Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton wil gezonder leven

Paris Hilton wil gezonder leven

De afbeelding “http://img148.imageshack.us/img148/893/large233171ev2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton had al voornemens gemaakt voor 2008 ("Een lief, en meer tijd doorbrengen met mijn familie"), maar ze voegt er nog enkele aan toe: meer sporten en gezonder eten. "Ik maak die voornemens elk jaar, maar het lukt me nooit." Toch probeert ze het dit jaar opnieuw.

Twee films
De blondine heeft een druk jaar voor de boeg. Twee films en een hoop projecten staan op stapel, al is niet meteen duidelijk wat da inhoudt. Niet dat het er toe doet: ook zonder hard te werken stroomt het geld binnen bij Paris.

Geld voor feesten
Naar verluidt verdienden zij en haar zusje Nicky bijna 700.000 euro door met oud en nieuw te verschijnen in de hippe club Pure in de Amerikaanse gokstad Las Vegas. Pamela Anderson, Kevin Federline en Bordy Jenner waren er ook.

02-01-2008 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astroloog ziet nieuwe liefde voor Britney

Astroloog ziet nieuwe liefde voor Britney

De afbeelding “http://img169.imageshack.us/img169/8361/large232970rq4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Britney Spears moet nog even geduld hebben. Pas eind dit jaar zal de geplaagde zangeres een nieuwe liefde tegen het lijf lopen, voorspelt astroloog Susan Miller in het Amerikaanse tijdschrift Us Magazine.

"Stabiel, praktisch en verstandig met geld"
De mysterieuze man die het hart van de 26-jarige Britney sneller zal laten kloppen, is ongeveer zeven jaar ouder en is 'zeer stabiel, praktisch en verstandig met geld'. Miller, een graag geziene gast in Amerikaanse entertainmentprogramma's, hoort vooralsnog geen trouwklokken luiden. "Britney zal vast nog een keertje de sprong wagen, maar ze is er nu nog niet klaar voor", denkt ze.

Exploderende bankrekening
Ook financieel gaat het de blondine dit jaar voor de wind. "Haar bankrekenig zal exploderen in de tweede helft van het jaar", voorspelt de astroloog, die een succesvol nieuw album van Britney in de sterren ziet. Ook zal Britney weer dichter naar haar 16-jarige zusje Jamie Lynn groeien, die onlangs bekendmaakte dat ze zwanger is.

Zusje
De zwangerschap zal de carrière van Jamie Lynn geen windeieren leggen. "Ze gaat een bliksemachtige carrière maken", voorziet Miller. Volgens de astroloog keert de tiener niet terug naar de jeugdzender Nickelodeon, waar ze nu te zien is in de serie Zoey 101. Jamie Lynn zou een mooie loopbaan in de muziek te wachten staan. Begin dit jaar zou ze al een handtekening zetten onder een platencontract.

Baby
Miller verwacht dat de baby, die vriendje Casey Aldridge verwekte bij het eens zo brave zusje van Britney, al in april geboren wordt, twee maanden vroeger dan verwacht. Ook bij Jamie Lynn hangt er nog geen huwelijk in de lucht. "Als de twee in het huwelijksbootje stappen, zal het pas in oktober zijn", zo las Miller in de sterren

02-01-2008 om 01:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig Nieuwjaar
Gelukkig nieuwjaar
De afbeelding “http://img257.imageshack.us/img257/568/prettignieuwjaargl1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nieuwjaarswensen klinken soms hol
want we hebben geen glazen bol.
Toch zijn ze van groot belang
want een jaar duurt soms lang
als ziekte of tegenslag je tegenkomen,
haal dan weer al je kaartjes boven.
Daarom zijn mijn wensen voor het nieuwe jaar:
liefde, gezondheid en al wat je maar wil!
Hou je dus maar klaar
want soms worden wensen
ook wel eens werkelijk waar!

Ik werns jullie een bijzonder fijn 2008!

