Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Lomme reageert op #metoo: “Lok het niet uit door met je blote tieten rond te lopen”

Chris Lomme reageert op #metoo: “Lok het niet uit door met je blote tieten rond te lopen”

https://www.mupload.nl/img/lqp4ajd583jla.jpg

De Franse actrice Catherine Deneuve zegt in een open brief dat mannen het recht hebben om vrouwen (proberen) lastig te vallen en te flirten. De Vlaamse actrice Chris Lomme treedt haar bij en reageerde vanmorgen heftig op de #metoo-discussie bij het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx. “Ik had vroeger veel succes, want ik was wel een mooi meisje, en als je wordt nagefloten, dan streelt dat natuurlijk je ijdelheid”, zegt Lomme. Ze zegt er wel bij dat vrouwen het niet moeten uitlokken en met hun ‘blote tieten’ moeten rondlopen. “Flirten kan, maar mannen moeten wel hun poten thuis houden”, voegt ze eraan toe. Chris Lomme had zo haar eigen manier om de mannen op afstand te houden: “Ik zei altijd dat ik maagd was.”

10-01-2018 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shania Gooris: “Mijn mama wordt enorm hard onderschat door Vlaanderen”

Shania Gooris: “Mijn mama wordt enorm hard onderschat door Vlaanderen”

https://www.mupload.nl/img/vwj0586oa4dm.jpg

Ann Van Elsen begint zaterdag met een gloednieuw radioprogramma op Joe. In ‘De familie Van Elsen’ doet ze een gezellige babbel met bekendheden, maar ze stelt de vragen niet alleen. Ook haar dochter June en haar eigen mama doen mee. In de eerste aflevering komen Kelly Pfaff en haar dochter Shania langs. Zij is ondertussen een jonge vrouw van 17 en heeft een duidelijk mening over haar mama.

“Ik denk dat Vlaanderen mijn mama enorm hard onderschat in haar talenten”, vertelt Shania. “Ik weet wel waar dat vandaan komt, want ze gaan haar altijd zien als ‘de dochter van die van De Pfaffs’. Maar ze kan veel en mensen beseffen dat niet. Ze is bijvoorbeeld één van de beste dj’s die ik ken en dat wordt zo hard onderschat.”

Zestien jaar geleden leerde iedereen de familie van Jean-Marie Pfaff kennen in het realityprogramma ‘De Pfaffs’ bij VTM. In ‘De Familie Van Elsen’ vertellen ze over de scènes die ze liefst voor altijd willen wissen en of het al wel eens durft te kletteren ten huize Gooris. Voor de show begint nemen Kelly en Shania plaats in een biechtstoel, waarin de twee iets toevertrouwen aan Ann wat ze nog niet weten van elkaar.

Ann Van Elsen (38) begon deze zomer bij Joe en presenteerde de ochtend in het weekend en samen met Born neemt ze de ochtenden in de schoolvakanties over van Sven & Anke. Collega-dj Kenneth Stevens neemt nu de ochtend in het weekend voor zijn rekening.

10-01-2018 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pas bevallen Rosie Huntington-Whiteley is alweer superstrak

Pas bevallen Rosie Huntington-Whiteley is alweer superstrak

https://www.mupload.nl/img/3zac9uk.jpg

Rosie Huntington-Whiteley werd eind juni voor de eerste keer mama, maar het model deed de afgelopen maanden duidelijk meer dan enkel pampers verversen. Rosie ziet er namelijk alweer super strak uit.

Terwijl het bij ons nog erg koud is, zocht Rosie zonnigere oorden op. Het model trakteerde haar fans op Instagram op een foto waarop ze in bikini te zien is en trekt daarmee de aandacht naar haar strakke buik. Rosie en haar partner, acteur Jason Statham, verwelkomden eind juni hun eerste kindje, een zoontje met de naam Jack Oscar, maar van het bolle buikje van toen is niets meer te zien.

