Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nonnen die 'heks' Katy Perry voor rechter daagden, vangen bot

Nonnen die 'heks' Katy Perry voor rechter daagden, vangen bot

http://oi64.tinypic.com/15rdq37.jpg

Het heeft twee jaar geduurd, maar het klooster in Los Feliz (LA) is dan toch eindelijk eigendom van Katy Perry. Die kocht het gebouw in 2015, maar kreeg het daarna aan de stok met enkele nonnen, die haar onder meer van hekserij beschuldigden.

In juni 2015 werd het bod van Katy Perry, die 9,3 miljoen wilde neertellen voor een omgebouwd klooster, aanvaard. Ze regelde de zaak rechtstreeks met het aartsbisdom van Los Angeles, maar dat was buiten enkele nonnen gerekend.

Zuster Rita Callanan (78) en zuster Rose Catherine Holzman (86), die toen op het domein woonden, vonden de zangeres allerminst een geschikte koper. Zij hadden hun zinnen gezet op een plaatselijke zakenvrouw, die volgens hen veel fatsoenlijker en geschikter was. Ze claimden dat zij het zeggenschap hadden over het kloostergebouw en dienden een klacht in.

Die werd nu in hoger beroep voor de tweede keer verworpen. De rechter oordeelde dat de nonnen geen legale voet hebben om op te staan en het recht niet hebben om het domein zelf te verkopen. Daarenboven hadden ze hun illegale verkoop ook allerminst correct gedocumenteerd.

17-03-2017 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Droog koken, is dat een nieuwe trend?": deze pop-ups riskeren af te vallen

"Droog koken, is dat een nieuwe trend?": deze pop-ups riskeren af te vallen

http://oi68.tinypic.com/2nq4bjd.jpg

Ook vandaag trekt de jury er opnieuw op uit om de pop-ups te bezoeken en uiteindelijk twee nieuwe sterren uit te delen: een in Antwerpen en een in Kortrijk. Het loopt niet overal even vlot, want ze krijgen te maken met "kip uit oorlogsgebied", heel wat droge gerechten, "schimmelachtige radijzen" en een gebrek aan kunstkennis. Welke twee pop-ups dreigen uiteindelijk af te vallen?

TJOP's

In Antwerpen staat er veel op het spel, want daar betekent de ster - naast een geldprijs - ook een vrijstelling voor de volgende stemronde. De jury moet daar enkel nog op bezoek bij Karel en Birger van TJOP's, die het hoog bezoek met veel zenuwen afwachten - al valt dat niet echt te horen aan Karels ietwat lijzige stem. De jury heeft er alvast vertrouwen in dat hun coaching geholpen heeft. "Het broodverhaal is er nu echt ingemept", meent Sergio. Ze bestellen dan ook gewoon de hele kaart, en zijn intussen erg blij dat Karel en Birger "twee kilo vrolijker zijn vorige keer".

17-03-2017 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer controverse na 'The Sky is The Limit': "Azimi's willen mijn hotel kopen. Maar het is niét te koop"

Weer controverse na 'The Sky is The Limit': "Azimi's willen mijn hotel kopen. Maar het is niét te koop"

http://oi65.tinypic.com/2v2b41h.jpg

"De broers Azimi staan helemaal niet op het punt om het Godshuis in Sint-Laureins te kopen. Hun verhaal in 'The Sky is the Limit' is één grote leugen", zegt huidig uitbater Karen Babasyan van het monumentale hotel-restaurant. "Door hun beweringen lijd ik zakelijke schade. Ik overweeg gerechtelijke stappen."

Dinsdagavond gingen de Iraniërs Salar (34) en Sasan (30) Azimi ­vol­uit in het VIER-programma 'The Sky is the Limit'. Nadat de twee broers in hun kasteel en ­hotel in Aardenburg (Sluis) eerst nog wat gegoocheld hadden op de beurs, en daarbij vlot 130.000 euro waren verloren, zetten ze hun zinnen op een investering in hotel Godshuis in het pittoreske Sint-Laureins in het Meetjesland. De broers stapten in een helikopter en maakten een vlucht boven hun nieuwe eigendom. Alsof het ­allemaal in kannen en kruiken was. Of hooguit een kwestie van nog enkele formaliteiten.

Voorverkooprecht

Karen en Kira Babasyan, de huidige uitbaters van Godshuis, zijn er ondersteboven van. "Dit verhaal klopt helemaal niet. Van a tot z ­gelogen", aldus de baas van het hotel-restaurant-feestzaal. "De Azimi's hebben hier niets te zoeken."

17-03-2017 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicolette Kluijver is kankervrij verklaard

Nicolette Kluijver is kankervrij verklaard

http://oi68.tinypic.com/25ti3ys.jpg

RTL-presentatrice Nicolette Kluijver is gisteren officieel vrij verklaard van kanker. Dat heeft ze gemeld via haar Instagram-account.

