Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp brengt meeste geld in Amerikaanse bioscoopla

Johnny Depp brengt meeste geld in Amerikaanse bioscoopla

De afbeelding “http://img229.imageshack.us/img229/7897/large235985ei1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Van alle Hollywoodsterren heeft Johnny Depp (44) het voorbije jaar het meeste geld opgeleverd aan de Amerikaanse bioscoopkassa's. Dat blijkt uit de jaarlijkse enquete onder Amerikaanse bioscoopbedrijven, voor de 76ste keer uitgevoerd door uitgeverij Quigley.

Depp viel in 2007 te bewonderen als barbaars barbier (in Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street) en als pittige piraat (in deel drie van Pirates of the Carribean, At World's End). Ook vorig jaar was Depp de Top Money-Making Star.

Depp gaat Will Smith (I am Legend) en George Clooney (Michael Clayton en Ocean's Thirteen) vooraf. In volgorde wordt de top tien vervolledigd door Matt Damon, Denzel Washington, Russell Crowe, Tom Cruise, Nicholas Cage, Will Ferrell en Tom Hanks. Geen enkele vrouw dus in de top, en zoiets is inmiddels al geleden van 1983.

Shia LaBeouf (Transformers, Disturbia, Surf's Up) en Ellen Page (Juno) heten de Sterren van de Toekomst (Stars of Tomorrow) te zijn.

04-01-2008 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokter Le Compte overleden

Dokter Le Compte overleden

De afbeelding “http://img164.imageshack.us/img164/4918/large235831yb5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
In Knokke-Heist is donderdag dokter Herman Le Compte overleden. Le Compte werd 78. Hij ging er prat op dat hij 1.000 jaar oud zou worden. Hij raakte vooral bekend door heel wat televisieoptredens.

Herman Le Compte specialiseerde zich vooral in geriatrie en gerontologie. Volgens de online-encyclopedie Wikipedia is vooral zijn eerste wet belangrijk: "De veroudering gaat sneller naarmate de tekorten groter en talrijker zijn."

Vitaminedokter

Le Compte schreef ook enkele boeken over ouder worden, waarvan "De toekomst van het ouder worden" de bekendste is. Herman Le Compte stond bekend als de vitaminedokter, omdat hij zijn patiënten probeerde te genezen door hen grote dosissen vitaminen toe te dienen. Hij was een grote voorstander van vitamine C.

e Compte raakte ook in een conflict verwikkeld met de Orde der Geneesheren, die hij consequent de Horde noemde. Zijn uitspraak "Misschien word ik wel duizend jaar" was het begin van een strijd die eindigde met zijn levenslange schorsing. Herman Le Compte was gehuwd met beeldhouwster Begga D'Haese.

04-01-2008 om 11:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddie Murphy getrouwd op nieuwjaarsdag

Eddie Murphy getrouwd op nieuwjaarsdag

De afbeelding “http://img408.imageshack.us/img408/8945/large233680vf7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Eddie Murphy is op nieuwjaarsdag getrouwd met zijn vriendin Tracey Edmonds. In aanwezigheid van 25 familieleden en goede vrienden gaven ze elkaar het jawoord op een privé-eiland nabij Bora Bora in de Stille Oceaan.

Blote voeten
Op de klanken van het liedje 'Makings of you' van Gladys Knight schreed Edmonds op haar blote voeten over het gangpad van de trouwlocatie op het strand. Na de ceremonie genoten de gasten van een diner om vervolgens tot in de kleine uurtjes te dansen op de muziek van dj Darin Ebron uit Los Angeles.

Recent gescheiden
De 46-jarige Murphy en de 40-jarige Edmonds leerden elkaar in oktober 2006 kennen en verloofden zich in juli vorig jaar. Edmonds was eerder getrouwd met r&b-zanger Babyface. Murphy scheidde vorig jaar van Nicole Mitchell. Met haar was hij twaalf jaar samen en kreeg hij vijf kinderen.

