Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze tekst die Ish Ait Hamou na de aanslag in Istanboel schreef raakt vele harten

Deze tekst die Ish Ait Hamou na de aanslag in Istanboel schreef raakt vele harten

http://oi68.tinypic.com/29z93eu.jpg

Na de aanslag in Istanboel kruipen sommigen in hun pen om hun pijn en verdriet uit te drukken. Zo ook schrijver en choreograaf Ish Ait Hamou. "Huil... Aanvaard dit nooit, stop nooit met huilen", schrijft hij in een emotionele FB-post, waarin hij zich ook bijzonder boos toont. Op de mens, op de wereld. "Binnen honderd jaar zullen ze over ons leren, zullen ze ons bestuderen en hopelijk zullen onze achter-achter-achter-achterkleinkinderen ons op de schoolbanken uitlachen voor de manier hoe wij de mens op alle vlakken hebben laten uithongeren en de wereld hebben gevoed met geweld en antipathie."

Huil...

Er is geen ochtend dat je wakker wordt, geen nacht voor je gaat slapen of je hoort dat iemand ervoor koos om geen mens te zijn. Het zijn donkere tijden.

Een paar gruwelijke daden zijn toegelicht door onze mediakanalen, een heleboel vergeten in de puinhoop van deze wereld maar allen bestaan, allen brengen verdriet met zich mee en allen geven frustratie een duw in de rug.

Wat kan je daaraan doen? Wat kan ik daaraan doen? Veel, niets, iets? Ieder onder ons zal daar zijn eigen antwoord op hebben, van woorden tot daden, van woede tot onverschilligheid. 

Het is bijna een feit, daden zoals die van gisteren in de luchthaven van Istanbul zijn een pijnlijke norm geworden en tot mijn grote angst zijn ze goed onderweg om een "fait divers" te worden. Binnen honderd jaar zullen ze over ons leren, zullen ze ons bestuderen en hopelijk zullen onze achter-achter-achterkleinkinderen ons op de schoolbanken uitlachen voor de manier hoe wij de mens op alle vlakken hebben laten uithongeren en de wereld hebben gevoed met geweld en antipathie.

Het is 1.56 uur, ik praat er met mijn vrienden over en als er iets is dat we mekaar aanmoedigen om te doen, dan is het om verdrietig te zijn, om teleurgesteld te zijn, om verrast en zelfs boos te zijn.

Moedig je hart aan om even te bloeden, moedig je hart aan om even te huilen want dat is misschien het enige wat er nog overblijft, de keuze om mens te blijven, hoe ver de puinhoop ook mag zijn, hoe niet betrokken je ook bent. 

Laat je hart bloeden wanneer je hoort dat iemand koos om geen mens te zijn. Laat je hart huilen wanneer je hoort dat mensen van hun leven werden beroofd. Want als ook jouw verdriet door een wind van haat wordt weggeblazen dan zijn we allemaal verloren.

Aanvaard dit nooit. Stop nooit met huilen. Een gedachte voor alle slachtoffers van de wereld.

29-06-2016 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yes, een nieuwe trailer voor Bridget Jones 3 (en die verklapt al veel)

Yes, een nieuwe trailer voor Bridget Jones 3 (en die verklapt al veel)

http://oi64.tinypic.com/2r2rudy.jpg

Soms zijn trailers zo uitgebreid dat het lijkt alsof je de hele film al gezien hebt...of toch niet. Deze nieuwe trailer laat nog nét genoeg aan de verbeelding over om ons te doen uitkijken naar de release.

Wat we wel al weten na het bekijken van deze trailer: we still love Bridget. Ze lijkt nog even ontwapenend onhandig in de liefde, grappig en herkenbaar. En ze ontmoet McDreamy, eigenlijk hadden we al geen extra reden meer nodig om naar de cinema te trekken....

29-06-2016 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga niet meer welkom in China na gesprek met Dalai Lama Bewaar artikel

Lady Gaga niet meer welkom in China na gesprek met Dalai Lama

http://oi67.tinypic.com/14lt1cg.jpg

De almachtige Communistische Partij van China heeft zangeres Lady Gaga in de ban gedaan omdat zij met de Dalai Lama heeft gesproken. De Amerikaanse en de Tibetaanse spirituele leider ontmoetten elkaar afgelopen weekeinde in Indianapolis

Dat gesprek duurde precies negentien minuten. Het draaide om onderwerpen als yoga en geestelijke gezondheid. Dat was voor het regime in Peking al ruim voldoende. Lady Gaga is in de ban gedaan, wat betekent dat haar muziek wordt 'geblokkeerd' en niet meer mag worden beluisterd, ook niet in Hongkong.

