Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DANZEL KRIJGT POOLSE AWARD VOOR GROOTSTE HIT VAN AFGELOPEN DECENNIA "Wereldberoemd in Oost-Europa"

DANZEL KRIJGT POOLSE AWARD VOOR GROOTSTE HIT VAN AFGELOPEN DECENNIA

"Wereldberoemd in Oost-Europa"

https://www.mupload.nl/img/koaghebmwytkp.jpeg

Geen sant in eigen land, maar de Beverse zanger Danzel wordt in het buitenland nog steeds op handen gedragen. Hij kreeg in Polen voor zijn hit 'Pump it up' uit 2004 deze week een award voor de grootste hit van de laatste decennia en dat tijdens een tv-show voor 3,5 miljoen tv-kijkers. In eigen land krijgt hij nauwelijks airplay op de radio en tv, maar in Oost-Europa dragen ze hem duidelijk nog altijd op handen.

Voor Johan Waem begon het allemaal met het televisieprogramma Idool in 2003 op VTM. Hij werd er opgemerkt door een producer en toen ging de bal aan het rollen. Met het nummer 'Pump it up' had Johan als 'Danzel' meteen een flinke hit te pakken. In eigen land werd het daarna wat stiller, maar in het buitenland blijft hij dertien jaar na deze hit nog altijd een veel gevraagde artiest. Vooral in Oost-Europa wordt Danzel onthaald als een echt idool. Deze week volgde de ultieme bekroning.

Tijdens het televisieprogramma 'Disco Pod Gwiazdami', zeg maar de Poolse versie van 'Tien om te Zien'- maar dan wel met een publiek van 3,5 miljoen kijkers- kreeg Danzel een award voor de grootste hit van de laatste decennia.

"Zeg maar een soort lifetime achievement award, hoewel ik nog zeker niet uitgezongen ben", lacht Johan.

Megaster

"Ik had het totaal niet verwacht. Ik was gevraagd voor een optreden tijdens de show en plots kwamen ze met die award op de proppen. Het is natuurlijk een bekroning op het vele werk van de voorbije jaren."

Het is vooral in Oost-Europa dat Danzel een megaster blijft. Dit jaar alleen zal hij 30 keer afreizen naar Rusland en meer dan 20 keer naar Polen vliegen. "Ik heb er ook niet echt een verklaring voor", vertelt hij.

"Deze zomer zit ik ook vaak in Turkije, maar ook daar word ik vooral geboekt door hotelketens die veel Russen over de vloer krijgen. Ze hebben me er gewoon in de armen gesloten en voor hen is 'Pump it up' een klassieker. Ik heb niet het gevoel dat het snel zal stoppen. Bovendien draaien ze in Oost-Europa ook mijn andere werk. In tegenstelling tot Vlaanderen waar ik amper airplay krijg op radio en tv. Dat steekt soms wel een beetje. Ik lig er niet meer wakker van en ben dankbaar voor wat ik bereikt heb, maar in eigen land ben ik dit jaar enkel geboekt voor het festival Kamping Kitsch."

Nieuw werk

Johan baat samen met zijn vrouw Kathleen het danscafé A Peu Près uit op de Grote Markt in Beveren. "Af en toe wandelt er ook wel eens een Bulgaarse of Poolse trucker binnen en die is dan stomverbaasd dat een- in hun ogen- zo'n grote vedette hier gewoon achter de toog staat", lacht Johan. "Het is soms alsof ik in twee werelden leef."

Johan kreeg recent zelfs een visum van drie jaar voor Rusland, iets wat normaal alleen voor diplomaten is voorbehouden. "Dat is inderdaad heel uitzonderlijk", geeft Johan toe. "Je kan het bijna vergelijken met de titel van ereburger."

En het ziet er niet naar uit dat er snel meer rustige tijden gaan aanbreken. "Momenteel broed ik ook nog op nieuw werk. Er is al veel ruw materiaal klaar waar ik binnenkort mee aan de slag ga."

18-08-2017 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthew McConaughey: "Een huwelijk is echt wel hard knokken"

Matthew McConaughey: "Een huwelijk is echt wel hard knokken"

https://www.mupload.nl/img/rfrbhnmknn8wr.jpg

Matthew McConaughey kruipt in 'The Dark Tower' in de huid van de slechterik The Man In Black, en wij mochten naar aanleiding van de Belgische release de 47-jarige Oscarwinnaar vijf vragen stellen. Een overzicht!

"Wat is de beste les die je uit vijf jaar huwelijk hebt getrokken?"  

Matthew McConaughey: "Dat je echt wel hard voor een huwelijk moet knokken. Mijn vrouw en ik hebben nu drie kinderen en dat vergt veel werk, maar het hoort er nu eenmaal bij. Ik probeer mijn carrière te combineren met drie jonge kinderen die mij op sommige momenten echt nodig hebben. Het is dan een kwestie van prioriteiten te stellen. Het is belangrijk dat we als gezin voldoende tijd doorbrengen, dat we samen groeien en er voor elkaar zijn. Dat mijn vrouw mij door dik en dun steunt en dat ik wéét dat ze er altijd voor mij zal zijn, is zowat het beste gevoel ooit. Onze relatie is ook een vriendschap. Ik had Camila nooit ten huwelijk kunnen vragen als wij in het begin geen beste vrienden waren geweest."  

