Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In jogging naar het werk? Zo doe je het net als Kendall Jenner en Gigi Hadid

In jogging naar het werk? Zo doe je het net als Kendall Jenner en Gigi Hadid

http://oi63.tinypic.com/qq5nhd.jpg

Dankzij inspanningen van modemerken als Vêtements en celebs zoals Kendall Jenner en Cara Delevingne kun je tegenwoordig gewoon in je sportoutfit naar buiten. En of we daar gelukkig om zijn, want na jaren afzien in skinny jeansbroeken en loeistrakke topjes is een beetje comfort absoluut welkom, toch?

Vaste regels zijn er niet als het gaat om in jogging naar buiten te komen. Het spreekt voor zich dat een trainingsbroek een stuk chiquer staat met een paar hakken onder en een hemd als bovenstuk. Net zoals een hoodie deftiger staat in combinatie met een kostuumbroek. Maar je kunt evengoed in volledige sportoutfit en sneakers naar buiten voor op een luie zondag bijvoorbeeld.

23-03-2017 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een huisje langs het spoor

Een huisje langs het spoor

http://oi66.tinypic.com/vq408j.jpg

Stel je voor dat je huis in een museum staat! Het overkwam Guido Telemans, die is opgegroeid in een woning langs de sporen in Schaarbeek. De ontwerper van Train World vond het gebouw zo bijzonder dat hij het met veel plezier opnam in zijn spoorwegopera. Train World is dus letterlijk rond het huisje heen gebouwd. Dit spoorweghuisje, dat tot 1958 bewoond werd, is een ode aan de vele spoorwegmensen die zich met hart en ziel inzetten zodat jij kan reizen met de trein.

Guido’s vader kreeg net voor de Tweede Wereldoorlog een promotie tot baanmeester en daarom verhuisde de familie Telemans in 1942 naar het spoorweghuisje in Schaarbeek op een tiental meter van de sporen. Als baanmeester moest hij op het onderhoud van de sporen toezien. Een belangrijke job, en tijdens de Tweede Wereldoorlog bovendien gevaarlijk door de ligging van het huis!

Gevaarlijk WC-bezoek

Het station van Schaarbeek vormde een belangrijk doelwit voor de geallieerden. Door het spoornet te saboteren wilden ze de Duitsers tegenwerken. De familie Telemans verhuisde tijdelijk naar een woning een paar honderd meter verder, maar ook daar kregen ze door de muur van de WC een obus op bezoek. Gelukkig liep het goed af!

Na de oorlog was Guido de koning te rijk. Hij bouwde met zijn broers en zussen een clubhuis in de tuin en hield konijnen, kippen en eenden.

Vandaag kan je opnieuw op bezoek gaan bij de familie Telemans en jezelf onderdompelen in de sfeer van de jaren vijftig.

Je uitstap start in het oude stationsgebouw van Schaarbeek. Tickets koop je aan het originele stationsloket van 130 jaar geleden.

19-03-2017 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lego Dimensions Batman The Movie: na de film, de game

Lego Dimensions Batman The Movie: na de film, de game

http://oi64.tinypic.com/154bq5f.jpg

Drie jaar na ‘The Lego Movie’ zijn de beroemde Deense blokjes terug in de zalen met ‘The Lego Batman Movie’. Voor Warner Bros de ideale gelegenheid om een nieuw Lego Dimensions pack te lanceren.

Wie goed kijkt, ziet meteen dat de vleermuisman niet in de doos zit. Daar is nochtans een simpele reden voor: het Batman-figuurtje zat al in het oorspronkelijke Lego Dimensions startpack. Je hebt het begrepen: om deze uitbreiding te spelen, heb je dat originele pack dus nodig. Het goede nieuws is dat de prijs van dat pack anderhalf jaar na de release gehalveerd is, tot onder de € 50.

Voor je aan dit nieuwe avontuur begint, moet je wel eerst even de handleiding bekijken om het nieuwe portaal, de twee figuurtjes en de auto in elkaar te steken. Daar ben je ongeveer een uurtje mee zoet. Dat blijft trouwens een van de sterke punten van Lego Dimensions: eerst bouwen met echte blokjes en dan op de console spelen met hun virtuele versie.

Ben je daarmee klaar, dan moet je nog even geduld hebben en je internetverbinding opwarmen. Het updaten en verplicht downloaden van de Batman-wereld is een regelrechte hindernisbaan. Als het dan uiteindelijk toch lukt, kan je met Batman, Batgirl en Robin aan de slag in zes nieuwe levels. Maar omdat Batman de laatste jaren al overvloedig in actie kwam in verschillende Lego-games, heeft deze uitbreiding (€ 40) uiteindelijk weinig nieuws of verrassends te bieden.