De Dalai Lama, sinds 1959 in ballingschap, werd door de propaganda-afdeling van de partij en passant omschreven als een wolf in schaapskleren. Wie met hem spreekt, loopt altijd het risico op een boze reactie uit Peking. Artiesten en groepen als Maroon 5, Björk en Oasis mogen om die reden bijvoorbeeld niet meer in China optreden.

28-06-2016 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milow redt Belgische eer op Nederlandse tv en haalt uitspraken van Carl Huybrechts geniaal onderuit

Milow redt Belgische eer op Nederlandse tv en haalt uitspraken van Carl Huybrechts geniaal onderuit

http://oi67.tinypic.com/nboebn.jpg

Zanger Milow, ofwel Jonathan Vandenbroeck, heeft gisterenavond tijdens het Nederlandse voetbalprogramma Studio France de Belgische eer gered door de uitspraken die Carl Huybrechts de avond ervoor in hetzelfde programma deed ("Duivelsgekte is zoals Halloween: onbestaande en commercieel gemotiveerd"), van context te voorzien. De zanger legde, gehuld in een shirtje van de Rode Duivels, aan het Nederlandse publiek uit dat Huybrechts uitspraken vooral politiek gemotiveerd leken te zijn en zong vervolgens expres nog een liedje in het Frans "om die Vlaams-nationalisten nog wat extra te jennen".

"Twee jaar geleden ben ik hier gevraagd om de sfeer rond de Belgen te omschrijven, niet als voetbalanalist", steekt de zanger van wal. "Ik voel me genoodzaakt om een klein beetje tegenwicht te bieden aan jullie Belgische gast van gisteren", zegt hij. "Carl Huybrechts zat hier waarschijnlijk als ex-voetbalverslaggever of sportcommentator, maar de laatste jaren is hij eigenlijk vooral politicus voor een Vlaams-nationalistische partij. Hij vergeleek de Duivelsgekte in ons land met 'Halloween', alsof het een soort van kunstmatige creatie is, maar dat is echt niet waar", zegt Milow stellig.

Lul
Om die bewering te staven, haalt de zanger een voorbeeld aan. "Blijkbaar is er in België tijdens de wedstrijd bij elk doelpunt een kleine aardbeving geweest: elke seconde werd er twee keer op en neer gesprongen. Als er genoeg mensen, miljoenen mensen dat doen, dan krijg je dus een aardschok. Ik denk dat Carl Huybrechts nog niet in een grote stad is geweest, want het (de Duivelsgekte, red) leeft echt enorm", zegt Milow diplomatiek. "Dus jij vindt Carl Huybrechts echt een lul?", komt de directe wedervraag van de Nederlandse presentator. "Dat is jullie taalgebruik", antwoordt Milow tactisch. "Het was een politieke uitspraak. De grootste politieke partij van België vindt Belgisch succes op het EK verschrikkelijk, want ze willen dat Vlaanderen onafhankelijk wordt. Dus elke keer als er een goal is, vloeken zij. Ik wilde dat gewoon even uitleggen."

Eden Hazard
"Speciaal om die mensen nog wat extra te jennen, ga ik nu een Franse versie spelen", besluit Milow. "En ook een beetje voor Eden Hazard, die in het nieuwe stadium in Lille zowat een thuiswedstrijd gaat spelen. Voor onze kleinste speler heb ik mijn kleinste gitaar meegenomen", besluit Milow, voordat hij een akoestische, Franstalige versie van 'Howling at the Moon' inzet.

28-06-2016 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters: "Miguel communiceert via de au pair" Bewaar artikel

Tanja Dexters: "Miguel communiceert via de au pair"

http://oi65.tinypic.com/mr2sys.jpg

Na een relatie van tien jaar met zakenman Miguel Dheedene is ex-Miss België Tanja Dexters (39) opnieuw single. De vader van haar dochter Valentina (6) heeft haar verlaten. Tanja blijft achter met veel vragen, maar sterk als ze is, geniet ze volop van haar vrijgezellenleven.

