Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge belofte Spencer Bogaert (19): "Na Hollywood voelt een Vlaamse film als thuiskomen"

Jonge belofte Spencer Bogaert (19): "Na Hollywood voelt een Vlaamse film als thuiskomen"

https://www.mupload.nl/img/blonikk1zkgg0.jpg

Zijn naam doet misschien niet meteen een belletje rinkelen. Nóg niet, want Spencer Bogaert is het volop aan het maken. De 19-jarige Gentenaar schittert volgend jaar in de veelbelovende Hollywoodfilm 'Alpha' én in de Vlaamse thriller 'Bastaard'. "Dit voelt als thuiskomen", zegt hij op de set in Wallonië.

Het is 'vakantie' voor Spencer, want fulltime acteur is hij (nog) niet. Hij studeert film aan het KASK Conservatorium in zijn thuisstad Gent. "Ik ga naar mijn tweede jaar", zegt hij. En in de zomer heeft Spencer, zoals de meeste leeftijdsgenoten, een 'vakantiejob'. "Ja, zo zie ik de opnames van 'Bastaard' eigenlijk wel. Een hele leuke vakantiejob. (lacht)" We ontmoeten hem op de set in Wallonië, ergens in een verwilderde, maar charmante villa. "Weer in een Vlaamse film spelen voelt echt als thuiskomen. Zalig."

Veel geld
Knap dat hij zo nuchter is, want Bogaert heeft nochtans redenen genoeg om te gaan zweven. Op zijn 15de al kreeg hij - zonder opleiding vooraf - de hoofdrol in de Vlaamse avonturenfilm 'Labyrinthus'. En vorig jaar - hij was net 18 geworden - werd hij al gecast voor een grote Hollywoodfilm. Dé acteursdroom waar je normaal jaren geduld voor moet hebben. Spencer ruilde Gent, waar hij met zijn ouders woont, in voor het Canadese Vancouver.

Hij verbleef er drie maanden voor de opnames van de veelbelovende Amerikaanse avonturenfilm 'Alpha' (voordien 'The Solutrean', red.). Spencer stond er op de set met onder anderen Kodi Smit-McPhee, bekend van 'X-Men: Apocalypse'. "In maart vlieg ik terug voor de première van 'Alpha'. Daar kijk ik erg naar uit", zegt hij enthousiast. "'Alpha' was een fantastische ervaring. Je ziet meteen hoeveel geld ze in Amerika hebben voor films. Alleen al aan het aantal mensen op een set: zeker tweehonderd. Hier in Vlaanderen zijn dat er veel minder."

08-08-2017 om 23:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Na vier weken zei de therapeut dat ons huwelijk niet meer te redden viel"

"Na vier weken zei de therapeut dat ons huwelijk niet meer te redden viel"

https://www.mupload.nl/img/ijkzqeop6ivxg.jpg

Vorig jaar in april stapte Barbara Sarafian (49) in het huwelijksbootje met Yves De Moor (44). Vijftien maanden later zetten ze een punt achter hun huwelijk. "Ik hou van mensen met een hoek af, maar bij haar is het een serieuze hoek", verduidelijkt Yves in Dag Allemaal.

Volgens Yves hebben de twee nog een paar pogingen ondernomen om hun huwelijk te redden. "In februari was de maat voor mij al vol. Maar we gaven het nog een kans en gingen in relatietherapie. Na vier weken zei de therapeut echter dat ons huwelijk niet meer te redden viel", aldus Yves. Daarop nam hij de beslissing om ermee te kappen, en niet Barbara, zoals ze beweert.

"Barbara heeft een moeilijk karakter. Toch geloofde ik in onze relatie. Maar na een tijdje kon ik niet meer. Ze heeft veel stemmingswisselingen... Daarnaast wilde ze dat mijn ex uit mijn leven verdween. Een onmogelijke eis, want ik heb kinderen uit mijn vorige relatie. Als zij bij ons waren, vluchtte Barbara het huis uit. Terwijl ik me zo goed om haar zoon heb bekommerd. Hij heeft zelfs twee jaar bij mij in de zaak gewerkt. Weet je, ik hou van mensen met een hoek af. Maar bij Barbara is het een serieuze hoek..."

08-08-2017 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na een jaartje is 2Empress-huwelijk voorbij: "Charline is verliefd op een ander"

Na een jaartje is 2Empress-huwelijk voorbij: "Charline is verliefd op een ander"

https://www.mupload.nl/img/gd7o9wzssecqb.jpg

Op 3 september zouden Charline Vandergeeten en haar manager Dieter een jaar getrouwd zijn, maar de twee houden het net voor hun eerste verjaardag voor bekeken. De reden: "Charline is verliefd op een ander.

