Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarisch: Sergio Herman leert ‘vieze goestingskes’ van Tine Embrechts kennen

Hilarisch: Sergio Herman leert ‘vieze goestingskes’ van Tine Embrechts kennen

https://www.mupload.nl/img/c4lib5f.jpg

Morgen legt Sergio Herman in ‘La Mamma’ Tine Embrechts en haar mama Griet in de watten. Tine was gedurende de opnamen nog hoogzwanger. Tijdens de zoektocht naar het perfecte menu leren zij en Sergio elkaar op hilarische wijze beter kennen. “Ik heb het gevoel dat ik jou al heel goed ken, omdat ik je elke dag hoor op de voice mail van mijn man”, grapt Tine. Ook Tines ‘vieze goestingskes’ ontsnappen niet aan Sergio’s aandacht. “Ik eet sinds mijn zwangerschap elke dag droge worstjes”, biecht ze op. Tijdens hun boodschappentocht stilt Sergio Tines honger met een bezoek aan de frituur én een lading droge worsten.

‘La Mamma’, maandag 8 januari, 20.35 uur bij VTM

07-01-2018 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openhartige Bent Van Looy: “Als je kinderen krijgt, verlies je je ouders”

Openhartige Bent Van Looy: “Als je kinderen krijgt, verlies je je ouders”

https://www.mupload.nl/img/pwylly.jpg

De jonge Bent Van Looy was geen makkelijk kereltje, bekent de zanger van Das Pop in De Rotonde (Radio 2). Misschien was het wel een van de redenen waarom hij ooit getwijfeld heeft om zelf vader te worden. Maar ondanks zijn rebelsheid, heeft hij een goeie relatie met zijn ouders gehouden. Meer nog, sinds de komst van zijn dochter Harper, woont hij terug op een boogscheut van zijn ouderlijk huis waar hij op zijn 16 weg was.

Toch is het helemaal anders dan vroeger, verzekert Bent. “Op het ogenblik dat je kinderen krijgt, verlies je je ouders op een bepaalde manier. Dan worden die opeens grootouders, en dan komt er een ander monster wakker. Dan zijn de ouders die je eigenlijk kent, zijn eigenlijk weg. Ze zien er nog hetzelfde uit, maar zijn plots iemand heel anders: een grootmoeder en grootvader,” grinnikt hij.

Back to the roots dus, voor Bent Van Looy, mét vrouw en kind. Dat had hij zich pakweg vijf jaar geleden nog absoluut niet kunnen voorstellen. “Ik was er heel mijn leven vrij zeker van dat het niet voor mij weggelegd was: vader worden. Ik zag het niet gebeuren. Als ik vader zou worden, wilde ik het heel goed doen, en ik dacht dat ik daar te weinig ruimte voor had met al mijn bezigheden. Dus dacht ik: ik doe het maar beter niet.”

Zeg nooit nooit

Maar na alweer een lange reis kwam Bent een viertal jaar geleden terug thuis met de plotse gedacht dat hij het misschien toch zou kunnen, dat het vaderschap misschien toch het overwegen waard was. “En dat heb ik toen gezegd tegen Martena, mijn vriendin. Zij herinnert er zich niks meer van, maar ik ben er heel zeker van dat het zo gegaan is,” lacht de zanger van Das Pop.

En nu dochter Harper – intussen 3 jaar – er is, moet hij toegeven dat het leven veel minder dramatisch veranderd is dan hij misschien ooit gevreesd had. “Het werk gaat gewoon door. Je werkt hooguit op een iets efficiëntere manier, om je tijd beter te kunnen indelen.” De grootste verandering die Bent als vader voelt, is hoe hij in het leven staat. Alles ziet er anders uit, alles ruikt anders, alles wat je doet krijgt een andere bijklank. Omdat je het niet meer enkel voor jezelf doet, maar ook in functie van die nieuwe persoon waarvoor je moet zorgen.

Kortom: Van Looy is een gelukkig man momenteel. “Maar daar moet je wel mee oppassen. Als je té content bent, maak je niet bepaald de spannendste dingen. Ik heb een zekere onrust nodig.”

