Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt steelt show bij start 24 uur Le Mans

Brad Pitt steelt show bij start 24 uur Le Mans

http://oi64.tinypic.com/35hi9ev.jpg

Brad Pitt is de eregast bij de 24 uur van Le Mans. De Amerikaanse Hollywoodacteur, een groot liefhebber van de autosport, was bij de start van de 84e editie van de beroemde langeafstandrace. Acteurs Jason Statham en Jackie Chan zijn ook aanwezig.

Brad mocht de Franse vlag zwaaien, ten teken aan de coureurs van de zestig deelnemende auto's dat ze mogen vertrekken.

Voor het eerst in de geschiedenis van de race moesten de deelnemers starten achter de safety car, want de baan was door regen glad geworden.

De Franse organisatoren verwachten meer dan 200.000 toeschouwers, ondanks het Europees kampioenschap voetbal in eigen land. De race eindigt zondag om 15.00 uur.

18-06-2016 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 jaar geleden was deze vrouw een wereldberoemd kindsterretje

20 jaar geleden was deze vrouw een wereldberoemd kindsterretje

http://oi68.tinypic.com/2a5hv8x.jpg

Twintig jaar geleden schitterde Mara Wilson (28) als 'Mathilda' in de gelijknamige Hollywoodfilm. Maar de glitter en glamour uit de filmwereld laat Wilson aan zich voorbijgaan, ze is enkel nog te zien in bijrollen. "Filmactrice zijn is niet echt leuk", schrijft ze in haar eerste boek.

"Je moet altijd hetzelfde doen, tot het goed zit volgens de regisseur. Er is niet veel ruimte voor creativiteit", zei Wilson in 2012. "De beste momenten waren toen een regisseur me mijn ding liet doen, maar die waren zeldzaam."

In haar boek 'Where Am I Now' gaat ze dieper in op haar jeugd en wat de plotse roem betekende in haar leven. 

Maandag maakte de actrice op Twitter bekend dat ze al sinds haar twaalfde biseksueel is. De posts begonnen met een foto van Wilson als achttienjarige in een homoclub. Ze schreef dat ze zichzelf destijds als hetero beschouwde, maar zich altijd erg welkom voelde in de homoscene."Ik ben niet meer naar zo'n club geweest sinds ik studeerde, maar de LBTQ-gemeenschap heeft altijd als thuis gevoeld. Zeker toen ik een paar jaar later, eh, iets over mezelf ontdekte."Toen een twitteraar haar vroeg of ze daarmee wilde vertellen dat ze lesbisch was, schreef Wilson "Bi, eigenlijk. Maar ja."

De 28-jarige Wilson maakte toen ze zes jaar was haar acteerdebuut in de film Mrs. Doubtfire. Daarna was ze nog te zien in verschillende films en televisieseries.

18-06-2016 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewezen aanvallers Rode Duivels vol lof over Lukaku: "Hij zal nog meer goals maken"

Gewezen aanvallers Rode Duivels vol lof over Lukaku: "Hij zal nog meer goals maken"

http://oi67.tinypic.com/28khbnb.jpg

Niemand die voorbij kan aan de uitstekende prestatie van Romelu Lukaku tegen Ierland. Met twee doelpunten bevrijdde de Everton-spits niet alleen zichzelf, maar ook al zijn voorstanders.

Nico Claesen is daar alleszins één van. De gewezen spits en ex-international met 36 caps pleitte gisteren in Het Laatste Nieuws nog om Lukaku absoluut te laten staan. Onder het mom dat iemand die in elke oefenmatch gescoord heeft, niet mag afgerekend worden op één mindere wedstrijd. Gelijk heeft hij. "Elke spits heeft krediet nodig", herhaalde hij na de match tegen Ierland. "Romelu heeft opnieuw zijn kans gekregen en ze gegrepen. De tegenstander mocht dan wel wat minder zijn dan in de eerste groepsmatch tegen Italië, hij trapte er toch maar lekker twee binnen."

