Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: Roel Vanderstukken terug bij ‘Familie’

Eindelijk: Roel Vanderstukken terug bij ‘Familie’

https://www.mupload.nl/img/uk358z.jpg

Al enkele weken zien we Govert Deploige aan het werk als Benny in ‘Familie’. Een waardige vervanger voor Roel Vanderstukken (41), die enkele maanden moest herstellen van zijn hartoperatie. Op Instagram heeft Roel vandaag goed nieuws: hij staat terug op de set van de soap.

Roel moest revalideren van zijn hartoperatie, dus moest ‘Familie’ op zoek naar een tijdelijke vervanger. Dat werd Govert Deploige, vooral bekend voor zijn rollen in ‘Thuis’ en ′W817′.

Voor Govert was 18 december de laatste draaidag. Roel wilde zo snel mogelijk zijn rol weer opnemen. En dat is nu dus gebeurd, zo schrijft hij op Instagram: “Kijk eens wie terug is #vtmfamilie BackInBennyBusiness.” ‘Familie’-fans kunnen zich vanaf 3 maart opnieuw verwachten aan hun oude, vertrouwde Benny.

04-01-2018 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er komt dan toch een nieuw seizoen van ‘Prison Break’

Er komt dan toch een nieuw seizoen van ‘Prison Break’

https://www.mupload.nl/img/rgfo78.jpg

Er lijkt toch een nieuw seizoen van ‘Prison Break’ te komen. Dat blijkt uit de woorden van Michael Thorn, de entertainmentbaas van de Amerikaanse zender FOX, die donderdag sprak met journalisten.

“We zijn een nieuwe serie afleveringen van ‘Prison Break’ aan het ontwikkelen”, aldus Thorn. “Daar zijn we heel enthousiast over. Als we meer weten dan maken we dat bekend. Maar het is zeker dat we er aan werken.”

De nieuwe serie is een verrassing voor de fans. In april vorig jaar keerde de serie na acht jaar terug op de televisie, maar zowel bedenker en scriptschrijver Paul Scheuring als FOX maakten toen duidelijk dat het bij één seizoen zou blijven.

04-01-2018 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Van Herreweghe bant Tom Cruise van het scherm

Steven Van Herreweghe bant Tom Cruise van het scherm

https://www.mupload.nl/img/8ecnk6a6.jpg

Slecht nieuws voor de fans van Tom Cruise. Steven Van Herreweghe bant de geplande ‘Mission: Impossible’-film zaterdagavond van het scherm. Waarom? Daarvoor moeten we 45 jaar terug in de tijd. 

In zijn nieuwe programma nodigt Steven Van Herreweghe ‘Van Algemeen Nut’ enkele bekende en minder bekende mensen uit. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: allemaal zijn ze ooit op televisie geweest. Samen met hen zoomt Steven elke week even dieper in op hun televisiemoment.

“Met een moord naar bed”

Vanavond is de kleurrijke Robert Vantorre te gast. De nu hoogbejaarde vloerder spuwde in 1973 op tv zijn gal over het aanbod van de toenmalige BRT. Onder meer de politiereeks ‘Mannix’ moest eraan geloven. “Da’s iedere zaterdagavond dat ze ons met een moord naar bed sturen”, aldus Robert in 1973. “Kunnen ze op zaterdag geen kluchtig programma tonen? Je komt thuis na een dag hard werken, en wat krijg je als dessert? Een moord.”

Van Herreweghe wil het goed maken met Robert. En omdat er in ‘Mission: Impossible’ welgeteld 38 moorden gebeuren, grijpt hij in. Hij verandert de zaterdagavondfilm in ‘Finding Neverland’, een Amerikaanse biografische dramafilm gebaseerd op het toneelstuk ‘The Man Who Was Peter Pan’. 

De VRT heeft de programma-aanpassing bevestigd.

04-01-2018 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwarring in ‘Familie’: wat is er aan de hand met de doodskist van Guido Van den Bossche?

Verwarring in ‘Familie’: wat is er aan de hand met de doodskist van Guido Van den Bossche?

https://www.mupload.nl/img/w00tbt.jpg

In de spannende midseason dubbele finaleaflevering van ‘Familie’ komen we eindelijk te weten wat er 18 jaar geleden met Guido Van den Bossche is gebeurd. Op vraag van zijn dochter Amélie werd in de aflevering van vandaag zijn lijk opgegraven. En dat opent een mysterieus potje dat al die jaren gedekt is gebleven.