09-01-2018 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De lunch van prins George is beter dan die van jou

De lunch van prins George is beter dan die van jou

https://www.mupload.nl/img/tmnlblq.jpg

Of je nu gewoon snel een boterham naar binnen werkt of de moeite hebt genomen om zelf een slaatje in elkaar te boksen, de kans is klein dat jouw lunchpauze even lekker is als die van prins George. De koninklijke kleuter krijgt op school de meest indrukwekkende maaltijden geserveerd.

We herinneren ons vaag dat de middagpauze in onze schooltijd bestond uit een boterhammendoos - bij voorkeur veel choco - en eventueel een stuk fruit. De school van de Britse prins George, genaamd ‘Thomas’s Battersea School’, doet daar echter niet aan mee. De instelling biedt lunchmaaltijden aan die zo uit een vijfsterrenrestaurant kunnen komen. 

Toegegeven, een plekje op de school is niet goedkoop, maar voor een dikke 15.000 euro per jaar eet je kind wel heel exclusief - en  heel gezond. Battersea werkt met een menu van drie weken lang, waarbij er iedere dag een andere maaltijd is. Na die periode wordt de cyclus één keer herhaald, waarna er een volledig nieuw menu wordt opgesteld. Zo kan het cateringteam garanderen dat er enkel verse en seizoensgebonden ingrediënten gebruikt worden, en daarnaast wordt er ook rekening gehouden met het weer. Warme zomerdagen betekenen lichte maaltijden, terwijl er in de winter stevigere kost geserveerd wordt. “De nadruk ligt op gezond koken, volle smaken en een mooie presentatie”, klinkt het.

Maar hoe ziet zo’n maaltijd er dan precies uit? Wel, hieronder geven we enkele voorbeelden mee. En als het water je dan niet in de mond komt, weten wij het ook niet meer:

Hoofdmaaltijden

Verse authentieke lamsragout met knoflook en verse kruiden, biologische geraspte kaas met worteltjes en komkommer en gestoomde volkorenpasta.

Vers bereide varkensreepjes op de BBQ, gestoomde babymaïs, peulvructhen en Mediterraanse couscous/quinoa-mengeling.

Verse teriyakizalm op een bedje van linzen.

Rundsgehaktballetjes in de oven met cannellinibonen in een tomaten- en basilicumsaus. Geraspte organische kaas en verse groentjes, en gestoomde mengeling van bruine en witte rijst.

Dessertopties

Vers gebakken wafels met vruchtencoulis en room.

Cake van chocolade en courgette met organische vla.

Haverkoekje met rozijnen uit de oven en een bananenmilkshake.

Verse Portugese pastéis de nata met aardbeien.

09-01-2018 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence werd gedumpt voor de afterparty van de Golden Globes en dit was het resultaat

Jennifer Lawrence werd gedumpt voor de afterparty van de Golden Globes en dit was het resultaat

https://www.mupload.nl/img/8owba2kswl.jpg

Jennifer Lawrence was afgelopen weekend niet aanwezig op de Golden Globes. De actrice wilde graag naar de afterparty met haar collega Emma Stone, maar die gaf uiteindelijk verstek. En Jennifer had net alle voorbereidingen getroffen...

09-01-2018 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lut Hannes verlaat tijdelijk set van ‘Thuis’ in strijd tegen borstkanker

Lut Hannes verlaat tijdelijk set van ‘Thuis’ in strijd tegen borstkanker

https://www.mupload.nl/img/vv7f7g8.jpg

De productie van ‘Thuis’ deelde zonet het volgende nieuws met de fans van de dagelijkse Eén-serie: actrice Lut Hannes, die de rol van Angèle speelt, zal een tijd afwezig zijn. Ze vecht namelijk tegen kanker. 

“Eddy zal binnenkort zijn vurige vriendin even moeten missen. Actrice Lut zal de komende maanden behandeld worden tegen borstkanker. De eerste ingreep is gebeurd en nu gaat Lut op weg naar de genezing,” klinkt het op de Facebookpagina van ‘Thuis’. “Lut, doe dat goed en hou je taai. We zien je over enkele maanden terug op de set, want je Eddy-beertje kan niet te lang zonder jou. Van de hele ploeg hier: dikke kussen.”

