Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het rijk van Woody Allen lijkt definitief uit

Het rijk van Woody Allen lijkt definitief uit

https://www.mupload.nl/img/mpzhhfx5205zd.jpg

Al meer dan 25 jaar hangen er nevels van seksueel misbruik rond Woody Allen, maar nu lijkt de maat vol. De Oscarwinnende regisseur lijkt nu helemaal van zijn sokkel gevallen na recente beschuldigingen van zijn adoptiedochter Dylan Farrow. Die beschuldigde haar vader eerder deze week nóg maar eens van seksueel misbruik toen ze zeven jaar oud was. Hoewel haar alarmbel in het verleden niet werd aanhoord lijkt het tij nu te keren.

Woensdag gaf Dylan Farrow - de dochter van Mia Farrow, Woody Allens ex-vrouw – in een gesprek met de Amerikaanse nieuwszender CBS nog eens te kennen dat haar vader onterecht ontzien wordt in de hele #metoo discussie. Ze beweerde bovendien dat ook heel wat collega acteurs en regisseurs bewust de andere kant opkijken. “Hij liegt en hij is al zo lang aan het liegen”, zei een geëmotioneerde Farrow.

Misbruikt

Ook in 2014 schreeuwde Dylan al een keer om hulp. Haar adoptievader had toen net de carrièreprijs op de Golden Globes in de wacht gesleept en na de uitreiking schreef ze een open brief naar The New York Times waarin ze expliciet beschreef hoe haar vader haar aanrandde toen ze zeven jaar oud was. “Ik werd naar een kleine zolderruimte gebracht in het huis van mijn moeder (Mia Farrow) in Connecticut. Hij liet me op mijn buik op de grond liggen om met de treintjes van mijn broer te spelen. Daarna ging hij achter mij in het deurgat zitten en toen heeft hij mij seksueel misbruikt. Op 7-jarige leeftijd zou ik gezegd hebben dat hij mijn intieme delen heeft aangeraakt, nu als 32-jarige vrouw kan ik zeggen dat hij mijn schaamlippen en mijn vagina met zijn vingers heeft aangeraakt.” 

Na haar emotionele brief werd er met de wenkbrauwen gefronst, maar vervolgens werd de zaak verticaal geklasseerd. Woody Allen was immers de grote regisseur en Dylans verhaal was er eentje om aandacht te trekken. Dylan heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze in de vechtscheiding tussen Allen en Mia Farrow altijd de kant van haar moeder koos en ze zou haar vader gewoon willen zwartmaken.

Reacties uit Hollywood

Sinds vorig jaar, en de hele affaire rond producer Harvey Weinstein, zijn de tijden veranderd en nu krijgt ze plots wel gehoor. Al lijkt Hollywood nog niet helemaal te weten hoe ze op zaak moet reageren. Alec Baldwin is een van de weinige acteurs die reageerden op zaak. “Woody Allen is forensisch onderzocht in twee staten (New York en Connecticut)” tweette hij. “Het afwijzen van hem en zijn werk heeft zonder twijfel een doel. Maar voor mij is het triestig en oneerlijk.” Scarlett Johansson sprak zich in 2014 over de zaak uit door te zeggen dat het “onverantwoordelijk giswerk” was. Het duurde lang vooraleer Dylan Farrow steun kreeg uit Hollywood, maar gisteren liet Colin Firth, die in 2013 met Allen samenwerkte in ‘The Moonlight’, in The Guardian weten niet meer met Allen te willen werken. Eerder had ook acteur Timothée Chamalet laten weten dat hij zijn loon uit zijn Woody Allen-film zou storten aan Time’s Up, de beweging die opkomt voor gelijke rechten en lonen in Hollywood. Ook Mira Sorvino, Ellen Page en Greta Gerwig deden dat al.

Gerechtigheid

Allens entourage doet er intussen alles aan om hem buiten de #metoo sfeer te houden, al wordt dat steeds moeilijker. Dylan noemt haar vader in een adem met Weinstein. “Het systeem heeft decennia lang voor Weinstein gewerkt en het werkt nog steeds voor Woody Allen”, liet ze in de LA Times optekenen. “Wat ik niet begrijp is hoe dit geflipte verhaal over ik die gebrainwasht ben door mijn moeder geloofwaardiger zou zijn, dan Woody Allen die mij heeft aangerand”. Stilaan lijkt de balans nu dus wel over te slaan in het voordeel van Dylan Farrow.

21-01-2018 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote Vlaamse radiozenders binnenkort te beluisteren via Radioplayer app

Grote Vlaamse radiozenders binnenkort te beluisteren via Radioplayer app

https://www.mupload.nl/img/b8svz2d9.jpg

De VRT en mediagroepen Medialaan en Mediahuis slaan de handen in elkaar om al hun radiozenders te kunnen aanbieden op de digitale radiospeler Radioplayer Worldwide. De drie partners willen samen een licentie nemen bij deze universele radiospeler en app. Dat heeft Vlaams minister van Media Sven Gatz (Open Vld) vrijdag bekendgemaakt.

De samenwerking tussen de drie Vlaamse mediaspelers moet toelaten om digitaal en via apps naar alle Vlaamse radiospelers te luisteren via Radioplayer Worldwide. Radioplayer Worldwide is een non-profitorganisatie die opgericht werd door de BBC en de grote commerciële radiostations in Groot-Brittannië. Intussen is de Radioplayer operationeel in tien landen en in Wallonië. Daar startte de RTBF met de commerciële sector een gezamenlijke radiospeler.