"Wat is jouw beste eigenschap?"  
McConaughey: "Doorzettingskracht en uithoudingsvermogen. Opgeven is zowat het laatste dat ik zou doen. Als ik nee zeg, dan is en blijft het nee, maar ik zal er tegelijkertijd alles aan doen om iemand anders op andere gedachten te brengen. Zegt iemand 'nee' tegen mij? Dan ga ik door totdat die persoon in een betere stemming is en mij toch een 'ja' geeft." (lacht)

"En jouw slechtste eigenschap?"
 

McConaughey: "Ik probeer mijn slechte eigenschappen zo goed mogelijk in te tomen, al is dat niet altijd even gemakkelijk. Ik denk dat we ons er meer van bewust moeten maken dat we allemaal over zowel goede als slechte eigenschappen beschikken, en het is volledig aan ons of we de juiste keuzes in het leven maken of niet. Mijn kameraad zegt altijd: 'Je hebt een goede en een slechte wolf in je zitten, het is aan jou om te beslissen welke wolf je het meeste eten geeft.' Ik probeer elke dag de goede wolf te voederen, al voel ik dat de slechte wolf me soms verdomd dicht op de hielen zit."  

"Waar ben je het meeste bang van?"

McConaughey: "Hoe ouder ik word, hoe erger mijn hoogtevrees wordt. Ken je dat gevoel wanneer je op het punt staat om uit een vliegtuig te springen, en het voelt alsof er honderden magneten jou uit het toestel proberen te trekken? Dat is een ontzettend eng gevoel. Geloof me, ik zal uiteindelijk wel springen hoor, maar toch moet ik elke keer weer mijn angsten zien te overwinnen."  

"Wanneer was het de laatste keer dat iemand een gevoelige snaar raakte bij jou?"

McConaughey: "Oh, dat gebeurt dankzij mijn vrouw en kinderen toch wel minstens één keer per uur! (lacht) Mijn dochtertje is altijd erg verdrietig wanneer ik thuis vertrek, en dat breekt keer op keer mijn hart. Ze zegt dan met een pruillipje: 'Papa, als je iets ziet dat jou aan mij herinnert, vergeet het dan niet te kopen!' Dan smelt ik helemaal."  

'The Dark Tower' draait nu in de Belgische bioscoopzalen.

18-08-2017 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Boskamp doet mee aan De Slimste Mens

Johan Boskamp doet mee aan De Slimste Mens

https://www.mupload.nl/img/k3nuet922hqyb.jpg

Het belooft een kleurrijk seizoen van De Slimste Mens te worden, want Erik Van Looy heeft Johan Boskamp weten te strikken. De ex-voetballer en topcoach zal aantreden in de allereerste aflevering.

Naar eigen zeggen heeft Van Looy Boskamp lang moeten stalken voor die wilde meedoen aan de populaire quiz. Hij is de zevende kandidaat die bekend werd gemaakt. Ook Heidi Van Tielen, Sean Dhondt, Evi Hanssen, Dina Tersago en Goedele Wachters zullen hun kans wagen. Daarnaast doet ook burgemeester van Mechelen Bart Somers mee.

17-08-2017 om 17:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pantone eert Prince met eigen paarstint: onze favoriete items in de kleur

Pantone eert Prince met eigen paarstint: onze favoriete items in de kleur

https://www.mupload.nl/img/i3wv6o0xwvfav.jpg

Als eerbetoon aan de overleden zanger Prince, is het paars waar hij bekend om stond nu officieel een kleur. De paarstint kreeg de naam Love Symbol #2 mee en zal gebruikt worden in alles wat nog over de artiest verschijnt. Wij shopten onze favoriete items in de kleur.

Prince stond bekend om zijn voorliefde voor paarse kleding, en dankzij zijn hit en film Purple Rain associeert iedereen hem met de kleur. "De paarstint stond synoniem met wie Prince was, en nu zal dat ook officieel altijd zo blijven. Het is een geweldige manier om zijn erfenis voor altijd in leven te houden," aldus het Prince Estate. Pantone, het bedrijf dat kleurcoderingen publiceert, noemt het een eer om de tint vast te kunnen leggen. De exacte tint werd geïnspireerd op de paarse Yamaha-piano waar Prince mee op tour zou vertrekken, voor hij in 2016 onverwachts overleed door een overdosis fentanyl (een sterke pijnstiller).

Tot de dag van vandaag inspireert Prince ontwerpers met zijn flamboyante outfits. Naast David Bowie zijn er dan ook weinig artiesten die zo'n grote invloed op de mode hebben gehad dan hij. In de herfst/winter 2017 collecties van Prada, Balenciaga en Dolce & Gabbana zitten talloze paarse stuks die zo uit zijn kleerkast gepikt lijken. Shop hieronder onze favoriete items in het paars. Omdat we maar geen genoeg kunnen krijgen van 'The Purple One'.

