Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 jaar Kabouter Plop: "Ik zag dat pak en dacht: moet ik dat elke dag aantrekken?"

20 jaar Kabouter Plop: "Ik zag dat pak en dacht: moet ik dat elke dag aantrekken?"

https://www.mupload.nl/img/lj3elfvh2kyef.jpg

Eind deze maand is het precies twintig jaar geleden dat Kabouter Plop voor het eerst op tv verscheen. En er lijkt nog lang geen sleet te zitten op zijn succes, stelt acteur Walter De Donder (57) tevreden vast. Hij combineert zijn taken als Plop al jaren met het burgemeesterschap van Affligem.

Voor kinderen was het in de prille jaren '90 al Samson en Gert wat de klok sloeg. Maar op 27 augustus 1997 kwam er een einde aan hun alleenheerschappij, en maakte Vlaanderen kennis met Kabouter Plop en zijn vrienden. Het nieuwe figuurtje sloeg meteen aan. "Ik heb jarenlang zeven op zeven gewerkt", herinnert Walter De Donder zich. "En toch had ik nooit het gevoel dat ik roofbouw pleegde op mijn lichaam. Ik heb er fysiek of psychisch nooit last van gehad. En dan combineerde ik in die tijd Plop zelfs nog met mijn rol van Meneer de Burgemeester in Samson en Gert..."

Tijdrovend
Toch was Walter niet meteen enthousiast toen Studio 100 hem twintig jaar geleden vroeg om een kabouter te spelen. "Ik zag die baard en dat pak en ik dacht: moet ik dat elke dag aantrekken? De transformatie tot Plop was omslachtig en tijdrovend, zeker in het begin. Intussen doe ik het gewoon zelf, in de kleedkamer. Ik ben in amper een halfuurtje klaar."

De prijs van het succes
Ondanks de drukte bij Studio 100 dook Walter in 2000 opnieuw de politiek in. "In dat jaar werd ik voor de CD&V verkozen voor de gemeenteraad van Affligem. Zes jaar later werd ik opnieuw gekozen. Eerst als schepen, maar sinds 1 januari 2011 ben ik burgemeester. Volgend jaar wil ik opnieuw opkomen, als lijsttrekker. Het is natuurlijk iets totaal anders dan mijn acteerwerk, maar juist die afwisseling maakt het boeiend en zorgt voor balans in mijn leven. Optreden is puur amusement, terwijl het er in de politiek natuurlijk veel ernstiger aan toe gaat. Al zijn er ook raakvlakken hoor: als man van de straat is direct contact met mijn publiek iets waarvan ik volop geniet. En tijdens vergaderingen zie ik geregeld mensen die iets gedaan willen krijgen en zich daarbij tot veel betere acteurs ontpoppen dan ikzelf. (lacht) Het burgemeesterschap is overigens een mooi beroep, maar het vraagt wel veel van jezelf en van je gezin. Mijn vrouw Kathleen is een hele tijd een 'professionele weduwe' geweest en ook mijn kinderen Nick (22) en Julie (13) heb ik niet altijd evenveel gezien."

14-08-2017 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ian Thomas: "Ik weet perfect waar ik naartoe wil"

Ian Thomas: "Ik weet perfect waar ik naartoe wil"

https://www.mupload.nl/img/z9plag38gmo22.jpg

Zanger Ian Thomas (20) woont dan wel aan de andere kant van de wereld, niets kan de sterke band met zijn vader Frank Hoelen (53) kapot krijgen. "Ik hoef Ians handje niet vast te houden", zegt Frank in Story. "Maar als hij me nodig heeft, dan ben ik er voor hem."

Zes jaar geleden brak Ian Thomas door met zijn single Baby en werd hij gebombardeerd tot de Vlaamse Justin Bieber. Intussen vaart het tieneridool volop zijn eigen muzikale koers, sinds drie jaar vanuit Amerika. Toch keert Ian af en toe, zoals nu, terug naar België tot grote vreugde van zijn vader, (stem)acteur en regisseur Frank Hoelen. "Meestal houden we contact via Skype en Facetime", zegt Frank. "Maar het doet toch deugd om elkaar af en toe in levende lijve te zien en een dikke knuffel te kunnen geven." Ian geniet ook van zijn tijd in België, met zijn familie, maar is ook graag in New York. "Ik geniet er ook van om alleen te zijn. Als je altijd omringd wordt door mensen die je kent, dan voelt dat heel veilig en comfortabel aan. Maar als je dat vertrouwde nest verlaat en je komt terecht in nieuwe situaties, dan kom je met een dikkere huid terug. Je moet elkaar kunnen loslaten om te groeien."
 