Ook als haar personage Angèle streed Lut al tegen kanker, helaas krijgt ze nu ook in het echte leven met de ziekte te maken. Niet alleen Lut zelf, maar ook Angèle, het halfzusje van Simonneke, zal erg gemist worden in de show. Samen met Eddy zorgde ze voor een vrolijke, grappige verhaallijn die nu jammer genoeg op pauze gezet zal moeten worden.

09-01-2018 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onthutsende getuigenis van de Thaise nanny van Daisy en Huub: “Eigenlijk was ik Huubs seksslavin”

Onthutsende getuigenis van de Thaise nanny van Daisy en Huub: “Eigenlijk was ik Huubs seksslavin”

https://www.mupload.nl/img/hj1zzhexac.jpg

Ze waren wekenlang talk of the town, Daisy Van Cauwenbergh en haar man Huub Fijen. De ex-Miss België en de Nederlandse zakenman, die eerder al in opspraak kwamen na enkele frauduleuze faillissementen, moesten zich in december voor de arbeidsrechtbank van Brussel verantwoorden voor mensenhandel en moderne slavernij. De gewezen Thaise nanny van Daisy en Huub had namelijk klacht ingediend wegens wanbetaling en tal van ergere vergrijpen. Véél ergere vergrijpen, zoals u hieronder zal lezen.

Daisy en Huubs ex-kindermeisje bleef voor de rest in het verborgene, maar wij kregen haar toch te pakken voor een uitvoerig en bijwijlen hallucinant gesprek. Tin Tiew - zoals ze zich nu laat noemen, haar echte naam houdt ze liever geheim - woont en werkt vandaag in Duitsland. Haar echtgenoot, die ook voor Daisy en Huub werkte, keerde terug naar hun thuisland.

Het wordt ons meteen duidelijk: Tin heeft de feiten die zich tien jaar geleden afspeelden in de Wemmelse villa van Daisy en Huub nog steeds niet verwerkt. Tijdens ons gesprek barst ze meermaals in huilen uit. “Die twee hebben mijn huwelijk kapotgemaakt”, snikt ze. “Door hun schuld verbleef ik illegaal in België, waar ik overgeleverd was aan hun willekeur.”

09-01-2018 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van An Swartenbroekx heeft verborgen talenten

Dochter van An Swartenbroekx heeft verborgen talenten

https://www.mupload.nl/img/05271h7geu.jpg

Terwijl haar mama An Swartenbroekx hoge toppen scheert met de nieuwe ‘F.C. De Kampioenen’-film, gooit haar bijna 18-jarige dochter Yara het over een andere boeg. Ze schrijft muziek, speelt piano en zingt. Helemaal niet slecht, oordeelt u zelf maar. 

Mama An is alvast trots: “En dit is nog maar één van de vele die ze zomaar uit haar mouw schudt”, schrijft ze op Instagram bij een filmpje van haar zingende dochter.  “Yara amuseert zich daar ontzettend mee”, aldus An in Story. “Ze treedt regelmatig op en krijgt achteraf telkens heel wat positieve reacties. Terecht, want ze zingt goed. Ze wil mensen haar muziek laten horen, maar ik denk niet dat ze er haar beroep van hoopt te maken.”

Nadelen

Of ‘The Voice’ iets voor  haar zou zijn? ”Als Yara dat echt wil, mag ze van mij”, aldus An. “Maar ik hou haar liever weg van dat circus. Ze zou zeker een paar rondes overleven, maar als dochter van een BV zou iedereen haar met grote ogen bekijken. Mijn kinderen ondervinden nu soms ook de nadelen van een bekende mama. Dan sluiten ze vriendschap met iemand en blijkt na een paar weken dat hij of zij eigenlijk kaarten wilde voor de nieuwe ‘Kampioenen’-film. Het brengt hun wel een dosis mensenkennis bij die van onschatbare waarde is.”