"Gisteren heb ik het beste nieuws uit mijn leven gekregen", laat ze weten. "Ik ben officieel schoon! De kanker is weg! Het is een gevecht geweest, maar ik wist dat ik kon winnen." De presentatrice ligt nog wel in het ziekenhuis. "Maar met dit nieuws kan ik de hele wereld weer aan."

Ze bedankt haar volgers en fans voor alle steun die ze heeft ervaren tijdens de behandeling.

Bij haar bericht heeft Kluijver vier foto's geplaatst van haar verblijf in het ziekenhuis. Ze liet eind februari weten meteen te stoppen met al haar werkzaamheden voor RTL omdat een voorstadium van longkanker was ontdekt. De presentatrice liet toen wel al weten dat de kans op genezing groot was omdat de ziekte op tijd was ontdekt.

17-03-2017 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De enige twee personen die Walter Baele niet kan imiteren

De enige twee personen die Walter Baele niet kan imiteren

http://oi66.tinypic.com/2h34dw2.jpg

Of je nu Wim Helsen, Willy Naessens of Johan Stolz ziet opdraven in Tegen de Sterren op: telkens is het Walter Baele (52) die in de huid kruipt van deze BV's. Toen hij vijfentwintig jaar geleden een humorconcours won, ging de bal voor hem aan het rollen. "Ik heb elke pruik in de Benelux al op mijn hoofd gehad", vertelt hij in Story.

In het populaire sketchprogramma 'Tegen De Sterren Op' geeft hij gestalte aan o.a. premier Charles Michel en zakenman Willy Naessens. "Willy vindt mijn imitatie hilarisch", vertelt Walter. "Dat kreeg ik van hem en van Marie-Jeanne te horen. Uitzonderlijk, want meestal hoor ik geen rechtstreekse reactie." Tegen de Sterren op is al aan z'n zevende seizoen toe, en telkens nieuwe imitaties vinden is niet evident. "Het is niet zo dat er elk jaar een karrenvracht aan nieuwe BV's wordt aangerold. Je ziet dezelfde mensen terugkeren in de politiek of de showbizz, en die zijn al eens geïmiteerd. Of er is op z'n minst al eens een poging toe gedaan, want soms lukt het gewoon niet..."

Geen Frank of Luc
Niet elke imitatie lukt, geeft Walter toe. "Het is lang geleden, maar het is me nooit gelukt om Frank Deboosere of Luc Appermont juist neer te zetten. Voor mij begint een imitatie met de stem van de BV. Als ik die bij mezelf niet hoor, wordt het moeilijk. Visueel is het een kwestie van de herkenbare uiterlijke kenmerken te kopiëren: ik denk dat ik elke pruik in de Benelux al op mijn hoofd heb gehad, en hetzelfde geldt voor valse snorren en brillen", lacht hij.

14-03-2017 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje ontbloot de plek van haar nieuwe tattoo

Josje ontbloot de plek van haar nieuwe tattoo

http://oi68.tinypic.com/23h27nl.jpg

Dat Josje Huisman een nieuwe tattoo heeft laten zetten, dat kon u hier al lezen. Maar nu heeft de ex-K3-zangeres ook onthuld waar het kleinood op haar lichaam is terug te vinden.

Gisteren ontlokte de tattoo van een zigeunervrouw heel wat reacties op sociale media. Josje heeft al verschillende tattoos: op haar arm, haar zij en de meest opmerkelijke net onder haar borsten. Maar de plek van haar nieuwe tattoo bleek een mysterie. Tot vandaag. Via Instagram Stories onthulde Josje dat de creatie op haar zij prijkt en verderloopt tot op haar bil.

14-03-2017 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaming is de 'beste Mol ooit' in Nederland: "Ik handelde niet altijd met voorkennis"

Vlaming is de 'beste Mol ooit' in Nederland: "Ik handelde niet altijd met voorkennis"

http://oi65.tinypic.com/f1l3c2.jpg

Bij ons is het nog even wachten op de ontknoping van De Mol, maar de finale van de Nederlandse (en razend populaire) tegenhanger 'Wie is De Mol' was dit weekend al. En Mol van dienst was daar warempel een Vlaming, die er een heel aparte tactiek op nahield.

Thomas Cammaert uit Ekeren (32) bleek dit weekend De Mol te zijn in Nederland. Het programma 'Wie is De Mol' wordt niet zoals bij ons met onbekende mensen gespeeld, maar met bekende Nederlanders. Of Vlamingen dus, in het geval van Thomas. Hij woont in Amsterdam en is bij onze Noorderburen al enkele jaren actief als acteur, onder meer in 'Soldaat van Oranje'. Bij ons was hij ook al te zien op het kleine scherm, onder meer in Vermist en Spoed.

