijgt voor het schenden van haar probatien, zal de aanklager evenwel geen extra celstraf eisen voor de valse verklaringen.

Maar ook indien ze de maximum celstraf krijgt, wordt verwacht dat ze niet langer dan twee tot drie maanden effectief zal brommen.

Mocht LiLo veroordeeld worden wegens welk misdrijf dan ook, krijgt ze er twee jaar probatie bovenop.

De 26-jarige actrice had een celstraf kunnen ontlopen maar verwierp het voorstel drie maanden in rehab te gaan of evenlang huisarrest.

Gisteren was Lohan nog in New York. Ze had een vlucht naar Los Angeles geboekt, maar terwijl het vliegtuig aan het taxiën was, besloot ze uit te stappen omdat ze meende dat het toestel brandstof lekte. Ze liet haar tassen achter en verklaarde dat nog 35 andere mensen uitstapten omdat ze de zaak niet vertrouwden. Opdat ze op tijd in de rechtbank zou geraken, begon LiLo prompt rond te bellen om nog een privévliegtuig te pakken te krijgen.

Indien ze de rechtszaal niet haalt, zal een arrestatiebevel tegen haar worden uitgevaardigd.

18-03-2013 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nieuwe Beyoncé is beledigend voor vrouwen"

"Nieuwe Beyoncé is beledigend voor vrouwen"

http://oi48.tinypic.com/qp57jo.jpg

De nieuwe hit die Beyoncé gisteren op haar site lanceerde, lokt bijzonder verdeelde reacties uit. "Beledigend voor vrouwen. En waar is al dat gevloek goed voor?", luidt de teneur. Naast het deuntje staat een foto van 'Bee' als kleine meid voor een trofeekast. De volledige release van 'Bow down/I been on' volgt allicht op 11 april.


Vooral twee passages springen onmiddellijk in het oog. "Ik weet dat jullie als kleine meisjes droomden van mijn wereld. Vergeet dat niet. Respecteer dat. Buig voor mij, 'bitches'." Lees: ook al ben ik door mijn zwangerschap even van het toneel verdwenen, ik zet nog steeds de toon.

In het tweede deel lijkt ook echtgenoot Jay-Z even ter sprake te komen. "Ik heb mijn tijd genomen om te leven, maar denk niet dat ik alleen maar zijn vrouwtje ben. Laat er geen misverstand over bestaan: dit is mijn shit." Haar stem wordt daarbij ook vervormd tot die van een man.

Op Twitter regent het uiteraard al commentaren. "Hoe kan je eerst op de inauguratie van de president zingen en dan met zo'n afschuwelijk lied op de proppen komen? Ik ben geshockeerd", klinkt het onder meer.

18-03-2013 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince geeft bijna drie uur muziekles in kleine club op SXSW

Prince geeft bijna drie uur muziekles in kleine club op SXSW

http://oi48.tinypic.com/10ncn14.jpg

"Don't make me hurt you. You know how many hits I have?" plaagde Prince de ongeveer 1.300 gelukkigen die in La Zona Rosa in Austin zijn debuut op SXSW mochten bijwonen. Flink wat van hen hadden al sinds 14 uur de Texaanse hitte getrotseerd om de diminutieve Minneapolitaan zijn ding te zien doen, en dit Texas zijnde, dachten we "O shit, nu trekt er hier één van die sukkelaars zijn revolver en schiet hem dood".


Grapje. Het woord moet nog uitgevonden worden om de maatregelen te omschrijven die de heer Nelson had geëist uit schrik van onbetamelijke dingen jegens zijn persoon bij dit zogezegd geheim optreden. De politie van Austin, waarvan het blanke segment wellicht liever een ganse week bezig was geweest met het plannen van hoe ze Saint Patrick's Day zouden gaan vieren, kon er niet echt mee lachen.

"Motherfucker uit Tennessee"
Surtout omdat een zaterdag als deze ze nog nooit hadden meegemaakt. Eerst lekte uit dat die "motherfucker uit Tennessee" (echt, we hebben een agent hem zo horen noemen) van een Justin Timberlake met al zijn "jeanettengedoe" en zijn "homomuziek" (yup, dixit andere cop) zou komen. Daar werd al bijna het rampenplan voor afgekondigd, want vrees voor hysterie onder de plaatselijke cowgirls. ("God forbid Wayne, heard they might come all the way from Dallas and you know what them folks is like.") Om nog maar te zwijgen dat ook Diddy in town ging zijn en hoop ander krapuul. En dan die ouwe zot van een Fogerty die per se een gratis optreden voor iedereen wil geven, ra ra, om tien uur zaterdagavond. 140 extra weekendshiften! Kan je je voorstellen!