19-03-2017 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marion Cotillard is bevallen van een dochter

Marion Cotillard is bevallen van een dochter

http://oi68.tinypic.com/28mollh.jpg

Actrice Marion Cotillard is bevallen van een dochter, schrijft het Franse magazine Voici. Het is het tweede kind voor de Franse actrice en haar partner Guillaume Canet.

Marion Cotillard (41) en de Franse acteur en regisseur Guillaume Canet (43) zijn een koppel sinds 2007. Ze hebben samen al een zoontje van vijf, Marcel. In maart 2015 liet Canet nog de letter M tatoeëren, verwijzend naar Marion en Marcel, de twee grote liefdes van zijn leven.

En nu is de actrice dus bevallen van een dochter. Volgens het Franse magazine Voici heet het meisje Louise. 

De actrice stond tijdens haar zwangerschap nog even in het oog van de storm toen geruchten de kop opdoken dat ze een affaire zou hebben met haar 'Allied'-tegenspeler Brad Pitt. Er werd toen zelfs beweerd dat Marion zwanger zou zijn van Pitt. In een post op Instagram ontkende de actrice alle roddels. 

19-03-2017 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheid van rock-’n-roll-held Chuck Berry

Afscheid van rock-’n-roll-held Chuck Berry

http://oi68.tinypic.com/2ry635x.jpg

De legendarische rock-'n-rollmuzikant Chuck Berry is overleden. Dat melden de Amerikaanse media op gezag van de politie. Hij werd 90 jaar.

De zanger werd zaterdagmiddag bewusteloos aangetroffen in St. Charles County, Missouri, aldus de politie.

Berry's carrière duurde meer dan zeven decennia, met bekende hits als 'Roll over Beethoven' en 'Johnny B Goode'. Hij ontving in 1984 een lifetime achievement Grammy en was een van de eersten die in 1986 een plekje kreeg in de Rock and Roll Hall of Fame.

In oktober, op zijn negentigste verjaardag, kondigde hij nog aan dat hij in 2017 een nieuw album ging uitbrengen.

19-03-2017 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel krijgen de Kardashians betaald voor één Instagrampost

Zoveel krijgen de Kardashians betaald voor één Instagrampost

http://oi63.tinypic.com/2ql8vva.jpg

Dat de familie Kardashian zich niet al te veel financiële zorgen moet maken, wist je waarschijnlijk al. We vertelden jullie eerder al hoeveel Kim op haar bankrekening heeft staan, en nu is naar buiten gekomen hoeveel zij en haar zussen verdienen met één simpele Instagrampost. Opgelet: val niet van je stoel bij het lezen van dit artikel.

Wij posten ook wel eens een foto van een cappuccino of onze vakantie op Instagram, alleen verdienen de bekendste realitysterren ter wereld daar in tegenstelling tot ons ook nog eens een aardige duit mee. Volgens Michael Heller, de CEO van het digitale marketingbureau Talent Resources dat commerciële deals regelt voor de familie, hebben sommige merken maar liefst 500.000 dollar over om gezien te worden door de 95 miljoen volgers van Kim.

Zussen Khloé en Kourtney krijgen gemiddeld dan weer 250.000 dollar voor een gesponsorde post. Kendall en Kylie zijn de laatste tijd erg in trek en vragen zo'n 400.000 dollar per post. Volgens Heller vormen Instagramposts nu 25% van hun inkomen, en volgens de man gaat dat in de toekomst alleen maar toenemen.

19-03-2017 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Je lijkt op die collega van Gert van Samson. Wat is zijn naam ook weer?"

http://oi68.tinypic.com/11rdh21.jpg

Hans Bourlon, die samen met Gert Verhulst Studio 100 leidt, heeft het boek 'De Blik van Bourlon' uitgebracht, daarin bundelt hij zijn opmerkelijkste columns. Speciaal voor HLN.be selecteerde Bourlon een van die columns:

Wimereux

'Ze bijten niet', zeg ik, terwijl ik naar mijn dobber staar. 'Het water is te helder', zegt de man die naast mij is komen staan. 'Vissen hebben beschutting nodig. Door al die waterzuivering lijkt het alsof je hengel in een aquarium ligt.'

Dat vertelseltje kende ik niet.

'En dan zijn er natuurlijk de Oost-Europeanen. Die vissen hier elke put leeg. Ze eten ook alles op wat ze vangen. Karper, brasem, voorn. Snoekbaars is naar het schijnt het lekkerst.'