Peter Van den Bossche (Gunther Levi) en Amélie De Wulf (Erika Van Tielen) zijn halfbroer en halfzus. Dat kregen de twee geliefden enkele dagen geleden al zwart op wit te lezen in Familie. Maar Amélie wil een sluitende DNA-test en eist dat het lijk van haar vader Guido wordt opgegraven. Daarnet was te zien hoe de opgravers een verbijsterende ontdekking deden tijdens de werken. En dit enkele maanden na de speculaties over een mogelijke terugkeer van acteur Karel Deruwe, die opnieuw op de Familie-set zou gesignaleerd zijn. Wat is er met Guido aan de hand?

Opmerkelijk: in de doodsbrief die VTM destijds publiceerde als promotie voor de aflevering waarin de afscheidsplechtigheid van Guido plaatsvond, staat zwart op wit dat de man gecremeerd is. Dat zou betekenen dat het lichaam van Guido in een urne zit, ofwel op de begraafplaats of bij één van de familieleden thuis. Een opgraving met kist en bijhorende zerk: het roept dus enige vragen op.

De makers van ‘Familie’ geven voorlopig nog niets prijs over het verloop van de aflevering, dus het is afwachten tot vrijdag om te zien hoe dat ‘probleempje’ wordt opgelost. 

Nog een fout

Naast de opgraving die eigenlijk niet zou kunnen, merkten aandachtige kijkers nóg een fout op. Op de grafsteen staat namelijk dat Guido Van den Bossche in 2000 overleden is en Guido overleed in 1999. Alweer een foutje dus.

04-01-2018 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva De Roo en Jan Paternoster pronken met liefde op Instagram

Eva De Roo en Jan Paternoster pronken met liefde op Instagram

https://www.mupload.nl/img/2mwowlsoacwa.jpg

Na de marathonradio tijdens de Warmste week van Studio Brussel had Eva De Roo wel een vakantie verdiend. Daarvoor trok ze niet naar naar de zon zoals collega Linde Merckpoel, maar wel naar New York. Haar vriend Jan Paternoster (29), bandlid van ‘The Black Box Revelation’, ging mee.

Yan en Kees ✌️” plaatst de 29-jarige radiodj bij haar foto. Daarmee verwijst ze naar de Yankees, de bijnaam voor de inwoners van New York, en natuurlijk heet ook haar vriend Jan.

03-01-2018 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spannende tijden in ‘Familie’: duikt Guido Van den Bossche na al die tijd weer op?

Spannende tijden in ‘Familie’: duikt Guido Van den Bossche na al die tijd weer op?

https://www.mupload.nl/img/ftw4nvgwey9j0.jpg

Grote vragen bij het publiek van ‘Familie’: wat zal er gebeuren nu Amélie De Wulf, de zus van Lars, toestemming heeft gekregen om het lichaam van Guido op te graven? 

Het lijkt erop dat Guido Van den Bossche wel eens uit de dood zou kunnen terugkeren. Nochtans stierf het personage, dat gespeeld werd door acteur Karel Deruwe, achttien jaar geleden een gruweldood op Malta. Zou het dan toch kunnen dat dat hele voorval in scène is gezet? En wat betekent dat voor de rest van de familie? 

Alles zal onthuld worden in de seizoensfinale, een dubbele aflevering die op vrijdag zal worden uitgezonden. Nog even afwachten dus...

03-01-2018 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeff Hoeyberghs uit rechtszaal gezet omdat hij patiënte “een verfrommelde broodzak” noemde

Jeff Hoeyberghs uit rechtszaal gezet omdat hij patiënte “een verfrommelde broodzak” noemde

https://www.mupload.nl/img/iqcrrbqz.jpg

Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs neemt geen blad voor de mond. Ook niet in een rechtszaal, zo blijkt. Op Facebook spuwt hij zijn gal over het feit dat de rechter hem buitenzette. Hij had namelijk de term ‘verfrommelde broodzak’ gebruikt.

