Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van Gordon Ramsay verliest kindje na vijf maanden zwangerschap Bewaar artikel

Vrouw van Gordon Ramsay verliest kindje na vijf maanden zwangerschap

http://oi65.tinypic.com/2434784.jpg

De vrouw van Gordon Ramsay heeft na een zwangerschap van vijf maanden een miskraam gehad. Een maand nadat bekend werd dat Tana zwanger was van een vijfde, schreef Gordon maandag op Facebook dat ze het kindje verloren zijn.

"We hebben een verschrikkelijk weekend achter de rug", schrijft Gordon. ''We zullen als gezin hiervan herstellen. We willen iedereen bedanken voor de steun. Onze speciale dank gaat uit naar het ziekenhuis van Portland", aldus Ramsay.  

De 49-jarige tv-kok en Tana zijn al ouders van Megan (18), de tweeling Holly en Jack (16) en de 14-jarige Tilly. Vorige maand vertelde Ramsay dat er nog een vijfde kind zou volgen.  

13-06-2016 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ivo Van Hove wint twee Tony Awards

Ivo Van Hove wint twee Tony Awards

http://oi66.tinypic.com/ajqdsy.jpg

De Belgische regisseur Ivo Van Hove heeft gisterenavond twee Tony Awards gewonnen. Dat zijn de meest begeerde Amerikaanse theaterprijzen. Onze landgenoot won de Tony voor Beste regisseur van een toneelstuk en die voor Beste revival van een toneelstuk, voor zijn Broadway-productie van "A View from the Bridge" van Arthur Miller.

Van Hove had in totaal negen nominaties in de wacht gesleept voor de Tony Awards. Voor "A View from the Bridge" was hij vijf keer genomineerd, voor zijn Broadway-adaptatie van "The Crucible", ook al van Arthur Miller, was hij vier genomineerd. Zijn vaste lichtontwerper en scenograaf Jan Versweyveld ontving voor beide producties een nominatie voor beste lichtontwerp en voor "A View from the Bridge" ook een nominatie voor beste scenografie, maar kon die niet verzilveren. Ook de drie genomineerde acteurs Mark Strong, Sophie Okonedo en Bill Camp bleven met lege handen achter.

Van Hove (1958) is sinds 2001 directeur van Toneelgroep Amsterdam. Voor zijn regie van "A View from the Bridge" kreeg hij eerder al twee Olivier Awards, de meest prestigieuze prijzen in de Britse theaterwereld.

Grote winnaar bij de uitreiking van de Tony's was de hiphopmuscial "Hamilton". Die was genomineerd in zestien categorieën, en wist er elf van te verzilveren, onder meer in de categorieën Beste musical, Beste mannelijke Hoofdrolspeler en Beste Muziek. Dat was eentje te kort om het record van 12 Tony's, op naam van de musical "The Producers" uit 2001, te evenaren.

Eerbetoon Orlando
Presentatie was dit jaar in handen van James Corden. De Britse talkshowhost en komiek is in de VS bekend vanwege The Late Late Show, die wordt uitgezonden op CBS. Corden besteedde in zijn openingsspech aandacht aan het bloedbad dat zaterdagavond werd aangericht in een homoclub in Orlando, Florida. Daarbij kwamen vijftig mensen om het leven. 'Het theater is een plek waar elk ras, overtuiging, seksualiteit en sekse gelijk is, omarmd en geliefd wordt. Haat wint nooit. Daar moeten we samen voor zorgen. Deze show is een symbool voor en viering van dat principe', aldus Corden.

13-06-2016 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boeken Jochem Myjer en Tosca Menten in de prijzen voor beste kinderboeken

Boeken Jochem Myjer en Tosca Menten in de prijzen voor beste kinderboeken

http://oi67.tinypic.com/era04y.jpg

Jochem Myjer en Tosca Menten hebben de beste kinderboeken van afgelopen jaar geschreven. Ze sleepten de Prijs van de Nederlandse Kinderjury in de wacht voor respectievelijk 'De Gorgels' en het boek 'Dummie de mummie en de drums van Massoeba'.

De Nederlandse kinderjury kent publieksprijzen toe in de leeftijdscategorieën van 6 tot en met 9 jaar en in de klasse van 10 tot en met 12 jaar. Myjer, die voor het eerst was genomineerd, won de prijs in de eerste categorie. Menten kreeg de prijs in de categorie voor de oudere kinderen. In het verleden werden al zes van haar boeken genomineerd voor deze prijs.

De publieksprijs voor de kinderboeken werd voor het derde opeenvolgende jaar uitgereikt in het Haagse Kinderboekenmuseum. Dit gebeurde tijdens het festival Kinderboekenparade dat in en rondom het museum werd gehouden.

