Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salma Hayek en haar man zijn het rijkste Hollywoodkoppel: "Ik werk gewoon te graag"

Salma Hayek en haar man zijn het rijkste Hollywoodkoppel: "Ik werk gewoon te graag"

https://www.mupload.nl/img/anyulpnefevyv.jpg

Met liefst 17 miljard euro op de bankrekening zijn Salma Hayek (50) en haar man veruit het rijkste koppel in Hollywood. Maar aan het zwembad liggen luieren in één van hun vier huizen is er niet bij. "Huisvrouw worden is niks voor mij", zegt Salma, die samen met Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds te zien is in 'The Hitman's Bodyguard'. "Ik heb vroeger heel hard moeten werken voor mijn centen. Ik ga nu niet naast mijn schoenen beginnen te lopen."

Hayek is verre van een doorsneevrouw en doet de dingen zelden volgens het boekje. In 2009 trouwde ze met haar steenrijke Franse zakenman, François-Henri Pinault. Twee jaar eerder was ze - op haar 41ste - bevallen van hun dochtertje Valentina (9). Salma had toen aan een rustig leventje als huisvrouw met nanny kunnen beginnen. Maar ze werkte rustig door. In 'The Hitman's Bodyguard' heeft ze geen al te grote rol - ze speelt de vrouw van Samuel L. Jackson, 's werelds meest beruchte huurmoordenaar.  Maar dat vond ze niet erg: "Ik heb héél veel geld gekregen om slechts een paar scènes in te blikken, dus dit was voor mij zowat de beste job ter wereld", lacht ze. "De opnames vonden niet ver van mijn thuis in Londen plaats, wat als werkende mama juist heel goed uitkwam."

Veel fans dachten dat je na je huwelijk en de geboorte van je dochtertje minder zou werken.

"Geloof me, ook ik dacht dat ik tegen nu wel huisvrouw was geweest. Als ik wil, dan kan ik dat zo worden, maar ik werk gewoon veel te graag. Het houdt me nuchter. Ik heb vroeger heel hard moeten werken voor mijn centen, en het is daarom belangrijk dat ik niet naast mijn schoenen begin te lopen. Ik zou zot worden mocht ik vandaag stoppen met werken. Niks doen is absoluut niks voor mij. Mijn dochtertje is mijn prioriteit, maar ik zou ook graag nog als actrice wat willen groeien."

25-08-2017 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie maakt dinsdag meteen een tijdssprong

Familie maakt dinsdag meteen een tijdssprong

https://www.mupload.nl/img/hd4gq8bloadzw.jpg

Kiest Veronique eindelijk voor haar geheime liefde Lars, of trouwt ze toch met Mathias? Na twee maanden speculeren start maandag het nieuwe seizoen van 'Familie', mét een dubbelaflevering. "Misschien is die zelfs nog spannender dan de seizoensfinale", lacht Sandrine André, die Veronique speelt.

Op maandag - om 20 uur - is het lange wachten voorbij en volgt de ontknoping. Die eerste avond belooft alweer ongelooflijk spannend te worden. Wat gaat Veronique doen? Luistert ze voor het eerst in haar leven naar haar hart of kiest ze met haar verstand? En komt haar scheve schaats aan het licht? "Ik weet het natuurlijk al", grinnikt Sandrine André. "De 'Familie'-kijkers die Veronique goed kennen, weten na al die jaren wel hoe ze in elkaar zit en hebben al een vermoeden van wat ze zal beslissen. Maar het blijft superspannend, natuurlijk, want het kan echt alle kanten uit."

"Het is belangrijk dat de kijkers ook zeker de tweede aflevering op dinsdag bekijken, want dan zijn we plots twee maanden verder en komen er nog zaken tevoorschijn die nog niet geweten waren. Het wordt echt een hele spannende week. Ik ben zeer blij met het resultaat. Ik heb het geluk dat ik met zulke goede collega's mag samenwerken, want enkel daardoor kunnen we zulke goede scènes spelen."

25-08-2017 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen de schrik van haar leven bezorgen? Zo doet James dat

Karen de schrik van haar leven bezorgen? Zo doet James dat

https://www.mupload.nl/img/zq3o2w77poqz2.jpg

Vooraleer Karen en James de deuren van hun camping openen, trekken ze nog even richting de kampeerwinkel. Maar met James gaan shoppen, dat doe je natuurlijk niet zomaar.

