Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gibson maakt sequel Passion Of The Christ

Gibson maakt sequel Passion Of The Christ

http://oi68.tinypic.com/fz6qae.jpg

Mel Gibson werkt aan een vervolg op zijn film The Passion Of The Christ uit 2004. De film zal gaan over de wederopstanding van Jezus Christus.

Scriptschrijver Randall Wallace heeft de plannen gisteren bevestigd aan The Hollywood Reporter. Er gaan al jaren geruchten over een vervolg op de film. Vorige maand voedde Gibson die toen hij bij een screening op een universiteit liet weten interesse te hebben in een tweede Passion. Hij vertelde daarbij niets over de concrete plannen. Zijn scriptschrijver gaf gisteren aan dat de grote vraag uit de christelijke gemeenschap een belangrijke factor was in het besluit een sequel te maken.

The Passion Of The Christ kreeg in 2004 naast veel lof over de filmische aspecten van de productie, ook de nodige kritiek. Die ging vooral over het expliciete geweld in de film. Ook werd Gibson beschuldigd van antisemitisme. De Braveheart-acteur financierde de film zelf. De productie kostte 30 miljoen dollar, de film leverde wereldwijd 612 miljoen dollar op. Het is daarmee de meest winstgevende film ooit die niet door een grote studio is uitgebracht.

10-06-2016 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Brouwers blijft zich verzetten tegen verplichte afbraak illegale woning

Jeroen Brouwers blijft zich verzetten tegen verplichte afbraak illegale woning

http://oi64.tinypic.com/nwm0j9.jpg

Jeroen Brouwers, schrijver van bekroonde romans zoals 'Het Hout', 'Bezonken Rood' en 'Geheime Kamers', ontkent voor het hof van beroep in Gent dat hij afstand doet van zijn woning. Hij wil eerst alle rechtsmiddelen uitputten.

Het huis - oorspronkelijk een weekendverblijf - van Jeroen Brouwers in Zutendaal werd gebouwd zonder bouwvergunning in kwetsbaar gebied. Brouwers kreeg in 2014 van het hof van beroep in Antwerpen de vraag om de woning binnen het jaar af te breken. Maar zowel Brouwers als de Vlaamse overheid gingen in cassatie tegen het arrest.

Delen

Brouwers' vraag tot verbreking werd afgewezen, maar die van de Vlaamse overheid werd wel aanvaard, waardoor het arrest werd verbroken voor delen van het huis die later werden aangebouwd. Concreet gaat het om onder meer een terras, een veranda en een afsluiting. De sloop van de woning zelf is hierdoor eigenlijk definitief, maar de advocaat van Brouwers hoopt de woning toch mee te nemen als inzet van het debat.

Vorige maand verscheen nog de mededeling dat Brouwers afstand zou doen van zijn beroep, maar dat ontkent zijn advocaat stellig. "Pas als alle rechtsmiddelen zijn uitgeput en het hof het volledig herstel vraagt van het terrein, zal hij het overdragen aan de gemeente Zutendaal met het oog op afbraak."

Causaal verband

Volgens de Vlaamse wooninspecteur is het evenwel duidelijk dat de latere toevoegingen - waarover het hof in Antwerpen geen uitspraak deed - aan het weekendverblijf onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. "Zonder dat huisje was er geen terras, buitenkeuken, schotelantenne en metalen poort met verharde oprit. Er is duidelijk een causaal verband." De advocaat van Brouwers betwist dat en meent dat er op dat vlak geen enkel bewijs wordt geleverd voor elk van die constructies.

10-06-2016 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metamorfose voor 'Million Dollar Meskens'

Metamorfose voor 'Million Dollar Meskens'

http://oi63.tinypic.com/eq2kqh.jpg

Drie maanden intensieve bokstraining hebben voor een metamorfose gezorgd bij Nathalie Meskens. Dat mocht gisteren blijken op de set van 'Pippa' waar de actrice een boksscène mocht inblikken. De gelijkenissen met 'Million Dollar Baby' waren treffend.

"Ik denk dat ik dit ga blijven doen", vertelt ze tussen twee gevechten door. "Vooral omdat het een zeer complete training is." Dat zie je ook. Meskens oogt strak en sterk. "Op de weegschaal maakt die intensieve training niet zo gek veel verschil omdat het vet heeft plaatsgemaakt voor spieren. Bovendien heb ik - naargelang de rol - al veel 'gewichten' had. Maar om je een idee te geven: ten tijde van 'Danni Lowinski' woog ik nog 67 kilo, nu zijn er dat tien minder. Al is het tofste dat ik me niet langer zorgen hoef te maken wanneer ik een bikini aantrek." (lacht)

Achtvoudig wereldkampioene Daniella Somers, die de actrice de voorbije maanden onder de vleugels nam, was onder de indruk. "Ik zeg dit niet omdat het Nathalie is, maar mocht ze hierin verder willen doen, zou ik wel weten wat met haar aan te vangen. Ze heeft écht talent."