De man wordt nu al de beste Mol uit de geschiedenis van het programma genoemd, omdat niemand tot op het einde ook maar een flauw vermoeden had dat hij het spel bedroog. Er werd 55 keer gevraagd wie de Mol was aan de kandidaten, en zijn naam viel maar twee keer. Uiteindelijk kon cabaretière Sanne Wallis de Vries hem ontmaskeren.

Aparte tactiek
Het is een dubbel gevoel, vertelt Thomas aan het AD. "Ik ben opgelucht dat alles zo goed is gegaan, maar ik vind het ook ontzettend jammer dat het voorbij is. Het had van mij serieus nog 80 afleveringen langer mogen duren." Dat niemand hem verdacht, had volgens hem met zijn aparte tactiek te maken. "Ik koos er voor om juist níet alles vooraf te weten. Ik wilde oprecht verrast reageren als ik hoorde wat we gingen doen. 'Paardrijden? Yes!' Ik wilde overkomen als een spontane kandidaat."

In Nederland is het programma vaak een springplank voor een carrière in de media, iets dat Thomas wel ziet zitten.

14-03-2017 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Steve Tielens dook ook al in bed met Trisha"

"Steve Tielens dook ook al in bed met Trisha"

http://oi68.tinypic.com/jt6gye.jpg

Er blijven maar verhalen opduiken over het liefdesleven van zanger Steve Tielens, die het naar verluidt niet al te nauw neemt met zijn huwelijkse trouw. Niet alleen klapte zijn 'stalker' al uit de biecht, maar nu doen getuigen in Dag Allemaal ook een boekje open. "Hij deed het met Trisha op de parking van een horecazaak", klinkt het daar.

Vorige week raakte bekend dat Steve een klacht indiende tegen een mannelijke stalker, die volgens hem verliefd was geworden en hem lastig viel. De 'stalker' beet echter van zich af en vertelde dat het net Steve was die hem aan het lijntje hield om geld af te troggelen.

Ook in Dag Allemaal gaat de man, die Mike heet, daar dieper op in, en beweert dat er zelfs seksueel contact was tussen hen: "In de sauna. Ik had voor hem een tienbeurtenkaart gekocht. We spraken daar af, om intiem te kunnen zijn. We hadden voordien al gekust, in een bos niet zo ver van zijn huis. Maar in de sauna konden we een stapje verder gaan. En de eerste keer... Goh, hoe zeg ik dit proper? Steve raakte al snel, euhm, in opgewonden toestand. Hij vroeg me om zijn edele delen te betasten, en hij deed bij mij hetzelfde."

Slippertje in beeld
Dat Steve het niet zo nauw neemt met zijn huwelijksgeloften, wordt al langer gefluisterd in het showbizzmilieu. Zo gaat hij iets te familiair om met zijn vrouwelijke fans. "Ik ben bevriend met een ander slachtoffer van hem, een dame. Zij heeft net hetzelfde meegemaakt als ik", aldus Mike.

14-03-2017 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham kan wel degelijk lachen in het openbaar!

Victoria Beckham kan wel degelijk lachen in het openbaar!

http://oi68.tinypic.com/jt6gye.jpg

Victoria Beckham (42) lijkt het charmeoffensief van haar man David een handje - of liever: een tandje - toe te steken. De Britse socialite werd in New York zowaar betrapt op een heel erg zeldzaam moment: ze lachte haar hagelwitte tanden helemaal bloot! En dat in een op het eerste gezicht spontane opwelling. Of was het toch een doordacht manoeuvre om haar al meer dan 20 jaar klassieke pruilmondje even in de koelkast te steken?

Manlief David (41) heeft onlangs geen al te beste beurt gemaakt met de zogenaamde Beckileaks. De afgeborstelde ex-voetballer bleek dan plots toch niet zo'n perfecte schoonzoon te zijn als zijn keurig opgebouwde imago had doen vermoeden. Dat beeld moest dus dringend weer bijgesteld en Beckham sloof zich op Instagram dan ook stevig uit om te laten zien wat voor een voorbeeldige huisman en vader hij wél is.

Al dan niet toevallig is zijn wederhelft nu ook in een onverwachte maar geheel sympathieke pose vastgelegd door de camera. Net als de rest van New York ging de voormalige Spice Girl vóór de nakende intrede van superstorm Stella nog snel inkopen doen. Ze trok gisteravond naar verluidt onder meer voor dipsauzen, voorverpakte sla en gerookte zalm naar de supermarkt Whole Foods.

Zonnebril
Hoewel de schemering al ingetreden was, bleef Posh trouw aan haar onafscheidelijke donkere zonnebril. Maar zelfs die verhulde haar lachende gezicht niet op de foto. Verder ging ze onder meer gekleed in een broek uit haar eigen collectie.