17-08-2017 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters gaat dieper dan ooit in nieuw programma

Koen Wauters gaat dieper dan ooit in nieuw programma

https://www.mupload.nl/img/xwhwhtwrv1mtn.jpg

Koen Wauters is een zondagskind. Een succesvolle carrière, een gelukkig gezinsleven, een goede gezondheid: hij heeft het allemaal. Dat velen het minder goed hebben, beseft Koen maar al te goed. In een opmerkelijke spot die vanaf vanavond bij VTM te zien is, vertelt hij voor het eerst over 'Over Winnaars', het nieuwe programma waarin hij op zijn manier bijdraagt aan het kleine geluk van anderen. Vanaf maandag 4 september 2017 verrast Koen mensen die door een ziekte of ongeval een fysieke beperking opliepen met een uniek voorstel: het onmogelijke mogelijk maken.

Samen met Koen gaan de deelnemers de uitdaging aan om plannen, passies of ambities die ze door hun beperking hebben opgeborgen, tóch waar te maken. Als buddy en coach helpt Koen hen om boven zichzelf uit te stijgen. Want iemand zonder benen kán die berg op. Een mucoviscidosepatiënt kán de moeilijkste col ter wereld op fietsen. En een slechtziende kán autorijden.

"In september word ik 50", vertelt Koen. "Dat is een moment waarop je eens nadenkt over het leven. Ik besef dat ik al veel geluk heb gehad en dat er anderen minder geluk hebben. Zoals mensen die ziek geworden zijn of een fysieke beperking hebben. Een paar van die mensen heb ik ontmoet. Samen hebben we geprobeerd om plannen die ze door hun beperking hadden opgeborgen, tóch waar te maken. Daar zijn ze soms heel diep voor moeten gaan. Ik dacht: ik ga hun buddy zijn, misschien kan ik hen zelfs inspireren. Het is helemaal anders uitgedraaid. Zíj hebben míj geïnspireerd. In Over Winnaars zit meer van mezelf dan ooit tevoren. Ik draag al mijn gasten een warm hart toe. Zij zijn mijn helden!"

17-08-2017 om 17:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axel Daeseleire geeft daklozen 10.000 euro

Axel Daeseleire geeft daklozen 10.000 euro

https://www.mupload.nl/img/hjb9r96ojzqwd.jpg

VIER en VIJF hebben gisteren hun programmatie voor het najaar bekendgemaakt. Opvallende nieuwkomer is de documentairereeks 'Project Axel'. Daarin deelt Axel Daeseleire 10.000 euro uit aan vijf daklozen in zijn thuisstad Antwerpen.

Dat doet hij niet zomaar: hij probeert hen via een intensief begeleid traject opnieuw op het goede pad te helpen. Zes maanden lang kunnen de daklozen een beroep doen op een gespecialiseerd team van hulpverleners en begeleiders. Samen stippelen ze een traject uit om te ontsnappen aan de armoede.

Daeseleire wil in beeld brengen hoe moeilijk het is om uit de vicieuze cirkel van armoede te geraken. De eerste grote uitdaging is om de financiële steun van 10.000 euro wijs te gebruiken. De opnames zijn dit voorjaar gestart.

17-08-2017 om 17:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pommeline: "Ik heb met niemand van Temptation nog contact"

Pommeline: "Ik heb met niemand van Temptation nog contact"

https://www.mupload.nl/img/wxftapsolfele.jpg

Dat Pommeline haar lippen en billen wil laten bijwerken, vertelden we u al. Die lipfillers heeft ze intussen al achter de rug; ze ging daarvoor langs bij de praktijk van Diana Gabriëls in Nederland. De directrice maakte van de gelegenheid ook gebruik om Pommeline in een video enkele vragen over Temptation te stellen.

Diana Gabriëls is intussen zowat het vaste adres geworden voor Temptation-deelneemsters die iets willen veranderen aan hun lichaam. Zo liet Rosanna er een borstvergroting uitvoeren (600 cc, voor de geïnteresseerden), en is Pommeline er nu ook klant.

In een video laat de directrice van de kliniek zien hoe de lippen van de Gentse blondine worden bijgewerkt (opgelet: niet voor mensen met een naaldenfobie), en achteraf ziet ze haar kans schoon om Pommeline enkele vragen te stellen. Die antwoordt openhartig, en geeft zo enkele nieuwigheden prijs. Dat ze met niemand van Temptation nog contact heeft - naast Merijn natuurlijk - bijvoorbeeld. "En al zeker niet met Lisa", klinkt het.

Verder verklapt ze ook dat ze eigenlijk van plan was om deel te nemen aan 'Ex on the Beach', het MTV-programma dat nog een stukje pikanter is dan Temptation. "Maar toen leerde ik Merijn kennen en heb ik dat afgezegd." Over de plannen om opnieuw deel te nemen met haar vriend, maar dan als koppel, blijft ze echter mysterieus: "Langs de ene kant zie ik dat wel zitten, omdat ik weet dat we het zouden halen. Maar langs de andere kant had ik het daar als single al lastig. Dus ik denk dat ik het nog lastiger zou krijgen als ik met Merijn zou deelnemen."

17-08-2017 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: zijn Kate en Leonardo een koppel?

Eindelijk: zijn Kate en Leonardo een koppel?

https://www.mupload.nl/img/y8j48nkfzpydn.jpg

Zou het? Fans van Leonardo DiCaprio (42) en Kate Winslet (41) duimen dat het eindelijk prijs is tussen de twee. Sinds ze elkaar leerden kennen op de set van 'Titanic' - en zo het meest legendarische filmkoppel van de laatste 20 jaar werden - zijn ze vrienden voor het leven. Maar foto's van hun vakantie in Saint-Tropez doen vermoeden dat er véél meer aan de hand is.