“Mijn verdedigingsproces over een littekentje werd afgepakt doordat de rechter me, na veertig seconden persoonlijk pleidooi, buiten gooide voor het gebruik van het woord ’verfrommelde broodzak. Preterminale verkleutering”, klinkt het op zijn Facebook-pagina. 

“Geen smaad aan de rechtbank ofzo hoor,” verdedigt hij zijn standpunt. “Het ging gewoon over de stralende patiënte die vroeger een ..... .... was.”

Wanneer het proces wordt hernomen is nog niet bekend.

03-01-2018 om 19:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manager Rapper Boef: “Hij moet nu laten zien wie hij echt is”

Manager Rapper Boef: “Hij moet nu laten zien wie hij echt is”

https://www.mupload.nl/img/g7g6e5h1e.jpg

Sofiane Boussaadia, alias rapper Boef, zal de komende tijd “moeten laten zien wie hij echt is’” Dat stelt SPEC, het management van de artiest die de laatste dagen onder vuur ligt na zijn uitspraak over vrouwen. De rapper kreeg tijdens de jaarwisseling een lift van drie vrouwen die hij ‘hoeren’ noemde.

“Wij zijn ook erg geschrokken van de uitlatingen van Boef, omdat we hem daarin niet herkennen”, stelt een woordvoerder van SPEC, het label en management waar Ali B. directeur is. De twee werkten samen en scoorden een hit met Ik ga weg. Ali B. belde in de voorbije dagen met Boef, die inmiddels zijn excuses heeft gemaakt. “Hij heeft ons uitgelegd dat hij dronken een Snapchat had geplaatst waarna hij de volgende dag bestookt werd met reacties. Hij voelde zich aangevallen en heeft in een vlaag van woede impulsief gereageerd. Hij maakte zelf de vergelijking met als je in een ruzie met een naaste iets zegt wat je achteraf niet echt meent. We zijn blij dat hij zelf excuses heeft gemaakt en staan daar achter”, aldus SPEC, dat ook artiesten als Ronnie Flex, Brace en Keizer in de stal heeft.

 “Boef is nu één jaar beroemd en leert elke dag wat het betekent om BN’er te zijn. Dit soort gedrag past daar niet bij. Dit weet hij ook en hij deelt deze mening. We kijken nu vooruit, want je kan een fout niet goedpraten met woorden maar wel met daden. Het is aan Boef om te laten zien wie hij echt is.”

Excuses

SPEC trekt de rapper de komende tijd dan ook niet terug. Gisteravond stond hij ‘gewoon’ in de Rotterdamse club Villa Thalia. “Hij heeft een fout gemaakt en heeft zijn excuses aangeboden. We moeten weer verder. De komende weken zit hij in de studio voor zijn nieuwe album. We passen zijn planning niet aan.”

Het management gaat “op dit moment nog niet” in gesprek met de radiostations. Het is wel alert op begeleiding van Boef. “Wij hebben een goed team om onze artiesten op meerdere fronten te begeleiden, maar het blijven mensen met een eigen verhaal die fouten kunnen maken. Belangrijkste is dat iemand mans genoeg kan zijn om een fout te erkennen en bereid is daar iets mee te doen. Zolang dit het geval is dan is dit voor ons een basis om de schouders er onder te zetten.”

03-01-2018 om 18:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkin Park songwriter Mike Shinoda doet opvallende onthulling: “Ik werk terug aan een nieuw nummer”

Linkin Park songwriter Mike Shinoda doet opvallende onthulling: “Ik werk terug aan een nieuw nummer”

https://www.mupload.nl/img/j8kvfq.jpg

Songwriter Mike Shinoda is niet van plan om Linkin Park een stille dood te laten sterven. Hij mist zijn bandgenoot en frontman Chester Bennington verschrikkelijk, maar schreef wel een nieuw nummer voor de band. 

Het nummer heet ‘Looking For An Answer’. Shonda schreef het vlak na de dood van Bennington, die vorig jaar uit het leven stapte. 

De songwriter liet al voorlopige versies van het nummer horen tijdens livestreams op Instagram, en belooft zo snel mogelijk de afgewerkte versie uit te brengen. De band speelde het nummer ook al op een memorialconcert voor Chester. 

“Het nummer zit nog maar aan stap één,” legt Shonda uit op Twitter. “Maar ik zal alle updates met jullie delen.”

