Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Smos' wordt struikrover

'De Smos' wordt struikrover

http://oi68.tinypic.com/20szvgo.jpg

Matteo Simoni, bekend als 'de Smos' uit 'Safety First', start dit najaar met de opnames van de nieuwe VTM-reeks 'De Bende van Jan de Lichte'. De historische avonturenserie over de struikrover die midden 18de eeuw opereerde in Aalst en omgeving is gebaseerd op de roman van Louis Paul Boon.

Simoni speelt als Jan de Lichte de hoofdrol, naast Stef Aerts, die zijn kompaan Tincke gestalte geeft. "Jan de Lichte is een fascinerende, historische figuur die balanceert op het randje tussen goed en slecht. Hij was een bandiet, maar ook een idealist, anarchist en vrijheidsstrijder. Het is voor mij een zeer grote uitdaging om gestalte te mogen geven aan deze volksheld", aldus Simoni, die dit najaar op tv te zien zal zijn in 'Callboys' op VIER.

VTM, co-producent Proximus en productiehuis Menuet trokken voor de regie topnamen aan zoals Robin Pront ('D'Ardennen'), Pieter Van Hees ('Chaussée D'Amour') en Maarten Moerkerke ('Deadline 14/10' en 'Coppers'). Producent van de reeks is Dirk Impens, de man die Oscarnominaties binnenhaalde voor 'Daens' en 'The Broken Circle Breakdown'.

21-06-2016 om 09:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
20-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnames tweede seizoen Salamander gestart: wat brengt Salamander 2?

Opnames tweede seizoen Salamander gestart: wat brengt Salamander 2?

http://oi66.tinypic.com/2w6up2c.jpg

In april zijn de opnames van de tweede reeks van de populaire Eén-serie 'Salamander' gestart. Acteur Filip Peeters is alvast heel blij om terug in de huid van Gerardi te kunnen kruipen: "De start van de opnames van het tweede seizoen voelde als thuiskomen", klinkt het.

Het eerste seizoen van de meeslepende thriller 'Salamander' was een succes. De reeks hield twaalf weken lang gemiddeld zo'n 1,4 miljoen kijkers aan het scherm gekluisterd, en ook in het buitenland wist de reeks te scoren. Zo werd de reeks uitgezonden door BBC Four, RTL Crime en NPO1 en werd ze verkocht aan een dertigtal landen. Netflix USA heeft de reeks als eerste Vlaamse reeks aangekocht.

Wat brengt reeks 2?

In de tweede reeks trekt een moord in de wijk Matonge op een politieke balling uit het ministaatje Kitangi (ooit behorend tot de Belgische kolonie) hoofdinspecteur Paul Gerardi langzaam maar zeker in het moeras van een samenzwering die draait om het bezit van de diamantmijnen in het staatje.

Gerardi is er als enige van overtuigd dat er leden van de ontbonden groep Salamander betrokken zijn bij deze samenzwering wiens tentakels zelfs reiken tot in het kabinet van de Eerste Minister.

Wat Paul Gerardi niet kan vermoeden, is dat hij op een persoonlijke manier zelf ook betrokken blijkt te zijn bij de zaak waardoor zijn leven en dat van zijn dochter op het spel komt te staan.

De ploeg van de tweede reeks blijft grotendeels dezelfde, met Ward Hulselmans als scenarist en Frank Van Mechelen als regisseur. En in de cast keren behalve Filip Peeters ook onder meer Leah Thys, Wim Opbrouck, Koen Van Impe en Tine Reymer terug.

De opnames lopen tot eind oktober. 'Salamander 2' wordt verwacht in 2018.

20-06-2016 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling steunt Remain-kamp en hekelt "monsters en schurken" in brexit-debat

J.K. Rowling steunt Remain-kamp en hekelt "monsters en schurken" in brexit-debat

http://oi67.tinypic.com/qye32u.jpg

Harry Potter-auteur J.K. Rowling hekelt in een open brief aan de Britse kiezers de tactieken van beide campagnes in het brexit-debat. Maar vooral het Leave-kamp, dat de Europese Unie wil verlaten, krijgt een veeg uit de pan. Rowling uit zich dan ook als een voorstander van het Verenigd Koninkrijk binnen de EU. "Over een paar dagen zullen we moeten beslissen welke monsters volgens ons echt zijn en welke verzonnen."

