Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeff Hoeyberghs over #metoo: “Wees verdorie blij met al de mannelijke aandacht!”

Jeff Hoeyberghs over #metoo: “Wees verdorie blij met al de mannelijke aandacht!”

https://www.mupload.nl/img/1hkxpmjgih.jpg

De #MeToo-beweging die ontstond in de slipstream van het seksschandaal rond Hollywood-topman Harvey Weinstein, deed al flink wat stof opwaaien. Tal van gevallen van seksuele intimidatie kwamen er door aan het licht. Denk maar aan de Bart De Pauw-affaire in ons land. De populaire hashtag vond in niet minder dan 85 landen weerklank en de vrouwen achter #MeToo werden door weekblad Time uitgeroepen tot ‘Person of the Year’. 

Maar niet iedereen heeft het begrepen op de beweging. Is #MeToo voor heel wat mannen hét signaal om hun woorden meer dan ooit te wikken en wegen, dan is het voor Jeff Hoeyberghs (56) net een reden om extra met de voeten vooruit te tackelen. De controversiële plastisch chirurg schoffeerde op z’n Facebookpagina enkele vrouwen in een discussie rond het fokken van honden. Maar als we hem daarover contacteren, valt onze mond pas echt open. Want Jeff ontsteekt spontaan in een felle anti-#MeToo-colère. “Al die heisa heeft absoluut geen indruk op mij gemaakt”, zegt hij. “Ik vind #MeToo ronduit belachelijk!”

Waarom ben je zo tegen?

Vrouwen zetten zichzelf buitenspel met deze beweging. Ze zouden verdorie blij moeten zijn met álle aandacht die ze krijgen van mannen. Of dat nu op een handige of onhandige manier gebeurt, maakt niet uit.

13-12-2017 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Over de liefde raak je nooit uitgepraat”: Luc Alloo verrast met nieuw programma voor VTM

“Over de liefde raak je nooit uitgepraat”: Luc Alloo verrast met nieuw programma voor VTM

https://www.mupload.nl/img/pa1s5e5o.jpg

VTM brengt dit voorjaar tien nieuwe programma’s en tien absolute sterkhouders. Bij de tien nieuwe programma’s zit er zowel fictie met De Infiltrant, verrassend entertainment met Weg Met Ons Ma, Kan Iedereen Nog Volgen?, Tweesterrenrestaurant en Boxing Stars als pakkende reality met Echte Mensen: Jong Leven, Alloo en de Liefde en Boer zkt Vrouw Internationaal. VTM NIEUWS komt met nieuwe actuele titels Dossier X en F-16.

Daarnaast keren ook sterkhouders Blind Getrouwd, Belgium’s Got Talent, Beste Kijkers, Tegen De Sterren Op, Alloo Bij, De Wensboom, Groeten Uit, De Zonen van Van As, Alloo in de Nacht en Liefde voor Muziek terug dit voorjaar.

WEG MET ONS MA

Bekende Vlamingen nemen hun moeders mee naar een plek waar ze nog nooit geweest zijn, om er samen straffe dingen te doen die ze nog nooit gedaan hebben. Zo zijn onder andere Bart Kaëll en Hilde De Baerdemaeker weg met ‘ons ma’. Eén ding is zeker: na de uitzending is heel Vlaanderen weg van hun ma!

DOSSIER X 

De grootste misdaadverhalen uit onze geschiedenis komen opnieuw tot leven in deze reeks van VTM NIEUWS. Via interviews, archiefbeelden en nagespeelde scènes reconstrueren de makers van De Kroongetuigen beruchte misdaden in ons land. Ook speurders vertellen over de zaken die hun leven en carrière hebben getekend.

ALLOO EN DE LIEFDE

In Alloo en de Liefde gaat Luk Alloo op zoek naar de liefde in al haar facetten. Relaties die betoveren, inspireren, vertederen en ontroeren. Maar hij brengt ook verhalen over vreemdgaan, onbeantwoorde liefdes en eenzaamheid na de breuk, met mannen en vrouwen die weten wat haat, verraad en wraak inhoudt.

ECHTE MENSEN: JONG LEVEN

De medische wereld gaat tot het uiterste om de jongste levens te redden. In Jong Leven volgt productiehuis Geronimo sterke mensen die het beste van zichzelf geven om jonge levens te beschermen en te redden: van de kinderkankerarts en de verplegers tot de juf die zieke kinderen van alle leeftijden les geeft. Humor en ontroering en vooral de onbreekbare band tussen dokters, verplegers en hun ‘kinderen’.