01-01-2008 om 10:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
29-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandy niet vervolgd voor dodelijk ongeluk

Brandy niet vervolgd voor dodelijk ongeluk

De afbeelding “http://img151.imageshack.us/img151/8330/brandynorwood1nc0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Amerikaanse zangeres Brandy wordt niet vervolgd voor haar betrokkenheid bij een auto-ongeluk met dodelijke afloop. Volgens haar woordvoerder is er onvoldoende bewijs gevonden om aan te tonen dat de 28-jarige zangeres schuld heeft aan het incident.

Brandy Norwood, zoals Brandy voluit heet, reed eind vorig jaar in Los Angeles met ruim honderd kilometer per uur tegen de achterkant van de auto waarin een vrouw zat. Die botste weer op een andere auto en vervolgens tegen de vangrails. Daarna werd het voertuig geraakt door een vierde auto. De vrouw, die 38 jaar oud was, overleed later aan haar verwondingen.

Na het ongeluk werd Brandy voor 34 miljoen euro aangeklaagd door de familie van de vrouw. Op haar beurt sleepte zij een automobilist voor de rechter die volgens haar verantwoordelijk zou zijn. Die man klaagde daarop ook Brandy aan wegens roekeloos rijgedrag. Al deze zaken lopen nog.

Brandy is sinds haar veertiende bekend als zangeres, en van de televisieserie 'Moesha'. In de populaire Amerikaanse talentenjacht America's Got Talent was ze vorig jaar een van de juryleden.

29-12-2007 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marilyn Manson en Dita von Teese gescheiden

Marilyn Manson en Dita von Teese gescheiden

De afbeelding “http://img206.imageshack.us/img206/104/marilynmanson02ub5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Marilyn Manson kan het nieuwe jaar inluiden als vrijgezel. De gothrocker is officieel gescheiden van burleskedanseres en stripteaseartieste Dita von Teese. Het stel trouwde in november 2005 na een relatie van zeven jaar, maar is al een tijd uit elkaar.

Geen details
Heather Sweet en Brian Warner, zoals Von Teese en Manson eigenlijk heten, hebben in de echtscheidingsprocedure een schikking getroffen over hun vermogen en bezittingen. Om privacyredenen zijn details daarover niet naar buiten gebracht.

Onoverkomelijk
De 35-jarige Von Teese vroeg de scheiding bijna een jaar geleden aan, met onoverkomelijke meningsverschillen als reden om van haar echtgenoot af te willen. Manson liet in interviews weten kapot te zijn van de breuk. "Ze zei dat ze mijn levensstijl alleen accepteerde in de hoop dat ik zou veranderen. Als ik dat niet deed, dreigde ze bij me weg te gaan."

Nieuw lief
Toch treurde de 38-jarige zanger niet lang om de verloren liefde. Hij heeft alweer maanden een relatie met Evan Rachel Wood, de 20-jarige actrice uit films als 'Thirteen' en 'Across the universe'.

29-12-2007 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue laat kinderwens varen

Kylie Minogue laat kinderwens varen

De afbeelding “http://img266.imageshack.us/img266/2813/large227729he2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De bijna 40-jarige Kylie Minogue had dolgraag kinderen gehad, maar ze beseft dat ze haar droom moet opbergen. Haar kansen om op natuurlijke wijze een kind te baren zijn enorm verkleind nadat ze werd behandeld voor borstkanker.

Geen gezin
Het gerucht dat ze adoptie zou overwegen, veegt ze nu ook van tafel. "Ik heb geen plannen om een gezin te starten. Wellicht zal ik nooit een echt gezin hebben, maar maakt me dat minder vervuld of gelukkig dan een ander? Dit is het enige leven dat ik ken. Ik kan niet in andermans schoenen gaan lopen".

Rugzaktoerist
De workaholic, die pas het album 'X' heeft uitgebracht, onthulde recent dat ze van plan is wat vrije tijd te nemen en de wereld rond te trekken. "Ik begin er goed in te worden belangrijke zaken van de rest te onderscheiden en ik leer ook steeds meer 'nee' te zeggen. Dit album was voor mij een bevestiging dat ik dit werk graag doe. Maar daarna zou ik graag mijn rugzak pakken en er een tijdje op uit trekken"


29-12-2007 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
27-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris kan fluiten naar Hilton-erfenis

Paris kan fluiten naar Hilton-erfenis

De afbeelding “http://img299.imageshack.us/img299/7972/large227406hg9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton kan fluiten naar de erfenis van haar grootpapa Barron Hilton, de zoon van de stichter van de gelijknamige hotelketen, Conrad H. Hilton. Dat staat althans in de Boston Herald.