In totaal werden er ruim 24.500 stemmen uitgebracht op de genomineerde titels. De Senaat van de Nederlandse Kinderjury reikte, naast de publieksprijzen, ook nog zijn eigen prijs uit in de twee leeftijdscategorieën. Deze Pluim van de Senaat ging in de categorie van de jongste kinderen naar 'Botje' van Janneke Schotveld. In de klasse van 10 tot en met 12 jaar was de prijs voor 'De gruwelijke generaal' van Jozua Douglas.

12-06-2016 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandoening maakt gitaarspel bijzonder pijnlijk voor Eric Clapton

Aandoening maakt gitaarspel bijzonder pijnlijk voor Eric Clapton

http://oi63.tinypic.com/2liirtx.jpg

Eric Clapton krijgt als gevolg van zenuwbeschadiging steeds meer moeite met zijn gitaarspel. De 71-jarige zanger en componist heeft veel pijn, vertelt hij in een interview met Classic Rock Magazine.

"Het begon met pijn in mijn onderrug en werd perifere neuropathie, waarbij het voelt alsof er elektrische schokken door je benen gaan", legt Clapton uit. "Ik heb moeten leren omgaan met dingen die horen bij ouder worden."

Ondanks de tegenslagen blijft Clapton muziek maken, zijn 23e soloplaat 'I Still Do' verscheen vorige maand. De Engelsman staat er versteld van dat hij nog in leven is. "Gezien mijn verslavingen is het fantastisch dat ik nog leef", zegt Clapton, die kampte met alcohol- en drugsverslavingen. "Ik had het loodje lang geleden al moeten leggen, maar kreeg nog een kans."

12-06-2016 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Cindy Crawford maakt debuut op catwalk

Zoon Cindy Crawford maakt debuut op catwalk

http://oi63.tinypic.com/2zgu90x.jpg

Presley Gerber trad gisteren in de voetsporen van zijn moeder. De zestienjarige zoon van Cindy Crawford stapte in Los Angeles voor het eerst de catwalk op.

Cindy prees haar zoon de hemel in. "Het was zo leuk om hem in de show van Moschino te zien lopen", schreef het voormalig topmodel bij een foto van haar oudste kind. Cindy deelde ook een kiekje met modeontwerper Jeremy Scott. Ook Cindy's dochter Kaia, eveneens model, ging backstage op de foto met de ontwerper.

Presley Gerber was niet de enige die gisteren zijn catwalkdebuut maakte. Ook Anwar Hadid liep voor het eerst mee in een modeshow. De zestienjarige trad daarmee in de voetsporen van zijn zussen Gigi en Bella, die eerder al voor Moschino over de catwalk liepen. Moeder Yolanda was trots op haar kroost. "Drie keer gezegend op de catwalk", schreef de Nederlandse op Instagram bij een kiekje van haar kinderen.

12-06-2016 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Karen Damen toch nog even ros blijft

Waarom Karen Damen toch nog even ros blijft

http://oi68.tinypic.com/1zebd79.jpg

De grootste kapsel-switch in de Vlaamse showbizzgeschiedenis is tot nader order uitgesteld: Karen Damen heeft haar rosse kapsel nog niet ingewisseld voor een nieuw kleurtje.

Normaal gezien zou ze vrijdag in de kappersstoel plaatsnemen, maar zo ver is het niet gekomen. Na 18 jaar 'de rosse van K3' te zijn geweest, blijft Karen dus toch nog even bij haar vertrouwde coupe. "Ik denk dat ik morgen toch maar niet naar de kapper ga", tweette ze donderdagavond al. En inderdaad: de zangeres en tv-figuur belde haar afspraak af, naar verluidt omdat ze geschrokken is van de massale belangstelling.

Gisteren maakte Karen in een tweet duidelijk dat ze de heisa rond haar kapsel niet zo goed begrijpt. En dat er belangrijkere zaken zijn, zoals het goede doel dat ze steunt. Ze stelde gisteren een nieuwe gin voor, speciaal gemaakt voor de vzw With Love by Ferre. Een organisatie opgericht door de ouders van de overleden Ferre. "Hij was een jongetje die de strijd tegen kanker heeft verloren. Zijn verhaal heeft mij heel erg geïnspireerd", aldus Karen Damen aan Het Nieuwsblad. Haar zoontje Sky was er ook bij op het event, hij beleefde alvast de tijd van zijn leven op de dansvloer. In onderstaand filmpje kun je zien dat hij de duidelijk de moves van zijn mama heeft.

12-06-2016 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (12) met ukelele brengt miljoenen mensen in vervoering

Meisje (12) met ukelele brengt miljoenen mensen in vervoering

http://oi68.tinypic.com/li72c.jpg

Op Facebook is Grace VanderWaal al meer dan honderd miljoen keer bekeken. Wie is dit 12-jarige meisje dat iedereen in vervoering brengt met haar ukelele in America's Got Talent?