13-12-2017 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-jarige dochter Kürt Rogiers stapt in het huwelijksbootje

12-jarige dochter Kürt Rogiers stapt in het huwelijksbootje

https://www.mupload.nl/img/cssplkr7.jpg

Morgen gaan Kürt Rogiers’ ’laatste 24 uur in. Hij is behoorlijk gespannen wanneer Nathalie Meskens bij hem aanbelt. “Ik wist dat je zou komen en tot gisterenavond had ik er vrede mee. Maar vanochtend overviel me een enorme stress. “Fuck, wat als dit écht mijn laatste 24 uur zijn?”, aldus Rogiers. Wat Kürt dan nog niet weet, is dat één van zijn wensen enkele uren later werkelijkheid zal worden.

“Er stonden me nog zoveel mooie momenten te wachten. De eerste keer dat mijn dochters naar een fuif gaan, de eerste keer dat ze hun lief mee naar huis brengen, de dag dat ze afstuderen, leren autorijden, trouwen en kinderen krijgen. Al die momenten zou ik nog willen meemaken”, zegt Kürt. 

Voor een pittoreske kapel in Buggenhout verschijnt plots zijn 12-jarige dochter Lola in een bruidsjurk. Ze vraagt Kürt om haar naar het altaar te begeleiden. Binnen wachten een priester, vrienden en familieleden. Bruid Lola raakt haar papa in het diepst van zijn hart met een zelfgeschreven speech. Hij kan zijn tranen niet bedwingen. Ook zijn andere dochter Merlijn verrast hem: zij wil met haar papa parachutespringen.

13-12-2017 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze stem presenteert in 2018 mee de ochtendshow bij Qmusic

Deze stem presenteert in 2018 mee de ochtendshow bij Qmusic

https://www.mupload.nl/img/sach6laoe.jpg

Vanaf januari 2018 krijgt Qmusic er een extra ochtend-dj bij: Wim Oosterlinck. Wim zal voortaan elke weekdag samen met zijn collega’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen de ochtendshow presenteren tussen 6u en 9u. Door de verhuis van Wim naar de ochtend, neemt Qmusic-dj Sean Dhondt elke weekdag het namiddagblok van 13u tot 16u voor zijn rekening.

“De voorbije maanden kwam Wim geregeld langs in onze show om raad te geven over heel wat dingen uit de leefwereld van ouders. Elke keer dat Wim kwam inbreken in onze show hing er een speciale radiochemie in de lucht. We hebben hem daarom gevraagd of hij ons vanaf januari niet de hele tijd wil vergezellen en we zijn heel blij dat hij dat ziet zitten”, zeggen Sam & Heidi. 

Wim Oosterlinck: “Sean Dhondt heeft mijn namiddag afgepakt. En als Sean je programma wil, dan ben je einde verhaal. Daarom heb ik asiel aangevraagd bij Sam en Heidi (lacht).”

13-12-2017 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.F.C. De Kampioenen definitief voorbij?

F.C. De Kampioenen definitief voorbij?

https://www.mupload.nl/img/b3gwdsbh32xr.jpg

‘F.C. De Kampioenen 3: Forever’ lijkt het definitieve afscheid van de ­bekendste amateurploeg van Vlaanderen te worden. Twee hoofd­acteurs — Carry Goossens én Marijn Devalck — haken sowieso af en het slot van de derde bioscoopfilm is zó verrassend, dat een vervolg overbodig wordt.

Of toch niet? “Ik mag niks verklappen, maar de slotscène van de film zal iedereen verbazen en is een oud idee van mij”, zegt Marijn Devalck. “Dit had ik destijds voorgesteld als afsluiter van de tv-serie. Nu is het in de bioscoop een afscheid in schoonheid. Ook goed. Het is gedaan.”

Al hangt die keuze om met ‘De Kampioenen’ te stoppen niet alleen van Marijn af. “Dat weet ik. Als er toch ooit een vierde film komt, zal het in elk geval zonder mij zijn. Ik stop er mee. Carry had het voor de opnames al tegen de makers gezegd, ik heb dat erna gedaan. Ik wil nog graag acteren, maar een typetje als Boma? Nee, dat is voorbij.”