"Ik ben geen expert van veel dingen, maar ik weet wel hoe je een monster creëert", zo begint Rowling haar brief, getiteld "Over monsters, schurken en het EU-referendum". Volgens haar schetsen zowel het Remain- als het Leave-kamp onrealistische toekomstbeelden van het Verenigd Koninkrijk uit dan wel in de EU. In deze campagne, "een van de meest verdeelde en bittere politieke campagnes ooit", zijn er "veel verhalen verteld (...), die lelijker waren dan ik me ooit kan herinneren".

"Het Leave-verhaal komt neer op: we worden gebruikt en afgeperst door de EU. Blijvers hebben dat verhaal gecounterd, niet met een optimistisch beeld van de EU, maar met rauwe feiten: geld zal bij een brexit het land uitvloeien en experts geloven dat de EU verlaten een catastrofale fout zou zijn."

Conclusie: "Leiders van beide campagnes willen ons angst aanjagen met de monsters van hun keuze."

Toch bekent Rowling zich in haar lange brief uiteindelijk tot het Remain-kamp. "We onderschatten ongelooflijk hard hoeveel investeringen we krijgen van de EU, en we overschatten even hard hoeveel wetten de EU maakt, hoeveel geld de Unie uitgeeft en hoeveel EU-migranten er in ons land leven."

Vooral hoe de laatste weken het migratie-thema naar boven is gekomen, zit Rowling hoog, met als absoluut dieptepunt de laatste campagneposter van UKIP-leider Nigel Farage. Dat beeld toont een groep Syrische vluchtelingen op weg naar Europa, en doet sterk denken aan eenzelfde beeld dat tijdens de Tweede Wereldoorlog door Nazi-Duitsland werd gebruikt als propaganda. "Leave bedreigt ons met nog een monster: een tsunami van gezichtsloze buitenlanders die onze kust naderen, en tussen hen verkrachters en terroristen."

Volgens de schrijfster zullen veel Leave-stemmen een utiing van frustratie zijn, frustratie over terrorisme, migratie, grote bedrijven, bureaucratie en elites. "Maar hoe kan je terugtrekken in egoïstisch en onveilig individualisme het juiste antwoord zijn wanneer Europa tegenover echte bedreigingen staat, wanneer de banden tussen ons zo sterk zijn, wanneer we al zover gekomen zijn? Hoe kunnen we de enorme uitdagingen van terrorisme en klimaatverandering aanpakken zonder samenwerking?"

"Nee, de EU is niet perfect", weet ook Rowling. "Welke menselijke unie zou niet verbeterd kunnen worden? In vriendschappen, huwelijken, families, werkplekken, partijen, regeringen: overal zitten foutjes en meningsverschillen. Net omdat we mensen zijn en dus onvolmaakt. Maar we bouwen deze allianties net om ons te beschermen en ons sterker te maken, omdat ze ons grotere en betere dingen laten doen dan wanneer we alleen zouden zijn. We zouden trots moeten zijn op ons verlangen om steeds samen te willen komen, om een beter, veiliger en eerlijker leven te willen, voor onszelf en voor miljoenen anderen."

Rowling verwijst ook naar Amerikaanse Republikeins presidentskandidaat Donald Trump, die net deze week een bezoek brengt aan het Verenigd Koninkrijk. "'Maak Amerika opnieuw groots', roept een man die fascistisch is in alles behalve in naam. Zijn stompe vingers zitten gruwelijk dicht bij de Amerikaanse nucleaire codes. Hij heeft het temperament van een labiele nachtclubportier, spot met geweld op zijn eigen bijeenkomsten en draagt zijn minachting voor vrouwen en minderheden met trots. God helpe Amerika. God helpe ons allemaal."

Donderdag is het uiteindeiljk zover en trekken de Britten naar de stembus. "Alles zal neerkomen op welk verhaal we het beste vinden, maar op het moment dat we stemmen, zijn we niet langer lezers maar worden we schrijvers. Het einde van dit verhaal, of het nu een happy end is of niet, zal door ons geschreven worden."

20-06-2016 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fiat Chrysler onderzoekt dood Star Trek-acteur Anton Yelchin

Fiat Chrysler onderzoekt dood Star Trek-acteur Anton Yelchin

http://oi66.tinypic.com/2hz06dg.jpg

Fiat Chrysler gaat 'grondig onderzoek' doen naar de dood van Star Trek-acteur Anton Yelchin. De acteur kwam zondagochtend op 27-jarige leeftijd om het leven bij een ongeluk met zijn eigen Jeep Grand Cherokee aan de oprit van zijn huis in Los Angeles.