25-08-2017 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B gooit glas water over Simon Cowell en stormt van podium na deze misplaatste grap

Mel B gooit glas water over Simon Cowell en stormt van podium na deze misplaatste grap

https://www.mupload.nl/img/kozviuhrkifir.jpg

Mel B is gisterenavond boos uit een liveshow van America's Got Talent gelopen nadat collega-jurylid Simon Cowell had gegrapt over haar huwelijksnacht. De producer raakte hiermee een gevoelige snaar bij de zangeres, die in scheiding ligt met haar ex Stephen Belafonte.

Cowell maakte zijn slecht getimede grap toen een optreden van een illusionist mislukte. "Dit was een beetje zoals ik mij de huwelijksnacht van Mel B voorstel", zo becommentarieerde hij. "Veel verwachting maar uiteindelijk stelt het weinig voor."

Dat kon Mel niet hebben: ze gooide haar beker water over Cowell heen alvorens ze boos de studio uit stormde. Presentatrice Tyra Banks bevestigde later dat de zangeres was vertrokken. "Dit is live televisie", benadrukte ze. De programmaleiding stelde op Twitter dat dit niet gepland was. Het huwelijk tussen Mel en Stephen strandde in maart. Al snel raakten de twee verwikkeld in een vechtscheiding. Een rechter bepaalde onlangs dat de zangeres bijna 34.000 euro per maand aan alimentatie moet ophoesten.

23-08-2017 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo doet Kendall Jenner haar dagelijkse make-up in 2 minuten

Zo doet Kendall Jenner haar dagelijkse make-up in 2 minuten

https://www.mupload.nl/img/4uymfb1gawfg7.jpg

Vind jij ook dat Kendall Jenner er op paparazzifoto's steeds picture perfect uitziet? Haar goede genen spelen natuurlijk een rol, maar ze gebruikt ook make-up om de natuur een handje te helpen. Met de Amerikaanse Vogue deelt ze haar dagdagelijkse make-uproutine die een stuk simpeler en basic is dan gedacht.

Jenner begint met een dun laagje foundation - ze haat het gevoel van een dikke laag schmink op haar huid - en vervolgens brengt ze concealer aan op haar wallen en kin. Daarna kleurt ze haar wenkbrauwen in met een potlood. "Toen ik veertien was heb ik ze ooit eens véél te dun geëpileerd. Mijn zussen waren woest op mij en gooiden alle pincetten het huis uit. Ik heb ze daarna nooit meer zelf gedaan," aldus het model aan Vogue.

Daarna is Kendall aan het favoriete deel van haar make-uproutine toegekomen, namelijk bronzer. Diezelfde bronzer brengt ze ook aan op haar oogleden en vervolgens gebruikt ze een beetje mascara, waarbij ze focust op de wortels van haar wimpers. Ze sluit af door zachtjes een paar keer met een lippenstift op haar lippen te drukken en daar een laagje lipgloss over te smeren. Kort maar krachtig, aldus Kendall.

23-08-2017 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Photoshop? Mariah Carey ligt zwaar onder vuur om deze foto's

Photoshop? Mariah Carey ligt zwaar onder vuur om deze foto's

https://www.mupload.nl/img/lpvkfokd8drg0.jpg

Fans van de Amerikaanse hitzangeres Mariah Carey (47) zijn zwaar teleurgesteld in de popprinses. In het magazine Paper staan foto's van de zangeres die zeer waarschijnlijk op haar verzoek zijn gephotoshopt. In het blad poseert ze als een soort pin-up en haar lichaam lijkt, zo wordt gemopperd op Twitter, stukken slanker dan het echt is.

Fans van de Amerikaanse hitzangeres Mariah Carey (47) zijn zwaar teleurgesteld in de popprinses. In het magazine Paper staan foto's van de zangeres die zeer waarschijnlijk op haar verzoek zijn gephotoshopt. In het blad poseert ze als een soort pin-up en haar lichaam lijkt, zo wordt gemopperd op Twitter, stukken slanker dan het echt is.