 Orgelpunt 

Regisseur Jan Verheyen vindt de film ook een mooi orgelpunt. “Het scenario is zo geschreven dat de laatste scène gezien kan worden als het definitieve einde. Dat was het opzet. We wilden dit verhaal afronden. Op de set hebben we ook meermaals tegen de acteurs gezegd dat het hierna gedaan was. Sommigen zijn nu al 27 jaar Kampioen. Er moet toch ooit een moment komen dat je daar afscheid van neemt? Het is niet aan mij om dat moment te bepalen, maar deze film is daar het uitge­lezen moment voor.”

13-12-2017 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle benefietconcerten tijdens de warmste week van Studio Brussel zijn uitverkocht

Alle benefietconcerten tijdens de warmste week van Studio Brussel zijn uitverkocht

https://www.mupload.nl/img/h6x7roah30k9j.jpg

In The Flame treden ieder jaar tijdens Music For Life de grootste artiesten op en net als in de voorgaande edities zijn de tickets opnieuw snel de deur uit. Op de affiche dit jaar staan Royal Blood, Arsenal, Boef & Lil’ Kleine, Oscar and the Wolf, Franz Ferdinand en Coely.

De artiesten mochten in ruil voor hun optreden elk een goed doel uitkiezen. Zo kozen Boef & Lil’ Kleine voor het Kinderkankerfonds, Royal Blood voor Kom op tegen Kanker, Coely voor Allemaal andere Kinderen, Franz Ferdinand voor de psychiatrische hulporganisatie Solentra, Arsenal voor de organisatie tegen mensenhandel Payoke en Oscar and the Wolf voor het Antikankerfonds. 

Nieuwe locatie

Dit jaar vinden de concerten niet plaats in De Schorre in Boom, maar op het Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Onder het motto “iedereen zorgt voor iedereen” wordt er een week lang non-stop live radio gemaakt vanop een drijvend ponton.  Er worden plaatjes gedraaid voor meer dan 1.000 goede doelen. De Warmste Week start op maandag 18 december.

12-12-2017 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvallend: wint Baba Yega opnieuw een talentenjacht?

Opvallend: wint Baba Yega opnieuw een talentenjacht?

https://www.mupload.nl/img/uhdp2hvzgi6aw.jpg

Baba Yega, de populaire dansgroep die bekendheid verwierf tijdens het laatste seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’, doet opnieuw mee aan een talentenjacht. De vreemde mannetjes doen namelijk ook in Duitsland monden openvallen.

Deze zaterdag staan de dansers in de finale van het programma ‘Das Supertalent’. Dat komt mede omdat ze afgelopen zaterdag zelfs al een ‘Golden Buzzer’ kregen, waardoor ze meteen doorgingen naar de laatste ronde. Naast Baba Yega zitten er nog 13 andere finalisten in het spel. 

De buitenaardse talentjes kregen ook in de Belgische editie van het programma een ‘Golden Buzzer’, en dan wel van choreograaf Dan Karaty. “Normaal gezien zou ik wachten,” klonk het toen. “Maar vergeet het, jullie zijn gewoon té goed.” In ons land mochten ze de eerste prijs mee naar huis nemen, nu is het hopen dat de Duitsers er net hetzelfde over denken.

11-12-2017 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe ‘Sorry voor alles’ bezorgt Margot de gekste maand van haar leven

Nieuwe ‘Sorry voor alles’ bezorgt Margot de gekste maand van haar leven

https://www.mupload.nl/img/4tglu72mxtss3.jpg

Na de Emmy-triomftocht in New York heeft Eén vanavond het nieuwe seizoen van ‘Sorry Voor Alles’ afgetrapt. Net als in de eerste reeks wordt ook nu iemands leven in het grootste geheim, en buiten zijn of haar weten om, een maand lang in handen genomen door de televisiemakers. Margot ondervond het dit seizoen als eerste aan den lijve. 

Adriaan Van den Hoof bezorgde de 22-jarige Margot Vandersmissen de verrassing van haar leven. Margot is net aan haar professionele carrière begonnen, en is grote fan van ‘Sorry voor alles’. Ze werd door haar goede vriend Anton meegenomen naar de studio, om er zogezegd de opnamen vanop de eerste rij te kunnen meemaken. 

Eens in de uitzending blijkt Margot tot haar eigen grote verbazing de enige échte kandidaat te zijn. “Dit had ik absoluut niet zien aankomen”, is haar eerste reactie aan Adriaan. Dat alle vrienden en familieleden van Margot die mee in het complot zaten plots verschijnen in de studio, doet haar uiteraard nog meer trillen. Haar ouders Ann en Jef, haar twee broers, goede vriend Nick: allemaal wisten ze ervan.

