Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreemde snuiter met tape op mond zegt geen woord. Maar zijn auditie is goud waard

Vreemde snuiter met tape op mond zegt geen woord. Maar zijn auditie is goud waard

http://oi65.tinypic.com/2pydo48.jpg

Zangers en dansers zijn niet aan te slepen bij talentenjachten. Wie wil opvallen, doet best iets anders. Vraag dat maar aan 'Tape Face'. Deze man houdt gewoon zijn mond. Maar wat een briljante auditie brengt hij te berde.

Wanneer hij opkomt met een mond beplakt vol tape, weet de jury van America's Got Talent niet wat te denken. Hij beantwoordt geen enkele vraag en haalt enkel zijn schouders op. Tape Face laat zijn performance spreken en hoe!

02-06-2016 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overdosis werd Prince fataal

Overdosis werd Prince fataal

http://oi65.tinypic.com/30jmhpg.jpg

De doodsoorzaak van Prince is bekend. De Amerikaanse popster is aan een overdosis Fentanyl overleden. Dit heeft het medisch-gerechtelijke instituut dat de lijkschouwing heeft uitgevoerd, vandaag meegedeeld. Fentanyl is een krachtige opioïde pijnstiller en dient te worden voorgeschreven. Prince had opiaten bij zich toen hij dood werd aangetroffen en speurders vonden ze ook in zijn woning.

De 57-jarige Prince werd op 22 april dood aangetroffen in de lift van zijn residentie 'Paisley Park' in Minneapolis. Het gerucht ging al langer de ronde dat opiaten aan de basis lagen van zijn overlijden. Opiaten stillen de pijn, maar werken heel verslavend.

Prince heeft zichzelf het bijzonder riskante middel toegediend, zijn dood is een ongeval, aldus de Midwest Medical Examiners.

De dag voor zijn dood zou zijn team een eminente afkickspecialist in Californië hebben gecontacteerd om dringend hulp te zoeken voor de zanger/gitarist.

Er zijn ook berichten dat de muzikant de dag voor zijn dood een behandeling door een arts zou hebben gekregen.

De officiële resultaten van de lijkschouwing zijn nog niet vrijgegeven, de woordvoerder van Prince heeft de nieuwe berichten nog niet bevestigd.

02-06-2016 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kamerdebat geschorst na opschudding rond rapport over kerncentrale Doel

Kamerdebat geschorst na opschudding rond rapport over kerncentrale Doel

http://oi65.tinypic.com/2rojla8.jpg

Kamervoorzitter Siegfried Bracke heeft vanavond tijdelijk het plenaire debat geschorst over de afspraken met Electrabel rond de levensduurverlenging van kerncentrales Doel 1 en 2. Aanleiding was een document van het Internationaal Atoomagentschap (IAEA) dat de groenen bovenhaalden.

Het gaat om een document in het kader van het internationale SALTO-onderzoek (Safety Aspects of Long Term Operation) dat gevraagd werd naar aanleiding van de levensduurverlenging van de oudste kerncentrales met tien jaar.

De tekst stelt onder meer dat uit een plaatsbezoek door de experts "goede vooruitgang" bleek in de voorbereiding van de levensduurverlenging. Het expertenteam noemt het personeel van de kerncentrales ook "professioneel, open en zeer ontvankelijk voor suggesties ter verbetering". En "walk-downs toonden aan dat de centrales in goede conditie zijn."

Fundamentele verbeteringen nodig

Niettemin stipt het document ook "fundamentele punten voor verdere verbetering" aan. Zo is onder meer sprake van problemen met de organisatiestructuur, rond de opleidingen en de scholing van het personeel en over de onderhoudspraktijken voor de elektrische installaties.

"Een extreem belangrijk document", oordeelt de oppositie. Niets nieuws onder de zon, reageerde de meerderheid. "Dit staat al in eerdere rapporten van de nucleaire waakhond FANC."

Heftig debat

De kwestie zorgde voor een bits debat, waarbij alle registers opengingen. Groen-Kamerlid Kristof Calvo verweet energieminister Marie-Christine Marghem dat ze het document had achtergehouden, ondanks herhaaldelijk aandringen.

"Dit gaat over veiligheid, niet over de vraag of u voor of tegen kernenergie bent", zo voegde sp.a-collega Karin Temmerman toe. "Neem dit ernstig. Want als er morgen een ongeluk gebeurt, zal u uzelf niet meer in de spiegel kunnen kijken."