02-01-2018 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofie en Kenzo winnen ‘Ons Eerste Huis’ met verpletterende meerwaarde van hun woning

Sofie en Kenzo winnen ‘Ons Eerste Huis’ met verpletterende meerwaarde van hun woning

https://www.mupload.nl/img/h1j36g.jpg

De kogel is door de kerk: na wekenlang verbouwen en inrichten aan een hels tempo is de winnaar van het tweede seizoen van het VIER-programma ‘Ons Eerste Huis’ bekend. Sofie en Kenzo wisten hun huis de grootste meerwaarde te geven en werden daarom beloond met 100.000 euro.

De spanning was te snijden in de finale. De drie koppels namen samen met hun achterban plaats in hun nieuw ingerichte salon en hoopten er bezoek te krijgen van presentator Bartel Van Riet. Die viel met de ultieme kamertrofee binnen in het huis van Sofie, Kenzo en hun zoontje Ruiz in Erembodegem. Het koppel gaf hun huis door de verbouwingen een meerwaarde van maar liefst 50.769 euro en verpletterde de concurrentie daarmee. 

Peetje Etienne

“Dit is nog slechter dan een kind kopen”, vertelde Sofie, toen ze in spanning zat te wachten op de uitslag. Toen Bartel eenmaal hun woonkamer betrad, sprong Kenzo van pure vreugde op de presentator. Het koppel bedankte ook hun 75-jarige ‘peetje’ Etienne die dag in dag uit klaarstond om te helpen. Bartel vertelde het koppel nog dat ze geen slechte zaak gedaan hebben door zonnepanelen op hun woning te plaatsen. Ook de vier kamertrofeeën die ze doorheen het programma wonnen, zorgden voor een meerwaarde, maar die gaven niet eens de doorslag, klonk het.

Grote teleurstelling

Boy en Aimee uit Lanaken en Brent en Valerie uit Langdorp konden hun teleurstelling niet wegsteken. “Meen je dat nu?”, riep Aimee uit toen ze te horen kreeg dat ze met 10.350 euro voor de minste meerwaarde gezorgd hadden. Ook Valerie had op de hoofdprijs gehoopt. “Are you fucking kidding me? Dat snap ik echt niet!”, klonk het uit haar mond toen ze te weten kwam dat Sofie en Kenzo de winnaars van het programma zijn.

02-01-2018 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Van Herreweghe krijgt niets dan lof van zijn vriendin Katrien: “Het leven gaat nooit saai zijn met jou”

Steven Van Herreweghe krijgt niets dan lof van zijn vriendin Katrien: “Het leven gaat nooit saai zijn met jou”

https://www.mupload.nl/img/2dxxoguwl3u.jpg

De eindejaarsperiode staat altijd garant voor een hele reeks lieve woorden. Ook Katrien Vanderlinden, de vriendin van Steven Van Herreweghe, liet zich op Instagram verleiden tot een lofrede voor de presentator. Het koppel vierde afgelopen weekend dat ze tien jaar een samen zijn.

“Op 30 december 2007 leerde ik deze gekke man kennen in Café Allee in Leuven. Wat een prachtig leven hebben we samen al gehad! Bedankt voor alle geweldige vrienden die je me hebt leren kennen, plekken in de wereld waar je me mee naartoe hebt genomen, onze 2 zalige ventjes, onze thuis, je geduld, je onvoorwaardelijkheid, je ongelofelijke positiviteit en natuurlijk ook de anonieme telefoontjes waarbij je me belt met een andere stem en doet alsof je Roger van het cultureel centrum van Linkebeek bent die me wilt inhuren om een videocaptatie te doen van 2 bronstige emoe’s op het podium. Love you m’n baasje, het leven gaat nooit saai zijn met jou!”, schrijft Katrien bij een foto van hun beiden op Instagram. Leuk weetje, de foto werd gemaakt door een van hun zoontjes.

Steven en Katrien gingen eind 2015 een tijdje uit elkaar nadat de presentator voor de charmes van MNM-presentatrice Julie Van den Steen gevallen was, maar een jaar later kozen ze opnieuw voor elkaar.