08-01-2018 om 23:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nekka Nacht gaat akoestisch in De Roma

Nekka Nacht gaat akoestisch in De Roma

https://www.mupload.nl/img/wdro9204.jpg

Het festival van het Nederlandstalige lied Nekka Nacht verhuist dit jaar, na een sabbatjaar in 2017, van de Lotto Arena naar zaal De Roma in Borgerhout. Dat zegt de Antwerpse regionale zender ATV en de organisatie bevestigt de plannen. 

Nekka Nacht wordt een grotendeels akoestische tweedaagse met de nadruk op jong talent en artiesten die normaal gezien niet in het Nederlands zingen, in plaats van een gevestigde waarde als centrale gast die bevriende collega’s uitnodigt.

Wie er op de affiche van deze 24ste editie zal prijken, wordt later deze maand bekendgemaakt, maar dat het programma er helemaal anders zal uitzien is nu al duidelijk. “We hebben de voorbije edities zowat elke grote naam uit het genre gehad, het is dus tijd voor iets nieuw”, zegt organisator Koen Huygebaert. “Op deze manier hebben we er weer volop zin in. Door wat in te krimpen, verkleinen we ook het financiële risico. Maar sowieso gaan we voor twee uitverkochte avonden in De Roma, die als locatie ideaal is voor het akoestische, meer intieme concept dat we voor ogen hebben.”

Nekka Nacht 2018 vindt plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 april. Als de nieuwe formule aanslaat, wil de organisatie er de komende jaren mee doorgaan.

08-01-2018 om 23:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Charlotte straalt op haar eerste schooldag

Prinses Charlotte straalt op haar eerste schooldag

https://www.mupload.nl/img/55jo2rjryk.jpg

Prinses Charlotte van Cambridge, de tweejarige dochter van de Britse prins William en zijn vrouw Catherine, is vandaag voor het eerst naar school gegaan. De koninklijke peuter straalde op de trappen van Willcocks Nursery School in Londen, in een donkerrood jasje en lichtroze sjaal. Voor de gelegenheid kreeg ze een rood lintje in haar haren en een roze rugtas om.

Charlottes broer George gaat morgen weer naar school, naar de Thomas’s Battersea School, op een halfuurtje rijden van Kensington Palace.

Charlotte is nu twee jaar en acht maanden oud.”We zijn heel blij dat de hertog en hertogin van Cambridge de Willcocks Nursery School hebben uitgekozen voor prinses Charlotte. We kijken uit naar haar komst”, liet de particuliere school vorige maand weten.

08-01-2018 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duidelijkheid in ‘Familie’, Guido is dan toch dood

Duidelijkheid in ‘Familie’, Guido is dan toch dood

https://www.mupload.nl/img/21711zgme1qvl.jpg

Het was de vraag die vrijdag bij elke ‘Familie’-fan op de lippen brandde: leeft Guido Van den Bossche of niet? Na vanavond is er duidelijkheid, want Guido is wel degelijk dood. Al blijven er wel een heleboel andere vragen.

Maar liefst 995.000 kijkers lieten zich meeslepen door de spannende midseizoensfinale van afgelopen vrijdag, waarin Karel Deruwe na 18 jaar zijn comeback maakte. Was die terugkeer eenmalig of niet? Leeft Guido of niet? En wat is er destijds met hem gebeurd? De midseizoensfinale riep heel wat vragen op. Vragen die vanavond al enkele antwoorden kregen.

In de aflevering van vanavond werd namelijk duidelijk dat Guido wel degelijk dood is. Het kwam tot een spannende confrontatie tussen begrafenisondernemer De Gendt (Dirk Vermiert) en Peter (Gunther Levi) en Amélie (Erika Van Tielen). Daarbij bekent De Gendt dat Véronique (Sandrine André) en haar ex Herwig Verleyen (Geert Willems) hem destijds een grote som geld hebben geboden om het lijk van Guido Van den Bossche te cremeren i.p.v. te begraven. Achter de rug van de familie om. De begrafenis moest dus doorgaan… alsof Guido in de kist lag.