Kleine Grace gelooft in mirakels en gaat er dan ook vol voor tijdens de talentenjacht. Met haar zelfgeschreven nummer 'I Don't Know My Name', haar wondermooie stem en ukelele brengt ze een indrukwekkende performance die zowel het publiek als de jury op de banken krijgt.

Geen wonder dat jurylid Howie Mandell op de gouden buzzer drukt om Grace rechtstreeks naar de halve finales te sturen. Ook Simon Cowell is erg onder de indruk. Hij voorspelt het meisje een supercarrière zoals popicoon Taylor Swift. Mirakels heeft Grace niet nodig. Ze barst van het talent.

12-06-2016 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader van Willem uit 'Mijn Pop-up': "Waarom durft VTM het aantal geldige stemmen niet vrijgeven?"

Vader van Willem uit 'Mijn Pop-up': "Waarom durft VTM het aantal geldige stemmen niet vrijgeven?"

http://oi65.tinypic.com/2ljsw79.jpg

De finale van 'Mijn Pop-uprestaurant' is gespeeld, maar krijgt mogelijk een staartje nadat de stemming donderdagavond in de soep liep door een cyberaanval. Voor VTM is de kous af: Chloé en Magali zijn de geldige winnaars. Maar volgens Patrik Vankrunkelsven, vader van verliezer Willem, verschuilt de zender zich achter de deurwaarder. "Waarom geven ze het aantal geldige stemmen niet vrij?" zegt hij in een interview met Het Nieuwsblad.

Tijdens de finale donderdagavond konden de kijkers stemmen op hun favoriete kandidaten via de app en de website van VTM. Het systeem raakte echter overbelast. Volgens de eerste berichten gebeurde dat door de massale belangstelling. De deurwaarder zei niettemin dat de uitslag representatief was, en dus geldig. Medialaan verklaarde 's nachts dat de problemen te wijten waren aan een cyberaanval: in een aantal minuten tijd kwamen er 1,5 miljoen requests binnen van vervalste IP-adressen.

"De cyberaanval heeft niet gezorgd voor het uitvallen van het systeem of een manipulatie ervan, wel voor een vertraging", stelde VTM.

11-06-2016 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Het is Amber Heard alleen om geld te doen"

"Het is Amber Heard alleen om geld te doen"

http://oi64.tinypic.com/2el5x6u.jpg

Amber Heard eist een langdurig straatverbod tegen Johnny Depp puur omdat dit haar kansen op een flinke financiële vergoeding tijdens de scheidingsprocedure vergroot. Dat beweren mensen rondom Depp tegenover TMZ. Heard ontkent ondertussen de beschuldigingen.

Amber heeft, voordat ze naar buiten trad met de beschuldigingen van mishandeling, contact opgenomen met Depps advocaat. De dertigjarige actrice wilde buiten het oog van de camera om tot een overeenkomst komen en eiste tijdelijke partneralimentatie (50.000 dollar, oftewel 44.000 euro, per maand), een Range Rover, de sleutel van hun penthouse in Los Angeles, 100.000 dollar (88.000 euro) om haar juridische kosten te kunnen dekken en nog eens 25.000 dollar (22.000 euro) voor andere personele kosten.

Volgens vrienden van Depp duidt dit erop dat Heard alleen maar uit is op geld. Omdat Johnny niet akkoord ging met de eisen, maakte Amber kort daarna bekend dat ze tijdens hun vijftien maanden durende huwelijk meerdere keren is mishandeld door de Pirates of the Caribbean-ster. Aanstaande vrijdag is de hoorzitting over het aangevraagde straatverbod. Mocht Amber dit toegekend krijgen, dan vergroot dit aanzienlijk haar kans op partneralimentatie.

Heard ontkent ondertussen tegenover TMZ dat ze achter Johnny's geld aanzit. De blondine zegt dat het echt om haar veiligheid te doen is. Haar advocaat zegt bovendien dat de eerder gestelde eisen van Amber heel gangbaar zijn en dat ze slechts bedoeld zijn om te voorzien in haar onderhoud. Mocht de rechter partneralimentatie toekennen, dan krijgt Amber dat maximaal dertig maanden, vanwege de kortstondige duur van hun verbintenis.

11-06-2016 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dan val je flauw voor koningin Elizabeth (en duizend soldaten)

En dan val je flauw voor koningin Elizabeth (en duizend soldaten)

http://oi68.tinypic.com/iftusl.jpg

Het zal je maar overkomen, je hebt maanden gewerkt aan de voorbereiding van een parade en dan val je flauw voor de ogen van queen Elizabeth. Het werd realiteit voor een soldaat die vanochtend met zijn gezicht op de grond belandde tijdens de Horseguard's Parade voor de verjaardag van de Britse koningin.