'Ik zet altijd alles terug', zeg ik. 'Zeg maar, wacht eens', zegt de man. 'Weet je op wie jij lijkt?'

'Op mijn vader', zeg ik.

'Maar nee, ik bedoel... Je lijkt op die collega van Gert van Samson. Wat is zijn naam ook weer? Hij heeft nog meegedaan aan De Slimste Mens. Hans Cou... Coudron?'

'Hans Bourlon? Juist. Ik heb nog al gehoord dat ik op hem lijk', zeg ik.

'Maar je bent het niet, hè', lacht hij. 'Dat kan ook niet. Die man zou hier nooit zitten.'

'Waarom niet?' vraag ik.

'Een baas van zo'n bedrijf? Nee jong. Zo iemand vist niet. Die heeft wel betere dingen te doen dan naar een dobber te kijken. Die zwemt in het geld.'

'Wat zou die nu aan het doen zijn?' vraag ik.

'Op een zondagvoormiddag? Die is aan het brunchen. Op zijn kasteeldomein. Die heeft een butler. En als het zonnetje schijnt, gaat hij jagen. Maar pas op: niet op konijnen of fazanten, hè. Nee, zulke mannen jagen op beren in Bulgarije of zo. Vissen doen ze nooit.'

'Ik ging als kind vissen met mijn vader', zeg ik. 'Dat was zo'n avontuur. 's Nachts lag ik wakker en fantaseerde ik over de grote karpers die ik aan de haak zou slaan. Ik was ervan bezeten. Nu vis ik soms nog. Het brengt mij tot rust. Je zit de hele dag op één plek. Je ziet de zon opgaan en ondergaan. Ik kijk naar de vogels, de wolken. Zelfs onder de paraplu tussen de regendruppels geniet ik.'

'Ah zo. Ik snap het al. Je bent geen visser, je verdrinkt alleen pieren.'

'Haha.' We lachen met zijn mop. Mijn vader vertelde ze vroeger ook al. 'Zal ik eens iets zeggen? Een paar jaar geleden gingen mijn vrouw en ik naar het noorden van Frankrijk. Wimereux, je kunt daar smakelijke zeevruchtenschotels eten. Wie zat daar in dat restaurant? Hans Bourlon. Met een groot gezelschap rondom zich. Hij voerde het hoge woord. De hele tijd verkondigde hij van die grote theorieën. Over de politiek en de televisie. En maar kakelen. Al die anderen moesten niks zeggen. Ja, lachen met zijn moppen, dat deden ze, maar zo overdreven dat je kon zien dat ze veel van hem moesten krijgen. En hij dacht waarschijnlijk: ik ben in Frankrijk, ik praat lekker luid, hier verstaan ze mij toch niet. Mijn vrouw en ik maar luistervinken! Nee, sympathiek kwam hij niet over... Maar nu ik je zo bekijk. Je lijkt er echt op, maar je bent het niet. Zijn neus was groter, zijn stem luider. Hij was hautain en jij bent zo vriendelijk. En vissen zou hij nooit doen.'

Mijn telefoon rinkelt. 'Hallo met Hans Bourlon', zeg ik. 'Oké... zal ik doen. Tot straks.'

Een moment is het stil. Dan...

'Haha', lacht de man luid. 'Je wilt mij beetnemen, hè. Je dacht dat ik nu zou geloven dat je echt Hans Bourlon bent. Je wilt mij eens goed doen blozen. Nee nee, daar trap ik niet in. Grapjas!' Ik lach met hem mee en spreek hem niet tegen.

'Dat moet ik aan mijn vrouw vertellen', hoor ik hem nog zeggen, terwijl hij achter de bomen verder stapt naar de volgende visser. Ik kijk opnieuw naar de wolken en de zon. Er vliegt een reiger op. Mooi en sierlijk.
Wimereux, denk ik. Da's lang geleden. Daar moeten we dringend nog eens naartoe.

18-03-2017 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
17-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nonnen die 'heks' Katy Perry voor rechter daagden, vangen bot

Nonnen die 'heks' Katy Perry voor rechter daagden, vangen bot

http://oi64.tinypic.com/15rdq37.jpg

Het heeft twee jaar geduurd, maar het klooster in Los Feliz (LA) is dan toch eindelijk eigendom van Katy Perry. Die kocht het gebouw in 2015, maar kreeg het daarna aan de stok met enkele nonnen, die haar onder meer van hekserij beschuldigden.

In juni 2015 werd het bod van Katy Perry, die 9,3 miljoen wilde neertellen voor een omgebouwd klooster, aanvaard. Ze regelde de zaak rechtstreeks met het aartsbisdom van Los Angeles, maar dat was buiten enkele nonnen gerekend.