Adriaan trekt het spel meteen op gang door Margot enkele dillema’s voor te schoten. Margot moet kiezen, maar enkel bij de juiste keuze’s kan ze prijzen in de wacht slepen. Ze maakt kans op 100 boeken, een jaar lang iedere dag verse pizza, een unieke citytrip naar Londen, en een opnamedag in een professionele muziekstudio. Ook de hoofdprijs zegt haar wel wat: Margot kan de volledige inrichting van haar nieuwe woonst, waar ze binnenkort met vriendin Laura intrekt, winnen.

In de “Kan je weten”-ronde stelt Adriaan de kandidaat telkens vragen waarop hij of zij de antwoorden al kan weten, omdat de programmamakers die op een manier in hun leven gebracht hebben. Voor een van deze filmpjes wordt de voordeur van Margot plots beklad met rode verf. Een grote rode Mickey Mouse ontsierd de deur. Maar wat wil Topolino zeggen?

Adriaan vraagt Margot ook om HA-HA te spellen in morsetaal. Een moeilijke opdracht? Een hoop mensen hebben Margot de afgelopen weken nochtans proberen duidelijk maken hoe dat precies moet...

Buiten haar weten om heeft Margo in de maand dat haar leven op z’n kop werd gezet ook een wereldrecord verbroken. Welk record dat kan zijn, moet Margot weten achterhalen. Wanneer ze ontekt dat ze samen met de Australische zanger Isaiah Firebrace (die vorig jaar voor Australië zong op het Eurovisiesongfestival, red.) het wereldrecord ‘duet zingen vanop afstand’ wist te verbreken, weet margot niet wat haar overkomt.

Haar vriendin Laura regelde voor Margot tijdens de afgelopen maand ook een blind date met Pieter, een kerel die wel erg graag moppen tapt. Tijdens het spel moet er geraden worden hoeveel flauwe grappen Margo kan verdragen, voor ze actie onderneemt. Zijn het er 34, 67, of blijft ze luisteren naar liefst 114 moppen?

In de volgende ronde moet Margot raden wat de afgelopen weken écht is gebeurd, en wat niet. Dat het bed van Margot de hoofdrol speelt, wordt snel duidelijk. Keek kabouter plop naar kaboutermeisjes in het bed van margot? Lagen er 100 vreemden in? Of kroop op een dag een olifant onder de lakens van Margot? Één ding is zeker: haar matras heeft duidelijk afgezien.

Margot zingt en schrijft zelf nummers op haar Youtube-kanaal. Maar ze is ook grote fan van zanger Wim Soutaer en zijn nummer ‘Allemaal’. Margot nam ooit een cover op van de song, zette die online, en stuurde een mailtje naar Wim. Er kwam echter nooit reactie op, of toch althans tot nu. Want speciaal voor ‘Sorry voor alles’ schreef Wim het lied ‘Wachten op Margot’, waarvoor ze zelf de backing vocals inzong.

Na de spannende finale gaat Margot dus naar huis met een geweldig prijzenpakket. Die boeken, het jaar lang iedere dag verse pizza, de unieke citytrip naar Londen, de opnamedag in een professionele muziekstudio en de volledige inrichting van haar nieuwe woonst, komen allemaal haar kant op.

11-12-2017 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indrukwekkend: zo goed wordt Louis Talpe in ‘Tegen De Sterren Op’

Indrukwekkend: zo goed wordt Louis Talpe in ‘Tegen De Sterren Op’

https://www.mupload.nl/img/lq1sosimljokz.jpg

Louis Talpe vervoegt binnenkort het team van ‘Tegen De Sterren Op’. In een korte maar indrukwekkende preview toont hij zijn kunsten als Jan Mulder en James Cooke. Het resultaat is tot nu toe al veelbelovend. 

Gisteren maakte VTM aan de hand van een parodie op de onthulling van Bart De Pauw, bekend dat Louis Talpe de cast van Tegen de Sterren Op – dat dit voorjaar op antenne gaat - zal versterken. De acteur bewees zijn talent eerder al in o.a. ‘Spitsbroers’, ‘Wat Mannen Willen’ en ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, maar dat hij ook een kei is in imitaties bleef tot nu toe goed bewaard geheim. Op de eerste beelden van het nieuwe seizoen is het nog wachten, maar Talpe heeft ondertussen wel al een pruikenpas achter de rug. Daarin bewijst hij al dat hij o.a. Jan Mulder en James Cooke zonder veel moeite kan imiteren.