10-06-2016 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Drie Wijzen' 2.0: Kobe wordt de nieuwe Kurt Van Eeghem

'De Drie Wijzen' 2.0: Kobe wordt de nieuwe Kurt Van Eeghem

http://oi66.tinypic.com/qq30ht.jpg

Terwijl Gerty Christoffels, Jacques Vermeire, Walter Grootaers en Kurt Van Eeghem straks langs de culturele centra trekken met 'De Drie Grijzen', werkt Eén aan 'De Drie Wijzen 2.0': een vernieuwde en geactualiseerde versie van het origineel. Master of ceremony - en opvolger van Kurt Van Eeghem - wordt Kobe Ilsen (34), die zo voor het eerst als quizmaster bij de VRT aan de bak komt. De première is voor 2017.

Ruim 17 jaar nadat de openbare omroep de stekker trok uit 'De Drie Wijzen' - één van de meest succesvolle humoristische tv-quizzen van de vorige eeuw - blaast Eén het nieuw leven in. Quizmaster van dienst wordt Kobe Ilsen, die Kurt Van Eeghem vervangt. Na 'Zeg eens Euh', dat nog deze zomer op VIER een herstart beleeft, is 'De Drie Wijzen' de tweede populaire tv-quiz die vanonder het stof wordt gehaald. Al wordt die laatste wel geactualiseerd.

"'De Drie Wijzen' is Vlaams tv-erfgoed, en leent zich er perfect toe om het nieuw leven in te blazen. Het is en blijft een heel erg slim uitgewerkt tv-format, dat perfect aangepast kan worden tot een nieuwe, succesvolle show", maakt Kobe Ilsen duidelijk.

10-06-2016 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio scherp voor Willem: "Wat je nu weet en kan, dat is twee keer niks"

Sergio scherp voor Willem: "Wat je nu weet en kan, dat is twee keer niks"

http://oi68.tinypic.com/2d6jz9h.jpg

Nog twee keer slapen en 'Mijn Pop-uprestaurant' zit erop. In de voorlaatste aflevering gaan juryleden Sepideh Sedaghatnia, Sergio Herman en Gert Verhulst een laatste keer langs bij de twee finalisten. Mét hun partners. En in tegenstelling tot wat het oordeel van sterrenchef Luc Bellings in Het Laatste Nieuws doet vermoeden, kiezen de partners niet unaniem voor Strombowli.

Ze doen wél een frisse wind waaien door het programma. Met de ravissante Ellemieke is Sergio bijvoorbeeld meteen een stuk rustiger dan normaal. "Dat is de eerste keer dat ik u thee zie drinken", lacht Gert naar de Zeeuw. Al scoort ie niet met àl zijn grappen. Ellemieke eet namelijk vlees noch vis, waardoor Gert zegt blij te zijn "dat hij niet de enige vegetariër aan tafel is." En wanneer mevrouw Herman even later vraagt of iemand van haar vegetarische schotel wil proeven, is de Studio 100-baas niet zeker of zijn gestel daar wel tegen kan.

Maar eerst hoort de jury Miette en Willem van Jalapeño Loco en Magali en Chloë van Strombowli uit over hun plannen. Vooral voor Willem is de confrontatie scherp. "Wat je nu weet en kan, dat is twee keer niks he", zegt Sergio rond de vraag of Willem nog een opleiding gaat volgen. Ook Bartel Dewulf van Belgocatering komt nog langs. Voor ondernemerschap scoren Willem en Miette volgens hem het beste. 

Jalapeño Loco

En dan is het proeven geblazen. De jury moet lang wachten in Jalapeño Loco, zelfs zonder water op tafel. "We zaten zeker een kwartier zonder iets", klaagt Sepideh. Voor Ellemieke maakt de "waanzinnig mooie verschijning met een waanzinnig mooie lach" van Miette wel iets goed. "Je ziet er altijd héél goed uit en ik vind je een heel goeie gastvrouw", zegt ze. Voor Ellen, de partner van Gert, mag Miette wel iets meer pit hebben. 

De jury bestelt ongeveer de hele kaart, en in de keuken veroorzaakt dat stress. Willem drukt kok Sara op het hart dat de pulpo zeker goed moet zijn, waarop zij antwoordt dat hij rustig moet blijven. "En gij moet luisteren", kijft hij terug. Business as usual.

De jury heeft heel wat klachten, en Sergio moet zich volgens Gert inhouden om niet naar de keuken te hollen. "Zet Sergio altijd maar met zijn rug naar de keuken, want anders is zijn avond om zeep", weet hij. "Dan krijgt hij stress en begint hij te kijken." De Nederlander eet wel "een van de beste voorgerechten van het seizoen", en ook zijn vrouw proefde "de beste taco die ik ooit heb gegeten". Toch voelt Gert zich "precies op een boot zonder kapitein". "Hij blijft wel drijven, en hij komt wel ergens aan, maar je weet niet wanneer en waar."