"Er is maar één reden voor onze huwelijksbreuk", vertelt Dieter aan Dag Allemaal. "Charline is een tijdje geleden verliefd geworden op iemand anders. Een kerel die ze kent uit het ruitersmilieu. Weet je, ik zag Charline doodgraag... Ik wilde de rest van mijn leven met haar delen, maar blijkbaar ziet zij haar toekomst in de armen van een andere man. Ik blijf wel aan de slag als manager van 2Empress."

Volgens Charline ging het al een tijdje minder goed tussen de twee. "De beslissing om uit elkaar te gaan is zeker niet overhaast genomen of omdat er een ander is. Weet je, bij mij was hét er gewoon al een tijd niet meer. Ik zie Dieter graag, maar we zijn helaas te verschillend."

08-08-2017 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Van Den Brande verdedigt prins Laurent: "Jullie zouden beter een voorbeeld aan hem nemen"

Michel Van Den Brande verdedigt prins Laurent: "Jullie zouden beter een voorbeeld aan hem nemen"

https://www.mupload.nl/img/pcxm7elivnuwv.jpg

Prins Laurent krijgt enorm veel kritiek op zijn misstap bij het Chinese leger, maar er komt ook steun uit onverwachte hoek. Zakenman Michel Van Den Brande uit The Sky is the Limit neemt het op voor de man in een woedende Facebookpost.

"Heren politiekers , zijn jullie WEER niet beschaamd!!!", steekt een kwade Michel van wal. Hij vindt dat Laurent heel wat goede dingen doet. "Hij was op de begrafenis van Gaston Bergmans, hij was op talloze openingen van dierenasielen, doet nog aan talloze goede doelen... Jullie zouden beter een voorbeeld aan zo'n man met een gouden hart nemen!"

Van Den Brande vindt ook dat de politiekers het zelf gezocht hebben. "Kijk eens in de spiegel, jullie hebben die graaicultuur zelf opgebouwd. Ik denk niet dat prins Laurent mandaten opstrijkt", klinkt het veelbetekenend. "En als hij zonder dotatie valt... Ik kan een man van zijn kaliber zeker gebruiken om Kontrimo verder uit te bouwen."

08-08-2017 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday (74) kondigt nieuwe tournee aan

Johnny Hallyday (74) kondigt nieuwe tournee aan

https://www.mupload.nl/img/zg6ij650tyoap.jpg

Johnny Hallyday laat weer van zich horen. De Franse zanger kondigde voor 2018 een 'rock en blues'-tournee aan.

De 74-jarige Hallyday heeft er net een reeks concerten opzitten met Eddy Mitchell en Jacques Dutronc. Op zijn Twitteraccount liet hij vanmorgen het volgende weten: "Binnenkort in 2018 een tournee rock en blues".

In maart liet de Franse zanger weten dat hij behandeld wordt voor kanker, maar dat hij niet in levensgevaar verkeert. Hallyday werkt ook een nieuw album. Waar de concerten plaatsvinden en of hij ook België aandoet, is nog niet bekend.

06-08-2017 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fox News-presentator geschorst wegens sexting

Fox News-presentator geschorst wegens sexting

https://www.mupload.nl/img/djpfrm9bckoy0.jpg

De Amerikaanse zender Fox News heeft vandaag een van zijn presentatoren geschorst in afwachting van een intern onderzoek. Dat gebeurt naar aanleiding van een artikel in The Huffington Post, waarin veertien anonieme bronnen bevestigen dat de man seksueel getinte sms-berichten stuurde naar minstens drie vrouwelijke collega's.

De Huffington Post schreef vrijdag op gezag van veertien anonieme bronnen dat Eric Bolling ongewenste foto's van mannelijke geslachtsdelen via sms verstuurde naar minstens twee collega's bij Fox Business en een bij Fox News. Bolling, sinds 2007 een van de vaste gezichten van de zender, zou de berichtjes verscheidene jaren geleden op afzonderlijke momenten gestuurd hebben. Onder de bronnen van The Huffington Post zijn ook de vrouwen die de berichten ontvangen hebben.

Fox News zegt een onderzoek in te stellen. "Eric Bolling is geschorst in afwachting van de resultaten van een onderzoek dat momenteel loopt," aldus de woordvoerder van de erg conservatieve zender.

"Vals"

Bij monde van zijn advocaat liet Bolling weten dat "hij zich dergelijke ongepaste communicatie niet herinnert" en dat hij "niet gelooft dat hij dergelijke communicatie heeft verstuurd". Zijn advocaat noemt de beschuldigingen "vals" en "vreselijk oneerlijk". "We zijn van plan om volledig mee te werken met het onderzoek zodat het kan afgerond worden en Eric zo snel mogelijk weer aan het werk kan," deelt de advocaat mee aan Reuters.

Vriend van Trump

Bolling kwam in september 2014 al eens in opspraak voor een seksistische uitspraak in de panelshow 'The Five' wanneer het ging over de eerste vrouwelijke gevechtspilote van de Verenigde Arabische Emiraten die de aanvallen tegen Islamitische Staat leidde. "Kunnen we dat dan beschouwen als 'boobs on the ground'?" vroeg hij toen. Het nieuwsanker zinspeelde op de veelgebruikte term 'boots on the ground', oftewel grondtroepen in een oorlogsgebied.