11-12-2017 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Deboosere: “Het blijft tot morgenochtend uitkijken op de weg”

Frank Deboosere: “Het blijft tot morgenochtend uitkijken op de weg”

https://www.mupload.nl/img/7ic4dtle9a6uo.jpg

De vraag die na de hevige sneeuwval van de voorbije uren op ieders lippen ligt, is simpel: gaat het nog lang blijven sneeuwen? Weerman Frank Deboosere stelt gerust: “De meest intense sneeuwbuien zijn gepasseerd, maar Vlaanderen krijgt vannamiddag nog sneeuw en smeltende sneeuw. Met nachtelijke minima rond het vriespunt en nog buien, ook in de Ardennen, valt morgenochtend nog wel wat ellende op de weg te verwachten, maar zo erg als de chaos van vanochtend wordt het wellicht niet”.

De sneeuw die we vandaag krijgen, danken we aan een depressiekern die dwars door ons land trekt. “Daardoor krijg je aan de noordkant, in Vlaanderen, koude en sneeuw terwijl het in de Ardennen warmer is en ze daar regen krijgen. De files doen zich dus ook vooral in Vlaanderen voor”.*

Ophopingen

Vannamiddag ziet Deboosere nog sneeuw en smeltende sneeuw boven Vlaanderen, en na de doortocht van de depressie krijgen we rukwinden die voor sneeuwophopingen zullen zorgen. “Ik krijg nu al meldingen binnen van verschillende sneeuwhoogtes. Iemand heeft 20 tot 25 centimeter gemeten, maar dat zijn ophopingen”.

De landschappen blijven de komende nacht wit, morgenochtend krijgen zowel het Westen van het land als de Ardennen regen en smeltende sneeuw. “De temperatuur gaat morgen richting drie graden, waardoor de sneeuw zal smelten. Morgenochtend vallen nog wel wat problemen op de weg te verwachten, maar tijdens de avondspits verwacht ik geen verkeersinfarct”.

Ook VTM-weerman David Dehenauw ziet vandaag nog sneeuw uit de lucht vallen, vooral in Oost- en West-Vlaanderen. “Ook vanavond en vannacht valt er nog sneeuw, maar het zal dan voornamelijk smeltende sneeuw of korrelhagel zijn. Er zal de komende uren nog eens zoveel sneeuw vallen als we nu al hebben gekregen. Maar vanavond en vannacht krijgen we positieve temperaturen, zodat het sneeuwdek zal zakken”.

11-12-2017 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na Zita krijgt nu ook Nono Wauters grote rol in Ketnet-musical

Na Zita krijgt nu ook Nono Wauters grote rol in Ketnet-musical

https://www.mupload.nl/img/txjmdvgxwg2vd.jpg

Tijdens de finale van Ketnet Musical vanmorgen, zondag, op Ketnet kwamen de kijkers te weten wie de hoofdrollen zullen spelen in Ketnet Musical ‘Team U.P.’ En jawel: Nono Wauters, het jongere broertje van Zita, wist indruk te maken... en is erbij!

Voor de personages Puck en Lars waren nog vier kandidaten in de running. Juryleden Tijl Dauwe, Laura Tesoro en Giovanni Kemper kozen samen met gastjurylid James Cooke welk duo zij de meest geschikte Puck en Lars vonden: Anke Verhoeven en Ruben Dejaegher. Zij zullen vanaf 3 maart schitteren in de gloednieuwe Ketnet Musical, samen met 22 andere kindercastleden.

Een van die castleden is Nono Wauters, de zoon van Koen Wauters en de broer van Zita. Hij wist samen met Marthe Willems de jury het meeste te overtuigen voor de rollen van Jo en Bo. ”Ik ben zo blij dat ik de rol van Jo heb in Team U.P.! Ook al heb er erg hard voor gewerkt, ik had het echt niet verwacht… Maar nu heb ik nog meer zin om te beginnen met de repetities en om me keihard te smijten tijdens de shows! Ik kan al niet wachten”, zegt Nono. 

Alle finalisten die niet gekozen werden voor een sprekende rol, krijgen nu een plaatsje in het ensemble van de musical. De musical wordt een mix van liedjes rond 20 jaar Ketnet. Er zullen nummers voorbij komen uit het Studio 100- en Ketnet-repertoire, aangevuld met enkele gloednieuwe songs.