Het is de tweede keer in korte tijd dat hde zangeres in opspraak raakt. Recent dook een filmpje van haar op waarin ze vermoeid en verveeld ogend danste tijdens een show in Las Vegas. En tijdens de jaarwisseling kreeg de diva veel kritiek omdat ze op Times Square en voor een miljoenenpubliek vals zong. Carey stopte prompt met zingen en klaagde herhaaldelijk over het feit dat haar oortjes niet goed zouden hebben gewerkt.

23-08-2017 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan deze horrorfilm is 15 jaar gewerkt, nu komt hij eindelijk in de zalen

Aan deze horrorfilm is 15 jaar gewerkt, nu komt hij eindelijk in de zalen

https://www.mupload.nl/img/nqdhauewr8i2x.jpg

Aan de horrorfilm "The Evil Within" is maar liefst 15 jaar gewerkt. Regisseur Andrew Getty erfde in 2002 de miljoenen van zijn grootvader, waarmee hij de productie van de film kon financieren. Het project heeft in totaal 6 miljoen dollar gekost. Het is nog niet zeker of de film ook in de Belgische zalen zal te zien zijn, maar de trailer jaagt ons alvast de stuipen op het lijf.

23-08-2017 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Oscar voor best betaalde acteur in 2017 gaat naar...

De Oscar voor best betaalde acteur in 2017 gaat naar...

https://www.mupload.nl/img/kziw43cxtpx6s.jpg

Mark Wahlberg zal in 2017 in totaal 68 miljoen dollar verdienen dankzij kaskrakers als Transformers: The Last Knight en Daddy's Home 2. Het zakenmagazine Forbes berekende ook dat de dames in de filmindustie nog altijd een pak minder verdienen. Emma Stone, de best verdienende acrice, komt aan 'slechts' 26 miljoen.

Vorig jaar stond Dwayne 'The Rock' Johnson (65 miljoen) op de eerste plaats, maar deze spierbundel is nu een plaatsje gezakt. Johnson blijft goed verdienen dankzij rollen in Baywatch en Jumanji, die binnenkort in de zalen te zien zal zijn.

De derde plaats is voor Vin Diesel (54,5 miljoen) die goed boert dankzij xXx: The Return of Xander Cage en de vervolgfilm van Guardians of the Galaxy. Adam Sandler (50,5 miljoen) en Jackie Chan (49 miljoen) halen plaats vier en vijf. Geen nood als nummer 8, 9 en 10 uit het lijstje onderaan niet meteen een belletje doen rinkelen. Shah Rukh Khan, Salman Khan en Akshay Kumar zijn bekende gezichten in Bollywood, de Indiase filmindustrie.

De lijst werd samengesteld op basis van gegevens van Nielsen, ComScore, Box Office Mojo en IMDB, maar Forbes gebruikte ook interviews met insiders uit de industrie.

Actrices

De mannen in Hollywood verdienen nog altijd veel meer dan hun vrouwelijke evenknieën. Emma Stone staat aan de top met 26 miljoen dollar dankzij haar rol in La La Land, al blijft dat maar een fractie van wat Wahlberg binnenrijft. De acteurs uit de top 10 verdienen samen 488,5 miljoen dollar wat bijna drie keer zoveel is als de 172,5 miljoen die de tien best verdiende vrouwen krijgen.

Slechts drie actrices harken meer dan 20 miljoen in 12 maanden binnen, terwijl 16 acteurs die kaap halen. Deze loonkloof is makkelijk te verklaren. Mannen krijgen een heel andere type rollen dan vrouwen. Zo zijn superhelden erg populair bij de bioscoopbezoekers en doen ook gevechtsfilms het goed. In deze verhalen gaat de hoofdrol sowieso naar de man en is er simpelweg minder plaats voor vrouwelijke rollen.

23-08-2017 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gestolen naaktfoto's Tiger Woods online

Gestolen naaktfoto's Tiger Woods online

https://www.mupload.nl/img/2gm9q0vwwguls.jpg

Hackers hebben naaktfoto's van Tiger Woods naar buiten gebracht. De privéfoto's zijn afkomstig van de telefoon van zijn ex-vriendin, de Amerikaanse topskiester Lindsey Vonn. Beiden eisen dat de beelden offline worden gehaald.