Barron Hilton maakte deze week bekend dat hij al zijn miljoenen in een stichting gaat stoppen die door droogte geplaagde dorpen in Afrika helpt: de reeds bestaande Conrad H. Hilton Foundation.

Jerry Oppenheimer, schrijver van 'House of Hilton: From Conrad to Paris: A Drama of Wealth, Power and Privilege' had de stap van Barron wel verwacht: "Hij is ernstig in verlegenheid gebracht door de manier waarop de naam Hilton door Paris wordt bezoedeld."

27-12-2007 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst en nieuwjaarswens
Kerst en nieuwjaarswens
De afbeelding “http://img175.imageshack.us/img175/8902/12tg7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
 
Eind december, het ging vlug

we kijken allen nog eens terug

op een jaar, bijna voorbij

het ging vaak snel voor jou en mij

sommigen hadden veel geluk

voor hen kan dit jaar niet meer stuk

anderen bracht het veel verdriet

die denken, voor mij hoefde het niet

er blijven mooie herinneringen

maar ook gebeurden er nare dingen

mijn wens voor jullie allemaal is

samen met je naasten een fijne kerstmis

en natuurlijk ook voor hem en haar

een voorspoedig en gezond nieuw jaar

26-12-2007 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
24-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willem-Alexander en Maxima vieren kerst in Argentinië

Willem-Alexander en Maxima vieren kerst in Argentinië

De afbeelding “http://img99.imageshack.us/img99/3782/large223325zc7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Nederlandse kroonprins Willem-Alexander en zijn gezin zijn het koude Nederland ontvlucht voor een vakantie in Argentinië, het vaderland van prinses Maxima. De prinses vindt het heerlijk om Argentinië en de mensen die haar dierbaar zijn, terug te zien.

Maar toch geeft reizen naar dit land haar tegenwoordig een dubbel gevoel. De paparazzi in Argentinië zijn immers niets ontziend. Daarom heeft het gezin een speciale fotosessie in Buenos Aires gehouden in de hoop dat daarmee de druk van de ketel is gehaald. In Nederland bestaat er een zogenoemde 'Mediacode', die erop neerkomt dat de pers de prinselijke familie in de privésfeer met rust laat. In ruil daarvoor mogen ze op gezette tijden wel foto's komen maken.

24-12-2007 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Richie speelt voor kerstman voor 200 arme kids

Nicole Richie speelt voor kerstman voor 200 arme kids

De afbeelding “http://img502.imageshack.us/img502/5825/q37ngr6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nicole Richie en haar vriend Joel Madden hebben zaterdag tweehonderd minderbedeelde kinderen op een kerstfeestje getrakteerd. "We wilden deze kinderen een heerlijke kerst bezorgen", vertelt de hoogzwangere Richie in het Amerikaanse tijdschrift People. "Het zijn onze favoriete feestdagen."

Het feestje werd georganiseerd door de stichting Richie-Madden Children's Foundation, die zich inzet voor kansarme kinderen. Het sterrenkoppel deelde onder meer schoenen en teddyberen uit aan de jonge genodigden, die ook werden vergast op hotdogs en ballonnen.

Madden vertelt dat de stichting heel belangrijk is voor hem en zijn vriendin, die in januari moet bevallen van hun eerste kindje. "We willen kerst vieren met kinderen die het niet zo hebben getroffen in het leven als wij", aldus de frontman van rockband Good Charlotte. "Hopelijk voelen ze zich vandaag speciaal."

Begin deze maand organiseerde de aanstaande ouders een babayshower voor honderd minderbedeelde zwangere vrouwen. Toen gaf het stel voor meer dan 130 duizend euro aan cadeautjes weg.