Volgens ooggetuigen ruimde de uitbundige lach van Victoria Beckham daarna weer baan voor haar in het openbaar traditionele duckface toen de Britse modeontwerpster zich tussen de andere shoppers begaf. En blijkbaar was ze ook een beetje moe.

14-03-2017 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Het wordt vandaag zonnig en droog

Het wordt vandaag zonnig en droog

http://oi67.tinypic.com/2moy06g.jpg

Na het lokale ochtendgrijs komen er vrijdag brede opklaringen. Het blijft droog en zonnig, met soms enkele wolkenvelden. De maxima liggen tussen 7 graden in de Hoge Venen en 12 of 13 graden over het westen. Dat meldt het KMI.

Vrijdagavond en -nacht is het droog en meestal lichtbewolkt. Over het westen en het noordwesten krijgen we soms wel meer wolkenvelden. De minima schommelen tussen -1 graad in de Hoge Venen en 5 graden over het westen.

Het weekend begint op veel plaatsen zonnig met hoge bewolking. Vanaf het westen neemt de bewolking toe, maar het blijft droog. De maxima liggen zaterdag tussen 10 en 13 graden ten zuiden van Samber en Maas en tussen 12 en 14 graden elders. Zondagochtend is het licht tot wisselend bewolkt. Geleidelijk neemt de bewolking toe en ‘s namiddags is wat lichte regen mogelijk over het westen van het land. Maxima tot 14 graden.

Begin volgende week is het op de meeste plaatsen droog met soms opklaringen en veel wolkenvelden. De maxima liggen rond 13 graden. De daaropvolgende dagen blijft het droog met afwisselend zon en wolken. De maxima liggen steeds in de buurt van 12 of 13 graden. ‘s Nachts koelt het flink af met vooral in de Kempen en de Ardennen kans op wat lichte vorst aan de grond.

10-03-2017 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense jongen ontdekt vliegtuig Tweede Wereldoorlog

Deense jongen ontdekt vliegtuig Tweede Wereldoorlog

http://oi64.tinypic.com/295z6fl.jpg

Een Deense vader en zijn zoon hebben een vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. De jongen kreeg op school een taak over de oorlog en vond toevallig een wrak in de buurt van zijn woonst.

Toen de 14-jarige Daniel Rom Kristiansen op school een schrijfopdracht over de Tweede Wereldoorlog kreeg, grapte zijn vader dat hij op zoek moest naar een oorlogsvliegtuig dat volgens een legende in 1944 in de buurt van de familieboerderij uit de lucht zou zijn geschoten.

Met de hulp van zijn vader en een metaaldetector, ging de jongen op zoek naar het vliegtuig. Wanneer de machine ineens biepte, waren de twee heel verrast. De Denen hadden niet verwacht dat ze iets zouden vinden.

Vijf meter diep lagen een stuk van een machinegeweer, restanten van een motor, het uniform van een piloot, beenderen, een identiteitskaart van een bemanningslid, een portefeuille en een condoom.

Geconserveerd

“Het vliegtuig was in duizend stukken neergestort”, zei vader Kristiansen aan de Deense krant Politiken. “Alles was bewaard gebleven zoals het er 75 jaar geleden lag.” Het vliegtuig is een Messerschmitt Bf 109, een toen veelgebruikt model.

Zoontje Kristiansen kreeg achteraf een schoolvrije dag om naar de berging van het vliegtuig te kijken. “Zo heeft Daniel gelukkig iets om in zijn huistaak over te schrijven”, zei zijn vader dolblij.

10-03-2017 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanker wordt thuis behandeld

Kanker wordt thuis behandeld

http://oi65.tinypic.com/2v3mu75.jpg

In het hele land starten pilootprojecten waarbij patiënten niet meer naar het ziekenhuis moeten voor hun behandeling. Ook borstkankerpatiëntes.

Een paar keer per maand naar het ziekenhuis en daar tussen personen zitten die minstens even ziek zijn. Veel kankerpatiënten zouden hun verblijf in het ziekenhuis willen inruilen voor een behandeling in hun woonkamer. Dat kan binnenkort. In het hele land starten proefprojecten rond ‘thuishospitalisatie’ voor in totaal 1.300 patiënten die kanker hebben of die een intraveneuze antibioticakuur nodig hebben. Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) keurde twaalf projecten goed. Het UZ Leuven en het UZ Antwerpen, bijvoorbeeld, zullen aan een deel van de vrouwen met borstkanker voorstellen dat ze hun behandeling thuis krijgen.

‘Voor veel patiënten is het zwaar om gedurende een halfjaar tot een jaar steeds opnieuw naar het ziekenhuis te komen. Elke keer confronteert hen dat met hun ziekte’, zegt Marc Peeters, diensthoofd oncologie in het UZ Antwerpen.