''Het is schandalig en zeer verachtelijk om intieme privéfoto's te stelen en publiceren'', zei een woordvoerder van de 32-jarige skidiva. ''Lindsey zal alle mogelijke juridische maatregelen nemen ter bescherming van haar rechten en belangen. De personen die haar telefoon hebben gehackt en de websites die dit gedrag aanmoedigen door de foto's te publiceren, moeten vervolgd worden.''

Vonn en de gevallen golfmiljardair Woods vormden tussen 2013 en 2015 een koppel. Ook Woods heeft al gedreigd een rechtszaak aan te spannen tegen de hackers.

22-08-2017 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 maanden na bevalling schittert Beyoncé in jurk die ook jij kunt betalen

2 maanden na bevalling schittert Beyoncé in jurk die ook jij kunt betalen

https://www.mupload.nl/img/pndwfgfvbltv7.jpg

De Amerikaanse superster Beyoncé (35) heeft op haar website een aantal foto's gezet waarop ze, ruim twee maanden na de bevalling van haar tweeling Sir en Rumi, een strak bordeauxrode cocktailjurkje draagt. Goed nieuws: het exemplaar kost 'maar' 156 euro (alleszins weinig voor Queen Bee's doen).

De foto's zouden elf dagen geleden al zijn gemaakt, tijdens een met wijn overgoten feest. De bordeauxrode stretchjurk is van het Britse merk House of CB en kost 156 euro. De frons in het midden zou volgens verschillende media de aandacht afleiden van haar post-zwangerschapslichaam, al heeft de zangeres dat naar onze mening allesbehalve nodig.

22-08-2017 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hollywood is eindelijk klaar voor een zwarte held"

"Hollywood is eindelijk klaar voor een zwarte held"

https://www.mupload.nl/img/j0ym44geazbte.jpg

Hij raakte bij ons bekend dankzij topreeksen als 'Luther' en 'The Wire', maar dit najaar moet zijn grote doorbraak betekenen op het witte doek. Idris Elba is samen met Matthew McConaughey te zien in de verfilming van Stephen Kings 'The Dark Tower'. Opmerkelijk: in de boeken is zijn personage blank en lijkt hij op Clint Eastwood. "Hollywood stapt stilaan af van zijn clichés. Een zwarte held kan nu ook."

Voor zijn rol als inspecteur Luther in de gelijknamige BBC-reeks kreeg Elba in 2012 een Golden Globe, maar dat was niet zijn eerste legendarische vertolking. Tussen 2002 en 2004 speelde hij drugdealer Stringer Bell in 'The Wire', één van de eerste grote successen van HBO. Momenteel is de knappe Brit te bewonderen in 'The Dark Tower', en de komende maanden volgen nog drie blockbusters: 'The Mountain Between Us', 'Molly's Game' en 'Thor: Ragnarok'. Nu moet het wel gaan gebeuren voor Elba, want tot nu toe was het vaak een verhaal van 'net niet'. Zo werd hij onlangs nog genoemd als kanshebber om de nieuwe - en dus de eerste zwarte - James Bond te worden. Maar Daniel Craig bedacht zich en kruipt opnieuw in de huid van 007.

Kleurenblind

Niettemin levert Idris in 'The Dark Tower', een verfilming van de enorm populaire boekenreeks van Stephen King, ook baanbrekend werk. Zijn personage, Roland Deschain van Gilead, is op papier een blanke die op Clint Eastwood lijkt. Toch kozen de filmmakers er bewust voor om de rol aan Elba te geven. Hollywood wordt langzaam maar zeker kleurenblind, zegt hij. "De filmwereld stapt stilaan af van zijn clichés. Zo krijgen we nu heel andere helden en hoef je niet meer bloedmooi te zijn om als sexy te worden beschouwd. Hollywood werd als het ware gedwongen om zich aan te passen en minderheden meer aan bod te laten komen. Er bestaat zoveel onenigheid in de wereld, maar entertainment lijkt zowat het enige dat mensen dichter bij elkaar kan brengen. Dat ik nu de kans krijg om een zwarte held te spelen in een blockbuster, voelt dan ook goed aan. Het was tijd voor iets nieuws."