Een opmerking die bij de meerderheid in het verkeerde keelgat schoot. "Totale demagogie van de socialisten en de groenen", hekelde CD&V'er Eric Van Rompuy. "Ik neem het u kwalijk dat u de indruk wekt dat er gevaar is voor een nucleaire ramp."

Ook N-VA-collega Bert Wollants verweet de oppositie alles op een hoopje te gooien. "Hier staat niet in dat de levensduurverlenging gevaarlijk is", onderstreepte hij. "Dit is ook niet het SALTO-rapport en dat weet u." Bovendien, zo klonk unisono bij de meerderheid, bevat het document geen enkel nieuwe element. Alles staat volgens hen al in eerdere documenten van het FANC.

Opdat iedereen het document zou kunnen lezen, besliste Kamervoorzitter Bracke uiteindelijk om een half uur te schorsen. Omstreeks 21 uur werd het debat hervat.

02-06-2016 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Netflix voor hen: 'bingereaden' razend populair bij jonge vrouwen

Geen Netflix voor hen: 'bingereaden' razend populair bij jonge vrouwen

http://oi63.tinypic.com/2ijoh88.jpg

Tegen alle statistiek in is er een grote groep jonge vrouwen die uren achter elkaar leest. Dit zogeheten bingereaden is een ware trend. De Nederlandse boekenwurm Thyrze van Onna (22): "Als ik aan een nieuwe serie begin, maak ik het weekend vrij.''

We kenden al bingewatching; in één ruk een hele televisieserie verslinden. Nu is er de leesvariant. Uit onderzoek van marketingbureau MeMo2 blijkt dat vooral jonge vrouwen bingereaden. Ze lezen niet alleen razendsnel de boekenserie uit, ze praten ook eindeloos na op sociale media.

Juist dit napraten leidt tot een wel haast leesverslaving. Al pratend steken ze elkaar aan om aan de volgende serie te beginnen. Die trend is bijzonder, omdat jongeren steeds minder tijd besteden aan lezen. Volgens Jette van den Eynden, onderzoeksmedewerker bij de Leesmonitor, is de leestijd vergeleken met voorheen met de helft verminderd.

Maar dit geldt niet voor het Young Adult genre. Susanne Diependaal, uitgever van Young Adult boeken bij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, ziet de verkoop van de boeken in dit genre omhoog schieten. Met dank aan het grote succes van de verfilmingen van boekenseries als 'Twilight', 'The Hunger Games' en 'Divergent' gaan de verkoopcijfers door het dak. Diependaal ziet dat lezers eerst naar de films gaan, vervolgens de boeken kopen en deze in no time uitlezen. Aangestoken door het leesvirus gaan ze op zoek naar de volgende serie.

02-06-2016 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jodie Foster: "Geld kan me gestolen worden"

Jodie Foster: "Geld kan me gestolen worden"

http://oi63.tinypic.com/347wjvb.jpg

Jodie Foster keert na haar controversiële bijdrage aan 'The Beaver' terug naar de regisseerstoel. De 53-jarige Hollywoodster blikte vorig jaar 'Money Monster' in, waarin George Clooney, Julia Roberts en Jack O'Connell de hoofdrollen spelen. Foster: "Dit is de grootste film die ik ooit gedaan heb."

Foster was vier jaar lang praktisch elke dag bezig met de film. Hoewel 'Money Monster' vorig jaar werd opgenomen, moest de cast begin dit jaar terugkomen voor een aantal reshoots in New York. Niet ongebruikelijk voor een film, maar Foster is blij dat het project nu bijna achter haar ligt: "Het was een gigantische puzzel die heel moeilijk in elkaar te zetten was. Ik dacht dat de montage het gemakkelijkste onderdeel zou zijn, maar dat viel uiteindelijk heel dik tegen!" (lacht)

Het was bovendien zwoegen om de film op tijd af te krijgen zo blijkt, want één maand voor de release lag de thriller nog steeds in de montagekamer. "Veel veranderingen moesten er gelukkig niet worden doorgevoerd. Het waren vooral de muziek en de visuele effecten die nog moesten afgemaakt worden."

Complexe wereld
"Ik had nog nooit een mainstream film opgenomen, dus dit was zeker een heel aparte ervaring. Ik was soms niet honderd procent zeker waar ik mee bezig was, vooral omdat het verhaal zich in een zeer complexe financiële wereld afspeelt. De grootste uitdaging was om de materie zo simpel mogelijk aan een zo breed mogelijk publiek voor te stellen."