Over het feit of Lukaku nu vertrokken is, durfde Claesen zich wel niet echt uitspreken. "Natuurlijk geeft dit een aanvaller vertrouwen en natuurlijk is dit een boost naar de match tegen Zweden toe, maar hij blijft afhankelijk van zijn ploegmaats. Als de aanvoer niet voldoende is, zullen er nog momenten volgen waarop hij het tijdens dit EK moeilijk zal krijgen."

Dat is ook de mening van François 'Swat' Van der Elst, in zijn periode goed voor 44 caps. Die had trouwens als enige van onze twaalf gewezen bondscoaches en ex-internationals met 3-0 de juiste uitslag voorspeld. Mét Lukaku in de ploeg overigens. "Tegen Italië heeft Lukaku maar weinig bruikbare ballen gekregen. En dan kan je als spits onmogelijk goed uit de verf komen", aldus Van der Elst. "Tegen Ierland kwam er wél voldoende aanvoer van de flanken en je hebt meteen het verschil gezien."

En of. Twee keer maakte de oudste van de Lukaku's het heel proper af. Bal aannemen en in de verste hoek plaatsen. "Hij moest er staan en hij stond er ook. In de eerste helft vond ik hem nog wat aarzelend, maar na zijn eerste doelpunt lukte zowat alles. Ik denk wel dat hij nu vertrokken is. Als spits put je uit zo'n match zoveel vertrouwen, dat ik ervan overtuigd ben dat hij nog meer goals zal maken."

18-06-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Engeland moet kroontje inleveren na vrijpartij op tv

Miss Engeland moet kroontje inleveren na vrijpartij op tv

http://oi64.tinypic.com/28v9ez9.jpg

Zara Holland (20), vorig jaar verkozen tot Miss Engeland, moet haar kroontje inleveren omdat ze seks heeft gehad op televisie. De rondborstige blondine doet mee aan de celebritydatingshow Love Island en dook voor het oog van de camera het bed in met medekandidaat Alex Bowen (24). Zulk gedrag past niet bij een rolmodel, vindt de organisatie van de verkiezing.

"Het was een moeilijke beslissing", zegt de organisatie in een verklaring volgens The Mirror. "We zijn close met al onze winnaressen en proberen ze waar mogelijk bij te staan. Maar we vinden dat we onder deze omstandigheden geen keus hebben."

Holland zat al langer in het programma toen de vrijpartij plaatsvond, maar kende haar bedpartner pas één dag. De talloze geschokte reacties van het publiek en uit de wereld van de missverkiezingen gaven voor de organisatie de doorslag. "We kunnen Zara niet promoten als een positief rolmodel. We snappen dat iedereen fouten maakt, maar Zara - als Miss Engeland - heeft niet de verantwoordelijkheid getoond die van titeldraagsters mag worden verwacht."

Spijt
Holland heeft spijt van haar wellustige gedrag, zei ze in het programma. Het bedavontuur gebeurde nadat het publiek via stemmen had bepaald dat de blonde babe op date moest met model Alex Bowen óf personal trainer James Khan.

Hoewel Bowen de hele dag met een andere kandidate aan het flirten was, koos het model toch voor hem. Niet lang daarna trokken de twee zich terug voor een stevige vrijpartij. "Ken je dat, dat je in het moment bent en het gewoon gebeurt?", zei Zara achteraf tegen de camera. "Zo ben ik eigenlijk helemaal niet. Waarom zijn we niet gewoon gaan slapen?"

Eigen schuld
"Ik ben erg teleurgesteld", ging Holland verder met tranen op haar wangen. "Maar het is mijn eigen schuld. Ik kan niet iemand anders de schuld geven van mijn gedrag. Ik had het niet moeten doen, echt niet."

Hoewel ze liever nog geen seks had gehad, heeft Zara geen spijt van haar keuze voor Alex Bowen. "Ik wil hem beter leren kennen. Waarom niet? Hij is de nieuwe jongen in de show."