Gert maakt wel de vergissing om drie verschillende taco's te bestellen. Hij heeft niet door dat het er twee zijn per bord, en dat hij dus zes stuks moet wegwerken. Ellemieke is dan weer erg blij met een pepertje: "Dat prikte nog zo lekker op je tong, en dat ging nog effe door. Ik dacht: 'Oh, dat wil ik wel mee naar huis nemen'." Haar man kan vervolgens zijn lach niet inhouden en denkt duidelijk al aan enkele praktische toepassingen. "Ik ga maar stoppen", zegt hij met een flauw grijnslachje.

Na de maaltijd gaat Sergio toch nog eens langs in de keuken, waar hij het slagveld van "een derde wereldoorlog" aantreft. "Je hebt me niet voor lul gezet", zegt hij Willem en Sara. "Daar ben ik al blij om." Sergio noemt het "nu eindelijk de ultieme Mexicaanse ervaring van 'Mijn Pop-up'." 

Strombowli

In Strombowli zit ondertussen Seppe Nobels van het Antwerpse restaurant Graanmarkt 13. Hij werd onlangs verkozen tot beste groentechef van het jaar, en komt langs in het gezelschap van Hendrik Van Dierendonck van vleesrestaurant Carcasse. Perfect, subliem, krak erop, fantastisch: de lofbetuigingen vliegen de zusjes om de oren. "En ge doet allemaal ulle best allemaal en dat vind ik heel knap om te zien." 

Ze zijn toch niet echt van de ene 'poep-up' naar de andere gegaan? Gert heeft al zes taco's op??

In tegenstelling tot bij Jalapeño Loco oogt het personeel van de Siciliaanse zaak zelfzeker en rustig. "Waarom moet je stress hebben? Het is niet de eerste keer dat ze hier komen", klinkt het gelaten. De keukenploeg, althans het mannelijke deel ervan, is vooral onder de indruk van Ellemieke: "Schoon beeske", zegt Greg.

Sepidehs man Farshad blijkt onder de indruk van het interieur, en Ellemieke en Ellen van Magali. "Gij stààt daar echt", zegt Ellen. "Heel veel respect voor u. Echt, topwijf!" Sergio monstert tevreden de vooruitgang. "Ze komen van zo ver", mijmert hij. "Ze hebben zeker twee of drie keer huilend voor mij gestaan, dat ze gewoon wegliepen. Dat we dachten: 'Wat moeten we hier nu van maken?'." Ellemieke heeft toch de indruk dat de 'vosjes' al jaren in de horeca werken, en grapt dat zij zelf ook vaak huilend voor Sergio heeft gestaan. "Ik begrijp die meiden wel". En "jij bent ook een beest af en toe", lacht ze.

In Strombowli zit het gezelschap al na vijf minuten te klinken met cocktails, terwijl ze ook al hapjes aangeleverd krijgen: ietsje sneller dan bij de buren. "Op vijf minuten hadden wij al een feestje aan tafel", zegt Ellen. En wanneer de voorgerechten op tafel staan, worden de smakelijke "mmmm"-geluidjes enkel overstemd door het gekraak dat Gert produceert met zijn krokantje. Sergio krijgt er zowaar de slappe lach van. "Allez eet gij dat eens op zonder te knisperen", lacht Gert. Sergio mist wat jus bij zijn krab, maar Ellemieke is helemaal weg van haar burrata. "Maar dat is ook echt iets voor dames," vindt Sergio.

Van het hoofdgerecht verwachtte hij "meer power", want "dit kun je thuis ook klaarmaken". Farshad vindt de hoofdschotel ook wat minder, net als Sepideh: "Tegenwoordig kun je overal een lekker stukje vlees eten", zegt ze. "Maar ik wil wel voor dat speciaal stukje vlees naar Knokke rijden, naar Stromwboli. Ik vond het weinig identiteit hebben." Het vegetarisch gerechtje van Ellemieke is te droog, en Sergio zegt zowaar dat hij liever "de taco's van hiernaast" eet. Het kaasplankje met de verschillende soorten honing is dan weer wel een schot in de roos, maar het dessert van Gert bezorgt hem "een Strombowli-pechdag" omdat hij een hapje uit zijn mond laat vallen. Bij Sergio kan de pret opnieuw niet op.

Het oordeel

En willen of niet, dan is het tijd om te kiezen. Farshad stemt voor Strombowli, Ellemieke voor Jalapeño Loco en Ellen voor "de vosjes". Overmorgen vernemen we het oordeel van de jury én wie de kijker de overwinning en 100.000 euro gunt.

08-06-2016 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Joy Anna Thielemans en co dol zijn op zwart water en ijsjes

Waarom Joy Anna Thielemans en co dol zijn op zwart water en ijsjes

http://oi67.tinypic.com/16jop6x.jpg

Water, hamburgers, ijsjes en zelfs macarons, je kan het zo gek niet bedenken of het kleurt zwart. Foodies à la Joy Anna Thielemans zweren tegenwoordig bij actieve kool. Deze stof, die je in poedervorm aan alle soorten voeding kan toevoegen, zou goed zijn voor de spijsvertering, het ontgift, maakt je tanden witter en zou volgens sommigen zelfs katers kunnen voorkomen.