De man werd afgevoerd op een brancard toen hij het bewustzijn verloor tijdens de  lange ceremonie. Koningin Elizabeth II viert vandaag haar 90ste verjaardag met een kleurrijke parade. Duizenden mensen juichten de vorstin toe toen ze in een open rijtuig van Buckingham Palace naar de exercitieplaats voor de Horse Guards Parade reed.

De koningin was voor de gelegenheid in helder groen gekleed met bijpassende hoed. Aan haar zijde zat echtgenoot prins Philip (95) met garde-uniform en een muts van berenvel. Aansluitend nam de koningin onder een bewolkte hemel de traditionele parade 'Trooping the Colour' af.

Garderegimenten in rode uniformen en met berenvelmutsen marcheerden aan de koningin en de prins voorbij. Ook tal van andere leden van de koninklijke familie waren aanwezig. Meer dan duizend soldaten en honderden paarden namen aan het spektakel deel.

11-06-2016 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia strikt wereldster voor nieuw duet (en zingt voor het eerst in het frans)

Natalia strikt wereldster voor nieuw duet (en zingt voor het eerst in het frans)

http://oi63.tinypic.com/j6ssg9.jpg

Niet enkel de Rode Duivels willen scoren in Frankrijk, ook Natalia trekt deze zomer naar onze Zuiderburen. De zangeres ruilde haar sappig Kempisch voor een vleugje erotisch frans en krijgt voor haar nieuwe single hulp van Lara Fabian- met 32 miljoen verkochte albums nog altijd de best verkopende Belgische artieste aller tijden. "We voelen mekaar perfect aan."

Eén zinnetje in een Vlaamse krant. Meer was niet nodig om België's twee grootste diva's in een studio te verenigen. Lara Fabian, de Belgische zangeres uit een Vlaamse vader en een Silciliaanse moeder, liet zich ontvallen dat ze heel graag eens iets met Natalia wilde doen. Daags nadien volgde het eerste contact. "Ik vertelde dat omdat ik écht graag eens een duet met Natalia wilde zingen," aldus de dame die al 32 miljoen albums verkocht en vooral in Frankrijk en Canada het allergrootste sterrendom geniet. "Ik hou van haar stem en telkens ik naar mijn vader rijdt en haar op de radio hoor, ben ik geraakt door haar nummers. Dus was ik zeer aangenaam verrast dat er na dat interview een telefoontje binnenliep bij mijn agent. Nu voor mij was het héél wat, maar voor mijn vader was het helemaal te gek. Hij stond bijna rond te springen van vreugde toen ik het hem vertelde. (Fabian schakelt even over naar Vlaams) 'Dat ies onguelooflijk' stamelde hij. Hij is van Geel, moet je weten. Dus er is een soort van lokale verbondenheid en hij heeft haar altijd van dichtbij gevolgd."

11-06-2016 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Voice'-zangeres doodgeschoten na concert

'The Voice'-zangeres doodgeschoten na concert

http://oi66.tinypic.com/5kek5w.jpg

De Amerikaanse oud-deelneemster aan 'The Voice' Christina Grimmie is gisteren neergeschoten na een concert in Orlando (Florida). Ze bezweek afgelopen nacht aan haar verwondingen in het ziekenhuis, bevestigt haar manager, Heather Weiss.

De 22-jarige Grimmie eindigde twee jaar geleden derde in de Amerikaanse versie van 'The Voice'. Ze kreeg een platencontract bij het label van 'Maroon 5'-zanger Adam Levine. Gisteren trad ze op in de Plaza Live concertzaal in Orlando. Na de show deelde de zangeres handtekeningen uit aan haar fans, toen een gewapende man plots op haar afstapte en haar neerschoot. De man, van wie de identiteit nog niet bekend is, zou minstens vijf keer geschoten hebben. Grimmie werd geraakt in het hoofd, meldt Daily Mail. Niemand anders raakte gewond. Op het moment van de schietpartij was een zestigtal fans aanwezig.

De broer van de artieste kon de dader nog tackelen, maar die pleegde daarna zelfmoord. Over zijn motief is nog niets bekend, zeggen de autoriteiten. De man zou twee wapens bij zich hebben gehad.

De schietpartij gebeurde gisteravond rond 22.30 uur. Grimmie werd nog overgebracht naar een plaatselijk ziekenhuis, maar overleed daar omstreeks 02.45 uur nacht aan haar verwondingen.

11-06-2016 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Orange Is The New Black bracht jeugd door in kooi

Actrice Orange Is The New Black bracht jeugd door in kooi

http://oi63.tinypic.com/aynio5.jpg

Kate Mulgrew, die vooral bekend is als Red uit de serie Orange Is The New Black, bracht een deel van haar jongste jaren door in een kooi.