De voorbije twee jaar werd Bolling een van de belangrijkste gezichten van Fox, onder meer dankzij zijn hechte relatie met de Amerikaanse president Donald Trump, die hij vaak vurig verdedigt en die hij eerder dit jaar nog exclusief mocht interviewen. Trump heeft op zijn beurt al verschillende keren lovende tweets over Bolling de wereld ingestuurd.

Bollings contract bij Fox werd onlangs voor meerdere jaren verlengd. De verlenging maakte een einde aan de geruchten dat Bolling van plan was om een post binnen het Witte Huis aan te nemen. In een interview met NJ.com had de presentator gezegd dat Trumps team hem de positie van minister van Handel had aangeboden, maar dat hij enkel overwoog om eventueel aan te treden als adviseur. Bolling zei in het interview wel dat hij gelooft dat zijn toekomst in de politiek ligt: "Als de lichten boven mijn tv-carrière doven, is de volgende stap me verkiesbaar stellen voor de Senaat," deelde hij mee.

Reeks schandalen bij Fox

Het is al de derde keer op korte tijd dat hooggeplaatste individuen in de Fox-rangen beschuldigd worden van seksuele intimidatie. In april vertrok presentator Bill O'Reilly met een ontslagvergoeding van 25 miljoen dollar, nadat hij door vijf verschillende vrouwen beschuldigd werd van aanranding. De vrouwen kreeg van Fox News een schadevergoeding van in totaal 13 miljoen dollar. O'Reilly heeft de feiten altijd ontkend.

O'Reilly heeft de beschuldigingen altijd ontkend. Vorig jaar moest ook voormalig Fox News-voorzitter Roger Ailes ontslag nemen nadat hij door meerdere vrouwen beschuldigd werd van ongepast gedrag. Ook hij ontkende alles. Ailes overleed in mei.

06-08-2017 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele trakteert slachtoffers flatbrand Londen op film

Adele trakteert slachtoffers flatbrand Londen op film

https://www.mupload.nl/img/okzttkx6mfks0.jpg

Adele heeft zich opnieuw het lot aangetrokken van de bewoners van de flat in Londen waar in juni een enorme brand woedde. Uit verschillende berichten op sociale media blijkt dit weekend dat de Britse zangeres een groep kinderen uit de Grenfell Tower heeft getrakteerd op een privévertoning van de film Despicable Me 3.

De superster nodigde ook een paar echte Minions uit om de middag in Whitley's Cinema in Londen extra bijzonder te maken.

Op foto's is te zien dat Adele voor de gelegenheid haar glamoureuze podiumlook liet varen en zich casual aankleedde. Dat deed de superster ook toen zij in juni de Londense rampplek bezocht om de brandweermannen er een hart onder de riem te steken.

Woningen verwoest

De bewoners van de uitgebrande woontoren kunnen niet meer terug naar hun woningen, die compleet verwoest raakten. De tragedie kostte aan 81 mensen het leven. 

Adele zet zich wel vaker in voor Britten die het minder goed hebben. Zo bezocht ze eerder deze week een school in Londen voor kinderen uit arme gezinnen. Ook riep ze haar fans eind juni op om wat geld te doneren voor de slachtoffers en nabestaanden van de brand in de Grenfell Tower.

06-08-2017 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson met spoed naar het ziekenhuis tijdens vakantie

Jeremy Clarkson met spoed naar het ziekenhuis tijdens vakantie

https://www.mupload.nl/img/twqkaufxayuwv.jpg

Tv-presentator Jeremy Clarkson is tijdens zijn vakantie op het eiland Mallorca met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Dat nieuws maakte hij zelf bekend via Instagram.

De Brit postte gisteren op Instagram een foto van een infuus in zijn arm en ziekenhuisbandjes om zijn pols. "Niet het soort armbandjes dat ik normaal gesproken uitkies op vakantie", begeleidde de voormalig Top Gear-presentator zijn foto grappend. 

Britse media melden dat de 57-jarige Clarkson vrijdagochtend naar een ziekenhuis is gebracht omwille van een ernstige longontsteking. Intussen ligt hij nog steeds in een ziekenhuis op het vakantie-eiland. 

Clarkson viert de vakantie op Mallorca samen met zijn familie. Hij rust er uit van het filmen van nieuwe afleveringen van The Grand Tour, de autoshow die hij presenteert samen met Richard Hammond en James May.

06-08-2017 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronnie Wood (Rolling Stones) heeft longkanker

Ronnie Wood (Rolling Stones) heeft longkanker

https://www.mupload.nl/img/pp08u8aw8vp19.jpg

Ronnie Wood, de tweede gitarist van The Rolling Stones, heeft longkanker. Dat heeft de zeventigjarige Wood vandaag zelf aangekondigd in een interview met The Mail on Sunday.