22-08-2017 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna weer 'Thuis' en 'Familie': producers lichten al een tipje van de sluier op

Bijna weer 'Thuis' en 'Familie': producers lichten al een tipje van de sluier op

https://www.mupload.nl/img/ukonaj7crcwwv.jpg

Nog zes keer slapen en dan trekken tv-soaps 'Thuis' en 'Familie' zich weer in gang. Wie Waldek uiteindelijk ontvoerde en of Véronique haar huwelijk zal afblazen, dat kunnen we u nog niet vertellen. Maar de respectievelijke producers verklapten in Dag Allemaal wel al een aantal dingen van het nieuwe seizoen.

THUIS: "Iemand zal het leven laten"

Producer Hans Roggen: "Enkele verhaallijnen zullen flink nazinderen, andere worden nog intenser. Door het slotbeeld lijkt de focus op de ontvoering van Waldek te zullen liggen, maar er waren nog een pak andere verhaallijnen. Zo vroeg Dieter Nancy ten huwelijk, maar zij wees hem af. Sandrine is verdwenen en Olivia deed een zwangerschapstest. En Karin gooide zich na haar ruzie met Steven weer in de armen van Tom, die aan de vooravond van z'n huwelijk met Judith staat."

We schieten maandag stevig uit de startblokken. In de eerste aflevering zullen al enkele duidelijke antwoorden gegeven worden. Er zal in 'Thuis' ook iemand het leven laten. Voorts beloven we de kijker een onverwacht liefdeskoppel en de voorbereiding op het huwelijk van Tom en Judith zal turbulent verlopen. Of Toms overspel uitkomt, hangt af van Karin, Tom en Ann. Alleen zij weten van Toms geflikflooi.

FAMILIE: "Meteen de beslissing van Véronique"

Creative producer Wim Feyaerts: "De eerste aflevering is eigenlijk een doorstart, want 'Familie' pikt de draad van voor de zomer meteen op. Alsof het beeld slechts even bevroren is geweest en er geen vakantie van twee maanden tussen zat. De kijker ziet dus meteen wat Veronique beslist. En de gevolgen van haar keuze vullen de eerste aflevering. We zien ook hoe het zit met Stefanie. Simon lijkt haar reddende engel, maar de kijker weet dat hij ziekelijk jaloers is en haar ontvoering in scène heeft gezet om haar aan hem te binden."

"Vlak vóór de zomervakantie vertelde Linda ook dat ze een hersentumor heeft en terminaal is. Hoe gaat Jan daarmee om? Kiest hij voor zijn minnares, of keert hij - uit medelijden of schuldgevoel - terug naar z'n vrouw? Daarvoor moet je op 28 augustus kijken."

"Er duiken ook nieuwe personages op, maar niet meteen. Eerst de verhalen afwerken die we vorig seizoen op gang trokken. Want er valt nog veel te vertellen. En er hangen voorlopig geen nieuwe romances in de lucht, want we hebben net twee bruiloften gehad. Er zit de komende maanden veel romantiek in 'Familie', maar voorlopig geen verloving meer. Al hebben we het nieuwe seizoen nog niet helemaal uitgeschreven. Het kán dus nog altijd."

22-08-2017 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Cooke werd ooit gedrogeerd: "Bang dat de politie me niet serieus zou nemen"

James Cooke werd ooit gedrogeerd: "Bang dat de politie me niet serieus zou nemen"

https://www.mupload.nl/img/mk4cbqro67pkd.jpg

Als straks het nieuwe tv-seizoen wordt afgetrapt, zal James Cooke niet meer van uw scherm te branden zijn. Er staat een nieuwe Gert Late Night op de planning, en hij houdt ook een camping open met Karen Damen. Tijd om hem wat beter te leren kennen, vond Humo, en overliep met hem zijn zeven hoofdzonden. Daarin vertelt Cooke over een angstaanjagende avond waarin hij gedrogeerd en aangerand werd.

Dat hij vroeger heel wat wilde haren had, en regelmatig van bedpartner wisselde, daar komt James openlijk voor uit. Intussen is hij gelukkig samen met vriend Dorian, maar vroeger ging hij regelmatig naar homobars. "Ik vond het gezellig om daar rond te hangen en naar de typische discomuziek te luisteren. Ik nam ook weleens iemand mee naar huis, maar daar ben ik mee gestopt toen ik op een morgen wakker werd en niet wist wie de man naast me in bed was."