Inspuitingen

De projecten in Antwerpen en Leuven zijn er voor vrouwen met een specifiek type borsttumor waartegen ze ook nog na hun chemo het geneesmiddel Herceptin krijgen. ‘Vroeger werd Herceptin intraveneus toegediend, nu kunnen we ook inspuitingen geven’, aldus Peeters. ‘Een verpleegkundige kan de spuit evengoed bij hen thuis zetten. De verplaatsing naar het ziekenhuis, je daar inschrijven en op je beurt wachten is dan niet meer nodig.’

Wat simpel klinkt, is het in de praktijk niet, luidt het in Antwerpen en Leuven. De thuishospitalisatie vergt een nieuwe organisatie van de zorg, waarbij de ziekenhuizen nauw samenwerken en informatie uitwisselen met zorgverleners buiten de ziekenhuismuren, zoals diensten voor thuisverpleging. De verpleegkundigen hebben ook een extra opleiding nodig.

Logistieke uitdaging

Peeters: ‘Een spuit met een geneesmiddel tegen kanker is iets anders dan een griepvaccin. De verpleegkundige staat mee in voor het melden van bijwerkingen aan het ziekenhuis. Daar houdt een andere verpleegkundige bij welke nevenwerkingen er gemeld worden en of een arts moet ingrijpen.’

Naast de samenwerking tussen alle spelers is ook het puur logistieke een uitdaging, zegt Kevin Punie, staflid medische oncologie aan het UZ Leuven. ‘Herceptin moet vanuit het ziekenhuis bij de patiënt geraken, zonder dat de koudeketen wordt onderbroken.’
Het moet in de proefprojecten nog bewezen worden, maar naar alle verwachting zal de thuishospitalisatie toch minder kosten dan de behandeling in de kliniek. De projecten passen in de hervorming van het ziekenhuislandschap en -financiering. 

‘Beddenhuis’

De Block wil komaf maken met het ziekenhuis als ‘beddenhuis’ waar patiënten onnodig lang verblijven. Dat maakt de zorg duur. De eerder opgestarte proefprojecten voor vrouwen na de bevalling liggen in dezelfde lijn. In plaats van in het ziekenhuis worden moeder en kind thuis verder opgevangen door kraamhulp en vroedvrouwen.

Maar het gaat om meer dan besparingen. Volgens minister De Block lopen patiënten thuis minder risico op ziekenhuisinfecties. Het federaal kenniscentrum voor de gezondheidszorg (KCE) stelde ook vast dat patiënten bij een kankerbehandeling thuis zeker niet onveiliger zijn, maar wel meer tevreden dan in het ziekenhuis – op voorwaarde dat ze niet verplicht thuis worden behandeld. De Block maakt zich daarvoor sterk. ‘Deelname aan een proefproject blijft vrijwillig. Patiënten kunnen nog altijd kiezen voor een klassieke hospitalisatie.’

10-03-2017 om 11:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscarwinnaar zes weken in ons land voor duurste filmproductie op Belgische bodem

Oscarwinnaar zes weken in ons land voor duurste filmproductie op Belgische bodem

http://oi67.tinypic.com/snnvnq.jpg

Oscarwinnaar en steracteur Colin Firth zal binnenkort zes weken aan het werk zijn in de AED Studios in Lint. Hij speelt de hoofdrol in een film over de ramp met de Russische duikboot Koersk. Een groot deel van de prent zal in de onderwaterstudio van AED worden opgenomen.

De ramp met de Russische kernonderzeeër Koersk kostte in augustus 2000 het leven aan alle 118 opvarenden. De ‘onzinkbare’ duikboot zonk toen na een zware ontploffing naar de bodem van de Barentszzee, ten noorden van Rusland en Noorwegen.

EuropaCorp, het productiehuis van de Franse regisseur Luc Besson, werkt nu aan een film over de tragedie en de daaropvolgende chaotische reddingsactie. Colin Firth, die in 2011 een Oscar kreeg voor zijn rol in The King’s Speech, zal de hoofdrol op zich nemen, met naast zich de Franse actrice Léa Seydoux en onze eigen Matthias Schoenaerts. De Deen Thomas Vinterberg kruipt in de regiestoel.

Onder water

De opnames van Kursk, zoals de film zal heten, vinden hoofdzakelijk in België plaats en heel wat scènes zullen in het bassin van AED Studios in Lint worden gedraaid. “Met een budget van 40 miljoen dollar moet dit de grootste filmproductie ooit zijn in ons land”, zegt Glenn Roggeman, CEO bij AED.

In mei en juni vinden de opnames bij AED plaats. De film zelf moet ergens volgend jaar verschijnen.

10-03-2017 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede seizoen en buitenlandse interesse voor 'Hotel Römantiek'

Tweede seizoen en buitenlandse interesse voor 'Hotel Römantiek'

http://oi64.tinypic.com/9a8sop.jpg

'Hotel Römantiek', het tv-programma gemaakt door Woestijnvis voor VIER, krijgt een tweede seizoen op de zender. Diverse Europese tv-zenders hebben intussen interesse getoond om het realityprogramma lokaal te produceren. Dat meldt SBS België, het moederbedrijf van de commerciële zender VIER.