10-12-2017 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kist met stoffelijk overschot Johnny Hallyday onderweg naar Caraïben

Kist met stoffelijk overschot Johnny Hallyday onderweg naar Caraïben

https://www.mupload.nl/img/fhtekgxc6wvfo.jpg

Vanaf de luchthaven Le Bourget bij Parijs is omstreeks 10.15 uur een vliegtuig vertrokken met het stoffelijk overschot van de Franse rockheld Johnny Hallyday. De Boeing 757, gehuurd door de nabestaanden, vliegt naar Sint Maarten. Van daaruit wordt het lichaam van Jean-Philippe Smet - de echte naam van de zanger - overgebracht naar buureiland Saint-Barthélemy voor de begrafenis, morgen.

Het vliegtuig zou aanvankelijk omstreeks 9 uur vertrekken maar steeg pas ruim een uur later op, zo meldt de Franse nieuwssite BFMTV. Aan boord van de Boeing 757 bevinden zich een zestigtal naasten van de Franse Elvis Presley, die woensdag op 74-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van longkanker. Onder hen weduwe Laetitia en dochters Jade en Joy maar ook de kinderen uit het eerste huwelijk van Jean-Philippe (zoon David en dochter Laura), zijn manager, bandleden en lijfwachten. Zangeres Line Renaud (89), die Johnny Hallyday in 1960 tijdens een televisieshow presenteerde aan het Franse publiek, vliegt niet mee. “Ik ben te moe voor zo’n lange reis”, verklaarde ze tegenover Le Parisien.

Tientallen fans trotseerden de ijskoude regen om hun idool vaarwel te zeggen, zo blijkt uit berichten op Twitter.

10-12-2017 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blokken viert 5.000ste aflevering, maar bedenker verdiende er niks aan

Blokken viert 5.000ste aflevering, maar bedenker verdiende er niks aan

https://www.mupload.nl/img/dofw5rma0htfk.jpg

Frank Symoens: de naam zegt u waarschijnlijk niets, maar toch heeft iedereen al een programma bekeken dat hij heeft bedacht. Symoens kwam 23 jaar geleden op de proppen met Blokken, de VRT-quiz waarvan vanavond de 5.000ste uitzending op de buis kwam. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De inspiratie haalde de nu 66-jarige Symoens bij de game Tetris, dat zijn elfjarige zoon speelde op de Game Boy, de draagbare spelconsole van Nintendo. De naam Blokken was volgens de bedenker dan ook veelzeggend: je moest spelen met blokken, blokken om te winnen en je kon ook je tegenstander blokkeren.

Toch geloofde in het begin niemand echt in de naam, noch het programma. Zelfs presentator Ben Crabbé vond het maar niets. “Hij vond zelfs dat de naam te veel deed denken aan het Vlaams Blok”, zegt Symoens aan de krant.

10-12-2017 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gert Verhulst: “Ik ben in soort depressie gesukkeld na scheiding”

Gert Verhulst: “Ik ben in soort depressie gesukkeld na scheiding”

https://www.mupload.nl/img/9gqavta3w93ew.jpg

Gert Verhulst was deze ochtend te gast in het Radio 2-programma ‘De Rotonde’, waarin hij openhartig vertelde over zijn leven. Van afscheid nemen, over zijn drukke job, tot zijn scheiding: de altijd goedlachse Gert ging geen onderwerp uit de weg. 

In het gesprek vertelt de Studio 100-baas dat zijn scheiding in 2003 hem behoorlijk dwars heeft gezeten. ”Mijn kinderen zijn geboren rond de periode dat ik bij Studio 100 begon. Dat was enorm hectisch dus. (Na de scheiding kozen Verhulst en zijn ex voor co-ouderschap, red.) Ik ben mijn kinderen eigenlijk pas beginnen zien na de scheiding.”

Schuldgevoelens

Gert bleef met enorme schuldgevoelens achter. “Omdat ik was weggegaan en mijn kinderen de ene week wel zag, de andere week niet. Ze gingen naar school in Kapellen en ik woonde in Antwerpen. Ik stond er op om ze zelf elke dag naar school te brengen. Antwerpen naar Kapellen in de spits, en daarna naar Schelle voor Studio 100. Elke dag opnieuw. Dat zorgde voor veel stress. De combinatie met mijn job was moordend. Je wilt goed doen, niet tekort schieten. Je wil een goeie vader zijn.”

De moeilijke periode is de band met zijn kinderen wel ten goede komen, zegt Gert. “Maar het was voor mij wel heel stressvol. Daardoor ben ik toch wel in een soort depressie gesukkeld. Daar kwam dan nog bij dat de relatie met Karen (Damen, red.) in die periode ook op de klippen is gelopen. Dat is allemaal niet bevorderlijk voor de levenskwaliteit.”