02-01-2018 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvallend: Bart De Pauw is man van het jaar in Humo

Opvallend: Bart De Pauw is man van het jaar in Humo

https://www.mupload.nl/img/2s2v3co1b12yf.jpg

Bart De Pauw was zeker geen onopgemerkt persoon in 2017. Vanwege beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag verloor hij zijn job bij de VRT. Niet de meest positieve berichtgeving, maar toch werd hij de man van het jaar in de Pop Poll van Humo. 

De lezers van Humo hebben Bart De Pauw alsnog verkozen tot man van het jaar. De redactie verklaart dit doordat vele stemmers gewoon op élke categorie op Bart De Pauw hebben gestemd, zelfs in die van ‘beste actrice’. Hij staat dan ook op nummer 2 in de categorie ‘lul van het jaar’, net onder Donald Trump. 

Ook Johnny Depp, die in opspraak kwam omdat hij zijn ex-vrouw Amber Heard mishandelde, wint alsnog de titel van ‘beste acteur’.

02-01-2018 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef in Nederland: rapper Boef maakt vrouwen uit voor ‘hoeren’

Ophef in Nederland: rapper Boef maakt vrouwen uit voor ‘hoeren’

https://www.mupload.nl/img/hkjngo.jpg

Er is in Nederland flink wat ophef ontstaan om uitspraken van rapper Boef. Enkele feestvierende dames hadden de Nederlandse artiest een lift aangeboden, maar werden uitgemaakt voor “hoeren”. Boef vindt het blijkbaar niet kunnen dat ze om acht uur ’s ochtends op wandel waren na een uitstapje naar de club.

Sofiane Boussaadi, zoals Boef heet in het echt, heeft geen al te beste Nieuwsjaarsdag achter de rug: hij kreeg met wagenpech te kampen, en moest door zijn lekke band halt houden in Eindhoven. Er kwam gelukkig hulp uit onverwachte hoek, want drie vrouwen boden de artiest bij het voorbijkomen een lift aan.

Wat volgde was echter geen bedankje van Boef, maar wel een verwijt. “Opgehaald door drie kechs”, schreef hij op Snapchat. Kech is een woord uit het Marokkaans Arabisch en betekent zo veel als ‘hoer’ of ‘slet’.  

Storm van kritiek

Boef deelde zijn uitspatting opmerkelijk genoeg zelf Snapchat. Het gevolg laat zich al raden: de zingende Nederlander kreeg meteen een storm van kritiek over zich heen. Heel wat Nederlanders kruipen in hun pen op de sociale media om hun gal te spuwen. Maar in plaats van excuses aan te bieden na alle heisa, doet Boef er nog een schepje bovenop.

“Even een opmerking voor al die ’kechs”, zegt hij in een opvallend nieuw filmpje. “Ik heb mensen boos gemaakt omdat ik kech zeg, maar wat doen jullie in een club met alcohol, met korte rokjes, om acht uur ’s ochtends, met jongens? Wat ben je aan het doen? Je bent gewoon een kech”, klinkt het. ”Als je thuis zit, de hele dag niks doet, studeren, niks doet en naar papa en mama luistert, dan noem ik je een vrouw. Maar ga niet als je een kech bent, boos worden als ik je een kech noem, want je bent een kech! Klaar. Snap je?”

02-01-2018 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salma Hayek (51) showt ongelofelijk figuur op Instagram

Salma Hayek (51) showt ongelofelijk figuur op Instagram

https://www.mupload.nl/img/dqaohuk3a3j8y.jpg

“Ik hou van de oceaan. #zonderfilter.” Dat is wat actrice Salma Hayek gisteren bij een vakantiefoto schreef die ze voor haar 5.4 miljoen fans op Instagram postte. En ze werd overladen met complimentjes over haar erg strakke figuur.

Op de foto is Hayek te zien in een paarse bikini, met een zonnebril en strohoed op het hoofd. Ze is aan boord van een boot, waarmee ze onder meer walvissen ging spotten.

Op amper een dag tijd haalde het beeld bijna 350.000 likes. En de commentaren waren unaniem bewonderend. “Hoe mooi” en “Simpelweg spectaculair”, klinkt het onder meer. “Meisje, je ziet er fantastisch uit. Ik hoop dat ik er op die leeftijd ook nog zo hot uitzie als jij.” En “Het moment dat iemand van 30 jaar ouder er 30 keer beter uitziet dan jij.”