Het afnemen van Hollands titel is goed nieuws voor de nummer twee bij Miss Engeland vorig jaar, Deone Robertson, die nu de rest van het jaar met het kroontje mag pronken.

18-06-2016 om 03:13 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."De Rode Duivels worden zo sterk afgeschermd dat je het zelfs als journalist opgeeft"

"De Rode Duivels worden zo sterk afgeschermd dat je het zelfs als journalist opgeeft"

http://oi67.tinypic.com/2rnd62v.jpg

Op korte tijd is Ruben Van Gucht de kroonprins van Sporza geworden. Zijn CV van het afgelopen jaar spreekt boekdelen: presentator van Extra Time Koers, bedenker van de docureeks De Kleedkamer, sportanker bij De Zevende Dag en De Afspraak, .... En dan is de echte sportzomer nog maar net begonnen, met het EK voetbal en de Olympische Spelen - fingers crossed - als dubbel hoogtepunt. Hallo, Ruben tijd voor een babbel met Goesting?

Ruben Van Gucht: "Als je opeens vaak op televisie te zien bent, lijkt het voor de mensen alsof je vanuit het niets komt. Maar voor mij voelt dat toch anders aan: ik werk al zeven jaar als sportjournalist. Bij mijn eerste werkgever, een regionale tv-zender, deed ik ook al regelmatig presentaties. Het komt dus niet zomaar uit de lucht vallen."  

Dat is waar, maar je was het afgelopen jaar wel óveral.  
"Mijn excuses daarvoor. (lacht) Het zijn wel veel programma's bij elkaar, ja. Maar ik weet hoe ik in elkaar zit en welke ambities ik heb. Een jaar geleden heb ik de Rijzende Ster gewonnen op de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren: heel leuk, maar ik wil geen eeuwige belofte zijn zoals je ze soms tegenkomt in de sport. Toen ik die ster kreeg, was ik al lang bezig met nieuwe programma's. Ik ben continu op zoek naar de volgende uitdaging."  

Je brandt van ambitie, dat is zowat de rode draad in je carrière.  
"Dat is zo, ja. Al wil ik dat nooit te hard uitspreken. Sommige mensen vinden ambitie nu eenmaal een vies woord. Gewoon is al goed genoeg, zeggen ze dan. En ik bén ook een supergewone gast van de boerenbuiten. Maar die ambitie zit er al in van toen ik klein was. Bij ons in de familie heeft iedereen een soort van koppigheid of gedrevenheid in zich."

18-06-2016 om 03:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian alweer halfnaakt op de cover

Kim Kardashian alweer halfnaakt op de cover

http://oi65.tinypic.com/256h8o0.jpg

Kim Kardashian siert deze maand de cover van mannenblad CQ in een voor de realityster inmiddels gebruikelijke combinatie van halfbedekte naaktheid en een zwoele blik. Het blad toont verder niet alleen een uitgebreide fotoshoot maar ook een interview waar de roddelsites van smullen.

Op de foto's houdt Kim strategisch onder meer een leren jack, wat bont en lakens vast om niet al te naakt in beeld te komen. In een voor haar doen naturelle make up schittert de celebrity nadat ze nog geen half jaar geleden beviel van Saint West. Op Instagram (zie hieronder) geeft ze alvast een voorproefje.

In het interview doet ze een boekje open over haar beroemde familie. Volgens Kim heeft haar hele gezin met een specialist gepraat nadat ze hoorden over de transitie van haar vader als vrouw. Daarbij haalt ze uit naar Taylor Swift die volgens Kim een ruzie met manlief Kanye West in scene heeft gezet om aandacht te krijgen.

18-06-2016 om 03:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo rock-'n-roll trouwde Belle Perez

Zo rock-'n-roll trouwde Belle Perez

http://oi68.tinypic.com/1236wpz.jpg

Een helikopterlanding midden op de weg, een bruidegom die recent nog een nachtje moest brommen, een glimmende Ferrari én een zwangere bruid: Belle Perez (40) strooide heel wat Hollywood-specerijen over het slapende Herenthout voor haar huwelijk met Wout van der Horst (33). In stijl én met een knipoog. "De stenen in mijn ring zijn niet van glas, nee."