Foster zegt dat ze nu op een heel andere manier naar geld kijkt dan toen ze jong was: "Ik maakte me als kind voortdurend zorgen om geld. Ik was bang dat ik geen werk zou kunnen vinden en dat mijn familie niet meer zou kunnen rondkomen. Ik was van jongs af aan al de broodwinner in huis, en dat heeft een bijzondere impact gehad op mij. Die constante druk zorgde er voor dat ik altijd goede punten haalde op school, zodat ik later met mijn diploma een goede job zou kunnen vinden."

Nu beseft ze dat geld bijlange niet het belangrijkste is in de wereld: "Want die extra boot of dat miljoentje meer verandert niet wie jij bent. Hoe ouder ik word, hoe minder geld mij kan schelen. Hoe minder ik heb, hoe vrijer ik me voel. Ik vind herinneringen veel belangrijker dan materiële zaken. Ik hou van kunst en fotografie. Dat zou het enige zijn wat ik zou proberen te redden als mijn huis in brand zou staan. En mijn zijdezachte lakens!" (lacht)

01-06-2016 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom u deze zomer wél voor de tv zal hangen

Waarom u deze zomer wél voor de tv zal hangen

http://oi68.tinypic.com/28wkmqr.jpg

De tijd is voorbij dat 's zomers de televisiezenders de luiken sloten en enkel nog iemand op 'play' lieten drukken voor de herhalingen van 'F.C. De Kampioenen' en één of andere Amerikaanse serie. Zelfs VIER brengt dit jaar kanon Gert Verhulst in augustus in stelling. "Want adverteerders weten: we gaan minder lang op vakantie en kijken dus meer tv."

Als de tv-zomer van 2016 iets zal zijn, zal het een sportzomer zijn: het Europees Voetbalkampioenschap, daarna de Tour de France en 'Vive le Vélo' en tot slot nog de Olympische Spelen in Rio. En dat allemaal op Eén, want sport beroert de geesten en dan wil je als zender al dat lekkers niet wegmoffelen. Eén gezicht zal tegen halfweg augustus zo vertrouwd zijn dat u hem zelfs aan de ontbijttafel zal verwachten: Karl Vannieuwkerke. Hij praat al het spannends uit Frankrijk én Rio aan elkaar.

Maar er is meer dan enkel sport. De romantici komen aan hun trekken met Bieke Ilegems in een nieuw seizoen 'Vind je lief' op Eén en met 'Mijn Lief is een Vrijgezel' op VIER. Voor de lachebekken heeft VTM een nieuw seizoen 'Is er Wifi in Tahiti?' op de plank, op Eén mag comedian Adriaan Van den Hoof proeven van het presentatiewerk in een nieuwe quiz in augustus, en Gert Verhulst pikt op VIER de draad weer op met 'Zeg eens Euh'.

01-06-2016 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Journalist zocht jaar lang naar 'Ugly Naked Guy' uit 'Friends', en vond hem

Journalist zocht jaar lang naar 'Ugly Naked Guy' uit 'Friends', en vond hem

http://oi67.tinypic.com/2vl5pwh.jpg

De 'Friends'-personages staan in het collectieve geheugen gegrift. Hoofdpersonages Ross, Rachel, Phoebe, Joey, Chandler en Monica, maar ook minder prominente personages als Janice, Emily, Richard of Gunther zouden we ongetwijfeld meteen herkennen, mochten we ze tegen het lijf lopen. Maar één bekend personage kregen we nooit te zien: Ugly Naked Guy. En blijkbaar was het aartsmoeilijk om de lelijke naakte overbuur uit de sitcom op te sporen, maar niet onmogelijk.

Todd Van Luling, journalist bij The Huffington Post, spendeerde een jaar van zijn leven aan een zoektocht naar Ugly Naked Guy. In seizoen 3 in 'The One With The Giant Poking Device' krijgen we enkel de dikke buik van Ugly Naked Guy te zien en in seizoen 5 eet Ross muffins met de man in 'The One Where Everybody Finds Out'. Sindsdien was er geen spoor meer van de dikke man. De reeks had de identiteit van de acteur bovendien nooit vrijgegeven.

Mr. Treeger

Van Luling startte zijn zoektocht op IMDB, Wikipedia en Wikia, waar beweerd wordt dat Ugly Naked Guy gespeeld werd door Michael Hagerty, de man die gestalte gaf aan Mr. Treeger, de conciërge van het appartementsblok waarin de vrienden wonen. Hagerty zweerde echter nooit Ugly Naked Guy gespeeld te hebben.

Omdat Van Luling nog altijd niet wist wie de mysterieuze man was, ging hij langs bij Leslie Litt, de casting director van de reeks. Zij doorzocht alle documenten, maar vond niets. Litt ging ervan uit dat Ugly Naked Guy gespeeld werd door een figurant.