Zelden brachten enkele foto's zo'n geruchtenstroom op gang. De hoerakreten op sociale media zijn talrijk, al valt er hier en daar ook teleurstelling te horen. Want al die blonde scharrels met wie Leo zich de voorbije jaren bezighield: de diehardfans wisten dat die geen lang leven beschoren zouden zijn. Maar nu hij aan Kate gelinkt wordt, zou het wel eens voorbij kunnen zijn met 'eeuwige vrijgezel' DiCaprio. Op vakantie aan de Côte d'Azur weken ze alleszins geen moment van elkaars zijde.

Leo en Kate, dat moet wel grote liefde zijn. Toen ze twintig jaar geleden voor het eerst samen op de set stonden van 'Titanic', klikte het meteen. Op dat moment waren ze nog vrij onbekend en doordat ze samen - dankzij het monstersucces van de film - in een mediastorm terechtkwamen, smeedden ze een band voor het leven. Het feit dat Kate hem al kent van voor hij wereldberoemd werd, zorgt ervoor dat DiCaprio haar door en door vertrouwt. Hij weet dat het haar niet om zijn bekendheid of zijn geld te doen is. Volgens insiders houdt Leo dan ook al twintig jaar van haar, en is de reden voor zijn voortdurende gescharrel met fotomodellen dat hij nooit meer een vrouw zoals Kate is tegengekomen.

Stomende scènes

Zelf steekt ze haar liefde voor Leonardo ook niet onder stoelen of banken. Herinner je haar speech op de Golden Globes van 2009. Toen mocht ze een award voor beste actrice in ontvangst nemen voor 'Revolutionary Road'. Hij zat in de zaal, want in die film speelden de twee voor het eerst sinds 'Titanic' nog eens samen. Op het podium zei Kate: "Ik hou al dertien jaar van je, Leo. Met heel mijn hart. Echt waar." Aan hun stomende seksscène in de film leek overigens weinig acteerwerk te pas te komen. Hun chemie spatte ook daar weer van het scherm, net zoals dat in 'Titanic' het geval was geweest. DiCaprio zei daar onlangs nog over: "Veel moeite hebben we daar nooit voor moeten doen. Die chemie was er gewoon, van nature."

Ouder & wijzer

Met Kate krijgt hij er ineens drie kinderen bij, van drie verschillende vaders. Want ook zij doorzwom intussen al heel wat amoureuze watertjes. In 1998 trouwde ze een eerste keer met Jim Threapleton. Samen kregen ze een dochter, om in 2001 alweer te scheiden. In 2003 trouwde ze met regisseur Sam Mendes. Met hem kreeg ze een zoon, en in 2010 gingen ze uit elkaar. Haar laatste huwelijk dateert van 2012 met Ned Rocknroll. Ook daar volgde een zoon en... een scheiding. Voor het eerst in hun lange vriendschap zijn Winslet en DiCaprio op hetzelfde moment single. Alles lijkt perfect om eindelijk voor elkaar te kiezen. "We zijn ouder en wijzer, maar eigenlijk zijn we nog steeds dezelfde mensen als twintig jaar geleden", liet hij zich onlangs in een interview ontvallen. "We lachen om dezelfde dingen. En Kate zorgt er altijd voor dat ik mezelf niet te serieus neem." Het leest als het scenario van een romantische blockbuster, eentje waar Leo en Kate met plezier de hoofdrol in spelen.

16-08-2017 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel vlinders bij onze BV's: ook Kevin Janssens deelt nieuwe liefde

Veel vlinders bij onze BV's: ook Kevin Janssens deelt nieuwe liefde

https://www.mupload.nl/img/32vmq8jfemale.jpg

De zomer doet onze BV's duidelijk goed, want er ontluiken heel wat nieuwe relaties. Na Véronique De Kock en Elke Clijsters kondigde ook Kevin Janssens op Instagram aan dat hij een nieuwe vriendin heeft.

Kevin postte op Instagram een innige foto waarop hij het Vlaamse model Louise De Schryver nét geen kus geeft. "#mamaenpapashow  ¿¿#nicknames #notpregnant", klinkt het raadselachtige bijschrift.

Voorheen had Kevin al relaties met Natalia, Josje Huisman en An Lemmens, maar die liepen steeds op niets uit.

16-08-2017 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar Jennifer Anniston veel spijt van heeft

Waar Jennifer Anniston veel spijt van heeft

https://www.mupload.nl/img/vnwgaxjaylfkb.jpg

Jennifer Aniston eindigt altijd hoog in mooie vrouwen-lijstjes. Aan de Australische site Now To Love heeft de Amerikaanse actrice wat beautygeheimen prijsgegeven, maar ook haar grootste fout. De Friends-actrice heeft veel spijt dat ze in haar leven urenlang onbeschermd heeft liggen bakken in de zon.

"Ik bedoel, ik smeerde mezelf in met babyolie. Wat dacht ik in vredesnaam? Zie het als een waarschuwing, gebruik alsjeblieft goede zonnebrandcrème", aldus Jennifer. De 48-jarige actrice geeft meteen toe dat ze verslaafd was aan een zongebruinde huid. "Ik houd van de zon, echt ontzettend veel. Toen ik nog een 'babe' was, was het nog erger. Ik was dol op bruin zijn, hoe bruiner hoe beter. Ik was er he-le-maal weg van."