"We gaan hier toch geen schandaal van maken, hé? De wijkagent besliste dat de helikopter heel even mocht landen op de openbare weg en de bruid mocht oppikken." Burgemeester Roger Gabriëls kon zijn glimlach amper onderdrukken. Nochtans baadde zijn gemeente voor één dag in absolute glitter.

Bruidegom Wout van der Horst had voor zijn aanstaande de immens romantische verrassing van een helikoptervlucht van thuis naar het gemeentehuis geregeld. Maar een zompig voetbalveldje en onaangepast schoeisel van de bruid zorgden ervoor dat de heli zomaar pal voor haar deur en in het midden van de steenweg landde. Vijf agenten hielden het verkeer staande. Een snuifje rock-'n-roll in 'Herentwood'.

18-06-2016 om 03:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens zoekt getalenteerde kinderen voor gloednieuwe talentenshow

Nathalie Meskens zoekt getalenteerde kinderen voor gloednieuwe talentenshow

http://oi63.tinypic.com/300tbt4.jpg

Binnenkort verschijnt een gloednieuwe talentenshow op VTM. Nu ja, in de Verenigde Staten is het concept al heel lang populair. Daar trekt 'Little Big Shots', waarin kinderen een bijzonder talent tentoonspreiden, miljoenen kijkers. Nathalie Meskens zal elke vrijdag de Vlaamse versie presenteren om zo een vervolg te breien aan het succes van 'The Voice' en 'Belgium's Got Talent'.

Het concept is doodeenvoudig: héél schattige kinderen met een bijzonder talent. Amerikaanse tv-sterren Ellen DeGeneres en Steve Harvey bedachten het concept en bereiken er een miljoenenpubliek mee. En hoewel kinderen centraal staan, is het géén kinderprogramma.

Steve Harvey, die wereldberoemd werd met zijn pijnlijke misser in de Miss Universe-verkiezing, ontvangt elke week bijzonder kinderen. Zo toonden minibreakdancers al hun kunstjes of verbaasde een vierjarige pianovirtuoos het publiek. Andere talenten die de revue passeerden, waren een spellingkampioen, een uniek bokstalent, een 13-jarige Beyoncé en een 11-jarige tweeling die meesterlijk trompet speelt.

Wij zijn alvast benieuwd welk minitalent Meskens over de vloer zal krijgen. En inschrijven kan nog altijd. Ken jij iemand tussen 3 en 10 jaar oud met een bijzonder talent? Laat het VTM weten via piepjongtalent@vtm.be of via vtm.be. Alles kan: spelling- of rekenwonder, pianovirtuoos of beatboxer, tapdans of breakdance... Er zijn geen grenzen!

18-06-2016 om 02:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Analoge TV-kijker stilaan uitstervend ras

Analoge TV-kijker stilaan uitstervend ras

http://oi68.tinypic.com/11w4u1h.jpg

Steeds minder mensen kijken nog uitsluitend analoog televisie. Al 84 procent van de huishoudens was eind 2015 overgestapt op digitaal, zo blijkt uit cijfers van telecomregulator BIPT. "Vorig jaar daalde het aantal analoge kijkers met ruim 15 procent. Aan dat tempo zullen ze snel een uitstervend ras worden", zegt BIPT-raadslid Luc Vanfleteren.

Eind vorig jaar telde het BIPT 575.577 aansluitingen met enkel analoge tv, terwijl het er in 2010 nog meer dan 1,7 miljoen waren. Ook stilaan met uitsterven bedreigd: de vaste telefoon. In 2012 was er nog een verrassende opstoot van de vaste belminuten, maar sindsdien gaat het bergaf. Vorig jaar was er een daling met 9,2 procent tot 9,6 miljard belminuten. En ook sms daalt voor het tweede jaar op rij: vorig jaar verstuurden we 24,57 miljard sms'jes, 1,6 procent minder dan in 2014.