In een interview op de Britse zender ITV vertelde Kate dat ze als klein kind werd opgesloten zodat ze zichzelf niet kon bezeren. "Ik kon tot ik vier jaar oud was geen pijn voelen, dus bouwden ze een kooitje voor me."

Die aandoening was overigens niet de enige waaraan de actrice als kind leed. Kate, die binnenkort een biografie uitbrengt, had ook geboortetanden. "Ik ben geboren met een mond vol tanden", aldus de Amerikaanse, die zichzelf in het gesprek lachend als heks omschrijft. "Ik had een mond vol tanden en voelde geen pijn. Shakespeare had een goede aan mij gehad."

10-06-2016 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gibson maakt sequel Passion Of The Christ

Gibson maakt sequel Passion Of The Christ

http://oi68.tinypic.com/fz6qae.jpg

Mel Gibson werkt aan een vervolg op zijn film The Passion Of The Christ uit 2004. De film zal gaan over de wederopstanding van Jezus Christus.

Scriptschrijver Randall Wallace heeft de plannen gisteren bevestigd aan The Hollywood Reporter. Er gaan al jaren geruchten over een vervolg op de film. Vorige maand voedde Gibson die toen hij bij een screening op een universiteit liet weten interesse te hebben in een tweede Passion. Hij vertelde daarbij niets over de concrete plannen. Zijn scriptschrijver gaf gisteren aan dat de grote vraag uit de christelijke gemeenschap een belangrijke factor was in het besluit een sequel te maken.

The Passion Of The Christ kreeg in 2004 naast veel lof over de filmische aspecten van de productie, ook de nodige kritiek. Die ging vooral over het expliciete geweld in de film. Ook werd Gibson beschuldigd van antisemitisme. De Braveheart-acteur financierde de film zelf. De productie kostte 30 miljoen dollar, de film leverde wereldwijd 612 miljoen dollar op. Het is daarmee de meest winstgevende film ooit die niet door een grote studio is uitgebracht.

10-06-2016 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Brouwers blijft zich verzetten tegen verplichte afbraak illegale woning

Jeroen Brouwers blijft zich verzetten tegen verplichte afbraak illegale woning

http://oi64.tinypic.com/nwm0j9.jpg

Jeroen Brouwers, schrijver van bekroonde romans zoals 'Het Hout', 'Bezonken Rood' en 'Geheime Kamers', ontkent voor het hof van beroep in Gent dat hij afstand doet van zijn woning. Hij wil eerst alle rechtsmiddelen uitputten.

Het huis - oorspronkelijk een weekendverblijf - van Jeroen Brouwers in Zutendaal werd gebouwd zonder bouwvergunning in kwetsbaar gebied. Brouwers kreeg in 2014 van het hof van beroep in Antwerpen de vraag om de woning binnen het jaar af te breken. Maar zowel Brouwers als de Vlaamse overheid gingen in cassatie tegen het arrest.

Delen

Brouwers' vraag tot verbreking werd afgewezen, maar die van de Vlaamse overheid werd wel aanvaard, waardoor het arrest werd verbroken voor delen van het huis die later werden aangebouwd. Concreet gaat het om onder meer een terras, een veranda en een afsluiting. De sloop van de woning zelf is hierdoor eigenlijk definitief, maar de advocaat van Brouwers hoopt de woning toch mee te nemen als inzet van het debat.

Vorige maand verscheen nog de mededeling dat Brouwers afstand zou doen van zijn beroep, maar dat ontkent zijn advocaat stellig. "Pas als alle rechtsmiddelen zijn uitgeput en het hof het volledig herstel vraagt van het terrein, zal hij het overdragen aan de gemeente Zutendaal met het oog op afbraak."

Causaal verband

Volgens de Vlaamse wooninspecteur is het evenwel duidelijk dat de latere toevoegingen - waarover het hof in Antwerpen geen uitspraak deed - aan het weekendverblijf onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. "Zonder dat huisje was er geen terras, buitenkeuken, schotelantenne en metalen poort met verharde oprit. Er is duidelijk een causaal verband." De advocaat van Brouwers betwist dat en meent dat er op dat vlak geen enkel bewijs wordt geleverd voor elk van die constructies.

10-06-2016 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metamorfose voor 'Million Dollar Meskens'

Metamorfose voor 'Million Dollar Meskens'

http://oi63.tinypic.com/eq2kqh.jpg

Drie maanden intensieve bokstraining hebben voor een metamorfose gezorgd bij Nathalie Meskens. Dat mocht gisteren blijken op de set van 'Pippa' waar de actrice een boksscène mocht inblikken. De gelijkenissen met 'Million Dollar Baby' waren treffend.