Met de verklaring van De Gendt hebben de Familie-kijkers alvast een antwoord op de vraag of Guido Van den Bossche leeft of niet. Enkele vragen blijven wel. Wat heeft Véronique bijvoorbeeld op haar kerfstok? Waarom kocht zij De Gendt om en wilde ze haar vader laten cremeren? Waarom moest zijn lichaam verdwijnen? Het zal de komende dagen duidelijk worden.

08-01-2018 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knallende ruzie bij Vlaamse damesgroep: 40 optredens afgelast

Knallende ruzie bij Vlaamse damesgroep: 40 optredens afgelast

https://www.mupload.nl/img/om1jugdd5ime.jpg

Ze stonden de voorbije jaren tot 150 keer per jaar op het podium en sierden vaak de Vlaamse hitlijsten, maar Sugarfree is niet meer. Zangeressen Gildy Florus en Nathalie Prins raakten de voorbije weken in een immense ruzie verwikkeld en wensen het podium niet meer te delen.

“Het was echt onhoudbaar geworden. Daarom heb ik er met onmiddellijke ingang de stekker uitgetrokken.” Manager Dennie Damaro zucht. Sinds de zomer van 2011 beleefde hij toptijden met zijn damesformatie. Sugarfree stond gemiddeld meer dan 100 keer per jaar op het podium. In 2015 zelfs nog 150 keer. Bovendien was de groep ten tijde van ‘Tien Om Te Zien’ erg graag gezien en scoorden ze een ‘Nummer 1’-hit met ‘De wind fluistert jouw naam’. Nu zijn ze onherroepelijk opgedoekt. “Alles ging goed en de dames konden het bijzonder goed met elkaar vinden. Tot er een paar weken geleden één scheve opmerking viel. Eén van de dames ging tijdens een discussie erg ver en maakte een opmerking over het privé-leven van de andere. Daarop is ruzie ontstaan en die is geëscaleerd. Sindsdien is de spanning te snijden en weigeren ze nog met elkaar te praten. Hun laatste optreden hebben ze nog heel professioneel afgewerkt. Het publiek heeft er niets van gemerkt. Maar het kan zo niet langer.”

Gesplit om futiliteit

Voor manager Damaro was de situatie dubbel zo ingewikkeld gezien hij sinds jaren de partner is van zangeres Nathalie. “Tja, ik wil onpartijdig blijven in deze zaak, maar het is logisch dat ik in deze de kant van mijn partner kies. Zij heeft me er uitgebreid over verteld en ik vind niet dat zij de grootste schuld draagt.”

Naast de emotionele kant van de zaak, hangt er aan de breuk ook een flink prijskaartje. De band stond dit jaar geboekt voor 11 concerten in Nederland en had ook in Vlaanderen al 25 optredens op de agenda staan. “Los van onze vaste klanten waar we ieder jaar te gast zijn, gaat het inderdaad om meer dan 35 concerten”, aldus Damaro. “Die allemaal annuleren kostte behoorlijk wat geld, maar het kon niet anders. En dat allemaal voor zoiets stoms. Ik wil nu niet dieper ingaan op de grond van de zaak, maar als ooit uitkomt over welke futiliteit dit allemaal draait, gaan mensen nooit geloven dat we daarvoor gesplit zijn. Dit is zo jammer. Echt. We zijn nooit de absolute topgroep geworden die we voor ogen hadden. En misschien hebben we te lang ter plekke getrappeld. Maar we hebben zoveel geweldige momenten gehad. Zo stom. Maar de situatie is zo onhoudbaar, dat ik er niet langer wens in te investeren. Dit had nooit mogen gebeuren.”