Mobiele explosie

Tot daar de oude technologieën. Mobiel spraakverkeer nam toe met 1,4 procent tot 16,07 miljard minuten, maar vooral het dataverkeer spreekt tot de verbeelding. Het gebruik van mobiele data nam in 2015 toe met 85 procent tot 44,53 miljard megabytes. Dat steeds meer consumenten gebruikmaken van chatdiensten zoals Facebook Messenger en WhatsApp is daar wellicht niet vreemd aan. Per actieve sim-kaart wordt er gemiddelde 289 MB data verbruikt per maand, maar daar zijn ook sim-kaarten bijgeteld die helemaal niet voor data gebruikt worden.

Onder meer dankzij het toegenomen dataverbruik zijn de Belgische operatoren er vorig jaar in geslaagd hun gezamenlijke omzet weer te laten groeien, na drie jaren van omzetdalingen. De Belgische sectoromzet steeg in 2015 met 2,4 procent tot 8,295 miljard euro. De televisiemarkt was een uitschieter, met een inkomstengroei van 4,9 procent. Dat was onder meer te danken aan extra inkomsten uit kijken op aanvraag en premiumpakketten.

16-06-2016 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moordenaar was tot over zijn oren verliefd op The Voice-zangeres Bewaar artikel

Moordenaar was tot over zijn oren verliefd op The Voice-zangeres

http://oi66.tinypic.com/1zx77so.jpg

Kevin James Loibl, de moordenaar van The Voice-zangeres Christina Grimmie, veranderde zijn uiterlijk drastisch om bij haar in de smaak te vallen. Volgens zijn vroegere collega's was hij verliefd en wilde hij met haar trouwen. Toen dat onmogelijk bleek, doodde hij haar.

De voormalige collega's van Loibl werkten met hem bij winkelketen Best Buy en deden hun verhaal aan TMZ. De jonge man zou haartransplantaties en een oogcorrectie hebben ondergaan. Ook zou hij veganistisch zijn geworden om af te vallen. Allemaal om knap genoeg te zijn voor de jonge zangeres.

Loibl zou tot over zijn oren verliefd zijn geweest op Grimmie. Hij luisterde naar haar muziek tijdens het werk en zwoer dat hij ooit met haar zou trouwen. Ook claimde hij met Grimmie online te gamen, maar volgens een bekende van de zangeres kende ze hem niet.

De Best Buy medewerkers lieten weten hem regelmatig te plagen omdat Grimmie al een vriend had. Dat hij geen kans bij haar had zou hem woedend hebben gemaakt.

Moord
Vorige week vrijdag schoot Loibl de 22-jarige zangeres dood. Daarna pleegde hij zelfmoord. De aanslag vond plaats tijdens een signeersessie. Volgens omstanders zag Grimmie haar moordenaar aan voor een fan wilde ze hem begroeten met een knuffel.

16-06-2016 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday schuldig aan laster omdat hij ex van overspel beschuldigde

Johnny Hallyday schuldig aan laster omdat hij ex van overspel beschuldigde

http://oi65.tinypic.com/mh3k47.jpg

De legendarische Franse rocker Johnny Hallyday is door een Franse rechtbank schuldig bevonden aan laster tegenover zijn ex-echtgenote. Net als zijn uitgever moet hij Adeline Blondieau een schadevergoeding van 2.500 euro omdat hij haar had zwartgemaakt in zijn autobiografie.

In eerste aanleg was de klacht van Adeline Blondieau nog afgewezen maar nadat ze een beroepsprocedure had opgestart, werd Hallyday toch schuldig bevonden. In het boek 'Dans mes yeux', een autobiografie uit 2013, beschuldigt Johnny zijn ex-echtgenote van overspel, iets wat Adeline steeds ontkend heeft.