Zwarte pasta is al langer bekend, maar chefs gebruiken inkt van inktvissen om de donkere kleur te creëren. De nieuwste trend in foodieland is echter actieve kool. Het is een speciaal behandelde koolstof, een ingrediënt dat door adsorptie allerlei stoffen aan zich kan binden.

Houtskool in voeding klinkt een beetje raar, maar dat is het niet. Dit bestanddeel zit bijvoorbeeld in je waterfilter en houdt schadelijke stoffen tegen. Japanners nemen het al jaren in poedervorm in als een dagelijks supplement. Het bestaat in verschillende vormen, chefs gebruiken nu poeder gemaakt van hout, bamboe of de schil van kokosnoten. Actieve kool heeft geen uitgesproken smaak, maar wel een opvallende kleur.

08-06-2016 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw kunstwerk laat bezoekers 3 km over meer lopen

Nieuw kunstwerk laat bezoekers 3 km over meer lopen

http://oi68.tinypic.com/2hi2nab.jpg

Vanaf eind deze maand zullen bezoekers de kans krijgen om drie kilometer lang over water te lopen dankzij een nieuwe installatie van kunstenaar Christo op het Italiaanse Iseomeer. 'The Floating Piers' zouden 500.000 bezoekers moeten lokken naar het kleine, weinig bekende meer.

In november begon de artiest, die zelf van Bulgaarse afkomst is, met zijn team aan de plaatsing van 220.000 drijvende polyethyleenblokken die een pad vormen van drie kilometer dat het vasteland verbindt met twee eilandjes in het Iseomeer in het noorden van Italië.

"Voor de eerste keer, zestien dagen lang, van 18 juni tot 3 juli, zullen ze over het water lopen," zegt Christo over de 2000 inwoners van Monte Isolo, dat normaal gezien enkel toegankelijk is per boot.

Het project wordt de komende dagen nog afgewerkt met een laag donkergele stof die volgens de kunstenaar van kleur zal veranderen naargelang de lichtinval en de vochtigheid. Volgens Christo zal een wandeling over de pier aanvoelen als "wandelen over de rug van een walvis".

De attractie opent op 18 juni. 150 vrijwilligers, waaronder redders, zullen op de pier en boten geplaatst worden om rond de klok de veiligheid te garanderen. De toegang is vrij. De totale kost van het project, 15 miljoen euro, wordt gefinancierd door de kunstenaar zelf.

Net als de andere projecten van Christo zijn ook 'The Floating Piers' niet alleen kunstwerken, maar ook een knap staaltje techniek. De man bracht een team van atleten uit zijn thuisland Bulgarije over om de op maat gemaakte kubussen samen te stellen. Duikers werden ingeschakeld om de betonnen platen te bevestigen op de bodem van het meer. 190 ankers werden op hun plaats bevestigd met heteluchtballonnen.

Christo koos voor het Iseomeer omwille van het kalme water en de eenvoudige kustlijn die afsteekt tegen de majestueuze Alpen, waarvan sommigen aannemen dat ze inspiratie vormden voor de achtergrond van de Mona Lisa. "Elk project heeft zijn juiste plaats," zei hij.

08-06-2016 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom mevrouw Gert Verhulst voor één keer wel in de spotlights kwam

Waarom mevrouw Gert Verhulst voor één keer wel in de spotlights kwam

http://oi64.tinypic.com/64i2jl.jpg

Voor het eerst in negen jaar zagen we gisteren Ellen Callebout, mevrouw Gert Verhulst, op televisie. Doorgaans blijft ze liever uit de spotlights, maar voor het VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant' maakte ze een uitzondering. Omdat ze een grote fan is. Vandaag geeft ze een unieke inkijk in haar 'normale' leven met één van de bekendste mannen van de Lage Landen.

Gisteren stuurde VTM de gebruikelijke juryleden, Gert, Sergio en Sepideh, van mijn Pop-uprestaurant samen met hun partners naar Strombowli en Jalapeño Loco. Met Ellen Callebout als de meest frappante verschijning. De blondine is al negen jaar samen met Gert, met een korte breuk niet meegerekend, maar is in tegenstelling tot haar echtgenoot een tikje mediaschuw.

"Eigenlijk was mijn passage in het programma een idee van VTM", zegt Ellen. "Ik geef toe dat ik even heb gedacht: oh shit, zou ik dat nu wel doen? Maar Gert zei: "Tuurlijk moet je dat doen. Ik heb vijftien jaar lang een horecazaak gehad aan de kust. Gert zei: "Je weet keiveel van eten. En van hoe je een zaak runt. Jij weet waar je het over hebt." Het voelde ook wel goed, moet ik zeggen. Voor mij hoeft al die aandacht niet, maar voor dit programma vond ik het nog wel oké. Ik volg de edities van 'Mijn Restaurant' al jaren."

Ook onthult Ellen het reilen en zeilen in het gezin Verhulst. Zo zette ze anderhalf jaar geleden een punt achter haar horecaloopbaan en koos ze voor een leven als huisvrouw. Omdat zij en Gert elkaar te weinig zagen. Maar ze verklapt ook dat zij voornamelijk het eten klaarmaakt, Gert kan subliem koken, maar doet het vooral als er bezoek komt.