Gegroeid
"Ik merk dat Ian als persoon enorm gegroeid is sinds hij in Amerika zit. Ik zie een gast die keuzes maakt, maar ook iemand die in het ongewisse durft te springen. Veel mensen zeggen dat dat gevaarlijk of overmoedig is, maar ik zie vooral een ondernemer. Die zelfstandigheid en onafhankelijkheid wens ik iedereen toe", vertelt Frank. Ook Ian is blij met zijn 'transformatie'. "Door alles wat ik al heb meegemaakt, zoals op jonge leeftijd bekend worden en alleen de wereld rondreizen, weet ik beter dan ooit wat ik wel en niet wil doen. Veel van mijn vrienden weten niet wat hun doel is, waar ze naartoe willen werken, en dat bezorgt hen stress. Daar heb ik geen last van."

14-08-2017 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steenrijk of straatarm? Zo goed verdienen onze televisie-BV's

Steenrijk of straatarm? Zo goed verdienen onze televisie-BV's

https://www.mupload.nl/img/9iiu91wvmhqsu.jpg

Voor veel mensen staat beroemdheid automatisch gelijk met een goedgevulde portefeuille. Maar in BV-land wil schijn nogal eens bedriegen. Dag Allemaal ploos de bankrekening van onze televisiegezichten uit, en kwam tot enkele verrassende conclusies.

Brad Pitt mag dan wel enkele miljoenen krijgen voor een filmrol, in Vlaanderen zit dat wel even anders. De gemiddelde Vlaamse acteur komt lang niet rond als hij enkel zou acteren. Als ze dertig draaidagen per jaar kunnen scoren, is dat al helemaal niet slecht. Gemiddeld nettoloon: 250 euro per dag. Met andere woorden: ze verdienen met acteren gemiddeld 7.500 euro per jaar. Stinkend rijk zal je daar dus niet van worden.

Wie wél goed boert in televisieland, zijn de presentatoren. In de lijst met grootverdieners staat Gert Verhulst op kop, al zit zijn rol bij Studio 100 daar natuurlijk voor iets tussen. Zijn aandeel bij het bedrijf is niet minder dan 56 miljoen euro waard, en als ze naar de beurs zouden trekken, zal dat snel een veelvoud van dat bedrag zijn. Dat berekende financieel expert Thierry Debels. Geert Hoste staat op nummer twee met 16 miljoen euro, en Koen Wauters vervolledigt de top drie. Hij nadert de kaap van 9 miljoen euro.

Jonge garde
Francesca Vanthielen is het beste voorbeeld van hoeveel presentatrices kunnen verdienen. Ze heeft er 25 jaar voor gewerkt, maar is nu wel zo'n dikke drie miljoen euro waard. "Haar bvba is bovendien in uitstekende conditie. Er zit voor meer dan anderhalf miljoen euro aan beleggingen en cash in", aldus Debels.

Bij de jongere garde zijn er minder grootverdieners, al doet Jani het lang niet slecht. "Op papier is hij nog geen grote speler, maar dat komt vooral omdat hij zijn behaalde winst bijna integraal aan zichzelf uitkeert. Jani is geen oppotter, eerder een bon vivant." En dan is er nog Jonas Van Geel: "Die liet zowel in 2014 als 2015 nettowinsten van om en bij de 100.000 euro optekenen. Let op mijn woorden: geef die jongen nog vijf jaar en hij behoort tot het clubje van de euromiljonairs."

14-08-2017 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film met Matthias Schoenaerts en Jane Fonda in september op Netflix

Film met Matthias Schoenaerts en Jane Fonda in september op Netflix

https://www.mupload.nl/img/ebe3tdhdxrd6i.jpg

'Our Souls at Night', de film waarin Jane Fonda en Robert Redford de hoofdrol vertolken, zal vanaf 29 september wereldwijd op Netflix te zien zijn. Ook Matthias Schoenaerts kreeg een rolletje in de prent.

Our Souls at Night is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Kent Haruf. Het verhaal speelt zich af in Colorado, waar Addie Moore (Jane Fonda) een onverwacht bezoek brengt aan haar buurman Louis Waters (Robert Redford). Addie's man stierf jaren geleden, en ook Louis is weduwnaar. En ondanks het feit dat ze al decennialang buren zijn, hebben ze nooit veel contact gehad. Hun kinderen leven al lang niet meer thuis, en dus zijn ze op zichzelf aangewezen, alleen in hun grote huizen. Addie zoekt contact met Louis, en probeert het beste te maken van de tijd die ze nog hebben samen.

Volgens IMDb speelt Schoenaerts een zeker Gene, maar wat zijn personage precies inhoudt, blijft nog even geheim. Hieronder kan je wel al de teaser voor de film bekijken:

13-08-2017 om 10:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partij van Erdogan ontkent uitnodiging prins Laurent

Partij van Erdogan ontkent uitnodiging prins Laurent

https://www.mupload.nl/img/o2xbbmkzret2x.jpg

De Brusselse afdeling van AKP, de partij van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan, heeft prins Laurent nooit uitgenodigd voor een politiek evenement, zo heeft de partij vandaag meegedeeld. De krant Le Soir had begin deze week geschreven dat de prins een uitnodiging had aanvaard van de aanhangers van Erdogan om de Turkse gemeenschap van Brussel toe te spreken.