Inmiddels weet Jennifer wel beter. Ze zegt dat een goede bescherming tegen de zon noodzakelijk is voor je huid. Haar belangrijkste huidadvies, naast het voorkomen van verbranding: hydrateren. De Amerikaanse smeert tot ze erbij neervalt. Andere beautytips van Jennifer: eet gezond, beweeg veel en leg je telefoon weg. "Vroeger was een scherm een televisie, klaar. Tegenwoordig kijken we naar tv's, telefoons, computers en weet ik wat nog meer. Als we niet uitkijken, neemt technologie ons hele leven over."

Slechts één ding is volgens Jennifer nog zinlozer dan jezelf op laten gaan in je smartphone: jezelf zorgen maken over ouderdom. "We worden allemaal ouder. Maak er niet zo'n punt van."

16-08-2017 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van Angelina en Brad wordt straks een jongen

Dochter van Angelina en Brad wordt straks een jongen

https://www.mupload.nl/img/u4yyojqbgpixl.jpg

Shiloh Jolie-Pitt, de dochter van Brad en Angelina, is in mei 11 jaar geworden. De puberteit dient zich aan, en daarom bereidt het gezin een ingrijpende verandering voor. Het meisje wil immers liever als jongen door het leven gaan, en is daarom met een hormoonbehandeling gestart.

Toen ze twee was, verscheen Shiloh - het oudste biologische kind van Brad en Angelina - nog met schattige roze jurkjes ten tonele. Amper een jaar later borg ze die voorgoed op in haar kast. Als kleuter al maakte het kind duidelijk dat ze liever als jongen door het leven wou gaan. En haar ouders steunden die beslissing: Angelina sprak er openlijk over in interviews, en liet Shiloh voortaan zelf kiezen hoe ze zich zou kleden. Ook toen hun dochter eiste dat ze 'John' of 'Peter' genoemd zou worden, maakten haar ouders daar geen punt van. "Ze mag dan later zelf kiezen met welk geslacht ze zich wil identificeren", hield het koppel alle opties open.

Al sinds 2009 draagt Shiloh jongenskleren in het openbaar, maar haar lichaam bleef altijd vrouwelijk. Niet zo'n groot probleem voor een jong kind, maar nu de puberteit zich aandient, moet Shiloh een keuze maken: laat ze de hormonale veranderingen doorgaan, dan wordt het later een stuk moeilijker om nog van geslacht te veranderen. Wil ze snel een jongen worden, dan start ze nu beter al met haar transformatie.

Hormoonbehandeling

Geen gemakkelijke beslissing voor een kind van amper elf, maar Brad en Angelina steunen hun dochter in haar identiteit. Shiloh wil echt als man door het leven gaan, en dus trok het gezin na haar verjaardag naar een specialist. Verschillende media melden dat er intussen een hormoonbehandeling werd opgestart onder begeleiding van het Younique Surgery Center in Santa Monica. Die moet ervoor zorgen dat Shilohs lichaam niet vrouwelijker wordt dan het al is, en voorkomt ingrijpende operaties op latere leeftijd, zoals bijvoorbeeld een borstamputatie.

De beslissing van Brad en Angelina om Shiloh haar eigen weg te laten kiezen, valt echter niet bij iedereen in goede aarde. Naar verluidt zijn de ouders van Brad absoluut niet te spreken over de geslachtsverandering van hun kleinkind. Ze zien het transgenderproces als iets onnatuurlijks en hebben fikse ruzie met hun zoon en zijn ex. De twee trekken op dat vlak echter aan hetzelfde zeel, wat hen weer dichter bij elkaar heeft gebracht. De relatie tussen Brad en Angelina zou voor het eerst in maanden weer de goede richting uitgaan. Volgens bronnen overweegt Angelina zelfs om de scheiding af te blazen.

16-08-2017 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock stelt haar nieuwe vriend voor

Véronique De Kock stelt haar nieuwe vriend voor

https://www.mupload.nl/img/1cs5cfdskzcdy.jpg

Véronique De Kock is single af, dat meldt de ex-miss op Instagram. Ze postte daar een foto van haar nieuwe vriend, en zegt dat ze samen 'superhappy' zijn.

De Kock (40) postte de foto omdat ze eventuele speculatie in de media wil vermijden. "Ja en, hier is hij dan. En we amuseren ons geweldig en zijn samen super happy! Ok?", schreef ze erbij. Op de foto geeft ze haar nieuwe vriend een liefdevolle kus. Het gaat om Manuel Goossens uit Brecht, de 34-jarige zaakvoerder van Hupple. Dat bedrijf maakt honden- en kattenkoekjes, die wereldwijd verkocht worden.

Véronique was sinds eind vorig jaar single, nadat ze brak met haar man Fabien Gribaudo. Ze waren net geen vijf jaar samen en hebben samen een zoontje: Maximilien (4). Tot een paar maanden geleden woonden de twee nog onder hetzelfde dak, maar of dat nu nog zo is, is niet duidelijk.