Zuster Rita Callanan (78) en zuster Rose Catherine Holzman (86), die toen op het domein woonden, vonden de zangeres allerminst een geschikte koper. Zij hadden hun zinnen gezet op een plaatselijke zakenvrouw, die volgens hen veel fatsoenlijker en geschikter was. Ze claimden dat zij het zeggenschap hadden over het kloostergebouw en dienden een klacht in.

Die werd nu in hoger beroep voor de tweede keer verworpen. De rechter oordeelde dat de nonnen geen legale voet hebben om op te staan en het recht niet hebben om het domein zelf te verkopen. Daarenboven hadden ze hun illegale verkoop ook allerminst correct gedocumenteerd.

17-03-2017 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Droog koken, is dat een nieuwe trend?": deze pop-ups riskeren af te vallen

"Droog koken, is dat een nieuwe trend?": deze pop-ups riskeren af te vallen

http://oi68.tinypic.com/2nq4bjd.jpg

Ook vandaag trekt de jury er opnieuw op uit om de pop-ups te bezoeken en uiteindelijk twee nieuwe sterren uit te delen: een in Antwerpen en een in Kortrijk. Het loopt niet overal even vlot, want ze krijgen te maken met "kip uit oorlogsgebied", heel wat droge gerechten, "schimmelachtige radijzen" en een gebrek aan kunstkennis. Welke twee pop-ups dreigen uiteindelijk af te vallen?

TJOP's

In Antwerpen staat er veel op het spel, want daar betekent de ster - naast een geldprijs - ook een vrijstelling voor de volgende stemronde. De jury moet daar enkel nog op bezoek bij Karel en Birger van TJOP's, die het hoog bezoek met veel zenuwen afwachten - al valt dat niet echt te horen aan Karels ietwat lijzige stem. De jury heeft er alvast vertrouwen in dat hun coaching geholpen heeft. "Het broodverhaal is er nu echt ingemept", meent Sergio. Ze bestellen dan ook gewoon de hele kaart, en zijn intussen erg blij dat Karel en Birger "twee kilo vrolijker zijn vorige keer".

17-03-2017 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer controverse na 'The Sky is The Limit': "Azimi's willen mijn hotel kopen. Maar het is niét te koop"

Weer controverse na 'The Sky is The Limit': "Azimi's willen mijn hotel kopen. Maar het is niét te koop"

http://oi65.tinypic.com/2v2b41h.jpg

"De broers Azimi staan helemaal niet op het punt om het Godshuis in Sint-Laureins te kopen. Hun verhaal in 'The Sky is the Limit' is één grote leugen", zegt huidig uitbater Karen Babasyan van het monumentale hotel-restaurant. "Door hun beweringen lijd ik zakelijke schade. Ik overweeg gerechtelijke stappen."

Dinsdagavond gingen de Iraniërs Salar (34) en Sasan (30) Azimi ­vol­uit in het VIER-programma 'The Sky is the Limit'. Nadat de twee broers in hun kasteel en ­hotel in Aardenburg (Sluis) eerst nog wat gegoocheld hadden op de beurs, en daarbij vlot 130.000 euro waren verloren, zetten ze hun zinnen op een investering in hotel Godshuis in het pittoreske Sint-Laureins in het Meetjesland. De broers stapten in een helikopter en maakten een vlucht boven hun nieuwe eigendom. Alsof het ­allemaal in kannen en kruiken was. Of hooguit een kwestie van nog enkele formaliteiten.

Voorverkooprecht

Karen en Kira Babasyan, de huidige uitbaters van Godshuis, zijn er ondersteboven van. "Dit verhaal klopt helemaal niet. Van a tot z ­gelogen", aldus de baas van het hotel-restaurant-feestzaal. "De Azimi's hebben hier niets te zoeken."

17-03-2017 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicolette Kluijver is kankervrij verklaard

Nicolette Kluijver is kankervrij verklaard

http://oi68.tinypic.com/25ti3ys.jpg

RTL-presentatrice Nicolette Kluijver is gisteren officieel vrij verklaard van kanker. Dat heeft ze gemeld via haar Instagram-account.

"Gisteren heb ik het beste nieuws uit mijn leven gekregen", laat ze weten. "Ik ben officieel schoon! De kanker is weg! Het is een gevecht geweest, maar ik wist dat ik kon winnen." De presentatrice ligt nog wel in het ziekenhuis. "Maar met dit nieuws kan ik de hele wereld weer aan."

Ze bedankt haar volgers en fans voor alle steun die ze heeft ervaren tijdens de behandeling.