Volgens de Franstalige krant was de federale regering op de hoogte gebracht van de uitnodiging en had ze prins Laurent verzocht er niet op in te gaan.

De Brusselse afdeling van AKP ontkent echter elke uitnodiging en zegt dat het bericht uit de lucht gegrepen is. In een andere mededeling uit Ankara spreekt de partij van de Turkse president van "een vals gerucht".

Premier Charles Michel gaf maandag te kennen dat hij Laurent een sanctie wil opleggen voor zijn deelname aan een ceremonie op de ambassade van China in Brussel, naar aanleiding van de 90e verjaardag van het Chinese leger.

13-08-2017 om 10:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mijn borsten!": True Blood-actrice lacht met 'eigen striptease' op BBC-journaal

"Mijn borsten!": True Blood-actrice lacht met 'eigen striptease' op BBC-journaal

https://www.mupload.nl/img/jyojrepq3aify.jpg

Anna Paquin (35), bekend van True Blood kan er wel om lachen dat de Britse omroep BBC deze week in een nieuwsuitzending per ongeluk een pikant filmpje toonde waarin de Nieuw-Zeelandse actrice zichzelf uitkleedt. "Mijn borsten! Op zo veel manieren is dat zo grappig', reageert de blondine via Twitter.

"Nu ik weet dat iedereen het hierover had, is dit het grappigste wat ik in lange tijd gezien heb. Bedankt voor het giechelen!'', schrijft de actrice ook bij de hashtag 'free the nipple'. "Je weet wanneer je het hebt gemaakt wanneer je borsten in beeld komen in het nieuws van 10 uur.''

Scène uit True Blood
Kijkers van de BBC-ochtendshow kregen achter de nieuwslezeres op een computerscherm een vrouw te zien die haar zwarte topje en beha uittrok. Gedacht werd aan een pornofilmpje, maar het bleek te gaan om een scène uit de Amerikaanse serie True Blood, waarin Paquin de rol vertolkt van Sookie Stackhouse.

In het korte fragment was ook tegenspeler Robert Kazinsky te zien. Hij is blij dat het vooral om het lijf van Paquin ging en niet om zijn 'donut buik'. Ook Paquins man acteur Stephen Moyer ziet de humor er wel van in. "Dit is te gek en het maakt me heel blij'', twitterde hij.

Een mededeling van de BBC dat ze 'de zaak' zullen onderzoeken, slaat Paquin overigens in de wind. Ze vraagt zich af waar het onderzoek dan precies uit moet bestaan.

13-08-2017 om 10:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan bestormt Lana Del Rey tijdens optreden en krijgt knuffel

Fan bestormt Lana Del Rey tijdens optreden en krijgt knuffel

https://www.mupload.nl/img/zflldlzw437ry.jpg

Lana Del Rey kreeg gisteravond in de Finse hoofdstad Helsinki op het podium bezoek van een overenthousiaste fan. De man wist de beveiliging te omzeilen en ging gelijk voor een knuffel van de 32-jarige zangeres.

Lana stond even gek te kijken toen de fan opeens naast haar stond. Maar de zangeres is de beroerdste niet en gaf de man gewoon een knuffel terug, zo is te zien op beelden op Twitter. Al snel grijpen een paar beveiligers in en sleuren de man van het podium.

Del Rey, die even van haar à propos is, moet er vooral hard om lachen. Kort daarna begint ze opnieuw aan haar nummer Love. Op Twitter krijgt Lana veel lof. Ze wordt zelfs een legende genoemd, omdat ze zo kalm en hoffelijk bleef tijdens het incident.

13-08-2017 om 10:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britten zien William liever als koning dan zijn vader Charles

Britten zien William liever als koning dan zijn vader Charles

https://www.mupload.nl/img/trfbxwbcdmwmg.jpg

Als het aan de Britten ligt, wordt prins William de opvolger van koningin Elizabeth. Dat blijkt uit een peiling in opdracht van The Sun. Wordt prins Charles koning? Dan vindt een meerderheid van de Britten dat zijn vrouw Camilla, hertogin van Cornwall, zich geen koningin mag noemen.

William kan rekenen op de steun van 51 procent van de Britten. Prins Charles heeft als troonopvolger slechts 22 procent van de Britten achter zich staan. Charles moet het vooral hebben van de oudere Britten. Die zien hem het liefst op de troon belanden.

Mocht Elizabeth haar zoon verkiezen boven haar kleinzoon, dan vindt 36 procent van de ondervraagden dat Camilla, de vrouw van Charles, zich geen koningin mag noemen maar prinses-gemaal. Net zoals prins Philip, de man van koningin Elizabeth.

Dat Charles en Camilla niet zo geliefd zijn, komt volgens The Sun door de documentaire over Diana, de eerste vrouw van Charles. In Diana: In Her Own Words kwamen sappige details over het huwelijk tussen Charles en Diana in de openbaarheid. Zo wilde Charles per se een maîtresse.