08-01-2018 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
07-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jess Donckers uit de kleren voor ‘verloren honden’

Jess Donckers uit de kleren voor ‘verloren honden’

https://www.mupload.nl/img/98ot6cm.jpg

Voor wie nog geen kalender in huis heeft voor 2018 én graag een karmabonus wilt scoren is er goed nieuws: de ‘goede doel’-kalender van Jess Donckers.

“De verkoop kan beginnen.. opbrengst van de kalender gaat naar Lostdogzzz .. vrijwilligersorganisatie die jou helpt je vermiste dier terug te vinden. Ze hebben jouw steun hard nodig!!!”, verkondigt Jess Donckers op Instagram.

07-01-2018 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dennis Black Magic kruipt in z’n pen (op aanraden van Jan Verheyen)

Dennis Black Magic kruipt in z’n pen (op aanraden van Jan Verheyen)

https://www.mupload.nl/img/cdgyjam8osz.jpg

Opvallend bericht op de Facebook-pagina van Dennis Black Magic. Daarop laat Dennis Burkas verstaan dat hij zijn memoires zal schrijven... En dat hij hiervoor werd aangepord door niemand minder dan regisseur Jan Verheyen.

“Als Jan Verheyen net aan telefoon tegen mij zegt dat ik mijn memoires MOET schrijven in een boekvorm, kan ik niet anders dan het ook doen. Bij deze: ik start met het schrijven van mijn levensverhaal, zonder censuur.”

Waarom Verheyen dit idee plots aan de man brengt, is niet duidelijk. Maar dat het een lijvige bundel wordt, is meer dan aannemelijk.

07-01-2018 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarisch: Sergio Herman leert ‘vieze goestingskes’ van Tine Embrechts kennen

Hilarisch: Sergio Herman leert ‘vieze goestingskes’ van Tine Embrechts kennen

https://www.mupload.nl/img/c4lib5f.jpg

Morgen legt Sergio Herman in ‘La Mamma’ Tine Embrechts en haar mama Griet in de watten. Tine was gedurende de opnamen nog hoogzwanger. Tijdens de zoektocht naar het perfecte menu leren zij en Sergio elkaar op hilarische wijze beter kennen. “Ik heb het gevoel dat ik jou al heel goed ken, omdat ik je elke dag hoor op de voice mail van mijn man”, grapt Tine. Ook Tines ‘vieze goestingskes’ ontsnappen niet aan Sergio’s aandacht. “Ik eet sinds mijn zwangerschap elke dag droge worstjes”, biecht ze op. Tijdens hun boodschappentocht stilt Sergio Tines honger met een bezoek aan de frituur én een lading droge worsten.

‘La Mamma’, maandag 8 januari, 20.35 uur bij VTM

07-01-2018 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openhartige Bent Van Looy: “Als je kinderen krijgt, verlies je je ouders”

Openhartige Bent Van Looy: “Als je kinderen krijgt, verlies je je ouders”

https://www.mupload.nl/img/pwylly.jpg

De jonge Bent Van Looy was geen makkelijk kereltje, bekent de zanger van Das Pop in De Rotonde (Radio 2). Misschien was het wel een van de redenen waarom hij ooit getwijfeld heeft om zelf vader te worden. Maar ondanks zijn rebelsheid, heeft hij een goeie relatie met zijn ouders gehouden. Meer nog, sinds de komst van zijn dochter Harper, woont hij terug op een boogscheut van zijn ouderlijk huis waar hij op zijn 16 weg was.

Toch is het helemaal anders dan vroeger, verzekert Bent. “Op het ogenblik dat je kinderen krijgt, verlies je je ouders op een bepaalde manier. Dan worden die opeens grootouders, en dan komt er een ander monster wakker. Dan zijn de ouders die je eigenlijk kent, zijn eigenlijk weg. Ze zien er nog hetzelfde uit, maar zijn plots iemand heel anders: een grootmoeder en grootvader,” grinnikt hij.