08-06-2016 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex and the City bestaat 18 jaar: zo ziet de cast er nu uit

Sex and the City bestaat 18 jaar: zo ziet de cast er nu uit

http://oi66.tinypic.com/30uqys1.jpg

Achttien jaar geleden (ja ook wij voelen ons even oud) werd de eerste aflevering van Sex and the City uitgezonden op televisie. Reden genoeg om terug te blikken hoe Carrie & co er toen en nu uitzagen. Want geloof ons, het verschil is behoorlijk groot.

08-06-2016 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alicia Keys stopt voorgoed met make-up, ze legt uit waarom

Alicia Keys stopt voorgoed met make-up, ze legt uit waarom

http://oi63.tinypic.com/14o7y41.jpg

Zangeres Alicia Keys heeft besloten om nooit meer make-up te dragen. In een open brief op het online platform Lenny (opgestart door actrice Lena Dunham) legt ze die beslissing uit. "Iedereen wilt graag perfect zijn, maar ik ben er helemaal klaar mee".

"Het begint in de lagere school. Al je "vrienden" lachen je uit, omdat jij een grote bos krullen hebt en zij sluik haar. Dus wat doe je? Je neemt een borstel en pot haargel erbij, en je probeert je haren te temmen in een zo strak mogelijke dot zodat je niet meer uitgelachen wordt. Je verstopt je eigen identiteit om toch maar in het zogenaamde perfecte plaatje te passen," schrijft Alicia Keys.

"Ik was nooit wie ik echt was"
"In de middelbare school wordt het alleen nog maar erger. Alle populaire meisjes dragen lippenstift, eyeliner en mascara, waardoor andere meisjes het gevoel krijgen dat ze zichzelf ook moeten opmaken om toch enigszins opgemerkt te worden." En natuurlijk stopt het daar niet bij volgens de zangeres. Toen zij voor het eerst begon op te treden, voelde ze zich een kameleon. "Ik was nooit wie ik echt was, ik veranderde mezelf constant om toch maar aanvaard te worden door de massa," schrijft ze.

"Ik ben het beu om mezelf te verstoppen"
En nu Alicia 35 geworden is, heeft ze het daar helemaal mee gehad. "Ik ben het beu om mezelf te verstoppen. Mijn gezicht, maar ook mijn geest, ziel, gedachten, dromen, problemen en emotionele groei." En dus lanceerde ze de #NoMakeUp campagne, waarbij ze andere vrouwen ook oproept om te stoppen met make-up. Zelf belooft ze nooit meer make-up te gaan dragen, ook niet tijdens fotoshoots en optredens.

Veel mensen reageren positief op haar dappere besluit. Anderen zijn dan weer minder enthousiast, ze vinden het makkelijk dat net Alicia - bloedmooi - deze beslissing neemt. Een greep uit de reacties op social media:

07-06-2016 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als Simon Cowell het al zegt na beste auditie ooit: "Dit heb ik nog nooit gehoord!"

Als Simon Cowell het al zegt na beste auditie ooit: "Dit heb ik nog nooit gehoord!"

http://oi67.tinypic.com/rcmsyc.jpg

Wanneer de verlegen Laura Breton voor de jury van America's Got Talent verschijnt, wijst niets erop dat deze 13-jarige meid een performance van jewelste gaat geven. Van zodra de eerste noten weerklinken, grijpt ze je bij de keel en laat je niet meer los. Wat een fabelachtige stem!

Het is duidelijk dat de tiener erg nerveus is. Maar wat wil je als je op het punt staat om je enorme talent te laten zien aan zo veel mensen en aan de zeer kritische Simon Cowell in het bijzonder?

Al als peuter verbaasde ze haar omgeving met haar zangkwaliteiten. Haar mama houdt ook van zingen en heeft haar dochter altijd door dik en dun gesteund. Nu is het meisje klaar om de wereld te verbazen. Al is ze wel beducht voor Simon Cowell die altijd zegt waar het op staat en snel zijn afkeuring laat blijken wanneer hij het optreden beneden alle peil vindt. Wanneer Cowell enkele kandidaten die voor haar aan de beurt zijn, al na enkele noten afwijst, zinkt de moed in Laura haar schoenen.

Toch heeft ze helemaal geen reden om de jury te vrezen. Ze blaast hen meteen allemaal omver. Iedereen staat paf na deze performance die zo kan opgevoerd worden in een opera. Na het optreden vraagt Cowell zich af of dit zonet wel echt gebeurd is. "Zoiets heb ik op al die jaren dat ik in de jury zetel nog nooit gehoord", zegt hij vol verbazing. Jurylid Mel B katapulteert het meisje rechtstreeks naar de halve finales na een druk op de gouden buzzer. Wie doet beter?