13-08-2017 om 09:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ze maakt me belachelijk": echtgenoot van Deense koningin voelt zich niet gerespecteerd

"Ze maakt me belachelijk": echtgenoot van Deense koningin voelt zich niet gerespecteerd

https://www.mupload.nl/img/stdfrjtxq5qwc.jpg

De echtgenoot van de Deense koningin Margrethe (77) heeft er in een kranteninterview over geklaagd dat zijn vrouw hem niet zo respecteert zoals in een huwelijk gebruikelijk is. "Ze maakt me belachelijk. Ik ben niet met de koningin getrouwd om in Roskilde begraven te worden", klinkt het in het boulevardblad 'Se og Hør'.

Vorige week had het Deense koningshuis bekendgemaakt dat prins Henrik na zijn dood niet naast zijn vrouw in de kathedraal van Roskilde wil bijgezet worden. Daar liggen bijna alle vorsten van Denemarken vanaf de middeleeuwen begraven.

"Het is mijn vrouw en niet ik die wat aan die beslissing kan veranderen", zei Henrik in het blad. "Als ze wil dat we samen begraven worden, moet ze me maar koning-gemaal maken. En daarmee basta".

Prins Henrik heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij niet gelukkig was met zijn titel. Hij was graag koning geweest. In 2016 ging hij met pensioen en gaf ook zijn titel van prins-gemaal op.

Beide echtelieden zijn al 50 jaar met elkaar getrouwd. Het koningshuis wil geen commentaar geven op het interview.

10-08-2017 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Angelina Jolie en Brad Pitt nog steeds niet gescheiden"

"Angelina Jolie en Brad Pitt nog steeds niet gescheiden"

https://www.mupload.nl/img/ep3xt2kui3205.jpg

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn nog steeds niet gescheiden. Dat zegt een bron tegen Us Weekly. De twee zouden geen haast hebben met het tekenen van de papieren, waardoor een hereniging gloort.

"De scheiding is van tafel", beweert de bron van Us Weekly zelfs. "Ze hebben in de afgelopen maanden helemaal niets gedaan om de scheiding in gang te zetten en niemand denkt nog dat dat binnenkort wel gaat gebeuren."

Angelina vroeg in september een scheiding aan, naar verluidt nadat Brad een van hun zes kinderen had geslagen. Afgelopen maand sprak ze zich voor het eerst over de breuk in Vanity Fair. De actrice en VN-ambassadrice vertelde onder meer dat de periode na de breuk de zwaarste uit haar leven was en dat ze sterk probeerde te blijven voor de kinderen. Ook kampte Angelina met gezondheidsproblemen.

10-08-2017 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Hoste houdt z'n pauze nog even vol: "Prins Laurent doet me twijfelen, maar het blijft nee"

Geert Hoste houdt z'n pauze nog even vol: "Prins Laurent doet me twijfelen, maar het blijft nee"

https://www.mupload.nl/img/b20sjnfhbs3oy.jpg

Gesjoemel met eieren, gefoefel met zitpenningen, te warm, te koud en te Trump - en de onvermijdelijke prins Laurent, uiteraard. Had hij gewild, Geert Hoste (57) had al een eindejaarsconference klaar kunnen hebben. De koning der komieken houdt z'n pauze echter nog even vol. "Zenders bellen me elke week, maar ik kijk nog even de kat uit de boom."

"Elke dag kan ik een conference schrijven en elke week krijg ik de vraag van een tv-zender of ik me nog niet bedacht heb. Elke maand twijfel ik of ik het toch niet zou doen, want het zijn heerlijke tijden voor een artiest om het podium op te stappen met een nieuwe onemanshow... Maar ik ga toch nog een tijdje de kat uit boom kijken", zo luidt het definitieve antwoord van Geert Hoste op de 'Miljonair'-vraag 'Zal de beste Vlaamse conferencier van de voorbije decennia eind 2017 zijn eigen kijk op het jaar geven?'

Liever 's ochtends
Vorig jaar verraste Hoste zijn trouwe fans door voor het eerst deze eeuw zijn eigenzinnige kijk niet langer voor uitverkochte zalen - en het daarbij horende miljoenenpubliek op tv - te verkondigen. De cabaretier speelde tussen 1993 en 2016 liefst 23 nieuwjaarsconferences die allemaal op radio en tv werden uitgezonden. Zes conferences hebben een stek in de kijkcijfertop 100 aller tijden. Vorig jaar liet hij voor het eerst al het nieuwsgeweld overwaaien. Wél koos Hoste toen om elke vrijdagochtend vroeg - om 07.55 uur - op alle regionale kanalen van Radio 2 zijn licht te laten schijnen op de actualiteit, óók tijdens de vakantiemaanden. Daarnaast blijft hij week na week columngewijs in 'Dag Allemaal' verschijnen.