Verkracht als tiener
Haar advocaat, eveneens haar broer, Alexandre Blondieau, is tevreden met de uitspraak in beroep. "De rechtbank heeft ingezien dat Johnny Hallyday de grenzen van de vrije meningsuiting overschreden heeft", klinkt het. Bij het eerste proces in september 2015 had de comédienne de zanger er nog van beschuldigd haar te hebben verkracht toen ze nog een tiener was, feiten die door Johnny en zijn advocaat meteen werden tegengesproken. Voor deze feiten kon Hallyday niet meer worden vervolgd omdat ze inmiddels verjaard zijn.

Verjaren deed Hallyday gisteren. Hij werd 73 jaar.

16-06-2016 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis en Ashton Kutcher verwachten tweede kindje

Mila Kunis en Ashton Kutcher verwachten tweede kindje

http://oi66.tinypic.com/ri7sew.jpg

Ashton Kutcher en Mila Kunis verwachten een tweede kindje. Dat bevestigt hun woordvoerder aan People.

De twee, die vorig jaar in juli trouwden, hebben al een dochtertje, Wyatt Isabelle van ruim anderhalf. Ze hebben er geen geheim van gemaakt graag meer kinderen te willen.

Hoe lang Mila al zwanger is en of de nieuwe baby een jongetje of meisje wordt is niet bekend.

16-06-2016 om 23:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen gaat dan toch voor een nieuw kapsel

Karen Damen gaat dan toch voor een nieuw kapsel

http://oi67.tinypic.com/2i8tyyu.jpg

Karen Damen heeft, na heel Vlaanderen een week in spanning te houden, dan toch haar lokken gekleurd. Wie een grootse transformatie in gedachten had, wacht een teleurstelling. Het ex-K3'tje ging voor een iets subtieler bruin dan haar oude rosse coupe.

Nog nooit was Vlaanderen zo erg in de ban van een kapsel. Vorige week kondigde Karen Damen aan dat ze haar rosse kapsel zou inwisselen voor een nieuw kleurtje. Maar met dat nieuws ontstond er nogal wat commotie op sociale media, waardoor Karen er toch op terug kwam. De tv-persoonlijkheid belde haar kappersafspraak voor vorige vrijdag af. Maar vandaag, na 18 jaar 'de rosse van K3' te zijn geweest, zette dan ze toch een klein stapje in een nieuwe richting.

16-06-2016 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Crabbé duikt op in The Guardian met Blokken

Ben Crabbé duikt op in The Guardian met Blokken

http://oi66.tinypic.com/15dxkzl.jpg

Ben Crabbé, sinds jaar en dag presentator van Blokken, heeft de aandacht getrokken van The Guardian. De Britse krant noemde zijn quiz in een overzicht van populaire Europese programma's.

De Britse krant merkt in het artikel 'What Europe is really watching' op dat in Europese landen vaak dezelfde programma's opduiken - denk maar aan The Voice - maar dat er toch nog enkele programma's zijn die heel eigen zijn aan de nationale 'ziel'. Voor België is dat volgens hen Blokken.

"In de bizarre quiz wordt algemene kennis gecombineerd met het spelletje Tetris. Belgen moeten wel dol zijn op de vallende blokjes, want de quiz telt nu al meer dan 4.500 afleveringen", klinkt het ietwat verbaasd in het artikel. En ook Ben Crabbé zelf wordt aangehaald in het artikel: helemaal bovenaan prijkt zijn foto.

15-06-2016 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent is wel heel creatief bij de telling van zijn 'werk'

Prins Laurent is wel heel creatief bij de telling van zijn 'werk'

http://oi66.tinypic.com/bhhv7l.jpg

Prins Laurent verschilt met het Belgische hof van mening over zijn werk. Paleis en prins komen elk tot een andere uitkomst bij de telling van de werkzaamheden van Laurent in het afgelopen jaar. Het hof komt uit op 36 activiteiten, de prins zelf komt aan 69 verplichtingen, zo meldt Het Nieuwsblad vandaag.

Laurent heeft er belang bij zijn agenda op te poetsen, want na de Algemene Rekenkamer, die het financiële verslag in elk geval goedkeurde, moet nu een parlementscommissie beoordelen of Laurent zijn uitkering van de staat - in België dotatie geheten - van ruim 300.000 euro wel waard is.