Verlossende e-mail

De journalist contacteerde iedereen die ooit voor de serie had gewerkt, maar raakte ontmoedigd toen zelfs executive producer David Crane geen flauw idee had wie de man was. Van Luling vreesde dat hij nooit de identiteit van Ugly Naked Guy zou achterhalen en overwoog zijn zoektocht te staken. Tot hij de verlossende e-mail kreeg.

01-06-2016 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe foto's van verwondingen Amber Heard

Nieuwe foto's van verwondingen Amber Heard

http://oi68.tinypic.com/adp9gm.jpg

Er zijn nieuwe foto's opgedoken van actrice Amber Heard met verwondingen in haar gezicht die het gevolg zouden zijn van huiselijk geweld door Johnny Depp, met wie ze in scheiding ligt. Op de foto's, waar People over beschikt, staat Amber met een blauw oog, een bloeduitstorting op haar neus en een gescheurde lip.

De foto's zijn vrijdag als bewijsmateriaal gebruikt in de rechtbank van Los Angeles die Johnny Depp een tijdelijk contactverbod oplegde. De foto's zijn gemaakt in december. "Dat was echt een ernstig incident. Ik vreesde voor mijn leven'', hield ze de rechtbank voor. Ze vertelde ook dat ze behalve met fysiek ook lange tijd met psychisch geweld te maken had.

Een van de bronnen van People zegt dat de relatie van Amber Heard en Johnny Depp vanaf het begin wankel was. ''Johnny heeft de neiging humeurig te worden als dingen niet goed gaan in een relatie. Hij keert dan erg in zichzelf en kan erg gemeen worden. Het is niet bepaald de basis voor een goed huwelijk."

De foto's die het verhaal illustreren zijn anders dan de foto van Ambers blauwe oog die afgelopen vrijdag in de Amerikaanse pers circuleerde op de dag dat Amber een contactverbod eiste bij de rechtbank. Die foto zou vorige week zaterdag zijn gemaakt na een ruzie tussen Amber en Johnny, waarbij hij haar zou hebben geslagen met een iPhone. Deze ruzie vormde de aanleiding voor Amber om een scheiding aan te vragen.

01-06-2016 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman Brusselmans: "Mijn nieuw lief is 24. Veel te jong, natuurlijk"

Herman Brusselmans: "Mijn nieuw lief is 24. Veel te jong, natuurlijk"

http://oi67.tinypic.com/2rxceti.jpg

Op de koffie gaan bij Herman Brusselmans kan nooit saai zijn. De schrijver heeft over alles een mening klaar en is tegelijk een vat vol zelfrelativering. "Lang haar? Wie heeft er nu nog lang haar. Dat is echt belachelijk." Koffie drinken met Brusselmans mag je gerust letterlijk nemen: de schrijver drinkt al jarenlang niets anders meer. In zijn Gentse loft zal je nergens een verloren bier- of wijnglas vinden, wel een reeks zedige koffiekopjes op het aanrecht. Goesting Magazine had een gesprek met hem over parachutespringen, boekenhypes en nuchtere baby's op de Gentse Feesten.

Je bent erin geslaagd af te kicken van alcohol, waarom dan niet van de sigaretten?    
"Omdat ik roken een veel zwaardere verslaving vind. Je verandert ook niet door een sigaret op te steken, terwijl je van drank een ambetante, mottige en zatte mens wordt. Hoe cynisch ik er soms over doe, ik begin toch meer te denken aan afbouwen of stoppen. Ik ben 58 jaar, ik zit in de gevarenzone. Mijn fysieke fitheid is nul komma nul. Wat wil je: ik rook bijna drie pakjes per dag. Het roken zit echt in de familie. Mijn grootvader en mijn vader zijn eraan gestorven, hoewel mijn vader wel 78 is geworden. Al zijn aders waren naar de kloten, maar zijn longen zagen er prima uit." (glimlacht)

Droom je ervan een bepaalde leeftijd te bereiken?
"Ik zou het liefst van al belachelijk oud worden. Maar dat heb je toch niet in de hand. Onlangs vroeg een jonge kerel mij of ik vaak aan de dood dacht. Hij was er echt van overtuigd dat een 58-jarige daar al dagelijks mee bezig is. Onzin natuurlijk, maar op die leeftijd is er wel al veel voorbij in je leven."