Fiat Chrysler riep in april wereldwijd meer dan 1,1 miljoen auto's terug omdat enkele voertuigen wegrolden nadat de bestuurders uit waren gestapt. Anton stierf zondag op zijn eigen oprit. De in Rusland geboren Amerikaan werd beklemd tussen zijn Jeep, een tuinhek en een brievenbus gevonden.

Vermoedelijk kwam de SUV onbedoeld in beweging en drukte die de acteur dood.

Volgens een woordvoerder van Fiat Chrysler wordt Antons dood 'grondig' onderzocht. "Het is nog te vroeg om te speculeren over de oorzaak van het ongeval."

20-06-2016 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gossipsite: "Geheime stukken onthullen perverse kant Michael Jackson"

Gossipsite: "Geheime stukken onthullen perverse kant Michael Jackson"

http://oi67.tinypic.com/2zgc9b5.jpg

Bijna zeven jaar na de plotselinge dood van superster Michael Jackson zijn op gossipsite Radar Online "schokkende, nooit eerder gepubliceerde politiedocumenten" opgedoken waaruit kan worden afgeleid dat de zanger tamelijk perverse trekjes had. De op 25 juni 2009 overleden King of Pop had in zijn Neverland Ranch een geheime kamer vol bizarre sm-foto's en ook nog een soortgelijke collectie in een Shurgard-opslagplaats buitenshuis. "De documenten lijken erg gedetailleerd, maar voorlopig worden ze nog niet bevestigd door andere Amerikaanse media."

De vertrouwelijke rapportages zouden recent in handen gekomen zijn showbizzwebsite Radar Online. Het gaat om documenten van de Santa Barbara Couny Sherrif's Department die zijn opgesteld in november 2003: het jaar dat Michael Jackson voor de zoveelste keer in zijn leven werd verdacht van kindermisbruik. Tientallen rechercheurs doorzochten toen de Neverland Ranch in Los Olivios (Californië) op zoek naar bewijzen waarmee het mogelijke misbruik kon worden aangetoond.

Seksverslaving
Michael werd uiteindelijk nooit veroordeeld. Hoe dan ook liegen de bevindingen (die vertrouwelijk onderdeel waren van een rechtszaak, red.) van de politie er niet om. In zijn woning werd een grote hoeveelheid foto's en filmpjes aangetroffen van mannen, vrouwen, maar ook minderjarige jongens en meisjes in tamelijk schokkende posities. En ook nog een onbekend aantal recepten voor medicijnen waarmee Jackson zijn seksverslaving zou hebben onderdrukt.

Tijdens de huiszoeking werd ook de door Jackson gehuurde opslagruimte uitgespit. Die Shurgard-box zou de zanger hebben gehuurd toen hij lucht kreeg van de komende huiszoekingen. In de ruimte lagen notities, agenda's, documenten, geluidsbanden, video's maar ook grote stapels pornografisch materiaal, zo stelt de Amerikaanse site.

20-06-2016 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marcia Luyten wint Brusseprijs voor beste journalistieke boek

Marcia Luyten wint Brusseprijs voor beste journalistieke boek

http://oi68.tinypic.com/wclb9x.jpg

De Nederlandse Marcia Luyten heeft dit jaar de Brusseprijs gewonnen met haar boek 'Het geluk van Limburg'. De Brusseprijs is bestemd voor het beste journalistieke boek van het jaar. De prijs is een initiatief van het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten. Ook de Belgen Chris De Stoop, Montasser Alde'emeh en Pieter Stockmans maakten kans op de prijs.

De jury koos unaniem voor het boek van Luyten, waarin ze de opkomst en ondergang beschrijft van de Nederlands-Limburgse steenkoolindustrie, de cultuur in de mijnkoloniën en het persoonlijke verhaal van Jack Vlinders, een dwarse telg uit een mijnwerkersgeslacht die zelf geen kompel werd maar leraar en zanger.

Verborgen geschiedenis
Luyten slaagt er, volgens de jury, in een verborgen Limburgse geschiedenis tot in de kleinste details bloot te leggen en de lezer zo tal van nieuwe inzichten te verschaffen. "Een voorbeeldig journalistiek boek waarin alle mogelijkheden van het genre ten volle worden benut."