De relatie van Tanja en Miguel leek al die tijd een droomrelatie, maar nu blijkt dat er al een paar jaar een haar in de boter zat. Exclusief voor Story legt Tanja uit waarom het is misgelopen. "Vier jaar geleden begon Miguel met een meisje te flirten dat voor hem werkt. Ik heb altijd gedacht dat het daarbij bleef, want vreemdgaan duld ik niet in een relatie, maar het bleef wel aan mij knagen en het woog op onze relatie. Sinds Miguel dat meisje had leren kennen, had hij last van de zomerblues. Hij wilde dan proeven van het vrijgezellenleven. In de winter lachten we er zelfs mee: dat Miguel een andere persoon werd in de zomer. Omdat we de rest van het jaar een ijzersterke relatie hadden, heb ik veel getolereerd."

Op vakantie
Net voor hun gezinsvakantie rond Pasen, vertelde Miguel dat Tanja beter alleen met Valentina zou gaan skiën omdat hij even alles op een rijtje moest zetten. "Dat wilde ik Valentina niet aandoen omdat ze ons al zo weinig samen zag. Miguel is dan toch meegegaan en het was een fijne vakantie zonder ruzie, maar ook zonder affectie. Een week na onze vakantie heeft hij er dan een punt achter gezet."

Monster
Tanja kan de beslissing van Miguel niet begrijpen, maar ze heeft hem wel losgelaten. "Uiteraard vind ik zijn beslissing heel erg, ik dacht dat ik oud zou worden met hem, maar ik ben zo teleurgesteld en boos op Miguel dat ik hem momenteel niet kan aanvaarden in mijn leven. Hij heeft mij nooit een uitleg gegeven en dat vind ik jammer. Het was beter geweest als hij eerlijk had gezegd dat hij verliefd is op iemand anders. Zulke dingen kan je echt wel tegen mij zeggen. Hij kan nog steeds moeilijk met me praten, zo communiceert hij via onze au pair over Valentina. Heel vreemd, want we zijn toch tien jaar samen geweest. Ik ben toch geen monster! Ik zou hem ook geen tweede kans geven want er is al te veel kapotgemaakt."

De juf
Valentina vertellen dat ze uit elkaar zijn, viel Tanja ook zwaar. "Ik kon het zelf niet over mijn lippen krijgen. Omdat Valentina last kreeg van verlatingsangst en meer aandacht vroeg, ben ik met haar schooljuf gaan praten. Die heeft dan voorgesteld dat zij Valentina zou vertellen dat papa en mama niet meer verliefd zijn op elkaar, en dat gesprek heeft haar goed gedaan. Nadien is ze voor het eerst bij Miguel gaan logeren en dat is goed verlopen."

28-06-2016 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wil jij naast Matteo Simoni acteren? Figuranten gezocht

Wil jij naast Matteo Simoni acteren? Figuranten gezocht

http://oi68.tinypic.com/5fp3jd.jpg

Begin oktober 2016 starten de opnames van 'De bende van Jan de Lichte, een tiendelige avonturenreeks gebaseerd op de roman van Louis Paul Boon. De hoofdrol gaat naar Matteo 'smos' Simoni. De ploeg gaat op zoek naar figuranten.

Regisseurs zijn Robin Pront (d'Ardennen), Pieter Van Hees (Waste Land, Chaussee D'Amour) en Maarten Moerkerke (Deadline 14/10, Coppers). Het belooft dus wel een heel interessante productie te worden!

Voor deze serie zoeken de makers nu stoere jongens tussen 12 en 16 jaar en stoere meisjes tussen 10 en 13 jaar die deel willen uitmaken van Jan de Lichte zijn bende. Het gaat hierbij o.a. om een aantal belangrijke rollen.

Droom je ervan te schitteren op de televisie? Schrijf je dan voor 15 juli in op bvj.inthepicture.eu De castings vinden plaats eind juli en begin augustus.

28-06-2016 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde van 'Game of Thrones' in zicht

Einde van 'Game of Thrones' in zicht

http://oi63.tinypic.com/2qu2j3k.jpg

Nu seizoen 6 erop zit, vragen veel 'Game of Thrones'-fans zich af hoeveel seizoenen er nog van hun favoriete serie zullen komen. De bedenkers van 's werelds populairste tv-serie David Benioff en D.B. Weiss hebben tegenover Deadline bevestigd dat er een begin aan het einde van de serie is gemaakt en dat er nog maximaal twee seizoenen komen.