Een dokter ontdekte de tumor bij de linkerlong van Wood tijdens een routinecontrole. Dat zei de gitarist in het interview naar aanleiding van de verschijning van het boek 'Ronnie Wood: Artist', een verzameling van tekeningen en schilderijen van Wood.

Wood wachtte nog verdere analyses af, maar liet al weten dat hij sowieso geen chemotherapie zal ondergaan. Een week geleden kreeg hij te horen dat de kanker niet was uitgezaaid en bij een operatie werd de tumor intussen verwijderd. "Alles gaat goed momenteel. Ze hebben het vroeg genoeg behandeld", verklaarde de gitarist van The Stones.

"Ik heb wel veel geluk gehad", voegde Wood er nog aan toe. Vorig jaar stopte hij met roken, maar hij was niet verrast dat hij toch longkanker kreeg na een leven met veel drugs en alcohol. "Ik heb altijd een goede engelbewaarder gehad die over mij waakte."

06-08-2017 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna geeft fietsen aan meisjes in Malawi

Rihanna geeft fietsen aan meisjes in Malawi

https://www.mupload.nl/img/6jkermpih0cox.jpg

Rihanna geeft meisjes in Malawi een fiets zodat ze makkelijker naar school kunnen. De actie is onderdeel van een overeenkomst tussen de goededoelenorganisatie van de zangeres, de Clara Lionel Foundation, en het Chinese fietsendeelbedrijf Ofo.

De campagne met de naam 1 Km Action financiert beurzen die zorgen dat honderden meisjes in Malawi naar de middelbare school kunnen. Deze meisjes krijgen daar gelijk een fiets bij om de weg naar school te vergemakkelijken.

Volgens de Clara Lionel Foundation zijn er zo'n 4,6 miljoen scholieren in Malawi, maar slecht zes procent maakt de middelbare school af. Een van de redenen hiervoor is het slechte transport. "Ik ben zo blij met de samenwerking tussen de Clara Lionel Foundation en Ofo, omdat het zorgt dat veel jonge meisjes naar een goede school kunnen," zegt Rihanna tegen de BBC. "Het zorgt er ook voor dat de meisjes veiliger zijn, doordat ze niet meer alleen van en naar school hoeven te lopen."

Rihanna steunt met de organisatie, die de naam draagt van haar grootouders, verschillende goede doelen. Ze focust op goed onderwijs voor meisjes. Haar inzet werd eind februari beloond met de Harvard University's Humanitarian of the Year Award.

04-08-2017 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke rel: Deense prins Henrik wil niet naast vrouw begraven worden

Koninklijke rel: Deense prins Henrik wil niet naast vrouw begraven worden

https://www.mupload.nl/img/y13oew4mqcd5b.jpg

Prins Henrik van Denemarken (83) wil niet naast zijn echtgenote begraven worden, omdat hij ontevreden is met zijn plek binnen het Deense hof. De sarcofaag in de kathedraal van Roskilde zal dus halfleeg blijven. Met zijn beslissing breekt de echtgenoot van koningin Margrethe een traditie van 600 jaar. De Denen reageren geschokt.

Niet minder dan achttien Deense koningen hebben sinds 1448 hun laatste rustplaats in of bij de kathedraal van Roskilde. Zestien van hen zijn bijgezet naast hun wettige echtgenote. De twee uitzonderingen - Christian VI en Frederik VII - waren ten tijde van hun overlijden gescheiden. Ook de enige regerende vorstin uit de Deense historie, de in 1412 overleden Margrethe I, heeft een grafmonument in de vijftiende eeuwse Domkerk.

Prins Henrik, echtgenoot van de huidige Deense koningin Margrethe II (77), zei in 2002 in een televisie-interview dat hij uiteraard zoals de traditie dat voorschreef naast zijn vrouw in de kathedraal begraven zou worden. "Dat is mijn plicht", aldus Henrik. Donderdag echter liet het Deense hof weten dat de prins van mening is veranderd. Henrik wil niet in de kerk worden bijgezet, omdat hij de titel van 'koning-gemaal' niet krijgt. Volgens het protocol komt Henrik pas na zijn vrouw en zoon, kroonprins Frederik, en dat frustreert hem. Hij vindt het niet eerlijk dat hij geen koninklijke titel krijgt, terwijl dat bij de (vrouwelijke) partners van veel andere Europese koningshuizen wel het geval is.