Vlaamse vrijgezellen van 65 jaar en ouder staan centraal in 'Hotel Römantiek'. Het programma volgt in het Jugendstildecor van Hotel Kurhaus Bergün, te midden van de Zwitserse Alpentoppen, de avonturen van mannen en vrouwen, die ondanks hun reeds gevorderde leeftijd nog steeds dromen van de ware liefde. Het programma haalt gemiddeld 609.013 kijkers en een marktaandeel van 22,3 procent op de doelgroep Verantwoordelijken Voor Aankoop (VVA) 18-54-jarigen.

Er komt sowieso een vervolg op "Hotel Römantiek". De commerciële zender bestelde nu reeds een tweede seizoen bij productiehuis Woestijnvis. De nieuwe opnames van het reality-programma vinden nog dit jaar plaats.

Intussen is er volgens SBS veel internationale interesse om het programma lokaal te produceren voor publieke en commerciële tv-zenders in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk, Spanje, Zweden, Denemarken en Duitsland. Ook de VS hebben een optie op het programma genomen.

"De zenders hebben concrete interesse en hebben een optie genomen om het programma te maken voor hun land. Dat wil zeggen dat zij op korte termijn beslissen of ze het programma ook effectief maken", legt SBS uit.

08-03-2017 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman reageert op verlies van zoontje

Sergio Herman reageert op verlies van zoontje

http://oi64.tinypic.com/2qa8vn6.jpg

Sergio Herman (46) en zijn vrouw Ellemieke Vermolen (40) verloren vorige week hun derde kindje. Hun zoontje Josha overleed vlak voor de geboorte. Op Instagram heeft Herman nu voor het eerste op het droeve nieuws gereageerd.

"19 ballonnen gingen gisteren tijdens de enigste zonnestraal die dag de lucht in! Prachtig en zeer droevig en ondragelijk moment," schreef de topchef bij een foto van de ballonnen. "Het meest vreselijke in mijn leven. Iets wat een groot litteken gaat achterlaten voor de rest van ons leven! Onze lieve Josha is er niet meer!"

In het bericht bedankt hij ook zijn omgeving voor de steun die hij de voorbije week mocht ontvangen en ook voor zijn vrouw Ellemieke heeft hij een boodschap: "Mijn grootste diepste respect en liefde gaat naar mijn vrouw @ellemieke_vermolen die zoveel heeft afgezien maar ook zo sterk en krachtig is! Love You schat!! Zo super veel respect en liefde voor je!"

Foodblogger Ellemieke, die haar derde zwangerschap in september via Instagram wereldkundig maakte, en kok-restaurateur Sergio Herman hebben al twee zonen, Noah (7) en Zenna (5). Ze trouwden in 2008. Herman heeft uit een vorige relatie ook nog een zoon Boy (16) en een dochter, Moon (10).

08-03-2017 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kürt Rogiers: "Label dyslexie doet een kind geen goed"

Kürt Rogiers: "Label dyslexie doet een kind geen goed"

http://oi63.tinypic.com/a172ft.jpg

"Dyslexie is een flutlabel", klonk het gisteren in Van Gils en Gasten. Professor Erik Moonen van UHasselt zegt dat de term meer kwaad dan goed doet bij kinderen. Kürt Rogiers kan ervan meespreken, en trad de prof dan ook volmondig bij.

Volgens Moonen is dyslexie een etiket dat kinderen meer hindert dan helpt. "Uiteindelijk kan iedereen een redelijk goede lezer en schrijver worden, net zoals we ervan uitgaan dat iedereen wel kan leren autorijden. Van zodra we een kind dyslectisch noemen, houden we echter op met na te denken over de vraag: wat moeten we doen om van dat kind een vlottere lezer te maken?"

Kürt Rogiers geeft de prof gelijk. Hij heeft zelf ook dyslexie, maar kwam dat pas te weten toen hij zelf kinderen had. Zo moest hij een aantal jaar geleden naar het CLB, waar de diagnose "dyslexie" werd vastgesteld bij zijn dochter. "Ik reed naar huis en toen zei ik tegen mijn vrouw: dat zijn exact dezelfde symptomen als bij mij."

Oefening baart kunst
Zelf heeft hij er nu echter weinig last van. "Ik was op de lagere school geen vlotte lezer, maar was wel heel goed in geschiedenis en kon best goed rekenen. En intussen oefende en oefende ik op het lezen. Ik heb uiteindelijk jarenlang een ochtendshow mee gepresenteerd en ik heb in liveshows een autocue gelezen."