Echt weg is Hoste dus niet. Op 15 augustus verschijnt bij Uitgeverij Vrijdag immers ook zijn 'Lachkalender 2018'. Maar zoek eind dit jaar niet naar Hoste in de tv- of theaterprogrammatie: er komt geen conference én ook geen ander programma. Mogelijk spaart Hoste zijn krachten om dubbel en dik toe te slaan vanaf 2018. Dat jaar vinden op zondag 14 oktober de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Een voorbode voor de regionale, federale en Europese verkiezingen die in 2019 worden gehouden. Ofwel gaat de cabaretier dan voor een eenmalig 'verkiezingsoptreden', ofwel keert hij terug met een echte theatershow.

Geert Hoste neemt pauze, maar gelukkig zijn er alternatieven om u al grappend en grollend door het jaaroverzicht te loodsen.

Michael Van Peel - al jaren de alternatieve conferencier - en Stijn Meuris zijn wél al druk in de weer om 2017 in een overzicht te ballen. Van Peel trekt straks met 'Michael Van Peel overleeft 2017' naar alle mogelijke CC's in Vlaanderen en zal in december ook zeven avonden in de Antwerpse Arenbergschouwburg optreden. Zijn première is op 29 november in Oosterzele, zijn laatste optreden op 17 februari 2018. Waarna hij met dezelfde conference - maar dan onder de naam 'Vijgen Na Pasen' - van 15 tot 30 maart ook nog door Vlaanderen trekt.

Stijn Meuris mocht vorig jaar al proeven van een eindejaarsshow en doet dat straks met 'Stijn Meuris Tirade 2.017' nog eens over. Hij brengt zijn visie op de stand van het land vanaf 19 november, met de première in Damme, tot 2 februari in Brugge.

Eén heeft voorlopig geen plannen om de conferences van Van Peel of Meuris uit te zenden.

10-08-2017 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Laurent schrapte niet onder druk van koning Filip zijn Twitteraccount"

"Prins Laurent schrapte niet onder druk van koning Filip zijn Twitteraccount"

https://www.mupload.nl/img/tqpex9b1kost2.jpg

De keuze van prins Laurent om zijn Twitteraccount op te heffen is niet onder druk van het paleis gedaan. Het Belgische hof stelt tegenover Belga dat het niet aan de broer van koning Filip heeft gevraagd zijn profiel te schrappen.

"Wij hebben ook vastgesteld dat het persoonlijke twitteraccount van prins Laurent niet toegankelijk is", aldus een woordvoerder. "Het paleis heeft de prins helemaal niets gevraagd en wij hadden hierover geen info gekregen."

Laurent is sinds woensdag niet meer op Twitter te vinden, daags nadat de prins weer onder vuur kwam te liggen omdat hij zonder toestemming van de Belgische regering aanwezig was bij een jubileumviering van het Chinese leger. Laurent dreigt nu (een deel van) zijn jaarlijkse toelage te verliezen.

10-08-2017 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Carrey doet nu iets heel anders dan acteren

Jim Carrey doet nu iets heel anders dan acteren

https://www.mupload.nl/img/turb3kzxfia8j.jpg

Dat Jim Carrey minder acteert, roept natuurlijk een vraag op bij zijn vele fans. Wat doet hij nu? Eigenlijk iets heel anders.

Carrey heeft zijn zinnen gezet op schilderen. "Ik had kleur nodig'', zegt de 55-jarige acteur in een korte documentaire die momenteel viraal gaat. De video is inmiddels al twee miljoen keer bekeken.

In de documentaire is te zien hoe de The Mask-acteur schildert in zijn studio. Carrey begon zes jaar geleden met schilderen om een "gebroken hart te helen''. Het resultaat mag er wezen.

Jim Carrey was in zijn jongere jaren de ster onder de filmkomedies, maar dat is de laatste jaren verminderd. In 2013 was de komiek nog te zien in 'The Incredible Burt Wonderstone', 'Kick-Ass 2' en 'Dumb and Dumber to'. Dit jaar verscheen hij onherkenbaar in 'The Bad Batch' met een bijrol.

10-08-2017 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een miljoentje over? Dan kan je dit huis uit Harry Potter kopen

Een miljoentje over? Dan kan je dit huis uit Harry Potter kopen

https://www.mupload.nl/img/prxhxbhrv2xpd.jpg

Ben je een zware Potterfanaat, ben je op zoek naar een huis en heb je een slordige 1,1 miljoen euro op overschot? Dan hebben wij de perfecte woonst voor jou gevonden. Het huis waarin Harry Potter geboren werd staat immers te koop.

Natuurlijk werd Harry niet echt geboren in het De Vere House in Suffolk (Groot-Brittannië), maar de schattige cottage deed wel dienst als het huis van de Potters in 'The Deathly Hallows - Part I'. Harry bezoekt in die film 'Godric's Hollow', het dorp waar zijn ouders woonden. Volgens het verhaal werden ze in dat huis aangevallen door Voldemort, en gaf die Harry op die plaats zijn gekende litteken.