Radioplayer Wordwide geeft haar partners de volledige controle over de data en mogelijke inkomsten die ze uit online luisteren halen. Zo schermt de speler haar partners tegen andere marktspelers af. Bovendien kunnen de radio-omroepen de kosten delen om het online luisteren verder te vernieuwen.

 Digitaal luisteren

Minister Gatz: “Als mediaminister juich ik deze samenwerking toe. Helemaal in de lijn van het regeerakkoord, de beleidsbrieven en de beheersovereenkomst met de VRT spoort dit initiatief met de versterking van ons Vlaams media-ecosysteem waarvoor ik ijver. Bovendien past de radiospeler zoals de omschakeling naar DAB+ in het nieuwe digitale luisteren.”

Per land, of regio, dienen radio-omroepen die willen aansluiten zich te verenigen in een non-profitorganisatie die vervolgens een licentie neemt bij Radioplayer Worldwide. Voor België wordt één licentie opgedeeld in een Vlaamse en een Waalse sublicentie. De VRT (met Radio 1, Radio 2, MNM, Studio Brussel en Klara), Medialaan (met Qmusic en Joe) en Mediahuis (met Nostalgie) zullen een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (cvba) oprichten die kan aansluiten bij Radioplayer Worldwide. Later willen de drie partijen ook andere Nederlandstalige radiostations laten toetreden, zodat er een online radiospeler komt voor de hele Vlaamse markt.

Bij de VRT reageert men tevreden op de steun van de Vlaamse regering. “Dat zal ons zal toelaten om ons samen met de andere Vlaamse mediagroepen voor te bereiden op het radiolandschap van morgen. Eerstvolgende maandag zullen we dit initiatief ter goedkeuring voorleggen aan onze Raad van Bestuur”, luidt het.

19-01-2018 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oma van Temptation-verleidster Yana: “Ze is jong, vrijgezel en mooi, waarom zou ze niet meedoen?”

Oma van Temptation-verleidster Yana: “Ze is jong, vrijgezel en mooi, waarom zou ze niet meedoen?”

https://www.mupload.nl/img/3d4m3mwq.jpg

De Oostendse Yana Daems (23) is vanaf 1 februari te zien als één van de verleidsters in Temptation Island. Ze werd al twee keer gevraagd om mee te doen, maar pas toen oma Clairette (64) voorstelde om eens mee te doen, hapte Yana toe.

Wie oma Clairette en kleindochter Yana samen ziet kan er niet naast kijken, ze zijn niet enkel twee handen op één buik, ze hebben ook hetzelfde uitbundige karakter. Nagelstyliste Yana is één van de 8 verleidsters in het nieuwe seizoen van Temptation Island, met de zegen van haar oma bij wie ze opgroeide in Oostende.

“Ik werd al elk jaar gevraagd en zei zelf nee. Ik was er nog niet klaar voor. Oma zei ook altijd dat ik zot zou zijn om mee te doen. Dit jaar had ze zelf aangegeven of ik niet eens zou meedoen. Toen de vraag opnieuw gesteld werd heb ik daarom ja gezegd. Ik zou het anders gewoon weer afgewezen hebben, maar ik ben blij dat ik het eens kan meemaken”, vertelt Yana. Ze heeft dan ook een duidelijk doel voor ogen. “Ik wil graag model worden. Ik heb nu al verschillende opdrachten en sponsors.”

Toetsenbordpiraten

Yana was al populair op sociale media, maar kreeg sinds de bekendmaking al zo’n 1.500 nieuwe volgers. Ook haar oma is ondertussen al bekend bij die volgers. “Ik neem continu foto’s van ons samen en zo kennen veel mensen haar al. Veel vrienden weten haar naam zelfs niet, ze zeggen ook gewoon omaatje.” Clairette heeft geen eigen profielen op sociale media. “Dat is ook niet nodig, Yana vertelt me alles. Ik weet dat er nu al commentaren zijn maar gelukkig meer positief dan negatief.” De 23-jarige schone kan het allemaal relativeren. “De negatieve commentaar komt meestal van die toetsenbordpiraten die gewoon oordelen op basis van mijn uiterlijk want ze kennen me totaal niet.”

Trots

Ze is duidelijk trots op haar kleindochter. “Iedereen zegt dat we dezelfde manieren hebben”, vertelt de jonge grootmoeder. “Ik wou altijd om mijn oma lijken. Toen ik 14 jaar was liet ik mijn haar op dezelfde manier knippen en ik wou er ook altijd piekfijn uitzien zoals zij.” Al van kleins af was Yana een diva. “Ze poseerde graag en was al een echt modelletje”, blikt Clairette terug. 

Yana leerde ook haar mannetje staan, zoals haar oma. “Ik heb altijd gezien hoe mijn oma zoveel gedaan heeft voor de mannen in haar leven en toch werd ze gekwetst. Wij hebben niemand nodig. Ik heb van haar geleerd om mijn eigen boontjes te doppen. Ik heb nog maar één lange relatie van 9 maanden gehad. Ik heb nog nooit iemand tegengekomen waarvoor ik mijn vrijheid wil opgeven.” 

Met verleiden is ze buiten Temptation Island eigenlijk niet echt bezig. “Als ik uitga wil ik me vooral amuseren. Ik heb een tijdlang niet echt gedatet, maar nu weer wel. Eigenlijk zijn er weinig mannen die op mij durven afstappen. Ze denken ook altijd dat ik tien mannen aan elke hand heb, maar dat is niet zo. Er mogen er gerust meer komen”, lacht Yana.