04-08-2017 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is Rose Bertram (22). De Vlaamse it-girl die elk merk voor z'n lens wil

Dit is Rose Bertram (22). De Vlaamse it-girl die elk merk voor z'n lens wil

https://www.mupload.nl/img/nmxss9v7xkomb.jpg

Er is geen ontsnappen aan. Het Vlaamse model Rose Bertram - de vriendin van voetballer Gregory van der Wiel - duikt overal op. Ze is verkozen tot nieuwe it-girl van kledingmerk SuperTrash en schittert in de herfstcollectie van Guess. Eerder pronkte ze al in de bikinispecial van 'Sports Illustrated' én deed ze een shoot met Khloé Kardashian. Iedereen wil haar voor z'n lens.

Bij het Nederlandse kledingmerk SuperTrash waren ze bijzonder verheugd om aan te kondigen dat Rose Bertram - volledige naam Stephanie Bertram Rose - het nieuwe gezicht wordt van hun herfst- en wintercollectie. Oprichtster en eigenares Olcay Gulsen, die met SuperTrash over de hele wereld zit, weet dan ook welke talenten ze moet strikken. "Rose is mijn favoriete it-girl", zei ze bij de voorstelling van de campagne. "We zijn zéér trots om haar voor te stellen als ons nieuwe gezicht en als ambassadeur van SuperTrash."

De eerste beelden van Rose in de collectie spreken voor zich. De blonde krullenbol met getaand velletje - te danken aan haar moeder die half Portugees, half Senegalees is - pakt verdomd goed op beeld. Ze is bloedmooi, stoer en sexy. Maar tegelijkertijd komt haar snoetje ook lief over op de foto's waarop ze het merk showt. Dat is meteen de reden waarom iedereen haar wil op dit moment: ze kan alles.

04-08-2017 om 17:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Instagram Ariana Grande tijdelijk gehackt

Instagram Ariana Grande tijdelijk gehackt

https://www.mupload.nl/img/xbvguurnrqvly.jpg

Het Instagram account van Ariana Grande is afgelopen nacht door hackers overgenomen. Intussen is het account weer in handen van de zangeres.

Voorbij nacht is het Instagram account van de Amerikaanse zangeres Ariana Grande overgenomen. De hackers plaatsten allerlei obscene berichten, die de (vaak jonge) volgers van de popster te zien kregen. Nicki Minaj merkte de vreemde posts op en reageerde op een bericht, waarna de hackers ermee dreigden om ook het account van Nicki over te nemen. 

Intussen zijn de hackers weer van het account verwijderd en heeft Ariana haar excuses aangeboden voor het incident aan haar volgers via Facebook.

04-08-2017 om 17:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbara Sarafian gaat na amper 15 maanden huwelijk scheiden

Barbara Sarafian gaat na amper 15 maanden huwelijk scheiden

https://www.mupload.nl/img/6uimjt876jnzh.jpg

Barbara Sarafian (49) en haar echtgenoot Yves De Moor (44) zijn uit elkaar. Dat schrijft het Nieuwsblad. De twee zijn in april 2016 getrouwd, nadat De Moor de actrice ten huwelijk had gevraagd tijdens de uitreiking van de Ensors op het Filmfestival van Oostende in 2015.

Tijdens het filmfestival kwam De Moor het podium op om een "extra Ensor" uit te delen. Sarafian werd naar voren geroepen, waar De Moor haar vertelde dat "aan die bijzondere Ensor ook een belangrijke vraag vasthangt".

Vier dames draaiden toen een bordje om waar "Will you marry me?" opstond. Een geëmotioneerde Sarafian zei meteen ja. Achteraf zei de actrice nog: "Ik hem hem gezegd om, als hij het ooit zou vragen, het discreet te doen. Mislukt dus." Het koppel is vorig jaar in alle stilte getrouwd. 

Sarafian en De Moor hebben de scheiding bevestigd. Volgens de manager van de actrice heeft zij de beslissing genomen, De Moor laat weten dat "zowel privé als professioneel de meningen te ver uit elkaar liepen".

04-08-2017 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse koningin Elizabeth (91) zit al voor de lunch aan de gin

Britse koningin Elizabeth (91) zit al voor de lunch aan de gin

https://www.mupload.nl/img/kbrn1gudgxsyf.jpg

De Britse koningin Elizabeth II is niet vies van een neut op zijn tijd, dat is geen staatsgeheim. Maar dat het op Buckingham Palace al voor lunchtijd 'gin o'clock' is, verbaast haar onderdanen. Onlangs onthulde haar nicht Margaret Rhodes dat de Queen zichzelf toch makkelijk vier drankjes per dag gunt.

Voor het noenmaal slaat de bejaarde vorstin een gin met Dubonnet (een zoete aperitiefwijn, red.), veel ijs en een schijfje citroen achterover. De lunch spoelt ze door met een glas wijn. 's Avonds is het dan tijd voor een droge martini en de dag sluit ze steevast af met een glas champagne. Dat onthulde haar nicht Margaret Rhodes.

De koningin eet ook vorstelijk: haar kok Mark Flanagan doet twee keer per week suggesties. De koningin en prins Philip krijgen elke dag een ontbijtbuffet met granen, yoghurt en ahornsiroop voorgeschoteld maar houden het doorgaans sober met een toast met confituur en een kop earlgreythee.