Hij was wel altijd veilig. "Dat heeft mijn mama erin gehamerd. Ik heb haar plechtig moeten beloven dat ik altijd veilig zou vrijen", klinkt het. Maar één keer liep het fout. "Ik ben op mijn 18de verjaardag door iemand gedrogeerd en meegenomen naar zijn huis. Ik had een feestje in een café georganiseerd, en daar had hij iets in mijn glas gedaan waardoor ik helemaal versuft was. Hij heeft me dan mee naar huis genomen en een paar uur later heeft hij me met zijn auto bij de trappen aan de Vooruit gedumpt. Toen ik weer helder kon denken, voelde ik aan mijn hele lichaam dat hij zich op verschillende manieren aan mij had vergrepen. Ik heb het direct tegen mijn moeder gezegd, en zij heeft me verplicht om me te laten testen op hiv en andere soa's."

De resultaten waren gelukkig negatief, wat een pak van zijn hart was. Hij is er echter nooit mee naar de politie gegaan. "Nee, ik was te beschaamd. En ik heb lang gedacht dat het mijn eigen schuld was, omdat ik niet had opgelet. Ik was ook bang dat de politie me niet au sérieux zou nemen. Achteraf gezien was dat uiteraard niet de beste beslissing, maar laat het een les zijn voor iedereen, jong en oud, homo of hetero: hou je drankje altijd goed in de gaten als je uitgaat, en laat je goed omringen."

22-08-2017 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens (her)schrijft vaginaboek en heeft jouw hulp nodig

Goedele Liekens (her)schrijft vaginaboek en heeft jouw hulp nodig

https://www.mupload.nl/img/s2jdifdonxwlb.jpg

In 2005 publiceerde Goedele Liekens haar allereerste Vaginaboek. Het werd een bestseller. Hoe is het anno 2017 gesteld met onze vaginakennis? Goedele brengt een volledig herziene versie uit en daar kan jij haar bij helpen! Samen met NINA stelde ze een enquête op.

"De vagina is nog steeds een taboe. Vele vrouwen durven er zelfs niet met vriendinnen over te spreken en vinden de vagina het lichaamsdeel waar ze het minst van weten. Maar onze vagina is onze intiemste vriendin! We moeten open over haar praten en haar verkennen. We zouden trots op haar moeten zijn in plaats van ons voor haar te schamen. Een betere band met je eigen vagina leidt tot een beter seksleven. En goede seks, dat willen we toch allemaal?" - Goedele Liekens

21-08-2017 om 23:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wil het droomappartement van Trisha kopen?

Wie wil het droomappartement van Trisha kopen?

https://www.mupload.nl/img/p2xaxkki4vstk.jpg

Zangeres Trisha, de ex van Ignace Crombé, heeft haar appartement in Olen te koop gezet. Ze doet dat met pijn in het hart, want het was haar droomplek, klinkt het op Facebook.

Nu ze samen met haar man Kurt drie kinderen opvoedt, is het appartementje te klein geworden. "We moeten het onder ogen zien... Ons droomappartement inruilen voor een huis waar onze 3 kinderen meer plaats hebben om te spelen. Dus graag een warm nestje gevraagd voor dit 'warm' appartementje", schrijft ze op Facebook. Ze deelt daarbij de link naar Immoweb. De vraagprijs bedraagt 279.000 euro.

Trisha trouwde eind vorig jaar met Kurt, samen hebben ze een tweeling: Marie-Lore en Marie-Lynn. Trisha heeft ook nog een dochtertje, Axelle, uit haar vorige relatie met Ignace Crombé.

21-08-2017 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stievie Premium: 9,99 euro per maand voor 18 kanalen én uitgesteld kijken

Stievie Premium: 9,99 euro per maand voor 18 kanalen én uitgesteld kijken

https://www.mupload.nl/img/phxqgmekarpl5.jpg

Vanaf maandag is op de tv-app Stievie een Premium-abonnement beschikbaar, waarin naast de zenders van Medialaan nog elf andere kanalen zijn inbegrepen. De in totaal achttien zenders in Stievie Premium zijn live en uitgesteld tot zes dagen op alle schermen te bekijken. Een abonnement kost 9,99 euro per maand.