Nieuwe Pommeline

Met haar tatoeages en voorliefde voor plastische chirurgie wordt Yana nu al de nieuwe Pommeline genoemd, maar die vergelijking vindt Yana zelf niet leuk. “Ik ben gewoon Yana. We zijn ook volledig anders qua karakter en uiterlijk.” Die tattoos heeft ze al sinds haar 15de en op haar 18de ging ze voor een borstvergroting. “Als er iets is dat je mooier kan maken en je kan het kopen, waarom niet? Ik ben er altijd al door gefascineerd geweest.”

Haar oma steunt haar volledig. “Ik vind haar tatoeages heel mooi. Zelf heb ik er geen.” Als het van Yana afhangt zal dat weliswaar niet lang meer duren. “Ik ben haar aan het overtuigen om ook iets te plaatsen, het komt nog wel”, knipoogt Yana. Op haar vinger staat alvast een C, die verwijst naar haar oma. “Ze is alles voor mij. We voelen elkaar perfect aan omdat we ook al veel hebben meegemaakt samen.”

19-01-2018 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logeren bij Sven Nys: een pak goedkoper dan bij de Planckaerts

Logeren bij Sven Nys: een pak goedkoper dan bij de Planckaerts

https://www.mupload.nl/img/ztlfkjdk.jpg

Op 1 april gaat de bed & breakfast van Sven Nys en zijn vriendin An Van den Eynde open en daar kan je nu al voor reserveren. De locatie van SNLogies bevindt zich op enkele honderden meters van Svens huis en biedt plaats aan tien personen.

Dat Sven Nys na zijn carrière als veldrijder niet stil zit, is wel duidelijk. Hij leidt een wielerploeg, laat zich op de voet volgen in het televisieprogramma ‘DNA Nys’ en nu komt ook de opening van zijn eigen B&B SNLogies dichterbij. Op 1 april opent hij die aan de voet van de Balenberg. Er is plaats voor tien gasten.

De bezoekers kunnen kiezen uit vijf ruime slaapkamers en moeten drie badkamers delen. Beneden is er een gemeenschappelijke keuken en een grote eet- en woonkamer. Wie ondertussen zijn nagels onder handen wil laten nemen, kan ook terecht in de hoeve want An, de vriendin van Sven, verhuist er ten laatste half juni haar schoonheidssalon Zanty naar toe.

“Anneke zal haar schoonheidsinstituut met nagelstudio en verzorgingsruimtes hier in de voormalige stal van de hoeve onderbrengen”, zei Sven in een eerder interview. “Dit is eveneens een mooie gelegenheid om samen iets op te bouwen, met elk onze eigen inbreng. Maaltijden moeten de gasten wel zelf voorzien. Verwacht dan ook niet dat ik hier ’s ochtends met verse croissants zal staan, of de koffie kom uitschenken. (lacht) Maar zeg nooit nooit. Als ik zoiets doe, wil ik dat ook goed doen.”

Niet duur

Erg veel euro’s moet je daar niet voor neertellen, want je kan al in de hoeve overnachten vanaf 25 euro per persoon, ontbijt dus niet inbegrepen. Ter vergelijking: een overnachting zonder ontbijt in de chambres d’hôtes van de Planckaerts kost 70 euro tijdens de week en 90 euro tijdens het weekend. 

Boeken voor een nachtje bij Sven Nys kan via sncycling@gmail.com.

19-01-2018 om 16:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stalker Laura Lynn krijgt zwaardere straf dan gevorderd

Stalker Laura Lynn krijgt zwaardere straf dan gevorderd

https://www.mupload.nl/img/tfrgr7yrh.jpg

P.V., een  42-jarige Poperingnaar heeft in het Gentse hof van beroep een celstraf van 3 jaar met uitstel nadat hij zangeres Laura Lynn en haar echtgenoot stalkte met seksueel getinte en vulgaire berichten. In eerste aanleg kreeg hij hiervoor zes maanden cel, maar hij ging in beroep. 

Het Openbaar Ministerie wou hem nog een laatste kans geven om uit de cel te blijven, zo bleek tijdens de behandeling. Voordien was hij al tweemaal veroordeeld. Openbare zedenschennis, het aanranden van zijn dochter, stalking en nutteloze oproepen naar de politie. “Een typische recidivist.” zei het Openbaar Ministerie bij de behandeling.

Seks

In totaal kreeg hij voor zijn vorige misdrijven een jaar en drie maanden met uitstel. Maar enkele maanden na deze uitspraak begon hij terug met stalken. Deze keer richting Laura Lynn, haar partner en haar moeder. Hij had het idee opgevat met haar seks te kunnen hebben. 

De rechtbank van eerste aanleg gaf hem voor de stalking een effectieve celstraf van zes maanden, waardoor zijn vorige straffen ook effectief werden. De man ging hiertegen in beroep. Zijn advocaat oppert dat zijn cliënt zwakbegaafd is. P.V. heeft een IQ van 66. 

“De gevangenis is geen optie, hij heeft begeleiding nodig.” Het Openbaar Ministerie toonde begrip tijdens de behandeling en vorderde twee jaar cel met uitstel. “Dit is zijn laatste kans, loopt hij hierna tegen de lamp, is het zijn laatste keer.” Hij kreeg een straf van 3 jaar met uitstel.