07-01-2018 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dan toch geen ‘eenmalige misstap’: Boef scheldt directrice uit voor ‘k*nkerhoer’

Dan toch geen ‘eenmalige misstap’: Boef scheldt directrice uit voor ‘k*nkerhoer’

https://www.mupload.nl/img/8wrcd6e.jpg

Rapper Boef heeft het zwaar verkorven. Nadat hij afgelopen week nog beweerde dat de filmpjes waarin hij vrouwen voor hoeren uitmaakt ‘een fout waren’ en ‘een eenmalige misstap’, duikt er nu een filmpje op uit 2016 waarin de gevallen rapper zijn schooldirectrice uitmaakt voor ‘kankerhoer’. 

De Tilburgse Boef lijkt er een gewoonte van te maken om de vrouwen om hem heen ’kech’ of hoer te noemen. In 2016 loopt de nu 24-jarige jongen zijn oude schooldirectrice tegen het lijf. “Jij bent toch mijn oude directrice? Een k*nkerhoer, dat was je”, klinkt het.

Wat de vrouw in kwestie de muzikant heeft misdaan is niet duidelijk. Wel bewijst Boef hiermee dat het geen eenmalige fout was die hij beging op nieuwjaarsdag.

07-01-2018 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber krijgt eigen museum

Justin Bieber krijgt eigen museum

https://www.mupload.nl/img/0mzpqtk7hgvj.jpg

Doorgaans krijgen sterren pas een plekje in musea wanneer hun leven voorbij is, maar Justin Bieber (23) is nu al onderwerp van een tentoonstelling in zijn eigen geboortestad Stratford in Canada.

Het Stratford Perth Museum opent in februari ‘Steps to Stardom’, een tentoonstelling die draait rond superster Justin Bieber. De tentoonstelling is gemaakt met de hulp van de beroemde Canadees en zijn familie en bevat honderden items.

Biebers grootouders, Diane en Bruce Dale, speelden een grote rol in het mogelijk maken van de tentoonstelling, evenals Bieber zelf. Ze gaven spullen in bruikleen zoals een hockeytas en een jas uit de tijd dat hij ijshockey speelde bij de Stratford Warriors, hardloopschoenen, microfoons, foto’s, persoonlijke brieven, diverse onderscheidingen en meer.

06-01-2018 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje Kim Kardashian streed tegen longontsteking

Zoontje Kim Kardashian streed tegen longontsteking

https://www.mupload.nl/img/urf0g45p8f.jpg

Het waren bange dagen voor Kim Kardashian. De Amerikaanse celebrity onthulde via social media dat haar twee jaar oude zoontje Saint West  recent een paar nachten in het ziekenhuis moest doorbrengen met een longontsteking. 

“Mijn kostbare babyjongen is zo sterk! Na drie nachten in het ziekenhuis doorgebracht te hebben en aangesloten te worden op zuurstofmachines, was ons eindejaar een uitdaging,” schreef Kardashian-West in het bijschrift van een foto op Instagram. “Longontsteking is zo beangstigend, ik wil elke verpleegkundige en elke dokter die daar zo hard werkt bedanken, we zijn jullie allemaal heel dankbaar!”

Kim Kardashian-West deelde niet mee wanneer Saint precies naar het ziekenhuis moest, maar haar woordvoerder bevestigde aan CNN dat hij vorige week van woensdag tot zaterdag in het ziekenhuis was opgenomen. Saint heeft een volledig herstel voltooid, zei Kardashian-West in haar post.

“Hij is thuis en beter, hij is zo veerkrachtig”, schreef ze. “Ik weet zeker dat hij nog steeds zal zeggen dat de ambulance rit cool was! Mijn sterke heilige.”

Kardashian-West en haar man, Kanye West, hebben ook nog een 4-jarige dochter North West en verwachten dit jaar hun derde kind via surrogaat.

‘Met gat bloot’

Kim Kardashian deelde vrijdag overigens een foto van zichzelf bij het ontwaken. Daarin is te zien hoe de socialite in vol ornaat op bed ligt, met de billen bloot. 

Moeders leren hun kinderen doorgaans om ‘niet met hun gat bloot te liggen. Anders worden ze (zoals in het geval van Saint, dus) ziek’. Het is maar een bedenking, Kim...