Bij haar bericht heeft Kluijver vier foto's geplaatst van haar verblijf in het ziekenhuis. Ze liet eind februari weten meteen te stoppen met al haar werkzaamheden voor RTL omdat een voorstadium van longkanker was ontdekt. De presentatrice liet toen wel al weten dat de kans op genezing groot was omdat de ziekte op tijd was ontdekt.

17-03-2017 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De enige twee personen die Walter Baele niet kan imiteren

De enige twee personen die Walter Baele niet kan imiteren

http://oi66.tinypic.com/2h34dw2.jpg

Of je nu Wim Helsen, Willy Naessens of Johan Stolz ziet opdraven in Tegen de Sterren op: telkens is het Walter Baele (52) die in de huid kruipt van deze BV's. Toen hij vijfentwintig jaar geleden een humorconcours won, ging de bal voor hem aan het rollen. "Ik heb elke pruik in de Benelux al op mijn hoofd gehad", vertelt hij in Story.

In het populaire sketchprogramma 'Tegen De Sterren Op' geeft hij gestalte aan o.a. premier Charles Michel en zakenman Willy Naessens. "Willy vindt mijn imitatie hilarisch", vertelt Walter. "Dat kreeg ik van hem en van Marie-Jeanne te horen. Uitzonderlijk, want meestal hoor ik geen rechtstreekse reactie." Tegen de Sterren op is al aan z'n zevende seizoen toe, en telkens nieuwe imitaties vinden is niet evident. "Het is niet zo dat er elk jaar een karrenvracht aan nieuwe BV's wordt aangerold. Je ziet dezelfde mensen terugkeren in de politiek of de showbizz, en die zijn al eens geïmiteerd. Of er is op z'n minst al eens een poging toe gedaan, want soms lukt het gewoon niet..."

Geen Frank of Luc
Niet elke imitatie lukt, geeft Walter toe. "Het is lang geleden, maar het is me nooit gelukt om Frank Deboosere of Luc Appermont juist neer te zetten. Voor mij begint een imitatie met de stem van de BV. Als ik die bij mezelf niet hoor, wordt het moeilijk. Visueel is het een kwestie van de herkenbare uiterlijke kenmerken te kopiëren: ik denk dat ik elke pruik in de Benelux al op mijn hoofd heb gehad, en hetzelfde geldt voor valse snorren en brillen", lacht hij.

14-03-2017 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje ontbloot de plek van haar nieuwe tattoo

Josje ontbloot de plek van haar nieuwe tattoo

http://oi68.tinypic.com/23h27nl.jpg

Dat Josje Huisman een nieuwe tattoo heeft laten zetten, dat kon u hier al lezen. Maar nu heeft de ex-K3-zangeres ook onthuld waar het kleinood op haar lichaam is terug te vinden.

Gisteren ontlokte de tattoo van een zigeunervrouw heel wat reacties op sociale media. Josje heeft al verschillende tattoos: op haar arm, haar zij en de meest opmerkelijke net onder haar borsten. Maar de plek van haar nieuwe tattoo bleek een mysterie. Tot vandaag. Via Instagram Stories onthulde Josje dat de creatie op haar zij prijkt en verderloopt tot op haar bil.

14-03-2017 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaming is de 'beste Mol ooit' in Nederland: "Ik handelde niet altijd met voorkennis"

Vlaming is de 'beste Mol ooit' in Nederland: "Ik handelde niet altijd met voorkennis"

http://oi65.tinypic.com/f1l3c2.jpg

Bij ons is het nog even wachten op de ontknoping van De Mol, maar de finale van de Nederlandse (en razend populaire) tegenhanger 'Wie is De Mol' was dit weekend al. En Mol van dienst was daar warempel een Vlaming, die er een heel aparte tactiek op nahield.

Thomas Cammaert uit Ekeren (32) bleek dit weekend De Mol te zijn in Nederland. Het programma 'Wie is De Mol' wordt niet zoals bij ons met onbekende mensen gespeeld, maar met bekende Nederlanders. Of Vlamingen dus, in het geval van Thomas. Hij woont in Amsterdam en is bij onze Noorderburen al enkele jaren actief als acteur, onder meer in 'Soldaat van Oranje'. Bij ons was hij ook al te zien op het kleine scherm, onder meer in Vermist en Spoed.

De man wordt nu al de beste Mol uit de geschiedenis van het programma genoemd, omdat niemand tot op het einde ook maar een flauw vermoeden had dat hij het spel bedroog. Er werd 55 keer gevraagd wie de Mol was aan de kandidaten, en zijn naam viel maar twee keer. Uiteindelijk kon cabaretière Sanne Wallis de Vries hem ontmaskeren.