19-06-2016 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet Victoria Beckhams 16e (!) Voguecover eruit

Zo ziet Victoria Beckhams 16e (!) Voguecover eruit

http://oi68.tinypic.com/fq3yr.jpg

Jawel, je leest het goed. Victoria Beckham voegt deze maand een zestiende coverfoto voor modeblad Vogue toe aan haar collectie. Dit keer mag ze haar eigen collectie promoten in de juli-editie van Vogue Korea.

Victoria is naar eigen zeggen dol op op de Aziatische markt. "Ik ben vereerd dat Vogue Korea mij uitkiest als hun covergirl; Azië is de snelst groeiende markt voor mij", klinkt het. Na het succes van haar winkel in London, opende ze in maart dan ook een winkel in Hongkong. "Ik weet dat de Aziatische vrouwen luxe, goede kwaliteit en goedgemaakte kledij kunnen appreciëren. En dat is waar mijn kleren voor staan."

19-06-2016 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haarlok van David Bowie onder de hamer

Haarlok van David Bowie onder de hamer

http://oi64.tinypic.com/2hozrxe.jpg

Een haarlok van wijlen David Bowie wordt binnenkort aangeboden op een veiling. Het plukje haar is in de jaren tachtig gebruikt bij het maken van een pruik voor zijn wassenbeeld in Madame Tussauds, meldt Mirror. Wendy Farrier werkte destijds bij het wassenbeeldenmuseum en mocht in 1983 de schaar zetten in het kapsel van David Bowie.

De nu 55-jarige Wendy vertelt dat ze meerdere plukjes uit zijn kapsel knipte, omdat de zanger het in verschillende kleurtinten had geblondeerd. Wendy bewaarde het haar van haar idool jarenlang aan de muur van haar slaapkamer.  

Een halfjaar geleden bracht een stukje haar van zanger John Lennon op een veiling in de Verenigde Staten 35.000 dollar (ruim 31.000 euro) op. Het haar van David Bowie zou minimaal 3500 euro kunnen opbrengen, maar experts van Heritage Auctions houden er ook rekening mee dat de kavel enkele tienduizenden euro's kan opbrengen.  

De veiling is op 25 juni in Los Angeles. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel.  

19-06-2016 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chelsea Clinton bevalt van zoontje

Chelsea Clinton bevalt van zoontje

http://oi66.tinypic.com/ru1h6g.jpg

Chelsea Clinton is gisteren bevallen van haar tweede kindje. De dochter van Hillary en Bill Clinton zette een jongen ter wereld. De naam van de baby is Aidan. Dat kondigde ze zelf aan op Twitter.

De 36-jarige Chelsea Clinton heeft samen met haar man, Marc Mezvinsky, al een dochter, de bijna 2-jarige Charlotte.

Chelsea en Mezvinsky, een zakenbankier, trouwden in 2010.

19-06-2016 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 jaar geleden was deze vrouw een wereldberoemd kindsterretje

20 jaar geleden was deze vrouw een wereldberoemd kindsterretje

http://oi67.tinypic.com/103u0ea.jpg

Twintig jaar geleden schitterde Mara Wilson (28) als 'Mathilda' in de gelijknamige Hollywoodfilm. Maar de glitter en glamour uit de filmwereld laat Wilson aan zich voorbijgaan, ze is enkel nog te zien in bijrollen. "Filmactrice zijn is niet echt leuk", schrijft ze in haar eerste boek.

"Je moet altijd hetzelfde doen, tot het goed zit volgens de regisseur. Er is niet veel ruimte voor creativiteit", zei Wilson in 2012. "De beste momenten waren toen een regisseur me mijn ding liet doen, maar die waren zeldzaam."

In haar boek 'Where Am I Now' gaat ze dieper in op haar jeugd en wat de plotse roem betekende in haar leven. 

Maandag maakte de actrice op Twitter bekend dat ze al sinds haar twaalfde biseksueel is. De posts begonnen met een foto van Wilson als achttienjarige in een homoclub. Ze schreef dat ze zichzelf destijds als hetero beschouwde, maar zich altijd erg welkom voelde in de homoscene."Ik ben niet meer naar zo'n club geweest sinds ik studeerde, maar de LBTQ-gemeenschap heeft altijd als thuis gevoeld. Zeker toen ik een paar jaar later, eh, iets over mezelf ontdekte."Toen een twitteraar haar vroeg of ze daarmee wilde vertellen dat ze lesbisch was, schreef Wilson "Bi, eigenlijk. Maar ja."

De 28-jarige Wilson maakte toen ze zes jaar was haar acteerdebuut in de film Mrs. Doubtfire. Daarna was ze nog te zien in verschillende films en televisieseries.