Spicy girls
Een zesde kind van Murphy werd op 3 april geboren: Angel Iris. De moeder van het meisje is Melanie Brown van de Spice Girls. Murphy ontkende aanvankelijk dat de baby van hem was, maar een DNA-test wees uit dat hij wel degelijk de vader is. Murphy en Brown hadden vorig jaar een korte affaire. In juni trouwde de zangeres met haar nieuwe vriend Steven Belafonte.

04-01-2008 om 00:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney onderging stiekem hartoperatie

Paul McCartney onderging stiekem hartoperatie

De afbeelding “http://img509.imageshack.us/img509/3057/large233670ir8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Zanger Paul McCartney heeft in het geheim een hartoperatie ondergaan. De 65-jarige ex-Beatle kampte met vernauwingen van de bloedvaten rond zijn hart. De Britse kranten The Sun en The Daily Mirror berichtten over de operatie die al afgelopen herfst plaatsvond in een Londens privéziekenhuis.

Met Kylie
McCartney zou geklaagd hebben over zijn gezondheid en een hartspecialist opgezocht hebben. "Er werden verschillende tests gedaan en de ingreep werd nodig geacht", citeert The Sun een vriend van McCartney. "Het was een routineoperatie, maar alles wat met het hart te maken heeft, is natuurlijk van belang." Dat Sir Paul intussen hersteld is, bleek tijdens een nieuwjaarsuitzending op de BBC, waarin hij samen met Kylie Minogue optrad.

Beslissing in februari
McCartney kan een goede gezondheid binnenkort wel gebruiken, wanneer de rechter zich buigt over zijn scheiding van ex-fotomodel Heather Mills. In februari zal het gerecht beslissen over hoe het bezit van de ex-Beatle, zowat 1,2 miljard euro, zal verdeeld worden over de twee en wie het hoederecht over dochtertje Beatrice krijgt.

03-01-2008 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson wordt countryzangeres

Jessica Simpson wordt countryzangeres

De afbeelding “http://img404.imageshack.us/img404/5232/large233804vj5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De blonde Jessica Simpson slaat met haar nieuwe cd een nieuwe weg in: die van de country. Om zich in te leven, reisde Simpson naar Nashville, ook bekend als de countryhoofstad. Daar zal ze zich laten inspireren door de geschiedenis om de opnames van het album tot een goed einde te brengen.

Tienerpopidool
De 27-jarige Texaanse, die haar carrière begon als tienerpopidool, zegt dat ze altijd al een countryalbum wilde maken, maar dat de tijd er tot nog toe niet rijp voor was. Country-iconen als Shania Twain, Faith Hill en Reba McEntire zijn de grote inspiratiebronnen voor deze nieuwe plaat. "Er vloeit altijd een bepaalde kracht voort uit countryzangeressen."

Meevaller nodig
Simpson zal meer doen dan zingen alleen: ze wil zich ook bezighouden met 'het creatieve proces in het maken van een album', zegt ze zelf.

Na teleurstellende verkoopresultaten van haar vorige album 'Public affair' en het floppen van haar nieuwste film 'Blonde ambition' kan Simpson wel een meevaller gebruiken. Het weze haar gegund

03-01-2008 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney en Paris plannen elk erotische club

Britney en Paris plannen elk erotische club

De afbeelding “http://img244.imageshack.us/img244/538/large234278pi0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Britney Spears en Paris Hilton lijken wel kopieën van elkaar. Blond, rijk, te pas en te onpas intieme lichaamsdelen wereldkundig maken, beide proberen te zingen en nu willen ze ook alletwee een erotische club openen.

Britney kan er niet mee lachen. "Ze had er zo'n zin in, maar nu Paris het ook gaat doen is het niet leuk meer", verklapte een insider. Maar Britney zou Britney niet zijn als ze zich zou laten doen door de onterfde blonde stoot. "Ze zint om wraak omdat Paris het aanlegt met haar ex, Kevin Federline."

Een kwestie van interpretatie, want de vogeltjes vertellen ons dat Kevin het meer ziet zitten met Paris dan omgekeerd, hoe zou je zelf zijn...