Denk je ook vaker dan vroeger: been there, done that?
"Dat kan bijna niet anders. Op mijn leeftijd heb ik alles al eens meegemaakt. Wat moet ik nog doen dat ik nog nooit gedaan heb? Parachutespringen ja, maar dat is absolute bullshit. Nee, het leven is voor mij al leuk genoeg, inclusief de depressies en de eenzaamheid. (lacht) Ik heb nooit veel verwacht van het leven, ook niet toen ik 18 was. Mensen denken dat ik onderhand wel gefrustreerd moet zijn omdat ik nog nooit een prijs heb gekregen voor mijn boeken, maar dat kan mij geen fuck schelen. Ik relativeer altijd alles."

Hoop en al twintig auteurs kunnen in Vlaanderen van hun boeken leven. Je hebt dus weinig redenen om pessimistisch te zijn.
"Ik ben tevreden met wat ik verkoop, het ligt nog altijd boven het gemiddelde. Na 35 jaar heb ik wel een soort van carrière achter de rug. Al ben ik ondertussen het meubel van de Vlaamse literatuur geworden. Zo van: 'Allez, hij is daar ook weer.'"

Je zegt altijd dat je met veel eenzaamheid te maken krijgt. Doe je het jezelf niet aan door 's nachts te leven en te werken?
"Absoluut, dat is zeker zo. Ik ga om zeven uur 's ochtends slapen en sta om halfdrie  op. Het is afwegen: wat is die nacht mij waard? De conclusie is dat ik de nacht niet kan missen. Het is  een totaal ander leven. Niemand staat om vier uur 's nachts klaar om met mij een koffietje te gaan drinken. Op zo'n moment verzand ik weleens in een melancholische bui: 'Ik ben alleen en niemand ziet mij graag'. Maar dan pak ik een goed boek vast en om vijf uur beginnen de vogels alweer te fluiten."

01-06-2016 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy De Pré waarschuwt voor onechte Pré Historie-cd's

Guy De Pré waarschuwt voor onechte Pré Historie-cd's

http://oi63.tinypic.com/152n9rd.jpg

Er zouden momenteel bij MediaMarkt (en in andere winkels) nieuwe cd's van De Pré Historie verkocht worden.
Opgelet, deze cd's hebben niets te maken met het programma De Pré Historie, niet met Radio 2, en niet met de VRT.
Ze werden NIET samengesteld door mij of door een collega.
Graag dit bericht delen aub. Bedankt !

01-06-2016 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vincent Banic vervangt Jelle Florizoone in Familie

Vincent Banic vervangt Jelle Florizoone in Familie

http://oi66.tinypic.com/5dugw4.jpg

Vincent Banic is vanaf september te zien in Familie. De ex-JIM-vj zal gestalte geven aan Guido Van den Bossche. Dat meldt VTM vandaag in een persbericht.  Banic vervangt Jelle Florizoone, die na een jaar uit de reeks verdwijnt.

Banic ook actief als model en restaurantuitbater, staat begin juni op de set van Familie en zal als de nieuwe Guido zijn intrek nemen in het huis van de Friends, waar hij samen met zijn vriendin Emma (Bab Buelens) en hun dochtertje Mila inwoont. "Momenteel ben ik me nog volop aan het inwerken om me het personage Guido eigen te maken. Ik wil er een eigen Vincent-touch aan geven. Wat dat inhoudt, merken de kijkers binnenkort op het scherm", aldus de Antwerpenaar. Hij speelde in het verleden mee in de jeugdreeks 'Het Huis Anubis' en had een gastrol in onder meer 'De Kotmadam'.

De komst van Vincent Banic betekent het afscheid van Jelle Florizoone: "Ik heb het voorbije jaar met plezier gestalte gegeven aan Guido, maar nu is het tijd voor iets anders. De makers van Familie hebben beslist om een andere weg in te slaan. Ik heb enorm veel zin om mijn tanden te zetten in een nieuw project. Ik wil de Familie-kijkers graag bedanken voor de enthousiaste reacties op de mooie verhaallijnen die het afgelopen jaar op mijn pad zijn beland."

01-06-2016 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation Jill stuurt pikant berichtje door naar vriendin van aanbidder

Temptation Jill stuurt pikant berichtje door naar vriendin van aanbidder

http://oi68.tinypic.com/20gfebr.jpg

Dat Jill Huygens, de verleidster uit 'Temptation Island', geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken, weten we al langer. En hoewel ze zich de mannelijke aandacht in Thailand liet welgevallen, hoeft ze duidelijk niet zomaar van iedereen complimenten.

De roodharige furie kreeg via Facebook een privébericht van aanbidder Manu. "Hey sexy meid heerlijke tieten heb je echt," zo liet hij haar weten.