19-06-2016 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rick Astley na 29 jaar opnieuw op nummer 1 in VK

Rick Astley na 29 jaar opnieuw op nummer 1 in VK

http://oi65.tinypic.com/2i9k12w.jpg

Van een comeback gesproken! Wie nooit opgeeft, kan duidelijk ver geraken. 29 jaar na zijn hit 'Never gonna give you up' prijkt Rick Astley met '50' weer helemaal bovenaan in de Britse albumcharts. "Ik heb al een glaasje champagne gedronken en het worden er waarschijnlijk meer", reageerde de roodharige kuif.

Er werd en wordt weleens smalend gedaan over het succesnummer 'Never gonna give you up'. Hackerscollectief Anonymous zette het eind vorig jaar nog in als wapen tegen IS. Geen foute party of good ol' Rick is van de partij.

Maar kijk. Bijna dertig jaar later klopt Rick Astley niemand minder dan Tom Odell én Sir Paul McCartney met zijn album '50'. De Britse popzanger werd in februari 50 en kroop voor die gelegenheid in zijn eigen studio thuis om de plaat in te blikken. "Een werk van liefde", noemt hij het. Hij bedankt vooral zijn fans die hem via social media aanspoorden om nieuwe nummers te schrijven.

Met zijn leeftijd van een halve eeuw zit Astley netjes tussen Tom Odell (25) en Paul McCartney (vandaag 74) in. Het verschil met 'Wrong Crowd' van Tom Odell bedraagt amper 3.700 verkochte exemplaren. "Ik kocht zijn vorige plaat en deze ga ik ook kopen", zegt Astley. "Maar ik heb gewacht tot deze week." De gluiperd.

18-06-2016 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op het water wandelen op de 'Floating Piers' in Italië

Op het water wandelen op de 'Floating Piers' in Italië

http://oi68.tinypic.com/b9ekwn.jpg

Over water wandelen: sinds vanochtend kan het op de spectaculaire 'Floating Piers' (drijvende dokken) van kunstenaar Christo op het Lombardische Iseomeer in Italië. Het kunstwerk trok bij de opening meteen veel volk.

Christo en zijn team fabriceerden samen 220.000 zwevende kubussen uit kunststof die bedekt werden met glinsterend geel nylon. Die liggen momenteel op het water, zijn drie kilometer lang en zestien kilometer breed. Ze verbinden de plaats Sulzano op het vasteland met het eiland Monte Isola en vanaf daar met het kleinere eiland San Paolo. De constructie werd door duikers met 190 ton zware ankers bevestigd op de bodem van het meer.

De Floating Piers zijn open tot 3 juli en tot dan wordt een half miljoen bezoekers verwacht. Christo is wereldberoemd om zijn grootschalige spectaculaire projecten en zijn 'inpakkunst', in nauwe samenwerking met zijn vrouw, Jeanne-Claude. Zo pakte hij in 1995 de Berlijnse Rijksdag in.

18-06-2016 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt steelt show bij start 24 uur Le Mans

Brad Pitt steelt show bij start 24 uur Le Mans

http://oi64.tinypic.com/35hi9ev.jpg

Brad Pitt is de eregast bij de 24 uur van Le Mans. De Amerikaanse Hollywoodacteur, een groot liefhebber van de autosport, was bij de start van de 84e editie van de beroemde langeafstandrace. Acteurs Jason Statham en Jackie Chan zijn ook aanwezig.

Brad mocht de Franse vlag zwaaien, ten teken aan de coureurs van de zestig deelnemende auto's dat ze mogen vertrekken.

Voor het eerst in de geschiedenis van de race moesten de deelnemers starten achter de safety car, want de baan was door regen glad geworden.

De Franse organisatoren verwachten meer dan 200.000 toeschouwers, ondanks het Europees kampioenschap voetbal in eigen land. De race eindigt zondag om 15.00 uur.

18-06-2016 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 jaar geleden was deze vrouw een wereldberoemd kindsterretje

20 jaar geleden was deze vrouw een wereldberoemd kindsterretje

http://oi68.tinypic.com/2a5hv8x.jpg

Twintig jaar geleden schitterde Mara Wilson (28) als 'Mathilda' in de gelijknamige Hollywoodfilm. Maar de glitter en glamour uit de filmwereld laat Wilson aan zich voorbijgaan, ze is enkel nog te zien in bijrollen. "Filmactrice zijn is niet echt leuk", schrijft ze in haar eerste boek.