06-01-2018 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexicaans gitarendorpje ziet verkoop hoogte inschieten dankzij Pixarfilm ‘Coco’

Mexicaans gitarendorpje ziet verkoop hoogte inschieten dankzij Pixarfilm ‘Coco’

https://www.mupload.nl/img/wiblqa5g.jpg

Het Mexicaanse gehucht Paracho, waar traditionele Mexicaanse gitaren worden gebouwd, ziet plots een flinke stijging in de gitarenverkoop dankzij de Pixarfilm ‘Coco’, waarin hoofdpersonage Miguel de trotse eigenaar is van een Parachogitaar.

Paracho, gelegen in de Sierra Madra, is een dorpje met 30.000 inwoners. Al honderden jaren worden er zestiende-eeuwse gitaren vervaardigd. Volgens een legende besloot een priester van de Spaanse veroveraars dat de dorpsbewoners een stiel moesten leren om hun economie te ondersteunen. Het dorpje groeide al snel uit Mexico’s hoofdstad van de gitarenproductie.

Maar dankzij ‘Coco’ heeft Paracho nu wereldfaam en schiet de gitarenverkoop de hoogte in, zo zeggen de lokale gitaarbouwers.

De Pixarfilm vertelt het verhaal van het jongetje Miguel dat per ongeluk in het rijk der doden belandt tijdens de viering van de Mexicaanse ‘Dia de los Muertos’ (Dag van de Doden, red.). Een belangrijk element in het verhaal is Miguels Parachogitaar. De film bracht wereldwijd al meer dan 550 miljoen dollar op en staat gekend als de grootste kaskraker ooit in Mexico.

De prijs van een Parachogitaar varieert van 2000 Mexicaanse pesos (86 euro) tot 20.000 pesos (865 euro).

De lokale gitaarbouwers vervaardigen op algemene aanvraag nu ook gitaren in een witte kleur en met een tekening van een Mexicaanse schedel op de gitaarkop, net zoals de gitaar uit ‘Coco’.

06-01-2018 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.46-jarige Winona Ryder is het nieuwe gezicht van L’Oréal Paris

46-jarige Winona Ryder is het nieuwe gezicht van L’Oréal Paris

https://www.mupload.nl/img/2f6ku3i91.jpg

We houden allemaal wel van een comeback, en Winona Ryder is daar waarschijnlijk nog het beste bewijs van. De 46-jarige actrice herveroverde ieders hart met haar rol in de populaire Netflix-serie ‘Stranger Things’, nu is ze ook de nieuwe ambassadrice van een lijn haarproducten van L’Oréal Paris.

De 46-jarige actrice werd begin jaren negentig beroemd, vooral ook vanwege haar relatie met Johnny Depp (Winona Forever stond er toen op zijn arm), later groeide ze uit tot een gerespecteerde actrice. Zo speelde ze onder andere mee in ‘The Age of Innocence’, ‘Girl, Interrupted’ en ‘Black Swan’.

Niet geheel toevallig draait de L’Oréal Elvive Hair Care rond je haar terug doen heropleven. “Niet alleen Winona Ryder verdiende naar onze mening een comeback, ook je haren moeten die kans krijgen. Haar lokken krijgen trouwens ook flink wat te verduren op televisiesets en op de rode loper, daarom vinden we de actrice zo’n goede match met deze lijn van haarproducten,” legt Anne Marie Nelson-Bogle, hoofd van de marketingafdeling van L’Oréal Paris, uit aan WWD.

De reclame waarin Winona te zien is, maakt zondagavond zijn debuut op tv tijdens de eerste avond van de Golden Globes. Naast de ‘Stranger Things’-actrice, spelen ook zangeres Camila Cabello (bekend van de hit ‘Havana’) en ‘How to Get Away with Murder’-actrice Aja Naomi King mee in de video.

In 2015 werd Winona Ryder ook al het gezicht van de beautylijn van Marc Jacobs.