“Mama is altijd bij mij”

Ook het afscheid van Gerts moeder drie jaar geleden kwam aan bod. Hoewel ze getroffen werd door ziekte, kwam het overlijden als een donderslag bij heldere hemel. ”Afscheid hebben we dus niet kunnen nemen”, aldus Verhulst. ”Maar ze was wel net een week bij me aan zee geweest. Alsof het zo had moeten zijn”

De begrafenis werd geregeld en de familie Verhulst besloot om haar te cremeren en daarna uit te strooien. Tot het zover was, vertelt Gert. “Ik zag dat plots niet meer zitten. Mijn moeder die uitgestrooid zou worden. Toen heb ik gezegd: stop! Ik ga haar assen mee naar huis nemen.” De moeder van Gert staat nu in een urne ten huize Gert Verhulst, “op den dressoir”. “Ze had gezegd dat ze hier nooit meer weg ging. Ze had gelijk.”

10-12-2017 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Héél straf: Elise wint de superfinale van ‘Blokken’

Héél straf: Elise wint de superfinale van ‘Blokken’

https://www.mupload.nl/img/7s1mr74wqgnoa.jpg

De winnares van de vijfduizendste aflevering ‘Blokken’ is Elise Stassen (Brugge) geworden. Ze ging naar de finale  met 850 punten en kon uiteindelijk het achtletterwoord ‘vuurwerk’ raden. Elise wint met dat juiste antwoord een 22-daagse reis voor twee personen naar Zuid-Afrika en maar liefst 13.000 euro.

10-12-2017 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirk Douglas wordt 101, maar is niet klein te krijgen

Kirk Douglas wordt 101, maar is niet klein te krijgen

https://www.mupload.nl/img/lyc7fzju7wygk.jpg

Zijn het de goede genen, z’n stevige fitnessregime, of heeft Kirk Douglas andere geheimen die maken dat hij vandaag 101 aantikt? Z’n gebeeldhouwde looks zijn vervaagd met de tijd en z’n lichaam oogt frêle, zeker in vergelijking met de tijd dat hij de ongekroonde koning van Hollywood was. Maar die vinnige ogen, die brede kaak en vooral die onmiskenbare put in z’n kin maken van Kirk Douglas nog steeds een formidabele verschijning. De man die onsterfelijk werd met de zin ‘I am Spartacus’ wordt vandaag 101 jaar oud. ‘The Hollywood Reporter’ geeft daarom een welverdiende terugblik op wat alleen maar een fantastische carrière en vooral een onvergelijkbare levensloop is geweest.

09-12-2017 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe George Clooney ontdekte dat Amal zwanger was van tweeling

Hoe George Clooney ontdekte dat Amal zwanger was van tweeling

https://www.mupload.nl/img/jhv78okclfefk.jpg

George (56) en Amal Clooney (39) waren al een tijdje aan het ‘proberen’ toen ze eind vorig jaar ontdekten dat de mensenrechtenactiviste voor de eerste keer zwanger was. Toch was de verrassing eens zo groot toen er niet één, maar twee baby’s op de echo tevoorschijn kwamen. “Ik heb het nieuws nog diezelfde dag op de set van ‘Suburbicon’ aan Matt Damon verteld”, aldus de acteur.

Clooney was volop bezig met de opnames van ‘Suburbicon’ toen hij ontdekte dat hij voor de eerste keer papa zou worden. De acteur was in de wolken en wilde het nieuws meteen van de daken schreeuwen, maar dat vond hoofdrolspeler en Clooney’s boezemvriend Matt Damon echter niet zo’n goed idee. Clooney: “Ik was pas zes uur voordat ik het aan Matt had verteld te weten gekomen dat ik papa ging worden. We waren al wel een tijdje aan het proberen, dus toen we dachten dat ze zwanger was zijn we meteen naar de dokter gegaan om een test te doen. Hij zegt: ‘Ja, daar is de baby... en daar is de andere!’ Ik schrok: “Die andere?! Waar heb je het over?! Ik was compleet verrast. Ik ben diezelfde dag nog naar het werk gegaan, waar ik tegen Matt heb gezegd dat we een tweeling verwachtten. Hij zei: ‘Hou het stil, dat mag je nog niet vertellen!’ Maar ik had het er al uitgefloept. Het is allemaal heel snel gegaan!”