07-06-2016 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen op de cover van Vogue: Kate Moss met 13-jarige dochter Lila

Samen op de cover van Vogue: Kate Moss met 13-jarige dochter Lila

http://oi64.tinypic.com/282q3xj.jpg

Het Britse supermodel Kate Moss (42) en haar 13-jarige dochter Lila Grace Hack hebben voor het eerst samen geposeerd voor Vogue. Het duo siert deze maand de cover van de Italiaanse editie van het modeblad.

Moeder en dochter dragen kleding van Versace voor de foto's, waarvan het blad via Instagram een voorproefje geeft. De zwart-witfoto's werden gemaakt door de bekende fotograaf Mario Sorrenti. De vader van Lila Grace is de uitgever van modebladen Jefferson Hack, met wie Kate rond het jaar 2002 een aantal jaar een relatie had. Zowel Hack als Moss geven vaak aan in interviews hoe Lila hen totaal niet cool vindt, hoewel ze toch allebei als Britse trendsetters gezien worden. Daar zal de puberteit van de knappe 13-jarige dochter ongetwijfeld voor iets tussen zitten...

07-06-2016 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amanda en Sven toch een koppel: "Ik kuste hem al in onze pop-up"

Amanda en Sven toch een koppel: "Ik kuste hem al in onze pop-up"

http://oi64.tinypic.com/dzbakk.jpg

Lap, Amanda (23) en Sven (21) zijn dan toch een koppel! Dat geeft het bekende duo uit Mijn Pop-uprestaurant nu eindelijk aan zichzelf én, via Dag Allemaal, meteen ook aan ons allemaal toe. Hun eerste kus in de pop-up wilden ze ons niet laten zien op tv, maar vandaag prijkt Amanda zelfs met ontbloot bovenlichaam op de cover van het magazine. "In Lissabon is alles, euh, opengebloeid."

Vele kijkers dachten het al langer en ja, hoor: de boezemvrienden achter pop-up Kommáti blijken inderdaad ook de lakens met elkaar te delen. Toch hebben ze dat altijd ontkend. Dat was niet hypocriet, beweren ze, want vóór het vtm-programma was er van romantiek tussen hen geen sprake. Ze zijn al 2,5 jaar beste vrienden, maar niet méér dan dat. Ze beschouwen 14 mei als hun datum, de dag dat Kommáti dicht moest. Op tv zagen we toen hoe Sven een snikkende Amanda troostte. Het bleek meer dan alleen maar vriendschap. "De sluiting was het einde van een supertoffe periode, en tegelijk het begin van iets nieuws. Onze relatie, dus", zegt Amanda in Dag Allemaal.

"Al paar dagen zin om te kussen"
Hoe ging het daarna? Toen Sven en Amanda de finale van Mijn Pop-uprestaurant net niet haalden, was de ontgoocheling zo groot dat ze gingen uitwaaien in Lissabon en op Mallorca. In Portugal sloeg de vlam in de pan. Maar Amanda had Sven ook al in Kommáti gekust, "over de toog heen". Ze had "al een paar dagen zin om Sven te kussen" en zo geschiedde dus. Een duidelijk teken aan de wand maar de twee bv's besloten dat het niet het goede moment was voor een liefdesrelatie. Ze vroegen vtm ook om de bewuste kus niet uit te zenden.

Maar Sven en Amanda's gevoelens voor elkaar bleken uiteindelijk dus toch té sterk, en daar zit volgens hen het programma voor veel tussen. Zo leerden ze elkaar anders kennen. Amanda: "Het is een betere test dan 'Temptation Island', geloof mij." Het kan inderdaad ook slecht aflopen, zoals bij hun buren, Myrthe en Giordano. "Die vriendschap is om zeep", zegt Sven.

07-06-2016 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hoe hebben die in godsnaam finale gehaald?": Sterrenchef Luc Bellings keurt finalisten 'Mijn Pop-up'

"Hoe hebben die in godsnaam finale gehaald?": Sterrenchef Luc Bellings keurt finalisten 'Mijn Pop-up'

http://oi65.tinypic.com/zy84rb.jpg

Halen de sympathieke taco's in Jalapeño Loco het alsnog van de culinaire hoogstandjes in Strombowli? Deze zomer laat Luc Bellings in Het Laatste Nieuws zijn scherpe smaakpapillen weer los op de kusthoreca, maar als opwarmer trakteerden wij de strenge maar rechtvaardige tweesterrenchef op een bezoekje aan de finalisten van 'Mijn Pop-uprestaurant'.

Bellings keurt het interieur, de bediening en het eten. "Ik snap het concept van Jalapeño Loco niet", zegt hij. "Je komt hier niet voor de romantiek of voor de culinaire ervaring. Maar voor wat dan wel? Er zat een halfuur tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht. We hebben meer dan 2,5 uur aan tafel gezeten, te lang voor een lunch. Eerlijk: ik snap niet hoe ze tot in de finale zijn geraakt."

Strombowli scoort stukken beter: "Een zeer hoog niveau. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. We hebben ons eten op het juiste tempo gekregen, waardoor je niet met honger van tafel gaat. Ik moet geen seconde nadenken over mijn stemadvies: Strombowli overklast Jalapeño Loco op alle vlakken."