16-08-2017 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgens ooggetuigen vloog de stuntvrouw op haar motorfiets de lucht in voordat ze door het glas van de Shaw Tower ging. Omstanders dachten aanvankelijk dat de crash onderdeel was van de opnames, maar beseften algauw dat het incident niet in het script sto

Verbranding kunstwerk van Tuymans wordt afgeblazen

https://www.mupload.nl/img/omd4qyryustqb.jpg

De omstreden verbranding van het kunstwerk The Swamp van Luc Tuymans door beeldend kunstenaar Gert Robijns gaat dan toch niet door. Rond de verbranding van het kunstwerk met een geschatte waarde van een half miljoen euro was de afgelopen dagen heel wat commotie ontstaan.

De crematie zou gebeuren als een performanceonderdeel in het nieuwe kunstproject 'En Route' van Gert Robijns. Een fietstocht langs Sint-Truiden, Borgloon en Tongeren van 58 kilometer brengt je langs acht borden waar Russische kunst wordt gecombineerd met het protest van de Limburgse fruitboeren op de Russische boycot van hun fruit.

Verbod van gemeente
De gemeente Borgloon had de verbranding vorige week al verboden uit milieuoverwegingen, omdat het niet toegelaten is beschilderd hout te verbranden. Gert Robijns liet toen weten dat hij een creatieve oplossing zou zoeken en mogelijk enkel het onbehandelde hout van het kunstwerk zou verbranden.

"Door de ontstane commotie wordt afgezien van de verbranding van het kunstwerk", zo bevestigt Dorien Bollaers van MoMeNT, het Tongerse zomerfestival waarin het kunstproject en de fietstocht kaderen.

De fietstocht werd vandaag wel gelanceerd en wordt afgesloten met een drankje aan het Reset Home, de galerie waar het werk The Swamp, het vloerschilderij-op-hout van Tuymans zich bevond.

15-08-2017 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stuntvrouw dood bij opnames 'Deadpool 2'

Stuntvrouw dood bij opnames 'Deadpool 2'

https://www.mupload.nl/img/w0f57h57ewrau.jpg

Bij de opnames van de film 'Deadpool 2' is maandag een stuntvrouw  verongelukt. Het ongeval gebeurde bij een stunt met een motorfiets in Vancouver, zo deelde de Canadese politie mee.

Volgens ooggetuigen vloog de stuntvrouw op haar motorfiets de lucht in voordat ze door het glas van de Shaw Tower ging. Omstanders dachten aanvankelijk dat de crash onderdeel was van de opnames, maar beseften algauw dat het incident niet in het script stond. Volgens sommige ooggetuigen had de vrouw niet geremd voor de crash.

'Deadpool 2' is een vervolg op de verfilming van de marvel-comic "Deadpool" met Ryan Reynolds als de in het rood en zwart geklede antiheld. Deel één bracht vorig jaar wereldwijd meer dan 780 miljoen dollar in het laatje. Deel twee, geregisseerd door David 'John Wick' Leitch, komt in juni 2018 in de bioscoopzalen. Het is nog niet duidelijk of het ongeval die plannen in de war zal sturen.

Het ongeval is de tweede mislukte stunt op een filmset in evenveel dagen. Daags voordien verwondde Tom Cruise zich op de set van 'Mission Impossible 6'. Cruise bezeerde zijn been in Londen.

15-08-2017 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier mensen opgepakt na lek Game of Thrones

Vier mensen opgepakt na lek Game of Thrones

https://www.mupload.nl/img/otzjnif7ahxxe.jpg

In India zijn vier mensen opgepakt omdat zij begin deze maand een aflevering van Game of Thrones online hadden gezet voordat die officieel was uitgezonden.

Volgens de BBC werken drie van de vier verdachten voor een bedrijf dat series opslaat voor een streamingdienst. Op die manier hadden ze toegang tot afleveringen die nog niet waren uitgezonden. De vierde verdachte is een oud-collega.

Er zou geen verband zijn met de grote diefstal van data van HBO. Hackers stalen rond dezelfde tijd ongeveer 1,5 terabyte aan data, waaronder niet uitgezonden episodes van Ballers, Room 104 en de nieuwe serie Barry. Ze eisten miljoenen losgeld.

15-08-2017 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift haalt gelijk: ze werd aangerand door radio-dj

Taylor Swift haalt gelijk: ze werd aangerand door radio-dj

https://www.mupload.nl/img/y1znggvhl4lvo.jpg

Zangeres Taylor Swift (27) heeft een rechtszaak gewonnen die ze had aangespannen tegen de Amerikaanse dj David Mueller (55). Mueller greep haar in 2013 bij haar billen, aldus Swift. Zij eiste een symbolische schadevergoeding van 1 dollar. Ze wou vooral het publiek sensibiliseren over seksuele intimidatie en aanranding.

Na de aanranding, die plaatsvond toen Swift samen met Mueller en zijn toenmalige vriendin voor een foto poseerde, klaagde de zangeres bij het radiostation waar de dj werkzaam was. Hij werd ontslagen, en diende een rechtszaak in tegen Swift. Het zou haar schuld zijn geweest dat hij zijn baan kwijt was, en hij eiste van haar een schadevergoeding van 2,5 miljoen dollar.