Uit de profielfoto en het profiel van Manu blijkt echter dat de jongeman een vriendin heeft. Jill, die niet opgezet was met het berichtje, stuurde een screenshot van de conversatie naar haar door.

"Hoop dat die van jou er blij mee gaat zijn dat je de mijne zo mooi vind (sic)," liet ze aan Manu weten. Op Instagram postte ze nadien een foto van het hele incident.

Dat er vandaag een vuiltje aan de lucht is ten huize Manu lijdt geen twijfel. Op Instagram wordt het initiatief van Jill "ik-krijg-alles-wat-ik-wil" alleszins op veel gejuich onthaald.

01-06-2016 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis'-actrice rijdt vier uur om Johnny Depp te zien

'Thuis'-actrice rijdt vier uur om Johnny Depp te zien

http://oi63.tinypic.com/aza25e.jpg

Voor je idool ga je al eens door het vuur - of maak je een omweg van vier uur. 'Thuis'-actrice Moora Vander Veken (24) kroop afgelopen weekend impulsief in haar auto en reed 400 kilometer naar het Duitse Herborn, waar de getormenteerde Johnny Depp optrad met zijn band Hollywood Vampires.

"Ik zag zondagochtend op Twitter dat Johnny Depp diezelfde dag moest optreden in Duitsland", vertelt Moora. "Ik heb nog wat vrienden ge-sms't of ze niet mee konden, maar niemand kon zich vrijmaken. Ik ben dan maar alleen in mijn wagen gesprongen. Een gek plan, ik weet het, maar het was de moeite waard: het werd een fantastisch concert." De 52-jarige acteur zag er - ondanks zijn echtscheidingsperikelen met Amber Heard, die hem beschuldigt van huiselijk geweld - behoorlijk goedgezind uit.

Inspiratiebron
"Johnny was constant aan het glimlachen en keihard aan het genieten. Hij zwaaide uitbundig naar de fans, en liep van de ene naar de andere kant van het podium om zeker iedereen te kunnen groeten. Hij leek ook erg gefocust, zeker niet dronken of high", aldus Moora. Johnny Depp heeft een speciaal plaatsje in haar hart. "Hij is een grote inspiratiebron voor mij, op vlak van acteren maar ook op vlak van mens zijn. Ik weet niet wat ik van de hetze nu moet denken, zeker als je ziet dat zijn ex Vanessa Paradis en zijn dochter voor hem in de bres springen. Het zou me verbazen mocht Johnny écht losse handjes hebben, maar je weet natuurlijk nooit."

01-06-2016 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc bevestigt: Marvin dook ook met Jolien in bed

Luc bevestigt: Marvin dook ook met Jolien in bed

http://oi64.tinypic.com/2rn8pkz.jpg

Temptation Island mag dan al een paar maanden achter de rug zijn, de deelnemers hebben het spel nog niet losgelaten. Jolien en Luc overleefden het eiland, maar gingen onlangs toch uit elkaar. "Omdat Jolien een avontuurtje had met Marvin", beweerde Chiara vorige week. En dat blijkt ook zo te zijn.

Het lijkt onwaarschijnlijk, maar Luc - de ex van Jolien - bevestigt het nieuws in Dag Allemaal. "Er is wel degelijk iets gebeurd tussen die twee", klinkt het. Hij benadrukt echter dat het niet de oorzaak was van de breuk. "Eens terug in België hervielen we in oude patronen. Wij waren gewoon uit elkaar gegroeid. De liefde is over, we kozen ervoor om elk onze eigen weg te gaan."

Het avontuurtje van Marvin en Jolien gebeurde volgens hem dan ook nadat ze uit elkaar gingen, hoewel verleidster Chiara anders beweert. Luc kwam het zelfs via Marvin zélf te weten. "Marvin stuurde me nadien een sms dat hij dat niet had mogen doen. Marvin en ik zijn vrienden, zie je. Wij gaan nog geregeld samen op stap. Maar ik neem hem niks kwalijk. Al verschoot ik er wel van dat uitgerekend Jolien met hem het bed heeft gedeeld."

01-06-2016 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harvardstudent geeft unieke speech over onderwijs en educatie

Harvardstudent geeft unieke speech over onderwijs en educatie

http://oi67.tinypic.com/24fxxm0.jpg

Voor de speech waarmee Donovan Livingston zijn onderwijsloopbaan (en die van zijn jaargenoten) voorgoed de geschiedenisboeken in mocht spreken, koos hij niet voor droge woorden, maar wel voor een diepgevoelde en oprechte poetry slam-speech over de rol van het onderwijs.