09-12-2017 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zus van Jan Van Looveren verliest strijd tegen kanker

Zus van Jan Van Looveren verliest strijd tegen kanker

https://www.mupload.nl/img/ywft2agy7xadk.jpg

Marleen Van Looveren, de één jaar oudere zus van acteur en presentator Jan Van Looveren is overleden aan kanker. Het Vita et Pax-college in Schoten, waar Marleen leerkracht plastische opvoeding was, is in diepe rouw. Dat meldt het Nieuwsblad.

Marleen werd een viertal jaar geleden getroffen door borstkanker. Daar genas ze van. Het noodlot sloeg evenwel opnieuw toe: de zus van Jan herviel en kreeg een hersentumor. Ze laat een man en twee dochters achter. 

Bij het Vita et Pax-college in Schoten, waar ze les gaf, reageren ze bedroefd. "Hoewel we wisten dat Marleen palliatief was, kwam het nieuws van haar overlijden als een schok”, zegt directeur Bart Roels. “Door de eerlijkheid die ze uitstraalde, werd ze geweldig gewaardeerd door alle collega’s. Ze hield van haar leerlingen en haar leerlingen hielden van haar.”

Jan Van Looveren moest eerder al afscheid nemen van zijn vader op 61-jarige leeftijd, nadat hij zijn strijd tegen kanker verloor. In 2015 wandelden hij en zijn zus mee voor Think-Pink.

09-12-2017 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stan Van Samang verrast publiek met duet Roel Vanderstukken in Sportpaleis

Stan Van Samang verrast publiek met duet Roel Vanderstukken in Sportpaleis

https://www.mupload.nl/img/dwqccxwz5cjta.jpg

Een razend enthousiast publiek was het gevolg van een muzikale verrassing van jewelste tijdens het concert van Stan Van Samang in het Sportpaleis van Antwerpen. 

Niemand minder dan goede vriend Roel Vanderstukken kwam enkele stevige nummers meezingen met de populaire Van Samang... tot grote vreugde van het publiek!

Het was overigens het eerste optreden van Roel sinds zijn zware hartoperatie in oktober. Hoewel hij nog volop herstellende is, wou hij zijn performance met Van Samang voor geen geld ter wereld missen. 

09-12-2017 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fransen nemen massaal afscheid van rockheld Johnny Hallyday

Fransen nemen massaal afscheid van rockheld Johnny Hallyday

https://www.mupload.nl/img/yjadfyonicq5o.jpg

Frankrijk neemt vandaag afscheid van rocker Johnny Hallyday, die deze week op 74-jarige leeftijd overleed. Tienduizenden mensen gingen de straat op, als de kist met het stoffelijk overschot over de Champs-Elysées werd gereden, begeleid door een stoet van honderden motorrijders. Een overzicht.

Om twaalf uur vertrok de kist van Johnny aan de Arc de Triomphe. De stoet werd begeleid door 700 motoren. Maar liefst 1500 politieagenten zijn opgetrommeld voor de beveiliging. 

In de Madeleine-kerk vond een plechtigheid plaats, waar president Emmanuel Macron heeft gesproken. Hallydays band speelde een aantal van zijn nummers. Later wordt Hallyday begraven op het Caribische eiland St. Barth, waar hij en zijn vrouw Laeticia woonden. 

Er werd geopperd om Hallyday een staatsbegrafenis te geven, maar dat vond Macron een brug te ver. Vandaar deze ‘hommage populaire’, “een eerbetoon voor het volk”.

Hallyday, die in het echt Jean-Philippe Smet heette, verkocht meer dan 110 miljoen platen, voornamelijk in Frankrijk. Ook acteerde hij in enkele films, onder andere van regisseur Jan-Luc Godard. Sinds zijn dood afgelopen woensdag aan de gevolgen van longkanker hebben Franse radio- en televisiestations een groot aantal speciale programma’s over hem uitgezonden.

Rockzanger Hallyday was het Franse antwoord op Elvis Presley  Eind jaren vijftig brak hij met de Franse traditionele chansons door Franstalige rock te brengen. Hallyday werd in 1943 geboren onder de naam Jean-Philippe Smet. Hij trouwde vijf keer, waarvan twee keer met dezelfde vrouw. Na zijn overlijden schreef zijn 42-jarige weduwe: “Hij heeft ons vannacht verlaten, zoals hij heeft geleefd: dapper en waardig.” De zanger verbleef de afgelopen weken in een ziekenhuis met ademhalingsproblemen.

09-12-2017 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!