"Je moet altijd hetzelfde doen, tot het goed zit volgens de regisseur. Er is niet veel ruimte voor creativiteit", zei Wilson in 2012. "De beste momenten waren toen een regisseur me mijn ding liet doen, maar die waren zeldzaam."

In haar boek 'Where Am I Now' gaat ze dieper in op haar jeugd en wat de plotse roem betekende in haar leven. 

Maandag maakte de actrice op Twitter bekend dat ze al sinds haar twaalfde biseksueel is. De posts begonnen met een foto van Wilson als achttienjarige in een homoclub. Ze schreef dat ze zichzelf destijds als hetero beschouwde, maar zich altijd erg welkom voelde in de homoscene."Ik ben niet meer naar zo'n club geweest sinds ik studeerde, maar de LBTQ-gemeenschap heeft altijd als thuis gevoeld. Zeker toen ik een paar jaar later, eh, iets over mezelf ontdekte."Toen een twitteraar haar vroeg of ze daarmee wilde vertellen dat ze lesbisch was, schreef Wilson "Bi, eigenlijk. Maar ja."

De 28-jarige Wilson maakte toen ze zes jaar was haar acteerdebuut in de film Mrs. Doubtfire. Daarna was ze nog te zien in verschillende films en televisieseries.

18-06-2016 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewezen aanvallers Rode Duivels vol lof over Lukaku: "Hij zal nog meer goals maken"

Gewezen aanvallers Rode Duivels vol lof over Lukaku: "Hij zal nog meer goals maken"

http://oi67.tinypic.com/28khbnb.jpg

Niemand die voorbij kan aan de uitstekende prestatie van Romelu Lukaku tegen Ierland. Met twee doelpunten bevrijdde de Everton-spits niet alleen zichzelf, maar ook al zijn voorstanders.

Nico Claesen is daar alleszins één van. De gewezen spits en ex-international met 36 caps pleitte gisteren in Het Laatste Nieuws nog om Lukaku absoluut te laten staan. Onder het mom dat iemand die in elke oefenmatch gescoord heeft, niet mag afgerekend worden op één mindere wedstrijd. Gelijk heeft hij. "Elke spits heeft krediet nodig", herhaalde hij na de match tegen Ierland. "Romelu heeft opnieuw zijn kans gekregen en ze gegrepen. De tegenstander mocht dan wel wat minder zijn dan in de eerste groepsmatch tegen Italië, hij trapte er toch maar lekker twee binnen."

Over het feit of Lukaku nu vertrokken is, durfde Claesen zich wel niet echt uitspreken. "Natuurlijk geeft dit een aanvaller vertrouwen en natuurlijk is dit een boost naar de match tegen Zweden toe, maar hij blijft afhankelijk van zijn ploegmaats. Als de aanvoer niet voldoende is, zullen er nog momenten volgen waarop hij het tijdens dit EK moeilijk zal krijgen."

Dat is ook de mening van François 'Swat' Van der Elst, in zijn periode goed voor 44 caps. Die had trouwens als enige van onze twaalf gewezen bondscoaches en ex-internationals met 3-0 de juiste uitslag voorspeld. Mét Lukaku in de ploeg overigens. "Tegen Italië heeft Lukaku maar weinig bruikbare ballen gekregen. En dan kan je als spits onmogelijk goed uit de verf komen", aldus Van der Elst. "Tegen Ierland kwam er wél voldoende aanvoer van de flanken en je hebt meteen het verschil gezien."

En of. Twee keer maakte de oudste van de Lukaku's het heel proper af. Bal aannemen en in de verste hoek plaatsen. "Hij moest er staan en hij stond er ook. In de eerste helft vond ik hem nog wat aarzelend, maar na zijn eerste doelpunt lukte zowat alles. Ik denk wel dat hij nu vertrokken is. Als spits put je uit zo'n match zoveel vertrouwen, dat ik ervan overtuigd ben dat hij nog meer goals zal maken."

18-06-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Engeland moet kroontje inleveren na vrijpartij op tv

Miss Engeland moet kroontje inleveren na vrijpartij op tv

http://oi64.tinypic.com/28v9ez9.jpg

Zara Holland (20), vorig jaar verkozen tot Miss Engeland, moet haar kroontje inleveren omdat ze seks heeft gehad op televisie. De rondborstige blondine doet mee aan de celebritydatingshow Love Island en dook voor het oog van de camera het bed in met medekandidaat Alex Bowen (24). Zulk gedrag past niet bij een rolmodel, vindt de organisatie van de verkiezing.