"Onderwijs is dé methode bij uitstek om ervoor te zorgen dat alle mensen gelijken worden", met die quote van Horace Mann uit 1848 opent Livingston zijn speech. De rest ervan zal hij echter gebruiken om die stelling ongeveinsd en geestdriftig te weerleggen. Tenminste wat het onderwijs zoals we dat vandaag kennen betreft.

"Voor sommigen is het enige verschil tussen het leven in een klaslokaal en dat op een plantage de tijd die ertussen zit", zegt hij. Daarmee wil Livingston wijzen op de manier waarop modern onderwijs nog te zeer uitgaat van gestandaardiseerde doelstellingen en opgelegde modellen, zonder stil te staan bij de intrinsieke waarde en sterktes van elk kind.

Jongeren roept hij dan ook op om "wakker te worden uit de slaap waarin zij door die standaardisering gewiegd worden" en het echte potentieel dat onderwijs hen biedt te zien én aan te grijpen. Leraars roept hij op die jongeren daarbij te helpen zodat elk kind zijn rechtmatige plaats in de wereld kan opeisen. Als dat gebeurt, dan zal niet 'the sky' 'the limit' zijn, zo zegt hij, maar wel slechts het begin.

31-05-2016 om 00:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dj Mattie onzeker over rol in leven tweeling: "Soms heb ik het gevoel dat ik de wereld aankan en vijf uur later stort ik weer in"

Dj Mattie onzeker over rol in leven tweeling: "Soms heb ik het gevoel dat ik de wereld aankan en vijf uur later stort ik weer in"

http://oi64.tinypic.com/2s0xx85.jpg

Mattie Valk weet nog niet welke rol hij zal spelen in de toekomst van de veel te vroeg geboren tweeling die zijn ex eind maart op de wereld zette. De Nederlandse dj, niet de biologische vader van de meisjes, ging vandaag bij zijn terugkeer op Qmusic uitgebreid in op het persoonlijke drama.

"Hoe het met mij gaat, is de afgelopen tijd een hele moeilijke vraag geworden", zei Mattie. Hij las een brief voor die hij had gemaakt om zijn gevoelens goed onder worden te kunnen brengen. "Vandaag kan ik zeggen dat het beter gaat. Maar vergeef mij als ik de komende weken nog niet als de oude klink."

De 31-jarige Mattie heeft zijn ups en downs. "Soms heb ik het gevoel dat ik de wereld aankan en vijf uur later stort ik weer in."

Na de brief sprak het radioduo nog even verder over de gebeurtenissen. Wietze stelde de vraag die ontzettend veel gesteld is de afgelopen tijd: hoe gaat het met de tweeling? "Ik ken de details niet, maar het gaat goed met de kinderen. De vooruitzichten zijn dat dat twee prachtige meiden worden", beantwoordde Mattie.

De dj heeft nog steeds contact met zijn ex Kirsten, maar weet nog niet wat de rest van de tijd gaat brengen. "Hoe in de toekomst de relatie tussen mij en de kinderen zal zijn weet ik niet. Momenteel gaat iedereen zijn eigen weg."

Mattie bedankte Wietze voor zijn steun en Wietze prees zijn collega voor hoe hij omgaat met het hele gebeuren. Ook de luisteraars werden uitvoerig bedankt. "Wij hebben echt de beste luisteraars van de wereld", klonk het.

31-05-2016 om 00:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Flop Gear': nieuwe Top Gear valt totaal niet in de smaak

'Flop Gear': nieuwe Top Gear valt totaal niet in de smaak

http://oi63.tinypic.com/v2zl2p.jpg

De eerste aflevering van het ooit zo roemruchte autoprogramma Top Gear is niet bepaald in de smaak gevallen. Het gemis van het beroemde trio Clarkson, Hamster en Captain Slow maakt volgens de kijkers van het programma een zoutloze en humorloze show.

Kijkers hebben het programma al omgedoopt tot 'Flop Gear'. De nieuwe presentatoren zouden zo krampachtig hun best doen om grappig te zijn, dat er niets te lachen valt. De kritiek richt zich daarnaast op het aspect dat Top Gear ooit zo immens populair maakte, de typisch onderkoelde Britse humor in combinatie met de verbale 'jongensachtige' strijd tussen de presentatoren.

Nieuw
Top Gear startte deze week met een geheel nieuwe bezetting nadat host Jeremy Clarkson werd ontslagen. Hij zou een producer hebben geslagen. Er was al eerder kritiek omdat het programma te politiek-incorrect zou zijn. Na het ontslag van Clarkson stapten de andere twee presentatoren ook op.