Creatieve prins
Koning Filip stuurde zijn jongere broer er 36 keer op uit. Dat is niet bepaald veel. De 'prins van het volk' woonde filmpremières bij, bezocht het autosalon, at vlaaien bij Limburgse bakkers en wijdde gebouwen in. Laurent zelf echter voegde er nog talrijke aan toe en was daarbij zeer creatief.

Hij ontvangt jaarlijks de pin-upkalender van een garage in Turnhout. Vorig jaar echter ging hij deze zelf ophalen, kreeg een rondleiding door het bedrijf en voilà: hij had er een activiteit bij.

Zijn zus prinses Astrid kwam tot 59 activiteiten. Ze hield zich beter aan de opgave van het paleis, maar sjoemelde volgens Het Nieuwsblad ook door bijvoorbeeld vijf solo-optredens van echtgenoot prins Lorenz ook op eigen conto te schrijven.

15-06-2016 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Druggebruik koningin Wilhelmina had invloed op haar regeren"

"Druggebruik koningin Wilhelmina had invloed op haar regeren"

http://oi65.tinypic.com/o9mgb7.jpg

Dat de Nederlandse koningin Wilhelmina (1880 - 1962) geen gemakkelijke vrouw was om mee samen te werken, was al langer bekend. In een nieuw boek wordt haar gedrag nu in verband gebracht met haar medicijngebruik: de vorstin gebruikte pervetine, toentertijd een medicijn, tegenwoordig beter bekend als crystal meth.

Rechtshistoricus Marcel Verburg dook in het medisch dossier van Wilhelmina in het kader van zijn boek over het ministerie van Justitie tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dat boek verscheen in maart van dit jaar, waarna EenVandaag samen met hem een item maakte over haar medicijngebruik.

Niet normaal
Het verband tussen het functioneren van de vorstin en haar medicatie werd tot nu toe niet eerder gelegd. "Ik kwam op het idee om dat verband wel te leggen toen ik las welke vreemde beslissingen ze nam, waarna de ministerraad zich afvroeg of hare majesteit wel normaal was", aldus Verburg tegen EenVandaag.

Pijnstiller
Wilhelmina, die regeerde van 23 november 1890 tot 4 september 1948, nam de pervetine als pijnstiller. Dat was tijdens de Tweede Wereldoorlog gangbaar, aangezien het ook door het leger op die manier werd ingezet. Een van de bijwerkingen van het middel is echter het verliezen van remmingen, waardoor je heftiger reageert dan je normaal zou doen.

15-06-2016 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Kaëll zit nu ook écht in de Marie-Louise

Bart Kaëll zit nu ook écht in de Marie-Louise

http://oi68.tinypic.com/14nfsi8.jpg

"De Marie-Louise danst op en neer // ze gaat dwars door de woeste orkaan." Zo begint de hitsingle van Bart Kaëll uit alweer 1989. Het liedje behoort intussen zowat tot het Vlaams culturele erfgoed. De 55-jarige zanger postte vandaag op Instagram een foto waarop hij ook écht in de Marie-Louise blijkt te zitten. Gelukkig weten we allemaal dat dit goed afloopt: "de Marie-Louise zal nooit vergaan".

15-06-2016 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belle Perez is zwanger

Belle Perez is zwanger

http://oi67.tinypic.com/34qju2r.jpg

Belle Perez is in verwachting van haar eerste kindje. Bekenden van de zangeres zouden dat hebben verklapt aan het Nederlandse showbizzprogramma Shownieuws, en de zangeres heeft het ondertussen ook bevestigd in een videoboodschap aan Dag Allemaal .

De 40-jarige zangeres zou drie maanden zwanger zijn, maar van een roze wolk is nog niet bepaald sprake. Het zijn zware tijden nu haar verloofde Wouter wordt verdacht van medeplichtigheid bij een juwelenroof in Noordwijk. Hij zou samen met de butler van hotel Huis ter Duin voor tonnen aan diamanten hebben vervangen door replica's van glas.