"We werken aan plannen voor nog twee seizoenen. We zijn in het afgelopen seizoen aan de finale van de serie begonnen en daar willen we een uur of 70 á 75 voor uittrekken. We willen de serie spannend houden, ook het einde. We weten dus dat het er aan zit te komen. Zo'n beetje alle karakters hebben we op plekken waar we ze willen hebben, nu moeten we alleen nog bepalen hoe het af gaat lopen", aldus Benioff. Zijn compagnon voegt er aan toe dat veel fans, net als president Barack Obama afgelopen seizoen, na afloop van een seizoen steeds willen weten hoe het verder gaat. "We moeten ook een keer op een punt komen dat mensen er klaar mee zijn."

Tot seizoen 6 konden fans de afloop van de serie nog weten door de boeken van George R.R. Martin te lezen, maar inmiddels gaat die vlieger niet meer op. Met ingang van het maandagavond geëindigde seizoen zijn Benioff en Weiss namelijk gaan afwijken van de boeken.

Overigens is het nog maar de vraag of het duo ooit nog een cliffhanger kan bedenken die zo spannend is, als die van seizoen 5. Bijna een jaar lang ging het op social media over de vraag of Jon Snow (Kit Harington) dood was of niet, zelfs het Witte Huis bemoeide zich ermee.

28-06-2016 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Bush reageert op video Kanye: "Ik zie er beter uit"

George Bush reageert op video Kanye: "Ik zie er beter uit"

http://oi67.tinypic.com/280lahl.jpg

George W. Bush heeft een statement gegeven over zijn 'rol' in de nieuwe video van Kanye West. De Amerikaanse oud-president is één van de beroemde mensen waarvan een naakte lookalike te zien is tijdens een bedscène in 'Famous'.

De voormalig staatsman lijkt zich vooral druk te maken om de manier waarop hij geportretteerd is. Zijn woordvoerder benadrukte tegenover TMZ dat de persoon die in de clip te zien is niet de echte George W. Bush is. Die is namelijk "in veel betere vorm".

Het is niet helemaal duidelijk waarom de oud-president is te zien in de video, waarin ook onder meer Taylor Swift, Caitlyn Jenner, Bill Cosby en Donald Trump worden uitgebeeld. Kanye heeft wel een historie met de voormalig staatsman. Hij ging in de dagen na orkaan Katrina in 2005 los op de toenmalige president, en zei onder meer dat Bush niets gaf om de zwarte bevolking.

In een recent interview in Vanity Fair sprak de muzikant weer over de oud-president. Daarin zei hij dat hij "in een alternatief universum" wellicht vrienden was geweest met de republikein. "Ik had zijn O.J. Simpson-achtige zwarte vriend kunnen zijn op de golfbaan." Kanye gaf na het uitkomen van de clip overigens aan dat de video niet betekende dat hij voor of tegen de sterren is die erin voorkomen. 'Famous' zou slechts beroemdheid als fenomeen onder de loep nemen.

27-06-2016 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grap van Qmusic over Taylor Swift krijgt internationaal staartje

Grap van Qmusic over Taylor Swift krijgt internationaal staartje

http://oi67.tinypic.com/33o5m3t.jpg

Voor wie het compleet gemist heeft: Taylor Swift heeft een nieuw lief. Ze dolt momenteel met acteur Tom Hiddleston, amper twee weken nadat haar relatie met dj Calvin Harris op de klippen liep. De twee houden de lippen stijf op elkaar en negeren alle vragen van journalisten. Behalve die van Dauwe en Vancoillie dan.

Maarten en Dorothee belden donderdag in hun ochtendshow acteur Tom Hiddleston op. Niet veel later vertelde hij lyrisch over zijn nieuwe vriendin en omschreef haar als een 'absoluut genot'. De relatie was volgens hem 'een achtbaan van actie, spektakel en heel veel gelach'.

Een stapelverliefde Hiddleston die een primeur geeft aan ons Belgenlandje? Helaas niet, Dauwe en Vancoillie puzzelden het gesprek zelf samen door fragmenten uit een interview van twee jaar geleden te gebruiken. Hiddleston had het toen over zijn nieuwe film.