Van een fotofinish is er wat hem betreft dus hoegenaamd géén sprake: "Hoe hebben die met hun taco's in godsnaam de finale gehaald?", vraagt hij zich af.

07-06-2016 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vernieuwde Top Gear verliest een derde van zijn publiek

Vernieuwde Top Gear verliest een derde van zijn publiek

http://oi67.tinypic.com/118kill.jpg

Na de slecht ontvangen eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Top Gear, zijn de kijkcijfers van het Britse autoprogramma deze week nog verder ingezakt. Britse media meldden maandag dat een derde van de kijkers van vorige week bij de tweede aflevering is afgehaakt. Het is het eerste seizoen met de nieuwe presentatoren Chris Evans en Matt LeBlanc.

Zondagavond stemden 2,8 miljoen kijkers af op Top Gear, dat zijn er 1,6 miljoen minder dan vorige week. Het is het laagste kijkcijfer voor het programma in zeker tien jaar tijd, schrijft The Guardian. De laatste aflevering met het vorige team van presentatoren, het populaire trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May, trok nog 5,1 miljoen kijkers.

Het publiek groeide tijdens de uitzending nog wel tot 3,3 miljoen kijkers, maar het Britse publiek stemde liever af op het antiekprogramma Antiques Roadshow. Op Twitter moest vooral de nieuwe presentator Chris Evans het ontgelden. In vergelijkingen met oud-gastheer Clarkson komt hij er bekaaid vanaf, terwijl LeBlanc velen juist positief heeft verrast.

Evans zelf zegt zich geen zorgen te maken over de slinkende kijkcijfers. Volgens hem moeten ook de kijkers worden meegeteld die het programma na uitzending op een later tijdstip terugkijken. Dan zou het aantal kijkers veel hoger uitpakken. 'De manier waarop Top Gear wordt bekeken laat zien dat televisie tegenwoordig anders wordt geconsumeerd. Vorige week negen miljoen kijkers. Deze week zullen we het zien', aldus de presentator op Twitter. In de loop van de week zal uit de eerste cijfers van uitgesteld kijken blijken of zijn verwachting klopt.

Modder en geschreeuw

De eerste aflevering van de vernieuwde Top Gear op 29 mei werd lauw ontvangen. 'Veel modder, veel geschreeuw en veel auto's die geen sterveling ooit zou kopen. En het ergste: geen enkele grap om te lachen', schreef Volkskrantcorrespondent Patrick van IJzendoorn.

De BBC nam Top Gear op de schop nadat de Britse zender Clarkson ontsloeg vanwege het slaan van een producer. Daarop stapten ook Clarksons collega's Hammond en May ondanks hun jarenlange medewerking aan het populaire autoprogramma op. Clarkson, Hammond en May maken tegenwoordig een programma voor Amazon.

In Nederland wordt Top Gear uitgezonden door Veronica. Het is volgens een woordvoerster van de zender nog niet bekend of Veronica de nieuwe serie zal uitzenden, meldt persbureau ANP.

06-06-2016 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finalisten 'Mijn Pop-up' snoeren trollen de mond: "Hou het netjes!"

Finalisten 'Mijn Pop-up' snoeren trollen de mond: "Hou het netjes!"

http://oi68.tinypic.com/2s94me1.jpg

"Heel blij dat we deze finale met onze buren zo vriendschappelijk kunnen spelen!", schrijven ze na de vorige aflevering. "Jammer genoeg zien we heel wat onvrede opduiken op onze social media".

Het is al lang duidelijk dat de finalisten elkaar een warm hart toedragen en elkaar de overwinning gunnen. Nu in deze reeks beide pop-ups in de finale vlak naast elkaar liggen, moeten de twee duo's elkaar ook geregeld letterlijk in de ogen kijken.

Dat geldt echter duidelijk niet voor helden van het internet die ver weg achter hun computer of telefoon hun gal spuwen. "Kunnen we afspreken om geen kwetsende taal meer te gebruiken?", schrijven de gezichten van Jalapeño Loco nog. "Keep it fun! Zou echt heel leuk zijn."

Reactie

Bij de buren van Strombowli delen Chloë en Magali het Facebookbericht. "Big up Jalapeño Loco! So true!", schrijven ze. "Trots om naast jullie de finale te spelen! #respectvooriedereen #buzzegeven".

06-06-2016 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Jenner: "Er komt nooit een sekstape van mij"

Kylie Jenner: "Er komt nooit een sekstape van mij"

http://oi68.tinypic.com/2qxytts.jpg

Hoewel kwade tongen al langere tijd beweren dat er een sekstape bestaat van realityster Kylie Jenner (18), belooft het halfzusje van Kim Kardashian dat er nooit zo'n video van haar zal uitlekken. "Jongens, jullie krijgen nooit een sekstape van mij onder ogen'', stelt ze haar fans gerust op Snapchat.