Aparte tactiek
Het is een dubbel gevoel, vertelt Thomas aan het AD. "Ik ben opgelucht dat alles zo goed is gegaan, maar ik vind het ook ontzettend jammer dat het voorbij is. Het had van mij serieus nog 80 afleveringen langer mogen duren." Dat niemand hem verdacht, had volgens hem met zijn aparte tactiek te maken. "Ik koos er voor om juist níet alles vooraf te weten. Ik wilde oprecht verrast reageren als ik hoorde wat we gingen doen. 'Paardrijden? Yes!' Ik wilde overkomen als een spontane kandidaat."

In Nederland is het programma vaak een springplank voor een carrière in de media, iets dat Thomas wel ziet zitten.

14-03-2017 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Steve Tielens dook ook al in bed met Trisha"

"Steve Tielens dook ook al in bed met Trisha"

http://oi68.tinypic.com/jt6gye.jpg

Er blijven maar verhalen opduiken over het liefdesleven van zanger Steve Tielens, die het naar verluidt niet al te nauw neemt met zijn huwelijkse trouw. Niet alleen klapte zijn 'stalker' al uit de biecht, maar nu doen getuigen in Dag Allemaal ook een boekje open. "Hij deed het met Trisha op de parking van een horecazaak", klinkt het daar.

Vorige week raakte bekend dat Steve een klacht indiende tegen een mannelijke stalker, die volgens hem verliefd was geworden en hem lastig viel. De 'stalker' beet echter van zich af en vertelde dat het net Steve was die hem aan het lijntje hield om geld af te troggelen.

Ook in Dag Allemaal gaat de man, die Mike heet, daar dieper op in, en beweert dat er zelfs seksueel contact was tussen hen: "In de sauna. Ik had voor hem een tienbeurtenkaart gekocht. We spraken daar af, om intiem te kunnen zijn. We hadden voordien al gekust, in een bos niet zo ver van zijn huis. Maar in de sauna konden we een stapje verder gaan. En de eerste keer... Goh, hoe zeg ik dit proper? Steve raakte al snel, euhm, in opgewonden toestand. Hij vroeg me om zijn edele delen te betasten, en hij deed bij mij hetzelfde."

Slippertje in beeld
Dat Steve het niet zo nauw neemt met zijn huwelijksgeloften, wordt al langer gefluisterd in het showbizzmilieu. Zo gaat hij iets te familiair om met zijn vrouwelijke fans. "Ik ben bevriend met een ander slachtoffer van hem, een dame. Zij heeft net hetzelfde meegemaakt als ik", aldus Mike.

14-03-2017 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham kan wel degelijk lachen in het openbaar!

Victoria Beckham kan wel degelijk lachen in het openbaar!

http://oi68.tinypic.com/jt6gye.jpg

Victoria Beckham (42) lijkt het charmeoffensief van haar man David een handje - of liever: een tandje - toe te steken. De Britse socialite werd in New York zowaar betrapt op een heel erg zeldzaam moment: ze lachte haar hagelwitte tanden helemaal bloot! En dat in een op het eerste gezicht spontane opwelling. Of was het toch een doordacht manoeuvre om haar al meer dan 20 jaar klassieke pruilmondje even in de koelkast te steken?

Manlief David (41) heeft onlangs geen al te beste beurt gemaakt met de zogenaamde Beckileaks. De afgeborstelde ex-voetballer bleek dan plots toch niet zo'n perfecte schoonzoon te zijn als zijn keurig opgebouwde imago had doen vermoeden. Dat beeld moest dus dringend weer bijgesteld en Beckham sloof zich op Instagram dan ook stevig uit om te laten zien wat voor een voorbeeldige huisman en vader hij wél is.

Al dan niet toevallig is zijn wederhelft nu ook in een onverwachte maar geheel sympathieke pose vastgelegd door de camera. Net als de rest van New York ging de voormalige Spice Girl vóór de nakende intrede van superstorm Stella nog snel inkopen doen. Ze trok gisteravond naar verluidt onder meer voor dipsauzen, voorverpakte sla en gerookte zalm naar de supermarkt Whole Foods.

Zonnebril
Hoewel de schemering al ingetreden was, bleef Posh trouw aan haar onafscheidelijke donkere zonnebril. Maar zelfs die verhulde haar lachende gezicht niet op de foto. Verder ging ze onder meer gekleed in een broek uit haar eigen collectie.

Volgens ooggetuigen ruimde de uitbundige lach van Victoria Beckham daarna weer baan voor haar in het openbaar traditionele duckface toen de Britse modeontwerpster zich tussen de andere shoppers begaf. En blijkbaar was ze ook een beetje moe.