De lunch houdt de koningin zetmeelvrij, bij de thee in de namiddag eet ze sandwiches met komkommer of gerookte zalm of een eitje met mayonaise. Voor het avondeten heeft ze een voorkeur voor rundvlees, hertevlees, fazant en zalm.

03-08-2017 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine meisjes worden groot: Shania Gooris (17) poseert in badpak

Kleine meisjes worden groot: Shania Gooris (17) poseert in badpak

https://www.mupload.nl/img/vxxufe2mrdad7.jpg

17 is ze intussen, en behalve haar korte passage vorig jaar in 'Glammertime' op VIER zagen we Shania Gooris niet al te vaak meer in de media sinds 'De Pfaffs' ten einde liep. Op Instagram kunnen we de dochter van Kelly Pfaff en Sam Gooris wel nog volgen. Twee dagen geleden postte ze een foto van zichzelf in badpak op vakantie in Spanje.

Eerder zagen we ook al een kiekje met mama Kelly - net 40 geworden - passeren, en ook broer Kenji (15) komt af en toe piepen. Kleine meisjes worden groot, wat Kelly onlangs in 'Story' deze uitspraak ontlokte: "Als Shania een vriendje heeft, ga ik de condooms kopen."

03-08-2017 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber vertelt eindelijk waarom hij tournee stopzette

Justin Bieber vertelt eindelijk waarom hij tournee stopzette

https://www.mupload.nl/img/hwcxdjvy9qit8.jpg

In een uitgebreide post op Instagram heeft Justin Bieber geprobeerd om uit te leggen waarom hij zijn tournee onlangs afbrak. "Ik heb mijn onzekerheden de overhand laten nemen", zegt hij daarin onder meer.

De zanger begint met een bedankje aan zijn fans. "Leren en opgroeien is niet altijd makkelijk geweest, maar de wetenschap dat ik niet alleen ben heeft me op de been gehouden", laat hij weten. In de post beschrijft hij hoe hij verbroken relaties in het verleden afreageerde op anderen. "Ik heb bitterheid, jaloezie en angst mijn leven laten domineren."

Niet perfect
Justin schrijft dat hij met hulp van mensen uit zijn omgeving er weer achter is gekomen wie hij is en wil zijn. "Ik ben me er erg van bewust dat ik niet perfect ben en dat ik weer fouten zal maken. Maar ik zal het verleden niet meer mijn toekomst laten bepalen."

Over het afzeggen van de tour zegt hij: "Dat ik deze tijd voor mezelf neem, wil zeggen dat ik duurzaam wil zijn. Ik wil dat mijn carrière overeind blijft, maar ook mijn gemoedstoestand, hart en ziel. Zodat ik de man kan zijn die ik wil zijn, de echtgenoot die ik uiteindelijk wil zijn en de vader die ik ooit wil zijn."

Met de post wil Justin laten weten wat er in hem omgaat, schrijft hij. "Dit bericht is een mogelijkheid voor jullie om te zien wat er in mijn hart speelt. Ik verwacht niet dat iedereen het zal begrijpen, maar ik wil mensen de kans geven om in te zien hoe ik hiertoe kwam."

03-08-2017 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van 'Thuis' naar een eigen Thais restaurant: "Dit wilde ik al járen doen"

Van 'Thuis' naar een eigen Thais restaurant: "Dit wilde ik al járen doen"

https://www.mupload.nl/img/hel8f4nshc6id.jpg

Van actrice tot chef-kok. Sally-Jane Van Horenbeeck (46) gooit haar leven om en opent haar eigen restaurant. Na haar ontslag als Peggy in 'Thuis' had ze het even moeilijk. Maar bij de pakken neerzitten was niets voor haar. "Ik wilde werken, verdomme." En dus maakte ze van haar passie voor de Thaise keuken haar nieuwe job.

Tijd om op de foto te gaan in haar eigen zaak - die over vier weken opent - heeft ze niet. Het is 'werkendag' bij Sally-Jane, want ze doet álles zelf. "Elke baksteen die in mijn zaak steekt, hebben Robert (haar man is acteur Robert de la Haye, red.) en ik zelf in handen gehad. We zijn zelfs tot in Thailand geweest om originele kussens te kopen en plantenhangers op de kop te tikken. Alles laten inrichten? Daar hebben wij het geld niet voor. Maar door zoveel zelf te doen, krijg je wel veel voldoening", zegt ze. Voor een gesprek maakt Sally-Jane wel graag tijd. Dan kan ze zelf uitleggen hoe het met haar gaat. Want sinds ze begin september voor de laatste keer als Peggy in 'Thuis' te zien was, heeft niemand nog iets van haar gehoord.