Een grapje zoals de Q-presentators wel vaker uithalen, maar dit keer kreeg het een internationaal staartje. Fans van het beroemde koppel waren meteen in de wolken en deelden het geluidsfragment druk online, waarna heel wat buitenlandse media het ook brachten. Maarten en Dorothee waren even beroemd, maar moesten dan bekennen dat het om een grap ging. Ook een persverantwoordelijke van Hiddleston liet snel weten dat het niet om een echt interview ging, tot grote teleurstelling van alle fans.

27-06-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disney krijgt wind van voren om dit personage

Disney krijgt wind van voren om dit personage

http://oi63.tinypic.com/2jezghe.jpg

Dit najaar verschijnt met 'Moana' een nieuwe animatiefilm van Disney in de zalen, maar één personage doet heel wat stof opwaaien. De Polynesische god Maui, wiens stem wordt ingesproken door Dwayne Johnson, zou namelijk alle stereotiepen over Polynesiërs bevestigen. "De god Maui afbeelden als een obese man, is onaanvaardbaar", zegt een Nieuw-Zeelands parlementslid. En ook op sociale media laten veel mensen hun ongenoegen blijken.

In de Polynesische mythologie is Maui een heroïsch figuur die de Pacifische Eilanden gecreëerd zou hebben door ze uit de zee te vissen. "Maar deze Maui ziet eruit alsof hij de eilanden heeft opgevist, gefrituurd en opgegeten", schrijft Eliota Fuimanono Sapolu, een Samoaanse rugbyster, op Facebook.

Jenny Salesa, Nieuw-Zeelands parlementslid en Tongaanse van origine, is ook niet te spreken over het personage. Op Facebook beschrijft ze Maui als "half varken, half nijlpaard". "Wanneer ik foto's bekijk van Polynesische mannen en vrouwen van de laatste 100-200 jaar, dan hadden de meeste mensen geen overgewicht. Dit is onaanvaardbaar", zegt ze. En Will Ilolahia van de Pacific Island Media Association noemt de Disney-versie van Maui een "typisch voorbeeld van Amerikaanse stereotypering".

27-06-2016 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey vergeet haar kleren in Vegas

Mariah Carey vergeet haar kleren in Vegas

http://oi63.tinypic.com/21j3ofo.jpg

Misschien staken ze ook in de luchthaven van Vegas, of is de bagage van de 46-jarige zangeres onderweg zoek geraakt. Ze dook in ieder geval zonder al te veel kleren op bij een club in de gokstad.

Mariah is trots op haar lichaam, en dat zullen we geweten hebben. Gehuld in lingerie met een leren jasje erover en torenhoge hakken kwam ze haar dj-set draaien in het Mirage Hotel in Las Vegas. En ze mag dan al 46 zijn, ze ziet er nog steeds fenomenaal uit. Dat bewijzen niet alleen deze foto's, maar ook haar vele uitdagende Instagramposts.

27-06-2016 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brexit impuls voor Canadese en Australische republikeinen

Brexit impuls voor Canadese en Australische republikeinen

http://oi63.tinypic.com/vctbuf.jpg

Canada moet een voorbeeld nemen aan het besluit van de Britten om uit de Europese Unie te stappen, de zogenoemde Brexit.  Het Britse besluit om de EU te verlaten heeft ook de de republikeinse beweging in Australië een nieuwe impuls gegeven.

De vooraanstaande Canadese publicist-journalist Martin Regg Cohn pleit maandag in de Toronto Star voor een Canadexit: het doorsnijden van de laatste koloniale en constitutionele banden met het Verenigd Koninkijk en het vervangen van koningin Elizabeth door een eigen gekozen staatshoofd.

"Het is de hoogte tijd", aldus de publicist. "Volgend jaar bestaat Canada 150 jaar en hebben we 35 jaar onze eigen grondwet. Nu nog het laatste koord doorknippen." Hij spiegelt zich aan de Britten. "Stel dat die de vraag voorgelegd zouden krijgen of ze trouw willen zweren aan een buitenlandse monarch, laat staan de Brusselse bureaucratie? We weten nu het antwoord op die vraag. Ze hebben hun land 'terug genomen'. Dat moet Canada ook doen."