19-01-2018 om 16:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock krijgt kritiek voor foto achter stuur: “Niet oké dit!”

Véronique De Kock krijgt kritiek voor foto achter stuur: “Niet oké dit!”

https://www.mupload.nl/img/bzks2b2hcsbl.jpg

Na Natalia in november plaatste nu ook Véronique De Kock een foto op Instagram waarin ze achter het stuur zit. Net als Natalia toen, krijgt de ex-miss heel wat kritiek op het gsm’en tijdens het rijden.

Toen ze onderweg was naar de Miss België-verkiezing van afgelopen weekend in De Panne, plaatste Véronique De Kock een foto terwijl ze in de wagen zat. “Eerste klus geklaard, nu onderweg naar De Panne voor de volgende @porschecentreantwerpen @missbelgium_official”, plaatste ze bij haar bericht.

Véronique was onderweg om de missverkiezing te gaan presenteren en rijdt op het moment waarop ze de foto neemt 100 kilometer per uur. Niet echt het goede voorbeeld als je in gedachte houdt hoeveel slachtoffers er in het verkeer vallen door het gebruik van de gsm achter het stuur.

De reacties op de foto zijn verdeeld. Enkelen vinden het gedrag heel ongepast. “Wilt gij niet meer rijden en tegelijkertijd met uw gsm bezig zijn?! NIET OKE DIT!!!!!!!” reageert iemand. Of ook: “Dat is snel genoeg voor een ferm ongeluk te veroorzaken ;) onverantwoord om dan nog een foto te nemen terwijl het maar een gesponsorde wagen is.” Er zijn ook fans die vooral oog hebben voor mooie wagen waarmee ze rijdt. “Stoefen met uw Porsche”, zegt iemand. “Of Top car👌👌👍”" De presentatrice lijkt niet al te zwaar te tillen aan de hele situatie. Ze laat ook weten dat haar wagen niet gesponsord is. “Niks gesponsord, kerel”, aldus Véro.

Natalia

In november kreeg Natalia het met een soortgelijke foto ook zwaar te verduren. Ze plaatste toen een foto op sociale media waar in de reflectie van haar zonnebril te zien is dat ze aan het rijden was. Natalia reageerde toen erg laconiek op de commotie: “Veeel erger dat er zoveel ‘beloftes’ worden gemaakt die niet worden nagekomen...”, schiet ze terug. “En wat ligt er op jullie eigen bord?”

19-01-2018 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William toont geschoren hoofd tijdens bezoek kinderziekenhuis

Prins William toont geschoren hoofd tijdens bezoek kinderziekenhuis

https://www.mupload.nl/img/h8cenuz59zty.jpg

Prins William bracht afgelopen middag een bezoek aan het Evelina London Children’s Hospital in Londen. Opvallend aan het bezoek van de hertog van Cambridge was zijn nieuwe kapsel: William was te zien met gemillimeterd haar.

Het is de eerste keer dat de Britse prins zijn haar zo kort draagt. Op sociale media reageerde men verdeeld op Williams nieuwe kapsel. 
William schudde tijdens het bezoek de handen van patiëntjes en werd rondgeleid door legerveteranen die werk vonden in de gezondheidszorg dankzij ‘Step into Health’. Dit programma helpt voormalige militairen om een baan te vinden in de burgermaatschappij.

Williams haarverlies was de laatste jaren een veelbesproken onderwerp in de Britse media. Zo verschenen artikelen waarin foto’s van de prins tijdens zijn huwelijk met Kate Middleton werden vergeleken met recentere foto’s. Zanger Justin Bieber lag enkele jaren geleden onder vuur toen hij zich in een interview hardop afvroeg 
waarom William ‘niet een van die producten tegen haarverlies koopt’.

18-01-2018 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joe-dj speelt mee in ‘Familie’

Joe-dj speelt mee in ‘Familie’

https://www.mupload.nl/img/wnur2pa.jpg

Elke Van Mello, bekend van radiozender Joe en het VIER-programma ‘Auwch_’, maakt eind volgende maand haar opwachting in de VTM-soap ‘Familie’. De presentatrice en actrice kruipt in de huid van Inge.

Vanaf 26 februari zal Elke Van Mello een paar keer te zien zijn in ‘Familie’ als Inge, een date van Lars (Kürt Rogiers). Maar al snel blijkt dat Inge een jeugdvriendin is van Marie, gespeeld door Lien Van de Kelder. Zij kent ook enkele geheimen van Marie die Lars maar al te graag wil weten.

Voor Elke is het niet haar eerste acteerrol. In de VIER-serie ‘Auwch_’ speelt ze de trouwe en geduldige partner van Ben Segers en in oktober zal ze te zien zijn in de bioscoop in de film over de Bende van Nijvel. Ze staat daar aan de zijde van Louis Talpe en Jonas Van Geel.

18-01-2018 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Vermist’-actrice Marieke Dilles bevallen van zoontje

‘Vermist’-actrice Marieke Dilles bevallen van zoontje

https://www.mupload.nl/img/tglkpjku3dt.jpg

Heuglijk nieuws, want Marieke Dilles is bevallen. De actrice, bekend van De Smaak van De Keyser en Vermist, deelde het nieuws zelf via Instagram met een schattige foto.

Marieke en haar vriend Seppe verwelkomden op 18 januari hun eerste kindje. Het werd een zoontje, zo schreef ze op Instagram. "Onze lieve zoon Rocco De Blust is klaar voor de wereld. Hij is heerlijk!”, klinkt het op haar profiel. 