Back to the roots dus, voor Bent Van Looy, mét vrouw en kind. Dat had hij zich pakweg vijf jaar geleden nog absoluut niet kunnen voorstellen. “Ik was er heel mijn leven vrij zeker van dat het niet voor mij weggelegd was: vader worden. Ik zag het niet gebeuren. Als ik vader zou worden, wilde ik het heel goed doen, en ik dacht dat ik daar te weinig ruimte voor had met al mijn bezigheden. Dus dacht ik: ik doe het maar beter niet.”

Zeg nooit nooit

Maar na alweer een lange reis kwam Bent een viertal jaar geleden terug thuis met de plotse gedacht dat hij het misschien toch zou kunnen, dat het vaderschap misschien toch het overwegen waard was. “En dat heb ik toen gezegd tegen Martena, mijn vriendin. Zij herinnert er zich niks meer van, maar ik ben er heel zeker van dat het zo gegaan is,” lacht de zanger van Das Pop.

En nu dochter Harper – intussen 3 jaar – er is, moet hij toegeven dat het leven veel minder dramatisch veranderd is dan hij misschien ooit gevreesd had. “Het werk gaat gewoon door. Je werkt hooguit op een iets efficiëntere manier, om je tijd beter te kunnen indelen.” De grootste verandering die Bent als vader voelt, is hoe hij in het leven staat. Alles ziet er anders uit, alles ruikt anders, alles wat je doet krijgt een andere bijklank. Omdat je het niet meer enkel voor jezelf doet, maar ook in functie van die nieuwe persoon waarvoor je moet zorgen.

Kortom: Van Looy is een gelukkig man momenteel. “Maar daar moet je wel mee oppassen. Als je té content bent, maak je niet bepaald de spannendste dingen. Ik heb een zekere onrust nodig.”

07-01-2018 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dan toch geen ‘eenmalige misstap’: Boef scheldt directrice uit voor ‘k*nkerhoer’

Dan toch geen ‘eenmalige misstap’: Boef scheldt directrice uit voor ‘k*nkerhoer’

https://www.mupload.nl/img/8wrcd6e.jpg

Rapper Boef heeft het zwaar verkorven. Nadat hij afgelopen week nog beweerde dat de filmpjes waarin hij vrouwen voor hoeren uitmaakt ‘een fout waren’ en ‘een eenmalige misstap’, duikt er nu een filmpje op uit 2016 waarin de gevallen rapper zijn schooldirectrice uitmaakt voor ‘kankerhoer’. 

De Tilburgse Boef lijkt er een gewoonte van te maken om de vrouwen om hem heen ’kech’ of hoer te noemen. In 2016 loopt de nu 24-jarige jongen zijn oude schooldirectrice tegen het lijf. “Jij bent toch mijn oude directrice? Een k*nkerhoer, dat was je”, klinkt het.

Wat de vrouw in kwestie de muzikant heeft misdaan is niet duidelijk. Wel bewijst Boef hiermee dat het geen eenmalige fout was die hij beging op nieuwjaarsdag.

07-01-2018 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber krijgt eigen museum

Justin Bieber krijgt eigen museum

https://www.mupload.nl/img/0mzpqtk7hgvj.jpg

Doorgaans krijgen sterren pas een plekje in musea wanneer hun leven voorbij is, maar Justin Bieber (23) is nu al onderwerp van een tentoonstelling in zijn eigen geboortestad Stratford in Canada.

Het Stratford Perth Museum opent in februari ‘Steps to Stardom’, een tentoonstelling die draait rond superster Justin Bieber. De tentoonstelling is gemaakt met de hulp van de beroemde Canadees en zijn familie en bevat honderden items.

Biebers grootouders, Diane en Bruce Dale, speelden een grote rol in het mogelijk maken van de tentoonstelling, evenals Bieber zelf. Ze gaven spullen in bruikleen zoals een hockeytas en een jas uit de tijd dat hij ijshockey speelde bij de Stratford Warriors, hardloopschoenen, microfoons, foto’s, persoonlijke brieven, diverse onderscheidingen en meer.