In het verre verleden was er wellicht nog wat te zeggen voor het delen met Groot-Brittannië en andere landen van het staatshoofd, maar dat gaat anno 2016 niet meer op meent Martin Cohn aan de vooravond van de 149ste viering van 'Canada Day'. Niet dat hij optimistisch is over het snel opgeven van de monarchie, maar de Canadezen zouden er werk van moeten maken en de gevolgen, zo betoogt hij, zijn nooit zo verstrekkend en dramatisch als die van een 'Brexit'.

27-06-2016 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruidsjurk Whitney Houston en andere spullen onder de hamer

Bruidsjurk Whitney Houston en andere spullen onder de hamer

http://oi67.tinypic.com/9zwsqv.jpg

Het Amerikaanse veilinghuis Heritage Auctions heeft enkele spullen geveild van de in 2012 overleden popster Whitney Houston. Zo ging voor 13.500 euro de bruidsjurk onder de hamer die ze droeg toen ze in 1991 met zanger Bobby Brown trouwde. Een paar basketschoenen die ze kreeg van Michael Jordan, brachten 18.000 euro op. Het schoentje knelde echter wel bij de veiling van een Emmy Award.

The Academy of Television Arts & Sciences, die de Emmy Awards uitreikt, heeft via gerechtelijke weg de veiling van de prijs tegengehouden. Houston had het beeldje 30 jaar geleden gekregen voor haar uitvoering van 'Saving All My Love for You' tijdens de ceremonie.

De erfgenamen hoopten er munt uit te slaan, maar dat liep anders. Het beeldje blijft, aldus een advocaat, in het bezit van The Academy. Ook na het overlijden van de begenadigde artiest. Een beslissing waar het veilinghuis zich bij neerlegde. Het beeldje keert nu terug naar The Academy, die het zal bewaren ter nagedachtenis van Houston. Wel geveild werd een Billboard Award die ze in 1993 ontving voor haar wereldhit 'I Will Always Love You', en enkele andere prijzen.

26-06-2016 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele geeft "onvergetelijk" concert op Glastonbury

Adele geeft "onvergetelijk" concert op Glastonbury

http://oi67.tinypic.com/rh7br9.jpg

Adele wond het publiek van Glastonbury gisteravond moeiteloos om haar vinger. Toch was niet iedereen blij met het anderhalf uur durende optreden van de zangeres, op social media werd veel geklaagd over Adeles gevloek.

De grofgebekte Adele stak op het hoofdpodium van Glastonbury de draak met haar gevloek. "De BBC heeft me gewaarschuwd voor mijn 'potty-mouth'. Heeft Muse ook zo'n waarschuwing gekregen?", zei de zangeres over de Britse omroep die Glastonbury uitzendt. Muse sloot vrijdag de derde festivaldag af.

Voor Adele zelf was het optreden op de Pyramid Stage van Glastonbury een overwinning. De 28-jarige zangeres, die in 2007 al eens op een kleiner podium stond, durfde niet op te treden voor de 160.000 festivalgangers. "Eerst wilde ik niet op komen treden en nu wil ik niet stoppen", zei Adele aan het einde van haar set. "Dit zal ik nooit vergeten."

26-06-2016 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gele gitaar van Prince brengt 123.000 euro op

Gele gitaar van Prince brengt 123.000 euro op

http://oi68.tinypic.com/20h82vn.jpg

De elektrische Yellow Cloud-gitaar van Prince heeft op een veiling in de Verenigde Staten 137.500 dollar opgebracht, ruim 123.000 euro.

De eigenaar van het American football-team Indiana Colts, Jim Irsay, kocht het knalgele instrument dat de popartiest volgens Heritage Auctions van midden jaren tachtig tot midden jaren negentig bespeelde.

Prince overleed in april op 57-jarige leeftijd aan een overdosis in zijn huis nabij Minneapolis.  Irsay bezit al een hele verzameling muziekinstrumenten, onder andere van Jerry Garcia van de Grateful Dead, John Lennon en Ringo Starr van The Beatles en van Bob Dylan.

26-06-2016 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russische Hermitage Museum eert Jan Fabre

Russische Hermitage Museum eert Jan Fabre

http://oi66.tinypic.com/9th4s0.jpg

De Antwerpse kunstenaar Jan Fabre heeft vrijdag in het State Hermitage Museum in het Russische Sint-Petersburg een diamanten ereteken ontvangen voor zijn visuele kunst. Dat heeft zijn woordvoerster gemeld.