Belachelijk, vond Swift. Ze liet het er niet bij zitten en klaagde op haar beurt Mueller aan. Om het geld was het de steenrijke Swift niet te doen, ze wilde vooral laten zien dat seksuele intimidatie en aanranding niet zomaar onder de mat kunnen worden geveegd.

Niet verantwoordelijk voor ontslag
Tijdens de rechtszaak tegen Mueller, die afgelopen week aan de gang was, getuigde Swift zelf, evenals haar moeder en haar voormalige bodyguard. Tijdens het proces werd bekend dat de rechter Swift in het gelijk stelde in de oorspronkelijke rechtszaak rond het ontslag van de dj. Zij was daar niet verantwoordelijk voor, aldus de rechtbank.

Restte dus nog de claim van Swift dat ze wel degelijk ongewenst betast werd. De jury achtte dat bewezen. De symbolische dollar die ze van Mueller krijgt is "van onmetelijke waarde voor alle vrouwen in eenzelfde situatie", aldus de advocaat van de zangeres. "Dit wil zeggen dat nee echt nee is, en laat iedere vrouw weten dat zij zelf bepalen wat aanvaardbaar is als het op haar lichaam aankomt."

15-08-2017 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geëmotioneerde Jimmy Fallon: "Dat onze president 2 dagen nodig had om racisten af te keuren, is beschamend"

Geëmotioneerde Jimmy Fallon: "Dat onze president 2 dagen nodig had om racisten af te keuren, is beschamend"

https://www.mupload.nl/img/ildz1m92qhspr.jpg

De populaire Amerikaanse tv-komiek Jimmy Fallon heeft in 'The Tonight Show' geëmotioneerd gereageerd op de gebeurtenissen in Charlottesville, Virginia, waar een demonstratie van neonazi's en leden van de Ku Klux Klan uitliep op een extreemrechtse veldslag. "Ik werd er misselijk van." Hij, en andere tv-komieken, halen fors uit naar Trumps eerste, zwakke reactie.

"The Tonight Show is geen politieke show", opent Fallon. "Maar het is mijn verantwoordelijkheid als mens om op te komen tegen intolerantie en extremisme." Hij noemt de gebeurtenissen in Charlottesville "walgelijk". "Ik keek zoals iedereen naar het nieuws en zag nazivlaggen, toortsen en blanke nationalisten en ik werd er misselijk van. Mijn dochters zaten in de kamer ernaast te spelen. Ik dacht: hoe kan ik hen uitleggen dat er zoveel haat is in deze wereld? Ze zijn 2 en 4 jaar oud, ze weten niet wat haat is."

Opgroeiende kinderen hebben mensen - en leiders - nodig naar wie ze kunnen opkijken en die hen tonen wat juist en goed is, zegt Fallon. "Dat onze president twee dagen nodig had om racisten en blanke nationalisten duidelijk af te keuren, is beschamend." Een ongewoon felle uithaal van Fallon, die in september vorig jaar zelf onder vuur kwam te liggen omdat hij in zijn show (toen nog presidentskandidaat) Donald Trump zou 'genormaliseerd' hebben door hem daar op een luchtige manier te interviewen.

Een geëmotioneerde Fallon zegt dat hij niet naar zijn dochters kan kijken en dan zwijgen over wat er in Charlottesville gebeurde. "We moeten allemaal opkomen tegen wat verkeerd is, erkennen dat racisme bestaat en opkomen voor wat juist en beschaafd en lief is. We moeten de volgende generatie tonen hoe hard mensen hebben gevochten voor mensenrechten. We kunnen niet teruggaan. We kunnen niet teruggaan."

15-08-2017 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
14-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama van Yasmine: "Die nieuwe single brengt ons geen troost"

Mama van Yasmine: "Die nieuwe single brengt ons geen troost"

https://www.mupload.nl/img/pkkfivbfvcbkw.jpg

Vorige week kwam 'Kwart voor Tijd' uit, een nummer dat Yasmine een jaar voor haar dood schreef, maar dat nu pas boven water kwam. De opbrengst gaat naar Make-A-Wish, en die lijkt vrij groot te worden: het lied stond meteen op één in de hitparade. Maar haar moeder vindt het heel erg moeilijk, vertelt ze in Dag Allemaal.

De producers van het nummer vroegen de mama van Yasmine, Anita, vooraf om toestemming. "We kregen de vraag of we bezwaar zouden hebben tegen die nieuwe single. Mijn man en ik hebben gevraagd om het liedje 'ns te mogen horen. Twee weken geleden hebben ze 't ons toegestuurd, en hebben we het op de computer beluisterd. Een paar keer zelfs."

Ze vond het heel mooi gezongen, maar het was ook een moeilijk moment. "Het was zwaar om haar stem te horen. Dat blijft zo." Het koppel haalt geen troost uit haar uitgebreide repertoire. "Ik heb nog nooit een plaat van haar opgezet. Als ze een liedje van haar op de radio draaien, zet ik het al niet meer uit. Vroeger wel. Direct. Dat er nu die nieuwe single is, maakt eigenlijk geen verschil, het biedt ons geen troost: wij hebben het alle dagen even moeilijk."

Volgens Anita zou ook Marianne, de ex van Yasmine, haar toestemming gegeven hebben. "Naar het schijnt. Ik heb dat van horen zeggen", klinkt het. Zelf hebben ze geen contact meer met haar.