De foto komt twee weken nadat de actrice filmproducent Harvey Weinstein publiekelijk beschuldigde van ongewenst seksueel gedrag. In een opiniestuk in The New York Times met als titel ‘Harvey Weinstein is ook mijn monster’ vertelde ze hoe hij haar om orale seks vroeg. En hoe hij ermee dreigde de afwerking van haar film Frida tegen te houden als ze er geen lesbische naaktscène van zichzelf in zou steken.

01-01-2018 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Okselhaar belangrijker dan nieuwjaar?

Okselhaar belangrijker dan nieuwjaar?

https://www.mupload.nl/img/kv269h.jpg

Daar lijkt het wel op. Toen Madonna een foto met haar dochter Lourdes postte, ging noch zij, noch Lourdes met de aandacht lopen. Ook niet hun outfits of make-up, nee, het okselhaar van Lourdes stal de show. 

Een prachtige foto van twee gelukkige mensen, dacht men wanneer bovenstaand plaatje van Madonna afgelopen nacht op Instagram verscheen om het nieuwe jaar in te zetten. Tot de aandacht op het okselhaar van Lourdes, de 21-jarige dochter van Madonna, viel. Meteen kon het jonge meisje op heel wat commentaar van buitenstaanders rekenen. 

Of de maatschappij in 2018 klaar was voor de trend ‘okselhaar voor het nieuwe jaar’? Zo ziet het er helaas niet naar uit. Sorry, Lourdes.

01-01-2018 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Missie geslaagd: Toto met ‘Africa’ hoogste nieuwkomer in ‘De Tijdloze’

Missie geslaagd: Toto met ‘Africa’ hoogste nieuwkomer in ‘De Tijdloze’

https://www.mupload.nl/img/oima3jwfm79j.jpg

‘Africa’ van Toto is dit jaar de hoogste nieuwkomer in De Tijdloze 100 van Studio Brussel. Het eightiesnummer komt binnen op plaats 37. Missie geslaagd voor vijf vrienden uit het Lokerse die een hele Facebookcampagne op poten hadden gezet.

Voor hen hoeft het niet altijd Nirvana, Metallica of Gorki te zijn en verdient de catchy song uit 1982 een plek tussen de rockgroten. Meer dan 1.700 personen steunden in de afgelopen weken hun pagina ‘Stem Toto - Africa op 1 in De Tijdloze’. De keuze voor het  nummer is ingegeven door een van de vijf vrienden, die onlangs naar - jawel - Afrika verhuisde.

Tweedehoogste binnenkomer is Pearl Jam-zanger Eddie Vedder met ‘Society’, uit de soundtrack van Into The Wild. ‘Angie’ van The Rolling Stones stond sinds de start van De Tijdloze in 1987 onafgebroken genoteerd, haalde ooit de nummer één, maar is in editie 2017 uit de lijst verdwenen. Sterkste stijger dit jaar is ‘In The End’ van Linkin Park. Zanger Chester Bennington (41) stapte in de zomer uit het leven.   De plaat stijgt 55 plaatsen tot de zeventiende plek.

01-01-2018 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste “Star Wars”-film bracht al meer dan miljard dollar op

Nieuwste “Star Wars”-film bracht al meer dan miljard dollar op

https://www.mupload.nl/img/y46eeyz.jpg

Drie weken nadat hij in de zalen is gekomen, heeft de film ‘Star Wars: The Last Jedi’ al meer dan een miljard dollar aan inkomsten verzameld. Dat heeft Disney bevestigd.

Het achtste deel van de sciencefictionsaga van George Lucas stond op 31 december naar schatting op 1,040 miljard dollar (866 miljoen euro) inkomsten. Daarmee staat de film op een voorlopige 24ste plaats in de ranglijst van meest succesvolle films ooit, net voor ‘Despicable Me 3’ (in het Nederlands ‘Verschrikkelijke ikke 3’), ook uit 2017.

Verwacht wordt dat ‘Star Wars: The Last Jedi’ nog een heel aantal plaatsen zal opschuiven in de ranglijst. De film moet bijvoorbeeld nog uitkomen in China. In zijn openingsweekend bracht de nieuwste Star Wars alvast 220 miljoen dollar op in de Verenigde Staten en Canada. Alleen zijn voorganger ‘Star Wars: The Force Awakens’ deed het in 2015 beter. Deze laatste schopte het tot de op twee na meest succesvolle film aller tijden (met 2,07 miljard dollar inkomsten).