Fabre kreeg het achtste ereteken van dr. Mikhail Piotrovsky, de algemeen directeur van het beroemde Hermitagemuseum. Eerder kregen al de Russische artiest Ilya Kabakov (ereteken nummer 5) en de architecten Zaha Hadid (nummer 6) en Santiago Calatrava (nummer 7) de onderscheiding.

Van 21 oktober 2016 tot 9 april 2017 is in het State Hermitage Museum de tentoonstelling van Fabre "Knight of Despair / Warrior of Beauty" te zien.

26-06-2016 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Waar blijft die rechtszaak?" Deze sterren kunnen Kanye West aanklagen

"Waar blijft die rechtszaak?" Deze sterren kunnen Kanye West aanklagen

http://oi63.tinypic.com/wi135g.jpg

De lancering van Kanye's videoclip voor 'Famous' ging gisteren niet onopgemerkt voorbij. In de videoclip ligt hij naakt in bed, omringd door dubbelgangers van heel wat controversiële celebrities. De artiest wacht vol spanning op de eerste rechtszaak, al kan die van heel wat mensen komen. Deze beroemdheden heeft hij tegen de schenen gestampt:

'Kan iemand mij nu aanklagen? Ik kan niet wachten', klonk het gisteren op Kanye's Twitteraccount. Hij heeft de tweet intussen verwijderd, maar een rechtszaak zit er wel aan te komen.

Grote kanshebber om Kanye aan te klagen is Taylor Swift. De twee kregen het al met elkaar aan de stok nadat Taylor vernoemd werd in zijn nummer 'Famous'. "Ik heb het gevoel dat Taylor en ik nog seks kunnen hebben. Waarom? Ik heb haar beroemd gemaakt", klonk het vrij vertaald. Volgens Kanye gaf Taylor toestemming voor de tekst, Taylor ontkent dat vol walging. Dat ze nu spiernaakt naast hem in bed ligt, daar zal ze niet om kunnen lachen.

Maar ook Rihanna zou wel eens kwaad kunnen zijn. Zij ligt naast Chris Brown, dezelfde man die haar sloeg toen ze nog samen waren. Brown zelf kan er nog om lachen, hij noemde Kanye op Instagram 'getalenteerd, maar compleet gek'. Verder is ook Amber Rose te zien, de ex van Kanye die vaak in ruzie ligt met zijn huidige vrouw Kim. Kims ex Ray J, de man waar ze een sekstape mee maakte, is trouwens ook te zien. En wij betwijfelen ook of Anna Wintour - hoofdredactrice van Vogue - het grappig vindt om naast een naakte Donald Trump te liggen. Om over Bill Cosby nog maar te zwijgen.

Kanye zelf liet alvast weten dat hij niemand wilde beledigen. "Ik ben niet tegen of voor de mensen op de foto, ik wilde gewoon een opmerking over beroemdheid maken", aldus de controversiële artiest. Of het over dubbelgangers gaat of digitale kunstwerkjes, is overigens nog niet duidelijk.

26-06-2016 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UA-prof aangehouden voor kinderporno, Guy Van Sande legt deels bekentenissen af

UA-prof aangehouden voor kinderporno, Guy Van Sande legt deels bekentenissen af

http://oi67.tinypic.com/ortq8h.jpg

De onderzoeksrechter in Veurne heeft een professor van de Universiteit Antwerpen aangehouden voor het bezit van kinderporno. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen afdeling Veurne. Acteur Guy Van Sande (53) werd in hetzelfde dossier vrijgelaten onder voorwaarden.

In een lopend onderzoek naar kinderporno kwamen de Veurnse speurders bij de verdachten uit het Antwerpse terecht. Woensdag werden de verdachten opgepakt.
    
Het gerecht voerde huiszoekingen uit bij de verdachten thuis, op de universiteit en in het gemeentehuis van Edegem. Van Sande is immers voor de N-VA in Edegem actief als schepen voor burgerlijke stand, cultuur en wijkwerking.

De professor heeft de feiten bekend. Guy Van Sande heeft gedeeltelijke bekentenissen afgelegd. De acteur geeft toe dat hij in een chatroom zat waar bepaalde contacten in verband met kinderporno werden gelegd.