Nu, de baas van de politie zal niet moeilijk gedaan hebben. SXSW brengt hier in één week tijd 200 miljoen extra euro's in de portemonnaies van de brave burgers van Austin. Het is het uithangsbord van wat Austin ondertussen ook echt is: de live music capital of the world. En noblesse oblige.

"They called our people and said they wanted some funk in Austin"
Waarmee we terug belanden in La Zona Rosa, waar Prince iets na middernacht dus het publiek uitdaagt. Nu, de man heeft een punt. Wanneer hij er omstreeks 3 uur (één uur na de opgelegde curfew) mee ophoudt, na zes bisrondes, en opmerkelijk na zelf geen één keer een gitaar te hebben aangeraakt, hebben we inderdaad niet eens al zijn hits gehoord.

"They called our people and said they wanted some funk in Austin. We're gonna show you how we do it in Minneapolis." Prince dirigeerde het leger getrouwe muzikanten dat hij had meegebracht naar Austin (ondermeer een elfkoppige blazerssectie) van begin tot einde. Er werd zelden gestopt tussen twee nummers. Hij veranderde vijf keer van kostuum, en had op een gegeven moment zelfs zo'n foorkraammuts in de vorm van een leeuw op.

18-03-2013 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson: "Ik in 'Fifty Shades'? Wat denken jullie wel?"

Emma Watson: "Ik in 'Fifty Shades'? Wat denken jullie wel?"

http://oi46.tinypic.com/161b10.jpg

Emma Watson kruipt niét in de huid van Anastasia Steele. De actrice drukte de hardnekkige geruchten de kop in met een tweet die aan duidelijkheid niets te wensen overliet. "Wie denkt hier eigenlijk dat ik in 'Fifty Shades of Grey' zou meespelen? Menen jullie dat nu?"


"Ok, dat is dan ook weer rechtgezet", klonk het even later. De rol van Anastacia zou inderdaad een serieuze trendbreuk geweest zijn met haar Harry Potter-werk, al gunt de Britse in haar nieuwste film toch ook al een blik op haar bh. 'The Bling Ring' gaat over de dievenbende die Hollywood onveilig maakte, denk maar aan Lindsay Lohan en Paris Hilton die de fameuze inbrekers over de vloer kregen. Naast Watson vielen in het verleden ook al de namen van Mila Kunis, Kristen Stewart en Nina Dobrev, bekend van 'The Vampire Diaries'.

Wie het alvast ook zeker niet wordt, is Keira Knightley. "Normaal geef ik geen uitleg over de films die op stapel staan, maar voor 'Fifty Shades' pas ik", klinkt het.

Voor de mannelijke hoofdrol wordt vooral naar Ryan Gosling en Zac Efron gekeken. De grootste kanshebber is echter misschien wel Ian Somerhalder, de vriend van Dobrev. "Er zijn zoveel jonge kerels die kans maken, de makers van de film wacht een zware taak om die knoop door te hakken. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het een heel interessant verhaal vind. Wie het ook wordt, hij zal de tijd van zijn leven beleven!"

18-03-2013 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen in VS willen massaal de neus van Kate Middleton

Vrouwen in VS willen massaal de neus van Kate Middleton

http://oi48.tinypic.com/33ti544.jpg

Vrouwen in New York en ook daarbuiten staan in de rij bij de plastische chirurg en ze willen allemaal 'hét accessoire voor de lente': een neus zoals die van prinses Kate. Volgens de krant New York Daily News is de koninklijke snufferd zelfs het vaakst verzochte voorgevelcorrectietje van het voorbije jaar.


"Enkele maanden geleden begon ik steeds meer vrouwen over de vloer te krijgen die me vroegen hen de neus van Kate Middleton aan te meten", stelt Stephen Greenberg, plastisch chirurg in Manhattan. "Die neus is zo populair geworden dat we een file hebben gemaakt met een dozijn foto's van Kate Middleton om aan patiënten te tonen".

Dokter Daniel Shapiro uit Arizona verklaart aan Fox 10 News dat ook aan de Oostkust de trend zich doorzet.

9.300 euro
Jessica Blaier, een studente aan de universiteit van New York, kwam eerder dit jaar in het nieuws nadat ze had verklaard dat ze 12.000 dollar (9.300 euro) aan plastische chiurgie had uitgegeven om Kate-neus aangemeten te krijgen. "Telkens Kate lachte, wist ik dat dat het was wat ik wou. Ik wilde dat mijn neus precies als die van haar was", verklaarde ze in 'Good Morning America'.

Ook in Groot-Brittannië is de Kate-neus het meestgevraagde gezichtskenmerk van celebrities van het voorbije jaar.

Waarom?
Carmen Lefevre, een psycholoog gespecialiseerd in de studie van gelaatskenmerken, verklaarde aan de Daily Mail dat er wellicht een "hardnekkige evolutionaire voorkeur" voor de Kate-neus heerst.