Het geheim zit hem in de voorbereiding. "Ik studeer en ik studeer op voorhand. Maar ik heb ook al meegemaakt op "Sterren op de dansvloer" bijvoorbeeld dat ik in mijn ooghoek zie dat ze de autocue aan het aanpassen zijn. Als je dan plots iets moet gaan voorlezen voor een miljoen mensen dat je nog niet hebt voorbereid, dan is het wel zweten."

08-03-2017 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stalker' Steve Tielens reageert: "Hij heeft van mij geprofiteerd"

'Stalker' Steve Tielens reageert: "Hij heeft van mij geprofiteerd"

http://oi63.tinypic.com/4q3dcx.jpg

Gisteren raakte bekend dat Steve Tielens een klacht heeft ingediend tegen een van zijn fans wegens stalking. "De man is ziekelijk verliefd op mij en heeft zelfs Monique al aangevallen", klonk het. De man zelf heeft echter een andere kijk op de zaak. "Hij hield mij aan het lijntje en zei dat hij zijn vrouw zou verlaten voor mij", vertelt hij in TV Familie.

De 'stalker' in kwestie is een zekere Mike Vandevelde uit Torhout. Dat hij een grote fan is/was van Steve, daar komt hij vol voor uit. En ook dat hij stapelverliefd werd op de zanger, ontkent hij niet. "Maar daar heeft hij schaamteloos misbruik van gemaak", benadrukt hij.

"Ik dacht dat het wederzijds was. Hij was zó lief voor me, kuste me vol op de mond, en stuurde berichtjes waarin hij beweerde dat hij zijn vrouw voor mij zou verlaten en dat we samen op reis zouden gaan", vertelt Mike in TV Familie. Het weekblad publiceert ook een heleboel berichtjes die inderdaad een redelijk hechte relatie tussen de twee aantonen. Al kan de echtheid daarvan niet bevestigd worden, natuurlijk.

Geld aftroggelen
Volgens Mike was het Steve om het geld te doen. "Vaak zat ik meer dan zes uur per dag in de auto, gewoon om Steve te helpen. Ik betaalde z'n apothekersrekening, z'n telenetabonnement, ik kocht parfum voor hem en sponsorde z'n events zoals z'n nieuwjaarsreceptie. Eens 50 euro hier, 500 euro daar... Alles opgeteld heb ik Steve zeker meer dan 3.000 euro gegeven."

Toen hij de geldkraan dichtdraaide, liep het fout. "Ik begon door te krijgen dat Steve nooit iets voor mij terugdeed. Toen ik weigerde Steve nog één cent te betalen, werd hij woedend. Hij begon me uit te schelden en zette andere fans tegen me op. Hij dreigde zelfs om me zwart te maken voor de hele buitenwereld, en dat heeft hij nu ook gedaan."

"Ik liet hem te dicht komen"
Ook Steve zelf reageert in het weekblad. Dat er vriendschappelijke berichten over en weer werden gestuurd, geeft hij toe. "Dat kan ik niet ontkennen. Ik heb hem té dicht laten komen. En hij heeft mijn goede bedoelingen en gezwans verkeerd geïnterpreteerd. Zodra ik hem minder aandacht gaf, werd hij kwaad. En begon hij die verhalen te verzinnen. Over dat ik hem misbruikt heb, dat hij al mijn rekeningen betaalde. Maar geloof me: ik moet zijn geld niet, hoor. Ik verdien genoeg met mijn optredens. Mike beweert zelfs dat ik homo ben, dat ik hem kuste en mijn vrouw voor hem zou verlaten. Komaan, zeg! Ik ben getrouwd en heb kinderen. Ik ben de meest hetero man die er in Vlaanderen rondloopt."

08-03-2017 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Verleider Alex raakte ook al slaags met Herbert"

"Verleider Alex raakte ook al slaags met Herbert"

http://oi63.tinypic.com/2n1rerr.jpg

Vorige week raakte bekend dat Alexander Maas, u beter bekend als verleider Alex van Temptation, zich zal moeten verantwoorden voor de rechtbank omdat hij een man uit Moorslede twee gebroken ribben heeft geschopt. En dat blijkt niet de eerste keer te zijn, zo ontdekte TV Familie.

Een tijdje geleden zou Alex ook slaags zijn geraakt met Herbert, toen ze samen op een feestje waren dat Regilio (Temptation Island 2016) organiseerde. "Op een bepaald moment zag ik hoe er ruzie ontstond tussen Alex en Rosanna", vertelt een getuige in TV Familie. "Zij was hem aan het uitdagen en gaf hem op een bepaald moment een klap. Alex verweerde zich tegen Rosanna en gaf haar een duw, wat Herbert dan weer niet vond kunnen. De discussie escaleerde en Herbert en Alex raakten slaags. Ze hadden allebei wel wat gedronken, maar da's toch niet normaal?"