Het koppel wou het geslacht van hun ongeboren kindje niet op voorhand weten. “Die verrassing lijkt ons het leukst. En voor de naam van ons kindje hebben we al een hele lijst’, vertelden ze een tijdje terug. 

“Seppe en ik zijn al vier jaar een koppel, dus we waren klaar om een volgende stap te zetten in onze relatie. Ik was vrij snel zwanger, dus we prijzen ons ontzettend gelukkig. Het is best wel spannend om voor de eerste keer mama te worden, maar ik laat het gewoon op mij afkomen”, aldus Marieke toen in Story.

18-01-2018 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Ketnet-held Sieg De Doncker in ‘Boxing Stars’

Ook Ketnet-held Sieg De Doncker in ‘Boxing Stars’

https://www.mupload.nl/img/wjkaxwct21r.jpg

Acteur en presentator Sieg De Doncker doet mee aan ‘Boxing Stars’, de show op VTM waarin BV’s het in de boksring tegen elkaar opnemen. Eerder was bekend dat onder meer Bieke Illegems én Erik Goossens deelnemen. 

Acteur en presentator Sieg De Doncker doet mee aan ‘Boxing Stars’, de show op VTM waarin BV’s het in de boksring tegen elkaar opnemen. Eerder was bekend dat onder meer Bieke Illegems én Erik Goossens deelnemen. 

Andere boxing stars zijn Bieke Ilegems, Erik Goossens, Oscar Willems (‘Spitsbroers’), Marie Verhulst, Stéphanie De Roover (de vrouw van Jeroen Meus), acteur Bill Barberis, comedian Kamal Kharmach, Natalia, Laura Tesoro en VTM-journalist Faroek Özgünes.

Bij wijze van verrassing vocht Sieg vanmorgen al een wedstrijdje tegen Qmusic ochtend-dj Wim Oosterlinck. Zijn collega’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen dropten hem volledig onvoorbereid en geblinddoekt in een boksring in hartje Merksem. Daar kwam Wim oog in oog te staan met de nieuwe ‘Boxing Stars’-kandidaat: Sieg De Doncker. Zonder enige bokservaring moest hij zich bewijzen in de ring en letterlijk knokken om te overleven. En dat allemaal onder toeziend oog van voormalig wereldkampioene boksen Daniëlla Somers.

18-01-2018 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus gaat ‘Twee tot de zesde macht’ presenteren

Jeroen Meus gaat ‘Twee tot de zesde macht’ presenteren

https://www.mupload.nl/img/1jmyt28x8.jpg

Goed nieuws voor haast 1,2 miljoen kijkers die trouwe fan waren van de prima Eén-quiz ‘Twee tot de Zesde Macht’. Het zondagavondprogramma krijgt een vervolg. Op Eén. Zonder Bart De Pauw, maar wel met Jeroen Meus als diens opmerkelijke opvolger. De VRT plant het vervolg van de quiz ten vroegste voor volgend voorjaar.

Na weken van vertrouwelijke gesprekken, van wikken en wegen, schuiven en verschuiven, zijn de puzzelstukken in elkaar gevallen. Er komt een vervolg van ‘Twee tot de Zesde Macht’ op Eén, zonder bedenker en presentator Bart De Pauw. De openbare omroep hervat wél de samenwerking met Koeken Troef, het productiehuis van De Pauw. Voor De Pauw blijven de VRT-deuren hermetisch gesloten. Zijn exclusiviteitscontract is inmiddels afgelopen en werd niet verlengd.

Meus al langer kandidaat

Dat Meus opduikt als tv-presentator kan verrassend lijken, maar is dat niet helemaal. In een eindejaarsinterview met het weekblad Humo maakte Meus al bekend dat hij zichzelf kandidaat had gesteld om Bart De Pauw op te volgen. “Ik maakte al even deel uit van het meubilair van Twee tot de Zesde Macht. Toen bekend raakte dat de quiz met onmiddellijke ingang werd geschrapt, heb ik voorgesteld om de resterende uitzendingen opnieuw op te nemen, met dezelfde koppels en dezelfde vragen en een wisselende presentator. Ik een paar afleveringen, Tom Waes een paar. Jammer genoeg was dat juridisch niet haalbaar”, aldus Meus toen.

Het voorstel van Meus werd door de VRT-bazen niet in de vuilbak gedeponeerd. De voorbije weken en maanden werd naarstig afgetast wat de pistes waren die met ‘Twee tot de Zesde Macht’ konden bewandeld worden: de VRT gaat de kok klaarstomen als quizmaster. 

Wat voorafging

Bart De Pauw werd in november van vorig jaar door de VRT-top bedankt voor bewezen diensten na een resem klachten over ‘grensoverschrijdend gedrag en seksuele intimidatie’. De samenwerking met De Pauw werd toen ‘per direct’ beëindigd, het programma ‘Twee tot de Zesde Macht’ afgevoerd en de samenwerking met Koeken Troef on-hold gezet.

18-01-2018 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gotye haalt 1 miljard (!) views op Youtube

Gotye haalt 1 miljard (!) views op Youtube

https://www.mupload.nl/img/8z4q3k9.jpg

Het nummer ‘Somebody That I Used To Know’ van de Australisch-Belgische zanger Gotye werd al 1 miljard keer aangeklikt op Youtube. De single was in 2011 een wereldwijde hit.