"Het was een moeilijke beslissing", zegt de organisatie in een verklaring volgens The Mirror. "We zijn close met al onze winnaressen en proberen ze waar mogelijk bij te staan. Maar we vinden dat we onder deze omstandigheden geen keus hebben."

Holland zat al langer in het programma toen de vrijpartij plaatsvond, maar kende haar bedpartner pas één dag. De talloze geschokte reacties van het publiek en uit de wereld van de missverkiezingen gaven voor de organisatie de doorslag. "We kunnen Zara niet promoten als een positief rolmodel. We snappen dat iedereen fouten maakt, maar Zara - als Miss Engeland - heeft niet de verantwoordelijkheid getoond die van titeldraagsters mag worden verwacht."

Spijt
Holland heeft spijt van haar wellustige gedrag, zei ze in het programma. Het bedavontuur gebeurde nadat het publiek via stemmen had bepaald dat de blonde babe op date moest met model Alex Bowen óf personal trainer James Khan.

Hoewel Bowen de hele dag met een andere kandidate aan het flirten was, koos het model toch voor hem. Niet lang daarna trokken de twee zich terug voor een stevige vrijpartij. "Ken je dat, dat je in het moment bent en het gewoon gebeurt?", zei Zara achteraf tegen de camera. "Zo ben ik eigenlijk helemaal niet. Waarom zijn we niet gewoon gaan slapen?"

Eigen schuld
"Ik ben erg teleurgesteld", ging Holland verder met tranen op haar wangen. "Maar het is mijn eigen schuld. Ik kan niet iemand anders de schuld geven van mijn gedrag. Ik had het niet moeten doen, echt niet."

Hoewel ze liever nog geen seks had gehad, heeft Zara geen spijt van haar keuze voor Alex Bowen. "Ik wil hem beter leren kennen. Waarom niet? Hij is de nieuwe jongen in de show."

Het afnemen van Hollands titel is goed nieuws voor de nummer twee bij Miss Engeland vorig jaar, Deone Robertson, die nu de rest van het jaar met het kroontje mag pronken.

18-06-2016 om 03:13 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."De Rode Duivels worden zo sterk afgeschermd dat je het zelfs als journalist opgeeft"

"De Rode Duivels worden zo sterk afgeschermd dat je het zelfs als journalist opgeeft"

http://oi67.tinypic.com/2rnd62v.jpg

Op korte tijd is Ruben Van Gucht de kroonprins van Sporza geworden. Zijn CV van het afgelopen jaar spreekt boekdelen: presentator van Extra Time Koers, bedenker van de docureeks De Kleedkamer, sportanker bij De Zevende Dag en De Afspraak, .... En dan is de echte sportzomer nog maar net begonnen, met het EK voetbal en de Olympische Spelen - fingers crossed - als dubbel hoogtepunt. Hallo, Ruben tijd voor een babbel met Goesting?

Ruben Van Gucht: "Als je opeens vaak op televisie te zien bent, lijkt het voor de mensen alsof je vanuit het niets komt. Maar voor mij voelt dat toch anders aan: ik werk al zeven jaar als sportjournalist. Bij mijn eerste werkgever, een regionale tv-zender, deed ik ook al regelmatig presentaties. Het komt dus niet zomaar uit de lucht vallen."  

Dat is waar, maar je was het afgelopen jaar wel óveral.  
"Mijn excuses daarvoor. (lacht) Het zijn wel veel programma's bij elkaar, ja. Maar ik weet hoe ik in elkaar zit en welke ambities ik heb. Een jaar geleden heb ik de Rijzende Ster gewonnen op de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren: heel leuk, maar ik wil geen eeuwige belofte zijn zoals je ze soms tegenkomt in de sport. Toen ik die ster kreeg, was ik al lang bezig met nieuwe programma's. Ik ben continu op zoek naar de volgende uitdaging."  

Je brandt van ambitie, dat is zowat de rode draad in je carrière.  
"Dat is zo, ja. Al wil ik dat nooit te hard uitspreken. Sommige mensen vinden ambitie nu eenmaal een vies woord. Gewoon is al goed genoeg, zeggen ze dan. En ik bén ook een supergewone gast van de boerenbuiten. Maar die ambitie zit er al in van toen ik klein was. Bij ons in de familie heeft iedereen een soort van koppigheid of gedrevenheid in zich."