Zwangerschapskwaaltjes
Het is niet te hopen dat Perez veel last heeft van zwangerschapskwaaltjes en misselijkheid want later deze week staat het huwelijk van Belle en Wouter op het programma. Vooralsnog gaat die gewoon door. De zangeres is overtuigd van de onschuld van haar aanstaande. "Ik sta honderd procent achter hem", liet zij gisteren weten aan RTL Boulevard.

15-06-2016 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jolien uit Temptation: "Chiara heeft alles verzonnen, ik heb niets met Marvin"

Jolien uit Temptation: "Chiara heeft alles verzonnen, ik heb niets met Marvin"

http://oi64.tinypic.com/2i8awlv.jpg

Het was opvallend nieuws enkele weken geleden: Jolien - de ex van Luc - zou een flirt gehad hebben met Marvin. "Niets van aan", zegt ze nu in Dag Allemaal. "Chiara heeft dat gewoon verzonnen."

Volgens Chiara zou Marvin ook Jolien hebben toegevoegd aan zijn lijstje met veroverde vrouwen, iets wat een paar weken geleden ook door Luc bevestigd werd. Jolien ontkent echter in alle talen. " Sorry, hoor: Marvin en ik... Hij is absoluut geen jongen voor mij. Zodus: nee, ik heb níks gehad met Marvin. Dat is wat Chiara rondvertelt, ja.... Geloof me: dat is een verzinsel, een dikke leugen."

Waarom Luc dat gerucht bevestigde, weet ze niet. "Ik veronderstel dat Luc wel weet dat ik me niet door Marvin zou laten verleiden, hij kent mij goed genoeg." Spijt van Temptation heeft ze echter niet, ondanks haar stukgelopen relatie. "Ik ben een hele ervaring rijker, ook al was 't dikwijls erg zwaar. En ik heb me ginder ook wel geamuseerd, hoor. Maar als je vraagt of ik nóg eens zou meedoen, zeg ik volmondig 'nee'."

Ook Marvin ontkent een avontuurtje met Jolien. "Dit is weer zo'n zot verhaal dat verspreid werd door Chiara. Ze kan 't nog altijd niet verkroppen dat het tussen ons niets is geworden. Maar alles is intussen opgehelderd. Luc weet nu ook dat Jolien en ik nooit intiem zijn geweest, en dat dat ook nooit zal gebeuren."

14-06-2016 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België-Italië met meer dan 2 miljoen volgers best bekeken EK-match ooit

België-Italië met meer dan 2 miljoen volgers best bekeken EK-match ooit

http://oi65.tinypic.com/29fe646.jpg

De groepswedstrijd België-Italië (0-2) op één werd gisteravond door 2.217.428 kijkers gevolgd en is daarmee de best bekeken EK-match ooit. Het vorige EK-record was voor de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Italië tijdens Euro 2000 in eigen land, toen stemden 1.985.000 kijkers af op die wedstrijd.

De openingswedstrijd van de Rode Duivels op het EK in Frankrijk haalde een marktaandeel van 78,4 procent.  Daarmee is het treffen België-Italië de op twee na best bekeken voetbalmatch ooit op de openbare omroep en het op drie na best bekeken tv-programma ooit op Vlaamse tv.

Sinds het WK 2014 in Brazilië is het record van het best bekeken tv-programma voor de wedstrijd België-Verenigde Staten. De achtste finale werd op 1 juli 2014 door 2.372.800 kijkers gevolgd (marktaandeel 84,1). Op de tweede plaats staat eveneens een WK-match van de Belgen in Brazilië. Op 26 juni 2014 keken 2.276.700 Vlamingen naar de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Zuid-Korea.

Het op twee na best bekeken tv-programma is Schalkse Ruiters met 2.278.675 kijkers. Sinds 2 maart 1997 stond het kijkcijferrecord op naam van dat programma, tot het record in 2014 verpulverd werd door de voetbalwedstrijd België-Verenigde Staten.

14-06-2016 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!