Van Sande heeft inmiddels zijn politieke mandaten neergelegd. Hij neemt ook ontslag uit de gemeenteraad. Koen Metsu (N-VA), de burgemeester van Edegem, bevestigt het ontslag. "We kunnen nu niets anders doen dan het gerecht zijn werk laten doen", zegt Metsu. "Iedereen is hier alleszins onder de indruk van het onverwachte nieuws dat we vandaag moesten lezen."

25-06-2016 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Geen Blokxit": nog minstens 4 jaar Blokken op Eén

"Geen Blokxit": nog minstens 4 jaar Blokken op Eén

http://oi64.tinypic.com/29zy5ok.jpg

Eén en productiehuis deMENSEN gaan nog zeker vier jaar door met Blokken. Dat meldt de VRT in een persbericht. De zender zendt vrijdag de laatste aflevering uit van het 22ste seizoen van de televisiequiz.

Blokken is traditioneel een van de sterkhouders van de vooravond op Eén. Vorig jaar verbrak het programma nog een kijkcijferrecord met anderhalf miljoen kijkers voor een bijzondere Music For Life-aflevering. Voor Eén is dat meer dan reden genoeg om nog minstens vier jaar door te gaan met de langstlopende quiz uit de Belgische televisiegeschiedenis, zegt Eén-netmanager Olivier Goris.

Ben Crabbé zal ook de komende jaren aan het roer blijven staan van de televisiequiz. "Van een Blokxit is nog lang geen sprake", bevestigt de presentator met een kwinkslag. Crabbé zal naast Blokken ook andere programma's maken met productiehuis deMensen voor de VRT.

De 4.713de aflevering van Blokken wordt vanavond om 18.30 uur uitgezonden op Eén.

25-06-2016 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijkers maken kennis met mysterieuze Len uit 'Dagelijkse Kost'

Kijkers maken kennis met mysterieuze Len uit 'Dagelijkse Kost'

http://oi68.tinypic.com/ic8zf8.jpg

Na weken van speculeren en gissen was het eindelijk zover: honderdduizenden 'Dagelijkse Kost'-fans maakten kennis met regisseur Len. Maandenlang was het speculeren welk gezicht er paste bij de stem, die tegen Jeroen Meus praat tijdens 'Dagelijkse Kost'. Dat resulteerde zelfs in de #wijwillenlenzien, de populaire Facebookpagina waarop bijna 7.000 'Dagelijkse Kost'-fans Len koste wat kost wilden ontmaskeren.

"Ik ben wel blij dat het nu bekend is", zegt Len, die volgende week 34 wordt en afkomstig is uit Aalst. "Het is gestart als grapje van Jeroen. Als hij zijn schouders onder iets zet, kan je natuurlijk wel verwachten dat het veel weerklank krijgt."

Len Bogaert werkt intussen al twee jaar bij 'Dagelijkse Kost'. In totaal is hij al 12 jaar aan het werk als regisseur, hij werkte voordien onder andere voor Groenland met Bartel Van Riet. Tijdens de laatste aflevering van het seizoen van Dagelijkse Kost gisteren werd Len eindelijk meer dan de zwoelste stem van Vlaanderen. Aan de Leuvense Vaart maakte hij samen met Jeroen zuiderse vissoep klaar. Op voorhand werd er door de fans zelfs een robotfoto samengesteld, op basis van tips uit het programma. «Ik had voordien een vrij zware baard. Voor de uitzending van vanavond wou ik die wat bijtrimmen maar mijn scheerapparaat stond op de verkeerde stand. Alles af! Intussen heb ik wel weer terug wat stoppels. Ik weet niet of de mensen mij nu plots gaan herkennen op straat. Ik vind het allemaal wel leuk maar ik voel me toch veiliger achter de camera, denk ik. Toestanden zoals Jeroen meemaakt: ik hoop toch dat mij dat gespaard gaat blijven. (lacht)» Voor wie gisteravond ontzettend gecharmeerd was door Len: hij is al 10 jaar samen met Chloe. Of hij er bij het volgende seizoen weer bij gaat zijn? «Laat dat het nieuwe mysterie zijn.», lacht Len. «Dat merk je in september wel.» (ARo) Op onze site kan je fragmenten zien van Len in actie.

25-06-2016 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!