24-12-2007 om 17:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes geeft 69.000 euro uit aan kerstcadeaus

Katie Holmes geeft 69.000 euro uit aan kerstcadeaus

De afbeelding “http://img140.imageshack.us/img140/213/large223216tk2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Volgens recente studies geven we deze kerst zo'n honderd tot driehonderd euro uit aan kerstcadeautjes, maar actrice Katie Holmes laat veel meer geld rollen tijdens de kerstperiode. De vrouw van Tom Cruise heeft volgens de Amerikaanse media een slordige 69.000 euro uitgegeven aan haar kerstgeschenken.

De cadeaus die dezer dagen onder de kerstboom van de familie Cruise liggen, zijn dan ook niet mis: een horloge van Cartier (20.000 euro), een winterjas van Prada (971 euro), vier paar handgemaakte Engelse schoenen (574 euro per paar) en jurkjes en kleren voor dochtertje Suri (3.500 euro). Holmes zelf ontkent dat ze zoveel geld heeft uitgegeven. Hoe dan ook wordt het interessant als de cadeautjes ten huize Cruise over enkele dagen worden uitgedeeld.

24-12-2007 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy Meets World-actrice dronken aan 't stuur

Boy Meets World-actrice dronken aan 't stuur

De afbeelding “http://img71.imageshack.us/img71/2114/daniellefishel81291kc3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Danielle Fishel, een voormalig kindsterretje uit de komedieserie Boy Meets World, is donderdag opgepakt wegens rijden onder invloed. Ze werd kort na haar arrestatie weer vrijgelaten, zo meldt een woordvoerder van de politie van Los Angeles.

Fishel gaf zeven jaar lang gestalte aan Topanga, het meisje dat het hart van Corey sneller laat kloppen in Boy Meets World. Nadat de serie in 2000 ten einde kwam, speelde de 26-jarige actrice nog in enkele films. Ze was ook een tijdlang bekend als de vriendin van 'N Sync-zanger Lance Bass, die vorig jaar openlijk voor zijn homoseksualiteit uitkwam.

De blondine is sinds begin dit jaar speciaal verslaggever van The Tyra Banks Show.

23-12-2007 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yannick Noah favoriete persoonlijkheid van Fransen

Yannick Noah favoriete persoonlijkheid van Fransen

De afbeelding “http://img57.imageshack.us/img57/5002/yannicknoahreferenceyh6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Zanger en ex-tennisspeler Yannick Noah is de favoriete persoonlijkheid van de Fransen. Hij verslaat daarmee voormalig voetballer Zinédine Zidane. Dat blijkt uit een enquête van Journal du Dimanche die zondag is gepubliceerd.


Zangers etc
De ranglijst van favoriete Fransen wordt zoals gewoonlijk gedomineerd door zangers, acteurs en televisiegezichten, hoewel zuster Emmanuelle van de zesde naar de vierde plaats stijgt. De eerste politicus is de Franse president Sarkozy, maar hij zakt wel van de 25ste naar de 32ste plaats. Zijn politiek rivale Ségolène Royal klimt van de 44ste naar de 36ste plaats.

Sarkozy
Naar aanleiding van de enquête brengt de krant ook een interview met Noah, die daarin Sarkozy de mantel uitveegt. "Alles aan Nicolas Sarkozy is choquerend", aldus Noah. "Zijn houding, toon en arrogantie choqueren mij, net als zijn uiterlijk vertoon van rijkdom, zijn cynisme en desinformatie", zegt de favoriete Fransman, die altijd Ségolène Royal gesteund heeft.

23-12-2007 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Teri Polo bevallen van dochter

Actrice Teri Polo bevallen van dochter

De afbeelding “http://img207.imageshack.us/img207/7290/artlarge223203xx6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Actrice Teri Polo is voor de tweede maal moeder geworden. De 38-jarige blondine is donderdag bevallen van dochtertje Bayley, zo maakte haar woordvoerder bekend aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Het is het eerste kindje voor Polo en haar vriend, muzikant Jamie Wollam. Beiden hebben al een zoon uit een eerder huwelijk. De twee zijn samen sinds 2004, toen ze elkaar ontmoetten op de set van een videoclip van de band Avion, waarvan Wollam de drummer is.