06-01-2018 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dan tóch geen comeback van Karel Deruwe in ‘Familie’: “De kijkers hadden zo’n ‘Dallas’-scenario nooit aanvaard”

Dan tóch geen comeback van Karel Deruwe in ‘Familie’: “De kijkers hadden zo’n ‘Dallas’-scenario nooit aanvaard”

https://www.mupload.nl/img/kgp8mc7tkfro.jpg

Het was dus maar een droom, de ‘terugkeer’ van Guido Van den Bossche in ‘Familie’. Geen definitieve comeback voor Karel Deruwe (61), en dat vonden alle betrokkenen maar logisch: “Iemand plots uit de doden laten opstaan, dat kunnen we nu niet meer maken”, klinkt het.

In aanloop naar de dubbellange aflevering was er al heel wat rond te doen op het internet. Want het lijk van de in 1999 vermoorde Guido Van den Bossche zou worden opgegraven. Om voor eens en altijd uit te maken of hij wél of níet de vader van Amélie is. Maar de kist bleek tot ieders verbazing leeg te zijn. En misschien nóg straffer: Guido’s dochter Véronique en haar vroeger lief Herwig leken dit sinistere en bijzonder pijnlijke mysterie op hun geweten te hebben...

06-01-2018 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti denkt lekkere chocolade te krijgen van fan. Maar dan neemt hij een hap...

Helmut Lotti denkt lekkere chocolade te krijgen van fan. Maar dan neemt hij een hap...

https://www.mupload.nl/img/i902rza8a573n.jpg

Artiesten krijgen tijdens optredens vaak de zotste geschenken: knuffels, rozen, af en toe zelfs een beha. Helmut Lotti kreeg een mooie chocoladen roos. Althans... dat dacht hij. 

Want in realiteit bleek het helemaal niet om een roos uit chocolade te gaan, zo ondervond de ‘Tiritomba’-zanger aan den lijve.

“Een fan is me vanavond een prachtige roos van chocolade komen brengen op het podium”, aldus Helmut op Facebook. “Ik nam er een hapje van tussen twee nummers door. Maar: het bleek om kaarsvet te gaan.” 

“Ziet er lekkerrrrrrrr uit Helmut, geniet ervan. Maar niet alles ineens opeten, hé”, grapten zijn fans meteen in de reacties. “Kan zwaar op de maag liggen denk ik”, schreef een andere fan. Of ook: “Dit is ronduit hilarisch, Helmut!”

06-01-2018 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe deze YouTuber een enorme fout maakte, maar er toch rijker van werd

Hoe deze YouTuber een enorme fout maakte, maar er toch rijker van werd

https://www.mupload.nl/img/1rftyzbmpyzo.jpg

Met meer dan 18 miljoen volgers op zijn twee kanalen is Logan Paul een van de meest succesvolle YouTubers ter wereld. In 2017 verdiende hij een slordige 12,5 miljoen dollar, waarmee hij een vierde plaats haalde in de top tien van de rijkste filmpjesmakers. En blijkbaar kan zelfs een gigantische misstap daar niets aan veranderen.

Logan werd beroemd met de intussen verdwenen app Vine. Een paar jaar geleden maakte hij de overstap naar YouTube, waar hij iedere dag een vlog uploadt. In die video’s haalt hij de gekste capriolen uit, en dat levert hem miljoenen volgers en handenvol geld op. 

Maar begin deze week ging Paul een stap te ver in het entertainen van zijn publiek. Hij besloot om oudejaar voor de verandering niet door te brengen op een feestje, maar trok naar het Aokigahara-bos in Japan, ook wel het ‘suicide forest’ genoemd omdat er zoveel  mensen zelfmoord plegen - zo’n 100 per jaar. Daar wilde hij met zijn entourage kamperen.

Slachtoffer in beeld

In het begin is het allemaal fun and games, en het gezelschap struint luid lachend door het bos. Maar als ze even later op een echt slachtoffer stuiten, is de grap er snel vanaf. Paul weet duidelijk niet hoe hij moet reageren, en kiest dan maar voor enkele onrespectvolle uitspraken - inclusief Toy Story-muts. Ze verwittigen uiteindelijk de politie en blazen hun kampeertrip af, maar Logan gooit de video wél online en laat daarin ook het lijk zien.