14-03-2017 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Het wordt vandaag zonnig en droog

Het wordt vandaag zonnig en droog

http://oi67.tinypic.com/2moy06g.jpg

Na het lokale ochtendgrijs komen er vrijdag brede opklaringen. Het blijft droog en zonnig, met soms enkele wolkenvelden. De maxima liggen tussen 7 graden in de Hoge Venen en 12 of 13 graden over het westen. Dat meldt het KMI.

Vrijdagavond en -nacht is het droog en meestal lichtbewolkt. Over het westen en het noordwesten krijgen we soms wel meer wolkenvelden. De minima schommelen tussen -1 graad in de Hoge Venen en 5 graden over het westen.

Het weekend begint op veel plaatsen zonnig met hoge bewolking. Vanaf het westen neemt de bewolking toe, maar het blijft droog. De maxima liggen zaterdag tussen 10 en 13 graden ten zuiden van Samber en Maas en tussen 12 en 14 graden elders. Zondagochtend is het licht tot wisselend bewolkt. Geleidelijk neemt de bewolking toe en ‘s namiddags is wat lichte regen mogelijk over het westen van het land. Maxima tot 14 graden.

Begin volgende week is het op de meeste plaatsen droog met soms opklaringen en veel wolkenvelden. De maxima liggen rond 13 graden. De daaropvolgende dagen blijft het droog met afwisselend zon en wolken. De maxima liggen steeds in de buurt van 12 of 13 graden. ‘s Nachts koelt het flink af met vooral in de Kempen en de Ardennen kans op wat lichte vorst aan de grond.

10-03-2017 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense jongen ontdekt vliegtuig Tweede Wereldoorlog

Deense jongen ontdekt vliegtuig Tweede Wereldoorlog

http://oi64.tinypic.com/295z6fl.jpg

Een Deense vader en zijn zoon hebben een vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. De jongen kreeg op school een taak over de oorlog en vond toevallig een wrak in de buurt van zijn woonst.

Toen de 14-jarige Daniel Rom Kristiansen op school een schrijfopdracht over de Tweede Wereldoorlog kreeg, grapte zijn vader dat hij op zoek moest naar een oorlogsvliegtuig dat volgens een legende in 1944 in de buurt van de familieboerderij uit de lucht zou zijn geschoten.

Met de hulp van zijn vader en een metaaldetector, ging de jongen op zoek naar het vliegtuig. Wanneer de machine ineens biepte, waren de twee heel verrast. De Denen hadden niet verwacht dat ze iets zouden vinden.

Vijf meter diep lagen een stuk van een machinegeweer, restanten van een motor, het uniform van een piloot, beenderen, een identiteitskaart van een bemanningslid, een portefeuille en een condoom.

Geconserveerd

“Het vliegtuig was in duizend stukken neergestort”, zei vader Kristiansen aan de Deense krant Politiken. “Alles was bewaard gebleven zoals het er 75 jaar geleden lag.” Het vliegtuig is een Messerschmitt Bf 109, een toen veelgebruikt model.

Zoontje Kristiansen kreeg achteraf een schoolvrije dag om naar de berging van het vliegtuig te kijken. “Zo heeft Daniel gelukkig iets om in zijn huistaak over te schrijven”, zei zijn vader dolblij.

10-03-2017 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanker wordt thuis behandeld

Kanker wordt thuis behandeld

http://oi65.tinypic.com/2v3mu75.jpg

In het hele land starten pilootprojecten waarbij patiënten niet meer naar het ziekenhuis moeten voor hun behandeling. Ook borstkankerpatiëntes.

Een paar keer per maand naar het ziekenhuis en daar tussen personen zitten die minstens even ziek zijn. Veel kankerpatiënten zouden hun verblijf in het ziekenhuis willen inruilen voor een behandeling in hun woonkamer. Dat kan binnenkort. In het hele land starten proefprojecten rond ‘thuishospitalisatie’ voor in totaal 1.300 patiënten die kanker hebben of die een intraveneuze antibioticakuur nodig hebben. Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) keurde twaalf projecten goed. Het UZ Leuven en het UZ Antwerpen, bijvoorbeeld, zullen aan een deel van de vrouwen met borstkanker voorstellen dat ze hun behandeling thuis krijgen.

‘Voor veel patiënten is het zwaar om gedurende een halfjaar tot een jaar steeds opnieuw naar het ziekenhuis te komen. Elke keer confronteert hen dat met hun ziekte’, zegt Marc Peeters, diensthoofd oncologie in het UZ Antwerpen.