Via Stievie Free zijn nu al de Medialaan-zenders (VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTMKZOOM, KADET en Qmusic) gratis te bekijken. De dienst blijft bestaan, maar zal voortaan een platform delen met Stievie Premium. De betalende dienst heeft ook zenders van VRT (Eén, Canvas en Ketnet), SBS (VIER, VIJF en ZES), Discovery (Eurosport, TLC, Discovery Channel) en FOX (National Geographic, Nat Geo Wild) in het aanbod.

Stievie werd oorspronkelijk in 2013 al gelanceerd als een betalende tv-app, waarin tien Vlaamse zenders werden aangeboden. Na twee jaar werd de dienst uit de app-stores gehaald en lanceerde Medialaan Stievie Free. De betalende dienst bleef tot nu wel beschikbaar voor bestaande gebruikers, die automatisch zullen overstappen op Stievie Premium.

Net zoals bij de gratis variant, is het bij Stievie Premium mogelijk om programma's via het tv-scherm te bekijken door casting (met onder meer Chromecast en Airplay). Met de betalende formule is het ook mogelijk om opnames te maken, die later zonder internetverbinding te bekijken zijn.

Wel reclame
Wat de Medialaan-zenders betreft, zal reclame bij uitgesteld kijken of bij opnames niet-doorspoelbaar zijn. Het gaat om kortere blokken van 2 minuten met gepersonaliseerde reclame. Ook tijdens het live kijken worden de reclameblokken van de kanalen van Medialaan vervangen door gepersonaliseerde reclame.

Stievie Premium is vanaf vandaag via de app of de website te verkrijgen en kost 9,99 euro per maand. Per abonnement kan slechts één stream tegelijk worden bekeken. In de toekomst zal het aanbod worden uitgebreid met bijkomende pakketten. Zo komen er op termijn ook formules voor het kijken op meerdere schermen tegelijk.

21-08-2017 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby huurt steradvocaat van Michael Jackson in

Bill Cosby huurt steradvocaat van Michael Jackson in

https://www.mupload.nl/img/lwgae6flwclim.jpg

De Amerikaanse komiek Bill Cosby (80) heeft voor zijn nieuw strafproces wegens seksueel geweld topadvocaten ingehuurd, onder wie een advocaat die indertijd popster Michael Jackson heeft verdedigd. Dat heeft Cosby's woordvoerder Andrew Wyatt vandaag bekendgemaakt.

Op 17 juni liep in Norristown een eerste proces tegen Cosby spaak, omdat de jury het niet eens kon worden. Op 6 november moet een nieuw beginnen.

De komiek huurde daarvoor een team van steradvocaten in dat onder leiding staat van Tom Mesereau. Die verdedigde Michael Jackson toen die in 2005 terechtstond voor seksueel misbruik van kinderen. De 'King of Pop' verkreeg toen, na een vier maanden durend proces, de vrijspraak. Mesereau (67) was ook advocaat van bokskampioen Mike Tyson en acteur Robert Blake.

Cosby is aangeklaagd voor misbruik van een vrouw in 2004. Maar hij zegt dat Andrea Constand met seks had ingestemd. Tientallen vrouwen wrijven Cosby seksuele delicten aan. Maar veel van die vermelde feiten zijn verjaard. Cosby heeft ze ook altijd bestreden.

21-08-2017 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disneyfans zijn helemaal in de war na deze ontdekking over The Lion King

Disneyfans zijn helemaal in de war na deze ontdekking over The Lion King

https://www.mupload.nl/img/q3xwue5tkhq92.jpg

De huidige generatie groeit op met 'Frozen' en 'Cars', maar in onze tijd was 'De Leeuwenkoning' een van dé Disneyklassiekers. Je weet wel, de film waarin Simba wegloopt nadat zijn vader Mufasa vermoord wordt door zijn broer Scar. Al blijkt dat toch niet helemaal te kloppen.

Producers Rob Minkoff en Don Hahn, die in 1994 verantwoordelijk waren voor 'The Lion King', dropten dit weekend een bommetje tijdens een interview ter ere van de nieuwe dvd-uitgave van de film. Ze verklapten daarin dat Mufasa en Scar helemaal geen broers zijn.

"Toen we de film maakten, was het voor ons duidelijk dat de twee niet met elkaar verwant zijn", aldus Hahn. "In het wild komt het immers niet voor dat twee broers in dezelfde troep leven. Als het mannetje in de troep oud wordt, dan komt er een sterkere leeuw langs die hem en zijn kinderen vermoordt en dan zijn plaats inneemt. Dat is wat we hier ook wilden weergeven, we wilden trouw blijven aan de biologische wetten."