Radiomaker en autoverzamelaar Chris Evans nam het stokje over, samen met copresentator Matt LeBlanc. De Duitse presentatrice Sabine Schmitz werd aangetrokken om het programma voor de vrouw aantrekkelijker te maken. Er staat veel op het spel. De BBC heeft veel geld in het nieuwe format gestoken. De komst van Schmitz is volgens de kijkers ook al geen succes. Veel vrouwen keken nu juist voor de soms wat kinderlijke branie van de mannelijke presentatoren.

Daarnaast richt de kritiek zich ook op de inhoud. Zo werd in de eerste aflevering een kart getest. Veel kijkers vonden dat maar niets omdat de kans wel buitengewoon klein is dat iemand een dergelijk voertuig ooit aan zal schaffen.

De grote vraag is of het oude trio weer succesvol zal zijn. Clarkson, Hammond en May zetten hun oude show voort op Amazon.

30-05-2016 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amber Heard heeft nog geen aangifte gedaan

Amber Heard heeft nog geen aangifte gedaan

http://oi63.tinypic.com/23lgpk0.jpg

Actrice Amber Heard (30) heeft bij de politie nog geen aangifte gedaan van huiselijk geweld door haar echtgenoot Johnny Depp die haar vorige week met een iPhone een blauw oog zou hebben bezorgd.

Showbizzsite TMZ publiceerde maandag het politierapport. Daaruit blijkt dat ze de gealarmeerde agenten niets vertelde over huiselijk geweld. Heard zei alleen dat ze een ruzie had met haar man. De politie stelde ter plekke vast dat er geen sprake was van een misdrijf. De agenten lieten bij vertrek een visitekaartje achter voor het geval Amber nog aangifte wil doen.

Amber vroeg vorige week een scheiding aan. Bij de rechtbank van Los Angeles eiste ze afgelopen vrijdag een straatverbod op basis van foto's van haar verwondingen. De rechtbank stemde daarin toe.

Johnny Depp (52) weerspreekt de beschuldigingen. Hij is momenteel samen met Alice Cooper en Joe Perry op tournee met hun band Hollywood Vampires. Zondagavond traden ze op in Duitsland, maandagavond staat de band op het podium in Stockholm.

30-05-2016 om 23:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Glee'-acteur Mark Salling aangeklaagd om kinderporno

'Glee'-acteur Mark Salling aangeklaagd om kinderporno

http://oi64.tinypic.com/aoqd7p.jpg

'Glee'-acteur Mark Salling is aangeklaagd voor het bezit van kinderporno. Er hangt hem een celstraf van maximaal twintig jaar boven het hoofd.

Volgens de Amerikaanse showwebsite TMZ zijn er op de laptop van de acteur, die eind vorig jaar in beslag werd genomen, duizenden foto's en video's gevonden waarop jonge kinderen worden misbruikt. Salling, bekend door zijn rol van Noah Puckerman in hitserie Glee, werd in december gearresteerd. Kort daarna kwam hij op borgsom vrij.

Cel
Als hij veroordeeld wordt, gaat Salling voor minimaal vijf jaar achter de tralies. De maximumstraf in de VS voor het ontvangen en bezitten van kinderporno is twintig jaar.

Het is overigens niet de eerste keer dat Salling in de problemen komt met de politie. In 2013 werd hij door een vrouw aangeklaagd om seksueel misbruik en het afdwingen van seks zonder condoom. Die zaak ging uiteindelijk niet door.

30-05-2016 om 00:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Optredens band Johnny Depp gaan gewoon door

Optredens band Johnny Depp gaan gewoon door

http://oi63.tinypic.com/20r9qad.jpg

Ondanks zijn huwelijksproblemen treedt Johnny Depp gewoon op met zijn bandje The Hollywood Vampires. Dit weekend stond de band nog op een festival in de Portugese hoofdstad Lissabon.

Volgens Us Magazine zag Depp er tijdens het optreden somber uit en leek hij stoned. Er kon alleen even een lach af toen hij een spandoek zag van een fan.
De band speelde 21 songs, waarvan de meeste covers waren van nummers van David Bowie, The Beatles en The Who. Naast Depp bestaat The Hollywood Vampires uit Joe Perry, Alice Cooper en Duff McKagen.

De komende weken staan de mannen nog op podia in Duitsland, Scandinavië en Roemenië. Daarna vliegen ze terug naar de Verenigde Staten waar ze op een reeks zomerfestivals worden verwacht. 

30-05-2016 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!