"Ik denk dat ik dit ga blijven doen", vertelt ze tussen twee gevechten door. "Vooral omdat het een zeer complete training is." Dat zie je ook. Meskens oogt strak en sterk. "Op de weegschaal maakt die intensieve training niet zo gek veel verschil omdat het vet heeft plaatsgemaakt voor spieren. Bovendien heb ik - naargelang de rol - al veel 'gewichten' had. Maar om je een idee te geven: ten tijde van 'Danni Lowinski' woog ik nog 67 kilo, nu zijn er dat tien minder. Al is het tofste dat ik me niet langer zorgen hoef te maken wanneer ik een bikini aantrek." (lacht)

Achtvoudig wereldkampioene Daniella Somers, die de actrice de voorbije maanden onder de vleugels nam, was onder de indruk. "Ik zeg dit niet omdat het Nathalie is, maar mocht ze hierin verder willen doen, zou ik wel weten wat met haar aan te vangen. Ze heeft écht talent."

10-06-2016 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Drie Wijzen' 2.0: Kobe wordt de nieuwe Kurt Van Eeghem

'De Drie Wijzen' 2.0: Kobe wordt de nieuwe Kurt Van Eeghem

http://oi66.tinypic.com/qq30ht.jpg

Terwijl Gerty Christoffels, Jacques Vermeire, Walter Grootaers en Kurt Van Eeghem straks langs de culturele centra trekken met 'De Drie Grijzen', werkt Eén aan 'De Drie Wijzen 2.0': een vernieuwde en geactualiseerde versie van het origineel. Master of ceremony - en opvolger van Kurt Van Eeghem - wordt Kobe Ilsen (34), die zo voor het eerst als quizmaster bij de VRT aan de bak komt. De première is voor 2017.

Ruim 17 jaar nadat de openbare omroep de stekker trok uit 'De Drie Wijzen' - één van de meest succesvolle humoristische tv-quizzen van de vorige eeuw - blaast Eén het nieuw leven in. Quizmaster van dienst wordt Kobe Ilsen, die Kurt Van Eeghem vervangt. Na 'Zeg eens Euh', dat nog deze zomer op VIER een herstart beleeft, is 'De Drie Wijzen' de tweede populaire tv-quiz die vanonder het stof wordt gehaald. Al wordt die laatste wel geactualiseerd.

"'De Drie Wijzen' is Vlaams tv-erfgoed, en leent zich er perfect toe om het nieuw leven in te blazen. Het is en blijft een heel erg slim uitgewerkt tv-format, dat perfect aangepast kan worden tot een nieuwe, succesvolle show", maakt Kobe Ilsen duidelijk.

10-06-2016 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio scherp voor Willem: "Wat je nu weet en kan, dat is twee keer niks"

Sergio scherp voor Willem: "Wat je nu weet en kan, dat is twee keer niks"

http://oi68.tinypic.com/2d6jz9h.jpg

Nog twee keer slapen en 'Mijn Pop-uprestaurant' zit erop. In de voorlaatste aflevering gaan juryleden Sepideh Sedaghatnia, Sergio Herman en Gert Verhulst een laatste keer langs bij de twee finalisten. Mét hun partners. En in tegenstelling tot wat het oordeel van sterrenchef Luc Bellings in Het Laatste Nieuws doet vermoeden, kiezen de partners niet unaniem voor Strombowli.

Ze doen wél een frisse wind waaien door het programma. Met de ravissante Ellemieke is Sergio bijvoorbeeld meteen een stuk rustiger dan normaal. "Dat is de eerste keer dat ik u thee zie drinken", lacht Gert naar de Zeeuw. Al scoort ie niet met àl zijn grappen. Ellemieke eet namelijk vlees noch vis, waardoor Gert zegt blij te zijn "dat hij niet de enige vegetariër aan tafel is." En wanneer mevrouw Herman even later vraagt of iemand van haar vegetarische schotel wil proeven, is de Studio 100-baas niet zeker of zijn gestel daar wel tegen kan.

Maar eerst hoort de jury Miette en Willem van Jalapeño Loco en Magali en Chloë van Strombowli uit over hun plannen. Vooral voor Willem is de confrontatie scherp. "Wat je nu weet en kan, dat is twee keer niks he", zegt Sergio rond de vraag of Willem nog een opleiding gaat volgen. Ook Bartel Dewulf van Belgocatering komt nog langs. Voor ondernemerschap scoren Willem en Miette volgens hem het beste. 

Jalapeño Loco

En dan is het proeven geblazen. De jury moet lang wachten in Jalapeño Loco, zelfs zonder water op tafel. "We zaten zeker een kwartier zonder iets", klaagt Sepideh. Voor Ellemieke maakt de "waanzinnig mooie verschijning met een waanzinnig mooie lach" van Miette wel iets goed. "Je ziet er altijd héél goed uit en ik vind je een heel goeie gastvrouw", zegt ze. Voor Ellen, de partner van Gert, mag Miette wel iets meer pit hebben. 