03-01-2008 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Billie Piper geeft jawoord op oudejaarsavond

Billie Piper geeft jawoord op oudejaarsavond

De afbeelding “http://img216.imageshack.us/img216/2064/billieqx1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Billie Piper is op oudejaarsavond in het huwelijksbootje gestapt met haar verloofde Laurence Fox. De 25-jarige zangeres en actrice gaf haar jawoord tijdens een intieme ceremonie in een kerkje in Easebourne, zo meldt de BBC.

De voormalige 'Doctor Who'-actrice ontmoette de 29-jarige Fox vorig jaar toen zij samen in een toneelstuk speelden. Ze was eerder getrouwd met radio-dj Chris Evans, die met zijn vrouw aanwezig was bij de plechtigheid.

Piper betrad de kerk in een lange witte jurk met een diep decolleté. Ze droeg een lange zwarte jas om de japon uit het zicht van de toegestroomde fotografen te houden.

02-01-2008 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson 'kinderloos' naar 2008

Pamela Anderson 'kinderloos' naar 2008

De afbeelding “http://img266.imageshack.us/img266/1669/large233153qa0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Pam en Rock bleven op tot 5u30.
Pamela Anderson heeft het nieuwe jaar ingeluid zonder haar kinderen. De blonde seksbom liet haar zoons Brandon (11) en Dylan (9) achter op een hotelkamer, zodat ze Las Vegas onveilig kon maken. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender Fox op zijn website.

Paris, Kevin & Larry
De voormalige Baywatch-actrice vierde samen met onder anderen Paris Hilton, Kevin Federline en Larry Birkhead oud en nieuw in een hippe club in de Amerikaanse gokstad. "Mijn kinderen zijn ook mee", vertelde Anderson bij aankomst in de club.

"Zij zitten met warme chocolademelk op hun hotelkamer waar ze van het vuurwerk genieten en proberen om tot twaalf uur wakker te blijven."

Veel plannen
De 40-jarige blondine, die onlangs in het huwelijksbootje stapte met Rick Salomon, heeft veel plannen voor 2008. "Er is zo veel wat ik op werkgebied wil bereiken in het nieuwe jaar", vertelt ze. "Maar de focus ligt op mijn gezinnetje.

02-01-2008 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton wil gezonder leven

Paris Hilton wil gezonder leven

De afbeelding “http://img148.imageshack.us/img148/893/large233171ev2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton had al voornemens gemaakt voor 2008 ("Een lief, en meer tijd doorbrengen met mijn familie"), maar ze voegt er nog enkele aan toe: meer sporten en gezonder eten. "Ik maak die voornemens elk jaar, maar het lukt me nooit." Toch probeert ze het dit jaar opnieuw.

Twee films
De blondine heeft een druk jaar voor de boeg. Twee films en een hoop projecten staan op stapel, al is niet meteen duidelijk wat da inhoudt. Niet dat het er toe doet: ook zonder hard te werken stroomt het geld binnen bij Paris.

Geld voor feesten
Naar verluidt verdienden zij en haar zusje Nicky bijna 700.000 euro door met oud en nieuw te verschijnen in de hippe club Pure in de Amerikaanse gokstad Las Vegas. Pamela Anderson, Kevin Federline en Bordy Jenner waren er ook.

02-01-2008 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astroloog ziet nieuwe liefde voor Britney

Astroloog ziet nieuwe liefde voor Britney

De afbeelding “http://img169.imageshack.us/img169/8361/large232970rq4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Britney Spears moet nog even geduld hebben. Pas eind dit jaar zal de geplaagde zangeres een nieuwe liefde tegen het lijf lopen, voorspelt astroloog Susan Miller in het Amerikaanse tijdschrift Us Magazine.

"Stabiel, praktisch en verstandig met geld"
De mysterieuze man die het hart van de 26-jarige Britney sneller zal laten kloppen, is ongeveer zeven jaar ouder en is 'zeer stabiel, praktisch en verstandig met geld'. Miller, een graag geziene gast in Amerikaanse entertainmentprogramma's, hoort vooralsnog geen trouwklokken luiden. "Britney zal vast nog een keertje de sprong wagen, maar ze is er nu nog niet klaar voor", denkt ze.