14-08-2017 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandana trok na Familie naar L.A.: "Ik werd altijd gecast als de buitenlandse"

Vandana trok na Familie naar L.A.: "Ik werd altijd gecast als de buitenlandse"

https://www.mupload.nl/img/gzhbxpfr0sou0.jpg

Nadat haar personage Lovely uit Familie werd geschreven, was het acteerverhaal van Vandana De Boeck (39) uitverteld. Ze nam een radicaal besluit en verhuisde in 2010 naar Los Angeles. Zonder vriend Lucas met wie ze nu al zeven jaar een latrelatie heeft. "Toch droom ik nog altijd van een gezinnetje", vertelt ze in Story.

Vandana De Boeck heeft haar hart verpand aan L.A., maar wie haar deze zomer in het Antwerpse of aan de Belgische kust tegenkomt, hallucineert niet. "Tijdens de zomer kom ik altijd twee maanden terug", zegt ze in Story. "Afspreken met vrienden en verloren tijd inhalen met mijn vriend Lucas en mijn ouders: zalig!" 

LAT-relatie  
Vandana besloot naar Los Angeles te trekken nadat ze uit Familie was geschreven. "Nieuwe rollen bleven uit en toen heb ik een poosje gereisd, onder andere naar India, waar mijn roots liggen. Maar dus ook naar Los Angeles. Daar leerde ik mijn huidige beste vriendin kennen en zij overtuigde me om ginder mijn kans te wagen als actrice. En ik dacht: waarom niet? Omdat ik al een langlopende relatie had met Lucas, was het wel een lastige knoop om door te hakken. Lucas kon sowieso niet mee. Hij runt een goed draaiende brasserie in Klein-Willebroek en wilde zijn zaak niet opgeven voor een onzeker bestaan. Begrijpelijk natuurlijk. Maar kijk, we zijn nu zeven jaar verder en hij is nog altijd de man in mijn leven. Lucas komt geregeld naar Los Angeles en ik naar Vlaanderen en af en toe plannen we een reisje in. Ach, Lucas en ik zijn op een paar adempauzes na al zeventien jaar samen. We voelen dat dit voor het leven is. We zijn een heel goeie tandem."

14-08-2017 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 jaar Kabouter Plop: "Ik zag dat pak en dacht: moet ik dat elke dag aantrekken?"

20 jaar Kabouter Plop: "Ik zag dat pak en dacht: moet ik dat elke dag aantrekken?"

https://www.mupload.nl/img/lj3elfvh2kyef.jpg

Eind deze maand is het precies twintig jaar geleden dat Kabouter Plop voor het eerst op tv verscheen. En er lijkt nog lang geen sleet te zitten op zijn succes, stelt acteur Walter De Donder (57) tevreden vast. Hij combineert zijn taken als Plop al jaren met het burgemeesterschap van Affligem.

Voor kinderen was het in de prille jaren '90 al Samson en Gert wat de klok sloeg. Maar op 27 augustus 1997 kwam er een einde aan hun alleenheerschappij, en maakte Vlaanderen kennis met Kabouter Plop en zijn vrienden. Het nieuwe figuurtje sloeg meteen aan. "Ik heb jarenlang zeven op zeven gewerkt", herinnert Walter De Donder zich. "En toch had ik nooit het gevoel dat ik roofbouw pleegde op mijn lichaam. Ik heb er fysiek of psychisch nooit last van gehad. En dan combineerde ik in die tijd Plop zelfs nog met mijn rol van Meneer de Burgemeester in Samson en Gert..."

Tijdrovend
Toch was Walter niet meteen enthousiast toen Studio 100 hem twintig jaar geleden vroeg om een kabouter te spelen. "Ik zag die baard en dat pak en ik dacht: moet ik dat elke dag aantrekken? De transformatie tot Plop was omslachtig en tijdrovend, zeker in het begin. Intussen doe ik het gewoon zelf, in de kleedkamer. Ik ben in amper een halfuurtje klaar."

De prijs van het succes
Ondanks de drukte bij Studio 100 dook Walter in 2000 opnieuw de politiek in. "In dat jaar werd ik voor de CD&V verkozen voor de gemeenteraad van Affligem. Zes jaar later werd ik opnieuw gekozen. Eerst als schepen, maar sinds 1 januari 2011 ben ik burgemeester. Volgend jaar wil ik opnieuw opkomen, als lijsttrekker. Het is natuurlijk iets totaal anders dan mijn acteerwerk, maar juist die afwisseling maakt het boeiend en zorgt voor balans in mijn leven. Optreden is puur amusement, terwijl het er in de politiek natuurlijk veel ernstiger aan toe gaat. Al zijn er ook raakvlakken hoor: als man van de straat is direct contact met mijn publiek iets waarvan ik volop geniet. En tijdens vergaderingen zie ik geregeld mensen die iets gedaan willen krijgen en zich daarbij tot veel betere acteurs ontpoppen dan ikzelf. (lacht) Het burgemeesterschap is overigens een mooi beroep, maar het vraagt wel veel van jezelf en van je gezin. Mijn vrouw Kathleen is een hele tijd een 'professionele weduwe' geweest en ook mijn kinderen Nick (22) en Julie (13) heb ik niet altijd evenveel gezien."

14-08-2017 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!