Polo is vooral bekend van haar rol in de komische films 'Meet the parents' en het vervolg 'Meet the Fockers', waarin ze naast Ben Stiller te zien is. Volgend jaar moet het derde deel van de filmserie in de bioscoop draaien, 'Little Fockers', waarin ook een rol is weggelegd voor Polo


23-12-2007 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sophie Rhys-Jones krijgt zoontje

Sophie Rhys-Jones krijgt zoontje

De afbeelding “http://img410.imageshack.us/img410/8875/1178260dt4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Britse prinses Sophie is maandag voor de tweede keer moeder geworden. Sophie Rhys-Jones en haar man, de Britse prins Edward kregen een zoon. Dat liet Buckingham Palace weten.

Sophie, gravin van Wessex is 42. Haar zoontje kwam via een keizersnede ter wereld. Bij zijn geboorte woog hij ruim 2,8 kilo. Het is niet bekend hoe de achtste kleinzoon van de Britse Queen zal heten.

Prinses Sophie verblijft in het ziekenhuis in Firmley Park in Londen en moet daar nog enkele dagen rust houden. 

Het zoontje van de Britse prinses en prins Edward is negende in de lijn voor de troonopvolging. Edward is de jongste zoon van de Queen. In 1999 trouwde hij met Sophie Rhys-Jones. Het koppel heeft al een dochtertje van vier, Lady Louise Windsor


23-12-2007 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
22-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Céline Dion zegt Las Vegas vaarwel

Céline Dion zegt Las Vegas vaarwel

De afbeelding “http://img504.imageshack.us/img504/3156/0302celinedioncolderhl5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Met haar 717e show nam Céline Dion zaterdagavond afscheid van Las Vegas. Toegejuicht door fans wisselde ze tijdens haar laatste optreden in het hotel Caesars Palace haar grootste hits af met emotionele anekdotes. "Op een gegeven moment had ik het gevoel dat de Titanic opnieuw zou gaan zinken", zei ze onder meer.

De Canadese zangeres legde uit dat haar avondvullende show 'A new day', die ze sinds begin 2003 op de planken bracht, er bijna niet was geweest. In 2000, terwijl de voorbereidingen al in volle gang waren, ontdekte de 39-jarige artieste dat ze zwanger was. "Voor het eerst had ik een leven opgebouwd", vertelde ze in een videoboodschap voorafgaande aan het optreden. "Ik wist toen dat ik succesvoller wilde zijn als moeder dan als zangeres."

Haar echtgenoot en manager René Angélil wist haar moed in te spreken. Hij zei haar dat er te veel mensen en geld met het megaproject gemoeid waren. Speciaal voor de soloshow was er bij het hotel voor ruim 65 miljoen euro een amfitheater in de vorm van het Colosseum uit de grond gestampt. Ook had de zangeres een driejarig contract getekend voor een kleine 70 miljoen euro.

Ondanks de aanvankelijk tegenvallende recensies, wist Dion vijf jaar lang de 4100 stoelen van de arena te vullen. Na haar laatste nummer haalde ze zaterdag Angélil en haar 7-jarige zoontje René-Charles het podium op om de laatste staande ovatie met haar te delen.

Dat Dion nu niet meer avond na avond in Las Vegas staat, betekent niet dat ze op haar lauweren zal rusten. Naar aanleiding van haar nieuwe Engelstalige album 'Taking Chances', dat vorige maand verscheen, gaat de zangeres volgend jaar op wereldtournee. Behalve in onder meer Johannesburg, Dubai, Tokio en Londen, staat de artieste op 2 juni in de Amsterdam Arena.



22-12-2007 om 11:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Daniel Radcliffe koopt appartement in New York

Daniel Radcliffe koopt appartement in New York

De afbeelding “http://img176.imageshack.us/img176/8295/399934204d0205c5802sn2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

"Harry Potter"-ster Daniel Radcliffe is de nieuwe eigenaar van een groot appartement in New York. Hij moest daarvoor 2,8 miljoen euro neertellen, meldt de Britse tabloid krant The Sun.