'Verbrand'

"Ik heb het heel lastig gehad met mijn plotse ontslag. De wereld stond even stil voor mij en mijn gezin. Want naast afscheid nemen van zo'n geweldig team, betekent dat ook afscheid nemen van een bepaalde levensstandaard, van plannen en verwachtingen voor de toekomst", vertelt ze. "Ik ben 46 en dan besef je ook wel dat er weinig werk is voor zo'n profiel. Er is überhaupt al weinig werk in de sector. Bovendien ben je na zo'n jarenlange soap ook behoorlijk 'verbrand', zoals wij dat in het vak noemen. Vallen doet iedereen ooit wel eens en dat is niet erg. Hoe je rechtstaat, dát is wel belangrijk. Gaan freelancen - met een vijftal gastrollen hier en daar - wilde ik echt niet. Ik wilde wérken."

Sally-Jane besliste om haar leven compleet om te gooien. "Ik wilde doen waar ik al jaren écht zin in had. Ik had dat al eens gedaan toen ik actrice wilde worden, dus waarom geen tweede keer?", klinkt het vastberaden. Al twintig jaar is ze gebeten door de Thaise keuken. "Het lag voor de hand dat ik daar iets mee zou doen", zegt ze. Kookervaring had ze trouwens al. "Twintig jaar geleden was ik voor de eerste keer in Thailand en was compleet overdonderd door die speciale, lekkere smaken. De jaren nadien dook ik altijd die keuken in. Ik ging zelfs speciaal naar ginder om er kooklessen en stage te volgen, echt bij die typische Thaise vrouwelijke koks. Het afgelopen jaar ben ik constant bezig geweest met kookworkshops en demonstraties geven, ik heb op festivals en braderijen gestaan, de catering van huwelijken verzorgd. Om er zo achter te komen wat ik wel en niet wou en kon."

Geheim

Eindelijk was ze zeker: een eigen restaurant! Het enige wat ze nog nodig had, was een pand om haar droom in te verwezenlijken. Op de grens met Borgerhout en Antwerpen - de exacte locatie houdt ze nog even geheim om pottenkijkers weg te houden - vond ze een oud magazijn. Vanaf 1 september heet ze er iedereen welkom in 'SiamSally'. Van Horenbeeck is trouwens niet het enige bekende gezicht met een Thaise eettent in Antwerpen. Eerder gingen Nathalie Meskens en haar ex-man Jeroen Van Dyck haar voor met twee zaken. SiamSally wordt geen klassiek restaurant, wel een Thais streetfoodconcept in een opvallend kader. "Alles draait rond één hoofdgerecht, de dim sim, de Thaise variatie op de Chinese dim sum. Je krijgt vijf verschillende gestoomde hapjes in een bamboemandje, die ik in de keuken klaarmaak. Daar kan je verschillende bijgerechtjes bij kiezen", legt Sally-Jane uit.

Volledig smijten

"Er zullen ook wel eens tentoonstellingen plaatsvinden in mijn zaak, want ik wil ze echt laten leven. En ik ga kookworkshops geven vanaf 12 september. Tegen dat de zaak goed draait en de kinderziektes eruit zijn, start ik vanaf januari ook met kookworkshops voor bedrijven en leuke teambuildings", gaat ze verder. Haar man Robert helpt mee, maar blijft wel nog acteren. "Het is allemaal heel druk en stresserend nu, maar ik heb er enorm veel zin in. Op dit moment mis ik het acteren totaal niet. Ik heb die knop omgedraaid en smijt me nu volledig op mijn eigen zaak. Maar als er nu plots over vijf jaar een Amerikaanse regisseur mij vraagt om ergens in mee te spelen, zeg ik wel ja. (bulderlach)"

03-08-2017 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Somers zegt dan toch 'ja' voor Slimste Mens: "Van Looy is een goede verkoper"

Bart Somers zegt dan toch 'ja' voor Slimste Mens: "Van Looy is een goede verkoper"

https://www.mupload.nl/img/m1ilrznfoglw7.jpg

Dat Dina Tersago en Goedele Wachters hun opwachting maken in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens, dat was al bekend. Ze krijgen nu het gezelschap van de 'beste burgemeester ter wereld': Bart Somers. De Open VLD-er sloeg het aanbod eerder af, maar plooide nu toch voor de verleidingskunsten van Erik Van Looy.

Somers (53) ziet zichzelf alvast niet als winnaar. "Eigenlijk is dit een kamikazepoging", klinkt het in Het Nieuwsblad. "Ik heb een goede algemene kennis, maar ik lees de kranten met een professionele bril. Ik doe mee om te winnen, maar ik ga er niet voor studeren. Ik verwacht er niet te veel van, ik doe mee omdat het plezant is."