Wat volgt is een barrage aan kritiek. Duizenden mensen pikten het niet dat Paul munt wilde slaan uit een tragedie en vonden dat hij de man nooit in beeld had mogen brengen. Zelf probeerde hij zich eruit te praten door te zeggen dat hij de aandacht had willen vestigen op een maatschappelijk probleem, maar dat maakte het alleen maar erger. Uiteindelijk mengden zelfs enkele celebrity’s zich in de discussie: onder meer Game of Thrones-actrice Sophie Turner zette Logan op zijn plaats voor zijn ‘walgelijke’ daden en halfslachtige verontschuldiging.

Extra volgers

Intussen heeft Paul zich nogmaals verontschuldigd en heeft hij zijn kanaal even op pauze gezet om te bezinnen over zijn daden. Maar ondanks alle kritiek heeft het voorval hem geen windeieren gelegd. Nadat het schandaal uitbrak, maakte de vlogger een fikse sprong vooruit in zijn aantal abonnees. Normaal krijgt hij iedere dag ongeveer 50.000 volgers extra, maar op drie januari waren er dat meer dan 81.000. Zijn verontschuldigingsvideo werd intussen ook meer dan 29 miljoen keer bekeken - normaal is dat zo’n 6 miljoen. Zijn hoofdkanaal heeft nu meer dan 15 miljoen volgers, en Logan is nog een stukje rijker geworden.

06-01-2018 om 01:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier vrouwen beschuldigen filmmaker Paul Haggis van seksueel misbruik

Vier vrouwen beschuldigen filmmaker Paul Haggis van seksueel misbruik

https://www.mupload.nl/img/m0rt65f85so.jpg

Vier vrouwen hebben klacht ingediend tegen de Canadese regisseur Paul Haggis. Dat melden Amerikaanse media. Hij zou twee van hen verkracht hebben.

De 64-jarige Haggis werd in eerste instantie door één vrouw, een uitgever, aangeklaagd voor verkrachting. De rechtszaak die de vrouw tegen hem aanspande, bracht drie andere vrouwen ertoe eveneens met hun verhaal naar buiten te komen.

De vrouwen verklaarden allen dat de regisseur hen eerst vroeg om hem te kussen en agressief werd als ze dat weigerden. Twee vrouwen, onder wie Haleigh Breest die als eerste klacht indiende, zouden verplicht zijn geweest om hem oraal te bevredigen en daarna verkracht zijn geworden door Haggis. 

De twee andere vrouwen werden tegen hun zin door Haggis gekust, maar konden wegkomen vooraleer er meer gebeurde. Een van hen kreeg nadien nog verschillende sms’en van de regisseur.

Haggis heeft de originele klacht over verkrachting steeds ontkend en diende een tegenvordering in. Volgens hem gebruikt de vrouw de valse klacht om hem af te persen, aangezien ze 9 miljoen dollar vroeg om toch niet naar de rechter te stappen. Haggis’ advocate Christine Lepera ontkent ook de beschuldigingen van de andere vrouwen. “Hij heeft niemand verkracht”, zei ze.

Oscar-winnende films

Haggis raakte in het midden van de jaren 2000, nadat hij scenario’s schreef voor televisiereeksen, bekend bij het grote publiek toen hij de eerste scenarist werd die twee jaar na elkaar de Oscar voor de beste film won met “Million Dollar Baby” en “Crash”, waarvan hij ook de regisseur is.

06-01-2018 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks kritiek: rapper Boef duikt op in ons land

Ondanks kritiek: rapper Boef duikt op in ons land

https://www.mupload.nl/img/k0gkak.jpg

Rapper Boef was de afgelopen dagen niet uit het nieuws weg te slaan. Zijn uitspraken over vrouwen schoten bij zowat iedereen in het verkeerde keelgat. Boef lijkt evenwel niet van plan te zijn zich nu op de achtergrond te houden: eerder vandaag dook hij op in Genk.

Sofiane Boussaadia, zoals Boef echt heet, deelde zijn bezoek aan Limburg op Snapchat. Hij kwam op visite bij de Genkse rapper en producer Chahid Farih, maar poseerde ook met fans.

“Je ziet het, ik ben in Genk beland. Ik ben nog steeds met die strijders”, zei Boef in het filmpje. Op de achtergrond moedigen een aantal jongeren de rapper aan. Boef deelde ook een filmpje waarin hij een kind laat plaatsnemen achter het stuur van een stilstaande Range Rover: “Hij wou een foto in de Range, dan gooien we hem effe in de Range”, aldus Boef op Snapchat.