Zes jaar nadat Gotye (Alias Wally De Backer) zijn wereldhit op Youtube plaatste heeft de single de magische grens van 1 miljard overschreden. De single, die hij samen uitbracht met de Nieuw-Zeelandse zangeres Kimbra, stond op 27 landen op nummer één, waaronder ook Engeland, Amerika en Australië.

Het nummer won ook heel wat  prijzen wereldwijd en werd genomineerd voor twee Grammy Awards in de categorieën ‘Single van het jaar’ en ‘beste Pop Performance’.  Wally schreef het nummer in het huis van zijn ouders in Victoria’s Mornington Peninsula.

Ondanks het gigantische succes is Gotye niet van plan extra geld uit zijn clip te slaan door middel van advertenties op de website. In een interview zei hij: “Ik ben niet geïnteresseerd in de verkoop van mijn muziek, en daarom plaats ik ook geen reclame op mijn Youtube-kanaal.”

17-01-2018 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks zijn imago: Christoff laat eerste tattoo zetten

Ondanks zijn imago: Christoff laat eerste tattoo zetten

https://www.mupload.nl/img/tgo6o2fh2jncz.jpg

Nieuws recht van de naald. Zanger Christoff – niet meteen bekend om heldhaftig gedrag of stoer vertoon - heeft een eerste tattoo. De zanger liet het logo van zijn band ‘Klubb3’ op de pols vereeuwigen. “Mijn fans schrikken zich dood”, zegt hij.

Een serieuze stempel lijkt het. Op de binnenarm van zijn linkerpols. Piekfijne Christoff heeft niet langer een onbeschreven vel. “Het idee is gegroeid uit een afspraak tussen ons drie,” klinkt het. “Jan (Smit), Florean (Silbereisen) en ik spraken af dat we bij een nummer 1 allebei dezelfde tatooo zouden zetten. Toen ons album vorig jaar vanuit het niets op de eerste plek binnenkwam, konden we dus niet meer terug.”

Hoe het werkje werd geprikt is te zien in de clip bij ‘Ein Tattoo ist für die Ewigkeit’, een nummer uit hun nieuwste album ‘Wir werden immer Mehr’ dat vorige week uitkwam. De fanbase van onze Vlaamse topper, schrok zich alvast een hoedje. “De meningen zijn verdeeld, ja,” lacht de zanger. “Maar dat is niet erg. Zelf vond ik tattoos vroeger niet echt mooi, maar ik ben er wel van gaan houden. Anderzijds is het wel de schuld van Jan dat ze zo groot is uitgevallen. Eigenlijk wilde ik een tattoo die ik verborgen kon houden onder mijn horloge, maar Jan heeft de tatoeerder achter mijn rug opdracht gegeven om ze flink wat groter te maken.”

Afgezien heeft de zanger naar eigen zeggen niet. Maar trots is hij des te meer. “Ik vind het wel stoer. Al moet ik er wel nog aan wennen. Het prikken zelf was draaglijk, maar hoe dichter de naald naar mijn hand kwam, hoe pijnlijker het werd.” Een tweede inktversiering is voorlopig niet aan de orde. “Vrijdag weten we op welke plaats ons nummer binnenkomt in Duitsland. De tekenen zijn gunstig dat het weer eens prijs kon zijn, maar een tweede tattoo komt er voorlopig niet.” (lacht)

17-01-2018 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry voelt zich slachtoffer van sociale media (maar verdient er wel miljoenen mee)

Katy Perry voelt zich slachtoffer van sociale media (maar verdient er wel miljoenen mee)

https://www.mupload.nl/img/tg99iqdt3cmsi.jpg

Katy Perry heeft genoeg van sociale media. Ze noemt zichzelf een ‘slachtoffer’ van Facebook en Instagram, die volgens haar “de neergang van de maatschappij” in de hand werken. Kleine kanttekening: de popster verdient er wel miljoenen per jaar mee.

Zelf zet ze op regelmatige basis foto’s en video’s op sociale media voor haar miljoenen volgers, maar Katy Perry verklaart nu dat ze het slachtoffer is van die media. Ze zegt dat ze onder constante druk staat om alles wat ze doet online te zetten ”Instagram en Twitter zorgen voor de teloorgang van de maatschappij”, zegt ze op een Britse website. Bovendien moedigt ze haar fans ook aan om zich niet te veel aan te trekken van sociale media. Ze moeten in de plaats daarvan “gewoon hun leven leiden”.

Wanneer Katy wordt gevraagd naar haar eigen posts, antwoordt ze: “Ik zou er liever niet om geven. We kopen maar kleding en producten en doen ons op een bepaalde manier voor, maar dat is niet goed voor onze maatschappij. Als we het zouden doortrekken, denk ik echt dat het de teloorgang van de maatschappij zou betekenen. We moeten een balans vinden”, gaat ze verder. “Ik probeer ook mijn eigen balans te vinden, want ook ik ben een even groot slachtoffer als al de rest.”

Miljoenen

De wereldster heeft 68 miljoen volgers op Instagram en 108 miljoen op Twitter. Op Twitter was ze zelfs de eerste die de kaap van 100 miljoen volgers rondde. Met die cijfers stond ze daardoor in een lijst van het Amerikaanse zakenblad Forbes op de vijfde plaats van ‘Social Media Superstars’. Die volgers zorgden er in 2015 mee voor dat ze meer 135 miljoen dollar verdiende. 