18-06-2016 om 03:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian alweer halfnaakt op de cover

Kim Kardashian alweer halfnaakt op de cover

http://oi65.tinypic.com/256h8o0.jpg

Kim Kardashian siert deze maand de cover van mannenblad CQ in een voor de realityster inmiddels gebruikelijke combinatie van halfbedekte naaktheid en een zwoele blik. Het blad toont verder niet alleen een uitgebreide fotoshoot maar ook een interview waar de roddelsites van smullen.

Op de foto's houdt Kim strategisch onder meer een leren jack, wat bont en lakens vast om niet al te naakt in beeld te komen. In een voor haar doen naturelle make up schittert de celebrity nadat ze nog geen half jaar geleden beviel van Saint West. Op Instagram (zie hieronder) geeft ze alvast een voorproefje.

In het interview doet ze een boekje open over haar beroemde familie. Volgens Kim heeft haar hele gezin met een specialist gepraat nadat ze hoorden over de transitie van haar vader als vrouw. Daarbij haalt ze uit naar Taylor Swift die volgens Kim een ruzie met manlief Kanye West in scene heeft gezet om aandacht te krijgen.

18-06-2016 om 03:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo rock-'n-roll trouwde Belle Perez

Zo rock-'n-roll trouwde Belle Perez

http://oi68.tinypic.com/1236wpz.jpg

Een helikopterlanding midden op de weg, een bruidegom die recent nog een nachtje moest brommen, een glimmende Ferrari én een zwangere bruid: Belle Perez (40) strooide heel wat Hollywood-specerijen over het slapende Herenthout voor haar huwelijk met Wout van der Horst (33). In stijl én met een knipoog. "De stenen in mijn ring zijn niet van glas, nee."

"We gaan hier toch geen schandaal van maken, hé? De wijkagent besliste dat de helikopter heel even mocht landen op de openbare weg en de bruid mocht oppikken." Burgemeester Roger Gabriëls kon zijn glimlach amper onderdrukken. Nochtans baadde zijn gemeente voor één dag in absolute glitter.

Bruidegom Wout van der Horst had voor zijn aanstaande de immens romantische verrassing van een helikoptervlucht van thuis naar het gemeentehuis geregeld. Maar een zompig voetbalveldje en onaangepast schoeisel van de bruid zorgden ervoor dat de heli zomaar pal voor haar deur en in het midden van de steenweg landde. Vijf agenten hielden het verkeer staande. Een snuifje rock-'n-roll in 'Herentwood'.

18-06-2016 om 03:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens zoekt getalenteerde kinderen voor gloednieuwe talentenshow

Nathalie Meskens zoekt getalenteerde kinderen voor gloednieuwe talentenshow

http://oi63.tinypic.com/300tbt4.jpg

Binnenkort verschijnt een gloednieuwe talentenshow op VTM. Nu ja, in de Verenigde Staten is het concept al heel lang populair. Daar trekt 'Little Big Shots', waarin kinderen een bijzonder talent tentoonspreiden, miljoenen kijkers. Nathalie Meskens zal elke vrijdag de Vlaamse versie presenteren om zo een vervolg te breien aan het succes van 'The Voice' en 'Belgium's Got Talent'.

Het concept is doodeenvoudig: héél schattige kinderen met een bijzonder talent. Amerikaanse tv-sterren Ellen DeGeneres en Steve Harvey bedachten het concept en bereiken er een miljoenenpubliek mee. En hoewel kinderen centraal staan, is het géén kinderprogramma.

Steve Harvey, die wereldberoemd werd met zijn pijnlijke misser in de Miss Universe-verkiezing, ontvangt elke week bijzonder kinderen. Zo toonden minibreakdancers al hun kunstjes of verbaasde een vierjarige pianovirtuoos het publiek. Andere talenten die de revue passeerden, waren een spellingkampioen, een uniek bokstalent, een 13-jarige Beyoncé en een 11-jarige tweeling die meesterlijk trompet speelt.

Wij zijn alvast benieuwd welk minitalent Meskens over de vloer zal krijgen. En inschrijven kan nog altijd. Ken jij iemand tussen 3 en 10 jaar oud met een bijzonder talent? Laat het VTM weten via piepjongtalent@vtm.be of via vtm.be. Alles kan: spelling- of rekenwonder, pianovirtuoos of beatboxer, tapdans of breakdance... Er zijn geen grenzen!

18-06-2016 om 02:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!