Inspuitingen

De projecten in Antwerpen en Leuven zijn er voor vrouwen met een specifiek type borsttumor waartegen ze ook nog na hun chemo het geneesmiddel Herceptin krijgen. ‘Vroeger werd Herceptin intraveneus toegediend, nu kunnen we ook inspuitingen geven’, aldus Peeters. ‘Een verpleegkundige kan de spuit evengoed bij hen thuis zetten. De verplaatsing naar het ziekenhuis, je daar inschrijven en op je beurt wachten is dan niet meer nodig.’

Wat simpel klinkt, is het in de praktijk niet, luidt het in Antwerpen en Leuven. De thuishospitalisatie vergt een nieuwe organisatie van de zorg, waarbij de ziekenhuizen nauw samenwerken en informatie uitwisselen met zorgverleners buiten de ziekenhuismuren, zoals diensten voor thuisverpleging. De verpleegkundigen hebben ook een extra opleiding nodig.

Logistieke uitdaging

Peeters: ‘Een spuit met een geneesmiddel tegen kanker is iets anders dan een griepvaccin. De verpleegkundige staat mee in voor het melden van bijwerkingen aan het ziekenhuis. Daar houdt een andere verpleegkundige bij welke nevenwerkingen er gemeld worden en of een arts moet ingrijpen.’

Naast de samenwerking tussen alle spelers is ook het puur logistieke een uitdaging, zegt Kevin Punie, staflid medische oncologie aan het UZ Leuven. ‘Herceptin moet vanuit het ziekenhuis bij de patiënt geraken, zonder dat de koudeketen wordt onderbroken.’
Het moet in de proefprojecten nog bewezen worden, maar naar alle verwachting zal de thuishospitalisatie toch minder kosten dan de behandeling in de kliniek. De projecten passen in de hervorming van het ziekenhuislandschap en -financiering. 

‘Beddenhuis’

De Block wil komaf maken met het ziekenhuis als ‘beddenhuis’ waar patiënten onnodig lang verblijven. Dat maakt de zorg duur. De eerder opgestarte proefprojecten voor vrouwen na de bevalling liggen in dezelfde lijn. In plaats van in het ziekenhuis worden moeder en kind thuis verder opgevangen door kraamhulp en vroedvrouwen.

Maar het gaat om meer dan besparingen. Volgens minister De Block lopen patiënten thuis minder risico op ziekenhuisinfecties. Het federaal kenniscentrum voor de gezondheidszorg (KCE) stelde ook vast dat patiënten bij een kankerbehandeling thuis zeker niet onveiliger zijn, maar wel meer tevreden dan in het ziekenhuis – op voorwaarde dat ze niet verplicht thuis worden behandeld. De Block maakt zich daarvoor sterk. ‘Deelname aan een proefproject blijft vrijwillig. Patiënten kunnen nog altijd kiezen voor een klassieke hospitalisatie.’

10-03-2017 om 11:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscarwinnaar zes weken in ons land voor duurste filmproductie op Belgische bodem

Oscarwinnaar zes weken in ons land voor duurste filmproductie op Belgische bodem

http://oi67.tinypic.com/snnvnq.jpg

Oscarwinnaar en steracteur Colin Firth zal binnenkort zes weken aan het werk zijn in de AED Studios in Lint. Hij speelt de hoofdrol in een film over de ramp met de Russische duikboot Koersk. Een groot deel van de prent zal in de onderwaterstudio van AED worden opgenomen.

De ramp met de Russische kernonderzeeër Koersk kostte in augustus 2000 het leven aan alle 118 opvarenden. De ‘onzinkbare’ duikboot zonk toen na een zware ontploffing naar de bodem van de Barentszzee, ten noorden van Rusland en Noorwegen.

EuropaCorp, het productiehuis van de Franse regisseur Luc Besson, werkt nu aan een film over de tragedie en de daaropvolgende chaotische reddingsactie. Colin Firth, die in 2011 een Oscar kreeg voor zijn rol in The King’s Speech, zal de hoofdrol op zich nemen, met naast zich de Franse actrice Léa Seydoux en onze eigen Matthias Schoenaerts. De Deen Thomas Vinterberg kruipt in de regiestoel.

Onder water

De opnames van Kursk, zoals de film zal heten, vinden hoofdzakelijk in België plaats en heel wat scènes zullen in het bassin van AED Studios in Lint worden gedraaid. “Met een budget van 40 miljoen dollar moet dit de grootste filmproductie ooit zijn in ons land”, zegt Glenn Roggeman, CEO bij AED.

In mei en juni vinden de opnames bij AED plaats. De film zelf moet ergens volgend jaar verschijnen.

10-03-2017 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!