De rapper ging verder ook op restaurant in Genk met Chahid Farih, met wie hij daarna naar de Ardennen trok. Ze gaan er samen aan muziek werken.

06-01-2018 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanning alom: midseizoenfinale van familie eindigt op een ware thriller

Spanning alom: midseizoenfinale van familie eindigt op een ware thriller

https://www.mupload.nl/img/x6lk81r.jpg

Het leek erop dat Véronique haar allergrootste geheim aan Mathias had opgebiecht maar dat bleek helemaal niet het geval. De zus van Peter droeg een bijzonder groot geheim met zich mee. Met de opgraving van de kist van Guido Van den Bossche senior, die 18 jaar geleden werd vertolkt door Karel Deruwe, wordt eindelijk het mysterieuze potje geopend dat al die jaren gedekt is gebleven.

De opgegraven kist van Guido Van den Bossche blijkt uiteindelijk leeg te zijn. Het geeft oprechte verwondering bij Peter en Amélie, maar gespeelde verbazing bij Véronique, want haar goedbewaarde geheim dreigt na bijna twintig jaar dan toch uit te komen.

Hints en tips

De aflevering van vrijdag stond alvast bol van de tips en plotwendingen over wat er nu eigenlijk aan de hand is. De echte Familie-fan moest beroep doen op zijn kennis van de soap om bij elkaar te puzzelen wat er zich de voorbije twintig jaar heeft afgespeeld.

Wie had immers gedacht dat Herwig Verleyen, de ex van Véronique die in 1999 één seizoen meespeelde, plots zou opduiken? Peter Van den Bossche moest aan het eind alvast nog eens kort parafraseren wat destijds het aandeel was van de man in de soap. In een notendop: Véronique, die ooit een relatie had met Herwig, wou hem na het overlijden van Guido de leiding geven in VDB Electronics. Alleen is die leiding toen naar Vincent Missotten gegaan, de man die vlak voordien nog procureur was en verantwoordelijk voor het autopsierapport van … Guido Van den Bossche. Al leidt zijn naam wel tot een dood spoor: de man is al vele jaren overleden.

Bovendien is er nog de rol van begrafenisondernemer De Gendt: hij kreeg 25.000 euro van Véronique en Herwig om een lege kist te laten begraven. Nu eist de man van haar nog eens dat bedrag omdat de zaak dreigt uit te komen. Peter is immers intussen samen met Amélie een onderzoek gestart naar wat er destijds verkeerd is gelopen tijdens de autopsie. Een geheim dat sneller dan verwacht onthuld zou kunnen worden.

Paniek

Dat zorgde ervoor dat Véronique in paniek schiet, maar ze krijgt het deksel op de neus: “Jij moet de puinhoop opruimen, jij hebt mij de opdracht gegeven, jij wou je vader dood”, krijgt ze van Herwig te horen.

Hoe zat het dan met de terugkeer van Guido Van den Bossche? De honger werd snel gestild want na enkele minuten dook hij op aan het ziekenhuisbed van de doodzieke Jan Van den Bossche. “Je kan niet zonder mij. Je weet dat ik je nooit in de steek zal laten. Je moet vechten, herpak je”, waren de eerste woorden aan zijn broer.

Jan probeert de ontmoeting met zijn broer te beschrijven, maar het enkel Anna wil hem geloven. Hebben de bomma en Jan gelijk? Of blijkt het allemaal een grote droom? De midseizoensfinale heeft alvast een spannende thriller ontketend.

06-01-2018 om 00:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officieel: ‘Game of Thrones’ keert pas terug in 2019

Officieel: ‘Game of Thrones’ keert pas terug in 2019

https://www.mupload.nl/img/j1stkudv.jpg

De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar het langverwachte achtste en laatste seizoen van de succesreeks ‘Game of Thrones’ komt pas uit in 2019. Dat bevestigt HBO, de zender waar de reeks wordt uitgezonden, vandaag.

Eerder raakte ook bekend dat het achtste seizoen van ‘Game of Thrones’ ook het duurste wordt. Volgens vakblad Variety zullen de zes afleveringen elk niet minder dan 15 miljoen dollar of 12,7 miljoen euro kosten. Daarbij dient opgemerkt dat elke episode wellicht de duur van een langspeelfilm zal hebben.