Volgens The Sun is het een van de meest "sexy" appartementen in de trendy wijk SoHo in new york Het gaat om een riant met glas "ommuurd" appartement op de dertiende verdieping van het pand. Het is ontworpen door de architect Jean Nouvel. Het pand beschikt over een groot zwembad en een sauna. Verder is er een conciërgeservice. Zelf beschikt de 18-jarige Radcliffe over een grote woonkamer, twee slaapkamers en maar liefst drie badkamers

21-12-2007 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney geweigerd bij chique hotel in LA

Britney geweigerd bij chique hotel in LA

De afbeelding “http://img220.imageshack.us/img220/8972/large214330sa4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Britney Spears was gisterenavond niet welkom bij het chique Four Seasons Hotel in Los Angeles. Dat is te zien in filmpjes van TMZ en Hollywood TV. "U bent niet geautoriseerd om binnen te komen", klinkt uit de intercom van de parkeergarage, waar Britney staat te wachten in haar witte Mini cabrio.

Paparazzi
"Wat", piept het voormalige popicoon met een kinderlijk stemmetje, terwijl ze versuft om zich heenkijkt. "Het is Britney Spears, verdomme, laat haar naar binnen", schreeuwt één van de aanwezige paparazzi in de intercom. "Je mag hier niet binnenkomen", herhaalt de stem.

"Feestje bij mij thuis"
Na een tijdje te hebben gewacht, rijdt Spears haar autootje, met de ruitenwissers aan, achteruit de weg weer op. "Feestje bij mij thuis", grapt ze tegen de fotografen terwijl ze wegrijdt.

Frequent bezoeker
Het 26-jarige feestbeest is een frequent bezoeker van het Four Seasons. Hoewel ze twee huizen heeft in LA, brengt ze avond na avond door in chique hotels. De moeder van twee verloor onlangs de gedeelde voogdij over haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1).

21-12-2007 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela gaat toch niet scheiden

Pamela gaat toch niet scheiden

De afbeelding “http://img142.imageshack.us/img142/1615/pam1mb7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
AMSTERDAM -  Pamela Anderson houdt de gemoederen flink bezig. Slechts drie dagen nadat het blonde seksbom officieel een echtscheiding aanvroeg, heeft ze toch maar besloten getrouwd te blijven met Rick Salomon. Pam weet ook niet wat ze wil...

Pamela liet vrijdag nog weten dat ze wegens onoverkomelijke meningsverschillen weg te gaan bij haar 39-jarige echtgenoot.

Volgens insiders zouden Pamela en Rick heftige ruzie hebben gehad, maar de twee kemphanen zouden het uiteindelijk weer hebben bijgelegd. Ze waren het afgelopen weekend zelfs samen gespot tijdens het winkelen. In het dagboek op haar site verklaart de voormalige Baywatch-actrice: "We zijn het aan het goedmaken."

Nog geen twee maanden geleden stapte de 40-jarige Pamela in het huwelijksbootje met haar pokerspeler. Het liefdekoppel trouwde in Las Vegas. Rick is voornamelijk bekend van de beruchte seksfilm (One night in Paris ) die hij in 2003 met zijn toenmalige vriendinnetje Paris Hilton maakte. Rick heeft de reputatie een womanizer te zijn, eerder was hij getrouwd met actrices Shannen Doherty en Elizabeth Daily.



20-12-2007 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gearresteerde Amy Winehouse vrij op borg

Gearresteerde Amy Winehouse vrij op borg

De afbeelding “http://img138.imageshack.us/img138/6945/large218072xo2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Na het betalen van een borg is Amy Winehouse weer op vrije voeten, zo is uit politiebron vernomen. De 24-jarige Britse zangeres was eerder op de avond gearresteerd in verband met belemmering van de rechtsgang, zo maakte Scotland Yard dinsdagavond in Londen bekend.

Haar echtgenoot Blake Fielder-Civil zat al in preventieve hechtenis omdat hij een kroongetuige in een zaak naar slagen en verwondingen zou hebben omgekocht. De soulzangeres haalt al maanden meer de krantenkoppen in verband met alcohol- en drugsexcessen dan met haar muziek.

Onlangs heeft de muzikante wegens gezondheidsproblemen al haar concerten tot het einde van het jaar afgelast. Bij meerdere optredens was de onstabiele muzikante al uitgejouwd. Niettemin is ze begin december in de VS zes keer genomineerd voor de Grammy's, de Oscars van de muziekindustrie

20-12-2007 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!