De meest succesvolle film aller tijden is ‘Avatar’ (2009). Die bracht wereldwijd 2,79 miljard dollar in het laatje. Op plaats twee staat ‘Titanic’ (2,19 miljard). FUL/(LOD)/

01-01-2018 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kampioenen redden de meubels voor Vlaamse film 2017

De Kampioenen redden de meubels voor Vlaamse film 2017

https://www.mupload.nl/img/xaal0qguvc.jpg

De Vlaamse film kreeg heel wat klappen in 2017. ‘FC De Kampioenen Forever’ zorgde op de valreep echter voor een klein lichtpuntje. De film overschreed gisteren de kaap van 300.000 betalende bezoekers. Daardoor kon het Vlaams Audiovisueel Fonds haar statistieken toch nog wat aanpassen.

‘FC De Kampioenen Forever’ was zonder twijfel de best bezochte Vlaamse film van 2017. De Vlaamse bezoekcijfers zorgen er zelfs voor dat de de film deze week op de eerste plaats komt te staan in de Belgische Top 10. Dat wil zeggen dat De Kampioenen zelfs ‘Star Wars: The Last Jedi’ voorbijsteken, en dat terwijl die film in heel België getoond wordt. 

Daarmee krijgt regisseur Jan Verheyen de eer om de twee beste presterende Vlaamse films van 2017 op zijn naam te hebben staan. Zijn andere film ′Het Tweede Gelaat’ heeft intussen namelijk iets meer dan 200.000 bezoekers gehad. 

FC De Kampioenen loopt nog even verder in alle Vlaamse steden.

01-01-2018 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen sprake meer van breuk tussen Gerard Picqué en Shakira

Geen sprake meer van breuk tussen Gerard Picqué en Shakira

https://www.mupload.nl/img/cbzywld8d4.jpg

Shakira en Gerard Piqué hadden een romantisch momentje op de luchthaven JFK in New York. En dus lijkt er niets aan van de moeilijkheden die de twee zouden hebben.

De veertig jarige zangeres en de 30-jarige voetballer van FC Barcelona waren in het bijzijn van hun kinderen Milan (4) en Sasha (2), die ook mee Kerstmis vierden in The Big Apple. Eerder deze week werd het viertal ook gespot in het stadion van The Knicks, een van de grootste basketbalteams van New York.

Shakira nam vakantie nadat ze vorige week liet weten dat ze haar ‘El Dorado’ tourne opnieuw oppakt. De popster zegde haar wereldtournee in november noodgedwongen af wegens een bloeding in de stembanden. Ook haar optreden in Sportpaleis werd afgezegd, maar dat staat nu gepland voor 7 juni 2018.

31-12-2017 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ‘FoKKoF’-trui van Barbara Sarafian verkoopt als zoete broodjes: “Mensen mailen me: ik moét die trui hebben”

De ‘FoKKoF’-trui van Barbara Sarafian verkoopt als zoete broodjes: “Mensen mailen me: ik moét die trui hebben”

https://www.mupload.nl/img/iqf9hk.jpg

De ‘FoKKoF’-truien van Barbara Sarafian (49) vliegen de deur uit. De actrice gaf de trui in het afgelopen seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ aan presentator Erik Van Looy. Sindsdien was de voorraad op één namiddag weg.

Het was een van de opvallende momenten uit het afgelopen seizoen van ‘De Slimste mens ter wereld’, Barbara Sarafian die een trui met haar stopwoordje ‘Fokkof’ aan Erik van Looy cadeau deed. “Mensen mailen mij: ik moét die trui hebben”, zegt Sarafian in Het Nieuwsblad. “Dan denk ik: gij hebt het motto van mijn trui nog niet goed begrepen.”

Barbara wil wel benadrukken dat FoKKoF geen agressieve boodschap met zich meedraagt. “Fokkof is een stopwoord van mij, het is zeker niet kwaad bedoeld. Het is meer een manier om te zeggen: Jongens, ken uw prioriteiten.”

31-12-2017 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!