Exploderende bankrekening
Ook financieel gaat het de blondine dit jaar voor de wind. "Haar bankrekenig zal exploderen in de tweede helft van het jaar", voorspelt de astroloog, die een succesvol nieuw album van Britney in de sterren ziet. Ook zal Britney weer dichter naar haar 16-jarige zusje Jamie Lynn groeien, die onlangs bekendmaakte dat ze zwanger is.

Zusje
De zwangerschap zal de carrière van Jamie Lynn geen windeieren leggen. "Ze gaat een bliksemachtige carrière maken", voorziet Miller. Volgens de astroloog keert de tiener niet terug naar de jeugdzender Nickelodeon, waar ze nu te zien is in de serie Zoey 101. Jamie Lynn zou een mooie loopbaan in de muziek te wachten staan. Begin dit jaar zou ze al een handtekening zetten onder een platencontract.

Baby
Miller verwacht dat de baby, die vriendje Casey Aldridge verwekte bij het eens zo brave zusje van Britney, al in april geboren wordt, twee maanden vroeger dan verwacht. Ook bij Jamie Lynn hangt er nog geen huwelijk in de lucht. "Als de twee in het huwelijksbootje stappen, zal het pas in oktober zijn", zo las Miller in de sterren

02-01-2008 om 01:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig Nieuwjaar
Gelukkig nieuwjaar
De afbeelding “http://img257.imageshack.us/img257/568/prettignieuwjaargl1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nieuwjaarswensen klinken soms hol
want we hebben geen glazen bol.
Toch zijn ze van groot belang
want een jaar duurt soms lang
als ziekte of tegenslag je tegenkomen,
haal dan weer al je kaartjes boven.
Daarom zijn mijn wensen voor het nieuwe jaar:
liefde, gezondheid en al wat je maar wil!
Hou je dus maar klaar
want soms worden wensen
ook wel eens werkelijk waar!

Ik werns jullie een bijzonder fijn 2008!

01-01-2008 om 10:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
29-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandy niet vervolgd voor dodelijk ongeluk

Brandy niet vervolgd voor dodelijk ongeluk

De afbeelding “http://img151.imageshack.us/img151/8330/brandynorwood1nc0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Amerikaanse zangeres Brandy wordt niet vervolgd voor haar betrokkenheid bij een auto-ongeluk met dodelijke afloop. Volgens haar woordvoerder is er onvoldoende bewijs gevonden om aan te tonen dat de 28-jarige zangeres schuld heeft aan het incident.

Brandy Norwood, zoals Brandy voluit heet, reed eind vorig jaar in Los Angeles met ruim honderd kilometer per uur tegen de achterkant van de auto waarin een vrouw zat. Die botste weer op een andere auto en vervolgens tegen de vangrails. Daarna werd het voertuig geraakt door een vierde auto. De vrouw, die 38 jaar oud was, overleed later aan haar verwondingen.

Na het ongeluk werd Brandy voor 34 miljoen euro aangeklaagd door de familie van de vrouw. Op haar beurt sleepte zij een automobilist voor de rechter die volgens haar verantwoordelijk zou zijn. Die man klaagde daarop ook Brandy aan wegens roekeloos rijgedrag. Al deze zaken lopen nog.

Brandy is sinds haar veertiende bekend als zangeres, en van de televisieserie 'Moesha'. In de populaire Amerikaanse talentenjacht America's Got Talent was ze vorig jaar een van de juryleden.

29-12-2007 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marilyn Manson en Dita von Teese gescheiden

Marilyn Manson en Dita von Teese gescheiden

De afbeelding “http://img206.imageshack.us/img206/104/marilynmanson02ub5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Marilyn Manson kan het nieuwe jaar inluiden als vrijgezel. De gothrocker is officieel gescheiden van burleskedanseres en stripteaseartieste Dita von Teese. Het stel trouwde in november 2005 na een relatie van zeven jaar, maar is al een tijd uit elkaar.

Geen details
Heather Sweet en Brian Warner, zoals Von Teese en Manson eigenlijk heten, hebben in de echtscheidingsprocedure een schikking getroffen over hun vermogen en bezittingen. Om privacyredenen zijn details daarover niet naar buiten gebracht.