Veel politici moeten al na één aflevering afzwaaien. "Als mij dat overkomt, zal mijn zelfbeeld daar niet onder lijden. Ik zal de kleuren van Mechelen met vuur verdedigen, maar het is niet mijn ambitie om in de top vijf van best scorende politici te belanden. Mijn populariteit een zetje geven? Ik zit al lang in de politiek, ben al zestien jaar burgemeester. Ik ben blij dat mijn politieke toekomst niet afhangt van deze quiz. Ik doe dit omdat ik de quiz leuk vind en omdat Erik Van Looy me zelf gevraagd heeft. Hij is overtuigend, hij zou een goede ver­koper zijn."

03-08-2017 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Facebook legt experiment rond artificiële intelligentie stil nadat robots eigen geheime taal ontwikkelen

Facebook legt experiment rond artificiële intelligentie stil nadat robots eigen geheime taal ontwikkelen

https://www.mupload.nl/img/qbzxafcrtqflw.jpg

Spannend maar tegelijk angstaanjagend: zo omschrijven experts een project rond artificiële intelligentie dat Facebook stillegde nadat spraakrobots een eigen taal ontwikkelden, die alleen zij begrepen. Alice en Bob pasten het Engels aan om makkelijker te kunnen communiceren met elkaar. Dat resulteerde in vreemde zinnen, die voor de onderzoekers geen enkele betekenis meer hadden.

Alice en Bob moesten Engels spreken terwijl ze 'leerden' om onder meer hoeden, boeken en ballen te verkopen. De voorwerpen hadden allemaal een verschillende waarde, waardoor ook onderhandeld moest worden. Dat moest uitmonden in hightech onderhandelingssoftware die zo goed was dat mensen die ermee in interactie zouden gaan, zelfs niet meer zouden merken dat ze eigenlijk tegen een robot bezig waren.

Vrije hand
Toen ze de vrije hand kregen om de algoritmes op basis waarvan ze spraken beter en efficiënter te maken, begonnen de robots echter vreemde codewoorden en herhalingen te gebruiken. Dat ging bijvoorbeeld zo:

Bob: ik kan ik ik alle andere dingen ...

Alice: ballen hebben nul voor mij voor mij voor mij voor mij voor mij voor mij voor mij voor mij.

Bob: jij ik alle andere dingen ...

Alice: ballen hebben een bal voor mij voor mij voor mij voor mij voor mij voor mij voor mij

En er was meer: de onderzoekers van het Facebook Artificial Intelligence Research lab (FAIR) ontdekten ook dat de robots 'slimmer' werden in het onderhandelen en bijvoorbeeld deden alsof ze een item leuk vonden om het verderop in de onderhandeling zogezegd 'op te offeren' om een (vals) compromis te maken.

Potentieel gevaarlijk
Toen ze doorkregen wat er aan de hand was, legden de onderzoekers het experiment stil. "Dit is een belangrijke mijlpaal. Maar iedereen die ontkent dat dit potentieel gevaarlijk is, steekt zijn kop in het zand", volgens professor Kevin Warwick, een expert in robotica in het Verenigd Koninkrijk. "We hebben er geen flauw idee van wat deze robots tegen elkaar zeggen. Eenmaal je robots hebt die ook fysiek dingen kunnen doen, in het bijzonder voor militaire doeleinden, kan zoiets dodelijk zijn."

Stephen Hawking
"Dit is het eerste gedocumenteerde geval van een dergelijke communicatie, maar er zullen er zeker nog al geweest zijn", gaat hij verder. "Robots kunnen communiceren met elkaar en hoewel we denken dat we hen in de gaten kunnen houden, is er geen enkele manier waarop we dat zeker weten. Ook Stephen Hawking en Elon Musk waarschuwden al voor de gevaren van artificiële intelligentie."

Het doet een beetje denken aan de filmreeks Terminator met Arnold Schwarzenegger, waarin robots een zelfbewustzijn ontwikkelen en de mensheid proberen uit te roeien. Zo ver is het nog niet, maar héél gek klinkt het niet meer. "Het gebeurt eigenlijk al overal", aldus technologie-experte Kate Adamson. "Kijk bijvoorbeeld naar de hoge frequentiehandel op de aandelenmarkt. Sommige algoritmes doen precies hetzelfde. Ze hebben een bepaalde kennis ontwikkeld en worden technisch gezien niet minuut na minuut gemonitord. Artificiële intelligentie kan een moeilijkheidsgraad aan die jij en ik niet eens zouden kunnen vatten als we ons best deden."

Google Translate
Volgens Facebook zelf werd het experiment stilgelegd omdat het "niet tot het resultaat leidde dat we wilden". "We hadden de robots niet opgelegd dat ze Engels moesten praten. De onderhandelingssoftware is echter bedoeld voor communicatie met mensen, niet voor communictatie tussen robots onderling. Daarom had het geen zin om ermee door te gaan."

Het sociale netwerk wijst er ook op dat er in andere techbedrijven soortgelijke dingen gebeuren. Zo ontdekten wetenschappers van Google Translate vorig jaar dat hun dienst ook een eigen taal had ontwikkeld.

02-08-2017 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!