De superster plaatst geregeld berichten op sociale media onder de hashtag #KatyKatGloss (haar make-uplijn bij Covergirl). Telkens wanneer ze een foto plaatst van haar lippen - of oorbellen voor een ander merk dat ze vertegenwoordigt - bereikt ze honderden miljoenen mensen. Een strategie waar veel merken alleen maar van kunnen dromen.

Bovendien blijft het over haar privéleven behoorlijk stil op sociale media. Zeker wanneer je vergelijkt met andere sterren.  Zouden ze in Los Angeles ook meedoen met ‘dagen zonder klagen’?

17-01-2018 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Ik ben al langer Belg dan u”: Danira Boukhriss bijt van zich af in ‘Beste Kijkers’

“Ik ben al langer Belg dan u”: Danira Boukhriss bijt van zich af in ‘Beste Kijkers’

https://www.mupload.nl/img/wh7vcp3yjt1.jpg

Wanneer Nathalie Meskens vraagt naar Danira Boukhriss’ favoriete fragment van de voorbije TV-week, stelt zij voor om een fragment te bekijken van Eén, volgens Danira de grootste zender van Vlaanderen. Nathalie kon dit uiteraard niet zomaar laten voorbijgaan en verdedigde VTM op haar beurt. Thomas Smith besluit zich te mengen in het gesprek, maar daar krijgt hij al snel spijt van…

17-01-2018 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Wat een teleurstelling”: ‘Familie’-kijkers willen de ‘oude’ Cédric terug

“Wat een teleurstelling”: ‘Familie’-kijkers willen de ‘oude’ Cédric terug

https://www.mupload.nl/img/eaaswfo.jpg

Cédric ziet er sinds een goeie maand ánders uit in ‘Familie’. Logisch, hij wordt nu gespeeld door Yanni Bourguignon (19). Een opvallende verandering, die de kijkers van de soap niet onberoerd laten. Volgens TV Familie willen heel wat fans hun oude vertrouwde ‘Cédric’ terug. 

Zijn voorganger Bas Van Weert (18) startte een acteeropleiding aan het Conservatorium in Antwerpen en wil daar al zijn aandacht aan schenken. Yanni is de vierde acteur die de rol van Cédric voor z’n rekening neemt. Dat zijn ‘verschijning’ wellicht niet bij alle ‘Familie’-kijkers in goeie aarde zou vallen, had Yanni zelf voorspeld: “Sandrine André heeft mij daarvoor gewaarschuwd. Zij maakte hetzelfde mee toen ze Anne Somers opvolgde als de ‘nieuwe’ Veronique. De kijkers houden niet zo van verandering, ook voor hen is het wennen.’”

Weinig origineel

Helaas lijkt Yanni gelijk te krijgen, want de reacties op de sociale media tonen aan dat heel wat ‘Familie’-fans deze metamorfose (nog) niet kunnen smaken. “Die bril past niet bij deze Cédric”, schrijft iemand bijvoorbeeld. “Die staat beter bij iemand die een nerd moet spelen. En dat kapsel roept totaal iemand anders op: dat van de oude Cédric was casual chic, dit is zo weinig origineel.” En ook: “Pfff, geeft mij de vorige Cédric maar, vtm had beter haar best kunnen doen om een vervanger te vinden die er toch een béétje op lijkt.” Of: “O nee, onze mooie Cédric is weg. Deze vind ik saai!” En daar blijft het niet bij: sommige kijkers dreigen zelfs af te haken. Zo lezen we: “Wat een teleurstelling! Ik kijk niet meer naar ’Familie!” En: “Met die nieuwe Cédric hebben ze het verpest!”

Begrip voor de kijkers

Gelukkig wil een deel van de kijkers Yanni Bourguignon wél een kans geven. “Ik gun het die jongen, het is allemaal nieuw voor hem. Veel succes Yanni!”, lezen we onder meer. En dat moet deugd doen, want ook al had nieuwkomer Yanni het wel verwacht, al die commentaar kan niet prettig zijn voor hem... 

“Een rol overnemen is altijd moeilijker dan een nieuw personage vorm geven”, zegt de jonge acteur zelf aan TV Familie. “De kijkers zijn gewend aan het gezicht dat ze al jaren op hun tv-scherm zien. Ik heb alle begrip als mensen nog worstelen met deze overgang. Maar ik hoop dat ze me allemaal rap zullen verwelkomen in de mooiste familie van het land!”

17-01-2018 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heuglijk nieuws: Kim Kardashian en Kanye West verwelkomen derde kindje

Heuglijk nieuws: Kim Kardashian en Kanye West verwelkomen derde kindje

https://www.mupload.nl/img/u76va7vjz0.jpg

Heugelijk nieuws, want Kim Kardashian en Kanye West hebben zonet hun derde kindje verwelkomd. Omdat Kim aan een levensbedreigende aandoening leed, wendde het koppel zich tot een draagmoeder. Kim heeft de geboorte van hun kindje bevestigd, maar een naam is er nog niet. Ze kregen een dochtertje.

Het was al maanden geweten dat Kim en Kanye West een draagmoeder hadden gevonden. De vrouw die het derde kindje van ‘Kimye’ op de wereld heeft gezet zou uit San Diego komen en een twintiger zijn. Uiteraard kreeg ze daar een rijkelijke vergoeding voor.  

Mooiste geschenk

“Kanye en ik zijn zo blij met de komst van ons gezonde, mooie meisje. We zijn ontzettend dankbaar voor onze draagmoeder die onze dromen deed uitkomen met het grootste geschenk dat iemand ooit kan geven, en voor onze geweldige dokters en hun bijzondere zorgen. North en Saint zijn razend enthousiast om hun zusje te mogen verwelkomen”, laat ze op haar eigen website weten. 