06-01-2018 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje Kim Kardashian streed tegen longontsteking

Zoontje Kim Kardashian streed tegen longontsteking

https://www.mupload.nl/img/urf0g45p8f.jpg

Het waren bange dagen voor Kim Kardashian. De Amerikaanse celebrity onthulde via social media dat haar twee jaar oude zoontje Saint West  recent een paar nachten in het ziekenhuis moest doorbrengen met een longontsteking. 

“Mijn kostbare babyjongen is zo sterk! Na drie nachten in het ziekenhuis doorgebracht te hebben en aangesloten te worden op zuurstofmachines, was ons eindejaar een uitdaging,” schreef Kardashian-West in het bijschrift van een foto op Instagram. “Longontsteking is zo beangstigend, ik wil elke verpleegkundige en elke dokter die daar zo hard werkt bedanken, we zijn jullie allemaal heel dankbaar!”

Kim Kardashian-West deelde niet mee wanneer Saint precies naar het ziekenhuis moest, maar haar woordvoerder bevestigde aan CNN dat hij vorige week van woensdag tot zaterdag in het ziekenhuis was opgenomen. Saint heeft een volledig herstel voltooid, zei Kardashian-West in haar post.

“Hij is thuis en beter, hij is zo veerkrachtig”, schreef ze. “Ik weet zeker dat hij nog steeds zal zeggen dat de ambulance rit cool was! Mijn sterke heilige.”

Kardashian-West en haar man, Kanye West, hebben ook nog een 4-jarige dochter North West en verwachten dit jaar hun derde kind via surrogaat.

‘Met gat bloot’

Kim Kardashian deelde vrijdag overigens een foto van zichzelf bij het ontwaken. Daarin is te zien hoe de socialite in vol ornaat op bed ligt, met de billen bloot. 

Moeders leren hun kinderen doorgaans om ‘niet met hun gat bloot te liggen. Anders worden ze (zoals in het geval van Saint, dus) ziek’. Het is maar een bedenking, Kim...

06-01-2018 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexicaans gitarendorpje ziet verkoop hoogte inschieten dankzij Pixarfilm ‘Coco’

Mexicaans gitarendorpje ziet verkoop hoogte inschieten dankzij Pixarfilm ‘Coco’

https://www.mupload.nl/img/wiblqa5g.jpg

Het Mexicaanse gehucht Paracho, waar traditionele Mexicaanse gitaren worden gebouwd, ziet plots een flinke stijging in de gitarenverkoop dankzij de Pixarfilm ‘Coco’, waarin hoofdpersonage Miguel de trotse eigenaar is van een Parachogitaar.

Paracho, gelegen in de Sierra Madra, is een dorpje met 30.000 inwoners. Al honderden jaren worden er zestiende-eeuwse gitaren vervaardigd. Volgens een legende besloot een priester van de Spaanse veroveraars dat de dorpsbewoners een stiel moesten leren om hun economie te ondersteunen. Het dorpje groeide al snel uit Mexico’s hoofdstad van de gitarenproductie.

Maar dankzij ‘Coco’ heeft Paracho nu wereldfaam en schiet de gitarenverkoop de hoogte in, zo zeggen de lokale gitaarbouwers.

De Pixarfilm vertelt het verhaal van het jongetje Miguel dat per ongeluk in het rijk der doden belandt tijdens de viering van de Mexicaanse ‘Dia de los Muertos’ (Dag van de Doden, red.). Een belangrijk element in het verhaal is Miguels Parachogitaar. De film bracht wereldwijd al meer dan 550 miljoen dollar op en staat gekend als de grootste kaskraker ooit in Mexico.

De prijs van een Parachogitaar varieert van 2000 Mexicaanse pesos (86 euro) tot 20.000 pesos (865 euro).

De lokale gitaarbouwers vervaardigen op algemene aanvraag nu ook gitaren in een witte kleur en met een tekening van een Mexicaanse schedel op de gitaarkop, net zoals de gitaar uit ‘Coco’.

06-01-2018 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!