Onoverkomelijk
De 35-jarige Von Teese vroeg de scheiding bijna een jaar geleden aan, met onoverkomelijke meningsverschillen als reden om van haar echtgenoot af te willen. Manson liet in interviews weten kapot te zijn van de breuk. "Ze zei dat ze mijn levensstijl alleen accepteerde in de hoop dat ik zou veranderen. Als ik dat niet deed, dreigde ze bij me weg te gaan."

Nieuw lief
Toch treurde de 38-jarige zanger niet lang om de verloren liefde. Hij heeft alweer maanden een relatie met Evan Rachel Wood, de 20-jarige actrice uit films als 'Thirteen' en 'Across the universe'.

29-12-2007 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue laat kinderwens varen

Kylie Minogue laat kinderwens varen

De afbeelding “http://img266.imageshack.us/img266/2813/large227729he2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De bijna 40-jarige Kylie Minogue had dolgraag kinderen gehad, maar ze beseft dat ze haar droom moet opbergen. Haar kansen om op natuurlijke wijze een kind te baren zijn enorm verkleind nadat ze werd behandeld voor borstkanker.

Geen gezin
Het gerucht dat ze adoptie zou overwegen, veegt ze nu ook van tafel. "Ik heb geen plannen om een gezin te starten. Wellicht zal ik nooit een echt gezin hebben, maar maakt me dat minder vervuld of gelukkig dan een ander? Dit is het enige leven dat ik ken. Ik kan niet in andermans schoenen gaan lopen".

Rugzaktoerist
De workaholic, die pas het album 'X' heeft uitgebracht, onthulde recent dat ze van plan is wat vrije tijd te nemen en de wereld rond te trekken. "Ik begin er goed in te worden belangrijke zaken van de rest te onderscheiden en ik leer ook steeds meer 'nee' te zeggen. Dit album was voor mij een bevestiging dat ik dit werk graag doe. Maar daarna zou ik graag mijn rugzak pakken en er een tijdje op uit trekken"


29-12-2007 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
27-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris kan fluiten naar Hilton-erfenis

Paris kan fluiten naar Hilton-erfenis

De afbeelding “http://img299.imageshack.us/img299/7972/large227406hg9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton kan fluiten naar de erfenis van haar grootpapa Barron Hilton, de zoon van de stichter van de gelijknamige hotelketen, Conrad H. Hilton. Dat staat althans in de Boston Herald.

Barron Hilton maakte deze week bekend dat hij al zijn miljoenen in een stichting gaat stoppen die door droogte geplaagde dorpen in Afrika helpt: de reeds bestaande Conrad H. Hilton Foundation.

Jerry Oppenheimer, schrijver van 'House of Hilton: From Conrad to Paris: A Drama of Wealth, Power and Privilege' had de stap van Barron wel verwacht: "Hij is ernstig in verlegenheid gebracht door de manier waarop de naam Hilton door Paris wordt bezoedeld."

27-12-2007 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst en nieuwjaarswens
Kerst en nieuwjaarswens
De afbeelding “http://img175.imageshack.us/img175/8902/12tg7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
 
Eind december, het ging vlug

we kijken allen nog eens terug

op een jaar, bijna voorbij

het ging vaak snel voor jou en mij

sommigen hadden veel geluk

voor hen kan dit jaar niet meer stuk

anderen bracht het veel verdriet

die denken, voor mij hoefde het niet

er blijven mooie herinneringen

maar ook gebeurden er nare dingen

mijn wens voor jullie allemaal is

samen met je naasten een fijne kerstmis

en natuurlijk ook voor hem en haar

een voorspoedig en gezond nieuw jaar

26-12-2007 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
24-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willem-Alexander en Maxima vieren kerst in Argentinië

Willem-Alexander en Maxima vieren kerst in Argentinië

De afbeelding “http://img99.imageshack.us/img99/3782/large223325zc7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Nederlandse kroonprins Willem-Alexander en zijn gezin zijn het koude Nederland ontvlucht voor een vakantie in Argentinië, het vaderland van prinses Maxima. De prinses vindt het heerlijk om Argentinië en de mensen die haar dierbaar zijn, terug te zien.