Ter vergelijking: het tweede seizoen spendeerde HBO 6 miljoen dollar (5,1 miljoen euro) per aflevering en voor het zesde seizoen was dat al 10 miljoen dollar (8,5 miljoen euro) per episode. Over het budget voor het jongste, zevende seizoen met zeven afleveringen, bestaat geen duidelijkheid. Een cinematograaf die aan de show meewerkt becijferde dat het om 12 miljoen euro per aflevering ging.

04-01-2018 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: Roel Vanderstukken terug bij ‘Familie’

Eindelijk: Roel Vanderstukken terug bij ‘Familie’

https://www.mupload.nl/img/uk358z.jpg

Al enkele weken zien we Govert Deploige aan het werk als Benny in ‘Familie’. Een waardige vervanger voor Roel Vanderstukken (41), die enkele maanden moest herstellen van zijn hartoperatie. Op Instagram heeft Roel vandaag goed nieuws: hij staat terug op de set van de soap.

Roel moest revalideren van zijn hartoperatie, dus moest ‘Familie’ op zoek naar een tijdelijke vervanger. Dat werd Govert Deploige, vooral bekend voor zijn rollen in ‘Thuis’ en ′W817′.

Voor Govert was 18 december de laatste draaidag. Roel wilde zo snel mogelijk zijn rol weer opnemen. En dat is nu dus gebeurd, zo schrijft hij op Instagram: “Kijk eens wie terug is #vtmfamilie BackInBennyBusiness.” ‘Familie’-fans kunnen zich vanaf 3 maart opnieuw verwachten aan hun oude, vertrouwde Benny.

04-01-2018 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er komt dan toch een nieuw seizoen van ‘Prison Break’

Er komt dan toch een nieuw seizoen van ‘Prison Break’

https://www.mupload.nl/img/rgfo78.jpg

Er lijkt toch een nieuw seizoen van ‘Prison Break’ te komen. Dat blijkt uit de woorden van Michael Thorn, de entertainmentbaas van de Amerikaanse zender FOX, die donderdag sprak met journalisten.

“We zijn een nieuwe serie afleveringen van ‘Prison Break’ aan het ontwikkelen”, aldus Thorn. “Daar zijn we heel enthousiast over. Als we meer weten dan maken we dat bekend. Maar het is zeker dat we er aan werken.”

De nieuwe serie is een verrassing voor de fans. In april vorig jaar keerde de serie na acht jaar terug op de televisie, maar zowel bedenker en scriptschrijver Paul Scheuring als FOX maakten toen duidelijk dat het bij één seizoen zou blijven.

04-01-2018 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Van Herreweghe bant Tom Cruise van het scherm

Steven Van Herreweghe bant Tom Cruise van het scherm

https://www.mupload.nl/img/8ecnk6a6.jpg

Slecht nieuws voor de fans van Tom Cruise. Steven Van Herreweghe bant de geplande ‘Mission: Impossible’-film zaterdagavond van het scherm. Waarom? Daarvoor moeten we 45 jaar terug in de tijd. 

In zijn nieuwe programma nodigt Steven Van Herreweghe ‘Van Algemeen Nut’ enkele bekende en minder bekende mensen uit. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: allemaal zijn ze ooit op televisie geweest. Samen met hen zoomt Steven elke week even dieper in op hun televisiemoment.

“Met een moord naar bed”

Vanavond is de kleurrijke Robert Vantorre te gast. De nu hoogbejaarde vloerder spuwde in 1973 op tv zijn gal over het aanbod van de toenmalige BRT. Onder meer de politiereeks ‘Mannix’ moest eraan geloven. “Da’s iedere zaterdagavond dat ze ons met een moord naar bed sturen”, aldus Robert in 1973. “Kunnen ze op zaterdag geen kluchtig programma tonen? Je komt thuis na een dag hard werken, en wat krijg je als dessert? Een moord.”

Van Herreweghe wil het goed maken met Robert. En omdat er in ‘Mission: Impossible’ welgeteld 38 moorden gebeuren, grijpt hij in. Hij verandert de zaterdagavondfilm in ‘Finding Neverland’, een Amerikaanse biografische dramafilm gebaseerd op het toneelstuk ‘The Man Who Was Peter Pan’. 