Het De Vere House is niet zomaar een doordeweeks huisje; het dateert al uit de 14e eeuw. Het prijskaartje is niet min: het staat te koop voor 995.000 pond, oftewel een dikke 1,1 miljoen euro. Je krijgt er wel een prachtige locatie en een typisch Brits interieur voor in de plaats, met drie dubbele slaapkamers, een prachtige zolder en een collectie kippen in de tuin. Het huis heeft ook een volledig apart bijgebouw met twee slaapkampers. Je moet er wel de fotografen bijnemen, want het staat in de top tien van de meest gefotografeerde gevels in het Verenigd Koninkrijk.

09-08-2017 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleider Dylan van Temptation is vrijgezel af

Verleider Dylan van Temptation is vrijgezel af

https://www.mupload.nl/img/hc8tzvsjwezc0.jpg

Verleider Dylan (25) mag dan niet de grootste versierder van Temptation Island geweest zijn, de gespierde man kon toch heel wat dames bekoren. Na zijn deelname kreeg hij dan ook heel wat verzoekjes en oneerbare voorstellen toegestuurd. Maar wie zijn kans wil wagen, is bij hem aan het verkeerde adres: Dylan is niet langer vrijgezel.

Dylan is smoorverliefd op de twee jaar jongere Simone, en dat blijkt duidelijk uit zijn Instagrampagina. Hij ziet er dolgelukkig uit, en omschrijft de Nederlandse vaak als de liefde van zijn leven.

Simone is overigens geen onbekende: ze nam net als Dylan mee aan realityprogramma's. Ze maakte haar opwachting in 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Ze is tevens de ex van verleider Shady, uit het vorige seizoen van Temptation. De twee leerden elkaar ook via die weg kennen. "Ik heb Simone ontmoet op een feestje van 'Ex on the Beach'", vertelt Dylan in TV Familie. "En kijk, Simone en ik vonden elkaar direct sympathiek en aantrekkelijk. We hebben het voorzichtig aangepakt en lang genoeg gewacht tot alle fuss voorbij was."

Dat ze een verleden heeft met Shady, dat deert hem niet. "Dat wist ik allemaal voor Simone en ik een relatie begonnen. Wat mij aantrekt in Simone is dat ze een lieve, spontane en zorgzame vrouw is. Ze is sinds de éérste minuut heel oprecht tegen mij. Iets wat je lang niet van alle vrouwen kan zeggen..."

09-08-2017 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De duurste scheiding ter wereld komt eraan

De duurste scheiding ter wereld komt eraan

https://www.mupload.nl/img/swamfgjz7cbf5.jpg

Londense echtscheidingsadvocaten wrijven zich al in de handen, nu de allerduurste scheiding ooit er lijkt aan te komen. Na tien jaar huwelijk gaan de bekende Russische oligarch Roman Abramovitsj (49), eigenaar van onder meer de Engelse voetbalclub Chelsea, en zijn vrouw Daria Zjoekova (36), kunstverzamelaar en directeur van een museum in Moskou, uit elkaar. Dat maakte het powerkoppel zelf bekend.

In een gezamenlijke verklaring zeggen Abramovitsj en Zjoekova dat ze na tien jaar samen "allebei de moeilijke beslissing hebben genomen te scheiden. We blijven wel goede vrienden, ouders en partners in de projecten die we gezamenlijk ontwikkelen." De miljardairs beloven zich samen te zullen bekommeren over de opvoeding van hun jonge kinderen Aaron Alexander (7) en Leah Lou (4).

Rijkste Rus

Roman Abramovitsj is één van de rijkste Russen op aarde. Zijn vermogen wordt in de Britse media geschat op bijna 8 miljard euro. Behalve een voetbalclub (die hij destijds kocht voor ongeveer 140 miljoen euro en die nu tien keer zoveel waard zou zijn) heeft Abramovitsj aandelen in olie- en gasbedrijven. Verder bezit hij voor honderden miljoenen aan onroerend goed. Op zijn jacht Eclipse (met een waarde van anderhalf miljard euro) ontvangt hij de groten der aarde.

De basis voor zijn enorme rijkdom legde Abramovitsj in de schimmige tijd van privatisering van Russische staatsbedrijven. Via de juiste connecties kreeg Abramovitsj voor enkele tientallen miljoenen een meerderheidsbelang in Sibneft, de derde oliemaatschappij van de voormalige Sovjet-Unie. In 2005 verkocht hij zijn aandelen voor een slordige 13 miljard dollar aan het Russische energieconcern Gazprom.

Abramovitsj werd een internationale bekendheid toen hij in 2003 de Londense voetbalclub Chelsea kocht. Hij redde de club van faillissement en kocht de ene ster na de andere. De sportgekke Abramovitsj is altijd goed bevriend geweest met Vladimir Poetin, die volgens een van Abramovitsj' biografen een rol zou hebben gespeeld bij zijn vorige scheiding. Omdat de Chelsea-baas een populair uithangbord van Rusland was geworden, zou Poetin hebben aangedrongen op een droomhuwelijk met de beeldschone Dasha Zjoekova, ex-fotomodel én dochter van de steenrijke oliemagnaat, staalbaron en bankier Alexander Zjoekov.