Maar toch geeft reizen naar dit land haar tegenwoordig een dubbel gevoel. De paparazzi in Argentinië zijn immers niets ontziend. Daarom heeft het gezin een speciale fotosessie in Buenos Aires gehouden in de hoop dat daarmee de druk van de ketel is gehaald. In Nederland bestaat er een zogenoemde 'Mediacode', die erop neerkomt dat de pers de prinselijke familie in de privésfeer met rust laat. In ruil daarvoor mogen ze op gezette tijden wel foto's komen maken.

24-12-2007 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Richie speelt voor kerstman voor 200 arme kids

Nicole Richie speelt voor kerstman voor 200 arme kids

De afbeelding “http://img502.imageshack.us/img502/5825/q37ngr6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nicole Richie en haar vriend Joel Madden hebben zaterdag tweehonderd minderbedeelde kinderen op een kerstfeestje getrakteerd. "We wilden deze kinderen een heerlijke kerst bezorgen", vertelt de hoogzwangere Richie in het Amerikaanse tijdschrift People. "Het zijn onze favoriete feestdagen."

Het feestje werd georganiseerd door de stichting Richie-Madden Children's Foundation, die zich inzet voor kansarme kinderen. Het sterrenkoppel deelde onder meer schoenen en teddyberen uit aan de jonge genodigden, die ook werden vergast op hotdogs en ballonnen.

Madden vertelt dat de stichting heel belangrijk is voor hem en zijn vriendin, die in januari moet bevallen van hun eerste kindje. "We willen kerst vieren met kinderen die het niet zo hebben getroffen in het leven als wij", aldus de frontman van rockband Good Charlotte. "Hopelijk voelen ze zich vandaag speciaal."

Begin deze maand organiseerde de aanstaande ouders een babayshower voor honderd minderbedeelde zwangere vrouwen. Toen gaf het stel voor meer dan 130 duizend euro aan cadeautjes weg.

24-12-2007 om 17:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes geeft 69.000 euro uit aan kerstcadeaus

Katie Holmes geeft 69.000 euro uit aan kerstcadeaus

De afbeelding “http://img140.imageshack.us/img140/213/large223216tk2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Volgens recente studies geven we deze kerst zo'n honderd tot driehonderd euro uit aan kerstcadeautjes, maar actrice Katie Holmes laat veel meer geld rollen tijdens de kerstperiode. De vrouw van Tom Cruise heeft volgens de Amerikaanse media een slordige 69.000 euro uitgegeven aan haar kerstgeschenken.

De cadeaus die dezer dagen onder de kerstboom van de familie Cruise liggen, zijn dan ook niet mis: een horloge van Cartier (20.000 euro), een winterjas van Prada (971 euro), vier paar handgemaakte Engelse schoenen (574 euro per paar) en jurkjes en kleren voor dochtertje Suri (3.500 euro). Holmes zelf ontkent dat ze zoveel geld heeft uitgegeven. Hoe dan ook wordt het interessant als de cadeautjes ten huize Cruise over enkele dagen worden uitgedeeld.

24-12-2007 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy Meets World-actrice dronken aan 't stuur

Boy Meets World-actrice dronken aan 't stuur

De afbeelding “http://img71.imageshack.us/img71/2114/daniellefishel81291kc3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Danielle Fishel, een voormalig kindsterretje uit de komedieserie Boy Meets World, is donderdag opgepakt wegens rijden onder invloed. Ze werd kort na haar arrestatie weer vrijgelaten, zo meldt een woordvoerder van de politie van Los Angeles.

Fishel gaf zeven jaar lang gestalte aan Topanga, het meisje dat het hart van Corey sneller laat kloppen in Boy Meets World. Nadat de serie in 2000 ten einde kwam, speelde de 26-jarige actrice nog in enkele films. Ze was ook een tijdlang bekend als de vriendin van 'N Sync-zanger Lance Bass, die vorig jaar openlijk voor zijn homoseksualiteit uitkwam.

De blondine is sinds begin dit jaar speciaal verslaggever van The Tyra Banks Show.

23-12-2007 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!