Het Twitteraccount van de Amerikaanse socialite werd gisteren gehackt. De tweets van de kwelgeest zijn inmiddels verwijderd, maar ze waren naar verluidt beledigend en racistisch van aard. Zo gingen de tweets niet alleen over de vermeende sekstape van Kylie en haar rappende ex Tyga, maar ook over het ontbreken van talent bij de realityster.

Jenner vond het allemaal niet erg. "Dus, mijn Twitter was gehackt'', zegt ze op Snapchat. "Het kan mij niets schelen. Laat ze er maar van genieten.''

De relatie van Kylie Jenner en rapper Tyga liep afgelopen maand na twee jaar daten op de klippen. Volgens People had ze daarna dates met de Canadese rapper PartyNextDoor, die onder contract staat bij het platenlabel van Drake. Hoewel Kylie waarschijnlijk dus nooit in een sekstape te zien zal zijn, was haar halfzus Kim Kardashian dat een paar jaar geleden wel.

06-06-2016 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amber Heard en Johnny Depp vechten om de honden

Amber Heard en Johnny Depp vechten om de honden

http://oi66.tinypic.com/28u4ljt.jpg

De honden van Johnny Depp en Amber Heard lijken voor de tweede keer op een rechtszaak af te stevenen. Nog geen jaar nadat zij onderwerp waren van een dierensmokkelaanklacht in Australië, moet nu de voogdij over Pistol en Boo voor de rechter worden uitgevochten.

Volgens The Mirror wil Johnny dat de honden bij elkaar blijven, terwijl Amber maar de voogdij over één hond heeft aangevraagd. Het zou gaan om Pistol, die ooit een cadeautje was van haar ex-partner Tasya van Ree.

Een bron van de krant zegt dat Johnny niet kan geloven dat zijn toekomstige ex-vrouw de twee dieren uit elkaar wil halen. "Voor Johnny betekent dit oorlog", zou een bekende van de acteur hebben gezegd.

Het stel maakte eerder dit jaar een excuusvideo als onderdeel van een dierensmokkelzaak die tegen hen liep. Amber had de twee honden illegaal meegenomen naar Australië, waar Johnny de vijfde Pirates of the Caribbean-film opnam. Door de openbare verontschuldigingen ontliep de actrice verdere vervolging.

06-06-2016 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassingsoptreden Kanye West leidt tot chaos

Verrassingsoptreden Kanye West leidt tot chaos

http://oi65.tinypic.com/dxoc5c.jpg

Geruchten over een surprise-optreden van Kanye West in New York hebben in de nacht van gisteren op vandaag tot een grote chaos op straat geleid. De show is daarom geannuleerd.

Kanye West kwam onaangekondigd naar de Webster Hall. Dit was een goedmakertje omdat het driedaagse festival Governors Ball, waar Kanye een van de headliners was, afgelopen weekend wegens slechte weersomstandigheden was afgelast.

Meer dan vierduizend fans van Kanye West kwamen zondag in de late uurtjes naar East Village in de hoop dat de Yeezus-artiest daar om 2.00 uur zou optreden. De beroemde concertzaal heeft een capaciteit van niet meer dan 1500 bezoekers. Op foto's op de website van New York Daily News is te zien hoe de mensen op geparkeerde auto's springen om een glimp van de rapper op te vangen.

De chaos werd zo groot dat de show op het laatste moment is geannuleerd. Publiek dat al binnen was kreeg het verzoek de Webster Hall weer te verlaten en veilig naar huis terug te keren. Achtervolgd door fans maakte Kanye zich uit de voeten. Volgens New York Daily News duurde het daarna nog twee uur voordat de straten in de omgeving van Webster Hall weer leeg raakten.

06-06-2016 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift verrast bruidspaar met optreden

Taylor Swift verrast bruidspaar met optreden

http://oi66.tinypic.com/mccgp2.jpg

Zangeres Taylor Swift heeft een bruidspaar een onvergetelijke bruiloft bezorgd met een verrassingsoptreden. De zangeres begaf zich gisterenavond naar de Brant Beach Club aan de kust van New Jersey om de bruiloft van een fan bij te wonen.

De zus van de bruidegom had Taylor Swift in april een brief gestuurd. Daarin schreef ze dat haar broer Max Singer en schoonzus Kenya Smith elkaar in het ziekenhuis aan het ziekbed van zijn moeder het jawoord hadden gegeven.

Max had zijn doodzieke mama in de ziekenhuiskamer nog ten dans gevraagd, waarna moeder en zoon dansten op het nummer Blank Space van Taylor Swift. Korte tijd later overleed de moeder.

Geheim
De zus van de bruidegom was erin geslaagd de komst van Taylor Swift voor iedereen geheim te houden, schrijft People. De verrassing was dan ook groot toen de 26-jarige Swift op het feest verscheen voor een privé-optreden waarbij ze Blank Space live zong aan een piano. Swift had voor het bruidspaar ook een kaart gemaakt met aquarelverf.

Op het Instagram-account van Taylor Swift, die afgelopen week haar relatie met dj Calvin Harris zag stranden, staan foto's met het bruidspaar samen met Taylor. Calvin is een van haar vele volgers die de foto's liken.

05-06-2016 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!