Derde vrouw

Daria 'Dasha' Alexandrovna werd de derde mevrouw-Abramovitsj. Daarvoor, in 1987, was Abramovitsj getrouwd met Olga Yurevna Lysova van wie hij drie jaar later scheidde. Die moest het doen met een bescheiden appartementje. Een jaar later zei hij ja tegen de stewardess Irina Vyacheslavovna Malandina. Na hun vijfde kind ging het koppel uit elkaar. Irina kreeg een 'zuinige' 200 miljoen euro na de scheiding.

In de Britse media wordt druk gespeculeerd over de reden van het mislukken van het sprookjeshuwelijk. De conclusie is dat Abramovitsj en Zjoekova nogal verschillend zijn. Zij: intellectueel, kunstliefhebster, afgestudeerd in Slavische Studies aan de universiteit van Santa Barbara. Hij: doorgewinterde zakenman, politicus en sportliefhebber. Haar vrienden zijn de vooraanstaande kunstenaars uit de New Yorkse en Moskouse scene. Die van hem zijn vooral voetballers en andere sporters als de ex-tenniskampioen John McEnroe. De Engelse roddelpers meldt dat de derde mevrouw Abramovitsj verveeld zou zijn geraakt in de 'jongens-onder-elkaar'-kringen van haar man voor wie werk alles is. Een andere vrouw zou niet in het spel zijn.

Roman Abramovitsj is in ieder geval geen uitgaanstype. Hij drinkt niet en rookt niet. Hij stak veel vrije tijd in de Londense voetbalclub. Zij in het Garage Museum of Contemporary Art in Moskou, het grootste museum voor hedendaagse kunst van Rusland.

Kushner

Volgens ingewijden leven de twee al maanden gescheiden. In New York werd Dasha recent gesignaleerd met Joshua Kushner, de broer van Jared Kushner ofwel de schoonzoon en adviseur van president Trump. Dat is pikant, want Jared Kushner is in opspraak vanwege de vermeende invloed van Vladimir Poetin op de verkiezing van Trump. Dasha is ook een vriendin van Melania Trump, de vrouw van de Amerikaanse president.

De vraag waar het in Londen om draait is vooral hoe hoog deze scheiding gaat uitvallen. Drie jaar geleden scheidde een andere Russische oligarch, de notoire rokkenjager Dimitri Rybolovlev. De eigenaar van voetbalclub Monaco moest zijn ex 4 miljard euro betalen. Expert Kate Hamilton van het Londense advocatenkantoor Russel-Cooke zegt dat mevrouw Abramovitsj aanspraak zou kunnen maken op de helft van het vermogen, "tenzij er goede redenen zijn om dat niet te doen." Volgens scheidingsadvocaat Raymond Tooth is het onwaarschijnlijk dat Abramovitsj niet onder huwelijkse voorwaarden is getrouwd. In de Britse krant The Times zegt hij: "Hij zal het in Rusland willen regelen en voorkomen dat er claims komen voor een Londense rechtbank."

08-08-2017 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge belofte Spencer Bogaert (19): "Na Hollywood voelt een Vlaamse film als thuiskomen"

Jonge belofte Spencer Bogaert (19): "Na Hollywood voelt een Vlaamse film als thuiskomen"

https://www.mupload.nl/img/blonikk1zkgg0.jpg

Zijn naam doet misschien niet meteen een belletje rinkelen. Nóg niet, want Spencer Bogaert is het volop aan het maken. De 19-jarige Gentenaar schittert volgend jaar in de veelbelovende Hollywoodfilm 'Alpha' én in de Vlaamse thriller 'Bastaard'. "Dit voelt als thuiskomen", zegt hij op de set in Wallonië.

Het is 'vakantie' voor Spencer, want fulltime acteur is hij (nog) niet. Hij studeert film aan het KASK Conservatorium in zijn thuisstad Gent. "Ik ga naar mijn tweede jaar", zegt hij. En in de zomer heeft Spencer, zoals de meeste leeftijdsgenoten, een 'vakantiejob'. "Ja, zo zie ik de opnames van 'Bastaard' eigenlijk wel. Een hele leuke vakantiejob. (lacht)" We ontmoeten hem op de set in Wallonië, ergens in een verwilderde, maar charmante villa. "Weer in een Vlaamse film spelen voelt echt als thuiskomen. Zalig."

Veel geld
Knap dat hij zo nuchter is, want Bogaert heeft nochtans redenen genoeg om te gaan zweven. Op zijn 15de al kreeg hij - zonder opleiding vooraf - de hoofdrol in de Vlaamse avonturenfilm 'Labyrinthus'. En vorig jaar - hij was net 18 geworden - werd hij al gecast voor een grote Hollywoodfilm. Dé acteursdroom waar je normaal jaren geduld voor moet hebben. Spencer ruilde Gent, waar hij met zijn ouders woont, in voor het Canadese Vancouver.