De jury bestelt ongeveer de hele kaart, en in de keuken veroorzaakt dat stress. Willem drukt kok Sara op het hart dat de pulpo zeker goed moet zijn, waarop zij antwoordt dat hij rustig moet blijven. "En gij moet luisteren", kijft hij terug. Business as usual.

De jury heeft heel wat klachten, en Sergio moet zich volgens Gert inhouden om niet naar de keuken te hollen. "Zet Sergio altijd maar met zijn rug naar de keuken, want anders is zijn avond om zeep", weet hij. "Dan krijgt hij stress en begint hij te kijken." De Nederlander eet wel "een van de beste voorgerechten van het seizoen", en ook zijn vrouw proefde "de beste taco die ik ooit heb gegeten". Toch voelt Gert zich "precies op een boot zonder kapitein". "Hij blijft wel drijven, en hij komt wel ergens aan, maar je weet niet wanneer en waar."

Gert maakt wel de vergissing om drie verschillende taco's te bestellen. Hij heeft niet door dat het er twee zijn per bord, en dat hij dus zes stuks moet wegwerken. Ellemieke is dan weer erg blij met een pepertje: "Dat prikte nog zo lekker op je tong, en dat ging nog effe door. Ik dacht: 'Oh, dat wil ik wel mee naar huis nemen'." Haar man kan vervolgens zijn lach niet inhouden en denkt duidelijk al aan enkele praktische toepassingen. "Ik ga maar stoppen", zegt hij met een flauw grijnslachje.

Na de maaltijd gaat Sergio toch nog eens langs in de keuken, waar hij het slagveld van "een derde wereldoorlog" aantreft. "Je hebt me niet voor lul gezet", zegt hij Willem en Sara. "Daar ben ik al blij om." Sergio noemt het "nu eindelijk de ultieme Mexicaanse ervaring van 'Mijn Pop-up'." 

Strombowli

In Strombowli zit ondertussen Seppe Nobels van het Antwerpse restaurant Graanmarkt 13. Hij werd onlangs verkozen tot beste groentechef van het jaar, en komt langs in het gezelschap van Hendrik Van Dierendonck van vleesrestaurant Carcasse. Perfect, subliem, krak erop, fantastisch: de lofbetuigingen vliegen de zusjes om de oren. "En ge doet allemaal ulle best allemaal en dat vind ik heel knap om te zien." 

Ze zijn toch niet echt van de ene 'poep-up' naar de andere gegaan? Gert heeft al zes taco's op??

In tegenstelling tot bij Jalapeño Loco oogt het personeel van de Siciliaanse zaak zelfzeker en rustig. "Waarom moet je stress hebben? Het is niet de eerste keer dat ze hier komen", klinkt het gelaten. De keukenploeg, althans het mannelijke deel ervan, is vooral onder de indruk van Ellemieke: "Schoon beeske", zegt Greg.

Sepidehs man Farshad blijkt onder de indruk van het interieur, en Ellemieke en Ellen van Magali. "Gij stààt daar echt", zegt Ellen. "Heel veel respect voor u. Echt, topwijf!" Sergio monstert tevreden de vooruitgang. "Ze komen van zo ver", mijmert hij. "Ze hebben zeker twee of drie keer huilend voor mij gestaan, dat ze gewoon wegliepen. Dat we dachten: 'Wat moeten we hier nu van maken?'." Ellemieke heeft toch de indruk dat de 'vosjes' al jaren in de horeca werken, en grapt dat zij zelf ook vaak huilend voor Sergio heeft gestaan. "Ik begrijp die meiden wel". En "jij bent ook een beest af en toe", lacht ze.

In Strombowli zit het gezelschap al na vijf minuten te klinken met cocktails, terwijl ze ook al hapjes aangeleverd krijgen: ietsje sneller dan bij de buren. "Op vijf minuten hadden wij al een feestje aan tafel", zegt Ellen. En wanneer de voorgerechten op tafel staan, worden de smakelijke "mmmm"-geluidjes enkel overstemd door het gekraak dat Gert produceert met zijn krokantje. Sergio krijgt er zowaar de slappe lach van. "Allez eet gij dat eens op zonder te knisperen", lacht Gert. Sergio mist wat jus bij zijn krab, maar Ellemieke is helemaal weg van haar burrata. "Maar dat is ook echt iets voor dames," vindt Sergio.