"De symmetrie ervan, de hoek tussen het bovenlip en de punt van haar neus én het feit dat je haar neusgaten haast niet ziet, dat benadert de perfectie", oordeelt Lefevre.

Niet simpel
Experts waarschuwen echter dat het streven naar een neus als die van de prinses meer werk kan vereisen dan mensen denken. Bovendien, zo menen chirurgen, dat "niet elk gezicht gemaakt is voor dergelijke neus en vaak moeten patiënten ook werk laten verrichten aan hun kin, kaken en wenkbrauwen om de koninklijke snoet voor op hen te laten passen".

18-03-2013 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young ,Eminem, Prodigy en NIN op Pukkelpop

Neil Young ,Eminem, Prodigy en NIN op Pukkelpop


Klik op de foto om ' Old Man  van Neil Young ' te beluisteren





De eerste namen voor Pukkelpop zijn bekendgemaakt, 73 om precies te zijn. Met Eminem op donderdag, Neil Young & Crazy Horse op vrijdag en The XX op zaterdag zijn ook meteen de headliners bekend.

Verder op de affiche onder meer: Nine Inch Nails, The Prodigy, Franz Ferdinand, Fall Out Boy, The Knife, Slayer, Deftones, Boys Noize, Triggerfinger, Skunk Anansie, Alabama Shakes, Bat For Lashes, Foals, Ben Pearce, Opeth Baauer, Imagine Dragons, Solange, Fun., Mac Miller en TNGHT (Hudson Mohawke x Lunice).

De volledige lijst namen is te vinden op de website van het festival. Pukkelpop vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 17 augustus.


18-03-2013 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes gaat topless voor sieradenmerk

Katie Holmes gaat topless voor sieradenmerk

http://oi50.tinypic.com/1zwnot1.jpg


Katie Holmes is terug, en hoe. De actrice ging door een moeilijke tijd door haar scheiding met Tom Cruise, maar nu richt ze de aandacht weer op zichzelf met een sexy fotoshoot voor een sieradenmerk.


De 34-jarige brunette is het gezicht van de collectie 'Iris' van het Braziliaanse merk H. Stern. Op foto's, gepubliceerd door de Daily Mail, is te zien hoe Katie steeds meer kleding achterwege laat.

Katie kijkt uitdagend in de camera. Op een foto draagt ze niets meer dan een zilveren ketting. Oorbellen en ringen worden dan weer aangeprezen door Katie in een zwarte bikini.

18-03-2013 om 01:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
17-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears weer blondine

Britney Spears weer blondine

http://oi48.tinypic.com/2ex0hnb.jpg


Nog geen maand was Britney Spears een brunette of ze is het alweer zat. De zangeres heeft haar lokken weer blond geverfd, zo blijkt uit nieuwe foto's. Britney verscheen vorige maand als brunette tijdens een Oscar-feestje, maar werd eergisteren alweer gespot met blonde lokken.

17-03-2013 om 10:19 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
16-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessie J scheert hoofd kaal

Jessie J scheert hoofd kaal

http://oi48.tinypic.com/e64mlg.jpg

Jessie J kondigde vorige maand dat ze afscheid zou nemen van haar lange zwarte lokken. De zangeres gaat nu met een kaal hoofd door het leven. Dat doet ze om de aandacht te vestigen op het goede doel Red Nose Day.


Het gaat om een inzamelingsactie van haren, welke jaarlijks plaatsvindt. Donaties worden online verzameld.

Jessie is maar wat trots op haar kale hoofd, ze poseerde dan ook gewillig voor de camera.

16-03-2013 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Realityshows brengen Endemol succes in India

Realityshows brengen Endemol succes in India

http://oi45.tinypic.com/ouzbjc.jpg

Endemol heeft zich in zeven jaar tijd weten te profileren als een van de grootste tv-producenten in India. Grootste succesfactor zijn realityprogramma's als 'Big Brother' en 'Fear Factor'.

Het Nederlandse bedrijf veroverde de Indiase markt met aangepaste versies van de succesvolle realityprogramma's. Dat dat is gelukt mag opmerkelijk heten, zegt topman Deepak Char van Endemol India in het magazine India Today, omdat het land zeven jaar geleden nog in de ban was van "familiedrama's met intriges van gemene schoonmoeders".

Met de realitysuccessen in de achterzak ontwikkelde Endemol zich tot een volwaardig productiehuis. Per jaar produceert het nu 1.000 uur aan tv-programma's in India, vooral spelshows en talentenjachten. Mogelijk komt er ook een Indiase versie van de Nederlandse misdaadserie 'Penoza'.

16-03-2013 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!