Verleidster Chiara, van het vorige seizoen, was er toen ook en bevestigt het verhaal. "Het klopt dat Alex en Rosanna daar ruzie kregen en dat Herbert het voor Rosanna opnam. Weet je, Alex is de nieuwe Marvin. De roem en faam van 'Temptation' is hem naar het hoofd gestegen."

08-03-2017 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve Tielens dient klacht in tegen verliefde stalker die ook Monique al aanviel

Steve Tielens dient klacht in tegen verliefde stalker die ook Monique al aanviel

http://oi65.tinypic.com/3464z9f.jpg

Charmezanger Steve Tielens (44) heeft klacht ingediend tegen een fan die hem al maanden lastigvalt. Ook zijn vaste chauffeur Monique Larminier (72) werd al door hem aangevallen. De man zou verliefd zijn op Steve.

Steve Tielens wordt opnieuw belaagd. Na de recente inbraak in zijn woning, zou hij nu het slachtoffer zijn van een stalker. "Een man die al een tijd fan is van mij, is verliefd op mij geworden. Maar omdat ik zijn liefde niet kan beantwoorden, begint hij mij extreem lastig te vallen", vertelt Steve in Story. "Hij duikt op in de fitness waar ik kom en bij mijn kapper. Heel onlogisch, want ik woon in Boom en hij in West-Vlaanderen."

"Hij heeft me ook achtervolgd tot in een taverne waar ik een meeting had. Echt beangstigend! Hij stond daar ineens voor mij met een kader met foto's van ons samen. Tot ik mijn Facebookprofiel voor hem blokkeerde, kreeg ik dagelijks dertig à veertig foto's van hem, met sensuele berichtjes: 'je hebt mooie lippen en mooie groene ogen'. Hij vroeg me mee naar de sauna, hij wil me in zijn bed krijgen. Maar serieus, ik ben de meest heteroman van Vlaanderen! Die kerel leeft in een droomwereld. Nu bazuint hij rond dat we iets samen hebben gehad. Pure leugens."

Monique aangevallen
De pogingen om de man tot rede te brengen haalden niets uit. Ook Monique, de chauffeur van Steve, wordt lastiggevallen door de man. "Hij heeft Monique onlangs bij haar schouder en keel gegrepen. Ze beleefde de schrik van haar leven. Iedereen die te dicht bij mij staat, is voor hem een bedreiging. Dit is echt zeer gevaarlijk gedrag. Mijn fans zijn bang en dit is ook niet prettig voor Monique en mijn gezin. Ik wil hen beschermen", besluit Steve, die ook klacht indiende bij de politie.

07-03-2017 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het rommelt tussen de Temptation-verleidsters: "Zo'n schijnheilig gedoe"

Het rommelt tussen de Temptation-verleidsters: "Zo'n schijnheilig gedoe"

http://oi66.tinypic.com/2i1yqo8.jpg

Op tv lijken ze allemaal best overeen te komen, maar in realiteit lijkt de vriendschap tussen de vrouwelijke verleidsters/kandidates nogal wat barsten te vertonen. Uit verschillende Facebookgesprekken kon Dag Allemaal afleiden dat het tussen sommige dames echt niet botert.

"Van die mensen die zichzelf kwijtraken nu ze 12 afleveringen op tv zijn. Zelfs volgers kopen... Maar ik bemoei mij niet #voeljelekkeraangesproken", postte Parastoo op Facebook, waaruit ze duidelijk liet blijken dat een van haar collega's afgedaan heeft. Ashley trad haar algauw bij. "Wauw, bij sommige kandidaten van 'Temptation' is de fame naar hun hoofd gestegen. Bitch, over drie maanden is iedereen je weer vergeten hoor!"

Niet echt heel vriendelijke taal, maar Ashley neemt haar woorden niet terug in Dag Allemaal. "Er zijn gewoon mensen die zich na 'Temptation' heel anders zijn gaan gedragen. Ik bedoel: dan hoor je achteraf dat bepaalde deelnemers liever niet met mij of anderen naar een boeking willen. Ze doen lief in m'n gezicht, maar achter mijn rug... Sorry, zulk schijnheilig gedoe hoeft voor mij niet."

Jaloezie?
Waarover de discussies precies gaan, is niet geweten. Vermoedelijk heeft een en ander wel met jaloezie te maken. "Sommige 'Temptation'-mensen worden jaloers omdat ze 0 tot 2 boekingen per maand hebben", liet Merijn zich ook al ontvallen. Hun boekingkantoor bevestigt dat niet iedereen even populair is. "Eigenlijk is het simpel: wie vaak op 't scherm komt, wordt meer gevraagd."

Lisa en Rosanna zijn alvast het probleem niet, wilde Ashley nog kwijt. "Met hen kan ik lachen", vertelt ze. "Met Lize heb ik eens twee zinnen gesproken en Jolien... Haar heb ik nog nooit gezien."

07-03-2017 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!