Van het hoofdgerecht verwachtte hij "meer power", want "dit kun je thuis ook klaarmaken". Farshad vindt de hoofdschotel ook wat minder, net als Sepideh: "Tegenwoordig kun je overal een lekker stukje vlees eten", zegt ze. "Maar ik wil wel voor dat speciaal stukje vlees naar Knokke rijden, naar Stromwboli. Ik vond het weinig identiteit hebben." Het vegetarisch gerechtje van Ellemieke is te droog, en Sergio zegt zowaar dat hij liever "de taco's van hiernaast" eet. Het kaasplankje met de verschillende soorten honing is dan weer wel een schot in de roos, maar het dessert van Gert bezorgt hem "een Strombowli-pechdag" omdat hij een hapje uit zijn mond laat vallen. Bij Sergio kan de pret opnieuw niet op.

Het oordeel

En willen of niet, dan is het tijd om te kiezen. Farshad stemt voor Strombowli, Ellemieke voor Jalapeño Loco en Ellen voor "de vosjes". Overmorgen vernemen we het oordeel van de jury én wie de kijker de overwinning en 100.000 euro gunt.

08-06-2016 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Joy Anna Thielemans en co dol zijn op zwart water en ijsjes

Waarom Joy Anna Thielemans en co dol zijn op zwart water en ijsjes

http://oi67.tinypic.com/16jop6x.jpg

Water, hamburgers, ijsjes en zelfs macarons, je kan het zo gek niet bedenken of het kleurt zwart. Foodies à la Joy Anna Thielemans zweren tegenwoordig bij actieve kool. Deze stof, die je in poedervorm aan alle soorten voeding kan toevoegen, zou goed zijn voor de spijsvertering, het ontgift, maakt je tanden witter en zou volgens sommigen zelfs katers kunnen voorkomen.

Zwarte pasta is al langer bekend, maar chefs gebruiken inkt van inktvissen om de donkere kleur te creëren. De nieuwste trend in foodieland is echter actieve kool. Het is een speciaal behandelde koolstof, een ingrediënt dat door adsorptie allerlei stoffen aan zich kan binden.

Houtskool in voeding klinkt een beetje raar, maar dat is het niet. Dit bestanddeel zit bijvoorbeeld in je waterfilter en houdt schadelijke stoffen tegen. Japanners nemen het al jaren in poedervorm in als een dagelijks supplement. Het bestaat in verschillende vormen, chefs gebruiken nu poeder gemaakt van hout, bamboe of de schil van kokosnoten. Actieve kool heeft geen uitgesproken smaak, maar wel een opvallende kleur.

08-06-2016 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw kunstwerk laat bezoekers 3 km over meer lopen

Nieuw kunstwerk laat bezoekers 3 km over meer lopen

http://oi68.tinypic.com/2hi2nab.jpg

Vanaf eind deze maand zullen bezoekers de kans krijgen om drie kilometer lang over water te lopen dankzij een nieuwe installatie van kunstenaar Christo op het Italiaanse Iseomeer. 'The Floating Piers' zouden 500.000 bezoekers moeten lokken naar het kleine, weinig bekende meer.

In november begon de artiest, die zelf van Bulgaarse afkomst is, met zijn team aan de plaatsing van 220.000 drijvende polyethyleenblokken die een pad vormen van drie kilometer dat het vasteland verbindt met twee eilandjes in het Iseomeer in het noorden van Italië.

"Voor de eerste keer, zestien dagen lang, van 18 juni tot 3 juli, zullen ze over het water lopen," zegt Christo over de 2000 inwoners van Monte Isolo, dat normaal gezien enkel toegankelijk is per boot.

Het project wordt de komende dagen nog afgewerkt met een laag donkergele stof die volgens de kunstenaar van kleur zal veranderen naargelang de lichtinval en de vochtigheid. Volgens Christo zal een wandeling over de pier aanvoelen als "wandelen over de rug van een walvis".

De attractie opent op 18 juni. 150 vrijwilligers, waaronder redders, zullen op de pier en boten geplaatst worden om rond de klok de veiligheid te garanderen. De toegang is vrij. De totale kost van het project, 15 miljoen euro, wordt gefinancierd door de kunstenaar zelf.

Net als de andere projecten van Christo zijn ook 'The Floating Piers' niet alleen kunstwerken, maar ook een knap staaltje techniek. De man bracht een team van atleten uit zijn thuisland Bulgarije over om de op maat gemaakte kubussen samen te stellen. Duikers werden ingeschakeld om de betonnen platen te bevestigen op de bodem van het meer. 190 ankers werden op hun plaats bevestigd met heteluchtballonnen.

Christo koos voor het Iseomeer omwille van het kalme water en de eenvoudige kustlijn die afsteekt tegen de majestueuze Alpen, waarvan sommigen aannemen dat ze inspiratie vormden voor de achtergrond van de Mona Lisa. "Elk project heeft zijn juiste plaats," zei hij.

08-06-2016 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!