Hij verbleef er drie maanden voor de opnames van de veelbelovende Amerikaanse avonturenfilm 'Alpha' (voordien 'The Solutrean', red.). Spencer stond er op de set met onder anderen Kodi Smit-McPhee, bekend van 'X-Men: Apocalypse'. "In maart vlieg ik terug voor de première van 'Alpha'. Daar kijk ik erg naar uit", zegt hij enthousiast. "'Alpha' was een fantastische ervaring. Je ziet meteen hoeveel geld ze in Amerika hebben voor films. Alleen al aan het aantal mensen op een set: zeker tweehonderd. Hier in Vlaanderen zijn dat er veel minder."

08-08-2017 om 23:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Na vier weken zei de therapeut dat ons huwelijk niet meer te redden viel"

"Na vier weken zei de therapeut dat ons huwelijk niet meer te redden viel"

https://www.mupload.nl/img/ijkzqeop6ivxg.jpg

Vorig jaar in april stapte Barbara Sarafian (49) in het huwelijksbootje met Yves De Moor (44). Vijftien maanden later zetten ze een punt achter hun huwelijk. "Ik hou van mensen met een hoek af, maar bij haar is het een serieuze hoek", verduidelijkt Yves in Dag Allemaal.

Volgens Yves hebben de twee nog een paar pogingen ondernomen om hun huwelijk te redden. "In februari was de maat voor mij al vol. Maar we gaven het nog een kans en gingen in relatietherapie. Na vier weken zei de therapeut echter dat ons huwelijk niet meer te redden viel", aldus Yves. Daarop nam hij de beslissing om ermee te kappen, en niet Barbara, zoals ze beweert.

"Barbara heeft een moeilijk karakter. Toch geloofde ik in onze relatie. Maar na een tijdje kon ik niet meer. Ze heeft veel stemmingswisselingen... Daarnaast wilde ze dat mijn ex uit mijn leven verdween. Een onmogelijke eis, want ik heb kinderen uit mijn vorige relatie. Als zij bij ons waren, vluchtte Barbara het huis uit. Terwijl ik me zo goed om haar zoon heb bekommerd. Hij heeft zelfs twee jaar bij mij in de zaak gewerkt. Weet je, ik hou van mensen met een hoek af. Maar bij Barbara is het een serieuze hoek..."

08-08-2017 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na een jaartje is 2Empress-huwelijk voorbij: "Charline is verliefd op een ander"

Na een jaartje is 2Empress-huwelijk voorbij: "Charline is verliefd op een ander"

https://www.mupload.nl/img/gd7o9wzssecqb.jpg

Op 3 september zouden Charline Vandergeeten en haar manager Dieter een jaar getrouwd zijn, maar de twee houden het net voor hun eerste verjaardag voor bekeken. De reden: "Charline is verliefd op een ander.

"Er is maar één reden voor onze huwelijksbreuk", vertelt Dieter aan Dag Allemaal. "Charline is een tijdje geleden verliefd geworden op iemand anders. Een kerel die ze kent uit het ruitersmilieu. Weet je, ik zag Charline doodgraag... Ik wilde de rest van mijn leven met haar delen, maar blijkbaar ziet zij haar toekomst in de armen van een andere man. Ik blijf wel aan de slag als manager van 2Empress."

Volgens Charline ging het al een tijdje minder goed tussen de twee. "De beslissing om uit elkaar te gaan is zeker niet overhaast genomen of omdat er een ander is. Weet je, bij mij was hét er gewoon al een tijd niet meer. Ik zie Dieter graag, maar we zijn helaas te verschillend."

08-08-2017 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Van Den Brande verdedigt prins Laurent: "Jullie zouden beter een voorbeeld aan hem nemen"

Michel Van Den Brande verdedigt prins Laurent: "Jullie zouden beter een voorbeeld aan hem nemen"

https://www.mupload.nl/img/pcxm7elivnuwv.jpg

Prins Laurent krijgt enorm veel kritiek op zijn misstap bij het Chinese leger, maar er komt ook steun uit onverwachte hoek. Zakenman Michel Van Den Brande uit The Sky is the Limit neemt het op voor de man in een woedende Facebookpost.

"Heren politiekers , zijn jullie WEER niet beschaamd!!!", steekt een kwade Michel van wal. Hij vindt dat Laurent heel wat goede dingen doet. "Hij was op de begrafenis van Gaston Bergmans, hij was op talloze openingen van dierenasielen, doet nog aan talloze goede doelen... Jullie zouden beter een voorbeeld aan zo'n man met een gouden hart nemen!"

Van Den Brande vindt ook dat de politiekers het zelf gezocht hebben. "Kijk eens in de spiegel, jullie hebben die graaicultuur zelf opgebouwd. Ik denk niet dat prins Laurent mandaten opstrijkt", klinkt het veelbetekenend. "En als hij zonder dotatie valt... Ik kan een man van zijn kaliber zeker gebruiken om Kontrimo verder uit te bouwen."

08-08-2017 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!