Kim Kardashian leed tijdens haar eerste zwangerschappen overigens aan de aandoening placenta accreta: daarbij komt een deel of de hele placenta abnormaal vast te zitten aan de spieren van de baarmoederwand. Zij en Kanye hebben al twee kinderen samen: hun dochter North en zoontje Saint.

17-01-2018 om 00:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
16-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlène de Wouters heeft nieuwe vriend: “Het was liefde op ’t eerste gezicht”

Marlène de Wouters heeft nieuwe vriend: “Het was liefde op ’t eerste gezicht”

https://www.mupload.nl/img/cwq45x7.jpg

Vijf jaar na haar scheiding van jonkheer Hervé van Wassenhove geeft Marlène de Wouters (54) de liefde weer een kans. De voormalige VTM-coryfee verloor haar hart aan Tanguy (51), een telg van het adellijke geslacht Nève de Mévergnies. “We zijn verliefd, maar doen het rustig aan”, zegt Marlène deze week in Dag Allemaal.

“Ja, ’k heb een nieuwe vriend. En ’t was liefde op het eerste gezicht.” Marlène de Wouters kan haar enthousiasme over haar prille verliefdheid amper verhullen. Waarom zou ze ook? Ze is bijzonder gelukkig met Tanguy, een zakenman uit de vermaarde adellijke familie Nève de Mévergnies.

“Tanguy en ik leerden elkaar kennen via de liefdadigheids­evenementen die hij in Franstalig België organiseert”, vertelt ­Marlène in Dag Allemaal. “Hij belde me: of ik mee m’n schouders wilde zetten onder ‘Dine With A Star’, waarbij mensen kunnen bieden op een etentje met een bekende Vlaming of Waal? Hij kende me helemaal niet, dus spraken we af om één en ander te bespreken. Er was meteen een geweldige klik, ja. Niet dat we tijdens dat gesprek tot over onze oren verliefd werden op elkaar, maar we gaven elkaar meteen een goed gevoel. ’t Was gewoon... aangenaam praten. En geleidelijk aan werd het meer.”

Vorig jaar kwam aan het licht dat ze niet meer getrouwd was met Hervé van Wassenhove, de man met wie ze meer dan twintig jaar lief en leed deelde. Vreemd genoeg had Marlène die echtscheiding vier jaar lang geheim kunnen houden. Met Hervé heeft Marlène drie kinderen: Emily (25), Cédric (24) en Juliette (20). Ook Tanguy heeft drie kinderen, ongeveer even oud als die van Marlène, en eveneens uit een eerder huwelijk.

16-01-2018 om 23:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Het is hier smerig en kapot”: Eline De Munck niet te spreken over fitnessketen Basic Fit

“Het is hier smerig en kapot”: Eline De Munck niet te spreken over fitnessketen Basic Fit

https://www.mupload.nl/img/n8hbc4svqgk.jpg

Eline De Munck (29) is een trouwe klant van fitnessketen Basic Fit. Maar toen ze er gisteren over de vloer kwam, kon de De Munck er niet bepaald zorgeloos beginnen sporten. “Het is hier smerig en vaak kapot”, deelde ze haar ongenoegen op Instagram. 

Basic Fit, dat in het verleden op de proppen kwam met een opvallende spot met Rode Duivel Marouane Fellaini, is een populaire fitnessketen, vooral bij jongeren. Ze pakken met de regelmaat van een klok uit met straffe acties en kortingen, om klanten te lokken. Mét succes, want intussen telt de keten meer dan 170 vestigingen in ons land, met tienduizenden klanten die er over de vloer komen. 

“Foei!”

Onder hen dus ook Odette Lunettes-oprichtster Eline De Munck. Al was zij niet te spreken over haar bezoek toen ze gisteren ging sporten. “Zoveel abonnees en jullie zaken zijn zo smerig. Foei!!! Schaam je, Basic Fit”, begon Eline haar relaas via Instagram Stories. “Ik ben grote fan van het concept: sporten voor een lage prijs. Maar het is hier smerig en de toestellen zijn vaak kapot. Dus alstublieft: heb meer respect voor je klanten en pak deze problemen nu eindelijk aan. Van een trouwe klant.” 

Eline liet nog weten dat ze over het personeel geen slecht woord kan zeggen. “Zij zijn behulpzaam en doen wat ze kunnen. Maar er moet gewoon meer personeel komen”, besluit ze. Basic Fit heeft zelf nog niet gereageerd.

16-01-2018 om 23:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Gelukzoekers, aflevering 7 - Ilse Beyers toont ons haar huis in Curaçao: “Ook hier is er een keuken waarin ik niet kook”

De Gelukzoekers, aflevering 7 - Ilse Beyers toont ons haar huis in Curaçao: “Ook hier is er een keuken waarin ik niet kook”

https://www.mupload.nl/img/p3q0tv64w.jpg

Ilse Beyers is verhuisd naar Curaçao om bij haar grote liefde te kunnen zijn. Tijdens haar verblijf zal ze werken aan haar nieuwe boek, maar ze is er natuurlijk vooral om te genieten van de liefde en de rust. Terug in België leidt Peter Van den Berghe zijn bezoek rond in kasteel Bosdam. Van den Berghe vertelt ons ook over zijn succes - of gebrek eraan? - bij de meisjes toen hij in de middelbare school zat.

16-01-2018 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!