"Heel uitzonderlijk komt het wel voor dat er twee mannetjesleeuwen samen leven, maar dan zijn het nooit gelijken: een van hen leeft dan wat in de schaduw", vervolgt Hahn. En dat is dan ook de rol van Scar: degene die aan de rand van de troep leeft. "Hij noemt Mufasa dan wel zijn broer, maar ze hebben niet dezelfde genen. Hij is de minst sterke leeuw, en daarom wil hij het hoofd van de troep vermoorden om de leiding over te nemen."

Biologisch dus correct, maar Disney haalt daarmee wel heel wat fans onderuit. Die kunnen er niet zo goed mee om dat ze al die tijd dachten dat Scar en Mufasa echte broers waren. "Is heel ons leven dan een leugen?", klinkt het dramatisch op sociale media.

21-08-2017 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z vertelt voor het eerst over zijn liftgevecht met Solange

Jay-Z vertelt voor het eerst over zijn liftgevecht met Solange

https://www.mupload.nl/img/aqjcjdxjvvbj2.jpg

Jay-Z heeft eindelijk de stilte over zijn gevecht met Solange Knowles doorbroken. De rapper en de zus van Beyoncé staspten na het Met Gala in 2014 in een lift en een ruzie ontaardde in een handgemeen. Eeder deze week vertelde hij in een interview voor het eerst openhartig over die bewuste avond.

Een video die meteen na het incident gelekt was toont hoe de rapper en Solange, de zus van zijn echtgenote, op de vuist raakten in een lift. Beyoncé, die ook in de ruimte was, keek toe en greep niet in. Niemand van de familie heeft ooit gereageerd op de beelden van de beveiligingscamera's. Tot nu. In een interview met RapRadar heeft Jay-Z verschillende persoonlijke kwesties aangekaart. Zo vertelde hij ook over zijn relatie met Solange.

"We hebben altijd een goede relatie gehad", zei hij in de podcast. "Ik heb met mijn broers gevochten en ruzie gemaakt." De rapper heeft geen details gegeven over wat de aanleiding van het meningsverschil was of hoe het geëscaleerd is tot een gevecht. Maar hij zei dat het nu goed gaat tussen hen. "We hebben slechts een meningsverschil gehad. Dat was die ene avond. Voor en na dat lifdincident hebben we nooit meer ruzie gemaakt. Ze is als een zus voor mij, ik zal haar beschermen. Niet mijn schoonzus, maar mijn zus."

20-08-2017 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rockster met sexy vriendin op toilet van vliegtuig betrapt

Rockster met sexy vriendin op toilet van vliegtuig betrapt

https://www.mupload.nl/img/smkvwjznuk7es.jpg

Tommy Lee, de drummer van Mötley Crüe , en zijn vriendin Brittany Furlan zorgde voor ophef bij de andere passagiers op een vlucht van American Airlines. De twee sloten zich 20 minuten lang op in het toilet, en keerden met een een grote glimlach op het gezicht terug naar hun plaats. Dat heeft tot heel wat gespeculeer geleid: hebben Tommy Lee en Brittany seks gehad?

De vlucht van Nassau naar Miami duurt slechts 65 minuten, maar dat was lang genoeg voor Tommy en Brittany om wat stoom af te laten. De twee glipten samen uit hun zetel weg en verdwenen gedurende 20 minuten in het kleinste kamertje van het vliegtuig. Andere passagiers filmden hoe de rockster als eerste met een grote glimlach op zijn gezicht het toilet verliet. Zijn vriendin volgde een minuutje later. Showbizzsite TMZ wist te beelden te bemachtigen.

Volgens een insider bij American Airlines riskeren de twee geen straf. Er werd namelijk geen klacht ingediend tegen het koppel. En het is niet verboden om met twee een toilet te delen, wat ze daarbinnen doen is privé.

Tommy Lee en zijn vriendin kwamen net terug van een romantische vakantie op de Bahama's. Dat bewijzen de sexy en exotische foto's die Brittany op haar social media heeft gedeeld.

20-08-2017 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!