De VRT heeft de programma-aanpassing bevestigd.

04-01-2018 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwarring in ‘Familie’: wat is er aan de hand met de doodskist van Guido Van den Bossche?

Verwarring in ‘Familie’: wat is er aan de hand met de doodskist van Guido Van den Bossche?

https://www.mupload.nl/img/w00tbt.jpg

In de spannende midseason dubbele finaleaflevering van ‘Familie’ komen we eindelijk te weten wat er 18 jaar geleden met Guido Van den Bossche is gebeurd. Op vraag van zijn dochter Amélie werd in de aflevering van vandaag zijn lijk opgegraven. En dat opent een mysterieus potje dat al die jaren gedekt is gebleven.

Peter Van den Bossche (Gunther Levi) en Amélie De Wulf (Erika Van Tielen) zijn halfbroer en halfzus. Dat kregen de twee geliefden enkele dagen geleden al zwart op wit te lezen in Familie. Maar Amélie wil een sluitende DNA-test en eist dat het lijk van haar vader Guido wordt opgegraven. Daarnet was te zien hoe de opgravers een verbijsterende ontdekking deden tijdens de werken. En dit enkele maanden na de speculaties over een mogelijke terugkeer van acteur Karel Deruwe, die opnieuw op de Familie-set zou gesignaleerd zijn. Wat is er met Guido aan de hand?

Opmerkelijk: in de doodsbrief die VTM destijds publiceerde als promotie voor de aflevering waarin de afscheidsplechtigheid van Guido plaatsvond, staat zwart op wit dat de man gecremeerd is. Dat zou betekenen dat het lichaam van Guido in een urne zit, ofwel op de begraafplaats of bij één van de familieleden thuis. Een opgraving met kist en bijhorende zerk: het roept dus enige vragen op.

De makers van ‘Familie’ geven voorlopig nog niets prijs over het verloop van de aflevering, dus het is afwachten tot vrijdag om te zien hoe dat ‘probleempje’ wordt opgelost. 

Nog een fout

Naast de opgraving die eigenlijk niet zou kunnen, merkten aandachtige kijkers nóg een fout op. Op de grafsteen staat namelijk dat Guido Van den Bossche in 2000 overleden is en Guido overleed in 1999. Alweer een foutje dus.

04-01-2018 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva De Roo en Jan Paternoster pronken met liefde op Instagram

Eva De Roo en Jan Paternoster pronken met liefde op Instagram

https://www.mupload.nl/img/2mwowlsoacwa.jpg

Na de marathonradio tijdens de Warmste week van Studio Brussel had Eva De Roo wel een vakantie verdiend. Daarvoor trok ze niet naar naar de zon zoals collega Linde Merckpoel, maar wel naar New York. Haar vriend Jan Paternoster (29), bandlid van ‘The Black Box Revelation’, ging mee.

Yan en Kees ✌️” plaatst de 29-jarige radiodj bij haar foto. Daarmee verwijst ze naar de Yankees, de bijnaam voor de inwoners van New York, en natuurlijk heet ook haar vriend Jan.

03-01-2018 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spannende tijden in ‘Familie’: duikt Guido Van den Bossche na al die tijd weer op?

Spannende tijden in ‘Familie’: duikt Guido Van den Bossche na al die tijd weer op?

https://www.mupload.nl/img/ftw4nvgwey9j0.jpg

Grote vragen bij het publiek van ‘Familie’: wat zal er gebeuren nu Amélie De Wulf, de zus van Lars, toestemming heeft gekregen om het lichaam van Guido op te graven? 

Het lijkt erop dat Guido Van den Bossche wel eens uit de dood zou kunnen terugkeren. Nochtans stierf het personage, dat gespeeld werd door acteur Karel Deruwe, achttien jaar geleden een gruweldood op Malta. Zou het dan toch kunnen dat dat hele voorval in scène is gezet? En wat betekent dat voor de rest van de familie? 

Alles zal onthuld worden in de seizoensfinale, een dubbele aflevering die op vrijdag zal worden uitgezonden. Nog even afwachten dus...

03-01-2018 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!